Page 1

1


2


7S E T E M B R E 3

Espavilada del Mamut

Pregó

20:15 H

2 0 : 00 H

PL. DE LA VILA

PLAÇA DE LA VILA

TIPUS D’ACTE: FESTES

TIPUS D’ACTE: FESTES

DESTINATARI: TOTHOM

DESTINATARI: TOTHOM

El tret de sortida perquè tots posem els ulls en la festa enguany el donaran un grup de persones que acaben de ser escollides com a “AmVaixadorxs” de la ciutat, per ajudar a l’Ajuntament a que el món posi els ulls en la ciutat. Es tracta d’un programa que busca projectar més la ciutat a través de persones amb diferents feines de l’èmbit empresarial, educatiu, cultural o esportiu.

El Vilamut i la Mamuteta han estat dormint tot l’agost! I sense ells, com sabeu, no hi pot haver Festa Major. Necessitem espavilar-los a temps per la Mamullada! Ens ajudeu? No patiu si encara no coneixeu les paraules que els han de despertar d’aquesta letargia, la Nada Godaia us ensenyarà amb molt de gust les paraules que només es poden pronunciar a Viladecans. Ho organitza: Coordinadora del Mamut, amb la col•laboració dels Castellers de Viladecans

Correfoc juvenil

2 0 : 30 H

A LA PLAÇA DE LA VILA TIPUS D’ACTE: LLEURE DESTINATARI: TOTHOM La secció juvenil dels Diables de Viladecans convida a tot el jovent a gaudir la festa del foc acompanyats pel CadeFoc. Faran una cercavila infernal que enguany canvia el seu 20:15deH girar pel Barri recorregut i enlloc Antic anirà fins a la plaça de la Mediterrània, on la pirotècnia i les ganes de passar-ho bé estaran ben presents. Ho organitzen: Diables de Viladecans.


4

Refresca’t amb el mojito de FM 2 0 : 45 H JARDINS DE MAGDALENA MODOLELL TIPUS D’ACTE: FESTES DESTINATARI: TOTHOM A la Festa Major tenim la nostra beguda de capçalera: el mojito sense alcohol, que cada any ens sorprèn amb un nou sabor. Quin serà enguany? Acompanyem el tast amb música i algun dolç elaborat per pastisseries locals. Ho organitza: Ajuntament.

SESSIÓ MUSICAL: TOTS ÈXITS & REVIVAL 23:00 H

Ball popular amb l’orquestra «Cimarrón» 2 2: 30 H

AL LLACBAR (PARC DE LA MARINA)

PARC DEL TORRENT BALLESTER TIPUS D’ACTE: CONCERTS I ESPECTACLES DESTINATARI: TOTHOM Com ja és tradició, el cartell musical de la celebració s’obre amb una de les orquestres amb més tradició i solera de Catalunya. Una aposta segura per a qui li agradi ballar grans cançons d’abans i d’ara. Amb gairebé mig segle a l’esquena, l’orquestra Cimarrón (Tortosa) acumula diferents premis per la seva bona feina sobre els escenaris, una garantia de que els seus directes són fantàstics per animar i fer sortir a la pista de ball amb les millors versions musicals, des dels clàssics Paquito el Chocolatero o Torero de Chayanne, fins a les cançons de més actualitat. Varietat, qualitat i ritme no hi faltaran en aquesta primera nit musical de la Festa Major. L’any 1971 fou un any de canvi. Un any que vam passar de l’avantguardisme musical a l’intimisme, de la guitarra elèctrica a l’acústica, del crit a la veu modelada ... El febrer d’aquell any començava la trajectòria artística de Cimarrón, una orquestra que a dia d’avui ha realitzat més de 4.000 actuacions arreu de l’Estat Espanyol i a l’estranger, avalen aquesta prestigiosa formació. La orquestra està formada per set músics i dos cantants de gran professionalitat. Ho organitza: Ajuntament de Viladecans.

TIPUS D’ACTE: CONCERTS I ESPECTACLES DESTINATARI: TOTHOM Sessió a càrrec de DJ Martí Melero amb música ben coneguda. Ho organitza: LlacBar.


