Page 1


CAMBRILS Estiu Festiu 2010 PRESENTACIÓ

Des de cultura us oferim el Festival de Música i el Petit Festival, activitats pels nens als parcs, cinema, exposicions, visites als museus. Des de Joventut, us proposem un estiu perquè us sentiu joves, amb concerts i altres activitats. Des d’esports, us oferim un estiu esportiu, per gaudir de l’esport a la platja i vora el mar, amb els companys i familiars. Des del Pla de Barris, us oferim unes tardes d’estiu per passejar, jugar, comprar i gaudir en família del Barri Antic, amb jocs, espectacles i activitats diverses per als més petits. I des del Patronat de Turisme volem que els que ens veniu a visitar, conegueu els racons més bonics de la nostra vila, la història i la vida quotidiana.

Teniu a les vostres mans el programa que recull les activitats que s’organitzen a Cambrils des de les nostres regidories, per passar un bon estiu. L’estiu és per excel·lència l’estació de l’any més festiva. Els dies són llargs i les nits més curtes, fa calor, i el clima ens convida a sortir al carrer i fer gresca, passar una bona estona amb la família i amics, asseure’s a la fresca i gaudir d’un bon espectacle. És per aquest motiu que des de l’Ajuntament us oferim aquest programa fresc, ple d’ofertes per a totes les edats i per a tots els públics, perquè passeu l’estiu de la millor manera, tant si viviu a Cambrils i hi treballeu, com si veniu a passar uns dies entre nosaltres.

En definitiva no volem que passeu un estiu indiferent, volem que aquest estiu gaudiu de Cambrils.

Són dos mesos plens d’activitats perquè sortiu al carrer i gaudiu, perquè ompliu els parcs, el passeig, les places i també les platges. Des de Festes us presentem el programa Festa a la Mar, música i espectacles de carrer. També la Festa de la Mare de Déu del Carme amb la tradicional processó de la Verge per mar, sardanes i les festes de Barris.

Jordi Savall. Regidor de Festes i Joventut Joan Recasens. Regidor de Cultura, Patrimoni, Esports i Lleure Ana López. Regidora de Turisme Oliver Klein. Regidor de Promoció de Ciutat, Relacions Cíviques i Pla de Barris

Organitzen:

Departament de Festes Departament de Joventut Departament de Cultura Institut Municipal d’Esports Patronat Municipal de Turisme Oficina del Pla de Barris

Col·labora:

D.L.:

3


CAMBRILS Estiu Festiu 2010 FESTA A LA MAR. Colors de la Mediterrània Programació d’estiu fresca i festiva, de música i d’espectacles de carrer amb arrels mediterrànies. Per gaudir de les nits dels dijous i dels divendres, i d’algun vespre de dimecres. Actuacions gratuïtes que es programen en diferents espais: parc del Pescador, parc del Pinaret , passeig Marítim, passeig de les Palmeres i Barri Antic. Entreu a la mar i navegueu per la diversitat cultural del Mediterrani, de les seves terres i d’aigües enllà. Sentiu i conegueu les seves olors i els seus sons amb la música i gaudiu dels carrers plens de festa i color.

espais emblemàtics de Cambrils que inclou artistes de prestigi internacional de música clàssica, contemporània, jazz, gospel, flamenc... Venda anticipada d’entrades del Festival de Música: ESTIU A L’AIRE LLIURE Activitats per a tots els nens i nenes, cada tarda de l’estiu de dilluns a divendres al parc del Pinaret i al parc del Pescador; Biblioparc, escacs a la fresca i conta contes... CINESTIU Sessions de cinema per a infants, al centre cultural, durant el mes de juliol a les 17 h. Entrada gratuïta.

BALLADA DE SARDANES Amb els Amics de la Sardana de Cambrils. Els diumenges dels mesos de juliol i agost, al passeig de les Palmeres.

16è MERCAT D’ART Del col·lectiu d’Art Total de Cambrils Cada dissabte, del 20 juny fins al 26 de setembre, de 19 a 1 h. al Port de Cambrils.

FESTA DE LA MARE DE DÉU DEL CARME La festa de la Mare de Déu del Carme, patrona dels mariners, es celebra els dies 15 i 16 de juliol, amb havaneres i la popular processó de la Verge per mar.

ESTIU JOVE Un ventall d´activitats organitzades amb i per als joves i tothom que s´hi vulgui apuntar: Viudnit, Concurs de DJ, Nit d’Artistes, i el Cambrirock.

MERCAT DEL MAR Mercat d’ambient tradicional mariner, on hi podreu trobeu trobar tot tipus de paradetes de productes artesanals relacionats amb el mar.

ESTIU ESPORTIU Per fer exercici a les platges i vora la mar de Cambrils no hi ha excusa: Mulla’t per l’esclerosis, campionats de futbol platja, Torneig d’Streetball, 12 Hores de bolei platja...

FIRA DISC Fira de col·leccionisme musical. Hi podeu trobar vinils, cd’s, merchandising, llibres, posters, DVD musicals i tot allò relacionat amb el món de la música, per comprar o canviar amb altres col·leccionistes.

ACTIVITATS DE TURISME CULTURAL Des del Patronat de Turisme t’oferim la possibilitat de conèixer Cambrils, la història, els racons de la vila, el port... ja sigui amb trenet, a peu, o amb bicicleta, sols o acompanyats, vosaltres trieu.

FESTES DE BARRIS Festes dels barris de Cambrils, amb ball, animació infantil i actes populars.

ALTRES ACTIVITATS CULTURALS ON ASSISTIR Trobada de Puntaires, Cinema, Sales d’exposicions, Museu, Biblioteca...

FESTIVAL INTERNACIONAL DE MÚSICA i PETIT FESTIVAL És una de les propostes culturals més sòlides de Catalunya. Programació musical eclèctica en

JUGUEM I FEM COMERÇ al BARRI ANTIC Entre tots i totes, un barri divertit: jocs tradicionals, titelles, màgia, música i activitats diverses

4


CAMBRILS Estiu Festiu 2010

5


CAMBRILS Estiu Festiu 2010 VERANO JOVEN Un abanico de actividades organizadas con y para los jóvenes que se quieran apuntar: Viudnit (‘Vivednoche’), concurso de DJ, noche de artistas, convención de tatoos y el Cambrirock. VERANO DEPORTIVO No tienes excusa para hacer ejercicio en las playas y cerca del mar de Cambrils: Mójate por la esclerosis, campeonatos de fútbol playa, torneo de streetball, 12 horas de voleibol playa... ACTIVIDADES DE TURISMO CULTURAL Desde el Patronato de Turismo te ofrecemos la posibilidad de conocer Cambrils, la historia, los rincones de la villa, el puerto... ya sea en el trenecito, a pie, en bicicleta, solos o acompañados, vosotros elegís. OTRAS ACTIVIDADES CULTURALES A LAS CUALES ASISTIR Encuentro de encajeros de bolillos, cine, salas de exposiciones, museo, biblioteca... JUGUEMOS Y COMERCIEMOS en el BARRIO ANTIGUO Entre todos y todas, un barrio divertido: juegos tradicionales, títeres, magia, música y actividades diversas para los niños y niñas y sus familias. Todos los jueves de julio y agosto, en la plaza de España.

Castellano Tenéis en vuestras manos el programa que recoge las actividades que se organizan en Cambrils desde nuestras regidurías para pasar un buen verano. El verano es por excelencia la estación del año más festiva. Los días son largos y las noches más cortas, hace calor y el clima nos invita a salir a la calle y armar juerga, a pasar un buen rato con la familia y los amigos, a sentarnos en un lugar fresco y a disfrutar de un buen espectáculo. Es por ello que desde el Ayuntamiento os ofrecemos este programa fresco, lleno de ofertas para todas las edades y para todos los públicos, para que paséis el verano de la mejor forma, tanto si vivís y trabajáis en Cambrils como si venís a pasar unos días entre nosotros. Son dos meses llenos de actividades para que salgáis a la calle y disfrutéis, para que llenéis los parques, el paseo, las plazas y también las playas Desde Fiestas os presentamos el programa Fiesta en el Mar, música y espectáculos de calle. También la Fiesta de la Virgen del Carmen con la tradicional procesión de la Virgen por mar, sardanas y las fiestas de Barrios. Desde Cultura os ofrecemos el Festival de Música y el Pequeño Festival, actividades infantiles en los parques, cine, exposiciones y visitas a los museos. Desde Juventud, os ofrecemos un verano para que os sintáis jóvenes, con conciertos y otras actividades. Desde Deportes, un verano deportivo, para disfrutar del deporte en la playa y cerca del mar, con amigos y familiares. Desde el Plan de Barrios, os ofrecemos unas tardes de verano para pasear, jugar, comprar y disfrutar en familia del Barrio Antiguo, con juegos, espectáculos y actividades diversas para los más pequeños Y desde el Patronato deTurismo queremos que los que venís a visitarnos conozcáis los rincones más bonitos de nuestra villa, su historia y la vida cotidiana. En definitiva, no queremos que paséis un verano indiferente, queremos que este verano disfrutéis de Cambrils.

English You are holding the programme of activities being sponsored in Cambrils by our different town council departments to make sure you have an unforgettable summer. Summer is the most festive season of the year by far. The days are long, the nights are short, the temperatures are high and the weather beckons us out onto the streets to partake in the festivities, spend a pleasant time with family and friends, sit outdoors or enjoy a good show. That is why the town council offers you this refreshing programme, full of ideas for all ages and publics, to make sure that you have the best possible summer, whether you live and work in Cambrils or have simply come to spend a few days with us. The programme spans two months brimming with activities, so that you can go out and have fun at the parks, on the promenade, in the squares and on the beaches. Festes presents the Fiesta by the Sea programme, music and street shows. As well as the Fiesta de la Mare de Déu del Carme, with the traditional sea procession of the Virgin, sardanes and the neighbourhood fiestas. The Culture Department brings you the Music Festival and Little Festival, offering a range of activities for children in the parks, films, exhibitions and museum tours. The Youth Department offers a summer where everyone can feel young, with concerts and a wide array of additional activities. The Sports Department offers a summer full of sports, so that you can enjoy your favourite sporting activities on the beach or by the sea with family and friends. The District Plan offers you summer afternoons to go out strolling, play, shop and have a good time with the family in the Old District, with games, shows and different activities for the youngsters Finally, the Tourism Board wants everyone who comes to visit us to discover the most charming spots in town, our history and daily life. In short, we don’t want summer to pass you by. This summer, enjoy Cambrils!

