Page 1


Descobreix l 'enoturisme en harmonia

HEREDAD

Segura Viudas Descobreix un indret on la historia mil·lenaria configura la viticultura sostenible, on la preservació de la biodiversitat s'abra�a a la innovació, un lloc on el cava i el vi es construeixen en harmonía. Apropa't a l'Heretat Segura Viudas i descobreix els vestigis mil-lenaris que certifiquen el caracter agrícola d'aquest enclavament; passeja per les nostres vinyes i coneix les relacions centenaries que !'home ha establert amb aquest paisatge; apren deis nostres mestres els detalls de la viticultura al llarg del cicle vegetatiu de la vinya i gaudeix en contemplar com es transmeten aquestes harmonies als caves i vins de Segura Viudas. Contacta amb nosaltres i t'ajudarem a dissenyar la teva visita. Vine a gaudir d'una experiencia enoturística única.

Ee

www.seguraviudas.es /hseguraviudas

1.., BARCELONA EQUESTRIAN 2._ CHALLENGE

lnformació i reserves: 0034938917070 1 enoturismo@seguraviudas.es (a 45 minuts de Barcelona)

HEREDAD SEGUR.A VIUDAS Ctra. BP2151 de Sant Sadurní d'Anoia a S. Pere de Riudebitlles, Km. 12,5 Torrelavit I Barcelona I España

www.diariodeviña.com

• Wine1nModeration.eu el vi noml!s es goudeix omb moderac;ió


E

l Real Club de Polo de Barcelona cuenta con más de un siglo de tradición polística y acoge este año la 49ª edición del Barcelona Polo Challenge Negrita Cup. Nos complace darles la bienvenida a esta importante cita internacional que durante seis jornadas promete la máxima emoción.

Esperem que el públic assistent gaudeixi d’aquest singular torneig que, a més d’apropar-lo de forma gratuïta a un dels esports més bells i espectaculars del món, ofereix una agradable estada en el atractiu marc del camp de Polo del nostre Club.

Esperamos que el público asistente disfrute de este singular torneo que, además de acercarle de forma gratuita a uno de los deportes más bellos y espectaculares del mundo, ofrece una agradable estancia en el atractivo marco del campo de Polo de nuestro Club.

El nostre especial agraïment als patrocinador que ens recolzen dipositant en nosaltres la seva confiança i comparteixen la il·lusió per aquesta magnífica competició que des de fa molts anys forma part dels grans esdeveniments esportius de la ciutat. També el suport incondicional de les institucions -Consell Català de l’Esport, Diputació de Barcelona i especialment l’Ajuntament de Barcelona- així com de les federacions espanyola i catalana és peça clau per a l’èxit d’aquest esdeveniment.

Nuestro especial agradecimiento a los patrocinadores que nos apoyan depositando en nosotros su confianza y comparten la ilusión por esta magnífica competición que desde hace muchos años forma parte de los grandes eventos deportivos de la ciudad. También el apoyo incondicional de las instituciones -Consell Català de l’Esport, Diputació de Barcelona y especialmente el Ajuntament de Barcelona- así como de las federaciones española y catalana es pieza clave para el éxito de este evento.

Als equips participants els donem una calorosa benvinguda al Reial Club de Polo de Barcelona esperant que gaudeixin de l’esport i de la nostra hospitalitat i que ofereixin als afeccionats el millor dels espectacles. Molta sort a tots i que guanyi el millor.

A los equipos participantes les damos una calurosa bienvenida al Real Club de Polo de Barcelona esperando que disfruten del deporte y de nuestra hospitalidad y que ofrezcan a los aficionados el mejor de los espectáculos. Mucha suerte a todos y que gane el mejor.

Curro Espinós de Pascual President RCPB

Curro Espinós de Pascual Presidente RCPB

Luis Comas Martínez de Tejada President Fundació RCPB

Luis Comas Martínez de Tejada Presidente Fundación RCPB

José María Trenor Löwenstein Director BPC Negrita Cup

José María Trenor Löwenstein Director BPC Negrita Cup

BCN POLO CHALLENGE • NEGRITA CUP

E

l Reial Club de Polo de Barcelona compta amb més d’un segle de tradició polística i acull aquest any la 49ª edició del Barcelona Polo Challenge Negrita Cup. Ens complau donar-los la benvinguda a aquesta important cita internacional que durant sis jornades promet la màxima emoció.

