Page 1

_

1

1 1

_

1

#GIRONELLAésCARNESTOLTES 15, 16, 17 i 18 de Febrer de 2018

-

-1 1

� c;1rnEL1P.

CJ @AjGironella IJ Ajuntament de Gironella

� @AjGironella

#gironellaéscarnestoltes

-

11


Automecanica Jordi

MUNICH GROUP

TOYOTA

Camí de sant Bartomeu, 39-40 Poi. lnd. La Valldan. BERGA

(Q938211796

i/t. EIVGÜV):ff±b'1f

s:ue

Aixecaments topografics • Georeferenciació de finques Gestió cadastre (GML) - registre • Amidament i replanteig de parcel les Direccions d'execució • Projectes de magatzems i naus industrials Tramitació cédula d'habitabilitat

Carrer de l'Estació, 5, 1 r- 08680 GIRONELLA Tel. 626987258- 626987259 www.d2topografia.com dalmau@d2topografia.com


funeraria PUJOLS

Tanatori

}ordi Pujols Valls C/. Roser, 22 · 08680 GIRONELLA (Barcelona)· Tel. 93 825 0119 e-mai 1: funeraria@pujols.cat

(JlRANSVINYMS Servels de recolllda de resldus I neteJa viaria

ECOLOGIA AL SERVEI DEL SEU POBLE

inyes S.L.

"'-/1 1---r E>< InstaHacions industrials:

1-l L__J

- Contra incendis -Aire cornprirnit -Aparells a pressió -Climatització i calefacció -Vaporigas -Procés de soldadura hornologat

1nfo@transv1nyots cat

http /ltransvmyots cal/


PROGRAMACIÓ 9/02/2018 Divendres

17.00h

Decora el teu antifaç. Lloc: La Llar. Obert a tothom. Gratuït.

15/02/2018 Dijous 16.30h

Canta i balla amb Laura Luceño. Lloc: La Llar. Obert a tothom. Gratuït.


18.00h

Botifarrada popular. Lloc: La Llar. Obert a tothom. Preu: 4€. *Cal apuntar-se prèviament. 19.30h Arribada de La Perla. Lloc: Plaça de la Vila. 20.00h Ple Extraordinari. Traspàs alcaldia i lectura de la pregó - Garrofa guanyadora. Lloc: Ajuntament de Gironella. 20.30h Desfilada - concurs de mascotes disfressades. Lloc: Plaça de la Vila. *Inscripcions App.

16/02/2018 Divendres

09.30h

Rua de carnestoltes escolar. Lloc: Cal Bassacs. 10.30h Rua de carnestoltes escolar. Lloc: Avinguda Catalunya. 12.00h Esmorzar + Pregó + espectacle de La Perla. Lloc: Local del Blat. *Només escoles. 13.00h Carnestoltes a la Fundació Sant Roc. Lloc: Fundació Sant Roc. 15.15h Disco Carnestoltes escolar. Lloc: Local del Blat. *Només escoles. 19.30h Glitter Party Kids. Lloc: Local del Blat. Preu: 1€. 20.30h Big Glitter Party. Lloc: Local del Blat. Preu: 3€.


17/02/2018 Dissabte

10.30h

Arribada de la Megapubilla, jutgessa del concurs d’aparadors i balcons. Lloc: Tot Gironella. *Inscripcions App. 13.30h Entrega de premis aparadors i balcons. Lloc: Plaça de l’Estació. 16.30h Concentració de carrosses. Lloc: Davant del Local del Blat. *Inscripcions App.

17.00h

Concentració de comparses. Lloc: Davant del Local del Blat. *Inscripcions App.

17.30h

Inici de la gran Rua de Carnestoltes amb la Megapubilla el Sr. Callau i les xarangues: Tocabemolls, Damm-er, Diga’ls-hi inquiets i Sidral Brass Band. Recorregut: Local del Blat, Carrer del Riu, Pont de les Eres, Av. Catalunya, Estació, Pi i Margall, Pompeu Fabra, St. Joan Baptiste de la Salle, Carretera de Casserres, Avda. Catalunya, Farguell, Local del Blat.

