Page 1

JULY 2020 | ISSUE 1

C

RCHITE TURE.

& De.Co.Re.

on this issue the art of stylish living Drive the Change Light Up Your Garden Χορηγία Έκδοσης

CAVO ZOE HOTEL Outdoor Renovation by C+ STUDIO ARCHITECTS


CONTENTS

02

Venere group

07

Alpha Blinds

08

Elmasco

10

Lagoudis & Kokis Co

12

Alpha Blinds

14

Finestre

16

Veneta Cucine

18

Cavo Zoe Hotel

22

Marmahome

24

P.F.A.Insurance Link

26

FERRES

28

Drive the Change

30

the art of stylish living

32

Oniro city Athens

42

Light Up Your Garden

44

Sleep Well

46

BusinessLink

47

Hyundai

48

Cadere

50

Maouris Oikoset

52

Lagoudis & Kokis Co

26

28

30

32

42

46 ON THE COVER

Ανακαίνιση του εξωτερικού χώρου του πρώην ξενοδοχείου Iris και

πλέον Cavo Zoe από C+ Studio Architects

WELCOME TO ARCHITECTURE & DE.CO.RE Αγαπητοί αναγνώστες, Σας καλωσορίζω στο νέο μας περιοδικό ARCHITECTURE & DE.CO.RE  Πριν από 5 μήνες αποφασίσαμε να εντάξουμε στη δυναμική της εταιρίας μας ένα ακόμα κλαδικό περιοδικό. Δυστυχώς τα πλάνα μας, όπως και πολλών άλλων, άλλαξαν. Όμως δεν τα παρατήσαμε. Ψάξαμε, μελετήσαμε, βρήκαμε λύση και σήμερα, έχετε μπροστά στην οθόνη σας το πρώτο τεύχος του ηλεκτρονικού περιοδικού ARCHITECTURE & DE.CO.RE. Στόχος μας είναι να γίνει το περιοδικό το μέσο προβολής και ενημέρωσης για ότι αφορά την αρχιτεκτονική, την διακόσμηση, τον κατασκευαστικό τομέα Όλοι εσείς είστε πολύ σημαντικοί για μας και υποσχόμαστε ότι θα δουλέψουμε ακούραστα για να διασφαλίσουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα Καλό σερφάρισμα!

06 ARCHITECTURE & DE.CO.RE.

Εκτέλεση Παραγωγής Cadere Ltd Διευθύντρια Δήμητρα Αναγνωστοπούλου editor@galastyle.in   Δημιουργικό Τμήμα Cadere Ltd Ηλεκτρονική Σελίδωση Φραντζέσκα Φραντζέσκου Επικοινωνία P.O.BOX: 42333, CY 6533 Τηλ.: +357 22001195 Κιν.: +357 99575087 Φαξ: +357 22 252 223 Email: info@galastyle.in www.galastyle.com.cy www.businesslink.com.cy Facebook: galastyle Instagram @galastyle.in   Απαγορεύεται η αναπαραγωγή και/ή αναδημοσίευση κειμένων και φωτογραφιών χωρίς την έγγραφη άδεια του εκδότη


Η εταιρεία Lagoudes & Kokis Company Limited ιδρύθηκε το 1987 στην ελεύθερη επαρχεία Αμμοχώστου και ασχολείται με την κατασκευή πισίνων, υδρομασάζ, εμπόριο χημικών προϊόντων, θέρμανση, κλιματισμό και συστημάτων νερού. Σκοπός της εταιρίας είναι η ικανοποίηση του πελάτη μέσα από την συνεχή παροχή προϊόντων και υπηρεσιών υψηλής ποιότητας. Μελετώντας κάθε φορά τον προσωπικό σας χώρο συνδυάζουμε την Τέχνη, την Εμπειρία και την Γνώση έτσι ώστε να τον αναδείξουμε με τις κατασκευές μας και τα προϊόντα μας και να μεταμορφώσουμε ένα χώρο λειτουργικό, άνετο, ασφαλή και με υψηλά stardards αισθητικής. Για την ποιότητα των προϊόντων και των υπηρεσιών μας εργαζόμαστε καθημερινά για την εκπαίδευση του προσωπικού, για τον αυστηρό έλεγχο των υλικών, για την έρευνα της αγορά και για τον προγραμματισμό της παραγωγής ούτος ώστε να ανταποκρινόμαστε στις επιθυμίες των πελατών μας. Σας προσκαλούμε για μια ξενάγηση στον κόσμο της εταιρείας μας δίνοντας μας έτσι την ευκαιρία να σας ενημερώσουμε για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας και να σας βοηθήσουμε να διαλέξτε αυτό που σας ταιριάζει.

