Page 1

hoogwaardig vakwerk door f lexibele vakkrachten UITZENDBUREAU VOOR METAAL EN INDUSTRIE

Onderdeel van


tijdelijke en vaste banen in de metaal, techniek en industrie Waarom DMjob? DMjob voor uitzendkrachten • Toegang tot de beste bedrijven om voor te werken • Doorlopend kans op mooi vakwerk • Opdrachten in binnen- en buitenland • Goede begeleiding • Aandacht voor opleiding en ontwikkeling • Marktconforme salarissen en arbeidsvoorwaarden DMjob voor werkgevers • Altijd hoogwaardige vakkrachten beschikbaar • Vakkrachten op diverse niveaus, van leerling tot voorman en engineer • Uit binnen- en buitenland • Contactpersonen met vakkennis • Marktconforme en transparante tarieven • Alles goed geregeld conform CAO en wetgeving


Flexibele arbeid wordt steeds belangrijker. Een slimme strategie, maar de juiste vakkrachten moeten wel beschikbaar zijn op het juiste moment. En flexibel werken mag dan een afwisselende loopbaan voor werknemers betekenen, ze willen wel continuïteit in werk en ontwikkeling. Vakmannen houden niet van thuiszitten.

“Mensen met goede handen en een goede instelling hebben bij ons doorlopend kans op mooie projecten bij gerenommeerde bedrijven” DMjob BV is het uitzendbureau van Deltametaal, een stichting opgericht door metaalbedrijven en werknemers- en werkgeversorganisaties. We zijn al tientallen jaren thuis bij gerenommeerde bedrijven in de regio Rijnmond en de Drechtsteden en we hebben een uitgebreid netwerk in binnen- en buitenland om vakkrachten te vinden. Vanuit deze positie doen we twee beloftes: we hebben hoogwaardige vakkrachten beschikbaar én er is veel werk. Mooi werk. Uitzendkrachten van DMjob werken aan grote infrastructurele projecten, luxe jachten, offshore schepen, maar ook aan minuscule onderdelen voor hightech machines. DMjob is een gespecialiseerd bureau. Het is onze missie om de juiste constructiebankwerkers, lassers, scheepsmetaalbewerkers, pijpfitters, verspaners en elektromonteurs voor onze klanten te vinden. We bemiddelen ook voor


een gespecialiseerd bureau in de metaa kantoor- en ondersteunend personeel zoals administratief medewerkers, werkvoorbereiders, planners en projectleiders. Meestal voor bedrijven in de metaal en de industrie, maar een uitstapje naar een andere sector is ons niet vreemd. DMjob bemiddelt voor tijdelijke functies die bij wederzijdse tevredenheid kunnen overgaan in een vast dienstverband.

“DMjob staat voor duurzaamheid, kwaliteit en betrouwbaarheid” Mensen op proef sturen, is niet onze stijl. We gaan ervan uit dat we direct de juiste man of vrouw op de juiste plek vinden. Hoe we dat zo zeker weten? Onze intercedenten die de selectie doen, komen zelf uit het werkveld en hebben jarenlange ervaring. Wie kunnen vakmanschap beter op waarde schatten dan de mensen die het werk zelf hebben gedaan? Het spreekt voor zich dat we graag feeling houden met de werkvloer. Regelmatig bezoeken we de bedrijven waar onze uitzendkrachten werken. Zo leren we de beroepen, de uitzendkrachten en de opdrachtgever kennen en kunnen we goed inspelen op de behoefte van het moment. Het kan zomaar gebeuren dat we al op zoek zijn naar een geschikte kandidaat vóór de vacature is ontstaan.

“Het is onze missie om de beste mensen in de techniek te vinden: van administrateur tot elektromonteur”


al en de industrie DMjob kijkt verder Als goed personeel schaars is, moet je creatief zijn. Naast de gebruikelijke wervingskanalen is DMjob actief in het werven van vakmensen in het buitenland. Inmiddels hebben we samen met partnerorganisaties een netwerk in Spanje en Polen opgebouwd. Werknemers worden ter plaatse getest. We starten al in het land van herkomst met Nederlandse les en ook de huisvesting is goed geregeld. Als onderdeel van het samenwerkingsverband Deltametaal is DMjob ook betrokken bij het opleiden van jongeren. DMjob verzorgt het hele traject van werving en ‘inkoop’ tot aan het opleiden en leveren van vakbekwaam personeel en volgt voor u de nieuwste ontwikkelingen en kansen op de binnen- en buitenlandse arbeidsmarkt.

Goed geregeld Zoals u kunt verwachten, is DMjob gecertificeerd. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO, en soms een beetje extra. Onze tarieven zijn marktconform en transparant. Kwaliteit en zekerheid, dat is waar het om gaat. Goed geregeld voor werkgevers én uitzendkrachten!

DMjob B.V. is lid van de ABU en NEN gecertificeerd

Meer informatie? Kijk op www.dmjob.nl


Over Deltametaal DMjob is een initiatief van Stichting Deltametaal. De stichting is in 1968 opgericht door diverse bedrijven, werknemers en werkgeversorganisaties in de regio Rijnmond en de Drechtsteden om samen betrouwbare arbeidsrelaties en vakmanschap van hoge kwaliteit te waarborgen. Deltametaal bemiddelt in tijdelijke en vaste banen in de metaal, techniek en overige industrie.

Bezoekadres

Postadres

T 0180 - 645 450

Stationsweg 78

Postbus 201

E dmjob@deltametaal.nl

2991 CM Barendrecht

2990 AE Barendrecht

W www.dmjob.nl

Dmjob brochure  
Advertisement