Page 1

1

Festa Major de Sants


C

ap a finals d’agost, els barcelonins i les barcelonines tenim sempre una cita amb Sants i la seva Festa Major.

Enguany el pregoner serà en Joan Fortuny, veu i saxofonista de la Companyia Elèctrica Dharma, un dels grups musicals més estimats al nostre país i que, a més, és originari del barri de Sants. Ens esperen un munt de propostes que es faran realitat gràcies a l’esforç i la il·lusió de moltes persones, entitats i associacions que s’hi han implicat al llarg de l’any. Ball de gegants, tallers esportius i infantils, exposicions, sardanes, correfoc,

diada castellera, focs artificials i concerts, entre molts d’altres. I, com cada any, els carrers guarnits que ens conviden a fer-hi una passejada i a sorprendre’ns amb la creativitat dels veïns i les veïnes. La Festa Major és una ocasió excel·lent per conèixer-nos millor, per compartir i per participar en totes les activitats amb civisme i bona convivència. Des d’aquestes línies us vull expressar el meu sincer agraïment a totes les persones que ho feu possible. Molt bona Festa Major a tothom! Xavier Trias Alcalde de Barcelona

3

Festa Major de Sants


Festa Major de Sants

E

m plau saludar les veïnes i veïns del barri de Sants amb motiu de la vostra Festa Major. Aquesta multitudinària festa ha anat evolucionant al llarg dels anys i és, a hores d’ara, un dels esdeveniment més esperats per molts ciutadans i ciutadanes de Barcelona. La Federació d’Associacions i Comissions de Carrers de la Festa Major de Sants que celebra enguany el seu 25è aniversari s’ha confirmat com a una entitat imprescindible per entendre la vida cultural i associativa del barri i de la ciutat. Tots els veïns i veïnes que en formeu part sou el motor que ha fet funcionar aquesta Festa Major i, a més a més, sou la clau de l’èxit que ha convertit aquesta Festa en un bon exemple de participació ciutadana i en un referent.

La capacitat associativa que es manifesta amb els nombrosos actes de la Festa Major de Sants és la millor garantia de la pervivència de la nostra personalitat col·lectiva i de l’acreixement de la nostra autoestima. Aquest associacionisme, basat en valors com la col·laboració, la solidaritat i el respecte a les persones, és un dels trets més distintius del nostre a país. Desitjo que gaudiu d’una bona Festa Major, amb respecte i civisme, i espero poder compartir amb vosaltres, un any més, alguns dels molts actes que heu organitzat. Bona Festa Major! Josep Lluís Cleries Conseller de Benestar Social i Família

5

Festa Major de Sants


Festa Major de Sants 2012

L

’antic municipi de Sants és un espai ple de vitalitat. Vinculat històricament a la industrialització de Catalunya i als moviments de caire sindical, cultural i cívic que s’hi van relacionar, avui disposa d’un dens teixit comercial i d’una fecunda xarxa associativa que renoven cada agost, durant la Festa Major, l’oportunitat de convocar la gent. De construir i celebrar el sentit de la comunitat. Enguany, la Federació d’Associacions i Comissions de Carrers de la Festa Major de Sants commemora el 25è aniversari. És una bona ocasió per valorar com es mereix la seva trajectòria d’impuls, de coordinació, de crida a la participació.

Festa Major de Sants

6

Els carrers guarnits i gaudits pels veïns i visitants fan encara més forts els vincles de convivència. Gràcies a la feina feta per la federació durant els últims 25 anys a Sants tots podem viure i compartir tradició i canvi, passat, present i futur. Em plau felicitar els directius de la Federació, els representants de les associacions i els carrers i tota la gent que col·labora per tal que la vostra Festa Major sigui, com cada any, un dels referents de l’estiu a Barcelona.

Ferran Mascarell Conseller de Cultura


Benvolguts santsencs Benvolgudes santsenques,

A

quest 2012 fa vint-i-cinc anys que va néixer la Federació d’Associacions i Comissions de Carrers de la Festa Major de Sants amb l’objectiu de recuperar una festa històrica del poble de Sants, suprimida per les autoritats franquistes. La Federació, juntament amb tots els carrers que al llarg de tot aquest temps ho han fet possible, ha vetllat per la celebració, any rere any, d’un dels esdeveniments festius més importants de la ciutat de Barcelona. Un èxit reconegut que s’ha de viure i sentir com a mínim un cop a la vida. El meu més sincer agraïment a la junta actual i a totes les precedents per la feina feta. Enguany, un carrer més, Vallespir de Baix, se suma a la Festa i ja en són un total de

15. De mica en mica, doncs, i malgrat les dificultats, la Festa segueix creixent per tal d’arribar a tots els racons del barri i omplir els cors de joia. Espero poder seguir compartint amb tots vosaltres diferents moments aquest agost en plena Festa Major. Que ens ho passem molt bé, que continuem sent referents en civisme i que puguem dir orgullosos, no solament que som de Sants, sinó també que, malgrat els entrebancs que la història vulgui interposar-nos, tornarem a sofrir, tornarem a lluitar i tornarem a vèncer. Ara més que mai. Per molts Sants, sempre! Visca la Festa Major!

Jordi Martí i Galbis Regidor del Districte de Sants-Montjuïc

7

Festa Major de Sants


VIU LA FESTA

U

n any més arriba la Festa Major de Sants. A la Federació de la Festa Major de Sants, aquest any estem de celebració, fa 25 anys que es va crear per un grup de persones per a la construcció d’aquesta festa. Tot l’any hem esperat amb il·lusió la nostra festa, esperada i desitjada per tots. Les comissions ja han preparat els guarnits i les portalades, que durant la setmana de la Festa Major de Sants us traslladaran a llocs fantàstics, plens d’imaginació i amb l’alegria de gaudir-ne tots. Serà una setmana plena de música, jocs infantils, sardanes, cercaviles, berenars,

Festa Major de Sants

8

sopars de germanor i molts més actes, que s’han preparat des de les 15 comissions de carrers i la Federació de la Festa Major de Sants, per a grans i petits. I també farem l’ofrena al patró Sant Bartomeu. Aquets any hi ha una nova comissió Vallespir de baix a qui desitgem que facin molts anys Festa Major. I la comissió del Carrer Robrenyo que celebra 25 anys a qui volem felicitar i desitgem que segueixi molts anys més. Veïns i veïnes que aquesta setmana gaudim tots de la festa i dels actes de forma lúdica i plaent i com sempre amb civisme. Molt bona festa Major a tots. VISCA SANTS I LA FESTA MAJOR DE SANTS Amadeu Soler i Via President Federació Festa Major Sants


PER GAUDIR DE LA FESTA Paradetes, taulells i altres apèndixs

Al carrer no es podran instal·lar cap tipus de taulells, taules i cadires, parades ni construccions similars sense el corresponent permís municipal, emès expressament pel Districte de Sants-Montjuïc.

