Page 1

_1

1

1 Edicions MIC

1_


Dilluns 1

Dimarts 2

Organitza:

Dimecres 3

Amb la col¡laboració de


Temps de Nadal a Vilafranca - 2017

Sumari

SALUTACIÓ DE L’ALCALDE - 04 AMBIENTACIÓ DE NADAL - 05 PESSEBRES I TRADICIONS - 06 FIRA DE SANTA LLÚCIA - 07 ACTIVITATS INFANTILS I FAMILIARS - 10 FIRES I MERCATS DE NADAL - 11 CONCERTS - 12 ESPORTS D’HIVERN - 13 RECOLLIDA DE CARTES DEL PATGE RAIMON - 14 CAVALCADA DE REIS - 15 PROGRAMACIÓ DIA A DIA - 16


Salutació Temps de Nadal a Vilafranca 2017 Teniu a les mans la publicació que recull tots els actes que tindran lloc a Vilafranca durant tot el mes de desembre i fins a principis de gener, amb el lema Temps de Nadal a Vilafranca. Per segon any consecutiu, des de l’Ajuntament hem volgut impulsar aquesta publicació que agrupa i difon la multitud d’actes que s’organitzen a la nostra ciutat sota el paraigua de les festes de Nadal, Cap d’Any i Reis, ja sigui des del mateix ajuntament o des de les entitats i associacions. En aquesta publicació, que enguany es presenta amb un format de llibret de fàcil consulta, hi trobarem des de la Fira de Santa Llúcia que s’engega el primer dia del mes de desembre, fins a la darrera activitat i tan esperada pels més menuts de la casa com és la Cavalcada de Reis el dia 5 de gener, passant per un esdeveniment tant destacat al calendari vilafranquí com la Fira del Gall, per la tradicional exposició de pessebres o per la instal•lació de la pista de gel. En total hi podreu trobar més de 50 activitats com dansa, teatre infantil, concerts, activitats esportives o la presència del Patge Raimon a tots els barris per recollir les cartes dels infants adreçades als Reis d’Orient. També hi tenen una presència destacada les activitats que tenen a veure amb la promoció del comerç local, tenint en compte que són unes dates importants per aquest sector de la nostra economia. És aquí on prenen importància les activitats i tallers organitzats amb motiu de la Fira de Santa Llúcia, de la Fira de Nadal i del Mercat especial de Reis, les activitats que organitzen les associacions de comerciants del Centre Vila, de l’Espirall i de la Girada, o la projecció de videomapping a la façana de la Casa de la Vila, una iniciativa que des de l’Ajuntament tornem a impulsar després de l’èxit de l’any passat. La tradicional il•luminació nadalenca dels carrers i places és un element més que contribueix a fer entranyable el passeig per les zones comercials del nucli urbà. Us convido a participar i gaudir de les múltiples activitats que durant aquests dies ens ompliran el calendari nadalenc i aprofito l’avinentesa per desitjar que aquestes festes ens renovin l’esperança en un futur millor, en pau, concòrdia i tolerància. Que tingueu un bon Nadal i un feliç Any Nou!

Pere Regull i Riba Alcalde de Vilafranca del Penedès 4


Ambientació de Nadal

ENCESA DELS LLUMS DE NADAL Divendres 1 de desembre, a les 18h. pels carrers del centre.

PROJECCIÓ VIDEOMAPPING Dies 23, 24, 27, 28, 29, 30 i 31 de desembre i 2, 3 i 4 de gener. Dues projeccions diàries: 18.30 i 19.30h. Pl. de la Vila (façana Casa de la Vila).

5


Pessebres i tradicions

EXPOSICIÓ DE PESSEBRES Del 5 de desembre de 2017 al 7 de gener de 2018. Capella dels Dolors. Horaris: -Feiners de 18 a 20h. (dilluns tancat) -Dissabtes, diumenges i festius, de 12 a 14h i de 18 a 20.30h. -Fira del Gall, dies 16 i 17 de desembre, de 10 a 14h i de 18 a 20.30h.

Organitza: Associació de Pessebristes de Vilafranca. Col•laboren: Ajuntament de Vilafranca, Diputació de Barcelona i Parròquies de Vilafranca.

