Page 1

LIVET ER EN LEK MED RIKTIG VERKTØY

MASKINUTLEIE FOR ETHVERT BEHOV

edh.no


BLANT NORGES STØRSTE ENKELTSTÅENDE AKTØRER INNEN MASKINUTLEIE.

edh.no


Vi er 15 serviceinnstilte og fagkyndige medarbeidere som disponerer et stort depot bestående av over 3000 maskiner. Vestfold er vårt primærområde, men vi dekker også det øvrige sør- og østland. EDH Utleie er i dag en av Norges største enkeltstående aktører innen maskinutleie for både proff og privat. Service og levering, av nytt og tidsriktig materiell, står som noen av våre viktigste mål.


NÅR NOE SKAL OPP!

Utvalget av lifter er stort hos oss. Skal du jobbe inne, ute, på plant underlag, eller kanskje i terreng? Vi har utvalg som spenner fra 5m til 38m. Sakselifter, bomlifter og beltelifter i mange varianter og størrelser. De siste årene har vi også møtt etterspørselen etter billifter. Vi har nå flere av dem som du kan kjøre med vanlig bilsertifikat, klasse B. Disse bilene operer med arbeidshøyder opptil 25m og er noe som blir mer og mer brukt, både av proff- og privatkundene. Bilene er selvnivellerende, har minnefunksjon som hjelper deg å plassere deg nøyaktig der du var sist, i tillegg til en enkel hjemfunksjon. Hvis du legger til komfort og stabilitet- en, så fortsetter man gjerne med billift. Mange av liftene kan du hente selv, sånn som tilhen- gerliftene, eller mindre sakselifter som du enkelt frak- ter på en maskinhenger. Hvis ikke lift passer til ditt type arbeid har vi også stillasehengere. De har vi i 60m2 og 92m2. De er komplette og bare henge på bilen og kjøre. Enklere blir det ikke. Det er bare å spørre oss.

Tilhengerlift,12 m, rekkevidde 7,9 m

Tilhengerlift, 18 m, rekkevidde på 10 m

Beltebomlift, 22m, rekkevidde på 18 m


22m Belte terrengbomlift

stilashenger

Dino 22m beltelift


NÅR NOE SKAL

FLYTTES For å se hele vårt utvalg, gå til edh.no

Beltedumper C50 5t

Elektrisk truck

Beltedumper C30 3t


Selvlaster

Hjullaster

Teleskoptruck

Hydrema 912 hjuldumper 10t

Hjullastere i forskjellige størrelser

TransportbĂĽnd 3-6m

Diesel truck


Nye og moderne gravere, fra de små kjekke til hagearbeid og drenering og opp til de store anleggsmaskinene. Med riktige skuffer og tilleggsutstyr skal det ikke stå på å få jobben gjort. Vi har mye tilleggsutstyr til graverne våre. Spør oss. Gravere leverer vi fra 1,2t opptil 13,5t. Vi kan også skaffe større hvis behovet skulle være der. Ta en kikk på edh.no for mer informasjon og leiepriser.

7


NÃ…R NOE SKAL GRAVES


SE DEN PÅ

HARD VINTER? NULL PROBLEM!

Vi selger Honda snøfresere. Vi har flere modeller utstilt i butikken og på lager. Vinteren handler ikke bare om å flytte snø, men kanskje måtte smelte den, eller tine opp telen. Vi har alt fra tinematter, til Heatwork som smelter tele ned til 80 cm, over 200m2 på ca. et døgn. Varme leverer vi fra små vifteovner på 2KW, via Master varmekanoner, til dieselfyrte anlegg på opptil 150 KW. Vi er behjelpelige med å sette opp varmen for deg. Vi har kunnskapen og riktig utstyr til å løse dine utfordringer.

Fra 2kw/ 230V vifteovner til 30kw/ 400V på strøm

Varmekanon, diesel eller gass. fra 10KW til 44KW

Tinematte 120x300cm. 1000W

Heatwork 3600 teletiner

Byggvarmer 70-150kw, diesel

Heatwork 3600 teletiner


Honda Snøfresere Snø er aldri bare snø. Den kan være alt fra tung til lett, dyp, pudderaktig, isete, våt, pakket eller drivende. Det er derfor vi har brukt de siste 35 årene på å forbedre og utvikle en rekke innovative og teknisk avanserte snøfresere som gjør fresingen så smidig, effektiv og pålitelig som mulig. Så når snøen begynner å falle, uansett hvilken type, er det godt å vite at du kommer til å være klar. Honda snøfresere er utstyrt med innovative funksjoner som vil være til stor hjelp når du skal rydde snø. Se etter disse funksjonene, for å finne den modellen som passer best for deg og ditt behov

edh.no


ALT DU TRENGER TIL HUS & HAGE!