3


POLO CHALLENGE • NEGRITA CUP

PATROCINADORS • PATROCINADORES Patrocinador principal:

Patrocina:

Media Partners:

Partners:

4 Instituciones:

COMITÈ ORGANITZADOR • COMITÉ ORGANIZADOR


BCN POLO CHALLENGE • NEGRITA CUP 5


BCN POLO CHALLENGE • NEGRITA CUP 6

EL BARCELONA POLO CHALLENGE NEGRITA CUP COMPLEIX 49 ANYS

EL BARCELONA POLO CHALLENGE NEGRITA CUP CUMPLE 49 AÑOS

A

C

mb la presència de sis equips formats per reconeguts polistes nacionals i internacionals, a més d’una excel·lent representació de jugadors del club, el Barcelona Polo Challenge Negrita Cup, tornarà a ser una de les cites més importants d’aquest esport mil·lenari a Espanya.

Els sis equips, tots amb handicap similar per aconseguir la màxima igualtat possible, jugaran tots contra tots durant les quatre primeres jornades. Al final, els dos conjunts que hagin sumat més punts accediran a la gran final del diumenge 21 de maig. Cal tenir en compte que Ron Negrita ha sigut guanyador de les 2 últimes edicions del torneig. El polo és l’esport en equip més antic de la història. Els primers partits es van jugar a Pèrsia fa més de 2500 anys i va ser creat per les tribus rivals d’Àsia Central i després adoptat com a mètode d’entrenament per a la cavalleria d’elit del Rei. Va arribar Anglaterra en 1869 i set anys més tard als Estats Units. El polo amb la Barcelona Equestrian Challenge Per cinquè any consecutiu el Barcelona Polo Challenge Negrita Cup forma part de la Barcelona Equestrian Challenge (BECH), Esdeveniment d’Excepcional Interès Públic, donada la seva vocació per ser un instrument social del món del cavall, la hípica i els valors esportius. Les principals activitats de la BECH, vinculades al món eqüestre, s’articulen entorn de quatre eixos: l’esportiu, l’educatiu, el relacionat amb la salut i el social.

on la presencia de seis equipos formados por reconocidos polistas nacionales e internacionales, además de una excelente representación de jugadores del club, el Barcelona Polo Challenge Negrita Cup, volverá a ser una de las citas más importantes de este deporte milenario en España. Los seis equipos, todos con hándicap similar para lograr la máxima igualdad posible, jugarán todos contra todos durante las cuatro primeras jornadas. Al final, los dos conjuntos que hayan sumado más puntos accederán a la gran final del domingo 21 de mayo. Cabe destacar que Ron Negrita fue el vencedor de las 2 últimas ediciones del torneo. El polo es el deporte en equipo más antiguo de la historia. Los primeros partidos se jugaron en Persia hace más de 2500 años y fue creado por las tribus rivales de Asia Central y luego adoptado como método de entrenamiento para la caballería de élite del Rey. Llegó Inglaterra en 1869 y siete años más tarde a los Estados Unidos. El polo con la Barcelona Equestrian Challenge Por quinto año consecutivo el Barcelona Polo Challenge Negrita Cup forma parte de la Barcelona Equestrian Challenge (BECH), Acontecimiento de Excepcional Interés Público, dada su vocación por ser un instrumento social del mundo del caballo, la hípica y los valores deportivos. Las principales actividades de la BECH, vinculadas al mundo ecuestre, se articulan en torno a cuatro ejes: el deportivo, el educativo, el relacionado con la salud y el social.


