Page 1

s e t s e Fe Sant d u e m rto Ba

1


2


Saluda de l’alcalde • Saluda del alcalde

Portmanyins, portmanyines,

Portmanyins, portmanyines,

Com cada estiu, el dia de Sant Bartomeu ens aplega de nou per celebrar les nostres estimades festes patronals. La vila de Portmany es torna a vestir amb la tradició, la modernitat i l’esperit jovial, obert i festiu que la caracteritzen. Són dies per alegrar-nos, per agrair tot el que tenim i pensar el que volem ser. Gràcies al programa de festes que teniu a les mans i que esper que sigui del vostre gust, Sant Antoni esdevé, un any més, un lloc de trobada on tothom té plaça reservada.

Como cada verano, el día de Sant Bartomeu nos vuelve a reunir para celebrar nuestras queridas fiestas patronales. La villa de Portmany se viste de nuevo con la tradición, la modernidad y el espíritu jovial, abierto y festivo que la caracterizan. Son días para alegrarnos, para agradecer todo lo que tenemos y pensar lo que queremos ser. Gracias al programa de fiestas que tenéis en vuestras manos y que espero que sea de vuestro agrado, Sant Antoni se convierte, un año más, un lugar de encuentro en el que todos tenéis plaza reservada.

Són dies de tradicions, per recordar qui som. Són dies per refrescar-nos, per fer activitats dins o vora la mar. Dies i nits per viure’ls a l’aire lliure, reunir-nos a la fresca, escoltar concerts i gaudir dels nostres increïbles solpostos. Per visitar exposicions, rememorar tradicions antigues i fer festes a la platja. Per practicar esports, viure la natura i reunir-nos amb la gent que més estimam.

Son días de tradiciones, para recordar quien somos. Son días para refrescarnos, para hacer actividades dentro o cerca del mar. Días y noches para vivirlos al fresco, reunirnos al aire libre y disfrutar de nuestros increíbles atardeceres. Para visitar exposiciones, rememorar tradiciones antiguas y hacer fiestas en la playa. Para practicar deportes, disfrutar de la naturaleza y reunirnos con la gente que más queremos.

Perquè és la gent, les persones, qui feis possible que aquests siguin uns dies tan especials. No acabaria mai si us citàs a tots, però us vull agrair personalment tot l’esforç i temps que hi dedicau. Gràcies també a les entitats, les associacions, els clubs esportius i les empreses que ens heu ajudat a fer aquestes festes.

Porque es la gente, las personas, las que hacéis posible que estos sean unos días tan especiales. No acabaría nunca si os citara a todos, pero os quiero agradecer personalmente todo el esfuerzo y tiempo que dedicáis a ello. Gracias también a las entidades, las asociaciones, los clubes deportivos y las empresas que nos ha ayudado a hacer estas fiestas.

Visca Sant Bartomeu i molts anys i bons!

Viva Sant Bartomeu y molts anys i bons!

José Tur Torres, alcalde de Sant Antoni de Portmany

José Tur Torres, alcalde de Sant Antoni de Portmany.

3


4


Del 9 al 25 d’ agost

Torneig de Tennis Festes Sant Bartomeu 2018. Individual, dobles i infantil (fins als 13 anys). Al Marble Stella Maris. Mes informació e inscripció als telèfons: 649195587 o 629073598. Organitzat per la secció de tennis del CF Sant Rafel.

Dissabte 11 d’agost 18 h Exposició de Cristina Gonzälez: «Psicogeografías del color». A la sala Walter Benjamin de Sa Punta des Molí. Fins al 18 d’agost. 18.30h Trikids Challenge Sant Bartomeu. Triatló infantil a partir de 2 anys, al complex esportiu Can Coix. Més informació i inscripció al web www.ibizabluechallenge. com/trikids-challenge/

Diumenge 12 d’agost 21 h Nits Amples: concert de Ablaye Seck. Música africana. A la plaça de darrere l’església.

5


Dimecres 15 d’agost 21 h Nits Amples: Nacho Lezcano y Samuel Pérez & Friends. Un passeig pels projectes personals d'aquests dos artistes que va del tango al bolero, passant pel jazz. Un estil mestís i inspirat en l'antic, però madurat amb músiques més modernes. A la plaça de darrere l’església.

Dijous 16 d’agost 6

17.30 h Berenada de Sant Bartomeu Sa festa des majors. Música, ball, sangria, bunyols i orelletes. Organitzat per l'Associació de persones majors de Sant Antoni de Portmany. Al local de la tercera edat des Clot Marès. 18 h Torneig de petanca. Promoció de categories infantils. A la plaça d'Espanya. Organitzat pel Club Petanca Sant Antoni.

22 h Gran concert d’Estiu Diego el Cigala & la Cali Big Band. Arriben a Portmany per presentar-nos el seu nou disc Indestructible, que mescla el flamenc amb ritmes caribenys com la salsa, el merengue o la bachata. No us ho perdeu! Al pati del col·legi Cervantes.


7


8


Divendres 17 d’agost

Dissabte 18 d'agost

20.30 h Gran espectacle de dansa "Gala". A càrrec de la fàbrica dels somnis Ape Dream. A Sa Punta des Molí.

10 h XVIII Dia de la Piragua. Prova popular. Inscripció al Club Nàutic. Recorregut: Club Nàutic - Cala Gració - Club Nàutic.

22 h Nits Amples: Cinema a la fresca: La La Land. Sessió de cinema gratuït a la fresca, en VOSE. Per a majors de 13 anys. A la plaça de darrere l'església.

16.30 h Bàdminton platja per a joves. A cala Gració. Inscripció allí mateix. Organitzat pel Club Bàdminton Portmany.

