Page 1

VÃ…R OG SOMMER

2018


vĂĽr og sommer 2018 vi gleder oss!


Ragnhild Engebretsen Daglig leder Tlf. 69 35 68 00

Per Lasse Bøckmann Salgssjef Mob. +47 952 19 523 Tlf. 69 35 68 13

Stine Warem Selger Mob. +47 416 50 989 Tlf. 69 35 68 14

Jessica Gyllenberg Selger Sverige Mob. +46 706 021 016

Pål Eide Vareflyt/ logistikkansvarlig Tlf. 69 35 68 07

WWW.EDELWEISSNORGE.NO | TELEFON 69 35 68 00 | E-POST: POST@EDELWEISSNORGE.NO 4 Edelweiss


klar for ny sesong!

Nå nærmer det seg den deilige tiden igjen. Tiden hvor vi får mye større plass å boltre oss på, også hjemme. Tiden hvor det er nydelig å være ute. Hvor sola skinner, plantene vokser, fuglene synger – og vi skandinaver virkelig koser oss. Det er ikke bare naturen som blomstrer – vi blomstrer også opp! Uterommene har vokst i betydning de siste årene. Selv om man bare har en liten balkong, legger man ned mye innsats og omtanke for å lage et sted der man kan nyte luften og lyset. De som har en hel hage å innrede, kan lage forskjellige soner til forskjellig bruk. Mange av krukkene fra Edelweiss er like flotte på terrassen som i stua. Nytt av året er at vi har lansert et servise av robust keramikk, som er perfekt å ta med utendørs siden det tåler en støyt. Det passer også godt på kjøkkenbordet, til koselige familiemåltider. Slik er det med mange av produktene i rangene våre. Vi har krukker og lykter som kan brukes både ute og inne. For selv om vi elsker å være ute i sommerhalvåret, vil vi ha fornyelse innenfor husets fire vegger også. Og vi vil ha naturen inne. Grønne planter har aldri vært mer trendy som dekor enn det er nå, og utvalget av krukker og potter til plantene er stort. Noen av produktene våre har også flere bruksområder, slik at du virkelig kan leke med interiøret. Glasspottene fungerer like fint som vaser eller lyslykter, lave krukker kan være godteriskåler og fatene er flotte som fruktfat når de ikke brukes til blomsteroppsatsen på festbordet. Edelweiss har også det store utvalget når hjemmet skal pyntes til fest. Vår egen lyskolleksjon kommer i mange varianter og farger, og matcher med Elegance servietter og flotte bordløpere. Her finner du alt som trengs enten det skal dekkes til bryllup, dåp eller konfirmasjon, 17. mai eller sommerfest. Vi gleder oss til å treffe dere på vårens messer, Formex 17.–20. januar og Oslo Design Fair 24.–26. ­januar. Her kan du ta og føle på rangen vår, og få enda mer inspirasjon til displays. Du er også ­hjertelig velkommen til å besøke vårt 300 m2 showroom i Fredrikstad for å se kolleksjonene i fred og ro, og har du spørsmål er det bare å ta en rask telefon til en av våre hjelpsomme kundekonsulenter. Kos deg med katalogen – og med de flotte årstidene vi går inn i nå!

Ingunn Marie Nilsen Reklamasjonsbehandler/ kundekonsulent Tlf. 69 35 68 15

Samanta Vitkauske Kundekonsulent/ innkjøpsassistent Tlf. 69 35 68 04

Thea Gjølstad Blomsterdekoratør/ kundekonsulent Tlf. 69 35 68 08

Katrine Liholt Grafisk Designer/ kundekonsulent Tlf. 69 35 68 03

SVERIGE: WWW.EDELWEISS.AS | TELEFON 0526-666 06 Edelweiss 5


6 Edelweiss


innhold 08

Tema: Vår og sommer 2018

148

16

Krukker/potter

176

Lysestaker og lykter

204

Lys

Bordpynt

Se trendbildet for sesongen vi når går inn i – og bli inspirert til hvordan du kan hente trendene hjem i butikk.

Trendy krukker i retromønster, stilrene potter i moderne former eller spennende løsninger på stativ.

Interiør og småpynt

Søte pasteller, spennende f­ asonger, nostal­ giske 70-talls­mønstre eller trendy flamingoer. Alt ligger til rette for å leke med tilbehøret.

Vakre lysestaker, flotte lyslykter og kreative lysholdere gir en ­koselig stemning i hjemmet.­

84

Glassvaser og potter

94

Dekorurner

228

106

Kurv, sink og underlag

262

Hagemiljø

140

Binderi stick

278

Gravpynt

286

Nettbutikk/vilkår

Glass er et materiale som har utrolig mange bruksområder, og produktene våre kan ­brukes til mer enn du tenker over.

Blomstrene som skal stå ute hele ­sommeren kommer til sin rett i store urner. Disse urnene blir også staselige innendørs.

Uteområdene blir lyse som nordiske ­sommerdager når de er pyntet med kurver i naturmaterialer. Det er også høyaktuelt med potter i sink.

Sommerfugler, påskekyllinger, hjerter eller fugler: Her finner du det lille ekstra som gjør at du kan skape de vakreste ­buketter og oppsatser til alle anledninger.

Levende lys er alltid riktig, også i vår- og sommersesongen. Vi har et stort sortimentet med farger som passer perfekt inn i trendbildet.

Gjør stas på livets store ­merkedager. Vi har alt som trengs for å pynte f­lotte f­ estbord til barne­ dåp, n ­ avnefest, konfirmasjon eller bryllup.

Livet er best utendørs når sommeren endelig kommer. Skap miljøer som er trivelige å være i – enten du henter inspirasjon fra nordisk natur eller fra mer eksotiske strøk.

Det er godt å minnes de som er døde, med vakre blomster og noe som ikke visner. ­Gravpynten fra Edelweiss kan sette ord på sorgen og savnet – for evig og alltid.

Edelweiss 7


TEMA

vår og sommer 2018

Enkel eleganse

Kreativiteten har kanskje aldri vært større når det gjelder former og mønstre på blomsterpottene. Men man skal ikke glemme det stilrene og enkle: De ens­ fargede basic-krukkene. Disse krukkene er flotte alene, eller i kombinasjon med mer livlige mønstre.

Gultoner

En av de viktige fargene for våren og sommeren 2018 er gult, i alle slags toner og nyanser. Det er en farge som gjør deg glad, kanskje fordi den minner om sola? Velg mellom nyanser som ­sennepsgul og syrlig sitron, og se hvor flott det gjør seg med grønne planter i solgule potter.

8 Edelweiss


Støvete farger

De sukkersøte pastellene fra 80-tallet har gjenoppstått i en støvete variant. På sidene 148 og utover ser du kolleksjonen av småvaser i støvete pasteller og hvitt, som er flotte både alene og sammen.

Helårspåske

For mange hører gule interiør­ detaljer påsken til. Men med gult som helårsfarge, er det mange av påskens små dekordetaljer som ­fortjener å leve videre i interiøret også etter andre påskedag.

Edelweiss 9


TEMA

vår og sommer 2018

Stilrent og smakfullt

Det er ofte ikke så mye som skal til. Kunsten er å kombinere forskjellige detaljer, noe gammelt, noe nytt. Enkle og rene former blir spennende når de står sammen med objekter av et helt annet materiale. Det er virkelig bare fantasien som setter grensen.

Enkel borddekorasjon Små vaser kan bli et flott blikkfang. Sett en rose i hver vase, eller la barna plukke hvitveis eller andre markblomster som du setter i ­vasene. Denne vasen har mange vaser i ett, og er perfekt både til hverdagsmiddager og på festbord.

10 Edelweiss


Lekent element

En av vårens mange nyheter fra Edelweiss er potten med et sovende ansikt. Den er en fortsettelse av buddha-trenden, og passer inn i alt fra stramme minimalistiske ­interiør til fargerike bohem-hjem. Bruk den til krydderurter på kjøkkenet, eller ­høyreiste planter på stua.

Lys i flere etasjer

Telys får nesten et nytt liv i denne stramme telys-kuben i sort. Den kommer i to og tre etasjer, og de vakre grøne skålene kan også brukes som små minivaser.

Edelweiss 11


TEMA

vår og sommer 2018 Grønt

Gjenskap lykkefølelsen du får når du ser det er grønt ute, med å ha det grønt inne! Grønne glassvaser tar seg godt ut i vinduskarmen, og grønne planter i grønne potter skaper en avslappende atmosfære.

Smart stearinvett

Levende lys er aldri feil – og i år er de økologiske lysene i fargen petrol ekstra riktig. Behandler du lysene dine riktig, gir de mest mulig stemning. Det handler om å unngå direkte sollys, plassere dem minst 7 cm fra hverandre og klippe veken hvis den er for lang. Flere smarte lystips finner du på side 206.

Nyhet: Robust servise

I år lanserer vi et servise som er som skapt for sommeren! Serviset består av tallerken, asjett, bolle og kopp, og kommer i sort og beige. Den litt grove keramikken gjør at det passer perfekt på utebordet, og uttrykket blir ekstra tøft om man velger begge fargene.

12 Edelweiss


Stas med stativ Å sette noe på en ­pide­stall er å virkelig gjøre stas på det, og pidestallene som vi satte blomster­ krukkene på på 70-­tallet er gjenfødt i en moderne variant, der stativet hører med til krukken.

Spennende stilleben

En samling av grønne planter i krukker med forskjellige grønntoner i ulike teksturer, blir en flottere dekorasjon enn om de sto hver for seg. Eksperimenter med plantene du liker best.

Edelweiss 13


TEMA

vår og sommer 2018

Slipp fargene til

Mørke farger har for alvor gjort sitt inntog i mange hjem, og med dem kommer behovet for kontrast­ farger. Det er mange måter å gjøre det på – sett sammen en collage av fargerike potter mot en mørk vegg, eller velg ett objekt som bryter helt mot resten.

Miks og triks

Du kan også leke deg med ­interiøret uten å bruke kontrastfarger. Sett sammen krukker, potter og lykter i de tonene du ønsker – og et smart triks er å bruke minst to av hver farge, gjerne i forskjellige høyder, så skaper du en behagelig harmoni i displayet. 14 Edelweiss


Happy life

Interiør er morsomt, og en av de morsomste trendene er det vi i Edelweiss kaller for «Happy life». Det handler om overraskende elementer som gir et smil om munnen når du ser på dem, spennende fargebruk og inspirasjon fra eksotiske strøk.

Flamingo

De er morsomme, de er rosa – og de er ikke så ofte å se i naturen. Men flamingoene har blitt stadig oftere sett på catwalken de s­ iste årene, og nå gjør de sitt inntog i i­nteriøret. Det er ikke første gang – ­flamingoen har gått inn og ut av trendbildet siden 1957. Nå ønskes de velkommen inn i alt fra elegante stuer til koselige uterom.

Edelweiss 15


16 Edelweiss


Krukker

Trendy krukker i retromønster, stilrene potter i moderne former eller spennende løsninger pü stativ. Du finner garantert noe som setter prikken over i-en i ethvert hjem. Edelweiss 17


TEMA

vår og sommer 2018

Retromønster

70-tallet er fremdeles svært aktuelt­ på interiørfronten, i en oppdatert 2018-versjon. Spesielt de geometriske mønstrene er superaktuelle, og pottene med retromønster kan godt brukes tll planter vi husker fra «gamledager».

Glass

Det meste av våre glass­varer produseres i Kina, og der foregår det for tiden en liten miljørevolusjon. Fabrikker som bruker gamle maskiner som slipper ut mye forurensning risikerer å bli stengt, så det investeres derfor mye i nye og miljøvennlige maskiner. Dette driver opp prisen på produktene, og er svært bra for miljøet.

18 Edelweiss


Den blå timen

Blått er både himmelens og havets farge – og en av årets heteste interiør­ farger. Du finner den på alt fra retro-inspirerte lysestaker til vaser med mønster fra fjerne ­himmelstrøk. Blått gjør seg godt sammen med andre farger, særlig grønt og brente jordfarger.

Jeansblå øko-lys

Lyskolleksjonen vår følger t­rendbildet, og den jeansblå ­fargen på de økologiske lysene våre er like aktuelle til våren og sommeren. Lysene er Svane­ merket, og bra for både miljøet og for allergikere. De økologiske lysene kan fås som kronelys, samt kubbelys i tre forskjellige størrelser.

Edelweiss 19


TEMA

krukker

152818

Potte 16x14cm gråblå Ant.: 12

152819

152820

152815

152816

Potte 18x16cm gråblå Ant.: 12

Potte 21x18cm gråblå Ant.: 8

Nyheter!

152814

Potte koksgrå 16x14cm m/ rundinger Ant.: 12

Potte koksgrå 18x16cm m/ rundinger Ant.: 12

Potte koksgrå 21x18cm m/rundinger Ant.: 8

152737

152738

152739

152740

152753

152754

152755

152756

Potte rett 14x14cm varmgul Ant.: 12

Potte rett 14x14cm isblå Ant.: 12

20 Edelweiss

Potte rett 17x17cm varmgul Ant.: 12

Potte rett 17x17cm isblå Ant.: 12

Potte rett 19x18cm varmgul Ant.: 8

Potte rett 19x18cm isblå Ant.: 8

Potte rett 23x20cm varmgul Ant.: 6

Potte rett 23x20cm isblå Ant.: 6


Gult er kult – disse lyse og lekre pottene kan brukes hele üret.

Edelweiss 21


TEMA

krukker

151756

151757

151758

151760

151761

151762

151765

151766

Potte retro grågrønn 13,5x13,5cm Ant.: 12

Potte retro aquagrå 13,5x13,5cm Ant.: 12

Potte retro grågrønn 16,5x15cm Ant.: 12

Potte retro aquagrå 16,5x15cm Ant.: 12

Potte retro grågrønn 18x17,5cm Ant.: 8

Potte retro aquagrå 18x17,5cm Ant.: 8

elser! Tre farger og t re størr

151764

Potte retro blå 13,5x13,5cm Ant.: 12

151725

Minipotte blålilla 11,5x11cm Ant.: 24

22 Edelweiss

151726

Potte retro blå 16,5x15cm Ant.: 12

Potte blålilla 13x12,5cm Ant.: 18

151727

Potte retro blå 18x17,5cm Ant.: 8

Potte blålilla 15x14,5cm Ant.: 12

151728

Potte blålilla 18,5x17,5cm Ant.: 6


Edelweiss 23

GRAVPYNT

HAGEMILJØ

BORDPYNT

LYS

LYSESTAKER/LYKTER

INTERIØR/SMÅPYNT

BINDERI STICKS

KURV/SINK/UNDERLAG/NATUR

DEKORURNER

GLASSVASER/POTTER

KRUKKER

VÅR/SOMMER 2018

dt o g g e s r jø g r tu a n g o t Brun y anser. n lå b e d n e n n e p s d e m i kombinasjon


TEMA

krukker

152160

Potte rund hvit 13,6x13cm m/mønster Ant.: 12

152165

Potte rund koksgrå 13,6x13cm m/mønster Ant.: 12

152167

Potte rund lys grågrønn 13,6x13cm m/mønster Ant.: 12

152691

152692

152693

152694

152695

152696

152688

152689

152690

Potte m/stripestruktur hvit 13,7x14,5cm Ant.: 12

Potte m/stripestruktur hvit 19x19cm Ant.: 8

Potte m/stripestruktur hvit 21,5x21,5cm Ant.: 6

Nyheter!

Potte m/ruter blå/hvit 13,7x14,5cm Ant.: 12

Potte sjokoladebrun 13,7x14,5m Ant.: 12

24 Edelweiss

Potte m/ruter blå/ hvit 19x19cm Ant.: 8

Potte sjokoladebrun 19x19cm Ant.: 8

Potte m/ruter blå/hvit 21,5x21,5cm Ant.: 6

Potte sjokoladebrun 21,5x21,5cm Ant.: 6


Edelweiss 25

GRAVPYNT

HAGEMILJØ

BORDPYNT

LYS

LYSESTAKER/LYKTER

INTERIØR/SMÅPYNT

BINDERI STICKS

Kule krukker med 70-tallsmønster! KURV/SINK/UNDERLAG/NATUR

DEKORURNER

GLASSVASER/POTTER

KRUKKER

VÅR/SOMMER 2018


TEMA

krukker

153200

Stativpotte tweedmønster gråbeige 16,5x15cm Ant.: 8

153201

Stativpotte tweedmønster gråbeige 20x18,5cm Ant.: 4

Krukker med skål

153226

153227

153224

153225

Krukke med skål offwhite melert 17x18cm Ant.: 8

Krukke med skål antrasitt 17x18cm Ant.: 8

26 Edelweiss

Krukke med skål offwhite melert 23x24,5cm Ant.: 4

Krukke med skål antrasitt 23x24,5cm Ant.: 4


VÅR/SOMMER 2018 KRUKKER GLASSVASER/POTTER

152831

152832

Potte rund lys pistage Sett/3 24,19,14,5cm retromønster Ant.: 6

Edelweiss 27

GRAVPYNT

HAGEMILJØ

BORDPYNT

LYS

LYSESTAKER/LYKTER

Potte rund lys jeansblå Sett/3 24,19,14,5cm retromønster Ant.: 6

INTERIØR/SMÅPYNT

BINDERI STICKS

Set t med t re – i flot te ret romønster!

DEKORURNER

Potte rund jeansblå Sett/3 24,19,14,5cm retromønster Ant.: 6

KURV/SINK/UNDERLAG/NATUR

152830


TEMA

krukker

152791

Potte vid 27x15cm grå/hvit krakelert Ant.: 6

152794

Potte 23x26cm hvit krakelert Ant.: 4

152792

Potte vid 27x15cm gråblå krakelert Ant.: 6

152795

Potte 23x26cm gråblå krakelert Ant.: 4

28 Edelweiss


VÅR/SOMMER 2018 KRUKKER GLASSVASER/POTTER

355588

Edelweiss 29

LYS BORDPYNT

Face er flot t til både ­stueplanter og urter!

HAGEMILJØ

Potte Face sort 16,5x15,5cm SE:8 Ant.: 8

GRAVPYNT

152531

LYSESTAKER/LYKTER

INTERIØR/SMÅPYNT

Potte m/stett 26x20,5cm solgul Ant.: 4

BINDERI STICKS

KURV/SINK/UNDERLAG/NATUR

Potte m/stett 19x22cm solgul Ant.: 8

DEKORURNER

355587


TEMA

krukker

152365

Potte rund 13,5x13,5cm hvit/gr책 Ant.: 12

152366

Potte rund 15x14cm hvit/ gr책 Ant.: 8

152367

152368

Potte rund 17x17,5cm hvit/Ant.: 8

151657

151659

355571

151658

151660

152359

Stativpotte rund B34xH20cm hvit matt keramikk Ant.: 4

Stativpotte rund B34xH20cm rustbrun keramikk Ant.: 4

30 Edelweiss

Stativpotte rund B26xH34cm hvit matt keramikk Ant.: 4

Stativpotte rund B26xH34cm rustbrun keramikk Ant.: 4

152369

Vase/flaske rund 13,5x29,5cm hvit/gr책 Ant.: 6

Stativpotte rund B34xH20cm pistage Ant.: 4

Stativpotte rund B34xH20cm sort metallic Ant.: 4

Vase/flaske rund 15x40cm hvit/gr책 Ant.: 4

355570

Stativpotte rund B26xH34cm pistage Ant.: 4

152358

Stativpotte rund B26xH34cm sort metallic Ant.: 4


Edelweiss 31

GRAVPYNT

HAGEMILJØ

BORDPYNT

LYS

LYSESTAKER/LYKTER

INTERIØR/SMÅPYNT

BINDERI STICKS

KURV/SINK/UNDERLAG/NATUR

DEKORURNER

GLASSVASER/POTTER

rrelser tø s to i r te t o vp ti ta s e Tidsriktig er. og fire forskjellige farg KRUKKER

VÅR/SOMMER 2018


TEMA

krukker

152428

152429

152430

152431

152432

152433

152434

152435

152436

152437

152438

152439

Potte rund m/firk.bunn fancy white 11x13cm Ant.: 12

Potte rund m/firk.bunn fancy white 13,5x14,5cm Ant.: 12

Potte rund m/firk.bunn fancy white 16x18,5cm Ant.: 8

Nyheter!

Potte rund m/firk.bunn fancy green 11x13cm Ant.: 12

Potte rund m/firk.bunn isblå 11x13cm Ant.: 12

Potte rund m/firk.bunn fancy black 11x13cm Ant.: 12

32 Edelweiss

Potte rund m/firk.bunn fancy green 13,5x14,5cm Ant.: 12

Potte rund m/firk.bunn isblå 13,5x14,5cm Ant.: 12

Potte rund m/firk.bunn fancy black 13,5x14,5cm Ant.: 12

Potte rund m/firk.bunn fancy green 16x18,5cm Ant.: 8

Potte rund m/firk.bunn isblå 16x18,5cm Ant.: 8

Potte rund m/firk.bunn fancy black 16x18,5cm Ant.: 8


VÅR/SOMMER 2018 KRUKKER

152448

152496

152495

152453

152454

KURV/SINK/UNDERLAG/NATUR

Potte rund m/firk.bunn fancy green 13,5x20cm Ant.: 12

Potte rund fancy black 21,5x17cm Ant.: 6

Potte rund m/firk.bunn fancy black 13,5x20cm Ant.: 12

Edelweiss 33

GRAVPYNT

Potte/vase rund m/firk.bunn fancy black 13x30cm Ant.: 8

HAGEMILJØ

BORDPYNT

LYS

Potte rund fancy white 21,5x17cm Ant.: 6

LYSESTAKER/LYKTER

INTERIØR/SMÅPYNT

Potte/vase rund m/firk.bunn fancy green 13x30cm Ant.: 8

GLASSVASER/POTTER

152447

Potte rund m/firk.bunn fancy white 13,5x20cm Ant.: 12

DEKORURNER

152445

Potte/vase rund m/firk.bunn fancy white 13x30cm Ant.: 8

BINDERI STICKS

152444


TEMA

krukker

152410

Bollepotte 15x12,5cm fancy grey melert Ant.: 12

152411

152503

152519

152520

Bollepotte 18,5x15cm fancy grey melert Ant.: 8

Bollepotte 21x16cm fancy grey melert Ant.: 6

Nyhet!

152518

Bolle fancy grey 17x8cm Ant.: 8

Bolle fancy grey 21x8,5cm Ant.: 8

Bolle fancy grey 25,5x10cm Ant.: 6

152499

152500

152501

152502

152491

152492

152493

152494

Minipotte fancy grey 8,5x7cm Ant.: 16

Minipotte m/pigger gr책 glasert 8x8cm Ant.: 16

34 Edelweiss

Potte fancy grey 13x12cm Ant.: 12

Potte m/pigger gr책 glasert 13x12,5 Ant.: 16

Potte fancy grey 15x14cm Ant.: 12

Potte m/pigger gr책 glasert 14,5x14cm Ant.: 12

Potte fancy grey 18x16,5cm Ant.: 8

Potte m/pigger gr책 glasert 17x16,5cm Ant.: 8


Edelweiss 35

GRAVPYNT

HAGEMILJØ

BORDPYNT

LYS

LYSESTAKER/LYKTER

INTERIØR/SMÅPYNT

BINDERI STICKS

KURV/SINK/UNDERLAG/NATUR

DEKORURNER

GLASSVASER/POTTER

KRUKKER

ne De gråmelerte krukke fat t k u r f m o s s e k u r b n og bollene ka eller til å plante i. VÅR/SOMMER 2018


TEMA

krukker

152781

152782

Potte rett klarblå 16x17cm Ant.: 12

Potte rett klarblå 18x20cm Ant.: 8

152787

Potte rett klarblå 18x24cm Ant.: 6

152788

Potte rett klarblå 20x39cm Ant.: 4

Nyhet!

152207

Potte rund jeansblå 12x11cm m/rutemønster Ant.: 12

124387

Potte 11x11cm petrolblå Nedsatt 25% Ant.: 18

124435

Minipotte midnattsblå 8x7,5cm m/kant nede Ant.: 16

36 Edelweiss

124388

Potte 14x13,5cm petrolblå Nedsatt 25% Ant.: 12

124436

152208

152209

Potte rund jeansblå 13,6x13cm m/rutemønster Ant.: 12

124389

124390

Potte 18x17,5cm petrolblå Nedsatt 25% Ant.: 6

Potte midnattsblå 14x13cm m/kant nede Ant.: 12

Potte rund jeansblå 17x15,5cm m/rutemønster Ant.: 8

124391

Bollepotte 18,5x16,5cm petrolblå Ant.: 6

124437

Potte midnattsblå 16x14,5cm m/kant nede Ant.: 8

Bollepotte 23x19cm petrolblå Ant.: 4

124438

Potte midnattsblå 19,5x16,5cm m/kant nede Ant.: 6


Edelweiss 37

GRAVPYNT

HAGEMILJØ

BORDPYNT

Glat te, runde steiner blir en fin dekorasjon i uterommet.

LYS

LYSESTAKER/LYKTER

INTERIØR/SMÅPYNT

BINDERI STICKS

KURV/SINK/UNDERLAG/NATUR

DEKORURNER

GLASSVASER/POTTER

KRUKKER

VÅR/SOMMER 2018


TEMA

krukker

152131

Potte rund m/buer hvit glasert 16x14cm Ant.: 8

152132

Potte rund m/buer hvit glasert 18,5x16,5cm Ant.: 6

152134

Potte rund m/buer blå glasert 16x14cm Ant.: 8

152135

Potte rund m/buer blå glasert 18,5x16,5cm Ant.: 6

Nyhet!

152128

Potte rund m/buer koksgrå 16x14cm Ant.: 8

124513

152129

Potte rund m/buer koksgrå 18,5x16,5cm Ant.: 6

Potte mørk grå 16,5x14cm m/ kant oppe Ant.: 8

38 Edelweiss

124514

Potte mørk grå 18,5x16,5cm m/ kant oppe Ant.: 8

124515

Potte lys grønn 16,5x14cm m/ kant oppe Ant.: 8

124517

124518

Potte lys grønn 16x25,5cm m/ kant oppe Ant.: 6

Potte mørk grå 16x25,5cm m/ kant oppe Ant.: 6


VÅR/SOMMER 2018

Potte hvit m/sort trådmønster 13x13cm Ant.: 12

GLASSVASER/POTTER

151856

Potte hvit m/sort trådmønster 15x14cm Ant.: 12

152416

152417

152418

152419

152420

152421

152422

152423

152424

152425

152426

152427

Potte fancy white m/knotter 12x12,5cm Ant.: 16

Potte fancy white m/knotter 13,5x14,5cm Ant.: 12

Potte fancy white m/knotter 17x15cm Ant.: 8

Potte pistage m/knotter 12x12,5cm Ant.: 16

Potte pistage m/knotter 13,5x14,5cm Ant.: 12

Potte pistage m/knotter 17x15cm Ant.: 8

Potte gammelrosa m/knotter 12x12,5cm Ant.: 16

Potte gammelrosa m/knotter 13,5x14,5cm Ant.: 4

Potte gammelrosa m/knotter 17x15cm Ant.: 8

Edelweiss 39

GRAVPYNT

Minipotte gammelrosa m/ knotter 7,5x8cm Ant.: 16

HAGEMILJØ

BORDPYNT

LYS

Minipotte pistage m/knotter 7,5x8cm Ant.: 16

LYSESTAKER/LYKTER

INTERIØR/SMÅPYNT

Minipotte fancy white m/ knotter 7,5x8cm Ant.: 16

DEKORURNER

151855

KURV/SINK/UNDERLAG/NATUR

Potte hvit m/sort trådmønster 12x11,5cm Ant.: 18

BINDERI STICKS

151854

KRUKKER

Stilig ny krukke serie


TEMA

krukker

151729

Potte på fot hvit 14x19cm Ant.: 12

151730

Potte på fot hvit 16x20,5cm Ant.: 12

151731

Potte på fot hvit 18x23cm Ant.: 6

Nyhet - basic

151732

Potte på fot antrasitt 14x19cm Ant.: 12

151733

151734

Potte på fot antrasitt 16x20,5cm Ant.: 12

Potte på fot antrasitt 18x23cm Ant.: 12

151813

151814

151815

151816

151808

151809

151810

151811

Minipotte 7,5x6,5cm hvit matt m/skål firkantet Ant.: 24

Minipotte 7,5x6,5cm sort matt m/skål firkantet Ant.: 24

40 Edelweiss

Potte 11,5x10,5cm hvit matt m/skål firkantet Ant.: 18

Potte 11,5x10,5cm sort matt m/skål firkantet Ant.: 18

Potte 14x13cm hvit matt m/ skål firkantet Ant.: 12

Potte 14x13cm sort matt m/ skål firkantet Ant.: 12

Potte 18x16,5cm hvit matt m/skål firkantet Ant.: 8

Potte 18x16,5cm sort matt m/skål firkantet Ant.: 8


Edelweiss 41

GRAVPYNT

HAGEMILJØ

BORDPYNT

LYS

LYSESTAKER/LYKTER

INTERIØR/SMÅPYNT

BINDERI STICKS

KURV/SINK/UNDERLAG/NATUR

DEKORURNER

GLASSVASER/POTTER

er m r o f te a lik e d g o le k n E blir stilfulle sammen. KRUKKER

VÅR/SOMMER 2018


TEMA

krukker

151640

Minipotte 8x7cm hvit matt m/skål Ant.: 24

151639

Minipotte 8x7cm sort matt m/skål Ant.: 24

Basic

151638

Potte 12x11,5cm hvit matt m/skål Ant.: 18

151637

Potte 12x11,5cm sort matt m/skål Ant.: 18

151636

151634

151632

151635

151633

151631

Potte 18x17cm hvit matt m/skål Ant.: 8

Potte 15x13cm hvit matt m/skål Ant.: 12

Potte 15x13cm sort matt m/skål Ant.: 12

Potte 22x23cm hvit matt m/skål Ant.: 4 ­

Potte 22x23cm svart matt m/skål Ant.: 4

Potte 18x17cm svart matt m/skål Ant.: 8

ker! Nyhet – cementkruk

152138

152139

152140

355589

152141

152142

152143

355590

Potte firk. cement m/struktur B15xH13cm Ant.: 12

Potte rund. cement m/ struktur B14xH13cm Ant.: 12

42 Edelweiss

Potte firk. cement m/struktur B13xH14,5cm Ant.: 12

Potte rund. cement m/ struktur B15xH14,5cm Ant.: 12

Potte firk. cement m/struktur B17,5xH16cm Ant.: 8

Potte rund. cement m/ struktur B17,5xH16cm Ant.: 8

Potte oval cement m/struktur 23x10x10cm Ant.: 12

Potte oval cement m/struktur 28x13x11cm Ant.: 9


GRAVPYNT

Edelweiss 43

HAGEMILJØ

BORDPYNT

n Cementkukkene er e i fin kont rast til pot ter naturmaterialer.

LYS

LYSESTAKER/LYKTER

INTERIØR/SMÅPYNT

BINDERI STICKS

KURV/SINK/UNDERLAG/NATUR

DEKORURNER

GLASSVASER/POTTER

KRUKKER

VÅR/SOMMER 2018


TEMA

krukker

152763

Potte isblå 16x13cm Ant.: 12

124564

Potte m/kant oppe 17x13,5cm svart Ant.: 12

152764

Potte isblå 21x17cm Ant.: 8

124565

Potte m/kant oppe 19,5x15,5cm svart Ant.: 8

152759

152757

152771

152772

152760

152758

152774

152775

Vase 9,5x17cm isblå Ant.: 12

Vase 9,5x17cm blå Ant.: 12

44 Edelweiss

Vase 11,5x15cm isblå Ant.: 12

Vase 11,5x15cm blå Ant.: 12

Potte rett 14x14cm isblå ­mønstret Ant.: 12

Potte rett 14x14cm blå ­mønstret Ant.: 12

Potte rett 17x17cm isblå ­mønstret Ant.: 8

Potte rett 17x17cm blå ­mønstret Ant.: 8


HAGEMILJØ

BORDPYNT

LYS

LYSESTAKER/LYKTER

INTERIØR/SMÅPYNT

BINDERI STICKS

KURV/SINK/UNDERLAG/NATUR

DEKORURNER

GLASSVASER/POTTER

KRUKKER

VÅR/SOMMER 2018

en!

Edelweiss 45

GRAVPYNT

mm Fine alene – flot te sa


TEMA

krukker

150605

150603

150601

150606

150604

150602

Potte 13,5x11,5cm hvit m/ knotter Ant.: 18

Potte 13,5x11,5cm grå m/ knotter Ant.: 18

Potte 14x14cm hvit m/knotter Ant.: 12

Potte 14x14cm grå m/knotter Ant.: 12

Potte 17x18cm hvit m/knotter Ant.: 6

Potte 17x18cm grå m/knotter Ant.: 6

elser. rr tø s to i r le å k s te n la Nyhet! P

151819

151821

151826

151831

Planteskål hvit stenket S/2 29x14cm, 23x10cm Ant.: 8

Potte hvit stenket Sett/3 20x20,16x14cm,11,5x9,5cm Ant.: 4

46 Edelweiss

Planteskål grå stenket S/2 29x14cm, 23x10cm Ant.: 8

Potte grå stenket Sett/3 20x20,16x14cm,11,5x9,5cm Ant.: 4


VÅR/SOMMER 2018 KRUKKER GLASSVASER/POTTER

Potte retro 19x15cm mørk grå Ant.: 8

e rg a f re t i r e k k u r k e g ti Prisguns

124253

124256

124259

124254

124257

124260

124255

124258

124261

Potte småmønstret 13,2x13,2x12,8 hvit Ant.: 12

Potte småmønstret 16,5x16,5x15,50 hvit Ant.: 8

Potte småmønstret 13,2x13,2x12,8 grå Ant.: 12

Potte småmønstret 16,5x16,5x15,50 grå Ant.: 8

Potte småmønstret 13,2x13,2x12,8 grønn Ant.: 12

Potte småmønstret 16,5x16,5x15,50 grønn Ant.: 8

Edelweiss 47

GRAVPYNT

Potte småmønstret 11,8x11,8x11 grønn Ant.: 12

HAGEMILJØ

BORDPYNT

LYS

Potte småmønstret 11,8x11,8x11 grå Ant.: 12

LYSESTAKER/LYKTER

INTERIØR/SMÅPYNT

Potte småmønstret 11,8x11,8x11 hvit Ant.: 12

r

DEKORURNER

124378

KURV/SINK/UNDERLAG/NATUR

Potte retro 15x12cm mørk grå Ant.: 12

BINDERI STICKS

124377


TEMA

krukker

151665

151666

151089

151090

151091

151114

151113

Potte på stett 14x19,5cm fancy black/gold Ant.: 8

151088

Minipotte 8x7cm linblå Ant.: 24

Potte 13x12cm linblå Ant.: 12

Potte på stett 16,5x24cm fancy black/gold Ant.: 6

Potte 15,5x13,5cm linblå Ant.: 12

Potte 17x16,5cm linblå Ant.: 8

! Pot ter med svart strø

151116

Potte offwhite 14x14cm m/svart strø Ant.: 12

151110

151115

Potte offwhite 15,5x15,5cm m/svart strø Ant.: 12

Potte offwhite 12,5x12,5cm m/ grå spetter Ant.: 12

48 Edelweiss

151111

Potte offwhite 16x16cm m/svart strø Ant.: 8

Potte offwhite 16,5x16,5cm m/ grå spetter Ant.: 8

Potte offwhite 18,5x18cm m/svart strø Ant.: 6

151112

Potte offwhite 18x18cm m/grå spetter Ant.: 6


Edelweiss 49

GRAVPYNT

HAGEMILJØ

BORDPYNT

LYS

LYSESTAKER/LYKTER

INTERIØR/SMÅPYNT

BINDERI STICKS

KURV/SINK/UNDERLAG/NATUR

DEKORURNER

GLASSVASER/POTTER

KRUKKER

er n jo s a in b m o k e d n e n n e Lag sp lart og av keramikk, metall, k farget glass. VÅR/SOMMER 2018


TEMA

krukker

355573

355572

355574

355575

355576

355577

124099

124098

124100

124102

124101

124103

Potte 14x13,5cm rust m/matt gullkant Ant.: 12

Potte 13,8x15cm rust m/matt gullkant Ant.: 12

Potte 16x18cm rust m/matt gullkant Ant.: 8

Nyhet!