5


6


8S E T E M B R E 7

Torneig d’escacs de Festa major

Mamullada 16:30 H SORTIDA PLAÇA DE LA VILA

16:00 H CARRER D’ERNEST LLUCH, 12 BIS 8840 VILADECANS

TIPUS D’ACTE: FESTES

TIPUS D’ACTE: ESDEVENIMENTS ESPORTIUS

Una tradició viladecanenca que cada any suma més gent. Enfundeu-vos el banyador i agafeu les pistoles d’aigua per acompanyar la bestiola i convertir la rua en una bona remullada per fer passar la calor d’una de les últimes tardes estiuenques. I, aquells que viviu pel camí, animeu-vos a llençar una mica d’aigua als participants per animar la celebració; que la Mamullada només és un dia a l’any!

DESTINATARI: TOTHOM Sou uns asos de l’estratègia i del tauler? La Festa Major inclou una activitat especialment pensada per a vosaltres: una competició gratuïta oberta a totes les persones que vulguin posar a prova les seves habilitats amb les fitxes d’escacs. Les inscripcions es poden fer fins al 7 de setembre per correu electrònic a escacsviladecans@ gmail.com o bé al telèfon 656 460 388; així com del 3 al 7 de setembre, a l’Ateneu d’Entitats Pablo Picasso al telèfon 93 659 14 56. Ho organitza: Club d’Escacs Viladecans.

DESTINATARI: TOTHOM

El Correaigua del Mamut de Viladecans començarà a la Plaça de la Vila i finalitzarà a la plaça dels Màrtirs del Setge de 1714 amb l’habitual enfrontament entre l’equip groc i l’equip negre Ho organitza: Coordinadora d’Entitats del Mamut de Viladecans.

Festa solidària de beisbol Cuba - Viladecans 18:00 H 18:00 H CARRER DE MARIÀ SANJUAN, 14 08840 VILADECANS TIPUS D’ACTE: ESDEVENIMENTS ESPORTIUS DESTINATARI: TOTHOM El beisbol serà el gran protagonista d’aquesta trobada, en la qual es jugarà un partit amb jugadors del Club Beisbol Viladecans i cubans residents a Catalunya. La trobada es farà en suport del Punt Solidari de Viladecans i inclourà una mostra de gastronomia per sopar i música cubana. Ho organitzen: Associació de Cubans Residents a Catalunya i Club Beisbol Viladecans.


8

Festa Major Xica

Cantada d’havaneres a la platja

18:00 H PARC DE CAN XIC

21:00 H

TIPUS D’ACTE: LLEURE

PLATJA DE LA MURTRA

DESTINATARI: FAMÍLIES AMB INFANTS

TIPUS D’ACTE: CONCERTS I ESPECTACLES

Els més petits i les més petites de la familia tenen un espai lúdic gratuït per gaudir de la Festa Major. Per als infants de fins als 5 anys hi haurà jocs d’aigua, de sorra, musicals, d’habilitats i de psicomotricitat, a més d’un espectacle de contacontes i cantarelles. A més, a les 19 hores, cada tarda hi ha un espectacle per a infants fins als 10 anys. Aquest primer dia la companyia Moi Jornada oferirà un espectacle per a tota la família amb circ clàssic i dosis de contemporaneïtat, ‘Mr Arlet’.

DESTINATARI: TOTHOM

Ho organitza: Ajuntament.

Ho organitza: Ayuntamiento.

Audició i ballada de sardanes

Concurs de Pesca de Festa Major

Quin millor escenari que la platja per escoltar les cançons de mar que ens porten les havaneres? El grup La Ribera ens proposa un format de trio clàssic (guitarra, acordió i veu) per traslladar-nos als viatges dels indians del segle XIX. No hi faltarà l’imprescindible rom cremat per acompanyar.

19:00 H A LA PLAÇA DE LA VILA

21:00 H

TIPUS D’ACTE: FESTES

PLATJA DE CASTELLDEFELS

DESTINATARI: TOTHOM

TIPUS D’ACTE: ESDEVENIMENTS ESPORTIUS

Mans enlaire, agafades, i llestos per puntejar! Si sabeu ballar sardanes, no us perdeu aquesta oportunitat amb música de la Cobla Baix Llobregat! Ho organitza: Amics de la Sardana de Viladecans, amb la col•laboració de l’Ajuntament.

