[MAG] April 2012

Page 1


[REACTIES]

EENS ERIN. [KGBMAX] VOLGENDE KEER GAAN WE NOG MEER D FACEBOOK: [OLFERT POELEN] GEEN ENE FOTO VAN MIJ IN [MAG] M HET. WIE HET NIET KENT: LEZEN! ;) [THIJS BODE] SEXY AS VOORNAMELIJK GENOTEN VAN PAUL EN ZIJN MOUSTACHE, MA OVERIG: [MAARTEN GERTH] IK HEB ECHT HARDOP GELACHEN OM


[TEUN487] JAMMER VAN DE FOUT MET DE DUBBELE PAGINA! [RICK VAN HULK] VOORAL HET KOKKIE ARTIKEL WAS GOUD, ZOWEL DE TEKST ALS DE FOTO'S EN HUN BEWERKING! [GEERT] IK ZIT HIER IN DE WINKEL TE LEZEN ECHT PETJE AF! KOKKIE Z'N STUK SUPER VET! NU ALLEEN JEROEN SARKOL NOG DRINKEN! DOPE WINTERCLASH REPORTS BOYS!!! MAAR TOCH EEN VERMELDING! NICE! [MAX FES] IEDEREEN KENT ALWAYS!! [BOYD VREDEVOOGD] HIJ IS WEER LEKKER! HEB ARNIX ZIJN TOP DRIE EN RYANS VERLOREN CAMERA ARTIKEL. DAT HELLO KITTY REPORT! ROLLSPOTS.ORG:

[MAG] WIL OOK JOUW FEEDBACK! DUS HEB JE IDEEEN, OP- EN/OF AANMERKINGEN? LAAT HET ONS WETEN! (LIEFDESBRIEVEN VOOR DE CREW WORDEN OOK NOG STEEDS OP PRIJS GESTELD!)


Pappa

Razzi 3e jaargang - April 2012

Truespin Skatepark Het gaat hard in BelgiĂŤ! Check het tijdelijke park van Truespin.

Mind the Gap De lente is dik aan; tijd om naar de zomer te kijken! Er komen dit jaar 5 stops van Mind the Gap in binnen en buitenland. (Zwitserland en Frankrijk) 3 wedstrijden en 2 shows. Eerste show: 13/14 april Zurich - Movecity.ch Eerste contest: 12/13 mei Rennes, Frankrijk Rennessurroulettes.com We houden je op de hoogte zodra we meer weten, check onze Facebook pagina voor die roddels!

Lessies

Willem Wiechels overleden

Sven heeft verder niet stil gezeten; zijn nieuwe concept "Lessies" is in volle gang. Een "Lessie" is een mix van een Les en een sessie, elke week een andere skater die gekozen wordt door de kids plus een edit per tweetallen. Tot nu toe zijn geweest: Timmy v. Rixtel, Jeroen Wullems, Joery v/d Pol, Edwin Wieringh, Rik v. Huik, Randy Abels. Ook hier geldt; houd onze Facebook pagina in de gaten voor die edits!

Op 12 maart 2012 is Willem Wiechels plots en op jonge leeftijd overleden. Willem was een fanatieke skateboarder die veel deed voor Ladybird Skatepark in Tilburg - onze condoleances gaan naar zijn nabestaanden.


New Kids Live On Stage Na al die tijd gaan de New Kids op een hoogtepunt uit elkaar: het New Kids Live on Stage Happy Hardcore Fest. zal de laatste keer zijn dat ze te zijn bewonderen.

Thisissoul opent nieuwe winkel! De sleutel overdracht heeft al plaats gevonden en het verbouwen is begonnen. Dit zal nog een maand duren. Over 2 maanden zal er een grande opening gehouden worden!

Tjeerd Weijers heeft een nieuw huisje! Gefelicitjeerd!

The Void Cavin Brinkman zit ook niet stil; hij is inmiddels al aan zijn nieuwe DVDproject "the Void" begonnen. Check http://thevoid035. tumblr.com/

DSA film Er gaat een DSA film komen! Bas Berghuis, Adil Farhouni en Joery van de Pol zullen er een profile in hebben. Meer weten we helaas nog niet, we houden je op de hoogte uiteraard.