Potte 14x13,5cm aubergine m/matt gullkant Ant.: 12

Potte 13,8x15cm hvit m/gullkant Ant.: 12

Potte 13,8x15cm dus grønn m/gullkant Ant.: 12

50 Edelweiss

Potte 13,8x15cm aubergine m/matt gullkant Ant.: 12

Potte 14x13,5cm hvit m/gullkant Ant.: 12

Potte 14x13,5cm dus grønn m/gullkant Ant.: 12

Potte 16x18cm aubergine m/matt gullkant Ant.: 8

Potte 16x18cm hvit m/gullkant Ant.: 8

Potte 16x18cm dus grønn m/gullkant Ant.: 8


150878

Potte rustikk 17.5x15.5cm beige Ant.: 8

124449

Potte rustikk 20x18cm beige Ant.: 6

124453

124454

Potte rustikk 17.5x15.5cm terracotta Ant.: 8

124455

Potte rustikk 20x18cm terracottaAnt.: 6

Potte cement rustikk 17x13cm m/hanker Ant.: 12

124521

Potte cement rustikk 20x14,5cm m/hanker Ant.: 8

124519

Potte cement rustikk 23x20,5cm m/hanker Ant.: 6

Edelweiss 51

VÅR/SOMMER 2018 GRAVPYNT

124520

HAGEMILJØ

BORDPYNT

LYS

Potte rustikk 13.5x12.8cm terracotta Ant.: 12

INTERIØR/SMÅPYNT

Vårkampanje

BINDERI STICKS

124448

LYSESTAKER/LYKTER

Potte rustikk 13.5x12.8cm beige Ant.: 12

KURV/SINK/UNDERLAG/NATUR

Vårkampanje

124447

KRUKKER DEKORURNER

Potte m/mønster 19x16,5cm cognac Ant.: 6

GLASSVASER/POTTER

Bruntoner er fremdele s hot – spe sielt cognac.


TEMA

krukker

124611

124612

124613

124614

124615

124616

124617

124618

124619

124620

Potte hvit m/ rundinger 14,5x14cm Ant.: 12

Potte grå m/rundinger 14,5x14cm Ant.: 12

Potte hvit m/ rundinger 16x15cm Ant.: 12

Potte grå m/rundinger 16x15cm Ant.: 12

Potte hvit m/ rundinger 19x18cm Ant.: 8

Potte høy hvit m/rundinger 15,5x19,5cm Ant.: 8

Potte grå m/rundinger 19x18cm Ant.: 8

Potte høy hvit m/rundinger 19x24,5cm Ant.: 6

Potte høy grå m/rundinger 15,5x19,5cm Ant.: 8

Potte høy grå m/rundinger 19x24,5cm Ant.: 6

Vårkampanje

124418

Minipotte 8x7,5cm hvit m/ kant oppe Ant.: 16

124419

Potte 13,5x11,5cm hvit m/kant oppe Ant.: 8

124420

124421

124416

124417

Potte 15,5x13,5cm hvit m/ kant oppe Ant.: 6

Potte 19x16cm hvit m/ kant oppe Ant.: 6

Vårkampanje

124414

Minipotte 8x7,5cm svart m/ lys kant oppe Ant.: 16

52 Edelweiss

124415

Potte 13,5x11,5cm svart m/ lys kant oppe Ant.: 12

Potte 15,5x13,5cm svart m/ lys kant oppe Ant.: 12

Potte 19x16cm svart m/lys kant oppe Ant.: 6


VÅR/SOMMER 2018

124215

Potte m/pigger 14,5x14,5cm hvit Ant.: 8

124624

Potte m/pigger 18,5x17cm hvit Ant.: 6

151661

151662

151663

151664

124629

124630

124631

124632

Potte m/pigger 13,5x13cm fancy black Ant.: 8

Potte m/pigger 14,5x14,5cm fancy black Ant.: 8

Potte m/pigger 18,5x17cm fancy black Ant.: 6

Potte m/knotter mørk blå 13x11,5cm Ant.: 16

Potte m/knotter mørk blå 16x14cm Ant.: 12

Potte m/knotter mørk blå 19x17cm Ant.: 8

Potte m/stett hvit 13x14cm Ant.: 12

124567

Potte m/stett svart 13x14cm Ant.: 12

150264

Potte m/stett plomme 13x14cm Ant.: 12

150266

Potte m/stett mørk grå 13x14cm Ant.: 12

Edelweiss 53

GRAVPYNT

124566

HAGEMILJØ

BORDPYNT

LYS

Minipotte m/knotter mørk blå 9x7,5cm Ant.: 24

LYSESTAKER/LYKTER

INTERIØR/SMÅPYNT

Minipotte m/pigger 8,5x8,5cm fancy black Ant.: 24

GLASSVASER/POTTER

KRUKKER

Potte m/pigger 13,5x13cm hvit Ant.: 8

DEKORURNER

124214

KURV/SINK/UNDERLAG/NATUR

Minipotte m/pigger 8,5x8,5cm hvit Ant.: 24

BINDERI STICKS

124623


TEMA

krukker

124582

Urne stripet aqua 24,5x26cm Ant.: 4

124583

Urne stripet aqua 22x35cm Ant.: 4

124579

124580

124581

150697

150698

150699

124483

124484

124485

Potte stripet aqua 15,5x13,8cm Ant.: 12

Potte 15x13cm cognac Ant.: 12

Potte rett grønn 13x13cm m/kant nede Ant.: 12

54 Edelweiss

Potte stripet aqua 17,2x16cm Ant.: 12

Potte 16,5x15cm cognac Ant.: 12

Potte rett grønn 15x15cm m/kant nede Ant.: 12

Potte stripet aqua 19,5x18cm Ant.: 8

Potte 18,5x17,5cm cognac Ant.: 8

Potte rett grønn 17x17cm m/kant nede Ant.: 8


VÅR/SOMMER 2018 KRUKKER GLASSVASER/POTTER

124285

124147

124148

124533

124534

124535

124536

124537

124538

Potte rett m/kant 13,5x13,5cm grønn Ant.: 12

124149

Potte rett m/kant 16x15cm grønn Ant.: 8

Potte hvit m/terracotta nede 16x13,5cm Ant.: 12

Potte hvit m/terracotta nede 18x15cm Ant.: 8

Potte svart m/terracotta nede 16x13,5cm Ant.: 12

Potte svart m/terracotta nede 18x15cm Ant.: 8

Edelweiss 55

GRAVPYNT

Potte svart m/terracotta nede 13x11cm Ant.: 12

HAGEMILJØ

BORDPYNT

LYS

Potte hvit m/terracotta nede 13x11cm Ant.: 12

LYSESTAKER/LYKTER

INTERIØR/SMÅPYNT

Potte rett m/kant 12x10,5cm grønn Ant.: 24

DEKORURNER

Potte m/kant oppe 19,5x15,5cm grønn Ant.: 6

KURV/SINK/UNDERLAG/NATUR

Potte m/kant oppe 17x13,5cm grønn Ant.: 12

BINDERI STICKS

124284


TEMA

krukker

151667

Potte på føtter S/2 L20,5x21cm M15x15,5 Blåbrun kearmikk Ant.: 2

152723

Potte på føtter S/2 L20,5x21cm M15x15,5 matt sort Ant.: 6

150812

Minipotte m/skål 7,5x8,5cm blålilla Ant.: 16

150804

Minipotte 9x7cm muskat Ant.: 16

56 Edelweiss

150805

150815

Potte m/skål 13,2x15,5cm blålilla Ant.: 12

Potte13,5x11,5cm muskat Ant.: 12

150806

Potte 15x13,5cm muskat Ant.: 12

150816

Potte m/skål 17x19cm blålilla Ant.: 8

150807

Potte20x16,5cm muskat Ant.: 6


GRAVPYNT

Edelweiss 57

HAGEMILJØ

BORDPYNT

LYS

LYSESTAKER/LYKTER

INTERIØR/SMÅPYNT

BINDERI STICKS

KURV/SINK/UNDERLAG/NATUR

DEKORURNER

GLASSVASER/POTTER

KRUKKER

VÅR/SOMMER 2018


TEMA

krukker

124304

124305

124363

150387

150386

150385

150384

124296

124297

124298

124299

124456

124457

124458

124459

Potte m/3 bein 13,5x19cm matt koksgrå Ant.: 12

Potte hamret 16x13cm sort matt metallic Ant.: 12

Potte mønstret 12,5x12,5x11 hvit Ant.: 12

Potte 12x11.2cm aqua m/ rutemønster Ant.: 16

58 Edelweiss

Potte m/3 bein 20x21cm matt koksgrå Ant.: 6

Potte hamret 18,8x15cm sort matt metallic Ant.: 8

Potte mønstret 13,6x13,6x12,8 hvit Ant.: 12

Potte 13.5x12.8cm aqua m/ rutemønster Ant.: 12

Potte rett 14x20cm matt hvit Ant.: 12

Potte hamret 20,8x16cm sort matt metallic Ant.: 6

Potte mønstret 17x17x15,2 hvit Ant.: 8

Potte 17x15.8cm aqua m/ rutemønster Ant.: 12

124371

Potte rett 14x20cm mørk brun Ant.: 12

Planteskål hamret 19x10cm sort matt metallic Ant.: 12

Potte mønstret 19x19x17,50 hvit Ant.: 6

Potte 19x17.5cm aqua m/ rutemønster Ant.: 8


VÅR/SOMMER 2018 KRUKKER

190666

124290

124291

124292

124293

124286

124287

124288

124289

Potte m/mønster 9,5x9,5cm hvit matt Ant.: 16

Potte m/mønster 13x13cm hvit matt Ant.: 12

Krukke terracotta 17,5x16cm i makrameheng Ant.: 8

Potte m/mønster 16x16cm hvit matt Ant.: 6

Potte rett m/mønster 10x10cm mørk grå Ant.: 16

Potte rett m/mønster 14x14cm mørk grå Ant.: 12

Potte rett m/mønster 17x17cm mørk grå Ant.: 6

Minipotte dus grønn 8x7,5cm m/kant oppe Ant.: 16

124411

Potte dus grønn 13x13cm m/ kant oppe Ant.: 12

124412

Potte dus grønn 14x14,5cm m/kant oppe Ant.: 12

124413

Potte dus grønn 17x17cm m/kant oppe Ant.: 8

Edelweiss 59

GRAVPYNT

124410

HAGEMILJØ

BORDPYNT

LYS

Vårkampanje

LYSESTAKER/LYKTER

Potte rett m/mønster 7x7cm mørk grå Ant.: 24

INTERIØR/SMÅPYNT

BINDERI STICKS

Potte m/mønster 6,5x6,5cm hvit matt Ant.: 24

Krukke terracotta 14x13cm i makrameheng Ant.: 12

GLASSVASER/POTTER

190668

Krukke hvit 17,5x16cm i makrameheng Ant.: 8

DEKORURNER

190665

Krukke hvit 14x13cm i makrameheng Ant.: 12

KURV/SINK/UNDERLAG/NATUR

190667


TEMA

krukker

124347

Potte m/mønster 15x13,5cm hvit Ant.: 12

124348

Potte m/mønster 18x16,5cm hvit Ant.: 6

Se lysestaker i samme serie side 186!

124497

Potte blåstripet 13,5x12,5cm Ant.: 18

124426

Potte rett 14x12,3cm blå m/ lys kant Ant.: 12

124524

Potte m/pigger 13,5x13cm midnattsblå Ant.: 8

60 Edelweiss

124498

Potte blåstripet 15,5x15cm Ant.: 12

124427

Potte rett 14,5x15cm blå m/ lys kant Ant.: 12

124525

Potte m/pigger 14,5x14,5cm midnattsblå Ant.: 8

124499

Potte hvit stripet 13,5x12,5cm Ant.: 18

124500

Potte hvit stripet 15,5x15cm Ant.: 12

124422

124424

Potte rett 14x12,3cm mørk blå m/lys kant Ant.: 12

124385

Potte rett m/knotter 16,5x15cm petrolblå Ant.: 8

Potte rett 14x12,3cm støvgrønn m/lys kant Ant.: 12

124386

Potte rett m/knotter 20x20cm petrolblå Ant.: 4


Edelweiss 61

GRAVPYNT

HAGEMILJØ

BORDPYNT

LYS

LYSESTAKER/LYKTER

INTERIØR/SMÅPYNT

BINDERI STICKS

KURV/SINK/UNDERLAG/NATUR

DEKORURNER

Store planter trenger store potter! GLASSVASER/POTTER

KRUKKER

VÅR/SOMMER 2018


TEMA

krukker

124343

Potte m/trestativ 12x12x11,50 hvit Ant.: 12

124339

Potte m/trestativ 12x12x11,50 gull Ant.: 12

123339

Minipotte rett 8,5x7,2cm m/ struktur hvit blank Ant.: 24

124344

124345

Potte m/trestativ 13x13x14 hvit Ant.: 12

124341

Potte m/trestativ 19x19x19 hvit Ant.: 6

124342

Potte m/trestativ 19x19x19 gull Ant.: 6

Potte m/trestativ 21,5x21,5x21,50 gull Ant.: 4

123338

Potte rett 13x10,5cm m/ struktur hvit blank Ant.: 12

123337

Potte rett 14,5x14cm m/ struktur hvit blank Ant.: 12

124346

Potte m/trestativ 21,5x21,5x21,50 hvit Ant.: 4

123341

Planteskål oval 39x10cm m/ struktur hvit blank Ant.: 12

123340

Potte oval 26x13,8x12,5cm m/struktur hvit blank Ant.: 8

Ny bedre pris!

151565

Planteskål svart matt 12x9,5cm Ant.: 12

62 Edelweiss

151566

Planteskål svart matt 15,5x14cm Ant.: 12

151567

Planteskål hvit 12x9,5cm Ant.: 12

151568

Planteskål hvit 15,5x14cm Ant.: 12


VÅR/SOMMER 2018 KRUKKER

122935

Potte hvit 15x16,5cm m/perler/diamanter Ant.: 8

122934

Potte hvit 18x19,5cm m/perler/diamanter Ant.: 6

DEKORURNER

Potte hvit m/motiv 18x19cm Ant.: 6

122936

Orkidepotte hvit 15x24cm m/perler/ diamanter Ant.: 8

124398

124399

Potte rett hvit 12x10cm m/ perler/diamanter Ant.: 12

LYSESTAKER/LYKTER

INTERIØR/SMÅPYNT

Potte hvit 14x13cm m/perler/diamanter Ant.: 12

124013

Potte hvit m/motiv 15,5x16cm Ant.: 12

KURV/SINK/UNDERLAG/NATUR

122937

GLASSVASER/POTTER

124012

Potte hvit m/motiv 13,5x14,5cm Ant.: 12

BINDERI STICKS

124011

124400

Potte rett hvit 14x12,5m m/perler/diamanter Ant.: 8

Potte rett hvit 16x15cm m/perler/diamanter Ant.: 6

Potte 22,5x19,5cm hvit matt Ant.: 6

517732

Potte 22,5x19,5cm antrasittgrå matt Ant.: 6

517733

Potte 25x24,5cm hvit matt Ant.: 4

517734

Potte 25x24,5cm antrasittgrå matt Ant.: 4

Edelweiss 63

GRAVPYNT

517731

HAGEMILJØ

BORDPYNT

LYS

Store krukker til planter!


TEMA

krukker

123676

Potte firkantet 20x15,5cm hvit m/sølv Ant.: 6

123293

Potte avlang sølv keramikk 30x16,5x13cm Ant.: 8

123296

Pokalpotte firkant sølv/hvit keramikk 15x25cm Ant.: 8

64 Edelweiss

Nyhet!

153320

153337

Potte hvit/sølv med mønster 14x12cm Ant.: 16

123294

Potte firkant sølv keramikk 20x11cm Ant.: 6

123295

Pokalpotte firkant sølv/hvit keramikk 18x30cm Ant.: 6

Potte sølv firkantet stripet 15x15x25cm Ant.: 8

123297

Pokalpotte rund sølv ­keramikk 25x25cm Ant.: 4

151601

Pokalpotte firkant sølv keramikk 15x25cm Ant.: 8

153338

Potte sølv firkantet stripet 18x18x30cm Ant.: 8

123298

Pokalpotte rund hvit­ ­keramikk 25x25cm Ant.: 4

151600

Pokalpotte firkant sølv ­keramikk 18x30cm Ant.: 6


VÅR/SOMMER 2018 KRUKKER GLASSVASER/POTTER HAGEMILJØ

BORDPYNT

LYS

Pokalpotte rund sølv/blondekant keramikk 19,5x27,5cm Ant.: 6

LYSESTAKER/LYKTER

355581

INTERIØR/SMÅPYNT

BINDERI STICKS

Nyhet!

DEKORURNER

Pokalpotte rund sølv/blondekant keramikk 16,2x22,8 cm Ant.: 12

KURV/SINK/UNDERLAG/NATUR

355582

Edelweiss 65

GRAVPYNT

En ny klassiker! elser. rr tø s to i e k k u r k lig ti S


TEMA

krukker

iper r t s d e m r te t o p te t a m Sorte,

150345

150344

Potte 16,5x14,5cm sort matt m/striper Ant.: 12

150326

Potte kantet 12x10,3cm hvit matt Ant.: 12

150343

Potte 18,8x16,8cm sort matt m/striper Ant.: 8

150325

Potte kantet 14x12cm hvit matt Ant.: 12

Vase 14,5x27,5cm sort matt m/striper Ant.: 8

150324

Potte kantet 16,5x14cm hvit matt Ant.: 12

150323

Vase kantet 14x25cm hvit matt Ant.: 8

En serie - t re farger!

150331

Potte kantet 12x10,3cm sort matt metallic Ant.: 12

150336

Potte kantet 12x10,3cm matt sølv Ant.: 12

66 Edelweiss

150330

Potte kantet 14x12cm sort matt metallic Ant.: 12

150335

Potte kantet 14x12cm matt sølv Ant.: 12

150329

Potte kantet 16,5x14cm sort matt metallic Ant.: 12

150334

Potte kantet 16,5x14cm matt sølv Ant.: 12

150328

Vase kantet 14x25cm sort matt metallic Ant.: 8

150333

Vase kantet 14x25cm matt sølv Ant.: 8


GRAVPYNT

Edelweiss 67

HAGEMILJØ

BORDPYNT

LYS

LYSESTAKER/LYKTER

INTERIØR/SMÅPYNT

BINDERI STICKS

KURV/SINK/UNDERLAG/NATUR

DEKORURNER

GLASSVASER/POTTER

KRUKKER

VÅR/SOMMER 2018


TEMA

krukker

124137

124138

124188

124139

124140

124189

Potte/vase hvit 12x15cm småmønstret Ant.: 12

Potte/vase grå 12x15cm småmønstret Ant.: 12

Potte/vase grå 15x20cm småmønstret Ant.: 12

Potte småmønstret 17x25cm hvit Ant.: 8

Potte småmønstret 17x25cm grå Ant.: 8

150277

150276

150275

150280

150279

150278

Potte mønstret 14x12cm mørk grå Ant.: 12

Potte mønstret 14x12cm plomme Ant.: 12

68 Edelweiss

Potte/vase hvit 15x20cm småmønstret Ant.: 12

Potte mønstret 17x15cm mørk grå Ant.: 12

Potte mønstret 17x15cm plomme Ant.: 12

Potte mønstret 20x18cm mørk grå Ant.: 8

Potte mønstret 20x18cm plomme Ant.: 8


VÅR/SOMMER 2018 KRUKKER

124128

124129

124130

124131

124132

124135

124136

Potte grå 14x12cm småmønstret Ant.: 12

Potte grå 17x15cm småmønstret Ant.: 12

KURV/SINK/UNDERLAG/NATUR

Potte hvit 20x17cm småmønstret Ant.: 8

Potte grå 20x17cm småmønstret Ant.: 8

124134

124133

Potte dus grønn 12x10cm småmønstret Ant.: 16

Potte dus grønn 17x15cm småmønstret Ant.: 12

Potte dus grønn 20x17cm småmønstret Ant.: 8

Potte småmønstret 12x10cm bordaux Ant.: 16

124185

Potte småmønstret 14x12cm bordaux Ant.: 12

124187

Potte småmønstret 20x17cm bordaux Ant.: 8

Edelweiss 69

GRAVPYNT

124184

HAGEMILJØ

BORDPYNT

LYS

Potte turkis 14x12cm ­småmønstret Ant.: 12

LYSESTAKER/LYKTER

INTERIØR/SMÅPYNT

Potte grå 12x10cm småmønstret Ant.: 16

Potte hvit 17x15cm småmønstret Ant.: 12

GLASSVASER/POTTER

124127

Potte hvit 14x12cm småmønstret Ant.: 12

DEKORURNER

124126

Potte hvit 12x10cm småmønstret Ant.: 16

BINDERI STICKS

124125


TEMA

krukker

123488

123819

Minipotte 7x8cm hvit blank Ant.: 24

Potte 12,8x12,5cm hvit blank Ant.: 12

124019

124021

123684

124018

124020

123687

Potte rett offwhite m/struktur 13,5x12,5cm Ant.: 12

Potte rett mosegrønn m/struktur 13,5x12,5cm Ant.: 12

123961

Minipotte 7x8cm mosegrønn Ant.: 24

70 Edelweiss

Potte rett lingrå m/ struktur 18x16,5cm Ant.: 8

Potte rett mosegrønn m/struktur 18x16,5cm Ant.: 8

123962

123489

Potte 13,5x13cm hvit blank Ant.: 12

Minipotte 8,5x8cm lys aqua keramikk Ant.: 24

Minipotte 8,5x8cm blå keramikk Ant.: 24

Potte 12,8x12,5cm mosegrønn Ant.: 12

123963

123685

Potte 13,5x13cm lys aqua keramikk Ant.: 12

123688

Potte 13,5x13cm blå keramikk Ant.: 12

Potte 13,5x13cm mosegrønn Ant.: 12

123490

Potte 16x15cm hvit blank Ant.: 8

123686

Potte 16x15cm lys aqua keramikk Ant.: 8

123689

Potte 16x15cm blå keramikk Ant.: 8

123964

Potte 16x15cm mosegrønn Ant.: 8


VÅR/SOMMER 2018 KRUKKER

124006

124007

124008

124009

124010

123953

123954

123955

123956

150824

150826

150821

150822

Potte lys aqua m/gullkant 14x14cm Ant.: 12

Potte lys aqua m/gullkant 15x16cm Ant.: 12

KURV/SINK/UNDERLAG/NATUR

Potte hvit m/gullkant 18x17,5cm Ant.: 8

Potte lys aqua m/gullkant 18x17,5cm Ant.: 8

Potte 12,8x12,5cm korall Ant.: 12

Potte 13,5x13cm korall Ant.: 12

Potte 16x15cm korall Ant.: 8

Potte 11x10cm rød Ant.: 12

Potte 13,7x12,7cm rød Ant.: 12

Potte 15,7x15cm rød Ant.: 8

Edelweiss 71

GRAVPYNT

Minipotte 7,5x7,5cm rød Ant.: 16

HAGEMILJØ

BORDPYNT

LYS

Minipotte 7x8cm korall Ant.: 24

LYSESTAKER/LYKTER

INTERIØR/SMÅPYNT

Minipotte lys aqua m/gullkant 8,5x8cm Ant.: 24

Potte hvit m/gullkant 15x16cm Ant.: 12

GLASSVASER/POTTER

124005

Potte hvit m/gullkant 14x14cm Ant.: 12

DEKORURNER

124004

Minipotte hvit m/gullkant 8,5x8cm Ant.: 24

BINDERI STICKS

124003


TEMA

krukker

124576

124577

Potte stripet hvit/svart 13,5x14,5cm Ant.: 12

124578

Potte stripet hvit/svart 19,5x19cm Ant.: 8

Potte stripet hvit/svart 22x21,5cm Ant.: 6

124561

124562

124563

124568

124569

124570

Potte grå konkav 14x15cm Ant.: 12

Potte grå konkav 16x17cm Ant.: 12

Potte hvit matt konkav 13,5x14cm Ant.: 12

Potte hvit matt konkav 15,5x16cm Ant.: 12

Potte grå konkav 20x19cm Ant.: 8

Potte hvit matt konkav 19,5x18cm Ant.: 8

Høyde 46 cm Høyde 30 cm

124553

Urne oval grå 26x14x30cm Ant.: 6

72 Edelweiss

124554

Urne oval grå 40x18x46cm Ant.: 4

124555

Urne oval plomme 26x14x30cm Ant.: 6

124556

Urne oval plomme 40x18x46cm Ant.: 4


VÅR/SOMMER 2018 GLASSVASER/POTTER

KRUKKER

Potte rett m/knotter 20x20cm rustikk brun Ant.: 4

DEKORURNER

124382

KURV/SINK/UNDERLAG/NATUR

Potte rett m/knotter 16,5x15cm rustikk brun Ant.: 8

150508

150517

150516

Potte rett m/knotter 28x23cm rustikk brun Ant.: 4

Edelweiss 73

GRAVPYNT

HAGEMILJØ

BORDPYNT

LYS

Potte rett m/knotter 20x20cm rustikk brun Ant.: 8

LYSESTAKER/LYKTER

INTERIØR/SMÅPYNT

Potte 23x19cm rustikkbrun m/hanker Nettopris Ant.: 8

BINDERI STICKS

124381


TEMA

krukker

512636

Minipotte 7,5x7cm mintgrønn matt SE:15 Ant.: 15

512637

512638

512639

512645

512646

512647

Standardpotte 12X10cm mintgrønn matt SE:18 Ant.: 18

Standardpotte 13,5x12cm mintgrønn matt SE:12 Ant.: 12

Standardpotte 15,5x13cm mintgrønn matt SE:10 Ant.: 10

Basicserie

512644

Minipotte 7,5x7cm pastellgul matt SE:15 Ant.: 15

Standardpotte 12X10cm pastellgul matt Ant.: 18

Standardpotte 13,5x12cm pastellgul matt SE:12 Ant.: 12

Standardpotte 15,5x13cm pastellgul mattSE:10 Ant.: 10

512562

510631

510632

510633

512635

510634

510635

510636

Minipotte 7,5x7cm limegrønn matt SE:15 Ant.: 15

Minipotte 7,5x7cm pastellrosa matt SE:15 Ant.: 15

74 Edelweiss

Standardpotte 12X10cm limegrønn matt SE:18 Ant.: 18

Standardpotte 12X10cm pastellrosa matt SE:18 Ant.: 18

Standardpotte 13,5x12cm limegrønn matt SE:12 Ant.: 12

Standardpotte 13,5x12cm pastellrosa matt SE:12 Ant.: 12

Standardpotte 15,5x13cm limegrønn matt SE:10 Ant.: 10

Standardpotte 15,5x13cm pastellrosa matt SE:10 Ant.: 10


VÅR/SOMMER 2018

510783

510784

Standardpotte 13,5x12cm hvit matt Ant.: 12

Standardpotte 15,5x13cm hvit matt Ant.: 10

510498

Orkidepotte 13x15cm hvit matt Ant.: 12

511071

511072

511074

511075

511872

511798

511802

511806

512640

512641

512642

512643

Standardpotte 12X10cm antrasittgrå matt Ant.: 18

Standardpotte 13,5x12cm antrasittgrå matt Ant.: 12

Standardpotte 15,5x13cm antrasittgrå matt Ant.: 10

Standardpotte 12X10cm dyp julerød Ant.: 18

Standardpotte 13,5x12cm dyp julerød Ant.: 12

Standardpotte 15,5x13cm dyp julerød Ant.: 10

Standardpotte 12X10cm lingrå matt Ant.: 18

Standardpotte 13,5x12cm lingrå matt Ant.: 12

Standardpotte 15,5x13cm lingrå matt Ant.: 10

Edelweiss 75

GRAVPYNT

Minipotte 7,5x7cm lingrå matt Ant.: 15

HAGEMILJØ

BORDPYNT

LYS

Minipotte 7,5x7cm dyp julerød Ant.: 15

LYSESTAKER/LYKTER

INTERIØR/SMÅPYNT

Minipotte 7,5x7cm antrasittgrå matt Ant.: 15

GLASSVASER/POTTER

KRUKKER

Standardpotte 12X10cm hvit matt Ant.: 18

DEKORURNER

510782

KURV/SINK/UNDERLAG/NATUR

Minipotte 7,5x7cm hvit matt Ant.: 15

BINDERI STICKS

511901


TEMA

krukker Vårkampanje

124023

124025

Minipotte bordeaux mønstret m/kant oppe 7,5x7cm Ant.: 24

Potte bordeaux mønstret m/ kant oppe 13,5x11cm Ant.: 12

124027

Potte bordeaux mønstret m/ kant oppe 18,5x17cm Ant.: 8

Vårkampanje

124022

124024

Minipotte petrol mønstret m/ kant oppe 7,5x7cm Ant.: 24

123973

Minipotte varmrosa m/mønster 7,5x7,5cm Ant.: 16

123968

Minipotte petrol m/ mønster 7,5x7,5cm Ant.: 16

76 Edelweiss

Potte petrol mønstret m/ kant oppe 13,5x11cm Ant.: 12

123974

Potte varmrosa m/mønster 10,5x11,5cm Ant.: 8

123970

Potte petrol m/mønster 12x12,5cm Ant.: 8

124026

Potte petrol mønstret m/ kant oppe 18,5x17cm Ant.: 8

123975

Potte varmrosa m/mønster 12x12,5cm Ant.: 8

123971

Potte petrol m/ mønster 12,5x14cm Ant.: 8

123976

Potte varmrosa m/mønster 12,5x14cm Ant.: 8

123972

Potte petrol m/ mønster 16,5x17cm Ant.: 8

123977

Potte varmrosa m/ mønster 16,5x17cm Ant.: 8


VÅR/SOMMER 2018 KRUKKER

124045

124046

124047

124048

124049

Planteskål dus blå m/kobber 15,5x14cm Ant.: 12

DEKORURNER KURV/SINK/UNDERLAG/NATUR

Planteskål dus blå m/kobber 20,5x15cm Ant.: 6

124051

124052

Planteskål dus grønn m/ kobber 20,5x15cm Ant.: 6

123847

Planteskål hvit m/kobber 20x15cm Ant.: 8

Planteskål hvit m/kobber innside 21x16,5cm Nedsatt 30% Ant.: 8

123773

Planteskål hvit m/kobber innside 24x20cm Nedsatt 30% Ant.: 8

124262

Planteskål m/kobber innside 21x17cm svart Nedsatt 30% Ant.: 8

124263

Planteskål m/kobber innside 24x20cm svart Nedsatt 30% Ant.: 8

Edelweiss 77

GRAVPYNT

123774

HAGEMILJØ

BORDPYNT

LYS

Planteskål dus grønn m/ kobber 15,5x14cm Ant.: 12

LYSESTAKER/LYKTER

INTERIØR/SMÅPYNT

Planteskål dus blå m/kobber 12x9,5cm Ant.: 12

Planteskål dus rosa m/kobber 20,5x15cm Ant.: 6

BINDERI STICKS

Planteskål dus rosa m/kobber 15,5x14cm Ant.: 12

Planteskål dus rosa m/kobber 12x9,5cm Ant.: 12

GLASSVASER/POTTER

124044


TEMA

krukker

123914

123913

Potte rosa m/stripe nede 12x12cm Nedsatt 25% Ant.: 12

Potte rosa m/stripe nede 16x15cm Nedsatt 25% Ant.: 8

123911

123910

Potte aqua m/stripe nede 12x12cm Nedsatt 25% Ant.: 12

Potte aqua m/stripe nede 16x15cm Nedsatt 25% Ant.: 8

123917

Pottesett s/3 blĂĽ m/riller 26/20/16cm Nedsatt 25% Ant.: 4

123921

Pottesett s/3 grønn m/riller 26/20/16cm Nedsatt 25% Ant.: 4

78 Edelweiss

123912

Potte rosa m/stripe nede 20x17cm Nedsatt 25% Ant.: 4

123909

Potte aqua m/stripe nede 20x17cm Nedsatt 25% Ant.: 4


VÅR/SOMMER 2018 KRUKKER GLASSVASER/POTTER

123929

Potte hvit m/rutestruktur 14x12cm Ant.: 12

123850

Potte hvit m/rutestruktur 15,5x14cm Ant.: 12

KURV/SINK/UNDERLAG/NATUR

123849

123851

Potte hvit m/rutestruktur 18,5x17cm Ant.: 6

124509

124510

124511

124512

124439

124440

124441

124442

Potte blå m/rutestruktur 14x12cm Ant.: 12

Potte blå m/rutestruktur 15,5x14cm Ant.: 12

Potte blå m/rutestruktur 18,5x17cm Ant.: 6

Potte dus grønn m/rutestruktur 14x12cm Ant.: 12

Potte dus grønn m/rutestruktur 15,5x14cm Ant.: 12

Potte dus grønn m/rutestruktur 18,5x17cm Ant.: 6

Edelweiss 79

GRAVPYNT

Minipotte dus grønn m/ rutestruktur 9,5x8cm Ant.: 24

HAGEMILJØ

BORDPYNT

LYS

Minipotte blå m/rutestruktur 9,5x8cm nt.: 24

LYSESTAKER/LYKTER

INTERIØR/SMÅPYNT

Minipotte hvit m/rutestruktur 9,5x8cm Ant.: 24

BINDERI STICKS

123848

DEKORURNER

Pottesett s/3 blå/hvit 20/15/11cm Ant.: 8


TEMA

krukker

150596

150594

150593

150595

150592

150590

150589

150591

Minipotte 7,5x7,5cm sølvstripet Ant.: 24

Minipotte 7,5x7,5cm gullstripet Ant.: 24

Potte 13,5x12cm sølvstripet Ant.: 12

Potte 13,5x12,5cm gullstripet Ant.: 12

124182

Potte 14x14cm hvit m/gull/ sølv sikksakk ass Netto Ant.: 24

124000

Potte champagne gull 12x12cm Ant.: 12

80 Edelweiss

Potte 15,5x15cm sølvstripet Ant.: 12

Potte 15,5x15,5cm gullstripet Ant.: 12

123816

Potte champagne gull 13,5x14,5cm Ant.: 12

Potte 19x18cm gullstripet Ant.: 8

124229

Potte hvit m/sølv dotter/striper mix 14x14cm Netto Ant.: 24

124001

Potte 19x18cm sølvstripet Ant.: 8

Potte rett m/struktur 13x10,5cm gull Ant.: 12

124002

Potte champagne gull 16x16cm Ant.: 8


VÅR/SOMMER 2018 KRUKKER

124198

Orkidepotte gullstripet 15x17cm Ant.: 12

123194

Potte 18,5x18,5cm sølv stripet Ant.: 8

124199

Potte gullstripet 18,5x18,5cm Ant.: 8

122953

122954

Potte S sølvstripet 15x13,5cm Ant.: 12

122955

Orkidepotte M sølvstripet 15x17cm Ant.: 12

122956

Potte L sølvstripet 18,5x18,5cm Ant.: 8

Minipotte gull m/riller 7x6,5cm Ant.: 24

123870

Potte gull m/riller 10,5x9,5cm Ant.: 24

123871

Potte gull m/riller 14x11,5cm Ant.: 12

123872

Potte gull m/riller 16x13,5cm Ant.: 12

Edelweiss 81

GRAVPYNT

123869

HAGEMILJØ

BORDPYNT

LYS

Minipotte sølvstripet 8x7,5cm Ant.: 24

LYSESTAKER/LYKTER

INTERIØR/SMÅPYNT

Potte gullstripet 15x13,5cm Ant.: 12

Orkidèpotte 15x17cm sølv Ant.: 12

GLASSVASER/POTTER

124197

Minipotte gullstripet 8x7,5cm Ant.: 24

123195

DEKORURNER

124196

Potte 15x13,5cm sølv Ant.: 12

KURV/SINK/UNDERLAG/NATUR

123196

Minipotte 8x7,5cm sølv Ant.: 24

BINDERI STICKS

123197


TEMA

krukker

123145

124191

Potter firkant sølv S/3 13x17,15x19,16x20cm Ant.: 6

124271

Orkidepotte m/naturkant 13,8x20cm gull Nedsatt 30% Ant.: 12

124272

Bollepotte m/naturkant 13,8x13cm gull Nedsatt 30% Ant.: 12

123862

123863

124224

124225

Minipotte rett 7x6,4cm gull Ant.: 24

Minipotte m/kant nede 8x8cm gull Ant.: 16

82 Edelweiss

Potte rustikk 14x14cm sølv Ant.: 12

124273

Bollepotte m/naturkant 19x17,5cm gull Nedsatt 30% Ant.: 6

Potte rett 11x10cm gull Ant.: 12

Potte m/kant nede 13,5x12,5cm gull Ant.: 8

Potte rustikk 18x18cm sølv Ant.: 6

124274

124275

Planteskål m/dotter 16,8x13,3cm gull Nedsatt 30% Ant.: 12

123864

Potte rett 13,5x13cm gull Ant.: 12

124226

124190

Potte m/kant nede 15,5x15cm gull Ant.: 8

Planteskål m/dotter 19,5x15cm gull Nedsatt 30% Ant.: 8

123865

Potte rett 18,5x18cm gull Ant.: 6

124227

Potte m/kant nede 18x17cm gull Ant.: 4


VÅR/SOMMER 2018

123216

123214

Potte 18x19cm hamret blank sølv Ant.: 6

123184

Vase oval 32x27cm sølv mønstret Ant.: 4

123218

Potte 13x13,5cm hamret blank sølv Ant.: 12

123217

Potte 15x16cm hamret blank sølv Ant.: 8

123472

123464

Minipotte rett 8,5x7,2cm sølv Ant.: 24

123465

123466

Potte rett 13x10,5cm sølv Ant.: 12

Potte rett 14x13cm sølv Ant.: 12

Potte oval rustikk sølv 22,5x11x12,5cm Ant.: 8

71157

Potte oval rustikk sølv 28x13x15,5cm Ant.: 6

71158

Potte oval rustikk sølv 35x15x21cm Ant.: 6

71159

Potte oval rustikk sølv 39x17x32cm Ant.: 4

Edelweiss 83

GRAVPYNT

71156

HAGEMILJØ

BORDPYNT

LYS

Planteskål oval 39x10cm m/struktur sølv blank Ant.: 12

LYSESTAKER/LYKTER

INTERIØR/SMÅPYNT

Potte/Vase 13x20cm hamret blank sølv Ant.: 12

GLASSVASER/POTTER

KRUKKER

Potte 17,5x15cm sølv mønstret Ant.: 8

DEKORURNER

123185

KURV/SINK/UNDERLAG/NATUR

Potte 15,5x12,5cm sølv mønstret Ant.: 12

BINDERI STICKS

123186


Glassvaser og potter

Vaser og potter av glass har ­utrolig mange bruksområder, kanskje flere enn du har tenkt på. Materialet ­slipper sollyset inn – eller skinnet fra et stearinlys ut.

