Page 1

Acer raadt Windows 8 Pro aan.

Deze notebook wordt geleverd met een 15,6” Acer ComfyView beeldscherm met LEDachtergrondverlichting, ingebouwde Acer Crystal Eye HD-webcam, 1366x768 HD resolutie en hoge helderheid.

acer.com

TravelMate P453 Slimme prestaties De TravelMate P453 levert de kracht die nodig is voor het grote werk via de krachtige Intel® Core™-processoren, terwijl een verbeterde grafische weergave wordt gegarandeerd door de NVIDIA® GeForce® GT 630M Serie of Intel® HD Graphics 4000, die zorgen voor snelle prestaties en rijke mediamogelijkheden.

de USB 3.0-poort een snellere gegevensoverdracht waardoor het invoeren en uitvoeren van informatie eenvoudig is.

Daarnaast geven heldere video-conferencing en een scala aan connectiviteitsopties u de mogelijkheid om altijd verbonden te blijven, waar u ook bent. Dankzij de ingebouwde ExpressCardsleuf kunt u veel randapparatuur aansluiten op uw notebook zodat u uiterst productief kunt blijven. Daarnaast garandeert

De TravelMate P453 wordt geleverd met Acer Office Manager, een beheerbaarheidsoplossing die u helpt bij het implementeren van het beveiligingsbeleid, monitoren van ITassets en plannen van onderhoudstaken.

Productiviteit en solide beveiliging voor optimale bedrijfsvoering

Met de Power-off oplaadtechnologie kunt u andere mobiele apparaten altijd via uw notebook opladen, ook als deze is uitgeschakeld.

Acer Europe SA © 2012 Acer Inc. Alle rechten voorbehouden.

Brochure TM P453_nld.indd 1-3

6-11-2012 12:47:17


Acer raadt Windows 8 Pro aan.

Solide beveiliging Acer levert de TravelMate P453 met een complete beveiligingstool om te voorzien in de behoeften van de gebruikers. Acer ProShield beschermt uw notebook tegen ongeoorloofde toegang van BIOS- tot applicatieniveau. Zo kunt u uw veiligheidsapplicaties beheren onder één gebruikersinterface. Configureer uw BIOS, creëer gecodeerde Personal Secure Drives en voeg extra lagen van bescherming toe om uw systeem vrijwel onaantastbaar te maken. Daar komt bij dat een geautomatiseerde oplossing u de mogelijkheid geeft voor een actief beheer van uw IT-assets op afstand en zonder nadenken. De TravelMate P453 wordt geleverd met de Trusted Platform Module (TPM)-oplossing die de integriteit van het platform verzekert. TPM zorgt voor rapportage van veiligheidsrelevante meeteenheden, detecteert wijzigingen ten opzichte van vorige configuraties en leidt beslissingen af hoe verder te gaan.

Bovendien worden met Acer Backup Manager uw belangrijke gegevens ook bij systeemuitval of crashes veilig bewaard. Zo kunt u op uw gemak een back-up van data en bestanden maken, terwijl Acer eRecovery Management voor uw gemoedsrust herstel on-demand biedt. De TravelMate P453 wordt geleverd met de Intel® AntiTheft-technologie, een hardware-gebaseerd beveiligings­ mechanisme, speciaal ontworpen ter bescherming van uw pc bij verlies of diefstal. U kunt op afstand bestanden verwijderen, bevriezen of vergrendelen, zelfs wanneer het besturingssysteem niet draait.

Ontworpen voor zowel werk als Eco-Smart privé Acer houdt naast gebruikersbehoeften, functionaliteit en Met Windows 8 Pro hoeft u geen concessies te doen aan prestaties, veiligheid of flexibiliteit. Combineer uw favoriete apps en zakelijke programma’s in uw persoonlijke gebruikersomgeving. Als u ook altijd verbonden wilt zijn, helpt Windows 8 Pro u sneller en veiliger te werken vanaf vrijwel elke locatie met mobiel breedband, Wi-Fi en VPN-clients. Nu hebt u toegang tot uw pc, bestanden, apps en media vanaf vrijwel elke locatie met Remote Desktop.

toegevoegde waarde ook rekening met de manieren om het milieu minder te belasten vanaf het begin van de productie. Alle Acer notebooks voldoen aan de Energy Star® 5.0specificaties en zijn EPEAT® Gold-geregistreerd. Dit zorgt gegarandeerd voor energiebesparing en een langere levensduur van de batterij.

Acer ProShield: de essentiële beveiligingssuite voor uw bedrijf

BEVEILIGEN BESCHERMEN BEHEREN

Productief en betrouwbaar ontwerp De Acer TravelMate P453 is de perfecte keuze voor het MKB en voor zakelijke gebruikers die op zoek zijn naar een notebook die slimme prestaties, veiligheid op verscheidene niveaus, ergonomische vormgeving en een betrouwbaar ontwerp levert om de bedrijfsproductiviteit te verhogen. Dankzij de TravelMate P453 kunt u uw dagelijkse werkzaamheden eenvoudiger en moeiteloos uitvoeren. Uitgerust met Windows 8 Pro. U krijgt alles voor elkaar.

Brochure TM P453_nld.indd 4-6

De TravelMate P453 is uitgerust met een Acer FineTouchtoetsenbord met extra ruime toetsafstand die een comfortabele type-ervaring biedt. Bovendien is het toetsenbord morsbestendig en zijn de toetsen voorzien van een krasvaste coating voor intensief gebruik en extra duurzaamheid.

Accessoires Extra adapter Extra batterij Keuze aan draagtassen Draadloze muis USB-docking station Optiepakket (garantie-uitbreiding + draagtas + muis in één doos)

Garantie-uitbreidingsprogramma Alle Acer notebooks worden geleverd met een standaard Send In-garantie (inclusief 1 jaar International Travellers Warranty - ITW), die kan worden verlengd tot 5 jaar dekking met het Acer Advantage-programma, dat een snelle reparatieservice biedt. Gebruikers kunnen ook kiezen voor een accidentele schadeverzekering in geval van onbedoelde, plotselinge en onvoorziene schade aan het product door externe middelen die de operationele werking van het product beïnvloedt. Een

andere extra optie is Data Recovery service voor de harde schijven.

* Uitsluiting of beperking van aansprakelijkheid in deze garantievoorwaarden tast op geen enkele manier de statutaire rechten van de klant aan die worden gewaarborgd door nationale wetgeving voor de verkoop van consumptiegoederen.

6-11-2012 12:47:28

Brochure%20TM%20P453-HR_nld  

http://www.educorner.eu/upload/files/Brochure%20TM%20P453-HR_nld.pdf

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you