17 h Club Supergarrits. Al pati del col·legi Cervantes. Un esdeveniment per a tota la família. Tallers, castells inflables, berenada, pintacares, festa de l'escuma i sorpreses assegurades. Amenitzat pel mag Albert de Showsibiza.com. La recaptació del bar i els donatius seran en benefici de l'Associació de Persones amb Necessitats Especials d’Eivissa i Formentera (APNEEF). 17 h Maquillatge de cares i atraccions diverses. 17.30 h Coreografies de zumba i molta animació per a rebre la gran festa del color (Holi).

18.30 h Festa de l'escuma. Portau poals i pistoles d'aigua. I no us oblideu de dur gorra, banyador, tovallola, xancletes que no patinin i, sobretot, ganes de passar-ho bé! 20 h Tancament de portes.

9


11


18 h Festa pagesa en el Molí d’en Simó. Exposició dels treballs dels artesans de l’Associació Artesanal de Portmany i xacota pagesa (ball, música i tradicions). A les 20 h, ball pagès a càrrec de Sa Colla Brisa de Portmany.

Tarda a la fresca

Al passeig de ses Fonts: 18 h Mercadet solidari amb articles artesanals de l’associació RqueR.

12

19.30 h Degustació d'orxata i fartons per refrescar-se a la posta de sol. A càrrec de l'Associació Cultural Valenciana. 20 h Torneig de petanca ‘Nocturn - 12 hores’ Festes de Sant Bartomeu. A les pistes de Can Bonet. Organitzat pel Club Petanca Sant Antoni. 20 h Texas Girls! El caire mes femení del rock'n'roll, amb l'actuació dels grups WindRose i The Country Acustic Girls. Classes de ball gratuïtes a càrrec de Sunset Swing Club. A la zona de s'Arenal. 21 h Exhibició de gimnàstica rítmica. A càrrec del Club de Gimnàstica Rítmica Sant Antoni. A Sa Punta des Molí.

Diumenge 19 d’agost 21 h Nits Amples: Concert de Cris Blasco. Cançó d’autor. A la plaça de darrere l’església.

Dilluns 20 d’agost 19h Taller de pintura a l’aire lliure. A càrrec de la pintora Loli Hidalgo. Obert a tots el públics. A sa Punta des Molí.

Dimarts 21 d’agost 18 h Torneig de petanca per a veterans. A la plaça d’Espanya. Organitzat pel Club Petanca Sant Antoni. 20 h Fira d'atraccions: el dia dels boixos. La fira d'atraccions de l'avinguda Dr. Fleming us ofereix totes les atraccions disponibles a 1 € i el tirador gegant a preu especial de 10 €. Entre les 20 i les 23 hores. Pura adrenalina a preu d'amic!

Dimecres 22 d’agost 19 h Cucanyes i jocs infantils. A la plaça d'Espanya. Organitzat pel Club Petanca Sant Antoni.


13


14


Dijous 23 d’agost 20 h Envelat rociero. Obertura de l’envelat de la Hermandad de Nuestra Señora del Rocío de Sant Antoni. Amb actuacions, ball i música flamenca. Fins al 26 d’agost. A l’aparcament del mercat pagès. 21 h Nits Amples: Alejandro Rodríguez. Presenta el seu nou espectacle flamenc Pinceladas de Folklore. Un viatge de mestissatge entre la cultura eivissenca i l'andalusa per omplir una nit màgica. A la plaça de darrere l’església. 00 h Traca de benvinguda a la festivitat de Sant Bartomeu. Organitzat pel Club Petanca Sant Antoni. A la plaça d'Espanya.

Divendres 24 d’agost

Dia de

t n a Sartomeu

B

8 h Gran mascletà. A la plaça d’Espanya. Donarem la benvinguda al dia del nostre patró. Organitzat per Club Petanca Sant Antoni. 8.30 h Xocolatada popular per als matiners. Organitzat per Club Petanca Sant Antoni. A la plaça d'Espanya. 10.30 h Festuqui piruleto splash Sant Bartomeu. Veniu a refrescar-vos! Escuma, jocs i molta animació. Dugueu ulleres d’aigua, gorra, banyador, tovallola i xancletes que no patinin. A la plaça d’Espanya.

15


19 h Bartomeu Surf. Veniu a fer surf a l’ona infinita. El flowrider és una activitat que no requereix experiència i s’aprèn a surfejar en menys d’una hora. Viu la mescla de sensacions entre surf, skate, surf de neu i wakeboard. Edat dels participants: fins als 18 anys; altura mínima requerida: 1,10 m. Han d’anar acompanyats d’un adult. Preu popular de 5 €. Al Surf Lounge Ibiza. 19.30 h Missa solemne i processó. A l'església, seguida de la processó pels carrers del poble en honor al nostre patró, sant Bartomeu apòstol.

16

21.30 h Exhibició de ball pagès. A càrrec de sa Colla de Portmany. Vi i bunyols a la plaça de darrere l’església.

20.30 h Sunset Swing Festival. Inici del Festival. Classes gratuïtes de rock’n’roll i rockabilly jive a càrrec de Sunset Swing Club i concert de Rockola Project. A la zona de s'Arenal.

Celebrem el nostre patró Al Passeig de ses Fonts 22.00 h Gran espectacle "Return", a càrrec de la companya de dansa Ape Dream Dance.

Cercavila i correfocs.

23 h A càrrec dels dimonis i bruixes d’Eivissa Es Mals Esperits.

Normes de seguretat per als assistents i participants: • Portau roba de cotó (mai sintètica), preferiblement vella, amb mànigues i pantalons llargs. • Portau un capell que tapi tot el cap i un mocador de cotó per tapar-vos el clatell. • Protegiu-vos els ulls i mirau sempre per avall. • Deixau-vos emportar per les indicacions de les bruixes i els dimonis. • Respectau les figures de foc. • Assabentau-vos, abans de participar en el correfoc, d'on son els punts d'assistència sanitària. • En cas de patir cremades, dirigiu-vos immediatament als punts d'assistència sanitària. • En cas de perill, seguiu les recomanacions de les bruixes i els dimonis. • Gaudiu del foc amb cura.


