Page 1

DESEMBRE 2013

GRATUÏTA - GRATUITA - FREE

FREETICKE INSIDE

T

w w w. g a y l e s p o i n t . c o m La guia de l’oci LGBT - La guía del ocio LGBT

- The leisure guide LGBT


EDITORIAL Aquest desembre dediquem la nostra revista a tots aquells que malauradament ens han deixat a causa de la SIDA. Us continuem animant a fer créixer la família gaylespoint tant al nostre facebook com a la nostra web. Podeu guanyar molts premis! És gràcies a tots vosaltres que aquest projecte creix cada dia, es consolida i millora. Gràcies per llegir-nos! Este diciembre dedicamos nuestra revista a tod@s aquell@s que desgraciadamente nos han dejado a causa del SIDA. Os seguimos animando a hacer crecer la familia gaylespoint tanto en nuestro facebook como en nuestra web. Podéis ganar muchos premios! Es gracias a todos vosotros que este proyecto crece cada día, se consolida y mejora. Gracias por leernos! We would like to dedicate this month magazine to the people ho has passed away because of the AIDS. We keep encouraging you to help the gaylespoint family grow on Facebook and on our website.You can win lots of prizes! It’s because all of you that this project is growing every day, consolidates and improves.Thanks for reading us!

CRÈDITS

SUMARI

SUMARIO / SUMMARY

CRÉDITOS / CREDITS

04 CRÍTICA LITERÀRIA

CRÍTICA LITERÀRIA / LITERARY CRITICISM

10 PANTERES GROGUES

ELS NEDADORS DE PANTERES GROGUES ES TREUEN LA ROBA PER UNA BONA CAUSA

12 TOP 10 CARTAGENA DE INDIAS 14 EL CÒCTEL

EL CÓCTEL / THE COCKTAIL

16 SALUT I BELLESA

SALUD Y BELLEZA HEALTH AND BEAUTY

18 LA DIETA LA DIETA / THE DIET 22 LA RECEPTA LA RECETA / THE RECIPE 28 MAPA MAPA / MAP 30 AGENDA

Direcció i edició: FunGanga Catalana del Lleure SCP Redacció i correcció: Eduard Thió Disseny i maquetació: Ferran Rodríguez Impressió: Saxoprint Contacte per a publicitat: admin@gaylespoint.com

w w w. g a y l e s p o i n t . c o m La web pel col·lectiu LGBT La web para el colectivo LGBT The LGBT community website

Desembre/Diciembre/December 2013 - gaylespoint.com 03


CRÍTICA LITERÀRIA / CRÍTICA LITERARIA LITERARY CRITICISM

HONOR SOTA SETGE per Radclyffe Amb el país a la vora de la guerra i amb el cervell de l’intent d’assassinat del seu amant, la Primera Filla Blair Powel, encara en llibertat, l’últim que voldria la agent del Servei Secret Cameron Rober ts és ser reemplaçada com a cap de seguretat de Blair . Però el president té una altra missió per a ella, que comença per trobar el traïdor infiltrat en el sistema de seguretat nacional que va conspirar per matar Blair. Es tracta d’una caça molt personal per Cam des de tots els punts de vista, ja que la presa és una antiga coneguda. Blair aviat es conver tirà en partícip a la força d’un joc letal que s’oposarà seva lleialtat a la seva millor amiga, Diane Bleeker, amb la seva fidelitat a Cam.

HONOR BAJO ASEDIO por Radclyffe Con el país al borde de la guerra y con el cerebro del intento de asesinato de su amante, la Primera Hija Blair Powel, aún en libertad, lo último que querría la agente del Ser vicio Secreto Cameron Roberts es ser reemplazada como jefe de seguridad de Blair. Pero el Presidente tiene otra misión para ella, que empieza por encontrar al traidor infiltrado en el sistema de seguridad nacional que conspiró para matar a Blair. Se trata de una caza muy personal para Cam desde todos los puntos de vista, pues la presa es una antigua conocida. Blair pronto se convertirá en partícipe a la fuerza de un juego letal que opondrá su lealtad a su mejor amiga, Diane Bleeker, con su fidelidad a Cam.

