__MAIN_TEXT__

Page 1

SÄHKÖLÄMMITYSTUOTTEIDEN KUVASTO www.edox.fi 1


Alhaisen lämpötilan ECOSUN-säteilypaneelit Ecosun G -lasipaneelit

2 – 3 3 – 4

Lasiset GR-säteilypaneelit

6 – 7

Marmoriset ja graniittiset MR-säteilypaneelit

8 – 9

Korkean lämpötilan ECOSUN-säteilypaneelit 10 – 11

ECOFILM F -lattialämmityskalvot ECOFILM C -kattolämmityskalvot ECOFILM MHF ECOFILM-sarja

12 13 14 15

PST-lattialämmitysjärjestelmät 16 – 17

PST ulkokäyttöön 18 – 19 ECOFLOOR erikoissovelluksiin 20 Lattiaeristeet ja alusmateriaalit

21

Ohjausjärjestelmä

22

ECOFLEX-säteilykonvektiolämmittimet

23

1


ecosun

Alhaisen lämpötilan Ecosun-säteilypaneelit Ecosun-paneelit on tarkoitettu pääasiassa toimistojen, liiketilojen, asuntojen ja kotien lämmitykseen. Saatavana on erilaisia pintamateriaaleja sisustuksen vaatimusten mukaan.

ECOSUN U-, c/VT- ja K+-mallien pintojen termokemiallinen käsittely takaa parhaan mahdollisen lämmönsiirtotehon. Saatavana monissa eri väreissä sisustuksen vaatimusten mukaan.

2

Valkoisen ECOSUN E -paneelin kehystetyssä muotoilussa yhdistyvät yksinkertaisuus ja toimivuus.


Infrapunalämmityspaneeleilla (IRC) on kaikki saunojen kuuman ja kostean ilman terveysvaikutukset, mutta saunojan ei tarvitse kestää korkeita lämpötiloja. IRC-paneelit lähettävät infrapunasäteitä, jotka eivät lämmitä suoraan saunan ilmaa mutta jotka lämmittävät silti vartaloa.

3


ecosun

 Ecosun G -lasipaneelit

4

Karkaistusta lasista ja alumiinista valmistetut designlämpöpaneelit ovat moderneja sekä visuaalisesti näyttäviä lämmittimiä, jotka istuvat helposti erilaisiin tiloihin ja sisustusratkaisuihin. Saatavilla olevat värivaihtoehdot: musta, valkoinen ja peililasi.


Painetulla kuvalla varustetut ECOSUN G -paneelit tekevät säteilylämmittimestä ainutlaatuisen ja erottuvan sisätilojen sisustuselementin. Eri mallien lisäksi saatavana hopeinen ja musta kehys.

Lämmittimet saatavana myös omalla kuvalla Katso lisää yksilöllisestä ECOSUN G -lämmittimestä: WWW.EDOX.FI

5


GR-paneelit 6

 Lasiset GR-säteilypaneelit GR-paneelit ovat esteettisesti ainutlaatuisia tuotteita, joissa säteilylämmityksen tehokkuus yhdistyy lasin luonnolliseen kauneuteen. Nämä laatutuotteet on suunniteltu pääasiassa modernien sisätilojen lämmitykseen ja tiloihin, joissa painotetaan korkealaatuista designia ja funktionaalisuutta.


GR-paneeleissa on ruostumattomasta teräksestä valmistettu pyyhetanko. Ne on tarkoitettu pääasiassa kylpyhuoneisiin, joissa tarvitaan sekä toimivuutta että tyylikkyyttä.

Kun seinäkiinnitys ei ole mahdollinen, GR-paneelin voi sijoittaa vaakasuoraan lattialle kromipäällysteisillä jaloilla.

7


8

MR-paneelit


 Marmoriset ja graniittiset MR-säteilypaneelit Seinäkiinnitteisissä MR-säteilypaneeleissa yhdistyvät luonnonkiven kauneus ja säteilylämmityksen ainutlaatuiset ominaisuudet. Tuotteet on suunniteltu esteettisesti vaativiin, joko moderniin tai klassiseen tyyliin sisustettuihin sisätiloihin.

9


ecosun

 Korkean lämpötilan Ecosun-säteilypaneelit Nykyaikaiset Ecosun S+ -korkean lämpötilan säteilypaneelit ovat 20 vuoden tuotekehityksen tulos. Nämä paneelit on tarkoitettu käytettäväksi pääasiassa korkeiden teollisuus- ja varastotilojen sekä muiden normaalia korkeampien tilojen lämmitykseen. Optimaalinen huonekorkeus on viidestä kymmeneen metriin. Normaalien valkoisten paneeleiden lisäksi on saatavissa myös ruostumattomasta Anticor-teräksestä valmistettuja lämmittimiä, jotka soveltuvat myös tiloihin joiden suolapitoisuus ja kosteusprosentti on korkea.

