{' '} {' '}
Limited time offer
SAVE % on your upgrade.

Page 1

çó c o nt can ad

a

a n u

: de

els de leamics s ar ts · xe ll D a r n é il l u st

T

rad a per


2


Aq

ue

st

co

n

te. rla .. d qu e s e la ’hi f est amíl ia ab via id lei tja x sen en e les at . r rel de time avés ac nts ion la d e ge s l q a ue nt n o qu p rei e e ode stàlg vin n sti i pe me apa a i la rò dica rèi m. qu q xe male e e ue t rq ots lm ua ncon pre é en ne si tén ns ia, mp s po i la m sep de ort os div m t a are r ers nt a m ita r la és equi riq vo td int c u ec en ult esa tar ar, qu ure esm s q e su en ue po arsa hi ho la ha . p al mó lural ita n. t pa

3


A les meves nenes. Txell Darné

Quan i on vaig néixer? Primera edició: octubre del 2019 Editorial Nanit C. Ballester, 67, local 08023 Barcelona editorial@nanit.cat www.nanit.cat

Qui m’ha fet?

© de la lletra de la cançó: Els Amics de les Arts © de la idea original i els textos del conte: Núria Puyuelo i Laia Figueras © de les il·lustracions: Txell Darné © d’aquesta edició: Editorial Nanit SL Disseny i maquetació: Joana Casals Impressió: Novoprint SA

Les meves dades

ISBN: 978-84-949774-4-2 Dipòsit legal: B 19519-2019

Ho sabies?

Llibre local = Lector compromès Aquest és un llibre publicat amb el segell Llibre local, que garanteix que el 100% de l’elaboració –des del disseny fins a la impressió– s’ha dut a terme per professionals i empreses catalanes. Visita llibrelocal.cat per conèixer millor aquesta iniciativa.

Fem els nostres contes amb paper que respecta els arbres i els boscos, perquè són els pulmons del nostre planeta i volem cuidar-los. Qualsevol forma de reproducció, distribució, comunicació pública o transformació d’aquesta obra només es pot fer amb l’autorització de l’Editorial Nanit, tret de les excepcions que preveu la llei. Adreceu-vos a CEDRO (Centre Espanyol de Drets Reprogràfics, www.cedro.org) si necessiteu fotocopiar o escanejar algun fragment d’aquesta obra.


una cançó contada d ’ els amics de les arts

un àlbum il · lustrat per

Txell Darné escrit per

Laia Figueras i Núria Puyuelo


2


En Roger sempre ha fet al seu aire. Ja de petit feia i desfeia. Sol o en companyia, anava d’una banda a l’altra. Fins que un dia, quan va ser prou gran, va decidir marxar lluny de casa i fer vida en mil ciutats.

3


4


Va viatjar per tot el món, per països molt diferents, i va haver d’adaptar-se a la manera de fer dels llocs que visitava. Iurtes, iglús, tipis… va dormir en llocs on probablement no hauria dormit mai si no hagués marxat de casa.

5


Va tastar menjars molt diferents dels que estava acostumat. Menjars de tota mena que probablement no s’hauria imaginat mai si no haguÊs decidit conèixer altres cultures.

6


7


Viatjant pel món va conèixer gent ben diversa. Alguns vestien amb molta roba, d’altres amb poca. També parlaven idiomes diferents i va aprendre a dir «hola» en moltes llengües.

8


9


Però un dia, de passada, va fer nit en un poble i, sense preveure-ho, s’hi va acabar quedant. És un poble petit a Louisiana, una zona molt gran dels Estats Units que està plena de camps de cotó, blancs i immensos.

10


11


I és des d’aquí, des d’aquest poble, des d’on escriu una carta a la seva família per dir-los que està content, que tot va bé, que hi té una casa molt gran, lluny de tot, i un cotxe 4x4.

12


13


A la carta els descriu com és el poble. Els explica que només hi ha una botiga on hi venen de tot i és plena de coses. Els comenta que sempre que hi va a omplir el rebost el despatxa un avi que li fa pensar en algú de la família i això el fa estar content i trist alhora.

14


15


També els diu que té una filla de tres anys, que es diu Rose, i que té els ulls del pare. Que en Roger sempre li parla en català i que fa molta gràcia, perquè de vegades s’embolica amb les paraules, i quan van a dormir, per exemple, hi ha dies que confon «bona nit» i «pantalons».

16


17


Si t'ha agradat fins aquĂ­, estem segures que la resta t'encantarĂ !


Us agraïm la confiança de deixar-nos entrar a casa vostra a través d’aquest conte. Voleu compartir les vostres sensacions i l’opinió dels petits lectors de la família? #campsdecotó i #contesdeNanit

@editorial_nanit

@editorialnanit

@Editorial Nanit

Benvinguts a Nanit, benvinguts al nostre món!

35


En Roger fa anys que va marxar de casa i ha fet vida a mil ciutats. Després d’haver voltat pel món, decideix escriure als seus pares i explicar-los com és la seva vida on viu ara, a Louisiana.

nanit.cat

Els envia una carta per dir-los que els estima, que tot li va bé i per presentar-los la Rose, la seva filla. Louisiana o els camps de cotó és un conte basat en la cançó homònima d’Els Amics de les Arts que parla del món, de la seva

16,90 €

Per a més informació, entreu a nanit.cat

Comprant aquest llibre, col·laboreu amb una ONG que treballa pels drets dels infants.

diversitat i també de la nostàlgia, tan necessària de vegades.

Profile for Editorial Nanit

Louisiana o els camps de cotó. Una cançó contada d'Els Amics de les Arts  

Louisiana o els camps de cotó és un conte basat en la cançó homònima d'Els Amics de les Arts que parla del món, de la seva diversitat i tamb...

Louisiana o els camps de cotó. Una cançó contada d'Els Amics de les Arts  

Louisiana o els camps de cotó és un conte basat en la cançó homònima d'Els Amics de les Arts que parla del món, de la seva diversitat i tamb...

Advertisement