FIESTA EN EL MAR. Colores del Mediterráneo Programación de verano fresca y festiva, de música y de espectáculos de calle con raíces mediterráneas. Para disfrutar de las noches de los jueves y los viernes, y de alguna noche de miércoles. Actuaciones gratuitas programadas en diferentes espacios: parque del Pescador, parque del Pinaret, paseo Marítimo, paseo de les Palmeras y Barrio Antiguo. BAILE DE SARDANAS Con los Amigos de la Sardana de Cambrils. Los domingos de los meses de julio y agosto, en el paseo de las Palmeras. FIESTA DE LA MARE DE DÉU DEL CARME La fiesta de la Virgen del Carmen, patrona de los marineros, se celebra los días 15 y 16 de julio, con habaneras y la popular procesión de la Virgen por el mar. MERCADO DEL MAR Mercado de ambiente tradicional marinero, donde podréis encontrar todo tipo de tenderetes de productos artesanales relacionados con el mar. FIRA DISC Feria del coleccionismo musical. En la misma se pueden encontrar vinilos, CD, merchandising, libros, pósteres, DVD musicales y todo lo relacionado con el mundo de la música, para comprar o cambiar con otros coleccionistas. FIESTAS DE BARRIO Fiestas de los barrios de Cambrils, con bailes, animación infantil y actos populares. FESTIVAL INTERNACIONAL DE MÚSICA Es una de las propuestas culturales más sólidas de Cataluña. Programación musical ecléctica en espacios emblemáticos de Cambrils, que incluye artistas de prestigio internacional de música clásica, contemporánea, jazz, gospel, flamenco… VERANO AL AIRE LIBRE Actividades para todos los niños y niñas, todas las tardes del verano de lunes a viernes en el parque del Pinaret y en el parque del Pescador; biblioparque, ajedrez tomando el fresco y cuentacuentos... 15º MERCADO DE ARTE Del colectivo Arte Total de Cambrils Todos los sábados, del 20 junio hasta el 26 de septiembre, de 19 a 1 h, en el puerto de Cambrils.

FIESTA BY THE SEA. Mediterranean Colours A cool, festive summer programme of music and shows in the street, all with a Mediterranean flavour. To enjoy on Thursday and Friday nights, as well as some Wednesday afternoons. Free performances in different areas: Parc del pescador and parc del Pinaret, the seaside promenade, passeig de les Palmeres and the Old District. SARDANA DANCING With Amics de la Sardana de Cambrils. Sundays in July and August on Passeig de les Palmeres. MARE DE DÉU DEL CARME FESTIVAL Festival in honour of Our Lady of Mount Carmel, patron saint of sailors, held on 15 and 16 July, including havanera-singing and a traditional boat procession to honour the Virgin. SEA MARKET Market offering a traditional seafaring atmosphere, where visitors will find a variety of stands stocked with hand-crafted products relating to the sea.

6


CAMBRILS Estiu Festiu 2010 RECORD FAIR Fair for music collectors. Visitors will find records, CDs, merchandising, books, posters, music DVDs and all sorts of other products relating to the world of music, to buy or trade with other collectors. NEIGHBOURHOOD FESTIVALS Cambrils neighbourhood festivals, with dancing, children’s entertainment and street events. INTERNATIONAL MUSIC FESTIVAL One of Catalonia’s most important cultural events. An eclectic selection of concerts in emblematic venues in Cambrils, featuring internationally renowned musicians performing classical music, contemporary music, jazz, gospel, flamenco and more. OUTDOOR SUMMER Activities for children every afternoon in summer from Monday to Friday in Pinaret and Pescador parks: “Biblioparc” libraries, outdoor chess matches, storytellers and more. CINESTIU Children’s films at the Culture Centre, throughout July at 5 PM. Free admission. 15TH ART MARKET Sponsored by Art Total de Cambrils Every Saturday, from 20 June to 26 September, from 7 PM to 1 AM, at the Port of Cambrils. YOUTH SUMMER A wide array of activities held with and for young people and anyone else who’s interested: “Viudnit” nights, a DJ contest, Artist Night, a tattoo convention and the Cambrirock festival. SPORTING SUMMER There’s no longer any excuse not to get some exercise on the beaches and by the sea in Cambrils: Swim for Multiple Sclerosis, beach football championships, the Streetball Tournament, 12 Hours of Beach Volleyball, etc. CULTURAL TOURISM ACTIVITIES The Tourism Board offers you the opportunity to discover Cambrils, its history, its hidden charms, the port and more, whether on the tourist train, on foot or by bike, alone or with friends. You choose! OTHER CULTURAL ACTIVITIES ON OFFER Lace-maker’s gathering, films, exhibition centres, museums, libraries and more. PLAY AND TRADE IN THE OLD DISTRICT A fun district for all and by all: traditional games, puppets, magic, music and different activities for children and their families. Every Thursday in July and August in Plaça d’Espanya.

Pla de Barris vous offre des après-midis d’été pour se promener, jouer, acheter et profiter en famille du Vieux Quartier à travers des jeux, des spectacles et diverses activités pour les plus petits. Et depuis le Patronat de Tourisme, nous souhaitons que ceux qui viennent nous visiter puissent découvrir les recoins les plus beaux de notre ville, son histoire et sa vie quotidienne. En d’autres termes, nous ne voulons pas que vous passiez un été quelconque ; nous souhaitons que durant cet été, vous profitiez au maximum de Cambrils. FÊTE À LA MER. Couleurs de la Méditerranée Programmation d’été fraîche et festive, de musique et de spectacles de rue aux origines méditerranéennes. Pour profiter des jeudis et des vendredis soirs et de certains mercredis après-midis. Des spectacles gratuits programmés dans différents espaces : parc del Pescador, parc del Pinaret, promenade maritime, passeig de les Palmeres et Vieux Quartier. DANSE DE SARDANES Avec les Amis de la Sardane de Cambrils. Les dimanches des mois de juillet et août, sur la promenade Passeig de les Palmeres. FÊTE PATRONALE DE LA VIERGE DEL CARME La fête de la Vierge du Carmen, patronne des marins, est célébrée les 15 et 16 juillet, avec des chants d’havaneres et la traditionnelle procession de la Vierge en mer. MARCHÉ DE LA MER Marché d’ambiance traditionnelle marinière, où vous pourrez trouver toutes sortes de stands de produits artisanaux en rapport avec la mer. FIRA DISC Foire du collectionnisme musical. Vous y trouverez des vinyles, des cd, du merchandising, des livres, des posters, des dvd musicaux et tout ce qui a trait au monde de la musique, à acheter ou à échanger avec d’autres collectionneurs. FÊTES DE QUARTIER Fêtes dans les quartiers de Cambrils, avec bals, animations pour enfants et actes populaires. FESTIVAL INTERNATIONAL DE MUSIQUE Il s’agit d’une des propositions culturelles les plus solides de la Catalogne. Programme musical éclectique dans des espaces emblématiques de Cambrils comprenant des artistes de prestige international de musique classique, contemporaine, jazz, gospel, flamenco, etc. ÉTÉ EN PLEIN AIR Activités pour tous les enfants ; tous les après-midi de l’été de lundi à vendredi au Parc del Pinaret et au Parc del Pescador Biblioparc, échecs en plein air et lecture de contes... CINESTIU Séances de cinéma pour enfants au centre culturel durant le mois de juillet à 17h00, entrée gratuite. 15e MARCHÉ D’ART Organisé par l’association Art Total de Cambrils. Tous les samedis, du 20 juin au 26 septembre, de 19h00 à 01h00, au Port de Cambrils. ÉTÉ JEUNE Un éventail d’activités organisées avec et par les jeunes et tous ceux souhaitant s’y inscrire : Viudnit, Concours de DJ’S, Nuit d’Artistes, Convention de Tatoos et le Cambrirock. ÉTÉ SPORTIF Pour faire de l’exercice sur les plages et au bord de la mer de Cambrils, vous n’avez aucune excuse : Mouillez-vous pour la sclérose, championnats de football plage, Tournoi de Streetball, les 12 Heures de volley plage... ACTIVITÉS DE TOURISME CULTUREL Depuis le Patronat de Tourisme, nous vous offrons la possibilité de connaître Cambrils, son histoire, les recoins de la ville, le port... que ce soit au moyen du petit train touristique, à pied ou à vélo, seuls ou accompagnés ; à vous de choisir. AUTRES ACTIVITÉS CULTURELLES Rencontre de dentellières, cinéma, salles d’expositions, musée, bibliothèque… JOUONS ET FAISONS DU COMMERCE dans le VIEUX QUARTIER Ensemble, un quartier animé : jeux traditionnels, marionnettes, magie, musique et activités diverses pour les enfants et leurs familles. Tous les jeudis, en juillet et en août, sur la Plaça d’Espanya.

Français Vous tenez entre vos mains le programme reprenant les activités organisées à Cambrils depuis notre Municipalité, pour que vous passiez un été inoubliable. L’été est par excellence la saison de l’année la plus festive. Les journées sont longues et les nuits sont courtes ; il fait chaud et le climat nous invite à sortir dans les rues et faire la fête, passer de bons moments en famille et entre amis, s’asseoir à l’air frais et profiter d’un bon spectacle. C’est pourquoi, depuis la Ville de Cambrils, nous vous offrons ce programme frais et rempli de propositions pour tous les âges et tous les publics, afin que vous passiez un excellent été de la meilleure manière qu’il soit, tant si vous vivez à Cambrils que si vous travaillez, ou que vous veniez passer quelques jours parmi nous. Il s’agit de deux mois pleins d’activités pour que vous sortiez dans la rue et profitiez de bons moments ; pour que vous remplissiez les parcs, la promenade, les places et les plages. Festes vous présente le programme Fête à la Mer, musique et spectacles de rue. Également la Fête de la Mare de Déu del Carme avec la traditionnelle procession de la Vierge en mer, les sardanes et les fêtes de Quartiers. Depuis de Département de Culture, nous vous offrons le Festival de Musique et le Petit Festival, des activités pour les enfants dans les parcs, du cinéma, des expositions et des visites de musées. Depuis le Département de la Jeunesse, nous vous offrons un été pour que vous vous sentiez jeunes, avec des concerts et bien d’autres activités. Depuis le Département des Sports, un été sportif, pour jouir du sport sur la plage et au bord de la mer, entre amis et en famille.

