Page 54

Programa PROGR AMA DE FESTES 2019

DIVENDRES 19 DE JULIOL

DISSABTE 20 DE JULIOL

22:00 h. 22:00 h. CINEMA A LA FRESCA, al parc de l’Al- ÒPERA, a la plaça del Carmen Valero teró BOHEMIAN RHAPSODY Pel·lícula biogràfica britànica-nord-americana de 2018 sobre el cantant britànic Freddie Mercury i el grup de rock Queen. Va ser dirigida per Bryan Singer, encara que Dexter Fletcher va assumir el càrrec de director les últimes setmanes de rodatge després de l’acomiadament de Singer. El guió va ser escrit per Anthony McCarten i va ser produïda per Graham King i Jim Beach, antic mànager de Queen. Està protagonitzada per Rami Malek, Gwilym Lee, Ben Hardy i Joseph Mazzello. El film es va estrenar el 24 d’octubre de 2018 al Regne Unit.

JORNADA FESTIVA AL PORT DE SILLA De 10:00 a 12:00 h. CONCURS DE PESCA INFANTIL fins als 12 anys. Trofeu als tres primers classificats segons la quantitat de captures. Trofeu a la peça més gran. Regals per a tots els xiquets i xiquetes participants.

BASTIÀ i BASTIANA. L’òpera GRATUÏTA sobre rodes arriba al nostre poble de la mà de Cultura Silla! ‘Les Arts Volant’ és una producció d’òpera portàtil del Palau de les Arts que compta amb la col·laboració de l’Àrea de Cultura de la Diputació de València. Malgrat la senzillesa del concepte, el projecte de ‘Les Arts Volant’ comporta un gran desplegament tècnic i artístic, ja que trasllada l’òpera en un format comprimit dins d’un camió dissenyat per a això. El camió de ‘Els Arts Volant’ se situarà a la plaça del Centre Cultural Carmen Valero

DIVENDRES 26 DE JULIOL

54

DISSABTE 27 DE JULIOL

19:00 h. DESAFIAMENT DE PERXADORS Inscripcions al Port de Silla abans del desafiament o enviant un correu a desafiamentdeperxadors@gmail.com Organitza: Falla Port de Silla TROFEU CRIST DE SILLA DE VELA LLATINA 16:00 h. Eixirem del Port de Silla cap a la mata del Rei per començar la 33a edició de la prova.

17:00 h. Quan totes les barques estiguen arrimades de 20:00 h. EXALTACIÓ DE LES CAMBRERES popa a la mata del Rei, donarem l’eixida. El recorregut serà el següent: passar sant Roc per DEL CRIST dalt a buscar l’Antina que la creuarem pel pasLes autoritats, acompanyades per l’Agrupació sadís i a buscar la Manseguerota que la rodaMusical la Lírica, eixiran des de la plaça del Po- rem pel sud entre la Manseguerota i la mata de ble per arreplegar les cambreres del Crist 2019, la Barra. Si el vent és el de costum, tornarem Sara Pons Moreno i Gloria Iziar Sáez de Arre- d’empopada cap a l’entrada al port de Silla. gui Álvarez, per tal de tornar a la plaça. Aquesta festa està inclosa en la programació de les nostres exhibicions de vela llatina. 22:00 h. ACTUACIÓ QUADRES DE BALL I L’Associació de Vela Llatina de Silla facilitarà barques amb la finalitat que les persones GUITARRA, a la plaça de Poble. que vulguen puguen anar a gaudir d’aquest Participa: Casa d’Andalusia de Silla i esdeveniment. Cal inscriure’s al telèfon 658497302. Es respectarà per rigorós ordre Dansart Silla d’inscripció, amb un total de 50 places. Organitza: Associació de Vella Llatina de Silla

Profile for Editorial MIC

Silla Festes Cristo 2019  

Silla Festes Cristo 2019  

Advertisement