Page 1

®

Festes de Sant

2012 Bartomeu Pep Cooper • Fons típic de costa mediterrània.

Als nostres fons marins

Fiestas de Sant Bartomeu 2012

1


Foto: X Juan

2

Exemplar de gorgònia vermella


“Vivim entre dos paradisos: el de la mar i el de la terra”

ALCALDESA Saluda de l’alcaldessa Ja hi tornam a ser, les Festes de Sant Bartomeu piquen de nou a la nostra porta. El 24 d’agost s’atraca i amb ell un seguit de dies marcats per la celebració i l’alegria. Uns dies que esper que siguin del gust de tots els portmanyins i les portmanyines, així com dels residents, turistes i visitants que aquests dies viuen amb nosaltres i gaudeixen igualment dels esdeveniments festius. Enguany hem volgut dedicar el programa de festes al fons marí. Certament, a Eivissa tenim la sort de conviure amb dos paradisos: el de la mar i el de la terra. Tot i això, encara ens queda molt per conèixer de la mar, de la seua bellesa,

del seu paisatge aquàtic i de la seua riquesa natural. En aquest sentit, l’Ajuntament col·labora periòdicament amb neteges dels fons marins i estam treballant en un pla d’ordenació dels fondejos a la nostra badia, que repercutirà molt positivament en la seua qualitat medioambiental. Col·laboram també en projectes educatius del Centre de Recuperació d’Espècies Marines, i volem potenciar com a eix vertebrador de totes aquestes actuacions el Centre d’Interpretació de la Mar, ubicat al Far de ses Coves Blanques, on enguany s’hi celebra per tercer any la Universitat Internacional de la Mar.

L’estiu és el millor moment per a conèixer la mar. És temps de platja, de refrescar-se dins l’aigua. I, per què no, d’iniciar-se en el submarinisme i apropar-se al gran espectacle aquàtic. Us anim a conèixer i respectar millor aquesta part tan important del nostre patrimoni natural, que entre tots hem de saber conservar per a les generacions futures. Molts anys i bons i visca Sant Antoni de Portmany!

Pepita Gutiérrez Costa.

Festes de Sant Bartomeu

2012

3


Foto: P. Cooper

Oblades, donzelles i dos esparralls


Saluda del regidor REGIDOR

“Anim la gent a conèixer i estimar els fons marins” La mar és una de les coses que més marca el caràcter dels eivissencs i en concret dels portmanyins, un poble de gran tradició marinera. El respecte i l’admiració davant la seua bravura, la sensibilitat que ens aporta el seu horitzó blau, la mentalitat oberta i tolerant que ens insufla la seua grandesa: la mar ens dóna moltes lliçons i hem de respectar-la cada vegada més. Per la meua feina, quasi tota la vida he estat relacionat amb la mar i puc dir que aquesta ha sét una de les grans fortunes que he tengut. També conec els fons marins i alguns dels seus tresors amagats, i no puc fer més que animar la gent a estimar-los. Amb aquesta intenció, hem dedicat el programa als fons marins,

acompanyant-lo d’esplèndides fotografies de José A. Porras, Diego Ponce, Vicente Juan, Alex Boix, Pep Cooper i Xicu Juan, als quals agraeix la seua col·laboració desinteressada. Així mateix, hem programat una sèrie d’actes que pretenen mostrar la bellesa marina i conscienciar sobre la importància dels seus fons, com una excursió marítima familiar per conèixer la nostra costa i una visita guiada per als més joves a l’aquari perquè coneguin la fauna marina. Esper que aquestes Festes de Sant Bartomeu siguin del gust de tothom. Vull agrair a totes les entitats, associacions i particulars la seua participació i implicació en aquestes festes.

A pesar del moment econòmic actual, que ens obliga a rebaixar el pressupost i prescindir d’algunes activitats, crec que el ventall d’activitats culturals, esportives i musicals és prou engrescador i divers com per dir que aquests seran uns dies per recordar. Així ho esper de tot cor. Felicitats a tots els Bartomeus i bones festes a tothom.