04 gaylespoint.com - Desembre/Diciembre/December 2013

HONOR UNDER SIEGE by Radclyffe With the nation on the verge of war, security takes on new meaning for Secret Service Agent Cameron Roberts, whose lover just happens to be the President’s daughter. First daughter Blair Powell and her “secret” Secret Service agent lover, Cameron Roberts, intend to get married--with her father’s blessing. But being in the spotlight isn’t the safest place to be in a country still reeling from 9/11 and with the domestic terrorists who tried to assassinate Blair still at large. Cam doesn’t want to give up the reins of control when Blair’s life is at stake, but there are other dangers at home and abroad that the President needs her to investigate--including the whereabouts of her previous lover.


BOYBERRY

c/ Calabria 96 - www.boyberry.com

Boyberry, un concepte Boyberry, un concepto Boyberry, a different “molt diferent” d’oci gai. “muy distinto” de ocio gay. concept of gay entertainment. A Boyberry trobaràs En Boyberry encontrarás un sexshop amb un sexshop con lo impres- Boyberry is a sexshop l’imprescindible i una zona cindible y una zona interior with the essentials with interior amb una sala con una sala de Internet y an indoor area: a lounge d’Internet i wifi, cabines wifi, cabinas con las pelícu- (wifi and free Internet), amb les pel·lícules més ca- las más calientes y gloryho- cabins wiht the hottest lentes i gloryholes, una àm- les, una amplia zona de movies and gloryholes, plia zona de cruising i una cruising y una sala chillout a wide cruising area and sala chillout on reposar i donde reponer tus fuerzas a chillout room where you can have a beer. y tomarte una cervecita. prendre una cerveseta. Ja entrada la tarda ves al “HOT Soterrani”. 200m2 de chillout, cabines, llits i una gàbia per als més exhibicionistes.

Ya entrada la tarde ven al “HOT Sótano”. 200m2 de chillout, cabinas, camas y una jaula para los más exhibicionistas.

Late afternoon see the “HOT Basement”. 200m2 of chillout, cabinets, beds and a cage for more exhibitionist.

No et perdis les nostres No te pierdas nuestras Do not miss our popuconcorregudes festes concurridas fiestas te- lar theme parties! máticas! temàtiques!

Desembre/Diciembre/December 2013 - gaylespoint.com 05


BIERZO A TOPE c/ Diputació 159 - www.elbierzoatope.es

Al “Bierzo a tope” oferim un ambient familiar i una cuina variada i mediterrània, sempre amb especialitats típiques de Lleó, com el botillo del Bierzo, braó bullit, el xai al forn, i una àmplia selecció de carns i peixos.

En el “Bierzo a tope” ofrecemos un ambiente familiar y una cocina variada y mediterránea, siempre con especialidades típicas de León, como el botilo del Bierzo, codilo hervido, el cordero al horno, y una amplia selección de carnes y pescados.

At “Bierzo a tope” you will find a varied and Mediterranean cuisine and specialties of León, as botillo del Bierzo, codillo hervido, baked lamb, and a wide selection of meat and fish. Menú o fin de añ

45€

MITO BCN

C/ Montsió 8 - http://mitoclothes.com

Mito Bcn, la teva botiga de roba per a home on trobaràs una gran varietat de marques, per a tots els gustos i l’abast de qualsevol.

Mito Bcn, tu tienda de ropa para hombre donde encontrarás una gran variedad de marcas, para todo tipo de gustos y al alcance de cualquiera.

06 gaylespoint.com - Desembre/Diciembre/December 2013

Mito BCN, a men’s clothing store where you will find variety of brands, for all tastes and for every budget.


PAPARAZZI PELUQUERIA

En Paparazzi ofrecemos estilismo profesional, aplicando productos exclusivos y atendiendo al cliente de forma esmerada. Proporcionamos todos los elementos para hacerte sentir en un ambiente relajado y acogedor, a unos precios de servicio competitivos. Paparazzi es el lugar indicado para depositar el cuidado del cabello en manos profesionales. Paparazzi offers professional styling, using exclusive products and great care customer service. We provide all the elements to make you feel in a relaxed and friendly environment, at competitive prices. Paparazzi is the place to deposit the hair care professional hands.

DESCUENTO / DISCOUNT

A Paparazzi oferim estilisme professional, aplicant productes exclusius i atenent el client de forma acurada. Proporcionem tots els elements per fer-te sentir en un ambient relaxat i acollidor, a uns preus de servei competitius. Paparazzi ĂŠs el lloc indicat per dipositar la cura del cabell en mans professionals.

paparazzipeluqueria

5 â‚Ź descompte

c/ DiputaciĂł 171-173 (Casanova) -

Desembre/Diciembre/December 2013 - gaylespoint.com 07


SEXSHOP ZEUS

Carrer de la Riera Alta, 20 - sexshopzeus.com

Pump, suspensoris, dildos, electro, gold max, pell, revistes, dvd, cruising, neoprè, cbt, preservatius, ...

