Page 1

DINE BEHOV

OG VÅRE LØSNINGER


ALT DU TRENGER Med over 600 000 kunder i 16 land er vi eksperter på å tilby enkle drikkevannsløsninger med høy kvalitet. Mange års erfaring og dedikerte team har gitt oss muligheten til å bli Europas ledende leverandør av vann og vannkjølere. Det er viktig for oss å tilby skreddersydde løsninger for hver enkelt kunde ved å lytte til behov og tanker, slik at kunden blir tilfreds.

Vannløsningene omfatter en rekke vannkjølere, filtreringssystemer integrert i rørsystemet og Isklar flasker. Vi har mange ulike kjølermodeller, med moderne utforming, brukervennlighet og flere funksjoner.

EDEN PURE NATURE EDEN UNLIMITED EDEN ON THE GO

I tillegg tilbyr vi flere tilpassede, praktiske og enkle tilbehør, f.eks. kopper, hygieneservietter og beholderstativer.


EDEN PURE NATURE VANNKJØLERE MED BEHOLDERE

EDEN UNLIMITED FILTRERINGSSYSTEMER INTEGRERT I RØRSYSTEMET

EDEN ON THE GO ISKLAR-FLASKER


EDEN PURE NATURE VANNKJØLERE MED BEHOLDERE En vannkjøler med beholder av typen Eden Pure Nature er den optimale løsningen for enkel tilgang til friskt og rent Eden-vann. Den er enkel å plugge til hvilket som helst standard elektriske uttak, og Eden tilbyr et stort utvalg vannkjølermodeller med klassisk utforming, som passer perfekt i ethvert arbeidsmiljø. Du kan nyte både kaldt, romtemperert og varmt vann fra Eden Pure Nature-kjøleren.

Hvorfor du bør velge en Eden Pure Nature-kjøler Kildevann med god smak fra en kilde nær deg Miljøvennlig (beholdere og kjølere er fullstendig resirkulerbare) Enkel å installere Enkel å bruke Flere funksjoner Fleksible leveringsplaner eller regelmessige planer


HVIS DU FORETREKKER

KILDEVANN HVIS DU IKKE HAR TILGANG TIL

SPRINGVANN ER EDEN PURE NATURE LØSNINGEN FOR DEG GULVMODELLER (kaldt/romtemperert/varmt) BORDMODELLER (kaldt/romtemperert/varmt)


HVIS DU HAR TILGANG TIL SPRINGVANN

OG FORETREKKER EN FAST KOSTNAD FOR TJENESTENE, ER EN EDEN UNLIMITED-VANNKJØLER DEN BESTE LØSNINGEN FOR DEG GULVMODELLER (kaldt/romtemperert/varmt) BORDMODELLER (kaldt/romtemperert/varmt)


EDEN UNLIMITED FILTRERINGSSYSTEMER INTEGRERT I RØRSYSTEMET Hvis du har tilgang til springvann og foretrekker faste kostnader, er den perfekte løsningen en vannkjøler med et moderne vannfilter integrert i rørsystemet. Våre moderne, diskret kjølere gir ubegrenset tilgang til friskt, filtrert vann direkte fra hovedvannforsyningen, med funksjoner som romtemperert, kaldt og varmt.

Hvorfor du bør velge en Eden Unlimited-kjøler Friskt og rent drikkevann takket være Eden Filter-systemet TM, utviklet av 3M- og Brita-filtre Miljøvennlig (resirkulerbar teknologi) Profesjonell installasjon og vedlikehold av maskinene fra kvalifiserte EPDWA-ingeniører Faste kostnader Enkel å bruke Flere funksjoner UnUbegrenset vannforsyning

Eden Unlimited-utvalget finnes i to versjoner, gulvmodeller og bordmodeller, og passer dermed til plassen du har tilgjengelig.


EDEN ON THE GO ISKLAR-flasker Isklars Små-flasker på 48/50 cl er et ideelt tillegg til resten av drikkevannløsningene fra Eden. De er perfekte for arrangementer, for møterom og for å nyte kvaliteten av naturlig mineralvann uansett hvor du er!

Isklar er et naturlig mineralvann med opprinnelse i 6000 år gammel is fra den underste og mest beskyttede delen av Folgefonna. Vannet er filtrert og blir renset av lag av isbre is. Resultatet av dette gir et rent, naturlig og godt vann. Isklar er tappet fra en kilde ved kysten av Hardangerfjorden.

I BILEN

PÅ MØTER

PÅ IDRETTSBANEN


FORDI DU IKKE ALLTID KAN TA KJØLEREN MED DEG!

Isklar, 48 cl med kullsyre Isklar, 50 cl uten kullsyre


EDEN-VANNKJØLER TILBEHØR Eden Springs vil gjøre livet ditt sunnere, men også enklere. Vi har gleden av å tilby deg et komplett utvalg nyttige tilleggsprodukter. De er utformet spesielt for dine behov, og de gjør at du kan nyte vannet på en mer behagelig måte.

Forenkle den daglige bruken Kopper Varmt vanns produkter - te, kaffe, buljong og kakao Glass og karafler - den eksklusive utformingen gir Edens glass og karafler et snev av eleganse i det daglige forbruket av vann. Sportsflasker Beholderstativer - vi bidrar til oppbevaringen ved å tilby et beholderstativ for plassering av opptil fire vannbeholdere på 18,9 liter. Hygieniske servietter – vi bidrar til hygienisk renhold av de eksterne kontaktpunktene på vannkjøleren innimellom de planlagte saniterings- og vedlikeholdsbesøkene.


www.edensprings.no

Din ekspert innen drikkevann

Energy

Health

Balance

Creativity

Focus

http://www.edensprings.no/nsk_img/eden_products  

http://www.edensprings.no/nsk_img/eden_products.pdf

http://www.edensprings.no/nsk_img/eden_products  

http://www.edensprings.no/nsk_img/eden_products.pdf

Advertisement