__MAIN_TEXT__

Page 1

ЗАЩИТА НА ДАННИТЕ? Ако имате важна информация, направете второ копие! Вие заделяте време и средства за да създавате или събирате информация - всичко, което има значение за вас, финансова информация или лични файлове със сантиментална стойност. Но само една софтуерна грешка, срив в електрозахранването, разлята чаша кафе върху клавиатурата на лаптопа, механична повреда или производствен дефект, означават загуба на всичко.

Най-лесният начин да съхраните, защитите, споделите и получите достъп до всичките си цифрови файлове! Едно централно място за съхранение и споделяне на файлове между множество компютри! Насладете се на вашия дигитален живот с решенията на EGE Computers!

За съжаление твърдите дискове се чупят. Това е реалността. Всеки ден на твърдите дискове се трупат грешки, независимо от тяхната марка и натовареност на ползване. Ако разчитате изцяло на твърдия диск във вашия компютър, без да сте направили резервно копие (бекъп backup) възможността да изгубите всичко е много голяма. Загубата на данни означава ЗАГУБА НА БИЗНЕС! Изгубените данни са изгубени спомени! Вие имате ли копие? Не отлагайте! Инвестирайте в хардуер и направете бекъп! www.egecomputers.com

www.e g e co mp u te r s . c o m

Имате ли резервно копие на вашия бизнес? Имате ли резервно копие на вашите дигитални спомени? Не чакайте! Защитете бизнеса си! Защитете вашите скъпоценни спомени и изключително важни файлове!

ОНЛАЙН ДОСТЪП ДО ВАШИТЕ ФАЙЛОВЕ ОТ ВСЯКА ТОЧКА НА СВЕТА АВТОМАТИЧНО АРХИВИРАНЕ И УПРАВЛЕНИЕ НА ФАЙЛОВЕТЕ ЦЕНТРАЛИЗИРАЙТЕ ВАШИТЕ ФАЙЛОВЕ, СНИМКИ, ВИДЕО И МУЗИКА ОТ ВСИЧКИТЕ СИ КОМПЮТРИ И МОБИЛНИ УСТРОЙСТВА НА ЕДНО МЯСТО

Ако вашите файлове са архивирани на външен носител и се случи нещо с вашия компютър, можете да сте спокойни, защото имате копие.

Възползвайте се от предложенията на EGE Computers!

Инвестирайте във второ копие!

Не чакайте! Защитете своя дигитален живот сега! Спасете бизнеса си! Възползвайте се от специалните предложения на EGE Computers сега!

АРХИВИРАЙТЕ!

СОФИЯ ж.к Младост 4, бл. 418 тел: +359(0)24 164121 GSM: +359(0)893 65 67 82 email: sales@egegroup.eu

ШУМЕН бул. Ришки проход 20 тел: +359(0)54 892070 GSM: +359(0)899 12 10 10 email: office@egegroup.eu

w w w. e gec o m p ut er s . c o m


ВЪНШНИ ПРЕНОСИМИ ТВЪРДИ ДИСКОВЕ Елегантни, бързи и преносими.

NAS РЕШЕНИЕ ЗА ДОМА И МАЛКИЯ ОФИС Свържете. Защитете. Споделяйте.

Голям капацитет в малко пространство. Малки, леки и с елегантен дизайн, този клас твърди дискове Ви предлагат висок капацитет за съхранение в компактен форм-фактор. Тези носители на информация са идеален спътник за потребителите, които искат да носят файлове си навсякаде с тях.

Защитете вашите скъпи семейни спомени като направите резервно копие до едно централизирано устройство до което ще имате достъп от всички комютри и мобилни устройства във вашата мрежа. Защитата на вашите данни е от решаващо значение за дългосрочния успех на вашия бизнес, защото възстановяването на изгубени данни може да отнеме стотици часове и струва скъпо.