LAGOUDES & KOKIS CO LTD


OUTDOOR RENOVATION

CAVO ZOE HOTEL Το εξωτερικό του πρώην ξενοδοχείου Iris και πλέον Cavo Zoe είναι απόλυτα εναρμονισμένο με το τοπίο. Η αρχιτεκτονική του εξωτερικού χώρου, συνυπάρχει με το φυσικό στοιχείο της περιοχής και το συμπληρώνει. H βασική ιδέα της ανακαίνισης για τον σχεδιασμό του εξωτερικού χώρου του Cavo Zoe από το C+Studio Architects ήταν η δημιουργία υγρών στοιχείων, τα οποία να είναι ορατά από όλα τα σημεία του υφιστάμενου ξενοδοχείου. Στόχος, ο αναπροσδιορισμός του φυσικού περιβάλλοντος, με στοιχεία νερού, φύτευσης και κατασκευών από φυσικά υλικά. To Cavo Zoe είναι χτισμένο σε σημείο πιο ψηλά από το επίπεδο της θάλασσας, γι' αυτό και οι πισίνες έχουν χωροθετηθεί με τέτοιο τρόπο, ώστε να έχουν βαθμιδωτές υψομετρικές διαφορές με απρόσκοπτη θέα προς τη θάλασσα. Οι πισίνες μπροστά μιμούνται την ιδέα μιας λίμνης, η οποία κατεβαίνει βαθμιδωτά προς την είσοδο του ξενοδοχείου, ενώ κορμοί δέντρων κρατούν την επιβλητική πέργκολα η οποία αφήνει φυσικά να περάσει το φως, δημιουργώντας ταυτόχρονα σκίαση.

C+ STUDIO ARCHITECTS 24 002024 WWW.CPLUSTUDIO.COM PHOTO CREDITS OGIVAL VISUALS

18 ARCHITECTURE & DE.CO.RE.


OUTDOOR RENOVATION

Στο πιο κάτω επίπεδο, Οι πισίνες και πάλι κατεβαίνουν βαθμιδωτά προς το κρυμμένο μπαρ, δημιουργώντας την αίσθηση του καταρράχτη. Στο Cavo Zoe το νερό βρίσκεται σε μια συνεχή ροή. Οι επισκέπτες αισθάνονται ελεύθεροι να εξερευνήσουν τις δυνατότητες που τους προσφέρονται για να χαλαρώσουν στις πισίνες, να ξεκουραστούν κάτω από την πέργκολα ή να απολαύσουν μια μέρα χαλάρωσης στο spa.

20 ARCHITECTURE & DE.CO.RE.


Στο C+ Studio Architects δίνουν μεγάλη βαρύτητα στην εμπειρία του επισκέπτη στον χώρο. Ο σχεδιασμός για εκείνους ξεκινάει από την ίδια πάντα αφετηρία. Το ποια θα είναι η εμπειρία που επιθυμούν να έχουν οι άνθρωποι, είτε κατοικούν σε έναν χώρο είτε απλά είναι επισκέπτες σε αυτόν. Όσον αφορά τα ξενοδοχεία, επιδιώκουν πάντα να δημιουργήσουν ένα πιο οικείο περιβάλλον, ώστε η διαμονή να είναι σαν ένα κομμάτι της καθημερινής διαβίωσης του κάθε επισκέπτη. Τα περισσότερα έργα τους αναπτύσσονται με σεβασμό και ταπεινότητα προς το φυσικό περιβάλλον, το οποίο είναι πραγματικά υπέροχο. Αυτό έχουν κάνει και στο Cavo Zoe!