20.00h

Desfilada final de la Rua i final de festa. Lloc: Davant de Local del Blat. *Inscripcions App.

23.00h

Carnabars. Recorregut: Local del Blat, Carrer del Riu, Pont de les Eres, Av. Catalunya, Estació, Pi i Margall, Pompeu Fabra, St. Joan Baptiste de la Salle, Carretera de Casserres, Avda. Catalunya, Passatge de l’hospital, Local del Blat.


00.00h Festival Gironella ho peta amb Hey Pachucos, Mon Dj i Parèntesis Grup. Lloc: Local del Blat. Preu: 5€.

18/02/2018 Diumenge 18.00h

Audiència I-Real de Toni Albà. Lloc: Local del Blat. Preu: 5€ anticipada (Ajuntament, Llibreria Guinó). Taquilla 7€.


BASES DEL CONCURS DE COMPARSES 1.Objecte

El Carnestoltes de Gironella té un caràcter popular i festiu, cosa que s’aconsegueix amb la col·laboració i l’esforç de les comparses que hi participen. L’Ajuntament, des de la seva Regidoria de Cultura i Festes, tan sols té la tasca de coordinar i aglutinar els diferents actes i el que té a veure amb la seva organització. El concurs de comparses de Gironella se celebrarà el dissabte 17 de febrer de 2018, durant la rua de carnestoltes per Gironella amb inici a les 17.30h davant del Local del Blat i amb el recorregut següent: Carrer del riu, Pont de les Eres, Avinguda Catalunya, carrer estació, Plaça Pi Maragall, …fins a davant del Local del Blat. Un cop acabada la rua , a 2/4 de 8 del vespre aproximadament, començarà la desfilada de comparses davant del jurat al mateix lloc d’inici de la rua, davant del Local del Blat.


2. Participació

Podran participar en la rua de Carnaval totes aquelles comparses que ho desitgin amb un mínim de 8 persones per comparsa i que compleixin els requisits establerts en aquestes bases. Hi ha 2 categories, local i forània.

3. Premis

El jurat valorarà cadascuna de les comparses participants i farà una classificació que obtindran els premis següents:

CATEGORIA LOCAL (mínim la meitat dels integrants han de ser residents a Gironella) PREMIS A LA MILLOR COMPARSA 1er premi: 400€ 2n premi: 200€ 3r premi: 100€ PREMIS A LA MILLOR DISFRESSA 1er premi: 300€ 2n premi: 150€ 3r premi: 100€ Les comparses que participin a la categoria local només podran obtar a un premi (a la millor comparsa o a la millor disfressa), en cap cas, una comparsa podrà guanyar dos o més premis. CATEGORIA FORÀNIA (no residents a Gironella) 1er premi: 250€ ALERTA: Desaconsellem les carrosses amb vehicle motoritzat i música.

4.Inscripcions

Les comparses s’hauran d’inscriure, de manera gratuïta, via telemàtica a través de l’APP omplint el formulari “concurs de comparses” abans del divendres 16 de febrer de 2018. Cal indicar el nom de la comparsa, el número de participants, la categoria en què participen, si porten carrossa, si és motoritzada, si porten musica, un nom del responsable de la comparsa, el telèfon i correu electrònic.

5. Jurat

El jurat estarà compost per 5 persones de fora del municipi. El jurat actuarà amb la màxima llibertat i discrecionalitat i tindrà, a més a més de les facultats normals de discernir el premi i emetre la resolució, les d’interpretar les bases i determinar les normes del seu funcionament. La resolució del jurat serà inapel·lable.


El jurat estarà situat a l’escenari de davant del Local del Blat, on podrà observar de manera clara les diferents comparses i valorar-les.

6. Atorgament del premis

Un cop finalitzada la desfilada el jurat deliberarà allà mateix i en dirà els premiats.