6

PESSEBRE VIVENT DE “LES GUNYOLES D’AVINYONET” Dissabte 16 de desembre, de 17 a 20h. Representació de 4 escenes en viu al voltant del Palau Baltà i Santa Maria. Organitza: Associació de Comerciants Centre Vila. EXPOSICIÓ TIÓ SOLIDARI Del 18 al 27 de desembre. Rambla de la Girada. FEM CAGAR EL TIÓ SOLIDARI Dissabte dia 23 de desembre, a les 17h. Rambla de la Girada. Hi haurà ambientació musical nadalenca, animació infantil i coca amb xocolata. Organitza: Associació de Comerciants de la Girada.


Fira

de Santa Llúcia FIRA DE SANTA LLÚCIA De l’1 al 17 de desembre. De 10 a 20h. Rambla Nostra Senyora. Fira d’articles nadalencs i artesania. ACTIVITATS a la Fira de Santa Llúcia 1/12. A les 18h. Actuació de l’Orquestra i Ministrers de l ‘Escola Municipal de Música M. Dolors Calvet i Cantaires ‘Activa’t, tu pots’. Concert solidari amb la Marató de TV3. 2/12. A les 18.30h. Storytime: Santa’s Elves a càrrec de Kids&Us Vilafranca. Adreçat a infants de 3 a 7 anys.

ACTIVITATS ORGANITZADES PER

L’ASSOCIACIÓ DE FIRAIRES DE NADAL DE VILAFRANCA 14/12. A les 18h. Taller de vent de l’Escola Municipal de Música M. Dolors Calvet. 15/12. A les 19h. Banda de l‘Escola Municipal de Música M. Dolors Calvet. 16/12. A les 17.30h. Coral infantil l’Espinguet (actuació de tots els grups).

2 de desembre. “Siente el ritmo”. Exposició d’activitats i flashmove.

3 de desembre. “Siente el ritmo”. Exposició d’activitats, vídeos i escenificació. 8 i 15 de desembre. Exhibició de ball swing a càrrec de Jazz Club Vilafranca. 9 i 10 de desembre. Tast de fideuà i vins a càrrec del Restaurant Pescador. 11 i 12 de desembre. Nacafoc del Garraf. 16 i 17 de desembre. Mostra de nines Reborn. 7


Fira de Santa Llúcia

TALLERS DE LA FIRA DE SANTA LLÚCIA 2017 Divendres

1 Matí Tarda

ZENC TALLER DE CERÀMICA: Fanalet de Nadal

Diumetge

10 Matí Tarda

Dissabte

2

3

DARTE ACTIVITATS: Emoji Santa Claus

ZENC TALLER DE CERÀMICA: Arbre de Nadal

COL·LECTIU D'ARTESANS:

MEL CASTELL DE PENYAFORT:

Motius nadalencs amb materials diversos

Dilluns

11

Dilluns

4

MEL CASTELL DE PENYAFORT:

Espelmes amb cera natural d'abella

Dimarts

12

Espelmes amb cera natural d'abella

Dimecres

13

GERMINOVA: Torretes pintades ZENC TALLER DE CERÀMICA: Decoració nadalenca

COL·LECTIU D'ARTESANS:

Motius nadalencs amb materials diversos

TALLERS Fira de Santa Llúcia

De l’1 al 17 de desembre. Rambla Nostra Senyora. Laborables de 17 a 19h. Dissabtes i festius: De 11.30 a 13.30 i de 17.30 a 19.30h. Tallers per a infants a partir de 4 anys. Sense inscripció prèvia. Preu de 2 a 4 euros.

8

Diumetge

GERMINOVA: Torretes pintades

MEL CASTELL DE PENYAFORT: Espelmes amb cera natural d'abella


Fira de Santa Llúcia

Dimarts

5

TALLER DE LA CUCA: Emojis de Nadal amb fusta

Dijous

Dimecres

Divendres

7

8

COL·LECTIU D'ARTESANS:

ZENC TALLER DE CERÀMICA: Campana

Motius nadalencs amb materials diversos

TALLER DE LA CUCA: Emojis de Nadal amb fusta

DARTE ACTIVITATS: Pingu

GERMINOVA: Torretes pintades

GERMINOVA: Centres de taula

Divendres

14

Dijous

6

15

Dissabte

COL·LECTIU D'ARTESANS:

Motius nadalencs amb materials diversos

TALLER DE LA CUCA: Emojis de Nadal amb fusta COL·LECTIU D'ARTESANS:

Motius nadalencs amb materials diversos

Diumetge

16

17

DARTE ACTIVITATS: Pinça dolça DARTE ACTIVITATS: Torretes pintades

Dissabte

9

TALLER DE LA CUCA: Emojis de Nadal amb fusta

MEL CASTELL DE PENYAFORT: Espelmes amb cera natural d'abella

GERMINOVA: Centres de taula

TALLERS A CÀRREC DE: Zenc Taller de Ceràmica: Detalls nadalencs amb fang. Taller de la Cuca: Detalls nadalencs amb fusta. Germinova: Ornaments nadalencs florals. Darte Activitats: Modelatge de figures amb Jumping Clay.

Col•lectiu d’artesans, brocanters i pintors del Penedès: Manualitats de Nadal amb goma eva i papiroflèxia. Mel del Castell de Penyafort: Elaboració d’espelmes de diferents formes, amb cera natural d’abella.

9


Activitats

infantils i familiars CONTES A LA BIBLIOTECA Dissabte 2 desembre, a les 12h. Biblioteca Torras i Bages. English Storytime /Hora del conte en anglès Activitat familiar amb infants a partir de 4 anys. Organitza: Helen Doron English School Casal.

TASTETS DE DANSA Diumenge 17 desembre, a les 12h. Teatre Casal. A benefici de la Marató de TV3. Organitza: Casal. TEATRE INFANTIL Dijous 28 de desembre, a les 18h. Teatre Municipal Cal Bolet. Espectacle de circ Amigoo. Companyia Mumusics Circus Organitza: Temporada d’espectacles familiars.

10

INFLABLES Dijous 28 de desembre, d’ 11 a 14h i de 17 a 20h. Rambla Sant Francesc. Organitza: Associació de Comerciants de Centre Vila.

JUGA EL NADAL Divendres 29 de desembre, de 10 a 13h i de 16 a 19h. Pl. dels Segadors. Organitza: Comerç Espirall. NERF CAMP CHRISTMAS 28, 29 i 30 desembre. Teatre Casal. Organitza: Casal. CASAL DE NADAL DE DANSA EL TRENCANOUS 27, 28 i 29 de desembre i 2, 3, 4 i 5 gener. A l’escola de dansa Assumpta Trens. Organitza: Casal. CASAL DE NADAL EN ANGLÈS 27, 28 i 29 de desembre i 2, 3, 4 i 5 gener. A Helen Doron English School. Organitza: Casal.


Fires i Mercats de Nadal

FIRA DEL GALL 16 i 17 de desembre. Parc de Sant Julià. Mercat d’aviram de pagès. Mostra gastronòmica. Superceller. Mercat d’artesania, brocanters i pintura. VIII concurs-exposició de races de a gallina penedesenca. XXI Mostra de bestiari festiu de ploma. Porta’m el xumet. Cercavila i ballada de lluïment. Més informació a www.firadelgall.cat FIRA DE NADAL 23 i 24 de desembre. Dissabte de 17 a 20h. i diumenge de 10 a 20h. Rambla Sant Francesc. Mercat d’artesania, brocanters i pintura. Organitza: Col·lectiu d’artesans, brocanters i pintors del Penedès.

MERCAT ESPECIAL DE REIS 4 i 5 de gener. De 10 a 20h. Rambla Sant Francesc. Mercat d’artesania, brocanters i pintura. Organitza: Col·lectiu d’artesans, brocanters i pintors del Penedès.

11


Concerts CONCERT DE NADAL DE L’ESCOLA MUNICIPAL DE MÚSICA M. DOLORS CALVET Diumenge 17 de desembre, a les 12h. Auditori Municipal. Grup de grallers, Big Band, Orquestra, Grups de Cant Coral i Cor de l’Escola. CONCERT DE NADAL AMB LA PRINCIPAL DE LA BISBAL Dilluns 25 de desembre, a les 19.30h. Teatre Casal. Organitza: Casal. CONCERT DE SANT ESTEVE A CÀRREC DE LA POLIFÒNICA I L’ESPINGUET Dimarts 26 de desembre, a les 19h. Auditori Municipal. Organitza: Polifònica de Vilafranca. Col.labora: L’Espinguet.