MARMAHOME

MARBLES & GRANITES LTD

your vision, our mission! Time and Effort for our company are the essential elements to provide an elegant result for your dream house

20 Psiloriti Str., 7101 Industrial Area Aradippou 24100155, 95112080, 99875360 marmahome@hotmail.com Marmahome Marbles&Granites LTD


DECORATION

FERRES

Η διακόσμηση σε άλλη διάσταση

Η MAOURIS OIKOSET παρουσιάζει ένα καινοτόμο προϊόν για έργα μοναδικής αρχιτεκτονικής Κατάλληλο για εσωτερικό αλλά και εξωτερικό σχεδιασμό, διακόσμηση, σκίαση. Είναι η τάση που έχει κερδίσει επάξια τους περισσότερους επαγγελματίες μιας και το βλέπουμε σε όλο και περισσότερα έργα. Τα διακοσμητικά τούβλα του εργοστασίου FERRES χρησιμοποιούνται τόσο για σκίαση όσο και σαν διακοσμητικά στοιχεία που δίνουν μια ιδιαίτερη άποψη στον κάθε χώρο. Κατασκευάζονται σε κόκκινη και λευκή terracotta, αλλά και σε σμάλτο πορσελάνης σε διάφορα χρώματα.

Χορηγία MAOURIS OIKOSET

22 444555 www.maourisoikoset.com

26 ARCHITECTURE & DE.CO.RE.


DRIVE THE CHANGE

ΝΕΟ HYUNDAI TUCSON N-LINE

www.hyundai.com.cy

28 ARCHITECTURE & DE.CO.RE.


Τώρα, το Hyundai Tucson και σε έκδοση N-Line Νέος σπορ, δυναμικός σχεδιασμός αιχμής, με έντονες εξωτερικές γραμμές, με μαύρες ζάντες αλουμινίου 19”, ελαστικά Michelin PS4 υψηλών επιδόσεων και εντυπωσιακό σαλόνι. Ο αναδημιουργημένος μπροστινός προφυλακτήρας και η χαρακτηριστική μάσκα της σειράς N-Line, μαζί με τα φώτα ημέρας σε σχήμα μπούμερανγκ, κάνουν τα κεφάλια να γυρίζουν!

Η αεροδυναμική μαύρη αεροτομή στο πίσω μέρος υπογραμμίζει την αντένα σε σχήμα πτερυγίου καρχαρία, ενώ οι αγωγοί εξάτμισης σε χρώμιο ενισχύουν τον σπορ χαρακτήρα του ακόμα περισσότερο.

Εσωτερικά, το πιλοτήριο του Tucson N-Line αναδεικνύεται εντυπωσιακά από ειδικά σχεδιασμένα καθίσματα σε συνδυασμό δέρματος και alcantara, που υπογράφονται από το λογότυπο Ν-Line και την κόκκινη ραφή. Ο μοχλός ταχυτήτων συνδυάζει δέρμα και μέταλλο και φέρει το λογότυπο N-Line και τη χαρακτηριστική κόκκινη ραφή.

Σήμερα, μην οδηγείτε απλά ένα αυτοκίνητο. Οδηγήστε τη διαφορά που ονομάζεται Tucson N-Line.


DESIGN

the art of stylish living

Esedradesign by Luca NichettoAt the time of the Ancient Romans, the “exedra” was a semi-circular space where social gatherings and philosophical debates were held.The collection Esedra takes its name from this element of classical architecture to create a complete range of furniture for a contemporary outdoor look, establishing a relationship between the various materials, such as the synthetic fibre used for the seat-backs, treated with a technology that recreates the sensation of natural woven fibre, the fabric upholstery of the cushions and the aluminium legs.

Stool made from a single block of aromatic cedar that is inspired by a favourite and indispensable object in the female universe: the handbag. The products are made from completely natural wood, hand-finished without the addition of any treatment.

Χορηγία Venere group

7777 2003 - veneregroup.com.cy 30 ARCHITECTURE & DE.CO.RE.

Clessidra stool is made in solid wood of scented cedar worked from a single block, which is characterized by two hemispheres placed one above the other to form an Hourglass.

