Page 1

NOVEMBRE 2013

GRATUÏTA - GRATUITA - FREE

FREETICKE INSIDE

T

w w w. g a y l e s p o i n t . c o m La guia de l’oci LGBT - La guía del ocio LGBT

- The leisure guide LGBT


EDITORIAL Aquest novembre estrenem nova imatge a GAYLESPOINT. Esperem que us agradi! Us continuem animant a fer créixer la família gaylespoint tant al nostre facebook com a la nostra web. Podeu guanyar molts premis! És gràcies a tots vosaltres que aquest projecte creix cada dia, es consolida i millora. Gràcies per llegir-nos! Este noviembre estrenamos nueva imagen a GAYLESPOINT. Esperamos que os guste! Os seguimos animando a hacer crecer la familia gaylespoint tanto en nuestro facebook como en nuestra web. Podéis ganar muchos premios! Es gracias a todos vosotros que este proyecto crece cada día, se consolida y mejora. Gracias por leernos! On November GAYLESPOINT release a new image. We hope you like it! We keep encouraging you to help the gaylespoint family grow on Facebook and on our website. You can win lots of prizes! It’s because all of you that this project is growing every day, consolidates and improves. Thanks for reading us!

CRÈDITS

SUMARI

SUMARIO / SUMMARY

CRÉDITOS / CREDITS

04 CRÍTICA LITERÀRIA

CRÍTICA LITERÀRIA / LITERARY CRITICISM

10 PANTERES GROGUES

LA SECCIÓ DE FUTBOL MASCULÍ ESTRENA EQUIPACIONS

12 TOP 10 AMSTERDAM 14 EL CÒCTEL

Redacció i correcció: Eduard Thió Disseny i maquetació: Ferran Rodríguez

EL CÓCTEL / THE COCKTAIL

16 SALUT I BELLESA

Direcció i edició: FunGanga Catalana del Lleure SCP

SALUD Y BELLEZA HEALTH AND BEAUTY

18 LA DIETA LA DIETA / THE DIET 22 LA RECEPTA LA RECETA /THE RECIPE 28 MAPA MAPA / MAP 30 AGENDA

Impressió: Saxoprint Contacte per a publicitat: admin@gaylespoint.com

w w w. g a y l e s p o i n t . c o m La web pel col·lectiu LGBT La web para el colectivo LGBT The LGBT community website

Novembre/Noviembre/November 2013 - gaylespoint.com 03


CRÍTICA LITERÀRIA / CRÍTICA LITERARIA LITERARY CRITICISM

SABERSE OLVIDADO de Sebastián García HIdalgo Pot l’amor ser etern? Pot el record d’un amor d’adolescència arribar a ser gairebé una obsessió i una malaltia en la maduresa? Ale coneixerà Milio al col·legi i allà sorgirà el que són les primeres mirades furtives, els primers vull i no puc, entre ells naixerà l’amor. No hi ha res més net i més pur que el primer amor i el descobriment de la sexualitat en l’adolescència. Per mitjà d’una narració sincera i profunda en primera persona, “Saberse olvidado” ens explica com aquest amor adolescent i la seva homosexualitat el marquen fins a la maduresa.

¿Puede el amor ser eterno? ¿Puede el recuerdo de un amor de adolescencia llegar a ser casi una obsesión y una enfermedad en la madurez? Ale conocerá a Milio en el colegio y allí surgirá lo que son las primeras miradas furtivas, los primeros quiero y no puedo, entre ellos nacerá el amor. No hay nada más limpio y más puro que el primer amor y el descubrimiento de la sexualidad en la adolescencia.Por medio de una narración sincera y profunda en primera persona, “Saberse olvidado” nos cuenta como ese amor adolescente y su homosexualidad lo marcan hasta su madurez.

04 gaylespoint.com - Novembre/Noviembre/November 2013

Can love be eternal? Can the memory of a teenage love become almost an obsession and a disease in adulthood? Ale meets Milio at school and there shall arise which are first glances, first “I would love but I can’t”, including born love. Nothing is cleaner and purer than the first discovery of love and sexuality in adolescence. Through sincere and profound narration in the first person, “Saberse olvidado” tells how its teenage love and homosexuality make it to maturity.


