Page 1

HØST OG VINTER

2017


høst og jul 2017 vi gleder oss!


Ragnhild Engebretsen Daglig leder Tlf. 69 35 68 00

Per Lasse Bøckmann Salgssjef Mob. +47 952 19 523 Tlf. 69 35 68 13

Stine Warem Selger Mob. +47 416 50 989 Tlf. 69 35 68 14

Tove Michelsen Selger Mob. +47 920 37 200

Jessica Gyllenberg Selger Sverige Mob. +46 706 021 016

Britt Fors Selger Sverige Mob. +46 733 140 130

WWW.EDELWEISSNORGE.NO | TELEFON 69 35 68 00 | E-POST: POST@EDELWEISSNORGE.NO SVERIGE: WWW.EDELWEISS.AS | TELEFON 0526-666 06 4 Edelweiss


velkommen til oss!

En ny sesong står for døren, og denne gangen har vi i Edelweiss en stor nyhet: Hurra – vår egen katalog! Hele kolleksjonen finnes selvsagt i nettbutikken vår, men vi synes det er noe eget med en papirkatalog som du kan bla i, bli inspirert av – og nyte. Du sitter nå med nesten 300 sider i hendene, sider som er fulle av høstens og julens ­trendkolleksjon – i tillegg til vårt brede utvalg med basisvarer som vi også er stolte av å vise fram. Trendkolleksjonen består av vakre og håndlagde produkter som vi er sikre på vil bli bestselgere i det nordiske markedet i høst, basert på tendenser i tiden og vår erfaring. Gjennom katalogen får du lære litt om de forskjellige trendene som gjelder på interiør­ fronten, så er det opp til deg hvilke retninger du ønsker å ta med deg videre – om du ikke har plass til alle. I hver varegruppe får du presentert sesongens nyheter. Noen av varene har vi satt inn i forskjellige miljø, for å vise deg spennende måter å kombinere dem på. Vi håper at disse bildene kan være til inspirasjon for deg, når du skal stille ut varene i din butikk. På nettsidene våre finner du mange flere produkter, innenfor alle kategorier. Bruk dem gjerne som et supplement til denne katalogen.

Nå gleder vi oss til å treffe dere alle på Formex i Stockholm (23.–27. august) og på Oslo Design Fair (30. august–2. september). Her kan du «hands on» ta og føle på rangen vår, og få enda mer inspirasjon til displays. Har du spørsmål, er det bare å ta en rask telefon til en av våre hjelpsomme kundekonsulenter, og du er alltid velkommen til å besøke vårt 300m2 showroom i Fredrikstad for å ta kolleksjonene enda nærmere i øyensyn. Vi gleder oss – og ønsker dere alle en riktig god høst- og vintersesong!

Pål Eide Vareflyt/ logistikkansvarlig Tlf. 69 35 68 07

Ingunn Marie Nilsen Reklamasjonsbehandler/ kundekonsulent Tlf. 69 35 68 15

Samanta Vitkauske Kundekonsulent/ innkjøpsassistent Tlf. 69 35 68 04

Thea Gjølstad Blomsterdekoratør/ kundekonsulent Tlf. 69 35 68 08

Katrine Liholt Grafisk Designer/ kundekonsulent Tlf. 69 35 68 03

Edelweiss 5


6 Edelweiss


innhold 08

Tema: høst og vinter 2017/2018

12

Edelweis - trend og tradisjon

18 68 98 110

Vi gir deg trendbildet for sesongen vi nå går inn i. Her håper vi at du får inspirasjon til høst, vinter og jul!

Suksessen til Edelweiss henger sammen med evnen til å spotte ­trender, og respekten for det ­tradisjonelle. Møt daglig leder ­Ragnhild Engbretsen.

Interiør og julepynt

Nordisk jul seiler opp som en av de ­domi­nerende trendene i år. Nå er det tid for å mikse jordnær nostalgi med klassisk eleganse.

Lysestaker og lykter

Vakkert og funksjonelt – skap stemning i den mørke årstiden.

128

Krukker/potter

190

Kurv, sink og underlag

212

Naturmaterialer er både t­ idsriktig og ­vakkert, og ­kurvene pynter opp samtidig som de er praktiske.

Binderi - natur, sticks og gravpynt

Vakre kranser og utsøkte oppsatser blir enda flottere om du bruker våre natur­ elementer eller sticks i tillegg til de levende vekstene. Vi har også alt av pynt til å sette ved graven.

242

Lys

252

Bordpynt

284

Nettbutikk/vilkår

Glassvaser og potter

Glass finnes i mange herlige varianter, som gir utallige muligheter i bruk. Se det store utvalget her!

Krukker av håndlaget keramikk blir gode å ta på og vakre å se på, og kommer i både moderne fasonger, former som gir retrofølelser eller er etnisk inspirert.

Dekorurner

Store håndlagde urner blir staselig i alle miljøer, og passer godt inn i årets trendbilde.

Det er ingen tvil om at levende lys ­skaper stemning. I høst u ­ tvider vi med flere nye ­farger, og lanserer helt nye lakklys.

Dekk et vakkert festbord, e ­ nten til dåp, konfirmasjon, bryllup, jul eller nyttår. Her er alt man trenger for å lage en ­gledens dag. Gi kreativiteten spillerom.

Edelweiss 7


TEMA

høst og vinter 2017–2018

Etnisk

Den moderne utviklingen som går stadig raskere gir mange mennesker et behov for å roe litt ned og søke seg tilbake til det naturlige, det ekte, det håndlagde. Dette gjenspeiler seg også i interiøret. Inspirasjonen hentes fra tradisjoner og kulturer i andre verdensdeler, gjerne både fra Afrika og Asia. Nøkkelelementer er naturfarger, naturmaterialer og spennende trykk.

Mønster

Mønster er en sterk og viktig trend på interiør­ fronten, og man skal slett ikke være redd for å blande ulike mønstre og strukturer i interiøret. Det er på den måten man får sitt eget unike uttrykk! Skap spennende stilleben med krukker og potter i forskjellige farger og mønstre. Etniske potter sammen med over­ dimensjonerte 70-tallskrukker gir harmoniske kontraster.

8 Edelweiss


Bambus

Bambus er et vakkert og slitesterkt naturmateriale, som er blitt svært populært i takt med ønsket om å bringe naturen inn i hjemmet. Planten er miljøvennlig siden den vokser uhyre raskt, og resultatet er et materiale som er både robust og slitesterk. Kombiner bambuslyktene våre med økologiske kubbelys for et varmt og stemningsfullt miljø.

Drømmefangere

De vakre indianske drømmefangerne ble opprinnelig hengt opp ved siden av sengen for å beskytte mot mareritt. De ble veldig populære i Skandinavia på midten av 70-tallet, og i tråd med at 70-tallet nå har gjort sin inntreden i interiørtrendene igjen har ­drømmefangerne fått sin nye storhetstid. Passer godt inn i en bohemsk stil, men kan også være en tøff kontrastgjenstand i et strammere interiør.

Edelweiss 9


TEMA

høst og vinter 2017–2018

Store potter

Grønne planter er en viktig del av trendbildet i hjemmet nå, og plantene blir stadig større. Nå kan man gjerne ha et lite tre inne i stuen! Derfor har vi fått spesiallaget et utvalg store flotte ­potter, og bredden i u ­ tvalget sikrer at man finner noe som passer perfekt i ethvert hjem.

Kurv

Små og store kurver er både dekorative og funksjonelle, og dette er nok en produktgruppe hvor vi har flere bruksområder i tankene når vi designer til vårt skandinaviske ­marked. Kurvene fra Edelweiss kommer i mange forskjellige farger, og de naturfargede kan i tillegg males og dekoreres hvis man vil slippe løs kreativ skaperglede. Slik kan man sette sitt helt personlige preg på interiøret.

10 Edelweiss


Økologiske lys

Nå kan man brenne lys med god ­samvittighet! Våre økologiske lys er laget av 100 % fornybar stearin, og kommer i 15 forskjellige farger. Syv farger er nye for høsten! Lysene er svanemerket, parfymefri og svært ­allergivennlige. De soter m ­ inimalt under brenning, og avgir langt mindre CO2 enn de fleste andre lys.

Tips:

Kubbelysene bør få brenne i minst 4–5 timer etter at de er tent. Da blir de varme nok til å smelte helt ut i kanten, og holder seg penest mulig!

Sort

En enkel måte å bryte opp i lyst interiør på, er ved å legge til store blikkfang i sort. En over­ dimensjonert sort urne kan bli et brudd mot en hvit vegg – og gjør seg også dersom man har våget å male en eller flere vegger i en sterk trendfarge. Sort er flott sammen med cognac og andre nyanser av brunt, eller kombinert med sarte pasteller. Glem ikke de spennende sorte lysene!

Edelweiss 11


Trend og tradisjon

TEMA

Edelweiss

Suksessen til Edelweiss henger sammen med evnen til å spotte trender, og respekten overfor det tradisjonelle. I en moderne bygning i utkanten av Fredrikstad ligger Edelweiss, et grossistfirma med 300 kvadratmeter stort showroom og 10 000 ulike varer på lager. Her durer det i telefonene både støtt og stadig, fra forhandlere som trenger påfyll. Det er like gjerne daglig leder Ragnhild Engebretsen som tar imot ordren din – hvis ikke hun befinner seg i Kina for å designe varer til neste års kolleksjon når du ringer. I fjor ble Edelweiss kjøpt opp av den suksessrike nordiske Dalema-gruppen, noe som rigger grossisten for enda mer vekst. Fokus vil fremdeles være den unike miksen som Edelweiss er så kjent for – spesialdesignede interiørdetaljer for de nordiske markedene, sammen med et bredt utvalg av tradisjonelle varer. TEFT OG RESEARCH Fredrikstad-firmaet henter inspirasjon til kolleksjonene sine i mange forskjellige kanaler. Trendrapporter er selvsagt et nyttig verktøy, og det samme er tenden12 Edelweiss

sene de ser i sosiale medier. I tillegg gir nyhetene til de ledende sminkemerkene sterke indikasjoner på hvilket fargekart som vil gjelde for interiørtrendene neste år. Og så handler det selvsagt om teft. – Det er viktig å ta tempen på tiden og ha et våkent øye for hva som skjer i markeder vi kan sammenlikne oss med. Da sikrer vi at produktene våre er høyaktuelle når de kommer ut til forhandlerne, forteller Ragnhild Engebretsen. Likevel skal ikke alt være trend. Edelweiss er også opptatt av å ta vare på det tradisjonelle markedet, med produktene som selger jevnt og trutt år etter år. – Det er jo ikke slik at alle kundene som kommer inn til en forhandler vil ha det absolutt aller mest trendy. Tradisjoner og klassisk stil står sterkt hos mange, og det er viktig å kunne være en totalleverandør til hele bredden av smak og stilarter. Som grossist som utvikler egne produkter mestrer vi denne balansekunsten, sier hun.


Det er viktig å ta tempen på tiden og ha et våkent øye for hva som skjer i utenlandske markeder vi kan sammenlikne oss med. RAGNHILD

Hver eneste krukke blir laget for hånd. Denne mannen klapper erfarent leire hurtig inn i krukkeformene.


TEMA

Edelweiss - trend og tradisjon

INSPIRASJON Grossisten har et godt utbygd forhandlernett som også bidrar til utviklingen av kolleksjonene. – Jeg setter stor pris på alle samtalene jeg har med kundene våre, både på messer og ellers. Det er veldig hyggelig, og så kommer de også med gode og nyttige innspill, sier Ragnhild. – Slik vi er bygget opp, har jeg muligheten til å ta med meg det kundene sier til Kina, og sette det i produksjon! Siden 2009 har hun reist til Kina for å få spesiallaget varene til det norske og etter hvert nordiske markedet. Den første gangen hadde hun med seg en bærepose med plastpotter i bagasjen, for å være sikker på at hun fikk produsert potteskjulere som passet. Hun hadde også med seg mange advarsler, gode råd fra pessimister som mente hun kom til å bli lurt. Men det ble hun ikke. Den første kontaineren inne-

holdt akkurat de potteskjulerne som Ragnhild hadde bestilt, og denne første fabrikken produserer fremdeles varer for Edelweiss. Gode relasjoner er gull verdt, og sikrer både kontinuitet og kvalitet. JOBBER SMARTERE Nå drar Ragnhild til Kina på innkjøpsreise tre ganger i året. Her går hun mil etter mil i enorme haller for å se på stand etter stand med spennende varer, men hun kjøper sjelden noe herl For Edelweiss handler det jo om å være først med de riktige trendene, og da spesiallager man rangen sin. Det er de 30–40 fabrikkbesøkene i løpet av turene som er det viktigste. Da designer Ragnhild hva som RAGNHILD skal lages, hvordan varene skal se ut, hvilke farger de skal ha og ikke minst hvordan mønsteret og strukturen skal være.

Jeg setter stor pris på alle samtalene jeg har med ­kundene våre, både på ­messer og ellers.

14 Edelweiss


Til venstre: Danny og Ragnhild nyter en sen middag etter mange ­fabrikk­besøk. Danny jobber ved vårt kontor i Kina, og er vår støtte­ spiller i forhold til bl.a. fabrikkontakt, foto og kvalitetskontroll. Over: I et stort rom jobber disse kvinnene som lager vår jule- og påskepynt. Mye av vår hengepynt, figurer, bordpynt og skilt males for hånd her. Over til høyre: Krukkene brennes i store ovner. Her er det varmt! Til høyre: På rekke og rad står håndmalte fat til tørk i bakgården.

Edelweiss 15


TEMA

Edelweiss - trend og tradisjon

– Å være på fabrikkene gir oss muligheten til å jobbe smartere. Da ser vi med en gang hvordan designen blir, og kan justere på det der og da, forklarer Ragnhild. Kontakten med Kina er blitt stadig mer profesjonell, ikke minst gjennom den nye eieren Dalema. Nå har Edelweiss et stort støtteapparat i Guangzhou, som jobber med alt fra fabrikkontakt og foto til kvalitetskontroll og transport hjem. MENNESKEVERD Fabrikkbesøkene gir Ragnhild innsikt hvordan menneskene som lager produktene for Edelweiss har det. Fredrikstad-bedriften foretrekker å samarbeide med fabrikkene som tar vare på de ansatte, de som installerer vifter og lys for at arbeidsstokken skal ha det behagelig, de som har den samme staben fra gang til gang. – Det beste er når jeg kommer tilbake til en fabrikk og det første de vil vise meg ikke er de ferdige produktene, men hvor fint arbeidsmiljøet deres har blitt, forteller Ragnhild. Det handler om menneskeverd, samtidig som ­arbeidsmiljøet gjenspeiler seg i kvaliteten på produktene til Edelweiss. For det er jo håndarbeid det er snakk om, ikke maskinell fabrikkproduksjon. Hver eneste vare blir nemlig laget for hånd. Det er erfarne hender som hurtig klapper leire inn i krukkeformene, og det er nøyaktige fingre som møysommelig maler julekulene. – Produktene våre er skikkelig håndarbeid, av god kvalitet. Og det betaler vi litt ekstra for, forklarer Ragnhild. – Det gir mening!

kjøper store objekter som skal passe inn. Det er en langt større utskiftning enn for to–tre år siden, sier Ragnhild. Ved hjelp av kunnskap og teft designer Edelweiss produkter som passer perfekt inn i trendbildet – enten man ønsker å bringe naturen inn i stua, pynte med hvitt og gull, eller vil vekke 70-tallet til live igjen. Akkurat 70-tallstrenden er et godt eksempel på hvor forskjellige steder Edelweiss henter inspirasjonen sin fra. En av pottene for høsten 2017 har nemlig samme mønster som en genser Ragnhild gikk med på 70-tallet! – Å oppleve 70-tallet for andre gang er veldig morsomt, sier Ragnhild, og forklarer at trendene selvsagt ikke er akkurat slik de var da de kom den første gangen. Det er en oppdatert og litt mer minimalistisk RAGNHILD versjon, hvor fargekaoset er roet litt ned, men formene er de samme. – Det er ikke rart at vi som husker 70-tallet synes denne trenden er tiltalende. Den vekker minner fra en tid som vi ser på som veldig bra i livet vårt, sier Ragnhild.

Produktene våre er skikkelig hånd­ arbeid, av god kva­ litet. Og det betaler vi litt ekstra for…

FARGERIKT Interiørtrendene går i bølger, og akkurat nå er det store forandringer i de mange skandinaviske hjem. Mens trenden lenge har vært helhvite interiør med gråtoner på detaljene, er det nå mørke farger på både vegger og møbler som dominerer. – Vi er inne i en tid hvor mange forandrer hjemmene sine ganske dramatisk. De maler veggene mørke, og

16 Edelweiss

TRYGGHET Med en ny sesong for døren, er det stor aktivitet på Edelweiss-kontoret i Fredrikstad. Kolleksjonen for høsten og vinteren står allerede utstilt i det store showroomet, og er klart for å ta imot enda flere som vil ta og føle på hele rangen etter å ha fått en smakebit på messen. Her kan man ta seg tid til å beundre de håndlagde produktene, og virkelig studere de forskjellige retningene som kommer. Du kan ta og føle på de nøye utvalgte naturmaterialene, og selv se at det er ekte vare. Her får forhandlerne også se hvordan en gjenstand kan ha mange bruksområder. Det handler om håndslipte glasspotter som er like vakre som vase eller lykt, eller keramikk-krukker på fat som også kan brukes som lokk. – Det er viktig for oss å ha selvtillit nok til å lage nye ting som folk ikke har sett før! Det er en dårlig idé å kopi­ere andre, sier Ragnhild. – Siden kundene våre er faghandelen, skal de være trygge på at når de velger fra vår kolleksjon, finner de ikke varene alle andre steder.


Det er viktig for oss å ha selvtillit nok til å lage nye ting som folk ikke har sett før! RAGNHILD

Edelweiss 17


18 Edelweiss


Interiør og julepynt

Nordisk jul seiler opp som en av de dominerende trendene i år. Nå er det tid for å mikse jordnær nostalgi med klassisk eleganse.

Edelweiss 19


TEMA

interiør - julepynt

Nisser i filt gjør seg godt til pynt på bordet.

20 Edelweiss


Edelweiss 21

BORDPYNT

LYS

BINDERI NATUR/STICKS/GRAVPYNT

KURV/SINK/UNDERLAG

KRUKKER

DEKORURNER

GLASSVASER/POTTER

LYSESTAKER/LYKTER

INTERIØR OG JULEPYNT

HØST/VINTER ‘17–18

l Lun og t radisjonell ju med kjente og kjære detaljer!


TEMA

interiør – julepynt

150626

150625

150624

150629

150628

150627

150632

150631

150630

150635

150634

150633

Julekule 8cm antikk sølv Ant.: 24

Julekule 8cm hvit frostet m/diamanter Ant.: 24

Julekule 8cm antikkrød m/diamanter Ant.: 24

Julekule 8cm antikkrød Ant.: 24

22 Edelweiss

Julekule 10cm antikk sølv Ant.: 16

Julekule 10cm hvit frostet m/diamanter Ant.: 16

Julekule 10cm antikkrød m/diamanter Ant.: 16

Julekule 10cm antikkrød Ant.: 16

Julekule 12cm antikk sølv Ant.: 12

Julekule 12cm hvit frostet m/diamanter Ant.: 12

Julekule 12cm antikkrød m/diamanter Ant.: 12

Julekule 12cm antikkrød Ant.: 12


HØST/VINTER ‘17–18 INTERIØR OG JULEPYNT

150675

150671

150670

Julekule 8cm antikk brun Ant.: 24

Kongle 20cm hvit/sølv m/ perler Ant.: 12

Julekule 7x7,4cm hvit frostet Ant.: 24

150678

Julekule 8,5x10,5cm hvit frostet Ant.: 12

BINDERI NATUR/STICKS/GRAVPYNT

150677

LYS

Lysekrone 9x18cm antikk sølv Ant.: 12

Edelweiss 23

BORDPYNT

150672

KURV/SINK/UNDERLAG

KRUKKER

Kongle 14cm hvit/sølv m/ perler Ant.: 24

DEKORURNER

GLASSVASER/POTTER

Julekule 10cm antikk brun Ant.: 16

LYSESTAKER/LYKTER

150676


TEMA

interiør – julepynt

150647

150646

150645

150644

150643

150642

150945

150944

150943

150653

150652

150651

150659

150658

150657

Julekule 8cm rød glitter m/ riller Ant.: 24

Julekule 8cm hvit glitter m/ riller Ant.: 24

Julekule 8cm rød rutet m/ glitter Ant.: 24

Julekule 8cm hvit rutet m/ glitter Ant.: 24

Julekule 8cm sort matt rutet Ant.: 24

24 Edelweiss

Julekule 10cm rød glitter m/ riller Ant.: 16

Julekule 10cm hvit glitter m/ riller Ant.: 16

Julekule 10cm rød rutet m/ glitter Ant.: 16

Julekule 10cm hvit rutet m/ glitter Ant.: 16

Julekule 10cm sort matt rutet Ant.: 16

Julekule 12cm rød glitter m/ riller Ant.: 12

Julekule 12cm hvit glitter m/ riller Ant.: 12

Julekule 12cm rød rutet m/ glitter Ant.: 12

Julekule 12cm hvit rutet m/ glitter Ant.: 16

Julekule 12cm sort matt rutet Ant.: 12


Edelweiss 25

BORDPYNT

LYS

BINDERI NATUR/STICKS/GRAVPYNT

KURV/SINK/UNDERLAG

KRUKKER

DEKORURNER

GLASSVASER/POTTER

a O helga nat t! O helg stund för världen... LYSESTAKER/LYKTER

INTERIØR OG JULEPYNT

HØST/VINTER ‘17–18


TEMA

interiør – julepynt

151397

Stjerne i tre 18cm hvit til heng Ant.: 12

151415

151268

151411

151410

Julekule flat 10,5cm hvit/sølv God Jul Ant.: 24

Julekule i tre 6,3cm God Jul Ant.: 12

151053

Halmbukk 9cm natur på pinne Ant.: 24

26 Edelweiss

151398

Finer vintermotiv mix design 10cm til heng Ant.: 24

Julekule i tre 8,2cm God Jul Ant.: 12

151054

151399

Stjerne i tre 24cm hvit til heng Ant.: 12

Halm pynt 6cm mix design i eske 10stk Ant.: 12

Gyngehest i tre 24cm hvit til heng Ant.: 12

150974

Stjerne i tre 14cm hvit til heng Ant.: 24

151419

Votter i tre 6,5cm rød/hvit Ant.: 12

151056

Konglenisse jente/gutt 13cm til heng Ant.: 24

150975

Stjerne i tre 20cm hvit til heng Ant.: 24

151420

Skøyter i tre 7cm rød/hvit Ant.: 12

151396

Ski i tre 18cm rød/grå mix til heng Ant.: 24


Edelweiss 27

BORDPYNT

LYS

BINDERI NATUR/STICKS/GRAVPYNT

KURV/SINK/UNDERLAG

KRUKKER

ge n e h å l ti r te y ø k s te ø S i julet reet. DEKORURNER

GLASSVASER/POTTER

LYSESTAKER/LYKTER

INTERIØR OG JULEPYNT

HØST/VINTER ‘17–18


TEMA

interiør – julepynt

161720

161721

161722

161714

161715

161716

161713

161717

161718

180256

180257

210143

210045

Hjerter 2pk m/glitterstrø 10cm hvit Ant.: 24

Reinsdyr til heng 13x8cm hvit Ant.: 24

Stjerne til heng 12,5cm sølv Ant.: 24

Kandelaber i glass m/glitter 15cm Ant.: 24

28 Edelweiss

Hjerter 2pk m/glitterstrø 10cm sølv Ant.: 24

Hjerte til heng 12cm sølv Ant.: 24

Stjerne til heng 12,5cm hvit Ant.: 24

Lysekrone i glass m/sølvglitter 16x12cm Ant.: 24

Hjerter 2pk m/glitterstrø 10cm gull Ant.: 24

Hjerte til heng 12cm hvit Ant.: 24

Englevinger 6stk 14x11 hvit Ant.: 12

210142

Hjerte til heng 6,5x7cm sølv Ant.: 24

210340

Fugl m/fjær og klype 9,5x3,7x6cm hvit Ant.: 24

Snøkrystall til heng 11,5cm hvit Ant.: 24

Englevinger 6stk 5x5 hvit Ant.: 12

210148

Krans av glass 7x7,5cm sølv Ant.: 24


HØST/VINTER ‘17–18 INTERIØR OG JULEPYNT

210225

210223

210226

210250

210249

210248

210251

Julekule 9x16cm hvit m/diamanter Ant.: 16

Lysekrone i glass 22cm m/sølvglitter Ant.: 12

Nøtt i glass 8x17cm hvit m/sølv Ant.: 24

Julekule 10cm sølv m/glitterstrø Ant.: 16

Julekule 12cm sølv m/glitterstrø Ant.: 12

Julekule 8,5x15,5cm sølv m/glitterstrø Ant.: 16

210151

Stjerne acryl klar 3D til heng 9cm Ant.: 24

Istapp 25cm sølv m/ glitterstrø Ant.: 16

210152

Stjerne acryl grå 3D til heng 9cm Ant.: 24

210252

Istapp 30cm sølv m/ glitterstrø Ant.: 12

150241

Stjerne acryl kobolt 3D til heng 9cm Ant.: 24

210339

Fugl til heng 11,3x4x5,5cm sølv Ant.: 24

BINDERI NATUR/STICKS/GRAVPYNT

210253

LYS

Istapp 20cm sølv m/ glitterstrø Ant.: 20

150243

Stjerne acryl svart 3D til heng 9cm Ant.: 24

Edelweiss 29

BORDPYNT

210254

KURV/SINK/UNDERLAG

KRUKKER

Julekule 8cm sølv m/glitterstrø Ant.: 24

DEKORURNER

GLASSVASER/POTTER

Julekule 10cm hvit m/diamanter Ant.: 16

LYSESTAKER/LYKTER

210220


TEMA

interiør – julepynt

150439

Snøkrystall m/diamanter 16cm gull Ant.: 24

150435

Julekule m/gulldekor 8cm Ant.: 36

150431

Ornament m/diamant 17cm gull Ant.: 36

210336

Nøtt 6,8x6,8x9,3cm hvit Ant.: 24

30 Edelweiss

150440

150441

150442

150436

150446

150447

Snøkrystall/sol m/diamanter 15cm gull Ant.: 24

Snøkrystall m/diamanter 16cm sølv Ant.: 24

Julekule m/sølvdekor Ant.: 36

Maske 16cm gull m/fjær Ant.: 36

210337

151310

Snøkrystall champagne 13cm m/glitter Ant.: 24

210335

Nøtt 5,5x5,5x8,5cm gull Ant.: 24

210329

Nøtt 7,8x14cm gull Ant.: 24

Istapp m/glitterstrø 4,2x20cm gull Ant.: 20

210330

Istapp m/glitterstrø 4,8x25cm gull Ant.: 16

Snøkrystall/sol m/diamanter 15cm sølv Ant.: 24

Maske 16cm sølv m/fjær Ant.: 36

210338

Kongle 7,2x15,5cm gull Ant.: 24

210331

Istapp m/glitterstrø 5,2x30cm gull Ant.: 12


HØST/VINTER ‘17–18 INTERIØR OG JULEPYNT

210324

210323

Julekule m/rutemønster 12cm hvit Ant.: 12

Julekule m/rutemønster 10cm hvit Ant.: 16

151320

Engel acryl 10cm til heng Ant.: 24

GLASSVASER/POTTER

Julekule m/rutemønster 8cm hvit Ant.: 24

LYSESTAKER/LYKTER

210322

210255

Julekule 12cm hvit m/sølv mønster Ant.: 12

210258

Julekule 8,5x15,5cm hvit m/ sølv mønster Ant.: 16

210332

Julekule m/glitterstrø 10cm gull Ant.: 16

Julekule mix stripe/rute 8cm gull Ant.: 24

210333

210327

Julekule m/glitterstrø 12cm gull Ant.: 12

Julekule mix stripe/rute 10cm gull Ant.: 16

210328

Julekule m/glitterstrø 8,5x15,5cm gull Ant.: 16

BINDERI NATUR/STICKS/GRAVPYNT

210326

LYS

Julekule m/glitterstrø 8cm gull Ant.: 24

210334

Julekule mix stripe/rute 12cm gull Ant.: 12

Edelweiss 31

BORDPYNT

210325

KURV/SINK/UNDERLAG

KRUKKER

Julekule 10cm hvit m/sølv mønster Ant.: 16

DEKORURNER

210256


TEMA

interiør – julepynt

150777

Kule/hjerte/stjerne rød mix design 10cm fløyel Netto Ant.: 48

150778

Kule/hjerte/stjerne lilla mix design 10cm fløyel Netto Ant.: 48

150976

Englevinger tre 7,5cm hvit Ant.: 24

Trendy velur!