Pump, suspensorios, dildos, electro, gold max, piel, revistas, dvd, cruising, neopreno, CBT, preservativos, ...

Pump, jockstraps, dildos, electro, gold max, leather, magazines, dvd, cruising, neoprene, cbt, condoms, ...

BCN SEX SHOP SOLUCION LEGAL www.solucionlegal.es

08 gaylespoint.com - Desembre/Diciembre/December 2013


BEAUTY PLANET

c/ Diputació 197 - 935122360 www.beautyplanetbcn.com - info@beautyplanet.com beautyplanetbcn

Para él: Corte de pelo + manicura 25€ Corte de pelo + masaje 42€ Para ella: Sesión de peluquería (lavar + cortar + peinar) 25€ Sesión de peluquería + manicura + pedicura 45€

For him: Haircut + Manicure € 25 Haircut + Massage € 42 For her: Styling session (wash + cut + styling) 25 € Styling session + manicure + pedicure € 45

DESCUENTO / DISCOUNT

3 € descompte

Per a ell: Tall de cabell + manicura 25 € Tall de cabell + massatge 42 € Per a ella: Sessió de perruqueria (rentar + tallar + pentinar) 25 € Sessió de perruqueria + manicura + pedicura 45 €

Desembre/Diciembre/December 2013 - gaylespoint.com 09


PANTERES GROGUES c/ Diputació 163 - www.panteresgrogues.cat

ELS NEDADORS DE PANTERES GROGUES ES TREUEN LA ROBA PER UNA BONA CAUSA Per segona vegada en la seva història, els nois de la secció de natació del club esportiu LGTB Panteres Grogues s’han deixat fotografiar per a un calendari. Fa dos anys ho van fer per intentar millorar la situació econòmica del seu club i va ser un èxit. Aquesta vegada Juan Pablo Santamaría els ha retratat en banyador per col·laborar amb el centre BCN Checkpoint, una entitat que lluita per la detecció i prevenció precoç del VIH. El disseny final és obra de Shoot 115, El calendari costa 10 € i es pot adquirir als següents llocs: Llibreria Còmplices (Cervantes, 4. Barcelona) Llibreria Antinous (Josep Anselm Clavé, 6. Barcelona) Axel Hotel (Aribau, 33. Barcelona) Boyberry Barcelona (Calàbria, 96) Boxer BCN (Diputació, 167-169) També es pot comprar online a la pàgina web de la llibreria Còmplices: www.libreriacomplices.com Link al making-of: http://youtu.be/ytM49Uf4sJQ

10 gaylespoint.com - Desembre/Diciembre/December 2013


AXEL HOTELS

c/ Aribau 33 - http://www.axelhotels.com/

Descuentos, entradas gratis y recomendaciones

www.axelpeopletraveler.net Desembre/Diciembre/December 2013 - gaylespoint.com 11


Top 10

Cartagena d

Passegeu pels carrers del casc antic, amb les buguenvíl·lies i els seus balcons pintats en tons pastís, i si fa calor compreu una agua de coco fresqueta a qualsevol venedor ambulant. A la Plaza de Los Coches es pot contractar un tour en carruatge. Visitar les esglésies arreu de la ciutat és imprescindible, sobretot a la posta de Sol. La Plaza de Bolívar és una plaça impressionant, envoltada d’arbres i cases colonials i el Museu de l’Or, que mostra centenars d’artefactes precolombins. A la Plaza de Santo Domingo trobareu restaurants i bars i una escultura de Botero, però si busqueu quelcom més tranquil i menys turístic, visiteu el Parc Fernández De Madrid. A la nit el Cafè Havana i el Cafè del Mar son les millors opcions, i si us ve de gust ballar aneu al bar de salsa Donde Fidel. Si voleu platja, les opcions més properes són Bocagrande, Playa Blanca o Isla Barú, però si teniu una mica de temps, planegeu una escapada a Santa Marta i les platges del Parque Nacional Tayrona. Pasead por las calles del casco antiguo, con las buganvillas y los balcones pintados en tonos pastel, y si el calor aprieta comprad una agua de coco fresquita a cualquier vendedor ambulante. En la Plaza de Los Coches se puede contratar un tour en carruaje. Visitar las iglesias de cualquier parte de la ciudad es imprescindible, sobre todo en el ocaso. La Plaza de Bolívar es una plaza impresionante, rodeada de árboles y casas coloniales, y el Museo del Oro, con cientos de artefactos precolombinos. En la Plaza de Santo Domingo encontraréis restaurantes y bares y una escultura de Botero, pero si buscáis algo más tranquilo y menos turístico, visitad el Parque Fernández De Madrid. Para el ocio nocturno, el Café Habana y el Café del Mar son las mejores opciones, y si os apetece bailar id al bar de salsa Donde Fidel. Si queréis playa, las opciones más cercanas son Bocagrande, Playa Blanca o Isla Barú, pero si tenéis algo de tiempo, planead una escapada a Santa Marta y las playas del Parque Nacional Tayrona. 12 gaylespoint.com - Desembre/Diciembre/December 2013