Actuació de cases regionals 20:00 H AL PARC DEL TORRENT BALLESTER TIPUS D’ACTE: CONCERTS I ESPECTACLES DESTINATARI: TOTHOM Les escoles de ball de les entitats de tradicions regionals de Viladecans mostren la seva bona feina. Els centres culturals Peña Bética, Raíces de Andalucía, Sierra Norte i Casa de Aragónpugen a l’escenari per fer-nos gaudir de danses que ens transporten a altres llocs de la geografia espanyola. Una tarda per gaudir de l’art que tenen ballarines i ballarins de totes les edats. Actuacions de 30 minuts, per aquest ordre: Peña Bética, Raíces de Andalucía, Sierra Norte, Zahara de la Sierra i Casa de Aragón. Ho organitza: Peña Bética, Raíces de Andalucía, Sierra Norte i Casa de Aragón

DESTINATARI: TOTHOM Fins el 31 d’agost estan obertes les inscripcions al Concurs de Pesca de Festa Major. Per poder participar cal trucar al 630 87 47 16 o al 676 49 55 16. Ho organitza: Asociación de Pescadores Deportivos de Viladecans


9


10

Concert jove: Broem ± Bely Basarte ± El Niño de la Hipoteca

Nits al jardí: Blackswans ± Unfinished Sympathy 22:00 H

21:30 H PARC DE LA MARINA TIPUS D’ACTE: CONCERTS I ESPECTACLES

PARC DEL TORRENT BALLESTER TIPUS D’ACTE: CONCERTS I ESPECTACLES FESTES DESTINATARI: TOTHOM

Si t’agrada la música pop-rock en espanyol, en especial la dels anys 80 i 90, aquest concert és una cita ineludible en la teva agenda per Festa Dos joves que han traspassat els límits de les xarxes socials i s’han consagrat com a autèntics talents musicals Major. Amb un directe contundent i festiu i una gran complicitat amb el públic, el grup Mala Vida sobre l’escenari, comptant amb el favor tant de crítica promet fer-nos ballar fins a l’extenuació versionant com de públic, serán els protagonistes del Concert Jove d’enguany. Música pop amb segell d’autor molt personal. cançons que segur estan en la banda sonora de la D’una banda, hi actuarà (a les 22.30 h) Bely Basarte, que nostra vida, des de Radio Futura a Fito, pasant per va començar la seva carrera pujant covers i composicions El Último de la Fila, Hombres G, Loquillo o Pereza. pròpies a YouTube i acaba de publicar el seu primer disc. El quintet barceloní, ja veterà sobre els escenaris, uneix bona música i millor posada en escena. L’altre protagonista (a les 24 hores), serà El Niño de la Hipoteca, un dels cantautors més destacats en l’actualitat Impossible ressistir-se si volem passar una bona a Espanya. La seva música és acústica i barreja rumba, folk estona. i punk amb referents com Jorge Drexler, La Cabra Mecánica o Kiko Veneno. DESTINATARI: JOVE

Concert de Mala Vida

Com a teloners, el grup de hip hop Broem, al qual posa 22:30 H veu el viladecanenc Aitor Andón. La banda ens presentarà PARC DEL TORRENT BALLESTER el seu primer treball d’estudi, Efecte Boomerang, amb lletres potents que surfegen entre diferents estils sonors i TIPUS D’ACTE: CONCERTS I ESPECTACLES FESTES influències per projectar un hip hop molt ballable. DESTINATARI: TOTHOM Ho organitza: Ajuntament. Si t’agrada la música pop-rock en espanyol, en especial la dels anys 80 i 90, aquest concert és una cita ineludible en la teva agenda per Festa Major. Amb un directe contundent i festiu i una gran complicitat 23:0 0 H amb el públic, el grup Mala Vida promet fer-nos ballar fins a l’extenuació versionant cançons que segur estan PARC DE LA MARINA en la banda sonora de la nostra vida, des de Radio Sessió a càrrec de DJ Hèctor on la protagonista serà la Futura a Fito, pasant per El Último de la Fila, Hombres música de les dues últimes dècades del segle passat, G, Loquillo o Pereza. El quintet barceloní, ja veterà les cançons que més sonaven a les discoteques en sobre els escenaris, uneix bona música i millor posada aquells anys i van marcar una època per a molta gent. en escena. Impossible ressistir-se si volem passar una bona estona. Ho organitza: LlacBar.

Festa musical dels anys 80 i 90

Sessió Musical: Electronic Dance Music&Regaetton 1:30 H

PARC DE LA MARINA (ESCENARI DEL SAULÓ) TIPUS D’ACTE: CONCERTS I ESPECTACLES DESTINATARI: TOTHOM Sessió a càrrec de DJ David, que combina música electrónica ballable amb regaetton. Ho organitza: LlacBar.


