Page 1


Descarregue ací el seu programa

Edició: Junta Central Fallera de València

Fotografies: Armando Romero – Josep Vicent Zaragozà – P. González Producció: Editorial MIC


Fallera Major Infantil de València 2013 4


Fallera Major de València 2013 5


Noelia Martínez Blanco Lucía Endériz Cuenca María Fita Lluna Izaskun Albertos García Inés Rodrigo Lerma Carmen Tarazona Barrachina 6


Clara Guiñón Aparici Carla Romero Olaso María Valero Félix Ana Rubiero Péris María Isern García Verónica Vives Lull 7


Patricia Marset Lara Marta Chico Bayona Isabel Vicente Pérez Teresa Ferrer Párraga Elena Bosch Gómez Carla Desamparados Esteve de la Orden 8


Alba Ballester Poves Rebeca Aguado Carsí Ana Isabel Bordás del Prado Andrea Carrilero Robredo Begoña Amorós Quilis Jessica Domínguez Roca 9


DIA 11 DE GENER (Divendres) A les 21:00 hores Gala de la Cultura en el Teatre Principal.

DIA 13 DE GENER (Diumenge)

A les 18:00 hores Gala de la Cultura Infantil en el Teatre Principal.

DIA 25 DE GENER (Divendres) A les 22:30 hores En el Palau de la Música, Solemne Exaltació de la Fallera Major de València, Srta. BEGOÑA JIMENEZ TARAZONA i la seua Cort d’Honor, actuant de Mantenidor. N’ENRIC ESTEVE i MOLLÀ Al finalitzar l’Exaltació, efectes de llum i color a càrrec de la pirotècnia Caballer, S.A. de Godella (València).

10


DIA 26 DE GENER (Dissabte)

A les 13:00 hores QUATRE CARRERES ZAIDIA LA CREU COBERTA

A les 18:00 hores En el Palau de la Música, Solemne Exaltació de la Fallera Major Infantil de València, xiqueta CARLA GONZÀLEZ HORTELANO i la seua Cort d’Honor, actuant de Mantenidora. Na Mª PILAR SANTAMARINA i SIURANA Al finalitzar l’Exaltació, efectes de llum i color a càrrec de la pirotècnia Caballer, S.A. de Godella (València).

DIA 2 DE FEBRER (Dissabte) Intercanvi de fotografies infantils e imposició del Distintiu d’Or i Brillants Col·lectiu en el Palau de l’Exposició.

INFANTILS

A les 9:45 hores EL PILAR SANT FRANCESC JESÚS BENICALAP CAMPANAR A les 11:00 hores MISLATA PATRAIX PLA DEL REIAL – BENIMACLET A les 12:00 hores PLA DEL REMEI – GRAN VÍA POBLATS AL SUD QUART DE POBLET - XIRIVELLA

Imposició de Bunyols d’Or amb Fulles de Llorer i Brillants en el Palau de l’Exposició. A les 16:30 hores OLIVERETA PATRAIX A les 17:45 hores PLA DEL REIAL – BENIMACLET PLA DEL REMEI - GRAN VÍA A les 19:00 hores BENIMAMET – BURJASOT – BENIFERRI BOTANIC – LA PETXINA

DIA 3 DE FEBRER (Diumenge)

Intercanvi de fotografies en el Palau de l’Exposició. MAJORS: A les 9:45 hores EL PILAR-SANT FRANCESC POBLATS AL SUD RASCANYA A les 11:00 hores RUZAFA “A” RUZAFA “B” LA ROQUETA – ARRANCAPINS

11


A les 12:00 hores BENIMAMET – BURJASOT - BENIFERRI BOTANIC – LA PETXINA EL CARMEN A les 13:00 hores CAMINS AL GRAU MALVARROSA-CABANYAL-BETERÓ CANYAMELAR – GRAU - NAZARET Imposició de Bunyols d’Or amb Fulles de Llorer i Brillants en el Palau de l’Exposició. A les 16:30 hores POBLATS AL SUD QUART DE POBLET – XIRIVELLA A les 17:45 hores QUATRE CARRERES LA ROQUETA ARRANCAPINS A les 19:00 hores EL CARMEN LA CREU COBERTA

DIA 6 DE FEBRER (Dimecres)

A les 21:00 hores Finals del Trofeus Fallera Major de Futbol Sala, Pàdel, Frontó i Esquaix en el Poliesportiu Tutempo.