Защитете това, което е важно за вас. Най-важните файлове, които трябва да защитите са тези, които създавате. Независимо дали те са текстови документи, финансови таблици, имейли, снимки, музика, видео или игри, ако ги дублирате те ще бъдат защитени.

Лесно управление. Този вид сторидж решения идват с всичко необходимо за централизиране на файловете в дома и офиса. След като бъдат инсталирани, започват да управляват дисковете и състоянието на мрежата, като Ви позволяват да се съсредоточите върху истински важните за Вас неща.

СЪХРАНЕНИЕ НА ДАННИ ЗА МАЛКИ И СРЕДНИ ФИРМИ Защитете бизнеса си! Иновативни решения, разработени според изключително важните фактори за управление съхранението на данни: опростяване на инфраструктурата, управление на жизнения цикъл на информацията и бизнес приемственост. ЕФЕКТИВНОСТ И НАДЕЖДНОСТ ГЪВКАВОСТ ЛЕСНИ ЗА УПОТРЕБА ЗАЩИТА НА ДАННИТЕ В ПОЛЗА НА БИЗНЕСА

Ползите от Network Attached Storage Малките и средни фирми могат да се възползват значително от NAS решенията, ето как:

Оптимизирайте работата на компютъра. Когато вашият вътрешен твърд диск е почти пълен работата на компютъра се забавя. Не е нужно да изтривате любимите си и важни файлове. Освободете място на вашия вътрешен твърд диск като прехвърлите файлове от него към външния си преносим твърд диск. USB 3.0 и USB 2.0 съвместимост. Универсална съвместимост за връзка днес и утре. Безпроблемна работа с USB 2.0, сега и с USB 3.0 портовете, когато разполагате с такива.

USB 3.0

+

USB 2.0 Форматирани за Windows. Форматирани под NTFS и съвместим с Windows XP, Windows Vista, Windows 7. Раазбира се може да се преформатират и за Mac.

Network Attached Storage (NAS) са вид устройство за съхранение на данни, което може да свържете към служебна мрежа. Вие избирате колко твърди дискове да поставите в него и какъв да бъде обема за съхранение на информация. Така в мрежата си имате достъп до един масив, който може да достигне няколко дестки TBytes.

Двойна защита на данните с архивиране тип RAID 1. Използвайте режима за защита на данни (известен също като огледален режим или RAID 1) за да осигурите безопасно място за всичките си файлове. При този режим на работа половината от капацитета на сториджа се използва за съхраняване на вашите данни, а другата половина се използва като второ копие. В случай, че единия диск се повреди, данните ви ще останат защитени, защото те са копирани на втория твърд диск. Система за отдалечен достъп. Съхранявайте данните и файловете си на сториджа и ги разглеждайте през интернет от различни устройства. Получавате достъпност до любимите си файлове у дома или офиса с вашия компютър, смартфон и таблет.

Предимствата на тези устройтва са в това, че са малки и не заемат място, не консумират излишно количество ток, лесно се конфигурират и използват, като по всяко време можете сами да увеличите мястото за съхранение без да се налага да разнасяте устройството до близкия сервиз за да ви сложат допълнителен хард диск. Нещо повече, този тип решения са изключително лесни за инсталиране, конфигуриране и администриране - дори и за потребители със сравнително малко познания. Това прави NAS решенията идеален избор малкия и среден бизнес. В допълнение, възможността за дистанционно управление на NAS устройството позволява мониторинг на цялата среда за съхранение от едно централно място, дори и в случаите когато няколко NAS устройства се намират в географски разпръснати офиси.

Profile for EGE Computers

EGE Storage Trifold Brochure ISSUU  

EGE Storage - не чакайте! Защитете своя дигитален живот сега! Спасете бизнеса си!

EGE Storage Trifold Brochure ISSUU  

EGE Storage - не чакайте! Защитете своя дигитален живот сега! Спасете бизнеса си!

Advertisement