Honda Gressklipper/ slåmaskin

Spikremaskiner

Fliskutter

Gipsdrill m/ automat

Strømaggregat, betong-/asfaltsag, kutter og pigger.

Stihl motorbørste


Hageutsyr Her hos Edh utleie satser vi på de beste maskinene, fra de etablerte leverandørene. Det er ikke bare proffene som nyter godt av det. Her hos oss får du som privatperson også tilgang på den samme ekspertisen og det samme utstyret som de krever. Du kjenner uttrykket godt verktøy er halve jobben? Med god veiledning fra oss, gjenstår det kun lyst og innsats. Vi gleder oss til å hjelpe deg i gang. Det er klart du kan! Vi har lagd et eget område, dedikert til hus og hage, på vår hjemmeside. Der finner du tips og råd, med bilder og videoer, om hvordan du kan løse de forskjellige oppgavene. Ta en kikk og slå gjerne på tråden, eller ta en tur innom. Her er det lov med «dumme spørsmål».

Honda Jordfreser FJ 500

Såvals/ gittertrommel

Steinsaks

Bostitch stavspikremaskin

Gittervals

Steinklype

Hilti boltepistol

Bostitch gass dykkmaskin

Hilti gass stavspikremaskin

Vinkelkutter Bosch Professional

Jernbindemaskin Max

Luftdrevet fugepistol

Plateheis/gipsplateheis


NÅR NOEN SKAL

HUSES

Det er mange utfordringer med å bygge om et bad. Ikke la mangel på bad i byggeperioden stoppe deg. Visste du at vi har et komplett bad på hjul? Det inneholder toalett, dusj og vask. I tillegg er det satt opp skap til oppbevaring og gjort klart for vaskemaskin og tørketrommel. Selvfølgelig er det varme i gulvet også. Her er det mange fornøyde kunder. Når det kommer til hjulbrakker er vi blant Norges største på det. Fra åpne rom på 360cm og arbeidsbrakker med spiserom, tørr WC og verktøyrom/ lager, til bomoduler for to personer. De inneholder et soverom i hver sin ende, komplett bad og et normalt kjøkken med alt du trenger for korte og lange opphold. Her er det også varmekabler som gjør seg godt etter en lang dag ute. I tillegg har vi moduler for dame og herre WC og 8 seters toalettvogn, samt toalettvogner på hjul. Det gjør det enkelt for deg og frakte selv, om det er til byggeplassen, hagefest, eller idrettsarrangement.


2480

Boligbrakke 750

J J J J

J J J J J

6200

Hjulbrakke 420

Entreprenørbrakke for 8 personer med dusj og skap Entreprenørbrakke 620

Dato: 07.03.2014 Tegn: KAH Modell: 620 258 S

MĂĽl:

1:100

Tegningen er beskyttet i.h.t. lov om opphavsrett og skal ikke benyttes uten Arnpro AS sin tillatelse

Boligbrakke 750

edh.no


NÅR NOE SKAL

ARRANGERES Det er et mylder av ivrige sjeler som setter i gang med arrangementer, innen det meste. Om det er hundeshow, øvelser, idrett eller musikk er mange av behovene like. Vi har lang erfaring med å bidra innen de fleste variantene av arrangementer.

Trenger du kjørematter til gresset, eller strøm og lys? Varme og toaletter, eller noe å bo i til rigg-gjengen? Sjansen er stor for at vi kan hjelpe deg. Men husk å vær tidlig ute. Sesongen er kort og det er mange som skal arrangere i samme tidsrom. Ta kontakt med oss. Vi kan kanskje gi deg noen tips underveis.

Kjørematter


Pissoarer 4 og 6 manns

Atlas Copco light tower

8 seters toalettvogn


NÃ…R NOE SKAL

FLYTTES ELLER LAGRES

Vi har stort utvalg av utleie tilhengere, ta kontakt med oss!


