Page 1

DINA BEHOV

OCH VÅRA LÖSNINGAR


ALLT DU BEHÖVER Med över 600 000 kunder i 16 länder anser vi oss vara experter på bekväma och högkvalitativa lösningar för leverans av dricksvatten. Åratal av erfarenhet och våra hängivna medarbetare har hjälpt oss att bli marknadsledande på vattenkylare i Europa och Sverige. Vi lyssnar noga på dina behov och önskemål och levererar sedan anpassade lösningar för att se till att du blir nöjd.

Vi erbjuder en mängd olika lösningar, från källvattenkylare till vattenkylare och PET-flaskor. Eden erbjuder ett stort urval av vattenkylare – samtliga enkla att använda och med flera olika funktioner.

EDEN PURE NATURE EDEN UNLIMITED EDEN ON THE GO

Därutöver tillhandahåller vi en mängd specialanpassade, praktiska och bekväma tillbehör, som t.ex. saft, muggar, hygieniska våtservetter och flaskställ.


EDEN PURE NATURE KÄLLVATTENKYLARE

EDEN UNLIMITED VATTENKYLARE SOM ANSLUTS DIREKT TILL VATTENLEDNINGEN

EDEN ON THE GO PET-FLASKOR


EDEN PURE NATURE KÄLLVATTENKYLARE En Eden Pure Nature, källvattenkylare, är idealisk om du vill ha tillgång till hälsosamt friskt källvatten. Eden har ett stort sortiment vattenkylare med klassisk design för att passa in i olika arbetsmiljöer. Det är bara att ansluta kylaren till väggkontakten,och du har tillgång till kallt, rumstempererat och/eller hett vatten.

Varför välja en Eden Pure Nature-vattenkylare? Gott källvatten från Porla Brunn Miljövänligt (flaskor och kylare återanvänds och är fullt återvinningsbara) Enkel installation Enkel att använda Multifunktionell Regelbundna leveranser


OM DU FÖREDRAR

KÄLLVATTEN OM DU INTE HAR TILLGÅNG TILL

KRANVATTEN SÅ ÄR EDEN PURE NATURE LÖSNINGEN FÖR DIG GOLVMODELLER (kallt/rumstempererat/hett) BORDSMODELLER (kallt/rumstempererat/hett)


OM DU HAR TILLGÅNG TILL KRANVATTEN

OCH FÖREDRAR EN FAST MÅNADSKOSTNAD, SÅ ÄR VATTENKYLAREN EDEN UNLIMITED DEN BÄSTA LÖSNINGEN FÖR DIG GOLVMODELLER (kallt/rumstempererat/hett/kolsyra) BORDSMODELLER (kallt/rumstempererat/hett/kolsyra)


EDEN UNLIMITED VATTENKYLARE SOM ANSLUTS TILL VATTENLEDNINGEN Om du har tillgång till kranvatten och föredrar en fast månadskostnad, så är en vattenkylare ansluten till vattenledningen och försedd med den senaste filtreringstekniken den perfekta lösningen för dig. Våra moderna diskreta kylare ger dig obegränsade mängder nyfiltrerat kranvatten, med funktioner som hett, kallt, rumstempererat och kolsyrat.

Det bästa med en Eden Unlimited-vattenkylare Hälsosamt och rent dricksvatten tack vare Edens Filtersystem ™, utvecklat av 3M Miljövänlig (återvinningsbar) Professionell installation samt underhåll genomförs av kvalificerade EPDWA-service tekniker Fast månadskostnad Enkel att använda Multifunktionell Obegränsad tillgång till vatten

Eden Unlimited finns i två versioner: golvmodell och bordsmodell.


EDEN ON THE GO PET-flaskor Edens PET-flaskor på 50 cl är idealiska som komplement till Edens lösningar. De är mycket praktiska för evenemang, till mötesrummet eller när du vill ta med dig Edens vatten utomhus.

I BILEN

UNDER MÖTET

NÄR DU TRÄNAR


FÖR ATT DET ÄR SVÅRT ATT BÄRA MED SIG EN VATTENKYLARE ÖVERALLT PET-flaska 50 cl


EDENS VATTENKYLARE TILLBEHÖR Eden Springs vill ge dig och dina medarbetare ett hälsosammare liv och på samma gång även göra det lättare för dig. Vi har nöjet att erbjuda en hel serie lämpliga tillbehörsprodukter – bekväma att använda och som ökar njutningen ytterligare.

Tillbehör Saft (apelsin, lime, hallon).

Förbrukningsvaror Muggar. Flaskställ – För att underlätta lagring har vi även ett snyggt flaskställ med plats för 4 stycken 18,9 liters vattenflaskor. Hygieniska våtservetter – Med våra våtservetter kan du hålla vattenkylarens beröringspunkter rena fram till nästa inbokade rengörings- och underhållsbesök.


www.edensprings.se

Din dricksvattenexpert

Energy

Health

Balance

Creativity

Focus

http://www.edensprings.se/nsk_img/eden_products  

http://www.edensprings.se/nsk_img/eden_products.pdf

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you