PAPARAZZI PELUQUERIA

En Paparazzi ofrecemos estilismo profesional, aplicando productos exclusivos y atendiendo al cliente de forma esmerada. Proporcionamos todos los elementos para hacerte sentir en un ambiente relajado y acogedor, a unos precios de servicio competitivos. Paparazzi es el lugar indicado para depositar el cuidado del cabello en manos profesionales. Paparazzi offers professional styling, using exclusive products and great care customer service. We provide all the elements to make you feel in a relaxed and friendly environment, at competitive prices. Paparazzi is the place to deposit the hair care professional hands.

DESCUENTO / DISCOUNT

A Paparazzi oferim estilisme professional, aplicant productes exclusius i atenent el client de forma acurada. Proporcionem tots els elements per fer-te sentir en un ambient relaxat i acollidor, a uns preus de servei competitius. Paparazzi ĂŠs el lloc indicat per dipositar la cura del cabell en mans professionals.

paparazzipeluqueria

5 â‚Ź descompte

c/ DiputaciĂł 171-173 (Casanova) -

Novembre/Noviembre/November 2013 - gaylespoint.com 05


SEXSHOP ZEUS

Carrer de la Riera Alta, 20 - sexshopzeus.com

Pump, suspensoris, dildos, electro, gold max, pell, revistes, dvd, cruising, neoprè, cbt, preservatius, ...

Pump, suspensorios, dildos, electro, gold max, piel, revistas, dvd, cruising, neopreno, CBT, preservativos, ...

Pump, jockstraps, dildos, electro, gold max, leather, magazines, dvd, cruising, neoprene, cbt, condoms, ...

BCN SEX SHOP BIERZO A TOPE c/ Diputació 159 - www.elbierzoatope.es

Al “Bierzo a tope” oferim un ambient familiar i una cuina variada i mediterrània, sempre amb especialitats típiques de Lleó, com el botillo del Bierzo, braó bullit, el xai al forn, i una àmplia selecció de carns i peixos.

En el “Bierzo a tope” ofrecemos un ambiente familiar y una cocina variada y mediterránea, siempre con especialidades típicas de León, como el botilo del Bierzo, codilo hervido, el cordero al horno, y una amplia selección de carnes y pescados.

06 gaylespoint.com - Novembre/Noviembre/November 2013

At “Bierzo a tope” you will find a varied and Mediterranean cuisine and specialties of León, as botillo del Bierzo, codillo hervido, baked lamb, and a wide selection of meat and fish.


AXEL HOTELS

c/ Aribau 33 - http://www.axelhotels.com/

Descuentos, entradas gratis y recomendaciones

www.axelpeopletraveler.net Novembre/Noviembre/November 2013 - gaylespoint.com 07


MITO BCN

C/ Montsió 8 - http://mitoclothes.com

Mito Bcn, la teva botiga de roba per a home on trobaràs una gran varietat de marques, per a tots els gustos i l’abast de qualsevol.

Mito Bcn, tu tienda de ropa para hombre donde encontrarás una gran variedad de marcas, para todo tipo de gustos y al alcance de cualquiera.

STAGE LIGHT Av. Roma, 155 -

Mito BCN, a men’s clothing store where you will find variety of brands, for all tastes and for every budget.

stage.light.33 - Tel. 605174303 / 686537654

Stage Light, al Pub Latin Gayfriendly amb dos ambients: la sala dance (música llatina, salsa, merengue, dance electro, ...) i el soterrani vermell (el nostre DarkRoom). Stage Light, el Pub Latin Gayfriendly con dos ambientes: la sala dance (música latina, salsa, merengue, dance electro,...) y el sótano rojo (nuestro darkroom). Stage Light, Pub Latin Gay friendly with two rooms: the dance room (Latin music, salsa, merengue, dance electro, ...) and the red basement (our darkroom). 08 gaylespoint.com - Novembre/Noviembre/November 2013