7


CAMBRILS Estiu Festiu 2010

JULIOL - JULIO - JULY - JUILLET 1 DIJOUS. JUEVES. THURSDAY. JEUDI A les 17 h. al Centre Cultural. Cinestiu Sessions de cinema infantil. Planet 51 Cine infantil - Cinema for children - Cinéma pour enfants

4 DIUMENGE. DOMINGO. SUNDAY. DIMANCHE Festes de Barri Festes del Barri NOU CAMBRILS Fiestas del Barrio Nou Cambrils - Neighbourhood Festival in Nou Cambrils - Fêtes de quartier Nou Cambrils

A les 19 h. a la plaça d’Espanya. Juguem i fem comerç Espectacle de titelles ARNAU COLOM. Les aventures del Matito Col·labora: Associació de Comerciants Vilacentre Actividades infantiles - Children activities - Activités pour enfants

De 10 a 19 h. a la zona esportiva platja del Regueral. Estiu esportiu CAMPIONAT DE CATALUNYA DE VÒLEI PLATJA Campeonato de Cataluña de Voleibol Playa - Catalonia Beach Volleyball Championship - Championnat de la Catalogne de Volley-ball Plage

3 DISSABTE. SÁBADO. SATURDAY. SAMEDI De 10 a 19 h. a la zona esportiva platja del Regueral. Estiu esportiu CAMPIONAT DE CATALUNYA DE VÒLEI PLATJA Campeonato de Cataluña de Voleibol Playa - Catalonia Beach Volleyball Championship - Championnat de la Catalogne de Volley-ball Plage

A les 22 h. al passeig de les Palmeres. SARDANES Amb els amics de la Sardana de Cambrils. 6 DIMARTS. MARTES. TUESDAY. MARDI A les 17 h. al Centre Cultural. Cinestiu Sessions de cinema infantil. El valent Despereaux Cine infantil - Cinema for children - Cinéma pour enfants

De les 18 a les 21 h. a la Plaça d’Espanya. MERCAT D’ANTIGUITAS I COL·LECCIONISME I trobada de plaques de cava. Mercat amb tot tipus d’objectes molt variats: mobles, monedes, rellotges, nines, pintures... i una trobada pels amants del col·leccionisme de plaques de cava i altres curiositats. Mercado de antiguedades y coleccionismo - Antiques market - Marché d’ Antiquités

8 DIJOUS. JUEVES. THURSDAY. JEUDI A les 17 h. al Centre Cultural. Cinestiu Sessions de cinema infantil. Ice Age 3 Cine infantil - Cinema for children - Cinéma pour enfants A les 19 h. a la plaça d’Espanya. Juguem i fem comerç Joc de cucanyes. Jocs tradicionals i divertits on els participants podran demostrar les seves habilitats i enginys. Col·labora: Associació de Comerciants Vila Centre. Actividades infantiles - Children activities - Activités pour enfants

De 22 a 01 h. a la zona esportiva platja del Regueral. Estiu jove i esportiu 5è CAMPIONAT NOCTURN DE VOLEI PLATJA + VIUDNIT Campionat de volei platja, tennis taula, futbol platja i altres activitats. Activitat gratuïta. Inscripcions al Palau Municipal d’Esports i al Punt d’Informació Juvenil fins el 3 de juliol Més informació a: www.viudnit.cat Campeonato nocturno de Voleibol Playa - Beachvolleyball night Chanpionship - Championnat nocturne de Volley-ball Plage

9 DIVENDRES. VIERNES. FRIDAY. VENDREDI De 20 a 03 h. al passeig de les Palmeres. Estiu jove CONCURS DJ’s (semifinals) Organitza: Assoc. Música Electrònica Cambrils - Àrea de Joventut. Més info a www.amec.at Concurso DJ - DJ Contest - Concours de DJ’s De 18 a 01 h. al passeig Mirarmar. MERCAT D’ART del col·lectiu d’Art Total de Cambrils. Mercado de arte - Art Market - Marché d’ art

Festes de Barri Festes del Barri NOU CAMBRILS A les 23:30 h. al parc del Nou Cambrils. BALL. Grup SAMANÀ. Fiestas del Barrio Nou Cambrils. Baile Neighbourhood Festival in Nou Cambrils. Dance Fêtes de quartier Nou Cambrils. Dance.

8


CAMBRILS Estiu Festiu 2010

9


CAMBRILS Estiu Festiu 2010 10 DISSABTE. SÁBADO. SATURDAY. SAMEDI De 9 a 14 h. a la piscina coberta municipal. Estiu esportiu MULLA’T PER L’ESCLEROSI Contribueix amb la campanya i vine a nedar!!! Activitat i accés a la piscina gratuït. ¡Contribuye con la campaña por la esclerosis múltiple y ven a nadar! - Join the campaign and take a swim! Contribuez à la campagne et venez nager! A les 10 i a les 18 h. al passeig de les Palmeres. Estiu esportiu. 8è TORNEIG STREETBALL CAMBRILS 2010. Bàsquet al carrer 3x3, animació, música i obsequis. Categories. A les 10 h: júnior, infantil i minibàsquet. A les 18 h: sènior. Inscripcions: al Palau Municipal d’Esports fins el 9 de juliol. 5 €/ pers. (júnior i infantil), 15 €/pers. (sènior). Gratuïta minibàsquet. Col·labora: Club Bàsquet Cambrils Baloncesto en la calle 3x3 - 3-on-3 street basketball Basket dans la rue 3x3 De 18 a 01 h. al passeig Mirarmar. MERCAT D’ART del col·lectiu d’Art Total de Cambrils. Mercado de arte - Art Market - Marché d’ art De 20 a 03 h. al passeig de les Palmeres. Estiu jove CONCURS DJ’s (semifinals) Organitza: Assoc. Música Electrònica Cambrils - Àrea de Joventut. Més info a www.amec.at Concurso DJ - DJ Contest- Concours de DJ’s 11 DIUMENGE. DOMINGO. SUNDAY. DIMANCHE A les 22 h. al passeig de les Palmeres. SARDANES Amb els amics de la Sardana de Cambrils. 13 DIMARTS. MARTES. TUESDAY. MARDI A les 17 h. al Centre Cultural. Cinestiu Sessions de cinema infantil. Bolt Cine infantil - Cinema for children - Cinéma pour enfants 15 DIJOUS. JUEVES. THURSDAY. JEUDI A les 17 h. al Centre Cultural. Cinestiu Sessions de cinema infantil. Kung Fu Panda Cine infantil - Cinema for children - Cinéma pour enfants A les 19 h. a la plaça d’Espanya. Juguem i fem comerç Taller de manualitats i reciclatge per a nens i nenes. A partir del reciclatge i el joc serem capaços de crear els objectes més inimaginables!

Col·labora: Associació de Comerciants Vilacentre i Associació d’Artesans de Cambrils El Far dels somnis. Actividades infantiles - Children activities - Activités pour enfants

FESTA DE LA MARE DE DÉU DEL CARME 15 DIJOUS. JUEVES. THURSDAY.JEUDI De les 11 a les 14:30 h. i de 17:30 a 23:30 h. al passeig Marítim, Mercat del Mar Mercat de productes artesanals d’ambient mariner. Mercado del Mar - Sea Market - Marché de la Mer A les 22 h. a la platja del Regueral, Cantada d’Havaneres amb els grups ULTRAMAR ROCA GROSSA Rom cremat per a tothom. Cantada de havaneras y queimada - Havanera concert and Rum - Chants d’havaneres et Rum brûlé 16 DIVENDRES. VIERNES. FRIDAY. VENDREDI A les 9:30 h. a la Llotja de Pescadors, sardinada popular (5 sardines + pa i vi=2 €) Organitza: Confraria de Pescadors Sardinada popular - Sardine party - Grillada des sardines De les 11 a les 14:30 h. i de 18 a 23:30 h. al passeig Marítim, Mercat del Mar Mercado del Mar- Sea Market- Marché de la Mer A les 18:30 h. inici de la processó de la Mare de Déu del Carme, des de la Parròquia de Sant Pere, amb l’actuació del Cor de Sant Pere. Anada cap al moll de ponent, processó per mar i ofrena a la Mare de Déu del Carme. Acompanya la processó entitats de Cambrils i la Cobla Reus Jove. Procesión por mar de la Virgen del Carme - Traditional boat procession and an offering to Verge del Carme Procession en mer et offrande à la Vierge du Carme A les 22 h. a les Escales Reials del Port, Sardanes, amb la COBLA REUS JOVE i els Amics de la Sardana de Cambrils.

10


CAMBRILS Estiu Festiu 2010 16 , 17, 18 DIVENDRES - DIUMENGE VIERNES - DOMINGO FRIDAY - SUNDAY VENDREDI - DIMANCHE Al passeig de les Palmeres. Estiu esportiu CONVENCIÓ INTERNACIONAL FITNESS I AERÒBIC Convenció dirigida als professionals del sector. Masterclass, Spinning, workshop, ... Co-organitza: Federació Espanyola d’Aeròbic i Fitness Delegació Tarragona +info: www.eurowellnessacademy.com Convención Internacional de Fitness y Aerobic - International Fitness and Aerobics Convention Covention Internationale de Fitness et Aérobic 17 DISSABTE. SÁBADO. SATURDAY. SAMEDI Festes de Barri Festes del Barri del MOLÍ DE LA TORRE Fiestas del Barrio Molí de la Torre - Neighbourhood Festival in Molí de la Torre - Fêtes de quartier Molí de la Torre De les 11 a les 14:30 h. i de 17:30 a 23:30 h. al Mollet del Rec MERCAT DEL MAR Mercat de productes artesanals d’ambient mariner. Mercado del Mar - Sea Market - Marché de la Mer De 18 a 01 h. al passeig Mirarmar. MERCAT D’ART del col·lectiu d’Art Total de Cambrils. Mercado de arte - Art Market - Marché d’ art A les 22 h. a la Torre del Port. Festival de Música DELREVÉS, dansa vertical. Repite conmigo Dansa vertical, utilitzant l’arquitectura com a suport del moviment, un món màgic, on és possible volar, on la gravetat no existeix.. Gratuït Danza vertical - Vertical dance - Danse vertical 18 DIUMENGE. DOMINGO. SUNDAY. DIMANCHE De les 11 a les 14:30 h. i de 17:30 a 23:30 h. al Mollet del Rec, MERCAT DEL MAR Mercat de productes artesanals d’ambient mariner. Mercado del Mar - Sea Market - Marché de la Mer A partir de les 12 h. al passeig de les Palmeres. Estiu esportiu 8è CIRCUITO NACIONAL PLAYAERÓBIC Per vuitè any organitzem el platja-aeròbic, perquè vinguis a fer esport, aeròbic o simplement a ballar i divertir-te amb nosaltres. Els monitors són autèntics professional que et faran moure al ritme de la millor música. T’hi esperem!!! Activitat oberta i gratuïta.