Begudes alcohòliques i menors

Tal com recull la Llei, queda prohibida la venda i el consum de begudes alcohòliques als menors de 18 anys.

A

mb motiu de la Festa Major de Sants d’enguany, que organitza la Federació i altres organitzacions de ciutadans amb el suport d’aquest Ajuntament, el Districte de Sants - Montjuïc estableix les següents disposicions:

al 26 d’agost, inclusivament, per tal de poder decorar-los com cal. Us recomanem utilitzar la xarxa de transport públic per arrribar a la festa.

Preàmbul

Per gaudir al màxim de la festa i a la vegada mantenir els carrers el més nets possibles, s’han de llençar les deixalles als contenidors i a les papereres instal·lats amb aquesta finalitat. Per viure una festa sostenible és recomanable triar la brossa i dipositar-la als contenidors de recollida selectiva.

Perquè tot ciutadà o ciutadana, visitants i gent del barri, gaudeixin de la festa i puguin passar- s’ho d’allò més bé i fer gresca pels carrers, cal seguir unes normes de conducta perquè allà on es mengi, begui, rigui o balli la festa sempre acabi bé.

La Festa també dorm

Perquè qui no vulgui gresca pugui dormir, l’horari de tota la festa des del diumenge fins al dijous acabarà a les dues de la matinada. Els divendres i els dissabtes, vigília de festiu per a molts, la festa podrà durar fins a les tres de la matinada. Arribada aquesta hora, la música no sonarà, no es vendrà cap més beguda i el silenci regnarà al barri.

Tancament dels carrers Els carrers que s’han de guarnir es tancaran a la circulació des del 16 fins

Per una festa neta i sostenible

Envasos

Per tal d’evitar els accidents provocats per la trencadissa de vidres, en tots els bars i establiments propers de pública concurrència durant la festa no se subministraran gots de vidre per consumir begudes fora del local.

Disposicions higièniques i cíviques

Tots els bars i els altres establiments hauran de permetre l’ús dels lavabos a les persones que ho demanin, clients o no, mentre tinguin obert l’establiment.

Festa Major de Sants

10

Venda ambulant

Per tal de garantir la qualitat d’allò que es pot comprar durant la festa i de compensar l’esforç que els establiments autoritzats fan per finançar-la, queda prohibida la venda ambulant.

Recomanacions per al correfoc

Porteu vestuari adequat: roba de cotó de coll tancat, màniga llarga, mocador de coll, barret, calçat flexible, lleuger i tancat, i taps a les orelles. Com més us tapeu, menys patireu per les espurnes, i millor us ho passareu. No llanceu aigua sobre els diables: la pòlvora mullada és imprevisible. Si aneu acompanyats d’infants, no els porteu a les primeres files. S’acostumen a espantar molt i, a més, pot ser perillós. Si teniu botiga a l’itinerari, cal que en retireu els tendals, que en tapeu els vidres i n’abaixeu les persianes. Cada persona del públic que participa en el Correfoc assumeix els riscos que suposen aquests tipus d’activitats.

Fi de festa

Tothom que vulgui gresca que llegeixi primer aquest full. Que la festa sigui gran, i que regni la pau i molta alegria.


11

Festa Major de Sants


Festa Major de Sants

12


Actes unitaris de la festa major de Sants’12 DISSABTE 18 D’AGOST • 18.30 h CERCAVILA DE FESTA MAJOR amb els Geganters de Sants, Gegants del carrer Vallespir, Capgrossos del carrer de Sants, Banda del Triangle de Sants i Tabalers de Sants. Itinerari: Jardins de Can Mantega, Joan Güell, plaça de Sants, carrer de Sants, carrer de l’Espanya Industrial i parc de l’Espanya Industrial. • 19.30 h BALL DE GEGANTS i actuació de la BANDA DEL TRIANGLE DE SANTS, al parc de l’Espanya Industrial • 20.00 h PREGÓ DE FESTA MAJOR, al Parc de l’Espanya Industrial , a càrrec de Joan Fortuny veu i saxo de la COMPANYIA ELÈCTRICA DHARMA. Un grup de música català procedent del barri de Sants. La seva música és pionera en la fusió de la música tradicional del país amb jazz i el rock, amb un caire festiu i engrescador. Les seves històries expliquen històries anti-bèl.liques i revolucionàries. Els Dharmes han creat un sistema propi, un planeta particular, ple de símbols i fantasies, de música i de danses populars. Van escollir una parcel·la inèdita, la música mediterrània, oberta, assolellada i marinera. A la instrumentació habitual del rock –bateria, guitarres, teclats van afegir-hi un saxo soprano, fusionant el llegat de la tradició musical del país amb el rock i el jazz més d’avantguarda, amb discos mítics com Diumenge (1975), L’oucomballa (1976), Tramuntana (1977), Homenatge a Esteve Fortuny (1987), Monpou’s mood Mariagneta and Patum Jack Blues (2010). L’any 1992 van rebre el Premi Nacional de la Música de la Generalitat de Catalunya. Per tot això, per al seva estimació al barri al llar i la seva trajectòria professional i personal, enguany serà el pregoner de la Festa Major del barri de Sants.

DIUMENGE 19 D’AGOST • De 10.00 h a 18.30 h. Tallers Esportius, Fut Toc i Beisbol al parc de l’Espanya Industrial

13

Festa Major de Sants


Activitats pels petits. Vine a practicar el Beisbol de 10.00 h a 14.00 h . Exhibició de Fut Toc, es juga sobre una taula similar a les del tennis taula, però de forma ovalada consisteix en passar la pilota, molt semblant a la del futbol d’un costat a un altre fent servir totes les superfícies del cos (menys les mans) i fins i tot es permet pujar a la taula per rematar les jugades. • 22.00 h Nit de Ball al parc de L’Espanya Industrial amb la cantat cubana instal·lada a Barcelona TELVA ROJAS interpretarà alguna de les seves cançons en homenatge al cantant Ignacio Villa “Bola de Nieve” és un referent per a artistes de tant relleu com Edith Piaff, Olga Guillot; Bebo Valdés i els poetes Pablo Neruda i Rafael Alberti. TELVA ens farà ballar boleros i peces carismàtiques de la música llatinoamericana que retornen en la veu d’una de les joves artistes cubanes més prometedores.

DILLUNS 2O D’AGOST • De 10.00 h a 18.30 h Tallers Infantils, Exposicions i Exhibicions al parc de l’Espanya Industrial Exposició de material de la Unitat Aquàtica i de la Policia de la Generalitat –Mossos d’Esquadra (moto i vehicle policial de Trànsit), Exposició permanent amb fotografies i altres recursos (Unitat de muntanya, Tedax, Subaquàtica i Canina). Tallers i activitats pels més petits. • De 12.00 h a 12.30 h i de 17.30 a 18.00 h Exhibició de la “Unitat Canina” • De 12.30 h a 13.00 h i de 18.00 h a les 18.30 h Mostra de material de la “Unitat Tedax” que farà una mostra que inclou el “ ROBOT”.