Stool Dadone from the Italian manufacturer Riva 1920. The model is fully made from solid cedar. The original product in the form of dice. The design is executed in modern style.!


Stick Side Table Coffee table from Nexus collection with metal base in various colors powder coated or metallized in copper or bronze.The top in walnut or oak, ceramic mat or glossy is inside a metal ring. Available in different dimensions

Solid walnut stool/side table with TC leather seat

solid wood (walnut) round coffee table

Riflessi millenari table from the Italian manufacturer Riva 1920. Dining model with rectangular top made of solid wood Kauri. Prop is hand made of stainless steel with a mirrored finish and with the effect of water in motion.

Cliff Modular table by Talenti Outdoor Living!


BOUTIQUE HOTEL

Oniro city Athens

Το Oniro city Athens είναι ένας boutique προορισμός στο κέντρο της Αθήνας στο Κολωνάκι με ιδιαίτερα Ελληνικά αρχιτεκτονικά χαρακτηριστικά. Το γραφείο που επιμελήθηκε το όλο έργο είναι το F Studio designers του αρχιτέκτονα εσωτερικού χώρου Φοίβου Σταυρίδη με την ομάδα του.

FIVOS STAVRIDES INTERIOR ARCHITECT - DESIGNER B A (HONS)

32 ARCHITECTURE & DE.CO.RE.


F STUDIO DESIGNERS

24 818760 WWW.FIVOSSTAVRIDES.COM


BOUTIQUE HOTEL

Το βασικό χαρακτηριστικό που παρατηρήσαμε είναι η αναβίωση ενός κλασικού Κολωνακιώτικου ιστορικού κτιρίου της Αθήνας με πάρα πολλά στοιχεία από την αρχιτεκτονική της περιοχής αλλά και από την αρχιτεκτονική του ιστορικού κέντρου της Αθήνας όπου απέχει μόνο λίγα μέτρα από το σημείο όπου βρίσκεται. Το κτίριο πριν περάσει στην νέα ιδιοκτησία του Oniro group hotels ανήκε σε ένα μεγάλο γνωστό δικηγορικό γραφείο της Αθήνα με ιστορική διαδρομή στον χώρο της νομικής.

34 ARCHITECTURE & DE.CO.RE.


SRENGISED OIDUTS F

Το Oniro city είναι ένα υπέροχος, ζεστός, φιλόξενος χώρος με χαμογελαστά πρόσωπα και στυλ σε όποιο σημείο του και να βρεθείς. Η λεπτομέρεια στο σχεδιασμό στο κάθε τι, η ποιότητα της κατασκευής, η πολύ καλή μόνωση του κτιρίου αλλά και ο χαρακτήρας του, σε βάζει σε άλλες εποχές της αύρας και της αισθητικής του Κολωνακίου. Η αναβίωση της κλασικής Ελληνικής αρχιτεκτονικής σε μοντέρνα εκτέλεση με κάποια art deco στοιχεία είναι το χαρακτηριστικό των χώρων.


BOUTIQUE HOTEL

36 ARCHITECTURE & DE.CO.RE.


Σε κάθε σημείο του δωματίου μπορείς εύκολα να διακρίνεις την τέχνη με την οποία επιμελήθηκε ο χώρος αλλά και τον σεβασμό στην ελληνική αρχιτεκτονική των εσωτερικών χώρων.

SRENGISED OIDUTS F

Τα δωμάτια είναι πανέμορφα και άνετα με διαφορετική διαρρύθμιση και έξυπνες λύσεις εκμετάλλευσης των χώρων ώστε να είναι λειτουργικά.


BOUTIQUE HOTEL

38 ARCHITECTURE & DE.CO.RE.


Ο ισόγειος χώρος με το reception και το εστιατόριο bar που διαχωρίζεται με μια υπέροχη στυλ βιβλιοθήκη με διακοσμητικά στοιχεία, με κεριά, με βιβλία τέχνης, πολιτισμού, μαγειρικής, μόδας και διακόσμησης, θα έλεγα ότι προσδίδει ακόμα περισσότερο ύφος στο χώρο και δημιουργεί την εντύπωση ότι βρίσκεσαι σ' ένα πολύ φιλόξενο αρχοντικό στο Κολωνάκι. Θα ήθελα να κάνω ιδιαίτερη μνεία στο τρόπο που ο αρχιτέκτονας εκμεταλλεύτηκε τους φωταγωγούς του κτιρίου ώστε να δημιουργήσει ενδιαφέρον στα δωμάτια που βλέπουν μόνο σε αυτούς του φωταγωγούς.