11


12


9S E T E M B R E 13

Matinada de grallers

9 : 00 H PELS CARRERS DEL BARRI ANTIC TIPUS D’ACTE: FESTES DESTINATARI: TOTHOM Els Grallers de Viladecans, acompanyats per la colla de Gavà, ens aixequen del llit recordant-nos que estem de celebració i que no es pot perdre ni un minut dormint si es vol gaudir de tot el que passa aquests dies. Després de reunir-se a la plaça de la Vila, l’epicentre de la festa aquest diumenge al matí, es passejaran pel Barri Antic i el seu entorn. Ho organitza: Grallers de Viladecans.

Trobada de puntaires i mercat d’arts i oficis 10 : 00 H A LA RAMBLA MODOLELL TIPUS ESDEVENIMENT: FESTES DESTINATARI: TOTHOM Els treballs manuals omplen la rambla. Els grups de puntaires locals ensenyaran, un any més, com realitzen aquesta tècnica artesanal. I, com ja és habitual, la seva trobada estarà acompanyada pel mercat de treballs artesanals que acull la rambla cada mes. Una bona oportunitat perquè fem un passeig ben amè coneixent el resultat de les habilitats manuals i, fins i tot, en comprem alguna cosa bonica. Ho organitzen: Ajuntament, Associació Grup Puntaires de la Ram

12è Concurs de pintura ràpida «Luis Fernández Vergara Ciutat de Viladecans» 9:00 H RAMBLA MODOLELL TIPUS D’ACTE: FESTES DESTINATARI: FAMÍLIES AMB FILLS MÉS GRANS Teniu fins a les tres de la tarda per pintar un quadre sobre la ciutat en una de les dues categories determinades per la geografia local: sobre la trama urbana de Viladecans o sobre la seva platja i zona litoral. Estan en joc set premis que sumen gairebé 2.500 €. Ho organitza: Fundación Espejo, amb la col•laboració de l’Associació d’Arts i Oficis, Chiringuito El Mosquito, Gremi d’Hostaleria, el Delta Noticias i Ajuntament.

Trobada i cercavila de gegants 1 0: 00 H PLAÇA DE LA VILA TIPUS D’ACTE: FESTES DESTINATARI: TOTHOM El Josep i la Paquita, els gegants de la ciutat, i els gegantons de les escoles Doctor Trueta, Pau Casals i Àngela Roca han convidat els gegants i gegantons de Gavà i de Casablanca (a Sant Boi) a visitar Viladecans per la Festa Major. Primer es plantaran a la plaça per compartir la gresca amb tothom que s’hi atansi i, a partir de les 11.30 del matí, faran una passejada pel Barri Antic amb aquella gent que s’hi vulgui sumar. Apropeu-vos a acompanyar-los, que no cada dia es té aquesta oportunitat!. Ho o rgan i tzen : D iab les d e Vi l adecan s.


14

14è Trofeu de Bitlles Cata- Diada castellera lanes ‘Ciutat de Viladecans’ 1 2 : 00 H 10 : 30 H AVINGUDA DE PAU CASALS, 8 08840 VILADECANS TIPUS D’ACTE: ESDEVENIMENTS ESPORTIUS DESTINATARI: TOTHOM Les bitlles també tenen el seu espai a la Festa Major. Llançadors de bitlles de diferents punts de Catalunya s’uneixen en aquesta cita competitiva a Viladecans, que també compta amb una tirada popular oberta a qui vulgui conèixer una mica més aquest esport tradicional. La clau resideix en tenir la punteria i perícia per a deixar només una de les sis bitlles en peu i, així, aconseguir el màxim de puntuació en la tirada. Per a més informació i inscripcions, cal adreçar-se a bitllesviladecans@ gmail.com o al 657 508 998.

A LA PLAÇA DE LA VILA TIPUS D’ACTE: FESTES DESTINATARI: TOTHOM Els castells són ja una tradició en la gran cita festiva de l’any. Ja fa cinc anys que els fluorescents, els Castellers de Viladecans, es van presentar precisament per la Festa Major. En aquesta ocasió, els acompanyaran els Castellers de Terrassa i la Colla Castellera Jove de Vilafranca per muntar les seves estructures amb l’objectiu de seguir pujant més i més alt, amb nous castells de sis a la seva esquena.

Ho organitza: Club de Bitlles de Viladecans.

Ho organitza: Castellers de Viladecans.