Hans van Lunsen Rocket Makio Foto Matthijs van Loozen

Jelle Postma Topsoul Foto Mees Tholhuijsen


Wouter Smit Topsoul Foto Alexander Linde

Deveril Abels Bs Nugen to 180 mute Foto Bojd VredevoogdPieter Wijnant, na Forward Freestyle nu ĂŠĂŠn van de breinen achter Adapt Skatebrand. Vraag hem het hemd van het lijf door je vragen te mailen of op het forum te posten Pieter zal er zoveel mogelijk voor jullie beantwoorden in [MAG] Mei!Justin Ruyter Unity Foto Robin Bakker
Roel Verhoeven Hop to Soul

Foto Remco van de Pol


Frank Voogd Acid to Liesbreuk Foto Vivien But么tRik van Huik Topsoul Foto HaLuX VisionsBart Visser Royale Foto Erik Droogh

Max Schweikert Topsoul

Foto Ralf van de Kerkhof


Jair Smids AO Fishbrain Foto Ralf van de Kerkhof

Jeroen Teunissen Kindgrind

Foto Frank Arts

Bart van Veenendaal Liu Kang Foto Tim CherminMaarten Gerth AO Soul Foto Paul PelleSven Boekhorst Ghetto Gap

Foto Dominic Swagemakers

Jeejroen Houd je je nog bezig met inline skaten? Ik heb altijd geloofd en geloof nog steeds dat inline skaten zo kan worden als snowboarden is geworden. Zoals freestyle skiën is geworden. Maar niet zoals skateboarden is geworden, want skateboarden is gay. Iemand gaat iets doen, maken, organiseren of bedenken waardoor dit gebeurt of in ieder geval waardoor het op gang komt. De meeste van die iemanden gaan failliet. Maar een iemand of een paar iemanden gaan het precies op het juiste moment doen. Ik hou skaten altijd in de gaten omdat ik benieuwd ben wie het gaat worden en wat het gaat worden. Af en toe trek ik ze nog effe aan ook. Maar niet te vaak. Het moet wel leuk blijven Ths Hoe zit dat nou met die pisvlek? Het millennium is net geweest en de Holland Pages en aanhang gaan met de fukking nachtbus naar Parijs voor de legendarische 2000 IMYTA Bercy. Zo’n bus is alleen te trekken met veel drank dus Wietse heeft twee millennium flessen bier mee, je weet wel, van die drie a vier liter joekels, die waren toen net nieuw. We vertrekken vanaf Amsterdam Amstel. Net na Rotterdam, dus als de bus niet meer stopt, roept de chauffeur om dat de plee stuk is. Dat is mooi kut want wij zijn lam. Jesse is de eerste die breekt en uit nood pist hij schaterlachend in een intussen geleegde millennium fles bier. Niet veel later ben ik verstrikt geraakt in een gesprek met Remy over vertskaten, wat ik toen nep vond. Wat gelul is natuurlijk, dat kwam vast door die andere millennium fles bier, die ik intussen al bijna op had. Remy is gepikeerd dus terwijl ik het niet merk wisselt hij deze fles om met de pisfles van Jesse. Het is deze fles die ik aan mijn mond zet terwijl er een doodse stilte neerdaalt over de bus. Ik weet dat dit niet klopt, niet kan kloppen, maar de fles is gekanteld en de zwaartekracht onverbiddelijk. Vandaar Gijs Pis, Gijs Piss, Pis, Pisvlek en al die andere wonderschone varianten die mijn ‘vrienden’ voor me bedenken.
.Fx Luister je nog vaak naar Bon Jovi? Wie zou er winnen bij American Gladiators, jij of Amma? -Ja, meestal als ik met je moeder lig na te genieten. -We zijn dik en ongezond. Het enige dat ik of Amnon kan winnen bij American Gladiators is de rechtszaak waarin we stellen dat ze ons nooit mee hadden mogen laten doen.

G Waar zijn die Redbull Guts foto’s / film? Waar is mijn 20 Euro? -Bij Red Bull / die is nooit gemaakt want Red Bull verplaatste het budget. -Op mijn bankrekening.

KGBMAX Welke levensovertuiging heb je? Ik dacht altijd dat er twee opties waren. Of God bestaat en hij is een schoft, sorry, Schoft want hij laat het lijden op de wereld willens en wetens voortduren. Of hij bestaat niet en alles is willekeurige chaos. Laatst hoorde ik een derde theorie. God bestaat maar hij schiep dit Universum niet. Het universum is een verzinsel van onszelf. Dat vind ik wel een aardige gedachte. Ik hoorde iets over motoren. Vertel daar iets meer over... Amnon heeft me met zijn trademark constante psychologische druk uiteindelijk gedwongen een motorrijbewijs te halen. Ik wilde niet want ik vreesde dat ik mezelf zou doodrijden. Dat is nog steeds een gerede angst, maar het is nu te laat. Nu wil ik een KTM SMC met veel te veel PK tegenover te weinig gewicht. Niets is vetter. Niets.