A partir de les 17 h. al Parc del Pescador. TROBADA DE PUNTAIRES Organitza: Escola de Puntaires de Cambrils i el departament de Cultura de l’Ajuntament de Cambrils. Encuentro de encaje de bolillos - Lace-makers Gathering - Rencontre de Dentellières A les 22 h. al passeig de les Palmeres. SARDANES Amb els amics de la Sardana de Cambrils. 19 DILLUNS. LUNES. MONDAY. LUNDI A les 22 h. al parc del Nou Cambrils. Petit Festival QUARTET DE SAXOS LIMNOS Quatre saxofonistes catalanes ens fan conèixer el saxòfon en les diferents vessants, el seu programa inclou obres representatives del repertori tradicional de l’escola del saxo clàssic i obres de compositors actuals. Gratuït Cuarteto de saxos - Concert with four saxos - Concert avec quatre saxophones 20 DIMARTS. MARTES. TUESDAY. MARDI A les 17 h. al Centre Cultural. Cinestiu Sessions de cinema infantil. Els mons de Coraline Cine infantil - Cinema for children - Cinéma pour enfants 21 DIMECRES. MIERCOLES. WEDNESDAY. MERCREDI A les 20 h. a la Plaça d’Espanya. Festa a la Mar Espectacle de dansa per a públic familiar ILIACAN, companyia de dansa. Pastanagues Una nena no gaire valenta, acompanyada d’un peix rondinaire posarà a prova el seu valor, la seva intel·ligència i la seva solidaritat, a través d’un mar ple d’illes per trobar el seu millor amic. Espectáculo de danza para el público familiar - Dance show for all family - Danse pour toute la famille. 22 DIJOUS. JUEVES. THURSDAY. JEUDI A les 17 h. al Centre Cultural. Cinestiu Sessions de cinema infantil. Winx, el secret del regne perdut Cine infantil - Cinema for children - Cinéma pour enfants A les 19 h. a la plaça d’Espanya. Juguem i fem comerç Gimkama infantil. Ruta pels comerços del barri i acte final a la plaça Martí Nolla. Col·labora Associació de Comerciants Vilacentre. Actividades infantiles - Children activities - Activités pour enfants

11


CAMBRILS Estiu Festiu 2010 A les 22 h. al parc del Pescador. Festa a la Mar Música de Ses Illes OLIVA TRENCADA. El so de la mallorquina Concert de música folk, pop i tradicional de les Illes Balears Música de las islas Baleares - Music of the Balearic islands - Musique des îles Baléares

Festes de Barri Festes del Barri de LA LLOSA A les 23 h. al Barri de La Llosa, c/ Margarides. BALL. Grup ENIGMA. Fiestas del Barrio La Llosa. Baile - Neighbourhood Festival in La Llosa. Dance - Fêtes de quartier La Llosa. Danse

23 DIVENDRES. VIERNES. FRIDAY. VENDREDI Festes de Barri Festes del Barri de LA LLOSA Fiestas del Barrio La LLosa -Neighbourhood Festival in La LLosa - Fêtes de quartier La LLosa

De 10 a 14 h. i de 16 a 20 h. a la zona esportiva de la platja del Regueral. Estiu esportiu FUTBOL PLATJA Fútbol Playa - Beach Soccer - Futbol plage Fase final. + info a: www.valldorsala.com info@futbol-playa.com

A les 22 h. al passeig Marítim. Festa a la Mar Espectacle de percussió de carrer itinerant PERCUPADS. Mania Percutoria Espectacle carregat d’energia i de festa, amb ritmes poderosos de diferents estils, en què es combinen la percussió acustica amb la percussió electrònica. Els temes són originals i inspirats en la cultura popular. Espectáculo itinerante de percusión- Itinerant spectacle of percussion - Spectacle itinérant de percussion 24 DISSABTE. SÁBADO. SATURDAY. SAMEDI De 18 a 01 h. al passeig Mirarmar. MERCAT D’ART del col·lectiu d’Art Total de Cambrils. Mercado de arte - Art market - Marché d’ art De 10 a 14 h. i de 16 a 20 h. a la zona esportiva de la platja del Regueral. Estiu esportiu Fútbol Playa - Beach Soccer - Futbol plage Fase regular. + info a: www.valldorsala.com info@futbol-playa.com De 20 a 03 h. al passeig de les Palmeres. Estiu jove CONCURS DJ’s (final) Organitza: Assoc. Música Electrònica Cambrils - Àrea de Joventut. Més info a www.amec.at Concurso DJ - DJ Contest - Concours de DJ’s

25 DIUMENGE. DOMINGO. SUNDAY. DIMANCHE Festes de Barri Festes del Barri de LA LLOSA Fiestas del Barrio La Llosa - Neighbourhood Festival in La Llosa - Fêtes de quartier La Llosa

A les 22 h. al passeig de les Palmeres. SARDANES Amb els amics de la Sardana de Cambrils. A les 22 h. a la Parròquia de Sant Pere. Festival de Música ORQUESTRA DE CAMBRA TERRASSA 48. De mestre a alumne. L’OCT48 camina sobre les petjades artístiques de grans compositors i dels seus alumnes més cèlebres, a través de l’estreta relació entre mestre i alumne. Preu entrada: 10 € Festival de música - Music festival - Festival de musique 27 DIMARTS. MARTES. TUESDAY. MARDI A les 22 h. als Jardins del Parc Samà. Festival de Música JOAN MANUEL SERRAT. Hijo de la luz y de la sombra En el centenari del naixement del poeta Miguel Hernández (1910-1942), Joan Manuel Serrat, acompanyat por un sextet de músics, ha preparat un nou treball en homenatge al poeta. Així, ha preparat el nou disc: Hijo de la luz y de la sombra, tretze nous temes musicats que, amb el material editat el 1972, conformaran la matèria primera d’aquest gran espectacle. Preu entrada: 50 i 45 € Servei d’autobús gratuït. Festival de música - Music festival - Festival de musique Servicio de autobús gratuito. 29 DIJOUS. JUEVES. THURSDAY. JEUDI A les 19 h. a la plaça d’Espanya. Juguem i fem comerç Espectacle de màgia infantil MÀGIC LOSI Per gaudir d’un divertit espectacle de màgia amb tota la família. Col·labora: Associació de Comerciants Vilacentre Actividades infantiles - Children activities - Activités pour enfants

12


CAMBRILS Estiu Festiu 2010 A les 22 h. al parc del Pescador. Festa a la Mar Música del món. Klezmer, gipsy , jazz, pop... XAZZAR. Històries desencantades Concert on Xazzar barreja la festa amb la reflexió interior. Un espectacle de ritmes endimoniats, la potència d’uns arranjaments que sonen a pop, klezmer, gipsy, rock… amb la delicadesa del món clàssic. Música del mundo - Music of the World - Musique du monde

31 DISSABTE. SÁBADO. SATURDAY. SAMEDI A partir de les 18 i fins les 18 h. del dia 1 d’agost, a la zona esportiva d’estiu platja del Regueral. Estiu esportiu 24 HORES DE VÒLEI PLATJA Inscripcions: Al Palau Municipal d’Esports fins al 31 de juliol. Quota d’inscripció: 15 € /persona (inclou assegurança) Col·labora: Esports Nautilus De 18 a 01 h. al passeig Mirarmar. MERCAT D’ART del col·lectiu d’Art Total de Cambrils.

30 DIVENDRES. VIERNES. FRIDAY. VENDREDI Festes de Barri Festes del BARRI ANTIC EL PORTAL Fiestas del Barri Antic El Portal -Neighbourhood Festival in Barri Antic el Portal - Fêtes de quartier Antic El Portal A les 22 h. al parc del Pinaret. Festa a la Mar Havaneres amb el grup XARXA Rom Cremat ofert per l’associació del Barri Antic El Portal Habaneras y queimada Havanera concert and Rum - Chants d’havaneres et Hum brûlé A les 22 h. als Jardins del Parc Samà. Festival de Música COR INFANTIL GUILLEM FORTUNY IN TEMPO ENSEMBLE. Cantata infantil: El gran alquimista El Cor Infantil Guillem Fortuny sota la direcció de Carolina Morales, que amb la formació In Tempo Ensemble, Rat Cebrián i Núria Carazo, ens narraran com l’alquimista i els seus quatre follets ajudants treballen elaborant la coca de la felicitat i resolent enigmes per descobrir la pedra filosofal. La Cantata “El Gran Alquimista” és una idea original i una producció de l'Auditori de Barcelona. Preu entrada: 6 € Servei d’autobús gratuït. Festival de música - Music festival - Festival de musique Cantata infantil - infantile cantata - cantate infantile Servicio de autobús gratuito.

Mercado de arte - Art Market - Marché d’ art A les 22 h. Jardins del Parc Samà. Festival de Música SOWETO GOSPEL CHOIR Soweto Gospel Choir és un audaç i imponent conjunt de veus que reuneix els millors talents de moltes esglésies i comunitats de Soweto i els seus voltants. La música gospel de Sud-àfrica es realment única, perquè sap combinar la música amb l’emocionant so dels tambors i les danses. Preu entrada : 30 € i 25 € Servei d’autobús gratuït. Festival de música - Music festival - Festival de musique Servicio de autobús gratuito. A partir de les 22 h. sortida de l’Eixample fins al Port. Estiu jove RUA RIU Recorrerà els principals bars musicals de la ciutat on es repartirà la beguda típica d’aquesta festa, el Flipi! Organitzen: Nit d’Artistes de Cambrils - Departament de Joventut Festes de Barri Festes del BARRI ANTIC EL PORTAL A les 22:30 h. a la plaça d’Espanya. BALL. Grup SAMANÀ. Fiestas del Barri Antic El Portal. Baile -Neighbourhood Festival in Barri Antic el Portal. Dance - Fêtes de quartier Antic El Portal. Danse

13


CAMBRILS Estiu Festiu 2010

14


CAMBRILS Estiu Festiu 2010

15


CAMBRILS Estiu Festiu 2010

ESTIU FESTIU 2010 JULIOL – JULIO – JULY - JUILLET DATA Dijous, 1 Dissabte, 3

Diumenge, 4 Dimarts, 6 Dijous, 8 Divendres, 9 Dissabte, 10

Diumenge, 11 Dimarts, 13 Dijous, 15

Divendres, 16

Dissabte, 17

Diumenge,18

Dilluns, 19 Dimarts, 20 Dimecres, 21 Dijous, 22 Divendres, 23 Dissabte, 24

Diumenge, 25 Dimarts, 27 Dijous, 29 Divendres, 30 Dissabte, 31

LLOC Centre Cultural Plaça d’Espanya Platja Regueral Plaça d’Espanya Platja Regueral Barri Nou Cambrils Platja Regueral Pg. Palmeres Centre Cultural Centre Cultural Plaça d’Espanya Pg. Palmeres Pg. Miramar Piscina coberta Pg. Palmeres Pg. Miramar Pg. Palmeres Pg. Palmeres Centre Cultural Pg. Marítim Centre Cultural Plaça d’Espanya Platja Regueral Llotja Pescadors Pg. Marítim Pg. Palmeres De Pl. Església a Moll de Ponent Escales Reials. Port Pg. Palmeres Pg. Marítim Pg. Miramar Torre del Port Pg. Palmeres Pg. Marítim Pg. Palmeres Parc del Pescador Pg. Palmeres Parc Nou Cambrils Centre Cultural Pl. Espanya Centre Cultural Plaça d’Espanya Parc Pescador Pg. Marítim Pg. Miramar Platja Regueral Pg. Palmeres Barri La Llosa Platja Regueral Pg. Palmeres Església St. Pere Jardins Parc Samà Plaça d’Espanya Parc Pescador Parc Pinaret Jardins Parc Samà Platja Reguera Pg. Miramar Jardins Parc Samà Carrers Barri Antic. Pl. Espanya