SOLUCION LEGAL

www.solucionlegal.es

AGRIPPA JEWELS TIME www.agrippa-time-jewels.com -

agrippa.online

Novembre/Noviembre/November 2013 - gaylespoint.com 09


PANTERES GROGUES c/ Diputació 163 - www.panteresgrogues.cat

LA SECCIÓ DE FUTBOL MASCULÍ ESTRENA EQUIPACIONS La secció de futbol masculí del club esportiu Panteres Grogues ha començat la nova temporada amb nous patrocinadors i noves equipacions per als jugadors. Com en els darrers anys, els diferents equips de la secció jugaran els seus partits a la lliga organitzada per Catalonia Sports i que es disputa els divendres al vespre a les instal·lacions del Tarr Vall d’Hebron (Passeig de la Vall d’Hebron, 171). La modalitat de competició és de futbol-7. Aquest any, a més dels dos equips que ja competien fins ara, la secció ha pogut incorporar un tercer equip, fet que sens dubte permetrà que tothom que tingui ganes de formar part del grup ho pugui fer sense problemes. Els nous patrocinadors de l’equip de futbol són l’empresa Barcelona Rainbow Tours (especialitzada en oferir recorreguts turístics per a gais i lesbianes a la ciutat de Barcelona) i la botiga de roba ‘fetish’ Boxer (Diputació,167). Gràcies a la seva col·laboració, els tres equips poden lluir samarretes i pantalons nous de trinca. La secció de futbol masculí de les Panteres Grogues és oberta a tothom que tingui ganes de passar-s’ho bé i gaudir de la practica d’aquest esport en un ambient agradable, independentment del seu nivell futbolístic previ. Si esteu interessats en formar podeu enviar un correu electrònic a futbol.masculi@panteresgrogues.cat. A més, tothom qui vulgui està convidat a a assistir als partits i animar els nostres equips. Us hi esperem!

10 gaylespoint.com - Novembre/Noviembre/November 2013


BOYBERRY

c/ Calabria 96 - www.boyberry.com

A Boyberry trobaràs un sexshop amb l’imprescindible i una zona interior amb una sala d’Internet i wifi, cabines amb les pel·lícules més calentes i gloryholes, una àmplia zona de cruising i una sala chillout on reposar i prendre una cerveseta.

En Boyberry encontrarás un sexshop con lo imprescindible y una zona interior con una sala de Internet y wifi, cabinas con las películas más calientes y gloryholes, una amplia zona de cruising y una sala chillout donde reponer tus fuerzas y tomarte una cervecita.

Boyberry is a sexshop with the essentials with an indoor area: a lounge (wifi and free Internet), cabins wiht the hottest movies and gloryholes, a wide cruising area and a chillout room where you can have a beer.

Ja entrada la tarda ves al “HOT Soterrani”. 200m2 de chillout, cabines, llits i una gàbia per als més exhibicionistes.

Ya entrada la tarde ven al “HOT Sótano”. 200m2 de chillout, cabinas, camas y una jaula para los más exhibicionistas.

Late afternoon see the “HOT Basement”. 200m2 of chillout, cabinets, beds and a cage for more exhibitionist.

Novembre/Noviembre/November 2013 - gaylespoint.com 11


Top 10

Amsterdam

Amsterdam és considerada la capital gai d’Europa. Al Reguliersdwarsstraat, el carrer Amstel, i el Kerkstraat trobarem els bars, hotels i llocs d’ambient. És al Warmoesstraat on hi ha els clubs de cruising gai i botigues fetish. Les festes més gai el PRIDE al canal a l’agost i el cap de setmana de l’Orgull Leather a l’octubre. CAL VISITAR Prinsengracht - un dels tres canals principals. El Jordaan - Un barri amb encant de carrerons estrets i canals vorejant les cases del segle XVII. Kaizersgracht - Una àrea amb unes cases i una història fascinants. Vondelpark – El parc més famós d’Amsterdam, dissenyat i construït el 1850. De Negen Straatjes – El barri dels “Nou Carrerons”, ple de botigues de roba, llibres, ar t, menjar... molt extravagants. Casa d’Anna Frank - L’amagatall on Anna Frank va escriure el seu diari durant la Segona Guerra Mundial . Van Gogh Museum - La col·lecció més gran del món del pintor holandès. Amsterdam se considera la capital gay de Europa. En Reguliersdwarsstraat, la calle Amstel, y Kerkstraat encontraremos los bares, hoteles y lugares de ambiente. Es en Warmoesstraat donde hay los clubes de cruising gay y tiendas fetish. Las fiestas más gay son el PRIDE en el canal en agosto y el fin de semana del Orgullo Leather en octubre. DEBES VISITAR Prinsengracht - Uno de los tres canales principales. El Jordaan - Un barrio con encanto, con callejones estrechos y canales bordeando las casas del siglo XVII . 12 gaylespoint.com - Novembre/Noviembre/November 2013