de Indias Walk through the streets of the old town, with their bougainvillea-strewn, pastel-painted balconies and grab a cooling agua de coco from any one of a hundred strolling vendors if the heat gets too much. In Plaza De Los Coches you can take a horse-and-carriage sightseeing tour. Church visits anywhere in town are a must, especially at sundown. Plaza de Bolivar is a stunningly square ringed with trees and colonial houses, like The Gold Museum, displaying hundreds of pre-Colombian artefacts. Nearby Plaza Santo Domingo is bordered by great restaurants and bars and a Botero sculpture, but for a smaller, quieter and less touristy option, check out Parque Fernández De Madrid. For night-time action, Café Havana and Café Del Mar are the best choices. If you wanna dance, go to salsa bar Donde Fidel. For beaches, the closest options are at Bocagrande, Playa Blanca or Isla Barú, but if you have some time go to Santa Marta and the world-class beaches of Tayrona National Park.

Desembre/Diciembre/December 2013 - gaylespoint.com 13


El Còctel PACÍFIC DE NADAL

PACÍFICO DE NAVIDAD

El Cóctel The Cocktail PEACEFUL CHRISTMAS

INGREDIENTS INGREDIENTES INGREDIENTS 40cm3 of Tequila 40cm3 de Tequila 40cm3 de Tequila 3 cullerades de suc de 3 cucharadas de jugo de 3 tablespoons lemon juice limón llimona 15cm3 of grenadine 15cm3 de granadina 15cm3 de granadina Ice (crushed) Hielo (triturado) Gel (triturat) Lemon slices Rodajitas de limón Rodanxes de llimona PREPARACIÓ Barrejar el tequila, suc de la llimona, granadina i el gel a la liquadora (velocitat baixa). Servir en copes o gots decorats amb les rodanxes de llimona.

PREPARACIÓN Mezclar el tequila, jugo del limón, granadina y el hielo en la licuadora (velocidad baja). Servirlo en copas o vasos decorados con las rodajitas de limón.

14 gaylespoint.com - Desembre/Diciembre/December 2013

PREPARATION Mix tequila, lemon juice, grenadine and ice in a blender (low speed). Serve in cups or glasses decorated with lemon slices.


BENCH RESTAURANT

c/ Aribau 33 - T. 934 521 186 - www.benchenaro.es - info@benchenaro.es

Desembre/Diciembre/December 2013 - gaylespoint.com 15


Salut i Bellesa MALVA MAKE UP & BEAUTY CENTER c/ Consell de Cent, 204, ent 2a - www.malvamakeup.com -

malvamakeup

CONSELL DE BELLESA CONSEJO DE BELLEZA / BEAUTY TIPS

ESE OBSCURO OBJETO DEL DESEO L-arginina, schizandra berry, tribulus terrestris, saw palmeto, muira puama, ginseng, ginkgo biloba, licopeno... algunos de estos productos nos resultarán conocidos, otros no... Pero todos ellos han sido utilizados en las culturas milenarias asiáticas para mejorar la función sexual masculina de un modo u otro. Ahora los podemos encontrar todos juntos en Collagen Gold for Men, un nutricosmético, que contiene la cantidad justa de estos activos para aumentar el deseo sexual, retrasar la eyaculación, mejorar la función eréctil e incluso aumentar la longitud y circunferencia del pene. Es tan potente que en tan solo siete días ya pueden sentirse estas mejoras. Collagen Gold for Men, además, contiene muchos activos (colágeno hidrolizado marino, ácido hialurónico, vitamina C, antioxidantes, coenzima Q10...) que mejorarán huesos, tendones, articulaciones, vista, cabello, piel, memoria... Collagen Gold for Men está disponible en Malva Make up & Beauty Center (en exclusiva en la zona) y forma parte de una amplia gama de nutricosméticos formulados para mejorar la calidad de vida tanto de hombres como de mujeres.