ACTIVITAT CINESTIU. Planet 51 JUGUEM I FEM COMERÇ. Titelles CAMPIONAT VOLEI PLATJA MERCAT D’ANTIGUITATS VIUDNIT FESTES BARRI. Ball CAMPIONAT VOLEI PLATJA SARDANES CINESTIU. El valent Despereaux CINESTIU. Ice Age 3 JUGUEM I FEM COMERÇ. Cucanyes CONCURS DJ. Semifinals MERCAT D’ART MULLA’T PER L’ESCLEROSI TORNEIG STREETBALL MERCAT D’ART CONCURS DJ. Seminals SARDANDES CINESTIU. Bolt MERCAT DEL MAR CINESTIU. Kung Fu Panda JUGUEM I FEM COMERÇ. Tallers CANTADA D’HAVANERES i rom cremat SARDINADA POPULAR MERCAT DEL MAR CONVENCIÓ FITNESS I AERÒBIC PROCESSÓ VERGE DEL CARME

HORA 17 h. 19 h. 10-19 h. 18-21 h. 22 h. 22:30 h. 10-19 h. 22 h. 17 h. 17 h. 19 h. 20-03 h. 18-01 h. 09-14 h. 10-18 h. 18-01 h. 20-03 h. 22 h. 17 h. Tot el dia 17 h. 19 h. 22 h. 9:30 h. Tot el dia Tot el dia 18:30 h.

SARDANES. Cobla CONVENCIÓ FITNESS I AERÒBIC MERCAT DEL MAR MERCAT D’ART FESTIVAL DE MÚSICA. Dansa vertical CONVENCIÓ FITNESS I AERÒBIC MERCAT DEL MAR TROBADA DE PUNTAIRES CIRCUIT PLAYAERÓBIC SARDANES PETIT FESTIVAL. Quartet de saxos CINESTIU. Els mons de Coraline FESTA A LA MAR. Dansa familiar CINESTIU. Winx, el secret del regne perdut JUGUEM I FEM COMERÇ. Gimkama FESTA A LA MAR. Música de Mallorca FESTA A LA MAR. Itinerant percussió MERCAT D’ART BEACH-SOCCER FUTBOL PLATJA CONCURS DJ. Finals FESTES BARRI. Ball BEACH-SOCCER FUTBOL PLATJA SARDANES FESTIVAL DE MÚSICA. Orquestra de cambra FESTIVAL DE MÚSICA. SERRAT JUGUEM I FEM COMERÇ. Màgia FESTA A LA MAR. Música del món FESTA A LA MAR. Havaneres FESTIVAL DE MÚSICA. Familiar 24 H FUTBOL PLATJA MERCAT D’ART FESTIVAL DE MÚSICA. Soweto Gospel Choer RUA RIU FESTES BARRI. Ball

22 h. Tot el dia Tot el dia 18-01 h. 22 h. Tot el dia Tot el dia 17 h. 18-01 h. 22 h. 22 h. 17 h. 20 h. 17 h. 19 h. 22 h. 22 h. 18-01 h. 10-14 h i 16-20 h. 20-03 h. 23 h. 10-14 h. i 16-20 h. 22 h. 22 h. 22 h. 19 h. 22 h. 22 h. 22 h. 18 a 18 h. 18-01 h. 22 h. A partir 22 h. 22:30 h.

16


CAMBRILS Estiu Festiu 2010

ESTIU FESTIU 2010 AGOST – AGOSTO – AUGUST - AOÛT DATA

LLOC

ACTIVITAT

HORA

Diumenge, 1

Platja Regueral Pl. Espanya Pg. Palmeres

24 HORES FUTBOL PLATJA ESPECTACLE INFANTIL. NAC SARDANES. Cobla

Fins 18 h. 18 h. 22 h.

Dilluns, 2

Parc Nou Cambrils

PETIT FESTIVAL. Jazz

22 h.

Dimarts, 3

Pg. Marítim

MERCAT DEL MAR

Tot el dia

Dimecres, 4

Pg. Marítim Cripta Ermita

MERCAT DEL MAR FESTIVAL DE MÚSICA. A. Alguacil. Piano

Tot el dia 22 h.

Dijous, 5

Pg. Marítim Plaça d’Espanya Escales Reials Parc Pinaret

MERCAT DEL MAR JUGUEM I FEM COMERÇ. Espectacle jazz FESTIVAL DE MÚSICA. Dansa FESTA A LA MAR. Músiques del món

Tot el dia 19 h. 21 h. 22 h.

Divendres, 6

Parc Samà Pg. Palmeres

FESTIVAL MÚSICA. Locomotora negra FESTA A LA MAR. Rumba

22 h 23 h

Dissabte, 7

Plaça d’Espanya Pg. Miramar Parc Pinaret

MERCAT D’ANTIGUITATS MERCAT D’ART NIT D’ARTISTES

18-21 h. 18-01 h. 22 h.

Diumenge, 8

Pg. Palmeres Jardins Parc Samà

SARDANES FESTIVAL DE MÚSICA. Dansa

22 h. 22 h.

Dimecres, 11

Castell Vilafortuny

FESTIVAL DE MÚSICA. Jazz

22 h.

Dijous, 12

Plaça d’Espanya Parc Pescador

JUGUEM I FEM COMERÇ. Taller d’artesania FESTA A LA MAR. Música d’autor

19 h. 22 h.

Divendres, 13

Parc Pinaret Cripta Ermita

FESTA A LA MAR. Circ de carrer FESTIVAL DE MÚSICA. Piano

22 h. 22 h.

Dissabte, 14

Pg. Miramar Jardins Parc Samà Pinar de Vilafortuny

MERCAT D’ART FESTIVAL DE MÚSICA. Maria de Medeiros FESTES BARRI. Ball

18-01 h. 22 h. 22 h.

Diumenge, 15

Pg. Palmeres

SARDANES

22 h.

Dimecres, 18

Barri Antic

FESTA A LA MAR. Itinerant música

20 h.

Dijous, 19

Plaça d’Espanya Parc Pescador Zona camp futbol

JUGUEM I FEM COMERÇ. Cucanyes FESTA A LA MAR. Música mediterrània CAMBRIROCK

19 h. 22 h. 21-02 h.

Divendres, 20

Pg. Marítim Pg. Marítim Zona camp futbol

MERCAT DEL MAR FESTA A LA MAR. Itinerant CAMBRIROCK

Tot el dia 22 h. 21-04 h.

Dissabte, 21

Pg. Marítim Pg. Miramar Zona camp futbol

MERCAT DEL MAR MERCAT D’ART CAMBRIROCK

Tot el dia 18–01 h. 20-04 h.

Diumenge, 22

Pg. Marítim Pg. Palmeres Zona camp futbol

MERCAT DEL MAR SARDANES CAMBRIROCK

Tot el dia 22 h. 20-02 h.

Dijous, 26

Plaça d’Espanya

JUGUEM I FEM COMERÇ. Pallassos

19 h.

Divendres, 27

Parc Pescador

CAMBRIFESTA. Espectacle infantil

19 h.

Dissabte, 28

Pl.Mn J. Batalla Piscina Coberta Parc Pescador

FIRA DISC CAMBRIFESTA. Festa aquàtica APLEC SARDANES

10–22 h. 17–20 h. 18:30 h.

Diumenge, 29

Pl. Mn. J. Batalla

FIRA DISC

10–22 h.

17


CAMBRILS Estiu Festiu 2010

18


CAMBRILS Estiu Festiu 2010

19


CAMBRILS Estiu Festiu 2010

AGOST - AGOSTO - AUGUST - AOÛT 1 DIUMENGE. DOMINGO. SUNDAY. DIMANCHE Festes de Barri Festes del BARRI ANTIC EL PORTAL Fiestas del Barri Antic El Portal - Neighbourhood Festival in Barri Antic el Portal - Fêtes de quartier Antic El Portal Fins les 18 h. a la zona esportiva d’estiu platja del Regueral. Estiu esportiu 24 HORES DE VÒLEI PLATJA. A partir de les 16 h. finals i lliurament de trofeus. Inscripcions: Al Palau Municipal d’Esports fins al 31 de juliol. Quota d’inscripció: 15 € /persona ( inclou assegurança ) Col·labora: Esports Nautilus A les 18 h. a la plaça d’Espanya. Espectacle infantil de la NAC Organitzen: Nit d’Artistes - Departament de Joventut Actividades infantiles - Children activities - Activités pour enfants A les 22 h. al Passeig de les Palmeres. SARDANES Amb la COBLA LA PRINCIPAL DEL LLOBREGAT i els Amics de la Sardana de Cambrils. 2 DILLUNS. LUNES. MONDAY. LUNDI A les 22 h. al parc del Nou Cambrils. Petit Festival SANDRA ORTEGA QUARTET & DAVID ESPINÓS. Jazz Quartet de jazz liderat per Sandra Ortega que compta en aquesta ocasió amb el guitarrista David Espinós. 3 DIMARTS. MARTES. TUESDAY. MARDI De les 11 a les 14:30 h i de 18 a 23:30 h. al passeig Marítim. MERCAT DEL MAR. Mercat de productes artesanals d’ambient mariner. Mercado del Mar - Sea Market - Marché de la Mer

4 DIMECRES. MIERCOLES. WEDNESDAY. MERCREDI De les 11 a les 14:30 h. i de 18 a 23:30 h. al passeig Marítim. MERCAT DEL MAR. Mercado del Mar - Sea Market - Marché de la Mer A les 22 h. a la Cripta de l’ Ermita. Festival de Música ALEX ALGUACIL. Piano Àlex Alguacil és un dels músics més importants del panorama musical actual. Pianista d’una gran projecció internacional. Interpretarà S. Brotons, A.Scriabin i M. De Falla. Preu entrada: 12 € Festival de música - Music festival - Festival de musique 5 DIJOUS. JUEVES. THURSDAY. JEUDI De les 11 a les 14:30 h i de 18 a 23:30 h. al passeig Marítim. MERCAT DEL MAR. Mercado del Mar - Sea Market - Marché de la Mer A les 19 h. a la plaça d’Espanya. Juguem i fem comerç Espectacle de titelles i jazz. COMPAÑIA ANGÉLICO MUSGO. Una pequeña historia de Jazz Un espectacles per descobrir i gaudir en família de la màgia del jazz. Col·labora: Associació de Comerciants Vilacentre i Associació La Mar de Jazz de Cambrils Actividades infantiles - Children activities - Activités pour enfants A les 21 h. al Port de Cambrils. Festival de Música CIA. DOMUS DEL KARO. KontraTango (extractes) Dos ballarins ens fan una introducció a l’espectacle de música i dansa que presentaran als Jardins del Parc Samà el dia 8 d’agost. Gratuït Festival de música - Music festival - Festival de musique Eepctáculo de múcisa y danza - Spectacle of music and dance - Spectacle de musique et de danse