84 Edelweiss


Edelweiss 85


TEMA

glassvaser og potter Nyheter!

151968

151967

Sylindervase m/messingtopp Mix farg.10x10cm Ant.: 18

Sylindervase m/messingtopp 10x10cm Ant.: 12

Kan bruke s som vase, pot te eller lykt! 150424

Glasspotte/vase 15x13cm plomme Ant.: 12

150425

Glasspotte/vase 19x16cm plomme Ant.: 8

170238

170239

190482

190483

Potte glass 12x13cm grå m/ mønster Ant.: 18

Orkidèpotte/lykt klart glass m/ruter 12,5x12,5cm Ant.: 12

86 Edelweiss

Potte glass 15x15cm grå m/ mønster Ant.: 12

Orkidèpotte/lykt grått glass m/ruter 12,5x12,5cm Ant.: 12

150423

Glasspotte 15,5x15cm mørk grå Ant.: 12

220028

Glasspotte rett 13x12cm klar m/riller Netto Ant.: 12

190664

Glassbolle i makrameheng 20cm Netto Ant.: 12


Edelweiss 87

GRAVPYNT

HAGEMILJØ

BORDPYNT

LYS

LYSESTAKER/LYKTER

INTERIØR/SMÅPYNT

BINDERI STICKS

KURV/SINK/UNDERLAG/NATUR

Kont raster skaper ­spenning! Skap kont raster ved ­ å kombinere mønst rete glasskrukker med ­gjennomsiktige vaser. DEKORURNER

GLASSVASER/POTTER

KRUKKER

VÅR/SOMMER 2018


TEMA

glassvaser og potter

190617

Orkidèpotte m/riller 13,3x13,2 klar Netto Ant.: 12

190618

Orkidèpotte m/riller 13,3x13,2 mørk grå Ant.: 12

150422

Lyslykt 15,5x25cm klar/dip dyed sølv Ant.: 6

150421

Lyslykt 15,5x30cm klar/dip dyed sølv Ant.: 6

190619

Orkidèpotte m/riller 13,3x13,2 mørk sjøgrønn Ant.: 12

190620

Orkidèpotte m/riller 13,3x13,2 midnattsblå Ant.: 12

88 Edelweiss

170216

Pokalpotte/vase glass 14x25,5cm klar m/sølvfot Ant.: 9

170217

Pokalpotte/vase glass 18x33cm klar m/sølvfot Ant.: 4


VÅR/SOMMER 2018 KRUKKER GLASSVASER/POTTER

834382

KURV/SINK/UNDERLAG/NATUR

DEKORURNER

Vase/lyslykt klart glass 25cm Ant.: 4

834381

INTERIØR/SMÅPYNT

BINDERI STICKS

Vase/lyslykt klart glass 30cm Ant.: 4

Glasspotte 13,5x12cm klar NETTO Ant.: 12

190419

Orkidèpotte 13x16cm klart glass NETTO Ant.: 12

LYSESTAKER/LYKTER

190423

Glasspotte m/riller 14x15cm klar Netto Ant.: 24

220026

Vase glass 16x20cm klar Ant.: 12

823868

Glasspotte 14x10,5cm klar Ant.: 15

Edelweiss 89

GRAVPYNT

220024

HAGEMILJØ

BORDPYNT

LYS

Supertilbud!


TEMA

glassvaser og potter

820020

Orkidèpotte 14x17cm pastell rosa glass Nettopris Ant.: 15

823832

Orkidèpotte 14x17cm pastell grønn glass Netto Ant.: 15

820018

Orkidèpotte 14x17cm lime glass Nettopris Ant.: 15

834673

Orkidepotte hvit 13x16cm glass Ant.: 12

90 Edelweiss

820016

835079

Orkidèpotte 14x17cm cerise glass Nettopris Ant.: 15

829599

Orkidèpotte 14x17cm dus grønn Nettopris Ant.: 15

820015

Orkidepotte rosa 13x16cm glass Ant.: 12

834674

820017

Orkidèpotte 14x17cm okergul glass Nettopris Ant.: 15

Orkidèpotte 14x17cm orange glass Nettopris Ant.: 15

829066

829598

829594

820014

Orkidèpotte 14x17cm petrol glass Nettopris Ant.: 15

Orkidèpotte 14x17cm mørk grå glass Nettopris Ant.: 15

Orkidèpotte 14x17cm hvit glass Nettopris Ant.: 15

834678

835078

Orkidèpotte 14x17cm dus lavendel glass Nettopris Ant.: 15

Orkidepotte cerise 13x16cm glass Ant.: 12

834694

Orkidepotte lavendel 13x16cm glass Ant.: 12

Orkidèpotte 14x17cm dus blå glass Nettopris Ant.: 15

Orkidèpotte 14x17cm svart glass Nettopris Ant.: 15

834681

Orkidepotte plomme 13x16cm glass Ant.: 12


VÅR/SOMMER 2018 KRUKKER GLASSVASER/POTTER

Orkidepotte pastell blå 13x16cm glass Ant.: 12

834684

Orkidepotte petrol 13x16cm glass Ant.: 12

834690

Orkidepotte lys grønn 13x16cm glass Ant.: 12

834686

Orkidepotte mørk grå 13x16cm glass Ant.: 12

834672

Orkidepotte svart 13x16cm glass Ant.: 12

Edelweiss 91

GRAVPYNT

834682

HAGEMILJØ

BORDPYNT

LYS

LYSESTAKER/LYKTER

INTERIØR/SMÅPYNT

BINDERI STICKS

KURV/SINK/UNDERLAG/NATUR

DEKORURNER

Søte som sukkertøy! mmer o k n te t o p é id k r o e n n De r, og e rg a f e g lli je k rs o f e g n i ma den n te n e g n a f k lik b t t lo f blir et er på står i vinduskarmen ell skjenken.


TEMA

glassvaser og potter

706245

Vase/lyslykt klar 14x20cm Nettopris Ant.: 6

170248

Vase m/riller 11x20 grĂĽ Ant.: 12

170249

Vase m/riller 11,5x25 grĂĽ Ant.: 12

190461

190458

190459

190460

220025

220029

220030

220031

220076

220032

220033

220034

Sylindervase kraftig 16x16cm klar Netto Ant.: 12

Vase glass cylinder 12x15cm klar Ant.: 12

Sylindervase 10x30cm klar Ant.: 12

92 Edelweiss

Sylindervase kraftig 18x18cm klar Netto Ant.: 12

Sylindervase 10x15cm klar Ant.: 24

Sylindervase 15x15cm klar Ant.: 12

Sylindervase kraftig 18x22cm klar Netto Ant.: 12

Sylindervase 10x20cm klar Ant.: 12

Sylindervase 15x20cm klar Ant.: 12

Sylindervase kraftig 18x29cm klar Netto Ant.: 12

Sylindervase 10x25cm klar Ant.: 12

Sylindervase 15x30cm klar Ant.: 12


VÅR/SOMMER 2018 KRUKKER

170211

Potte glass 14x13,2cm klar m/bobler Netto Ant.: 12

310020

310023

170223

170224

508600

Glassvase m/boblestruktur 23,5x24,5cm Ant.: 2

170220

Sylindervase glass 5x25cm klar Ant.: 24

Lyslykt glass 17,5x25,2cm klar Ant.: 12

170232

Lyslykt rund 14x14cm klar Netto Ant.: 20

Lyslykt 17x26cm klart glass m/spiralstriper Ant.: 6

Glassfat på sølv stett 28x17cm Ant.: 8

170214

Vase glass 14,3x15,2cm klar Netto Ant.: 12

170215

Vase glass 16,3x17,4cm klar Netto Ant.: 12

Edelweiss 93

GRAVPYNT

170226

HAGEMILJØ

BORDPYNT

LYS

Lyslykt glass 15,2x20cm klar Ant.: 12

LYSESTAKER/LYKTER

INTERIØR/SMÅPYNT

Glassvase m/boblestruktur 20x21,5cm Ant.: 4

DEKORURNER

Potte glass 17,4x16,3cm klar m/bobler Netto Ant.: 12

310016

Glassvase m/boblestruktur 16x17,5cm Ant.: 4

GLASSVASER/POTTER

170212

KURV/SINK/UNDERLAG/NATUR

Glassvase m/riller 30cm Netto Ant.: 4

BINDERI STICKS

220077


94 Edelweiss


Dekorurner

Blomstene som skal stå ute hele sommeren kommer virkelig til sin rett i store, håndlagde urner. Når frosten kommer, kan de vakre urnene få heders­ plasser innendørs.

Edelweiss 95


TEMA

dekorurner

152686

Urne rund m/fat 25x25cm hvit matt/ blank SE:4 Ant.: 4

Urne rund m/fat 25x25cm brun m/ spetter SE:4 Ant.: 4

152699

152700

152718

152719

Potte m/rundinger blĂĽ/hvit 25x25cm SE:4 Ant.: 4

Urne rund 28x21cm matt sort SE:4 Ant.: 4

96 Edelweiss

152687

Potte/Vase m/rundinger blĂĽ/hvit 27,5x44,5cm SE:4 Ant.: 4

Urne rund 39x30,5cm matt sort SE:2 Ant.: 2


Edelweiss 97

GRAVPYNT

HAGEMILJØ

BORDPYNT

LYS

LYSESTAKER/LYKTER

INTERIØR/SMÅPYNT

BINDERI STICKS

KURV/SINK/UNDERLAG/NATUR

DEKORURNER

GLASSVASER/POTTER

KRUKKER

VÅR/SOMMER 2018

Urnen med fat kan rne også bruke s til avskå blomster!


TEMA

dekorurner

152617

Urner rund S/3 gråblå L39x42, M29x40cm,S21x35cm Ant.: 2

152616

Urner rund S/3 blåsort L39x42, M29x40cm,S21x35cm Ant.: 2

152608

Urne rund Sett/3 gråblå 37,32,25cm SE:2 Ant.: 2

98 Edelweiss

152613

Urne rund Sett/3 gråblå 37,30,24cm Ant.: 2


VÅR/SOMMER 2018 KRUKKER GLASSVASER/POTTER DEKORURNER

Urner rund S/3 L29x30, M24x27cm,S19x26 Matt hvit keramikk Ant.: 2

151681

151680

Urner rund S/3 L29x30, M24x27cm,S19x26 Matt sort keramikk Ant.: 2

Urner firkantet S/2 L38x60, M30x58cm Blåsort keramikk Ant.: 2

152610

Urne rund Sett/3 hvit 40,33,27cm SE:2 Ant.: 2

Edelweiss 99

GRAVPYNT

151679

HAGEMILJØ

BORDPYNT

LYS

LYSESTAKER/LYKTER

Urner rund S/3 L29x30, M24x27cm,S19x26 Blåsort keramikk Ant.: 2

INTERIØR/SMÅPYNT

BINDERI STICKS

Urne rund Sett/3 hvit 37,32,25cm SE:2 Ant.: 2

KURV/SINK/UNDERLAG/NATUR

152615

152609


TEMA

dekorurner

151682

Urner oval lav S/3 L52x36x26, M42x26x24cm, S34x20x20 Bl책sort keramikk Ant.: 2

152611

Urne rund Sett/2 gr책bl책 33x59,25x55cm Ant.: 2

151677

Urner rund S/2 L33x59, M25x55cm bl책sort keramikk Ant.: 2

100 Edelweiss

152612

Urne rund Sett/2 hvit 33x59,25x55cm Ant.: 2

151678

Urner rund S/2 L33x59, M25x55cm matt sort keramikk Ant.: 2


Edelweiss 101

GRAVPYNT

HAGEMILJØ

BORDPYNT

LYS

LYSESTAKER/LYKTER

INTERIØR/SMÅPYNT

BINDERI STICKS

et g la d n å h r e s is e lw e d Alle urnene fra E Kina. i r e k ik r b a f te lg va t u på nøye KURV/SINK/UNDERLAG/NATUR

DEKORURNER

GLASSVASER/POTTER

KRUKKER

VÅR/SOMMER 2018


TEMA

dekorurner

124588

Urne matt svart 40x79,5cm Ant.: 1

150723

Urne 27x38cm stripet svart ­metallic Ant.: 1

102 Edelweiss

124589

Urne matt svart 35x93cm Ant.: 1

150722

Urne 28,5x51cm stripet svart metallic Ant.: 1


VÅR/SOMMER 2018 KRUKKER GLASSVASER/POTTER

124539

Urne rustikk brun 36x28cm m/ ører Ant.: 2

150705

150706

KURV/SINK/UNDERLAG/NATUR

150716

Urne konet 37x34,5cm antikk gull Ant.: 1

Urne/vase Africa 24x35cm Ant.: 2

150511

Urne 28,5x31cm rustikk gull Ant.: 2

HAGEMILJØ

BORDPYNT

LYS

Urne/vase Africa 25x33cm Ant.: 4

LYSESTAKER/LYKTER

INTERIØR/SMÅPYNT

Urne konet 22x21,5cm antikk gull Ant.: 4

BINDERI STICKS

150717

151395

Urne oval 44x24x39cm rustikk gull Ant.: 2

Edelweiss 103

GRAVPYNT

En oval urne kt i rustikk gull er perfe i et ­staselig hjem.

DEKORURNER

Antikke gullurner


TEMA

dekorurner

152713

152714

124331

124333

150707

150708

124332

124334

150711

150712

124505

124506

Urne oval 35x26x47cm sølv metallic m/rutemønster Ant.: 2

Urne oval 35x26x46cm svart m/rutemønster Ant.: 1

Urne oval 35x26x46cm svart metallic m/rutemønster Ant.: 1

104 Edelweiss

Urne oval 35x26x62cm sølv metallic m/rutemønster Ant.: 1

Urne oval 35x26x60cm svart m/rutemønster Ant.: 1

Urne oval 35x26x60cm svart metallic m/rutemønster Ant.: 1

Urne rett m/knotter 27x45cm hvit Ant.: 1

Urne rett m/knotter 27x45cm grå Ant.: 1

Urne rett m/knotter 27x45cm svart Ant.: 1

Urne rett m/knotter 27x67cm hvit Ant.: 1

Urne rett m/knotter 27x67cm grå Ant.: 1

Urne rett m/knotter 27x67cm svart Ant.: 1


VÅR/SOMMER 2018

124621

124622

Urne m/rundinger 26x70,5cm cognac Ant.: 1

Urne rett 18x28,5cm antikk gull Ant.: 4

150725

Urne rett 18,5x42,5cm antikk gull Ant.: 2

150724

Urne rett 18x62,5cm antikk gull Ant.: 2

Edelweiss 105

GRAVPYNT

150726

HAGEMILJØ

BORDPYNT

LYS

LYSESTAKER/LYKTER

INTERIØR/SMÅPYNT

Urne m/rundinger 29x54,5cm cognac Ant.: 1

BINDERI STICKS

KURV/SINK/UNDERLAG/NATUR

DEKORURNER

GLASSVASER/POTTER

KRUKKER

Herlige detaljer fra 70-tallet!


Ku 106 Edelweiss


rv, sink og underlag UteomraĚŠdene blir lyse som nordiske sommerdager naĚŠr de er pyntet med kurver i naturmaterialer. Kombiner med potter i sink eller krukker i keramikk for et spennende inntrykk. Edelweiss 107


TEMA

kurv

t re Flot te kurver til oliven eller lavenel!

355567

Kurv m/ører natur/beige 27x17x23cm Ant.: 24

355568

Kurv m/ører natur/beige 32x22x28cm Ant.: 24

151773

Kurvsett m/kant natur/beige Sett/3, 26x25,34x32,41x39cm Ant.: 4

Fine kurver til små busker eller Margerit ter.

151775

Kurvsett m/ører oval natur/beige Sett/5,L20,26,31,36,41cm Ant.: 4

108 Edelweiss

151776

Kurvsett m/ører natur/beige Sett/4,Ø20,27,32,39cm Ant.: 4


GRAVPYNT

Edelweiss 109

HAGEMILJØ

BORDPYNT

LYS

LYSESTAKER/LYKTER

INTERIØR/SMÅPYNT

BINDERI STICKS

KURV/SINK/UNDERLAG/NATUR

DEKORURNER

GLASSVASER/POTTER

KRUKKER

VÅR/SOMMER 2018


TEMA

kurv

Nyhet! Flot te bambuskuver til planter ute eller pledd inne.

152596

Kurv Bambus Sett/2 44x39,36x35cm Ant.: 4

150496

Puff natur sjøgress 41x21cm Ant.: 4

150498

Puff natur sjøgress 51x21cm Ant.: 4

110 Edelweiss


Edelweiss 111

GRAVPYNT

HAGEMILJØ

BORDPYNT

LYS

LYSESTAKER/LYKTER

INTERIØR/SMÅPYNT

BINDERI STICKS

KURV/SINK/UNDERLAG/NATUR

DEKORURNER

n Bruk sjøgre ss-puffe som et lavt bord til et t kaffe­koppen – eller s en fin krukke på. GLASSVASER/POTTER

KRUKKER

VÅR/SOMMER 2018


TEMA

kurv

150941

Kurv 26x25cm m/hanker natur Ant.: 15

150942

Kurv 31x29cm m/hanker natur Ant.: 15

Kurvsett s/3 18/16/14cm brun Ant.: 10

150494

150495

123555

123559

123758

123762

Kurvsett s/3 38/34/32cm sjøgress natur m/hanker Ant.: 4

Kurvsett s/3 30/25/20cm firkantet sjøgress Ant.: 6

Kurvsett s/3 30/25/20cm firkantet sjøgress grå Ant.: 6

112 Edelweiss

150937

150940

Kurvsett s/3 18/16/14cm hvitvasket Ant.: 10

Kurvsett s/3 38/34/32cm sjøgress mørk grå m/hanker Ant.: 4

Kurvsett s/3 30/25/20cm rund sjøgress Ant.: 6

Kurvsett s/3 30/25/20cm rund sjøgress grå Ant.: 6


VÅR/SOMMER 2018 KRUKKER GLASSVASER/POTTER

Kurvsett s/3 rund 30/25/20cm brun Ant.: 6

124479

KURV/SINK/UNDERLAG/NATUR

Vårkampanje

124306

Kurvsett s/3 bambus D24/20/16cm natur Ant.: 10

DEKORURNER

124237

Kurvsett s/3 30/24/19cm svart/natur Ant.: 4

LYSESTAKER/LYKTER

INTERIØR/SMÅPYNT

Kurvsett s/3 konet 30/25/20cm natur Ant.: 4

BINDERI STICKS

124645

190443

Kurv rund 20x20x12cm ­flettet sjøgress Ant.: 12

124074

Kurv rund 25x25x17cm flettet sjøgress Ant.: 12

123757

Kurv rund 30x30x22cm flettet sjøgress Ant.: 12

124081

Kurv rund 35x35x27cm flettet sjøgress Ant.: 8

Edelweiss 113

GRAVPYNT

124073

HAGEMILJØ

BORDPYNT

LYS

Kurvsett s/4 31/30/26,5/25cm hvitvasket Ant.: 6


TEMA

kurv

355585

Kurvsett s/3 oval gråbrun m/metallkant 56x47,44x37,35x31cm Ant.: 1

Nyheter!

355586

Kurvsett s/3 gråbrun høy m/metallkant 37x80,32x64,29x48cm Ant.: 1

355595

Kurvsett s/3 gråbrun m/metallkant 46x53,37x43,29x32cm Ant.: 1

114 Edelweiss


115

GRAVPYNT

HAGEMILJØ

kurv d e m r e jø il m te u e in f Skap i forskjellige størrelser.

BORDPYNT

LYS

LYSESTAKER/LYKTER

INTERIØR/SMÅPYNT

BINDERI STICKS

KURV/SINK/UNDERLAG/NATUR

DEKORURNER

GLASSVASER/POTTER

KRUKKER

VÅR/SOMMER 2018


TEMA

kurv

124075

124076

124077

124082

124241

124242

124243

124244

Kurv rund grå 20x20x12cm flettet sjøgress Ant.: 12

Kurv rund 20cm brun Ant.: 12

124467

Kurv rund 20cm lys grå Ant.: 12

190509

Kurvsett konet s/2 grå 25/17cm Ant.: 8

116 Edelweiss

Kurv rund grå 25x25x17cm flettet sjøgress Ant.: 12

Kurv rund 25cm brun Ant.: 12

Kurv rund grå 30x30x22cm flettet sjøgress Ant.: 12

Kurv rund 30cm brun Ant.: 12

124465

Kurv rund grå 35x35x27cm flettet sjøgress Ant.: 8

Kurv rund 35cm brun Ant.: 8

124464

Kurv rund 30cm lys grå Ant.: 12

Kurv rund 35cm lys grå Ant.: 8

123547

Kurvsett s/3 40/35/30cm firkantet brun flettet Ant.: 4


VÅR/SOMMER 2018 KRUKKER GLASSVASER/POTTER

190637

190649

190650

Kurv rund D23x19,5cm lys grå Ant.: 20

190651

Kurv rund D27,5x23cm lys grå Ant.: 12

190657

190545

Kurvsett s/3 grå m/kant og håndtak 37/30/23cm Ant.: 2

Kurvsett s/2 konet 20/28cm lys grå Ant.: 8

190590

Kurvsett s/2 konet 20/28cm brun Nedsatt 15% Ant.: 8

Edelweiss 117

GRAVPYNT

190654

HAGEMILJØ

BORDPYNT

LYS

Kurvsett s/5 19/23/27/31/36cm lys grå Ant.: 6

LYSESTAKER/LYKTER

INTERIØR/SMÅPYNT

BINDERI STICKS

Kurv rund D19x15,5cm lys grå Ant.: 22

KURV/SINK/UNDERLAG/NATUR

DEKORURNER

Kurvsett s/3 D37/30/22cm grå m/håndtak Ant.: 4


TEMA

kurv

190593

Kurvsett s/5 19/23/27/31/36cm brun Nedsatt 15% Ant.: 6

210287

Kurvsett rund s/3 grå kraftig høy 49/43/34cm Netto Ant.: 4

210291

Kurvsett oval s/3 grå kraftig høy 56/46/35cm Netto Ant.: 4

118 Edelweiss


VÅR/SOMMER 2018 KRUKKER

123704

124526

Kurvsett til vegg S/2 30/26cm flettet sjøgress Ant.: 8

Kurvsett til vegg S/2 30/26cm lys grå sjøgress Ant.: 8

124078

Kurvsett til vegg grå S/2 30/26cm flettet sjøgress Ant.: 8

KURV/SINK/UNDERLAG/NATUR

DEKORURNER

Kurvsett til vegg mørk brun S/2 30/26cm Ant.: 8

GLASSVASER/POTTER

124468

190505

190512

BINDERI STICKS

Veggkurv sett s/3 grå 35/32/27cm Ant.: 6

190516

Ampel kurvsett s/3 hvit 34/29/25cm Ant.: 10

190524

190520

124471

124529

LYSESTAKER/LYKTER

Ampel kurvsett s/3 grå 25,5/21,5/18cm Ant.: 12

HAGEMILJØ

Kurvsett ampel s/3 lys grå 35/30/25cm sjøgress Ant.: 12

124475

Kurvsett ampel s/3 mørk brun 35/30/25cm sjøgress Ant.: 12

Edelweiss 119

GRAVPYNT

Kurvsett ampel s/3 natur 35/30/25cm sjøgress Ant.: 12

BORDPYNT

LYS

Ampel kurvsett s/3 hvit 25,5/21,5/18cm Ant.: 12

INTERIØR/SMÅPYNT

Ampel kurvsett s/3 grå 34/29/25cm Ant.: 10


TEMA

sink Nyheter!

152033

Urne antikkbl책 sink Sett/2 36,28cm Ant.: 4

152035

Plantesk책l antikkbl책 sink Sett/3 28,24,19cm Ant.: 8

151860

Sink potter rund metall antikk Sett/4 15,18,20,23cm Ant.: 8

120 Edelweiss

151862

Sink potter oval metall antikk Sett/3 26,23,20cm Ant.: 8

151863

Sink plantesk책l rund metall antikk Sett/3 38,35,32cm Ant.: 6


121

GRAVPYNT

HAGEMILJØ

BORDPYNT

Planteskålene kan bruke s til mye mer enn planter!

LYS

LYSESTAKER/LYKTER

INTERIØR/SMÅPYNT

BINDERI STICKS

KURV/SINK/UNDERLAG/NATUR

DEKORURNER

GLASSVASER/POTTER

KRUKKER

VÅR/SOMMER 2018


TEMA

sink Nyheter!

151865

152036

152040

152042

Potte rustbrun sink Sett/3 37,34,30cm Ant.: 4

Urne brunsort sink oval Sett/3 42,36,33cm Ant.: 4

122 Edelweiss

Urne grĂĽmelert sink Sett/3 32,26,22cm Ant.: 4

Urne brunsort sink pĂĽ stett Sett/3 35,30,25cm Ant.: 4


VÅR/SOMMER 2018 KRUKKER GLASSVASER/POTTER

150619

Melkespann 22x30cm sink/ rust Ant.: 6

DEKORURNER

Melkespann 20x25cm sink/ rust Ant.: 8

KURV/SINK/UNDERLAG/NATUR

150620

150622

LYSESTAKER/LYKTER

INTERIØR/SMÅPYNT

BINDERI STICKS

Sinkpotte sett s/3 36,5/29/23cm sink/rust Ant.: 4

150623

Sinkpotte sett s/3 26/22,5/20cm sink/rust Ant.: 6

Pottesett s/3 sink m/striper 24,5/29,5/34,5 grå Ant.: 4

200292

Pottesett s/3 høy sink m/striper 22/23/27cm grå Ant.: 4

Edelweiss 123

GRAVPYNT

200288

HAGEMILJØ

BORDPYNT

LYS

Bestselger!


TEMA

sink

God planteskål!

142560

200200

Planteskål rustbrun 25,5cm Ant.: 8

Pottesett metall s/3 32,5/25,5/20cm brun rust m/stett Ant.: 4

200346

Sinkpotte s/3 hvit vasket 33,5/30/26cm m/mønster Ant.: 6

200350

Sink plantebolle s/3 40/35/31,5cm hvit vasket Ant.: 4

200354

Sinkpotte s/3 20,5/18/10,5cm hvit vasket Ant.: 12

124 Edelweiss

142562

Planteskål m/ stett rustbrun 23x19cm Nedsatt 20% Ant.: 6


VÅR/SOMMER 2018 KRUKKER GLASSVASER/POTTER

200366

Pottesett s/3 sink høy 32,5/29/25,5cm mørk grå Ant.: 8

DEKORURNER

Pottesett s/3 sink høy 25/22/19cm mørk grå Ant.: 8

KURV/SINK/UNDERLAG/NATUR

200358

200362

200330

200334

Sinkbøtte oval s/3 dus grønn 53/41/30cm Ant.: 4

Sinkpotte s/3 dus grønn 33,5/30/26cm m/mønster Ant.: 6

200342

Sink plantebolle s/3 40/35/31,5cm dus grønn Ant.: 4

Edelweiss 125

GRAVPYNT

200338

HAGEMILJØ

BORDPYNT

LYS

Sinkbøtte s/3 dus grønn 30/27,5/24,5cm Netto Ant.: 4

LYSESTAKER/LYKTER

INTERIØR/SMÅPYNT

BINDERI STICKS

Pottesett s/3 sink lav 42/36,5/30cm mørk grå Ant.: 4


TEMA

sink

Nyheter!

152849

Sinkpotte rund isblå Sett/3 21,18,15cm Ant.: 10

152848

Sinkpotte rund pistage Sett/3 21,18,15cm Ant.: 10

152847

Sinkpotte rund hvit Sett/3 21,18,15cm Ant.: 10

152855

152856

152857

152859

152860

152861

Sinkfat Ø23,5cm m/ører pistage Ant.: 24

Sinkfat Ø23,5cm m/ører isblå Ant.: 24

126 Edelweiss

Sinkfat Ø26cm m/ører pistage Ant.: 24

Sinkfat Ø26cm m/ører isblå Ant.: 24

Sinkfat Ø30cm m/ører pistage Ant.: 24

Sinkfat Ø30cm m/ører isblå Ant.: 24


VÅR/SOMMER 2018

plast

152024

152025

152015

Potte plast rund 15,5x12x13 rust Ant.: 24

DEKORURNER KURV/SINK/UNDERLAG/NATUR

152016

Potte plast rund 18x14,5x14,5 rust Ant.: 16

INTERIØR/SMÅPYNT

Potte plast rund 13,5x10x13 rust Ant.: 20

LYSESTAKER/LYKTER

152014

LYS

Potte plast 11x10.5 rust Ant.: 20

BORDPYNT

152013

Planteskål plast rund 37x37x10,5 rust Ant.: 12

HAGEMILJØ

Planteskål plast rund 30x30x9 rust Ant.: 12

Planteskål plast rund 25x25x9 rust Ant.: 24

BINDERI STICKS

152023

Planteskål plast rund 20x20x7,5 rust Ant.: 24

Edelweiss 127

GRAVPYNT

152022

GLASSVASER/POTTER

KRUKKER

TEMA


TEMA

plast

200310

200311

200312

200313

200314

200315

200316

200317

200318

200319

200320

200321

200322

200323

200324

200325

Potte plast 11x10.5 lys blå Ant.: 20

Potte plast 13.5x13 lys blå Ant.: 20

Potte plast 15.5x13 lys blå Ant.: 16

Potte plast 18x14.5 lys blå Ant.: 16

128 Edelweiss

Potte plast 11x10.5 lys grønn Ant.: 20

Potte plast 13.5x13 lys grønn Ant.: 20

Potte plast 15.5x13 lys grønn Ant.: 16

Potte plast 18x14.5 lys grønn Ant.: 16

Potte plast 11x10.5 lys rosa Ant.: 20

Potte plast 13.5x13 lys rosa Ant.: 20

Potte plast 15.5x13 lys rosa Ant.: 16

Potte plast 18x14.5 lys rosa Ant.: 16

Potte plast 11x10.5 hvit Ant.: 20

Potte plast 13.5x13 hvit Ant.: 20

Potte plast 15.5x13 hvit Ant.: 16

Potte plast 18x14.5 hvit Ant.: 16


VÅR/SOMMER 2018

200255

Potte plast 27x25cm mørk rosa Ant.: 10

200256

Potte plast 23x20,5cm mørk rosa Ant.: 16

200261

Potte plast 27x25cm grå Ant.: 10

200253

Potte plast 23x20,5cm grå Ant.: 16

Planteskål plast 24x10cm lys blå Ant.: 16

200327

Planteskål plast 24x10cm lys grønn Ant.: 16

200328

Planteskål plast 24x10cm lys rosa Ant.: 16

200329

Planteskål plast 24x10cm hvit Ant.: 16

HAGEMILJØ

BORDPYNT

LYS

Pot te set t i metall

130067

Pottesett metall s/3 13/16/20cm cementfinish Ant.: 4

Edelweiss 129

GRAVPYNT

200326

LYSESTAKER/LYKTER

INTERIØR/SMÅPYNT

Potte plast 23x20,5cm dus grønn Ant.: 16

200252

GLASSVASER/POTTER

KRUKKER

Potte plast 27x25cm dus grønn Ant.: 10

DEKORURNER

200251

KURV/SINK/UNDERLAG/NATUR

Potte plast 27x25cm hvit Ant.: 10

BINDERI STICKS

200250


TEMA

underlag

190582

Kurv rund 25x11 grå Ant.: 18

190584

Kurv rund 25x11 brun Ant.: 18

190583

190586

Kurv rund 31x13 grå Ant.: 18

190585

151627

Kurv rund 31x13 brun Ant.: 18

Kurv rund 38x11cm brun Ant.: 20

190587

Kurv oval 26x18x11 grå Ant.: 18

190588

Kurv oval 33x26x13 grå Ant.: 18

190589

Kurv oval 26x18x11 brun Ant.: 18

Kurv oval 33x26x13 brun Ant.: 18

151581

Kurv oval 45x35x10cm brun Ant.: 20

Rimelige basiskuver

190354

Kurv 25cm grå rund m/trehåndtakAnt.: 24

190541

190353

Kurv 30cm grå rund m/trehåndtak Ant.: 24

Kurvsett hjerte s/3 hvit 34/29/27cm Ant.: 8

130 Edelweiss

190352

Kurv 35cm grå rund m/trehåndtak Ant.: 24

190442

190356

Kurv 25x20cm grå oval m/trehåndtak Ant.: 24

Kurvsett s/3 35/29/23cm hvitvasket Ant.: 8

190355

Kurv 31x24cm grå oval m/trehåndtak Ant.: 24


Glassfat grått 19,3x8cm m/ riller Netto Ant.: 12

829035

Glassfat grått 23x7cm m/riller Netto Ant.: 6

882900

DEKORURNER

Glassfat rødt 19,3x8cm m/ riller Netto Ant.: 12

882902

Glassfat klart 23x7cm m/riller Netto Ant.: 6

829025

Glassfat hvitt 23x7cm m/riller Netto Ant.: 6

1700-28

Glassfat klart 28cm x 9,5cm Sandra Rich Ant.: 6

151623

151625

Båtfat plast 39x12x13cm sort glitter Ant.: 12

151624

151626

Båtfat plast 24x10x14cm sølv glitter Ant.: 12

Båtfat plast 39x12x13cm sølv glitter Ant.: 12

150468

150469

Planteskål hjerte s/2 26/22cm gull Ant.: 10

150467

Planteskål hjerte s/2 26/22cm sølv Ant.: 10

Planteskål hjerte s/2 26/22cm rød Ant.: 10

Planteskål hjerte s/2 26/22cm lys grå Ant.: 10

Edelweiss 131

GRAVPYNT

150466

HAGEMILJØ

BORDPYNT

LYS

Båtfat plast 24x10x14cm sort glitter Ant.: 12

LYSESTAKER/LYKTER

INTERIØR/SMÅPYNT

Glassfat klart 19,3x8cm m/ riller Netto Ant.: 12

829021

BINDERI STICKS

829018

Glassfat svart 26x14cm Ant.: 6

KRUKKER

VÅR/SOMMER 2018

834482

Glassfat hvitt 26x14cm Ant.: 6

KURV/SINK/UNDERLAG/NATUR

834481

GLASSVASER/POTTER

Fine glassfat – passer flot t til dekorasjoner!