DIES 6 i 7 DE FEBRER (Dimecres i Dijous)

10:00 a 14:00 i de 16:00 a les 21:00 hores Recepció dels “Ninots” en la carpa ubicada a la explanada de Nuevo Centro, per a l’Exposició del Ninot.

DIA 7 DE FEBRER (Dijous)

A les 21:30 hores VIII Gala de la Pirotècnia en el Hotel Acteon amb el patrocini de Helados Nestlé.

DIA 9 DE FEBRER (Dissabte) A les 12:00 hores Inauguració de l’Exposició del “Ninot” i “Ninot Infantil” de 2013. Presentació del Llibre Oficial Faller 2013.

Finalitzada la mateixa, mascletà a càrrec de la pirotècnia GORI de Mislata (València).

12


DIA 13 DE FEBRER (Dimecres)

A les 21:00 hores Final Futbol 7, Trofeu Fallera Major, en el Poliesportiu de Natzaret.

DIA 16 DE FEBRER (Dissabte)

Intercanvi de fotografies e imposició del Distintiu d’Or i Brillants Col·lectiu en el Palau de l’Exposició.

INFANTILS

A les 9:45 hores LA ROQUETA – ARRANCAPINS LA SEU -. LA XEREA – EL MERCAT OLIVERETA A les 11:00 hores RUZAFA “A” RUZAFA “B” RASCANYA A les 12:00 hores BENIMAMET – BURJASOT - BENIFERRI BOTANIC – LA PETXINA EL CARMEN

A les 13:00 hores CAMINS AL GRAU ALGIRÓS MALVARROSA – CABANYAL - BETERÓ CANYAMELAR – GRAU - NAZARET Imposició de Bunyols d’Or amb Fulles de Llorer i Brillants en el Palau de l’Exposició. A les 16:30 hores ZAIDIA RASCANYA A les 17:45 hores MISLATA EL PILAR-SANT FRANCESC A les 19:00 hores RUZAFA “A” RUZAFA “B”

DIA 17 DE FEBRER (Diumenge)

Intercanvi de fotografies en el Palau de l’Exposició.

MAJORS

A les 9:45 hores PLA DEL REMEI – GRAN VÍA BENICALAP CAMPANAR

13


DIA 24 DE FEBRER (Diumenge)

A les 11:00 hores CREU COBERTA MISLATA QUART DE POBLET - XIRIVELLA ZAIDIA A les 12:00 hores OLIVERETA PATRAIX PLA DEL REIAL - BENIMACLET A les 13:00 hores ALGIROS LA SEU-LA XEREA-EL MERCAT JESUS QUATRE CARRERES

A les 7:30 hores Clàssica despertà des del carrer la Pau fins la plaça de l’Ajuntament. Trons de bac realitzats per la pirotècnia Zarzoso de Altura (Castelló). Seguidament s’oferirà un desdejuni faller a tots els participants en la mateixa. A les 10:00 hores Final Campionat de Pilota Valenciana, en el Trinquet Pelayo.

Imposició de Bunyols d’Or amb Fulles de Llorer i Brillants en el Palau de l’Exposició. A les 16:30 hores BENICALAP CAMPANAR ALGIROS A les 17:45 hores CAMINS AL GRAO MALVARROSA-CABANYAL-BETERO CANYAMELAR-GRAO-NAZARET A les 19:00 hores JESÚS LA SEU – LA XEREA – EL MERCAT

DIA 21 DE FEBRER (Dijous)

A les 12:30 hores Entrada de Bandes de Música des de la plaça de la Mare de Déu passant per la plaça de la Reina i carrer Sant Vicent, per a arribar fins a la plaça de l’Ajuntament on s’interpretarà conjuntament per tots el pasdoble “El Faller”. A les 14:00 hores Mascletà en la plaça de l’Ajuntament a càrrec de la pirotècnia Valenciana de Llanera de Ranes (València).

A les 20 hores Gala de la Solidaritat Fallera en el Saló d’Actes de l’ONCE.

DIA 22 DE FEBRER (Divendres)

A les 21:30 hores Gran Gala Fallera, en Fira València amenitzada per l’Orquestra Malvarrosa.

Des de les 18’15 hores Actuació de l’orquestra Montecarlo als peus de les Torres dels Serrans A les 20:00 hores Crida, des de les Torres dels Serrans. Finalitzada la mateixa, efectes de llum i color, per la pirotècnia Valenciana de Llanera de Ranes (València). A continuació, la comitiva se traslladarà a la Reial Basílica de la Mare de Déu dels Desemparats.

