Page 1

www.gaylespoint.com

ABRIL 2013

GRATUÏTA - GRATIS - FREE

La guia de l’oci LGBT - La guía del ocio LGBT - The leisure guide LGBT


EDITORIAL Aquest mes la família funGanga torna a créixer. Hem incorporat el mapa/guia gai de Barcelona i Sitges Urbanloop, un mapa que podreu trobar durant tot l’any a la majoria d’establiments per al col·lectiu LGBT de Barcelona i Sitges. Mantingueu-vos informats de la nostra activitat a través de les nostres pàgines www.facebook.com/ gaylespoint i www.gaylespoint.com Este mes la familia funGanga vuelve a crecer. Hemos incorporado el mapa / guía gay de Barcelona y Sitges Urbanloop, un mapa que podeis encontrar durante todo el año en la mayoría de establecimientos para el colectivo LGBT de Barcelona y Sitges. Manteneos informados de nuestra actividad a través de nuestras páginas www.facebook.com/gaylespoint y www.gaylespoint.com This month funGanga family grows again.We have incorporated the gay map / guide of Barcelona and Sitges Urbanloop, a map that can be found throughout the year in most places for LGBT in Barcelona and Sitges. Stay informed of our activity through our pages www.facebook.com/gaylespoint and www.gaylespoint.com

SUMARI

SUMARIO / SUMMARY

CRÈDITS

CRÉDITOS / CREDITS

04 CRÍTICA LITERÀRIA

CRÍTICA LITERÀRIA LITERARY CRITICISM

10 PANTERES GROGUES

AL MARÇ, DONASPORT!

12 TOP 10 DE SINT MARTEEN

OF SAINT MARTIN

14 EL CÒCTEL

EL CÓCTEL / THE COCKTAIL

16 CONSELL DE BELLESA

CONSEJO DE BELLEZA / BEAUTY TIPS

22 LA RECEPTA

LA RECETA / THE RECIPE

24 MAPA MAPA / MAP 26 AGENDA

Direcció i edició: FunGanga Catalana del Lleure SCP Redacció i correcció: Eduard Thió Disseny i maquetació: Ferran Rodríguez Impressió: Saxoprint Contacte per a publicitat: admin@gaylespoint.com La web gai de Barcelona i Sitges La web gay de Barcelona y Sitges The gay website of Barcelona and Sitges

Abril/Abril/April 2013 - funGanga.com 03


CRÍTICA LITERÀRIA / CRÍTICA LITERARIA LITERARY CRITICISM

“DIBUIXANT EL GÈNERE” de Gerard CollPlanas i Maria Vidal. Llibreria Cómplices

“DIBUJANDO EL GÉNERO” por Gerard CollPlanas y Maria Vidal. LibreríaCómplices

“DRAWING GENDER” by Gerard CollPlanas and Maria Vidal. Cómplices bookstore

Habitualment no qüestionem què vol dir ser dones o ser homes, i donem per fet que és fruit de processos biològics. En aquest llibre il·lustrat s’explica el gènere com una construcció social que regula les diferències i desigualtats entre dones i homes i que suposa l’exclusió de les persones trans, intersex, gais, lesbianes i bisexuals. Al llarg de les pàgines del llibre es mostren les pressions, les violències i els discursos que estableixen les normes del gènere i que modelen les nostres vides.

Habitualmente no cuestionamos qué quiere decir ser mujeres o ser Hombres, y damos por sentado que es fruto de procesos biológicos. En este libro ilustrado se explica el género como una construcción social que regula las diferencias y desigualdades entre mujeres y hombres y que supone la exclusión de las personas trans, intersex, gays, lesbianas y bisexuales. A lo largo de las páginas del libro se muestran las presiones, las violencias y los discursos que establecen las normas del género y que moldean nuestras vidas.

Usually we do not question what it means to be women or to be men, and we assume that is the result of biological processes. This illustrated book explains gender as a social construct that regulates the differences and inequalities between women and men and that is the exclusion of trans people, intersex, gays, lesbians and bisexuals. Throughout the pages of the book it shows the pressures, violence and discourses that establish gender norms and shaping our lives.