Kaizersgracht - Un área con unas casas y una historia fascinantes. Vondelpark - El parque más famoso de Amsterdam diseñado y construido en 1850 . De niegan Straatjes - El barrio de los “Nueve Callejones”, lleno de tiendas de ropa, libros, arte, comida... muy extravagantes. Casa de Ana Frank - El escondite donde Ana Frank escribió su diario durante la Segunda Guerra Mundial. Van Gogh Museum - La colección más grande del mundo del pintor holandés. Amsterdam is considered the gay capital of Europe. At the Reguliersdwarsstraat, around Amstel street and the Kerkstraat we’ll find most bars, hotels and gay venues. At Warmoesstraat there are infamous gay cruise clubs and fetish shops. Annual gay highlights are the Gay Pride with the canal parade in August and the Leather Pride weekend in October. MUST SEE Prinsengracht - one of the three major canals. The Jordaan – A charming neighborhood, with narrow alleys, leafy canals lined with 17th-century houses. Kaizersgracht - An area with fascinating history and beautiful houses. Vondelpark - Amsterdam’s most famous park designed and built in 1850. De Negen Straatjes - neighborhood of “nine little streets” full of quirky stores selling clothing, books, art, food and more. Anne Frank House - the hiding place where Anne Frank wrote her diary during World War II. Van Gogh Museum - the world’s largest collection from the Dutch painter. Novembre/Noviembre/November 2013 - gaylespoint.com 13


El Còctel

El Cóctel The Cocktail

HOT FRENCHMAN’S PUNCH

INGREDIENTS 30 ml de G’Vine Nouaison 22,5 ml de vi negre tipus Madeira 60 ml d’aigua calenta 1 c de mel 1 c de sucre morè 15 ml de suc de llima natural Mitja branca de canyella ratllada Un tros de gingebre

INGREDIENTES 30 ml de G’Vine Nouaison 22,5 ml de vino tinto tipo Madeira 60 ml de agua caliente 1 c de miel 1 c de azúcar moreno 15 ml de zumo de lima natural Media rama de canela rallada Un trozo de jengibre

INGREDIENTS 30 ml of G’Vine Nouaison 22.5 ml of red wine Madeira type 60 ml of hot water 1c honey 1 c brown sugar 15 ml fresh limejuice Half grated cinnamon stick A piece of ginger

PREPARACIÓ Introduir tots els ingredients en un got mesclador per deixar-los reposar 3 minuts. El filtrem i ho aboquem en una tassa calenta. Per decorar posarem una branqueta de canyella.

PREPARACIÓN Introducir todos los ingredientes en un vaso mezclador para dejarlos reposar 3 minutos. Lo filtramos y lo vertemos en una taza caliente. Para decorar pondremos una ramita de canela.

PREPARATION Put all the ingredients in a mixing glass to let stand 3 minutes. Filter it and pour it in a hot pot. To decorate use a cinnamon stick.

14 gaylespoint.com - Novembre/Noviembre/November 2013


SATURGAYS

Poble Espanyol - www.saturgays.com

MIL I UNA SOLUCIONS

www.miliunasolucions.cat - info@miliunasolucions.cat - Tel. 640205393

Ets una empresa o un Eres una empresa o un parparticular i tens una ne- ticular y tienes una necesidad cessitat concreta? No- concreta? Nosotros te la resolveremos. saltres t’ho resoldrem. Soluciones a un Solucions a un preu precio comcompetitiu. petitivo.

You are a company or an individual and you have a specific need? We will resolve it. Solutions at a competitive price.