BCN POLO CHALLENGE • NEGRITA CUP 7


BCN POLO CHALLENGE • NEGRITA CUP 8

12-14 MAIG / MAYO

19-21 MAIG / MAYO

Divendres 12 / Viernes 12 14.00h Obertura / Apertura Village, Terraza y Carpa VIP Lounge 14.30h Primer Partit / Primer Partido 16.30h Segon Partit / Segundo Partido

Divendres 19 / Viernes 19 14.00h Obertura / Apertura Village, Terraza y Carpa VIP Lounge 14.30h Primer Partit / Primer Partido 16.30h Segon Partit / Segundo Partido

Dissabte 13 / Sábado 13 12.00h Obertura / Apertura Village, Terraza y Carpa VIP Lounge 12.30h Primer partit / Primer partido 14.30h Segon partit / Segundo partido

Dissabte 20 / Sábado 20 12.00h Obertura / Apertura Village, Terraza y Carpa VIP Lounge 12.30h Primer partit / Primer partido 14.30h Segon partit / Segundo partido

Diumenge 14 / Domingo 14 12.00h Obertura / Apertura Village, Terraza y Carpa VIP Lounge 12.30h Primer partit / Primer partido 14.30h Segon partit / Segundo partido

Diumenge 21 / Domingo 21 12.00h Obertura / Apertura Village, Terraza y Carpa VIP Lounge 12.30h Primer partit / Primer partido 14.30h Segon partit / Segundo partido

A continuació, lliurament de premis / A continuación, entrega de premios * Els horaris poden patir canvis per motius aliens a la organització. Consultar pàgina web barcelonapolochallenge.rcpolo.com * Los horarios pueden sufrir cambios por motivo ajenos a la organización. Consultar página web barcelonapolochallenge.rcpolo.com


BCN POLO CHALLENGE • NEGRITA CUP 9


10 BCN POLO CHALLENGE • NEGRITA CUP


BCN POLO CHALLENGE • NEGRITA CUP

11


BCN POLO CHALLENGE • NEGRITA CUP

Nova TERRASSA POLO

Nueva TERRAZA POLO

Amb l’objectiu de garantir una excel·lent visibilitat a tots els visitants del torneig, el Barcelona Polo Challenge Negrita Cup ha habilitat una confortable terrassa coberta, suspesa sobre la pista de galop. Des d’aquesta nova localització amb perspectiva única, els seguidors del torneig podran gaudir de l’esdeveniment en un entorn atractiu i acollidor, amb la possibilitat de degustar productes del restaurant del Reial Club de Polo de Barcelona.

Con el objetivo de garantizar una excelente visibilidad a todos los visitantes del torneo, el Barcelona Polo Challenge Negrita Cup ha habilitado una confortable terraza cubierta, suspendida sobre la pista de galope. Desde esta novedosa localización con perspectiva única, los seguidores del torneo podrán disfrutar del evento en un entorno atractivo y acogedor, con la posibilidad de degustar productos del restaurante del Real Club de Polo de Barcelona.

12

SEGURA VIUDAS DIVOT STOMPING BY FACTORENERGÍA Factorenergía et convida a una copa de cava Segura Viudas mentre realitzes la tradicional “trepitjada de gespa”, divot stomping, al final de cada partit del Barcelona Polo Challenge Negrita Cup.

SEGURA VIUDAS DIVOT STOMPING BY FACTORENERGÍA Factorenergía te invita a una copa de cava Segura Viudas mientras realizas la tradicional “pisada de césped”, divot stomping, al final de cada partido del Barcelona Polo Challenge Negrita Cup.


BCN POLO CHALLENGE • NEGRITA CUP

13


BCN POLO CHALLENGE • NEGRITA CUP 14

Noves sensacions en el Barcelona Polo Challenge Negrita Cup

Nuevas sensaciones en el Barcelona Polo Challenge Negrita Cup

DriverCarsbcn, una de les empreses capdavanteres del sector de la compra-venda d’automòbils d’alta gamma, portarà una àmplia varietat de vehicles de les marques més prestigioses del mercat per realitzar Drive Tests. El públic interessat podrà gaudir conduint els seus propis somnis per un recorregut proper a les instal·lacions.

DriverCarsbcn, una de las empresas líderes del sector de la compra-venta de automóviles de alta gama, traerá una amplia variedad de vehículos de las marcas más prestigiosas del mercado para realizar Drive Tests. El público interesado podrá disfrutar conduciendo sus propios sueños por un recorrido cercano a las instalaciones.

Aquests tests es podran realitzar al llarg dels caps de setmana del torneig (del 12 al 14 i del 19 al 21 de maig). Per a més informació consultin la pàgina web: drivercarsbcn.com o truquin al 93 844 48 82.