04 funGanga.com - Abril/Abril/April 2013


BCN CHECK POINT

c/ Comte Borrell 164-166 - https://www.bcncheckpoint.com

Abril/Abril/April 2013 - funGanga.com 05


BIERZO A TOPE

c/ Diputació 159 - http://www.elbierzoatope.es/

Al “Bierzo a tope” oferim un ambient familiar i una cuina variada i mediterrània, sempre amb especialitats típiques de Lleó, com el botillo del Bierzo, braó bullit, el xai al forn, i una àmplia selecció de carns i peixos.

En el “Bierzo a tope” ofrecemos un ambiente familiar y una cocina variada y mediterránea, siempre con especialidades típicas de León, como el botillo del Bierzo, codillo hervido, el cordero al horno, y una amplia selección de carnes y pescados.

TAULETA TAPAS BAR c/ Aribau 37 - https://www.facebook.com/Tauleta.37.BCN

06 funGanga.com - Abril/Abril/April 2013

At “Bierzo a tope” you will find a varied and Mediterranean cuisine and specialties of León, as botillo del Bierzo, codillo her vido, baked lamb, and a wide selection of meat and fish.


Abril/Abril/April 2013 - funGanga.com 07


SISE, L’ANTIC FORN DE BARCELONA C/ Muntaner, 32

T’oferim el millor de la cuina de mercat amb pinzellades de cuina gastronòmica. Un ambient tranquil i sense presses per gaudir d’una vetllada especial.

Te ofrecemos lo mejor de la cocina de mercado con pinzeladas de cocina gastronómica. Un ambiente tranquilo y sin prisas para disfrutar de una velada especial.

SEXSHOP ZEUS

The best of market cuisine with touches of gourmet cuisine. A quiet and unhurried place to enjoy a special evening.

Carrer de la Riera Alta, 20 - http://sexshopzeus.com/localizacion.html

Pump, suspensoris, dildos, electro, gold max, pell, revistes, dvd, cruising, neoprè, cbt, preservatius, ... Pump, suspensorios, dildos, electro, gold max, piel, revistas, dvd, cruising, neopreno, CBT, preservativos, ... Pump, jockstraps, dildos, electro, gold max, leather, magazines, dvd, cruising, neoprene, cbt, condoms, ... 08 funGanga.com - Abril/Abril/April 2013


AXEL HOTELS

c/ Aribau 33 - http://www.axelhotels.com/

Descuentos, entradas gratis y recomendaciones

www.axelpeopletraveler.net

Abril/Abril/April 2013 - funGanga.com 09


PANTERES GROGUES c/ Diputació 163 - http://www.panteresgrogues.cat/

TORNEN LES JORNADES PANTERILS

Sou membres d’una secció de les Panteres Grogues i teniu ganes de conèixer a socis de diferents seccions? Fa temps que penseu en apuntar-vos al club però no teniu clar quin és l’esport que voleu practicar? Si esteu en qualsevol dels dos casos, us agradarà aquesta proposta del club esportiu LGTB de Barcelona. El pròxims 11 i 12 de maig, l’entitat organitza una nova edició de les anomenades Jornades Panterils, dos dies d’activitats adreçats a tots els socis i sòcies i amics i amigues perquè podeu conèixer com funcionen les diferents seccions i posar-vos a prova practicant esports diferents. La trobada tindrà lloc a la casa de colònies Artur Martorell de Calafell. La situació d’aquesta casa de colònies, que pertany a la xarxa d’establiments de la Fundació Pere Tarrés, és privilegiada, a la costa Daurada i molt propera a la platja. Disposa d’habitacions de 4 i 10 places, de diversos menjadors i sales d’activitats. Una pista poliesportiva, una piscina i una zona d’àrea recreativa complementen l’espai exterior. Durant les Jornades Panterils podreu practicar diverses activitats com ara natació, volei, futbol i bàsquet. També podreu participar en una ruta organitzada per la secció de senderisme per conèixer millor l’entorn a la part alta de la població del Baix Penedès, una zona envoltada de vinyes. La nit de dissabte també es farà una festa per posar punt i final a una jornada intensa. Si voleu més informació de les jornades i apuntar-vos, podeu escriure un correu electrònic a info@panteresgrogues.cat o buscar Panteres Grogues al Facebook.

