Page 55

23:00 h. DIMARTS, 30 DE JULIOL XLIII FESTIVAL DE BANDES DE MÚSICA DE SILLA. PLAÇA DEL POBLE., 23:00 h. a la plaça del Poble FESTA ALS BARRIS, al Parc Sant Roc. Banda de Música ‘La Flor de la Mancha’, Puebla IN LOVE I RIUTE DE L’AMOR de Almoradiel (Toledo), dirigida pel mestre Carlos Ramos Regidor. Banda Simfònica de La Lírica de Silla, dirigida pel mestre José Giner San Andrés. Organitza: AM La Lírica

DEL DILLUNS 29 DE JULIOL

DIMECRES 31 DE JULIOL 23:00 h. FESTA ALS BARRIS, al parc de l’Alteró 2 TRIBUTS EN 1, ANA BELÉN Y VICTOR MANUEL – SERGIO Y ESTIBALIZ Dos grans tributs protagonitzats pel magnífic duo musical que formen Jaume i Coral, acompanyats per músics i una parella de ball que conquereixen el públic per la seua gran complicitat a l’escenari amb grans temes que us faran recórrer moments únics en la vostra vida.

AL DIVENDRES 3 D’AGOST De 19:00 h. a 23:00 h. TORNEIG DE FRONTENIS FESTES DEL CRIST, al poliesportiu municipal Rafa Alarcón i Pablo de los Reyes Espectacle de monòlegs per gaudir amb o sense parella, en què repassarem la gesta de viure amb la parella i altres esdevenirs de l’amor. Amb Rafa Alarcón: actor, còmic, presentador i showman valencià caracteritzat pel seu humor canalla i directe. Ha participat en DILLUNS 29 DE JULIOL reconeguts programes de TV com La que se avecina, Aida, Física y Química, Yo soy Bea o 23:00 H. MÚSICA A LA TORRE, al Molí de Maga- Sopa de Gansos. Un mestre del monòleg capaç de combinar un sketch surrealista amb l’eslló (enfront David i Pepito) tand-up més clàssic. AGUS GAMINO I Pablo de los Reyes (En l’aire-Buenafuente, L’Escenari...) còmic amb més de 30 anys fent riure, el que ocorre és que només en són uns 10 des que li paguen per això. Més de 1.000 actuacions, diversos concursos guanyats, ràdio i televisió avalen aquest singular monologuista. El cantautor Agus Gamino presenta el seu quart treball “Addicte als teus besos”. En la presentació l’artista estarà acompanyat dels músics Víctor Trenado (Bateria), Abelard Alba (guitarres), i Diamantino (baix). També l’acompanyaran alguns dels col·laboradors que hi han participat en el disc: Josep Aparicio APA, Marina Cerdan, Ana Goham i el cantautor i poeta Sergio CIFU.

55

Profile for Editorial MIC

Silla Festes Cristo 2019  

Silla Festes Cristo 2019  

Advertisement