• 19.30 h LLIURAMENT DE PREMIS del concurs de guarniment de carrers, al parc de l’Espanya Industrial Amb l’actuació dels Castellers de Sants. • 22.00 h APRÈN A BALLAR amb l’Associació Cultural de Baile “El Almacén de Domingo Rey” (C/Roger 25-27), tango Milonguero, tango Canyengue, Salsa, Balls de Saló i a continuació L’Escuela de Flamenco Lucero Cárdenas (c/ Finlàndia, 15) “Bulerías”, Sevillanes...

DIMARTS 21 D’AGOST • 10.00 h a 20.00 h A la plaça de Sants Ambulàncies Catalunya a la carpa ens ensenyaran a fer maniobres de primers auxilis i prevenció dirigits al public infantil. • 22.00 h NIT DE POP, al parc de l’Espanya Industrial amb Anna Roig i L’Ombre de Ton Chien. Cinc músics que es complementen per a presentar un projecte musical de molta qualitat, amb arranjaments vitals i eclèctics que aglutinen sense complexos sonoritats tant del jazz com del pop. Amb el seu nou treball ens volen ensenyar que han agafat confiança, que ja no es resignen i que han après a canalitzar música i emocions d’una manera més crítica i segura. Mantenint la cura en els detalls, segueixen explicant històries en català i en francès que ens arrencaran més d’un somriure.

DIMECRES 22 D’AGOST • 10.00 h a 20.00 h A la plaça de Sants Ambulàncies Catalunya a la carpa ens ensenyaran a fer maniobres de primers auxilis i prevenció dirigits al públic infantil.

• 10.00 a 14.00 h Activitat al parc de l’Espanya Industrial. Amb una antiga furgoneta Cacaolat (Citroen 2 CV), una hostessa i un animador, caracteritzats de “Pepi” i xofer/repartidor retro respectivament, explicaran la història i virtuts del producte al temps que ofereixen vals de descompte al públic

DIVENDRES 24 D’AGOST

• 18.30 h BALLADA DE SARDANES amb la cobla La Principal del Llobregat, al parc de L’Espanya Industrial

• 10.00 a 14.00 h Activitat al parc de l’Espanya Industrial amb una antiga furgoneta Cacaolat (Citroen 2 CV), una

• 10.00 h Ofrena Floral a Sant Bartomeu, a l’església Santa Maria de Sants, per part de les comissions de festes dels carrers, Castellers de Sants i veïns que ho desitgin. Posteriorment, es farà l’ofrena floral al Mercat de Sants.

Festa Major de Sants

14

hostessa i un animador, caracteritzats de “Pepi” i xofer/repartidor retrò respectivament, explicaran la història i virtuts del producte al temps que ofereixen vals de descompte al públic al carrer de Sants / Brasil • 19.30 h CORREFOC INFANTIL de Guspires de Sants i colles invitades. Recorregut: Plaça Can Mantega, Joan Güell, Miracle, Galileu i Plaça de Sants. • 21.30 h CORREFOC dels Diables de Sants, Guspires de Sants, Els Socarrimats de l’Infern. Recorregut: Salou, Autonomia, Riego, Plaça Osca, Premià, Autonomia, Muntades, Watt, Masnou, Miquel Bleach, plaça Joan Pelegrí.

DIUMENGE 26 D’AGOST • 12.00 h DIADA CASTELLERA al parc de l’Espanya Industrial. A càrrec dels Castellers de Sants i colles invitades • 21.30 h PIROMUSICAL DE LA FESTA MAJOR DE SANTS al drac del Parc de l’Espanya Industrial amb la col.laboració de Sants 3 Ràdio i els Diables de Sants.

DISSABTE 1 DE SETEMBRE • 19.00 h CONCERT DE FESTA MAJOR de la Banda Municipal de Barcelona, al parc de l’Espanya Industrial.


PROGRAMACIÓ FESTA MAJOR 2012 01. C/ ALCOLEA DE BAIX Diumenge 19 d’agost

• 09.00 h Gran traca inici Festa Major. Tot seguit Cercavila amb Banda Patilla. • 10.30 h Sardinada Popular (gentilesa de la família Sardà). • 22.30 h Ball.

Dilluns 20 d’agost

• 12.00 h Jocs infantils. • 18.30 h Recital a Sant Antoni perquè ens doni sort. • 19.00 h Lliurament de premis del concurs de guarniments dels carrers. • 22.00 h Sopar de frankfurt. • 22.30 h Blas Picón.

Dimarts 21 d’agost

• 10.00 h Taller d’Aeromodelisme. • 18.00 h Sardanes. • 22.00 h Sopar de germanor. • 23.00 h Havaneres i cremat amb Xarxa.

Dimecres 22 d’agost

• 14.30 h Gran paella popular. • 22.30 h Eloi i Roser – Rousroots. Red Roosters. Mal Trago.

Dijous 23 d’agost

• 18.00 h Pallassos i xocolatada. • 23.00 h Música a càrrec de la comissió.

Divendres 24 d’agost

• 12.00 h Bitlles catalanes. • 18.00 h Mostra de teatre a càrrec de IUSI Teatre. • 23.00 h Ball amb el conjunt Aquàrium.

Dissabte 25 d’agost

• 13.00 h Concurs de truites. • 23.00 h Ball amb el conjunt Krater. • Traca i final de festa.

02. C/ ALCOLEA DE DALT Diumenge 19 d’agost

• 08.30 h Traca i cercavila • 09.30 h Esmorzar de veïns • 16.00 h Jocs infantils Eurocopa “futis” gestilesa de Mikko Savikko • 23.00 h Discomòbil amb “El Metxes”

Dilluns 20 d’agost

• 12.00 h Campionats de dòmino per parelles • 14.00 h Botifarrada i concurs d’all i oli • 22.00 h Monòlegs a càrrec de “Asociación teatral Molto Vivace” • 23.00 h Ball i marxa amb “Gerard López”

Dimarts 21 d’agost

• 12.00 h Finals campionats de dòmino • 18.00 h Jocs infantils inflables al carrer • 21.30 h Sopar germanor i bingo

• 11.00 h Esmorzar popular gentilesa de Campofrio • 12.00 h Taller Mossos d’Esquadra • 14.00 h Sardinada popular • 19.00 h Sardanes “Cobla Ciutat de Terrassa” • 21.30 h Sopar homenatge als avis del carrer, cançons d’una vida amb el grup Trams

