Page 1

Lørdag den 8. oktober 2011 på SUNDEVED EFTERSKOLE

Hermed indbydelse til single- badmintonstævne i sydjyske region. Der spilles i en A-række og en B-række. Hver skole kan tilmelde piger og drenge i A- og/eller B-rækken (I skal tilmelde de bedste fra jeres skole i A-rækken). Der spilles bedst af 3 sæt til 21 med running score i alle kampe i A-rækken, hvor der også spilles med fjerbolde. I B-rækken spiller vi bedst af 3 sæt til 15, og med plasticbolde.. Spilleplanen udformes således, at alle spillere får mindst 2 kampe. Der spiller med RSL plasticbolde og fjerbolde. Præmier til finalisterne. Pris: kr. 20,- pr. deltager i B-rækkenog 50,- pr deltager i A-rækken, betales ved stævnestart. Stævnet starter kl. 10.30. TILMELDING SENEST FREDAG DEN 30. september – på E-mail: pernillelausten@gmail.com (husk at anføre køn og række).

Med venlig hilsen Pernille Lausten Sundeved Efterskole


Tilmelding til badmintonstævne d. 8. oktober SKOLE:____________________________________________ A-rækken piger: 1. 2. 3 4. 5. 6.

. . . . . .

B-rækken piger: 1. 2. 3. 4. 5. 6.

. . . . . .

A-rækken drenge: 1. 2. 3. 4. 5. 6.

. . . . . .

B-rækken drenge: 1. 2. 3. 4. 5. 6.

. . . . . .

NB. Der kan tilmeldes flere end 6 elever i hver række.

Badmintonstævne - single  
Badmintonstævne - single  

Hermed indbydelse til single- badmintonstævne i sydjyske region. Der spilles i en A-række og en B-række.Hver skole kan tilmelde piger og dre...