12


Esports d’hivern

PISTA DE GEL De l’1 de desembre al 5 de gener. De 11 a 14h i de 17 a 20h. Rambla Sant Francesc. Consultar horaris especials a la mateixa pista. Demana el teu tiquet d’accés a la pista a les botiges associades i a les carpes de la Fira del Gall. Organitza: Associació de Comerciants Centre Vila.

III TORNEIG VILAFRANCA DE BÀSQUET INFANTIL 27, 28 i 29 de desembre. Pavelló Joan Marqués. Organitza: Casal. CURSA SANT SILVESTRE VILAFRANQUINA 31 de desembre. Barris de la Girada i Centre Vila. 16.45h. Circuit de 500 m., per a infants de 6, 7 i 8 anys. 17h. Circuit d’1 km, per a infants de 9, 10 i 11 anys. 17.30h. Circuit de 5 km. A partir de 12 anys.

Més informació i inscripcions a www.cavilafranca.com Organitza: Club Atletisme Vilafranca. GAMES CAMP CHRISTMAS 2, 3 i 4 gener. Teatre Casal. Organitza: Casal.

13


Recollida de Cartes del Patge Raimon Dimarts 26 desembre AV Molí d’en Rovira (C/ Magarola, 7) 12.30h Caga Tió. De 13 a 14h. Recollida de cartes. Dimecres 27 desembre AV Espirall (Pl. Pau Boada, s/n) De 17 a 19.30h. Recollida de cartes.

Tallers i Caga Tió.

Dijous 28 desembre AV Poble Nou (c/ Tossa de Mar, 13) 17h Concert Orquestra Escola Vilafranca. De 17.30 a 20h. Recollida de cartes.

Coca i xocolata

Divendres 29 desembre AV Les Clotes (c/ Escorxador, 19-21) D’11.30 a 13.30h. Recollida de cartes. Tallers. AV Barceloneta-Sant Magí (c/ Barba i Roca, 8) De 18 a 20h. Recollida de cartes. Tallers. Dissabte 30 desembre AV Centre Vila (Pl. Jaume I, 15) D’11.30 a 13.30h. Recollida de cartes. Diumenge 31 desembre AV La Girada (Rambla de la Girada, 15-19) D’11 a 13.30h. Recollida de cartes.

Coca i xocolata. 14

Dimarts 2 de gener Teatre Municipal Cal Bolet (c/ Cal Bolet, 3) De 17 a 20h. Recollida de cartes.

Tallers a càrrec de ZigZag.

Dimecres 3 de gener Teatre Municipal Cal Bolet (c/ Cal Bolet, 3) De 17 a 20h. Recollida de cartes.

Tallers a càrrec de ZigZag.

Dijous 4 de gener AV Sant Julià (Pl. de la Sardana, s/n) De 17.30 a 20h. Recollida de cartes.


Cavalcada de Reis

Dijous 5 de gener A partir de les 18h. Recorregut: Avinguda Catalunya, Carrer Eugeni d’Ors, Carrer Pere III, Passatge del Noi Moliner, Avinguda Tarragona, Rambla Nostra Senyora, Carrer Sant Joan, Plaça de la Vila, Carrer de la Cort, Carrer General Prim, Carrer Hermenegild Clascar i Plaça de l’Era Enrajolada.

