[MAG] July 2012

Page 1
Als je overhemd matcht met de muren, dan heb je toch wel de eerste foto van deze [MAG] verdiend...

Ivo Janssen Topacid Foto Roel Verhoeven
9,95, dat is niet duur voor een steak menu!

Gijs Peetsold BS Torque

Foto Roel Verhoeven

Nee, het is niet Mega Mindy op de achtergrond.

Joey Twigt Bs Torque to Topacid Foto Deniz van der Wel


Indruk maken op een bende rollators en scootmobiels? Laat dat maar aan onze ideale schoonzoon over...

Dick Heerkens Bs Fulltorque Foto Dominic Swagemakers
Je ziet het misschien niet meteen, maar dit is dezelfde spot als de wheelbarrow van Birdy een issue of twee geleden!

Randy Abels Soul

Foto Dominic SwagemakersSven skate alleen maar moeilijke spots. Makkelijke spots eet hij als ontbijt met warme melk. Dat je het dus weet; dit doe je hem niet na.

Sven Boekhorst Safety Gap

Foto Dominic SwagemakersSWe moeten die Abels toch maar eens gaan duidelijk maken dat hij ook eens lelijk moet skatne, dan lijkt het allemaal wat echter...

Randy Abels Soul

Foto Dominic Swagemakers


OPPAD

DEN

&PAD


DMET

NNIS

DDY


OPPADMET

DENNIS

&PADDY


D E &P N M ADNI D

Y

Paddy Silacius Ao Acid

Dennis Evers Mono Swag


Paddy Silacius Eerste rail in 5 jaar tijd

Paddy Silacius Soyale

A P OP

E M D

I N N


ET

IS

OPPADMET

DENNIS

&PADDY

Dennis Evers Topside 900


Vette spot. Vette trick.

Ivo Janssen Ao Topsoul Foto Roel VerhoevenWat je niet goed ziet is dat Paul hier een “Tilburg” pet op heeft. Tsja, wij hebben het ook niet bedacht.

Paul Pelle Bs Fulltorque Foto Ruud Scheerens

Deze spot is in Amsterdam NDSM. Tenminste, als hij er nog is...

Randy Abels Soul

Foto Dominic SwagemakersDeze trick is voor sommigen best pittig, hij baart Donny echter geen zorgen. Snap je ‘m , baart... baard ......laat maar.

Donny Straube Pornstar

Foto Paul Pelle

Deze foto kwamen we op Facebook tegen; gelukkig werd hij snel offline gehaald zodat we ‘m hier toch konden plaatsen!

Engelry Spencer BS Royale Foto Kevin VolkertsMartin, kijk uit achter je! Er steekt een pin uit!

Martin van Drunen Ao Fishbrain Foto Ivo JanssenOm dit artikel in de juiste sfeer te lezen, klik op de ‘play’ knop rechts. Lieve Bestkink. Je bent niet meer. Net als altijd kom ik de hoek om, nietsvermoedend. Waar ik jouw stevige postuur zo vaak op mijn netvlies zag vallen word ik nu onaangenaam verrast door een nieuwkomer, hij die alles anders maakt. Waarom nu? Waarom jij? Ik denk terug aan onze eerste ontmoeting. Urban Masters, waarbij Ruud je bewerkte met een UFO en Romano met zijn rugzak over je heen schuurde. Ik kan het niet geloven, ben je echt uit mijn leven verdwenen? We hebben samen opgetreden in Windmill Warriors, als twee handen op één buik. Zoveel vaker heb ik plezier met je gehad. Natuurlijk hadden wij ook onze missers waarin we elkaar niet goed begrepen, maar toch voelde het steeds weer alsof wij nooit van elkaar gescheiden zouden worden. Nu lig je vredig in het gras. Je lijkt even te rusten, alsof je zo weer terug bent. Waar mijn hart voelt dat je er nog bent spreekt mijn hoofd me tegen. Je bent weg, en komt niet meer terug.

Lieve Bestkink. Dankjewel voor die mooie tijd.

Voor iedereen die in stilte afscheid wil nemen bent u welkom op werkdagen tussen 12:00 en 13:30. Er staat geen koffie klaar.

Voor iedereen die niet in staat is om langs te komen hebben we hier de 5 fasen van rouwverwerking volgens Kübler-Ross: 1.Ontkenning 2. Protest (of boosheid) 3. Onderhandelen en vechten 4. Depressie 5. Aanvaarding
Donny heeft een flapperende cape, net als Batman. Donny heeft een hond, die heet Batman.

Donny Straube Soul Foto Roel Verhoeven


Deze nieuwe rail kan zomaar de langste rail van Brabant zijn nu de Best Kink niet meer bestaat. Een opwarmertje:

Paul Pelle Royale

Foto Sander TimmermansDit is dezelfde rail waar Dick een topsoul en Ryan een miszou doet. En Roel zit gevangen in een glazen mimespeler-doos.

Roel Verhoeven Torque Soul

Foto Paul Pelle

De trick was niet het grootste probleem voor Mies. Maar zijn haren in de juiste look krijgen en skaten zoeken die bij de foto matchen, dat was pas een uitdaging...

Michel Janssen Sweatstance Foto Ivo Janssen


Jaja, we weten het. Sander staat standaard in iedere [MAG]. Maar een Royale? Dat is toch wel iets nieuws?

Sander Timmermans Royale

Foto Paul PelleJaja, we weten het. Paul staat standaard in iedere [MAG]. Maar een soul? Dat is toch wel iets nieuws?

Paul Pelle Soul

Foto Ruud Scheerens
Als Remco een gemiddelde man was zou hij op deze leeftijd studio Sport kijken en met zijn collega’s klagen over het Nederlands Elftal. Remco is niet gemiddeld.