Estos tests podrán efectuarse a lo largo de los dos fines de semana del torneo (del 12 al 14 y del 19 al 21 de mayo). Para mayor información consultar página web: drivercarsbcn.com o llamar al 93 844 48 82.


BCN POLO CHALLENGE • NEGRITA CUP

15


BCN POLO CHALLENGE • NEGRITA CUP 16

La Cuina Palpita per a tots els gustos

La Cocina Palpita para todos los gustos

A més dels clàssics productes de la nostra cuina de Club, al costat de la Terrassa Polo, en el petit village del nostre esdeveniment, trobaràs “La Cuina Palpita”. Si t’agraden les ostres i el salmó, no et perdis aquests productes artesanalment elaborats en els quals es cuiden els ingredients, els processos i la imatge. A “La Cuina Palpita”, amant del Street Food, els agrada ensenyar el que fan i estimen el “show cooking”.

Además de los clásicos productos de nuestra cocina de Club, junto a la Terraza Polo, en el pequeño village de nuestro evento, encontrarás a “La Cocina Palpita! Si te gustan las ostras y el salmón, no te pierdas estos productos artesanalmente elaborados en los que se cuidan los ingredientes, los procesos y la imagen. A “La Cocina Palpita”, amante del Street Food, les gusta enseñar lo que hacen y aman el “show cooking”.


BCN POLO CHALLENGE • NEGRITA CUP

17


BCN POLO CHALLENGE • NEGRITA CUP

CARPA VIP LOUNGE

18

Situada al costat de la nova TERRASSA POLO, la Carpa Vip Lounge del Barcelona Polo Challenge Negrita Cup, ofereix la possibilitat de presenciar tots els partits de la competició des de la comoditat d’una zona reservada i càlidament decorada per KARE. A més, podrà gaudir dels serveis complets del restaurant del Club. El menú estarà maridat amb els millors vins i caves d’Heredad Segura Viudas. Horaris servei de restauració: tots els dies de la competició (12, 13 i 14 i 19, 20 i 21 de maig) de 13.30 a 16.00 h. Reserves: Lalos Sillero - 607 987 854 A més, aquesta zona d’accés exclusiu, disposa d’un còmode espai amb unes magnífiques vistes sobre el camp de polo. Recorda: amb la teva entrada tindràs accés lliure a la discoteca Sutton qualsevol dia de la competició. La invitació inclou una copa de cava.

UBICADA AL FÈRTIL ENCLAVAMENT DEL PENEDÈS, HI TROBEM L’HERETAT

SEGURA VIUDAS

Entre dos petits rius, l’Anoia i el Bitlles, s’hi estenen les cent vuitanta hectàrees de terres calcàries, permeables i amb bona retentiva, situades a una altura entre 150 i 500 metres. Una terra protegida per les muntanyes de Montserrat i influïda per la brisa del Mediterrani on els ceps creixen forts i sans, sense que els calgui cap mena de suport. Així ho demostra el fet que, en aquesta regió, s’hi ha elaborat vi des d’abans de l’arribada dels romans, cosa que la converteix en una de les àrees vinícoles més antigues de l’oest del Mediterrani. Fruit d’aquesta tradició de conreu de la vinya, el 1969 neix la marca Segura Viudas, actualment una de les marques espanyoles més premiades en tasts nacionals i internacionals. I, segurament, la que encarna millor l’esperit dels ceps, la pluja, el vent i el sol del Penedès.


CARPA VIP LOUNGE

El menú estará maridado con los mejores vinos y cavas de Heredad Segura Viudas. Horarios servicio de restauración: todos los días de la competición (12, 13 y 14 y 19, 20 y 21 de mayo) de 13.30 a 16.00h. Reservas: Lalos Sillero - 607 987 854 Además, esta zona de acceso exclusivo, dispone de un cómodo espacio con unas magníficas vistas sobre la cancha de polo.

Recuerda: con tu entrada tendrás acceso libre a la discoteca Sutton cualquier día de la competición. La invitación incluye una copa de cava.