Dijous 23 d’agost

• 13.00 h Concurs truites, canapès i tapes • 14.00 h Vermut pels veïns • 20.00 h Country per a tothom a càrrec “d’Amics del Country Barcelona” • 22.30 h Nit de ball amb els conjunts , “Tor” i “Los Impostores”

Divendres 24 d’agost

• 12.00 h Guerra d’aigua i ball d’escuma gentilesa del grup Mascarada • 18.00 h Berenar infantil i pallassos amb el grup Mascarada • 23.00 h Ball amb el conjunt “Doble Cara”

Dissabte 25 d’agost

• 14.00 h Fideuà popular • 18.00 h Actuació màgia amb “La magia de Eugenio” • 23.00 h Discomòbil amb “El Metxes” • 02.30 h Fi de festa amb “la Republi-k de l’Avern”

03. C/ CANALEJAS Diumenge 19 d’agost

15

Dilluns 20 d’agost

• 11.00 h CONCURS DIBUIX (Obsequi a tots els participants) • 17.00 h Jocs (cadires, pomes, globus, etc) (Obsequi a tots els participants) • 22.30 h DUET ATLANTIC

Dimarts 21 d’agost

Dimecres 22 d’agost

• 10.30 h TRACA I CERCAVILA TROBADA DE PLAQUES DE CAVA • De 10.30 h a 14.00 h 17.00 h JOCS INFANTILS

• 18.00 h BINGO • 22.30 h DISCOMÒBIL + PASION LIFE

• 11.00 h CONCURS PLASTILINA (Obsequi a tots els participants) • 17.00 h CONCURS INFANTIL BALL (Obsequi a tots els participants) • 18.30 h BINGO • 22.30 h HAVANERES ALTAMAR

Dimecres 22 d’agost

• 11.00 h CONCURS KARAOKE (INFANTIL) • 17.00 h CONCURS KARAOKE (INFANTIL) • 22.30 h PAELLA PARA TOTS ELS VEINS (SOPAR GERMANOR) CONCURS KARAOKE ADULTS

Dijous 23 d’agost

• 11.00 h SALSITXADA I MANUALITATS • 17.00 h JOCS DE TAULA • 22.30 h DUET PEARL

Divendres 24 d’agost

• 11.00 h GUERRA DE CONFETI • 17.00 h XOCOLATADA I JOCS INFANTILS • 18.30 h BINGO • 22.30 h DISCOMÒBIL AMB GOGÓS

Dissabte 25 d’agost

• 10.30 h TORNEIG INICIACIÓ A BÀDMINTON PER A TOTES LES EDATS • 17.00 h JOCS INFANTILS • 18.30 h BINGO • 22.30 h DISCOMÒBIL AMB ANIMADOR I GOGÓS. TRACA FI DE FESTA

04. C/ ROSÉS Diumenge 19 d’agost • 11.00 h Traca i Gegants • 17.00 h Bingo • 22.30 h Discomòbil

Festa Major de Sants


PROGRAMACIÓ FESTA MAJOR 2012 Dilluns 20 d’agost

• 11.00 h Jocs infantils, farem cucs amb globus • 17.00 h Pallassos • 22.00 h Actuació, Havaneres amb el Grup Folk Montjuïc • 23.30 h Bingo

Dimarts 21 d’agost

• 11.00 h Jocs infantils, pintarem amb aquarel·les • 17.00 h Bingo • 22.30 h Grup Zoom • 00.00 h Tribut Elvis Presley

Dimecres 22 d’agost

• 11.00 h Jocs infantils, farem un colage amb paper de seda • 14.30 h Dinar dels socis • 17.30 h Jocs infantils, taller de màgia pels infants • 18.30 h Vine a casar-te amb l’Elvis Presley • 22.30 h Bingo

Dijous 23 d’agost

• 10.00 h Sardinada • 11.00 h Jocs infantils, farem figures de fang. Concert Orquestra Costablanca Exhibició de swing • 18.00 h Orquestra Costablanca • 19.00 h Sardinada • 22.30 h Jocs infantils, farem figures de fang. Concert Orquestra Costablanca Exhibició de swing

Divendres 24 d’agost

• 10.00 h Ofrena floral a Sant Bartomeu • 10.00 h Puntaires • 10.30 h Salsitxada popular • 11.00 h Jocs infantils, farem mòbils de papallones ama • 17.00 h Jocs infantils, inflables • 22.30 h Los de Siempre

Dissabte 25 d’agost

• 11.00 h Jocs infantils, farem figures de plastilina • 14.30 h Dinar de gala • 17.00 h Bingo • 22.30 h Actuació, Quartet Blue Maresme

05. C/ FINLÀNDIA Diumenge 19 d’agost

• 09.00 h Traca inici de Festa! • 10.00 h Esmorzar pels socis al carrer “PÀ AMB TOMÀQUET I PERNIL” • 14.30 h VERMUT per a tots els socis del carrer Finlàndia • 18.00 h Havaneres amb el grup “MAR BRAVA” • 21.30 h Sopar lliure temàtic de “BOCATES”

Dilluns 20 d’agost

• 10.00 h Esmorzar LLIURE al carrer. • 11.30 h GUERRA D’AIGUA pels nens del carrer i no tant nens. • 14.00 h Concurs de TRUITES • 14.30 h Dinar “LLIURE temàtic de TRUITES” • 21.30 h Sopar “LLIURE temàtic de PIZZA”

Dimarts 21 d’agost

• 10.00 h Esmorzar LLIURE al carrer • 11.00 h JOCS infantils • 14.00 h Exhibició de PAELLES i FIDEUÀ al carrer (fetes pels propis veïns) • 22.00 h Espectacle dels veïns del carrer Finlàndia

Dimecres 22 d’agost

• 10.00 h Esmorzar lliure al carrer • 11.00 h PARTIT DE FÚTBOL “1r TORNEIG TALLERS MANEL” al pati dels Maristes de Sants (pels veïns del carrer i amics) • 17.30 h Berenar PER A NENS. • 18.00 h Animació infantil a càrrec de Pea Green Boat teatre de titelles amb l’espectacle, L´eruga voladora • 21.30 h SOPAR TEMÀTIC FINLÀNDIA (organitzat pel Rest. El Caliu de Sants) • 00.00 h Nit de CINECLUB “Sessió Golfa del Carrer Finlàndia” (passi de dues pel·lícules protagonitzades pels veïns i amics del carrer – Direcció, producció i realització Francesc Comas)

Dijous 23 d’agost

• 10.00 h Esmorzar Lliure al carrer • 11.00 h TALLER DE PAPIROFLÈXIA i AEROMODELISME per a tothom • 14.30 h Dinar “LLIURE temàtic GRAELLADA”

16

• 17.00 h XOCOLATADA popular al carrer • 18.00 h Animació infantil a càrrec del grup “EL FLABIOL” • 21.30 h Sopar de les DONES • 23.00 h Balla al ritme de les músiques de Festa Major de totes les èpoques

