Page 1

UW SPECIALIST IN LEEGSTANDBEHEER

088 636 00 00

VASTGOEDBESCHERMER.NL

WIJ ZORGEN GOED VOOR UW VASTGOED


088 636 00 00

WIJ ZORGEN GOED VOOR UW VASTGOED

PROPER PROPERTY CARE

ERKENDE EN ERVAREN SPECIALIST

Wij zijn een erkende en ervaren specialist in tijdelijk beheer van leegstaand vastgoed en herstructureringsprojecten. Actief in alle regio’s, in heel Nederland. Van grote steden, kleine dorpen tot afgelegen gebieden. Wij werken voor overheden, beleggers, woningcorporaties, projectontwikkelaars, banken en meer. Dagelijks zorgen wij goed voor leegstaand vastgoed. Dat is DÊ Vastgoedbeschermer. Property Care.

Wij behoren tot de top 5 erkende leegstandbeheerders. Onze onderneming is niet gericht op kwantiteit maar op kwaliteit. Mede door onze ervaren en betrokken professionals onderscheiden wij ons van andere aanbieders. Wij voeren het Keurmerk Leegstandbeheer (KLB), zijn ISO-9001 gecertificeerd en zijn lid van de branchevereniging VLBN (Vereniging Leegstandbeheerders Nederland).

VASTGOEDBESCHERMER.NL


WIJ ZORGEN GOED VOOR UW VASTGOED

088 636 00 00

LEEGSTAAND VASTGOED IS EEN ZORG

MAATSCHAPPELIJK VERANTWOORD BEHEER

Er is een structureel leegstandsprobleem in Nederland. Leegstand doet afbreuk aan de representativiteit van een pand en brengt diverse risico’s met zich mee. Risico’s zoals vandalisme, kraak, brandstichting, diefstal, verpaupering en waardevermindering. Dit is onnodig en goed te voorkomen. Wij beschermen uw pand door het tijdelijk in gebruik te geven aan ondernemers, bewoners of kunstenaars. Dat geeft u minder zorgen. Dé Vastgoedbeschermer zorgt goed voor uw vastgoed.

Aan de ene kant is er een enorme leegstand van gebouwen, aan de andere kant is er behoefte aan een betaalbare woon- of werkruimte. In de huidige, sociaaleconomische situatie is er krapte op de huurmarkt ontstaan en is de doorstroming in de markt beperkt. U kunt daar samen met ons een sleutelrol in spelen door uw leegstaande vastgoed tijdelijk, flexibel te verhuren of in bruikleen te geven. Wij zorgen voor een maatschappelijk verantwoorde oplossing.

VASTGOEDBESCHERMER.NL


RABOBANK CBRE DIENST VASTGOED DEFENSIE EPM ACTYS GEMEENTE BERKELLAND GEMEENTE HARDENBERG SLIGRO FOODNEDERLAND GROUP UNIVERSITEIT LEIDEN VIVRE: WONEN-WELZIJN-ZORG SYNTRUS VASTGOED EUROCOMMERCE TRESFORTE BEHEER

DÉ VASTGOED BESCHERMER IS EEN PROFESSIONELE EN BETROKKEN PARTNER “

SLIGRO FOOD GROUP: FRANK PUNTE

Ze namen ons direct de zorg over de panden uit handen. Dankzij hun inzet weten we zeker dat elk leegstaand pand de aandacht krijgt die het nodig heeft. Dat is een geruststellend gevoel.


GEMEENTE ROOSENDAAL

GEMEENTE VEENENDAAL

GEMEENTE WESTSTELLINGWERF

KLEURRIJKWONEN

VOOR IEDERE SITUATIE EEN PASSENDE OPLOSSING

MAAK KENNIS MET ONZE DIENSTEN

Van winkels, kantoorpanden tot schoolgebouwen, van kastelen tot zwembaden en van woningen tot complete woonwijken. DĂŠ Vastgoedbeschermer heeft voor iedere situatie een flexibele en passende oplossing. Onze overeenkomsten zijn op basis van bruikleen of indien mogelijk tijdelijke verhuur. Wij adviseren u bij alle voorkomende leegstandvraagstukken. Met als doel om uw leegstandskosten te minimaliseren en uw rendement te optimaliseren.