150429

Kule/hjerte/stjerne sølv mix design 10cm fløyel Netto Ant.: 48

150679

Fugl til heng 15x5,7cm gull m/fjær Ant.: 24

151024

151025

151026

151326

151327

161685

Stjerne 11cm gull m/glitter til heng Ant.: 36

Snøkrystall acryl 20cm sølv Ant.: 24

32 Edelweiss

Stjerne 11cm hvit m/glitter til heng Ant.: 36

Snøkrystall acryl 25cm sølv Ant.: 24

Kule/hjerte/stjerne gull mix design 10cm fløyel Netto Ant.: 48

150680

Fugl til heng 15x5,7cm hvit m/fjær Ant.: 24

Stjerne 11cm sølv m/glitter til heng Ant.: 36

Hjerte m/sirkelmønster 8,5x12cm gull Ant.: 24

150430

151032

Engel poly 6,5cm hvit m/glitter til heng Ant.: 24

161686

Hjerte m/sirkelmønster 10,5x15cm gull Ant.: 12


Edelweiss 33

BORDPYNT

LYS

BINDERI NATUR/STICKS/GRAVPYNT

KURV/SINK/UNDERLAG

KRUKKER

DEKORURNER

GLASSVASER/POTTER

Trend-alarm: Velur-detaljer blir bare mer og mer hot! LYSESTAKER/LYKTER

INTERIØR OG JULEPYNT

HØST/VINTER ‘17–18


TEMA

interiør – julepynt

161635

Snøkrystaller 2stk på snor 3,5cm hvit m/glitter Ant.: 24

161636

Snøkrystall på pinne 7cm+14,50 hvit m/glitter Ant.: 24

161675

Horn 2 mix design til heng 6,5x11cm hvit Ant.: 24

161637

Snøkrystall til heng 7cm hvit Ant.: 24

160655

Engelvinger poly hvite SE:24 ass Ant.: 24

161638

Ski m/staver til heng 12cm hvit Ant.: 24

161643

Reisdyr til heng 8cm hvit Ant.: 24

161677

142386

142387

161678

142593

142596

142598

142597

Kongle til heng 5x8,5cm hvit Ant.: 24

Fjær 2 ass til heng 12,5x2,6cm hvit Ant.: 24

34 Edelweiss

Kongle 4,5x4,5x7,3cm hvit porselen SE:24 Ant.: 24

Blad til heng 9x6,5cm hvit porselen Ant.: 24

Kongle 3,8x3,8x10,5cm hvit porselen SE:24 Ant.: 24

Stjerne åpen til heng 7,5x7,5cm hvit Ant.: 24

Nøtt til heng 5x6,5cm hvit Ant.: 24

Stjerne åpen til heng 9,5x9,5cm hvit Ant.: 24


HØST/VINTER ‘17–18 INTERIØR OG JULEPYNT

161649

161651

161664

161652

161653

161654

161666

161660

161662

151128

151130

151363

Julenisse gutt til heng 18cm L rød Ant.: 24

161650

Hund m/nisselue til heng 17cm L rød Ant.: 24

161655

Dompapp i tre til heng 8x8x7,5cm rød Ant.: 24

Reinsdyrhode i tre til heng 6x9cm hvit Ant.: 24

Snømann i tre til heng 5x20cm hvit Ant.: 24

Hus m/julenisse til heng 9x30cm hvit Ant.: 24

Fugl på klype 14cm sølv 6stk i eske Ant.: 6

Fugl på klype 14cm hvit 6stk i eske Ant.: 6

Juletre 15cm hvit glitter til heng Ant.: 24

Tag m/englemotiv 8x4cm hvit Ant.: 12

BINDERI NATUR/STICKS/GRAVPYNT

Stjerne åpen metall 19,5x9,50 gull Ant.: 24

LYS

Snømann m/god jul til heng 8x11cm hvit Ant.: 24

151364

Juletre 15cm sølv glitter til heng Ant.: 24

Edelweiss 35

BORDPYNT

Gyngehest til heng 11,5x34cm brun Ant.: 24

KURV/SINK/UNDERLAG

KRUKKER

Elg i tre til heng 9x17cm brun Ant.: 24

DEKORURNER

GLASSVASER/POTTER

Reinsdyr m/god jul til heng 8x30cm rød Ant.: 24

LYSESTAKER/LYKTER

161646


TEMA

interiør – julepynt

161487

151343

151344

151328

151329

161261

161262

151349

151350

161486

161488

151345

151346

Glitterkule 8cm hvit 6stk i eske Ant.: 12

Snøkuler 8cm hvit m/glitter 6stk i eske Ant.: 12

Glitterkule 8cm sølv 6stk i eske Ant.: 12

Glitterkule 8cm sort 6stk i eske Ant.: 12

36 Edelweiss

Ornament m/kamedame 19cm sølv til heng Ant.: 24

Glitterkule 10cm hvit 4stk i eske Ant.: 12

Snøkuler 10cm hvit m/ glitter 4stk i eske Ant.: 12

Glitterkule 10cm sølv 4stk i eske Ant.: 12

Glitterkule 10cm svart 4stk i eske Ant.: 12

Stjerne 9,5cm sølv m/ perlemønster til heng Netto Ant.: 48

Blomst m/diamanter 10,5cm sølv til heng Ant.: 24

161302

Metallhjerte 10cm hvit m/dekor Ant.: 24

Hjerte 9,5cm sølv m/perlemønster til heng Ant.: 48

Snøkrystall m/diamanter 11,5cm sølv til heng Ant.: 24

161303

Metallhjerte 13cm hvit m/dekor Ant.: 24


HØST/VINTER ‘17–18

151482

151483

Tag God Jul 8x4cm natur m/rødt hjerte Ant.: 24

Tag God Jul 6x3cm hvit m/rødt hjerte Ant.: 24

151484

Tag God Jul 8x4cm hvit m/rødt hjerte Ant.: 24

Pepperkakemann 10cm mix rød/ natur Ant.: 24

151485

Tag God Jul 6x3cm rød m/ hvitt hjerte Ant.: 24

151486

Tag God Jul 8x4cm rød m/ hvitt hjerte Ant.: 24

160837

161661

160844

160845

161146

161147

Stjerner 2stk på snor 3,3cm hvit Ant.: 24

Skøyter 2stk på snor 3,5x4cm hvit Ant.: 24

Skøyter i tre m/snor 9,5x11cm rød Ant.: 24

Stjerner 2stk på snor 3,3cm rød Ant.: 24

Kjelke mix farger i tre 11x4,50 hvit Ant.: 24

LYS

Ski i tre m/snor 15x6,5cm rød Ant.: 24

BINDERI NATUR/STICKS/GRAVPYNT

160835

Skøyter par metall m/snor 11,5x8,5cm hvit Ant.: 24

Skøyter 2stk på snor 3,5x4cm rød Ant.: 24

Edelweiss 37

BORDPYNT

160834

KURV/SINK/UNDERLAG

KRUKKER

Tag God Jul 6x3cm natur m/rødt hjerte Ant.: 24

151494

LYSESTAKER/LYKTER

INTERIØR OG JULEPYNT

151481

Pepperkakemann 8cm mix rød/ natur Ant.: 24

GLASSVASER/POTTER

151493

Nissejente mix rød/hvit 24,5cm tre Ant.: 24

DEKORURNER

151506


TEMA

interiør – julepynt

142493

Fugl 8,5x6cm gråbrun poly Ant.: 24

142569

Fugler 2 ass design 5,3x3,2x4,7cm gull Ant.: 24

142621

Fugl hvit porselen 8x5cm Ant.: 16

151254

Fugl 9x6cm sølv keramikk Ant.: 24

38 Edelweiss

142494

Fugl 14x9cm gråbrun poly Ant.: 12

142570

Fugler 2 ass design 8,3x4,5x6,5cm gull Ant.: 24

142622

Fugl på stubbe 7x12.5cm hvit porselen Ant.: 12

151253

142618

142495

Fugl stående 26x34cm beige Ant.: 4

Fugl 18x12cm gråbrun poly Ant.: 12

150549

Fugl poly 5x7cm hvit/ grå m/glitter 2 mix design Ant.: 12

142623

Fugl på stubbe 9x15.5cm hvit porselen Ant.: 8

Fugl 13x8cm sølv keramikk Ant.: 12

151256

142619

Ugle stående 18x37cm beige Ant.: 4

150550

150551

142610

142611

Fugl poly 6x9cm hvit/grå m/glitter 2 mix design Ant.: 12

Ekorn hvit poly 10x6cm Ant.: 18

Fugl 9x6cm gull keramikk Ant.: 24

Fugl poly 13x9cm hvit7grå m/glitter 2 mix design Ant.: 12

Ekorn hvit poly 15x14cm Ant.: 24

151255

Fugl 13x8cm gull keramikk Ant.: 12


142576

HØST/VINTER ‘17–18

142577

142578

Engel m/hjerte 7,2x6,2x14,8cm hvit Ant.: 12

142599

Engel m/hjerte 9,8x7,9x19,4cm hvit Ant.: 8

Kaktus i potte 3 ass 6,5x11,8cm hvit Nedsatt 25% Ant.: 18

GLASSVASER/POTTER

Engel m/hjerte 5,5x4,3x9,7cm hvit Ant.: 24

LYSESTAKER/LYKTER

INTERIØR OG JULEPYNT

Vakre engler

142550

Ugle mor/barn på gren 21x18m hvit Ant.: 12

142551

Ugle på gren 8,5x12m hvit Ant.: 12

142389

Ugle 5,5x4,8x7,6cm hvit porselen Ant.: 24

Ugle 11x11x15,5cm brun Ant.: 12

142390

Ugle 10,5x8,5x13cm hvit porselen Ant.: 12

142320

Reinsdyr 6x5x11cm hvit porselen SE 12 Ant.: 12

142391

Ugle 15,5x13x19cm hvit porselen Ant.: 9

142318

Reinsdyr 11,5x18cm hvit porselen Ant.: 12

142579

Hus 7x3x9cm gull Ant.: 18

142395

Kirke til T-lys 9,2x7x15,5cm hvit porselen Ant.: 12

142580

Hus 8,3x4x13cm gull Ant.: 12

Edelweiss 39

BINDERI NATUR/STICKS/GRAVPYNT

142572

LYS

Ugle 8,5x7,7x11cm brun Ant.: 12

BORDPYNT

142571

KURV/SINK/UNDERLAG

KRUKKER

Ugle 6,5x7,5cm hvit Mix 2 designs Ant.: 24

DEKORURNER

142549


TEMA

interiør – julepynt

151366

Reinsdyr liggende 8cm gull m/glitter Ant.: 24

151367

Reinsdyr liggende 8cm hvit m/glitter Ant.: 24

151569

151574

Reinsdyr liggende 8cm sølv m/glitter Ant.: 24

Reinsdyr liggende 8cm sort m/glitter Ant.: 24

151368

151369

151570

151575

151374

151375

151376

151377

151370

151371

151372

151373

Reinsdyr stående 14cm gull m/glitter Ant.: 16

Reinsdyr stående 21cm gull m/glitter Ant.: 12

Reinsdyr liggende 14,5cm gull m/glitter Ant.: 12

40 Edelweiss

Reinsdyr stående 14cm hvit m/glitter Ant.: 16

Reinsdyr stående 21cm hvit m/glitter Ant.: 12

Reinsdyr liggende 14,5cm hvit m/glitter Ant.: 12

Reinsdyr stående 14cm sølv m/glitter Ant.: 16

Reinsdyr stående 25cm gull m/glitter Ant.: 8

Reinsdyr liggende 17cm gull m/glitter Ant.: 12

Reinsdyr stående 14cm sort m/glitter Ant.: 16

Reinsdyr stående 25cm hvit m/glitter Ant.: 8

Reinsdyr liggende 17cm hvit m/glitter Ant.: 12


Edelweiss 41

BORDPYNT

LYS

BINDERI NATUR/STICKS/GRAVPYNT

KURV/SINK/UNDERLAG

KRUKKER

DEKORURNER

nde e tå s g o e d n e g lig r y Nydelige reinsd rdet! o tb s e f å p t n y p l ti t t lo er f GLASSVASER/POTTER

LYSESTAKER/LYKTER

INTERIØR OG JULEPYNT

HØST/VINTER ‘17–18


TEMA

interiør – julepynt

142548

Reinsdyr 12x10cm liggende hvit m/glitter Ant.: 12

142547

Reinsdyr 13x16cm stående hvit m/glitter Ant.: 12

142564

142565

Reinsdyr liggende 11,8x8,2x10,3cm gull m/ glitter Ant.: 12

151387

Gyngehest 19x16,5cm hvit m/glitter Ant.: 8

151466

Elg i tre 26,5cm brun Ant.: 12

42 Edelweiss

Reinsdyr stående 13x6x16,5cm gull m/ glitter Ant.: 12

Gyngehest 24,5x21,5cm hvit m/glitter Ant.: 6

Elg i tre 34cm brun Ant.: 8

142545

142566

142567

151388

151390

Reinsdyr 16x12cm liggende hvit m/glitter Ant.: 12

Reinsdyr liggende 16,5x13x12cm gull m/ glitter Ant.: 12

151389

151465

142546

Gyngehest 19x16,5cm brun Ant.: 8

142582

Reinsdyr stående 9,7x6,5x17,5cm gull Ant.: 24

142583

Reinsdyr stående 12,7x7,7x22,5cm gull Ant.: 12

Reinsdyr 17x23cm stående hvit m/glitter Ant.: 12

Reinsdyr stående 16,8x7,5x23cm gull m/ glitter Ant.: 12

Gyngehest 24,5x21,5cm brun Ant.: 6

142581

Stjerne liggende 10,7x10,7cm gull Ant.: 24


Edelweiss 43

BORDPYNT

LYS

BINDERI NATUR/STICKS/GRAVPYNT

KURV/SINK/UNDERLAG

KRUKKER

DEKORURNER

GLASSVASER/POTTER

LYSESTAKER/LYKTER

Gyngehester i hvit t og brunt! INTERIØR OG JULEPYNT

HØST/VINTER ‘17–18


Skap eventyrlige ­vinterstemninger med glit ter, gull og sølv!

44


45


TEMA

interiør – julepynt

151378

151381

151384

151379

151382

151385

151380

151383

151386

Juletre 12cm hvit m/glitter Ant.: 18

Juletre 16cm hvit m/glitter Ant.: 12

Juletre 21cm hvit m/glitter Ant.: 9

Nye pyntetrær!

Juletre 12cm sølv m/glitter Ant.: 18

Juletre 12cm gull m/glitter Ant.: 18

142602

Juletre 6,5x12cm (XS) gull Ant.: 24

46 Edelweiss

Juletre 16cm sølv m/glitter Ant.: 12

Juletre 16cm gull m/glitter Ant.: 12

142604

Juletre 8,5x19cm gull Ant.: 12

Juletre 21cm sølv m/glitter Ant.: 9

Juletre 21cm gull m/glitter Ant.: 9

142606

Juletre 11,7x23cm gull Ant.: 8


HØST/VINTER ‘17–18 INTERIØR OG JULEPYNT

161658

151462

Juletre m fot 4x4x10cm hvit Ant.: 24

151459

Juletre sølv poly 15,5cm m/glitter Ant.: 12

Juletre sølv poly 24,5cm m/glitter Ant.: 12

151461

Juletre hvit poly 15,5cm m/glitter Ant.: 12

151458

Juletre hvit poly 24,5cm m/glitter Ant.: 12

150967

150966

151451

Juletre m/ dyr 19cm hvit poly m/glitter Ant.: 12

Juletre m/dyr 13cm sølv poly m/glitter Ant.: 16

150969

151454

Juletre m/dyr 19cm sølv poly m/glitter Ant.: 12

150968

Juletre m/dyr 13cm gull poly m/glitter Ant.: 16

Juletre m/dyr 19cm gull poly m/glitter Ant.: 12

151571

Juletre 6,5x12cm (XS) sølv Ant.: 24

142601

151441

151572

Juletre 8,5x19cm sølv Ant.: 12

Juletre hvitt tre 20,5cm Ant.: 12

151573

Juletre 11,7x23cm sølv Ant.: 8

BINDERI NATUR/STICKS/GRAVPYNT

Juletre 10,8x11,5cm hvit Ant.: 12

LYS

Juletre 8,2x8,6cm hvit Ant.: 24

151442

Juletre hvitt tre 30cm Ant.: 12

Edelweiss 47

BORDPYNT

142600

KURV/SINK/UNDERLAG

KRUKKER

Juletre m/ dyr 13cm hvit poly m/glitter Ant.: 16

DEKORURNER

GLASSVASER/POTTER

Juletre m/fot 3,5x3,5x7,50 hvit Ant.: 24

LYSESTAKER/LYKTER

161656


TEMA

interiør – julepynt

151052

Halmbukk 15cm natur Ant.: 12

53 cm 124357

Reinsdyr stående m/rød genser 53cm brun/rød Ant.: 6

151435

Reinsdyr stående 20cm m/jakke og topplue Ant.: 12

151437

Reinsdyr i ull 20cm gråbrun Ant.: 12

48 Edelweiss

Halmbukk i t re størrelser. 15 cm, 30 cm og 50 cm høye

151051

151050

Halmbukk 30cm natur Ant.: 8

76 cm

Halmbukk 50cm natur Ant.: 4

50 cm Nisse 50cm m/lanterne Ant.: 4

Reinsdyr stående m/rød genser 76cm brun/rød Ant.: 4

151432

Reinsdyr stående 32cm m/skjerf og topplue Ant.: 12

151436

Reinsdyr i ull 24cm gråbrun Ant.: 12

151503

150570

124358

151434

Reinsdyr i ull 15cm gråbrun Ant.: 12

151439

Lysestake 8cm rød m/prikker Ant.: 12

151433

150993

Reinsdyr i ull 27cm gråbrun Ant.: 12

Mus i ull 9cm grå Ant.: 12

Mus i ull mix på ski/ kjelke hvit Ant.: 24

151438

Mus i ull 12cm grå Ant.: 12


Edelweiss 49

BORDPYNT

LYS

BINDERI NATUR/STICKS/GRAVPYNT

KURV/SINK/UNDERLAG

KRUKKER

DEKORURNER

GLASSVASER/POTTER

LYSESTAKER/LYKTER

INTERIØR OG JULEPYNT

HØST/VINTER ‘17–18

Skap den gode, gen­med in n m te s le ju e ll e n jo is d t ra reinsdyr i ull!


TEMA

interiør – julepynt

19680

19681

Helge M/Ørelapplue Sittende, H40cm Ant.: 6

Helge M/Topplue Sittende, H40cm Ant.: 6

19682

Helge M/Ørelapplue Stående, H50cm Ant.: 6

Hei! Denne fyren heter Helge!

19683

Helge M/Topplue Stående, H50cm Ant.: 6

50 Edelweiss

19686

Helge Stående 4 Bein Liten, H30cm Ant.: 6


HØST/VINTER ‘17–18 INTERIØR OG JULEPYNT

161696

161697

161701

161698

161699

161700

161702

Nisse m/topplue 24cm grå Ant.: 12

Nisse m/topplue 30cm grå Ant.: 8

Mus m/skjerf 12cm rød Ant.: 12

Nisse m/topplue 24cm rød Ant.: 12

Nisse m/topplue 30cm rød Ant.: 8

Mus m/skjerf 18cm rød Ant.: 12

150566

Nissejente/gutt 10cm porselen Ant.: 24

150567

Nissejente/gutt 14,8cm porselen Ant.: 24

161417

220075

Nisse 43cm m/skjegg og rød topplue Ord 22,50 -30% Ant.: 24

Ekorn m/kongle 19cm brun Ant.: 12

BINDERI NATUR/STICKS/GRAVPYNT

Nisse 33cm m/skjegg og rød topplue Ant.: 24

LYS

220074

Ullnisse langhatt Brun 3x25cm Ant.: 12

161418

Ekorn m/kongle 23cm brun Ant.: 12

Edelweiss 51

BORDPYNT

71083

KURV/SINK/UNDERLAG

KRUKKER

Nisse m/topplue 19cm rød Ant.: 12

DEKORURNER

GLASSVASER/POTTER

Nisse m/topplue 19cm grå Ant.: 12

LYSESTAKER/LYKTER

161695


52


53


TEMA

interiør

150868

Vase kule 9,8x16cm matt gull Ant.: 18

150869

Vase kule 12,8x20cm matt gull Ant.: 12

Fantastisk overfate – mat t finish!

150865

Vase kule 9,8x16cm sort matt Ant.: 18

150787

Vase retro 13,5x29,5cm sort matt Ant.: 4

123786

Konglevase sølv 7,5x10cm Ant.: 12

54 Edelweiss

150789

Vase retro 13,5x29,5cm matt gull Ant.: 4

123788

Konglevase sølv 8x13,5cm sølv Ant.: 12

150866

Lyesetake retro 9,5x19,5cm sort matt Ant.: 8

123825

Konglevase gull 7,5x10cm Ant.: 12

Vase kule 15,5x25cm matt gull Ant.: 6

150867

Vase kule 12,8x20cm sort matt Ant.: 12

150788

150870

Vase kule 15,5x25cm sort matt Ant.: 6

150790

Lyesetake ­retro 9,5x19,5cm matt gull Ant.: 8

123826

Konglevase gull 8x13,5cm Ant.: 12

124264

Vase retro 9x29cm gull Ant.: 8

150833

Konglevase 7,5x10,5cm sort matt Ant.: 12

124265

Vase retro 9,5X35cm gull Ant.: 6

150834

Konglevase 8x13,5cm sort matt Ant.: 12


Edelweiss 55

BORDPYNT

LYS

BINDERI NATUR/STICKS/GRAVPYNT

KURV/SINK/UNDERLAG

KRUKKER

DEKORURNER

Valget er dit t - vase eller lysestake... GLASSVASER/POTTER

LYSESTAKER/LYKTER

INTERIØR OG JULEPYNT

HØST/VINTER ‘17–18


TEMA

interiør

Drømmefanger

46061

Fasan fjær 30-35cm Ant.: 100

151472

Drømmefanger 20cm sort m/fjær Ant.: 12

124366

Vase 13x17cm hvit matt m/riller Ant.: 12

170252

Vase konet m/knotter 13,6x21,8 grå Nedsatt 20% Ant.: 8

56 Edelweiss

124572

124571

124443

Vase hvit matt m/ riller 13x16cm Ant.: 8

170250

151668

Vase retro 20x25cm hvit matt Ant.: 6

Vase retro 16x20cm hvit matt Ant.: 8

124444

Vase hvit matt m/ riller 19x23,5cm Ant.: 6

Vase rund m/knotter 17,8x20 grå Nedsatt 20% Ant.: 8

170253

Drømmefanger heklet m/ fjær D72xH200cm sort Ant.: 2

124445

124446

Vase mørk blå matt m/riller 13x16cm Ant.: 8

Vase konet m/knotter 13,6x21,8 blå Nedsatt 20% Ant.: 8

Vase mørk blå matt m/riller 19x23,5cm Ant.: 6

170251

Vase rund m/knotter 17,8x20 blå Nedsatt 20% Ant.: 8


355554

Krus “Verdens beste venninne” 8,5x10cm hvit/gull porselen Netto Ant.: 12

Krus “Verdens beste mamma” 8,5x10cm hvit/ gull porselen Netto Ant.: 12

355553

Krus “Verdens beste venn” 8,5x10cm hvit/ gull porselen Netto Ant.: 12

HØST/VINTER ‘17–18 INTERIØR OG JULEPYNT BINDERI NATUR/STICKS/GRAVPYNT

355552

LYS

Krus “Verdens beste pappa” 8,5x10cm hvit/ gull porselen Netto Ant.: 12

355555

Krus “good morning gorgeous” 8,5x10cm hvit/gull porselen Netto Ant.: 12

Edelweiss 57

BORDPYNT

355551

KURV/SINK/UNDERLAG

KRUKKER

DEKORURNER

GLASSVASER/POTTER

LYSESTAKER/LYKTER

talgi Bohemsk 70-tallsnos t! kommer for fullt i høs


TEMA

interiør – vaser og lykter

170258

Vase glass 10x7cm gråblå mix klar/matt Ant.: 24

170260

Vase glass 13x9cm gråblå mix klar/matt Ant.: 16

Vase glass 10x7cm stålgrå mix klar/matt Ant.: 24

170262

170263

170264

170265

170266

170267

Vase glass 20x18cm klar m/riller Ant.: 8

Vase glass 20x18cm stålgrå m/riller Ant.: 8

Vase glass 26x18cm klar m/riller Ant.: 6

170254

Vase rett kantet 15x20,8 grå Ant.: 6

58 Edelweiss

170259

Vase rett kantet 15x20,8 blå Ant.: 6

Vase glass 13x9cm stålgrå mix klar/matt Ant.: 16

Vase glass 20x18cm midnattsblå m/riller Ant.: 8

Vase glass 26x18cm stålgrå m/riller Ant.: 6

170255

170261

Vase glass 26x18cm midnattsblå m/riller Ant.: 6

170268

Vase glass rett 25x12cm stålgrå m/ananasmønster Ant.: 6

170269

Vase glass rett 25x12cm midnattsblå m/ananasmønster Ant.: 9


HØST/VINTER ‘17–18 INTERIØR OG JULEPYNT LYSESTAKER/LYKTER

180269

Glassvase blågrå 20x28,5cm Ant.: 4

180258

180259

180260

Lyslykt mørk blå håndskåret 20x13,5cm m/striper Ant.: 8

LYS

BINDERI NATUR/STICKS/GRAVPYNT

Lyslykt hvit håndskåret 22x17,5cm m/striper Ant.: 4

180261

Lyslykt mørk blå håndskåret 22x17,5cm m/striper Ant.: 4

Edelweiss 59

BORDPYNT

Håndslipt glass!