Taller: Temps de verema

Trobada de corals

11 :30 H

1 8: 00 H

CARRER DE LES SITGES, 1-3

CARRER SANT JOAN

08840 VILADECANS

TIPUS D’ACTE: LLEURE

TIPUS D’ACTE: TALLERS

DESTINATARI: TOTHOM

DESTINATARI: TOTHOM

Amb la magnífica façana de la parròquia de Sant Joan de fons, entitats corals de la ciutat tornen a aplegar-se per oferir un repertori de bonics temes populars. Hi participen, per aquest ordre, la Coral Esplai de la Gent Gran, la Coral La Lira, la Coral de la Gent Gran de l’AV Alba-rosa i el Cor Som i Serem.

Recollida i trepitjada de raïm de la parra de Ca n’Amat i tastada del seu most. Una proposta lúdica per recuperar la memòria al voltant de la verema típica al món agrícola durant aquest mes de l’any. Els participants podran trepitjar el raïm de la parra del Museu per aprendre com es feia el vi antigament. Per participar-hi cal fer-ho amb antel•lació trucant al telèfon 93 635 29 60 o enviant un correu electrònic a patrimonicultural@viladecans.cat. Taller gratuït.

Ho organitzen: Ajuntament de Viladecans i entitats corals.


15


16

Festa Major Xica 18 : 00 H

Nits al jardí: Concert de Sellarés Band 2 0: 00 H

PARC DE CAN XIC TIPUS D’ACTE: FESTES LLEURE DESTINATARI: FAMÍLIES AMB INFANTS Els més petits de la familia tenen un espai lúdic gratuït per gaudir de la Festa Major. Per als infants de fins als 5 anys hi haurà jocs d’aigua, de sorra, musicals, d’habilitats i de psicomotricitat, a més d’un espectacle de contacontes i cantarelles. A més, a les 19 hores, cada tarda hi ha una actuació per a infants fins als 10 anys: aquest segon dia de Festa Xica, el Professor Karoli, demostrarà la seva passió per les rodes amb l’espectacle ‘L’Home roda’.

Monòleg d’humor amb Miguel Martín 22:30 H

JARDINS DE MAGDALENA MODOLELL TIPUS D’ACTE: CONCERTS I ESPECTACLES DESTINATARI: TOTHOM La banda de Gavà i Viladecans versiona temes coneguts tant de la música nacional com internacional. Amb un repertori que creix any rere any, aquest grup nascut per l’amor per la música d’alguns integrants de la mítica rondalla instal•lada a la masia de Can Sellarés, promet fer-nos passar una bona estona amb música que fa goig de ser escoltada. Ho organitza: Ajuntament de Viladecans.

TIPUS D’ACTE: CONCERTS I ESPECTACLES DESTINATARI: TOTHOM L’actor, productor i monologuista argentí Miguel Martín ha participat a diferents obres de teatre i programes de televisió, el seu personatge més conegut és el d’Oficial Gordillo. L’humorista visita Viladecans per oferir-nos una estona divertida a la fresca per Festa Major. Ho organitza: LlacBar.


17


18

Concert: Hotel Cochambre 23:00 H

Sessió musical: Hits 2 3 : 45 H

PARC DEL TORRENT BALLESTER

AL LLACBAR

TIPUS D’ACTE:

(PARC DE LA MARINA)

CONCERTS I ESPECTACLES

TIPUS D’ACTE: CONCERTS I ESPECTACLES

DESTINATARI: TOTHOM Gresca, guasa i bona música. L’esbojarrada banda de versions Hotel Cochambre esdevé un còctel fantàstic per apaivagar la set de ballar que ens agafa per Festa Major. És un dels grups que més “bolos” fan per les festes grans dels pobles de Catalunya i no és d’estranyar: han sabut crear un segell propi per fer-nos gaudir de cançons que no són seves però que interpreten i entrellacen amb humor i talent com pocs. Aquí, actuaran una mica a casa, perquè el seu teclista, el Diego Marin, viu a Viladecans. Però, s’hi atrevirà ell a cantar la mítica Noches de Bohemia entre els seus veïns? Haureu d’anar-hi per saber-ho. Sigui com sigui, la diversió està asegurada.

DESTINATARI: TOTHOM Sessió a càrrec de DJ Martí Melero amb la música que més sona a les pistes de ball. Ho organitza: LlacBar.