José A. Costa Rodríguez, “Llampat” Regidor de Festes i Joventut

Festes de Sant Bartomeu

2012

5


Activitats destacades

6

Dimecres 15 d’agost 20 h Tarda de rock local. Auditori de Sa punta des Molí.

Divendres 17 d’agost 17 h Club Super Garrits. Al pati del col·legi Cervantes.

Dissabte 25 d’agost 20 h Sant Bartomeu Sunset Revival, per ballar els èxits des dels 60 fins als 90. A les 21 h actuació del grup Mazonas Band, format pels músics que acompanyen Manolo García (de El Último de la Fila) a la gira de 2012. A continuació els djs Petit & Vázquez, Jey Indahouse i la cantant Melanie Fernández. A Sa Punta des Molí.

Diumenge 26 d’agost Festa de la terra. Passeig de ses Fonts Concert de folk rock eivissenc amb Ses Genetes Peludes. Veniu vestits de pagès i us convidarem a la torrada.

Dissabte 1 de setembre. VIII Festa de cartaginesos i romans. Segona jornada. Platja de s’Arenal 20.30 h En acabar la batalla, música en directe amb The Moonshine Band, grup de música folk. 21.45 h En concert: Arma Sonora presenta el seu nou treball. 23.30 h Concert de Los Rebeldes, un conjunt reconegut pel seu Rock and Roll amb cançons que han marcat com Mediterráneo, Mescalina, Bajo la luz de la luna. Les ballarem a l’arena!

Festes de Sant Bartomeu

2012

Dissabte 18 d’agost 21 h s’Arenal Dance. Festival de música electrònica a l’aire lliure i exhibició de wakeboard. Platja de s’Arenal. Amb la col·laboració dels bars de la platja. Divendres 31 d’agost VIII Festa de cartaginesos i romans. Primera jornada. Platja de s’Arenal 20 h Música en directe, amb el grup KasiQno, pur rock eivissenc. 21.30 h Projecte Mut presenta en directe el seu nou disc Corda i Poal. I desprès del concert, La Movida on tour: amb els Dj’s Petit & Vázquez.


Foto: X Juan

Un jardí davall la mar El fons marí de Sant Antoni de Portmany, com el de tota la costa pitiüsa, és un lloc ideal per als amants del submarinisme i la naturalesa. L’aigua cristal·lina, oxigenada per les praderies de posidònia; la variada geografia submarina i els illots, cales i multitud de racons amagats; juntament amb la diversitat d’espècies animals i vegetals que acull, són algunes de les virtuts que fan del medi marí un dels grans valors naturals i al·licients turístics de la nostra terra. Al nostre municipi hi ha diversos centres de busseig, que assessoren i aconsellen de primera mà els interessats a descobrir el meravellós espectacle que la mar amaga: un fons marí amb un paisatge dominat per la Posidònia Oceànica, que acull una variada i multicolor fauna marina. Morenes, anfossos, orades, polps, salpes, tonyines, congres, sargs, barracudes i serviolas conviuen entre boscos de gorgònies, esponges i altres éssers. Amb una mica de sort, es poden arribar a veure dofins i tortugues. Tot això a una temperatura que a l’estiu oscil·la entre els 25 i els 27 graus, el que fa encara més agradable la immersió. Hem fet una selecció de les fotografies que ens han cedit diferents bussejadors de Portmany, als quals devem unes instantànies que reflecteixen la riquesa marina i la multitud de punts per al busseig del nostre fons. Amb aquest treball hem volgut difondre la bellesa d’aquests paisatges i conscienciar de la necessitat de preservar aquest paradís únic.