15


Programació dia a dia Encesa de llums de Nadal

Carrers del centre

10 a 20h

Fira de Santa Llúcia i Tallers

Rbla. Nostra Senyora

18h

Orquestra i Ministrers EMM

Fira de Santa Llúcia

18h

Inauguració de la Pista de gel

Rbla. Sant Francesc

10h a 20h

Fira de Santa Llúcia

Rbla. Nostra Senyora

18.30h

Storytime: Santa's Elves Fira de Santa Llúcia

12h

L'hora del conte en anglès

Bibl. Torras i Bages

C/H

Pista de gel

Rbla. Sant Francesc

Dissabte 2

Divendres 1

18h

Tot el dia Ball i flashmove

Diumenge 3

10h a 20h

Fira de Santa Llúcia i Tallers

Fira de Santa Llúcia

Rbla. Nostra Senyora

Hora Divendres 8

Lloc

Acte Fira de Santa Llúcia i Tallers

Rbla. Nostra Senyora

Tot el dia

Exhibició de ball de swing

Fira de Santa Llúcia

C/H

Exposició de pessebres

Capella dels Dolors

C/H

Pista de gel

Rbla. Sant Francesc

10h a 20h

Fira de Santa Llúcia i Tallers

Rbla. Nostra Senyora

C/H

Tast de fideuà i vins

Fira de Santa Llúcia

C/H

Exposició de pessebres

Capella dels Dolors

10h a 20h

Fira de Santa Llúcia i Tallers

Rbla. Nostra Senyora

C/H

Tast de fideuà i vins

Fira de Santa Llúcia

C/H

Pista de gel

Rbla. Sant Francesc

10h a 20h

Fira de Santa Llúcia i Tallers

Rbla. Nostra Senyora

Nacafoc del Garraf

Fira de Santa Llúcia Capella dels Dolors

C/H

Pista de gel

C/H

Pista de gel

Rbla. Sant Francesc

10h a 20h

Fira de Santa Llúcia i Tallers

Rbla. Nostra Senyora

10h a 20h

Fira de Santa Llúcia i Tallers

Rbla. Nostra Senyora

C/H

Exposició de pessebres

C/H

10h a 20h

Pista de gel

Rbla. Sant Francesc

Rbla. Sant Francesc

Exposició de pessebres

Capella dels Dolors

10h a 20h

Fira de Santa Llúcia i Tallers

Rbla. Nostra Senyora

C/H

Exposició de pessebres

Capella dels Dolors

C/H

Pista de gel

Rbla. Sant Francesc

10h a 20h

Fira de Santa Llúcia i Tallers

Rbla. Nostra Senyora

C/H

Exposició de pessebres

Capella dels Dolors

C/H

Pista de gel

Rbla. Sant Francesc

Dimecres Dimarts 6 5

C/H

Dijous 7

C/H

16

Pista de gel

Desembre

Gener

10h a 20h

Rbla. Sant Francesc

Rbla. Sant Francesc

Fira de Santa Llúcia i Tallers

Rbla. Nostra Senyora

Nacafoc del Garraf

Fira de Santa Llúcia

C/H

Exposició de pessebres

Capella dels Dolors

C/H

Pista de gel

Rbla. Sant Francesc

10h a 20h

Fira de Santa Llúcia i Tallers

Rbla. Nostra Senyora

C/H

Pista de gel

Rbla. Sant Francesc

Dimarts 12

Pista de gel

10h a 20h

Dimecres 13

C/H

Dilluns 11

Exposició i vídeos de ball

Dilluns 4

Tot el dia

Fira de Santa Llúcia

Lloc

10h a 20h

Dissabte 9

Acte

Diumenge 10

Hora

C/H

C/H : CONSULTAR HORARI

Exposició de pessebres

Capella dels Dolors


Programació dia a dia Lloc

Hora

Actuació Taller de vent de l' EMM

Fira de Santa Llúcia

C/H

Exposició de pessebres

Capella dels Dolors

10h a 20h

Fira de Santa Llúcia i Tallers

Rbla. Nostra Senyora

Tot el dia

Exhibició de ball de swing

19h

Actuació de la Banda de l'EMM Exposició de pessebres

Capella dels Dolors

C/H

Pista de gel

Rbla. Sant Francesc

10h a 20h

Fira de Santa Llúcia i Tallers

Fira de Santa Llúcia

10h a 20h

Mostra de nines Reborn Fira de Santa Llúcia

Dissabte 16

C/H

17h a 20h 17.30h C/H

C/H

C/H

Diumenge 17

10h a 20h

10h a 20h

Pista de gel

Rbla. Sant Francesc

C/H

Exposició de pessebres

Capella dels Dolors

C/H

Pista de gel

Rbla. Sant Francesc

Tot el dia Exposició Tió Solidari

Rbla. de la Girada

Rbla. de la Girada

C/H

Exposició de pessebres