Οι κρεμαστοί κήποι, ο φυσικός φωτισμός αλλά και η αρμονία των υλικών και των χρωμάτων στο σημείο αυτό θα έλεγα ότι μετατρέπουν τα δωμάτια αυτά ως προνομιακά αφού η ψυχολογία των δωματίων αυτών και η αισθητική τους σε συνάρτηση με την ησυχία που προσφέρουν στο κέντρο της Αθήνας είναι μοναδικό χαρακτηριστικό.


BOUTIQUE HOTEL

Κλείνοντας και συνοψίζοντας θα έλεγα πως όταν μιλήσαμε με τον δημιουργό του έργου αρχιτέκτονα εσωτερικού χώρου Φοίβο Σταυρίδη μας είπε ότι ο χώρος σχεδιάστηκε με μοναδικό γνώμονα να συνυπάρξουν η ιστορία, η φιλοξενία και η αισθητική της Ελλάδας.

40 ARCHITECTURE & DE.CO.RE.


SRENGISED OIDUTS F


GARDEN

Light Up Your Garden

Όταν μιλάμε για φωτιστικά εξωτερικού χώρου, ένας πολύ σημαντικός παράγοντας που πρέπει να λάβουμε υπόψη είναι η ανθεκτικότητα σε δύσκολες και σκληρές συνθήκες. Ψηλές και χαμηλές θερμοκρασίες, βροχή, αέρας, υγρασία. Τα φωτιστικά εξωτερικού χώρου πρέπει να είναι σε θέση να αντέχουν όλες αυτές τις καιρικές συνθήκες, αντίξοες πολλές φορές. Ο κήπος, έχει ιδιαίτερη σημασία και αξίζει να είναι το ίδιο καλαίσθητος με το υπόλοιπο σπίτι μας. Για κάποιους είναι το καταφύγιο τους και ο χώρος δημιουργίας τους, για κάποιους άλλους ο χώρος για την ξεκούραση και την ηρεμία, αλλά και ο χώρος ανάπαυση και σίγουρα ο πιο όμορφος χώρος για καλοκαιρινές συγκεντρώσεις. Σίγουρα ο κήπος σας διαθέτει ορισμένα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που θέλετε να είναι εμφανή ακόμα κι όταν πέσει το σκοτάδι. Ένα όμορφο φυτό, ένα ωραίο διακοσμητικό ή γλυπτό, ένα συντριβάνι. Φροντίστε να ρίξετε φως σ' αυτά, τοποθετώντας σε στρατηγικά σημεία σποτ, κολωνάκια, προβολείς και το αποτέλεσμα θα σας ανταμείψει. Φωτίστε επιμελώς την πισίνα, τα εξωτερικά σκαλιά που πιθανόν να υπάρχουν και τους διαδρόμους που οδηγούν σε διάφορα σημεία του κήπου ή το εσωτερικό του σπιτιού. Όχι μόνο θα φαίνονται πιο όμορφα αλλά μειώνετε και τον κίνδυνο πιθανού ατυχήματος. Ο φωτισμός του εξωτερικού χώρου, όχι μόνο το καθιστά ένα υπέροχο μέρος για παρέα, αλλά έχει και πρακτικό σκοπό, καθώς ένας καλά φωτισμένος κήπος είναι ένας ασφαλέστερος κήπος. Ένας καλά φωτισμένος κήπος θα σας δώσει περισσότερη ηρεμία και ασφάλεια.

Χορηγία Elmasco - 22 751405 - www.elmasco.com 42 ARCHITECTURE & DE.CO.RE.