Foto: X. Juan • Anèmona groga

Festes de Sant Bartomeu

2012

7


Foto: J.A.Porras • Fons d’algues amb fadrins

Dissabte 11 d’agost

8

• 19 h Torneig de futbol 7 Tots contra tots: polítics, funcionaris, policies locals i guàrdies civils. Camp de futbol 7 de Can Coix. • 20 h IV Challenge de ciclisme en pista El Far Paviments. Velòdrom de Can Coix. Organitzat per Club Ciclista Pitius. • 20.30 h Torneig de petanca 12 hores nocturnes. Pistes municipals de Can Bonet. Organitzat per Club Petanca Portmany.

Festes de Sant Bartomeu

Diumenge 12 d’agost

• 19.30 h Music & sunset’s moments, concert dins el Bloop International Proactive Art Festival. Far de Coves Blanques.

Dilluns 13 d’agost

• 19 h Humanitarian House Concert, musica ambiental a càrrec d’Expandingmessage. Auditori de Sa Punta des Moli.

Dimecres 15 d’agost

• 19 h Torneig de petanca mixt per a simpatitzants i federats. Plaça d’Espanya. Organitzat pel Club Petanca San Antonio. • 20 h Tarda de rock local. Marató musical amb el grups de rock i heavy Morning Hits, Boogie Band, Met Head, Croissants Dolls, Marian Pellegrino i Tales of Gloom. Organitzat per Eivissa Music Art (EMA). Auditori de Sa punta des Molí.

Dijous 16 d’agost

•2  0 h Inauguració de l’exposició Banys àrabs, del pintor mallorquí Camargo. Sala d’exposicions de Sa Punta des Molí.

2012


Foto: X. Juan • Fadrins

Foto: X. Juan • Salpes

Foto: Jose A. Porras • Banc d’alevins

Paisatges submarins

Foto: A. Boix • Espets

9


Foto: X. Juan • Un cabot o rabosa a la seua cova

Divendres 17 d’agost

10

• 17 h Club Super Garrits. Inauguram les festes per als petits de Portmany. Un esdeveniment per a la família al complet, amb tallers, castells inflables, berenar, pintacares, festa de l’escuma i moltes sorpreses. Al pati del col·legi Cervantes. Organitzat per n’Albert de showsibiza.com. Bar i donatius en benefici de l’ Associació de Persones amb necessitats especials d’Eivissa i Formentera (APNEEF). • 17.30 h Taller de maquillatge, tallers creatius i atraccions diverses. • 18 h Espectacle de lloros, aus rapaces i serps. • 18.30 h Passejada en poni. • 19 h Festa de l’escuma amb n’Albert. Porta la teva eina més original com globus, poals o pistoles d’aigua. No oblideu dur gorra, banyador, tovallola i xancletes que no patinin. • 19 h Sa festa des nostres majors. Música i ball, degustació de sangria, bunyols i orelletes. Actuarà el Cor de l’Associació de la Tercera Edat i s’inaugurarà l’exposició de pintura d’enguany. Al local de l’associació de majors del Clot Marés.

Festes de Sant Bartomeu

Organitza Associació de persones majors de Sant Antoni de Portmany. • 19 h Torneig petanca. Promoció de categories infantils i juvenils. Plaça d’Espanya. Organitzat per Club Petanca San Antonio.

Dissabte 18 d’agost

• 10 h Super Diada Aquàtica per a infants. Gran dia de portes obertes perquè els més petits gaudeixin d’una súper diada de jocs aquàtics. Organitzat per SerproSport. Piscina municipal de Can Coix.

2012

• 11 h III Otaku Meeting Ibiza. Un cap de setmana per promoure activitats culturals relacionades amb el manga, l’anime, el còmic, els videojocs, els jocs de taula i de rol i el cinema. Hi haurà concursos i activitat. A l’Espai Jove. • 20 h IV Challenge de ciclisme en pista El Far Paviments. Velòdrom de Can Coix. Organitzat per Club Ciclista Pitiús. • 20 h Cucanyes i jocs per a infants. Plaça d’Espanya. Organitzat per Club Petanca San Antonio. • 20.30 h Partit de futbol: SD Portmany regional preferent - St. Rafel 3a divisió, al camp municipal de futbol. • 21 h s’Arenal Dance. Festival de música electrònica a l’aire lliure i exhibició de wakeboard. Platja de s’Arenal. Amb la col·laboració dels bars de la platja.