16 gaylespoint.com - Desembre/Diciembre/December 2013


Salud y Belleza / Health and Beauty CONSELL DE RELAX / CONSEJO DE RELAX / RELAX TIP EL MASAJE ERÓTICO SE PIERDE El masaje es tan antiguo como el hombre, o más si consideramos fricción, frotación, como técnicas que utilizan los animales para autotratarse. El arte del masaje se ha practicado desde la antigüedad y en muchos países. Los sentidos (olfato, vista, gusto, tacto, oído) también nos deben permitir conocer nuestro cuerpo y nuestros deseos, y el cuerpo y los deseos del otro. El tacto es primordial en la sexualidad. Hoy en día,el masaje erótico es un tema tabú; muchos lo practican y pocos lo hablan. A pesar que somos más abiertos, el masaje erótico sigue siendo considerado una infidelidad. El masaje erótico es el uso de las técnicas con un propósito que deviene sensual, para mejorar tus relaciones sexuales. És una terapia para despertar las innumerables terminaciones nerviosas de nuestra piel, armonizar el cuerpo y relajar la mente; para estimular el deseo, la creatividad y la imaginación. Vivimos un auge del sexo sin compromiso, en cantidad más que en calidad, olvidando el placer de tocar y sentir la sensualidad del tacto. Los masajes eróticos sirven para estimular, pero también despiertan un mundo de sensaciones a menudo olvidadas en nuestro día a día. Te invito a practicar más a menudo http://danimasajistavlc.blogspot.com.es

Desembre/Diciembre/December 2013 - gaylespoint.com 17


La Dieta

La Dieta The Diet

SANDOWS NUTRITION c/ Muntaner 33 -

Sandows-Nutrition

DIETA SANDOWS Ejemplo de aumento de peso, fuerza y volumen. AL LEVANTARSE - DESAYUNO 2 yogurt de soja + 1-2 piezas de cualquier fruta excepto uvas y plátanos. COMIDA 200g de verdura cocida (espinacas, acelgas, coliflor...). 200g Pescado blanco hervido o a la plancha. Café, té o infusión. *2-3 veces por semana añadir 200g (ya cocido) de arroz o patatas o legumbres. DESCOMPTE / DESCUENTO / DISCOUNT

20% descuento

SOBRE EL ASESORAMIENTO NUTRICIONAL: valoración corporal + cuestionario + pauta alimenticia personalizada

MERIENDA 5-6 biscotes integrales o 3-4 tortitas de arroz. CENA Ensalada mixta con todo tipo de hortalizas + 2 latas de atún natural y 1-2 palitos de cangrejo. SUPLEMENTOS Vitaminas y minerales, lecitina. Agua, 3 litros repartidos en el día. El día de entreno, después de entrenar, 250g de patata cocida o manzana + BCAAS + glutamina 10g. NOTA: Este orden alimenticio, no debe realizarse sin la supervisión de un profesional, ya que deben tenerse en cuenta factores, como la edad, peso, sexo, trabajo, estructura y metabolismo de cada persona.

18 gaylespoint.com - Desembre/Diciembre/December 2013


SATURGAYS

Poble Espanyol - www.saturgays.com

COACHING POSITIU

info@coachingpositiu.com - 647 246 117

Coaching Positiu és el despatx de Cristina Garcia, llicenciada en Psicologia per la Universitat de Barcelona, màster en creixement personal i lideratge a la UB i en procés de certificació de coaching per la ICF (International Coach Federation). Et proposo un sistema pràctic d’exercicis fet a mida per a ampliar el coneixement i la bona gestió dels teus propis recursos personals (competències, emocions,...). Establirem un procés d’acompanyament per tal que puguis assolir els objectius que defineixis com a importants i necessaris per millorar el teu rendiment, l’autoestima i el gaudi de la teva vida. Desembre/Diciembre/December 2013 - gaylespoint.com 19


METRO DISCO BCN c/ Sepúlveda 185 - www.metrodiscobcn.com

Un referente de la noche barcelonesa. Sala House, Sala Petarda, Dark Room. Lunes: noches de Cabaret, martes: Sexy boys, miércoles: fiestas especiales, jueves: Bingo, viernes y sabados: a tope, domingos: noche de estrellas.