Lyslykt hvit håndskåret 20x13,5cm m/striper Ant.: 8

KURV/SINK/UNDERLAG

KRUKKER

DEKORURNER

Glassvase blågrå 21,5x15,5cm Ant.: 8

GLASSVASER/POTTER

180268


TEMA

interiør – vaser og lykter

180232

180231

180233

180234

190581

190616

170272

170273

Vase rosa 24x18cm glass m/bobler Ant.: 4

Lyslykt/vase rund midnattsblå 23x23cm Ant.: 4

190573

Lyslykt/vase rund mørk lingrå 19x19cm Ant.: 8

190575

Lyslykt/vase rund mørk sjøgrønn 19x19cm Ant.: 8

60 Edelweiss

Vase rosa 18x35cm glass m/bobler Ant.: 4

Glassflaske rosa 18x20cm m/kant oppe Ant.: 4

Lyslykt rund m/bambushåndtak 23x26,50 mørk blå Netto Ant.: 8

190574

Lyslykt/vase rund mørk lingrå 23x23cm Ant.: 4

190576

Lyslykt/vase rund mørk sjøgrønn 23x23cm Ant.: 4

Vase 18x16cm plomme Ant.: 8

Glassflaske rosa 18x30cm m/kant oppe Ant.: 4

Vase 24x20cm plomme Ant.: 4

190614

Lyslykt rund m/bambushåndtak 23x26,50 mørk grå Netto Ant.: 8

190615

Lyslykt rund m/bambushåndtak 23x26,50 mørksjøgrønn Netto Ant.: 8


HØST/VINTER ‘17–18 INTERIØR OG JULEPYNT

190632

Hyasintvase 7x12 grå Ant.: 24

151611

Amaryllis vase 11x16cm klar Ant.: 12

151612

151613

Amaryllis vase 11x16cm grå Ant.: 12

Amaryllis vase 11x16cm plomme Ant.: 12

151082

151083

151578

Vase/potte 24x24,5cm gull m/riller Ant.: 4

Hyasinthvase 8x18cm sølv Ant.: 12

150872

Hyasinthvase 8x18cm matt gull Ant.: 12

124218

Flaske/vase m/hanker 12x15,5cm gull Ant.: 8

Vase 14x15,5cm matt gull Ant.: 12

124220

Flaske/vase m/hanker 12x20,5cm gull Ant.: 6

124434

Vase 18x19cm matt gull Ant.: 6

124359

142584

142586

Stjerne 3D lysestake 6,2x6,5cm gull Ant.: 16

Glasspotte gullstripet 12x13 gull Ant.: 12

Stjerne 3D lysestake 14,5x12,5cm gull Ant.: 8

BINDERI NATUR/STICKS/GRAVPYNT

124433

LYS

Vase 10,5x12cm matt gull Ant.: 12

124360

Glasspotte/vase gullstripet 12x20 gull Ant.: 12

Edelweiss 61

BORDPYNT

124432

KURV/SINK/UNDERLAG

KRUKKER

Vase/potte 20,5x19,5cm gull m/riller Ant.: 8

DEKORURNER

GLASSVASER/POTTER

Hyasintvase 7x12 klar Ant.: 24

LYSESTAKER/LYKTER

190631


TEMA

interiør – minivaser

210201

210202

210061

210062

Minivase 8x8x10,5cm glass klar Ant.: 24

Minivase glass 6,5x13cm Ant.: 24

Minivase 8,5x8,5x22cm glass klar Ant.: 24

Minivase glass 4,5x9cm Ant.: 24

161755

Minivase blå 5.5x12cm 2 mix design Ant.: 16

210358

210360

Minivase glass 7,2x6,5cm sølv Ant.: 24

Minivase 8x8x10,5cm glass sølv Ant.: 24

210064

124210

Minivase glass 7,2x6,5cm Ant.: 24

161757

Minivase kantet 5x11cm blå Ant.: 24

Pokalpotte mini 11x12 sølv Ant.: 16

161756

Minivase lys grønn 5.5x12cm 2 mix design Ant.: 16

161758

Minivase kantet 5x11cm lys grønn Ant.: 24

Skjønne minivaser i mørk gråt t glass.

151602

Minivase/flaske 6,5cm mørk grå Ant.: 24

62 Edelweiss

151603

Minivase/flaske 12,5cm mørk grå Ant.: 24


HØST/VINTER ‘17–18 INTERIØR OG JULEPYNT

161773

Lyspærevase 9x16,5cm klar m/ sølvtopp Ant.: 16

170210

161673

Lyspære,vase 6,5x10,8cm klar Ant.: 24

161674

Lyspærevase 8x13,5cm gull Ant.: 16

Lyspærevase 9x16,5cm gull Ant.: 16

170227

124208

Minivase 6x10 gull Ant.: 24

142609

124209

142608

Vase porselen 6x9.5cm hvit matt Ant.: 24

Minivase 7x12,50 gull Ant.: 12

Vase porselen 9.5x14cm hvit matt Ant.: 12

150874

Minivase 6x7,5cm gull Ant.: 18

Minivase 5,7x11,5cm gull Ant.: 18

123965

Minivase sølv 5x11cm Nettopris Ant.: 24

151580

Minivase 6x7,5cm sølv Ant.: 18

123966

Minivase sølv 6,5x16cm Nettopris Ant.: 24

BINDERI NATUR/STICKS/GRAVPYNT

150875

Minivase gull/rose gull mix 6,5x16cm Netto Ant.: 24

LYS

123831

Minivase gull/rose gull mix 5x11cm Netto Ant.: 24

151579

Minivase 5,7x11,5cm sølv Ant.: 18

Edelweiss 63

BORDPYNT

123830

KURV/SINK/UNDERLAG

KRUKKER

Lyspære,vase skjev ,5x10,8cm klar Ant.: 24

DEKORURNER

GLASSVASER/POTTER

Lyspærevase 8x13,5cm klar m/ sølvtopp Ant.: 16

LYSESTAKER/LYKTER

161772


TEMA

interiør – fat

Høyde 103 cm

130011

Stettefat 3 etg 103cm gull Ant.: 1

130051

Stettefat oval 1 etg 55x28cm gull Ant.: 1

64 Edelweiss

130012

Stettefat nikkel 3 etg 103cm Netto Ant.: 1

130052

Stettefat oval 1 etg 55x28cm sølv Ant.: 1


Edelweiss 65

BORDPYNT

LYS

BINDERI NATUR/STICKS/GRAVPYNT

KURV/SINK/UNDERLAG

KRUKKER

DEKORURNER

GLASSVASER/POTTER

LYSESTAKER/LYKTER

INTERIØR OG JULEPYNT

HØST/VINTER ‘17–18

Fat i flere etasjer butikk i y la p is d m o s k s ti k ra p lot te f m re f e s vi å r o f r e ll e ting i hjemmet!


TEMA

interiør – fat

Høyde 170 cm

130013

Stettefat 5 etg 170cm gull Ant.: 1

66 Edelweiss

130014

Stettefat nikkel 5 etg 170cm Netto Ant.: 1


INTERIØR OG JULEPYNT

HØST/VINTER ‘17–18

130045

130046

Stettefat oval 2 etg 60cm sølv Ant.: 1

KURV/SINK/UNDERLAG

KRUKKER

DEKORURNER

Stettefat oval 2 etg 60cm gull Ant.: 1

GLASSVASER/POTTER

LYSESTAKER/LYKTER

Høyde 60 cm

Stettefat oval 3 etg 90cm gull Ant.: 1

LYS

130044

Stettefat oval 3 etg 90cm sølv Ant.: 1

Edelweiss 67

BORDPYNT

130043

BINDERI NATUR/STICKS/GRAVPYNT

Høyde 90 cm


Lysestaker og lykter Vakkert og funksjonelt – skap stemning i den mørke årstiden.

68 Edelweiss


Edelweiss 69


TEMA

høst og vinter 2017–2018

Hvitt og sølv/gull

Snødekt vinterlandskap kan vi ikke alltid garantere, men det er lett å forsikre seg om at det blir hvit jul innendørs! Hvite vakre interiør­ objekter kombinert med enten sølv eller gull skaper en lekker og stemningsfull ramme rundt høytiden. Og når juletreet er ryddet ut, kan pynten fremdeles stå og lyse opp i januarmørket.

NYHET:

Elegante lakklys

Levende lys med lakkert overflate er et spennende innslag i interiøret, og spesielt flott til jul. Lakklysene finnes som parlys samt i tre forskjellige kubbelys-størrelser. De fem fargene er tilpasset høstens og vinterens trendbilde. Parlysene kommer i tillegg i gull og sølv.

Tips:

Veken bør klippes ned til 1 cm hver gang lyset slukkes. Slik unngår man at lyset brenner for fort, og man får glede av dem i lengre tid.

70 Edelweiss


Vakker velur

Sanselig velur er høy­ aktuell i motebildet nå når myke og varme tekstiler er tilbake for fullt. Det gjelder ikke bare på møbelfronten – også tilbehøret kan være dekket av tekstil, spesielt når det kommer til julepynt. Små detaljer av velur bidrar til å gjøre stramme interiør mykere, og gir et eksklusivt preg i høytiden. Det blir rett og slett p ­ rikken over i-en.

Tradisjonell jul

Skandinavisk design har stått i en særstilling verden over i mer enn femti år med sine rene, naturlige og funksjonelle formgiving. I de siste årene har skandinavisk «hygge» og jul blitt svært trendy nede på kontinentet, og da dukker selvsagt halmbukkene og konglenissene opp igjen på hjemmebane også – mer aktuelle enn noen sinne. Det er den nostalgiske drømmen om en enklere tid som rår, og gir nytt liv til kjente tradisjoner i vakre naturmaterialer.

Edelweiss 71


TEMA

lysestaker og lykter

Kule ret rostaker

150858

150860

124503

124504

Lysestake retro 7,5x23cm rosa melert Ant.: 12

Lysestake hvit stripet 24cm Ant.: 12

Lysestake retro 9,5x34,5cm rosa melert Ant.: 8

Lysestake hvit stripet 29cm Ant.: 8

161683

Lysestake glass 12,5x12,5x31,50 mørk grå Ant.: 9

124501

Lysestake blåstripet 24cm Ant.: 12

161684

Lysestake glass 12,5x12,5x37 mørk grå Ant.: 9

124502

Lysestake blåstripet 29cm Ant.: 8

Velkommen ­tilbake til 70-tallet!

124430

Lysestake 9,5x15,5cm blå keramikk Ant.: 12

72 Edelweiss

124431

Lysestake 10x24cm blå keramikk Ant.: 12

124641

Lysestake beige melert 6,5x17cm Ant.: 12

124642

Lysestake beige melert 7,5x19,5cm Ant.: 12


d e m s re e in b m o k t d o g Kurv kan rner. u k ik m ra e k e g lli je k rs o f

Edelweiss 73


TEMA

lysestaker og lykter

150839

Lysestake 7,8x15,7cm sort matt Ant.: 16

150840

Lysestake 8x20,5cm sort matt Ant.: 12

150835

Lysestake 7,8x15,7cm gull Ant.: 16

150836

Lysestake 8x20,5cm gull Ant.: 12

151576

Lysestake 7,8x15,7cm sølv Ant.: 16

150850

150849

150848

150847

151240

151239

151242

151241

Lysestake 11,5x25cm sort matt Ant.: 12

Lysestake 12x30cm sølv keramikk Ant.: 12

74 Edelweiss

Lysestake 11x31,5cm sort matt Ant.: 6

Lysestake 14x38cm sølv keramikk Ant.: 6

Lysestake 11,5x25cm matt gull Ant.: 12

Lysestake 12x30cm sort keramikk Ant.: 1

151577

Lysestake 8x20,5cm sølv Ant.: 12

Lysestake 11x31,5cm matt gull Ant.: 6

Lysestake 14x38cm sort keramikk Ant.: 6


Edelweiss 75

BORDPYNT

LYS

BINDERI NATUR/STICKS/GRAVPYNT

KURV/SINK/UNDERLAG

KRUKKER

DEKORURNER

GLASSVASER/POTTER

LYSESTAKER/LYKTER

INTERIØR OG JULEPYNT

HØST/VINTER ‘17–18

Høsten er her og bordet er dekket. Fargene sort og gull er flot te sammen!


TEMA

lysestaker og lykter Nyhet!

150902

150903

170270

170271

170256

170257

160637

160636

161222

162269

170230

170231

210362

210363

Lyslykt håndskåret 10x10cm cognacbrun Ant.: 12

Glasspotte firkantet m/stativ 10x20cm grågrønn Ant.: 12

Krystall lysestake til kubbelys 9,5x18cm Ant.: 6

Lyslykt rett 14,4x20cm klart glass m/bobler Ant.: 9

76 Edelweiss

180228

Lyslykt håndskåret 14x15cm cognacbrun Ant.: 12

Glasspotte firkantet m/stativ 14x25cm grågrønn Ant.: 8

Krystall lysestake til kubbelys 9,5x21cm Ant.: 6

Lyslykt rett 16,3x25cm klart glass m/bobler Ant.: 6

Lyslykt hvit 25,5x16cm håndskåret glass Ant.: 4

Glasspotte firkantet m/stativ 10x10x19 klar/mørk brun Ant.: 12

Krystall lysestake 10x10x20cm rund NETTO Ant.: 8

Lyslykt firkantet 12x12cm sotet glass Ant.: 12

Glasspotte firkantet m/stativ 14x14x25 klar/mørk brun Ant.: 8

Krystall lysestake 44x13x33cm til 3 kubbelys NETTO Ant.: 4

Lyslykt firkantet 12x24cm sotet glass Ant.: 6


Edelweiss 77

BORDPYNT

LYS

BINDERI NATUR/STICKS/GRAVPYNT

KURV/SINK/UNDERLAG

KRUKKER

DEKORURNER

GLASSVASER/POTTER

LYSESTAKER/LYKTER

Håndslipt! e eller s va m o s , s ly l ti k s ti s Fanta r. pot te – du bestemme INTERIØR OG JULEPYNT

HØST/VINTER ‘17–18


TEMA

lysestaker og lykter

180205

Lyslykt håndskåret 10x10cm hvitt glass Ant.: 12

180204

Lyslykt håndskåret 14x15cm hvitt glass Ant.: 12

180203

Lyslykt håndskåret 18x23cm hvitt glass Ant.: 4

Håndslipte glass

180235

Lyslykt håndskåret 10x10cm mørk blå Ant.: 12

180262

Lyslykt hvit håndskåret 10x10cm Ant.: 12

180265

Lyslykt mørk blå håndskåret 10x10cm Ant.: 12

78 Edelweiss

180236

Lyslykt håndskåret 14x15cm mørk blå Ant.: 12

180263

Lyslykt hvit håndskåret 14x15,5cm Ant.: 12

180266

Lyslykt mørk blå håndskåret 14x15,5cm Ant.: 12

180237

Lyslykt håndskåret 18x23cm mørk blå Ant.: 4

180264

Lyslykt hvit håndskåret 18x23,5cm Ant.: 4

180267

Lyslykt mørk blå håndskåret 18x23,5cm Ant.: 4


BORDPYNT

Edelweiss 79

LYS

BINDERI NATUR/STICKS/GRAVPYNT

KURV/SINK/UNDERLAG

KRUKKER

DEKORURNER

GLASSVASER/POTTER

LYSESTAKER/LYKTER

INTERIØR OG JULEPYNT

HØST/VINTER ‘17–18


TEMA

lysestaker og lykter

124428

Lysestake sølv 11x30cm keramikk Ant.: 8

123290

124429

Lysestake sølv keramikk 9,5x31,5cm Ant.: 12

Lysestake sølv 11x36cm keramikk Ant.: 8

123291

Lysestake sølv keramikk 11x39cm Ant.: 12

Bestselger!

123011

Lysestake sølv keramikk 9,5x31,5cm Ant.: 16

123012

Lysestake sølv keramikk 10x39cm Ant.: 12

124546

124547

Lysestake 9x25cm sølv Ant.: 12

123010

Lysestake sølv keramikk 9x17cm Ant.: 12

124395

Lysestake sølv 12x40cm keramikk Ant.: 8

80 Edelweiss

124396

Lysestake sølv 13x50cm keramikk Ant.: 6

124548

Lysestake 10x30cm sølv Ant.: 12

151598

Lysestake 9x25cm sort Ant.: 12

Lysestake 11x35cm sølv Ant.: 12

123292

Lysestake sølv keramikk 9x17cm Ant.: 12

151599

Lysestake 10x30cm sort Ant.: 12


HØST/VINTER ‘17–18 INTERIØR OG JULEPYNT

124217

124235

124236

124233

124234

124114

124113

Lysestake kantet 10,5x28,5cm gull Ant.: 8

Lyesetake hamret 7,5x31cm gull Ant.: 8

Lysestake rett 10x19,3cm gull Nedsatt 20% Ant.: 8

Lysestake rett 10x23,5cm gull Nedsatt 20% Ant.: 8

124116

Lysestake gull 9x15cm m/glass Ant.: 12

BINDERI NATUR/STICKS/GRAVPYNT

Lysestake gull 8,5x9cm m/glass Ant.: 12

Tøffe ret ro-­ lysestaker!

124507

Lysestake retro 12x10cm sølv Ant.: 12

124508

Lysestake retro 12x15cm sølv Ant.: 8

124222

Lysestake retro 12x10cm gull Ant.: 12

124223

Lysestake retro 12x15cm gull Ant.: 8

124408

Lysestake retro 12x10cm midnattsblå Ant.: 12

124409

Lysestake retro 12x15cm midnattsblå Ant.: 8

Edelweiss 81

LYS

124115

BORDPYNT

Lysestake gull keramikk 8,5x9cm Ant.: 12

Lysestake 9x15cm gull Ant.: 12

KURV/SINK/UNDERLAG

KRUKKER

Lysestake kantet 8,5x21,5cm gull Ant.: 12

Lyesetake hamret 7x24,5cm gull Ant.: 12

LYSESTAKER/LYKTER

124216

Lysestake gull keramikk 10x39cm Ant.: 12

GLASSVASER/POTTER

124112

Lysestake gull keramikk 9,5x31,5cm Ant.: 16

DEKORURNER

124111


TEMA

lysestaker og lykter God pris!

123141

Lysestake keramikk 8,5x9cm sølv Ant.: 12

123156

123428

Lysestake 9x15cm sølv Ant.: 12

123231

Lysestake m/4 hoder i rekke sølv 41x9x11cm Ant.: 12

123682

Lyslykt 13,5x38cm sølvfot m/glass Ant.: 6

151711

Lysestake keramikk 8,5x9cm hvit/sølv Ant.: 12

Lysestake 9x15cm hvit/sølv Ant.: 12

123282

Lysestake 2 hoder sølv keramikk 19,5x9x11cm Ant.: 12

123681

Lyslykt 16,5x44cm sølvfot m/ glass Ant.: 4

Lysestake til 4T-lys metall/ glass 12x12cm Ant.: 12

82 Edelweiss

123429

151712

Lysestake til 9T-lys metall/ glass 20x20cm Ant.: 8

123426

Lysestake keramikk 10x39cm hvit/sølv Ant.: 12

123283

Lysestake sølv keramikk 11,5x9cm Ant.: 12

123683

Lyslykt 21x33cm sølv m/glass Ant.: 8


HØST/VINTER ‘17–18 INTERIØR OG JULEPYNT

123817

123818

124119

124549

124550

124551

124552

130065

130066

124122

124123

124361

124362

124204

124205

Lysestake sølv 8,5x9cm m/ glass Netto Ant.: 12

Lysestake sølv 9x15cm m/ glass Netto Ant.: 12

Lysestake sølv keramikk 11,5x9cm m/glass Ant.: 12

Lyslykt m/svart fot 18,5x18cm Netto Ant.: 6

Lysestake svart 8,5x9cm m/glass Netto Ant.: 12

Lysestake svart 9x15cm m/glass Netto Ant.: 12

Lyslykt m/gullfot D10+10 gull Ant.: 12

Lyslykt m/gullfot D18+16 gull Ant.: 6

Lyslykt gullfot m/glass 13,5x38 gull Ant.: 6

Lyslykt rett 18,5cm glass m/sølvfot Ant.: 6

BINDERI NATUR/STICKS/GRAVPYNT

Lyslykt rett 25cm glass m/sølvfot Ant.: 4

LYS

Lyslykt 10x15cm glass sølv Ant.: 8

Lyslykt gullfot m/glass 16,5x44,50gull Ant.: 4

Edelweiss 83

BORDPYNT

Lyslykt 10x10cm glass sølv Ant.: 12

KURV/SINK/UNDERLAG

KRUKKER

Lyslykt m/svart fot 10,5x12cm Netto Ant.: 12

DEKORURNER

GLASSVASER/POTTER

Lysestake sølv 7x14cm m/glass Ant.: 1

LYSESTAKER/LYKTER

151260


TEMA

lysestaker og lykter

210364

Lyslykt firkantet klar m/fot 10x10,5cm Ant.: 12

Høyde 120 cm 210365

Lyslykt firkantet klar m/fot 12x13,5cm Ant.: 12

130008

Lysestake 5-armet 120cm nikkel Ant.: 2

161480

T-lys holder 13x20cm 1 lys m/ ramme Ant.: 12

84 Edelweiss

161481

T-lys holder 23x20cm 2 lys m/ramme Ant.: 8

130042

Lysestake 5-armet 120cm gull Ant.: 2

161482

T-lys holder 31x20cm 3 lys m/ramme Ant.: 4


t e k k y r t t u ­ e g li e p a k rs e Fü det h take og s e s ly re e in b m o k ü d ve etasjefat.

Edelweiss 85


TEMA

lysestaker og lykter

130059

130060

130074

130073

Lysestake 11x18cm metall/ tre Ant.: 8

Lysestake metall 22cm m/ trefot Ant.: 6

130071

Trefat 25x25cm antikk look Ant.: 12

130062

Plantesk책l 30x17cm metall p책 trefot Ant.: 4

86 Edelweiss

Lysestake 11x25cm metall/ tre Ant.: 8

130064

Adventstake 10x47cm metall m/trefot Ant.: 4

130075

130061

Trefat 30x30cm antikk look Ant.: 6

Hjerte/stjerne i tre 13cm antikk look til heng Ant.: 12

Lysestake 16x47cm metall/ tre Ant.: 6

130068

Lysestake metall 30cm m/ trefot Ant.: 6

130072

130063

Lysestake 40cm metall/tre Ant.: 6

Plantesk책l 22x26cm metall p책 trefot Ant.: 4

130069

Sopp 6x9cm i tre antikk look Ant.: 12

130070

Sopp 7x13cm i tre antikk look Ant.: 12


Edelweiss 87

BORDPYNT

LYS

BINDERI NATUR/STICKS/GRAVPYNT

KURV/SINK/UNDERLAG

KRUKKER

DEKORURNER

Nyheter! En hel ny serie med metall og t re. GLASSVASER/POTTER

LYSESTAKER/LYKTER

INTERIØR OG JULEPYNT

HØST/VINTER ‘17–18


TEMA

lysestaker og lykter

130022

130023

Lyslykt rett rose gull 13x13cm Nettopris Ant.: 12

130040

Lyslykt m/glass 8x15x17cm gull Ant.: 8

130041

Hjerte m/ krystaller 20cm Ant.: 12

88 Edelweiss

Lyslykt mosaikk 8x8cm Netto Ant.: 12

130048

Lyslykt 9,5x8,5cm gull Ant.: 24

Lyslykt 12x11cm gull Ant.: 12

130025

Hjerte ĂĽpent m/ krystaller 20cm Ant.: 12

Trefat til 4 lys 47x14cm Ant.: 4

130032

Lyslykt m/glass 12x24x28cm gull Ant.: 4

130047

130024

130033

Lyslykt rett rose gull 16x16cm Nettopris Ant.: 8

130026

Hjerte m/ krystaller 25cm Ant.: 6

130030

130031

Lyslykt mosaikk 10x11cm Netto Ant.: 12

130049

Lyslykt/vase 13,5x20cm gull Ant.: 8

160606

Hjerte m/krystallprismer langt 15x20cm til heng NETTO Ant.: 24

Lyslykt mosaikk 10x16cm Netto Ant.: 12

130050

Lyslykt 9x14cm gull Ant.: 12

160607

Hjerte m/krystallprismer langt 17x25cm til heng NETTO Ant.: 24


Deilig høstmørke, lys på bordet og flammer i peisen!

89


TEMA

t-lysholdere

190633

T-lysglass kraftig m/fot 8,5x7,50klar Ant.: 24

190612

T-lysglass fasettkuttet 10x11,50midnattsblå Netto Ant.: 18

190634

T-lysglass kraftig m/fot 8,5x7,50mørk grå Ant.: 24

190613

T-lysglass fasettkuttet 10x11,50mørk grå Netto Ant.: 18

190635

190636

T-lysglass kraftig m/fot 8,5x7,50mørk sjøgrønn Ant.: 24

190621

T-lysglass kraftig m/fot 8,5x7,50midnattsblå Ant.: 24

190622

T-lysglass fasettkuttet liten 7,5x9 mørk lingrå Netto Ant.: 24

190623

T-lysglass fasettkuttet liten 7,5x9 mørk grå Netto Ant.: 24

T-lysglass fasettkuttet liten 7,5x9 mørksjøgrønn Netto Ant.: 24

Bestselger! 190625

T-lysglass m/ sikksakkmønster 8x9 klar Ant.: 18

123737

T-lys glass hvit m/sølvdekor inni 7,5x6,5cm Netto Ant.: 24

161092

Krystall t-lysholder 7,5x7,5cm klar m/diamanter Netto Ant.: 24

90

190626

T-lysglass m/ovaler 9x9,60 mørk grå Ant.: 24

142496

123812

T-lys glass hvit m/gulldekor inni 7,5x6,5cm Netto Ant.: 24

161462

160611

Lyslykt 8x8cm m/ kvistmotiv hvit porselen Ant.: 24

Lysestake kantet 8x7cm hvit/ gull assortert Ant.: 24

Glass T-lysholder m/strass. Sett av4stk. 5,8x5,7x13cm Ant.: 12

123814

Lyslykt hvit m/gulldekor inni 11x16cm Netto Ant.: 12

151604

Glasslykt mix farger 8cm m/ skinnsnor Ant.: 24

124206

T-lysglass m/gullprikker 7,5x6,50hvit Ant.: 24

Glasslyktmix i t re ­farger!