14


DIA 25 DE FEBRER (Dilluns)

A les 00.00 hores Mascletà de colors en la plaça de l’Ajuntament a càrrec de la pirotècnia Hermanos Caballer de Almenara (Castelló).

A les 19:00 hores Gala infantil de l’Esport, en el Hotel Beatriz Rey D. Jaime

DÍA 1 DE MARÇ (Divendres)

DIA 3 DE MARÇ (Diumenge)

A les 14:00 hores Mascletà en la plaça de l’Ajuntament a càrrec de la pirotècnia Peñarroja de la Vall d’Uixó (Castelló), patrocinada per Helados Nestlé.

A les 11:00 hores En la plaça del Carme, Concurs del “Cant de l’Estoreta”, organitzat per la Falla Plaça de l’Arbre i patrocinat per Junta Central Fallera.

A les 21:00 hores Gala de l’Esport, en Devesa Gardens.

DIA 2 DE MARÇ (Dissabte)

A les 11:00 hores Festa Infantil en el Parc de Bombers de l’avda. de la Plata, amb motiu de la festivitat del Patró del Cos de Bombers que estarà dedicada a la Fallera Major Infantil de València i la seua Cort d’Honor. A les 14:00 hores Mascletà en la plaça de l’Ajuntament a càrrec de la pirotècnia Hermanos Ferrández de Beniel (Murcia) patrocinada per Helados Nestlé.

A les 14:00 hores Mascletà en la plaça de l’Ajuntament a càrrec de la pirotècnia, GORI de Mislata (València), patrocinada per Helados Nestlé. A les 17:00 hores Cavalcada del Ninot pel següent itinerari: Eixida de la Glorieta, pel carrer La Pau, Sant Vicent, Plaça de l’Ajuntament, Marqués de Sotelo, per a finalitzar en el carrer Xàtiva.

15


Participaran les següents comissions falleres:

a càrrec de la pirotècnia GORI de Mislata (València).

1. S an José de la Montaña Teruel 2. D octor Gil i Morte - Doctor Vila Barberá 3. Avda. Francia - Alfredo Torán y Olmos 4. S antiago Rusiñol - Comte de Lumiares 5. B orrull - Túria 6. Mercat de Monteolivete 7. Norte - Doctor Zamenhoff 8. Olivereta - Cerdá i Rico 9. Q uart - Palomar 10. Humanista Mariner - Manuel Simó 11. Alberic - Heroi Romeu 12. Albacete - Marvá 13. Camí Nou de Picanya - Nicolau Primitiu 14. D uc de Gaeta – La Pobla de Farnals

DIA 4 DE MARÇ (Dilluns)

Al finalitzar la mateixa, en la plaça de l’Ajuntament, Mascletà de colors

A les 14:00 hores Mascletà en la plaça de l’Ajuntament a càrrec de la pirotècnia Crespo d’Alzira (València), patrocinada per Helados Nestlé.

DIA 5 DE MARÇ (Dimarts)

A les 14:00 hores Mascletà en la plaça de l’Ajuntament a càrrec de la pirotècnia Mª Angustias de Guadix (Granada), patrocinada per Helados Nestlé.

DIA 6 DE MARÇ (Dimecres)

A les 14:00 hores Mascletà en la plaça de l’Ajuntament a càrrec de la pirotècnia Lluch de Sagunt (València), patrocinada per Helados Nestlé.

16


DIA 7 DE MARÇ (Dijous)

A les 14:00 hores Mascletà en la plaça de l’Ajuntament a càrrec de la pirotècnia Gironina de Pedralba (València), patrocinada per Helados Nestlé. A les 12:00 hores En la plaça de l’Ajuntament eixida de la “XLIV Ronda Fallera de Cotxes de l’Antigor”, Trofeu sa Majestat el Rei. A les 18:00 hores En la caserna de les Forces Armades de Sant Joan de Ribera, al Passeig de l’Albereda de nostra ciutat, Homenatge de les Forces Armades a les Falleres Majors de València i les seues Corts d’Honor.

DIA 8 DE MARÇ (Divendres)

A les 11:00 hores En el Parc de Bombers de la avda. de la Plata, celebració de la festivitat del patró del cos amb la visita de la Fallera Major de València i la seua Cort d’Honor. A les 14:00 hores Mascletà en la plaça de l’Ajuntament a càrrec de la pirotècnia Martí de

Burriana (Castelló), patrocinada per Helados Nestlé.