UBICADA EN EL FÉRTIL ENCLAVE DEL PENEDÈS, ENCONTRAMOS LA HEREDAD

SEGURA VIUDAS

Entre dos pequeños ríos, el Anoia y el Bitlles se extienden sus ciento ochenta hectáreas de tierras calcáreas, permeables y con buena retentiva, situadas a una altura de entre 150 y 500 metros. Una tierra protegida por las montañas de Montserrat e influida por la brisa del Mediterráneo donde las cepas crecen fuertes y sanas sin necesidad de apoyo alguno. Así lo demuestra que se haya elaborado vino en esta región desde antes de la llegada de los romanos, lo que la convierte en una de las áreas vinícolas más antiguas del oeste del Mediterráneo. Fruto de esta tradición de cultivo de la vid, en 1969 nace la marca Segura Viudas, actualmente una de las marcas españolas más premiadas en catas nacionales e internacionales. Y, seguramente, la que mejor encarna el espíritu de las cepas, la lluvia, el viento y el sol del Penedès.

BCN POLO CHALLENGE • NEGRITA CUP

Ubicada junto a la nueva TERRAZA POLO, la Carpa Vip Lounge del Barcelona Polo Challenge Negrita Cup, ofrece la posibilidad de presenciar todos los partidos de la competición desde la comodidad de una zona reservada y cálidamente decorada por KARE. Además, podrá disfrutar de los servicios completos del restaurante del Club.

19


BCN POLO CHALLENGE • NEGRITA CUP 20

LES CLAUS DEL POLO

LAS CLAVES DEL POLO

EL MATX CONSTA DE Quatre o cinc chuckers de set minuts. Entre cada chucker, els equips disposen de tres minuts per a substituir els cavalls LA CANTXA DE JOC Té unes dimensions de 32.500 m2 (250m de llarg per 130 d’ample). Els arcs compten amb 7,5 m entre els seus pals. ELS DOS EQUIPS Formats per quatre genets, el seu objectiu és marcar el màxim nombre de gols. Després de cada gol els equips canvien de camp. UNA NORMA BÀSICA Respectar la trajectòria que descriu la bola impactada per un jugador. El genet no pot crear aquesta línea obstaculitzant el pas del seu oponent. EL HANDICAP DE L’EQUIP És la suma del handicap dels quatre genets integrants de l’equip. Un jurat avalua anualment i assigna un handicap a cada jugador. El seu rang és de -2 a 10. Com més elevat sigui el handicap, major és l’habilitat del jugador.

EL MATCH CONSTA DE Cuatro o cinco chuckers de siete minutos. Entre cada chucker, los equipos disponen de tres minutos para reemplazar los caballos. LA CANCHA DE JUEGO Tiene unas dimensiones de 32.500 m2 (250m de largo por 130m de ancho). Los arcos cuentan con 7,5m entre sus palos. LOS DOS EQUIPOS Formados por cuatro jinetes, su objetivo es marcar el máximo número de goles. Tras cada gol los equipos cambian de campo. UNA REGLA BÁSICA Respetar la trayectoria que describe la bola impactada por un jugador. El jinete no puede cruzar esta línea obstaculizando el paso de su contrario. EL HANDICAP DEL EQUIPO Es la suma del hándicap de los cuatro jinetes integrantes del equipo. Un jurado evalúa anualmente y asigna un hándicap a cada jugador. Su rango es de -2 a 10. Cuanto mayor es el hándicap, mayor es la habilidad del jugador.


BCN POLO CHALLENGE • NEGRITA CUP

21


GENET I CAVALL / JINETE Y CABALLO casc BCN POLO CHALLENGE • NEGRITA CUP

casco

guants muntura de polo

guantes

montura de polo

cua trenada cola trenzada

regnes

mantilla protector de genoll protector de rodilla

botes de polo

22

riendas

botas de polo

pitpetral pechopetral

l’esperó espuelas

canya del taco caña del taco

Protectors

Bocha

Protectores

benes vendas

Producció Editorial:

taco


o

BCN POLO CHALLENGE • NEGRITA CUP

aco

23


24 BCN POLO CHALLENGE • NEGRITA CUP


BCN POLO CHALLENGE • NEGRITA CUP

25


26 BCN POLO CHALLENGE • NEGRITA CUP


BCN POLO CHALLENGE • NEGRITA CUP

27


28 BCN POLO CHALLENGE • NEGRITA CUP

Barcelona Polo Negrita Cup 2017  
Barcelona Polo Negrita Cup 2017  
Advertisement