HØST/VINTER ‘17–18

151608

T-lysglass 7x7,5cm mørk grå Ant.: 24

LYSESTAKER/LYKTER

T-lysglass 6,8x5,8cm mørk grå Ant.: 24

INTERIØR OG JULEPYNT

151607

170240

Stjerne t-lysglass 12,5x4,5cm klar Nettopris Ant.: 24

190672

Lysestake glass 6x7cm røkgrå Netto Ant.: 24

T-lysglass m/riller 6x6cm røkgrå Netto Ant.: 36

GLASSVASER/POTTER T-lysglass m/riller 6x6cm petrol Netto Ant.: 36

170241

123232

Stjerne t-lysglass 12,5x4,5cm grå Nettopris Ant.: 24

190674

Lysestake glass 6x12,5cm røkgrå Netto Ant.: 24

DEKORURNER

190670

KRUKKER

190669

T-lys holder stjerne sølv 15x3cm Netto Ant.: 24

190671

Lysestake glass 6x7cm klar Netto Ant.: 24

190673

210210

124121

T-lys glass hvit m/ mønster 7,5x6,5cm Netto Ant.: 24

Lysestake glass 6x12,5cm klar Netto Ant.: 24

151609

Lysestake glass 6x7cm sølv Netto Ant.: 24

T-lys glass 7,8x8cm klart glass Ant.: 24

151610

Lysestake glass 6x12,5cm sølv Netto Ant.: 24

Edelweiss 91

KURV/SINK/UNDERLAG

T-lysglass klar 8x9cm m/bobler Ant.: 24

T-lysglass mørk sjøgrønn 10x11cm fasettkuttet Netto Ant.: 18

BINDERI NATUR/STICKS/GRAVPYNT

190567

190570

LYS

T-lysglass mørk lingrå 10x11cm fasettkuttet Netto Ant.: 18

BORDPYNT

190569


TEMA

lykter Bambus! 151264

151262

151265

151263

200370

200371

200372

200373

Lykt 39x38,5cm natur bambus Ant.: 6

Lykt 39x38,5cm sort bambus Ant.: 6

Lykt i bambus 27x32,5cm natur Ant.: 8

Lykt i bambus 27x32,5cm svart Ant.: 8

92 Edelweiss

Lykt 44x48cm natur bambus Ant.: 4

Lykt 44x48cm sort bambus Ant.: 4

Lykt i bambus 33x37cm natur Ant.: 4

Lykt i bambus 23x37cm svart Ant.: 4


d Skap en kosekrok me mbus a b r, te n la p e n n ø r g re sto og keramikk!

Edelweiss 93


TEMA

lykter

161123

Lanterne firk. 21x35cm st책lgr책 metall/glass Netto Ant.: 6

161124

Lanterne firk. 21x45cm st책lgr책 metall/glass Netto Ant.: 6

170224

170223

Lyslykt glass 17,5x25,2cm klar Ant.: 12

Lyslykt glass 15,2x20cm klar Ant.: 12

Flerbruk!

161456

Lyslykt metall 10x17,5cm kobber Ant.: 12

161581

161493

Lyslykt metall 10x23cm kobber Ant.: 12

Lanterne s/3 pyramide gull 40/54/68cm Ant.: 2

94 Edelweiss

831032

Planteglass/lyslykt klar 15x19cm Nettopris Ant.: 12

161597

831984

Planteglass/lyslykt klar 15x25cm Nettopris Ant.: 8

Lanterne s/3 pyramide kobber 40/54/68cm Ant.: 2


HØST/VINTER ‘17–18 INTERIØR OG JULEPYNT

190663

Lyslykt klart glass 24cm Netto Ant.: 12

170232

Lyslykt 17x26cm klart glass m/spiralstriper Ant.: 6

DEKORURNER

GLASSVASER/POTTER

Lyslykt rund 14x14cm klar Netto Netto Ant.: 20

LYSESTAKER/LYKTER

508600

124393

Lyslykt oval 28x19x29cm mørk grå keramikk Ant.: 4

Lanterne s/2 24x46,5/29x58cm svart Ant.: 2

161230

Lanterne 25,5x24,5x40,5cm blank stål Nettopris Ant.: 4

Edelweiss 95

BORDPYNT

161670

LYS

BINDERI NATUR/STICKS/GRAVPYNT

KURV/SINK/UNDERLAG

Lyslykt oval 23x15x17cm mørk grå keramikk Ant.: 4

KRUKKER

124392


TEMA

lysfat

200243

200244

Brett plast sølv 32x18cm Ant.: 36

151605

Lysfat glass 12cm mørk grå Ant.: 20

151606

Lysfat glass 12cm sølv Ant.: 20

Lag fine, små miljøer måpynt, s r e in b m o K t. a f re k på va lys, lykter og planter!

96 Edelweiss

200260

Brett plast sølv 39x25cm Ant.: 24

Lysfat plast 35x25cm sølv Ant.: 24

200257

Lysfat plast s/2 D22/27cm sølv Ant.: 12


Metallfat 66x10,5cm Ant.: 4

200265

Lysfat firkantet plast 26x26x3 gull Ant.: 18

893052

Metallfat 78,5x25,7cm Ant.: 2

210368

Speil til kubbelys D23cm m/pyntekant Ant.: 12

Lysfat rektangulært plast 44x13x2 gull Ant.: 12

893051

Metallfat 68x22,4cm Ant.: 2

161572

200264

Lysfat rektangulært plast 44x13x2 sølv Ant.: 12

210369

Lysfat speil oval 36x20cm m/diamantkant Ant.: 6

Lysfat metall rundt 11x2,50svart Ant.: 36

161152

Stjernefat metall 17cm hvit Ant.: 24

190610

Lysfat metall rundt 14x3 svart Ant.: 24

161150

Stjernefat metall 23,5cm Hvit Ant.: 24

190609

Lysfat metall rundt 20x3 svart Ant.: 24

161153

Stjernefat metall 17cm kobber Ant.: 24

Lysfat 42x18,5x4cm avlangt kobber keramikk Ant.: 8

190608

Lysfat metall rundt 28,5x3 svart Ant.: 16

KURV/SINK/UNDERLAG

123433

BINDERI NATUR/STICKS/GRAVPYNT

190611

Lysfat 31x31x4cm firkantet kobber keramikk Ant.: 8

LYS

123432

Lysfat metall rektangulært 44x13x3 svart Ant.: 16

161151

Stjernefat metall 23,5cm kobber Ant.: 24

Edelweiss 97

BORDPYNT

190607

KRUKKER

DEKORURNER

Lysfat speil oval 32x16cm m/diamantkant Ant.: 12

INTERIØR OG JULEPYNT

HØST/VINTER ‘17–18

893054

200262

LYSESTAKER/LYKTER

Lysfat firkantet plast 26x26x3 sølv Ant.: 18

GLASSVASER/POTTER

200263


98 Edelweiss


Glassvaser og potter Glass finnes i mange herlige ­varianter, og gir mange muligheter i bruk. Er det en blomsterpotte, vase eller lykt? Eller kanskje rett og slett en godteskül?

Edelweiss 99


TEMA

høst og vinter 2017–2018 Plommefarge

De mørke fargene stråler i høstens trendbilde, og plomme er en av nøkkelnyansene. For de som ikke våger å male en eller flere vegger i fargen, kan løsningen være å hente inn denne varme nyansen på noen store og dominerende interiørdetaljer. Hos oss finner dere plommefargen på både potter, lykter og vaser. Her har vi kombinert plomme med naturmaterialer og kontrastfarger, noe som gir en varm og inkluderende stemning i alle slags rom.

Flerbruk

Mange av produktene vi har designet har mer enn bare et bruksområde. En lykt kan også fungere som vase eller potte – eller kanskje en godteskål?

100 Edelweiss


Retro

Vi er mange som blir nostalgiske av tanken på 70-tallets farge- og detalj­ rikdom. Nå kan vi leke med dette uttrykket igjen – riktignok i litt mer avdempede varianter, som passer mer inn i vår tid. De spennende fasongene levner likevel ingen tvil om hvor inspirasjonen er hentet fra! For alle som har opplevd 70-tallet én gang, er det stas å nok en gang pynte med keramikk-krukkene med retroglasur, og alle de andre elementene som vekker til live minnene fra en svunnen tid. Grønt og cognac er viktige farger i denne retrotrenden.

Ekte håndverk

Ikke alle er klar over at de fleste produktene fra Edelweiss er håndverk, ikke maskinell masseproduksjon. Hver eneste krukke, vase og lysestake er laget og ­dekorert én og én av dyktige ansatte ved f­ abrikkene vi bruker i Kina og India. En av våre hjerte­saker er å betale litt ekstra for produktene for at de ansatte skal ha gode arbeidsvilkår, og gevinsten er at vi selger håndlagde produkter av bra kvalitet med god samvittighet.

Edelweiss 101


TEMA

glassvaser og potter

! Vakker som lykt også

150423

Glasspotte 15,5x15cm mørk grå Ant.: 12

170212

170211

170238

170239

190482

190483

Potte glass 14x13,2cm klar m/bobler Netto Ant.: 12

Potte glass 12x13cm grå m/ mønster Ant.: 18

Orkidèpotte/lykt klart glass m/ruter 12,5x12,5cm Ant.: 12

102 Edelweiss

150424

Glasspotte/vase 15x13cm plomme Ant.: 12

Potte glass 17,4x16,3cm klar m/bobler Netto Ant.: 12

150425

Glasspotte/vase 19x16cm plomme Ant.: 8

220028

Glasspotte rett 13x12cm klar m/riller Netto Ant.: 12

Potte glass 15x15cm grå m/ mønster Ant.: 12

Orkidèpotte/lykt grått glass m/ruter 12,5x12,5cm Ant.: 12

190664

Glassbolle i makrameheng 20cm Netto Ant.: 12


HØST/VINTER ‘17–18 INTERIØR OG JULEPYNT

190419

Orkidèpotte 13x16cm klart glass NETTO Ant.: 12

GLASSVASER/POTTER

Glasspotte 13,5x12cm klar NETTO Ant.: 12

LYSESTAKER/LYKTER

190423

DEKORURNER

220024

190620

190617

190618

Orkidèpotte m/riller 13,3x13,2 klar Netto Ant.: 12

Orkidèpotte m/riller 13,3x13,2 mørk grå Ant.: 12

BINDERI NATUR/STICKS/GRAVPYNT

Orkidèpotte m/riller 13,3x13,2 midnattsblå Ant.: 12

LYS

Orkidèpotte m/riller 13,3x13,2 mørk sjøgrønn Ant.: 12

823868

Glasspotte 14x10,5cm klar Ant.: 15

Edelweiss 103

BORDPYNT

190619

KURV/SINK/UNDERLAG

KRUKKER

Glasspotte m/riller 14x15cm klar Netto Ant.: 24


TEMA

glassvaser og potter

150422

Lyslykt 15,5x25cm klar/dip dyed sølv Ant.: 6

170216

Pokalpotte/vase glass 14x25,5cm klar m/sølvfot Ant.: 9

104 Edelweiss

150421

Lyslykt 15,5x30cm klar/dip dyed sølv Ant.: 6

170217

Pokalpotte/vase glass 18x33cm klar m/sølvfot Ant.: 4


n når Det blir julestemninge yktene l ­ e s is d i s e n n te e n e s ly som er dyppet i sølv!

Edelweiss 105


TEMA

glassvaser og potter

820020

820016

823832

829066

829598

820017

829068

820023

829594

820014

834674

834694

Orkidèpotte 14x17cm pastell rosa glass Nettopris Ant.: 15

Orkidèpotte 14x17cm pastell grønn glass Netto Ant.: 15

Orkidèpotte 14x17cm rød glass Nettopris Ant.: 15

834673

Orkidepotte hvit 13x16cm glass Ant.: 12

106 Edelweiss

Orkidèpotte 14x17cm cerise glass Nettopris Ant.: 15

Orkidèpotte 14x17cm petrol glass Nettopris Ant.: 15

Orkidèpotte 14x17cm lilla glass Nettopris Ant.: 15

834678

Orkidepotte rosa 13x16cm glass Ant.: 12

835078

Orkidèpotte 14x17cm okergul glass Nettopris Ant.: 15

Orkidèpotte 14x17cm dus blå glass Nettopris Ant.: 15

Orkidèpotte 14x17cm mørk grå glass Nettopris Ant.: 15

Orkidepotte cerise 13x16cm glass Ant.: 12

820018

Orkidèpotte 14x17cm lime glass Nettopris Ant.: 15

Orkidèpotte 14x17cm orange glass Nettopris Ant.: 15

Orkidèpotte 14x17cm svart glass Nettopris Ant.: 15

Orkidepotte lavendel 13x16cm glass Ant.: 12


HØST/VINTER ‘17–18 INTERIØR OG JULEPYNT KURV/SINK/UNDERLAG

KRUKKER

DEKORURNER

GLASSVASER/POTTER

LYSESTAKER/LYKTER

Sukkertøy-pot ter! Orkidépot ter i mange forskjellige farger.

820015

Orkidepotte pastell blå 13x16cm glass Ant.: 12

Orkidepotte petrol 13x16cm glass Ant.: 12

834686

Orkidepotte mørk grå 13x16cm glass Ant.: 12

LYS

834684

834672

Orkidepotte svart 13x16cm glass Ant.: 12

Edelweiss 107

BORDPYNT

834682

BINDERI NATUR/STICKS/GRAVPYNT

Orkidèpotte 14x17cm hvit glass Nettopris Ant.: 15


TEMA

glassvaser og potter

706245

870050

170248

170249

190461

190458

190459

190460

220025

220029

220030

220031

220076

220032

220033

220034

Vase/lyslykt klar 14x20cm Nettopris Ant.: 6

Sylindervase kraftig 16x16cm klar Netto Ant.: 12

Vase glass cylinder 12x15cm klar Ant.: 12

Sylindervase 10x30cm klar Ant.: 12

108 Edelweiss

Planteskål/flytelysbolle 19x6cm glass Nettopris Ant.: 24

Sylindervase kraftig 18x18cm klar Netto Ant.: 12

Sylindervase 10x15cm klar Ant.: 24

Sylindervase 15x15cm klar Ant.: 12

Vase m/riller 11x20 grå Ant.: 12

Sylindervase kraftig 18x22cm klar Netto Ant.: 12

Sylindervase 10x20cm klar Ant.: 12

Sylindervase 15x20cm klar Ant.: 12

Vase m/riller 11,5x25 grå Ant.: 12

Sylindervase kraftig 18x29cm klar Netto Ant.: 12

Sylindervase 10x25cm klar Ant.: 12

Sylindervase 15x30cm klar Ant.: 12


HØST/VINTER ‘17–18 INTERIØR OG JULEPYNT Glassvase m/riller 30cm Netto Ant.: 4

871900

Hyacintvase 20cm glass Ant.: 24

310016

310020

Glassvase m/boblestruktur 20x21,5cm Ant.: 4

310023

Glassvase m/boblestruktur 23,5x24,5cm Ant.: 2

170220

Sylindervase glass 5x25cm klar Ant.: 24

834382

Vase/lyslykt klart glass 25cm Ant.: 4

170215

Vase glass 16,3x17,4cm klar Netto Ant.: 12

BINDERI NATUR/STICKS/GRAVPYNT

Vase glass 14,3x15,2cm klar Netto Ant.: 12

LYS

170214

Glassfat på sølv stett 28x17cm Ant.: 8

834381

Vase/lyslykt klart glass 30cm Ant.: 4

Edelweiss 109

BORDPYNT

170226

KURV/SINK/UNDERLAG

KRUKKER

Glassvase m/boblestruktur 16x17,5cm Ant.: 4

DEKORURNER

GLASSVASER/POTTER

Vase glass 16x20cm klar Ant.: 12

LYSESTAKER/LYKTER

220077

220026


110 Edelweiss


Dekorurner

Store håndlagde urner blir staselig i alle miljøer. La dem få luft rundt seg, så kommer de virkelig til sin rett!

Edelweiss 111


TEMA

dekorurner

Kjempeflot te ret ro-urner!

112 Edelweiss


Deilige høst farger

Edelweiss 113


TEMA

dekorurner

124588

124589

Urne matt svart 40x79,5cm Ant.: 1

124582

Urne stripet aqua 24,5x26cm Ant.: 4

114 Edelweiss

Urne matt svart 35x93cm Ant.: 1

124583

Urne stripet aqua 22x35cm Ant.: 4


Dekorer med fjĂŚr pĂĽ i grener som du set ter de store urnene!

Edelweiss 115


TEMA

dekorurner

124621

Urne m/rundinger 29x54,5cm cognac Ant.: 1

124622

Urne m/rundinger 26x70,5cm cognac Ant.: 1

ljer. ta e d lls ta 0 7 e lig r e H Nostalgi i ny de sign!

124494

Potte m/rundinger 19X21cm grå Ant.: 12

116 Edelweiss

124495

Urne m/rundinger 29x54,5cm grå Ant.: 1

124496

Urne m/rundinger 26x70,5cm grå Ant.: 1


BORDPYNT

Edelweiss 117

LYS

BINDERI NATUR/STICKS/GRAVPYNT

KURV/SINK/UNDERLAG

KRUKKER

DEKORURNER

GLASSVASER/POTTER

LYSESTAKER/LYKTER

INTERIØR OG JULEPYNT

HØST/VINTER ‘17–18


TEMA

dekorurner

124586

124587

150709

150710

150711

150712

150707

150708

Urne oval m/rutemønster cognac Ant.: 1

Urne oval 35x26x46cm svart metallic m/rutemønster Ant.: 1

118 Edelweiss

Urne oval m/rutemønster cognac Ant.: 1

Urne oval 35x26x60cm svart metallic m/rutemønster Ant.: 1

Urne oval 35x26x46cm plomme/gull m/rutemønster Ant.: 1

Urne oval 35x26x46cm svart m/rutemønster Ant.: 1

Urne oval 35x26x46cm plomme/gull m/rutemønster Ant.: 1

Urne oval 35x26x60cm svart m/rutemønster Ant.: 1


Edelweiss 119

BORDPYNT

LYS

BINDERI NATUR/STICKS/GRAVPYNT

KURV/SINK/UNDERLAG

KRUKKER

DEKORURNER

GLASSVASER/POTTER

LYSESTAKER/LYKTER

INTERIØR OG JULEPYNT

HØST/VINTER ‘17–18

ig ld ve r e s s a p n e rg a f c Cogna er g g ve e k r ø m d e m n e m godt sam - sorte eller mørkblå!


TEMA

dekorurner

150729

150728

150727

150726

150725

150724

Urne rett 18x28,5cm svart metallic Ant.: 4

Urne rett 18x28,5cm antikk gull Ant.: 4

150723

Urne 27x38cm stripet svart ­metallic Ant.: 1

120 Edelweiss

Urne rett 18,5x42,5cm svart metallic Ant.: 2

Urne rett 18,5x42,5cm antikk gull Ant.: 2

150722

Urne rett 18x62,5cm svart ­metallic Ant.: 2

Urne rett 18x62,5cm antikk gull Ant.: 2

Urne 28,5x51cm stripet svart metallic Ant.: 1


Edelweiss 121

BORDPYNT

LYS

BINDERI NATUR/STICKS/GRAVPYNT

De bølgende formene på disse urnene gir et spennende og tøft ­ut t rykk! KURV/SINK/UNDERLAG

KRUKKER

DEKORURNER

GLASSVASER/POTTER

LYSESTAKER/LYKTER

INTERIØR OG JULEPYNT

HØST/VINTER ‘17–18


TEMA

dekorurner

124539

Urne rustikk brun 36x28cm m/ ører Ant.: 2

Antikk gullurner

150717

Urne konet 22x21,5cm antikk gull Ant.: 4

150716

Urne konet 37x34,5cm antikk gull Ant.: 1

r! Etnisk inspirerte urne

150705

Urne/vase Africa 25x33cm Ant.: 4

150510

Urne 31x27cm rustikk gull Ant.: 4

122 Edelweiss

150511

150706

Urne/vase Africa 24x35cm Ant.: 2

Urne 28,5x31cm rustikk gull Ant.: 2

151395

Urne oval 44x24x39cm rustikk gull Ant.: 2


Edelweiss 123

BORDPYNT

LYS

BINDERI NATUR/STICKS/GRAVPYNT

KURV/SINK/UNDERLAG

KRUKKER

DEKORURNER

GLASSVASER/POTTER

LYSESTAKER/LYKTER

INTERIØR OG JULEPYNT

ene n r u te r e ir p s in k is tn e Disse usb m a b d e m re e in b m o kan du k lykter eller kurver. planter! e n n ø r g – lig e lg ø f lv e s Og HØST/VINTER ‘17–18


TEMA

dekorurner

124326

124083

124319

123887

Urne rund 48x59cm hvit Ant.: 1

Urne rett 20x43cm gull Ant.: 4

Krukke gull 22x44cm m/struktur Ant.: 1

124085

Vase 42x89cm hvit m/knotter keramikk Ant.: 1

123888

Krukke gull 25x55cm m/struktur Ant.: 1

123445

124153

124155

124152

124151

124150

Vase 43,5x43,5x77cm sølv m/ striper Ant.: 1

Krukke konet 46x43cm kobber Ant.: 1

124 Edelweiss

Vase 27x61cm hvit m/knotter keramikk Ant.: 1

Krukke m/struktur 22x44cm sølv Ant.: 1

Krukke konet 47x66cm kobber Ant.: 1

Krukke m/struktur 25x55cm sølv Ant.: 1

Krukke konet 47x88cm kobber Ant.: 1


Edelweiss 125

BORDPYNT

LYS

BINDERI NATUR/STICKS/GRAVPYNT

KURV/SINK/UNDERLAG

KRUKKER

DEKORURNER

GLASSVASER/POTTER

LYSESTAKER/LYKTER

INTERIØR OG JULEPYNT

Flot t antikk finish på ne denne urnen - i farge plomme og gull! HØST/VINTER ‘17–18


TEMA

dekorurner

124331

124333

124332

124334

124505

124506

Urne rett m/knotter 27x45cm hvit Ant.: 1

Urne rett m/knotter 27x45cm grĂĽ Ant.: 1

Urne rett m/knotter 27x45cm svart Ant.: 1

126 Edelweiss

Urne rett m/knotter 27x67cm hvit Ant.: 1

Urne rett m/knotter 27x67cm grĂĽ Ant.: 1

Urne rett m/knotter 27x67cm svart Ant.: 1


Edelweiss 127

BORDPYNT

LYS

BINDERI NATUR/STICKS/GRAVPYNT

KURV/SINK/UNDERLAG

KRUKKER

DEKORURNER

GLASSVASER/POTTER

LYSESTAKER/LYKTER

INTERIØR OG JULEPYNT

HØST/VINTER ‘17–18

Hvit t og sølv er de klassiske julefarger i nordiske hjem!


128 Edelweiss


Krukker

Det er noe eget med håndlaget keramikk. Krukkene blir både gode å ta på og vakre å se på, enten de har moderne former, er 70-talls­ inspirerte eller minner om rustikke krukker fra tidligere tider.

Edelweiss 129


TEMA

høst og vinter 2017–2018

Cognac

Den gyllenbrune fargen er høy­ aktuell fremover, og er perfekt for å bringe liv og varme inn i de tusen hjem. Med cognac kan man skape spennende kontraster i et ellers lyst interiør, samtidig som ­fargen passer suverent inn i dagens trend­ bilde med mørke vegger. Vi bruker cognac-fargen på både krukker, vaser og lykter, og produktene gir en fresh og hyggelig stemning i hjemmet.

Håndslipt glass

Produkter som har mange ­funksjoner er perfekte gaver og interiørdetaljer – til seg selv eller andre. Håndslipt­­glass fra Edelweiss kan brukes både som vaser, potteskjulere og lykter, alt etter som hva som behøves der og da. De detaljrike håndlagde glassene er vakkert utformet, og kan flyttes fra vinduskarmen til festbordet etter behov.

130 Edelweiss


Miks og triks For å skape ­kon­traster er det ­morsomt å sette sammen forskjellige teksturer og farger. Miks gjerne glass og keramikk sammen.

Keramikk

Keramikk har blitt laget i uminnelige tider. Vår keramikk er håndlaget i Kina, og spesialdesignet for det nordiske markedet. De glaserte og dekorerte krukkene, vasene og pottene er en enkel måte å skape fornyelse i interiøret på, og fargene og varia­ sjonene kan virkelig gi kreativiteten et utløp. Nytt av året er krukker med fat som også kan fungere som lokk. Praktisk, funksjonelt – og vakkert!

Edelweiss 131


TEMA

krukker

150605

150603

150601

150606

150604

150602

150685

150686

150687

150682

150683

150684

Potte 13,5x11,5cm hvit m/ knotter Ant.: 18

Potte 13,5x11,5cm grå m/ knotter Ant.: 18

Potte 13,7x14,5cm offwhite m/ bladpreg Ant.: 12

Potte 13,7x14,5cm mørk grønn m/ bladpreg Ant.: 12

132 Edelweiss

Potte 14x14cm hvit m/knotter Ant.: 12

Potte 14x14cm grå m/knotter Ant.: 12

Potte 19x19cm offwhite m/ bladpreg Ant.: 8

Potte 19x19cm mørk grønn m/ bladpreg Ant.: 8

Potte 17x18cm hvit m/knotter Ant.: 6

Potte 17x18cm grå m/knotter Ant.: 6

Potte 21,5x21,5cm offwhite m/ bladpreg Ant.: 6

Potte 21,5x21,5cm mørk grønn m/bladpreg Ant.: 6


Edelweiss 133

BORDPYNT

LYS

BINDERI NATUR/STICKS/GRAVPYNT

KURV/SINK/UNDERLAG

KRUKKER

DEKORURNER

GLASSVASER/POTTER

LYSESTAKER/LYKTER

INTERIØR OG JULEPYNT

HØST/VINTER ‘17–18

Disse tøffe e ne ­bladmønst rede ­krukk r– – f­ inne s i t re størrelse og i to farger!


TEMA

krukker

Ret ro julekrukke

150824

Minipotte 7,5x7,5cm rød Ant.: 16

150826

Potte 11x10cm rød Ant.: 12

150821

150822

151114

151113

Potte 13,7x12,7cm rød Ant.: 12

Potte 15,7x15cm rød Ant.: 8

Prikker!