17


00 h Gran castell de focs artificials que il·luminarà el cel de la badia de Portmany. 00.30 h Que continuï la festa! Amb la millor selecció musical a càrrec de DJs locals. Al passeig de ses Fonts.

Dissabte 25 d'agost

20 h Sunset Swing Festival. Classes obertes i gratuïtes de Lindy Hop amb un professor de nivell nacional i altres estils com collegiate shag, balboa o boogie woogie. Tot acompanyat per les actuacions de The Frigolos i The Skiffle Kings. A la zona de s'Arenal.

16 h Torneig de futbol sala Festes de Sant Bartomeu 2018. Al poliesportiu Ses Païsses. De 6 a 17 anys. Tota la informació i inscripció al Centre Social de Can Bonet. Organitzat per l’Associació de Vesins de Can Bonet.

21.30 h Espectacle de ball. Amb els alumnes de l’estudi de dansa Adrián Pineda: modern, ballet, flamenc, sevillanes, salsa i bachata. Al Passeig de ses Fonts.

10 h IX Otaku meeting Ibiza. Un cap de setmana d'activitats culturals i oci alternatiu per als joves. Manga, anime, còmics, videojocs, cinema i jocs de taula i rol. Concursos, tornejos, karaoke, tallers de cosplay i activitats relacionades amb la cultura japonesa. A l’Espai Jove.

10 h Travessia Festes de Sant Bartomeu (750 m). Sortida de sa Cova de ses Llagostes. Inscripcions a www.elitechip.net i al caló des Moro a partir de les 8.30 h. Ho organitza l’Ajuntament.

9 h II Torneig de vòlei platja Festes de Sant Bartomeu 2018. A cala Gració. A partir de 16 anys. Preu: 5 € per persona. Més informació i inscripció a esports@santantoni.net. Ho organitza l’Ajuntament.

18

18.30 h Refresca’t! Una festa refrescant i passada per aigua amb en Cachirulo i els seus amics. Castells inflables amb piscina i zona de combats d’aigua, on els participants competeixen per veure qui acaba més remull. Al Passeig de ses Fonts.

18 h Trofeu BTT XCO Festes de Sant Bartomeu. A sa Talaia de Sant Antoni. Organitzat pel Club Ciclista Sant Antoni.

Diumenge 26 d'agost

11 h Campionat d’Eivissa de matalassos inflables (200 m). Es premiarà la millor disfressa. Sortida des caló des Moro. Inscripcions a www. elitechip.net i al lloc de sortida a partir de les 8.30 h. Ho organitza l’Ajuntament.


19


20


10 h IX Otaku meeting Ibiza IX. Un cap de setmana d'activitats culturals i d'oci alternatiu per als joves. Manga, anime, còmics, videojocs, cinema i jocs de taula i de rol. Concursos, tornejos, karaoke, tallers de cosplay i activitats relacionades amb la cultura japonesa. A l’Espai Jove. 11 h Parc aquàtic. Veniu a l’Ocean Mania a gaudir del parc inflable dins la mar. Tobogans, trampolins i els obstacels més divertits. Els menors han de portar una autorització dels seus pares i tenir 12 anys. Preu: 4 €. Tota la recaptació es destinarà a Caritas Sant Antoni. A sa punta des Molí. 13 h Sunset Swing Festival. Final de festa del Sunset Swing Festival. Amb una Hula Party, veniu vestits de hawaià o hawaiana i ballau amb les actuacions de The Lucy Sky & The Diamonds i de Poison Ivi. A més, hi haurà concurs de ball, productes retro i exhibició de cotxes clàssics. A la zona de s’Arenal.

La Festa de la Terra Al passeig de ses Fonts

19 h Taller d’armament de cartaginesos i romans. Pintura d’escuts i espases, personalització de titelles i demostració de tir amb bassetja. 19.30 h Pintada infantil de camisetes. Al jardí del parc del passeig de ses Fonts. 19 h Mercat tradicional. Productors locals i artesans de tot Eivissa oferiran productes de l’hort eivissenc i exposaran tota classe d’artesania tradicional. També hi haurà una degustació de xíndries. A càrrec de l'Associació Artesanal Portmany. 20.30 h Exhibició de ball pagès. A càrrec de Sa Colla de Can Bonet 21 h Evolution Show. Música, ball i animació a càrrec d’Eivi-Dance, companyia d’espectacles. 21.30 h Sardinada popular amb verdures de la terra. Veniu vestits de pagès i us convidam a una sardinada per llepar-vos els dits! 23 h Concert de Billy Flamingos.

21


22


23


Dilluns 27 d'agost

19 h Classe d’iniciació a la cal·listènia i exhibició professional. Impartida per Manolo Hidalgo y Javier Guardiola. Al parc de cal·listènia de la platja de s’Arenal. 20 h Inauguració de l’exposició Pop art. Al Far de ses Coves Blanques i a Sa Punta des Molí.

Dimarts 28 d’agost 24

20 h Fira d'atraccions: el dia dels boixos. La fira d'atraccions de l'avinguda Dr. Fleming us ofereix totes les atraccions disponibles a 1 €, el tirador gegant a preu especial de 10 €. Entre les 20 i les 23 hores. Pura adrenalina a preu d'amic! Activitats al Complex Esportiu Can Coix 28 i 30 de agost 20 h Master class de Zumba a l’aire lliure (camp de F-7) 29 de agost 18 h Master class d’spinning 20.30 h Master class de body pump a l’aire libre (campo de F-7) 31 de agost De 16.30 a 19.30. Portes obertes a la piscina municipal amb inflables per a majors de 8 anys. De 19.30 a 20.30. Master class d’aiguagim per a boixos, pares i majors. 1 de setembre De 10 a 13 h Portes obertes a la piscina municipal amb inflables per a boixos d’entre 3 i 8 anys.