TIJDELIJK WONEN Tijdelijke bewoners die uw object 24 uur per dag, 7 dagen per week beschermen middels bewoning. TIJDELIJKE WERKRUIMTE Een zakelijke invulling voor uw kantoor- of bedrijfspand zoals (startende) ondernemers of kunstenaars. PROPERTY CONTROL Visuele controle van uw pand (of delen hiervan) op representativiteit, technische installaties en gebreken.

LANDSCHAP NOORD-HOLLAND


MN SERVICES NV

MVGM VASTGOEDMANAGEMENT

WPM GROEP

RIJKSWATERSTAAT

RVOB

RIJKSGEBOUWENDIENST

REPRESENTATIEF GEBRUIK

PROFESSIONEEL EN BETROKKEN

Onze tijdelijke gebruikers zijn hĂŠt visitekaartje op locatie en daarom hanteren wij een zorgvuldige werving- en selectieprocedure. Wij beoordelen alle kandidaten op verantwoordelijkheid, betrokkenheid en representativiteit. Daarnaast controleren wij maandelijks zowel het gebouw in zijn totaliteit, als onze gebruikers. U wordt middels digitale rapportages op de hoogte gehouden van de resultaten en laatste ontwikkelingen.

Onze organisatie is onderscheidend en ondernemend. Met een hoge mate van professionaliteit en betrokkenheid bij alles wat we doen. Door onze enthousiaste instelling en onze motivatie bereiken we samen waar het in essentie om draait. Optimale bescherming van uw bezit en het leefbaar en veilig houden van de omgeving. Wij behandelen uw pand als ons eigen bezit. Dat is DĂŠ Vastgoedbeschermer. Property Care.

VITENS NV


SYNTRUS ACHMEA

VERWEY VASTGOED

WOONDIENSTEN AARNWOUDE

UNIVERSITEIT LEIDEN

VIA INTERNET, SMARTPHONE EN TABLET

WIJ ZORGEN GRAAG VOOR UW VASTGOED

Online zijn wij 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar en actief. Via internet, smartphone of tablet kunt u uw persoonlijke webpagina altijd up-to-date inzien. Alle panden, gebruikers, contracten, rapportages en energietabellen worden hier inzichtelijk weergegeven. Zo blijft u altijd op de hoogte van de status van uw pand. Wij zorgen ervoor dat u nooit voor verassingen komt te staan.

Wilt u persoonlijk met ons kennismaken? Heeft u leegstaand vastgoed? Benieuwd naar onze Property Care?

YMERE

Neemt u dan contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak. Wij informeren u graag over de mogelijkheden. Bel ons op 088 636 00 00 of stuur een e-mail naar afspraak@vastgoedbeschermer.nl

VIVRE WONEN-WELZIJN-ZORG


PARMENTIERSTRAAT 1-3 LEERDAM INFO@VASTGOEDBESCHERMER.NL

088 636 00 00

VASTGOEDBESCHERMER.NL

LANDELIJK WERKZAAM TOP 5 LEEGSTANDBEHEERDER LID VERENIGING LEEGSTANDBEHEERDERS NEDERLAND ISO 9001 GECERTIFICEERD DRAGER KEURMERK LEEGSTANDBEHEER ONLINE TOOLS SNELLE EN FLEXIBELE OPLOSSINGEN OP MAAT MAATSCHAPPELIJK VERANTWOORD BEHEER 24/7 BEREIKBAAR EN ACTIEF PERSOONLIJK BETROKKEN ÉÉN CONTACTPERSOON

Brochure  
Brochure  

Brochure vastgoedbeschermer

Advertisement