151116

Potte offwhite 14x14cm m/svart strø Ant.: 12

151115

Potte offwhite 15,5x15,5cm m/svart strø Ant.: 12

151110

Potte offwhite 12,5x12,5cm m/ grå spetter Ant.: 12

151088

Minipotte 8x7cm linblå Ant.: 24

134 Edelweiss

151089

Potte 13x12cm linblå Ant.: 12

Potte offwhite 16x16cm m/svart strø Ant.: 8

151111

Potte offwhite 16,5x16,5cm m/ grå spetter Ant.: 8

151090

Potte 15,5x13,5cm linblå Ant.: 12

Potte offwhite 18,5x18cm m/svart strø Ant.: 6

151112

Potte offwhite 18x18cm m/grå spetter Ant.: 6

151091

Potte 17x16,5cm linblå Ant.: 8


BORDPYNT

Edelweiss 135

LYS

BINDERI NATUR/STICKS/GRAVPYNT

KURV/SINK/UNDERLAG

KRUKKER

DEKORURNER

GLASSVASER/POTTER

LYSESTAKER/LYKTER

INTERIØR OG JULEPYNT

HØST/VINTER ‘17–18


TEMA

krukker

150141

150140

150139

150138

150147

150146

150145

150144

150153

150152

150151

150150

150596

150594

150593

150595

150592

150590

150589

150591

Minipotte rett 7,2x6,5cm sølvstripet Ant.: 24

Minipotte rett 7,2x6,5cm gullstripet Ant.: 24

Minipotte rett 7,2x6,5cm sølvgrå stripet Ant.: 24

Minipotte 7,5x7,5cm sølvstripet Ant.: 24

Minipotte 7,5x7,5cm gullstripet Ant.: 24

136 Edelweiss

Potte rett 12,8x11,8cm sølvstripet Ant.: 12

Potte rett 12,8x11,8cm gullstripet Ant.: 12

Potte rett 12,8x11,8cm sølvgrå stripet Ant.: 12

Potte 13,5x12cm sølvstripet Ant.: 12

Potte 13,5x12,5cm gullstripet Ant.: 12

Potte rett 13,8x13cm sølvstripet Ant.: 12

Potte rett 13,8x13cm gullstripet Ant.: 12

Potte rett 13,8x13cm sølvgrå stripet Ant.: 12

Potte 15,5x15cm sølvstripet Ant.: 12

Potte 15,5x15,5cm gullstripet Ant.: 12

Potte rett 17,5x16,2cm sølvstripet Ant.: 8

Potte rett 17,5x16,2cm gullstripet Ant.: 8

Potte rett 17,5x16,2cm sølvgrå stripet Ant.: 8

Potte 19x18cm sølvstripet Ant.: 8

Potte 19x18cm gullstripet Ant.: 8


BORDPYNT

Edelweiss 137

LYS

BINDERI NATUR/STICKS/GRAVPYNT

KURV/SINK/UNDERLAG

KRUKKER

DEKORURNER

GLASSVASER/POTTER

LYSESTAKER/LYKTER

INTERIØR OG JULEPYNT

HØST/VINTER ‘17–18


TEMA

krukker

124557

124558

124559

124560

150266

150277

150276

150275

150264

150280

150279

150278

150387

150386

150385

150384

Potte grå m/kant oppe 18,5x23cm Ant.: 8

Potte m/stett mørk grå 13x14cm Ant.: 12

Potte m/stett plomme 13x14cm Ant.: 12

Potte hamret 16x13cm sort matt metallic Ant.: 12

138 Edelweiss

Potte grå m/kant oppe 22x26cm Ant.: 6

Potte mønstret 14x12cm mørk grå Ant.: 12

Potte mønstret 14x12cm plomme Ant.: 12

Potte hamret 18,8x15cm sort matt metallic Ant.: 8

Potte plomme m/kant oppe 18,5x23cm Ant.: 8

Potte mønstret 17x15cm mørk grå Ant.: 12

Potte mønstret 17x15cm plomme Ant.: 12

Potte hamret 20,8x16cm sort matt metallic Ant.: 6

Potte plomme m/kant oppe 22x26cm Ant.: 6

Potte mønstret 20x18cm mørk grå Ant.: 8

Potte mønstret 20x18cm plomme Ant.: 8

Planteskål hamret 19x10cm sort matt metallic Ant.: 12


Edelweiss 139

BORDPYNT

LYS

BINDERI NATUR/STICKS/GRAVPYNT

KURV/SINK/UNDERLAG

KRUKKER

DEKORURNER

GLASSVASER/POTTER

Mønst ret serie i to farger – mørk grå og plomme! LYSESTAKER/LYKTER

INTERIØR OG JULEPYNT

HØST/VINTER ‘17–18


TEMA

krukker En serie - t re farger!

150326

150325

150324

150323

150331

150330

150329

150328

Potte kantet 12x10,3cm hvit matt Ant.: 12

Potte kantet 12x10,3cm sort matt metallic Ant.: 12

Potte kantet 14x12cm hvit matt Ant.: 12

Potte kantet 14x12cm sort matt metallic Ant.: 12

Potte kantet 16,5x14cm hvit matt Ant.: 12

Potte kantet 16,5x14cm sort matt metallic Ant.: 12

Vase kantet 14x25cm hvit matt Ant.: 8

Vase kantet 14x25cm sort matt metallic Ant.: 8

Mat t sølv

150336

Potte kantet 12x10,3cm matt sølv Ant.: 12

150335

Potte kantet 14x12cm matt sølv Ant.: 12

150334

Potte kantet 16,5x14cm matt sølv Ant.: 12

er ip r t s d e m r te t o p te t a Sorte, m

150345

Potte 16,5x14,5cm sort matt m/striper Ant.: 12

140 Edelweiss

150344

Potte 18,8x16,8cm sort matt m/striper Ant.: 8

150343

Vase 14,5x27,5cm sort matt m/striper Ant.: 8

150333

Vase kantet 14x25cm matt sølv Ant.: 8


BORDPYNT

Edelweiss 141

LYS

BINDERI NATUR/STICKS/GRAVPYNT

KURV/SINK/UNDERLAG

KRUKKER

DEKORURNER

GLASSVASER/POTTER

LYSESTAKER/LYKTER

INTERIØR OG JULEPYNT

HØST/VINTER ‘17–18


TEMA

krukker

150697

150698

150699

150700

150701

150702

124579

124580

124581

Potte 15x13cm cognac Ant.: 12

Potte 15,x13cm antikk gull Ant.: 12

Potte stripet aqua 15,5x13,8cm SE: 12 Ant.: 12

Potte 16,5x15cm cognac Ant.: 12

Potte 16,5x15cm antikk gull Ant.: 12

Potte stripet aqua 17,2x16cm SE: 12 Ant.: 12

Cognac er t rendfarge i høst 150878

Potte m/mønster 19x16,5cm cognac Ant.: 6

142 Edelweiss

Potte 18,5x17,5cm cognac Ant.: 8

Potte 18,5x17,5cm antikk gull Ant.: 8

Potte stripet aqua 19,5x18cm SE: 8 Ant.: 8


Edelweiss 143

BORDPYNT

LYS

BINDERI NATUR/STICKS/GRAVPYNT

KURV/SINK/UNDERLAG

KRUKKER

DEKORURNER

GLASSVASER/POTTER

LYSESTAKER/LYKTER

INTERIØR OG JULEPYNT

ra Når du vil skape ekst r og te t o p r e – e m m je h e hygg t e e rg a f c a n g o C i r ø tilbeh godt valg! HØST/VINTER ‘17–18


TEMA

krukker

er rg a f re t i r te t o p e g ti s Prisgun

124253

124256

124259

124254

124257

124260

124258

124261

Potte småmønstret 11,8x11,8x11 hvit Ant.: 12

Potte småmønstret 13,2x13,2x12,8 hvit Ant.: 12

Potte småmønstret 11,8x11,8x11 grå Ant.: 12

Potte småmønstret 16,5x16,5x15,50 hvit Ant.: 8

Potte småmønstret 13,2x13,2x12,8 grå Ant.: 12

124255

Potte småmønstret 11,8x11,8x11 grønn Ant.: 12

Potte småmønstret 16,5x16,5x15,50 grå Ant.: 8

Potte småmønstret 13,2x13,2x12,8 grønn Ant.: 12

Potte småmønstret 16,5x16,5x15,50 grønn Ant.: 8

ter! n la p l ti r e k k u r k re to S

517731

Potte 22,5x19,5cm hvit matt Ant.: 6

144 Edelweiss

517732

Potte 22,5x19,5cm antrasittgrå matt Ant.: 6

517733

Potte 25x24,5cm hvit matt Ant.: 4

517734

Potte 25x24,5cm antrasittgrå matt Ant.: 4


HØST/VINTER ‘17–18 INTERIØR OG JULEPYNT LYSESTAKER/LYKTER

151365

Potte sølvmønstret 13,5x13cm Ant.: 12

KRUKKER

DEKORURNER

GLASSVASER/POTTER

Potte gullmønstret 13,5x13cm Ant.: 12

LYS

BINDERI NATUR/STICKS/GRAVPYNT

KURV/SINK/UNDERLAG

s til e k u r b n a k r te t o p Søte ter. ­urter eller grønne plan

Edelweiss 145

BORDPYNT

150137


TEMA

krukker

150253

150252

150251

124561

124562

124563

124568

124569

124570

Potte plomme konkav 14x15cm Ant.: 12

Potte grå konkav 14x15cm Ant.: 12

Potte grå konkav 16x17cm Ant.: 12

Potte hvit matt konkav 13,5x14cm Ant.: 12

124553

Urne oval grå 26x14x30cm Ant.: 6

146 Edelweiss

Potte plomme konkav 16x17cm Ant.: 12

124554

Potte hvit matt konkav 15,5x16cm Ant.: 12

Urne oval grå 40x18x46cm Ant.: 4

124555

Urne oval plomme 26x14x30cm Ant.: 6

Potte plomme konkav 20x19cm Ant.: 8

Potte grå konkav 20x19cm Ant.: 8

Potte hvit matt konkav 19,5x18cm Ant.: 8

124556

Urne oval plomme 40x18x46cm Ant.: 4


Edelweiss 147

BORDPYNT

LYS

BINDERI NATUR/STICKS/GRAVPYNT

KURV/SINK/UNDERLAG

KRUKKER

DEKORURNER

GLASSVASER/POTTER

LYSESTAKER/LYKTER

INTERIØR OG JULEPYNT

d en e m re æ f s to a lig r e h n Skap e ss! la g g o k ik m ra e k v a g blandin HØST/VINTER ‘17–18


TEMA

krukker

124623

124214

124215

124624

151661

151662

151663

151664

Minipotte m/pigger 8,5x8,5cm hvit Ant.: 24

Minipotte m/pigger 8,5x8,5cm fancy black Ant.: 24

Potte m/pigger 13,5x13cm hvit Ant.: 8

Potte m/pigger 13,5x13cm fancy black Ant.: 8

Potte m/pigger 14,5x14,5cm hvit Ant.: 8

Potte m/pigger 14,5x14,5cm fancy black Ant.: 8

124633

124634

124635

124629

124630

124631

Minipotte hvit m/knotter 9x7,5cm Ant.: 24

Minipotte m/knotter mørk blå 9x7,5cm Ant.: 24

148 Edelweiss

Potte hvit m/knotter 13x11,5cm Ant.: 16

Potte m/knotter mørk blå 13x11,5cm Ant.: 16

Potte hvit m/knotter 16x14cm Ant.: 12

Potte m/knotter mørk blå 16x14cm Ant.: 12

Potte m/pigger 18,5x17cm hvit Ant.: 6

Potte m/pigger 18,5x17cm fancy black Ant.: 6

124636

Potte hvit m/knotter 19x17cm Ant.: 8

124632

Potte m/knotter mørk blå 19x17cm Ant.: 8


HØST/VINTER ‘17–18 INTERIØR OG JULEPYNT

124354

Potte m/pigger 14,5x14,5cm matt gull Ant.: 8

124524

124525

Potte m/pigger 13,5x13cm midnattsblå Ant.: 8

Potte m/pigger 14,5x14,5cm midnattsblå Ant.: 8

124447

124448

124449

124453

124454

124455

Potte rustikk 13.5x12.8cm beige Ant.: 12

Potte rustikk 20x18cm beige Ant.: 6

Potte rustikk 20x18cm terracottaAnt.: 6

BINDERI NATUR/STICKS/GRAVPYNT

Potte rustikk 17.5x15.5cm terracotta Ant.: 8

LYS

Potte rustikk 13.5x12.8cm terracotta Ant.: 12

KURV/SINK/UNDERLAG

KRUKKER

Potte rustikk 17.5x15.5cm beige Ant.: 8

DEKORURNER

GLASSVASER/POTTER

Potte m/pigger 13,5x13cm matt gull Ant.: 8

LYSESTAKER/LYKTER

124353

Potte rett m/knotter 16,5x15cm hvit Ant.: 8

124384

Potte rett m/knotter 20x20cm hvit Ant.: 4

124385

Potte rett m/knotter 16,5x15cm petrolblå Ant.: 8

124386

Potte rett m/knotter 20x20cm petrolblå Ant.: 4

Edelweiss 149

BORDPYNT

124383


TEMA

krukker

150812

Minipotte m/skål 7,5x8,5cm blålilla Ant.: 16

150815

150816

Potte m/skål 13,2x15,5cm blålilla Ant.: 12

Potte m/skål 17x19cm blålilla Ant.: 8

150804

150805

150806

150807

151565

151566

151567

151568

151665

151666

Minipotte 9x7cm muskat Ant.: 16

Planteskål svart matt 12x9,5cm SE: 12 Ant.: 12

Potte på stett 14x19,5cm fancy black/gold Ant.: 8

150 Edelweiss

Potte13,5x11,5cm muskat Ant.: 12

Planteskål svart matt 15,5x14cm SE: 12 Ant.: 12

Potte på stett 16,5x24cm fancy black/gold Ant.: 6

Potte 15x13,5cm muskat Ant.: 12

Planteskål hvit 12x9,5cm SE: 12 Ant.: 12

151667

Potte20x16,5cm muskat Ant.: 6

Planteskål hvit 15,5x14cm SE: 12 Ant.: 12

Potte på føtter S/2 L20,5x21cm M15x15,5 Blåbrun kearmikk Ant.: 2


Edelweiss 151

BORDPYNT

LYS

BINDERI NATUR/STICKS/GRAVPYNT

KURV/SINK/UNDERLAG

KRUKKER

DEKORURNER

GLASSVASER/POTTER

LYSESTAKER/LYKTER

INTERIØR OG JULEPYNT

HØST/VINTER ‘17–18

Skålen som hører til å disse pot tene kan ogs bruke s som lokk!


TEMA

krukker

124574

124575

Potte 19x19cm mønstret hvit/ svart SE: 8 Ant.: 8

Potte 21,5x21,5cm mønstret hvit/ svart SE: 6 Ant.: 6

124584

124585

Urne rett stripet hvit/svart SE: 2 Ant.: 2

124576

Potte stripet hvit/svart SE: 12 Ant.: 12

124492

Potte rett 16x16cm grå m/striper SE: 8 Ant.: 8

152 Edelweiss

124493

Potte rett 20x18cm grå m/striper SE: 6 Ant.: 6

Urne rett stripet hvit/svart SE: 2 Ant.: 2

124577

Potte stripet hvit/svart SE: 8 Ant.: 8

124375

124578

Potte stripet hvit/svart SE: 6 Ant.: 6

Potte rett 16x16cm grønn m/striper SE: 8 Ant.: 8

124376

Potte rett 20x18cm grønn m/striper SE: 6 Ant.: 6


Edelweiss 153

BORDPYNT

LYS

BINDERI NATUR/STICKS/GRAVPYNT

KURV/SINK/UNDERLAG

KRUKKER

DEKORURNER

GLASSVASER/POTTER

LYSESTAKER/LYKTER

INTERIØR OG JULEPYNT

Etnisk mønster i sort og hvit t! HØST/VINTER ‘17–18


TEMA

krukker

151640

Minipotte 8x7cm hvit matt m/skål Ant.: 24

151639

Minipotte 8x7cm sort matt m/skål Ant.: 24

151657

Stativpotte rund B34xH20cm hvit matt keramikk Ant.: 4

154 Edelweiss

151638

Potte 12x11,5cm hvit matt m/skål Ant.: 18

151637

Potte 12x11,5cm sort matt m/skål Ant.: 18

151659

151636

151634

151632

151635

151633

151631

Potte 18x17cm hvit matt m/skål Ant.: 8

Potte 15x13cm hvit matt m/skål Ant.: 12

Potte 15x13cm sort matt m/skål Ant.: 12

Stativpotte rund B26xH34cm hvit matt keramikk Ant.: 4

Potte 22x23cm hvit matt m/skål Ant.: 4 ­

Potte 22x23cm svart matt m/skål Ant.: 4

Potte 18x17cm svart matt m/skål Ant.: 8

151658

Stativpotte rund B34xH20cm rustbrun keramikk Ant.: 4

151660

Stativpotte rund B26xH34cm rustbrun keramikk Ant.: 4


HØST/VINTER ‘17–18 INTERIØR OG JULEPYNT LYSESTAKER/LYKTER

151677

151678

Urner rund S/2 L33x59, M25x55cm matt sort keramikk Ant.: 2

151680

151681

Urner rund S/3 L29x30, M24x27cm,S19x26 Matt sort keramikk Ant.: 2

Urner firkantet S/2 L38x60, M30x58cm Blåsort keramikk Ant.: 2

151682

Urner oval lav S/3 L52x36x26, M42x26x24cm, S34x20x20 Blåsort keramikk Ant.: 2

Edelweiss 155

BORDPYNT

151679

LYS

BINDERI NATUR/STICKS/GRAVPYNT

Urner rund S/3 L29x30, M24x27cm,S19x26 Blåsort keramikk Ant.: 2

KURV/SINK/UNDERLAG

KRUKKER

DEKORURNER

GLASSVASER/POTTER

Urner rund S/2 L33x59, M25x55cm blåsort keramikk Ant.: 2


TEMA

krukker

124364

Potte retro 15x12cm matt hvit Ant.: 12

124365

124377

Potte retro 19x15cm matt hvit Ant.: 8

Potte retro 15x12cm mørk grå Ant.: 12

124378

Potte retro 19x15cm mørk grå Ant.: 8

124490

Potte retro 19x16cm grønn Ant.: 8

124290

124291

124292

124293

124286

124287

124288

124289

Potte m/mønster 6,5x6,5cm hvit matt Ant.: 24

Potte rett m/mønster 7x7cm mørk grå Ant.: 24

124320

Potte m/mønster 9,5x9,5cm hvit matt Ant.: 16

Potte rett m/mønster 10x10cm mørk grå Ant.: 16

Potte m/rundinger 19X21cm mørk grønn Ant.: 12

156 Edelweiss

Potte m/mønster 13x13cm hvit matt Ant.: 12

Potte rett 14x20cm matt hvit Ant.: 12

Potte retro 16x12cm grønn Ant.: 12

Potte m/mønster 16x16cm hvit matt Ant.: 6

Potte rett m/mønster 17x17cm mørk grå Ant.: 6

Potte rett m/mønster 14x14cm mørk grå Ant.: 12

124363

124491

124371

Potte rett 14x20cm mørk brun Ant.: 12


Edelweiss 157

BORDPYNT

LYS

BINDERI NATUR/STICKS/GRAVPYNT

KURV/SINK/UNDERLAG

KRUKKER

DEKORURNER

GLASSVASER/POTTER

LYSESTAKER/LYKTER

INTERIØR OG JULEPYNT

HØST/VINTER ‘17–18

Back to the 70’s!


TEMA

krukker

124266

Vase/urne m/mønster 22x18,5cm grønn Ant.: 6

124267

Vase/urne m/mønster 20x31cm grønn Ant.: 4

124278

124281

123711

123713

Potte m/sirkelmønster 16,5x18cm grønn Ant.: 8

Potte petrol m/sirkelmønster 14x13,5cm Ant.: 12

158 Edelweiss

124268

Vase/urne m/mønster 20x42cm grønn Ant.: 2

Potte m/sirkelmønster 16,5x18cm svart Ant.: 8

Potte petrol m/sirkelmønster 16,5x18cm Ant.: 8


HØST/VINTER ‘17–18 INTERIØR OG JULEPYNT

124419

124420

124421

124414

124415

124416

124417

Potte 13,5x11,5cm hvit m/kant oppe Ant.: 8

Potte 15,5x13,5cm hvit m/ kant oppe Ant.: 6

Potte 19x16cm hvit m/ kant oppe Ant.: 6

Potte 13,5x11,5cm svart m/ lys kant oppe Ant.: 12

Potte 15,5x13,5cm svart m/ lys kant oppe Ant.: 12

Potte 19x16cm svart m/lys kant oppe Ant.: 6

124410

Minipotte dus grønn 8x7,5cm m/kant oppe Ant.: 16

Potte rett 14,5x15cm blå m/ lys kant Ant.: 12

124411

124422

Potte rett 14x12,3cm mørk blå m/lys kant Ant.: 12

Potte dus grønn 13x13cm m/ kant oppe Ant.: 12

124412

124423

124424

Potte rett 14,5x15cm mørk blå m/lys kant Ant.: 12

Potte dus grønn 14x14,5cm m/kant oppe Ant.: 12

Potte rett 14x12,3cm støvgrønn m/lys kant Ant.: 12

BINDERI NATUR/STICKS/GRAVPYNT

124427

LYS

Potte rett 14x12,3cm blå m/ lys kant Ant.: 12

124413

Potte dus grønn 17x17cm m/kant oppe Ant.: 8

Edelweiss 159

BORDPYNT

124426

KURV/SINK/UNDERLAG

KRUKKER

Minipotte 8x7,5cm svart m/ lys kant oppe Ant.: 16

DEKORURNER

GLASSVASER/POTTER

Minipotte 8x7,5cm hvit m/ kant oppe Ant.: 16

LYSESTAKER/LYKTER

124418


TEMA

krukker Rustikk krukke med hanker 150508

Potte 23x19cm rustikkbrun m/ hanker Ant.: 8

150513

Potte 13,5x12cm rustikkbrun Ant.: 12

150517

150514

Potte 17x14cm rustikkbrun Ant.: 8

Potte rett m/knotter 20x20cm rustikk brun Ant.: 8

124381

Potte rett m/knotter 16,5x15cm rustikk brun Ant.: 8

160 Edelweiss

124382

Potte rett m/knotter 20x20cm rustikk brun Ant.: 4

150515

Potte 22x17,5cm rustikkbrun Ant.: 8

150516

Potte rett m/knotter 28x23cm rustikk brun Ant.: 4

124379

Potte rett m/knotter 23x35cm rustikk brun Ant.: 2

124380

Potte rett m/knotter 35x30cm rustikk brun Ant.: 2


Edelweiss 161

BORDPYNT

LYS

BINDERI NATUR/STICKS/GRAVPYNT

KURV/SINK/UNDERLAG

KRUKKER

DEKORURNER

GLASSVASER/POTTER

LYSESTAKER/LYKTER

ed m r e k k u r k e n u r b k k ti Ru en grønne planter gir deg Middelhavs-følelse! INTERIØR OG JULEPYNT

HØST/VINTER ‘17–18


TEMA

krukker

124533

124534

124535

124536

124537

124538

Potte hvit m/terracotta nede 13x11cm Ant.: 12

Potte svart m/terracotta nede 13x11cm Ant.: 12

Potte hvit m/terracotta nede 16x13,5cm Ant.: 12

Potte svart m/terracotta nede 16x13,5cm Ant.: 12

Potte hvit m/terracotta nede 18x15cm Ant.: 8

Potte svart m/terracotta nede 18x15cm Ant.: 8

124296

124297

124298

124299

124300

124301

124302

124303

Potte mønstret 12,5x12,5x11 hvit Ant.: 12

Potte mønstret 12,5x12,5x11 svart Ant.: 12

162 Edelweiss

Potte mønstret 13,6x13,6x12,8 hvit Ant.: 12

Potte mønstret 13,6x13,6x12,8 svart Ant.: 12

Potte mønstret 17x17x15,2 hvit Ant.: 8

Potte mønstret 17x17x15,2 svart Ant.: 8

Potte mønstret 19x19x17,50 hvit Ant.: 6

Potte mønstret 19x19x17,50 svart Ant.: 6


HØST/VINTER ‘17–18 INTERIØR OG JULEPYNT

124516

Potte lys grønn 18,5x16,5cm m/ kant oppe Ant.: 8

124518

Potte lys grønn 16x25,5cm m/ kant oppe Ant.: 6

GLASSVASER/POTTER

Potte lys grønn 16,5x14cm m/ kant oppe Ant.: 8

LYSESTAKER/LYKTER

124515

124497

Potte blåstripet 13,5x12,5cm Ant.: 18

124498

Potte blåstripet 15,5x15cm Ant.: 12

124347

Potte m/mønster 15x13,5cm hvit Ant.: 12

DEKORURNER

Potte mørk grå 16x25,5cm m/ kant oppe Ant.: 6

124499

Potte hvit stripet 13,5x12,5cm Ant.: 18

KRUKKER

Se lysestaker i samme serie side 72!

124517

124500

Potte hvit stripet 15,5x15cm Ant.: 12

KURV/SINK/UNDERLAG

Potte mørk grå 18,5x16,5cm m/ kant oppe Ant.: 8

BINDERI NATUR/STICKS/GRAVPYNT

124514

LYS

Potte mørk grå 16,5x14cm m/ kant oppe Ant.: 8

124348

Potte m/mønster 18x16,5cm hvit Ant.: 6

Edelweiss 163

BORDPYNT

124513


TEMA

krukker

124483

Potte rett grønn 13x13cm m/ kant nede Ant.: 12

124485

Potte rett grønn 17x17cm m/kant nede Ant.: 8

124321

124322

Potte m/stett 19x22cm mørk grønn Ant.: 8

Potte m/stett 26x20,5cm mørk grønn Ant.: 4

124390

124391

124284

124285

124435

124436

124437

124438

124456

124457

124458

124459

Bollepotte 18,5x16,5cm petrolblå Ant.: 6

Minipotte midnattsblå 8x7,5cm m/kant nede Ant.: 16

Potte 12x11.2cm aqua m/ rutemønster Ant.: 16

164 Edelweiss

Bollepotte 23x19cm petrolblå Ant.: 4

Potte midnattsblå 14x13cm m/kant nede Ant.: 12

Potte 13.5x12.8cm aqua m/ rutemønster Ant.: 12

Potte m/kant oppe 17x13,5cm grønn Ant.: 12

Potte midnattsblå 16x14,5cm m/kant nede Ant.: 8

Potte 17x15.8cm aqua m/ rutemønster Ant.: 12

Potte m/kant oppe 19,5x15,5cm grønn Ant.: 6

Potte midnattsblå 19,5x16,5cm m/kant nede Ant.: 6

Potte 19x17.5cm aqua m/ rutemønster Ant.: 8


HØST/VINTER ‘17–18 INTERIØR OG JULEPYNT

123849

Potte hvit m/rutestruktur 14x12cm Ant.: 12

123850

Potte hvit m/rutestruktur 15,5x14cm Ant.: 12

123851

Potte hvit m/rutestruktur 18,5x17cm Ant.: 6

124509

124510

124511

124512

124439

124440

124441

124442

Potte blå m/rutestruktur 14x12cm Ant.: 12

Potte blå m/rutestruktur 15,5x14cm Ant.: 12

Potte blå m/rutestruktur 18,5x17cm Ant.: 6

124349

Potte m/stripemønster 13,5x13cm blå Ant.: 12

124350

Potte m/stripemønster 13,5x13cm grønn Ant.: 12

Potte dus grønn m/rutestruktur 18,5x17cm Ant.: 6

BINDERI NATUR/STICKS/GRAVPYNT

Potte dus grønn m/rutestruktur 15,5x14cm Ant.: 12

LYS

Potte dus grønn m/rutestruktur 14x12cm Ant.: 12

124352

Potte m/stripemønster 16x14,5cm grønn Ant.: 12

Edelweiss 165

BORDPYNT

Minipotte dus grønn m/ rutestruktur 9,5x8cm Ant.: 24

KURV/SINK/UNDERLAG

KRUKKER

Minipotte blå m/rutestruktur 9,5x8cm nt.: 24

DEKORURNER

GLASSVASER/POTTER

Minipotte hvit m/rutestruktur 9,5x8cm Ant.: 24

LYSESTAKER/LYKTER

123848


TEMA

krukker

190667

190665

190668

190666

Krukke hvit 17,5x16cm i makrameheng Ant.: 8

Krukke hvit 14x13cm i makrameheng Ant.: 12

124031

Makramè oppheng natur 130cm Ant.: 12

Krukke terracotta 17,5x16cm i makrameheng Ant.: 8

Krukke terracotta 14x13cm i makrameheng Ant.: 12

mpel a r, e s va r, te t o p r a h n Serie og lysestaker (side 72)!