Dimecres 29 d’agost

12 h Super tobogan aquàtic. L’Ajuntament un convida a gaudir d’una nova atracció temporal: un tobogan aquàtic de 100 metres, que s’instal·larà al camí de Cas Ramons, i que anirà des del pavelló municipal fins a la rotonda de l’IES Quartó de Portmany. L’activitat és gratuïta i hi poden participar persones de totes les edats. Al Camí de Cas Ramons 19 h Unexpected Gathering - Festa dance. Gaudeix de la posta de sol a Sa punta des Molí amb la música d'artistes locals. 19.30 h Globus aerostàtic. Us convidam a contemplar les fantàstiques vistes del nostre municipi i la nostra badia des d’un globus aerostàtic, que farà pujades i baixades fins al solpost. Activitat gratuïta a càrrec d’Ibiza en Globo. No cal inscripció prèvia. Al velòdrom del complex esportiu Can Coix. 20.30 h Escacs a la Fresca - Campionat de Sant Bartomeu. Torneig d’escacs obert a tothom. A la plaça de darrere l’església. Organitzat per Amics dels Escacs. 21 h Amistós Festes de Sant Bartomeu: SD Portmany – Sant Rafel 3a divisió. Al Camp municipal de futbol de Sant Antoni de Portmany.


25


Dijous 30 d’agost 21h Nits Amples: actuació d’Ashti Abdo. Música siriana i kurda en estat pur. A la plaça de darrere l’església.

Divendres 31 d’agost 20.30 h Exhibició de gimnàstica rítmica. A càrrec del Club de Gimnàstica Rítmica Portmany. A l'auditori de Sa Punta des Molí.

26

22 h Nits Amples: Cinema a la fresca: Minions en castellà. A la plaça de darrere l’esglèsia.

Dissabte 1 de setembre XIV Festa de cartaginesos XIV Festa de cartaginesos i romans. Platja de s'Arenal. i romans. Platja de s’Arenal Primera jornada.

Segona jornada.

18 h Batalla infantil de l'aigua, festa de l’escuma i animació amb balls i màgia amb el mag Àlbert de Showsibiza.com, portau armes, pistoles d’aigua... Qui participi vestit de cartaginès o romà tendrà un regal. 20 h Berenar a les noves tropes infantils. 21.30 h Inauguració del campament fester. Amb l’actuació d’Estudio 64, espectacle de dansa que ens emocionarà amb una adaptació d’Alicia en el Pais de las Maravillas i vibrarem amb el grups de danses urbanes, destacant a Just Kidding (semifinalista de Got Talent 2018) 22.30 h Festa i la millor música a la platja, amb el Dj Jordi Sunyer.

Arriba la gran batalla. Allistau-vos al vostre exèrcit. Informau-vos-en al Centre d'Informació Jove o en el bar Sa Famili. 18 h Concentració i desfilada dels exèrcits. Cartaginesos, a l'Ajuntament; romans, a l'aparcament de l'edifici El Ruedo. 18.30 h Sortida de tropes i desfilada 19.30 h Trobada de tropes al camp de batalla (platja de s'Arenal) i intent de tractat de pau entre els dos exèrcits 20.00 h Gran batalla de tomates. 21 h Torrada de germanor per recuperar les forces. A preu popular


27


28


22 h Concert dels Stone Corners 23 h Gran concert d’Amparanoia. La banda liderada per Amparo Sánchez omplirà la platja de s'Arenal amb la seua música i ritme, en un concert emmarcat en la seua gira del 20 aniversari. 02 h FINAL DE FESTA I CASTELL DE FOCS

21 h XXI Mostra de Curtmetratges. A l'auditori de l'Espai Cultural Sa Punta des Molí.

Diumenge 2 de setembre 9 h III Aquatló Canal de Sant Antoni. 2,5 km de carrera a peu, 1 km de natació i 2,5 km de carrera a peu. Inscripció a www. elitechip.net. Ho organitza l’Ajuntament. 11.30 h Excursió amb barca per la costa. Recorregut per la costa del municipi de Portmany, des del port fins a cala d'Albarca, amb l'embarcació el Capitán Nemo. Us hi podeu inscriure al Centre d'Informació Jove fins al 31 d’agost. Heu de presentar el tiquet a la barca. Preu: 5 € per als adults, 3 € per als infants d'entre 7 i 14 anys; 50 per cent de descompte per a jubilats i discapacitats, i gratuït per als menors de 7 anys. Places limitades.

13 h Jambalaya Festival. Festa per a tota la família, amb classes de ball zideco (ball tradicional cajún), actuació en directe de la banda The Moonshine Band i Fat Gumbo Bradley, gastronomia, menú d'arròs Jambalaya. Ambientat en la cultura cajun del sud de Nova Orleans. A la zona de s'Arenal. 19 h Festival del color (Holi). Preparau-vos per gaudir un any més del Holi més popular de Portmany. Una festa especial i acolorida, amb la música dels DJs locals, convidats i l’ambient màgic del solpost de Ses Variades. Posau-vos ulleres de sol i roba vella de colors clars. A l’esplanada de ses Variades. 21 h XXI Mostra de curtmetratges. A l'auditori de l'Espai Cultural Sa Punta des Molí. RECORDATORI:

Dissabte 8 de setembre 9 h Competició de karate Trofeu Sant Bartomeu. Al pavelló Sa Pedrera. Organitzat per l’Associació Esportiva Samyd.