7.Altres condicions

Cada comparsa tindrà un nom i, evidentment el vestuari, si s’escau, anirà d’acord amb aquest nom, que serà amb el qual s’hauran inscrit. Cada comparsa portarà un rètol que facilitarà l’organització i que ha de portar en tot moment per distingir la comparsa. Cal remarcar que per a poder optar als premis, els vestits de les comparses i carrosses han de tenir un mínim de dignitat. La rua l’obrirà la carrossa de la Perla. L’ordre de sortida de la rua s’informarà al moment. Es recomana carrosses, carretes, carretons sense motor, empeses manualment per a un bon funcionament de la rua i compactar-la millor; també sense música, ja que tota la rua estarà coberta amb la seva pròpia animació. En cas contrari, l’organització es reserva el dret de col·locar les carrosses motoritzades i amb música al final de la rua. Cada comparsa designarà una persona, que serà la responsable de la bona marxa de la seva colla i de fer-la arribar a l’hora indicada al punt de sortida de la rua, és a dir, tot el que té relació a la responsabilitat i el bon comportament de la seva colla. Les comparses hauran de situar-se al lloc que se’ls atorgui de sortida entre el Local del Blat i el carrer Farguell. Les comparses amb carrossa s’han de presentar a la sortida a les 16.30h, I les comparses sense carrossa, a les 17.00h Les comparses que arribin més tard seran automàticament col·locades al final de la rua. Les colles participants a la rua hauran de seguir sempre i en tot moment les instruccions que se’ls pugui donar per part dels responsables de l’organització. L’organització es reserva el dret de variar alguna d’aquestes normes de participació així com tot el referent al desenvolupament de la rua, si ho estima corresponent. Les comparses que incompleixin les normes anteriors no podran optar a cap dels premis. La participació de les comparses a la Rua del Carnestoltes de Gironella implica l’acceptació de totes i cadascuna d’aquestes normes de participació alhora que se cedeixen els drets d’imatge de tots els participants de cada comparsa a l’Ajuntament de Gironella perquè aquest pugui publicar les fotografies i filmacions que hi puguin haver.


BASES DEL CONCURS D’APARADORS 1. Temàtica

Les religions i cultures del món.

2. Premis AL MILLOR APARADOR 1er premi 100€ 2n premi 75€ 3r premi 50€

3. Inscripcions

Cal apuntar-se a a través de l’APP de Gironella omplint el formulari d’inscripció al concurs d’aparadors.

4. Jurat El jurat estarà compost per 5 persones de fora del municipi. El jurat actuarà amb la màxima llibertat i discrecionalitat i tindrà, a més a més de les facultats normals de discernir el premi i emetre la resolució, les d’interpretar les bases i determinar les normes del seu funcionament. La resolució del jurat serà inapel·lable. El jurat visitarà els aparador dissabte 17 de febrer al matí.

5. Atorgament dels premis

Els premis s’entregaran dissabte 17 de febrer al matí, un cop el jurat hagi deliberat.

BASES DEL CONCURS DE BALCONS 1. Temàtica Lliure

2. Premis AL MILLOR BALCÓ 1er premi: Lot de productes del Berguedà

3. Inscripcions

Cal apuntar-se a través de l’APP de Gironella omplint el formulari d’inscripció al concurs de balcons.


4. Jurat El jurat estarà compost per 5 persones de fora del municipi. El jurat actuarà amb la màxima llibertat i discrecionalitat i tindrà, a més a més de les facultats normals de discernir el premi i emetre la resolució, les d’interpretar les bases i determinar les normes del seu funcionament. La resolució del jurat serà inapel·lable. El jurat visitarà els balcons el matí del dissabte 17 de febrer.

5. Atorgament dels premis

Els premis s’entregaran dissabte 17 de febrer al matí, un cop el jurat hagi deliberat.

BASES DEL CONCURS DE GARROFES 1. El concurs està obert a partir de 16 anys. 2. El contingut de les garrofes ha de contenir, majoritàriament,

esdeveniments ocorreguts a Gironella, però també se’n poden tractar d’altres que un consideri oportuns.

3. La presentació de les garrofes serà impresa en full DIN A-4 i a una sola

cara. S’haurà de lliurar un exemplar dins d’un sobre tancat en blanc, on hi haurà de figurar “Concurs de Garrofes” i l’edat del concursant. Aquest sobre ha d’incloure un altre sobre tancat amb el lema i l’edat escrits a sobre, i les dades personals a dins.

