Page 27

EL PONT 227 (v7)_Maquetación 2 29/01/15 10:10 Página 27

ESPORTS

Ignacio Ávila rep la medalla de la Real Orden al Mérito Deportivo El ciclista paralímpic resident a Esplugues Ignacio Ávila, amb discapacitat visual, ha estat condecorat recentment amb la medalla de la Real Orden al Mérito Deportivo, una distinció que també ha rebut el seu pilot de tàndem, Joan Font. Ignacio Ávila –que abans va triomfar com a atleta i és doble medallista paralímpic– s’ha proclamat, en la seva nova trajectòria com a ciclista, subcampió del món en ruta i contrarellotge 2013 i en pista 2014.

Competició comarcal escolar de gimnàstica artística

Ignacio Ávila, a la dreta de la foto, amb el seu pilot Joan Font

A nivell comarcal, Esplugues destaca per la quantitat i qualitat de la gimnàstica artística que s’hi practica. Per això, cada any acull una de les jornades del Campionat Comarcal dels Jocs Escolars. El 24 de gener al CEM Les Moreres es van reunir gimnastes de categories prebenjamí, aleví, cadet i juvenil (des de 1r de primària fins a batxillerat).

Destacada participació del CGE Les Moreres a Àustria i Andorra

16 equips federats, amb 192 esportistes, i 23 conjunts, amb 230 alumnes, que prenen part en la lliga escolar local. Aquests són els números per a la temporada actual del Penya Esplugues, un dels clubs més importants de futbol sala de Catalunya, sobretot en categories inferiors. D’altra banda, cinc components d’equips inferiors del club van obtenir medalla, com a integrants de la selecció del Baix Llobregat, als Campionats Comarcals de Seleccions Base: Mireia Tremps i Carlota González, campiones en cadet base femení; Biel Vicente i Marco Méndez, subcampions en benjamí masculí; i Joel Peinado, tercer en aleví masculí.

Èxits importants del Club Gimnàstica Les Moreres en competicions internacionals. A la prestigiosa Alpen Adria Cup, a Klagenfurt (Àustria), Alba Petisco va ser segona en el nivell L3, i Carlota Rodríguez-Fischer setena a L2 (ambdues a la foto amb les entrenadores). Al Torneig de Serradells (Andorra) van destacar M. Catllà i K. Kouzmenko (segona i tercera en nivell 1), A. Ortega (tercera en nivell 2) i J. Zott (segona en Open).

Esquaix: campiona espluguenca a l’Open júnior de Suïssa

Taekwondo: Dos medallas para el Nazaret en los Estatales

L’espluguenca Selena Georgiev es va proclamar al desembre campiona en categoria sots13 de l'Open júnior de Suïssa d’esquaix, una de les competicions mundials més importants en categories inferiors. La jugadora del Club Ciudad Diagonal, després de derrotar a les primeres rondes dues jugadores franceses, una de Liechtenstein i una suïssa, es va imposar en semifinals a l’actual número 1 europea, la suïssa Ambre Allinickx, per 3 jocs a 1. En la final, Georgiev va derrotar l’holandesa Fleur Maas per 3 jocs a 0.

El Taekwondo Nazaret consiguió 2 bronces en el Campeonato de España por equipos que se celebró en diciembre en Pontevedra. Nadia Funes, en categoría senior femenina 46 kg., y David Prados, en senior masculina +87 kg., consiguieron clasificarse terceros de España, puntuando así para el ranking clasificatorio para el próximo campeonato mundial.

El Penya Esplugues presenta els seus equips de futbol sala

El Motoclub Esplugues fomenta el bike trial entre els infants El Motoclub Esplugues va organitzar el 14 de desembre una jornada de push-bike trial (trial amb bici sense pedals) a la rambla Verge de la Mercè perquè infants d’entre 2 i 7 anys tastessin aquesta activitat esportiva i acrobàtica.

EL PONT D’ESPLUGUES| 27 227 | febrer de 2015

El Pont d'Espluges Nº227