Peixos

Foto: P. Cooper • Morena

Foto: A. Boix • Anfós

Foto: Vte. Juan • Roja

Foto: X. Juan • Raor

11


Foto: Vte. Juan • Flor de la posidònia

Diumenge 19 d’agost

12

Dilluns 20 d’agost

•9  h a 18 h Torneig de petanca Festes de Sant Bartomeu. Pistes de Can Bonet. Organitzat per Club Petanca San Antonio. • 10 h XII Dia de la Piragua. Recorregut: CNSA - Cala Gració - CNSA. Organitza Club Nàutic Sant Antoni. •1  1 h III Otaku Meeting Ibiza. Un cap de setmana per promoure activitats culturals relacionades amb el manga, l’anime, el còmic, els videojocs, els jocs de taula i de rol i el cinema. Hi haurà concursos i activitat. A l’Espai Jove. • 11.30 h Excursió Marítima per la costa nord de Sant Antoni. Cal inscriure’s fins al 17 d’agost al Centre d’Informació Jove o a l’Oficina de Turisme, i presentar el tiquet a la barca. Places limitades. • 15 h Jocs populars: es mocador, carreres de sacs, la xinga, el marró i altres. A càrrec de s’Espurna. Cala Gració. • 19 h Final del torneig de petanca i lliurament de trofeus. Plaça d’Espanya. Organitzat per Club Petanca San Antonio.

Festes de Sant Bartomeu

• 11 h Trofeu Tropicana de vela lleugera, classe optimist. Badia de Portmany. • 17 h Trofeu Tropicana de vela lleugera, classe làser-29er. Badia de Portmany • 18 h Trofeu Autos Turbo de piragüisme. Badia de Portmany. Activitats organitzades per el Club Nàutic Sant Antoni.

Dimarts 21 d’agost

• 11 h Trofeu Tropicana de vela lleugera, classe optimist. Badia de Portmany • 17 h Trofeu Tropicana de vela lleugera, classe Làser-29er. Badia de Portmany • 18 h Trofeu Autos Turbo de piragüisme. Badia de Portmany. • 20 h Master class de BodyPump, organitzat per Serposport. Complex esportiu Can Coix. • 20.30 h Lliurament dels premis de vela lleugera i piragüisme. Club Nàutic Sant Antoni. • 21 h Cinema a la fresca. Club Nàutic Sant Antoni.

2012


Flora

Foto: D. Ponce • Detall de gorgònia vermella

Foto: X. Juan • Exemplar de gorgònia

Foto: P. Cooper • Anèmona verda

Foto: X. Juan • Fideus

13


Dimecres 22 d’agost

• 20 h Cucanyes i jocs per a infants. Plaça d’Espanya. Organitzat per Club Petanca San Antonio.

Foto: X. Juan

Dijous 23 d’agost

14

• 16 h Trofeu Ulisses Cat Match Race, categoria adults, a ses Variades. Organitzat pel Club Nàutic Sant Antoni. • 20.30 h Master class d’aiguagim per a adults i festa hawaiana. Veniu disfressats. Organitzat per Serpro Sport. Piscina municipal. Espectacles a la fresca al passeig de ses Fonts • 19 h Degustació d’orxata i fartons a càrrec de la Associació Cultural Valenciana. • 19.30 h Cachijocs infantils, amb en Cachirulo i els seus amics. Espectacle d’animació amb jocs, música i ball participatiu. • 21 h Earth Dreams. Espectacle de dansa narrativa carregat de fantasia i imaginació, que proposa un recorregut per les civilitzacions de la Humanitat. • 22 h Pampa Argentina. Espectacle de tango amb essència flamenca. Un repàs per les millors cançons: Volver, Caminito, El día que me quieras, Cambalache... A continuació,