10 funGanga.com - Abril/Abril/April 2013


BCNGAYREFUGE Un refugi discret i exclusiu, només per a tu i per a les teves trobades íntimes. Només per parelles gai o lesbianes. Un apartament cèntric amb totes les comoditats. Com estar a casa teva! Informació i reserves: 639578713.

Un refugio discreto y exclusivo, solo para tí y para tus encuentros íntimos. Solo para parejas gay o lesbianas. Un apartamento céntrico con todas las comodidades. Como estar en tu casa! Información y Reservas: 639578713

A discreet and exclusive retreat, just for you and your intimate encounters. Just for gay and lesbian couples. A central apartment with all amenities. Like being at home! Information and Booking: 639578713

MITO BCN

C/ Montsió 8 - http://mitoclothes.com

Mito Bcn, la teva botiga de roba per a home on trobaràs una gran varietat de marques, per a tots els gustos i l’abast de qualsevol.

Mito Bcn, tu tienda de ropa para hombre donde encontrarás una gran variedad de marcas, para todo tipo de gustos y al alcance de cualquiera.

Mito BCN, a men’s clothing store where you will find variety of brands, for all tastes and for every budget.

Abril/Abril/April 2013 - funGanga.com 11


TOP 10 DE SINT MARTEEN / OF SAINT MART 1. Llogar un apar tament davant la platja a la Nettlé Bay Beach Club Residence. Alquilar un apartamento delante la playa de Nettlé Bay Beach Club Residence. Rent an appar tment in fron of the beach at Nettlé Bay Beach Club Residence. 2. El paradís per descobrir a la platja Happy Bay. El paraíso por descubrir en la playa Happy Bay. The undiscovered Paradise at Happy Bay beach. 3. La “chic” i multitudinària Orient Bay, prenent una cer vesa Carib al The Sun Beach Clubber. La “chic” y multitudinaria Orient Beach, tomando una Cer veza Carib en el The Sun Beach Clubber. The chic and crowd Orient Beach, drinking a Carib beer at The Sun Beach Clubber. 4. Gaudir de la tranquil·litat de les aigües turqueses a Le Galion. Disfrutar de la tranquilidad de las aguas turquesas en Le Galion. Enjoy de quiet turquoise waters at Le Galion. 5. Supor tar la tempesta de sorra que originen els avions a l’enlairar-se a Simpson Bay. Soportar la tormenta de arena que originan los aviones al despegar en Simpson Bay. Withstanding sandstorm originated by planes during take off in Simpson Bay. 12 funGanga.com - Abril/Abril/April 2013

1 2

3

4 5


TIN 6. Mullet Bay: no digueu a ningú que existeix aquest deliciós raconet nudista! Mullet Bay: no digáis a nadie que existe este delicioso rinconcito nudista! Mullet Bay: do not tell anyone that there is this delightful nudist corner!

6

7. Menjar a un Lolo’s a Grand Case. Comer en un Lolo’s en Grand Case. Eat at a Lolo’s in Grand Case. 8. Jugar al Casino a Philipsburg: la capital holandesa. Jugar al Casino en Philipsburg: la capital holandesa. Play Casino in Philipsburg: the Dutch capital. 9. Anar de compres a Marigot: la capital francesa. Ir de compres en Marigot: la capital francesa. Go Shopping in Marigot: the French capital. 10. Fer una excursió d’un dia a Saint Bar ths. Hacer una excursión de un día a Saint Barths. One day trip to Saint Bar ths.

7

8

9

10

Abril/Abril/April 2013 - funGanga.com 13


EL CÒCTEL EL CÓCTEL / THE COCKTAIL CÒCTEL CARIB

COCTEL CARIBE

CARIBBEAN COCKTAIL

INGREDIENTS 5cc de suc de llimona 10cc de suc de pinya 15cc de rom blanc Gel en glaçons

INGREDIENTES 5cc de jugo de limón 10cc de jugo de piña 15cc de ron blanco Hielo en cubitos

INGREDIENTS 5cc lemon juice 10cc pineapple juice 15cc white rum Ice cubes

PREPARACIÓ (1 a 2 copes) Mesclar tots els ingredients a la coctelera. Servir en copes de còctel.