Divendres 24 d’agost

• 10.00 h Esmorzar popular de frankfurts al carrer (Gentilesa de Campofrio) • 11.00 h Jocs infantils “A TRENCAR L’OLLA” • 11.30 h Jocs per a nens de “EUROCOPA DE FUTIS” (jocs de fútbol taula) • 14.30 h Dinar FUSIÓ MEXICÀ-CATALÀ (Organitzat per l’Associació Cultural LA LOTTERÍA) • 17.30 h Berenar PER A NENS • 18.00 h Taller de circ al carrer amb el grup “LA SALA” • 21.00 h SOPAR DE LA CERVESA • 23.00 h Ball amb el duet “MAGMA”

Dissabte 25 d’agost

• 10.00 h Esmorzar lliure al carrer • 11.30 h JOCS CLÀSSICS per a nens i no tant nens. • 14.30 h A dinar tothom amb les “MONGETES I BOTIFARRA”. (Gratuït pels socis del carrer) • 18.00 h Ballada de SARDANES amb “LA JOVENÍVOLA DE SABADELL” (A la mitja part es farà lliurament dels Premis del XIX Concurs fotogràfic del Carrer Finlàndia) • 21.00 h SOPAR DE GERMANOR • 23.30 h BALL FI de Festa amb el TRIO “SOLIMAR” • 03.00 h Traca i fi de festa!

06. C/ GALILEU Diumenge 19 d’agost 10.00 h TRACA INICI 14.30 h DINAR GERMANOR BINGO 23.00 h ISAAC SHOWMAN

Dilluns 20 d’agost

• 11.00 h JOCS INFANTILS PINTAR AL CARRER • 12.00 h SALSITXADA CAMPOFRIO • 19.00 h RECOLLIDA PREMIS • 23.00 h DJ

Festa Major de Sants


PROGRAMACIÓ FESTA MAJOR 2012 Dimarts 21 d’agost

• 11.00 h JOCS INFANTILS • 14.30 h BOTIFARRADA (TIQUET) BINGO • 18.00 h SARDANES COBLA BAIX LLOBREGAT • 23.00 h DUO ESQUITX

Dimecres 22 d’agost

• 11.00 h JOCS INFANTILS TRENCAR L´OLLA • 18.30 h BERENAR “NEN@S GRANS” • 20.00 h HAVANERES MONTJUÏC ROM CREMAT • 22.00 h SOPAR DE GERMANOR BINGO

Dijous 23 d’agost

• 11.30 h INFLABLES • 14.30 h SARDINADA (TIQUET) • 17.00 h INFLABLES • 19.30 h XOCOLATADA • 23.00 h DISCOMÒBIL

Divendres 24 d’agost

• 10.00 h OFRENA FLORAL • FIRAIRES AMB DIVERSES ACTUACIONS MUSICALS TOT EL DIA GRUP DE ROCK DJ ANIMACIONS BALL • 23.00 h SHOW COSTABLANCA

Dissabte 25 d’agost

• 11.00 h JOCS INFANTILS GUERRA AIGUA • 14.30 h FIDEUÀ (TIQUET) BINGO • 23.00 h ORQUESTA GERUNDA BATUKADA TRACA FINAL

07. C/ GUADIANA Diumenge 19 d’agost

• 10.00 h Traca inici festa major • 11.00 h Foc per a la sardinada • 13.30 h Concurs de truites i pastissos • 14.00 h Sardinada popular • 18.00 h Espectacle infantil El Flabiol amb canó d’escuma • 23.00 h Discomòbil

Dilluns 20 d’agost

• 11.00 h Jocs infantils i campionat de Futis • 18.00 h Campionat de jocs de taula • 23.00 h Gran nit de Bingo

Dimarts 21 d’agost

• 11.00 h XIV Open internacional d’escacs Campionat a dobles • 18.00 h Campionat de jocs de taula • 22.00 h Discomòbil

Dimecres 22 d’agost

• 12.00 h Gimcana infantil • 18.00 h Campionat de jocs de taula • 18.30 h Salsitxada infantil • 22.00 h Gran nit de bingo

Dijous 23 d’agost

• 12.00 h Concurs de dibuix • 18.00 h Campionat de jocs de taula • 21.00 h Sopar pa amb tomàquet i pernil • 23.00 h Havaneres amb el grup Altamar

Divendres 24 d’agost

• 12.00 h Jocs infantils • 18.00 h Fi del campionat de jocs de taula • 18.00 h Xocolatada infantil • 22.30 h Nit jove, X. Night, Northland Motorpriest

• 12.00 h XXV cursa popular • 13.30 h Gran guerra d’aigua • 19.00 h Entrega de premis dels jocs de taula • 20.30 h Sopar de germanor • 23.00 h Orquestra Souvenir • 03.00 h Traca fi de festa major

08. C/ MASNOU Diumenge 19 d’agost

• 09.00 h Traca d’inici de festa • 10.00 h Esmorzar de germanor • 19.00 h D.S. OBI-ONE • 21.00 h Sopar popular de germanor • 22.00 h Orquesta Blanco y Negro música per ballar tots els ritmes

Dilluns 20 d’agost

• 12.00 h Dòmino • 19.00 h D.S. OBI-ONE • 20.00 h ARIS I LA MEGAPUBILLA picaresca actuació • 21.00 h D.S. OBI-ONE • 21.30 h ARIS I LA MEGAPUBILLA • 23.00 h ORQUESTA COSTA BLANCA orquestra de ball

• 17.00 h Tallers Mossos d’Esquadra • 18.00 h Gran xocolatada - per llepar-se els dits • 18.30 h CRUSTO I PIRULETA - pallassos màgia, globus i més • 20.00 h BALLASWING - espectaculars balls i profes per aprendre

17

Dimecres 22 d’agost

• 12.00 h Final dòmino • 19.00 h D.S. OBI-ONE • 20.00 h Salsitxada popular col·laboració Campofrío • 22.00 h Nit de techno DISJOKEYS, ASPHIXIA GROUP TECHNOLASTICS THE MIND

Dijous 23 d’agost

Dissabte 25 d’agost

Dimarts 21 d’agost

• 21.00 h Barbacoa popular • 21.15 h ELS GUSPIRES DE SANTS • 22.00 h ISAAC Y SU CONJUNTO música per ballar

• 11.00 h Música ambient • 19.00 h FARAON YORIS i LA RULETA SHOW • 21.00 h Sopar popular de germanor • 22.00 h YORIS MUSIC BAND - ballar pop-rock i dance

Divendres 24 d’agost • 12.00 h Campionat de parxis • 13.00 h Concurs de truites • 19.00 h D.S. OBI-ONE • 21.00 h Xistorrada popular • 22.00 h Choffers Trio - música per ballar