Novembre/Noviembre/November 2013 - gaylespoint.com 15


Salut i Bellesa MALVA MAKE UP & BEAUTY CENTER c/ Consell de Cent, 204, ent 2a - www.malvamakeup.com -

malvamakeup

CONSELL DE BELLESA CONSEJO DE BELLEZA / BEAUTY TIPS

SOMOS LO QUE COMEMOS Sospechas que algún alimento te perjudica? Una intolerancia alimentaria es cuando un alimento no es tolerado o asimilado por el organismo, generalmente debido a un problema fisiológico como una carencia digestiva, enzimática o metabólica. No debe confundirse con la alergia alimentaria, que es cuando el alimento provoca una reacción y sintomatología alérgica. Ansiedad, artritis, problemas respiratorios, sobrepeso, retención de líquidos, depresión, migraña, insomnio, ...son solo algunos de los síntomas que arrastran los pacientes que sufren intolerancia alimentaria. En Malva Make up & Beauty Center disponemos de FoodDetective, un test por detección en sangre (basta un pequeño pinchazo en un dedo) en sólo 40 minutos determina que alimentos nos perjudican. Con el simple acto de retirar de la dieta los alimentos perjudiciales la vida del paciente puede cambiar por completo!

16 gaylespoint.com - Novembre/Noviembre/November 2013


Salud y Belleza / Health and Beauty INSTITUTO YOGA DINÁMICO BARCELONA c/ Hostal del Sol, 3-5 baixos - www.yogadinamico.es -

yogadinamico.es

EL RACÓ DEL IOGA EL RINCÓN DEL YOGA / THE CORNER OF YOGA

¿TE APUNTAS AL YOGA? Existe una creciente difusión del yoga en España. Se está llegando a más gente, por la divulgación y la comercialización, pero al mismo tiempo se genera mucha confusión, mucha dispersión, mucho entretenimiento superficial. La principal confusión se basa en conocimientos e ideas, especulaciones, fantasías, esperanzas, conjeturas, más que en experiencias directas. Adoptamos y repetimos creencias e ideas de otros que no comprendemos del todo pero que damos por reales. Son nociones que nos resultan mágicas, atractivas, exóticas, esperanzadoras. Pero no están fundamentadas en una sencillez inmediata, accesible. Un consejo para alguien que se inicia en el yoga: que sea sensato, sensible y honesto con su propio cuerpo y mente, porque irá generando un sentido común cada vez más agudo con menos esfuerzo. Y que indague, que cuestione todo y que no delegue en el profesor. Novembre/Noviembre/November 2013 - gaylespoint.com 17


La Dieta

La Dieta The Diet

SANDOWS NUTRITION c/ Muntaner 33 -

Sandows-Nutrition

DIETA SANDOWS Ejemplo de aumento de peso, fuerza y volumen. AL LEVANTARSE - DESAYUNO 2 yogurt de soja + 1-2 piezas de cualquier fruta excepto uvas y plátanos. COMIDA 200g de verdura cocida (espinacas, acelgas, coliflor...). 200g Pescado blanco hervido o a la plancha. Café, té o infusión. *2-3 veces por semana añadir 200g (ya cocido) de arroz o patatas o legumbres. MERIENDA 5-6 biscotes integrales o 3-4 tortitas de arroz. CENA Ensalada mixta con todo tipo de hortalizas + 2 latas de atún natural y 1-2 palitos de cangrejo. SUPLEMENTOS Vitaminas y minerales, lecitina. Agua, 3 litros repartidos en el día. El día de entreno, después de entrenar, 250g de patata cocida o manzana + BCAAS + glutamina 10g. NOTA: Este orden alimenticio, no debe realizarse sin la supervisión de un profesional, ya que deben tenerse en cuenta factores, como la edad, peso, sexo, trabajo, estructura y metabolismo de cada persona.

18 gaylespoint.com - Novembre/Noviembre/November 2013


BEAUTY PLANET

c/ Diputació 197 - 935122360 www.beautyplanetbcn.com - info@beautyplanet.com beautyplanetbcn

Deixa de banda la monotonia i prepara’t per rebre un repertori de tractaments sensacionals a Beauty Planet. L’equip de Beauty Planet s’encarregarà d’assessorar-te per trobar el tractament o el producte que et permeti assolir els resultats que desitges. Deja a un lado la monotonía y prepárate para recibir un repertorio de tratamientos sensacionales en Beauty Planet. El equipo de Beauty Planet se encargará de asesorarte para encontrar el tratamiento o el producto que te permita alcanzar los resultados que quieres. Leave aside the monotony and get ready for a repertoire of sensational treatments at Beauty Planet. Our team will handle to advise you to find the treatment or product that allows you to achieve the results you want. Novembre/Noviembre/November 2013 - gaylespoint.com 19


METRO DISCO BCN c/ Sepúlveda 185 - www.metrodiscobcn.com

Un referente de la noche barcelonesa. Sala House, Sala Petarda, Dark Room. Lunes: noches de Cabaret, martes: Sexy boys, miércoles: fiestas especiales, jueves: Bingo, viernes y sabados: a tope, domingos: noche de estrellas.