NÃ…R DU TRENGER STORE

MASKINER


edh.no


WELCOME TO THE V2 RUPES BIGFOOT SEMINAR!

EDH Utleie har vært sponsor av Tønsberg Båtrace siden starten i 2013. Hvert år har engasjementet blitt større og større. 28. februar 2016 var daglig leder i EDH Utleie, Otto Andre Winterstad, på besøk på «Drømmegarasjen – Rupes Bigfoot Show» på Quality Oseberg. Da han gikk forbi den blå, hvite og oransje båten Frode Sundsdal hadde leid inn til showet, en båt Frode hadde kjørt tidligere, sparket Otto i den og sa med et smil om munnen:

Ingen trodde heller at dette skule bli et team man skulle regne med, og frykte. EDH Racing med Frode bak rattet startet med å vinne finalen i det tyske mesterskapet i comebacksesongen. EDH Racing deltok på VM runden i Finland, Tvedestrand og toppet sesongen med en tredjeplass i speed run på hjemmebane i Tønsberg. EDH Racing vant også begge løpene vi stilte på i Norge, både San­defjord Grand Prix og Drammen Grand Prix. Bron­sen glapp i europamesterskapet i England, men fjerdeplassen var god som gull. Formel 2 er den største VM-klassen innenfor båtracing.

Resten er et lite eventyr.

EDH Racing og Frode har også kjørt vannscooter i år, resultatet ble fire verdensrekorder i hastighet, noe som fører til at vårt eget fartsfantom har totalt 12 verdens rekorder!

På åtte måneder har vi bygd opp vårt eget VM-team, EDH Racing. Et team som ingen ante skulle delta i VM-serien 2016.

Vi gleder oss til fortsettelsen av eventyret EDH Racing, og benytter anledningen til å takke samtlige sponsorer som sat­ser sammen med oss!

«HVA SKAL TIL FOR AT DENNE BLIR HELT GUL DA?»

www.facebook.com/frodesundsdal


“DET STARTET SOM EN SPØK 28 FEBRUAR”

www.facebook.com/frodesundsdal


LOKAL IDRETT, FORENINGSLIV OG FRIVILLIG ARBEID. Det blir ofte sagt: «Barn og ungdom er vår fremtid» Det stemmer nok det, men det er også vår nåtid. Det legges ned en anselig mengde dugnadsarbeid i klubber, foreninger og andre fellesskap daglig. Vi forter oss å legge til at det selvfølgelig gjelder alle aldersgrupper og samlinger. Utfordringen er altfor ofte anstrengt økonomi. Edh Utleie startet som AS Traktor i 1962. I alle år har hovedfokuset vært lokalt. Vi lever, i hovedsak av, med og for det lokale og er derfor stolte over muligheten til å bidra til og underlette hverdagen for mange rundt oss. Av de som vi har kontakt med er spennet stort. Målet er å treffe bredest mulig, for flest mulig. Det er hundesport og klatregruppen til DNT. Det er fotball og håndball, freesbee, golf, langrenn, konserter og musikk, skøyter og turn, det er de som kjører

fjernstyrte biler og samler ungdomslag til forskjellige aktiviteter. Noen samler en haug med barn og ungdsom til dataspill, andre passer på barn som ikke har det så bra, eller de som har falt utenfor av forskjellige årsaker i alle aldre. Det er de veldig små og de ganske store arrangementene. Bredden og mangfoldet er stort og vi lar oss imponere over innsatsen. Dette er også mangfoldet blant våre kunder og miljøet vi lever i. Derfor er det også med både ydmykhet og stolthet at vi gjør det vi kan for å bidra i større og mindre grad. Vi klarer dessverre ikke å hjelpe alle, men håper andre kan la seg inspirere til å støtte opp om de rundt seg. Det skal veldig ofte ikke så mye til, for at vektskålen tipper riktig vei.


Uten dyktige ansatte og et godt arbeidsmiljø greier du ikke ü overleve i denne bransjen!


KLART VI HAR DET!


edh.no


Edh Utleie AS - Broen 7, 3170 Sem 333 50 240

Se vår hjemmeside for utfyllende informasjon, tips, råd og priser.

edh.no

EDH UTLEIE - 2017  

EDH Utleie er i dag en av Norges største enkeltstående aktører innen maskinutleie.

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you