Dissabte 25 d’agost

• 14.00 h Costellada popular prèvia inscripció (de diumenge 19 fins dijous 23) • 19.00 h D.S. OBI-ONE • 20.00 h AL YORIS en concert • 21.00 h Barbacoa popular • 22.00 h CARIBE CATALÀ - orquestra de ball i espectacle • 02.00 h Traca final

09. PLAÇA LA FARGA Diumenge 19 d’agost

• 10.00 h Traca i Cercavila Triangle de Sants • 11.00 h Concurs de dibuix i jocs amb música i SORPRESES! • 14.00 h Vermut pels socis • 17.00 h Campionat de parxís sènior masculí i femení • 23.00 h Disco Beach Party

Festa Major de Sants


PROGRAMACIÓ FESTA MAJOR 2012 10. C/ ROBRENYO Dilluns 20 d’agost

• 10.00 h Castells Inflables • 13.00 h Guerra d’escuma • 17.00 h Concurs plastilina • 17.30 h Bingo • 23.00 h Yoris “El Tigre de la Farga” i Angelitos Negros

Dimarts 21 d’agost

• 10.00 h Salsitxada popular “Campofrio” • 10.30 h Campionat de parxís infantil • 18.00 h Berenar dels avis i concert amb l’orquestra Selvatana • 23.00 h Gran Ball amb l’orquestra Selvatana

Dimecres 22 d’agost

• 10.30 h Tallers Infantils · Pintura de samarretes (Cal portar una samarreta blanca) · Concurs de fang · Taller de polseres • 14.00 h Gran mongetada amb el nostre estimat xef Ramon Peña. • 17.30 h Bingo • 23.00 h Orquestra Montecarlo

Dijous 23 d’agost

• 10.00 h Piscina amb jocs aquàtics • 11.00 h Campionat de Remigio masculí i femení • 17.00 h Atracció piscina amb boles Humanes (Preu especial per Festa Major) • 21.00 h Sopar de germanor i bingo

Divendres 24 d’agost

• 10.00 h Cursa Atlètica 1a categoria ----- fins 10 anys 2a categoria -----fins 16 anys 3a categoria ------ fins 110 anys • 17.30 h Xocolatada i animació infantil • 19.00 h Discoteca infantil • 21.00 h Discoteca amb Icegroup i la festa ICE NIGHT (dj Wilden vs dj Eneko21)

Dissabte 25 d’agost

• 11.00 h Guerra d’aigua • 14.00 h Entrega de premis • 17.30 h Sardanes “Cobla Baix Llobregat” • 23.00 h Show de la Comissió. • TRACA I FI DE FESTA

Diumenge 19 d’agost

• 13.00 h Traca d’inici de Festa Major. • 14.00 h Vermut d’inauguració de Festa Major. (reservat a veïns i col·laboradors) • 14.30 h Inscripcions al campionat de dòmino. • 17.00 h Inici del Campionat de dòmino. • 18.00 h Bingo popular. • 23.00 h Ball d’inauguració amb Aquàrium.

Dilluns 20 d’agost

• 13.30 h Concursos culinaris, de truites, “callos” i pastissos. • 17.00 h Campionat de dòmino. • 19.30 h Lliurament dels premis del concurs de guarniment de carrers al parc de l´Espanya Industrial. • 23.00 h Discoteca, Discomòbil Festival Sound

Dimarts 21 d’agost

• 14.00 h Sardinada (amb tiquet de col·laboració) • 17.00 h Campionat de dòmino. • 18.00 h Bingo popular. • 22.00 h Sopar de germanor. • 23.00 h Ball amenitzat per l´orquestra “Krater”

Dimecres 22 d’agost

• 13.00 h Celebració del 25è Aniversari de la Festa Major C/. Robrenyo. Amenitzat amb la batucada Els Diablots • 17.00 h Campionat de dòmino. • 18.00 h Berenar Gent Gran amenitzat amb Moon Star • 19.30 h Bingo Popular. • 23.00 h Karaoke J.M. Mir COMISSIO DE FESTES C/ ROBRENYO 2012 (programació 2a part)

Dijous 23 d’agost

• 13.30 h Concurs d’all i oli. • 14.00 h Botifarrada amb seques (amb tiquet de col·laboració) • 17.00 h Final Campionat de dòmino. • 18.00 h Xocolatada infantil amb l’actuació dels Pallassos “Dandy Clows” i parc d’inflables • 22.00 h Cantada d’havaneres amb el Grup Son de l´Habana. Hi haurà el típic rom cremat. • 24.00 h Discoteca, Discomòbil Festival Sound

Festa Major de Sants

18

Divendres 24 d’agost

• 10.00 h Ofrena floral a l’església de Sta. Maria de Sants al patró Sant Bartomeu. • 12.00 h Ofrena floral al Mercat de Sants. • 12.00 h Gimcana Infantil • 17.30 h Taller infantil de dibuix. • 18.00 h Tallers a càrrec dels Mossos d’Esquadra. • 18.30 h Salsitxada popular • 23.00 h Ball amb l’orquestra ABS Band.

Dissabte 25 d’agost

• 11.00 h 6a trobada d’intercanvi de plaques de cava al carrer i venda d’ampolla amb plaques commemoratives de la trobada. Col·labora Cava Rosell Mir. • 13.00 h Lliurament de premis dels campionats i concursos al carrer. • 14.00 h Cloenda de la Comissió i aperitiu (pels veïns i col·laboradors) • 18.00 h Bingo popular. • 23.00 h Discoteca dels anys 70, 80 i 90 amb la Disco Cocodrilo Club d’Albert Malla. • Traca de Fi de Festa.

11. C/ SAGUNT Diumenge 19 d’agost

• 10.00 h Traca • 10.00 h Cercavila amb Tabalers de Bocs de Can Rosés i La Republi-k de l’Avern • 13.00 h Vermut pels socis/es • 18.00 h Festa de l’Escuma • 22.00 h Cinema a la fresca amb la pel·lícula Up! (Venda frankfurts i crispetes)

Dilluns 20 d’agost

• 19.00 h Concurs de coques dolces i salades (Hi haurà premi!) • 21.00 h Botifarrada (gratuït pels socis/es) • 21.30 h Bingo

Dimarts 21 d‘agost

• 10.00 h Surt a esmorzar al carrer! (Beguda gratuïta pels socis/es) • 18.00 h Pallassos Arlequí • 19.00 h Xocolatada


PROGRAMACIÓ FESTA MAJOR 2012 • 22.00 h Nit Jove El Nota (hip-hop reivindicatiu) La Terrasseta de Preixens (rumbeta de la bona)

Dijous 23 d’agost

• 11.30 h Jocs per a la canalla • 18.00 h Sardanes amb la Cobla Baix Llobregat • 21.00 h Sardinada i Bingo • 22.00 h Nit de Música 60/70/80

Divendres 24 d’agost

• 18.00 h Titelles Babi • 19.00 h Jocs de cucanya (cursa de sacs, trencar l’olla, l’ou com balla, arrencar cebes,...) • 22.30 h Havaneres amb Pirates (Rom gratuït pels socis/es)

Dissabte 25 d’agost

• 11.00 h Mulla’t, enfarina’t i banya’t en confeti! • 21.00 h Sopar de germanor (Cava gratuït pels socis/es) • 22.30 h Ball de Festa Major amb Nova Music Band

12. C/ SANTA CECÍLIA Diumenge 19 d’agost • 09.00 h Traca • 09.30 h Esmorzar (amb tiquet) • 18.00 h Taller infantil • 22.30 h Ball amb GERAD LÓPEZ

Dilluns 20 d’agost

• 19.00 h Recollida premis • 21.30 h Sopar avis del carrer • 22.30 h HAVANERES PORT VELL i rom cremat.