PREPARACIÓN (1 a 2 copas) Mezclar todos los ingredientes en la coctelera. Servir en copas de coctel.

PREPARATION (1-2 cups) Mix all ingredients in a shaker. Serve in cocktail glasses.

14 funGanga.com - Abril/Abril/April 2013


SAUNA BRUC

c/ Pau Claris 87 - www.saunabruc.com

Públic madur, grassonets, óssos, ambient tranquil. Relaxa’t a la Sauna Bruc i gaudeix de les noves instal·lacions, jacuzzi gran, sauna vapor, sauna seca, dark room, vídeo, bar, cabines individuals per “descansar” i del circuit spa a la magnífica piscina d’hidromassatge, amb circuit de dolls individuals per diferents parts del cos, cervicals, lumbars, glutis, cames i peus.

Público maduro, gorditos, osos, ambiente tranquilo. Relájate en la Sauna Bruc y disfruta de las nuevas instalaciones, jacuzzi grande, sauna vapor, sauna seca, dark room, video, bar, cabines individuales para “descansar” y del circuito spa en la magnífica piscina de hidromasaje, con circuito de chorros individuales paradistintas partes del cuerpo, cervicales, lumbares, glúteos, piernas i pies.

Mature public, chubby, bears, quiet atmosphere. Get relaxed at the Sauna Nova Bruc, enjoy our new facilities, large Jacuzzi, steam sauna, dry sauna, dark room, video, bar, individual cabins “to rest” and the spa circuit at the magnificent spa pool, with a circuit with individual jets for par ts of the body, neck, lower back, buttocks, legs and feet.

Març/Marzo/March Abril/Abril/April 2013 - funGanga.com 05 15


MALVA MAKE-UP

c/ Consell de Cent, 263 - http://www.malvamakeup.com

CONSELL DE BELLESA CONSEJO DE BELLEZA / BEAUTY TIPS

La depilación perfecta Llega la primavera, y con ella la época del año donde vamos a exhibir nuestra piel. Queremos lucir bien depilad@s y, porque no, también broncead@s. Hoy en día existen numerosas formas de conseguir una depilación perfecta. Una de las más populares es la cera tibia o caliente. Las ceras han evolucionado mucho y las podemos encontrar tan sofisticadas como la Glamour, la Ayurveda o la Beauty Image for Men. La Glamour está formulada con polvo de oro y aceite de argán para tratar de convertir la depilación en todo un lujo al alcance de todos. Deja la piel brillante, aterciopelada y nutrida con un agradable perfume. La Ayurveda surge de la necesidad de buscar maneras de relajarse y sentirse en armonía con el mundo que nos rodea. La depilación se trata como un ritual, lejos del suplicio que supone para algunos, para convertirlo en un momento placentero, una experiencia sensorial que proporciona bienestar. Formulada con aceites esenciales relajantes y zinc oxide aporta frescura, luminosidad e hidratación a la piel. La deja aterciopelada y resplandeciente. Facilita el cierre del poro y produce bienestar. Es una cera perfecta aquellas pieles más sensibles, que requieren de cuidados especiales; pieles propensas a la aparición de rojeces, manchas o granitos tras la depilación. Beauty Image for Men ha nacido porque el canon de belleza masculina ha estado cambiando y cada vez es más normal ver a hombres perfectamente depilados. El placer de cuidarse ya forma parte del mundo masculino. Esta cera depilatoria está especialmente formulada para una depilación eficaz en espalda, axilas, pecho, piernas y brazos del hombre. Enriquecida con aceite de eucalipto y dióxido de titanio, asegura una apertura total del poro y un máximo arranque, incluso en pieles sensibles a la sudoración. Los efectos antisépticos del eucalipto evitan la contaminación del poro, evitando así la posible aparición de granitos. 16 funGanga.com - Abril/Abril/April 2013


CELESTINO MUテ前Z

Gran Via de les Corts Catalanes, 588 - www.facebook.com/celestinomunoz.modahombre

Moda per a homes. Moda para hombres. Fashion for Nomテゥs peces fetes a Sテウlo prendas hechas en men. Only clothing made Espanya. Espaテアa. in Spain.

