Page 1

DEXTER Extra diepgang met de iPad


TWEEDE SCHERM Tijdens de show is je iPad een 2e scherm. Het laat de serie zien vanuit een ander standpunt, waardoor de kijker met iPad extra clues krijgt over het verloop van de serie.


TIJDENS DE SHOW Tijdens de show, kun je switchen naar de verhaallijn van andere personages. Waardoor je een breder beeld krijgt van het verhaal.


RECLAME Tijdens de reclame, heeft de iPad-kijker de keus om naar de wc te gaan, of de show door te kijken op de iPad. Hierbij krijgt de gebruiker extra scènes die de normale tv kijker zou missen.


VERSPREIDING We gaan de App bekendmaken door middel van een seriemoordenaar. Deze geeft online en via print clues waar je zijn volgende slachtoffer kan vinden. Deze 'Slachtoffers' zijn iPads verstopt in grote steden. Op plekken waar je normaal een lijk zou vinden.


VERSPREIDING I I Als de App al bekend is houden we hem populair door een deel van de standaard teasers van Dexter te vervangen met teasers van de unieke beelden van de Ipad App. Deze kun je direct met je iPad scannen waarna de App gedownload wordt.

Opdracht 4 - Dexters tweede scherm  

Samen met Glenn

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you