A symbol of Barcelona nightlife. House music, casual music, dark room. Monday: cabaret nights, tuesday: sexy boys, wednesday: big parties, thursday: bingo, friday and saturday: sky is the limit, sunday: stars night.

FREE TICKET

ENTRADA GRATUÏTA / ENTRADA GRATUITA / FREE TICKET

Un referent De la nit barcelonina. Sala House, Sala Petarda, Dark Room. Dilluns: Nits de Cabaret, dimarts: Sexy boys, dimecres: festes especials, dijous: bingo, divendres i dissabtes: a tope, diumenges: nit d’estrelles.


ORION

Diputaciรณ 111 (Comte Borrell) - www.orion.es - 934537198

Experimenta noves dimensions del plaer! Sextoys, sexy roba interior, BDSM, Lubs ...

Lo mejor en ropa interior, bdsm, xxx sextoys, lubricantes y mucho mรกs!

Experimenta nuevas dimensiones del placer! Sextoys, sexy underwear, BDSM, lubs...

10% discount

SHOP

ONLINE

Entra esta clave GPMAD13 en tu pedido y obtendrรกs un 10% sobre tu compra total

SEX

DESCOMPTE / DESCUENTO / DISCOUNT

www.orion.es

Al desembre / En dicimenbre / On December

Experience new heights of pleasure! Sextoys, sexy underwear, BDSM, lubs ...

Desembre/Diciembre/December 2013 - gaylespoint.com 21


La Recepta

La Receta The Recipe

ORADA A LA SAL (4 persones)

DORADA A LA SAL (4 personas)

SALT-ROAST GILTHEAD FISH (4 people)

INGREDIENTS 1’5kg d‘Orada (peix sencer, sense escates i sense esbudellar) 4kg sal gruixuda aigua

INGREDIENTES 1’5kg de Dorada (pescado entero, sin escamas y sin destripar) 4kg sal gruesa Agua

INGREDIENTS 1’5kg gilthead fish (whole fish, scaly and without gutting) 4kg coarse salt Water

PREPARACIÓ Posar una bona capa de sal a la base d’una safata gran de fang, col·locar a sobre l’orada seca i cobrirla totalment amb la resta de la sal. Tirar per sobre una mica d’aigua per ajudar a formar una crosta de sal sobre del peix. Posar al forn (preescalfat a 180 º) durant uns tres quarts d’hora. Treure del forn i trencar la crosta amb un instrument dur. Netejar el peix, i amanir amb una mica d’oli i llimona.

PREPARACIÓN Poner una buena capa de sal en la base de una fuente grande de barro, colocar encima la dorada seca y cubrir totalmente con el resto de la sal. Echar por encima un poco de agua para ayudar a formar una costra de sal encima del pescado. Meter en el horno (precalentado a 180º) durante unos tres cuartos de hora. Sacar del horno y romper la costra con un instrumento duro. Limpiar el pescado, y aliñar con un poco de aceite y limón.

PREPARATION Put a good layer of salt at the base of a large clay tray, place the fish and completely cover it with the remaining salt. Pour over some water to help forming a crust of salt on the fish. Place in the oven (preheated to 180 degrees) for about 45 minutes. Remove from oven and break the crust with a hard instrument. Clean the fish, and season with a oil and lemon.

22 gaylespoint.com - Desembre/Diciembre/December 2013


MOCHICA

Gran Via de les Corts Catalanes, 487 - http://restaurantemochicabcn.es/ -

restaurantemochica

MIL I UNA SOLUCIONS

www.miliunasolucions.cat - info@miliunasolucions.cat - Tel. 640205393

Ets una empresa o un Eres una empresa o un parparticular i tens una ne- ticular y tienes una necesidad cessitat concreta? No- concreta? Nosotros te la resolveremos. saltres t’ho resoldrem. Soluciones a un Solucions a un preu precio comcompetitiu. petitivo.

You are a company or an individual and you have a specific need? We will resolve it. Solutions at a competitive price.

Desembre/Diciembre/December 2013 - gaylespoint.com 23


SAUNA BRUC

c/ Pau Claris 87 - www.saunabruc.com

BRUC SAUNA SPA Público maduro, ambiente tranquilo, gorditos, chasers, delgados. Piscina de hidromasaje, con circuito spa, jacuzzi grande, sauna vapor, seca, darkroom, video, bar. ¡Relájate y disfruta! Precio 11,80 € (socios Lambda, Rainbow y desempleados 9 €) - Horario de 11 a 22 h.