20


CAMBRILS Estiu Festiu 2010 A les 22 h. al parc del Pinaret. Festa a la Mar Música del món. YOUKALIS. Aquest concert és un viatge màgic que descobreix les emocions de la música arrelada en els pobles. Un mirall de cultures, ritmes i melodies que es despleguen a través d’una interpretació càlida i original. La música popular amb el refinament de la música de cambra i la festa de la música tradicional. Música del mundo - Music of the World - Musique du monde 6 DIVENDRES. VIERNES. FRIDAY. VENDREDI A les 22 h. als Jardins del Parc Samà. Festival de música LA LOCOMOTORA NEGRA & BIG MAMA. Blues & swing El jazz i el blues uniran les seves forces als Jardins del Parc Samà de la mà de dos dels màxims exponents d’aquests gèneres a Catalunya: La Locomotora Negra i Big Mama. Blues & Swing: la combinació perfecta. Preu entrada: 30 € i 25 € Servei d’autobus gratuït Festival de música - Music festival - Festival de musique Servicio de autobús gratuito. A les 23 h. al passeig de les Palmeres. Festa a la Mar Concert de Rumba RAUXA. Dins una peixera. Concert de rumba catalana, sense deixar mai el mestissatge. Concierto de rumba - Rumba concert Concert de rumba 7 DISSABTE. SÁBADO. SATURDAY. SAMEDI De les 18 a les 21 h. a la Plaça d’Espanya. MERCAT D’ANTIGUITAS I COL·LECCIONISME I trobada de plaques de cava. Mercat amb tot tipus d’objectes molt variats: mobles, monedes, rellotges, nines, pintures... i una trobada pels amants del col·leccionisme de plaques de cava i altres curiositats. Mercado de antiguedades y coleccionismo - Antiques market - Marché d’ Antiquités

De 18 a 01 h. al passeig Mirarmar. MERCAT D’ART del col·lectiu d’Art Total de Cambrils. Mercado de arte - Art Market - Marché d’ art A les 22 h. al parc del Pinaret. Estiu jove NIT D’ARTISTES DE CAMBRILS Més info: www.nitdartistes.cat Organitza: Nit d’Artistes - Departament de Joventut Noche de artistas - Night of artists - Nuit d’artistes 8 DIUMENGE. DOMINGO. SUNDAY. DIMANCHE A les 22 h. al passeig de les Palmeres. SARDANES Amb els amics de la Sardana de Cambrils A les 22 h. als Jardins del Parc Samà. Festival de Música CIA. DOMUS DEL KARO. Kontra Tango Direcció, Francesc Fernández Kontratango, espectacle de dansa contemporània que es fusiona amb el Tango Argentí. Dos violins, piano, bandoneó, bateria i contrabaix s’endinsen dins l’ànima dels ballarins que des de l’emoció creen el seu propi moviment.. Preu entrada: 18 € i 15 € Servei d’autobus gratuït Festival de música - Music festival - Festival de musique Servicio de autobús gratuito. 11 DIMECRES. MIERCOLES. WEDNESDAY. MERCREDI Festes de Barri Festa Major de VILAFORTUNY Fiestas de Vilafortuny - Neighbourhood Festival in Vilafortuny - Fêtes de quartier Vilafortuny A les 22 h. al Castell de Vilafortuny. Festival de Música JAUME VILASECA QUARTET. Jazznesis The music of Genesis 1970 - 1974 Per a Jaume Vilaseca Quartet, el jazz és quelcom totalment viu, comunicació en estat pur, un plantejament obert i compromès de la música i la improvisació. Preu entrada: 12€ Festival de música - Music festival - Festival de musique 12 DIJOUS. JUEVES. THURSDAY. JEUDI Festes de Barri Festa Major de VILAFORTUNY Fiestas de Vilafortuny - Neighbourhood Festival in Vilafortuny - Fêtes de quartier Vilafortuny

21


CAMBRILS Estiu Festiu 2010 A les 19 h. a la plaça d’Espanya. Juguem i fem comerç Taller d’artesania i manualitats Col·labora: Associació de Comerciants Vilacentre i Associació d’Artesans El Far dels somnis Actividades infantiles - Children activities - Activités pour enfants

14 DISSABTE. SÁBADO. SATURDAY. SAMEDI De 18 a 01 h. al passeig Mirarmar. MERCAT D’ART del col·lectiu d’Art Total de Cambrils. Mercado de arte - Art Market - Marché d’ art A les 22 h. als Jardins del Parc Samà. Festival de Música. MARIA DE MEDEIROS. Penísules & Continents Penínsules & Continents, el nou àlbum de Maria de Medeiros, és un viatge musical entre les penínsules Ibèrica i Itàlica i els continents Americà i Africà. Preu entrada: 30 € i 25 € Servei d’autobus gratuït Festival de música - Music festival - Festival de musique Servicio de autobús gratuito.

A les 22 h. al parc del Pescador. Festa a la Mar Música d’autor ALBERT JORDÀ. Mal temps sobre la mar L’Albert Jordà, cantautor tarragoní, junt amb la seva banda, han ideat una posada en escena molt innovadora i fresca. Trascendint la figura tòpica del cantautor, Jordà es lliura en un concert variat en la forma, que transita per terrenys com el pop atmosfèric, els postrock,… Electrònica i guitarra es donen la mà per abrigallar les seves lletres. Música de autor - Author’s music - Musique d’auteur

Festes de Barri Festa Major de VILAFORTUNY A les 22 h. al pinar de Vilafortuny. BALL. Grup BOOMERANG. Fiestas de Vilafortuny. Baile - Neighbourhood Festival in Vilafortuny. Dance - Fêtes de quartier Vilafortuny. Danse

13 DIVENDRES. VIERNES. FRIDAY. VENDREDI Festes de Barri Festa Major de VILAFORTUNY Fiestas de Vilafortuny -Neighbourhood Festival in Vilafortuny - Fêtes de quartier Vilafortuny A les 22 h. al parc del Pinaret. Festa a la Mar Circ mediterrani per a tots els públics DESASTROSUS CIRKUS. Circant la mar brava Després de la tempesta, un petit circ sense lona, desembarca, sense vaixell, a una platja de sorra. Circant la mar brava és un espectacle còmic, alegre i refrescant, que combina diverses tècniques circenses enllaçades a un ritme trapidant: aeris, equilibris, malabars, clown i titelles. Espectáculo familiar de circo - Familiar spectacle of circus - Spectacle familial de cirque A les 22 h. a la Cripta de l’Ermita. Festival de Música LILIANE QUESTEL. Piano Liliane Questel, nascuda a Haití. Solista, concertista i pianista que ha portat el seu art per a França, Itàlia, Espanya, Àustria, Canadà i a nombrosos escenaris dels Estats Units. Preu entrada: 12 € Festival de música - Music festival - Festival de musique

15 DIUMENGE. DOMINGO. SUNDAY. DIMANCHE Festes de Barri Festa Major de VILAFORTUNY Fiestas de Vilafortuny - Neighbourhood Festival in Vilafortuny - Fêtes de quartier Vilafortuny A les 22 h. al passeig de les Palmeres. SARDANES Amb els amics de la Sardana de Cambrils. 18 DIMECRES. MIERCOLES. WEDNESDAY. MERCREDI A les 20 h. al Barri antic. Festa a la Mar Espectacle itinerant. Cançons de vi, de beure i de taverna. LOS PÀNDOLS. La taverna del vi rodat. Cançons de vi, de beure i de taverna catalanes que ens han arribat de finals del s. XIX, que ens acosten a la música del poble i que relaten divertides i inversemblants històries, important patrimoni de la nostra cultura. La Taverna del vi rodat és un espectacle musical i teatral simpàtic, atractiu, entretingut i diferent. Espectáculo itinerante canciones de taberna Itinerant spectacle songs of tavern - Spectacle itinérant des chansons de taverne

22


CAMBRILS Estiu Festiu 2010 19 DIJOUS. JUEVES. THURSDAY. JEUDI A les 19 h. a la plaça d’Espanya. Juguem i fem comerç Jocs de cucanyes Jocs tradicionals i divertits on els participants podran demostrar les seves habilitats i enginys. Col·labora: Associació de Comerciants Vilacentre. Actividades infantiles - Children activities - Activités pour enfants

De 21 a 04 h. a la zona propera al camp de futbol. Cambrirock 2010 LOS PLANETAS + VIVE LA FETE + NAPOLEON SOLO + MINE.

A les 22 h. al parc del Pescador. Festa a la Mar Música Mediterrània MIRNA

Entrada: 20 € anticipada, 25 € taquilla Més info: www.cambrirock.com Organitzen: Assoc. Músics de Rock i Costa Daurada Departament de Joventut

Música que ens connecta amb la nostra terra, que fa olor de mar, música mediterrània. Música feta casant la paraula del poeta i el patró tradicional, plena de colors i plena de matissos, de la rica instrumentació pròpia de la Mediterrània. Concert cantat amb emoció, tendresa i energia. Música del Mediterráneo - Music of the Mediterranean Sea - Musique du Méditerranéen

21 DISSABTE. SÁBADO. SATURDAY. SAMEDI De les 11 a les 14:30 h i de 18 a 23:30 h. al passeig Marítim. MERCAT DEL MAR. Mercado del Mar - Sea Market - Marché de la Mer De 18 a 01 h. al passeig Mirarmar. MERCAT D’ART del col·lectiu d’Art Total de Cambrils. Mercado de arte - Art Market - Marché d’ art

De 21 a 01 h. a la zona propera al camp de futbol. Cambrirock 2010 MAGO DE OZ + MELANCOMIA + KOTA ZERO + KILLUS Entrada: 16 € anticipada, 20 € taquilla Més info: www.cambrirock.com Organitzen: Assoc. Músics de Rock i Costa Daurada Departament de Joventut 20 DIVENDRES. VIERNES. FRIDAY. VENDREDI De les 11 a les 14:30 h. i de 18 a 23:30 h. al passeig Marítim. MERCAT DEL MAR Mercat de productes artesanals d’ambient mariner. Mercado del Mar - Sea Market - Marché de la Mer A les 22 h. al passeig Marítim. Festa a la Mar Espectacle de carrer TUTATIS presenta Cavalls de Menorca Una visió personal de la celebració menorquina que recrea l’animalitat primitiva del cavall i recupera el pes de la tradició en una representació contemporània. Un espectacle de carrer, únic i original que no deixa indiferent. Espectáculo de calle. Caballos de Menorca - Street ‘s show. Horses of Minorca - Spectacle dans la rue. Des chevaux de la Minorque

De 20 a 04 h. a la zona propera al camp de futbol. Cambrirock 2010 ANTONIO OROZCO + FUNAMBULISTA + DELAFE Y LAS FLORES AZULES + CYCLE + YASMINE GATE Entrada gratuïta Més info: www.cambrirock.com Organitzen: Assoc. Músics de Rock i Costa Daurada - Departament de Joventut 22 DIUMENGE. DOMINGO. SUNDAY. DIMANCHE De les 11 a les 14:30 h. i de 18 a 23:30 h. al passeig Marítim. MERCAT DEL MAR. Mercado del Mar - Sea Market - Marché de la Mer A les 22 h. al passeig de les Palmeres. SARDANES Amb els amics de la Sardana de Cambrils.

