Page 1


FESTES DEL REMEI 2013 ALCANAR

Sumari

5 Salutació regidora de Festes · · · · 6 Salutació del pregoner · · · · · · · · 7 Agraïments · · · · · · · · · · · · · · 9 Programa 2013 · · · · · · · · · · · · 10 Pubilles/Hereus 2013/14· · · · · 24 • Majors· · · · · · · · · · · · · · 25 • Infantils · · · · · · · · · · · · · 41 Salutació de l’alcalde· · · · · · · · ·

Edita: Ajuntament d’Alcanar D.L.: T-1175-2012

Descarrega aquí la teva revista

3


FESTES DEL REMEI 2013 ALCANAR

SALUTACIÓ D’ALCALDE Nosaltres escoltem les veus del vent per l’alta mar d’espigues.” Ara digueu: “Ens mantindrem fidels per sempre més al servei d’aquest poble.” Salvador Espriu (Inici de càntic en el temple)

Amb l’arribada de la tardor tornen les Festes d’Octubre, en honor a la Verge del Remei, unes festes especialment estimades per tots nosaltres. Si aquesta celebració representa alguna cosa, sens dubte, un d’aquests ingredients és la renovació de les tradicions, des de la base de la continuïtat, la participació ciutadana i l’estimació pel nostre poble i pels nostres costums: aquí rau la veritable essència.

dalt de la bicicleta, amb el seu equip l’OFM-Quinta da Lixa-Goldentimes, de Portugal. L’Eduard Prades sap molt bé que l’esport és sacrifici, lluita, voluntat, treball, competitivitat, companyerisme, perseverança i il·lusió. Tot aquest conjunt d’elements fan d’un ciclista un professional, però també el formen com a persona i li donen una nova perspectiva. També voldria donar la benvinguda i felicitar les noves pubilles, pubilles infantils, hereus i hereus infantils de les Festes, així com especialment la Pubilla Major i Pubilla Major Infantil, que seran la imatge de la ciutat durant tots aquests dies.

Gràcies a l’esforç i dedicació de la regidoria de Festes, així com de la Comissió de Festes, i de totes les associacions i entitats del municipi, us podem oferir un programa de festes amb noves propostes; sense oblidar que en aquests temps de crisi econòmica ens cal, també en l’àrea de festes, “apretar-nos el cinturó” i reduir, en tot allò que sigui possible, la despesa pressupostària.

Com a alcalde, però sobretot com a canareu, us convido a participar de la nostra festa major, perquè és entre tots i totes que “fem poble”. Benvinguts i benvingudes a les millors festes, les nostres.

Enguany tenim a un pregoner d’excepció, l’esportista canareu n’Eduard Prades Reverter, que tants premis i reconeixements està aconseguint a

L’ALCALDE, Alfons Montserrat Esteller Alcanar, octubre de 2013 5


FESTES DEL REMEI 2013 ALCANAR

SALUTACIÓ REGIDORA DE FESTES Novament tenim al davant les Festes del Remei, les nostres festes més emotives, des de l’11 fins al 15 d’octubre, que celebrem en honor a la Mare de Déu del Remei, Patrona d’Alcanar. Enguany aquestes festes són el millor anunci de les Festes Quinquennals, declarades festes tradicionals d’interès nacional, i per això un dels actes previst al programa que teniu a les mans serà la presentació del logotip d’aquesta arrelada celebració. Com a pregoner convidat enguany tenim un canareu, una persona que estima l’esport des d’una bicicleta, el ciclista de l’equip portuguès OFM-Quinta da Lixa-Goldentimes, l’Eduard Prades Reverter. Durant la seva curta carrera professional ha demostrat, amb escreix, que podem aconseguir qualsevol repte si lluitem amb ganes per aconseguir-ho. Destaquem en ell valors tant preuats avui en dia com el respecte, la constància i la humilitat.

Pel que fa al programa, voldria agrair l’esforç i la tasca feta als membres de la Comissió de Festes per aconseguir oferir-vos un ampli ventall d’activitats, així com al teixit associatiu del municipi que, amb les seves propostes, de bell nou hi han posat el seu temps i moltes ganes. Tenim una ciutat oberta i plural, espontània i festiva, que continua celebrant les seues tradicions, i és que sota l’esguard emocional i paisatgístic de l’Ermita del Remei, la festa major és de tots i per a tots: així són les nostres festes.