OSBAR C/ Diputació 225 -

Bar Osbar, “més que amics”, el teu lloc de trobada.Vine a conèixer-nos per curiositat i tornaràs pel nostre encant! Preparem els millors mojitos de tot Barcelona!!

Osbar.bcn

Bar Osbar, “más que amigos”, tu lugar de encuentro. Ven a conocernos por curiosidad y volverás por nuestro encanto! Preparamos los mejores mojitos de todo Barcelona!!

email: osbar.bcn@gmail.com 24 gaylespoint.com - Novembre/Noviembre/November Desembre/Diciembre/December 2013 2013

Bar Osbar, “more than friends”, your meeting place. Come at first for curiosity and and you will come back again ‘cause of our charm! We prepare the best mojitos around Barcelona!!


CANINETTO SASTRERIA DE MASCOTES C/ Lle贸, 6 - 932 50 61 63 - www.caninetto.es

Desembre/Diciembre/December 2013 - gaylespoint.com 25


APARTMENTS BE BARCELONA apartments be barcelona - www.apartmentsbebarcelona.com

Tenim cura de tu en tot moment. Et farem viure una experiència inoblidable en la descober ta de Barcelona Cuidamos de ti en cada momento. Te haremos vivir una experiencia inolvidable en el descubrimiento de Barcelona. We look after you at all times. We will provide you an unforgettable experience discovering Barcelona.

LES 9 FONTS

c/ Casanova 63 BIS - 934.519.788 - www.les9fonts.com

Las nueve fuentes de la vida: la sabiduría, la inteligencia, la felicidad, la belleza, la imaginación, la prudencia, la generosidad y la salud. Un equilibrio global de la salud se obtiene al mantener en equilibrio cada una de las fuentes de la vida. Las nueve fuentes de la vida. En nuestro centro podemos ayudarle a equilibrar cada una de las fuentes de la vida con los masajes, las terapias y los tratamientos adecuados, así como los productos naturales que necesite.

26 gaylespoint.com - Desembre/Diciembre/December 2013


Comunicat conjunt

Dia Mundial de la

2013

Avançant cap a la meta d’arribar a zero El Dia Mundial de la Sida, que es commemora l’1 de desembre de cada any des de 1998, és el moment en què milions de persones es reuneixen a tot el món per recordar les que han perdut la vida a causa de la malaltia, celebrar els progressos i comprometre’s de nou a posar fi a l’epidèmia. El lema d’aquesta vint-i-sisena commemoració del Dia Mundial de la Sida, “Avançant cap a la meta d’arribar a zero”, vol remarcar la importància de mantenir els progressos assolits en la prevenció, el diagnòstic precoç, els tractaments i la no-discriminació, que són els pilars fonamentals en la lluita contra la sida i la clau per avançar de forma conjunta cap al repte d’ “ONUSIDA” d’arribar a zero en noves infeccions, en morts per la sida i en discriminació. Arribar a zero exigeix compromís, innovació, bases científiques sòlides i estratègies centrades en la comunitat per arribar a les persones més vulnerables de patir la infecció pel VIH, respectant els principis d’igualtat i els drets humans. Hem de reforçar els missatges sobre l’eficàcia de les mesures de protecció i incorporar noves estratègies de prevenció, millorar l’accés als serveis sanitaris de la població nouvinguda, fomentar la detecció precoç del VIH per disminuir el retard diagnòstic, difondre el bon compliment terapèutic i vetllar pel respecte als drets humans i les llibertats fonamentals de les persones. Així mateix, cal continuar treballant en la recerca de vacunes que evitin la infecció o eliminin el VIH de l’organisme. Aquesta jornada és una bona oportunitat per recordar que encara hi ha noves infeccions, que no s’ha de baixar la guàrdia i que, amb un activisme renovat, cal continuar treballant conjuntament en la lluita contra la infecció pel VIH, contra l’estigmatització i la discriminació.