A symbol of Barcelona nightlife. House music, casual music, dark room. Monday: cabaret nights, tuesday: sexy boys, wednesday: big parties, thursday: bingo, friday and saturday: sky is the limit, sunday: stars night.

FREE TICKET

ENTRADA GRATUÏTA / ENTRADA GRATUITA / FREE TICKET

Un referent De la nit barcelonina. Sala House, Sala Petarda, Dark Room. Dilluns: Nits de Cabaret, dimarts: Sexy boys, dimecres: festes especials, dijous: bingo, divendres i dissabtes: a tope, diumenges: nit d’estrelles.


ORION

Diputaciรณ 111 (Comte Borrell) - www.orion.es - 934537198

Experimenta noves dimensions del plaer! Sextoys, sexy roba interior, BDSM, Lubs ...

Lo mejor en ropa interior, bdsm, xxx sextoys, lubricantes y mucho mรกs!

Experimenta nuevas dimensiones del placer! Sextoys, sexy underwear, BDSM, lubs...

10% discount

SHOP

ONLINE

Entra esta clave GPMAD13 en tu pedido y obtendrรกs un 10% sobre tu compra total

SEX

DESCOMPTE / DESCUENTO / DISCOUNT

www.orion.es

Al novembre / En noviembre / On November

Experience new heights of pleasure! Sextoys, sexy underwear, BDSM, lubs ...

Novembre/Noviembre/November 2013 - gaylespoint.com 21


La Recepta

La Receta The Recipe

MOCHICA

Gran Via de les Corts Catalanes, 487 http://restaurantemochicabcn.es/ - restaurantemochica

PAPA RELLENA

INGREDIENTS (8 persones) ¼ tassa tomàquet pelat, picat i sense llavors 1 tassa ceba picada 1kg patates bullides. 4 ous (1 fresc, 3 durs) ½ kg de carn picada Olives negres, panses, sal, pebre, oli, all, pebre vermell, julivert i coriandre

INGREDIENTES (8 personas) ¼ taza tomate pelado, picado y sin semillas 1 taza cebolla picada 1kg patatas hervidas. 4 huevos (1 fresco, 3 cocidos) ½ kg de carne molida Aceitunas negras, pasas, sal, pimienta, aceite, ajo, pimentón, perejil y cilantro

INGREDIENTS (8 people) ¼ cup peeled tomatoes, chopped and seeded 1 cup chopped onion 1kg boiled potatoes. 4 eggs (one fresh, 3 cooked) ½ kg Ground beef Black olives, raisins, salt, pepper, oil, garlic, paprika, parsley and cilantro

PREPARACIÓ Amassar les patates bullides amb un ou fresc, sal i pebre. Daurar la ceba i l’all. Afegir la carn picada i el tomàquet. Cuinar 5 minuts i afegir julivert, coriandre, olives, els ous durs, tot picat, i les panses. Condimentar amb sal, pebre i paprika. Prendre una porció de patata i aplanar-la a la mà. Posar una cullerada de farciment i tancar, donant-li una forma ovalada. Passar per farina i ou i daurar en oli calent. Servir amb salsa criolla

PREPARACIÓN Amasar las patatas hervidas con un huevo fresco, sal y pimienta. Dorar la cebolla y el ajo.Agregar carne molida y tomate. Cocinar 5 minutos y agregar perejil, cilantro, aceitunas, los huevos cocidos, todo picado, y las pasas. Sazonar con sal, pimienta y paprika. Tomar una porción de patata y aplanarla en la mano. Poner una cucharada de relleno y cerrar, dándole una forma ovalada. Pasar por harina y huevo batido, y dorar en aceite caliente. Servir con salsa criolla.