10


Ecosun-terassilämmitin on häikäisemätön infrapunalämmitin, joka on valmistettu jauhepinnoiteviimeistellystä mustasta profiilista. Modernin, selkeän ja elegantin muotoilunsa ansiosta se sopii monenlaisiin koteihin ja kaupallisiin tiloihin, joissa tarvitaan lämpöä ilman häikäisevää valoa. Sopii erinomaisesti patioille ja terasseille, ravintoloiden pihoihin, toimisto- ja vastaanottotiloihin, kasvihuoneisiin, studioihin, kirkkoihin, sairaaloihin, kouluihin ja yliopistoihin, liikuntahalleihin, liikkeisiin, eläintarhoihin ja moniin muihin kohteisiin.

11


ecofilm

 Ecofilm F Ecofilm –lämmityskalvoissa käytetään uusinta huipputeknologiaa, ja ne on tarkoitettu pääasiassa suurten pintojen lämmitykseen. Kalvot soveltuvat asuntojen, julkisten rakennuksien ja varsinkin matalaenergiatalojen lämmitykseen. Lämmityskalvot koostuvat laminoiduista ja grafiittipinnoitetuista polyesterikalvoista. Kalvot toimitetaan asennusvalmiina ja ne sisältävät liitosjohdot sekä asennustarvikkeet. Lämmityskalvoja käytetään pääasiassa puu- ja laminaattilattioiden alla, mutta niitä voidaan asentaa myös tietyntyyppisten muovimattojen alle.


 Ecofilm C Toinen yleinen lämmityskalvojen käyttökohde ovat kattorakenteet. Lämmityskalvoja käytetään etenkin kipsilevyjen alla. Näin säteilylämmitystä voidaan hyödyntää siten, että katto itsessään toimii laajana lämmitysalueena. Vaihtoehto on erittäin hyödyllinen varsinkin remontoitaessa ullakoita asuinkäyttöön, mutta sitä käytetään yleisesti myös huoneissa, joissa lattialämmitys olisi ongelmallinen raskaiden, vankkarakenteisten huonekalujen ja paksujen mattojen vuoksi.

13


ecofilm

 Ecofilm MHF Ecofilm-lämmityskalvojen käyttö ei rajoitu ainoastaan tilojen lämmitykseen. Niitä käytetään myös estämään kylpyhuoneiden peilien huurtuminen (MHF), jolloin itsekiinnittyvä kalvo yksinkertaisesti kiinnitetään peilin takapuolelle ja yhdistetään samaan virtapiiriin valaistuksen kanssa.

 Ultratherm Samankaltaisia tuotteita käytetään yleisesti myös terraarioiden ja akvaarioiden lämmityksessä sekä muiden eläinten ja lemmikkien hoidossa.

14


 Ecofilm-sarja Kelluviin lattiarakenteisiin helposti asennettavien ECOFILMelementtien suosio on kasvanut, ja ECOFILM-sarjat ovat tähän täydellinen ratkaisu. Sarjat sisältävät tietyn pituisen asennusvalmiin kalvon, jossa on mukana syöttöjohdot. Lämmityskalvon pituutta voidaan muuttaa tarpeen mukaan mukana toimitettavien ohjeiden mukaisesti.

15


ecofloor 16

 PST-lattialämmitysjärjestelmät Sähköinen lattialämmitys on yksi yleisimmistä sähkölämmityksen muodoista. PST-lämpökaapelit ovat tähän tarkoitukseen ihanteellisia niin hintansa, ominaisuuksiensa kuin toimivuudenkin puolesta. Tähän tarkoitukseen käytetään useimmiten suoralämmitysjärjestelmiä. Lattialämmitystä käytetään sekä ensisijaisena lämmitysmuotona että mukavuuslämmityksenä. Järjestelmän etuna on helppo asennus, joustavuus sekä alhaiset asennus- ja käyttökustannukset. Lattian keskilämpötila on alhaisempi kuin puolivaraavissa ja varaavissa järjestelmissä. Muiden säteilylämmitysjärjestelmien tavoin PST-lämpökaapeleita ja mattoja käytetään paljon matalalaenergiatalojen lämmityksessä. Kaapelit ja matot soveltuvat ohuen rakenteen (3mm) ansiosta erittäin hyvin myös saneerauskohteisiin.


PST-lattialämmityskaapeli on asennusvalmis ja sisältää valmiiksi liitetyn kolmen metrin pituisen liitosjohdon. Kaapeleita löytyy 6,6 - 194,5m pituisina, joista on helppo valita jokaiseen kohteeseen sopivat kaapelit.