900 21 22 22


Mapa 1

SAUNA THERMAS

CÓMPLICES 6 LLIBRERIA C/ Cervantes, 4, 08002 Barcelona

C/ Diputació, 46 - 08015 Barcelona

BOYBERRY

CASANOVA 2 SAUNA C/ Casanova, 57 - 08011 Barcelona

7

CONDAL 3 SAUNA C/ d’Espolsa-sacs, 1 - 08002 Barcelona

A TOPE 8 BIERZO C/ Diputació 159 - 08011 Barcelona

CORINTO 4 SAUNA C/ Pelai, 62 - 08001 Barcelona

9

BARCELONA 5 SAUNA C/ Tuset, 1 - 08006 Barcelona

10 PAPARAZZI PELUQUERIA

C/ Calabria, 96 - 08015 Barcelona

MITO BCN

C/ Montsió 8 - 08002 Barcelona C/ Diputació, 171-173 - 08011 Barcelona 5

25 15 19

1

8 13

24 2

10

14

12

22

16 20 7

26

18

17 23

4

11 9

6

28 gaylespoint.com - Desembre/Diciembre/December 2013


SEXSHOP ZEUS 11 C/ de la Riera Alta, 20 - 08001 Barcelona

Mapa / Map

12 BEAUTY PLANET

MAKE UP & BEAUTY 15 MALVA CENTER C/ Consell de Cent, 204 - 08011 16 SANDOWS NUTRITION

13 PANTERES GROGUES

17 SATURGAYS Discotheque

AXEL HOTELS 14 C/ Aribau, 33 - 08011 Barcelona

18 METRO DISCO BCN

BENCH RESTAURANT 14 C/ Aribau, 33 - 08011 Barcelona

19 ORION

C/ Diputació, 197 - 08011 Barcelona C/ Diputació, 163 - 08011 Barcelona

C/ Muntaner, 33 - 08011 Barcelona Poble Espanyol - 08038 Barcelona

C/ Sepúlveda, 185 - 08011 Barcelona C/ Diputació, 111 - 08011 Barcelona

20 MOCHICA

Gran Via de les Corts Catalanes, 487- 08015

21 SAUNA BRUC

C/ Pau Claris 87 - 08010 Barceloa

22 OSBAR

C/ Diputació, 225 - 08011 Barcelona

23 CANINETTO Sastreria

de Mascotes C/ Lleó, 6 - 08001 Barcelona 24 LES 9 FONTS C/ Casanova 63 BIS - 08011 Barcelona 25 AIRE

C/ València, 236 - 08007 Barcelona

26 SALA CITY HALL

Rambla de Catalunya, 4 - 08007 Barcelona

21

Càterings per a totes les butxaques a partir de 10€ per persona! bar.panxo@gmail.com 3

barpanxo

CONTACTE

CONTACTO / CONTACT gaylespoint.com

@funganga

admin@gaylespoint.com

gaylespoint

Desembre/Diciembre/December 2013 - gaylespoint.com 29


Agenda METRO DISCO c/ Sepúlveda 125 - BCN

Els dilluns / Los lunes / Every Monday ON THE AIR by The Chanclettes Els dimarts / Los martes / Every Tuesday STRIP TEASE Els diumenges / Los domingos / Every Sunday FREE HOT DOG for SEXY BOYS AIRE c/ Valencia, 236 - BCN

STUPENDA

El primer dijous de cada mes / El primer jueves de cada mes / The first thursday of each month Festa mensual de dones i per a dones i amics. Missatges i striptease femení. Fiesta mensual de mujeres para mujeres & amigos. Mensajes y stiptease femenino. Monthly women party for women & friends. Messages and female stiptease

THE BLACK ROOM SALA CITY HALL Rambla de Catalunya 4 - BCN Els diumenges / Los domingos / Every Sunday YOU GONNA FUCK ON SUNDAY

Els dissabtes /

DISCOTHEQUE Poble Espanyol SATURGAYS Los sábados / Every Saturday 100% PURE SATURGAYS

GAYLESPOINT AGENDA gaylespoint.com

Els dimecres / Los miércoles / Every Wednesday SUSHI EXPERIENCE @ Sushi Bo, Casanova 94 Els dijous / Los jueves / EveryThursday BURGUER EXPERIENCE @ PANAM’75, Consell de Cent 28 Els divendres / Los viernes / Every Friday HAPPY HOUR @ Tauleta de Nit, Aribau 37 Els dissabtes / Los sábados / Every Saturday GINTONIC EXPERIENCE @ OSBAR, Diputació 225

COL·LABORADORS

30 gaylespoint.com - Desembre/Diciembre/December 2013


Desembre/Diciembre/December 2013 - gaylespoint.com 31


Gaylespoint des/2013  

Gaylespoint magazine des/2013

Gaylespoint des/2013  

Gaylespoint magazine des/2013

Advertisement