PREPARATION Knead boiled potatoes with a fresh egg, salt and pepper. Brown the onion and garlic. Add ground beef and tomato. Cook 5 minutes add parsley, cilantro, olives, boiled eggs, all chopped, and raisins. Season it with salt, pepper and paprika. Take a portion of potatoe and flatten it in the hand. Put a spoonful of filling and fold it giving an oval shape. Pass it by flour and beaten egg, and fry in hot oil. Serve with salsa criolla

22 gaylespoint.com - Novembre/Noviembre/November 2013


MANHUNT www.manhunt.net

Novembre/Noviembre/November 2013 - gaylespoint.com 23


SAUNA BRUC

c/ Pau Claris 87 - www.saunabruc.com

BRUC SAUNA SPA ¡El 22/nov ven a celebrar nuestro 2º ANIVERSARIO! Cava, aperitivo y la mejor compañía

OSBAR C/ Diputació 225 -

Bar Osbar, “més que amics”, el teu lloc de trobada.Vine a conèixer-nos per curiositat i tornaràs pel nostre encant! Preparem els millors mojitos de tot Barcelona!!

Osbar.bcn

Bar Osbar, “más que amigos”, tu lugar de encuentro. Ven a conocernos por curiosidad y volverás por nuestro encanto! Preparamos los mejores mojitos de todo Barcelona!!

email: osbar.bcn@gmail.com 24 gaylespoint.com - Novembre/Noviembre/November 2013

Bar Osbar, “more than friends”, your meeting place. Come at first for curiosity and and you will come back again ‘cause of our charm! We prepare the best mojitos around Barcelona!!


ANUNCI TRITÓN NOU 14

c/ Sagués 13 - 932007214 - 634722167 - triton.innova@hotmail.com

Un ambient diferent, selecte, distingit on la imaginació i la il·lusió substitueixen allò prohibit. Una ambient on prendre una copa es converteixi en quelcom diferent, en el que els teus desitjos es facin realitat. Farem el possible per realitzar els seus somnis.

Un ambiente diferente, selecto, distinguido donde la imaginación y la ilusión sustituye a lo prohibido. Un ambiente donde tomar una copa se convierta en algo diferente, en el que tus deseos se hagan realidad. Haremos lo posible por realizar sus sueños.

A different, selected and distinguished place where imagination and illusion replaces forbidden. An environment where a drink becomes something different, where your dreams come true. We will strive to realize your dreams.

Novembre/Noviembre/November 2013 - gaylespoint.com 25


NIT SWIMWEAR SHOP c/ Consell de Cent 233 -

NIT-Swimwear

OFERTAS DEALS T-SHIRTS 2 x 24.95€ UNDERWEAR 3 x 39.95€ SWIMSUITES 50% off

PROTEINLINE C/ , local 2 - www.proteinline.es

PONTE EN FORMA CON RESULTADOS GARANTIZADOS EN POCO TIEMPO DIETAS PERSONALIZADAS Y SEGUIMIENTO GRATUITO PLANES DE ENTRENAMIENTO PÉRDIDA DE GRASA GANANCIA DE MASA MUSCULAR C/ Casanova 55, local 2 - 08011 Barcelona - 931 275 579 - www.proteinline.es 26 gaylespoint.com - Novembre/Noviembre/November 2013


Fes-te de GAYLESPOINT! Pots guanyar molts premis! Hazte de GAYLESPOINT! Puedes ganar muchos premios! Join GAYLESPOINT! You could win lots of gifts!

LES MILLORS FOTOS DE LES FESTES GAY / LAS MEJORES FOTOS DE LOS EVENTOS GAY THE BEST PICTURES OF THE GAY EVENTS

gaylespoint.com 27 Novembre/Noviembre/November 2013 - gaylespoint.com La web per a la comunitat LGBT / La web para la comunidad LGBT / The GLBT community website