DIA 9 DE MARÇ (Dissabte)

A les 14:00 hores Mascletà en la plaça de l’Ajuntament a càrrec de la pirotècnia Aitana de Bèlgida (València), patrocinada per Helados Nestlé. A las 00.00 hores Mascletà de colors en la plaça de l’Ajuntament a càrrec de la pirotècnia Martí de Burriana (Castelló).

DIA 10 DE MARÇ (Diumenge)

A les 14:00 hores Mascletà en la plaça de l’Ajuntament a càrrec de la pirotècnia Hermanos Borredà de Rafelcofer (València), patrocinada per Helados Nestlé.

DIA 11 DE MARÇ (Dilluns)

A les 14:00 hores Mascletà en la plaça de l’Ajuntament a càrrec de la pirotècnia Tomás de Benicarló (Castelló), patrocinada per Helados Nestlé.

17


DIA 12 DE MARÇ (Dimarts)

A les 18.15 hores Recollida dels ninots per part de les comissions falleres infantils.

A les 14:00 hores Mascletà en la plaça de l’Ajuntament a càrrec de la pirotècnia Zarzoso de Altura (Castelló), patrocinada per Helados Nestlé.

DIA 13 DE MARÇ (Dimecres)

DIA 15 DE MARÇ (Divendres) A les 08:00 hores Plantà de totes les Falles Infantils.

A les 14:00 hores Mascletà en la plaça de l’Ajuntament a càrrec de la pirotècnia Caballer FX de Villamarxant (València), patrocinada per Helados Nestlé.

DÍA 14 DE MARZO (Dijous) A les 14:00 hores Mascletà en la plaça de l’Ajuntament a càrrec de la pirotècnia El Portugués de Bonrepos (València), patrocinada por Helados Nestlé. A les 15:00 hores Cloenda de l’Exposició del Ninot Infantil. A les 18:00 hores Lectura del veredicte popular i proclamació del Ninot Indultat Infantil 2013 i dels millors ninots de secció.

A les 14:00 hores Mascletà en la plaça de l’Ajuntament a càrrec de la pirotècnia Hnos. Caballer de Almenara (Castelló), patrocinada per Helados Nestlé. A les 18:00 hores Lectura del veredicte popular i proclamació del Ninot Indultat 2013 i dels millors ninots de secció. A les 18.15 hores Recollida dels ninots per part de les comissions falleres. A les 00:00 hores Castell de focs d’artifici en el paseig de l’Albereda, a càrrec de la Pirotècnia Europlà de Bèlgida (València).

DIA 16 DE MARÇ (Dissabte) A les 08:00 hores Plantà de totes les Falles.

18


A les 14:00 hores Mascletà en la plaça de l’Ajuntament a càrrec de la pirotècnia Europlà de Bèlgida (València), patrocinada per Helados Nestlé.

premis obtinguts per les Falles en les diferents seccions, així com pels conceptes, concurs de carrers adornats i il·luminats, presentacions i de llibrets de falla.

A les 16:30 hores A la tribuna instal·lada davant de l’Ajuntament, repartiment de premis obtinguts per les Falles Infantils en les diferents seccions, així com de presentacions infantils, cavalcada del ninot i llibrets de falles.

A les 14:00 hores Mascletà en la plaça de l’Ajuntament a càrrec de la Pirotècnia Valenciana de Llanera de Ranes (València) patrocinada per Helados Nestlé.

A les 22:30 hores Davant la façana principal de l’Ajuntament de València, música, balls, i cançons tradicionals valencianes, amb la col·laboració de la Federació de Folklore de la Comunitat Valenciana. A l’1:00 hora Castell de focs d’artifici en el paseig de l’Albereda, a càrrec de la pirotècnia Valenciana de Llanera de Ranes (València).

DIA 17 DE MARÇ (Diumenge)

A les 09:30 hores A la tribuna instal·lada davant de l’Ajuntament, repartiment de

A les 15:30 hores Ofrena de flors a la Mare de Déu dels Desemparats, amb el següent ordre i horari: Carrer Sant Vicent Horaris i Sectors 15:30 RUSSAFA “B” 16:00 C REU COBERTA 17:00 E L PILAR-SANT FRANCESC 18:00 PATRAIX 19:00 B OTÀNIC-LA PETXINA 20:00 L A SEU-EL MERCAT 20:30 QUART-XIRIVELLA 22:00 JESUS 23:00 C ASES REGIONALS 23:15 F ALLA FALLERA MAJOR INFANTIL DE VALÈNCIA 23:20 F ALLERA MAJOR INFANTIL DE VALÈNCIA

19


ell dedicat, en la avda. Regne de València.

