Page 56

DIJOUS 1 D’AGOST

DIVENDRES 2 D’AGOST

DIUMENGE 4 D’AGOST

23:00 h. 17:00 h 23:00 h. XX FESTIVAL DE LA CANÇÓ, a la pla- TIR DE PISTOLA COMBINADA, al ACROBÀTIC DANCE ça del Poble camp de tir de Silla.Organitza: Club de tir olimpic l’Albufera de Silla 23:00 h. VIVAN LOS 60’S

Després del gran èxit obtingut l’any passat, Emilio Solo torna a Silla i ho fa en gran. No sols arriba acompanyat pels seus rockers, també estaran amb tots nosaltres, l’humor més televisiu i descarat de Jesús Manzano i Félix el Gato. A més, completarem l’espectacle amb Eva Maria González (germana de Francisco). Un espectacle irrepetible en què l’humor i les cançons dels anys 60 i 70 prenen tot el protagonisme.

Cantants vinguts de tots els racons de nostra geografia venen al nostre poble per DISSABTE 3 D’AGOST participar en un dels “talent shows” amb més prestigi del panorama musical actual. 09:00 h. Comptarem amb la presència de Melani, TIR DE PISTOLA COMBINADA, al guanyadora de La Voz Kids 2018 camp de tir de Silla. Organitza: Falla Mercat de Silla

56

Un espectacle dinàmic i sorprenent carregat d’impactes visuals i varietat de contingut que convertiran una nit en alguna cosa especial. Amb un gran elenc de ball i perfectament conjuntat, on tot succeeix de manera àgil i sense que el públic puga tindre ni un segon per descobrir què ocorrerà a continuació. Podràs gaudir de colorits vestuaris i coreografies professionals que envolten un elenc de ball dominant multitud d’estils i que aporten una increïble energia a l’espectacle. La veu de Mireia Ortiz, única espanyola que ha cantat al costat de Withney Houston, posa la veu en viu als números musicals i enlluerna amb la seua capacitat per cantar diferents estils musicals.

L’impacte visual està assegurat amb l’equip Organitza: Club de tir olimpic l’Albufera acrobàtic compost per artistes del Circ del Sol, números d’elegants d’acrobàcies aèries de Silla i de sòl faran que públic es quede sense alè i emocionat a la vegada, en veure el risc i el 23:00 h. GRAN NIT DE FALLES, a la plaça del desafiament que suposen el risc en les acrobàcies. Poble. Amb l’actuació de les falles La Marjal, El La presència del foc no passa desapercebuda Molí, Mercat, Reis Catòlics, Port, Parc Sant per a ningú. Un espectacular moment arriba envoltat de flames, especialistes en el maneig Roc i Poble. del foc hipnotitzen el públic a ritme de Carmina Burana, amb una presència immilloraOrganitza: Junta Local Fallera. ble a l’escenari i no només ells aportaran foc, sinó que el elenc complet de ballarins apa20:00 h. TROFEU SANTISSIM CRIST DE SI- reixeran a l’escenari portant torxes i plats de LLA, organitzat pel Silla c.f al Vicent Morera foc, convertint l’escenari en un impacte visual increïble per al públic. Silla C.F – C.D Alcoyano I, per descomptat, sense oblidar totes les sorpreses d’allò que fa que convertim una nit qualsevol en una nit increïble i espectacular!!!

Profile for Editorial MIC

Silla Festes Cristo 2019  

Silla Festes Cristo 2019  

Advertisement