Mapa 1

SAUNA THERMAS

PAPARAZZI PELUQUERIA

6

C/ Diputació, 46 - 08015 Barcelona

C/ Diputació, 171-173 - 08011 Barcelona

CASANOVA 2 SAUNA C/ Casanova, 57 - 08011 Barcelona

ZEUS 7 SEXSHOP C/ de la Riera Alta, 20 - 08001 Barcelona

CONDAL 3 SAUNA C/ d’Espolsa-sacs, 1 - 08002 Barcelona

A TOPE 8 BIERZO C/ Diputació 159 - 08011 Barcelona

CORINTO 4 SAUNA C/ Pelai, 62 - 08001 Barcelona

HOTELS 9 AXEL C/ Aribau, 33 - 08011 Barcelona

BARCELONA 5 SAUNA C/ Tuset, 1 - 08006 Barcelona

10 MITO BCN

C/ Montsió 8 - 08002 Barcelona

24

5

27 11

25

16

29

2 20

1

8 13

9

18 12

6

23

17 21 14

28

19 26 15 4

7 10

28 gaylespoint.com - Novembre/Noviembre/November 2013


11 STAGE LIGHT Av. Roma, 155 - 08011 Barcelona

Mapa / Map

12 AGRIPPA JEWELS TIME

MAKE UP & BEAUTY 16 MALVA CENTER C/ Consell de Cent, 204 - 08011 17 SANDOWS NUTRITION

13 PANTERES GROGUES

18 BEAUTY PLANET

14 BOYBERRY C/ Calabria, 96 - 08015 Barcelona

19 METRO DISCO BCN

15 SATURGAYS Discotheque

20 ORION

C/ Aribau, 15 - 08011 Barcelona C/ Diputació, 163 - 08011 Barcelona

Poble Espanyol - 08038 Barcelona

C/ Muntaner, 33 - 08011 Barcelona

C/ Diputació, 197 - 08011 Barcelona C/ Sepúlveda, 185 - 08011 Barcelona C/ Diputació, 111 - 08011 Barcelona

21 MOCHICA

Gran Via de les Corts Catalanes, 487- 08015

22 SAUNA BRUC

C/ Pau Claris 87 - 08010 Barceloa

23 OSBAR

C/ Diputació, 225 - 08011 Barcelona

24 TRITÓN 14

C/ Sagués 13 - 08021 Barcelona

NIT SWIMWEAR SHOP 25 C/ Consell de Cent, 233 - 08011 Barcelona PROTEINLINE 26 C/ Casanova 55 - 08011 Barcelona 27 AIRE

C/ València, 236 - 08007 Barcelona

28 SALA CITY HALL

Rambla de Catalunya, 4 - 08007 Barcelona

29 MAT BAR

C/ Muntaner, 63 - 08006 Barcelona

22

CONTACTE

CONTACTO / CONTACT 3

gaylespoint.com

@funganga

admin@gaylespoint.com

gaylespoint

Novembre/Noviembre/November 2013 - gaylespoint.com 29


Agenda METRO DISCO c/ Sepúlveda 125 - BCN

Els dilluns / Los lunes / Every Monday TRES CON ESTRES by Cia. Secre & Friends Els dimarts / Los martes / Every Tuesday STRIP TEASE Els diumenges / Los domingos / Every Sunday FREE HOT DOG for SEXY BOYS AIRE c/ Valencia, 236 - BCN

STUPENDA

El primer dijous de cada mes / El primer jueves de cada mes / The first thursday of each month Festa mensual de dones i per a dones i amics. Missatges i striptease femení. Fiesta mensual de mujeres para mujeres & amigos. Mensajes y stiptease femenino. Monthly women party for women & friends. Messages and female stiptease

THE BLACK ROOM SALA CITY HALL Rambla de Catalunya 4 - BCN Els diumenges / Los domingos / Every Sunday YOU GONNA FUCK ON SUNDAY MAT BAR c/ Muntaner 63 - BCN PING PONG Los miércoles / Every Wednesday 8 pm

Els dimecres /

SATURGAYS DISCOTHEQUE Poble Espanyol Els dissabtes / Los sábados / Every Saturday 100% PURE SATURGAYS gaylespoint.com

GAYLESPOINT AGENDA

Els dimecres / Los miércoles / Every Wednesday SUSHI EXPERIENCE @ Sushi Bo, Casanova 94 Els dijous / Los jueves / EveryThursday BURGUER EXPERIENCE @ PANAM’75, Consell de Cent 28 Els divendres / Los viernes / Every Friday HAPPY HOUR @ Tauleta de Nit, Aribau 37 Els dissabtes / Los sábados / Every Saturday GINTONIC EXPERIENCE @ OSBAR, Diputació 225

COL·LABORADORS

30 gaylespoint.com - Novembre/Noviembre/November 2013


Novembre/Noviembre/November 2013 - gaylespoint.com 27


Gaylespoint Nov/2013  

gaylespoint magazine, nov 2013

Advertisement