23


CAMBRILS Estiu Festiu 2010 28 DISSABTE. SÁBADO. SATURDAY. SAMEDI De les 10 a les 22 h. a la plaça Mossèn Joan Batalla. FIRA DISC Fira de col·leccionisme musical. Podeu comprar, vendre i intercanviar tot tipus de material discogràfic, Feria del disco - Record Fair - Foire du disque

De 20 a 02 h. a la zona propera al camp de futbol. Cambrirock 2010 VIOLADORES DEL VERSO + XHELAZZ + MATADOR ROCKERS + N’CLAVE.

De les 17 a les 20 h. al Palau Municipal d’Esports. Cambrifesta Festa aquàtica amb jocs, inflables, animació i música. A la piscina coberta. Activitat gratuïta oberta a tothom. Els menors de 8 anys han d’anar acompanyats d’un adult. Actividades infantiles. Piscina cubierta - Children activities. Covered swimming pool - Activités pour enfants. Piscine couverte

Entrada: 18 € anticipada, 23 € taquilla Més info: www.cambrirock.com Organitzen: Assoc. Músics de Rock i Costa Daurada Departament de Joventut 26 DIJOUS. JUEVES. THURSDAY. JEUDI A les 19 h. a la plaça d’Espanya. Juguem i fem comerç Espectacle de pallassos Col·labora: Associació de Comerciants Vilacentre Actividades infantiles - Children activities - Activités pour enfants 27 DIVENDRES. VIERNES. FRIDAY. VENDREDI A les 19 h. al parc del Pescador. Cambrifesta Espectacle d’animació infantil, final de les activitats d’estiu. LA BANDA DEL DRAC presenta Supereccos. La Terra és un lloc trist i gris però si els nois i noies són capaços d’aprendre i posar en pràctica els consells del Supereccos tots els problemes es solucionaran. A poc a poc esclata la festa i al final el color i l’alegria torna a la Terra. Actividades infantiles - Children activities - Activités pour enfants

A les 18:30 i 22.30 h. al parc del Pescador. Sardanes 30è APLEC DE SARDANES de Cambrils amb les cobles La Flama de Farners i Reus Jove Nota: En el cas de pluja es farà al Palau d’Esports 29 DIUMENGE. DOMINGO. SUNDAY. DIMANCHE De les 10 a les 22 h. a la plaça Mossèn Joan Batalla. FIRA DISC Fira de col·leccionisme musical. Podeu comprar, vendre i intercanviar tot tipus de material discogràfic, Feria del disco - Record Fair - Foire du disque

24


CAMBRILS Estiu Festiu 2010

25


CAMBRILS Estiu Festiu 2010

ACTIVITATS

ACTIVITATS ESPORTIVES A LA PLATJA VÒLEI PLATJA, PALES, FUTBOL PLATJA, INDIAKA, KORFBALL, RUGBY, HANDBOL, ... Del 28 de juny al 31 d’agost A la platja del Regueral. - De dilluns a divendres, de 9 a 12 h. i de 17:30 a 20:30 h. - Dissabtes, de 10 a 13 h. i de 17:30 a 20:30 h. - Diumenges, de 17:30 a 20:30 h. Informació - L’ús de les instal·lacions és gratuït i obert a totes les edats - Per utilitzar el servei de préstec de material caldrà identificar-se amb el DNI - Els temps d’ocupació de les pistes de joc el distribueixen els monitors.

CINEMA MUNICIPAL RAMBLA Juliol i agost Sessions de cinema els dijous, divendres, dissabtes i diumenges, a les 22:30 h. Preu entrada: 4,50 € Preu carnet jove: 4 € (aplicable dijous i divendres no festius) Podràs veure: NOCHE LOCA, UN CIUDADANO EJEMPLAR, BAARIA, LEGION JAKUZZI AL PASADO, SEXO EN NUEVA YORK 2, TAKERS MARMADUKE, TOY STORY 3, ORIGE, PREDATOR EQUIPO A, KILLERS, NOCHE Y DIA, EL APREDIZ DE BRUJO NIÑOS GRANDES, MI NOMBRE ES KHAN, PESADILLA EN ELM STREET (EL ORIGEN) Podeu consulteu cartellera a la web de l’Ajuntament www. cambrils.org

ESTIU A L’AIRE LLIURE Activitats gratuïtes per a tots els nens i nenes del 5 de juliol al 27 d’agost BIBLIOPARC De dilluns a divendres, de 17:30 a 20:30 h. al Parc del Pinaret BRUIXES, OGRES I LLOPS, A LA RECERCA DELS MÉS DOLENTS. Hora del conte. Recorregut pels contes tradicionals de la mà dels personatges més malvats. Els dilluns, dimecres i divendres a les 19 h. a l’espai Biblioparc del Parc del Pinaret. ESCACS A LA FRESCA De dilluns a divendres, a partir de les 18 h. durant els mesos de juliol i agost, al parc del Pescador. Organitza: Unió d’Escacs Cambrils amb la col·laboració de l’Àrea d’Esports.

ACTIVITADES ACTIVIDADES DEPORTIVAS EN LA PLAYA VOLEY PLAYA, PALAS, FÚTBO PLAYA, INDIAKA, KORFBALL, RUGBY, BALONMANO, ... Del 28 de junio al 31 de agosto En la playa del Regueral. - De lunes a viernes, de 9 a 12 h. y de 17:30 a 20:30 h. - Sábados, de 10 a 13 h. y de 17:30 a 20:30 h. - Domingos, de 17:30 a 20:30 h. Información El uso de las instalaciones es gratuito y abierto a todas las edades Para utilizar el servicio de préstamo de material habrá que identificarse con el DNI El tiempo de ocupación de las pistas de juego lo distribuyen los monitores

BIBLIOTECA PÚBLICA MUNICIPAL Horari d’estiu, del 28 de juny al 13 d’agost: de 10 a 14:30 h. de dilluns a divendres Del 16 al 31 d’agost la Biblioteca tancarà per manteniment. Participa al JOC DE L’ESTIU: Doctorat en dolenteria Tallers, a la biblioteca, de 10 a 11:30 h. 5 de juliol: Auhhh. que ve el llop! 19 de juliol: Abracadabra! 2 d’agost: Tinc molta gana! Per assistir al taller caldrà fer inscripció prèvia a la biblioteca, 15 places per taller. Preu per taller: 2 € Abonament 3 tallers: 5 €

VERANO AL AIRE LIBRE Actividades gratuitas para todos los niños y niñas Del 30 de junio al 29 de agosto BIBLIOPARQUE De lunes a viernes, de 17:30 a 20:30 h. en el parque del Pinaret BRUIXES, OGRES I LLOPS, A LA RECERCA DELS MÉS DOLENTS. Hora del cuento. Recorrido por cuentos tradicionales de la mano de los personajes más malvados. Los lunes, miércoles y viernes a las 19 h. en el espacio Biblioparc del parque del Pinaret. AJEDREZ AL AIRE FRESCO De lunes a viernes, a partir de las 18 h. durante los meses de julio y agosto, en el parque del Pescador. CINE MUNICIPAL RAMBLA Sesiones de cine los jueves, viernes, sábados y domingos a las 22:30 h. Precio entrada: 4,50 € Podéis consultar la cartelera en la página web del Ayuntamiento www. cambrils.org ACTIVITIES BEACH SPORTS ACTIVITIES BEACH-VOLLEYBALL, RACKETS, BEACH-FOOTBALL, INDIAKA,

26


CAMBRILS Estiu Festiu 2010 KORFBALL, RUGBY, HANDBALL ... From June 28 to August 31 At the Regueral beach. - Monday to Friday from 09:00 to 12:00 and from 17:30 to 20:30 - Saturdays from 10:00 to 13:00 and from 17:30 to 20:30 - Sundays from 17:30 to 20:30 Information Use of the installations is free and open to all ages You will need your ID card/passport to rent material The monitors will allocate time on the playing fields or tracks

RUGBY, HANDBALL, ... Du 28 juin au 31 août Sur la plage du Regueral. - De lundi à vendredi, de 9h00 à 12h00 et de 17h30 à 20h30 - Samedis de 10h00 à 13h00 et de 17h30 à 20h30 - Dimanches de 17h30 à 20h30 Renseignements L’utilisation des installations est gratuite et ouverte à tous les âges Pour utiliser le service de prêt de matériel, il conviendra de s’identifier moyennant carte d’identité La durée d’occupation des pistes de jeu est distribuée par les moniteurs

OUTDOOR SUMMER Free activities for children From 30 June to 29 August BIBLIOPARC Monday to Friday, from 5:30 PM to 8:30 PM, at Pinaret Park BRUIXES, OGRES I LLOPS, A LA RECERCA DELS MÉS DOLENTS. Story time. Traditional stories told by the most evil characters. Mondays, Wednesdays and Fridays at 19:00 at the BIBLIOPARC in the Parc del Pinaret. OUTDOOR CHESS Monday to Friday in July and August, beginning at 6 PM, at Pescador Park.

ÉTÉ EN PLEIN AIR Activités gratuites pour tous les enfants Du 30 juin au 29 août BIBLIOPARC Du lundi au vendredi de 17h30 à 20h30, au Parc del Pinaret. BRUIXES, OGRES I LLOPS, A LA RECERCA DELS MÉS DOLENTS. Heure du conte. Parcours à travers les contes traditionnels de la main des personnages les plus méchants. Les lundis, mercredis et vendredis à 19h00 dans l’espace Biblioparc du Parc del Pinaret. ÉCHECS EN PLEIN AIR Du lundi au samedi, à partir de 18h00, pendant les mois de juillet et août au Parc del Pescador.