Dimarts 21 d’agost

• 14.00 h Botifarrada (amb tiquet) • 18.00 h Manualitats amb la sra. Júlia • 20.00 h Degustació productes mexicans (TACUBA) • 23.00 h Espectacles de llum i so amb El DJ SISO.

Dimecres 22 d’agost

TOT EL DIA, FESTA INFANTIL, AMB INFLABLES • 18.00 h Salsitxada Campofrío • 21.30 h Sopar de germanor (amb tiquet)

Dijous 23 d’agost

• 12.00 h Guerra d’aigua • 17.00 h Xocolatada infantil (amb tiquet) • 18.00 h Jocs infantil i exposició de puntaires • 23.00 h Ball amb SALSABOR

Divendres 24 d’agost

• 10.00 h Ofrena floral a Sant Bartomeu • 14.00 h Sardinada (amb tiquet) • 18.00 h Manualitats amb la sra Júlia • 20.30 h Festa del Frankfurt (amb tiquet) • 23.00 h Revival dels anys 70,80,90...

Dissabte 25 d’agost

• 14.00 h Vermut fi de festa • 23.00 h Ball amb l’orquestra QUARTZ La comissió es reserva el dret d’alterar o modificar la programació.

13. C/ VALLADOLID Diumenge 19 d’agost

• 11.45 h Sardanes, Principal del Llobregat • 23.00 h Nit de rock amb White Russians

• Matí: Pallassos, l’evocador Patufet • 23.00 h Coverkings

Dimarts 21 d’agost • 11.00 h Botifarrada • 23.00 h Sopar de germanor i el Duo Celeste

• 11.00 h Sardinada

Dijous 23 d’agost

• 17.30 h Berenar dels avis, amb festival de màgia i el tenor Pier • 23.00 h Discomóbil a càrrec del Robert

Divendres 24 d’agost

• Matí: Mercat • Tarda: Mercat

19

• 11.00 h Traca Inauguració de la Festa Major. • 13.00 h Aperitiu Socis • 18.30 h Sardanes amb la Cobla SANT JORDI CIUTAT DE BARCELONA. Concurs de colles improvisades. • 23.00 h Discomòbil.

Dilluns 20 d’agost

Dimecres 22 d’agost

Dissabte 25 d’agost

14. C/ VALLESPIR Diumenge 19 d’agost

Dilluns 20 d’agost

• 12.30 h Vermut popular • 18.00 h Xocolatada • 23.00 h Orquestra Celeste

• 12.00 h Lliurament de premis populars de guarniment de carrers organitzats per Sants 3 Ràdio. Lliuraran els premis Pere Tàpias (cantautor) i Jordi Martí (regidor del Districte). Amb l’actuació dels Gegants de Sants. Gran vermut popular per a tots. • 22.30 h Havaneres amb Mar Endins

• 11.00 h Al carrer Jocs per la mainada. • 19.00 h Entrega de premis als carrers guarnits al parc de l’Espanya Industrial • 23.00 h Havaneres amb el grup PORT BO i Rom Cremat.

Dimarts 21 d’agost

• 11.00 h Jocs per la quitxalla. • 18.30 h Berenar gent gran i animació càrrec de Josep Alfonsea • 22.30 h Sopar de germanor i bingo.

Dimecres 22 d’agost

• 13.00 h Salsitxada. • 18.00 h Trobada intercanvi xapes de cava + Exhibició Canina • 23.00 h Ball a determinar

Festa Major de Sants


PROGRAMACIÓ FESTA MAJOR 2012 Dijous 23 d’agost

• 10.00 h Trobada de Puntaires. • 18.00 h Xocolatada per a la quitxalla (tiquets) amb inflables al carrer • 23.00 h Discomòbil

Divendres 24 d’agost

• 10.00 h Ofrena Floral a Sant Bartomeu • 11.00 h I tot el dia El Mercat al carrer • 23.00 h Ball amb l’orquestra TREMENDA

Dissabte 25 d’agost

• 15.00 h La Paella d’arròs (tiquets) i bingo. • 23.00 h Ball amb PETIT COMITÉ i traca final de fi de Festa.

15. C/ VALLESPIR DE BAIX Diumenge 19 d’agost

• 10.00 h Pregó per part de la presidenta i traca • 16.00 h Patinada popular. Vespre Dj

Dilluns 20 d’agost

• 17.00 h Animació amb teatre al carrer. Vespre festival de curtmetratges • 21.00 h Dj

Dimarts 21 d’agost

• 12.00 h Concurs de pintura • 18.00 h “Juerga” rumbera • 21.30 h Festival de Curtmetratges • 22.30 h Nit de màgia per part de l’AMIC

Dimecres 22 d’agost • 11.00 h Taller de bicicletes • 21.00 h Nit de rock i Metal

Dijous 23 d’agost • 14.00 h Fideuà popular.

• 18.00 h Milonga argentina. • 21.30 h Concerts de Rigodonians + Malakatón

Divendres 24 d’agost

• 13.30 h Sardinada/salsitxada popular. • 21.00 h Concerts de Temps + El Nota (amb EvilEmpire) + dj Bel

Dissabte 25 d’agost

• 12.00 h Jocs de taula per part de El Nucli. • 14.00 h Salsitxada popular. • 19.00 h Tarda animada amb els bastoners, castelles, el foc i la música amb el “Crema, Pica, Puja” • 22.30 h Concerts de Evil Empire + Humareda + la Funkoteka + Dj Merey

Festa Major de Sants 2012 Tallers Infantils, Exposicions i Exhibicions , al Parc de l’Espanya Industrial

U

n dia amb els Mossos d’Esquadra. Vine a conèixer alguns dels serveis que fan els Mossos d’Esquadra; fes-te fotos amb els cotxes patrulla, les motos de trànsit, i la llanxa de salvament, o descobreix com treballen els gossos policia dels Mossos d’Esquadra.