Diumenge 9 de setembre 9 h XXXVI Trofeu de judo Festes de Sant Bartomeu. Al pavelló Sa Pedrera. Organitzat per l’Associació Esportiva Samyd.

29


30


31


10 h XXXXa Mini marató festes de Sant Bartomeu. Al Passeig de ses Fonts. Organitzat per la Joventut Atlètica Sant Antoni (JASA). 19 h Tir amb bassetja. Al solar al costat de la Cooperativa Agrícola. Organitzat per la Joventut Atlètica Sant Antoni (JASA). Disfrutau del ball, de la música, de les nostres costums i recordau que en els espais on es consumeixi alcohol (revetlles, concerts,...) cal tenir en compte unes recomanacions bàsiques per tal de fer de la festa un moment de diversió i procurant reduir possibles males experiències. El més important:

32

Està prohibida la venda d’alcohol als menors d’edat I per aquelles persones que consumeixen alcohol, uns breus consells: • Abans de sortir, pensa quina nit t'espera i com vols que acabi. • Si surts i beus, torna en taxi, bus o a peu. • Sopa bé abans de sortir. • El conductor alternatiu; una vegada cadascú esquiva els danys per a tothom. • Sigues model per als més joves. • Si no vols, no has de beure alcohol.

Divendres 14 de setembre

22h Nits Amples: Cinema a la fresca: V de Vendetta en VOSE. A la plaça de darrere l’església.

Dissabte 22 i diumenge 23 de setembre

Fira d’estocs. A la plaça de darrere l’església. • Si beus alcohol, fes-ho lentament i alternant-ho amb refrescs o aigua. • Pensar que l’alcohol no t’afecta per conduir és comprar números per a la pitjor “rifa” que et podria tocar. • Les begudes “de garrafó” són de menor qualitat i poden ser més perjudicials. • Mesclar alcohol amb altres drogues multiplica els riscos. • Si alguna persona no es troba bé no la deixis sola. Crida al 112. • L'alcohol genera desinhibició, augmentant la probabilitat de conflictes. • No tots som ases, qualcú ha de tenir raonament. • Si t’enrotlles, utilitza el cap! Utilitza condons! • Cuida l’espai o el poble que t’acull; no l’embrutis i respecta el descans dels veïnats. • Si el teu amic va passat, no el deixis conduir.


33


Del 9 al 25 de agosto

Torneo de Tenis Fiestas Sant Bartomeu 2018. Individual, dobles e infantil (hasta los 13 años). En Marble Stella Maris. Más información e inscripción en los teléfonos: 649195587 o 629073598. Organizado por la sección de tenis del CF Sant Rafel.

Sábado 11 de agosto 34

18 h Exposición de Cristina Gonzälez: «Psicogeografías del color». En la sala Walter Benjamin de Sa Punta des Molí. Hasta el 18 de agosto. 18.30h Trikids Challenge Sant Bartomeu. Triatlón infantil a partir de 2 años, en el complejo deportivo Can Coix. Más información e inscripción en la web www.ibizabluechallenge.com/trikids-challenge/

Domingo 12 de agosto 21 h Nits Amples: concierto de Ablaye Seck. Música africana. En la plaza de detrás de la iglesia.


35


36


Miércoles 15 de agosto 21 h Nits Amples: Nacho Lezcano y Samuel Pérez & Friends. Un paseo por los proyectos personales de estos dos artistas que va del tango al bolero, pasando por el jazz. Un estilo mestizo e inspirado en lo antiguo, pero madurado con músicas más modernas. En la plaza de detrás de la iglesia.

22 h Gran concierto de Verano Diego el Cigala & Cali Big Band. Llegan a Portmany para presentarnos su nuevo disco Indestructible, que mezcla el flamenco con los ritmos caribeños como la salsa, el merengue o la bachata. ¡No te lo pierdas! En el patio del colegio Cervantes.

Jueves 16 de agosto 17.30 h Merienda de Sant Bartomeu – La fiesta de los mayores. Música, baile, sangría, buñuelos y orelletes. Organizado por la Asociación de personas mayores de Sant Antoni. En el local de la tercera edad del Clot Marès. 18 h Torneo de petanca. Promoción de categorías infantiles. En la plaza de España. Organizado por el Club Petanca Sant Antoni.

37


38


39


40

Viernes 17 de agosto

Sábado 18 de agosto

20.30 h Gran espectáculo de danza "Gala". A cargo de la fábrica de los sueños Ape Dream. En Sa Punta des Molí.

10 h XVIII Día de la Piragua. Prueba popular. Inscripción en el Club Náutico. Recorrido: Club Náutico - Cala Gració - Club Nàutic.

22 h Nits Amples: Cine al aire libre: La La Land. Sesión de cine gratuito al aire libre, en VOSE. Para mayores de 13 años. En la plaza de detrás de la iglesia.

16:30 h Bádminton playa para jóvenes. En cala Gració. Inscripción en el mismo lugar. Organizado por el Club Bádminton Portmany.

17 h Club Supergarrits. En el patio del colegio Cervantes. Un evento para toda la familia. Talleres, castillos hinchables, merienda, pintacaras, fiesta de la espuma y sorpresas aseguradas. Amenizado por el mago Albert de Showsibiza.com. La recaudación del bar y los donativos serán en beneficio de la Asociación de Personas con Necesidades Especiales de Eivissa y Formentera (APNEEF). 17 h Maquillaje de caras y atracciones diversas. 17.30 h Coreografías de zumba y mucha animación para recibir la gran fiesta del color (Holi).

18.30 h Fiesta de la espuma. Traed cubos y pistolas de agua. Y no os olvidéis de la gorra, bañador, toalla, chanclas que no patinen y, sobre todo, las ganas de pasarlo bien! 20 h Cierre de puertas.