STAGE LIGHT

Av. Roma, 155 - www.facebook.com/stage.light.33

Abril/Abril/April 2013 - funGanga.com 17


SANDOWS NUTRITION

c/ Muntaner 33 - https://www.facebook.com/pages/Sandows-Nutrition/356486837697499

DIETA SANDOWS Ejemplo de aumento de peso, fuerza y volumen.

AL LEVANTARSE - DESAYUNO ¼ de piña natural o kivi + Agua con proteina de suero 30 g o 4 claras de huevo A MEDIA MAÑANA 5-6 Biscootes de pan integral o tortitas de arroz o de maiz, 150 g arroz cocido + 2 Latitas de atún al natural o 150 g de pechuga de pollo o pescado (plancha) o 4 claras de huevo + 1 tomate natural y 1 de aceite oliva COMIDA Pechuga de pollo o pavo 200 g o 200 g de pescado o Carne roja de Buey, Ternera, Caballo... (1 vez por semana) 250 g + 150 g arroz cocido (sólo los días de entreno, pesas) + Ensalada + 1 aceite de oliva DURANTE LA TARDE Batido de 50 g proteína con agua o 2 yogurt CLAROU CENA Pescado blanco 200 g (merluza, sepia, lenguado, bacalao, trucha...) o pollo 200 g + Ensalada o verdura a voluntad. SUPLEMENTOS - Vitaminas y minerales, lecitina - Agua, 3 litros repartidos en el día (Veri, Bezoya, Fuenteliviana , Bronchales,…) - Día de entreno, después de entrenar, 250 g de patata cocida o manzana + BCAAS + glutamina 10 g. NOTA: Este orden alimenticio, no debe realizarse sin la supervisión de un profesional, ya que deben tenerse en cuenta factores, como la edad, peso, sexo, trabajo, estructura y metabolismo de cada persona.

18 funGanga.com - Abril/Abril/April 2013


BOYBERRY

c/ Calabria 96 - www.boyberry.com

Boyberry, un concepte Boyberry, un concepto Boyberry, a “molt diferent” d’oci gai. “muy distinto” de ocio gay. different concept of gay entertainment. A Boyberry trobaràs En Boyberry encontrarás un sexshop amb un sexshop con lo impres- Boyberry is a sexshop l’imprescindible i una zona cindible y una zona interior with the essentials with interior amb una sala con una sala de Internet y an indoor area: a lounge d’Internet i wifi, cabines wifi, cabinas con las pelícu- (wifi and free Internet), amb les pel·lícules més las más calientes y gloryho- cabins wiht the hottest calentes i gloryholes, una les, una amplia zona de movies and gloryholes, àmplia zona de cruising i cruising y una sala chillout a wide cruising area and una sala chillout on reposar donde reponer tus fuerzas a chillout room where you can have a beer. i prendre una cerveseta. y tomarte una cervecita. Ja entrada la tarda ves al “HOT Soterrani”. 200m2 de chillout, cabines, llits i una gàbia per als més exhibicionistes.

Ya entrada la tarde ven al “HOT Sótano”. 200m2 de chillout, cabinas, camas y una jaula para los más exhibicionistas.

Late afternoon see the “HOT Basement”. 200m2 of chillout, cabinets, beds and a cage for more exhibitionist.

No et perdis les nostres No te pierdas nuestras Do not miss our popuconcorregudes festes te- concurridas fiestas te- lar theme parties! màtiques! máticas!

Abril/Abril/April 2013 - funGanga.com 19


METRO DISCO BCN c/ Sepúlveda 185 - http://www.metrodiscobcn.com/

www.gaylespoint.com

Un referente de la noche barcelonesa. Sala House, Sala Petarda, Dark Room. Lunes: noches de Cabaret, martes: Sexy boys, miércoles: fiestas especiales, jueves: Bingo, viernes y sabados: a tope, domingos: noche de estrellas.

A symbol of Barcelona nightlife. House music, casual music, dark room. Monday: cabaret nights, tuesday: sexy boys, wednesday: big parties, thursday: bingo, friday and saturday: sky is the limit, sunday: stars night.