4. Premis:

La garrofa guanyadora serà el pregó del Carnestotles 2018 de Gironella i valorada en 150€ de premi. El premi s’entregarà dijous 15 de febrer a la sala de plens de l’Ajuntament de Gironella a les 20.00h i la garrofa es llegirà durant el ple extraordinari de traspàs d’alcaldia.

5. La data límit de presentació de garrofes és el dijous 8 de febrer de 2018, a les 14.15 hores a l’Ajuntament de Gironella.

6. El guanyador es coneixerà dijous 15 de febrer. 7. El jurat estarà format per persones qualificades i el seu veredicte serà

inapel·lable. El jurat pot optar per declarar un dels premis desert, si així ho considera convenient.

8. El jurat valorarà l’originalitat i la bona estructura gramatical de les garrofes.


BASES DEL CONCURS DE DISFRESSES DE MASCOTES 1. Temàtica Lliure

2. Premis AL LA MILLOR DISFRESSA 1er premi: val de 50€ en productes d’animals

3. Inscripcions

Cal apuntar-se a través de l’APP de Gironella omplint el formulari d’inscripció al concurs de disfresses de mascotes.

4. Participació

El concurs tindrà lloc dijous 15 de febrer a les 20.30h a la Plaça de la Vila, Gironella. Tots els animals han d’anar disfressats. Les disfresses han de ser lleugeres i el més còmodes possible. Les disfresses no podran impedir les necessitats fisiològiques de l’animal.

5. Jurat

El jurat estarà designat per persones de l’organització.. El jurat actuarà amb la màxima llibertat i discrecionalitat i tindrà, a més a més de les facultats normals de discernir el premi i emetre la resolució, les d’interpretar les bases i determinar les normes del seu funcionament. La resolució del jurat serà inapel·lable.

6. Atorgament dels premis

Els premis s’entregaran dijous 15 de febrer, un cop el jurat hagi deliberat.

7. Altres condicions

L’organització es reserva el dret a excloure qualsevol participants que es cregui que no compleix amb el punt 4 de les normes del concurs. L’organització es reserva el dret a excloure aquells participants que: posin en perill el desenvolupament del concurs, mostrin un mal comportament cap als animals i participants, la qualitat de la disfressa no compleixi els requisits d’aquesta normativa, o la falta de neteja de l’animal.

Producció Editorial: Edicions MIC


AQUEST CARNESTOLTES NO SIGUIS POCA-SOLTES

Manual per sobreviure al carnestoltes de Gironella

r

No utilitzis esprais durant la rua Són altament inflamables i posen en perill a les persones que participen a la rua i als espectadors.

No, és no 1 si et trobes en una situació d'abus, denuncia-he!

No beguis al carrer 1 si ho fas, no deixis el carrer brut. Recull ampolles, gots... i llenc;a-ho a les escombraries.

Si beus, no condueixis

Si has begut, torna a casa amb algú que no ho hagi fet, truca perque et vinguin a buscar, o camina! Una micad'aire frese sempre va bé.


_

1

1

_

1

1

'I' JL

COMPANY THE HOME OF T PEOPLE

Benefíciate de los principios activos de nuestras infusiones WWW.TCOMPANYSHOP.COM

-1 1

11


BIENVENIDOS A RAFAELHOTELES BY LA PLETA Bienvenidos a un hotel único donde disfrutar de cualquier servicio personalizado: desde un paseo en trineo de perros hasta el tratamiento de spa más selecto o las más atrevidas propuestas de los mejores chefs con Estrellas Michelín ... y todo a escasos minutos del telesilla de Esquiros (en transporte privado y sin aglomeraciones).

Descubre las nuevas EXPERIENCIAS LA PLETA en www.lapleta.com

EXPERIENCIA ROMÁNTICA

l'J

EXPERIENCIA ASIÁTICA

rafaelhotelesbylaPleta

EXPERIENCIA AVENTURA

t: lapleta

EXPERIENCIA DÉTOX

@ lapletahotel

Gironella Carnaval 2018  
Gironella Carnaval 2018  
Advertisement