També voldria donar la més cordial benvinguda i felicitar especialment la Pubilla Major i Pubilla major infantil, així com les pubilles, pubilles infantils, hereus i hereus infantils, que a partir d’ara representaran el nostre municipi en aquesta nova etapa amb la millor de les il·lusions.

LA REGIDORA DE FESTES, Mercè Fischer Cid Alcanar, setembre de 2013 6


FESTES DEL REMEI 2013 ALCANAR

SALUTACIÓ DEL PREGONER

Benvolgut/des canareus/ves, Aquestes festes del Remei 2013 són unes festes molt especials, no tant sols perquè estaré per gaudir-les, sinó perquè tinc l’honor de poder inaugurar-les fent el pregó.

Alcanar, poble pagès, coneix molt bé aquests valors ja que en la situació econòmica que estem vivint s’esforça per tirar endavant les seves terres.

Com ja sabeu, he estat sempre vinculat al món de l’esport, fent de l’oci una professió però sempre intentant no perdre els valors que m’han transmès des de petit: companyerisme, sacrifici, voluntat, compromís, respecte... Crec que aquests valors són aplicables a la vida de qualsevol de nosaltres, si més no, intentem superar-nos dia rere dia.

No obstant, és hora de fer un parèntesi, deixant de banda el dia a dia per a gaudir de les festes del Remei. Per la meua banda i, orgullós de ser el pregoner, us desitjo que passeu unes bones festes. Amb estima, Eduard Prades 7


FESTES DEL REMEI 2013 ALCANAR

8


FESTES DEL REMEI 2013 ALCANAR

AGRAïMENTS Hotel Tancat de Codorniu Exportadora d’Agris d’Alcanar SCCL Restaurant Esquerra Excavacions Juan José Geira Redon Construccions Querol Cano Camping & Bungalows Estanyet Alcaplant Viveros Racó del Port Cases d’Alcanar Restaurant Casa Ramón Cemex Subirats S.A. Forn de pa Castell Bar Maria Cannal 21 Edicions MIC Instarec Tancaments Metàl·lics Pedro Joieria Pepita Grues Alcanar Restaurant Les Palmeres Ortiz Construcció i Promoció Bar - Restaurant Sotavent XT Electrónica Germans Reverter Constructors Estilcan Perruqueria Canina Restaurant Taller de Cuina Carmen Guillemot E. S. Ronda del Remei Vinacar Jamm Instal·lacions Hotel Carlos III Tallers Vidiella Banco Santander Òptica AF-3 C. C. Portal Mediterráneo Restaurant Les Moles

9


PROGRAMA FESTES DEL REMEI 2013 ALCANAR


FESTES DEL REMEI 2013 ALCANAR ACTES FORA DE PROGRAMA

Del 7/10/2013 DIMECRES, DIA a l’11/10/2013 16/10/2013 I TORNEIG DE PÀDEL D’ALCANAR, on es jugaran les rondes classificatòries. Les categories seran masculí i femení, hi ha d’haver un mínim de 8 parelles per categoria, i hi haurà premis per als guanyadors de categoria masculina i femenina i sortejos a la resta de participants. El preu d’inscripció serà de 15€/ persona, que inclou un mínim de 2 partits, pilotes, beguda i participació al sorteig. Per inscripció i més informació dirigirse al CEM La Fanecada.

“SETMANA EUROPEA DE CONSCIENCIACIÓ SOBRE L’ATURADA CARDÍACA”. Xerrades i /o sessions pràctiques de conscienciació a l’Institut I.E.S Sòl de Riu i a l’Escola Joan Baptista Serra durant el matí i la tarda i, al vespre es farà una actuació en l’àmbit municipal. Organitza: Regidoria d’Esports

11


FESTES DEL REMEI 2013 ALCANAR

DIJOUS, DIA 10/10/2013

19:00h.: Obertura de l’exposició dels treballs de ceràmica i pintura realitzats pels alumnes de l’Escola Municipal d’Arts Plàstiques (Secció Ceràmica i Pintura) d’Alcanar. Lloc: Casa O’Connor. 19:30h.: Obertura exposició de treballs en globus per a tot tipus d’esdeveniments (casaments, comunions, batejos etc...) realitzat per Blanc d’Ars. Lloc: Cisterna del Vall.