Sleep Well Manufacturers Η Sleep Well Manufacturers με έδρα την Λάρνακα έχει ως αντικείμενο εργασιών την κατασκευή και εμπορία ειδών προίκας. Το όνομα Sleep Well Manufacturers συνδέθηκε με το ποιοτικό «ντύσιμο» του σπιτιού. Η αξιοπιστία, τα άριστης ποιότητας υφάσματα και το εξειδικευμένο προσωπικό, το οποίο μελετά τις ανάγκες σας και σχεδιάζει αυτό που ονειρεύεστε με δωρεάν και επί τόπου συμβουλές, εγγυώνται το καλύτερο και συνάμα το ομορφότερο αποτέλεσμα. Στον άρτια εξοπλισμένο εργοστασιακό χώρο της Sleep Well Manufacturers, ράβονται και κατασκευάζονται οτιδήποτε επιθυμεί ο πελάτης, κατόπιν παραγγελίας, με αποτέλεσμα το δυνατότερο χαμηλό κόστος. Η Sleep Well Manufacturers κατασκευάζει κουρτίνες, κλινοσκεπάσματα, τραπεζομάντηλα, ντύματα για καρέκλες, σεντόνια, διακοσμητικά μαξιλαράκια σε όλα τα μεγέθη, roman blinds, quilt και ότι άλλο επιθυμεί ο πελάτης με επιλογή από διάφορα υφάσματα που μπορεί να βρει στον εκθεσιακό χώρο ή δικά του υφάσματα. Ένα υπέροχο ταξίδι υψηλής αισθητικής και απαράμιλλης ποιότητας αρχίζει μέσα στο ίδιο σας το σπίτι. Με γούστο, μεράκι και πολλή όρεξη, το προσωπικό της Sleep Well Manufacturers είναι στην διάθεση σας για να σας προτείνει ότι πιο ποιοτικό, καλαίσθητο και ξεχωριστό για το σπίτι σας, σε καταπληκτικές τιμές. Αυτοί είναι και οι λόγοι οι οποίοι έχουν καταστήσει την Sleep Well Manufacturers ως μια από τις καλύτερες εταιρίες στην αγορά

SleepWell Manufacturers LTD 24636214 9 Pavlou Pavlidou Str., 6011 Larnaca Find us on Facebook


Χιλιάδες υποψήφιοι πελάτες ψάχνουν καθημερινά για υπηρεσίες και προϊόντα στην σελίδα μας, στην οποία είναι καταχωρημένες οι επιχειρήσεις των ανταγωνιστών σου

Η Επιχείρηση σου είναι καταχωρημένη;

2.171.960 70%

ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙΣ των επισκεπτών ανήκει στην ηλικιακή ομάδα 25-54

Γιατί να προβληθείτε στο Business Link; Η εταιρεία σας εμφανίζεται πρώτη αλφαβητικά στις αναζητήσεις Γίνεστε η πρώτη επιλογή για χιλιάδες επισκέπτες της σελίδας μας Κερδίζεται σημαντικό πλεονέκτημα έναντι του ανταγωνισμού Μέχρι και 45% έκπτωση

3 διαφορετικοί τρόποι προβολής ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ BANNER EMAIL MARKETING

Καταχώρησε την επιχείρηση σου! ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΕΣ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΚΗΠΟΣ ΣΠΙΤΙ

Το Business Link σας δίνει την δυνατότητα να προβάλλεται την επιχείρηση σας οικονομικά και αποτελεσματικά στο πιο δυναμικό καταναλωτικό κοινό! Επικοινωνήστε μαζί μας στο 22252222 και ενημερωθείτε για τα ειδικά πακέτα


ABOUT US our history Για περισσότερα από 10 χρόνια εκδίδουμε το κλαδικό περιοδικό galastyle, το οποίο απευθύνεται στους επαγγελματίες της ομορφιάς και στηρίζουν-προβάλλονται εταιρίες με επαγγελματικά προϊόντα κομμωτικής και αισθητικής. Στον όμιλο μας ανήκει, εκτός των άλλων, ο ηλεκτρονικός κατάλογος επιχειρήσεων Κύπρου Business Link με σχεδόν 41.000 εταιρικές καταχωρήσεις και πέραν των 2.000.000 μοναδικών επισκέψεων ετησίως. Έχοντας στην βάση δεδομένων μας 2.000 εταιρικές διευθύνσεις Αρχιτεκτόνων, Διακοσμητών, Εργοληπτικών εταιρειών, προχωράμε δυναμικά με την κυκλοφορία ενός νέου κλαδικού περιοδικού, το οποίο θα απευθύνεται αποκλειστικά σε Αρχιτέκτονες, Διακοσμητές, Εργολήπτες.