41


18 h Fiesta payesa en el Molí d'en Simó. Exposición de los trabajos de los artesanos de la Asociación Artesanal de Portmany y xacota payesa (baile, música y tradiciones). A las 20 h, baile payés a cargo de Sa Colla Brisa de Portmany.

Tarde al fresco

En el Passeig de ses Fonts: 18 h Mercadillo solidario con artículos artesanales de la asociación RqueR.

42

19.30 h Degustación de horchata y fartons para refrescarse a la puesta de sol. A cargo de la Asociación Cultural Valenciana. 20 h Torneo de petanca 'Nocturno - 12 horas' Fiestas de Sant Bartomeu. En las pistas de Can Bonet. Organizado por el Club Petanca Sant Antoni. 20 h Texas Girls! El carácter más femenino del rock'n'roll, con la actuación de los grupos Windrose y The Country Acustic Girls. Clases de baile gratuitas a cargo de Sunset Swing Club. En la zona del Arenal. 21 h Exhibición de gimnasia rítmica. A cargo del Club de Gimnasia Rítmica Sant Antoni. En Sa Punta des Molí.

Domingo 19 de agosto 21 h Nits Amples: Concierto de Cris Blasco. Canción de autor. En la plaza de detrás de la iglesia.

Lunes 20 de agosto 19 h Taller de pintura al aire libre. A cargo de la pintora Loli Hidalgo. Abierto a todos los públicos. En Sa Punta des Molí.

Martes 21 de agosto 18 h Torneo de petanca para veteranos. En la plaza de España. Organizado por el Club Petanca Sant Antoni. 20 h Feria de atracciones: el día de los niños. La feria de atracciones de la avenida Dr. Fleming le ofrece todas las atracciones disponibles a 1 € y el tirador gigante a precio especial de 10 €. Entre las 20 y las 23 horas. Pura adrenalina a precio de amigo!

Miércoles 22 de agosto 19 h Cucañas y juegos infantiles. En la plaza de España. Organizado por el Club Petanca Sant Antoni.


43


44


Jueves 23 de agosto 20 h Carpa rociera. Apertura de la carpa de la Hermandad de Nuestra Señora del Rocío de San Antonio. Con actuaciones, baile y música flamenca. Hasta el 26 de agosto. En el aparcamiento del mercado payés. 21 h Nits Amples: Alejandro Rodríguez. Presenta su nuevo espectáculo flamenco Pinceladas de Folklore. Un viaje de mestizaje entre la cultura ibicenca y la andaluza para llenar una noche mágica. En la plaza de detrás de la iglesia. 00 h Traca de bienvenida a la festividad de Sant Bartomeu. Organizado por el Club Petanca Sant Antoni. En la plaza de España.

Viernes 24 de agosto

Día de

t n a Sartomeu

B

8 h Gran mascletà. En la plaza de España. Daremos la bienvenida al día de nuestro patrón. Organizado por el Club Petanca Sant Antoni. 08.30 h Chocolatada popular para los madrugadores. Organizado por el Club Petanca Sant Antoni. En la plaza de España. 10.30 h Fiestuki Piruleto splash Sant Bartomeu. ¡Ven a refrescarte! Espuma, juegos y mucha animación. Trae gafas de agua, gorra, bañador, toalla y chanclas que no patinen. En la plaza de España.

45


19 h Bartomeu Surf. Ven a hacer surf en la ola infinita. El FlowRider es una actividad que no requiere experiencia y aprenderás a surfear en menos de una hora. Vive la mezcla de sensaciones entre surf, skate, snowboard y wakeboard. Edad de los participantes: hasta los 18 años; altura mínima requerida: 1,10 m. Deben ir acompañados de un adulto. Precio popular de 5 €. En el Surf Lounge Ibiza.

46

19.30 h Misa solemne y procesión. En la iglesia, seguida de la procesión por las calles del pueblo en honor a nuestro patrón, San Bartolomé apóstol 21.30 h Exhibición de baile payés. A cargo de sa Colla de Portmany. Vino y buñuelos en la plaça de detrás de la iglesia 20.30 h Sunset Swing Festival. Inicio del Festival. Clases gratuitas de rock'n'roll y rockabilly jive a cargo de Sunset Swing Club y concierto de Rockola Project. En la zona de s’Arenal.

Celebremos nuestro patrón En el Passeig de ses Fonts 22.00 h Gran espectáculo "RETURN", a cargo de la compañía de danza Ape Dream Dance.

Pasacalles y correfuegos

23 h A cargo de los demonios y brujas ibicencas Es Mals Esperits

Normas de seguridad para los asistentes y participantes: • Lleve ropa de algodón (nunca sintética), preferiblemente vieja, con mangas y pantalones largos. • Lleve un gorro que tape toda la cabeza y un pañuelo de algodón para taparse la nuca. • Protéjase los ojos y mire siempre hacia abajo. • Déjese llevar por las indicaciones de las brujas y los demonios. • Respete las figuras de fuego. • Entérese, antes de participar en el correfuego, de donde están los puntos de asistencia sanitaria. • En caso de sufrir quemaduras, diríjase inmediatamente a los puntos de asistencia sanitaria. • En caso de peligro, siga las recomendaciones de las brujas y los demonios. • Disfrute del fuego con cuidado.


47


00 h Gran castillo de fuegos artificiales que iluminará el cielo de la bahía de Portmany. 00.30 h ¡Que continúe la fiesta! Con la mejor selección musical a cargo de DJs locales. En el Passeig de ses Fonts.

Sábado 25 de agosto

9 h II Torneo de Voley playa Fiestas de Sant Bartomeu 2018. En cala Gració. A partir de 16 años. Precio: 5 € por persona. Más información e inscripción en esports@santantoni. net. Lo organiza el Ayuntamiento.