Meer PVV of SP? Grappig dat mensen deze partijen tegenover elkaar zouden plaatsen terwijl ze zo op elkaar lijken: het zijn allebei partijen voor ontevreden en gefrustreerde mensen. In het geval van de SP zijn de ‘rijken’ de schuldigen. In het geval van de PVV zijn de buitenlanders de schuldigen. Hoe het ook zij, beste kiezer, u bent in ieder geval niet de schuldige: de uitzichtloze inhoudsloosheid van uw mediocre bestaan, waar niemand van geniet incluis uzelf, is goddank de schuld van een ander. Vind je bij een meisje voorkant belangrijker of achterkant? Tot een jaartje of twaalf hands-down de achterkant. Daarna is het me om het even. Wat zou rollen goed doen? Minder grinds en meer sprongen? Minder skroepoe skaters die janken om de entreeprijs van de Winterclash terwijl ze zonder met hun ogen te knipperen tachtig pop uitgeven aan bier in de Udelse Goffert of om het even welk ander kansloos boeren-kutcafe waar ze de coole skater-dude in uithangen en die op Facebook net doen alsof ze het tof vinden ‘voor de sport’ dat er een clip op Hypebeast staat maar eigenlijk stiekem denken dat als skaten populair wordt ze meer chicks kunnen naaien en een soort bragging-rights krijgen omdat zij er bij waren ‘voor de hype’. Waarom heb je je teruggetrokken uit de roll-scene? Dude, ik organiseerde m’n eerste dingetje in 2000 en toen was ik 22. Intussen ben ik 33. Iemand anders mag het doen. Plus, het geld was op. Welke biermerk prefereer je? Stella
Zomer of winter? Zomer in Nederland, winter in het buitenland. Waarom ben je niet bij Winterclash geweest? Omdat G daar was en die krijgt nog 20 euro van me. Is naar de hoeren gaan moreel juist? Twee dames die weten te delen is slechts een van de vele voordelen van bordelen.

Moeke Welke tips heb je voor mensen die zelf een wedstrijd of evenement binnen het skaten willen organiseren? Wat is volgens jou het succes geweest van de vele dingen die je gedaan hebt? Tips: Weiger geld uit te geven. Regel je financiën. Weet waar elke euro is en waar elke euro vandaan moet komen. Reken je suf en gebruik je eerste cijfers om realistische voorspellingen te doen over je volgende event. Onderhandel zonder medelijden. Deel de risico’s zo veel mogelijk met leveranciers, sponsors of locaties. Vraag je altijd af hoe je jouw bezoekers zo veel mogelijk geld bij jou kunt laten uitgeven. Onthoud wat bioscopen doen: de film is de attractie, maar het geld wordt verdiend bij de popcornstand. Het succes: volgens mij was ik / waren we altijd net effe wat origineler. HDP vanwaar de naam Piss? Het is 2005 ergens. Ik ben met m’n goede vriend Jose Banda naar een party geweest in Rollywood, je weet wel, die ouwe gymzaal in Arnhem met die spine enzo… Afijn. We hebben ons daar helemaal naar de klote gezopen, Shotje Balzack heeft nog een standin gedaan vanaf de vert-quarter op een omgekeerde tafel, in godsnaam en uiteindelijk zijn ik, Jose en mijn vriendinnetje Julie gaan


crashen bij Oi Massive. Maar die Jose blijkt lammer dan we denken of hij heeft een of ander raar Zuid Amerikaans narcoticum gebruikt, want midden in de nacht word ik wakker van een vreemd geluid. Ik kijk omhoog en ik zie daar Jose staan, poedelnaakt en slaapwandelend met z’n lul in z’n hand. En hij is vol over de matras, mij en Julia aan het zeiken… Wacht ff… of was dat een andere Gijs? Gaan we dan eindelijk nog eens streeten deze zomer? Ik ruimde laatst mijn bureaula op. Daarin vond ik een oude portemonnee met in die portemonnee een oude lijst, gedateerd 01 06 2003. Op die lijst staan truuken en spots die ik indertijd wilde gaan hitten. Ik heb die lijst nooit afgemaakt. Ik heb besloten dat alsnog te gaan doen. Zodra ik m’n pik weer zie bij het plassen… Beter bel je me. En baal je er niet van dat je niet mee bent gaan boarden in Canada? Ach, aan de andere kant ben ik geen fortuin verloren aan een peperduur vervangend KLM ticket en aan niet verzekerde vermiste bagage. Maar ja, ik kan wel janken eigenlijk. Erik0297 Wat mis je in de skate scène van deze tijd? Ik had hier een heel uitgebreid antwoord op en toen zag ik van het weekend wat van die Vibralux crew video’s bij Remco thuis. Gasten hebben schijt. Waar zijn de andere gasten met schijt? Ik mis meer gasten met schijt. Thijs Bode Ik begreep dat je nogal actief bent in het hele TV wereldje.. Heb je nooit de neiging gehad om hier het inline-wereldje te willen pushen? Zo nee, waarom niet? Nee. Ik werkte voor mainstream TV producenten. Zelfs een kut TV programma moet redelijkerwijs geacht worden zo’n 200 000 tot 300 000 kijkers te kunnenboeien. Dat betekent dat je een onderwerp moet hebben dat in bepaalde mate universeel is. Iedereen zingt, danst of wil rijk worden. Dus heb je So You Think You Can Dance, the Voice, Miljoenenjacht. Grote groepen jongen partyen, neuken en comazuipen: dus heb je Oh oh Cherso. Skaten is niet in de buurt van universeel genoeg en om eerlijk te zijn hoop ik niet dat het dit wordt. Het maakt ook niet uit. TV maakt shit niet cool. Shit die op TV komt is al lang cool. Anders komt het niet op TV. [MAG] bedankt Gijs hartelijk voor het beantwoorden van de vragen, komende maand is Pieter Wijnant aan de beurt!Def Abels AO Soul