Remco van der Pol Soul Foto Bojd Vredevoogd

Foto’s Koen Blijerveld


1. Joshua Nielsen (AUS) 2. Edwin Wieringh (NL) 3. Rik v. Huik (NL) Skatecross: Jelle Briggeman (NL)
Doe mij een toppertje, en een Breezer ananas...

Ivo Janssen Topsoul

Foto Ivo Janssen


Nee hoor, je hebt niet ‘die ene mooie dag’ gemist. Deze foto was stiekem nog van vorige maand...

Paul Pelle Bs Royale to budget Savannah Foto Ruud Scheerens


BURNIN’ BEARINGS REVIEW

Of het aan mij ligt weet ik niet, maar de laatste maanden heb ik iedere twee streetsessies mijn lagers kunnen verwisselen. Vrij frustrerend aangezien ik de hele winter met hetzelfde setje zonder problemen heb kunnen doen. Wellicht heeft het feit dat ik regelmatig door de zanderige perkjes banjer omdat ik weer eens een rail niet afmaak hier mee te maken heeft... Maar goed; een setje Burnin’ lagers lag op de mat, een nieuw product van Rollerwave. In een tijd waarin iedere skatewinkel zijn eigen lagers lijkt te hebben was ik met name benieuwd waarin deze dan verschillen en vooral beter zouden moeten zijn.

De lagers komen in een sierlijk metalen doosje gevuld met foam om de lagers en spacers uit elkaar te houden. Is het doosje nodig? Waarschijnlijk niet. Ziet het er netjes uit? Ja hoor. Ik kan er verder wel een hele review aan wijden hoe de kleurtjes matchen bij de nieuwe zomermode of hoe de ronde vormen al terugkwamen in ontwerpen van Da Vinci; uiteindelijk is er maar één ding belangrijk: na een maand flink skaten doen ze het nog steeds. Qua prijs zijn het niet de goedkoopste lagers op de markt, qua prestaties zijn het in ieder geval niet de minste. Burnin’ lagers zijn de koop via www.onlineskateshop.nlWaarschijnlijk heb je de edit van Donny, Roel en Ivo al gezien. Zo niet; doen.

Donny Straube Makio Foto Roel Verhoeven
Windmill Warriors flashback! De Soulman zoals niemand anders dat kan.

Roel Verhoeven Soul to Ao Soul

Foto Ivo Janssen


De skates van Ruud zijn waarschijnlijk net zo oud als deze rail. Zijn shirt is gelukkig wat nieuwer.

Ruud Scheerens Bs Fulltorque Foto Paul PelleIvo maakt een koelbloedige acid terwijl Remco bidt richting Mekka.

Ivo Janssen Acid Foto Roel Verhoeven
KOKEN MET

KOKKIE Dennis ‘Kokkie’ Vermeulen is een chefkok, werkend INGREDIËNTEN bij Atelier 26 in Roermond. Sinds kort is hij ook gecertificeerd - Haring leermeester. Iedere maand schotelt Dennis jullie de - Rode biet lekkerste gerechten voor, om op je gemak thuis eens uit - Sushi azijn te proberen. Deze keer haringfilet met gemarineerde rode - Olijfolie biet en geconfijte aardappel met een schuim van hooi en - Peper & Zout een vinnaigrette van Amsterdamse uitjes. - Aardappel (vastkokend) Moeilijkheidsgraad: Haring

- Maak de haring schoon en zorg dat alle graatjes eruit zijn. - Snijd de filet in 3 mooie stukjes.

Rode biet

- Voor dit gerecht gebruiken we gekookte rode bieten. - Snijd de gekookte bieten in mooie plakjes. - Steek mooie rondjes uit met een steker. - Marineer de bietjes even a la minute in wat sushi azijn,olijfolie en peper en zout.

Geconfijte aardappel

- Gebruik hiervoor een vastkokende aardappel. - Schil de aardappel en spoel hem even schoon onder de kraan. - Snij hem in mooie plakken. - Steek deze plakken weer uit met een steker. - Gebruik dezelfde grootte als bij de rode biet. - Vul een oven schaal met zonnebloem olie en doe er een paar tenen knoflook bij. - Leg de rondjes aardappel in de olie en zet het geheel in een oven van 160 graden. - Confijt de aardappel rondjes ongeveer 25 minuten totdat ze beetgaar zijn en haal ze uit de olie en laat het geheel afkoelen. - Breng ze op smaak met wat peper en zout Concept en tekst: Dennis Vermeulen

Schuim van hooi

- Vul een pan met 1 liter ongezoete slagroom. - Doe hier wat hooi ( van de dierenwinkel) bij en breng dit aan de kook. - Laat het geheel even trekken en zeef het. - Breng de hooiroom op smaak met kippenbouillonpoeder. - Laat het geheel afkoelen en doe het in een kidde (slagroomkidde). - Doe hier 2 gaspatronen op. - Bij gebrek aan een kidde kun je de hooiroom ook luchtig opkloppen met een mixer.

- Zonnebloemolie - Knoflooktenen - Hooi - Kippenbouillonpoeder

VINAIGRETTE VAN AMSTERDAMSE UITJES - 1 Potje Amsterdamse uitjes - 1dl Witte wijn azijn - 3dl Zonnebloemolie - Peper & Zout

Vinnaigrette van Amsterdamse uitjes

- Doe de uitjes in een blender en hak ze fijn. - Vermeng ze met 1 dl witte wijn azijn. - Voeg druppelsgewijs de zonnebloemolie toe en blijf voortdurend kloppen met een garde. - Er ontstaat nu een mooie binding. - Voeg peper en zout naar smaak toe.

Opmaak: Martin van Drunen & Thijs BodeMillions discover their favorite reads on issuu every month.

Give your content the digital home it deserves. Get it to any device in seconds.