20:00h.: Obertura de l’exposició de numismàtica de bitllets d’arreu del món de la col·lecció particular d’Àngel José Caballé. Lloc: Edifici de Serveis Agraris ‘Joan Gil’, vestíbul.

19:30h.: Obertura de l’exposició de vestits exclusius d’alta costura de vestits de núvia i comunió de la modista Marta Nebot Radiu. Lloc: Cisterna del Vall.

20:00h.: Obertura de l’exposició de pintura a càrrec de l’artista local Agustí Redón Subirats. Lloc: Edifici de Serveis Agraris ‘Joan Gil’. *Les exposicions romandran obertes al públic totes les tardes de les festes d’Octubre de 19:00 hores a 21:00 hores

12


FESTES DEL REMEI 2013 ALCANAR

DIVENDRES, DIA 11/10/2013

18:00h.: Cercavila per diferents carrers de la ciutat a càrrec de la Banda Municipal de Música. 19:00h.: A l’Ajuntament es farà la recepció per les autoritats, pubilles, hereus, presidents d’entitats i associacions al Pregoner de les Festes del Remei 2013, el ciclista local Eduard Prades Reverter. 19:30h.: Imposició de les bandes a les pubilles, pubilletes i hereus i proclamació de la Pubilla i Pubilleta Major. A continuació, pregó de festes a càrrec del Pregoner de les Festes del Remei 2013, el ciclista local Eduard Prades Reverter. Lloc: Centre Cívic. 23:00h.: Cercavila de l’Agrupació Musical Canareva pels carrers de la ciutat. 

23:50h.: Sortida de les pubilles, pubilletes, hereus, acompanyats per les autoritats des de la plaça de l’Ajuntament. Amenitzaran el recorregut fins al Centre Cívic la Banda Municipal de Música d’Alcanar i l’Agrupació Musical Canareva. 00:00h.: Ball de gala en honor de les pubilles, pubilletes i hereus, amenitzat per l’ORQUESTRA JUNIORS. Les pubilles, pubilletes i hereus obriran el ball amb els acompanyants (entrada lliure). ...tot seguit, continua la festa!

14


FESTES DEL REMEI 2013 ALCANAR

DISSABTE, DIA 12/10/2013

10:00h.: Finals del I Torneig de Pàdel d’Alcanar, durant tot el dia. Lloc: Pistes de pàdel del CEM La Fanecada. 10:15h.: Campionat Territorial de Bàsquet Cadet Femení entre el cbalcanar.com – CB La Selva, a càrrec del Club Bàsquet Alcanar. Lloc: Pavelló Poliesportiu. 11:00h.: Missa Baturra i Ofrena de flors en honor a la Verge del Pilar. Lloc: Plaça de la Bassa, amb l’assistència de les autoritats locals i pubilles. Col·labora: Associació de Veïns “La Bassa”. 11:45h.: Campionat Territorial de Bàsquet Junior Masculí entre el cbalcanar.com – CBT Blanc, a càrrec del Club Bàsquet Alcanar. Lloc: Pavelló Poliesportiu.

12:00h.: Plantada de nanos i gegants a la plaça de l’Ajuntament. (Colles participants: Ulldecona, Sant Carles de la Ràpita, Amposta, l’Aldea, Camarles, Tortosa, Benicarló, Vinaròs, Benicàssim, Mora d’Ebre i Alcanar) a càrrec de l’Associació Cultural, Popular i Tradicional “Benifallim”. 16:00 h.: Partit de futbol de 2a Catalana entre el CD Alcanar i CF Gandesa 16:30h.: Campionat Territorial de Bàsquet Cadet Masculí entre el cbalcanar.com – AB Cunit, a càrrec del Club Bàsquet Alcanar. Lloc: Pavelló Poliesportiu Concurs de Poesia obert 17:00h.: a tothom, a càrrec de la Residència l’Onada d’Alcanar. Lloc: ResidènciaCentre de dia d’Alcanar. 16