Foto Bojd Vredevoogd
Paul Pelle AO Unity

Foto Sander TimmermansSander Timmermans Topsoul Foto Paul PelleDanny Ramadhin Backroyale Foto Ralf van de Kerkhof

Sander Timmermans Soul Foto Paul Pelle


Wouter Smit AO Unity

Foto Alexander LindeRemy Schmidt Backside Backslide Foto Maarten Albrecht


Paul Pelle Unity

Foto Maarten Gerth


De heer van der Zalm, buurtbewoner, was zo vriendelijk om ons te filmen tijdens onze sessie. Daarom: Click for the Trick!


Maarten Gerth Kindgrind Foto Sander Timmermans

Frank Arts Soul

Foto Jeroen Teunissen
KOKEN MET

KOKKIE Dennis ‘Kokkie’ Vermeulen is een chefkok, werkend bij Atelier 26 in Roermond. Sinds kort is hij ook gecertificeerd leermeester. Iedere maand schotelt Dennis jullie de lekkerste gerechten voor, om op je gemak thuis eens uit te proberen. Deze keer mango parfait, Compote van mango en een wentelteefje van brioche brood.

INGREDIËNTEN: Mango parfait

- 200 gram gepasteuriseerd heelei - 80 gram gepasteuriseerd eidooier - 60 gram suiker - 4 dl ongezoete slagroom - 200 gram witte chocolade - 200 gram mango couli

Moeilijkheidsgraad: Bereidingswijze Mango parfait

Bereidingswijze Wentelteefjes van brioche brood

- Klop de room yoghurt dik met een mixer en zet hem in de koeling. - Smelt de witte chocolade au bain-marie. - Zet de mangocouli op het vuur en verwarm deze. - Klop de eieren met de dooiers en de suiker au bain marie op tot het een luchtige , warme massa is. - Daarna deze massa koud kloppen in een mixer terwijl je de gesmolten chocolade en mango couli erbij voegt. - Spatel vervolgens de room erdoor en stort de massa in vormpjes en zet het minimaal 6 uur in de vriezer.

- Snijd het brioche brood in plakjes. - Meng de melk met het heelei. - Week de brioche plakjes hierin. - Bak ze in een pan met roomboter aan totdat ze mooi bruin zijn. - Haal ze uit de pan en dompel ze in de vanille suiker. - Leg ze op een plaat en schuif deze even in een oven van 180 graden. - Besprenkel eventueel nog met wat vanillesuiker.

Mango compote - 5 rijpe mango’s - Mango couli - Suiker

Wentelteefjes van brioche brood

Dresseren gerecht:

- Maak puntjes mango couli op een bord of tegel. - Leg de parfait hierop. - Leg de compote er mooi - Schil de mango s en snijd ze in speels omheen. - Snijd de wentelteefjes in de mooie blokjes. gewenste vorm en leg ze - Zet deze blokjes aan in mooi op het bord. een pan met een scheutje roomboter en doe er suiker bij. - Zorg wel dat ze goed warm zijn. - Laat deze licht carameliseren - Garneer het gerecht af met en blus dit af met de couli. mooie blaadjes mint. - Maak eventueel nog wat zoeter met suiker Bereidingswijze Mango compote

Concept en tekst: Dennis Vermeulen Opmaak: Martin van Drunen & Thijs Bode

- Brioche brood - Melk - Gepasteuriseerd heel ei - Suiker of vanille suikerIssuu converts static files into: digital portfolios, online yearbooks, online catalogs, digital photo albums and more. Sign up and create your flipbook.