TEMA

underlag

151622

150476

150475

150474

150477

151621

150484

150483

150482

150485

Potte plast 11x10,5 sølv ­glitter Ant.: 20

Potte plas 13,5x10cm sølv m/glitter Ant.: 24

Potte plast 11x10,5 sort glitter Ant.: 20

Potte plas 13,5x10cm svart m/glitter Ant.: 24

Potte plast 15,5x13cm sølv m/glitter Ant.: 24

Potte plast 15,5x13cm svart m/glitter Ant.: 24

Potte plast 17x15,5cm sølv m/glitter Ant.: 16

Potte plast 17x15,5cm svart m/glitter Ant.: 16

Planteskål plast 24x10cm sølv m/glitter Ant.: 16

Planteskål plast 24x10cm svart m/ glitter Ant.: 16

151619

200266

200269

200272

151617

200275

151620

200267

200270

200273

151618

200276

Potte plast 11x10,5 gull Ant.: 20

Potte plast 11x10,5 sølv Ant.: 20

132 Edelweiss

Potte plast rund 13,5x10x13 gull Ant.: 24

Potte plast rund 13,5x10x13 sølv Ant.: 24

Potte plast rund 15,5x12x13 gull Ant.: 24

Potte plast rund 15,5x12x13 sølv Ant.: 24

Potte plast rund 17x12,5x15,5 gull Ant.: 16

Potte plast rund 17x12,5x15,5 sølv Ant.: 16

Potte plast 18x14,5 Ant.: 16

Potte plast 18x14,5 sølv Ant.: 16

Planteskål plast rund 24x20x10 gull Ant.: 16

Planteskål plast rund 24x20x10 sølv Ant.: 16


VÅR/SOMMER 2018

200278

Potte plast rund 13,5x10x13 hvit Ant.: 24

Potte plast 17x15,5cm rød Ant.: 16

150493

Planteskål plast 24x10cm rød Ant.: 16

200308

200280

Potte plast 23x20.5 antikkhvit Ant.: 8

Potte plast rund 15,5x12x13 hvit Ant.: 24

DEKORURNER

150490

200307

200279

Potte plast rund 13,5x10x13 grønn Ant.: 24

200281

200283

Potte plast rund 15,5x12x13 grønn Ant.: 24

Potte plast rund 18x14,5x14,5 grønn Ant.: 16

200309

Potte plast 23x20.5 antikkgrønn Ant.: 8

Planteskål plast rund 25x25x9 hvit Ant.: 24

200286

Planteskål plast rund 30x30x9 hvit Ant.: 12

200285

Planteskål plast rund 25x25x9 grønn Ant.: 24

200287

Planteskål plast rund 30x30x9 grønn Ant.: 12

Edelweiss 133

GRAVPYNT

200284

HAGEMILJØ

BORDPYNT

LYS

Potte plast 11x10.5 antikkgrønn SE: 20 Ant.: 20

LYSESTAKER/LYKTER

INTERIØR/SMÅPYNT

Potte plast 11x10.5 antikkhvit Ant.: 20

Potte plast 15,5x13cm rød Ant.: 24

GLASSVASER/POTTER

KRUKKER

200306

150491

KURV/SINK/UNDERLAG/NATUR

Potte plas 13,5x10cm rød Ant.: 24

BINDERI STICKS

150492


TEMA

underlag

190378

190375

Sinkfat Ø23cm rød blank Ant.: 24

Sinkfat Ø25cm rød blank Ant.: 24

190376

190373

Sinkfat Ø23cm sinkfarget Netto Ant.: 24

Sinkfat Ø25cm sinkfarget Netto Ant.: 24

190377

190374

Sinkfat Ø23cm hvit blank NETTO Ant.: 24

190455

Sinkfat 31,5cm hvitt m/sølvkant Ant.: 24

190452

Sinkfat 22,5cm rødt m/gullkant Ant.: 24

71611

Planteskål kurv m/ zink 24cm Ant.: 30

200245

Sinkfat Ø25cm hvit blank Ant.: 24

190454

190453

Sinkfat 34,5cm hvitt m/sølvkant Ant.: 24

Sinkfat 40cm hvitt m/sølvkant Ant.: 24

190451

Sinkfat 24,5cm rødt m/gullkant Ant.: 24

71612

134 Edelweiss

190369

190370

190367

190371

190368

Sinkfat Ø32cm rød blank Ant.: 24

Sinkfat Ø32cm sinkfarget Netto Ant.: 24

Sinkfat Ø32cm hvit blank Ant.: 24

190498

Sinkfat m/håndtak 47,5x14cm Netto Ant.: 12

Sinkfat Ø35,5cm rød blank Ant.: 24

Sinkfat Ø35,5cm sinkfarget Netto Ant.: 24

Sinkfat Ø35,5cm hvit blank Ant.: 24

190556

Sinkfat m/håndtak hvitt 47,5x14cm Nettopris Ant.: 12

190449

190450

190448

Sinkfat 34,5cm rødt m/gullkant Ant.: 24

Sinkfat 31,5cm rødt m/gullkant Ant.: 24

Planteskål kurv m/ sink 30cm Ant.: 30

Planteskål s/3 metall m/stett hvit 32/25,5/20cm Ant.: 8

190372

Sinkfat 40cm rødt m/gullkant Ant.: 24

71615

Planteskål kurv m/ sink 40cm Ant.: 16

211-500

Hjerte planteskål hvit kvist 38x24cm Ant.: 12


Fat plast lys grå 19x6,5cm Ant.: 48

200239

Fat plast lys grå 22x6cm Ant.: 48

VÅR/SOMMER 2018

151615

70464

70465

200241

200242

Fat plast skifer 28x8,5cm Ant.: 24

Fat plast skifer 25x7cm Ant.: 48

200240

Fat plast lys grå 25x7cm Ant.: 48

Fat plast lys grå 28x8,5cm Ant.: 24

Fat plast skifer 35x10cm Ant.: 20

Fat plast lys grå 35x10cm Ant.: 20

200298

200299

200300

200301

200302

200303

200304

200305

Planteskål plast 20x7.5cm grå Ant.: 48

Planteskål plast 25x9cm grå Ant.: 48

Planteskål plast 25x9cm lys grå Ant.: 48

Planteskål plast 30x9cm lys grå Ant.: 24

Planteskål plast 37x10.5cm grå Ant.: 20

Planteskål plast 37x10.5cm lys grå Ant.: 20

123260

150123

Kvisthjerte brunt 15x14cm m/plantehull Ant.: 24

150124

Planteskål plast 24x10cm lys rosa Ant.: 24

BORDPYNT

LYS

Kvistehjerte planteskål brun 23cm S Netto Ant.: 12

123266

Kvistehjerte planteskål brun 29cm langt Ant.: 20

HAGEMILJØ

Kvistehjerte planteskål brun 28cm M Netto Ant.: 12

123272

Kvistehjerte planteskål brun 34m Ant.: 12

Edelweiss 135

GRAVPYNT

123261

LYSESTAKER/LYKTER

INTERIØR/SMÅPYNT

Planteskål plast 20x7.5cm lys grå Ant.: 48

Planteskål plast 30x9cm grå Ant.: 24

GLASSVASER/POTTER

Fat plast skifer 22x6cm Ant.: 48

DEKORURNER

151616

70450

KURV/SINK/UNDERLAG/NATUR

Fat plast skifer 19x6,5cm Ant.: 48

BINDERI STICKS

70463

KRUKKER

Bestselger!


La et hjerte danne basen for en vĂĽrlig krans, og bruk de mindre hjertene i blomsteroppsatser. 136 Edelweiss


VÅR/SOMMER 2018 KRUKKER

211-535

123416

211-516

211-517

211-518

Kvisthjerte hvitt 48x72cm Netto Ant.: 20

Kvisthjerte 40x20cm hvit Ant.: 24

Kvisthjerte 40x60cm brunt m/sving Ant.: 20

151770

Kvisthjerte 60x30cm hvit Ant.: 24

123417

Kvisthjerte 48x72cm brunt m/sving Ant.: 20

Hjerte hvit kvist 30x43cm Ant.: 12

Hjerte hvit kvist 40x57cm Ant.: 8

211-529

Hjerte åpent hvit kvist 32x25cm Ant.: 18

Kvisthjerte 32x44cm grått Nedsatt 30% Ant.: 12

190551

Kvisthjerte 32x44cm hvitt Nedsatt 30% Ant.: 12

190552

Kvisthjerte 42x57cm hvitt Nedsatt 30% Ant.: 12

211-547

Kvistehjerte brunt m/ mose 35x25cm Ant.: 12

Edelweiss 137

GRAVPYNT

190549

HAGEMILJØ

BORDPYNT

LYS

Hjerte hvit kvist 19x28cm Ant.: 12

LYSESTAKER/LYKTER

INTERIØR/SMÅPYNT

Kvisthjerte hvitt 40x60cm Netto Ant.: 20

151769

DEKORURNER

211-534

Kvisthjerte 60x30cm brunt Ant.: 24

KURV/SINK/UNDERLAG/NATUR

151768

Kvisthjerte 40x20cm brunt Ant.: 24

BINDERI STICKS

151767

GLASSVASER/POTTER

Nyhet!


TEMA

binderi – natur

220007

220006

Hjertekrans Ø15x1,5cm brun m/hvitt Nettopris Ant.: 24

Hjertekrans Ø20x1,5cm brun m/hvitt Nettopris Ant.: 24

190204

190203

180240

180241

Tavlehjerte m/ flettet ramme grå/ svart M:32x45cm NETTO Ant.: 18

Hjerte av kongler 31x34x5 brun Ant.: 8

211-501

Kvisthjerte brunt 19x28cm Ant.: 12

138 Edelweiss

Tavlehjerte m/ flettet ramme grå/ svart L:36x51cm NETTO Ant.: 18

Hjerte av kongler 31x34x5 hvit Ant.: 8

211-502

220009

Hjertekrans Ø15x1,5cm grå m/hvitt Nettopris Ant.: 24

190205

Tavlehjerte m/flettet ramme grå/svart S:25x36cm NETTO Ant.: 18

151123

Konglekrans 29cm hvit Ant.: 12

Kvisthjerte brunt 24x37cm Ant.: 10

211-503

220008

Hjertekrans Ø20x1,5cm grå m/hvitt Nettopris Ant.: 24

220005

220004

Hjerte av kongler 18x18x10cm hvit m/glitter Ant.: 12

Hjerte av kongler 22x21x12cm hvit m/glitter Ant.: 12

151124

151142

Konglekrans 21cm hvit Ant.: 16

Kvisthjerte brunt 30x43cm Ant.: 6

Konglekrans 42cm hvitvasket Ant.: 6

211-504

Kvisthjerte brunt 40x57cm Ant.: 4


Buljongtråd sølv GKB8 100 gr. i pose Buljongtråd gull GKB 8 100gr Buljongtråd sølv 200g snelle Myrtetråd gull 100 g snelle. Myrtetråd sølv 0,3mm 100g Myrtetråd brun 50g. Myrtetråd grønn 0,28 mm.100g

49,00 49,00 89,00 34,00 34,00 32,00 32,00

403648 403748 403848 403948 404048 404748 37041 37077 37093 37101 37102

Vikletråd gull 100g på pinne Vikletråd kobber 100g på pinne, 0,50mm. Vikletråd sølv på pinne 50m Vikletråd på trepinne grønn SE:10 Vikletråd på trepinne sort SE:10 Vikletråd sort lakkert. 100gr Vikletråd oliven 100g. Vikletråd erika 100g på pinne, 0,50mm Vikletråd blodrød 100g. Vikletråd aubergine 100g på pinne Vikletråd brun 100g.

38,00 38,00 38,00 6,00 6,00 43,00 32,00 27,00 32,00 27,00 32,00

2111-001 1379000 2203-021 535001 2965 66054 2202-000 2203-000 625048 6086 676548 61090 143546 200247

Romernåler 17x40 1 kilo Gummistrikk nr. 16 500gr. Polybast grønn 400m SE: 10stk Floralife Frech 1000 poser snittnæring Kniv m/avbrekksblad 100stk i eske SE: 1 Blomster tang orange m/sort hylse SE: 6 Oasis fix 5m Pinholder a 100 stk Limtube kald 50 ml. oasis SE:10 Lim til hotmelt pistol 1kg Aluminiumtråd 2mm stålfarget 1 kg Spiral Oppheng jetsnabb. Oasis blokk våt grønn 35stk 23x11x8cm SE:1eske Økonomikart Oasis tørr brun BioSec Blokk 20stk.

64,00 99,00 26,00 249,00 6,00 87,00 79,00 59,00 59,00 159,00 159,00 129,00

72101 Rosepropper/vannbeholder liten klar 7,5x1,2cm 7ml 100 stk 72107 Rosepropper/vannbeholder medium klar 10x1,5cm 16ml 100 stk 72127 Orkidepropper/vannbeholder grønn kort 15cm 4,9ml 100 72128 Orkidepropper/vannbeholder grønn lang 30cm 4,8ml 100 12020 Stilkposer LD-kvalitet 23x25+3cm 2000stk 372 Tape klar (se:12) 10700 Cellofan 70cm 1000meter 20my 6000118 Blomsterpapir 75x100cm 60gr brun kraft sort 20kg

239,00 229,00

59,00 59,00 131,00 162,00 299,00 14,00 498,00 495,00

Pakkebånd metal 10mm sølv 250m Pakkebånd metal 10mm gull 250m Pakkebånd metal 10mm rød 250m Pakke/polybånd 10mm brun 10mm 250m Pakke/polybånd 10mm kobber 10mm 250m Pakke/polybånd 10mm sort 250m Pakke/polybånd 10mm krem10mm 250m Pakke/polybånd 10mm m.grønn 250m Pakke/polybånd 10mm sølv 10mm 250m Pakke/polybånd 10mm oliven 250m Pakke/polybånd 10mm plomme 250m Pakke/polybånd 10mm lilla 250m Pakke/polybånd 10mm hvitt 250m Pakke/polybånd 10mm burgunder 250m Pakke/polybånd 10mm rødt 250m Pakke/polybånd 10mm grå 250m

49,00 49,00 49,00 24,00 24,00 24,00 24,00 24,00 24,00 24,00 24,00 24,00 24,00 24,00 24,00 24,00

30019 30072 300026 300040 30011 30014 30015 30016 30243 23098

Silkepapir 50x75 rød ca.480ark pr.ris Silkepapir 50x75 burgunder ca.480ark pr.ris Silkepapir 50x75 grå ca.480ark pr.ris Silkepapir 50x75 plomme 480 ark pr. ris Silkepapir 50x75 mørk lilla ca.480ark pr.ris Silkepapir 50x75 sort ca.480ark pr.ris Silkepapir 50x75 hvitt ca.480ark pr.ris Silkepapir 50x75 oliven 480 ark pr. ris Silkepapir 50x75 brun ca.480ark pr.ris Ubleket silkepapir 50x75cm 17gr 20kg

169,00 169,00 169,00 169,00 169,00 169,00 169,00 169,00 169,00 525,00

320650 1380 3524 3525 715

Isolasjonspose brun 32x17x66cm 100pk Isolasjonspose stor hvit 60x18x81cm 50pk Gaartnerpose gråpapir 35x17x24cm 250stk Bærepose gråpapir 26x15,5x34cm 200stk Shopper plastbærepose hvit 19my HD30x20x60cm 30liter 1000stk

319,00 375,00 272,50 412,00

4909-590 4909-591 4913-554 4913-557 4913-552 4913-556 4909-700 4913-551 4909-701 4913-553 4913-555 4909-592 4909-593 4909-594 4909-595 4914-500 4909-589

Hampegarn grårosa 3,5mm 470m 1 kilo Hampegarn dyprød 3,5mm 470m 1 kilo Hampegarn orange 3,5mm 470m 1 kilo Hampegarn cerise 3,5mm 470m 1 kilo Hampegarn lilla 3,5mm 470m 1 kilo Hampegarn krem 3,5mm 470m 1 kilo Hampegarn guloker 3,5mm 470m 1 kilo Hampegarn lys brun 3,5mm 470m 1 kilo Hampegarn brun 3,5mm 470m 1 kilo Hampegarn blå 3,5mm 470m 1 kilo Hampegarn lime 3,5mm 470m 1 kilo Hampegarn oliven 3,5mm 470m 1 kilo Hampegarn mørk grønn 3,5mm 470m 1 kilo Hampegarn marineblå 3,5mm 470m 1 kilo Hampegarn sort 3,5mm 470m 1 kilo Hampegarn grått 3,5mm 450m 1 kilo Hampegarn natur 3,5mm 470m 1 kilo

159,00 159,00 159,00 159,00 159,00 159,00 159,00 159,00 159,00 159,00 159,00 159,00 159,00 159,00 159,00 159,00 159,00

525,00

VÅR/SOMMER 2018 KRUKKER

61034 61026 77737 400448 400548 60824 9489

1105 1106 1110 10024 10110 10123 10125 10126 10137 10141 10147 10149 10153 10160 10170 10179

GLASSVASER/POTTER

79,00 99,00 95,00 112,00 139,00 115,00 125,00 125,00

49,50 49,00 49,00 49,00 49,00 49,00 49,00

DEKORURNER

Parafinhyssing 1,8mm 500gr 500m Bindetråd sort 19/35 1,1mm 2,5kg Bindetråd svart 18x35 1,2mm 2,5kg Bindetråd sort 19/25 1,1mm 2,5kg Bindetråd grønn 22/40 0,7mm 2,5kg Bindetråd grønn 20/40 0,9mm 2,5kg Bindetråd grønn 19/40 1,1mm 2,5kg Bindetråd grønn 21/40 0,8mm 2,5kg

Mljøbånd 10mm mørk lilla 250m Miljøbånd 10mm rød 250m Miljøbånd 10mm sølv 250m Miljøbånd 10mm sort 250m Miljøbånd 10mm oliven250m Miljøbånd 10mm hvitt 250m Miljøbånd 10mm sjkoladebrun 250m

KURV/SINK/UNDERLAG/NATUR

3007 413848 413948 413448 70400 90400 10350 80400

9370 9300 9305 9323 9341 9353 9390

BINDERI STICKS

119,00

INTERIØR/SMÅPYNT

Sisalhår natur hvit bleket 500 gr Stor pose

Pris

LYSESTAKER/LYKTER

1300-006

Varenummer Varebeskrivelse

LYS

Pris

HAGEMILJØ

Varenummer Varebeskrivelse

BORDPYNT

binderi – vi har også:

Edelweiss 139

GRAVPYNT

TEMA


Binderi sticks

Sommerfugler, püskekyllinger, hjerter eller fugler: Her finner du det lille ekstra som gjør at du kan skape de vakreste buketter og oppsatser til alle anledninger.

140 Edelweiss


Edelweiss 141


TEMA

Super pris!

binderi – sticks

151669

Kylling pjusk gul 7cm på 20cm pinne Ant.: 36

151670

Kylling pjusk hvit 7cm på 20cm pinne Ant.: 36

Super pris! 151671

151672

Kylling pjusk i rede gul 7cm på 20cm pinne Ant.: 24

Kylling pjusk i rede hvit 7cm på 20cm pinne Ant.: 24

151673

Rede m/3egg 5cm på 20cm pinne Ant.: 30

Super pris! 151674

151675

153047

161533

Egg m/fjær på pinne ass.frg. 3x4cm på 20cm pinne Ant.: 24

Høne på pinne Velkommen 12x41cm Ant.: 18

161794

Hjerte metall 4,5cm 4 ass farger på pinne Ant.: 48

161291

Øyenstikker 12x10cm 3 ass farger i tre Ant.: 24

142

151676

Egg m/fjær på pinne ass. frg. 4x6cm på 20cm pinne Ant.: 24

Hane/høne naturfrg. 6,5x12cm på 20cm pinne Ant.: 24

161532

Egg 4cm mix på pinne Ant.: 48

161795

Hjerte metall 7,5cm 4 ass farger på pinne Ant.: 24

161292

Øyenstikker 16x13cm 3 ass farger i tre Ant.: 24

Egg 6cm mix på pinne Ant.: 36

161792

Blomst lang mix 4frg i tre 8,8x13cm Ant.: 24

Egg m/kylling 6cm på pinne Nedsatt 50% Ant.: 24

161736

Fugl m/vindmølle 7cm på pinne mix farger Netto Ant.: 24

161793

Fugl metall 5,5cm 4 ass farger på pinne Ant.: 48

161500

161768

Fugl metall 7,5cm 4 ass farger på pinne Ant.: 24

161501

Blomst mix 4frg i tre 10x10cm Ant.: 24

161528

Blomst i tre mix farger 16cm Ant.: 24


VÅR/SOMMER 2018 KRUKKER

161523

161503

142508

142506

161765

Fuglehus mix farger 5,5x2,8cm på pinne Ant.: 24

Ugle på pinne mix 4frg metall 6,3x27cm Ant.: 24

Vårkampanje

210238

Sommerfugl på pinne 11cm mix farger Netto Ant.: 24

Vårkampanje

161509

210233

Fugl acryl mix 4frg på pinne 4,5x30cm Ant.: 24

Sommerfugl acryl MIX 12x5frg. 7x5cm pinne Netto Ant.: 60

161316

161317

Fuglehus 11x15cm grått tre Ant.: 24

161018

Fuglehus 5,5x10cm hvitt på pinne Ant.: 24

161017

Fuglehus 9x8cm hvitt på pinne Ant.: 24

161770

Fuglehus m/prikker 9.7cm på pinne mix farger Ant.: 12

Marihøne på pinne 7.5cm mix farger Netto Ant.: 24

161307

Vannkanne 7cm grønn/blå/ rosa på pinne Ant.: 36

161306

Vannkanne 8cm m/blomst grønn/blå/rosa på pinne Ant.: 36

Edelweiss 143

GRAVPYNT

161735

HAGEMILJØ

BORDPYNT

LYS

Fuglehus 11x15cm hvitt tre Ant.: 24

LYSESTAKER/LYKTER

INTERIØR/SMÅPYNT

Øyenstikker acryl MIX 12x5frg 8x11cm Netto Ant.: 60

Sommerfugl 7x5cm 4mix farger stick porselen Ant.: 24

BINDERI STICKS

Fugl 3x5cm porselen 4 ass farger Ant.: 24

KURV/SINK/UNDERLAG/NATUR

DEKORURNER

Fuglehus 5,5x2,5cm metall MIX rosa/ grønn/blå på pinne Ant.: 24

GLASSVASER/POTTER

142342


TEMA

binderi – sticks

151694

Hjerte 5cm rød m/ glitter på pinne Ant.: 24

151700

Hjertedryss 6x4cm hvit m/glitter på pinne Ant.: 24

Hjertedryss 6x4cm sølv m/glitter på pinne Ant.: 24

161631

161632

Trehjerte på pinne 7cm+14,50 hvit m/ glitter Ant.: 24

Fugl gråbrun m/fjær 14cm på pinne Ant.: 24

144

151701

Hjertedryss 6x4cm gull m/glitter på pinne Ant.: 24

Trehjerte på pinne 7cm+14,50 rød m/ glitter Ant.: 24

161451

161624

KJÆRE VENN i tre 10cm hvit på pinne Ant.: 12

Fugl m/fjær 12x3,5x23 hvit Ant.: 24

180209

GLAD I DEG i tre hvit på pinne Ant.: 24

161633

Trehjerte på pinne 7cm+14,50 gull m/ glitter Ant.: 24

180254

Fugl m/fjær 14x3,5x24 hvit Ant.: 24

161573

ELSKER DEG i tre hvit på pinne Ant.: 24

Hjerte 7cm rød m/ glitter på pinne Ant.: 24

151699

180255

161576

151693

161030

Fugl 10,5x4,5cm tre hvit på pinne Ant.: 12

SAVNER DEG på pinne 8-10+20cm hvit Ant.: 24

180211

Fugl brun/hvit m/fjær 9cm på pinne Ant.: 24

151702

Hjertedryss 6x4cm rød m/glitter på pinne Ant.: 24

161634

Trehjerte på pinne 7cm+14,50 sølv m/ glitter Ant.: 24

161625

SAVNER DERE på pinne 8-10+20cm hvit Ant.: 24

180212

Fugl gråbrun m/fjær 12cm på pinne Ant.: 24


VÅR/SOMMER 2018 KRUKKER

161750

161752

161751

161448

161449

161386

161798

161799

161801

God Påske i tre 5cm hvit på pinne Ant.: 24

Nyt Dagen i tre 5cm hvit på pinne Ant.: 24

151703

151704

God Helg hvit 10x2.1x20cm på pinne Ant.: 24

God Bedring hvit 10x2.3x20cm på pinne Ant.: 24

VELKOMMEN i tre 15cm hvit på pinne Ant.: 12

161390

161574

God Sommer i tre 5cm hvit på pinne SE:24 Ant.: 24

161575

LYKKE i tre hvit på pinne Ant.: 24

KLEM i tre hvit på pinne Ant.: 24

161450

161388

GRATULERER i tre 10cm hvit på pinne Ant.: 12

Gratulerer i tre 5cm hvit på pinne Ant.: 24

Til Lykke i tre 5cm hvit på pinne Ant.: 24

Summer feeling 15cm hvit på pinne Ant.: 12

161797

Du är en stjärna 15cm hvit på pinne Ant.: 12

161800

Kârlek 10cm hvit på pinne Ant.: 24

Enjoy life 15cm hvit på pinne Ant.: 12

SAKNAD på pinne 8-10+20cm hvit Ant.: 24

161626

SAKNAR ER på pinne 8-10+20cm hvit Ant.: 24

161627

GRATTIS på pinne 8-10+20cm hvit Ant.: 24

161630

KRAM på pinne 5x3+14,50 hvit Ant.: 24

Edelweiss 145

GRAVPYNT

161623

HAGEMILJØ

BORDPYNT

LYS

Congratz 10cm hvit på pinne Ant.: 24

LYSESTAKER/LYKTER

INTERIØR/SMÅPYNT

VELKOMMEN i tre 10cm hvit på pinne Ant.: 12

God sommer 10cm på pinne SE: 24 Ant.: 24

BINDERI STICKS

Nyt dagen 10cm på pinne Ant.: 24

KURV/SINK/UNDERLAG/NATUR

DEKORURNER

God Påske 10cm på pinne Ant.: 24

GLASSVASER/POTTER

161389

161387


TEMA

binderi – sticks

161725

161726

Blad langt m/wire 5.5x13.5+15cm gull Ant.: 36

180249

180250

Blad m/wire 10+15cm gull Ant.: 16

210127

Diamantnål 1-6mm 100stk Ant.: 1

6204-003

Bukettholder fluffy 15cm brun Ant.: 12

180253

Blad m/wire 10+15cm hvit Ant.: 16

210130

Diamantnål 2-8mm 72stk Ant.: 1

Blad langt m/wire 5.5x13.5+15cm rød Ant.: 36

180252

Blad m/wire 10+15cm sølv Ant.: 16

210126

161727

Blad langt m/wire 5.5x13.5+15cm sølv Ant.: 36

210134

Perlenål rosa 80stk 8mm-5,5cm Ant.: 10

6204-004

Bukettholder fluffy 20cm brun Ant.: 16

Blad m/wire 10+15cm rød Ant.: 16

210133

Perlenål rosa 40stk 10mm-6,5cm Ant.: 10

6205-002

Bukettholder fluffy blek15cm Ant.: 12

Perlenål krem 40stk 10mm-6,5cm Ant.: 10

6205-003

Bukettholder fluffy blek 20cm Ant.: 16

Vannperler: 71221

Vannperler 1,5-2cm klar 20gr. Ant.: 50

71222

Vannperler Maxi 2,5-3cm klar 20gr. Ant.: 25

71224

Vannperler Rosa små 20gr. Ant.: 25

146

70743

Bukettholder bleket 20cm Nettopris Ant.: 24

70744

Bukettholder bleket 25cm Nettopris Ant.: 16

211-541

Sisalhjerte tåkelilla/rosa mix 7,5cm Ant.: 20


VÅR/SOMMER 2018

211-510

211-511

211-519

211-520

211-521

211-522

123275

123278

123273

123276

Sisalhjerte lys og mørk lilla 7,5cm 10stk Ant.: 20

Sisalhjerte lilla 5cm Ant.: 24

Sisalhjerte lilla 7,5cm Ant.: 20

123277

Sisalhjerte lys grønn/lys turkis 7,5cm Ant.: 20

1310-007

Sisalhjerte rødt 7,5cm 10stk Ant.: 20

1310-006

211-523

Sisalhjerte rødt 5cm 12 stk Ant.: 24

Sisalhjerte babyrosa 5cm SE:24 Ant.: 12

1310-000

211-525

211-524

Sisalhjerte babyrosa 7,5cm SE:20 Ant.: 20

Sisalhjerte krem 5cm Ant.: 24

211-526

1310-001

211-527

1310-002

211-528

Sisalhjerte krem 7,5cm 10stk Ant.: 20

Sisalhjerte krem 10cm 6stk Ant.: 12

Sisalhjerte babyrosa 10cm SE:12 Ant.: 12

Sisalhjerte babyblå 5cm Ant.: 12 Sisalhjerte babyblå 7,5cm Ant.: 20

Sisalhjerte babyblå 10cm Ant.: 12

Edelweiss 147

LYSESTAKER/LYKTER

INTERIØR/SMÅPYNT

Sisalhjerte lys grønn/lys turkis 5cm Ant.: 24

BINDERI STICKS

123274

LYS

Sisalhjerte brun/sand 7,5cm Ant.: 20

Sisalhjerte blå/blågrå 7,5cm Ant.: 20

BORDPYNT

Sisalhjerte brun/sand 5cm Ant.: 24

Sisalhjerte blå/blågrå 5cm Ant.: 24

HAGEMILJØ

Sisalhjerte lime/grønn mix 7,5cm Ant.: 20

GRAVPYNT

Sisalhjerte lime/grønn mix 5cm Ant.: 24

KURV/SINK/UNDERLAG/NATUR

DEKORURNER

Sisalhjerte lys og mørk lilla 5cm Ant.: 24

GLASSVASER/POTTER

KRUKKER

binderi - sisalhjerter


Interiør og småpynt

148 Edelweiss


Søte pasteller, spennende ­fasonger, nostalgiske 70-talls­ mønstre eller trendy flamingoer – i vår og sommer ligger alt til rette for å leke med tilbehøret.

Edelweiss 149


TEMA

interiør – vaser

151784

Håndlaget kunstglasvvase 12x12cm rosa Ant.: 12

151785

Håndlaget kunstglassvase 14,5x16cm rosa Ant.: 12

Nyheter!

151781

Håndlaget kunstglassvase blå/sandfarget 18x34,5cm Ant.: 4

170272

Vase 18x16cm plomme Ant.: 8

150 Edelweiss

151782

Håndlaget kunstglassvase blå/sandfarget 23x26,5cm Ant.: 4

170273

Vase 24x20cm plomme Ant.: 4

Favorit ten!


Edelweiss 151

GRAVPYNT

HAGEMILJØ

BORDPYNT

LYS

LYSESTAKER/LYKTER

INTERIØR/SMÅPYNT

BINDERI STICKS

KURV/SINK/UNDERLAG/NATUR

DEKORURNER

GLASSVASER/POTTER

KRUKKER

VÅR/SOMMER 2018

Unike håndlagde vaser i kunstglass!


TEMA

interiør – vaser

152301

Vase porselen 9x15,3cm rosa matt Ant.: 12

152302

Vase porselen 9x15,3cm gul matt Ant.: 12

lys s rd å g re r e H d e m å s g Prøv o

152303

152304

152305

152306

Orkidepotte/Vase porselen 10x12,5cm hvit matt Ant.: 12

Vase porselen 9x10,8cm hvit matt Ant.: 12

Vase porselen 10x12,5cm grå matt Ant.: 12

Vase porselen9x10,8cm grå matt Ant.: 12

Nyheter!

153216

Vase rund sort matt stripet 11,5x13cm Ant.: 12

152 Edelweiss

153217

Vase rund sort matt stripet 12,5x19,5cm Ant.: 12


Edelweiss 153

GRAVPYNT

HAGEMILJØ

BORDPYNT

LYS

LYSESTAKER/LYKTER

INTERIØR/SMÅPYNT

BINDERI STICKS

KURV/SINK/UNDERLAG/NATUR

DEKORURNER

GLASSVASER/POTTER

KRUKKER

VÅR/SOMMER 2018

som n le e s r o p i r e s va å m s Nydelige r! e k ta s e s ly m o s s e k u r også kan b


TEMA

interiør – vaser

170258

Vase glass 10x7cm gråblå mix klar/matt Ant.: 24

170260

Vase glass 13x9cm gråblå mix klar/matt Ant.: 16

Vase glass 10x7cm stålgrå mix klar/matt Ant.: 24

170262

170263

170264

170265

170266

170267

Vase glass 20x18cm klar m/riller Ant.: 8

Vase glass 20x18cm stålgrå m/riller Ant.: 8

Vase glass 26x18cm klar m/riller Ant.: 6

170254

Vase rett kantet 15x20,8 grå Ant.: 6

154 Edelweiss

170259

Vase rett kantet 15x20,8 blå Ant.: 6

Vase glass 13x9cm stålgrå mix klar/matt Ant.: 16

Vase glass 20x18cm midnattsblå m/riller Ant.: 8

Vase glass 26x18cm stålgrå m/riller Ant.: 6

170255

170261

Vase glass 26x18cm midnattsblå m/riller Ant.: 6

170268

Vase glass rett 25x12cm stålgrå m/ananasmønster Ant.: 6

170269

Vase glass rett 25x12cm midnattsblå m/ananasmønster Ant.: 9


GRAVPYNT

Edelweiss 155

HAGEMILJØ

BORDPYNT

LYS

LYSESTAKER/LYKTER

INTERIØR/SMÅPYNT

BINDERI STICKS

KURV/SINK/UNDERLAG/NATUR

DEKORURNER

GLASSVASER/POTTER

KRUKKER

VÅR/SOMMER 2018


TEMA

interiør – småpynt

180233

180234

180232

180231

Glassflaske rosa 18x20cm m/kant oppe Ant.: 4

Glassflaske rosa 18x30cm m/kant oppe Ant.: 4

Vase rosa 24x18cm glass m/bobler Ant.: 4

124366

Vase 13x17cm hvit matt m/riller Ant.: 12

170252

Vase konet m/knotter 13,6x21,8 grå Netto Ant.: 8

156 Edelweiss

Vase rosa 18x35cm glass m/bobler Ant.: 4

124443

Vase hvit matt m/riller 13x16cm Ant.: 8

170250

124444

124571

Vase hvit matt m/riller 19x23,5cm Ant.: 6

Vase rund m/knotter 17,8x20 grå Netto Ant.: 8

Vase retro 16x20cm hvit matt Ant.: 8

170253

Vase konet m/knotter 13,6x21,8 blå Netto Ant.: 8

124572

Vase retro 20x25cm hvit matt Ant.: 6

170251

Vase rund m/knotter 17,8x20 blå Netto Ant.: 8


VÅR/SOMMER 2018 KRUKKER GLASSVASER/POTTER DEKORURNER KURV/SINK/UNDERLAG/NATUR BINDERI STICKS INTERIØR/SMÅPYNT

190574

Lyslykt/vase rund mørk lingrå 23x23cm Ant.: 4

190581

Lyslykt/vase rund midnattsblå 23x23cm Ant.: 4

Lyslykt/vase rund mørk sjøgrønn 19x19cm Ant.: 8

190576

Lyslykt/vase rund mørk sjøgrønn 23x23cm Ant.: 4

190615

Lyslykt rund m/bambushåndtak 23x26,50 mørksjøgrønn Netto Ant.: 8

Edelweiss 157

GRAVPYNT

190575

HAGEMILJØ

BORDPYNT

t! k ly s ly r e ll e e s va m o s t Flot

LYSESTAKER/LYKTER

Lyslykt/vase rund mørk lingrå 19x19cm Ant.: 8

LYS

190573


TEMA

interiør – vaser og lykter

180268

Glassvase blågrå 21,5x15,5cm Ant.: 8

180258

Håndslipt glass!