19


20


1S E0T E M B R E 21

Festa Major Xica 18 : 00 H PARC DE CAN XIC

Concert Alameda ± Triana 22:30 H

TIPUS D’ACTE: FESTES LLEURE

AL PARC DEL TORRENT BALLESTER

DESTINATARI: FAMÍLIES AMB INFANTS

TIPUS D’ACTE: CONCERTS I ESPECTACLES

Els més petits de la familia tenen un espai lúdic gratuït per gaudir de la Festa Major. Per als infants de fins als 5 anys hi haurà jocs d’aigua, de sorra, musicals, d’habilitats i de psicomotricitat, a més d’un espectacle de contacontes i cantarelles. Aquest últim dia de Festa Xica, lla companyia Joana Andreu deixarà a tothom bocabadat amb el seu espectacle de màgia.

Dues llegendes del rock andalús cara a cara. Sí, quaranta anys després de nèixer, encara es poden veure a sobre d’un escenari dos grups que van capgirar l’escena musical andalusa i, per què no dir-ho, també l’espanyola. Triana va ser la pionera a unir el rock progressiu als sons del flamenc i Alameda li va seguir les passes. Lletres dolces i crítiques, poètiques i reivindicatives, a un mateix temps, que pels nostàlgics porten encara molts records d’una època de canvis socials profunds. _ 22 h: Alameda _ 24 h: Triana

Nits al Jardí: The Serial Medlers 2 2:00 H

DESTINATARI: TOTHOM

Sessió musical: Dance 1 8: 00 H

JARDINS DE MAGDALENA MODOLELL

AL LLACBAR (PARC DE LA MARINA)

TIPUS D’ACTE: CONCERTS I ESPECTACLES FESTES

TIPUS D’ACTE: CONCERTS I ESPECTACLES

DESTINATARI: JOVE

DESTINATARI: TOTHOM

The Serial Medlers versionen, i en algun cas reversionen amb diferents estils musicals, clàssics mundials de la música pop, rock, reggae, funk o dance de l’últim mig segle. Com posar en una coctelera les estrelles més rutilants de la música i anar servint-les enllaçades, una per una? Un tast de sabors que ens sonen però que tenen un punt diferent. Una proposta que convida a ser provada amb tranquil•litat.

Sessió a càrrec de DJ Martí Melero i DJ Hèctor amb la música que més sona a les pistes de ball. Ho organitza: LlacBar.


22


23


24

AutĂŠntico tĂŠ de origen

1


11 SETEMBRE 25

Commemoració de la Diada Nacional de Catalunya 13 : 00 H CARRER DE LES SITGES, 1-3 08840 VILADECANS TIPUS D’ACTE: FESTES DESTINATARI: TOTHOM Commemoració institucional amb motiu de la Diada Nacional de Catalunya oberta a tothom.

Masterclass Zumba 19 : 00 H

Audició i ballada de sardanes 1 9 : 00 H A LA PLAÇA DE LA VILA TIPUS D’ACTE: FESTES DESTINATARI: TOTHOM Mans enlaire, agafades, i llestos per puntejar! Si sabeu ballar sardanes, no us perdeu aquesta oportunitat amb música de la Cobla Ciutat de Cornellà! Ho organitza: Amics de la Sardana de Viladecans, amb la col•laboració de l’Ajuntament.

Nits al Jardí: Judit Nedderman 2 1 : 00 H JARDINS DE MAGDALENA MODOLELL TIPUS D’ACTE: CONCERTS I ESPECTACLES FESTES DESTINATARI: JOVE

AL LLACBAR (PARC DE LA MARINA) TIPUS D’ACTE: CONCERTS I ESPECTACLES DESTINATARI: TOTHOM Una sessió de zumba amb monitors i DJ en directe serà l’acte que donarà per finalitzada la Festa Major d’enguany. Ho organitza: LlacBar.

L’intimisme i la calidessa del pop jazz de Judit Nedderman exploten com mai abans en el seu tercer disc, Nua. Amb el seu nom ja dona idea de la voluntat de la jove artista, tota una sensació a l’escena catalana els darrers anys, d’explorar la vida des del punt més personal. La meresmenca ens porta cançons en català, castellà i portugués que busquen no només transmetre emocions sinò també reflexionar sobre la societat que estem creant i el món en què vivim.


w w w. c o c i n a n d o s . c o m

GastronomĂ­a Leonesa actualizada


27


28

Viladecans Festa Major 2018  
Viladecans Festa Major 2018  
Advertisement