Capella dels Dolors

C/H

Pista de gel

Rbla. Sant Francesc

C/H

Exposició de pessebres

Capella dels Dolors

C/H

Pista de gel

Rbla. Sant Francesc

Tot el dia Exposició Tió Solidari

Rbla. de la Girada

Tot el dia Exposició Tió Solidari

Rbla. de la Girada

18.30h i Videomàpping 19.30h

Façana Casa de la Vila

Voltants de la basílica Sta Maria

Exposició de pessebres

Capella dels Dolors

C/H

Exposició de pessebres

Capella dels Dolors

Rbla. Sant Francesc

17h

Fem cagar el Tió Solidari

Rbla. de la Girada

Coral l'Espinguet Fira del Gall Pista de gel

Fira de Santa Llúcia i Tallers

Fira de Santa Llúcia Parc de Sant Julià

Rbla. Nostra Senyora

Mostra de nines Reborn Fira de Santa Llúcia Tastets de dansa

Teatre Casal

12h

Concert de Nadal de l'EMM

Auditori Municipal

C/H

Exposició de pessebres

Capella dels Dolors

C/H

Fira del Gall

Parc de Sant Julià

C/H

Exposició de pessebres

Capella dels Dolors

C/H

Pista de gel

Dilluns 18

C/H

Pessebre vivent de Les Gunyoles

12h

C/H

Capella dels Dolors

Tot el dia Exposició Tió Solidari

Fira de Santa Llúcia Fira de Santa Llúcia

Exposició de pessebres

Dimecres 20

Rbla. Sant Francesc

Lloc

C/H

Dijous 21

Pista de gel

Acte

Dissabte 23

Divendres 15

C/H

Dimarts 19

18h

Dijous 14

Rbla. Nostra Senyora

Divendres 22

Acte

Fira de Santa Llúcia i Tallers

Pista de gel

Tot el dia Exposició Tió Solidari

17 a 20h Fira de Nadal

Rbla. Sant Francesc

C/H

Rbla. Sant Francesc

Pista de gel

Tot el dia Exposició Tió Solidari Diumenge 24

Hora

10h a 20h

Rbla. de la Girada

18.30h i Videomàpping 19.30h

Façana Casa de la Vila

10 a 20h Fira de Nadal

Rbla. Sant Francesc

C/H

Exposició de pessebres

Capella dels Dolors

Rbla. Sant Francesc

C/H

Pista de gel

Rbla. Sant Francesc

Rbla. de la Girada

Tot el dia Exposició Tió Solidari

Rbla. Sant Francesc

Desembre

Gener

Rbla. de la Girada

C/H : CONSULTAR HORARI

17


Acte

Lloc Façana Casa de la Vila

10-13h i Juga el Nadal 16-19h

Pl. dels Segadors

C/H

Nerf Camp Christmas

Casal

C/H

Casal de dansa

Esc. Dansa Assumpta Trens

Exposició de pessebres

Capella dels Dolors

19.30h

Concert de Nadal

Teatre Casal

C/H

Pista de gel

Rbla. Sant Francesc

C/H

Exposició de pessebres

Capella dels Dolors

19.00h

Concert de Sant Esteve

Auditori Municipal

C/H

Casal de Nadal en anglés

Helen Doron English School

C/H

Pista de gel

Rbla. Sant Francesc

C/H

Exposició de pessebres

13 a 14h

Recollida de cartes Patge Reial Raimon

AV Molí d'en Rovira

Capella dels Dolors

C/H

Pista de gel

Rbla. Sant Francesc

11.30 a 13.30h

Recollida de cartes Patge Reial Raimon

AV Les Clotes

Recollida de cartes Patge Reial Raimon

AV BarcelonetaSant Magí

Dimarts 26

Tot el dia Exposició Tió Solidari

Dimecres 27

18.30h i Videomàpping 19.30h

Rbla. de la Girada

Rbla. de la Girada

Façana Casa de la Vila

Casal de dansa

Esc. Dansa Assumpta Trens

18h a 20h

C/H

Casal de Nadal en anglés

Helen Doron English School

18.30h i Videomàpping 19.30h

Façana Casa de la Vila

C/H

Exposició de pessebres

Capella dels Dolors

C/H

Nerf Camp Christmas

Casal

C/H

Pista de gel

Rbla. Sant Francesc

C/H

Exposició de pessebres

17 a 19.30h

Recollida de cartes Patge Reial Raimon

Capella dels Dolors

AV Espirall

C/H

Pista de gel

Rbla. Sant Francesc

11.30 a 13.30h

Recollida de cartes Patge Reial Raimon

AV Ceentre Vila

Rbla. de la Girada

Façana Casa de la Vila

11-14h i Inflables 17-20h