ENTRADA GRATUÏTA / ENTRADA GRATUITA / FREE TICKET

Un referent De la nit barcelonina. Sala House, Sala Petarda, Dark Room. Dilluns: Nits de Cabaret, dimarts: Sexy boys, dimecres: festes especials, dijous: bingo, divendres i dissabtes: a tope, diumenges: nit d’estrelles.


Abril/Abril/April 2013 - funGanga.com 21


LA RECEPTA LA RECETA / THE RECIPE TOMÀQUETS GRATINATS

TOMATES GRATINADOS

TOMATO GRATIN

INGREDIENTS 4 tomàquets grans 400 g de patates 3 ous 75 g de mantega oli d’oliva mantega, pebre i sal

INGREDIENTES 4 tomates grandes 400 g de patatas 3 huevos 75 g de mantequilla aceite de oliva mantequilla, pimienta y sal

INGREDIENTS 4 large tomatoes 400 g of potato 3 eggs 75 g of butter Olive oil Butter, pepper and salt

PREPARACIÓ Tallar una tapa als tomàquets i buidar la carn amb ajuda d’una cullera, rebregant suaument. Salar per dins i posar cap per avall sobre un paper de cuina una bona estona. En una olla gran, coure en abundant aigua bullint i salada les patates pelades i trossejades. Escórrer bé les patates, picar amb una forquilla en un bol per fer un puré. En una cassola, posar el puré i, al foc i sense deixar de remenar, afegir els ous, la polpa del tomàquet i una mica de mantega. Salpebreu. Omplir els tomàquets amb el puré i posar al forn durant 20 minuts.

PREPARACIÓN Cortar una tapa a los tomates y vaciar la carne con ayuda de una cuchara, estrujando suavemente. Salar por dentro y colocar boca abajo sobre un papel de cocina un buen rato. En una olla grande, cocer en abundante agua hirviendo y salada las patatas peladas y troceadas. Escurrir bien las patatas, machacarlas con un tenedor en un cuenco para hacer un puré. En un cazo, colocar el puré y, al fuego y sin dejar de remover, añadir los huevos, la pulpa del tomate y un poco de mantequilla. Salpimentar. Rellenar los tomates con el puré y meter en el horno durante 20 minutos.

PREPARATION Cut a lid on tomatoes and sprinkle the meat with a spoon, gently squeezing. Add salt inside and place them face down on a paper towel for a while. In a large pot, plenty of salted boiling water, boil in peeled and chopped potatoes. Drain the potatoes well, mash with a fork in a bowl to make a puree. In a saucepan, place the puree, and stirring, add eggs, tomato pulp, a little butter and season it. Fill the tomatoes with the puree and place them in the oven for 20 minutes.

22 funGanga.com - Abril/Abril/April 2013


PAPARAZZI PELUQUERIA

c/ Consell de Cent 263 - https://www.facebook.com/paparazzipeluqueria

A Paparazzi oferim estilisme professional, aplicant productes exclusius i atenent el client de forma acurada. Proporcionem tots els elements per fer-te sentir en un ambient relaxat i acollidor, a uns preus de servei competitius. Paparazzi és el lloc indicat per dipositar la cura del cabell en mans professionals.

En Paparazzi ofrecemos estilismo profesional, aplicando productos exclusivos y atendiendo al cliente de forma esmerada. Proporcionamos todos los elementos para hacerte sentir en un ambiente relajado y acogedor, a unos precios de servicio competitivos. Paparazzi es el lugar indicado para depositar el cuidado del cabello en manos profesionales.

Paparazzi offers professional styling, using exclusive products and great care customer service. We provide all the elements to make you feel in a relaxed and friendly environment, at competitive prices. Paparazzi is the place to deposit the hair care professional hands.