Festes de Sant Bartomeu

exhibició balls folklòrics argentins: zambas, chacareras, malambo. I per tancar, percussió amb bombos i bolejadores. • 23 h Glenn Marples i els seus amics en concert. Les millors versions del rock&roll, blues i rock clàssic, per a ballar sense parar. A càrrec d’Eivissa Music Art (EMA). • 00 h Gran traca de benvinguda a Sant Bartomeu. Plaça d’Espanya. Organitzat per Club Petanca San Antonio.

2012


L’home i la mar

Foto: A. Boix • Zona de ses Margalides

Foto: P. Cooper • Salpes

Foto: P. Cooper • Bessejadors amb salpes i oblades

Foto: A. Boix • Peci

15


Foto: D. Ponce • Sèpia

Divendres 24 d’agost DIA DE SANT BARTOMEU

16

• 09 h Gran mascletada i xocolatada a la plaça d’Espanya. Organitzat per Club Petanca San Antonio. • 10.30 h Festa infantil de l’aigua, amb en Piruleto. Escuma, aigua, jocs i molta animació. Porta ulleres d’aigua, gorra, banyador, tovallola, xancletes que no patinin, pistoles d’aigua, poals i tot el necessari per refrescar-te. Plaça d’Espanya. • 11 h Match Race Infantil. Badia de Portmany. • 18 h Trofeu de creuers La Sirena. Badia de Portmany. • 18.30 h Trobada d’Embarcacions Clàssiques i prova de caiac de mar. Badia de Portmany. • 19:30 h Missa solemne a l’església parroquial, seguida de la processó pels carrers del poble en honor al nostre sant patró, Sant Bartomeu apòstol.

Festes de Sant Bartomeu

• 21.30 h Balls típics a càrrec de Sa Colla de Brisa de Portmany i l’agrupació folklòrica Gaida de Lanzarote. Passeig de ses Fonts. • 22 h Torrada i lliurament de premis de creuers, clàssics, match adults i caiac de mar. Club Nàutic Sant Antoni. • 22.30 h Espectacle de dansa amb els alumnes d’Eivi-Dance Junior. Passeig de ses Fonts.

2012

• 00 h Castell de focs artificials a la badia de Portmany, que s’encendrà des de sa punta des Molí. • 00:30 h Gran nit de gala amb Eivi-Dance: dansa, acrobàcies, varietat musical i diversió assegurada. Passeig de ses Fonts.


Foto: P. Cooper • Llagosta

Foto: Vte. Juan • Gamba

Foto: A. Boix • Polp

Cefalòpodes i crustacis

Foto: D. Ponce • Gamba d’anèmona

Foto: X. Juan • Cul de iaia

Foto: X. Juan • Calamar

Festes de Sant Bartomeu

2012

17


Foto: X. Juan • Born conegut com ‘ou frit’

Dissabte 25 d’agost

18

• 09 h III Torneig popular de tennis de taula. Obert a tots als públics. Ho organitza el Club de Tennis Taula Portmany. Pavelló de Ses Païsses. • 19 h Prova puntuable d’Agility per al campionat d’Espanya. Exterior del poliesportiu de Ses Païsses. Organitzat pel Club Agility Eivissa. • 20 h IV Challenge de ciclisme en pista El Far Paviments. Velòdrom de Can Coix. Organitzat per Club Ciclista Pitiús. • 20 h Sant Bartomeu Sunset Revival, per ballar els èxits des dels 60 fins als 90. A les 21 h actuació del grup Mazonas Band, format pels músics que acompanyen Manolo García (de El Último de la Fila) a la gira de 2012. A continuació els djs Petit & Vázquez, Jey Indahouse i la cantant Melanie Fernández. A Sa Punta des Molí. • 21 h Concert de la Banda de música de Sant Antoni de Portmany, amb la participació del director convidat Agustí Martínez Caballero. Plaça de darrere l’església.