124625

Minipotte beige melert 8,5x8cm Ant.: 16

124628

Potte ampel beige melert 17x16cm Ant.: 8

166 Edelweiss

124643

Urne rett 18x35,5cm beige melert Ant.: 4

124626

Potte beige melert 14,7x13,5cm Ant.: 12

124644

124627

Potte beige melert 17x16cm Ant.: 8

Urne rett 20x43cm beige melert Ant.: 4


HØST/VINTER ‘17–18 INTERIØR OG JULEPYNT

124567

Potte m/stett svart 13x14cm Ant.: 12

124564

124565

Potte m/kant oppe 17x13,5cm svart Ant.: 12

Potte m/kant oppe 19,5x15,5cm svart Ant.: 8

GLASSVASER/POTTER

Potte m/stett hvit 13x14cm Ant.: 12

LYSESTAKER/LYKTER

124566

124305

Potte m/3 bein 20x21cm matt koksgrå Ant.: 6

124612

124613

124614

124615

124616

124617

124618

124619

124620

Potte hvit m/ rundinger 16x15cm Ant.: 12

Potte hvit m/ rundinger 19x18cm Ant.: 8

Potte høy hvit m/rundinger 15,5x19,5cm Ant.: 8

Potte høy hvit m/rundinger 19x24,5cm Ant.: 6

Potte grå m/rundinger 14,5x14cm Ant.: 12

Potte grå m/rundinger 16x15cm Ant.: 12

Potte grå m/rundinger 19x18cm Ant.: 8

Potte høy grå m/rundinger 15,5x19,5cm Ant.: 8

Potte høy grå m/rundinger 19x24,5cm Ant.: 6

Edelweiss 167

BORDPYNT

LYS

Potte hvit m/ rundinger 14,5x14cm Ant.: 12

BINDERI NATUR/STICKS/GRAVPYNT

124611

KURV/SINK/UNDERLAG

KRUKKER

Potte m/3 bein 13,5x19cm matt koksgrå Ant.: 12

DEKORURNER

124304


TEMA

krukker

123675

123676

Potte avlang 30x16cm hvit m/ sølv Ant.: 8

123293

Potte avlang sølv keramikk 30x16,5x13cm Ant.: 8

123296

Pokalpotte firkant sølv/hvit keramikk 15x25cm Ant.: 8

168 Edelweiss

Potte firkantet 20x15,5cm hvit m/ sølv Ant.: 6

123294

Potte firkant sølv keramikk 20x11cm Ant.: 6

123295

Pokalpotte firkant sølv/hvit keramikk 18x30cm Ant.: 6

123297

123677

Pottesett oval S/2 25/30cm hvit m/sølv Ant.: 6

Pokalpotte rund sølv ­keramikk 25x25cm Ant.: 4

151601

Pokalpotte firkant sølv keramikk 15x25cm Ant.: 8

123298

Pokalpotte rund hvit­ ­keramikk 25x25cm Ant.: 4

151600

Pokalpotte firkant sølv ­keramikk 18x30cm Ant.: 6


Edelweiss 169

BORDPYNT

LYS

BINDERI NATUR/STICKS/GRAVPYNT

KURV/SINK/UNDERLAG

KRUKKER

DEKORURNER

GLASSVASER/POTTER

LYSESTAKER/LYKTER

INTERIØR OG JULEPYNT

HØST/VINTER ‘17–18

Klassikeren! Denne flot te pokalpot ten finne s i sølv og hvit.


TEMA

krukker

124343

Potte m/trestativ 12x12x11,50 hvit Ant.: 12

124339

Potte m/trestativ 12x12x11,50 gull Ant.: 12

123339

Minipotte rett 8,5x7,2cm m/ struktur hvit blank Ant.: 24

123324

Potte 13,5x12cm hvit benporselen Ant.: 16

170 Edelweiss

124344

124345

Potte m/trestativ 13x13x14 hvit Ant.: 12

124341

Potte m/trestativ 19x19x19 gull Ant.: 6

Potte m/trestativ 19x19x19 hvit Ant.: 6

124342

Potte m/trestativ 21,5x21,5x21,50 gull Ant.: 4

124346

Potte m/trestativ 21,5x21,5x21,50 hvit Ant.: 4

123341

PlanteskĂĽl oval 39x10cm m/ struktur hvit blank Ant.: 12

123338

123337

123340

123325

123334

123335

Potte rett 13x10,5cm m/ struktur hvit blank Ant.: 12

Potte 13x13,5cm hvit benporselen Ant.: 16

Potte rett 14,5x14cm m/ struktur hvit blank Ant.: 12

Potte rett 10,5x10cm hvit benporselen Ant.: 12

Potte oval 26x13,8x12,5cm m/struktur hvit blank Ant.: 8

Potte rett 13x12cm hvit benporselen Ant.: 16


HØST/VINTER ‘17–18 INTERIØR OG JULEPYNT

124399

124400

Potte rett hvit 14x12,5m m/perler/diamanter Ant.: 8

Potte rett hvit 16x15cm m/perler/diamanter Ant.: 6

122937

122935

122934

Potte hvit 15x16,5cm m/perler/diamanter Ant.: 8

Potte hvit 18x19,5cm m/perler/diamanter Ant.: 6

122936

Orkidepotte hvit 15x24cm m/perler/ diamanter Ant.: 8

123336

Potte rett 13x17cm hvit benporselen Ant.: 12

122946

Bollepotte hvit 13,8x13cm m/naturkant Ant.: 12

Potte hvit marmor 14x12,5cm Ant.: 8

122948

124488

Potte hvit marmor 16,5x15cm Ant.: 6

Orkidepotte hvit 13,8x20cm m/naturkant Ant.: 12

124489

Potte hvit marmor 18x17cm Ant.: 6

BINDERI NATUR/STICKS/GRAVPYNT

124487

LYS

Potte hvit marmor 12x10cm Ant.: 12

122961

Potte hvit matt 15x13,5cm Ant.: 12

Edelweiss 171

BORDPYNT

124486

KURV/SINK/UNDERLAG

KRUKKER

Potte hvit 14x13cm m/perler/diamanter Ant.: 12

DEKORURNER

GLASSVASER/POTTER

Potte rett hvit 12x10cm m/ perler/diamanter Ant.: 12

LYSESTAKER/LYKTER

124398


TEMA

krukker

122953

Minipotte sølvstripet 8x7,5cm Ant.: 24

123197

122954

Orkidepotte M sølvstripet 15x17cm Ant.: 12

123196

Minipotte 8x7,5cm sølv Ant.: 24

123195

Potte 15x13,5cm sølv Ant.: 12

123223

Potte/Vase sølvstripet 14,5x22cm Ant.: 8

123145

Potter firkant sølv S/3 13x17,15x19,16x20cm Ant.: 6

172 Edelweiss

122955

Potte S sølvstripet 15x13,5cm Ant.: 12

Orkidèpotte 15x17cm sølv Ant.: 12

122956

Potte L sølvstripet 18,5x18,5cm Ant.: 8

123194

Potte 18,5x18,5cm sølv stripet Ant.: 8

123019

Pokalpotte sølv blondekant L 16x26,5cm Ant.: 6

123218

Potte 13x13,5cm hamret blank sølv Ant.: 12

123217

Potte 15x16cm hamret blank sølv Ant.: 8


HØST/VINTER ‘17–18 INTERIØR OG JULEPYNT

123184

123185

Vase oval 32x27cm sølv mønstret Ant.: 4

Potte 17,5x15cm sølv mønstret Ant.: 8

124191

124190

123216

123214

Potte rustikk 18x18cm sølv Ant.: 6

Potte/Vase 13x20cm hamret blank sølv Ant.: 12

Potte 18x19cm hamret blank sølv Ant.: 6

71156

Potte oval rustikk sølv 22,5x11x12,5cm Ant.: 8

71157

Potte oval rustikk sølv 28x13x15,5cm Ant.: 6

Minipotte rett 8,5x7,2cm sølv Ant.: 24

71158

123465

123466

Potte rett 13x10,5cm sølv Ant.: 12

Potte oval rustikk sølv 35x15x21cm Ant.: 6

Potte rett 14x13cm sølv Ant.: 12

BINDERI NATUR/STICKS/GRAVPYNT

123464

LYS

Planteskål oval 39x10cm m/struktur sølv blank Ant.: 12

71159

Potte oval rustikk sølv 39x17x32cm Ant.: 4

Edelweiss 173

BORDPYNT

123472

KURV/SINK/UNDERLAG

KRUKKER

Potte rustikk 14x14cm sølv Ant.: 12

DEKORURNER

GLASSVASER/POTTER

Potte 15,5x12,5cm sølv mønstret Ant.: 12

LYSESTAKER/LYKTER

123186


TEMA

krukker

124118

Minipotte 8x8cm hvit m/ gull sikksakk mønster Ant.: 36

124183

Minipotte champagne gull 7,5x8,5cm Ant.: 24

Minipotte 7x8cm matt gull Ant.: 24

174 Edelweiss

123816

Potte hvit m/sølv dotter/ striper mix 14x14cm Netto Ant.: 24

Planteskål oval m/struktur 39x10cm gull Ant.: 12

Potte 14x14cm hvit m/gull/ sølv sikksakk ass Netto Ant.: 24

123999

Potte hvit m/gull dotter/striper mix 14x14cm Netto Ant.: 24

124232

124182

123821

123815

Minipotte 8x8cm hvit m/gull/sølv sikksakk ass Netto Ant.: 36

124000

124001

124002

123822

123823

123824

Potte champagne gull 12x12cm Ant.: 12

Potte 12,8x12,5cm matt gull Ant.: 12

Potte champagne gull 13,5x14,5cm Ant.: 12

Potte 13,5x13cm matt gull Ant.: 12

Potte champagne gull 16x16cm Ant.: 8

Potte 16x15cm matt gull Ant.: 8


HØST/VINTER ‘17–18 INTERIØR OG JULEPYNT

124229

Potte rett m/struktur 13x10,5cm gull Ant.: 12

124230

Potte rett m/struktur 14x13cm gull Ant.: 12

124231

Potte oval med struktur 26x13,8x12,5cm gull Ant.: 8

GLASSVASER/POTTER

Minipotte rett m/struktur 8,5x7,2cm gull Ant.: 24

LYSESTAKER/LYKTER

124228

124195

Potte m/knotter 28x23cm gull Ant.: 4

124200

Pottesett s/3 oval 15/20/25cm gull Ant.: 6

124198

124199

124224

124225

124226

124227

Minipotte m/kant nede 8x8cm gull Ant.: 16

Potte m/kant nede 13,5x12,5cm gull Ant.: 8

Orkidepotte gullstripet 15x17cm Ant.: 12

Potte m/kant nede 15,5x15cm gull Ant.: 8

Potte gullstripet 18,5x18,5cm Ant.: 8

LYS

Potte gullstripet 15x13,5cm Ant.: 12

BINDERI NATUR/STICKS/GRAVPYNT

124197

Minipotte gullstripet 8x7,5cm Ant.: 24

Potte m/kant nede 18x17cm gull Ant.: 4

Edelweiss 175

BORDPYNT

124196

KURV/SINK/UNDERLAG

KRUKKER

Potte m/knotter 22x18,5cm gull Ant.: 8

DEKORURNER

124194


TEMA

krukker

124063

124064

Potte oval cement m/struktur 23x10x10cm Ant.: 12

124065

Potte rund cement m/ struktur 10,5x11cm Ant.: 24

124069

Potte firk. cement m/struktur 10,5x11cm Ant.: 24

124520

Potte cement rustikk 17x13cm m/hanker Ant.: 12

176 Edelweiss

Potte oval cement m/struktur 28x13x11cm Ant.: 9

124066

124067

124068

124070

124071

124072

Potte rund cement m/ struktur 12x13cm Ant.: 18

Potte firk. cement m/struktur 12x13cm Ant.: 18

124521

Potte cement rustikk 20x14,5cm m/hanker Ant.: 8

Potte rund cement m/ struktur 13,5x15cm Ant.: 12

Potte rund cement m/ struktur 16,5x19cm Ant.: 8

Potte firk. cement m/struktur 14x15cm Ant.: 12

Potte firk. cement m/ struktur 17x18,5cm Ant.: 8

124519

Potte cement rustikk 23x20,5cm m/hanker Ant.: 6


HØST/VINTER ‘17–18 INTERIØR OG JULEPYNT

124271

124275

Orkidepotte m/naturkant 13,8x20cm gull Ant.: 12

Planteskål m/dotter 19,5x15cm gull Ant.: 8

124272

124273

Bollepotte m/naturkant 13,8x13cm gull Ant.: 12

Bollepotte m/ naturkant 19x17,5cm gull Ant.: 6

123862

123863

123864

123865

123869

123870

123871

123872

Potte rett 11x10cm gull Ant.: 12

Potte rett 13,5x13cm gull Ant.: 12

Potte rett 18,5x18cm gull Ant.: 6

Minipotte gull hamret 8,5x7cm Ord.16,- 30% Ant.: 24

124015

Potte gull hamret 15x12cm Ord.54,50 30% Ant.: 12

Potte gull m/riller 16x13,5cm Ant.: 12

BINDERI NATUR/STICKS/GRAVPYNT

Potte gull m/riller 14x11,5cm Ant.: 12

LYS

124014

Potte gull m/riller 10,5x9,5cm Ant.: 24

124017

Potte oval gull hamret 27x15x14cm Ord.99,- 30% Ant.: 8

Edelweiss 177

BORDPYNT

Minipotte gull m/riller 7x6,5cm Ant.: 24

KURV/SINK/UNDERLAG

KRUKKER

Minipotte rett 7x6,4cm gull Ant.: 24

DEKORURNER

GLASSVASER/POTTER

Planteskål m/dotter 16,8x13,3cm gull Ant.: 12

LYSESTAKER/LYKTER

124274


TEMA

krukker 123769

Fat 25x8,5cm kobber m/ naturkant Ant.: 8

123766

123767

123780

123779

Orkidepotte 13,8x20cm kobber m/naturkant Ant.: 12

Bollepotte 19x17,5cm kobber m/naturkant Ant.: 6

Potte rustikk kobber 14x14cm Ant.: 12

123784

Potte 15,5x12,5cm kobber mønstret Ant.: 12

124249

Potte m/stripestruktur 7x7x6,50 kobber Ant.: 24

178 Edelweiss

123838

Potte rustikk kobber 18x18cm Ant.: 6

123783

Potte 17,5x15cm kobber mønstret Ant.: 8

124250

Vase 20x29cm stripet kobber/aqua Ant.: 4

123782

Vase m/striper 19x57cm kobber Ant.: 2

123785

Vase oval 32x27cm kobber mønstret Ant.: 4

Potte m/stripestruktur 13,5x13,5x12 kobber Ant.: 12

124169

Potte oval 30x12,5cm kobber mønstret Ant.: 6

124251

Potte m/stripestruktur 17x17x15,50 kobber Ant.: 8

124252

123833

Potte/vase 17x31cm kobber mønstret Ant.: 4

Potte oval m/stripestruktur 23,5x12,5x11,3 kobber Ant.: 6


HØST/VINTER ‘17–18 INTERIØR OG JULEPYNT

123777

123776

123467

123468

123469

Potte oval rustikk kobber 28x13x15,5cm Ant.: 6

Potte oval rustikk kobber 35x15x21cm Ant.: 6

123775

Potte oval rustikk kobber 39x17x32cm Ant.: 4

Potte rett 13x10,5cm kobber Ant.: 12

Potte rett 14x13cm kobber Ant.: 12

123471

Potte oval 26x14x12,5cm m/ struktur kobber blank Ant.: 8

KURV/SINK/UNDERLAG

KRUKKER

Minipotte rett 8,5x7,2cm kobber Ant.: 24

DEKORURNER

GLASSVASER/POTTER

Potte oval rustikk kobber 22x11x12cm Ant.: 8

LYSESTAKER/LYKTER

123778

123473

Planteskål oval 39x10cm m/struktur kobber Ant.: 12

123853

123854

123855

123856

BINDERI NATUR/STICKS/GRAVPYNT

Potte 15x13,5cm kobber stripet Ant.: 12

LYS

Minipotte 8x7,5cm kobber stripet Ant.: 24

Potte 18,5x18,5cm kobber stripet Ant.: 8

161679

Potte m/metallstativ 17x39cm Kobber Ant.: 6

161680

Potte m/metallstativ 21x46,5cm Kobber Ant.: 6

Edelweiss 179

BORDPYNT

Orkidèpotte 15x17cm kobber stripet Ant.: 12


TEMA

krukker

124023

124025

124027

124022

124024

124026

Minipotte bordeaux mønstret m/kant oppe 7,5x7cm Ant.: 24

Minipotte petrol mønstret m/ kant oppe 7,5x7cm Ant.: 24

123973

Minipotte varmrosa m/mønster 7,5x7,5cm Ant.: 16

123968

Minipotte petrol m/ mønster 7,5x7,5cm Ant.: 16

180 Edelweiss

123974

Potte varmrosa m/mønster 10,5x11,5cm Ant.: 8

123969

Potte petrol m/mønster 10,5x11,5cm Ant.: 8

Potte bordeaux mønstret m/ kant oppe 13,5x11cm Ant.: 12

Potte petrol mønstret m/ kant oppe 13,5x11cm Ant.: 12

123975

Potte varmrosa m/mønster 12x12,5cm Ant.: 8

123970

Potte petrol m/mønster 12x12,5cm Ant.: 8

Potte bordeaux mønstret m/ kant oppe 18,5x17cm Ant.: 8

Potte petrol mønstret m/ kant oppe 18,5x17cm Ant.: 8

123976

Potte varmrosa m/mønster 12,5x14cm Ant.: 8

123971

Potte petrol m/ mønster 12,5x14cm Ant.: 8

123977

Potte varmrosa m/ mønster 16,5x17cm Ant.: 8

123972

Potte petrol m/ mønster 16,5x17cm Ant.: 8


HØST/VINTER ‘17–18 INTERIØR OG JULEPYNT

124045

124046

124047

124048

124049

Planteskål dus rosa m/kobber 15,5x14cm Ant.: 12

Planteskål dus rosa m/kobber 20,5x15cm Ant.: 6

Planteskål dus blå m/kobber 15,5x14cm Ant.: 12

Planteskål dus blå m/kobber 20,5x15cm Ant.: 6

124052

Planteskål dus grønn m/ kobber 20,5x15cm Ant.: 6

123847

Planteskål hvit m/kobber 20x15cm Ant.: 8

LYS

Planteskål dus grønn m/ kobber 15,5x14cm Ant.: 12

BINDERI NATUR/STICKS/GRAVPYNT

124051

KURV/SINK/UNDERLAG

KRUKKER

Planteskål dus blå m/kobber 12x9,5cm Ant.: 12

DEKORURNER

GLASSVASER/POTTER

Planteskål dus rosa m/kobber 12x9,5cm Ant.: 12

LYSESTAKER/LYKTER

124044

Planteskål hvit m/kobber innside 21x16,5cm Ant.: 8

123773

Planteskål hvit m/kobber innside 24x20cm Ant.: 8

124262

Planteskål m/kobber innside 21x17cm svart Ant.: 8

124263

Planteskål m/kobber innside 24x20cm svart Ant.: 8

Edelweiss 181

BORDPYNT

123774


TEMA

krukker

124137

124138

124188

124139

124140

124189

Potte/vase hvit 12x15cm småmønstret Ant.: 12

Potte/vase grå 12x15cm småmønstret Ant.: 12

Potte/vase hvit 15x20cm småmønstret Ant.: 12

Potte/vase grå 15x20cm småmønstret Ant.: 12

123874

Potte Ord 36,-m/riller svart 13,5x14cm 15% Ant.: 12

123866

Potte svart m/dotter 14x13,5cm Ant.: 12

182 Edelweiss

Potte småmønstret 17x25cm hvit Ant.: 8

123867

Potte svart m/dotter 14x15,5cm Ant.: 12

Potte småmønstret 17x25cm grå Ant.: 8

123875

Potte m/riller svart 16x15,5cm 15% Ord 49,Ant.: 12

123868

Potte svart m/dotter 16,5x18cm Ant.: 8


HØST/VINTER ‘17–18 INTERIØR OG JULEPYNT

124126

124127

124128

124129

124130

124131

124132

124133

124134

124135

124136

124184

124185

Potte hvit 14x12cm småmønstret Ant.: 12

Potte hvit 17x15cm småmønstret Ant.: 12

Potte hvit 20x17cm småmønstret Ant.: 8

Potte grå 14x12cm småmønstret Ant.: 12

Potte grå 17x15cm småmønstret Ant.: 12

Potte grå 20x17cm småmønstret Ant.: 8

Potte dus grønn 17x15cm småmønstret Ant.: 12

Potte dus grønn 20x17cm småmønstret Ant.: 8

BINDERI NATUR/STICKS/GRAVPYNT

Potte dus grønn 14x12cm småmønstret Ant.: 12

LYS

Potte dus grønn 12x10cm småmønstret Ant.: 16

KURV/SINK/UNDERLAG

KRUKKER

Potte grå 12x10cm småmønstret Ant.: 16

DEKORURNER

GLASSVASER/POTTER

Potte hvit 12x10cm småmønstret Ant.: 16

LYSESTAKER/LYKTER

124125

Potte småmønstret 14x12cm bordaux Ant.: 12

124187

Potte småmønstret 20x17cm bordaux Ant.: 8

Edelweiss 183

BORDPYNT

Potte småmønstret 12x10cm bordaux Ant.: 16


TEMA

krukker

124099

124098

124102

124101

Potte 13,8x15cm hvit m/ gullkant Ant.: 12

Potte 13,8x15cm dus grønn m/gullkant Ant.: 12

124018

Potte rett mosegrønn m/ struktur 13,5x12,5cm Ant.: 12

124147

Potte rett m/kant 12x10,5cm grønn Ant.: 24

184 Edelweiss

Potte 14x13,5cm hvit m/ gullkant Ant.: 12

Potte 14x13,5cm dus grønn m/gullkant Ant.: 12

124020

Potte rett mosegrønn m/ struktur 18x16,5cm Ant.: 8

124148

124100

Potte 16x18cm hvit m/ gullkant Ant.: 8

124103

Potte 16x18cm dus grønn m/gullkant Ant.: 8

124019

Potte rett offwhite m/struktur 13,5x12,5cm Ant.: 12

Potte rett m/kant 13,5x13,5cm grønn Ant.: 12

124149

124021

Potte rett lingrå m/struktur 18x16,5cm Ant.: 8

Potte rett m/kant 16x15cm grønn Ant.: 8


HØST/VINTER ‘17–18 INTERIØR OG JULEPYNT

124008

124009

124010

124003

124004

124005

124006

Potte lys aqua m/gullkant 14x14cm Ant.: 12

Potte lys aqua m/gullkant 15x16cm Ant.: 12

Potte lys aqua m/gullkant 18x17,5cm Ant.: 8

Potte hvit m/gullkant 14x14cm Ant.: 12

Potte hvit m/gullkant 15x16cm Ant.: 12

Potte hvit m/gullkant 18x17,5cm Ant.: 8

123684

123685

123686

123687

123688

123689

Potte 16x15cm lys aqua keramikk Ant.: 8

BINDERI NATUR/STICKS/GRAVPYNT

Potte 13,5x13cm lys aqua keramikk Ant.: 12

Minipotte 8,5x8cm blå keramikk Ant.: 24

Potte 13,5x13cm blå keramikk Ant.: 12

Potte 16x15cm blå keramikk Ant.: 8

Edelweiss 185

BORDPYNT

LYS

Minipotte 8,5x8cm lys aqua keramikk Ant.: 24

KURV/SINK/UNDERLAG

KRUKKER

Minipotte hvit m/gullkant 8,5x8cm Ant.: 24

DEKORURNER

GLASSVASER/POTTER

Minipotte lys aqua m/gullkant 8,5x8cm Ant.: 24

LYSESTAKER/LYKTER

124007


TEMA

krukker

123953

123954

123955

123956

123961

123962

123963

123964

123488

123819

123489

123490

Minipotte 7x8cm terrakotta Ant.: 24

Minipotte 7x8cm mosegrønn Ant.: 24

Minipotte 7x8cm hvit blank Ant.: 24

123978

Potte 12,8x12,5cm terrakotta Ant.: 12

Potte 12,8x12,5cm mosegrønn Ant.: 12

Potte 12,8x12,5cm hvit blank Ant.: 12

Minipotte hvit/champagne 8,5x8cm Ord.18,90 30% Ant.: 24

186 Edelweiss

123979

Potte 13,5x13cm terrakotta Ant.: 12

Potte 13,5x13cm mosegrønn Ant.: 12

Potte 13,5x13cm hvit blank Ant.: 12

Potte hvit/champagne 14,5x12,5cm Ord.66,- 30% Ant.: 12

123980

Potte 16x15cm terrakotta Ant.: 8

Potte 16x15cm mosegrønn Ant.: 8

Potte 16x15cm hvit blank Ant.: 8

Potte hvit/champagne 16x12,5cm Ord.79,- 30% Ant.: 12


HØST/VINTER ‘17–18 INTERIØR OG JULEPYNT

123913

123912

123916

123911

123910

123909

123915

123906

123905

123904

123903

Potte rosa m/stripe nede 16x15cm Nedsatt 25% Ant.: 8

Potte rosa m/stripe nede 20x17cm Nedsatt 25% Ant.: 4

Mugge rosa 22x20cm Nedsatt 25% Ant.: 4

Potte aqua m/stripe nede 16x15cm Nedsatt 25% Ant.: 8

Potte aqua m/stripe nede 20x17cm Nedsatt 25% Ant.: 4

Mugge aqua 22x20cm Nedsatt 25% Ant.: 4

123908

Potte rustikk aqua 14x13,5cm Ant.: 12

Potte oval rustikk aqua 39x17x32cm Ant.: 4

BINDERI NATUR/STICKS/GRAVPYNT

Potte oval rustikk aqua 35x15x21cm Ant.: 6

LYS

Potte oval rustikk aqua 28x13x15,5cm Ant.: 6

123907

Potte rustikk aqua 18x17,5cm Ant.: 6

Edelweiss 187

BORDPYNT

Potte oval rustikk aqua 22x11x12cm Ant.: 8

KURV/SINK/UNDERLAG

KRUKKER

Potte aqua m/stripe nede 12x12cm Nedsatt 25% Ant.: 12

DEKORURNER

GLASSVASER/POTTER

Potte rosa m/stripe nede 12x12cm Nedsatt 25% Ant.: 12

LYSESTAKER/LYKTER

123914


TEMA

krukker

123917

Pottesett s/3 blå m/riller 26/20/16cm Nedsatt 25% Ant.: 4

123921

Pottesett s/3 grønn m/riller 26/20/16cm Nedsatt 25% Ant.: 4

123929

Pottesett s/3 blå/hvit 20/15/11cm Ant.: 8

124387

Potte 11x11cm petrolblå Nedsatt 25% Ant.: 18

188 Edelweiss

124388

Potte 14x13,5cm petrolblå Nedsatt 25% Ant.: 12

124389

Potte 18x17,5cm petrolblå Nedsatt 25% Ant.: 6


HØST/VINTER ‘17–18 INTERIØR OG JULEPYNT

510782

Standardpotte 12X10cm hvit matt Ant.: 18

510783

510784

Standardpotte 13,5x12cm hvit matt Ant.: 12

Standardpotte 15,5x13cm hvit matt Ant.: 10

510498

Orkidepotte 13x15cm hvit matt Ant.: 12

511071

511072

511872

511798

Standardpotte 12X10cm antrasittgrå matt Ant.: 18

511074

Standardpotte 13,5x12cm antrasittgrå matt Ant.: 12

511075

Standardpotte 15,5x13cm antrasittgrå matt Ant.: 10

Minipotte 7,5x7cm lingrå matt Ant.: 15

512641

Standardpotte 12X10cm lingrå matt Ant.: 18

Standardpotte 12X10cm dyp julerød Ant.: 18

512642

Standardpotte 13,5x12cm lingrå matt Ant.: 12

511806

Standardpotte 15,5x13cm dyp julerød Ant.: 10

BINDERI NATUR/STICKS/GRAVPYNT

511798

LYS

512640

Standardpotte 12X10cm dyp julerød Ant.: 18

512643

Standardpotte 15,5x13cm lingrå matt Ant.: 10

Edelweiss 189

BORDPYNT

Minipotte 7,5x7cm dyp julerød Ant.: 15

KURV/SINK/UNDERLAG

KRUKKER

Minipotte 7,5x7cm antrasittgrå matt Ant.: 15

DEKORURNER

GLASSVASER/POTTER

Minipotte 7,5x7cm hvit matt Ant.: 15

LYSESTAKER/LYKTER

511901


Kurv, sink og un 190 Edelweiss


Naturmaterialer er büde ­tidsriktig og vakkert, og ­kurvene pynter opp samtidig som de er praktiske.

derlag

Edelweiss 191


TEMA

kurv

150941

Kurv 26x25cm m/hanker natur Ant.: 15

Nyheter!