FESTES DEL REMEI 2013 ALCANAR

17


FESTES DEL REMEI 2013 ALCANAR 17:30h.: Cercavila de les colles de nanos i gegants pels carrers Ramon i Cajal, Aspirantat Sant Jordi, Miquel Figueres, La Fàbrica, del Mar, Generalitat, Plaça Major, Felip Pedrell, Almenara, Arquitecte Gaudí, Càlig, Colon, Av. Catalunya, Miquel Figueres i Plaça del Mercat, a càrrec de l’Associació Cultural, Popular i Tradicional “Benifallim”. 17:30h.: Concentració VII Diada del Canareu Absent. Acte de benvinguda. Lloc: Plaça del Verger de la Mestra Gual. 17:45h.: Recepció per part de les autoritats, parlaments i lliurament d’obsequis als participants de la VII Diada del canareu Absent. Lloc: Plaça del Verger de la Mestra Gual. 18:30h.: Campionat Territorial de Bàsquet 1a Catalana Masculí entre el cbalcanar. com – CB Salou B, a càrrec del Club Bàsquet Alcanar. Lloc: Pavelló Poliesportiu

20:00h.: Projecció de l’audiovisual “25 anys de la revista Lo Rafal”, a càrrec de l’Associació Cultural Lo Rafal, i amb la col·laboració de Centre Cultural Traiguerí. Lloc: cruïlla dels C/ Generalitat i C/ Ramon i Cajal amb la Plaça Major (on està el rellotge de sol). Fins les 22:00h. 00:00h.: Ball de gala en honor de les pubilles, pubilletes i hereus, amenitzat per L’ORQUESTRA CENTAURO. Les pubilles, pubilletes i hereus obriran el ball amb els acompanyants (entrada lliure). ...tot seguit, continua la festa amb l’actuació de Mambo&Mambo.

20:00h.: XXVè Festival de Bandes de Música, amb la participació de la Unió Musical d’Aldaia i la Banda Municipal de Música d’Alcanar. Lloc: Plaça de l’Ajuntament.

18


FESTES DEL REMEI 2013 ALCANAR

DIUMENGE, DIA 13/10/2013 FESTIVITAT DEL REMEI 08:30h.: Trobada de carrosses davant l’Ajuntament.

09:00h.: Sortida popular en romeria fins a l’Ermita del Remei, amb l’acompanyament de les autoritats, pubilles, pubilletes, hereus i la Banda Municipal de Música. La romeria comptarà amb la participació dels cavalls i carretes de la Penya Caballista d’Alcanar. “L’Assemblea Nacional Catalana d’Alcanar, acompanyarà la romeria fins a l’Ermita del Remei amb una estelada gegant, i posterior penjada a la Moleta del Remei.” En arribar-hi, es farà la tradicional Santa Missa en honor a la Mare de Déu del Remei, Patrona d’Alcanar, amb acompanyament musical de la Rondalla Verge del Remei. En sortir de la missa hi haurà ballada de la Sardana d’Alcanar amb les pubilles pubilletes i hereus, i tothom que vulgui afergirse, a la Plaça de l’Ermita.

11:00h.: Jornada de portes obertes al poblat ibèric de la Moleta del Remei. Organitza: Ajuntament d’Alcanar i Museu del Montsià. Obert fins les 14:00h. 12:00h.: Celebració de la segona missa, que comptarà amb l’acompanyament del Cor Iúbilo. 13:00h.: Repartiment de “paella del Remei” (els tiquets es recolliran a l’Ajuntament al preu d’1 €uro). 17:30h.: VI Baixada de carraus d’Alcanar. Cursa amb carraus amb els dissenys més bojos, curiosos, divertits que de ben segur us faran passar una bona estona. Recorregut. Gasolinera, General Prim, Felip Pedrell, Ramon i Cajal i final al Centre Cívic a càrrec de l’Associació Amics del Carrau. En finalitzar l’acte, es realitzarà l’entrega de trofeus a la Plaça del Centre Cívic. 20:00h.: Projecció de l’audiovisual “25 anys de la revista Lo Rafal”, a càrrec de l’Associació Cultural Lo Rafal, i amb la col·laboració de Centre Cultural Traiguerí. Lloc: cruïlla dels C/ Generalitat i C/ Ramon i Cajal amb la Plaça Major (on està el rellotge de sol). Fins les 22:00h. 22:30h.: Actuació de PEP PLAZA “I ARA QUÈ?”. Preu: 5€. Lloc: Centre Cívic 19