• 14.00 h Fi matí. • 16.00 h Tallers i exposició del material de les Unitats de Trànsit, Canina, Subaquàtica, Desactivació d’explosius (TEDAX) i Intervenció en muntanya. • 17.30 h Exhibició de la unitat canina i de TEDAX. • 18.00 h Tallers i exposició de material de les unitats de trànsit, canina

Dia 20 d’agost de 2012

• De 10.00 a 14.00 i de 16.00 a 18.00 h Programació: • 10.00 h Tallers i exposició del material que utilitzen les Unitats de Trànsit, Canina, Subaquàtica, Desactivació d’explosius (TEDAX) i Intervenció en muntanya. • 12.00 h Exhibició de la Unitat canina i de TEDAX. • 13.00 h Tallers i exposició del material de les Unitats de Trànsit, Canina, Subaquàtica, Desactivació d’explosius (TEDAX) i Intervenció en muntanya.

Festa Major de Sants

20


CAMPANYA ESPECIAL DE DONACIÓ DE SANG FESTA MAJOR DE SANTS A l’estiu no deixis de donar sang. En nom de totes les persones que en necessiten. Moltes gràcies per donar-ne Dilluns 20 d’agost de 10 a 14 i de 17 a 21 hores Plaça de Sants – Passeig Sant Antoni

21

Festa Major de Sants


23

Festa Major de Sants


Cal Borinot

CASTELLERS DE SANTS

“7 DE FESTA MAJOR”

Diumenge, 19 d’agost

19.00 h Traca d’inauguració de la Festa Major

Festa Major de Sants 2012

Dilluns, 20 d’agost

18.30 h Xocolatada 19.00 h Animació infantil amb Jaume Barri 22.00 h Cinema a la fresca. Les aventures de Tintín: el secret de l’unicorn 24.00 h PD Melindro

Dimarts, 21 d’agost

11.00 h Activitats infantils 19.00 h Assaig al carrer 22.00 h Concurs de Garrotins i altres generes de glosar 24.00 h PD Melindro

Dimecres, 22 d’agost

21.00 h Sopar de Festa Major al carrer 23.30 h Miquel del Roig

Dijous, 23 d’agost

20.30 h Inxa Impro Quartet 22.00 h Projecció Barça – Madrid (anada Supercopa) 00.00 h Els Surfing Sirles 18.00 a 02.00 h Fira d’artesans

Festa Major de Sants

24


Divendres, 24 d’agost 21.00 h Assaig al carrer 23.15 h Terratombats 01.15 h Txarango 18.00 a 03.00 h Fira d’artesans

Dissabte, 25 d’agost

11.00 h Campionat de Botifarra 13.00 h Concert vermut amb Et farem un bombo 14.00 h Botifarrada popular 20.00 h Pilar caminant (Pl. Bonet i Muixí – Cal Borinot) 22.00 h Mad Skouts 23.30 h Mocambo 01.15 h Pirat’s Sound Sitsema 18.00 a 03.00 h Fira d’artesans

Diumenge, 26 d’agost

12.00 h Actuació castellera de Festa Major amb Castellers de Sants i Minyons de Terrassa 25

Festa Major de Sants


Festa Major de Sants

26


ALTRES ACTES ENTREGA DE PREMIS DE LA VOTACIÓ POPULAR DE CARRERS DE LA FESTA MAJOR DE SANTS

Organitza: Sants 3 Ràdio Dissabte 25 d’agost a les 12.00 h al c/ Valladolid Amb l’actuació dels Gegants de Sants i la presència d’en Pere Tàpies

III CURSA POPULAR DE FESTA MAJOR

Organitza: Unió Esportiva de Sants Inscripcions: A partir del 15 de juliol al c. Riego 2. Diumenge 2 de setembre 09.00 a 09.30 h Carrer de Sants i Creu Coberta, entre Olzinelles i Moianès

TRADICIONAL CURSA CICLISTA

Carrer de Sants i Creu Coberta Organitza: Volta Ciclista a Catalunya,AE Diumenge 2 de setembre 10.30 a 13.30 h Carrer de Sants i Creu Coberta, entre Olzinelles i Moianès, Sortida i arribada davant del c. Riego.

XIII OPEN INTERNACIONAL D’ESCACS DE SANTS, HOSTAFRANCS I LA BORDETA Del 17 al 26 d’agost Al Centre Cívic Cotxeres de Sants Data límit d’inscripció 16 d’agost a les 14.00 h Formes d’inscripció. Tel 93 291 87 01 (Cotxeres) de 09.00 h a 14.00 h Excepte de l’1 al 12 d’agost. Enviant un correu electrònic a: toniayza@secretariat.cat Web www.cotxeres-casinet.org/open Retransmissió dels primers taulers per internet. Pantalla gegant per veure els primers taulers per al públic. Entrada lliure. MILLOR OPEN DE L’ESTAT ESPANYOL 2010 i 2011 “EN EL RÀNKING FEDA”

JOCS I SOPARS DE GERMANOR PER A PERSONES GRANS

A la Pl. Bonet i Muixí Dimecres 22 jocs per a la Gent Gran, “A 100 CAPS ELS 100”, a partir de les 11.00 h fins les 18.00 h Dijous 23 de 19.00 h a 21.00 h “Sopar de Germanor” i Ball amb un grup d’animació. Organització: Equipament Josep Miracle

Festa Major de Sants

28

LLIURAMENT DE PREMIS JOCS FLORALS DE SANTS, HOSTAFRANCS I LA BORDETA Amb l’actuació de la coral la Floresta Dijous 13 a les 19.00 h Sala de Plens de la Seu del Districte Creu Coberta,104

CONCERT LAX’N BUSTO I EL GRUP DESCONEGUTS

En el marc de la programació dels “25 anys de la Federació de Carrers de la Festa Major de Sants”. Dissabte 20 d’octubre a les 22.00 h AUDITORI Centre Cívic Cotxeres de Sants. Preu de l’entrada: 10 € anticipada, 18 € a taquilla. Venda d’entrades a la Seu de la Federació C/ Tenor Massini 58 baixos (de dilluns a dijous de 18.00 h a 20.00 h) Trucant al tlf 652 67 18 88 i preguntant per Joaquim Molner i també a codetickets.com.

EXPOSICIÓ CARTELLS FESTA MAJOR DE SANTS

Mostra dels treballs presentats al 17è Concurs de Cartells de la Festa Major de Sants 2012 i imatges i records dels 25 anys de la Festa Major. Del 20 al 27 d’agost De dilluns a divendres de 10.00 a 21.00 h i dissabtes i diumenges de 10.00 a 14.00 h i de 17.00 a 20.00 h Casinet d’Hostafrancs c. Rector Triadó, 53 Entrada lliure.


Organitza:

Col路laboren:

D.L.: B-34193-2009

29

Festa Major de Sants


Sants Festa Major 2012  

Publicación de Festa Major de Sants 2012

Advertisement