150942

Kurv 31x29cm m/hanker natur Ant.: 15

Kurvsett s/3 18/16/14cm brun Ant.: 10

150494

150495

123555

123559

123758

123762

Kurvsett s/3 38/34/32cm sjøgress natur m/hanker Ant.: 4

Kurvsett s/3 30/25/20cm firkantet sjøgress Ant.: 6

Kurvsett s/3 30/25/20cm firkantet sjøgress grå Ant.: 6

192 Edelweiss

150937

150940

Kurvsett s/3 18/16/14cm hvitvasket Ant.: 10

Kurvsett s/3 38/34/32cm sjøgress mørk grå m/hanker Ant.: 4

Kurvsett s/3 30/25/20cm rund sjøgress Ant.: 6

Kurvsett s/3 30/25/20cm rund sjøgress grå Ant.: 6


Edelweiss 193

BORDPYNT

LYS

BINDERI NATUR/STICKS/GRAVPYNT

KURV/SINK/UNDERLAG

KRUKKER

DEKORURNER

GLASSVASER/POTTER

LYSESTAKER/LYKTER

INTERIØR OG JULEPYNT

HØST/VINTER ‘17–18

Hent naturen inn med ri ve r u k g o r te n la p e n n ø r store g naturmaterialer! le ia r te a m t lik d e m i n o m Skap har i ulike størrelser.


TEMA

kurv

150496

Puff natur sjøgress 41x21cm Ant.: 4

150498

Puff natur sjøgress 51x21cm Ant.: 4

124645

Kurvsett s/3 30/24/19cm svart/natur Ant.: 4

er Nyhet! Denne kurven et virkelig blikkfang!

151582

Kurvsett s/3 brun m/metallkant 46/37/29cm Ant.: 1

194 Edelweiss


BORDPYNT

Edelweiss 195

LYS

BINDERI NATUR/STICKS/GRAVPYNT

KURV/SINK/UNDERLAG

KRUKKER

DEKORURNER

GLASSVASER/POTTER

LYSESTAKER/LYKTER

INTERIØR OG JULEPYNT

HØST/VINTER ‘17–18


TEMA

kurv

124306

124237

Kurvsett s/3 konet 30/25/20cm natur Ant.: 4

Kurvsett s/3 rund 30/25/20cm brun Ant.: 6

124479

190599

Kurvsett s/3 bambus D24/20/16cm natur Ant.: 10

Kurvsett s/4 16/20/25/30 svart Nedsatt 15% Ant.: 12

190443

Kurvsett s/4 31/30/26,5/25cm hvitvasket Ant.: 6

123547

Kurvsett s/3 40/35/30cm firkantet brun flettet Ant.: 4

196 Edelweiss

123757

Kurv rund 30x30x22cm flettet sjøgress Ant.: 12

124074

Kurv rund 25x25x17cm flettet sjøgress Ant.: 12

124081

Kurv rund 35x35x27cm flettet sjøgress Ant.: 8


HØST/VINTER ‘17–18 INTERIØR OG JULEPYNT

124076

124077

124082

124241

124242

124243

124244

Kurv rund grå 25x25x17cm flettet sjøgress Ant.: 12

Kurv rund grå 30x30x22cm flettet sjøgress Ant.: 12

Kurv rund grå 35x35x27cm flettet sjøgress Ant.: 8

Kurv rund 25cm brun Nedsatt 15% Ant.: 12

Kurv rund 30cm brun Nedsatt 15% Ant.: 12

Kurv rund 35cm brun Nedsatt 15% Ant.: 8

190509

Kurv rund 30cm lys grå Ant.: 12

Kurvsett konet s/2 grå 25/17cm Ant.: 8

124464

Kurv rund 35cm lys grå Ant.: 8

BINDERI NATUR/STICKS/GRAVPYNT

124465

LYS

Kurv rund 20cm lys grå Ant.: 12

190195

Kurvpotte sett à3 runde grå L:35x34cm Ant.: 6

Edelweiss 197

BORDPYNT

124467

KURV/SINK/UNDERLAG

KRUKKER

Kurv rund 20cm brun Nedsatt 15% Ant.: 12

DEKORURNER

GLASSVASER/POTTER

Kurv rund grå 20x20x12cm flettet sjøgress Ant.: 12

LYSESTAKER/LYKTER

124075


TEMA

kurv

190593

Kurvsett s/5 19/23/27/31/36cm brun Nedsatt 15% Ant.: 6

210287

Kurvsett rund s/3 grå kraftig høy 49/43/34cm Netto Ant.: 4

210291

Kurvsett oval s/3 grå kraftig høy 56/46/35cm Netto Ant.: 4

198 Edelweiss


HØST/VINTER ‘17–18 INTERIØR OG JULEPYNT LYSESTAKER/LYKTER

Kurvsett s/3 D37/30/22cm grå m/håndtak Ant.: 4

190649

190650

Kurv rund D23x19,5cm lys grå Ant.: 20

190651

Kurv rund D27,5x23cm lys grå Ant.: 12

190657

190545

Kurvsett s/3 grå m/kant og håndtak 37/30/23cm Ant.: 2

Kurvsett s/2 konet 20/28cm lys grå Ant.: 8

190590

Kurvsett s/2 konet 20/28cm brun Nedsatt 15% Ant.: 8

Edelweiss 199

BORDPYNT

190654

LYS

BINDERI NATUR/STICKS/GRAVPYNT

Kurvsett s/5 19/23/27/31/36cm lys grå Ant.: 6

KURV/SINK/UNDERLAG

KRUKKER

DEKORURNER

Kurv rund D19x15,5cm lys grå Ant.: 22

GLASSVASER/POTTER

190637


TEMA

sink

150620

Melkespann 20x25cm sink/ rust Ant.: 8

150619

Melkespann 22x30cm sink/ rust Ant.: 6

150622

Sinkpotte sett s/3 36,5/29/23cm sink/rust Ant.: 4

150623

Sinkpotte sett s/3 26/22,5/20cm sink/rust Ant.: 6

Bestselger!

200288

Pottesett s/3 sink m/striper 24,5/29,5/34,5 grå Ant.: 4

200 Edelweiss

200292

Pottesett s/3 høy sink m/striper 22/23/27cm grå Ant.: 4


Edelweiss 201

BORDPYNT

LYS

BINDERI NATUR/STICKS/GRAVPYNT

KURV/SINK/UNDERLAG

KRUKKER

DEKORURNER

GLASSVASER/POTTER

LYSESTAKER/LYKTER

INTERIØR OG JULEPYNT

HØST/VINTER ‘17–18

n Denne tøffe sinkpot te kjule s å l ti s e k u r b å s g o n ka julet refoten!


TEMA

sink

God planteskål!

142560

Planteskål rustbrun 25,5cm Ant.: 8

142561

Planteskål m/stett rustbrun 20,5x17,5cm Nedsatt 20% Ant.: 12

200346

Sinkpotte s/3 hvit vasket 33,5/30/26cm m/mønster Ant.: 6

200350

Sink plantebolle s/3 40/35/31,5cm hvit vasket Ant.: 4

200354

Sinkpotte s/3 20,5/18/10,5cm hvit vasket Ant.: 12

202 Edelweiss

142562

Planteskål m/stett rustbrun 23x19cm Nedsatt 20% Ant.: 6


HØST/VINTER ‘17–18 INTERIØR OG JULEPYNT

200366

Pottesett s/3 sink høy 32,5/29/25,5cm mørk grå Ant.: 8

GLASSVASER/POTTER

Pottesett s/3 sink høy 25/22/19cm mørk grå Ant.: 8

LYSESTAKER/LYKTER

200358

DEKORURNER

200362

200330

200334

Sinkbøtte oval s/3 dus grønn 53/41/30cm Ant.: 4

Sinkpotte s/3 dus grønn 33,5/30/26cm m/mønster Ant.: 6

200342

Sink plantebolle s/3 40/35/31,5cm dus grønn Ant.: 4

Edelweiss 203

BORDPYNT

200338

LYS

BINDERI NATUR/STICKS/GRAVPYNT

Sinkbøtte s/3 dus grønn 30/27,5/24,5cm Netto Ant.: 4

KURV/SINK/UNDERLAG

KRUKKER

Pottesett s/3 sink lav 42/36,5/30cm mørk grå Ant.: 4


TEMA

underlag

142406

Hjerte poly 8,3x6,2x2,5cm grå m/ tekst Ant.: 24

142357

Hjerte Velkommen grå poly 17x17x5cm Ant.: 24

142370

142403

Hjerte Vâlkommen 17x17x5cm grå poly Ant.: 24

Hjerte poly 21,3x16,7x4,8cm grå m/tekst Ant.: 24

til bålDisse grillene er flot te hygge i høst og vinter!

142558

Grill til ved 27x41,5cm svart Ant.: 6

204 Edelweiss

142559

Grill til ved 35x41cm svart Ant.: 4


HØST/VINTER ‘17–18 INTERIØR OG JULEPYNT

882900

882902

Glassfat klart 23x7cm m/riller Netto Ant.: 6

829021

Glassfat rødt 19,3x8cm m/ riller Netto Ant.: 12

1700-28

Glassfat klart 28cm x 9,5cm Sandra Rich Ant.: 6

829025

Glassfat hvitt 23x7cm m/riller Netto Ant.: 6

829167

Glassbolle lys grå 16,5x9cm Ant.: 12

Båtfat plast 24x10x14cm sort glitter Ant.: 12

151625

Båtfat plast 39x12x13cm sort glitter Ant.: 12

151624

151626

150468

150469

Båtfat plast 24x10x14cm sølv glitter Ant.: 12

Båtfat plast 39x12x13cm sølv glitter Ant.: 12

Planteskål hjerte s/2 26/22cm gull Ant.: 10

150467

Planteskål hjerte s/2 26/22cm sølv Ant.: 10

Planteskål hjerte s/2 26/22cm rød Ant.: 10

LYS

150466

BINDERI NATUR/STICKS/GRAVPYNT

Nyheter!

Planteskål hjerte s/2 26/22cm lys grå Ant.: 10

Edelweiss 205

BORDPYNT

151623

KURV/SINK/UNDERLAG

KRUKKER

DEKORURNER

Glassfat klart 19,3x8cm m/ riller Netto Ant.: 12

Glassfat grått 23x7cm m/riller Netto Ant.: 6

LYSESTAKER/LYKTER

829035

Glassfat grått 19,3x8cm m/ riller Netto Ant.: 12

GLASSVASER/POTTER

829018


TEMA

underlag

151622

150476

150475

150474

150477

151621

150484

150483

150482

150485

Potte plast 11x10,5 sølv ­glitter Ant.: 20

Potte plas 13,5x10cm sølv m/glitter Ant.: 24

Potte plast 11x10,5 sort glitter Ant.: 20

Potte plas 13,5x10cm svart m/glitter Ant.: 24

Potte plast 15,5x13cm sølv m/glitter Ant.: 24

Potte plast 15,5x13cm svart m/glitter Ant.: 24

Potte plast 17x15,5cm sølv m/glitter Ant.: 16

Potte plast 17x15,5cm svart m/glitter Ant.: 16

Planteskål plast 24x10cm sølv m/glitter Ant.: 16

Planteskål plast 24x10cm svart m/ glitter Ant.: 16

151619

200266

200269

200272

151617

200275

151620

200267

200270

200273

151618

200276

Potte plast 11x10,5 gull Ant.: 20

Potte plast 11x10,5 sølv Ant.: 20

206 Edelweiss

Potte plast rund 13,5x10x13 gull Ant.: 24

Potte plast rund 13,5x10x13 sølv Ant.: 24

Potte plast rund 15,5x12x13 gull Ant.: 24

Potte plast rund 15,5x12x13 sølv Ant.: 24

Potte plast rund 17x12,5x15,5 gull Ant.: 16

Potte plast rund 17x12,5x15,5 sølv Ant.: 16

Potte plast 18x14,5 Ant.: 16

Potte plast 18x14,5 sølv Ant.: 16

Planteskål plast rund 24x20x10 gull Ant.: 16

Planteskål plast rund 24x20x10 sølv Ant.: 16


HØST/VINTER ‘17–18 INTERIØR OG JULEPYNT

150491

Potte plast 15,5x13cm rød Ant.: 24

150490

Potte plast 17x15,5cm rød Ant.: 16

150493

Planteskål plast 24x10cm rød Ant.: 16

200306

200278

Potte plast rund 13,5x10x13 hvit Ant.: 24

200282

200280

200308

Potte plast rund 18x14,5x14,5 hvit Ant.: 16

Potte plast rund 15,5x12x13 hvit Ant.: 24

Potte plast 23x20.5 antikkhvit Ant.: 8

200284

Planteskål plast rund 25x25x9 hvit Ant.: 24

Potte plast rund 13,5x10x13 grønn Ant.: 24

200286

Planteskål plast rund 30x30x9 hvit Ant.: 12

200281

200283

Potte plast rund 15,5x12x13 grønn Ant.: 24

Potte plast rund 18x14,5x14,5 grønn Ant.: 16

200285

Planteskål plast rund 25x25x9 grønn Ant.: 24

200309

Potte plast 23x20.5 antikkgrønn Ant.: 8

BINDERI NATUR/STICKS/GRAVPYNT

200279

LYS

Potte plast 11x10.5 antikkgrønn SE: 20 Ant.: 20

200287

Planteskål plast rund 30x30x9 grønn Ant.: 12

Edelweiss 207

BORDPYNT

200307

KURV/SINK/UNDERLAG

KRUKKER

Potte plast 11x10.5 antikkhvit Ant.: 20

DEKORURNER

GLASSVASER/POTTER

Potte plas 13,5x10cm rød Ant.: 24

LYSESTAKER/LYKTER

150492


TEMA

underlag

190582

Kurv rund 25x11 grå Ant.: 18

190584

Kurv rund 25x11 brun Ant.: 18

190583

190586

Kurv rund 31x13 grå Ant.: 18

190585

151627

Kurv rund 31x13 brun Ant.: 18

Kurv rund 38x11cm brun Ant.: 20

190587

Kurv oval 26x18x11 grå Ant.: 18

190588

Kurv oval 33x26x13 grå Ant.: 18

190589

Kurv oval 26x18x11 brun Ant.: 18

Kurv oval 33x26x13 brun Ant.: 18

151581

Kurv oval 45x35x10cm brun Ant.: 20

Rimelige basiskuver

190354

Kurv 25cm grå rund m/trehåndtakAnt.: 24

190541

190353

Kurv 30cm grå rund m/trehåndtak Ant.: 24

Kurvsett hjerte s/3 hvit 34/29/27cm Ant.: 8

208 Edelweiss

190352

Kurv 35cm grå rund m/trehåndtak Ant.: 24

190442

190356

Kurv 25x20cm grå oval m/trehåndtak Ant.: 24

Kurvsett s/3 35/29/23cm hvitvasket Ant.: 8

190355

Kurv 31x24cm grå oval m/trehåndtak Ant.: 24


LYS

BINDERI NATUR/STICKS/GRAVPYNT

KURV/SINK/UNDERLAG

KRUKKER

DEKORURNER

Glassfat svart 26x14cm Ant.: 6

Flot te glassfat – joner! passer fint til dekoras

Edelweiss 209

LYSESTAKER/LYKTER

834482

GLASSVASER/POTTER

Glassfat hvitt 26x14cm Ant.: 6

BORDPYNT

834481 INTERIØR OG JULEPYNT

HØST/VINTER ‘17–18


TEMA

underlag

190378

190375

Sinkfat Ø23cm rød blank Ant.: 24

190376

Sinkfat Ø23cm sinkfarget Netto Ant.: 24

Sinkfat Ø25cm rød blank Ant.: 24

190372

190369

190370

190367

Sinkfat Ø32cm rød blank Ant.: 24

190373

Sinkfat Ø32cm sinkfarget Netto Ant.: 24

Sinkfat Ø25cm sinkfarget Netto Ant.: 24

Sinkfat Ø35,5cm rød blank Ant.: 24

Sinkfat Ø35,5cm sinkfarget Netto Ant.: 24

190377

190374

190371

190368

Sinkfat Ø32cm hvit blank Ant.: 24

Sinkfat Ø35,5cm hvit blank Ant.: 24

190408

190407

190498

190556

Sinkfat Ø23cm hvit blank NETTO Ant.: 24

Sinkfat Ø25cm hvit blank Ant.: 24

Sinkfat 37x9cm m/kvistkant 15% Ord 36,- Ant.: 30

190452

Sinkfat 22,5cm rødt m/gullkant Ord.19,50 30% Ant.: 24

190455

Sinkfat 31,5cm hvitt m/ sølvkant Ord.26,50 30% Ant.: 24

200245

Sinkfat 40x10cm m/kvistkant 15% Ord 39,50 Ant.: 30

190451

Sinkfat 24,5cm rødt m/gullkant Ord.22,50 30% Ant.: 24

190454

Sinkfat 34,5cm hvitt m/ sølvkant Ord.33,50 30% Ant.: 24

Planteskål s/3 metall m/stett hvit 32/25,5/20cm Ant.: 8

210 Edelweiss

Sinkfat m/håndtak 47,5x14cm Netto Ant.: 12

190450

Sinkfat 31,5cm rødt m/gullkant Ord.26,50 30% Ant.: 24

190449

Sinkfat 34,5cm rødt m/gullkant Ord.33,50 30% Ant.: 24

Sinkfat m/håndtak hvitt 47,5x14cm Nettopris Ant.: 12

190448

Sinkfat 40cm rødt m/ gullkant Ord 38,- Ant.: 24

190453

Sinkfat 40cm hvitt m/ sølvkant Ord.38,- 30% Ant.: 24

130067

Pottesett metall s/3 13/16/20cm cementfinish Ant.: 4


151616

Fat plast lys grå 19x6,5cm Ant.: 48

HØST/VINTER ‘17–18

70450

Fat plast skifer 22x6cm Ant.: 48

200239

Fat plast lys grå 22x6cm Ant.: 48

151615

70464

70465

200241

200242

Fat plast skifer 28x8,5cm Ant.: 24

Fat plast skifer 25x7cm Ant.: 48

200240

Fat plast lys grå 25x7cm Ant.: 48

Fat plast lys grå 28x8,5cm Ant.: 24

Fat plast skifer 35x10cm Ant.: 20

Fat plast lys grå 35x10cm Ant.: 20

200298

200299

200300

200301

200302

200303

200304

200305

Planteskål plast 25x9cm grå Ant.: 48

Planteskål plast 30x9cm grå Ant.: 24

Planteskål plast 37x10.5cm grå Ant.: 20

71612

Planteskål kurv m/ sink 30cm Ant.: 30

71613

Planteskål kurv m/ sink 33cm Ant.: 30

Planteskål plast 37x10.5cm lys grå Ant.: 20

71615

Planteskål kurv m/ sink 40cm Ant.: 16

LYS

Planteskål kurv m/ zink 24cm Ant.: 30

Planteskål plast 30x9cm lys grå Ant.: 24

KURV/SINK/UNDERLAG

71611

Planteskål plast 25x9cm lys grå Ant.: 48

BINDERI NATUR/STICKS/GRAVPYNT

Planteskål plast 20x7.5cm lys grå Ant.: 48

KRUKKER

DEKORURNER

Planteskål plast 20x7.5cm grå Ant.: 48

INTERIØR OG JULEPYNT

Fat plast skifer 19x6,5cm Ant.: 48

LYSESTAKER/LYKTER

70463

GLASSVASER/POTTER

Bestselger!

Kvisthjerte brunt 15x14cm m/plantehull Ant.: 24

150124

Planteskål plast 24x10cm lys rosa Ant.: 24

123260

Kvistehjerte planteskål brun 23cm S Netto Ant.: 12

211-500

Hjerte planteskål hvit kvist 38x24cm Ant.: 12

Edelweiss 211

BORDPYNT

150123


212 Edelweiss


Binderi natur

Vakre kranser og utsøkte oppsatser. Bruk vüre elementer fra naturen i tillegg til levende vekster, og resultatet blir enda flottere. Edelweiss 213


TEMA

binderi – natur

151123

151124

Konglekrans 29cm hvit Ant.: 12

151125

Konglekrans 21cm hvit Ant.: 16

180243

Krans av greiner m/bær 60cm hvit Ant.: 4

Konglekrans 42cm hvitvasket Ant.: 6

180248

151121

Krans m/stjerner og bær 35cm hvit Ant.: 12

220016

180241

220005

Hjerte av kongler 31x34x5 hvit Ant.: 8

151142

Krans m/kongler og snøkrystaller 47cm Ant.: 4

180240

Hjerte av kongler 31x34x5 brun Ant.: 8

214 Edelweiss

Nyhet!

Naturhjerte 12x16cm grønt m/sølvtråd og glitter Ant.: 24

Hjerte av kongler 18x18x10cm hvit m/glitter Ant.: 12

Krans m/røde bær 43cm Ant.: 6

220019

Naturhjerte 20x30cm grønt m/sølvtråd og glitter Ant.: 12

220004

Hjerte av kongler 22x21x12cm hvit m/glitter Ant.: 12


HØST/VINTER ‘17–18 INTERIØR OG JULEPYNT

220006

Hjertekrans Ø20x1,5cm brun m/hvitt Nettopris Ant.: 24

220009

220008

Hjertekrans Ø15x1,5cm grå m/hvitt Nettopris Ant.: 24

Hjertekrans Ø20x1,5cm grå m/hvitt Nettopris Ant.: 24

211-534

211-535

123416

123417

211-516

211-517

211-518

211-529

Kvisthjerte hvitt 48x72cm Netto Ant.: 20

Kvisthjerte 40x60cm brunt m/sving Ant.: 20

Kvisthjerte 48x72cm brunt m/sving Ant.: 20

Kurvhjerte 25x30cm grått Super nettopris Ant.: 32

190383

Kurvhjerte 35x50cm grått Super nettopris Ant.: 24

Hjerte åpent hvit kvist 32x25cm Ant.: 18

BINDERI NATUR/STICKS/GRAVPYNT

Hjerte hvit kvist 40x57cm Ant.: 8

LYS

190382

Hjerte hvit kvist 30x43cm Ant.: 12

190384

Kurvhjerte 60x100cm grått Super Nettopris Ant.: 6

Edelweiss 215

BORDPYNT

Hjerte hvit kvist 19x28cm Ant.: 12

KURV/SINK/UNDERLAG

KRUKKER

Kvisthjerte hvitt 40x60cm Netto Ant.: 20

DEKORURNER

GLASSVASER/POTTER

Hjertekrans Ø15x1,5cm brun m/hvitt Nettopris Ant.: 24

LYSESTAKER/LYKTER

220007


TEMA

binderi – natur

190549

Kvisthjerte 32x44cm grått Nedsatt 30% Ant.: 12

190550

Kvisthjerte 42x57cm grått Nedsatt 30% Ant.: 12

190204

Tavlehjerte m/flettet ramme grå/svart M:32x45cm NETTO Ant.: 18

211-545

Kvisthjerte brunt 19x28cm Ant.: 12

216 Edelweiss

Kvisthjerte 32x44cm hvitt Nedsatt 30% Ant.: 12

190203

Tavlehjerte m/flettet ramme grå/svart L:36x51cm NETTO Ant.: 18

211-546

Kvistehjerte brunt m/ mose 21x15cm Ant.: 24

211-501

190551

Kvisthjerte brunt 24x37cm Ant.: 10

Kvisthjerte 42x57cm hvitt Nedsatt 30% Ant.: 12

190205

Tavlehjerte m/flettet ramme grå/svart S:25x36cm NETTO Ant.: 18

211-547

Kvistehjerte brunt m/ mose 27x20cm Ant.: 12

211-502

190552

Kvistehjerte brunt m/ mose 35x25cm Ant.: 12

211-503

Kvisthjerte brunt 30x43cm Ant.: 6

211-504

Kvisthjerte brunt 40x57cm Ant.: 4


HØST/VINTER ‘17–18 INTERIØR OG JULEPYNT

151132

151133

151134

151135

151136

151137

180244

220010

220011

220012

Kongler/kanel/blad mix i pose 14cm Ant.: 12

Kongler runde frostet i pose 15cm Ant.: 16

Kongler lange frostet i pose 26cm Ant.: 16

Kongler lange natur i pose 26cm Ant.: 16

Kongler/stjerne/bær mix hvitvasket i pose 14cm Ant.: 12

Kongler i 150gr pose 10x10x14 hvit Ant.: 12

Kongler hvite m/glitter i 200gr boks Ant.: 12

180245

Kongler i 150gr pose 10x10x14 gull Ant.: 12

BINDERI NATUR/STICKS/GRAVPYNT

Kongler i pose 13x10cm natur m/hvitt Ant.: 12

LYS

180192

Kongler i pose 25x12cm hvit m/glitter Ant.: 12

180191

Kongler brune m/glitter i 200gr boks Ant.: 12

Edelweiss 217

BORDPYNT

Kongler i pose 25x12cm natur Ant.: 12

KURV/SINK/UNDERLAG

KRUKKER

Kongler runde natur i pose 15cm Ant.: 16

DEKORURNER

GLASSVASER/POTTER

Kongler/stjerner/sopp mix i pose 22cm Ant.: 8

LYSESTAKER/LYKTER

151131


TEMA

binderi – natur

1308-020

Protea Compacta rød liten Ant.: 96

741016

Grein med røde bær m/ ståltråd 40cm E:24 Ant.: 24

1308-021

Protea super rød stor 10-12cm Ant.: 100

Blader i pose 9x9x11 sølv Ant.: 12

1117-001

220043

220044

Kongler runde m/kobber i pose 140gr Netto Ant.: 12

218 Edelweiss

1309-001

Protea rød medium løse Ant.: 100

180246

1309-007

Grankongler raspet 8-10cm 1 kg Ant.: 1

1308-022

Furukongler flate under 5-7cm 1 kg pose Ant.: 1

Kongler lange m/kobber i pose 140gr Netto Ant.: 12

Comosum løse Ant.: 72

1309-000

Rosettkongle Plumosum Pose 1kg Ant.: 1

180247

70279

7881

220042

Blader i pose 9x9x11 gull Ant.: 12

Maritima store kongler10/14 hvitvasket pose m/12stk pos Ant.: 6

180196

Konglegirlander 150cm brun SE 12 Ant.: 12

Grankongler svart matt 1kg (ca 80 stk) Ant.: 1

Kongler store m/kobber i pose 250gr Netto Ant.: 12

180197

Konglegirlander 150cm brun m/glitter SE 12 Ant.: 12


HØST/VINTER ‘17–18 INTERIØR OG JULEPYNT

220062

220064

220063

1309-004

220065

220066

220067

151117

151118

Kongler 2stk på snor natur lang 6cm Ant.: 12

Kongler 2stk på snor kobber lang 6cm Ant.: 12

Kongler 2stk på snor hvit lang 6cm Ant.: 12

Kongler 2stk på snor natur rund 4-5cm Ant.: 12

Kongler 2stk på snor hvit rund 4-5cm Ant.: 12

Kongler 2stk på snor kobber rund 4-5cm Ant.: 12

KURV/SINK/UNDERLAG

KRUKKER

Kongler Austriaca stor sekk 10 kg NETTOPRIS Ant.: 1

DEKORURNER

GLASSVASER/POTTER

Lotus ca. 4-6 cm ca. 100 stk pr pose Ant.: 1

LYSESTAKER/LYKTER

1122-003

180106

Konglemix natur til dekor Ant.: 12

Konglegirlander m/ stjerner natur 150cm Ant.: 12

Konglegirlander m/ stjerner hvit 150cm Ant.: 12

Edelweiss 219

BORDPYNT

180107

LYS

BINDERI NATUR/STICKS/GRAVPYNT

Konglemix frostet til dekor Ant.: 12


Binderi sticks

Nydelige oppsatser krever bĂĽde kvalitetsvarer og det lille ekstra. Med vĂĽre sticks kan dere skape vakre buketter til alle livets merkedager.