FESTES DEL REMEI 2013 ALCANAR

DILLUNS, DIA 14/10/2013 FESTIVITAT LOCAL

Parc infantil gentilesa de 10:00h.: Maestrat. Lloc: Plaça de la Bassa. 11:00h.: XIX Cursa Popular “Ciutat d’Alcanar” a càrrec del C.I.P.T.E. Lloc: Av. Catalunya (tram entre C/ Miquel Figueres i Avinguda Verge de Montserrat). 11:30h.: Exhibició de gimnàstica rítmica a càrrec del Centre Esportiu Canareu. Lloc: Pavelló poliesportiu. 12:30h.: Presentació dels dibuixos finalistes i dibuix guanyador del Concurs de disseny per a l’elecció de la portada del Programa i Cartell anunciador de Les Festes Quinquennals 2014. Lloc: Sala de Plens del Ajuntament de Alcanar 15:00h.: Pujada popular en bicicleta a l’Ermita del Remei amb l’inestimable col·laboració de l’A.C.A. En arribar es farà la tradicional ofrena d’un clavell a la Verge.

18:30h.: HOMENATGE A LA VELLESA. Berenar per homenatjar als nonagenaris i nonagenàries d’Alcanar. Lloc: Centre Cívic. 19:00h: Teatre infantil amb l’obra “Els Cavallers del Regne”, a càrrec de la companyia L’Udol Teatre. Lloc: Auditori Municipal ‘Jose Antonio Valls’. 20:00h.: Projecció de l’audiovisual “25 anys de la revista Lo Rafal”, a càrrec de l’Associació Cultural Lo Rafal, i amb la col·laboració de Centre Cultural Traiguerí. Lloc: cruïlla dels C/ Generalitat i C/ Ramon i Cajal amb la Plaça Major (on està el rellotge de sol). Fins les 22:00h. Partit de futbol de lliga 20:30h: categoria veterans entre l’A.V. Canareu i l’A.V. Ulldecona. Lloc: Camp de futbol de la Fanecada.

Nota: L’organització (Ajuntament d’Alcanar) no es farà càrrec dels danys soferts pels participants que no segueixin les directrius i les instruccions dels organitzadors, tant pel que fa a la pujada com la baixada. Alhora s’adverteix que, per qüestió de seguretat, no es deixarà participar a ningú que no porti casc.

20


FESTES DEL REMEI 2013 ALCANAR

21


FESTES DEL REMEI 2013 ALCANAR

DIMARTS, DIA 15/10/2013

19:30h.: Concentració de carrosses davant la plaça de l’Ajuntament. 20:00h.: Cercavila de cornetes i tambors pels carrers de la població a càrrec de l’Agrupació de Timbalers Sant Isidre. 20:00h.: Desfilada de carrosses i batalla de confetti, serpentí i caramels.. (Recorregut: davant la plaça de l’Ajuntament, C/ Genariltat, C/ Ramon y Cajal, Avinguda Catalunya, C/ Verge de Montserrat, C/ del Mar, Plaça Doctor Fleming i C/ Generalitat. Es faran dues voltes). Tot seguit els diables “Fotem-li Foc” d’Alcanar, ens acompanyarà pels carrers de la nostra ciutat ballant amb foc a la Plaça Lluís Companys on acomiadarem a les Festes d’Octubre amb una espectacular actuació de llum i color.

NOTA: La Comissió Organitzadora es reserva el dret d’alterar, modificar o suprimir qualsevol acte del present programa, si les circumstàncies així ho fessin necessari. 22


Pubilles/Hereus 2013/14


FESTES DEL REMEI 2013 ALCANAR

IDOIA GARCÍA FIBLA ASSOC. CULTURAL POPULAR I TRADICIONAL “BENIFALLIM”