Festes de Sant Bartomeu

Diumenge 26 d’agost

• 10 h XVIII Travessia nedant a sa Cova de ses Llagostes (750 metres). Es sortejaran llagostes entre els participants. Sortida des des Caló des Moro. Organitzat per Club Trijasa. • 10.30 h II Trofeu Festes de Sant Bartomeu de mountain bike (BTT). Sa Talaia. Organitzat pel Club Ciclista Sant Antoni. • 19 h Prova puntuable d’Agility per al campionat d’Espanya. Exterior del poliesportiu de Ses Païsses. Organitzat pel Club Agility Eivissa. Festa de la terra al Passeig de ses Fonts • 18 h Taller d’armament de cartaginesos i romans i demostració de tir amb bassetja. • 19 h Mercat pagès amb productes de l’hort. Degustació de xíndries. Exposició de peces de l’Associació Artesanal de Portmany. • 19 h Pintada infantil de camisetes. Plaça dels pintors. • 20 h Ball pagès a càrrec de Sa Colla de Sant Rafel.

2012

• 21.15 h Espectacle de ball: flamenc, líric, hip-hop i funky. A càrrec l’escola de dansa i arts escèniques Estudio 64. • 22 h Torrada de sardines i verdures de la terra. • 22.30 h Concert de folk rock eivissenc amb Ses Genetes Peludes. Veniu vestits de pagès i us convidarem a la torrada.


Foto: X. Juan • Exemplar d’un cuc espirògraf

“La Corporació municipal desitja a tots els portmanyins i portmanyines unes bones festes de Sant Bartomeu. Que aquests siguim dies benaventurats i d’alegria compartida”

Festes de Sant Bartomeu

2012

19


Foto: X. Juan

Dilluns 27 d’agost

• 19.30 h Gran lliga de futbol 7 absolut, tots contra tots en temps reduït. Inscripció gratuïta. Organitzat per Serpro Sport. Complex esportiu de Can Coix. Duració: fins a l’1 de setembre.

Dimarts 28 d’agost

• 20 h Taller de pintura, a càrrec de l’artista Loli Hidalgo. Sa Punta des Molí.

Dijous 30 d’agost

• 11 a 13 h Jornada de portes obertes i visita guiada al Centre de Recuperació d’Espécies Marines (Cova de Ses Llagostes.)

Divendres 31 d’agost

VIII Festa de cartaginesos i romans. Primera jornada. Platja de s’Arenal • 19 h Jocs infantils a la platja. • 20 h Música en directe, amb el grup KasiQno, pur rock eivissenc. • 21 h Trobada de cartaginesos i romans, sopar de germanor. Veniu vestits de cartaginesos o romans per formar part d’un dels equips guanyadors. • 21.30 h Projecte Mut presenta en directe el seu nou disc Corda i Poal. I desprès del concert, La Movida on tour: amb els Dj’s Petit & Vázquez.

20

Festes de Sant Bartomeu

2012


Foto: J.A. Porras • Born

Foto: J.A. Porras • Tortuga

Tresors singulars

Foto: D. Ponce • Bogamarí

Foto: Vte. Juan • Cavallet

Foto: X. Juan • Dofins

Festes de Sant Bartomeu

2012

21


Dissabte 1 de setembre

VIII Festa de cartaginesos i romans. Segona jornada. Platja de s’Arenal La gran batalla. Allista’t al teu exèrcit. Informa’t al Centre d’Informació Jove o en el bar Sa Famili. • 18 h Concentració dels exèrcits i desfilada de tropes. Cartaginesos, a l’Ajuntament. Romans, a l’aparcament de El Ruedo. • 19.30 h Desembarcament i tractat de pau entre els dos exèrcits i gran batalla de tomates. • 20.30 h En acabar la batalla, música en directe amb The Moonshine Band, grup de música folk.