Carrer de La Pau Horaris i Sectors 15:30 RUSSAFA “A” 16:00 MISLATA 17:00 P LA DEL REIAL-BENIMACLET 18:30 L A XEREA 18:45 CANYAMELAR-GRAO-NAZARET 20:00 RASCANYA 21:15 C AMINS AL GRAO

A les 14:00 hores Mascletà en la plaça de l’Ajuntament a càrrec de la pirotècnia CABALLER S.A. de Godella (València) patrocinada per Helados Nestlé. A les 15:30 hores Ofrena de flors a la Mare de Déu dels Desemparats, amb el següent ordre i horari:

A l’1:00 hora Castell de focs d’artifici, en el paseig de l’Albereda, a càrrec de la pirotècnia Caballer S.A. de Godella (València), patrocinat per El Corte Inglés.

DIA 18 DE MARÇ (Dilluns)

A les 11:00 hores Homenatge al poeta Maximilià Thous, en el seu monument, situat a l’encreuament dels carrers Sagunt amb Maximilià Thous, amb la col·laboració especial de la Falla Fra Pere Vives - Bilbao - Maximilià Thous. En finalitzar l’acte mascletà patrocinada per la Falla Bilbao-Maximilià Thous i disparada per pirotècnia Dragón. A les 12:00 hores Homenatge al Mestre Serrano, que tindrà lloc en el monument a

Carrer Sant Vicent Horaris i Sectors 15:30 E L CARMEN 16:15 BENICALAP 17:30 CAMPANAR 18:30 L A ROQUETA-ARRANCAPINS 20:00 OLIVERETA 21:30 SAÏDIA 23:00 C ASES REGIONALS 23:15 F ALLA FALLERA MAJOR DE VALÈNCIA 23:20 F ALLERA MAJOR DE VALÈNCIA Carrer de La Pau Horaris i Sectors 15:30 Q UATRE CARRERES 17:00 P LA DEL REMEI-GRAN VIA

20


18:15 BENIMAMET-BURJASOTBENIFERRI 20:00 MALVARROSA-CABANYALBETERO 21:15 ALGIROS 22:15 POBLATS AL SUD A l’1:30 hores Nit del Foc al passeig de l’Albereda, a càrrec de la pirotècnia RICASA (Ricardo Caballer) de Olocau (València) patrocinada per AMSTEL.

DIA 19 DE MARÇ (Dimarts) A les 11:00 hores Al pont de Sant Josep, les Falleres Majors de València i les seues Corts

d’Honor faran una Ofrena de Flors davant la imatge del Patriarca. En finalitzar l’acte mascletà patrocinada per la Falla Dr. Olóriz. A les 12:00 hores Missa Solemne en Honor del Patriarca Sant Josep a la Catedral de València, oficiada per l’Excel·lentíssim Senyor Arquebisbe de València, Monsenyor Carlos Osoro Sierra, oferta per la Junta Central Fallera i el Gremi d’Artistes Fusters, amb l’assistència de les Falleres Majors de València i les seues Corts d’Honor. Missa cantada pel Cor Catedralici i l’Orquestra del Conservatori José Iturbi.

21


A les 14:00 hores Mascletà en la plaça de l’Ajuntament a càrrec de la pirotècnia RICASA (Ricardo Caballer) de Olocau (València) patrocinada per Helados Nestlé. A les 19:00 hores Cavalcada del Foc Pel següent itinerari: Eixida del carrer Russafa, Colón, finalitzant en la Porta de la Mar. A les 22:00 hores Cremà de les Falles Infantils. A les 22:30 hores Cremà de la Falla Infantil que haja obtingut el primer premi de la Secció Especial.

A les 23:00 hores Cremà de la Falla Infantil de la plaça de l’Ajuntament, a càrrec de la pirotècnia RICASA (Ricardo Caballer) de Olocau (València). A les 00:00 hores Cremà de totes les Falles de València. A les 00:30 hores Cremà de la Falla que haja obtingut el primer premi de la Secció Especial. A l’1:00 hora Ramillet de focs aeris en la plaça de l’Ajuntament i cremà de la Falla, a càrrec de la pirotècnia RICASA (Ricardo Caballer) de Olocau (València).

22


23


Valencia Falles 2013  

Publicación en Valenciá de la revista de Falles 2013

Valencia Falles 2013  

Publicación en Valenciá de la revista de Falles 2013

Advertisement