Lyslykt hvit håndskåret 20x13,5cm m/striper Ant.: 8

180260

Lyslykt mørk blå håndskåret 20x13,5cm m/striper Ant.: 8

158 Edelweiss

180269

Glassvase blågrå 20x28,5cm Ant.: 4

180259

Lyslykt hvit håndskåret 22x17,5cm m/striper Ant.: 4

180261

Lyslykt mørk blå håndskåret 22x17,5cm m/striper Ant.: 4


GRAVPYNT

Edelweiss 159

HAGEMILJØ

BORDPYNT

LYS

LYSESTAKER/LYKTER

INTERIØR/SMÅPYNT

BINDERI STICKS

KURV/SINK/UNDERLAG/NATUR

DEKORURNER

GLASSVASER/POTTER

KRUKKER

VÅR/SOMMER 2018


TEMA

interiør – minivaser

210201

210202

Minivase 8x8x10,5cm glass klar Ant.: 24

210061

210062

Minivase glass 6,5x13cm Ant.: 24

161755

Minivase blå 5.5x12cm 2 mix design Ant.: 16

210358

Minivase 8,5x8,5x22cm glass klar Ant.: 24

210064

Minivase glass 4,5x9cm Ant.: 24

161757

Minivase kantet 5x11cm blå Ant.: 24

210360

Minivase glass 7,2x6,5cm sølv Ant.: 24

Minivase glass 7,2x6,5cm Ant.: 24

161756

Minivase lys grønn 5.5x12cm 2 mix design Ant.: 16

Minivase 8x8x10,5cm glass sølv Ant.: 24

151602

Minivase/flaske 6,5cm mørk grå Ant.: 24

161758

123330

Minivase kantet 5x11cm lys grønn Ant.: 24

Minivase 4 på fat hvit 9x11,5cm Ant.: 12

160 Edelweiss

153314

Minivase 4 på fat sølv 9x11,5cm Ant.: 12

Minivase/flaske 12,5cm mørk grå Ant.: 24

Minivaser på fat 30,2x6,7x11,3cm hvit Ant.: 12

Nyhet!

153313

151603

123710

Minivase 6stk i lenke hvit matt 26x8,5cm Ant.: 12


VÅR/SOMMER 2018

161673

Lyspære,vase 6,5x10,8cm klar Ant.: 24

170227

Lyspære,vase skjev ,5x10,8cm klar Ant.: 24

161674

Lyspærevase 8x13,5cm gull Ant.: 16

124208

Minivase 6x10 gull Ant.: 24

Lyspærevase 9x16,5cm gull Ant.: 16

142608

124209

Vase porselen 9.5x14cm hvit matt Ant.: 12

Minivase 7x12,50 gull Ant.: 12

DEKORURNER

170210

123830

123831

Minivase gull/rose gull mix 6,5x16cm Netto Ant.: 24

123965

Minivase sølv 5x11cm Nettopris Ant.: 24

123966

123286

Minivase sølv 6,5x16cm Nettopris Ant.: 24

Minivase sølv ­keramikk 6x19cm Ant.: 24

Minivase 6x7,5cm gull Ant.: 18

150874

Minivase 5,7x11,5cm gull Ant.: 18

151580

Minivase 6x7,5cm sølv Ant.: 18

151579

Minivase 5,7x11,5cm sølv Ant.: 18

Edelweiss 161

GRAVPYNT

150875

HAGEMILJØ

BORDPYNT

LYS

Minivase gull/rose gull mix 5x11cm Netto Ant.: 24

LYSESTAKER/LYKTER

INTERIØR/SMÅPYNT

Pokalpotte mini 11x12 sølv Ant.: 16

Lyspærevase 9x16,5cm klar m/ sølvtopp Ant.: 16

GLASSVASER/POTTER

KRUKKER

124210

161773

KURV/SINK/UNDERLAG/NATUR

Lyspærevase 8x13,5cm klar m/ sølvtopp Ant.: 16

BINDERI STICKS

161772


TEMA

interiør – småpynt

152050

Flamingo rosa 2ass. 20cm Ant.: 16

153244

Dyreskaller 2ass.antikk sort L12,5x38cm, M17,5x26,5cm SE:8 Ant.: 8

162 Edelweiss

152059

Flamingo rosa 33cm Ant.: 8

152054

Papegøye i metallring 17,5cm Ant.: 16

152053

Flamingo rosa 46cm Ant.: 4

152058

Papegøye i metallring 31,5cm Ant.: 12


Edelweiss 163

GRAVPYNT

HAGEMILJØ

BORDPYNT

LYS

LYSESTAKER/LYKTER

INTERIØR/SMÅPYNT

BINDERI STICKS

KURV/SINK/UNDERLAG/NATUR

DEKORURNER

Trendalarm! GLASSVASER/POTTER

KRUKKER

VÅR/SOMMER 2018


TEMA

interiør – småpynt

151082

151083

Vase/potte 20,5x19,5cm gull m/riller Ant.: 8

Vase/potte 24x24,5cm gull m/riller Ant.: 4

124218

Flaske/vase m/hanker 12x15,5cm gull Ant.: 8

124264

124220

Flaske/vase m/hanker 12x20,5cm gull Ant.: 6

124265

Vase retro 9x29cm gull Ant.: 8

Vase retro 9,5X35cm gull Ant.: 6

Serie på t re vaser

124432

Vase 10,5x12cm matt gull Ant.: 12

164 Edelweiss

124433

Vase 14x15,5cm matt gull Ant.: 12

124434

Vase 18x19cm matt gull Ant.: 6


VÅR/SOMMER 2018

150866

150867

Vase kule 12,8x20cm brunsort matt Ant.: 12

Vase kule 15,5x25cm brunsort matt Ant.: 6

150788

150790

Lyesetake ­retro 9,5x19,5cm matt gull Ant.: 8

Vase retro 13,5x29,5cm brunsort matt Ant.: 4

150789

Vase retro 13,5x29,5cm matt gull Ant.: 4

Edelweiss 165

DEKORURNER GRAVPYNT

150787

HAGEMILJØ

BORDPYNT

LYS

Lyesetake retro 9,5x19,5cm brunsort matt Ant.: 8

LYSESTAKER/LYKTER

INTERIØR/SMÅPYNT

Vase kule 9,8x16cm brunsort matt Ant.: 18

GLASSVASER/POTTER

KRUKKER

150865

Glasspotte/vase gullstripet 12x20 gull Ant.: 12

KURV/SINK/UNDERLAG/NATUR

124360

Glasspotte gullstripet 12x13 gull Ant.: 12

BINDERI STICKS

124359


TEMA

interiør – service

355551

355552

355565

355566

Krus “Verdens beste pappa” 8,5x10cm hvit/gull porselen Netto Ant.: 12

Krus “Verdens godeste bestemor” 8,5x10cm hvit/gull porselen Netto Ant.: 12

Krus “Verdens beste mamma” 8,5x10cm hvit/gull porselen Netto Ant.: 12

Krus “Verdens godeste bestefar” 8,5x10cm hvit/gull porselen Netto Ant.: 12

355554

Krus “Verdens beste venninne” 8,5x10cm hvit/gull porselen Netto Ant.: 12

355555

Krus “good morning gorgeous” 8,5x10cm hvit/gull porselen Netto Ant.: 12

166 Edelweiss

355553

Krus “Verdens beste venn” 8,5x10cm hvit/ gull porselen Netto Ant.: 12

Flot t på terrassen – eller på frokostbordet!


152529

152525

152530

VÅR/SOMMER 2018

Kopp m/håndtak Ø9x9cm karamell keramikk Ant.: 12

Skål 14x7cm karamell keramikk Ant.: 12

152526

152527

152521

152522

Tallerken Ø27cm karamell keramikk Ant.: 12

Tallerken Ø27cm matt sort keramikk Ant.: 12

Edelweiss 167

GRAVPYNT

Tallerken Ø20cm matt sort keramikk Ant.: 12

HAGEMILJØ

BORDPYNT

LYS

Tallerken Ø20cm karamell keramikk Ant.: 12

LYSESTAKER/LYKTER

Skål 14x7cm matt sort keramikk Ant.: 12

INTERIØR/SMÅPYNT

BINDERI STICKS

Krus 8x11cm karamell keramikk Ant.: 12

GLASSVASER/POTTER

152528

Kopp m/håndtak Ø9x9cm matt sort keramikk Ant.: 12

DEKORURNER

152524

Krus 8x11cm matt sort keramikk Ant.: 12

KURV/SINK/UNDERLAG/NATUR

152523

KRUKKER

Nyhet!


TEMA

interiør – stettefat Stet tefatene er flot te til å vise frem varer i butikken!

Høyde 60 cm

130045

Stettefat oval 2 etg 60cm gull Ant.: 1

130046

Stettefat oval 2 etg 60cm sølv Ant.: 1

Høyde 90 cm

130043

Stettefat oval 3 etg 90cm gull Ant.: 1

168 Edelweiss

130044

Stettefat oval 3 etg 90cm sølv Ant.: 1

130011

Stettefat 3 etg 103cm gull Ant.: 1


VÅR/SOMMER 2018 KRUKKER GLASSVASER/POTTER

130051

130052

Stettefat oval 1 etg 55x28cm sølv Ant.: 1

Høyde 103 cm

KURV/SINK/UNDERLAG/NATUR

DEKORURNER

Stettefat oval 1 etg 55x28cm gull Ant.: 1

Stettefat nikkel 3 etg 103cm Netto Ant.: 1

130013

Stettefat 5 etg 170cm gull Ant.: 1

130014

Stettefat nikkel 5 etg 170cm Netto Ant.: 1

Edelweiss 169

GRAVPYNT

130012

HAGEMILJØ

BORDPYNT

LYS

LYSESTAKER/LYKTER

INTERIØR/SMÅPYNT

BINDERI STICKS

Høyde 170 cm


TEMA

interiør – påskepynt Nyheter!

152821

Høne/Hane mix grå/hvit m/ prikker 6,5x9,5cm keramikk Ant.: 24

152280

Kanin m/egg porselen hvit 23x9cm Ant.: 12

152822

Høne/Hane mix grå/hvit m/ prikker 9x13cm keramikk Ant.: 12

152281

Kanin m/egg porselen hvit 18x8cm Ant.: 12

170 Edelweiss

161753

Egg i tre på bein 16.5cm Ant.: 12

152824

Hare grå m/prikker 17x7cm keramikk Ant.: 12

161766

161767

Høne i tre 13.5cm hvit Ant.: 12

Høne/Hane mix naturfarget 10x9,5cm keramikk Ant.: 24

Høne/Hane mix hvit 10x9cm Ant.: 24

Egg i tre på bein 12cm Ant.: 24

Hare hvit m/prikker 11,5x5,5cm keramikk Ant.: 12

153239

153238

161754

152823

161763

Hare m/metallører 5x14cm mix hvit/gul Ant.: 24

Høne i tre 18cm hvit Ant.: 12

153240

Høne/Hane mix naturfarget 12,5x13cm keramikk Ant.: 24

161764

Hare m/metallører 7x19cm mix hvit/gul Ant.: 12


VÅR/SOMMER 2018

161762

161759

161760

210353

210352

Egg m/fjær 5cm 3 mix hvit/beige/grå Ant.: 12

Egg m/fjær 7cm 3 mix gul/grønn/fersken Ant.: 12

Egg m/glitterstrø 12cm mix 4 farger Ant.: 24

Edelweiss 171

GRAVPYNT

Egg m/glitterstrø 9cm mix 4 farger Ant.: 36

HAGEMILJØ

BORDPYNT

LYS

Egg m/fjær 5cm 3 mix gul/grønn/fersken Ant.: 12

Egg m/fjær 7cm 3 mix hvit/beige/grå Ant.: 12

LYSESTAKER/LYKTER

161761

INTERIØR/SMÅPYNT

BINDERI STICKS

KURV/SINK/UNDERLAG/NATUR

DEKORURNER

GLASSVASER/POTTER

KRUKKER

tå s n a k m o s r re a h te ø S en k s å p r å n å s g o e m m fra er over!


TEMA

interiør – påske- og småpynt

153018

153074

153045

Fuglehus mix 4ass.frg gul,blå,grønn,rosa 5x5cm Ant.: 24

Egg metall 7x10cm mix 2ass hvit/grå Ant.: 24

Egg m/fjær 7x9,5cm 2mix hvit/gul Ant.: 24

Nyhet! 151899

Egg glass m/påfuglfjær 6x8,5cm Ant.: 24

151900

161783

Egg 11cm m/blomst/fugl 3 ass farger Nedsatt 20% Ant.: 24

161294

172 Edelweiss

161782

Egg til heng 6cm m/blomst/ fugl 3 ass farger Nedsatt 20% Ant.: 24

161293

Egg 9cm m/blomstermønster 3 ass farger Ant.: 12

Hjerte m/blomstermønster 8.5cm mix farger Ant.: 12

Fugl glass m/fjær mix 4ass.frg gul,blå,grønn,rosa 4x7cm Ant.: 24

161784

Egg 9cm m/blomst/fugl 3 ass farger Nedsatt 20% Ant.: 24

161738

151901

Egg glass m/påfuglfjær 8x13cm Ant.: 12

161296

Egg 11cm m/blomstermønster 3 ass farger Ant.: 12

161739

Hjerte m/blomstermønster7cm mix farger Ant.: 24

Egg 6cm m/blomstermønster 3 ass farger til heng Ant.: 24

161734

Hjerte metall 7x10cm mix farger Ant.: 24


VÅR/SOMMER 2018

161015

Fuglehus 8x9cm hvitt m/barketak Ant.: 24

161016

Fuglehus 5,5x10,5cm hvitt m/ barketak Ant.: 24

161302

161303

Metallhjerte 10cm hvit m/dekor Ant.: 24

Metallhjerte 13cm hvit m/dekor Ant.: 24

DEKORURNER

Egg m/fjær 5cm 3 mix hvit/ grønn/rosa Ant.: 12

161084

161737

161749

Sommerfugler 3,8x3,2cm keramikk 4sett assortert Ant.: 12

Fuglehus egg 7cm mix farger Ant.: 24

Fuglehus tre 8x13cm mix farger Ant.: 24

161769

Fuglehus m/prikker 9.7cm mix farger Ant.: 12

Edelweiss 173

GRAVPYNT

161740

HAGEMILJØ

BORDPYNT

LYS

Spade metall 13cm mix farger Ant.: 24

LYSESTAKER/LYKTER

INTERIØR/SMÅPYNT

Fuglehus metall 7x10cm mix farger Ant.: 16

GLASSVASER/POTTER

KRUKKER

161733

153019

Hare porselen 7x16cm mix gul/grønn Ant.: 16

KURV/SINK/UNDERLAG/NATUR

142625

Hare porselen 6x12cm mix gul/grønn Ant.: 24

BINDERI STICKS

142624


TEMA

interiør – småpynt

161742

161741

161744

161743

161746

161745

161748

161747

Hjerte 14x11cm i tre mix farger Ant.: 24

Blomst i tre 13.5cm mix farger Nedsatt 15% Ant.: 24

Blomst lasercut 8cm mix farge Ant.: 36

Sommerfugl lasercut 8cm mix farger Ant.: 36

174 Edelweiss

Hjerte 17x14cm i tre mix farger Ant.: 12

Blomst i tre 17cm mix farger Nedsatt 15% Ant.: 12

Blomst lasercut 10cm mix farger Ant.: 36

Sommerfugl lasercut 10cm mix farger Ant.: 36


142493

VÅR/SOMMER 2018

153241

Fugl porselen hvit mix 2ass. 8,5x5,4cm Ant.: 24

142494

Fugl 14x9cm gråbrun poly Ant.: 12

142495

DEKORURNER

Fulger mix naturfarget 21x16cm keramikk Ant.: 12

142492

Fugl 18x12cm gråbrun poly Ant.: 12

Ugle 11x12cm gråbrun poly på pinne Ant.: 12

142621

Fugl hvit porselen 8x5cm Ant.: 16

142622

Fugl på stubbe 7x12.5cm hvit porselen Ant.: 12

142623

Fugl på stubbe 9x15.5cm hvit porselen Ant.: 8

Engel m/hjerte 5,5x4,3x9,7cm hvit Ant.: 24

142577

Engel m/hjerte 7,2x6,2x14,8cm hvit Ant.: 12

142578

Engel m/hjerte 9,8x7,9x19,4cm hvit Ant.: 8

142611

Ekorn hvit poly 15x14cm Ant.: 24

Edelweiss 175

GRAVPYNT

142576

HAGEMILJØ

BORDPYNT

LYS

Vakre engler

LYSESTAKER/LYKTER

INTERIØR/SMÅPYNT

Fugl 8,5x6cm gråbrun poly Ant.: 24

GLASSVASER/POTTER

152255

KURV/SINK/UNDERLAG/NATUR

Fugl porselen hvit mix 2ass. 10x7cm Ant.: 24

BINDERI STICKS

152253

KRUKKER

Nyheter!


176 Edelweiss


Lysestaker og lykter Vakre lysestaker, flotte lyslykter og kreative lysholdere gir en ­koselig stemning i hjemmet. ­ Levende lys er perfekt på ­festbordet, og gir hygge på hverdagsbordet.

Edelweiss 177


TEMA

lysestaker, holdere, lykter

151789

Lyslykt håndskåret 10x10cm koksgrå Ant.: 12

151790

Lyslykt håndskåret 15x15cm koksgrå Ant.: 12

151791

Lyslykt håndskåret 20x20,5cm koksgrå Ant.: 6

Nyheter!

152584

152585

152586

152587

Lyslykt midnattblå 15x15cm m/bregne mønster Ant.: 6

Lyslykt/Vase midnattblå 18x18,5cm Ant.: 6

152550

Lyslykt bladgrønn håndslepet 15x15cm Ant.: 6

178 Edelweiss

152551

Lyslykt bladgrønn håndslepet 20x20cm Ant.: 4

Lyslykt midnattblå 20x20cm m/bregne mønster Ant.: 4

Lyslykt/Vase midnattblå 22,5x23cm Ant.: 4

152552

Lyslykt grå håndslepet 15x15cm Ant.: 6

152553

Lyslykt grå håndslepet 20x20cm Ant.: 4


Edelweiss 179

GRAVPYNT

HAGEMILJØ

BORDPYNT

LYS

LYSESTAKER/LYKTER

INTERIØR/SMÅPYNT

BINDERI STICKS

Fargerikt i vinduskarmen! KURV/SINK/UNDERLAG/NATUR

DEKORURNER

GLASSVASER/POTTER

KRUKKER

VÅR/SOMMER 2018


TEMA

lysestaker, holdere, lykter

151711

Lysestake til 4T-lys metall/ glass 12x12cm Ant.: 12

151712

Lysestake til 9T-lys metall/ glass 20x20cm Ant.: 8

180264

Lyslykt hvit håndskåret 18x23,5cm Ant.: 4

180205

Lyslykt håndskåret 10x10cm hvitt glass Ant.: 12

180204

Lyslykt håndskåret 14x15cm hvitt glass Ant.: 12

180228

Lyslykt hvit 25,5x16cm håndskåret glass Ant.: 4

180203

Lyslykt håndskåret 18x23cm hvitt glass Ant.: 4

Håndslipte glass

180235

Lyslykt håndskåret 10x10cm mørk blå Ant.: 12

180 Edelweiss

150902

Lyslykt håndskåret 10x10cm cognacbrun Ant.: 12

150903

Lyslykt håndskåret 14x15cm cognacbrun Ant.: 12


Edelweiss 181

GRAVPYNT

HAGEMILJØ

BORDPYNT

LYS

LYSESTAKER/LYKTER

INTERIØR/SMÅPYNT

BINDERI STICKS

KURV/SINK/UNDERLAG/NATUR

Bruk noen av ­skålene til blomst­er! DEKORURNER

GLASSVASER/POTTER

KRUKKER

VÅR/SOMMER 2018


TEMA

lysestaker, holdere, lykter Nyheter!

153288

153289

Lysestake sølv 5x10cm til antikklys Ant.: 24

Lysestake gull 5x10cm til antikklys Ant.: 24

153290

Lysestake sort 5x10cm til antikklys Ant.: 24

Husk store t-lys!

153321

153322

153323

153324

153329

153330

153333

153334

124549

124550

124551

124552

Lyslykt rett m/glass sølv 10x10,5cm Ant.: 12

T-lysholder sølv 6x3,5cm keramikk SE: 36 Ant.: 36

Lyslykt m/svart fot 10,5x12cm Netto Ant.: 12

182 Edelweiss

Lyslykt rett m/glass sølv 12x14cm Ant.: 12

T-lysholder gull 6x3,5cm keramikk SE: 36 Ant.: 36

Lyslykt m/svart fot 18,5x18cm Netto Ant.: 6

Lyslykt rett m/glass gull 10x10,5cm Ant.: 12

T-lysholder sølv rund retro 14x4,5cm keramikk SE:24 Ant.: 24

Lysestake svart 8,5x9cm m/glass Netto Ant.: 12

Lyslykt rett m/glass gull 12x14cm Ant.: 12

T-lysholder gull rund retro 14x4,5cm keramikk SE:24 Ant.: 24

Lysestake svart 9x15cm m/glass Netto Ant.: 12


GRAVPYNT

Edelweiss 183

HAGEMILJØ

BORDPYNT

LYS

LYSESTAKER/LYKTER

INTERIØR/SMÅPYNT

BINDERI STICKS

KURV/SINK/UNDERLAG/NATUR

DEKORURNER

GLASSVASER/POTTER

KRUKKER

VÅR/SOMMER 2018


TEMA

lysestaker og lykter

152475

152477

Lysestake 13x8,5cm fancy white keramikk Ant.: 18

Lysestake 13x8,5cm fancy black keramikk Ant.: 18

152497

152498

Lysestake 14,5x3,5cm fancy white keramikk Ant.: 16

Lysestake 14,5x3,5cm fancy black keramikk Ant.: 16

Nyhet!

152327

Lyslykt hvitt proselen 9x10,5cm Ant.: 12

190672

Lysestake glass 6x7cm røkgrå Netto Ant.: 24

190674

Lysestake glass 6x12,5cm røkgrå Netto Ant.: 24

152413

152415

Lyslykt keramikk offwhite m/ bambushåndtak 12,5x14cm Ant.: 8

190671

Lysestake glass 6x7cm klar Netto Ant.: 24

Lyslykt keramikk offwhite m/ bambushåndtak 15,5x21cm Ant.: 8

190673

Lysestake glass 6x12,5cm klar Netto Ant.: 24

151609

Lysestake glass 6x7cm sølv Netto Ant.: 24

151610

Lysestake glass 6x12,5cm sølv Netto Ant.: 24

Tøffe ret ro-­ lysestaker!

124507

Lysestake retro 12x10cm sølv Ant.: 12

184 Edelweiss

124508

Lysestake retro 12x15cm sølv Ant.: 8

124222

Lysestake retro 12x10cm gull Ant.: 12

124223

Lysestake retro 12x15cm gull Ant.: 8

124408

Lysestake retro 12x10cm midnattsblå Ant.: 12

124409

Lysestake retro 12x15cm midnattsblå Ant.: 8


GRAVPYNT

Edelweiss 185

HAGEMILJØ

BORDPYNT

LYS

LYSESTAKER/LYKTER

INTERIØR/SMÅPYNT

BINDERI STICKS

KURV/SINK/UNDERLAG/NATUR

DEKORURNER

GLASSVASER/POTTER

KRUKKER

VÅR/SOMMER 2018


TEMA

lysestaker, holdere, lykter

60! e id s e s – r e k k u r k i å Finne s ogs

124503

124504

124501

210364

210365

170230

Lysestake hvit stripet 24cm Ant.: 12

Lyslykt firkantet klar m/fot 10x10,5cm Ant.: 12

170270

Lysestake hvit stripet 29cm Ant.: 8

Lyslykt firkantet klar m/fot 12x13,5cm Ant.: 12

Glasspotte firkantet m/stativ 10x20cm grågrønn Ant.: 12

186 Edelweiss

Lysestake blåstripet 24cm Ant.: 12

Lyslykt rett 14,4x20cm klart glass m/bobler Ant.: 9

170271

Glasspotte firkantet m/stativ 14x25cm grågrønn Ant.: 8

124502

Lysestake blåstripet 29cm Ant.: 8

124430

Lysestake 9,5x15,5cm blå keramikk Ant.: 12

170231

Lyslykt rett 16,3x25cm klart glass m/bobler Ant.: 6

170256

Glasspotte firkantet m/stativ 10x10x19 klar/mørk brun Ant.: 12

210362

Lyslykt firkantet 12x12cm sotet glass Ant.: 12

170257

124431

Lysestake 10x24cm blå keramikk Ant.: 12

210363

Lyslykt firkantet 12x24cm sotet glass Ant.: 6

Glasspotte firkantet m/stativ 14x14x25 klar/mørk brun Ant.: 8


VÅR/SOMMER 2018 KRUKKER

150835

Lysestake 7,8x15,7cm gull Ant.: 16

150836

Lysestake 8x20,5cm gull Ant.: 12

151576

Lysestake 7,8x15,7cm sølv Ant.: 16

151577

Lysestake 8x20,5cm sølv Ant.: 12

150847

Lysestake 11,5x25cm matt gull Ant.: 12

Lysestake 11x31,5cm matt gull Ant.: 6

161683

Lysestake glass 12,5x12,5x31,50 mørk grå Ant.: 9

161684

Lysestake glass 12,5x12,5x37 mørk grå Ant.: 9

INTERIØR/SMÅPYNT

150848

BINDERI STICKS

KURV/SINK/UNDERLAG/NATUR

Lysestake 8x20,5cm sort matt Ant.: 12

GLASSVASER/POTTER

150840

Lysestake 7,8x15,7cm sort matt Ant.: 16

DEKORURNER

150839

Lysestake 12x30cm sølv keramikk Ant.: 12

151239

Lysestake 14x38cm sølv keramikk Ant.: 6

151242

Lysestake 12x30cm sort keramikk Ant.: 12

151241

Lysestake 14x38cm sort keramikk Ant.: 6

Edelweiss 187

GRAVPYNT

151240

HAGEMILJØ

BORDPYNT

LYS

LYSESTAKER/LYKTER

Flot te med lyktelys!


TEMA

lysestaker og lykter

123682

Lyslykt 13,5x38cm sølvfot m/glass Ant.: 6

123011

Lysestake sølv keramikk 9,5x31,5cm Ant.: 16

123681

Lyslykt 16,5x44cm sølvfot m/glass Ant.: 4

123012

Lysestake sølv keramikk 10x39cm Ant.: 12

123683

124428

Lyslykt 21x33cm sølv m/glass Ant.: 8

124546

124547

Lysestake 9x25cm sølv Ant.: 12

124429

Lysestake sølv 11x30cm keramikk Ant.: 8

Lysestake 10x30cm sølv Ant.: 12

Lysestake sølv 11x36cm keramikk Ant.: 8

124548

Lysestake 11x35cm sølv Ant.: 12

Høye, flot te lysestaker 123010

Lysestake sølv keramikk 9x17cm Ant.: 12

123292

Lysestake sølv keramikk 9x17cm Ant.: 12

Nyhet!

124395

Lysestake sølv 12x40cm keramikk Ant.: 8

188 Edelweiss

124396

Lysestake sølv 13x50cm keramikk Ant.: 6

355583

Lysestake sølv keramikk 10,5x20cm Ant.: 18

355584

Lysestake sølv keramikk 10,5x15,5cm Ant.: 24


Edelweiss 189

GRAVPYNT

HAGEMILJØ

BORDPYNT

LYS

LYSESTAKER/LYKTER

INTERIØR/SMÅPYNT

BINDERI STICKS

KURV/SINK/UNDERLAG/NATUR

DEKORURNER

GLASSVASER/POTTER

fekt r e p r e s s la g v a e n te a Lysf er på. jø il m å m s ve ti ra o k e d til å lage sely e y ø h d e m n jo s a in b Og i kom flot t. staker blir det ekst ra KRUKKER

VÅR/SOMMER 2018


TEMA

lysestaker og lykter

124111

Lysestake gull keramikk 9,5x31,5cm Ant.: 16

124235

124236

124114

124113

124361

124362

Lysestake kantet 8,5x21,5cm gull Ant.: 12

Lysestake 9x15cm gull Ant.: 12

Lyslykt m/gullfot D10+10 gull Ant.: 12

190 Edelweiss

Lysestake kantet 10,5x28,5cm gull Ant.: 8

Lysestake gull keramikk 8,5x9cm Ant.: 12

Lyslykt m/gullfot D18+16 gull Ant.: 6

124112

Lysestake gull keramikk 10x39cm Ant.: 12

124233

Lysestake rett 10x19,3cm gull Ant.: 8

124115

Lysestake gull 8,5x9cm m/glass Ant.: 12

124204

Lyslykt gullfot m/glass 13,5x38 gull Ant.: 6

124234

Lysestake rett 10x23,5cm gull Ant.: 8

124116

Lysestake gull 9x15cm m/glass Ant.: 12

124205

Lyslykt gullfot m/glass 16,5x44,50gull Ant.: 4


VÅR/SOMMER 2018

123283

Lysestake sølv keramikk 11,5x9cm Ant.: 12

124122

Lyslykt rett 25cm glass m/sølvfot Ant.: 4

DEKORURNER

Lysestake 10x30cm sort Ant.: 12

124123

Lyslykt rett 18,5cm glass m/sølvfot Ant.: 6

151260

123817

Lysestake sølv 8,5x9cm m/ glass Netto Ant.: 12

123818

Lysestake sølv 9x15cm m/ glass Netto Ant.: 12

124119

Lysestake sølv keramikk 11,5x9cm m/glass Ant.: 12

Krystall lysestake til kubbelys 9,5x18cm Ant.: 6

160636

Krystall lysestake til kubbelys 9,5x21cm Ant.: 6

162269

Krystall lysestake 44x13x33cm til 3 kubbelys NETTO Ant.: 4

Edelweiss 191

GRAVPYNT

160637

HAGEMILJØ

BORDPYNT

LYS

Lysestake sølv 7x14cm m/glass Ant.: 1

LYSESTAKER/LYKTER

INTERIØR/SMÅPYNT

Lysestake 2 hoder sølv keramikk 19,5x9x11cm Ant.: 12

151599

Lysestake 9x25cm sort Ant.: 12

Lysestake 9x15cm sølv Ant.: 12

GLASSVASER/POTTER

KRUKKER

123282

151598

123156

KURV/SINK/UNDERLAG/NATUR

Lysestake keramikk 8,5x9cm sølv Ant.: 12

BINDERI STICKS

123141


TEMA

lysestaker og lykter

130059

130060

130074

130073

Lysestake 11x18cm metall/ tre Ant.: 8

Lysestake metall 22cm m/ trefot Ant.: 6

130071

Trefat 25x25cm antikk look Ant.: 12

Lysestake 11x25cm metall/ tre Ant.: 8

130064

130063

Lysestake 40cm metall/tre Ant.: 6

Lysestake 16x47cm metall/ tre Ant.: 6

130068

Lysestake metall 30cm m/ trefot Ant.: 6

Adventstake 10x47cm metall m/trefot Ant.: 4

130075

130061

Trefat 30x30cm antikk look Ant.: 6

Planteskål 22x26cm metall på trefot Ant.: 4

løk! r vå r e k k va r e ll e r te n Fine til sukkule

130062

Planteskål 30x17cm metall på trefot Ant.: 4

192 Edelweiss

130072

Hjerte/stjerne i tre 13cm antikk look til heng Ant.: 12

130069

Sopp 6x9cm i tre antikk look Ant.: 12

130070

Sopp 7x13cm i tre antikk look Ant.: 12


Edelweiss 193

GRAVPYNT

HAGEMILJØ

BORDPYNT

LYS

LYSESTAKER/LYKTER

INTERIØR/SMÅPYNT

BINDERI STICKS

KURV/SINK/UNDERLAG/NATUR

DEKORURNER

Flot t serie i metall og upert s r e t te a f re T . re t o g n ­ma re d n a d e m r e n jo s a in b m i ko ­materialer! GLASSVASER/POTTER

KRUKKER

VÅR/SOMMER 2018


TEMA

lysestaker og lykter

152588

Lyslykt glass mix frg, mørkblå, oliven,nøttebrun 10x9cm Netto Ant.: 24

130048

Lyslykt 9,5x8,5cm gull Ant.: 24

130024

Hjerte m/ krystaller 20cm Ant.: 12

194 Edelweiss

Lyslykt 12x11cm gull Ant.: 12

130025

Lyslykt mosaikk 10x11cm Netto Ant.: 12

Lyslykt mosaikk 8x8cm Netto Ant.: 12

Lyslykt rett rose gull 16x16cm Nettopris Ant.: 8

130047

130030

130032

130023

Hjerte åpent m/ krystaller 20cm Ant.: 12

130026

Hjerte m/ krystaller 25cm Ant.: 6

130049

Lyslykt/vase 13,5x20cm gull Ant.: 8

160606

Hjerte m/krystallprismer langt 15x20cm til heng NETTO Ant.: 24

130031

Lyslykt mosaikk 10x16cm Netto Ant.: 12

130050

Lyslykt 9x14cm gull Ant.: 12

160607

Hjerte m/krystallprismer langt 17x25cm til heng NETTO Ant.: 24


Skap harmoni med farger fra naturen! 195


TEMA

t-lysholdere

151607

T-lysglass 6,8x5,8cm mørk grå Ant.: 24

190633

T-lysglass kraftig m/fot 8,5x7,50klar Ant.: 24

151608

Glasslyktmix i t re ­farger!

151604

T-lysglass 7x7,5cm mørk grå Ant.: 24

Glasslykt mix farger 8cm m/ skinnsnor Ant.: 24

190634

T-lysglass kraftig m/fot 8,5x7,50mørk grå Ant.: 24

190635

190636

T-lysglass kraftig m/fot 8,5x7,50mørk sjøgrønn Ant.: 24

T-lysglass kraftig m/fot 8,5x7,50midnattsblå Ant.: 24

Bestselger! 190625

190626

123737

123812

T-lysglass m/sikksakkmønster 8x9 klar Nedsatt 30% Ant.: 18

T-lys glass hvit m/sølvdekor inni 7,5x6,5cm Netto Ant.: 24

190567

T-lysglass klar 8x9cm m/bobler Ant.: 24

190612

T-lysglass fasettkuttet 10x11,50midnattsblå Netto Ant.: 18

196

T-lysglass m/ovaler 9x9,60 mørk grå Ant.: 24

Glass T-lysholder m/strass. Sett av4stk. 5,8x5,7x13cm Ant.: 12

Krystall t-lysholder 7,5x7,5cm klar m/diamanter Netto Ant.: 24

T-lys glass hvit m/gulldekor inni 7,5x6,5cm Netto Ant.: 24

190669

T-lysglass m/riller 6x6cm røkgrå Netto Ant.: 36

190613

160611

161092

T-lysglass fasettkuttet 10x11,50mørk grå Netto Ant.: 18

123814

Lyslykt hvit m/gulldekor inni 11x16cm Netto Ant.: 12

Lyslykt 8x8cm m/ kvistmotiv hvit porselen Ant.: 24

T-lys glass hvit m/ mønster 7,5x6,5cm Netto Ant.: 24

190670

T-lysglass m/riller 6x6cm petrol Netto Ant.: 36

190569

142496

124121

T-lysglass mørk lingrå 10x11cm fasettkuttet Netto Ant.: 18

124206

T-lysglass m/gullprikker 7,5x6,50hvit Ant.: 24

190570

T-lysglass mørk sjøgrønn 10x11cm fasettkuttet Netto Ant.: 18


GRAVPYNT

Edelweiss 197

HAGEMILJØ

BORDPYNT

LYS

LYSESTAKER/LYKTER

INTERIØR/SMÅPYNT

BINDERI STICKS

KURV/SINK/UNDERLAG/NATUR

DEKORURNER

GLASSVASER/POTTER

KRUKKER

VÅR/SOMMER 2018


TEMA

lysestaker, holdere, lykter

­ Disse flot te bambuspå lyktene gjør seg godt ­te­rrassen.

152385

152386

152388

152389

152390

152391

Lykt 27x23cm grå rund natur m/glass Ant.: 8

Lykt 24x26cm grå rund natur m/glass Ant.: 4

Lykt 30x40cm grå rund natur m/glass Ant.: 4

198 Edelweiss

Lykt 30x27cm grå rund natur m/glass Ant.: 4

Lykt 24x26cm rund lys natur m/glass Ant.: 4

Lykt 30x40cm rund lys natur m/glass Ant.: 4


VÅR/SOMMER 2018 KRUKKER GLASSVASER/POTTER

152593

153249

153250

152606

152607

Lykter bambus natur Sett/2 25x27cm,30x36cm Ant.: 4

Lykt 30x31cm sort bambus netto Ant.: 6

Lykt 36x48cm treverk m/ glass Ant.: 6

Edelweiss 199

GRAVPYNT

Lykt 38,5x41cm treverk m/ glass Ant.: 6

HAGEMILJØ

BORDPYNT

LYS

LYSESTAKER/LYKTER

Lykt 26x27cm sort bambus netto Ant.: 8

INTERIØR/SMÅPYNT

BINDERI STICKS

KURV/SINK/UNDERLAG/NATUR

Lykter bambus sort Sett/2 25x27cm,30x36cm Ant.: 4

DEKORURNER

152592


TEMA

lykter

151264

151262

151265

151263

Lykt 39x38,5cm natur bambus Ant.: 6

Lykt 39x38,5cm sort bambus Ant.: 6

Lykt 44x48cm natur bambus Ant.: 4

Lykt 44x48cm sort bambus Ant.: 4

Bambus!

200370

200371

200372

200373

Lykt i bambus 27x32,5cm natur Ant.: 8

Lykt i bambus 27x32,5cm svart Ant.: 8

200 Edelweiss

Lykt i bambus 33x37cm natur Ant.: 4

Lykt i bambus 23x37cm svart Ant.: 4


VÅR/SOMMER 2018 KRUKKER

190663

Lyslykt metall 10x23cm kobber Ant.: 12

Lyslykt klart glass 24cm Netto Ant.: 12

GLASSVASER/POTTER

161493

161123

161124

Lanterne firk. 21x45cm stålgrå metall/glass Netto Ant.: 6

Lyslykt oval 23x15x17cm mørk grå keramikk Ant.: 4

124393

Lyslykt oval 28x19x29cm mørk grå keramikk Ant.: 4

Edelweiss 201

GRAVPYNT

124392

HAGEMILJØ

BORDPYNT

LYS

LYSESTAKER/LYKTER

Lanterne firk. 21x35cm stålgrå metall/glass Netto Ant.: 6

INTERIØR/SMÅPYNT

BINDERI STICKS

KURV/SINK/UNDERLAG/NATUR

Lyslykt metall 10x17,5cm kobber Ant.: 12

DEKORURNER

161456


TEMA

lysfat

200243

200244

Brett plast sølv 32x18cm Ant.: 36

151605

Lysfat glass 12cm mørk grå Ant.: 20

200263

Lysfat firkantet plast 26x26x3 sølv Ant.: 18

893054

Metallfat 66x10,5cm Ant.: 4

151606

Lysfat glass 12cm sølv Ant.: 20

200262

Lysfat firkantet plast 26x26x3 gull Ant.: 18

202 Edelweiss

200257

Lysfat plast s/2 D22/27cm sølv Ant.: 12

200265

210049

Speil til kubbelys 12cm Ant.: 24

200264

Lysfat rektangulært plast 44x13x2 sølv Ant.: 12

Lysfat rektangulært plast 44x13x2 gull Ant.: 12

893051

Metallfat 68x22,4cm Ant.: 2

Lysfat glass m/kant 33x20cm Ant.: 8

Speil til kubbelys 9cm Ant.: 24

Lysfat plast 35x25cm sølv Ant.: 24

893052

210370

210048

200260

Brett plast sølv 39x25cm Ant.: 24

Metallfat 78,5x25,7cm Ant.: 2

210371

Lysfat glass m/kant 30x30cm Ant.: 6

210368

Lysfat speil oval 32x16cm m/diamantkant Ant.: 12

210369

Lysfat speil oval 36x20cm m/diamantkant Ant.: 6


Edelweiss 203

GRAVPYNT

HAGEMILJØ

BORDPYNT

LYS

LYSESTAKER/LYKTER

INTERIØR/SMÅPYNT

BINDERI STICKS

KURV/SINK/UNDERLAG/NATUR

DEKORURNER

GLASSVASER/POTTER

rd o b te u g li e s o k t e p a k S med planter, lys, skjell dekorert på et fint fat. KRUKKER

VÅR/SOMMER 2018


Lys 204 Edelweiss


Levende lys er alltid riktig, til ­hverdag som til fest. Vi utvider sortimentet med nye farger som passer perfekt inn i trendbildet. Edelweiss 205


TEMA

lys fra Edelweiss

Økologiske lys!

De økologiske lysene fra Edelweiss er Svanemerket. De er laget av 100 % fornybar stearin, er parfymefri og avgir mindre C02 enn andre lys – og er dermed også velegnet for allergikere. De økologiske lysene kommer som kronelys og tre forskjellige størrelser kubbelys. Lysene finnes i 15 ulike farger.

Dekorlys

Vår spesiallagde dekorlyskolleksjon er ­tilpasset de vakre serviettene i Elegance-­ serien fra Ambiente. Lysene kommer i et stort utvalg av størrelser, i farger som garantert matcher serviettene. Kronelysene og kubbelysene finnes i hele 28 forskjellige farger, mens lyktelysene kommer i åtte.

Lakklys

Lakklysene våre gir et spennende innslag i ­interiøret. Lakklysene finnes som parlys, samt i tre forskjellige kubbelys-størrelser. Kubbe­ lysene kommer i fem forskjellige farger, og parlysene finnes i tillegg i gull og sølv.

LYSINFORMASJON Levende lys skaper god stemning og er dekorativt. Men det kan også være farlig dersom man er uforsik­ tig. Her er noen enkle råd som sik­ rer sikker ­brenning av lys, ­samtidig som lyset brenner pent. ■■ Plasser alltid lyset på et rett, ­egnet underlag (lysplate, stake etc). ■■ Ta alltid av plastemballasje ■■ Plasser aldri et lys på TV eller på andre elektriske apparater.

206 Edelweiss

■■ Lys bør stå med en minimums­ avstand på 7–9 cm. ■■ Unngå trekk. ■■ Unngå direkte sollys. ■■ Rens lysets brennekar for støv før det tennes, dette forhindrer soting. ■■ Ved for stor flamme eller om lyset soter – klipp veken. ■■ Veken bør være ca 12 mm. ­Dannes det en «klump» ytterst på veken, bør denne klippes av. ■■ Ved for liten flamme, slukk lyset og tøm ut den flytende stearinen.

■■ Et kubbelys brenner best dersom det brenner 4–5 timer – gjerne lenger – hver gang det er tent. ■■ Ikke flytt eller rør brennende lys. ■■ Det anbefales å slukke lyset når det gjenstår 1–1,5 cm av høyden. ■■ Lys slukkes best ved å dyppe ­veken – og også flammen – ned i den flytende stearinen. ■■ Brennende lys må aldri forlates!


VÅR/SOMMER 2018

Kubbelys 7x15 cm Brennetid: 64t Ant.: 12stk Kr 25,50 stk

Kubbelys 7x20 cm Brennetid: 92t Ant.: 12stk Kr 31,95 stk

GLASSVASER/POTTER

Kubbelys 7x10 cm Brennetid: 40t Ant.: 12stk Kr 18,95 stk

Lyktelys 9,7x14 cm Brennetid: 70t Ant.: 6stk Kr 38,95 stk

Lyktelys 9,7x19 cm Brennetid: 93t Ant.: 6stk Kr 49,50 stk

KURV/SINK/UNDERLAG/NATUR

Lyktelys 9,7x9 cm Brennetid: 48t Ant.: 6stk Kr 27,50 stk

DEKORURNER

Lysinformasjon - LYKTELYS

Kubbelys 7x10 cm Brennetid: 37t Ant.: 12stk Kr 25,95 stk

Kubbelys 7x15 cm Brennetid: 50t Ant.: 12stk Kr 33,95 stk

Kubbelys 7x20 cm Brennetid: 60t Ant.: 12stk Kr 39,95 stk

INTERIØR/SMÅPYNT

Kronelys 2,2x28 cm Brennetid: 9t Ant.: 48stk Kr 4,95 stk

BINDERI STICKS

Lysinformasjon - ØKOLOGISKE LYS

Lysinformasjon - LAKKLYS

Keiserlys 2,7x30 cm Brennetid: 17t Ant.: 24stk Kr 7,50 stk Gull og sølv Kr 11,50

Lysinformasjon HERREGÅRDSLYS

Herregårdslys 3,2x30 cm Brennetid: 26t Ant.: 12stk Kr 14,90 stk

Kubbelys 7x18 cm Brennetid: 80t Ant.: 12stk Kr 35,50 stk

LYSESTAKER/LYKTER

Kubbelys 7x15 cm Brennetid: 60t Ant.: 12stk Kr 31,90 stk

Lysinformasjon KIRI RUSTIKKLYS

LYS

Lysinformasjon KEISERLYS

Kubbelys 7x12 cm Brennetid: 46t Ant.: 12stk Kr 25,50 stk

BORDPYNT

Parlys, 4 i eske 2,2x40 cm Brennetid: 11,5t Ant.: 12stk Kr 48,00 stk

KIRI kronelys 2,2x28 cm Brennetid: 12t Ant.: 57stk Kr 4,45 stk

HAGEMILJØ

Parlys, 4 i eske 2,2x33 cm Brennetid: 8,5t Ant.: 12stk Kr 39,00 stk

Edelweiss 207

GRAVPYNT

Kronelys 2,2x28 cm Brennetid: 10t Ant.: 48stk Kr 4,45 stk

KRUKKER

Lysinformasjon - DEKORLYS


TEMA

dekorlys 424201

Englevev Sizoweb 30cm 5m

62284925

White 2,2x28

67104925

14004925

14005507

67154925

13304925

13305507

67204925

12504925

12505507

67104926

14004926

14006920

67154926

13304926

13306920

67204926

12504926

12506920

67105509

14005509

14006923

67155509

13305509

13306923

67205509

12505509

12506923

67105516

14005516

67155516

13305516

67205516

12505516

White 7x10 White 7x15

White 7x20

62284926

Cream 2,2x28

Cream 7x10 Cream 7x15

Cream 7x20

62285509

Taupe 2,2x28

Taupe 7x10 Taupe 7x15

Taupe 7x20

62285516 Gray 2,2x28

Gray 7x10 Gray 7x15

Gray 7x20

208 Edelweiss

Elegance white 40x40 Elegance white 33x33 Elegance white 25x25

Elegance cream 40x40 Elegance cream 33x33 Elegance cream 25x25

Elegance taupe 40x40 Elegance taupe 33x33 Elegance taupe 25x25

Elegance gray 40x40 Elegance gray 33x33 Elegance gray 25x25

Elegance Pearl white 40x40 Elegance Pearl white 33x33

300207

Englevev Sizolace hvit 30cm 5m Ant.: 6

Elegance Pearl white 25x25

Elegance Pearl cream 40x40

450814

Englevev Sizoweb 30cm 5m

Elegance Pearl cream 33x33 Elegance Pearl cream 25x25

Elegance Pearl taupe 40x40

450805

Englevev Sizoweb 30cm 5m

Elegance Pearl taupe 33x33 Elegance Pearl taupe 25x25

450843

Englevev Sizoweb 30cm 5m


VÅR/SOMMER 2018 KRUKKER

14011112

67150192

13311112

67200192

12511112

67104930

14004930

67154930

13304930

67204930

12504930

67104938

14004938

67154938

13304938

67204938

12504938

67104937

14004937

67154937

13304937

67204937

12504937

Dark Gray 7x15 Dark Gray 7x20

62284930

Black 2,2x28

Black 7x10 Black 7x15

450843

Englevev Sizoweb 30cm 5m

Elegance Dark Grey 33x33 Elegance Dark Grey 25x25

Elegance black 40x40

450793

Englevev Sizoweb 30cm 5m

Elegance black 33x33 Elegance black 25x25

INTERIØR/SMÅPYNT

Black 7x20

Elegance Dark Grey 40x40

DEKORURNER

Dark Gray 7x10

GLASSVASER/POTTER

67100192

KURV/SINK/UNDERLAG/NATUR

Dark Gray 2,2x28

BINDERI STICKS

62280192

Silver 2,2x28

Silver 7x10 Silver 7x15

450804

Englevev Sizoweb 30cm 5m

Elegance silver 33x33 Elegance silver 25x25

Gold 2,2x28

Gold 7x10 Gold 7x15

Gold 7x20

Elegance gold 40x40 Elegance gold 33x33 Elegance gold 25x25

Edelweiss 209

GRAVPYNT

62284937

HAGEMILJØ

BORDPYNT

LYS

Silver 7x20

Elegance silver 40x40

LYSESTAKER/LYKTER

62284938


TEMA

dekorlys 450839

Englevev Sizoweb 30cm 5m

62284928 Rose 2,2x28

67104928

14004928

14005517

67154928

13304928

13305517

67204928

12504928

12505517

Rose 7x10 Rose 7x15

Rose 7x20

Elegance rose 40x40 Elegance rose 33x33 Elegance rose 25x25

Elegance rose 40x40 Elegance rose 33x33

300208

Englevev Sizolace lys rosa 30cm 5m Ant.: 6

Elegance rose 25x25

450810

Englevev Sizoweb 30cm 5m

62287905

Pale Lilac 2,2x28

67107905

14007905

14005505

67157905

13307905

13305505

67207905

12507905

67107034

14007034

67157034

13307034

13311109

67207034

12507034

12511109

67107033

14007033

67157033

13307033

67207033

12507033

Pale Lilac 7x10 Pale Lilac 7x15 Pale Lilac 7x20

62287034

Pale Rose 2,2x28

Pale Rose 7x10 Pale Rose 7x15 Pale Rose 7x20

62287033

Magenta 2,2x28

Magenta 7x10 Magenta 7x15 Magenta 7x20

210 Edelweiss

Elegance pale lilac 40x40 Elegance pale lilac 33x33

Elegance aubeergine 40x40 Elegance aubeergine 33x33

300209

Englevev Sizolace støvlilla 30cm 5m Ant.: 6

Elegance pale lilac 25x25

450950

Elegance pale rose 40x40 Elegance pale rose 33x33 Elegance pale rose 25x25

Elegance magenta 40x40 Elegance magenta 33x33 Elegance magenta 25x25

Englevev Sizoweb 30cm 5m

Elegance pastel rose 33x33 Elegance pastel rose 25x25

450808

Englevev Sizoweb 30cm 5m


14004929

67154929

13304929

67204929

12504929

67105506

14005506

14005512

67155506

13305506

13305512

67205506

12505506

67107908

14007908

14005512

67157908

13307908

13305512

67207908

12507908

12505512

Light Purple 7x20

62287908

Violet 2,2x28

Violet 7x10 Violet 7x15

Violet 7x20

Elegance light purple 33x33 Elegance light purple 25x25

Elegance Advent Violet 40x40 Elegance Advent Violet 33x33 Elegance Advent Violet 25x25

DEKORURNER

450810

Englevev Sizoweb 30cm 5m

Elegance purple 33x33

12505512

Elegance purple 25x25

Elegance purple 40x40

450819

Englevev Sizoweb 30cm 5m

Elegance purple 33x33 Elegance purple 25x25

450988

Englevev Sizoweb 30cm 5m

62280751

Jeansblue 2,2x28

300211

67100751

Jeansblue 7x10

67150751

13311111

67200751

12511111

Jeansblue 7x15 Jeansblue 7x20

Elegance jeans blue 33x33

KURV/SINK/UNDERLAG/NATUR

Elegance purple 40x40

BINDERI STICKS

Light Purple 7x15

Elegance light purple 40x40

Englevev Sizolace lys blå 30cm 5m Ant.: 6

Elegance jeans blue 25x25

Edelweiss 211

INTERIØR/SMÅPYNT

Light Purple 7x10

Elegance lavender 25x25

LYSESTAKER/LYKTER

Light Purple 2,2x28

Elegance lavender 33x33

LYS

Lavender 7x20

Englevev Sizolace støvlilla 30cm 5m Ant.: 6

Elegance lavender 40x40

BORDPYNT

Lavender 7x10 Lavender 7x15

62285506

300209

67104929

HAGEMILJØ

Lavender 2,2x28

GRAVPYNT

62284929

KRUKKER

VÅR/SOMMER 2018

Englevev Sizoweb 30cm 5m

GLASSVASER/POTTER

450810


TEMA

dekorlys 450798

Englevev Sizoweb 30cm 5m

62285508

Light Blue 2,2x28

67105508

14005508

14006921

67155508

13305508

13306921

67205508

12505508

12506921

67107032

14007032

67157032

13307032

Light Blue 7x10 Light Blue 7x15 Light Blue 7x20

62287032

Aqua 2,2x28

Aqua 7x10 Aqua 7x15

Elegance light blue 40x40 Elegance light blue 33x33 Elegance light blue 25x25

Elegance aqua 40x40

Elegance Pearl blue 40x40 Elegance Pearl blue 33x33

300211

Englevev Sizolace lys blĂĽ 30cm 5m Ant.: 6

Elegance Pearl blue 25x25

450947

Englevev Sizoweb 30cm 5m

Elegance aqua 33x33

67207032 Aqua 7x20

450797

Englevev Sizoweb 30cm 5m

62285504

Light Petrol 2,2x28

67105504 67155504

13305504

67205504

12505504

Light Petrol 7x15 Light Petrol 7x20

62287906

Petrol 2,2x28

Elegance light petrol 25x25

450797

Petrol 7x10

67157906

13307906

67207906

12507906

Petrol 7x20

Englevev Sizoweb 30cm 5m

Elegance light petrol 33x33

67107906 Petrol 7x15

212 Edelweiss

450947

Light Petrol 7x10

Elegance petrol 33x33 Elegance petrol 25x25

Englevev Sizoweb 30cm 5m


67105500

14005500

67155500

13305500

67205500

12505500

67107907

14007907

67157907

13307907

67207907

12507907

62287907

Pale Green 2,2x28

Pale Green 7x10 Pale Green 7x15 Pale Green 7x20

62284932

Green 2,2x28

Elegance navy 33x33 DEKORURNER

Navy 7x20

Englevev Sizoweb 30cm 5m

Elegance navy 25x25

Elegance pale green 40x40 Elegance pale green 33x33 Elegance pale green 25x25

14006922

Elegance Pearl green 40x40

13306922

Elegance Pearl green 33x33

12506922

Elegance Pearl green 33x33

67104932

14004932

14004931

67154932

13304932

13304931

Green 7x10 Green 7x15

Elegance green 40x40 Elegance green 33x33

67204932

KURV/SINK/UNDERLAG/NATUR

Navy 7x15

450842

Elegance navy 40x40

BINDERI STICKS

Navy 7x10

INTERIØR/SMÅPYNT

Navy 2,2x28

Elegance light green 40x40

450800

Englevev Sizoweb 30cm 5m

Elegance light green 33x33

12504931

Green 7x20

Dark Green 2,2x28

450823

67104939

14004939

67154939

13304939

13304933

67204939

12504939

12504933

Dark Green 7x10 Dark Green 7x15 Dark Green 7x20

Elegance dark green 40x40 Elegance dark green 33x33 Elegance dark green 25x25

Englevev Sizoweb 30cm 5m

Elegance summer green 33x33 Elegance summer green 25x25

Edelweiss 213

GRAVPYNT

62284939

HAGEMILJØ

BORDPYNT

LYS

Elegance light green 33x33

LYSESTAKER/LYKTER

62285500

KRUKKER

VÅR/SOMMER 2018

Englevev Sizoweb 30cm 5m

GLASSVASER/POTTER

450988


TEMA

dekorlys

62285518

Yellow 2,2x28

67105518 Yellow 7x10

67155518

13305518

67205518

12505518

67105502

14005502

67155502

13305502

67205502

12505502

67105515

14005515

67155515

13305515

67205515

12505515

67105519

14005519

67155519

13305519

67205519

12505519

Yellow 7x15

Yellow 7x20

62285502

Orange 2,2x28

Orange 7x10 Orange 7x15 Orange 7x20

62285515 Red 2,2x28

Red 7x10 Red 7x15 Red7x20

62285519

Bordeaux 2,2x28

Bordeaux 7x10 Bordeaux 7x15 Bordeaux 7x20

214 Edelweiss

Elegance yellow 33x33 Elegance yellow 25x25

Elegance orange 40x40 Elegance orange 33x33 Elegance orange 25x25

Elegance red 40x40 Elegance red 33x33 Elegance red 25x25

Elegance bordeaux 40x40 Elegance bordeaux 33x33 Elegance bordeaux 25x25

450802

Englevev Sizoweb 30cm 5m


VÅR/SOMMER 2018 KRUKKER GLASSVASER/POTTER DEKORURNER

69094925

69094926

69095509

69144925

69144926

69145509

69194925

69194926

69195509

69095516

69090192

69145516

69140192

69195516

69190192

69090422

69090751

69140422

69140751

69190422

69190751

White 9,7x19

Gray 9,7x9

Gray 9,7x14

Cream 9,7x19

Taupe 9,7x14 Taupe 9,7x19

Dark Gray 9,7x9 Dark Gray 9,7x14 Dark Gray 9,7x19

Bordeaux9,7x14 Bordeaux9,7x19

Jeansblue 9,7x9 Jeansblue 9,7x14 Jeansblue 9,7x19

Edelweiss 215

GRAVPYNT

Bordeaux 9,7x9

HAGEMILJØ

BORDPYNT

LYS

Gray 9,7x19

Cream 9,7x14

Taupe 9,7x9

INTERIØR/SMÅPYNT

White 9,7x14

Cream 9,7x9

LYSESTAKER/LYKTER

White 9,7x9

BINDERI STICKS

KURV/SINK/UNDERLAG/NATUR

lyktelys


TEMA

økologiske lys 424201

Englevev Sizoweb 30cm 5m

68222111 Hvit 2,2x28

68710111

14004925

14005507

68715111

13304925

13305507

68720111

12504925

12505507

Hvit 7x10 Hvit 7x15

Hvit 7x20

Elegance white 40x40 Elegance white 33x33 Elegance white 25x25

Elegance Pearl white 40x40 Elegance Pearl white 33x33

300207

Englevev Sizolace hvit 30cm 5m Ant.: 6

Elegance Pearl white 25x25

450814

Englevev Sizoweb 30cm 5m

68222210

Offwhite2,2x28

68710210

14004926

14006920

68715210

13304926

13306920

68720210

12504926

12506920

Offwhite 7x10 Offwhite 7x15 Offwhite 7x20

68222178 Lin 2,2x28

Elegance Pearl cream 40x40 Elegance Pearl cream 33x33

14005509

Elegance taupe 40x40

13311108

13305509

68720178

12511108

12505509

68710174

14005516

68715174

13305516

68720174

12505516

Lysgrå7x10

Lysgrå7x20

Elegance stone 33x33 Elegance stone 25x25

Elegance gray 40x40 Elegance gray 33x33 Elegance gray 25x25

300207

Englevev Sizolace hvit 30cm 5m Ant.: 6

Elegance Pearl cream 25x25

68715178

Lysgrå 7x15

216 Edelweiss

Elegance cream 25x25

Lin 7x10

Lin 7x20

Lysgrå 2,2x28

Elegance cream 33x33

68710178 Lin 7x15

68222174

Elegance cream 40x40

450805

Englevev Sizoweb 30cm 5m

Elegance taupe 33x33 Elegance taupe 25x25

450843

Englevev Sizoweb 30cm 5m


VÅR/SOMMER 2018

14005517

68715367

13304928

13305517

12504928

12505517

Elegance rose 25x25

Elegance rose 33x33

Englevev Sizolace lys rosa 30cm 5m Ant.: 6

Elegance rose 25x25

450810

Englevev Sizoweb 30cm 5m

68710511

14006924

14007905

68715511

13306924

13307905

68720511

12506924

12507905

68710825

14007907

68715825

13307907

13311110

68720825

12507907

12511110

Støvlilla 7x10 Støvlilla 7x15 Støvlilla 7x20

68222825

Grønn 2,2x28

Grønn 7x10 Grønn 7x15

Grønn 7x20

Elegance Pearl lilac 40x40 Elegance Pearl lilac 33x33 Elegance Pearl lilac 25x25

Elegance pale lilac 40x40 Elegance pale lilac 33x33

Elegance pale green 25x25

Englevev Sizolace støvlilla 30cm 5m Ant.: 6

Elegance pale lilac 25x25

300210

Elegance pale green 40x40 Elegance pale green 33x33

300209

BINDERI STICKS

Støvlilla 2,2x28

INTERIØR/SMÅPYNT

68222511

Elegance pale aqua 33x33

Englevev Sizolace lys grønn 30cm 5m Ant.: 6

Elegance pale aqua 33x33

450988

Englevev Sizoweb 30cm 5m

68222717

Jeansblå 2,2x28

300211

68710717

Jeansblå 7x10

68715717

13311111

13311106

68720717

12511111

12511106

Jeansblå 7x15 Jeansblå 7x20

Elegance jeans blue 33x33 Elegance jeans blue 25x25

Elegance pale blue 33x33

Englevev Sizolace lys blå 30cm 5m Ant.: 6

Elegance pale blue 25x25

Edelweiss 217

LYSESTAKER/LYKTER

Gammelrosa 7x20

Elegance rose 33x33

300208

LYS

68720367

Elegance rose 40x40

BORDPYNT

Gammelrosa 7x15

Elegance rose 40x40

DEKORURNER

14004928

Gammelrosa 7x10

KURV/SINK/UNDERLAG/NATUR

68710367

HAGEMILJØ

Gammelrosa 2,2x28

GRAVPYNT

68222367

KRUKKER

Englevev Sizoweb 30cm 5m

GLASSVASER/POTTER

450839


TEMA

økologiske lys

68222462

Orange 2,2x28

68710462

14005502

68715462

13305502

Orange 7x10 Orange 7x15

68720462

Orange 7x20

68222741

Petrol 2,2x28

Englevev Sizoweb 30cm 5m

68720741

12507906

68710433

14005519

14005515

68715433

13305519

13305515

12505519

12505515

Bordeaux 7x10

Bordeaux 7x20

Elegance petrol 33x33 Elegance petrol 25x25

Elegance bordeaux 40x40 Elegance bordeaux 33x33 Elegance bordeaux 25x25

68710691

14007031

68715691

13307031

Brown7x10

Brown 7x15

68720691 Brown 7x20

218 Edelweiss

450797 13307906

68720433

Brown 2,2x28

Elegance orange 25x25

68715741

Bordeaux7x15

68222691

12505502

Petrol 7x10

Petrol 7x20

Bordeaux 2,2x28

Elegance orange 33x33

68710741 Petrol 7x15

68222433

Elegance orange 40x40

Elegance brown 40x40 Elegance brown 33x33

Elegance red 40x40 Elegance red 33x33 Elegance red 25x25

450802

Englevev Sizoweb 30cm 5m


VÅR/SOMMER 2018 KRUKKER

14004939

68715880

13304939

13304933

68720880

12504939

12504933

Elegance dark green 25x25

Elegance summer green 25x25

68710126

14011112

14005516

68715126

13311112

13305516

68720126

12511112

12505516

68710169

14004930

68715169

13304930

68720169

12504930

Dark Green 7x15 Dark Green 7x20

68222126

Dark Gray 2,2x28

Dark Gray 7x10 Dark Gray 7x15

Elegance dark green 33x33

Elegance Dark Grey 40x40 Elegance Dark Grey 33x33 Elegance Dark Grey 25x25

450823 Elegance summer green 33x33

Elegance gray 40x40

Englevev Sizoweb 30cm 5m

450843

Englevev Sizoweb 30cm 5m

Elegance gray 33x33 Elegance gray 25x25

INTERIØR/SMÅPYNT

Dark Gray 7x20

Elegance dark green 40x40

DEKORURNER

Dark Green 7x10

GLASSVASER/POTTER

68710880

KURV/SINK/UNDERLAG/NATUR

Dark Green 2,2x28

BINDERI STICKS

68222880

Englevev Sizoweb 30cm 5m

Elegance black 33x33 Elegance black 25x25

LYSESTAKER/LYKTER

Black 7x20

450793

LYS

Black7x15

Elegance black 40x40

BORDPYNT

Black 7x10

HAGEMILJØ

Black 2,2x28

Edelweiss 219

GRAVPYNT

68222169


TEMA

lakklys

66712111

66712422

66715111

66715422

66718111

66718422

White 7x12

Bordeaux 7x12

White

Bordeaux 7x15

White 7x18

Bordeaux 7x18

66330111

66330422

66400111

66400422

White 2,2x33

Bordeaux 2,2x33

White 2,2x40

Bordeaux 2,2x40

66712167

66712169

66715167

66715169

66718167

66718169

Dark Gray 7x12

Black 7x12

Dark Gray 7x15

Black 7x15

Dark Gray 7x18

Black 7x18

66330167

66330169

66400167

66400169

Dark Gray 2,2x33

Black 2,2x33

Dark Gray 2,2x40

Black 2,2x40

66712549 Purple 7x12

66715549 Purple 7x15

66718549 Purple 7x18

66330549

66330938

66330937

66400549

66400938

66400937

Purple 2,2x33 Purple 2,2x40

220 Edelweiss

Silver 2,2x33 Silver 2,2x40

Gold 2,2x33

Gold 2,2x40


VÅR/SOMMER 2018

07205371

07205382

07205393P

07205307F

07205344A

07205349F

07205302

07205352

07205319F

072053092

07205341

07205305DS

07205317F

072053A69

T-lys 20/pose plastcup STØVBLÅ Ant.: 12

07205304F

07205397

T-lys 20/pose plastcup BABYBLÅ Ant.: 12

07572671

07572682

241168

103632

T-lys 20/pose plastcup ELFENBEN Ant.: 12

T-lys 20/pose plastcup GRÅ Ant.: 12

T-lys 20/pose plastcup BABYROSA Ant.: 12

T-lys 20/pose plastcup ORANGE Ant.: 12

T-lys 20/pose plastcup TURKIS Ant.: 12

T-lys 20/pose plastcup HØSTRØD Ant.: 12

T-lys 20/pose plastcup LIME Ant.: 12

T-lys 20/pose plastcup JULERØD Ant.: 12

T-lys 20/pose plastcup ADVENTLILLA Ant.: 12

T-lys 4pk store plastcup ELFENBEN Ant.: 18

T-lys 8 timer Night light 50pk Ant.: 6

Flytelys hvit 10stk i boks NETTOPRIS Ant.: 10

Edelweiss 221

GRAVPYNT

T-lys 4pk store plastcup HVIT Ant.: 18

HAGEMILJØ

BORDPYNT

LYS

T-lys 20/pose plastcup MARINEBLÅ Ant.: 12

LYSESTAKER/LYKTER

INTERIØR/SMÅPYNT

T-lys 20/pose plastcup PÅSKEGUL Ant.: 12

T-lys 20/pose plastcup CERICE Ant.: 12

BINDERI STICKS

T-lys 20/pose plastcup STØVET SYREN Ant.: 12

KURV/SINK/UNDERLAG/NATUR

DEKORURNER

T-lys 20/pose plastcup HVIT Ant.: 12

GLASSVASER/POTTER

KRUKKER

t-lys


TEMA

keiserlys

1003200190

1003275160

1002730151

1002730150

1002730152

1002730180

1002730186

1002730188

1002730144

1002730140

1002730120

1002730128

1002730119

1002730118

1002730110

1002730166

1002730165

1002730195

1002730199

Hvit 30 cm lange

Støvlilla 30 cm lange

Gul 30 cm lange

Sølv 30 cm lange

222 Edelweiss

Benhvit 30 cm lange

Mørk lilla 30 cm lange

Rust 30 cm lange

Gull 30 cm lange

Pudderrosa 30 cm lange

Mørk blå 30 cm lange

Rød 30 cm lange

Lys rosa 30 cm lange

Lys blå 30 cm lange

Lin 30 cm lange

Støvrosa 30 cm lange

Lys grønn 30 cm lange

Varmgrå 30 cm lange

Lys lilla 30 cm lange

Mosegrønn 30 cm lange


1003200190

1003275160

Benhvit 30 cm lange

VÅR/SOMMER 2018

1003200110

Rød 30 cm lange

1003200166

Lin 30 cm lange

1003200165

Varmgrå 30 cm lang

1003200197

Sort 30 cm lange

KURV/SINK/UNDERLAG/NATUR

DEKORURNER

Hvit 30 cm lange

GLASSVASER/POTTER

KRUKKER

herregårdslys

Duftlys hvit porselen m/messinglokk 8x8cm Ant.: 12

151870

Duftlys hvit porselen m/messinglokk 9x10cm Ant.: 12

LYSESTAKER/LYKTER

151869

INTERIØR/SMÅPYNT

BINDERI STICKS

duftlys

Duftlys ‘Spiced Amber 69’ keramikk 8x9,3cm Ant.: 12

355592

Duftlys ‘Refreshing Eucalyptus & Mint 58’ keramikk 8x9,3cm Ant.: 12

355593

Duftlys ‘Spiced Amber 69’ keramikk 9x10,5cm Ant.: 12

355594

Duftlys ‘Refreshing Eucalyptus & Mint 58’ keramikk 9x10,5cm Ant.: 12

Edelweiss 223

GRAVPYNT

355591

HAGEMILJØ

BORDPYNT

LYS

Nyhet!


TEMA

kiri rustikklys

2112

2127

2139

2129

2151

2182

2136

2119

2141

2137

2118

2142

2114

2131

2108

2145

2150

Hvit

Lingrå

Mørkoransje

Gammelrosa

224 Edelweiss

Elfenben

Sitrongul

Høstrød

Cerise

Lysegrå

Solgu

Rød

2149

Hotpink

Grå

Kurry

Vinrød

2163

Aprikos

Sand

Oransje

Lyserød

2166

Lyselilla


VÅR/SOMMER 2018 KRUKKER

2143

2110

2186

2117

2152

2104

2157

2133

2162

2134

2138

2121

2126

2167

2159

2113

Plomme

Lilla

Mørklilla

Lys blå

Marineblå

Petrol

Turkis

Mint

Lime

Støvgrønn

Mosegrønn

Lysoliven

Sort

Edelweiss 225

GRAVPYNT

Skogsgrønn

HAGEMILJØ

BORDPYNT

LYS

Avcadogrønn

LYSESTAKER/LYKTER

INTERIØR/SMÅPYNT

BINDERI STICKS

Blå

KURV/SINK/UNDERLAG/NATUR

DEKORURNER

Lyng

GLASSVASER/POTTER

2116


TEMA

rustikke kubbelys

161098

Kubbelys 5x8cm hvit m/diamant på bånd Netto Ant.: 24

161429

Kubbelys sølv rustikk 7x10cm 40 timer Ant.: 12

161101

Kubbelys 7x10cm hvit m/diamant på bånd Netto Ant.: 12

161104

Kubbelys 7x14cm hvit m/diamant på bånd Netto Ant.: 12

161436

Kubbelys sølv rustikk 7x14cm 60timer Ant.: 12

161424

161431

Kubbelys hvit rustikk 7x10cm 40timer Ant.: 12

161425

Kubbelys rosa rustikk 7x10cm 40 timer Ant.: 12

Kubbelys hvit rustikk 7x14cm 60timer Ant.: 12

161432

Kubbelys rosa rustikk 7x14cm 60timer Ant.: 12

161426

161433

161428

161435

161427

161434

161430

161437

Kubbelys lys blå rustikk 7x10cm 40 timer Ant.: 12

Kubbelys mørk blå rustikk 7x10cm 40 timer Ant.: 12

226 Edelweiss

Kubbelys lys blå rustikk 7x14cm 60timer Ant.: 12

Kubbelys mørk blå rustikk 7x14cm 60timer Ant.: 12

Kubbelys lys grønn rustikk 7x10cm 40 timer Ant.: 12

Kubbelys mørk grå rustikk 7x10cm 40 timer Ant.: 12

Kubbelys lys grønn rustikk 7x14cm 60timer Ant.: 12

Kubbelys mørk grå rustikk 7x14cm 60timer Ant.: 12


GRAVPYNT

Edelweiss 227

HAGEMILJØ

BORDPYNT

LYS

LYSESTAKER/LYKTER

INTERIØR/SMÅPYNT

BINDERI STICKS

KURV/SINK/UNDERLAG/NATUR

DEKORURNER

GLASSVASER/POTTER

KRUKKER

VÅR/SOMMER 2018


228 Edelweiss


Bordpynt

Gjør stas på livets store ­merkedager. Her er alt som trengs for å pynte f­lotte ­festbord til barnedåp, n ­ avnefest, konfirmasjon eller bryllup.

Edelweiss 229


TEMA

bordpynt - barnedåp/navnefest

123388

Babypotte krone sølv 8x5x8,5cm Ant.: 12

123389

Babysko 15x8,5x8cm sølv m/lisser rosa og blå Ant.: 12

Nyhet!

152290

152325

Krone til heng 4,1x7 mix rosa/lysblå Ant.: 48

142188

Babysko lysblå m/blomster 5,8x2,2cm par Ant.: 12

142315

Babysko 7,5x4cm mix rosa/lysblå m/ silkelisser Ant.: 24

142189

Babysko rosa m/blomster 5,8x2,2cm par Ant.: 12

Babypotte krone rosa 11x10x9cm Ant.: 12

150553

Bamse m/hjertehull 7,2cm lys rosa porselen Ant.: 12

142316

Babypotte krone blå 11x10x9cm Ant.: 12

150554

Bamse m/hjertehull 7,2cm lys blå porselen Ant.: 12

Søte små heng!

142651

Babysko m/krone 3x6,5cm lys rosa Ant.: 12

230 Edelweiss

142652

Babysko m/krone 3x6,5cm lys blå Ant.: 12

142653

Bamse til heng 3,5x6,5cm lys rosa Ant.: 24

142654

Bamse til heng 3,5x6,5cm lys blå Ant.: 24


GRAVPYNT

Edelweiss 231

HAGEMILJØ

BORDPYNT

LYS

LYSESTAKER/LYKTER

INTERIØR/SMÅPYNT

BINDERI STICKS

KURV/SINK/UNDERLAG/NATUR

DEKORURNER

GLASSVASER/POTTER

KRUKKER

VÅR/SOMMER 2018


TEMA

bordpynt - barnedåp/navnefest

142647

Babysko m/lisser 6,3x10,2cm lys rosa Ant.: 18

142648

43113

142655

Bamse 15cm på pinne mix rosa/blå sløyfe Nedsatt 20% Ant.: 24

142645

Bamse m/rosa hjerte 5,5cm poly Ant.: 24

142649

Babysko m/lisser 6,3x10,2cm lys blå Ant.: 18

Babysko m/ hjertehull 4,2x2,4cm lys rosa Ant.: 24

142646

Bamse m/blått hjerte 5,5cm poly Ant.: 24

142650

Babysko m/blomster 6,4x5cm lys rosa par Ant.: 12

142656

Babysko m/blomster 6,4x5cm lys blå par Ant.: 12

142657

Babysko m/ hjertehull 4,2x2,4cm lys blå Ant.: 24

Elefant m/hjerte 4,3x4,5cm lys rosa Ant.: 24

142587

Baby liggende 7,1x3,7x4,3cm rosa Nedsatt 20% Ant.: 24

142658

Elefant m/hjerte 4,3x4,5cm lys blå Ant.: 24

142588

Baby liggende 7,1x3,7x4,3cm blå Nedsatt 20% Ant.: 24

T-lysholdere

142384

Krone Ø6,3x4cm lys rosa porselen Ant.: 12

232 Edelweiss

142385

Krone Ø6,3x4cm lys blå ­porselen Ant.: 12

142589

Baby liggende gutt/pike ass, 8,8x5,2x6cm rosa/blå Ant.: 24


142194

Babysko rosa mini m/ blomster 4x2cm par Ant.: 24

142206

Baby lysblå bordkortholder 5,5x10,5cm Ant.: 16

142207

Baby liggende lysblå 8,2x5,4cm Ant.: 24

142214

Babystick lysblå sittende Ant.: 24

Baby rosa bordkortholder 5,5x10,5cm Ant.: 16

142215

Babystick rosa sittende Ant.: 24

142590

142311

Baby sittende gutt/pike ass, 5,8x4,8x7,8cm rosa/ blå Ant.: 24

142525

Baby sittende lys blå 6x10cm m/bamse Ant.: 12

142526

Baby sittende lys rosa 6x10cm m/bamse Ant.: 12

Babypotte m/lysblå baby 15,3x9,6cm Ant.: 12

142209

Babypotte m/rosa baby 15,3x9,6cm Ant.: 12

142528

Baby sittende lys blå 7cm m/smukk Ant.: 24

142529

Baby sittende lys rosa 7cm m/ smukk Ant.: 24

160828

Bamse på pinne mix rosa+blå ass. 6,5x4x9cm Ant.: 24

Edelweiss 233

VÅR/SOMMER 2018 KRUKKER GRAVPYNT

142208

HAGEMILJØ

BORDPYNT

LYS

Baby liggende m/ bamse blå 9x5x6cm Ant.: 12

LYSESTAKER/LYKTER

INTERIØR/SMÅPYNT

Baby liggende rosa 8,2x5,4cm Ant.: 24

142195

DEKORURNER

142191

KURV/SINK/UNDERLAG/NATUR

Babysko lysblå mini m/ blomster 4x2cm par Ant.: 24

BINDERI STICKS

142190

GLASSVASER/POTTER

Bordkortholder


TEMA

bordpynt - barnedåp/navnefest

Nyhet! 142182

Babysko lysblå m/silkelisser 14,2x7,5x8cm Ant.: 24

142183

152321

Babysko rosa m/silkelisser 14,2x7,5x8cm Ant.: 24

124207

Minivase 5x12cm rosa m/hvite blomster Ant.: 24

124211

Minivase mix rosa/blå 6x10 Ant.: 24

Lysestake mix rosa/blå 6x8 Ant.: 36

152322

Minivase 5x12cm hvit m/sølv blomster Ant.: 24

124212

Lysestake hjerte mix rosa/blå 4x4x3 Ant.: 48

Små blomsterpot ter

124370

Minipotte rett 7x7cm lys rosa Ant.: 24

210357

Minivase glass 4,5x9cm lys rosa Ant.: 24

234 Edelweiss

124368

Minipotte 8x8cm lys blå Ant.: 24

210356

Minivase glass 4,5x9cm lys blå Ant.: 24

124369

Minipotte rett 7x7cm lys blå Ant.: 24

210355

Minivase glass 6,5x13cm lys rosa Ant.: 24

124367

Minipotte 8x8cm lys rosa Ant.: 24

210354

Minivase glass 6,5x13cm lys blå Ant.: 24


GRAVPYNT

235

HAGEMILJØ

BORDPYNT

LYS

LYSESTAKER/LYKTER

INTERIØR/SMÅPYNT

BINDERI STICKS

KURV/SINK/UNDERLAG/NATUR

DEKORURNER

GLASSVASER/POTTER

KRUKKER

VÅR/SOMMER 2018


TEMA

bordpynt - barnedåp/navnefest Søte bamser

151391

151392

Bamse m/hjerte 5,5cm lys rosa 2 mix design Ant.: 24

151393

Bamse m/hjerte 5,5cm lys blå 2 mix design Ant.: 24

152108

152107

152115

152116

Finer BABY SHOWER m/ klype rosa 3,5x3cm Ant.: 12

Finer BABY SHOWER m/ klype lys blå 3,5x3cm Ant.: 12

Finertags IT’S A GIRL rosa 5x6cm Ant.: 12

151394

Bamse 4,7cm lys rosa porselen Ant.: 24

152113

Hjerte BABY GIRL rosa 3,4x6,5cm Ant.: 12

Bamse 4,7cm lys blå porselen Ant.: 24

152114

Hjerte BABY BOY lysblå 3,4x6,5cm Ant.: 12

1908-529

Finertags IT’S A BOY lysblå 5x6cm Ant.: 12

Baby bamse transp.rosa/lysblå 5cm Ant.: 72

Småpynt til heng

161614

Hjerter 2stk m/ satinbånd 2x4,5cm hvit Ant.: 24

236 Edelweiss

161615

Hjerter 2stk m/ satinbånd 2x4,5cm rosa Ant.: 24

161616

Hjerter 2stk m/ satinbånd 2x4,5cm blå Ant.: 24

161617

Hjerte m/satinbånd 4,5x9cm hvit Ant.: 24

161618

Hjerte m/satinbånd 4,5x9cm rosa Ant.: 24

161619

Hjerte m/satinbånd 4,5x9cm blå Ant.: 24


VÅR/SOMMER 2018 KRUKKER

150211

Finer tåteflaske 4cm lys blå m/limpute Ant.: 12

150212

Finer babysko 3,2cm lys rosa m/limpute Ant.: 12

150213

Finer babysko 3,2cm lys blå m/limpute Ant.: 12

Smukk lys rosa 3,5cm 12stk Ant.: 24

161362

161359

Smukk lys blå 3,5cm 12stk Ant.: 24

161363

161364

Bamse lys rosa i tre 2,5cm 20stk Ant.: 24

Bamse lys blå i tre 2,5cm 20stk Ant.: 24

161365

Bordstrø krone rosa 2cm 36stk Ant.: 24

161366

Bordstrø krone lys blå 2cm 36stk Ant.: 24

161608

Finer smokk m/limpute 12stk rosa Ant.: 12

161609

Finer smokk m/limpute 12stk blå Ant.: 12

Finer baby føtter m/limpute 24stk rosa Ant.: 12

161611

Finer baby føtter m/ limpute 24stk blå Ant.: 12

161021

Diamantnål krone 1,2x1,4cm sølv 12stk Ant.: 6

Edelweiss 237

GRAVPYNT

161610

HAGEMILJØ

BORDPYNT

LYS

Småt t til bordet!

LYSESTAKER/LYKTER

INTERIØR/SMÅPYNT

Bamse hvit i tre 2,5cm 20stk Ant.: 24

BINDERI STICKS

161358

KURV/SINK/UNDERLAG/NATUR

DEKORURNER

Finer tåteflaske 4cm lys rosa m/limpute Ant.: 12

GLASSVASER/POTTER

150210


TEMA

bordpynt - barnedåp/navnefest

161565

161564

161558

161559

210099

210100

210101

210102

210103

210104

210105

210106

Finer krone lys blå m/limpute 3x4cm 12stk Ant.: 12

Finer hjerte lys blå m/limpute 3,5x3cm 12stk Ant.: 12

Smukk acryl babyblå 19x28mm 30stk. Ant.: 12

Teddy bjørn acryl babyblå 23x32,5mm 14stk. Ant.: 12

161606

PRINSESSE i tre lys rosa på pinne Ant.: 24

238 Edelweiss

Finer krone lys rosa m/ limpute 3x4cm 12stk Ant.: 12

Finer hjerte lys rosa m/ limpute 3,5x3cm 12stk Ant.: 12

Smukk acryl babyrosa 19x28mm 30stk. Ant.: 12

Teddy bjørn acryl babyrosa 23x32,5mm 14 stk. Ant.: 12

161605

PRINS i tre lys blå på pinne nt.: 24

161561

Finer bamse lys rosa m/ limpute 3,5x3cm 12stk Ant.: 12

161560

Finer hjerte hvit m/limpute 3,5x3cm 12stk Ant.: 12

Smukk acryl babyblå 28,5x41mm 6 stk. Ant.: 12

Teddy bjørn acryl babyblå 30x42mm 5stk. Ant.: 12

161781

LILLE GULL i tre lys rosa på pinne Ant.: 24

161562

Finer bamse lys blå m/ limpute 3,5x3cm 12stk Ant.: 12

161563

Finer hjerter hvit glitter m/ limpute 4,5x3,5cm 12stk Ant.: 12

Smukk acryl babyrosa 28,5x41mm 6 stk. Ant.: 12

Teddy bjørn acryl babyrosa 30x42mm 5stk. Ant.: 12

161780

LILLE GULL i tre lys blå på pinne Ant.: 24


VÅR/SOMMER 2018

4011-742

Satinbånd m/baby lys rosa 12mm 20m P Ant.: 1

Satinbånd -Det ble en guttLysblå m/trykk 10mm 25m Ant.: 1

4011-743

Bånd 9mm organza m/rosa babyføtter 20m Ant.: 1

4011-740

Bånd vevet 3mm lys blå 50m Ant.: 1

4011-717

Satinbånd m/baby lyseblått 12mm 20m P Ant.: 1

4011-741

Bånd vevet 3mm lys rosa 50m Ant.: 1

4011-636

4011-640

4011-644

4011-637

4011-641

4011-645

Organsabånd lysblå m/sølvhjerter 10mm 25m Ant.: 1

4011-638

Organsabånd rosa m/sølvhjerter 10mm 25m Ant.: 1

Organsabånd krem m/gullhjerter 15mm 25m Ant.: 1 Organsabånd lysblå m/sølvhjerter 15mm 25m Ant.: 1

4011-642

Organsabånd rosa m/sølvhjerter 15mm 25m Ant.: 1

Organsabånd krem m/gullhjerter 25mm 10m Ant.: 1 Organsabånd lysblå m/sølvhjerter 25mm 10m Ant.: 1

4011-646

Organsabånd rosa m/sølvhjerter 25mm 10m Ant.: 1

4011-537

Organsa 10mm Hvit m/prikker 20M Ant.: 1

4011-538

Organsa 10mm Rosa m/prikker 20M Ant.: 1

4011-539

4011-612

Hjertelenke krem satin 9mm 20m Ant.: 1

4011-613

Hjertelenke rosa 9mm 20m Ant.: 1

4011-614

Hjertelenke lysblå 9mm 20m Ant.: 1

4011-686

Blonde hvit 10mm blomster 25M Ant.: 1

4011-540

Organsa 10mm Lavendel m/prikker 20M Ant.: 1

4011-688

Blonde babyrosa 10mm blomster 25M Ant.: 1

4011-687

Blonde babyblå 10mm blomster 25M Ant.: 1

4011-684

Hjertelenke 9mm babyrosa rutet 10m Ant.: 1

HAGEMILJØ

Hjertelenke hvit satin 9mm 20m Ant.: 1

4011-683

GRAVPYNT

4011-611

LYS

Organsa 10mm Lys blå m/prikker 20M Ant.: 1

BORDPYNT

Organsabånd krem m/gullhjerter 10mm 25m Ant.: 1

Organsabånd hvitt m/sølvhjerter 25mm 10m Ant.: 1

BINDERI STICKS

4011-643

Organsabånd hvitt m/sølvhjerter 15mm 25m Ant.: 1

INTERIØR/SMÅPYNT

4011-639

Organsabånd hvitt m/sølvhjerter 10mm 25m Ant.: 1

LYSESTAKER/LYKTER

4011-635

KURV/SINK/UNDERLAG/NATUR

DEKORURNER

Bånd 9mm organza m/blå babyføtter 20m Ant.: 1

4011-718

5108-510

KRUKKER

Satinbånd -Det ble ei tulleRosa m/trykk 10mm 25m Ant.: 1

GLASSVASER/POTTER

5108-511

Hjertelenke 9mm babyblå rutet 10m Ant.: 1

Edelweiss 239


TEMA

bordpynt - barnedåp/navnefest

161504

161505

Hjerter 24stk lys rosa i tre 2,5x3,3cm Ant.: 24

161506

Hjerter 24stk lys blå i tre 2,5x3,3cm Ant.: 24

1052

1051

1053

1054

1073

1074

1081

1082

Bordløper turkis m/sommerfugler 30cm x10m rull Ant.: 10

Alle borløperne er nedsatt

Hjerter 24stk hvite i tre 2,5x3,3cm Ant.: 24

Bordløper organsa blå m/ glittersommerfugl 30cm Ant.: 10

Bordløper lime m/sommer­ fugler 30cm x10m rull Ant.: 10

Bordløper organsa lime m/ glittersommerfugl 30cm x10m Ant.: 10

Bordløper cerise m/sommerfugler 30cm x10m rull Ant.: 10

Bordløper organsa lys blå m/hvite hjerter 30cmx10m Ant.: 10

Bordløper lysblå m/baby­ motiv 30cm x10m rull Ant.: 10

Bordløper organsa hvit m/hvite hjerter 30cmx10m Ant.: 10

1070

1071

1067

1068

1077

1079

1078

1076

Bordløper organza blå m/glitterblomster 30cm Ant.: 10

Bordløper organsa blå m/blomster 30cm x10m ­r uller Ant.: 10

240 Edelweiss

Bordløper organsa grønn m/ glitterblomster 30cm x10m Ant.: 10

Bordløper organsa lilla m/ blomster 30cm x10m rull Ant.: 10

Bordløper rosa m/rosa hjerter 30cm x10m ruller Ant.: 10

Bordløper organsa rosa m/ blomster 30cm x10m rull Ant.: 10

Bordløper hvit m/hvite hjerter 30cm x10m ruller Ant.: 10

Bordløper organsa hvit m/ blomster 30cm x10m rull Ant.: 10


Edelweiss 241

GRAVPYNT

HAGEMILJØ

BORDPYNT

LYS

LYSESTAKER/LYKTER

Hvorfor ikke spare på litt av bordpynten, og ta den fram igjen på konfirmasjonsbordet? INTERIØR/SMÅPYNT

BINDERI STICKS

KURV/SINK/UNDERLAG/NATUR

DEKORURNER

GLASSVASER/POTTER

KRUKKER

VÅR/SOMMER 2018


TEMA

bordpynt

152273

Hjerte 4,1x8cm sølv porselen Ant.: 40

152270

Hjerte 4,1x8cm gull porselen Ant.: 40

142530

Brudepar 16cm stående Ant.: 12

142531

Brudepar 16cm stående Ant.: 12

160854

Diamantnål 24stk hjerte sølv 2,5x7cm Ant.: 6

1211-9

Serviettring hvite perler Ant.: 36

153271

Serviettring Ø5,5x1,5cm m/ perler/strass 4stk SE:24pk Ant.: 24

153272

Serviettring Ø5,5x1,5cm m/ perler/strass 4stk SE:24pk Ant.: 24

161059

Dekonål 24stk hjerte 2,3cm hvit bokser Ant.: 6

161545

Serviettring hvit m/perler 4stk i gaveeske Ant.: 24

161263

Serviettring Ø4,5x2,5cm sølv m/ strass 4stk Ant.: 24

242 Edelweiss

142211

Konfirmant 11cm Ant.: 24

142304

Brud/Konfirmant 5,5x4,5x12 cm Ant.: 12


Edelweiss 243

GRAVPYNT

HAGEMILJØ

BORDPYNT

LYS

LYSESTAKER/LYKTER

INTERIØR/SMÅPYNT

BINDERI STICKS

KURV/SINK/UNDERLAG/NATUR

DEKORURNER

GLASSVASER/POTTER

KRUKKER

VÅR/SOMMER 2018

Dekk de vakreste bryllupsbordene med hvitt, strass, sølv og glass.


TEMA

bordpynt

151340

161785

161346

Hjerte åpent 5cm sølv plast 12stk Ant.: 16

Finer ringer hvit/sølv 3,5cm m/limpute Ant.: 12

Bordstrø 2 hjerter gull 1,8cm 24stk Ant.: 24

Serviettring metall gull 4stk i eske Ant.: 24

Bordkort holder hjerte gull 4pk Ant.: 24

150204

161373

151339

161786

Serviettring metall sølv 4stk i eske Ant.: 24

Bordkort holder hjerte sølv 4pk Ant.: 24

150216

Finer champagneglass 4cm grå m/limpute Ant.: 12

161176

161179

160862

160861

160659

160660

160695

160769

Hjerte 1,2cm sølv til bordstrø 48stk Ant.: 24

Hjerter 96stk champagne glitter til bordstrø Ant.: 24

160855

Lyssmykke 4pk diamant m/nål 2,5x3cm sølv Ant.: 12

244 Edelweiss

Hjerter bordstrø sølv 2,1x1,7cm 24stk Ant.: 12

Stjerne 1,5cm sølv til bordstrø plast 48stk Ant.: 24

Hjerter champagne 1,5cm m/limpute 48pk Ant.: 24

160855

Lyssmykke 4pk diamant m/nål 2,5x3cm sølv Ant.: 12

160930

Lys smykke 24pk. Hjerter 2,5cm champagne m/limpute Ant.: 12

Lys 4pk.smykke hjerte sølv m/nål 2,2x1,8cm Ant.: 12

160856

Lyssmykke diamantstjerne m/nål 3,5x3cm sølv 4stk Ant.: 12

Hjerter bordstrø hvit 2,1x1,7cm 24stk Ant.: 12

Diamant hjerte på champagne klype 1,5x3cm 12pk Ant.: 24

160768

Diamant hjerte på champagne klype 2,5x3,5cm 6pk. Ant.: 24


GRAVPYNT

Edelweiss 245

HAGEMILJØ

BORDPYNT

LYS

LYSESTAKER/LYKTER

INTERIØR/SMÅPYNT

BINDERI STICKS

KURV/SINK/UNDERLAG/NATUR

DEKORURNER

GLASSVASER/POTTER

KRUKKER

VÅR/SOMMER 2018


TEMA

bordpynt - strass Bestselger

161591

Bordløper gull m/firkanter 12cm x 2,2m Ant.: 12

161550

Strass stickers perle/diamant hvit Ant.: 24

161551

Strass stickers diamanter klar Ant.: 24

153254

161552

Strass stickers diamanter klar/rosa Ant.: 24

161802

Bordløper strass 12cm x 2,2m rosa Ant.: 12

Bordløper strass gull m/store hjerter 12x220cm Ant.: 12

161483

153257

Bordløper strass 12cm x 2,2m kobber Ant.: 12

Bordløper strass 12cm x 2,2m sort Ant.: 12

161771

Bordløper strass 12cm x 2,2m gull Ant.: 12

153259

Bordløper strass 24cm x 2,2m sølv Ant.: 12

153258

Bordløper strass 24cm x 2,2m rosa Ant.: 12

246 Edelweiss

161553

Strass stickers blomst/ diamant klar Ant.: 24

161554

Strass stickers blomst/diamant rosa/klar Ant.: 24

161556

Strass stickers rosa glitterblomst Ant.: 24


VÅR/SOMMER 2018 KRUKKER GLASSVASER/POTTER

Bordløper hvit m/firkanter 12cm 2,2m Ant.: 12

161589

DEKORURNER

161546

161590

Bordløper strass gull m/ hjerter 12cm x 2,2m Ant.: 12

Bordløper sølv m/firkanter 12cm x 2,2m Ant.: 12

Bordløper sølvstriper 12cm x 2,2m Ant.: 12

151303

151304

161787

161788

Strassbånd 20mm lys rosa 4 rader diamanter 9m Ant.: 1

151336

Strassbånd 30mm lys rosa 6 rader diamanter 9m Ant.: 1

160911

Bordløper strass m/hjerter 12cm x 2,2m Ant.: 12

151305

Strassbånd 10mm svart 2 rader diamanter 9m Ant.: 1

Bordløper strass 12cm x2,2m sølv Ant.: 12

151306

Strassbånd 20mm svart 4 rader diamanter 9m Ant.: 1

151307

Strassbånd 30mm svart 6 rader diamanter 9m Ant.: 1

Strassbånd liten blomst gull 9m Ant.: 1

161789

Strassbånd blomst sølv 9m Ant.: 1

161790

Strassbånd blomst gull 9m Ant.: 1

161791

Strassbånd flat kule gull 9m Ant.: 1

161796

Strassbånd flat kule sølv 9m Ant.: 1

Edelweiss 247

GRAVPYNT

Strassbånd liten blomst sølv 9m Ant.: 1

HAGEMILJØ

BORDPYNT

Strassbånd 10mm lys rosa 2 rader diamanter 9m Ant.: 1

161393

LYSESTAKER/LYKTER

161392

Bordløper strass m/blomster 12cm x 2,2m Ant.: 12

LYS

161394

INTERIØR/SMÅPYNT

BINDERI STICKS

Bordløper hvite perler 12cm x 2,2m Ant.: 12

KURV/SINK/UNDERLAG/NATUR

161549


TEMA

bordpynt - konfirmasjon

161507

Rackert 24stk i plast sølv 2,8cm Ant.: 24

161508

Gitar 24stk i plast sølv 3cm Ant.: 24

161360

161361

161089

161090

Gitar i tre 3cm grønn 24stk Ant.: 24

Finer Converse 4cm cerise 9stk m/limpute Ant.: 12

160550

Finer motorsykkel m/ limpute 5x2,5cm 12stk Ant.: 12

248 Edelweiss

Gitar i tre 3cm blå 24stk Ant.: 24

Finer golfbag 2x4,2 cmblå 9stk m/limpute Ant.: 12

160710

Finer skateboard sølv 6cm m/klype 6stk Ant.: 12

160546

160643

161336

161086

Finer PC m/limpute 2,8x3,5cm 12stk Ant.: 12

Finer gitar 6x2,5cm svart m/limpute 12stk Ant.: 12

161337

Finer telefon 2x3,5cm rosa m/limpute 12stk Ant.: 12

160748

Finer SPORT m/limpute 6stk Ant.: 12

Finer PC m/klype 6x5,5cm 6stk Ant.: 12

Finer tennisrackert 2,2x4,8cm 9stk m/limpute Ant.: 12

161338

Finer telefon 2x3,5cm blå m/limpute 12stk Ant.: 12

160545

Finer fotballsko m/limpute 3,5x2,5cm 12stk Ant.: 12


VÅR/SOMMER 2018 KRUKKER

161778

Fotball poly 12stk i pose 2,2cm Ant.: 24

Fotball m/klype 8stk 3x4,5cm Ant.: 24

160541

160533

160536

160537

160535

160534

Finerhjerte hvite 6,5cm 12stk Ant.: 12

Finerhjerte lysgrønn 6,5cm 12stk Ant.: 12

160530

Finerhjerte sølv m/klype 6x5,5cm 6stk Ant.: 12

160526

Finerhjerte lysblå 6,5cm 12stk Ant.: 12

Finerhjerte sølv 6,5x3,5cm 12stk Ant.: 12

Finerhjerte rosa 6,5cm 12stk Ant.: 12

160528

Finerhjerte lavendel m/klype 6x5,5cm 6stk Ant.: 12

BINDERI STICKS

Finerhjerte hvite m/klype 6x5,5cm 6stk Ant.: 12

Finer fotball m/limpute 3,5cm 12stk Ant.: 12

160532

Finerhjerte lavendel 6,5cm 12stk Ant.: 12

160529

160542

Finer fotball m/klype 6,5cm 6stk Ant.: 12

160527

Finerhjerte rosa m/ klype 6x5,5cm 6stk Ant.: 12

161183

161184

Klyper 3cm sølv 48stk Ant.: 24

161779

Klype m/diamanter 12stk 3,4cm Ant.: 24

160531

Finertags hvit 5cm 12stk Ant.: 12

152117

Hjerte JENTA MI rødt 5,2x10 cm Ant.: 12

161181

Klyper i tre 3cm lys rosa 48stk Ant.: 24

161182

Klyper i tre 3cm lys blå 48stk Ant.: 24

HAGEMILJØ

Klyper i tre 3cm natur 48stk Ant.: 24

ED-001H

Klyper gull 50 stk 2,5cm Ant.: 24

Edelweiss 249

GRAVPYNT

161180

BORDPYNT

LYS

Klyper i tre 3cm hvit 48stk Ant.: 24

LYSESTAKER/LYKTER

INTERIØR/SMÅPYNT

Finerhjerte lysblå m/ klype 6x5,5cm 6stk Ant.: 12

GLASSVASER/POTTER

161777

DEKORURNER

Fotball 2stk på snor Ø3cm Ant.: 24

KURV/SINK/UNDERLAG/NATUR

161607


TEMA

bordpynt

161260

Sommerfugl 10x8,5cm sølv m/ glitter på klype s/3 Ant.: 24

161409

Sommerfugl 10x8,5cm hvit m/ glitter på klype s/3 Ant.: 24

302912

Sommerfugler lime m/ glitter 8cm på ståtråd Ant.: 48

303761

Sommerfugl lime natur 5cm på klype 6pk Ant.: 24

304185

302913

Sommerfugler rosa m/ glitter 8cm på ståtråd Ant.: 48

Sommerfugl 8cm sølv på wire Ant.: 24

304123

Sommerfugl rosa natur 5cm på klype 6pk Ant.: 24

Sommerfugl cerise glitter 5cm på klype 6pk Ant.: 24

250

Sommerfugl 8cm tåkerosa på stålstråd Ant.: 48

303762

Sommerfugl 8cm rød på wire Ant.: 24

304122

302407

304186

Sommerfugl 8cm lavendel på stålstråd Ant.: 48

302914

Sommerfugler lilla m/ glitter 8cm på ståtråd Ant.: 48

303764

Sommerfugl lavendel glitter 5cm på klype 6pk Ant.: 24

304187

302911

Sommerfugler orange m/glitter 8cm på ståtråd Ant.: 48

302920

Sommerfugler hvit 8cm på ståtråd Ant.: 48

303766

Sommerfugl 8cm hvit på wire Ant.: 24

304181

Sommerfugl hvit glitter 5cm på klype 6pk Ant.: 24

302411

Sommerfugl 8cm lilla på wire Ant.: 24

304182

Sommerfugl lilla glitter 5cm på klype 6pk Ant.: 24

Sommerfugl sølv glitter 5cm på klype 6pk Ant.: 24

304188

304183

Sommerfugl lime glitter 5cm på klype 6pk Ant.: 24

Sommerfugl gull glitter 5cm på klype 6pk Ant.: 24


VÅR/SOMMER 2018 KRUKKER

Sommerfugl 8cm orange på ståltråd Ant.: 48

7504-025

Sommerfugl 8cm sort på ståltråd Ant.: 48

7504-029

Sommerfugl 8cm rosa på ståltråd Ant.: 48

7504-032

Sommerfugl 8cm cerise på ståltråd Ant.: 48

7504-035

Sommerfugl 8cm brun på ståltråd Ant.: 48

7508-007

Sommerfugl 8cm hvit på ståltråd Ant.: 48

7508-008

Sommerfugler sølv glitter 5cm liten Ant.: 48

7504-037

Sommerfugl 8cm Lilla på ståltråd Ant.: 48

7508-010

Sommerfugler hvit glitter 8cm Ant.: 48

7508-011

Sommerfugler sølv glitter 8cm på ståltråd Ant.: 48

7508-013

Sommerfugler gull glitter 12cm på ståtråd Ant.: 24

161374

161375

161397

161398

161399

161064

161065

161067

Sommerfugler 5cm cerise metall 12stk Ant.: 12

Lyssmykke sommerfugl sølv 4x3cm 6stk Nedsatt 30% Ant.: 24

Lyssmykke sommerfugl lys rosa 4x3cm 6stk Nedsatt 30% Ant.: 24

Lyssmykke sommerfugl 3,7cm lilla m/nål 4stk esker Ant.: 12

Lyssmykke sommerfugl 3,7cm rosa m/nål 4stk esker Ant.: 12

Lyssmykke sommerfugl 3,7cm lime m/nål 4stk esker Ant.: 12

Edelweiss 251

GRAVPYNT

Lyssmykke sommerfugl lys blå 4x3cm 6stk Nedsatt 30% Ant.: 24

HAGEMILJØ

BORDPYNT

LYS

Sommerfugler 5cm lime metall 12stk Ant.: 12

LYSESTAKER/LYKTER

INTERIØR/SMÅPYNT

Sommerfugler hvit glitter 5cm liten Ant.: 48

7504-036

KURV/SINK/UNDERLAG/NATUR

Vi har sommerfugler i alle varianter

GLASSVASER/POTTER

7504-024

DEKORURNER

Sommerfugl 8cm lime på ståltråd Ant.: 48

BINDERI STICKS

7504-021


TEMA

bordpynt

160864

Lys smykke oval sølv m/ limpute 2x3cm 24stk Ant.: 12

161396

Lyssmykke m/dame 3,5x5cm sølv/grå 8stk Ant.: 12

161344

Lys smykke Hjerter 2,5cm lavendel m/limpute 24stk Ant.: 12

161400

Lyssmykke blomst sølv 4cm 6stk Nedsatt 30% Ant.: 24

161345

Lys smykke Hjerter 2,5cm lys blå m/limpute 24stk Ant.: 12

161368

161369

252 Edelweiss

Hjerter lavendel 1,5cm m/ limpute 48pk Ant.: 24

Bordstrø blomst cerise 1cm 96stk Ant.: 24

161402

Lyssmykke blomst lys blå 4cm 6stk Nedsatt 30% Ant.: 24

Pynt kubbelysene med å feste smykker på dem!

Hjerte bordstrø 1,5cm lavendel 96stk i boks Ant.: 24

161348

Bordstrø blomst lys rosa 1cm 96stk Ant.: 24

Lyssmykke blomst rosa 4cm 6stk Nedsatt 30% Ant.: 24

161339

161349

Hjerter rosa 1,5cm m/limpute 48stk Ant.: 24

161401

161343

Lys smykke Hjerter 2,5cm rosa m/limpute 24stk Ant.: 12

161342

Hjerte bordstrø 1,4cm hvitt m/ perlekant 96stk Ant.: 16

161370

Bordstrø blomst lys blå 1cm 96stk Ant.: 24

161340

Hjerte bordstrø 1,5cm rosa 96stk i boks Ant.: 24

161367

Bordstrø blomst sølv 1cm 96stk Ant.: 24

161371

Bordstrø blomst lys lime 1cm 96stk Ant.: 24


GRAVPYNT

Edelweiss 253

HAGEMILJØ

BORDPYNT

LYS

LYSESTAKER/LYKTER

INTERIØR/SMÅPYNT

BINDERI STICKS

KURV/SINK/UNDERLAG/NATUR

DEKORURNER

GLASSVASER/POTTER

KRUKKER

VÅR/SOMMER 2018


TEMA

bordpynt

210090

210082

210083

210084

210086

210087

210089

210091

210200

16774

210117

210118

Regndrops sølv 7mm 100 gr. Ant.: 15

Regndrops grønn 7mm 100 gr. Ant.: 15

Regndrops 5mm klare i spann 1,6kg Ant.: 4

Perler krem 8mm 100gr. Ant.: 15

254 Edelweiss

Regndrops 7mm baby rosa 100 gr. Ant.: 15

Regndrops lilla 7mm 100 gr. Ant.: 15

Mini diamant 4mm acryl klar 50gr Ant.: 24

Perler krem 12mm 100gr. Ant.: 15

Regndrops 7mm baby blå 100 gr. Ant.: 15

Regndrops cerise 7mm 100 gr. Ant.: 15

161775

Mini diamant 4mm acryl lys rosa 50gr Ant.: 24

210123

Perler rosa 8mm 100gr. Ant.: 15

Regndrops marine blå 7mm 100 gr. Ant.: 15

Regndrops mini klar 5mm 100 gr. Ant.: 15

161776

Mini diamant 4mm acryl lys blå 50gr Ant.: 24

1281-039

Perler krem 10mm 160gr. Ant.: 12


VÅR/SOMMER 2018 KRUKKER

161404

Bordstrø diamant lys rosa 1cm 350stk Netto Ant.: 24

161405

161406

210075

210080

Bordstrø diamant lys blå 1cm 350stk Netto Ant.: 24

Bordstrø diamant sølv 8mm 500stk Netto Ant.: 24

161407

Bordstrø diamant lys blå 8mm 500stk Netto Ant.: 24

Bordstrø diamant lys rosa 8mm 500stk Netto Ant.: 24

210081

210076

210155

210156

1281-016

1281-018

Diamanter acryl klare 12mm 70gr. Ant.: 15

Diamanter acryl klar 18mm 70gr. Ant.: 15

210077

Diamanter acryl cerise 12mm 70gr. Ant.: 15

210078

Diamanter acryl baby blå 12mm 70gr. Ant.: 15

160811

Diamanter 24pk.på kule 1cm sølv Ant.: 12

Diamant acryl mørk lilla 12mm 70g Ant.: 15

Hjerte acryl vanilje 9x18x17mm 120gr Ant.: 18

210136

Hjerte acryl klar 100gr. 9x18x17mm Ant.: 15

210137

Krystallhjerte rosa 100gr. 9x18x17mm Ant.: 15

Edelweiss 255

GRAVPYNT

Hjerte acryl cerise 9x18x17mm 120gr Ant.: 18

HAGEMILJØ

BORDPYNT

LYS

Diamant acryl grå 12mm 70g Ant.: 15

Diamanter acryl baby rosa 12mm 70gr. Ant.: 15

LYSESTAKER/LYKTER

Diamanter acryl klar 10mm 70gr. Ant.: 15

INTERIØR/SMÅPYNT

BINDERI STICKS

161408

KURV/SINK/UNDERLAG/NATUR

DEKORURNER

Bordstrø diamant 1cm sølv 350stk Netto Ant.: 24

GLASSVASER/POTTER

161403


Alle blomster og sommerfugler - nedsatt 50%

TEMA

bordpynt

210107

210108

210110

210111

210112

210178

210176

210177

Metall blomster sølv 2str.12stk.(6S-6L) Ant.: 12

Metall blomster cerise 2str.12stk. (6S-6L) Ant.: 12

Metall blomster babyblå 2str.12stk. (6S-6L) Ant.: 12

Metall blomster grå 2str.12stk.(6S-6L) Ant.: 12

210179

210180

Metall sommerfugl sølv 3,5cm 15stk Ant.: 15

Metall sommerfugl cerise 3,5cm 15stk Ant.: 15

210184

Metall sommerfugl mørk blå 3,5cm 12stk Ant.: 15

210115

Metall hjerte flatt sølv 12 stk 4,5x4,5cm Ant.: 12

256 Edelweiss

210116

Metall blomster lime 2str.12stk. (6S-6L) Ant.: 12

Metall blomster babyrosa 2str.12stk. (6S-6L) Ant.: 12

Metall blomster mørk blå 2str.12stk.(6S-6L) Ant.: 12

Metall blomster lilla 2str.12stk.(6S-6L) Ant.: 12

210182

210181

Metall sommerfugl lime 3,5cm 12stk Ant.: 15

Metall sommerfugl aqua 3,5cm 15stk Ant.: 15

210183

Metall sommerfugl lys rosa 3,5cm 12stk Ant.: 15

210185

Metall sommerfugl lilla 3,5cm 12stk Ant.: 15

Metall hjerte flatt rosa 4,5x4,5cm Ant.: 12

210186

Metall hjerte flatt cerise 4,5x4,5cm Ant.: 12

210187

Metall hjerte flatt lilla 4,5x4,5cm Ant.: 12

210114

Metall hjerte cerise 2str.12stk. (6S-6M) Ant.: 12

210113

Metall hjerter sølv 2str.12stk. (6S-6M) Ant.: 12


VÅR/SOMMER 2018 KRUKKER

Hjerter lys blå 2stk på snor 2x4,5cm Ant.: 24

161128

Hjerter limegrønn 2stk på snor 2x4,5cm Ant.: 24

161129

Hjerter lavendel 2stk på snor 2x4,5cm Ant.: 24

161130

Hjerter cerise 2stk på snor 2x4,5cm Ant.: 24

161134

160847

161135

Hjerte tre rød 4,5x9cm m/snor Ant.: 24

Hjerte tre m/snor 4,5x9cm limegrønn Ant.: 24

BORDPYNT

LYS

Hjerte tre m/snor 4,5x9cm lys blå Ant.: 24

161443

Hjerte tre gull m/snor 4,5x9cm Ant.: 24

HAGEMILJØ

Hjerte tre hvit 4,5x9cm m/snor Ant.: 24

161444

Hjerte tre kobber m/snor 4,5x9cm Ant.: 24

Edelweiss 257

GRAVPYNT

160848

LYSESTAKER/LYKTER

INTERIØR/SMÅPYNT

Hjerter gull 2stk på snor 2x4,5cm Ant.: 24

GLASSVASER/POTTER

161439

Hjerter sølv 2stk på snor 2x4,5cm Ant.: 24

161127

DEKORURNER

161438

Hjerter lys rosa 2stk på snor 2x4,5cm Ant.: 24

KURV/SINK/UNDERLAG/NATUR

161126

Hjerter hvit 2stk på snor 2x4,5cm Ant.: 24

BINDERI STICKS

161125


TEMA

bordpynt

210230

Skjell hvit/blĂĽ 850gr i pose Ant.: 12

210231

Skjell hvite 850gr i pose Ant.: 12

210341

Stein 2-4cm mix farger natur i pose 2kg Ant.: 12

210344

210345

210157

210347

Stein 8-12mm hvit i pose 750g Ant.: 15

Glittersand 1-2mm hvit 450g 20% Ant.: 24

258 Edelweiss

Stein 8-12mm grĂĽ i pose 750g Ant.: 15

Glass sand 4-6mm burgunder i boks 450g Nedsatt 20% Ant.: 12

210232

Sneglehus hvit perlemor 450gr i pose Ant.: 12

210342

210343

Stein 2-4cm hvit i pose 2kg Ant.: 12

210346

Stein 8-12mm mix farger natur i pose 750g Ant.: 15

210348

Glass sand 4-6mm petrol i boks 450g Nedsatt 20% Ant.: 12

Stein 2-4cm svart i pose 2kg Ant.: 12

210228

Sand 2-4mm hvit i pose 600gr. Nettopris Ant.: 24

210349

Glass sand 4-6mm terracotta i boks 450g Nedsatt 20% Ant.: 12

210229

Sand 2-4mm natur i pose 600gr. Nettopris Ant.: 24

210350

Glass sand 4-6mm svart i boks 450g Nedsatt 20% Ant.: 12


Edelweiss 259

GRAVPYNT

HAGEMILJØ

BORDPYNT

LYS

LYSESTAKER/LYKTER

INTERIØR/SMÅPYNT

BINDERI STICKS

KURV/SINK/UNDERLAG/NATUR

ringer b ll je k s g o r e in te s te t Flo em som d k u r B . a tu s i n in n nature s! te n y p e n te a f s ly r å n r deko DEKORURNER

GLASSVASER/POTTER

KRUKKER

VÅR/SOMMER 2018


TEMA

bordpynt - bordløpere

450950

450988

424201

450793

450797

450798

450800

450802

450804

450805

450808

450810

450814

450823

Englevev Sizoweb cyklamen 30cm 5m Ant.: 16

Englevev Sizoweb jeans blue 30cm 5m Ant.: 16

Englevev Sizoweb hvit m/sølvtråder 30cm 5m Ant.: 16

Englevev Sizoweb sort 30cm 5m Ant.: 16

Englevev Sizoweb limegrønn 30cm 5m Ant.: 16

Englevev Sizoweb rød 30cm 5m Ant.: 16

Englevev Sizoweb cerise 30cm 5m Ant.: 16

450839

Englevev Sizoweb lys rosa 30cm 5m Ant.: 16

300207

Englevev Sizolace hvit 30cm 5m Ant.: 6

260 Edelweiss

450819

Englevev ­Sizoweb på 5 meters ruller - god pris!

