__MAIN_TEXT__

Page 1

EDUCACIÓ INFANTIL PRIMER CICLE VALÈNCIA

OFERTA

Oferta EI1 2018 - VAL.indd 1

19/03/2018 13:21:47


1 any

PROJECTE Belluguets: la conilleta juganera · Material per als alumnes

MATERIAL En VALENCIÀ

Carpeta anual

NOMÉS

15€

Blocs de descoberta Activitats de motricitat, desenvolupament sensorial, exploració lliure i primeres nocions. Conté 1 full d’adhesius.

Estacions, festes i cançons Amb activitats i manualitats amb recursos i tècniques manipulatives sobre les celebracions, les estacions i el pas del temps. Inclou una recopilació de cançons i 1 full d’adhesius. Mira, conilleta! Perquè cada nen i nena comparteixi amb la resta del grup l’experiència viscuda durant un cap de setmana amb la mascota de la classe.

Pautes d’actuació conjunta Cartilles amb doble finalitat: informar les famílies sobre el procés d’aprenentatge dels fills i proposar jocs compartits, massatges i consells sobre l’educació dels menuts. Desplegables 6 díptics amb fotografies associades als colors, als animals i a les parts del cos.

CD La conilleta juganera Amb cançons de les estacions, les festes tradicionals i els hàbits, moixaines, jocs de falda, contes i audicions clàssiques. 2

Oferta EI1 2018 - VAL.indd 2

19/03/2018 13:21:53


· Material per als alumnes Carpeta anual

Estacions i festes Quadern d’activitats i manualitats amb recursos i tècniques manipulatives sobre les nostres celebracions i les estacions i el pas del temps. Conté 1 full d’adhesius.

Plàstica 8 làmines independents de mida gran (64 cm × 24 cm) amb activitats d’exploració i expressió artística a partir de l’anàlisi de materials, tècniques, instruments i colors.

MATERIAL En VALENCIÀ

2 anys

PROJECTE Belluguets: l'esquirol entremaliat

NOMÉS

15€

Unitats didàctiques 6 unitats amb continguts globalitzats de les tres àrees curriculars de l’educació infantil. Conté 2 fulls d’adhesius.

Contes 6 contes de la mascota relacionats amb els temes de les unitats didàctiques.

Emocions Llibre d’educació emocional per identificar i regular les emocions i els sentiments, les seves possibilitats i límits, per construir la pròpia identitat i adquirir pautes de convivència i estratègies per a la resolució de conflictes.

3

Oferta EI1 2018 - VAL.indd 3

19/03/2018 13:21:56


Cançoner Llibre de recopilació de cançons, audicions clàssiques, jocs i danses. Conté 1 full d’adhesius.

La meva història Llibre per a la descoberta d’un mateix i la consolidació dels hàbits que requereix la col·laboració de la família i que afavoreix el vincle entre la família i l’escola.

Pautes d’actuació conjunta Cartilles amb doble finalitat: informar les famílies sobre el procés d’aprenentatge dels fills i proposar jocs compartits, massatges i consells sobre l’educació dels menuts. CD L'esquirol entremaliat Amb cançons de les unitats, dels hàbits, les festes i estacions, moixaines, jocs de falda, contes, audicions i cançons en anglès.

Desplegables 8 tríptics amb fotografies relacionades i classificades per colors, formes i emocions.

Agenda Belluguets Agendes Per afavorir la relació entre la familia i l'escola i dur el seguiment del dia a dia de les necessitats bàsiques dels nens i nenes.

MATERIAL En VALENCIÀ

NOMÉS

3€

4

Oferta EI1 2018 - VAL.indd 4

19/03/2018 13:22:00


PROJECTE cadellets: LA RATLLETES · Material per als ALUMNES

15€

MATERIAL En VALENCIÀ

1 any

NOMÉS

Carpeta anual

REGAL MASCOTA DE PELUIX

La Ratlletes i jo Llibre per a cada nen i nena, perquè sigui conscient dels seus progressos i consolidi els hàbits d’autonomia personal. Estacions, festes i cançons Quadern amb activitats sobre les estacions i el pas del temps i cançons relacionades. Conté 1 full d’adhesius.

Informes trimestrals 3 informes per comunicar els progressos a les famílies i proporcionar-los informació i recomanacions sobre l’etapa.

El cos Quadern per conèixer les principals parts del cos a partir d’un treball individual i musical. Conté 1 full d’adhesius.

CD La Ratlletes Cançons, sons i sorolls de l’entorn, jocs de falda, contes, audicions i cançons en anglès.

Desplegables 4 díptics per aprofundir en els colors bàsics i en el tractament artístic en obres d'art.

5

Oferta EI1 2018 - VAL.indd 5

19/03/2018 13:22:03


2 anys

NOMÉS

PROJECTE cadellets: en panxeta · Material per als ALUMNES

MATERIAL En VALENCIÀ

15€

Carpeta anual

REGAL MASCOTA DE PELUIX

Unitats didàctiques 6 unitats que apropen els nens i nenes al seu entorn més immediat mitjançant activitats motivadores. Contenen 2 fulls d’adhesius.

Estacions, festes i cançons Quadern amb activitats sobre les estacions, el pas del temps i cançons per a cada activitat. Conté 1 full d’adhesius. El cos Quadern per conèixer les principals parts del cos a partir d’una feina vivencial i musical. Conté 1 full d’adhesius.

6

Oferta EI1 2018 - VAL.indd 6

19/03/2018 13:22:05


Contes 5 contes protagonitzats per en Panxeta, la mascota, i relacionats amb els temes de les unitats didàctiques.

La meva història Llibre que permet que el nen i la nena personalitzin els seus progressos amb relació als hàbits d’autonomia personal.

Emocions Llibre per a una primera aproximació a l’educació emocional.

Informes trimestrals 3 informes per comunicar a les famílies els progressos i proporcionar-los informació i recomanacions sobre l’etapa.

CD En Panxeta Amb cançons, sons i sorolls, moixaines, jocs de falda, contes, danses, audicions i vocabulari en anglès.

Desplegables 8 tríptics amb fotografies associades als colors, les formes i les emocions.

7

Oferta EI1 2018 - VAL.indd 7

19/03/2018 13:22:07


EDUCACIÓ INFANTIL PRIMER CICLE

VALÈNCIA

OF E R TA

editorialcasals.com Segueix-nos a: facebook.com/editorialcasals twitter.com/editorialcasals

SIV1801

Atenció al client: Tel. 902 107 007 casals@editorialcasals.com

Oferta EI1 2018 - VAL.indd 8

19/03/2018 13:22:08

Profile for Editorial Casals

Oferta Educació Infantil 1er cicle València  

Oferta Educació Infantil 1er cicle València