PST-Lattialämmitysmatto on asennusvalmis ja sisältää valmiiksi liitetyn kolmen metrin pituisen liitosjohdon. Mattojen leveys on 50cm ja pituuksia löytyy 1,2 – 17,9m. Matto on erittäin helppo asentaa ja mattojen käytöllä saadaan nopeasti tasainen lopputulos lattialämmitykseen.

Tee-Se-Itse –Asennussarjat on suunniteltu pääasiassa kohteisiin, joissa ei uusita kokonaista lämmitysjärjestelmää vaan saneerataan vanhaa, tai lisätään olemassa olevaan lämmitykseen pienempiä alueita. Sarjat sisältävät kaiken mitä lattialämmityksen asentamiseen tarvitaan.

17


ecofloor 18

 PST ulkokäyttöön Esimerkiksi varastojen lastausalueiden ja julkisten rakennusten vilkkaiden sisäänkäyntien jäätyminen voi aiheuttaa talvisin loukkaantumisia. Vaaran voi helposti minimoida sulanapitojärjestelmän avulla. Lumisateella sulanapitojärjestelmä sulattaa lumen nopeasti, jolloin jalankulkijat ja ajoneuvot pystyvät kulkemaan jalkakäytävillä ja kaduilla turvallisesti. Ecofloor-kaapeleilla ja -matoilla voidaan varmistaa ramppien, teiden ja jalkakäytävien turvallisuus ja vähentää niiden kunnossapitotarvetta.


PST ICEMAT-sulanapitomatto on tarkoitettu pääasiassa liiketilojen ja ostoskeskusten eteisiin, mutta sitä voidaan käyttää kaikilla alueilla, jotka on syytä pitää sulana talvisin.

PST-sulanapitojärjestelmillä suojataan myös putkia ja johtoja pakkasvaurioilta sekä estetään viemäreiden ja räystäskourujen jäätyminen.

PST Routamatto -lämmityslevyt on tarkoitettu ulkokäyttöön erilaisten teollisuuden ja rakennusteollisuuden kohteiden sulanapitoon. 19


ecofloor 20

 Ecofloor erikoissovelluksiin AL MAT -lämmitysmatot on tarkoitettu laminaattilattioiden ja kelluvien puulattiarakenteiden alle niin sanottuihin märkätiloihin – kylpyhuoneisiin ja suihkutiloihin. AL MAT -MATOT koostuvat alumiinikalvolla koteloiduista lämmityskaapeleista. Lämmityskaapelin päällä oleva alumiinikerros levittää lämpöä ja maadoittaa maton, joten tuote sopii kylpyhuoneiden ja suihkutilojen kaltaisiin märkätiloihin, joissa ei voi käyttää muita Ecofilm-kalvoja.

PST ICEMAT vain sinne missä lämmitystä tarvitaan. Lämpömatot on tarkoitettu suojaamaan työntekijöitä kylmiltä lattioilta – useimmiten teollisuustöissä, joissa työntekijöiden täytyy viettää pitkiä aikoja pienissä ja suljetuissa tiloissa.


HEAT-PAK

STARLON

F-BOARD

Lattialämmityksen käyttökustannukset voivat olla suorassa yhteydessä lattian lämmitysaikoihin. Laadukas lämmöneristys hidastaa huomattavasti aluslattian viilenemistä, tehostaa järjestelmän toimintaa ja lyhentää lämpenemisaikaa, jolloin energiaa kuluu vähemmän.

lattiaeristeet ja alusmateriaalit

 Lattiaeristeet ja alusmateriaalit

21


ohjausjärjestelmä 22

 Sähkölämmityksen ohjaus Laadukkaalla ohjausjärjestelmällä on suuri merkitys jokaiselle lämmitysjärjestelmälle, mutta erityisen suuri merkitys sillä on sähkölämmityksessä – mitä usein aliarvioidaan. Lämmitysasetusten ja lämmityksen käyttömukavuuden lisäksi ohjaus vaikuttaa ennen kaikkea käyttökustannuksiin.


Näissä tuotteissa yhdistyvät kahden eri järjestelmän edut – infrapunasäteisiin perustuva lämmitys (säteilylämmitys, taloudellisempi käyttö, lämpötilojen tasainen jakautuminen, miellyttävä ilmanlaatu) ja konvektiolämmitys (laaja dynamiikka, edullinen hinta-laatusuhde).

ecoflex

 Säteilykonvektiolämmittimet

23


24


www.edox.fi • myynti@edox.fi

Profile for Edox.fi

Edox kuvasto 2015 edox  

Lämmitystuotteiden kuvasto 2015

Edox kuvasto 2015 edox  

Lämmitystuotteiden kuvasto 2015

Profile for edox.fi
Advertisement