Page 1

AUTOŠKOLA

L LUKIĆ

Autoškola sa preporukom! VIŠE OD

20 GODINA SA VAMA!

Autoškola sa preporukom!

Pozovite nas! > 065 537 043 > 065 803 456

Budite u društvu najboljih!

Najbolji pronalaze najbolje! Kontaktirajte nas!


AUTOŠKOLA

L LUKIĆ

Autoškola sa preporukom!

Pogledajte sta vas sve čeka i na koje ćete muke naići, uzećemo jedan fiktivan a jako čest primjer: Vi ste osoba koja se prvi put susreće sa automobilom, nikada ranije niste ni pokušavalida upalite automobil. Nakon prvih par časova automobil vam se non stop gasi, auto nekontrolisano skače a svaki put kad želite da stanete pojas vas spašava da ne izletite iz vozila :) Vjerovatno da će većina Vas u tom trenutku pomisliti: "Ovo definitivno nije za mene" - i taj utisak može jako negativno uticati na dalji napredak.

Već posle 5-6 časova utisak ce biti dosta bolji koji ce kod većine vas izazvati reakciju: "sviđa mi se, ljepo je, jedva čekam sledeći čas” Nove muke nastaju kad konačno sa poligona krenemo u grad.

Hiljadu stvari koje treba odraditi: gledaj ljevo, gledaj desno, pazi pješak - sad jos i crveno svetlo, auuu auto je još u trećoj brzini trebak krenut a nisam prebacilo/la u prvu. "Uf...uf...

Međutim instruktori autoškole "LUKIĆ" će vam objasniti da je vježba majka-znanja, i da je sve što vam je u tom renutku potrebno samo maloviše strpljenja I vježbe.

Autoškola sa preporukom!


AUTOŠKOLA

L LUKIĆ

Autoškola sa preporukom!

Pretrpani ste informacijama sa svih strana i Vaš mozak se sigurno 50 puta u toku časa nađe u nezavidnoj situaciji. Opet dolazimo na lekciju broj 1: vježba je majka znanja.

Evo nas na 20-tom času.I sada je situacija neuporedivo bolja. Auto savršeno radi, polazak na usponu je odavno savladan, ali upravo nastaju novi problemi?? U kolima je hit postao instruktor sa dosadnim rečenicama: "Smanji gas,lakše, sporije, dalje od parkiranih vozila", loša ti je procjena sa desne strane - ko da ne vidi da tu ima mjesta... Ko da ne gledamo istim očima. Uf...Zar svako zuto svetlo mora da se stane...

Obilazi se cijeli grad, sa svim radnjama u saobraćaju, vježbaju se teži zadaci prestrojavanje u gužvi, obraćanje pažnje na vozila koja su stala na pješačkom prelazu a pješaci se ne vide, markiranje vozila prilikom skretanja i ukazuje se na raskrnice na kojima se često dešavaju nezgode. Došli smo i do detalja "koji život znače" - koliko samo stvari na koje treba obratiti pažnju. Neko pametno reče: nije dovoljno voziti bez greške vec je potrebno na vrjeme prepoznati tuđu grešku. Upravo po tome se prepoznaju vrhunski vozači imaju sposobnost predviđanja tuđih reakcija pa da na vijreme prepoznaju opasnu situaciju i vešto izbegnu sudar.

Autoškola sa preporukom!


AUTOŠKOLA

L LUKIĆ

Autoškola sa preporukom!

Snaga je u mladima! Izaberite svoj pravi put.

Autoškola L ukić Autoškola sa preporukom!


AUTOŠKOLA

L LUKIĆ

Autoškola sa preporukom! Nećemo Vam obećati da ćete položiti iz prve, ali svakako ćemo se potruditi spremiti Vas za prolaz iz prve,Mi to možemo mi imamo najbolje instruktore u gradu a da znate da je i to naš interes. Obostrana korist je naša vizija. Nije nam cilj samo uzeti novac već napraviti od Vas dobre i sigurne vozače i za plaćenu obuku dati najkvalitetniju uslugu. Autoškola sa preporukom!


AUTOŠKOLA

L LUKIĆ

Autoškola sa preporukom!

U današnje vrijeme ako pogledate svjet oko sebe jedino kvalitetan rad ostvaruje uspeh. Dobar glas se daleko čuje, a loš jos dalje. Dobit ćete od nas kvalitetnu obuku a mi od Vas zadovoljnog vozača koji će nastaviti da širi dobar glas o nama i našoj auto školi Lukić. Autoškola sa preporukom!


Motocikl sa ili bez bočne prikolice čija zapremina prelazi 125 cm3, a snaga 11 kw.

A

B

Motorno vozilo za prevoz tereta, čija je najveća dozvoljena masa veća od 3,5 t, a manja od 7,5 t dopuštene mase.

C1

CE

Motorna vozila, osim vozila kategorije A, čija najveća dozvoljena masa nije veća od 3,5 t i koji nemaju više od 8 sjedišta ne r ačunajući sjedište vozača.

C

Motorna vozila čija je najveća dozvoljena masa veća od 7,5 t,

CE kategorija je dozvola za upravljanje vozilom (kamionom sa prikolicom) čije vučno vozilo (kamion) pripada C kategoriji (čija je masa veća od 3.5 tone), a najveća masa priključnog vozila (prikolice) je veća od 750 kg.

Autoškola sa preporukom!

Ee katalog pdf lukic  
Ee katalog pdf lukic  
Advertisement