Page 41

cies però amb moltes ganes de passar-ho d’allò més bé i, sobretot, ajuntar-nos de nou. Aquest 2019 volem celebrar el nostre 50 aniversari i hem volgut fer-ho d’una manera un tant especial, amb els nostres amics, amigues, companys, companyes i veïnat que vam nàixer el mateix any. Sabem que som molts afortunats d’estar tots junts i poder celebrar mig segle de vida. Després del nostre primer retrobament, que vam fer al gener d’aquest any, el sentiment predominant va ser, sobretot, l’alegria. L’alegria de tornar a veure amics i amigues que la vida i les circumstàncies havien fet que ens separàrem. Ara, som més que una quinta que va de celebració, som un grup d’amics, en concret 150 que segueixen manifestant el sentiment d’alegria quan ens veiem pel carrer, ens prenem un cafè, ens en fem una de vesprada amb les nostres famílies; com també quan preparem el gran dia de la festa de la quinta o quan quedem per assajar un dels nostres projectes com és la cançó que ens defineix com “Sillers i silleres de pro” i que hem nomenat com “Aussaes ma vida” i, sobretot, l’alegria que suposa poder ajudar, no solament a nivell econòmic, sinó a nivell personal l’Associació contra el Càncer i l’Associació dels Xiquets i Xiquetes Autistes de Silla.

50 anys és un bon motiu de celebració i ferho en les festes del nostre poble és tot un orgull. Desitgem que tots els sillers i silleres gaudiu de les festes.

En aquests 50 anys

Visca la quinta del 69!

transformació del Sergio Sospedra N. Ribes Nuria Vidal

hem assistit a la poble i dels seus costums i la quinta del 69 ens hem proposat viure de nou, tots junts, les festes d’agost, adaptades a les noves tendències però amb moltes ganes de passar-ho d’allò més bé i, sobretot, ajuntar-nos de nou.

41

Profile for Editorial MIC

Silla Festes Cristo 2019  

Silla Festes Cristo 2019  

Advertisement