CINEMA MUNICIPAL RAMBLA Movie nights on Thursday, Friday, Saturday and Sunday, at 10:30 PM. Admission: €4.50 Full listings are available on the Town Council website at: www. cambrils.org

CINÉMA MUNICIPAL RAMBLA Séances de cinéma les jeudis, vendredis, samedis, dimanches à 22h30 Prix de l’entrée : 4,50 € Vous pouvez consulter les films à l’affiche sur le site web de la Ville de Cambrils, www.cambrils.org

ACTIVITÉS ACTIVITÉS SPORTIVES SUR LA PLAGE VOLLEY-PLAGE, RAQUETTES, FOOTBALL PLAGE, INDIAKA, KORFBALL,

BOTIGA DE LA FESTA PORTA LA FESTA ALS CARRERS DE CAMBRILS I A CASA TEVA! Tienda de la fiesta - Festive shop - Boutique de la fête

- COL·LECCIÓ de punts de llibre dels nanos de Cambrils Posa un nano al teu llibre. - COL·LECCIÓ de punts de llibre del patrimoni de Cambrils

Reproduccions del seguici en miniatura - L’Ermengol i la Magdalena. - El Pere i la Camí . - El Marquès de los Vélez. - El Ball de Bastons.

Ho trobaràs tot al Centre Cultural i Ocupacional, al carrer de Sant Plàcid, 18-20, i al Patronat Municipal de Turisme. Encontrarás todo en el Centre Cultural y Ocupacional en la calle Sant Plàcid, 18-20, y en el Patronato de Turismo

BOSSES FESTA MAJOR I FESTIVAL DE MÚSICA Bosses reciclades amb les banderoles de Festa Major i del Festival de Música. En pots trobar models diferents.

You will find everything at the Cultural and Occupational Centre, in carrer de Sant Plàcid, 18-20, and in the Patronat Municipal de Turisme

- DAVANTALS Cuina els plats de l’estiu amb l’Ermengol i la Magdalena

Tout est regroupé au Centre Cultural i Ocupacional, de la rue Sant Plàcid, 18-20, et au Patronat Municipal de Tourisme

- COL·LECCIONS d’imants Les figures del seguici popular per a la teva nevera. Pots trobar les dues parelles de gegants, l’Ermengol i la Magdalena i el Pere i la Camí; el Marqués de los Vélez; els bastoners, els diables i els timbalers.

27


CAMBRILS Estiu Festiu 2010

MUSEU DE CAMBRILS MUSEOS DE CAMBRILS - MUSEUMS OF CAMBRILS - MUSÉES DE CAMBRILS MUSEU MOLÍ DE LES TRES ERES Via Augusta, 1 Exposicions permanents: El poblament antic a Cambrils El Molí de les Tres Eres: testimoni viu del passat. Exposició temporal de l’1de juliol al 29 d’agost: La vida a pagès. L’estudi de la masia catalana, produïda per Obra Social Caixa Sabadelll i Obra Social Sa Nostra Caixa de Balears. Horari d’estiu: De dimarts a dissabte, d’11 a 14 h. i de 18 a 21 h. Diumenges i festius, d’11 a 14 h. Demostració del molí funcionament Horari d’estiu: Dimecres, divendres, diumenge i festius, a les 12 i 13 h. Dissabte, a les 12 h. 13 h. 18 h i 19 h. Visites en grups a hores convingudes

TORRE DEL PORT Passeig Miramar, 31 Fins el 12 de setembre Exposició temporal fotogràfica: Imatges de voramar, produïda per la Xarxa de Museus Marítims de la Costa Catalana

VIL·LA ROMANA DE LA LLOSA Josep Iglésies, s/n Horarid’estiu: De dimarts a dissabte, d’11 a 14 h. i de 17 a 20 h. Diumenge i festius, d’11 a 14 h. Visites en grups a hores convingudes

EXPOSICIONS EXPOSICIONES - EXHIBITIONS - EXPOSITIONS SALA ÀGORA Edifici Consistorial - Edificio Consistorial - Town Hall - La Mairie XVII BIENNAL D’ART CONTEMPORANI CATALÀ Biennal de Arte Contemporáneo Catalán Contemporary Catalan Art Biennial - Biennale d’Art Contemporain Catalan Organitza: Canals Galeria d’Art Del 8 de juliol al 27 d’agost Inauguració: dijous, 8 de juliol, 20 h.

MUSEU AGRÍCOLA DE CAMBRILS Sindicat, 2 Exposicions: El procés d’elaboració del vi i de l’oli Bernardí Martorell: un gran arquitecte del Modernisme Horari d’estiu: De dimarts a dissabte, de 10 a 13:30h i de 17 a 20 h. Diumenges i festius, d’11 a 14 h. Visites en grups a hores convingudes TORRE DE L’ERMITA Verge del Camí, 30 Exposició permanent: Un lloc anomenat Cambrils Horari d’estiu: De dimarts a divendres, de 18 a 21 h. Dissabtes, d’11 a 14 h. Diumenges i festius, d’11 a 14 h. Visites en grups a hores convingudes

Horarid’estiu: De dimarts a dissabte, d’11 a 14 h. i de 18 a 21 h. Diumenge i festius, d’11 a 14 h. Visites en grups a hores convingudes

JOAN FERRER Pintura - Painting - Peinture “Mes poderós que el roure, més vell que l’olivera” Del 3 de setembre a l’1 d’octubre Inauguració: divendres, 3 de setembre Horari: De dilluns a dijous, de 8:30 a 15 h. Divendres, de 8:30 a 14 h. Dissabtes, Diumenges i festius tancat SALA ÀMBITS Centre Cultural - Centro Cultural - Cultural Centre - Centre Culturel EXPOSICIÓ INSTITUCIONAL DE L’AJUNTAMENT DE CAMBRILS Exposición Institucional del Ayuntamiento de Cambrils Institutional Exhibition of the Town Council of Cambrils - Exposition Institutionnelle de la Ville de Cambrils Del 15 de juliol al 13 d’agost KAMAL SULTAN Homenatge a la Pintura Pintura - Painting - Peinture Grup de tendències diverses Del 2 de setembre al 25 de setembre. Inauguració: dijous 2 de setembre, 20 h.

28


CAMBRILS Estiu Festiu 2010 ESPAI EL PATI Centre Cultural - Centro Cultural - Cultural Centre Centre Culturel COL·LECTIU FOTOGRÀFIC FOTOCAMP REUS “Experiències” Fotogràfia Fotografía - Photography - Photographie Organitzada per l’Ajuntament de Cambrils Fins el 10 de juliol. PINZELL TREMPAT DE REUS “Nostres” Pintura - Painting - Peinture Del 14 juliol al 13 d’agost Inauguració: dijous, 30 de juliol.

POSTALS DE BARRIS Fotografia Fotografía - Photography - Photographie Del 1 al 25 de setembre. Organitza: Pla de barris i AFC Horari Sala Àmbits i Espai El Pati: Juliol: dilluns a divendres de 8 a 22 h. dijous obert fins les 23:30 h. dissabtes de 9 a 14 h. diumenges i festius tancat Del 26 de juliol al 29 d’agost, de dilluns a divendres de 8 a 15 h. TRANSFORMACIONS 5 PAU Del 21 de juny al 15 de juliol, carrers del Barri Antic Exposició de les obres d’art i la pau, realitzades pels alumnes de 6’e de les escoles de Cambrils.

29


CAMBRILS Estiu Festiu 2010 Àrea de Festes Adreça: Plaça de l’Ajuntament, 4 Telèfon: 977 794 579, ext. 274 Fax: 977 794 572 a/e: festes@cambrils.cat Web: www.cambrils.org

Àrea de Joventut Adreça: Pl. Ajuntament, 1 (palau d’Esports) Telèfon: 977 794 217 Fax: 977 794 572 a/e: joventut@cambrils.cat Web: www.cambrils.org/joventut

Àrea de Cultura Adreça: Sant Plàcid, 18-20 Telèfon: 977 368 484 Fax: 977 364 716 a/e: clt@cambrils.cat Web: www.cambrils.org

Institut Municipal d’Esports Adreça: Pl. Ajuntament, 1 Telèfon: 977 795 497 Fax: 977 794 572 a/e: esp@cambrils.cat Web: www.cambrils.org

Patronat Municipal de Turisme Adreça: Passeig de les Palmeres, 1 Telèfon: 902 154 741 Fax: 977 792 625 a/e: tur@cambrils.org Web: www.turcambrils.info

Oficina Pla de Barris Adreça: Plaça d’Espanya, 1 baixos Telèfon: 977 369 360 Fax: 977 369 347 a/e: barris@cambrils.cat web: http://pladebarris.entitatscambrils.net

Biblioteca Pública Municipal Adreça: Carrer Alfons I El Cast, 2 Telèfon: 977 363 495 Fax: 977 363 495 a/e: bib.cambrils@altanet.org Horari d’estiu, del 28 de juny al 13 d’agost: de 10 a 14:30 h. de dilluns a divendres Del 16 al 31 d’agost la Biblioteca tancarà per manteniment.

Centre Cultural i Ocupacional Cambrils Adreça: Carrer Sant Plàcid, 18-20 Telèfon: 977 369 060 Fax: 977 364 716 a/e: cco@cambrils.org Horari: Juliol: dilluns a divendres de 8 a 22 h. dijous obert fins les 23:30 h. dissabtes de 9 a 14 h. diumenges i festius tancat Del 26 de juliol al 29 d’agost, de dilluns a divendres de 8 a 15 h.

Cinema Municipal Rambla Adreça: Passatge Rambla Jaume I Telèfon: 977 362 594 Fax: 977 364 716 a/e: clt@cambrils.org

Museu d’Història de Cambrils Adreça: Via Augusta, 1 Telèfon: 977 794 528 Fax: 977 794 572 a/e: mhc.cambrils@altanet.org

Arxiu municipal Adreça: Plaça de l’Ajuntament, 4 Telèfon: 977 794 579 Ext. 216309 Fax: 977 794 572 a/e: arxiu@cambrils.org

Ràdio - TV Cambrils Adreça: Passatge Rambla Jaume I, 35 bis Telèfon: 977 363 405 Fax: 977 362 842 a/e: direccio@radiocambrils.org; naltros@tvcambrils.info Web: www.radiocambrils.org Freqüències: Ràdio: 90.0 FM, Televisió: Canal 21 UHF

L’organització es reserva el dret de modificar aquest programa, si per causes de darrera hora ho considera convenient, anunciant-ho en cas de ser possible als mitjans de comunicació.

30


CAMBRILS Estiu Festiu 2010

31


Cambrils - Estiu Festiu 2010  

Programa de actividades julio y agosto de Cambrils 2010

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you