our mission & vision Στόχος μας είναι, μέσα από αυτή την έκδοση να ενημερώνονται οι Αρχιτέκτονες, οι Διακοσμητές και οι Εργολήπτες του νησιού για ότι νέο υπάρχει και αφορά την δουλειά τους, μέσα από ένα καλοσχεδιασμένο περιοδικό, το οποίο θα φτάνει στο ηλεκτρονικό τους ταχυδρομείο ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ. Παράλληλα, μέσω της έκδοσης, θα μπορούν να προβληθούν και να προωθήσουν τα προϊόντα τους άμεσα, αποδοτικά και οικονομικά, εταιρίες που έχουν σαν κύριο target group τις πιο πάνω επαγγελματικές κατηγορίες. Όραμά μας, η έκδοση να γίνει απαραίτητο εργαλείο ενημέρωσης για τους Αρχιτέκτονες, τους Διακοσμητές και τους Εργολήπτες, προβολής και προώθησης για τις εταιρίες που θα επιλέξουν να προβληθούν μέσω αυτού.

48 ARCHITECTURE & DE.CO.RE.


4

2 μήνες

6

μήνες

1 δισέλιδο στο online περιοδικό 2 custom ποστ στην σελίδα μας στο Facebook 2 μήνες προβολή στην ιστοσελίδα www.galastyle.com.cy

Advertorial Παρουσίαση προϊόντων Παρουσίαση έργων Άρθρα Συνεντεύξεις

μήνες

2 δισέλιδα (1 κάθε 2μηνο) στο online περιοδικό 1 δισέλιδο Advertorial παρουσίαση στο online περιοδικό 4 custom ποστ στην σελίδα μας στο Facebook 4 μήνες προβολή στην ιστοσελίδα www.galastyle.com.cy

3 δισέλιδα (1 κάθε 2μηνο) στο online περιοδικό 1 δισέλιδο Advertorial παρουσίαση στο online περιοδικό 6 custom ποστ στην σελίδα μας στο Facebook 1 χρόνο προβολή στην ιστοσελίδα www.galastyle.com.cy 2 banner (μια εβδομάδα το καθένα) στην αρχική της ιστοσελίδας www.galastyle.com.cy

book online

CADERE LTD P.O.Box: 42333 CY 6533 editor@galastyle.in

+357 22001195, +357 99575087

www.galastyle.com.cy

galastyle

galastyle.in


Η εταιρία MAOURIS OIKOSET με 30 χρόνια παρουσίας στην αγορά, προσφέρει πλέον τις πιο σύγχρονες λύσεις στους επαγγελματίες του κλάδου και διαθέτει πρωτοποριακά προϊόντα που τους δίνουν την δυνατότητα να αναδείξουν τον σχεδιασμό του κάθε χώρου. Η εταιρεία διαθέτει εργαστήριο επεξεργασίας και κατασκευών. Με την χρήση μηχανημάτων μπορούμε να επεξεργαστούμε μεγάλες πλάκες κεραμικών, δημιουργώντας πάγκους και επενδύσεις κουζίνας, τραπεζαρίες, νιπτήρες και οτιδήποτε άλλο ζητηθεί.

CNC

Τα υλικά των εταιριών INALCO, ARIOSTEA και URBATEK του Group PORCELANOSA, που συνεργαζόμαστε, διαφέρουν από τον ανταγωνισμό αφού πλέον η σύνθεση των υλικών είναι full body.


5 Agias Paraskevis, 2412 Engomi Nicosia, Cyprus +357 22444555 info@maourisoikoset.com www.maourisoikoset.com Maouris Oikoset maouris_oikoset


Profile for Dimitra Anagnostopoulou

Architecture & De. Co. Re.  

Advertisement
Advertisement

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded