Page 1

Acer raadt Windows 8 Pro aan.

De nieuwe Veriton L-serie combineert uitstekende en milieuvriendelijke onderdelen en essentiële softwaretoepassingen voor topprestaties, terwijl de TCO (Total Cost of Ownership) door het lage energieverbruik wordt verlaagd en het milieu wordt beschermd. Ontworpen voor zowel werk als privé Met Windows 8 Pro hoeft u geen concessies te doen aan prestaties, veiligheid of flexibiliteit. Combineer uw favoriete apps en zakelijke programma’s in uw persoonlijke gebruikersomgeving. Als u ook altijd verbonden wilt zijn, helpt Windows 8 Pro u sneller

acer.nl

en veiliger te werken vanaf vrijwel elke locatie met mobiel breedband, Wi-Fi en VPN-clients. Nu hebt u toegang tot uw pc, bestanden, apps en media vanaf vrijwel elke locatie met Remote Desktop.

Veriton L-serie

Betrouwbare prestaties in een ruimtebesparend design

Acer Europe SA © 2012 Acer Inc. All rights reserved.

Brochure Veriton L series NL.indd 1-3

13/11/12 12.23


Acer raadt Windows 8 Pro aan.

Betrouwbare prestaties

Flexibel en betrouwbaar design

Eenvoudig te beheren

De Acer Veriton L-serie met een volume van slechts 3 liter is een desktop-pc die ontworpen is om uitdagende bedrijfstaken uit te voeren in een omgeving waar ruimtebesparing essentieel is.

De Veriton L-serie voldoet aan al uw behoeften, zodat u zonder zorgen kunt werken. De Veriton L-serie wordt geleverd in twee verschillende configuraties: het Veriton L4-model (L4620G) is ontworpen voor kleine en middelgrote bedrijven, terwijl het Veriton L6-model (L6620G) uitermate geschikt is voor grote bedrijven.

Dankzij het kleine, ruimtebesparende design met een volume van slechts 3 liter, past de Veriton L-serie in elke bedrijfs- of kantooromgeving. Het 100% Solid Capacitor Design levert bovendien de beste stabiliteit, betrouwbaarheid en levensduur in combinatie met de krachtige, hoogwaardige processoren en andere onderdelen die de huidige, veeleisende toepassingen moeten kunnen uitvoeren.

De Veriton L-serie biedt betrouwbare en robuuste beveiligingsfuncties om uw kostbare zaken te beschermen.

Uitgerust met Windows 8 Pro. U krijgt alles voor elkaar.

Beide modellen zijn uitgerust met de nieuwste Intel® Core™processoren met sterke en snelle geheugenopties om de productiviteit die professionele gebruikers nodig hebben, te kunnen garanderen.

Of u een klein of groot bedrijf hebt, u kunt altijd rekenen op de betrouwbaarheid, het gebruiksgemak en de productiviteit van deze desktop-pc’s.

Intel® HD Graphics garandeert bovendien indrukwekkende presentaties door snel HD-video’s af te spelen en beeld en geluid helder weer te geven. Om u te helpen uw bedrijf te doen groeien, is het Veriton L6model uitgerust met Intel® vPro™- en AMT 8.0-technologieën, zodat zowel uw interne als externe IT-personeelsleden snel en gemakkelijk alle software- en hardwarecomponenten binnen de organisatie kunnen beheren. Het Veriton L6model beschikt verder ook over de Intel® Rapid Storagetechnologie met nieuwe mogelijkheden voor bescherming, prestaties en uitbreidbaarheid. Professionele gebruikers die één of meer harde schijven gebruiken, zullen de verbeterde prestaties zeker appreciëren en genieten bovendien van een betere bescherming tegen gegevensverlies als er problemen optreden met de harde schijf of schijven. De Veriton L-serie heeft 4x USB 3.0- en 6x USB 2.0-poorten voor een snelle aansluiting met alle randapparatuur. Dankzij de 2 ingebouwde DisplayPorts en 1 DVI-I-poort kan deze desktopserie tot 3 separate schermen ondersteunen. Bovendien zorgt de Acer Office Manager (AOM) ervoor dat bedrijven hun beveiligingsbeleidsregels kunnen toepassen, hun IT-assets kunnen beheren en hun onderhoudstaken kunnen plannen.

Ruimtebesparing en veelzijdigheid met de Acer Ergo-Stand De Acer Veriton L-serie kan worden gecombineerd met de Acer Ergo-Stand voor een handig en stijlvol alles-in-één desktopsysteem dat op elke werkplek past en het nodige ergonomische comfort biedt. De Acer Ergo-Stand ondersteunt een breed gamma aan schermen in verschillende afmetingen van 17 tot 21 inch en kan naar rechts, naar links en verticaal worden gekanteld om vanuit alle hoeken bekeken te kunnen worden.

Het Veriton Control Center zorgt voor zorgeloos gegevensbeheer en intelligent energiebeheer, en maakt vaak gebruikte programma’s en andere informatie toegankelijk via een gecentraliseerde interface. Een ingesloten TPM-chip (Trusted Platform Module) beschermt uw gegevens en staat het gebruik van sleutels en processen voor versleuteling toe. Acer ProShield Security integreert essentiële beveiligingsen beheerfuncties om uw IT-investeringen te beveiligen, uw gegevens te beschermen en de Total Cost of Ownership te verlagen. Acer ProShield beschermt uw Veriton L-serie tegen ongewenste toegang van het BIOS-niveau tot en met het toepassingsniveau. Configureer uw BIOS, maak versleutelde PSD’s (Personal Secure Drives) en voeg extra beveiligingslagen toe om uw systeem vrijwel ondoordringbaar te maken. Een aantal andere bedrijfsbeveiligingsfuncties garanderen betrouwbaarheid en gebruiksgemak voor zowel een particuliere als een openbare gebruiksomgeving: Acer Backup Manager beschermt uw belangrijke gegevens tegen incidenten of crashes. Tevens biedt Acer eRecovery Management een manier om uw pc op aanvraag te herstellen en het slot voor een Kensington-slot beveiligt uw pc tegen diefstal. Acer ProShield: de essentiële beveiligingssuite voor uw bedrijf

BEVEILIGEN

Garantieuitbreidingsprogramma Acer Veriton L-serie desktops worden geleverd met een standaardgarantie* die kan worden uitgebreid tot maximaal 5 jaar via het Acer Advantage-programma met een prioriteitsreparatieservice. Gebruikers kunnen ook kiezen voor reparatie op locatie op de volgende werkdag.

BESCHERMEN BEHEREN

Milieuvriendelijk De Acer Veriton L-serie voldoet aan de ENERGY STAR® 5.0-, EPEAT® Gold-** en RoHS-normen en garandeert een hoge energie-efficiëntie en lagere bedrijfskosten. Alle onderdelen in uw pc zijn vrij van gevaarlijke stoffen en zijn dus goed voor uzelf én voor het milieu. Her energieverbruik van de Veriton L-serie is 15 tot 20% lager dan van traditionele desktops.

Brochure Veriton L series NL.indd 4-6

* Uitsluiting of beperking van aansprakelijkheid in deze garantievoorwaarden tast op geen enkele manier de statutaire rechten van de klant aan die worden gewaarborgd door nationale wetgeving voor de verkoop van consumptiegoederen. ** EPEAT Gold is slechts beschikbaar in bepaalde landen.

13/11/12 12.23

Brochure%20Veriton%20L%20series%20NL-HR  

http://www.educorner.eu/upload/files/Brochure%20Veriton%20L%20series%20NL-HR.pdf

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you