48

16 h Torneo de fútbol sala Fiestas de Sant Bartomeu 2018. En el polideportivo Ses Païsses. De 6 a 17 años. Toda la información e inscripción en el Centro Social de Can Bonet. Organizado por la Asociación de Vecinos de Can Bonet. 10 h IX Otaku meeting Ibiza. Un fin de semana de actividades culturales y ocio alternativo para los jóvenes. Manga, anime, cómics, videojuegos, cine y juegos de mesa y rol. Concursos, torneos, karaoke, talleres de cosplay y actividades relacionadas con la cultura japonesa. En el Espai Jove. 18 h Trofeo BTT XCO Fiestas de Sant Bartomeu. En sa Talaia de Sant Antoni. Organizado por el Club Ciclista Sant Antoni.

18.30 h Refresca’t! Una fiesta refrescante y pasada por agua con Cachirulo y sus amigos. Castillos hinchables con piscina y zona de combates de agua, donde los participantes compiten para ver quien acaba más mojado. En el Passeig de ses Fonts. 20 h Sunset Swing Festival. Clases abiertas y gratuitas de Lindy Hop con un profesor de nivel nacional y otros estilos como collegiate shag, balboa o boogie woogie. Todo ello acompañado por las actuaciones de The Frígolos y The Skiffle Kings. En la zona de s’Arenal. 21.30 h Espectáculo de baile. Con los alumnos del estudio de danza Adrián Pineda: moderno, ballet, flamenco, sevillanas, salsa y bachata. En el Passeig de ses Fonts.

Domingo 26 de agosto 10 h Travesía Fiestas de Sant Bartomeu (750 m). Salida de la Cova de ses Llagostes. Inscripciones en www.elitechip.net y en el Caló des Moro a partir de las 8.30 h. Lo organiza el Ayuntamiento. 11 h Campeonato de Ibiza de colchonetas hinchables (200 m). Se premiará el mejor disfraz. Salida desde Caló des Moro. Inscripciones en www.elitechip.net y el lugar de salida a partir de las 8.30 h. Lo organiza el Ayuntamiento.


49


50


10 h IX Otaku meeting Ibiza. Un fin de semana de actividades culturales y de ocio alternativo para los jóvenes. Manga, anime, cómics, videojuegos, cine y juegos de mesa y de rol. Concursos, torneos, karaoke, talleres de cosplay y actividades relacionadas con la cultura japonesa. En el Espai Jove. 11 h Parque acuático. Ven al Ocean Mania a disfrutar del parque hinchable en el mar. Toboganes, trampolines y los obstáculos más divertidos. Los menores deben llevar una autorización de sus padres y tener 12 años. Precio: 4 €. Toda la recaudación se destinará a Cáritas Sant Antoni. En Sa Punta des Molí. 13 h Sunset Swing Festival. Fin de fiesta del Sunset Swing Festival. Con una Hula Party, ven vestidos de hawaiano o hawaiana, a bailar con las actuaciones de The Lucy Sky & The Diamonds y de Poison Ivi. Además, habrá concurso de baile, productos retro y exhibición de coches clásicos. En la zona de s’Arenal.

La Festa de la Terra En el passeig de ses Fonts

19 h Taller de armamento de cartagineses y romanos. Pintura de escudos y espadas, personalización de títeres y demostración de tiro con honda. 19.30 h Pintada infantil de camisetas. En el jardín del parque del Passeig de ses Fonts. 19 h Mercado tradicional. Productores locales y artesanos de toda Ibiza ofrecerán productos de la huerta ibicenca y expondrán toda clase de artesanía tradicional. También habrá una degustación de sandías. A cargo de la Asociación Artesanal Portmany. 20.30 h Exhibición de baile payés. A cargo de Sa Colla de Can Bonet 21 h Evolution Show. Música, baile y animación a cargo de Eivi-Dance, compañía de espectáculos. 21.30 h Sardinada popular con verduras de la tierra. Venid vestidos de campesino y os invitamos a una sardinada para chuparse los dedos! 23 h Concierto de Billy Flamingos.

51


Lunes 27 de agosto

Miércoles 29 de agosto

20 h Inauguración de la exposición Pop art. En el Far de ses Coves Blanques y en Sa Punta des Molí.

12 h Súper tobogán acuático. El Ayuntamiento os invita a disfrutar de una nueva atracción temporal: un tobogán acuático de 100 metros, que se instalará en el camino de Cas Ramons, y que irá desde el pabellón municipal hasta la rotonda del IES Quartó de Portmany. La actividad es gratuita y pueden participar personas de todas las edades. En el camino de Cas Ramons.

19 h Clase de iniciación a la calistenia y exhibición profesional. Impartida por Manolo Hidalgo y Javier Guardiola. En el parque de calistenia de la playa de s’Arenal.

Martes 28 de agosto 52

20 h Feria de atracciones: el día de los niños. La feria de atracciones de la avenida Dr. Fleming le ofrece todas las atracciones disponibles a 1 €, el tirador gigante a precio especial de 10 €. Entre las 20 y las 23 horas. ¡Pura adrenalina a precio de amigo! Actividades en el Complejo Deportivo Can Coix 28 y 30 de agosto 20 h Master class de Zumba al aire libre (campo de F-7) 29 de agosto 18 h Master class de spinning 20.30 h Master class de body pump al aire libre (campo de F-7) 31 de agosto De 16.30 a 19.30. Puertas abiertas en la piscina municipal con hinchables para mayores de 8 años. De 19.30 a 20.30. Master class de aquagym para niños, padres y mayores. 1 de setembre De 10 a 13 h Puertas abiertas en la piscina municipal con hinchables para niños de entre 3 y 8 años.