PUBILLA MAJOR 25


FESTES DEL REMEI 2013 ALCANAR

JASMINA CUBEDO SOLER CLUB BÀSQUET ALCANAR 26


FESTES DEL REMEI 2013 ALCANAR

MARIA CARMEN SIMÓ GARRIGA ASSOCIACIÓ AMICS DELS CARRAUS 27


FESTES DEL REMEI 2013 ALCANAR

VANESSA SUBIRATS ALONSO CLUB DEPORTIU ALCANAR 28


FESTES DEL REMEI 2013 ALCANAR

MARIA TERESA BEL BARRERA AGRUPACIÓ DE TIMBALERS SANT ISIDRE 29


FESTES DEL REMEI 2013 ALCANAR

MARIA SEGARRA QUERALT CLUB PATÍ ALCANAR 30


FESTES DEL REMEI 2013 ALCANAR

REMEI MIGUEL FORCADELL PENYA ENSAPATS 31


FESTES DEL REMEI 2013 ALCANAR

JUAN JOSÉ GEIRA REDÓN ASSOCIACIÓ DE CINEASTES CANAREUS 32


FESTES DEL REMEI 2013 ALCANAR

SARA SIMÓ RIPOLL GRUP DE TEATRE GRESOL 33


FESTES DEL REMEI 2013 ALCANAR

INGRID GARCÍA FOLGUERES AGRUPACIÓ DE SANT ANTONI 34


FESTES DEL REMEI 2013 ALCANAR

VANESA ROSELLÓ ITARTE ASSOCIACIÓ FUTBOL SALA ALCANAR A.F.S.A. 35


FESTES DEL REMEI 2013 ALCANAR

MERITXELL VILLALONGA ADELL BANDA MUNICIPAL DE MÚSICA D’ALCANAR 36


FESTES DEL REMEI 2013 ALCANAR

ANDREA SÁNCHEZ CLAVELL PENYA CARNAVALERA “MARGARITA” 37


FESTES DEL REMEI 2013 ALCANAR

ROSA BAYARRI MARTÍNEZ TRADICIÓ CANAREVA 38


FESTES DEL REMEI 2013 ALCANAR

HELENA BELTRAN MARTÍNEZ-AGUADO PENYA BARCELONISTA D’ALCANAR 39


FESTES DEL REMEI 2013 ALCANAR

BERTA ESCURA REVERTER XARANGA “PER DEVANT I PER DETRÀS” 40


FESTES DEL REMEI 2013 ALCANAR

MIREIA CARRASCO FABREGAT CLUB TWIRLING ALCANAR

PUBILLA MAJOR INFANTIL 41

INFANTILS


INFANTILS

FESTES DEL REMEI 2013 ALCANAR

SANDRA SOLER FIBLA CLUB BÀSQUET ALCANAR 42

ASS


FESTES DEL REMEI 2013 ALCANAR

INFANTILS

MAR SANCHO PLA ASSOCIACIÓ CULTURAL POPULAR I TRADICIONAL “BENIFALLIM” 43


INFANTILS

FESTES DEL REMEI 2013 ALCANAR

ENIA VILLADA MARTORELL ASSOCIACIÓ AMICS DEL CARRAU 44


FESTES DEL REMEI 2013 ALCANAR

INFANTILS

DIMAS MARTIN LARA AGRUPACIÓ DE TIMBALERS SANT ISIDRE 45


INFANTILS

FESTES DEL REMEI 2013 ALCANAR

RUTH MONFORT JOSÉ CLUB BALLET ALCANAR 46


FESTES DEL REMEI 2013 ALCANAR

LLUNA CASANOVA PLA CLUB PATÍ ALCANAR 47

INFANTILS


INFANTILS

FESTES DEL REMEI 2013 ALCANAR

LIA REVERTER NAVARRO GRUP DE TEATRE GRESOL 48


FESTES DEL REMEI 2013 ALCANAR

AINA GARRIGA ADELL PENYA CARNAVALERA “MARGARITA” 49

INFANTILS


INFANTILS

FESTES DEL REMEI 2013 ALCANAR

MEI CONTIJOCH QUERALT TRADICIÓ CANAREVA 50


FESTES DEL REMEI 2013 ALCANAR

LUCIA ARQUERO MARTÍNEZ-AGUADO PENYA BERCELONISTA D’ALCANAR 51

INFANTILS


INFANTILS

FESTES DEL REMEI 2013 ALCANAR

MARIA CARLA COCIU AGRUPACIÓ MUSICAL CANAREVA 52


FESTES DEL REMEI 2013 ALCANAR

53


FESTES DEL REMEI 2013 ALCANAR

54


FESTES DEL REMEI 2013 ALCANAR

55


FESTES DEL REMEI 2013 ALCANAR

56


FESTES DEL REMEI 2013 ALCANAR

57


FESTES DEL REMEI 2013 ALCANAR

62


Alcanar Festes del Remei 2013  
Alcanar Festes del Remei 2013  
Advertisement