Englevev Sizoweb lavendel 30cm 5m Ant.: 16

450842

Englevev Sizoweb marineblå 30cm 5m Ant.: 16

300208

Englevev Sizolace lys rosa 30cm 5m Ant.: 6

300209

Englevev Sizoweb violet 30cm 5m Ant.: 16

Englevev Sizoweb petrol 30cm 5m Ant.: 16

Englevev Sizoweb sølv 30cm 5m Ant.: 16

Englevev Sizoweb creme 30cm 5m Ant.: 16

450843

Englevev Sizoweb grå 30cm 5m Ant.: 16

Englevev Sizolace støvlilla 30cm 5m Ant.: 6

300210

Englevev Sizolace lys grønn 30cm 5m Ant.: 6

Englevev Sizoweb lysblå 30cm 5m Ant.: 16

Englevev Sizoweb Taupe 30cm 5m Ant.: 16

Englevev Sizoweb mosegrønn 30cm 5m Ant.: 16

450947

Englevev Sizoweb mint 30cm 5m Ant.: 16

300211

Englevev Sizolace lys blå 30cm 5m Ant.: 6


VÅR/SOMMER 2018

5108-515

5110-000

5100-001

5110-002

5110-003

Satinbånd Konfirmasjon- Cerise m/trykk 10mm 25m Ant.: 1

Satinbånd Konfirmasjon- Lime m/trykk 10mm 25m Ant.: 1

Satinbånd Konfirmasjon- Lime m/trykk 10mm 25m Ant.: 1

Satinbånd Konfirmasjon sort med hvitt trykk 10mm 25m Ant.: 1

DEKORURNER

Satinbånd Konfirmasjon- Cerise m/trykk 10mm 25m Ant.: 1

Satinbånd Konfirmasjon sort med hvitt trykk 10mm 25m Ant.: 1

KRUKKER

5108-514

GLASSVASER/POTTER

bånd

5433-010

Nasjonalbånd 10mm 50m Ant.: 1

5433-025

Nasjonalbånd 25mm 25m Ant.: 1

4011-559

4011-592

4011-594

4011-595

4011-596

4011-652

4011-654

4011-653

4011-656

Blonde hvit 12mm 20m Ant.: 1

Blonde rosa 12mm 20m Ant.: 1

Blonde krem 12mm 20m Ant.: 1

Blonde lysblå 12mm 20m Ant.: 1

4011-593

Heklet Blonde 22mm Gammel Rosa 15M P Ant.: 1

Heklet Blonde 22mm Mørk grå 15M P Ant.: 1

LYSESTAKER/LYKTER

Heklet Blonde 22mm Lavendel 15M P Ant.: 1

Heklet Blonde 22mm Lys Rosa 15M P Ant.: 1

På våre ­nettsiden vår finner du hele kolleksjonen med bånd! 4011-655

Blonde brun 12mm 20m Ant.: 1

LYS

Heklet Blonde 22mm Lys Grå 15M P Ant.: 1

Heklet Blonde 22mm Krem 15M P Ant.: 1

Nasjonalbånd moire 10cm 25m Ant.: 1

BORDPYNT

Heklet Blonde 22mm Hvit 15M P Ant.: 1

5263100

INTERIØR/SMÅPYNT

4011-558

Nasjonalbånd moire 15cm 25m Ant.: 1

4011-609

Hjertelenke gull satin 9mm 20m Ant.: 1

HAGEMILJØ

491

Nasjonalbånd 40mm 25m Ant.: 1

4011-610

Hjertelenke sølv satin 9mm 20m Ant.: 1

Edelweiss 261

GRAVPYNT

5433-040

BINDERI STICKS

Nasjonalbånd 15mm 25m Ant.: 1

KURV/SINK/UNDERLAG/NATUR

5433-015


Hagemiljø

Livet er best utendørs når sommeren endelig kommer. Skap miljøer som er trivelige å være i – enten du h ­ enter inspirasjon fra nordisk natur eller fra mer eksotiske strøk.

262 Edelweiss


Edelweiss 263


TEMA

vår og sommer 2018

Nyt utelivet

Uterommet blir stadig viktigere for oss. Enten man har en liten balkong eller en stor terrasse handler det om å gjøre plassen mest mulig trive­ lig, for å få maks ut av hvert eneste minutt av den nordiske sommeren. Sommerblomstene plantes i krukker som tåler både vær og vind, slik at ute­ rommet ser flott ut også hvis det skulle regne.

Skap avslappende soner

Deler man uterommet opp i flere soner, kan det brukes på flere måter. Ram inn sonene med høye planter i store ­krukker, så blir det et naturlig skille mot resten av ute­ området. Skap soner hvor flere kan være sammen, og soner hvor man kan slappe av helt alene. Der det er værhardt, kan man gjenskape den deilige utefølelsen i en liten vinterhage med masse grønne planter.

264 Edelweiss


VÅR/SOMMER 2018

Material-miks

BINDERI STICKS

KURV/SINK/UNDERLAG/NATUR

DEKORURNER

GLASSVASER/POTTER

KRUKKER

Velger man forskjel­ lige m ­ aterialer på interiørdetaljene, blir ute­miljøet både mer levende og mer per­ sonlig. Bambus, sink og keramikk gjør seg godt sammen, og husk å ­eksperimentere med forskjellige høyder på både krukker og planter.

INTERIØR/SMÅPYNT

Lykter

Edelweiss 265

GRAVPYNT

HAGEMILJØ

BORDPYNT

LYS

LYSESTAKER/LYKTER

Levende lys i flotte lykter er en h­yggelig måte å ønske velkom­ men på. De praktiske hankene gjør at lyktene kan bæres med videre til u ­ terommet, og skape en lun og k­oselig følelse når sola går ned. ­Lyktene er vakre nok til at de også kan få være med inn, og settes i stemningsskapende grupper på stuegulvet.


TEMA

Vakker til slyngplanter!

utemiljø

152081

Potte Katt fiber grå 33x33cm Ant.: 4

152083

152093

Potte Frosk fiber grå 33x33cm Ant.: 4

152227

Potte ku fiber 26x17cm Ant.: 6

Hjerte m/potte hvit 44x47cm Ant.: 8

Nyheter!

152069

Potte med hvite fugler fiber 26x18cm Ant.: 6

142410

Pottesett S/2 m/hjertehank 23x53/19x45cm grått metall Ant.: 6

142482

Snegle m/steindekor 32x25cm grå Ant.: 4

266 Edelweiss

152063

Stein m/4 fugler Velkommen 23x15cm Ant.: 8

142414

Potte m/fuglehus 20x30,5cm grått metall Ant.: 12

124057

Stein cement m/fugler og VELKOMMEN 25x23cm Ant.: 6

152225

Benk m/2 potter/fugler hvit 32x27cm Ant.: 8

142415

2 potter m/fuglehus 22x59cm grått metall Ant.: 6

142618

Fugl stående 26x34cm beige Ant.: 4

142298

Sink Veggpotte m/due lysgrå 25x44cm Ant.: 4

142416

Veggpotte sett S/2 30/26cm grått metall Ant.: 6

142619

Ugle stående 18x37cm beige Ant.: 4


Edelweiss 267

GRAVPYNT

HAGEMILJØ

BORDPYNT

LYS

LYSESTAKER/LYKTER

INTERIØR/SMÅPYNT

De nye flot te ­pokalpot tene i plast skaper et staselig utemiljø. BINDERI STICKS

KURV/SINK/UNDERLAG/NATUR

DEKORURNER

GLASSVASER/POTTER

KRUKKER

VÅR/SOMMER 2018


TEMA

utemiljø

Super kvalitet!

136630

136631

129998

129999

Urn Sara rust D40 H47 Ant.: 2

Urn Sara blackwash D31 H36 Ant.: 4

Urn Sara rust D40 H47 Ant.: 2

Urn Sara blackwash D40 H47 Ant.: 2

Nyhet! Pokalpot ter i plast.

136480

Urn Roca concrete D41 H54 Ant.: 4

268 Edelweiss

136481

Urn Roca concrete D55 H75 Ant.: 2


VÅR/SOMMER 2018 KRUKKER

136619

136620

136621

136539

136540

136541

136499

136500

136501

Bowl Nova rust D35 H17 Ant.: 8

KURV/SINK/UNDERLAG/NATUR

Ampel Nova blackwash D35 H17 Ant.: 8

Bowl Nova rust D55 H23 Ant.: 4

Bowl Nova greywash D35 H17 Ant.: 8

Bowl Nova greywash D55 H23 Ant.: 4

Bowl Nova blackwash D35 H17 Ant.: 8

Bowl Nova blackwash D55 H23 Ant.: 4

Edelweiss 269

GRAVPYNT

Bowl Nova blackwash D25 H12 Ant.: 10

HAGEMILJØ

BORDPYNT

LYS

Bowl Nova greywash D25 H12 Ant.: 10

LYSESTAKER/LYKTER

INTERIØR/SMÅPYNT

Bowl Nova rust D25 H12 Ant.: 10

GLASSVASER/POTTER

136503

Ampel Nova greywash D35 H17 Ant.: 8

DEKORURNER

136543

Ampel Nova rust D35 H17 Ant.: 8

BINDERI STICKS

136623


TEMA

utemiljø

136610

136611

136612

136613

Pot Nova rust D22 H17 Ant.: 10

Pot Nova rust D36 H27 Ant.: 4

Pot Nova rust D29 H22 Ant.: 6

Pot Nova rust D43 H33 Ant.: 4

lser e rr tø s e ir f – r e rg a f Tre

136530

136531

136532

136533

Pot Nova greywash D22 H17 Ant.: 10

Pot Nova greywash D36 H27 Ant.: 4

270 Edelweiss

Pot Nova greywash D29 H22 Ant.: 6

Pot Nova greywash D43 H33 Ant.: 4


VÅR/SOMMER 2018

136490

136491

136492

136493

Pot Nova blackwash D43 H33 Ant.: 4

Edelweiss 271

GRAVPYNT

HAGEMILJØ

BORDPYNT

LYS

Pot Nova blackwash D36 H27 Ant.: 4

LYSESTAKER/LYKTER

INTERIØR/SMÅPYNT

Pot Nova blackwash D29 H22 Ant.: 6

BINDERI STICKS

KURV/SINK/UNDERLAG/NATUR

Pot Nova blackwash D22 H17 Ant.: 10

DEKORURNER

GLASSVASER/POTTER

KRUKKER

Store grønne planter er fremdele s en viktig t rend!


TEMA

utemiljø

Fiber clay! 107509

Pokal Texas rust 31x44cm Ant.: 6

107511

Pokal Texas rust 50x68cm Ant.: 4

107510

Pokal Texas rust 40x54cm Ant.: 6

107512

107513

Pokal Texas rust 56x78cm Ant.: 2

Pidestall Texas rust 25x37cm Ant.: 6

Nyhet! 152105

Pokalpotte offwhite 30x24cm Ant.: 4

272 Edelweiss

152106

Pokalpotte offwhite 35,5x29cm Ant.: 4


GRAVPYNT

Edelweiss 273

HAGEMILJØ

BORDPYNT

LYS

LYSESTAKER/LYKTER

INTERIØR/SMÅPYNT

BINDERI STICKS

KURV/SINK/UNDERLAG/NATUR

DEKORURNER

GLASSVASER/POTTER

KRUKKER

VÅR/SOMMER 2018


TEMA

utemiljø Flot te, rust fargede utepot ter 110650

Urne Texas egg rust s/2 D34/27cm Ant.: 6

108616

Urne Texas egg rust s/4 D51/42/34/27cm Ant.: 6

108621

Urne Texas egg high rust s/4 D50/42/36/28cm Ant.: 4

274 Edelweiss


VÅR/SOMMER 2018 KRUKKER GLASSVASER/POTTER

107526

108606

Urne Texas bigular rust s/3 L100/80/60cm Ant.: 2

100612

100614

Urne planteskål rund taupe 39x12,5cm Ant.: 8

BORDPYNT

LYS

LYSESTAKER/LYKTER

Urne planteskål rund grå 39x12,5cm Ant.: 6

HAGEMILJØ

Urne planteskål rund antrasitt D39cm Ant.: 6

108807

Urne Idaho egg høy s/4 beige 50/42/36/28cm Ant.: 4

Edelweiss 275

GRAVPYNT

100611

INTERIØR/SMÅPYNT

BINDERI STICKS

KURV/SINK/UNDERLAG/NATUR

DEKORURNER

Planteskål Texas rust s/3 D55/44/36cm Ant.: 4


TEMA

utemiljø

108792

Urne Idaho egg s/4 antrasitt D51/42/34/27cm Ant.: 4

108797

Urne Idaho egg høy s/4 antrasitt D50/42/36/28cm Ant.: 4

108907

Urne Idaho egg høy s/3 antrasitt D56/44/34cm Ant.: 2

276 Edelweiss


VÅR/SOMMER 2018 KRUKKER

142357

Hjerte poly 8,3x6,2x2,5cm grå m/tekst Ant.: 24

142403

Hjerte poly 21,3x16,7x4,8cm grå m/tekst Ant.: 24

123120

123120

Hjerte cement GOD SOMMER 21x18x9cm Ant.: 6

Hjerte cement GOD SOMMER 21x18x9cm Ant.: 6

142370

Hjerte Vâlkommen 17x17x5cm grå poly Ant.: 24

142287

141733

142522

Potte plast rund 32,5x23 mørk grå Ant.: 8

Potte plast rund 27x21 lys grå Ant.: 12

152027

152028

Potte plast rund 27x21 lys grå Ant.: 12

152029

Potte plast rund 32,5x23 lys grå Ant.: 8

BORDPYNT

LYS

LYSESTAKER/LYKTER

Potte plast rund 32,5x23 mørk grå Ant.: 8

142558

Grill til ved 27x41,5cm svart Ant.: 6

HAGEMILJØ

Potte plast rund 27x21 mørk grå Ant.: 12

142559

Grill til ved 35x41cm svart Ant.: 4

Edelweiss 277

GRAVPYNT

152026

INTERIØR/SMÅPYNT

BINDERI STICKS

Potte plast rund 27x21 mørk grå Ant.: 12

KURV/SINK/UNDERLAG/NATUR

DEKORURNER

Hjerte Velkommen grå poly 17x17x5cm Ant.: 24

GLASSVASER/POTTER

142406


Gravpynt Det er godt å minnes de som er døde, med vakre blomster og noe som ikke visner. Gravpynten fra Edelweiss kan sette ord på sorgen og savnet – for evig og alltid. 278 Edelweiss


Edelweiss 279


TEMA

gravpynt - norsk

152068

Fredsduer hvite 2 ass. 12x10cm Ant.: 24

142642

Stein m/fugl «Savnet» 10x12cm Ant.: 18

142327

Engel poly 18cm m/tekst Savner deg Ant.: 12

142284

Engel m/hjerte 18x15x23cm Ant.: 8

280 Edelweiss

Stein m/tekst og 2 fugler 9,5x13,2x12,2cm grå Ant.: 12

142291

Engel Savner deg grå polystone 14x5,5x13cm Netto Ant.: 12

150569

142607

Engel Savner deg grå polystone 18x7x17cm Ant.: 12

142353

Engel polystone 7x5,5x10cm på kne grå Ant.: 24

Stein m/4 fugler «Glad i dere» 23,5x15cm Ant.: 8

142285

142326

Engel m/hjerte Tenker på deg 18x17x21cm Ord.129,- 25% Ant.: 12

142350

142641

Engel på ball 16x14x28cm Ant.: 6

Engel på pigg Savner Deg 13x4,5x19,5cm Ant.: 12

142351

142489

Engel polystone 18x18x13,5cm m/bok grå Ant.: 12

142352

Engel polystone 10x8x14,5cm på kne grå Ant.: 16

Gravengel 10x18cm grå m/ tekst på pinne Ant.: 12

142365

Engel polystone 29,5x16x15cm grå liggende Ant.: 12


VÅR/SOMMER 2018 KRUKKER GLASSVASER/POTTER DEKORURNER KURV/SINK/UNDERLAG/NATUR BINDERI STICKS INTERIØR/SMÅPYNT

9940

9958

Gravlys oljelys 55 timer til lykt Nettopris Ant.: 20

102294

Gravlys 50 timer m/gulltopp Nettopris Ant.: 24

Gravlys glass 75 timer m/gulltopp Nettopris Ant.: 6

102221

Gravlys 100 timer m/gulltopp NETTO Ant.: 24

Gravlykt 12,6x12,6x20cm på pinne svart Netto Ant.: 12

161227

Gravlykt 16x16x26cm svart m/hjertehull Ant.: 12

161228

Gravlykt 16x16x26cm hvit m/hjertehull Ant.: 12

161122

Gravlykt 16x16x26cm på pinne grå Netto Ant.: 12

161411

Gravlykt 16x33cm grå på pinne Netto Ant.: 12

161330

Gravlykt rund 11x13cm svart på pinne Ant.: 14

Edelweiss 281

GRAVPYNT

161225

HAGEMILJØ

BORDPYNT

LYS

Gravlys 110 timer oljelys til lykter Nettopris Ant.: 24

LYSESTAKER/LYKTER

9939


TEMA

gravpynt - norsk

142639

Engel stående hvit poly 15x26cm Ant.: 8

142402

Hjerte poly 21,3x16,7x4,8cm grå m/tekst til gravlys Ant.: 24

142612

142181

Hjerte polystone 17x17x5cm Tenker på deg Netto Ant.: 24

142404

142368

142491

142521

Hjerte poly 15x11,5cm grå m/tekst Glad i deg Ant.: 24

Englevinger grav 13x18cm grå m/tekst stick Ant.: 12

282 Edelweiss

142613

Engel hvit poly 13x10cm m/tekst Ant.: 24

142334

Engel hvit poly 20x15cm m/tekst Ant.: 12

150544

Hjerte poly 8,3cm Vår engel Ant.: 24

Hjerte Tenker på deg 17x17x5cm grå poly Netto Ant.: 24

Hjerte poly 15x11,5cm grå m/tekst Savner dere Ant.: 24

Engel m/tekst grå poly 19x10,5x30cm Ant.: 6

150546

Hjerte poly 8,3cm Savner deg Ant.: 24

142354

Hjerte Savner deg grå poly 7x7x2,5cm Ant.: 24

150547

Hjerte poly 11cm Savner dere Ant.: 24

142405

Hjerte poly 11x8,6x3cm grå m/tekstAnt.: 24

142367

Hjerte Savner deg 12x12cm grå poly Nettopris Ant.: 24

142355

Hjerte Savner dere grå poly 9,5x9,5x3cm Ant.: 24


GRAVPYNT

Edelweiss 283

HAGEMILJØ

BORDPYNT

LYS

LYSESTAKER/LYKTER

INTERIØR/SMÅPYNT

BINDERI STICKS

KURV/SINK/UNDERLAG/NATUR

DEKORURNER

GLASSVASER/POTTER

KRUKKER

VÅR/SOMMER 2018


TEMA

gravpynt - kransebånd

4610-150

4610-149

4610-148

4610-162

4606-001

4606-002

4606-003

4606-004

4601-611

4605-611

4602-611

4603-611

Bryllupsbånd 75mm hvit, 50m Ant.: 1

Kransebånd Hvit m/tynn gullstripe 100mm 25m Ant.: 1

Kransebånd hvit m/ gullstriper 100mm 25m Ant.: 1

Bryllupsbånd 100mm hvit, 25m Ant.: 1

Kransebånd Hvit m/ tynn gullstripe 125 mm 25m Ant.: 1

Kransebånd hvit m/ gullstriper 125mm 25m Ant.: 1

Bryllupsbånd 100mm hvit, 50m Ant.: 1

Kransebånd Hvit m/ tynn gullstripe 150 mm 25m Ant.: 1

Kransebånd hvit m/ gullstriper 150mm 25m Ant.: 1

Bryllupsbånd 125mm hvit, 50m Ant.: 1

Kransebånd hvit m/ gullstriper 175mm 25m Ant.: 1

4605-670

4602-670

4603-670

4601-678

4605-678

4602-678

4603-678

Kransebånd creme m/gullstriper 100mm 25m Ant.: 1

284 Edelweiss

Kransebånd Offwhite m/gullstriper 125mm 25m Ant.: 1

Kransebånd creme m/gullstriper 125mm 25m Ant.: 1

Kransebånd Offwhite m/gullstriper 150mm 25m Ant.: 1

Kransebånd creme m/gullstriper 150mm 25m Ant.: 1

Bryllupsbånd 150mm hvit, 25m Ant.: 1

Kransebånd Hvit m/ tynn gullstripe 175 mm 25m Ant.: 1

4601-670

Kransebånd Offwhite m/gullstriper 100mm 25m Ant.: 1

4610-146

Kransebånd Offwhite m/gullstriper 175mm 25m Ant.: 1

Kransebånd creme m/gullstriper 175mm 25m Ant.: 1

4604-611

Kransebånd hvit m/ gullstriper 200mm 25m Ant.: 1

4604-670

Kransebånd Offwhite m/gullstriper 200mm 25m Ant.: 1

4604-678

Kransebånd creme m/gullstriper 200mm 25m Ant.: 1


Gravvaser grønne små 26cm Ant.: 5

142376

Gravvaser grønne store 32cm Ant.: 5

142377

Engel på pigg Saknar dig 13x4,5x19,5cm Ant.: 12

142643

142644

Stein m/fugl «Saknad» 10x12cm Ant.: 18

Stein m/tekst og 2 fugler 9,5x13,2x12,2cm grå Ant.: 12

142374

Engel polystone 18x12x22cm hjerte til gravlys Ant.: 16

142523

Engel grå poly m/hjerte SAKNAD 14x19cm Ant.: 12

142575

150545

Hjerte poly 8,3cm Vår ängel SVENSK Ant.: 24

142371

Hjerte Saknar dig 12x12x6,5cm grå poly Ant.: 24

142375

Hjerte polystone 17x17x5cm Tänker på dig Svensk Netto Ant.: 24

Engel Tänker på dig 22x10,5x13cm grå poly Ant.: 12

142378

Engel Saknar dig grå polystone 14x5,5x13cm Ant.: 12

142400

Engel polystone 14,5x5,3x10cm grå För alltid i vår Ant.: 24

142401

Engel polystone 12,5x6,5x11cm grå Tänker på dig Netto Ant.: 24

Edelweiss 285

VÅR/SOMMER 2018 GRAVPYNT

142373

HAGEMILJØ

BORDPYNT

LYS

Hjerte Saknar Er 15x11,5cm grå Ant.: 24

LYSESTAKER/LYKTER

INTERIØR/SMÅPYNT

Englepotte Älskad och saknad 17x13cm Ant.: 18

396

DEKORURNER

395

KURV/SINK/UNDERLAG/NATUR

Gravvase 9x8x28,5cm grå Netto Ant.: 18

BINDERI STICKS

142366

GLASSVASER/POTTER

KRUKKER

gravpynt - svensk


webshop Bli kunde/forhandler av Edelweiss

1 For å bli godkjent som forhandler og få tilgang til nettbutikken vår, må du fylle inn skjemaet du finner på www.edelweissnorge.no. Trykk på linken øverst til høyre på siden, der det står «Bli kunde».

1

2

2 Fyll ut skjemaet du finner her – se bildet til venstre. Når dette er fylt ut, ­trykker du på knappen «Bli kunde». Så snart vi har registrert deg, får du en mail fra oss. Dette tar 1–2 virkedager.

Er du allerede kunde hos oss og ønsker tilgang?

3 Dersom du allerede er kunde hos oss og hadde tilgang til vår forrige nettbutikk (før januar 2017), kan du bestille nytt p ­ assord for å komme inn i den nye nettbutikken. Da trykker du på «Logg inn» oppe til høyre, og deretter trykker du på «Glemt passordet ditt». Da kommer du til siden nedenfor. Skriv inn mailadressen som du tidligere er registrert på, og trykk på «Tilbakestill passordet mitt».

3

286 Edelweiss


4 Er mailadressen din registrert i vårt system, vil du om kort tid motta en ny mail fra oss. Trykk på den store svarte knappen som ligger i mailen. 5 Nå vil nettleseren åpne seg i et nytt vindu, hvor du skal lage et nytt passord. Det må bestå av minst åtte tegn, gjerne store og små bokstaver, og minst et tall eller et spesialtegn. Skriv passordet en gang til, og trykk «Sett nytt passord».

4

6 Du vil nå bli vist til «Logg inn»-siden. Legg inn mailadressen og det nye passordet ditt. Slett det som eventuelt står der fra før. Trykk «Logg inn». Du er nå inne på din side. Her kan du se dine siste ordre, fakturaer, forsendelser og annet. Nå er det bare å bestille varer. Du vil få opp priser og om vi har varen på lager.

5

6

Lykke til! Og husk: Trenger du hjelp, så ta kontakt med oss – enten på telefon eller mail.

Edelweiss 287


bestillingsvilkår Norge Forhandlerstatus

Vi gjør oppmerksom på at vi gjennomfører en vurdering av hver enkelt ny forhandler for våre varer på Edelweiss AS. Vi ønsker å opprettholde et representativt forhandlernett for våre varer på et nasjonalt nivå, og vil at de som handler med oss skal føle at de får den service og support de har behov for. Derfor har vi et søknadsskjema som skal fylles ut for nye interessenter. På denne måten får vi kartlagt dagens situasjon i nærmarkedet til deg som søker, samt at vi kan gi den beste tilbakemelding til nye søkere om distribusjon i ditt nærområde.

Bestillingsvilkår

Alle artikler skal bestilles i salgsenhetsforpakning (SE: +antall i parantes) definert i teksten på varen. Eks. Elegance Serviett hvit SE:12 Da må produktet bestilles i antall 12pk, prisen er ­definert pr.pakke og ikke pr. salgsenhet (SE=Eske/Minimumskvantum).Bånd selges i hele ruller og prisen er pr. rull. Antall meter defineres i teksten, eks.25 meter. Ekspedisjonsgebyr på 50,for alle ordre under kr 1.000,- eks mva. Restordre over kr 500,- ettersendes fraktfritt i Norge eller sendes sammen med ny bestilling.

Betalingsvilkår

Første bestilling mot forskuddsbetaling. Deretter sendes varer mot faktura pr. 20 dager netto, dersom kredittsjekk tilsier dette. Alle nye kunder kredittsjekkes. Kredittsjekkens resultat avgjør betalingsbetingelsen. Faktura sendes med E-post og derfor viktig å oppgi korrekt e-postadresse. Vi har satt bort purre- og inkassoarbeid til Kredinor.

Leveringsvilkår

Alle ordre over kr 15.000,- eks.mva sendes fraktfritt. Vi sender varene med framforhandlet frakt. Våre rabatter tilgodesees våre kunder og belastes kun med nettofrakt. Frakten påføres faktura.

Retur/ Reklamasjon

Alle reklamasjoner må ­registreres hos oss senest 8 dager etter forsendelsesdato. Før varer eventuelt sendes i retur, skal dette klareres med E ­ delweiss. Kurante varer tas ikke i retur. Reklamasjoner henvises til e-post: reklamasjon@edelweissnorge.no Det tas forbehold om eventuelle trykkfeil, samt prisendringer pga uforutsatte valutaendringer.

288 Edelweiss


beställningsvillkor Sverige Återförsäljarstatus hos Edelweiss AS

Observera att vi gjenomför en utvärdering av varje enskild ny återförsäljare för våra produkter på Edelweiss AS. Vi vill bevara ett reresentativt distributör nätverk för våra varor på nationell nivå, och att de som vil göra affärer med oss skall känna att de får den service och support de behöver. Därför har vi ett söknadsschema vi önskar att nya interessenter fyller ut. Dette för at kartlegge dagens situation i närliggande marknader till dig som ny sökare, samt at ge den bästa feedbacken til nya sökande om distribusjon i sökandens område.

Kriterier för inköpsorder

Alla artiklar skall beställas i försäljningsenheten av förpackningar (Ant.:+antal i parantes) ­definieras i texten i artikelen. Objekt: Fjäril ljus rosa 8cm (SE:48stk) då produkten måste beställas i antal 48 stk. Pris definieras per enhet och inte per försäljningsenhet (Ant.). Band säljs i hela rullar och priset är per rulle. Antal meter definieras i texten, t.ex. 25 meter. Expeditionsavgift på 50,- för beställning under kr 1.000,- ex moms. Restordre över kr 1.500,eftersänds samman med ny beställing.

Villkor för betaling

Den första leveransen skickas mot förskottsbetalning. Derefter sänds varorna mot faktura pr. 30 ­dager netto. Alla nya kunder kredittsjekkes. Din kredit värdering bestämmer betalingsbetingelsen.­ Faktura sänds med e-post så det är viktigt att lämna rätt e-postadress. Vi samarbetar med ­Marginalen vad gäller påminnelser och inkasso.

Leveransvillkor

Alle beställningar över kr 15.000,- ex. moms sänds fraktfritt. Vid beställningar under kr 15.000,- ex. moms betalar kunden frakt i Sverige (Alla varor är förtullade inn i Sverige på ­Edelweiss AS kostnad). Varor skickas varje vecka.

Retur/ Reklamation

Alla klagomål måste registreras hos oss inte senare än 8 dagar efter försändelsedato. För varor eventuelt skickas i retur, skal detta klareres med Edelweiss. Kurrante varer tas inte i retur. Reklamation hänvisas til e-post: reklamation@edelweiss.as Vi reserverar oss för eventuella tryckfel eller prishöjningar pga av valutaförändringar.

Edelweiss 289


Edelweiss har siden etableringen i 1982 vokst til å bli en av markedets ledende aktører innen dekorasjonsmateriell, spesielt til blomsterbransjen og hagesentre. I tillegg er våre produkter også å finne i et stort antall gave- og interiørforretninger. Sortimentet er ­under kontinuerlig ­utvikling for å fange opp trender og etterspørsel i markedet. Vi er stolte av å kunne tilby et bredt utvalg som favner både det trendy og det tradisjonelle – noe for enhver nordisk smak! Edelweiss er spesialister på lys og servietter, bordpynt og bånd, pynt til dåp, konfirmasjon, bryllup og alle typer festbord – kort sagt alt det lille ekstra som skal til for å gi utløp for ­skaperglede. Samtidig er vi leverandør av alle tradisjonelle binderiprodukter til blomster­ butikker og hagesenter. I tillegg til vårt egenutviklede brand har vi agenturet for Ambiente i Norge og Sverige, samt det norske agenturet for Ester&Erik. Våre dyktige konsulenter besøker forhandlere i Norge og Sverige, og produktene er også tilgjengelige i Danmark, Finland og på Island. Vi har en svært aktiv nettbutikk til bedrifter i alle nordiske land. Edelweiss AS ble i 2016 en del av Dalema Gruppen, noe som bidrar til å k­ omplettere ­bredden sammen med varemerker som Easy Living (hagemøbler), Holmen (­ interiør og tekstil), Mr. Plant (kunstige planter og blomster), Modern House (kjøkkenutstyr) og Sans (belysning).

290


Foto: Ove Tøpfer, FMVFOTO Tekst: Dag & Godø Trykk: Møklegaard Trykkeri AS


EDELWEISS AS | TOMTEVEIEN 55, 1618 FREDRIKSTAD | NORGE WWW.EDELWEISSNORGE.NO | TELEFON 69 35 68 00 | E-POST: POST@EDELWEISSNORGE.NO SVERIGE: WWW.EDELWEISS.AS | TELEFON 0526-666 06

Ew vår og sommer 2018 katalog  
Ew vår og sommer 2018 katalog  

Katalog uten pris