19 h Unexpected Gathering - Fiesta dance. Disfruta de la puesta de sol en Sa Punta des Molí con la música de artistas locales. 19.30 h Globo aerostático. Te invitamos a contemplar las fantásticas vistas de nuestro municipio y nuestra bahía desde un globo aerostático, que hará subidas y bajadas hasta el atardecer. Actividad gratuita a cargo de Ibiza en Globo. No es necesaria inscripción previa. En el velódromo del complejo deportivo Can Coix. 20:30 h Ajedrez al aire libre - Campeonato de Sant Bartomeu. Torneo de ajedrez abierto a todos. En la plaza de detrás de la iglesia. Organizado por Amics dels Escacs. 21 h Amistoso Fiestas de Sant Bartomeu: SD Portmany – Sant Rafel 3a división. En el campo municipal de fútbol de Sant Antoni.


53


Jueves 30 de agosto 21h Nits Amples: actuación de Ashtar Abdo. Música siria y kurda en estado puro. En la plaza de detrás de la iglesia.

Viernes 31 de agosto 20.30 h Exhibición de gimnasia rítmica. A cargo del Club de Gimnasia Rítmica Portmany. En el auditorio de Sa Punta des Molí.

54

22 h Nits Amples: Cine al aire libre: Minions en castellano. En la plaza de detrás la iglesia.

Sábado 1 de septiembre XIV Fiesta de cartagineses XIV Fiesta de cartagineses y romanos.Playa de s'Arenal. y romanos.Platja de s’Arenal Primera jornada.

18 h Batalla infantil del agua, fiesta de la espuma y animación con bailes y magia con el mago Albert de Showsibiza.com, traed armas, pistolas de agua... Quien participe vestido de cartaginés o romano tendrá un regalo. 20 h Merienda a las nuevas tropas infantiles. 21.30 h Inauguración del campamento fiestero. Con la actuación de Estudio 64, espectáculo de danza que nos emocionará con una adaptación de Alicia en el País de las Maravillas y vibrar con grupos de danzas urbanas, destacando a Just Kidding (semifinalista de Got Talent 2018). 22.30 h Fiesta y la mejor música en la playa, con el Dj Jordi Sunyer.

Segunda jornada.

Llega la gran batalla. Alístate en tu ejército. Infórmate el Centro de Información Joven o en el bar Sa familia. 18 h Concentración y desfile de los ejércitos. Cartagineses, en el Ayuntamiento; romanos, en el aparcamiento del edificio El Ruedo. 18.30 h Salida de tropas y desfile 19.30 h Encuentro de tropas al campo de batalla (playa de s’Arenal) e intento de tratado de paz entre los dos ejércitos 20.00 h Gran batalla de tomates. 21 h Torrada de hermandad para recuperar las fuerzas. A precio popular.


55


22 h Concierto de los Stone Corners 23 h Gran concierto de Amparanoia. La banda liderada por Amparo Sánchez llenará la playa de s’Arenal con su música y ritmo, en un concierto enmarcado en su gira del 20 aniversario. 02 h FIN DE FIESTA Y CASTILLO DE FUEGOS

21 h XXI Muestra de Cortometrajes. En el auditorio del Espai Cultural Sa Punta des Molí.

Domingo 2 de septiembre 56

9 h III Acuatlón Canal de Sant Antoni. 2,5 km de carrera a pie, 1 km de natación y 2,5 km de carrera a pie. Inscripción en www.elitechip.net . Lo organiza el Ayuntamiento. 11.30 h Excursión en barco por la costa. Recorrido por la costa del municipio de Portmany, desde el puerto hasta cala de Albarca, con la embarcación el Capitán Nemo. Os podéis inscribir en el Centro de Información Joven hasta el 31 de agosto. Se deberá presentar el ticket en la barca. Precio: 5 € para los adultos, 3 € para los niños de entre 7 y 14 años; 50 por ciento de descuento para jubilados y discapacitados, y gratuito para los menores de 7 años. Plazas limitadas.

13 h Jambalaya Festival. Fiesta para toda la familia, con clases de baile zideco (baile tradicional cajún), actuación en directo de la banda The Moonshine Band y Fat Gumbo Bradley, gastronomía, menú de arroz Jambalaya. Ambientado en la cultura cajún del sur de Nueva Orleans. En la zona de s’Arenal. 19 h Festival del color (Holi). Prepárate para disfrutar un año más del Holi más popular de Portmany. Una fiesta especial y colorida, con la música de los DJs locales, invitados y el ambiente mágico del atardecer de Ses Variades. Poneos gafas de sol y ropa vieja de colores claros. En la explanada de Ses Variades. 21 h XXI Muestra de cortometrajes. En el auditorio del Espai Cultural Sa Punta des Molí. RECORDATORIO:

Sábado 8 de septiembre 9 h Competición de karate Trofeo Sant Bartomeu. En el pabellón Sa Pedrera. Organizado por la Asociación Deportiva Samyd.

Domingo 9 de septiembre 9 h XXXVI Trofeo de judo Fiestas de Sant Bartomeu. En el pabellón Sa Pedrera. Organizado por la Asociación Deportiva Samyd.


10 h XXXX Mini maratón fiestas de Sant Bartomeu. En el Passeig de ses Fonts. Organizado por la Juventud Atlética Sant Antoni (JASA). 19 h Tiro con honda. En el solar junto a la Cooperativa Agrícola. Organizado por la Juventud Atlética Sant Antoni (JASA).

Viernes 14 de septiembre 22 h Nits Amples: Cine al aire libre: V de Vendetta en VOSE. En la plaza de detrás de la iglesia.

Sábado 22 y domingo 23 de septiembre

Feria de Stocks. En la plaza de detrás de la iglesia.

57


58


59


60


61


62


63


64

Sant Antoni de Portmany Sant Bartomeu 2018  
Sant Antoni de Portmany Sant Bartomeu 2018  
Advertisement