• 21 h Torrada de convivència a bon preu. • 21.45 h En concert: Arma Sonora presenta el seu nou treball. • 23.30 h Concert de Los Rebeldes, un conjunt reconegut pel seu Rock and Roll amb cançons que han marcat com Mediterráneo, Mescalina, Bajo la luz de la luna. Les ballarem a l’arena!

Diumenge 2 de setembre

• 18 h XXXIV Minimarató Festes Sant Bartomeu. Passeig de ses Fonts. Organitza Club JASA.

Recorda que: Dissabte 8 de setembre.

• 9 h XXX Trofeu de Judo Festes Sant Bartomeu. Poliesportiu Sa Pedrera. Organitzat pel Club Samyd. •C  línic de pàdel amb el campió del món Fernando Belasteguín. Master class per a diferents nivells i partit d’exhibició. Al complex esportiu de Can Coix. Més informació a la piscina municipal. • 21 h XV Mostra de Curtmetratges. Sa Punta des Molí

Dissabte 15

• 19.30 h XX Festa de l’Esport a sa Punta des Molí.

Foto: José A. Porras

Dissabte 15 i diumenge 16 de setembre • Fira d’Estocs a la plaça de darrere l’església.

28, 29 i 30 de setembre • Fira Marinera Medieval, al passeig de la Mar.

22

Festes de Sant Bartomeu

2012


Foto: P. Cooper • Estrella de mar

Edita: Ajuntament de Sant Antoni de Portmany Fotografies: José A. Porras, Diego Ponce, Vicente Juan, Alex Boix, Pep Cooper i Xicu Juan D.L.: I-102-2012

Mes informació aqui

Festes de Sant Bartomeu

2012

23


Publicitat Festes de Sant Bartomeu 24

Festes de Sant Bartomeu

2012

2012


38

Festes de Sant Bartomeu

2012


40

Festes de Sant Bartomeu

2012


Festes de Sant Bartomeu 2012

41


42

Festes de Sant Bartomeu

2012


Festes de Sant Bartomeu 2012

43


44

Festes de Sant Bartomeu

2012


Festes de Sant Bartomeu 2012

45


46

Festes de Sant Bartomeu

2012


Festes de Sant Bartomeu 2012

47


48

Festes de Sant Bartomeu

2012


Festes de Sant Bartomeu 2012

49


50

Festes de Sant Bartomeu

2012


Festes de Sant Bartomeu 2012

51


52

Festes de Sant Bartomeu

2012


Festes de Sant Bartomeu 2012

53


54

Festes de Sant Bartomeu

2012


Festes de Sant Bartomeu 2012

55


56

Festes de Sant Bartomeu

2012


Festes de Sant Bartomeu 2012

57


Festes de Sant Bartomeu 2012

59


60

Festes de Sant Bartomeu

2012


Festes de Sant Bartomeu 2012

61


62

Festes de Sant Bartomeu

2012


Festes de Sant Bartomeu 2012

63


64

Festes de Sant Bartomeu

2012


Festes de Sant Bartomeu 2012

65


66

Festes de Sant Bartomeu

2012


Festes de Sant Bartomeu 2012

67


68

Festes de Sant Bartomeu

2012


Festes de Sant Bartomeu 2012

69


70

Festes de Sant Bartomeu

2012


Festes de Sant Bartomeu 2012

71


72

Festes de Sant Bartomeu

2012


Festes de Sant Bartomeu 2012

73


74

Festes de Sant Bartomeu

2012


Fiestas de Sant Bartomeu 2012 - Sant Antoni de Portmany (Catalán)  

Edición en catalán de la revista de Fiestas de Sant Bartomeu de Sant Antoni de Portmany 2012

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you