5 € DE DESCOMPTE PRESENTANT AQUESTA REVISTA 5 € DE DESCUENTO PRESENTANDO ESTA REVISTA 5 € DISCOUNT SHOWING THIS MAGAZINE

Abril/Abril/April 2013 - funGanga.com 23


MAPA MAPA / MAP 1

SAUNA THERMAS

C/ Diputació, 46 - 08015 Barcelona

CHECK POINT 6 BCN C/ Comte Borrell, 164-166 - 08015 Barcelona

CASANOVA 2 SAUNA C/ Casanova, 57 - 08011 Barcelona

A TOPE 7 BIERZO C/ Diputació 159 - 08011 Barcelona

CONDAL 3 SAUNA C/ d’Espolsa-sacs, 1 - 08002 Barcelona

8

TAULETA TAPAS BAR

CORINTO 4 SAUNA C/ Pelai, 62 - 08001 Barcelona

9

SISE, l’antic Forn de Barcelona

CÓMPLICES 5 LLIBRERIA C/ Cervantes, 4, 08002 Barcelona

C/ Aribau, 37 - 08011 Barcelona C/ Muntaner, 32 - 08011 Barcelona

SEXSHOP ZEUS 10 C/ de la Riera Alta, 20 - 08001 Barcelona

18 6

25

7 12

1

19 9

20

21

27

10

24 funGanga.com - Abril/Abril/April 2013

22

2


AXEL HOTELS 11 C/ Aribau, 33 - 08011 Barcelona

MALVA MAKE-UP 16 C/ Consell de Cent, 263 - 08011 Barcelona

12 PANTERES GROGUES

17 CELESTINO MUÑOZ

13 BCNGAYREFUGE Ronda Sant Pere, 44, Pral 2a - 08010 Barcelona

18 STAGE LIGHT

14 MITO BCN C/ Montsió, 8 - 08002 Barcelona

19 SANDOWS NUTRITION

SAUNA BRUC 15 C/ Pau Claris, 87 - 08010 Barcelona

20 BOYBERRY

C/ Diputació, 163 - 08011 Barcelona

GranVia de les Corts Catalanes, 588 - 08011Barcelona Av. Roma, 155 - 08011 Barcelona C/ Muntaner, 33 - 08011 Barcelona C/ Calabria, 96 - 08015 Barcelona

21 METRO DISCO BCN

C/ Sepúlveda, 185 - 08011 Barcelona

23

22 PAPARAZZI PELUQUERIA

C/ Consell de Cent, 263 - 08011 Barcelona

11 2 16 8

23 AIRE

C/ València, 236 - 08007 Barcelona

26

24 SALA CITY HALL

Rambla de Catalunya, 4 - 08007 Barcelona

25 PUNTO BCN

17

C/ Muntaner, 63 - 08011 Barcelona

15

1

26 ARENA

24

C/ Balmes, 32 - 08007 Barcelona

27 SATURGAYS Discotheque Poble Espanyol - 08038 Barcelona

13

4

14

3

admin@gaylespoint.com 5

www.facebook.com/fungangaweb @funganga

www.gaylespoint.com

Abril/Abril/April 2013 - funGanga.com 25


AGENDA METRO DISCO c/ Sepúlveda 125 - BCN Els dilluns / Los lunes / Every Monday ILUMITRANS: Shimai 27 ABR Desfilada/Desfile/Parade ADDICTED-ES-Collection AIRE c/ Valencia, 236 - BCN STUPENDAS El primer dijous de cada mes / El primer jueves de cada mes / The first thursday of each month Festa mensual de dones i per a dones i amics. Missatges i striptease femení. Fiesta mensual de mujeres para mujeres & amigos. Mensajes

y stiptease femenino. Monthly women party for women & friends. Messages and female stiptease

THE BLACK ROOM SALA CITY HALL Rambla de Catalunya 4 - BCN Els diumenges / Los domingos / Every Sunday YOU GONNA FUCK ON SUNDAY HAPPY BERENAR Els dimecres / Los miércoles / Every Wednesday 18 h Berenar / Merienda / Afternoon Snack

PUNTO BCN c/ Muntaner 63 - BCN

ARENA MADRE c/ Balmes 32 - BCN Els dilluns / Los lunes / Every Monday STRIP TEASE Els dimarts / Los martes / Every Tuesday SHOW JUAN REINA Els dimecres / Los miércoles / Every Wednesday SHOW DIVINE DISCOTHEQUE Poble Espanyol SATURGAYS Els dissabtes / Los sábados / Every Saturday 100% PURE SATURGAYS

COL·LABORADORS

26 funGanga.com - Abril/Abril/April 2013


Abril/Abril/April 2013 - funGanga.com 27


funGanga abril 2013  

Edició d'abril de 2013 de la revista funGanga, la guia de butxaca pel col·lectiu LGBT