Rbla. Sant Francesc

Dijous 28

18.30h i Videomàpping 19.30h 18h

Teatre infantil

C/H

Nerf Camp Christmas

C/H

Casal de dansa

C/H

Casal de Nadal en anglés

C/H

Exposició de pessebres

17.30 a 20h

Recollida de cartes Patge Reial Raimon

C/H

Pista de gel

Desembre

18.30h i Videomàpping 19.30h

Façana Casa de la Vila

C/H

Exposició de pessebres

Capella dels Dolors

C/H

Pista de gel

Rbla. Sant Francesc

Helen Doron English School

C/H

4a. Cursa Sant Silvestre

Carrers de Vilafranca

Rbla. Sant Francesc

11 a 13.30h

Recollida de cartes Patge Reial Raimon

AV La Girada

Teatre Cal Bolet

Casal

Esc. Dansa Assumpta Trens

Capella dels Dolors

Diumenge 31

Tot el dia Exposició Tió Solidari

Dissabte 30

C/H

AV Poble Nou Gener

C/H : CONSULTAR HORARI

Dimarts 2

Hora

18.30h i Videomàpping 19.30h

C/H

Tot el dia Exposició Tió Solidari

18

Lloc

Dimecres 3

Acte

Divendres 29

Dilluns 25

Hora

Dilluns 1

Programació dia adia diaa dia Programació


Programació dia a dia Lloc

Dijous 4

Acte

Hora

Acte

Lloc

Videomàpping

Façana Casa de la Vila

Rbla. Sant Francesc

C/H

Casal de dansa

Esc. Dansa Assumpta Trens

Videomàpping

Façana Casa de la Vila

C/H

Casal de Nadal en anglés

Helen Doron English School

C/H

Casal de dansa

Esc. Dansa Assumpta Trens

C/H

Exposició de pessebres

Capella dels Dolors

C/H

Casal de Nadal en anglés

Helen Doron English School

10 a 20h

Mercat Especial de Reis

Rbla. Sant Francesc

C/H

Exposició de pessebres

Capella dels Dolors

C/H

Pista de gel

Rbla. Sant Francesc

C/H

Pista de gel

Rbla. Sant Francesc

C/H

Games Camp Christmas

Teatre Casal

C/H

Games Camp Christmas

Teatre Casal

17.30 a 20h

Recollida de cartes Patge Reial Raimon

AAVV Sant Julià

17 a 20h

Recollida de cartes Patge Reial Raimon

Teatre Municipal Cal Bolet

10 a 20h

Mercat Especial de Reis

Rbla. Sant Francesc

18.30h i 19.30h

Videomàpping

Façana Casa de la Vila

C/H

Casal de dansa

Esc. Dansa Assumpta Trens

C/H

Casal de dansa

Esc. Dansa Assumpta Trens

C/H

Casal de Nadal en anglés

Helen Doron English School

C/H

Casal de Nadal en anglés

Helen Doron English School

C/H

Exposició de pessebres

Capella dels Dolors

C/H

Exposició de pessebres

Capella dels Dolors

C/H

Pista de gel

Rbla. Sant Francesc

C/H

Pista de gel

Rbla. Sant Francesc

18h

Cavalcada de Reis

Carrers de Vilafranca

C/H

Games Camp Christmas

Teatre Casal

C/H

Exposició de pessebres

Capella dels Dolors

17 a 20h

Recollida de cartes Patge Reial Raimon

Teatre Municipal Cal Bolet

C/H

Exposició de pessebres

Capella dels Dolors

C/H

Capella dels Dolors

C/H

Pista de gel

18.30h i 19.30h

Divendres 5

18.30h i 19.30h

Exposició de pessebres

Diumenge Dissabte 7 6

Dimecres 3

Dimarts 2

Dilluns 1

Hora

Desembre

Gener

C/H : CONSULTAR HORARI

19


SERVEIS SANITARIS:

Serveis sanitaris d'internament: • Llarga Estada • Mitja Estada (convalescencia i cu11 • Descans familiar

l-liatives)

Servei sanitari especialitzat d'atenció domiciliaria: • Programa d'atenció domiciliaria- equips de suport (PADES) Serveis sanitaris d'atenció diürna: " Hospital de dia Consultes externes: • Unitat d'atenció a les demencias de l'Alt Penedes (UDAP)

SERVEIS SOCIAL$:

Servei social d'internamen • Residencia assistida

Serveis socials d'atenció diürna: • Centre de dia Ricard Fortuny i Centre de dia de Masquefa

Vilafranca del Penedés Nadal 2017  
Vilafranca del Penedés Nadal 2017  
Advertisement