220 Edelweiss


Edelweiss 221


TEMA

binderi – sticks

151648

Stjerne 5cm gull m/glitter på pinne horisontal Ant.: 48

151653

Stjerne 8cm gull m/glitter på pinne horisontal Ant.: 36

151510

Skilt God Jul 20cm natur på pinne Ant.: 24

151649

Stjerne 5cm sølv m/glitter på pinne horisontal Ant.: 48

151654

Stjerne 8cm sølv m/glitter på pinne horisontal Ant.: 36

151511

Skilt God Jul 20cm rød på pinne Ant.: 24

151642

GOD JUL på pinne 5x3+14,50 hvit m/glitter Ant.: 24

151644

GOD JUL m/stjerne 10cm sølv m/glitter til heng Ant.: 24

222

151650

151646

Stjerne 5cm sort m/glitter på pinne horisontal Ant.: 48

Stjerne 5cm hvit m/glitter på pinne horisontal Ant.: 48

151655

Stjerne 8cm sort m/glitter på pinne horisontal Ant.: 36

151614

Finer tag God jul 7x3cm grå Ant.: 48

151645

Stjerne 8cm hvit m/glitter på pinne horisontal Ant.: 36

151629

Skilt God Jul 20cm hvit på pinne Ant.: 24

160830

151651

Stjerne m/dekor på pinne 8+15cm rød Ant.: 48

160832

Stjerne 5cm rød m/glitter på pinne horisontal Ant.: 48

151652

Stjerne 8cm rød m/glitter på pinne horisontal Ant.: 36

151630

Stjerne m/dekor på pinne 8+15cm hvit Ant.: 48

160833

Finer tag God jul 7x3cm rød Ant.: 48

GOD JUL m/stjerne 10cm gull m/glitter til heng Ant.: 24

151647

Finer tag God jul 7x3cm hvit Ant.: 48

151643

GOD JUL m/stjerne 10cm hvit m/glitter til heng Ant.: 24


HØST/VINTER ‘17–18

160866

160868

160867

161412

161613

160869

160871

160870

161413

Stjerne 5cm sølv m/ glitter på pinne Netto Ant.: 48

Stjerne 5cm hvit m/ glitter på pinne Netto Ant.: 48

Stjerne 5cm rød m/ glitter på pinne Netto Ant.: 48

Stjerne 5cm kobber m/glitter på pinne Nettopris Ant.: 48

142379

Stjerne 8cm hvit m/ glitter på pinne Netto Ant.: 48

142380

Sopp 9x9,5cm rød keramikk assortert Ant.: 24

161168

Sopp i tre 6,5x12cm rød Ant.: 16

Stjerne 8cm kobber m/glitter på pinne Nettopris Ant.: 48

161169

Sopp i tre 4,5x6,5cm rød Ant.: 24

151003

142382

Reinsdyr i tre mix designs på pinne Ant.: 36

Nissegutt/jente 14cm grå på wire Ant.: 24

Ugle 4x4x6cm hvit på pinne Ant.: 24

71407

Nissegutt/jente ass 15cm rød strikket på pinne Ant.: 24

142383

Sopp 3x3/4,5x3cm rød på pinne assortert Ant.: 24

220073

Nissejente 11cm rød/ hvit ass på pinne Nettopris Ant.: 36

150552

Engel mix hvit/ sølv 6cm på pinne Ant.: 24

161657

Juletre på pinne 3,5x7,5+20cm hvit Ant.: 24

151031

Engel poly hvit m/glitter på pinne Ant.: 24

Edelweiss 223

LYS

70927

Nissegutt/jente 14cm rød på wire Ant.: 24

BORDPYNT

70926

BINDERI NATUR/STICKS/GRAVPYNT

KURV/SINK/UNDERLAG

Sopp 5,5x6,5cm rød keramikk assortert Ant.: 24

Stjerne 8cm rød m/ glitter på pinne Netto Ant.: 48

DEKORURNER

Stjerne 8cm sølv m/ glitter på pinne Netto Ant.: 48

KRUKKER

Stjerne på pinne 8cm gull Ant.: 48

GLASSVASER/POTTER

LYSESTAKER/LYKTER

Stjerne på pinne 5cm gull Ant.: 48

INTERIØR OG JULEPYNT

161612


TEMA

binderi – sticks

180255

180254

Fugl m/fjær 14x3,5x24 hvit Ant.: 24

Fugl m/fjær 12x3,5x23 hvit Ant.: 24

180209

Fugl gråbrun m/fjær 14cm på pinne Ant.: 24

180210

Fugl brun/hvit m/fjær 11cm på pinne Ant.: 24

302648

1910-535

Dompapp 6x5cm på ståltråd Ant.: 36

Dompapp 14x6,5cm på ståltråd Ant.: 24

Dompapp m/wire 4x4cm Ant.: 24

180211

Fugl brun/hvit m/fjær 9cm på pinne Ant.: 24

180212

Fugl gråbrun m/fjær 12cm på pinne Ant.: 24

161644

142249

150978

142408

142396

142407

142592

142591

161706

161707

161708

22286

22287

Reinsdyr på pinne 8+25cm hvit m/ glitter Ant.: 24

Snømann 3,4x2,9x6,5cm hvit på pinne Netto Ant.: 24

Kongle m/wire m/snø 4.5+15cm hvit Ant.: 36

224

1907-037

Snømann på pinne 9,8cm Ant.: 24

Nisse m/skjegg 9,5cm rød/grå på pinne Ant.: 24

Kongle m/wire 4.5+15cm sølv Ant.: 36

Julenisse på pinne Ant.: 40

Nisse 4x3,4x6,2cm rød m/juletre på pinne Ant.: 24

Kongle m/wire 4.5+15cm gull Ant.: 36

142381

Snømann 8x4x7cm hvit poly på pinne assortert Ant.: 24

Nisse på pinne 3,5x3,5x9+22cm rød Ant.: 24

Kongler m/hvitt glitter ca.5cm på pinne pose m/12 Ant.: 6

1809-507

Tyttebær plast bunter ca 10cm Ant.: 24

Snømann på pinne 4x3x5,5+22cm hvit Ant.: 24

Kongler m/sølv glitter ca 5cm på wire pose m/12 Ant.: 6


HØST/VINTER ‘17–18

161704

Kongle på pinne 6+15cm gull Ant.: 48

161705

Kongle på pinne 6+15cm sølv Ant.: 48

730535

Eple på wire 35mm rød Ant.: 48

730555

Eple på wire 55mm rød Ant.: 24

161725

Blad langt m/wire 5.5x13.5+15cm gull Ant.: 36

180250

Blad m/wire 10+15cm sølv Ant.: 16

161726

Blad langt m/wire 5.5x13.5+15cm sølv Ant.: 36

180251

Blad m/wire 10+15cm kobber Ant.: 16

Sopp 30mm rød m/ wire 108stk Ant.: 1

Kongler små brune m/ hvitt m/wire 35stk Ant.: 1

161727

Blad langt m/wire 5.5x13.5+15cm rød Ant.: 36

180252

Blad m/wire 10+15cm hvit Ant.: 16

DEKORURNER

413313

KRUKKER

225020

Gresskar på pinne 4,5cm Ant.: 24

KURV/SINK/UNDERLAG

Sopp 25mm rød m/ wire 144stk Ant.: 1

730934

180253

Blad m/wire 10+15cm rød Ant.: 16

Edelweiss 225

BINDERI NATUR/STICKS/GRAVPYNT

225019

Kongler m/gull glitter ca 5cm på wire pose m/12 Ant.: 6

Blad m/wire 10+15cm gull Ant.: 16

Eple på wire 45mm rød Ant.: 36

Eple m/wire 3.5+15cm rød Ant.: 36

22288

180249

1809-501

161728

LYS

Eple m/wire 4.5+15cm rød Ant.: 48

BORDPYNT

161729

GLASSVASER/POTTER

LYSESTAKER/LYKTER

Kongle på pinne 6+15cm kobber Ant.: 48

INTERIØR OG JULEPYNT

161703


TEMA

binderi – sticks

10078

Glitterball p/s Ø5cm Kobber NETTO Ant.: 25

10080

Glitterball p/s Ø6cm Rød NETTO Ant.: 25

10084

Glasskuler 3cm kobber matt/blank m/wire 72stk Ant.: 1

161632

Trehjerte på pinne 7cm+14,50 gull m/ glitter Ant.: 24

150736

150735

150734

150739

150737

150738

Kule 3 mix design gull 4cm på pinne 48stk i eske Ant.: 2

Kule 3 mix design rød 5cm på pinne 36stk i eske Ant.: 2

Kule 3 mix design gull 6cm på pinne 24stk i eske Ant.: 2

10075

Glitterball p/s Ø6cm Cognac NETTO Ant.: 25

122036

Kule mix 6/5/4cm hvit på pinne 36stk i eske Ant.: 2

Trehjerte på pinne 7cm+14,50 hvit m/ glitter Ant.: 24

Kule 3 mix design rød 4cm på pinne 48stk i eske Ant.: 2

10085

Glitterball p/s Ø5cm Cognac NETTO Ant.: 25

150746

161631

226

10079

Glitterball p/s Ø6cm Kobber NETTO Ant.: 25

Kule 3 mix design rød 6cm på pinne 24stk i eske Ant.: 2

Kule 3 mix design gull 5cm på pinne 36stk i eske Ant.: 2

Glitterball p/s Ø6cm Lilla NETTO Ant.: 25

122038

122042

Glasskuler 4cm kobber matt/blank m/wire 36stk Ant.: 1

Trehjerte på pinne 7cm+14,50 sølv m/ glitter Ant.: 24

Trehjerte på pinne 7cm+14,50 rød m/ glitter Ant.: 24

150742

Kule 3 mix design sølv 4cm på pinne 48stk i eske Ant.: 2

Kule 3 mix design grå 4cm på pinne 48stk i eske Ant.: 2

Glasskuler 5cm kobber blank/matt m/ lang wire 30stk Ant.: 1

161634

161633

150745

10081

Glitterball p/s Ø5cm Lilla NETTO Ant.: 25

150741

Kule 3 mix design sølv 5cm på pinne 36stk i eske Ant.: 2

150744

Kule 3 mix design grå 5cm på pinne 36stk i eske Ant.: 2

150740

Kule 3 mix design sølv 6cm på pinne 24stk i eske Ant.: 2

150743

Kule 3 mix design grå 6cm på pinne 24stk i eske Ant.: 2


HØST/VINTER ‘17–18

101638

101640

101642

100440

110236

110238

103236

103238

124336

110240

110242

103240

103242

124338

161189

161190

161447

161452

Glasskuler 4cm hvit blank m/wire 36stk Ant.: 1

100436

Glasskuler 3cm sølv blank/matt m/wire 72stk Ant.: 1

100438

Glasskuler 4cm sølv blank/matt m/wire 36stk Ant.: 1

113436

Glasskuler 3cm lys grønn matt/blank m/ wire 72stk Ant.: 1

GOD JUL i tre 5x3cm antikkhvit på pinne Ant.: 24

Glasskuler 5cm gull matt/blank m/lang wire 30stk Ant.: 1

GOD JUL i tre 5x3cm rød på pinne Ant.: 24

Glasskuler 4cm rød matt/blank m/lang wire 30stk Ant.: 1

161446

GOD JUL i tre 10cm hvit på pinne Ant.: 12

Glasskuler 4cm rød matt/blank m/wire 36stk Ant.: 1

Glasskuler 5cm rød matt/blank m/lang wire 30stk Ant.: 1

GOD JUL i tre 10cm rød på pinneAnt.: 12

Glasskuler 4cm lys grønn matt/blank m/wire 36stk Ant.: 1

Glasskuler 3cm lys rosa matt/blank m/ wire 72stk Ant.: 1

Glasskuler 4cm lys rosa matt/blank m/ wire 36stk Ant.: 1

JULEKLEM i tre 6,5cm hvit på pinne Ant.: 24

Edelweiss 227

DEKORURNER

113468

KRUKKER

Glasskuler 5cm sølv blank/matt m/lang wire 30stk Ant.: 1

KURV/SINK/UNDERLAG

Glasskuler 3cm rød matt/blank m/wire 72stk Ant.: 1

100442

BINDERI NATUR/STICKS/GRAVPYNT

Glasskuler 4cm gull matt/blank m/lang wire 30stk Ant.: 1

Glasskuler 4cm gull matt/blank m/wire 36stk Ant.: 1

Glasskuler 4cm sølv blank/matt m/lang wire 30stk Ant.: 1

LYS

Glasskuler 3cm gull matt/blank m/wire 72stk Ant.: 1

Glasskuler 5cm hvit blank m/lang wire 30stk Ant.: 1

BORDPYNT

Glasskuler 4cm hvit blank m/lang wire 30stk Ant.: 1

GLASSVASER/POTTER

LYSESTAKER/LYKTER

Glasskuler 3cm hvit blank m/wire 72stk Ant.: 1

INTERIØR OG JULEPYNT

101636


TEMA

binderi – sticks

151683

151684

151685

151686

151687

151688

151691

151692

151689

151690

Snøkrystall 9cm sort m/glitter til heng Ant.: 24

Snøkrystall 7cm sort m/glitter på pinne Ant.: 24

Snøkrystall 9cm hvit m/glitter til heng Ant.: 24

Snøkrystall 7cm hvit m/glitter på pinne Ant.: 24

Snøkrystall 9cm sølv m/glitter til heng Ant.: 24

Snøkrystall 7cm sølv m/glitter på pinne Ant.: 24

Snøkrystall 7cm rød m/glitter på pinne Ant.: 24

Snøkrystall 9cm gull m/glitter til heng Ant.: 24

Snøkrystall 7cm gull m/glitter på pinne Ant.: 24

151695

151696

151697

151698

151694

151699

151700

151701

151702

151693

Stjernedryss 6x4cm hvit m/glitter på pinne Ant.: 24

Hjertedryss 6x4cm hvit m/glitter på pinne Ant.: 24

Stjernedryss 6x4cm sølv m/glitter på pinne Ant.: 24

Hjertedryss 6x4cm sølv m/glitter på pinne Ant.: 24

151707

Stjernedryss 6x4cm gull m/glitter på pinne Ant.: 24

Hjertedryss 6x4cm gull m/glitter på pinne Ant.: 24

Stjernedryss 6x4cm sort m/glitter på pinne Ant.: 24

Hjertedryss 6x4cm rød m/glitter på pinne Ant.: 24

151705

Godt Nytt År sort m/glitter 2x8cm på pinne Ant.: 24

Godt Nytt År hvit m/glitter 2x8cm på pinne Ant.: 24

151703

God Helg hvit 10x2.1x20cm på pinne Ant.: 24

228

Snøkrystall 9cm rød m/glitter til heng Ant.: 24

151704

God Bedring hvit 10x2.3x20cm på pinne Ant.: 24

151706

Hjerte 5cm rød m/ glitter på pinne Ant.: 24

Hjerte 7cm rød m/ glitter på pinne Ant.: 24

Godt Nytt År sølv m/glitter 2x8cm på pinne Ant.: 24


HØST/VINTER ‘17–18

161620

161621

161622

161628

161629

161573

161574

161575

161576

161448

161449

161386

161450

161389

161388

161451

161624

161625

161752

GOD JUL m/stjerne på pinne 8-10+20cm hvit m/gliter Ant.: 24

GOD JUL m/stjerne på pinne 8-10+20cm gull m/glitter Ant.: 24

GOD JUL m/stjerne på pinne 8-10+20cm sølv m/glitter Ant.: 24

GOD JUL på pinne 5x3+14,50 sølv m/ glitter Ant.: 24

161623

KJÆRE VENN i tre 10cm hvit på pinne Ant.: 12

SAKNAD på pinne 8-10+20cm hvit Ant.: 24

161626

SAVNER DEG på pinne 8-10+20cm hvit Ant.: 24

161627

Nyt Dagen i tre 5cm hvit på pinne Ant.: 24

SAVNER DERE på pinne 8-10+20cm hvit Ant.: 24

GRATTIS på pinne 8-10+20cm hvit Ant.: 24

Nyt dagen 10cm på pinne Ant.: 24

161630

KRAM på pinne 5x3+14,50 hvit Ant.: 24

DEKORURNER KRUKKER

GRATULERER i tre 10cm hvit på pinne Ant.: 12

Gratulerer i tre 5cm hvit på pinne Ant.: 24

SAKNAR ER på pinne 8-10+20cm hvit Ant.: 24

ELSKER DEG i tre hvit på pinne Ant.: 24

KURV/SINK/UNDERLAG

KLEM i tre hvit på pinne Ant.: 24

BINDERI NATUR/STICKS/GRAVPYNT

Til Lykke i tre 5cm hvit på pinne Ant.: 24

VELKOMMEN i tre 15cm hvit på pinne Ant.: 12

LYKKE i tre hvit på pinne Ant.: 24

LYS

VELKOMMEN i tre 10cm hvit på pinne Ant.: 12

GLAD I DEG i tre hvit på pinne Ant.: 24

Edelweiss 229

BORDPYNT

GOD JUL på pinne 5x3+14,50 gull m/ glitter Ant.: 24

GLASSVASER/POTTER

LYSESTAKER/LYKTER

JULEKLEM i tre 10cm hvit på pinne Ant.: 12

INTERIØR OG JULEPYNT

161453


TEMA

binderi – sticks

161797

161798

161799

161800

160811

160854

161021

161059

210126

210127

Kârlek 10cm hvit på pinne Ant.: 24

Diamanter 24pk.på kule 1cm sølv Ant.: 12

Diamantnål 1-6mm 100stk Ant.: 1

Congratz 10cm hvit på pinne Ant.: 24

Diamantnål 24stk hjerte sølv 2,5x7cm Ant.: 6

Diamantnål 2-8mm 72stk Ant.: 1

6204-003

Summer feeling 15cm hvit på pinne Ant.: 12

Diamantnål krone 1,2x1,4cm sølv 12stk Ant.: 6

210130

Perlenål rosa 80stk 8mm-5,5cm Ant.: 10

6204-004

Bukettholder fluffy 15cm brun Ant.: 12

Bukettholder fluffy 20cm brun Ant.: 16

70743

Bukettholder bleket 20cm Nettopris Ant.: 24

230

Enjoy life 15cm hvit på pinne Ant.: 12

Dekonål 24stk hjerte 2,3cm hvit bokser Ant.: 6

210132

Perlenål hvit 40stk 10mm-6,5cm Ant.: 10

6205-002

Bukettholder fluffy blek15cm Ant.: 12

70744

Bukettholder bleket 25cm Nettopris Ant.: 16

6205-003

161801

Du är en stjärna 15cm hvit på pinne Ant.: 12

210134

Perlenål rosa 40stk 10mm-6,5cm Ant.: 10

210133

Perlenål krem 40stk 10mm-6,5cm Ant.: 10

Bukettholder fluffy blek 20cm Ant.: 16


211-511

Sisalhjerte lys og mørk lilla 7,5cm 10stk Ant.: 20

211-519

211-520

Sisalhjerte lilla 5cm Ant.: 24

Sisalhjerte lilla 7,5cm Ant.: 20

LYSESTAKER/LYKTER

Sisalhjerte lys og mørk lilla 5cm Ant.: 24

INTERIØR OG JULEPYNT

211-510

HØST/VINTER ‘17–18

binderi - sisalhjerter

Sisalhjerte brun/sand 7,5cm Ant.: 20

GLASSVASER/POTTER

Sisalhjerte blå/blågrå 7,5cm Ant.: 20

123274

Sisalhjerte lys grønn/lys turkis 5cm Ant.: 24

DEKORURNER

123276

123278

123277

Sisalhjerte lys grønn/lys turkis 7,5cm Ant.: 20

1310-007

Sisalhjerte rødt 7,5cm 10stk SE:20 Ant.: 20

Sisalhjerte rødt 5cm 12 stk SE:24 Ant.: 24

1310-000

211-523

Sisalhjerte babyrosa 5cm SE:24 Ant.: 12

211-525

211-524

Sisalhjerte babyrosa 7,5cm SE:20 Ant.: 20

Sisalhjerte krem 5cm Ant.: 24

211-526

1310-001

211-527

1310-002

211-528

Sisalhjerte krem 7,5cm 10stk Ant.: 20

Sisalhjerte krem 10cm 6stk Ant.: 12

Sisalhjerte babyrosa 10cm SE:12 Ant.: 12

Sisalhjerte babyblå 5cm Ant.: 12 Sisalhjerte babyblå 7,5cm Ant.: 20

LYS

1310-006

KRUKKER

Sisalhjerte brun/sand 5cm Ant.: 24

Sisalhjerte blå/blågrå 5cm Ant.: 24

KURV/SINK/UNDERLAG

123273

123275

BINDERI NATUR/STICKS/GRAVPYNT

Sisalhjerte tåkelilla/rosa mix 7,5cm Ant.: 20

Sisalhjerte babyblå 10cm Ant.: 12

Edelweiss 231

BORDPYNT

211-541


TEMA

binderi - bånd

150947

150955

150949

150951

150953

150946

150954

150948

150950

150952

Bånd 6mm sølv m/ sølvkant 50m Ant.: 1

Bånd 6mm gull m/ gullkant 50m Ant.: 1

150956

Bånd 25mm grått m/rød Merry X-mas 20m Ant.: 1

150957

Bånd 25mm rødt m/rød Merry X-mas 20m Ant.: 1

4011-731

4011-722

4011-723

Bånd 22mm rødt m/tråd 25m Ant.: 1

Bånd 10mm sølv m/ sølvkant 25m Ant.: 1

Glitterbånd 10mm gull 20m Ant.: 1

4011-732

Bånd krinklet 25mm lilla m/t 20m Ant.: 1

232

Glitterbånd 10mm sølv 20m Ant.: 1

Bånd 10mm gull m/ gullkant 25m Ant.: 1

150958

Bånd 38mm rødt m/tråd 25m Ant.: 1

Bånd 25mm gull m/ gullkant 25m Ant.: 1

4011-719

Bånd 25mm beige m/rød Merry X-mas 20m Ant.: 1

Bånd krinklet 38mm lilla m/t 20m Ant.: 1

Bånd 25mm sølv m/ sølvkant 25m Ant.: 1

4011-720

Bånd 15mm krem m/rødt GOD JUL 50m Nettopris Ant.: 1

4011-666

Fløyelsbånd 3mm røde 45m !! Ant.: 1

4011-619

Bånd sølv stripet 15mm 20m Ant.: 1

Bånd 15mm krem m/brun GOD JUL 50m Nettopris Ant.: 1

4011-667

Bånd 40mm sølv m/ sølvkant 25m Ant.: 1

Bånd 40mm gull m/ gullkant 25m Ant.: 1

4011-721

Bånd 15mm grått m/hvitt GOD JUL 50m Netto Ant.: 1

4011-668

Fløyelsbånd 9mm røde 10m Ant.: 1

Fløyelsbånd 20mm røde 10m Ant.: 1

4011-620

Bånd gull stripet 15mm 20m Ant.: 1


Vikletråd gull 100g på pinne Vikletråd kobber 100g på pinne, 0,50mm. Vikletråd sølv på pinne 50m Vikletråd på trepinne grønn SE:10 Vikletråd på trepinne sort SE:10 Vikletråd sort lakkert. 100gr Vikletråd oliven 100g. Vikletråd erika 100g på pinne, 0,50mm Vikletråd blodrød 100g. Vikletråd aubergine 100g på pinne Vikletråd brun 100g.

2111-001 1379000 2203-021 535001 2965 66054 2202-000 2203-000 625048 6086 676548 61090 143546 200247

Romernåler 17x40 1 kilo Gummistrikk nr. 16 500gr. Polybast grønn 400m SE: 10stk Floralife Frech 1000 poser snittnæring Kniv m/avbrekksblad 100stk i eske SE: 1 Blomster tang orange m/sort hylse SE: 6 Oasis fix 5m Pinholder a 100 stk Limtube kald 50 ml. oasis SE:10 Lim til hotmelt pistol 1kg Aluminiumtråd 2mm stålfarget 1 kg Spiral Oppheng jetsnabb. Oasis blokk våt grønn 35stk 23x11x8cm SE:1eske Økonomikart Oasis tørr brun BioSec Blokk 20stk.

72101 Rosepropper/vannbeholder liten klar 7,5x1,2cm 7ml 100 stk 72107 Rosepropper/vannbeholder medium klar 10x1,5cm 16ml 100 stk 72127 Orkidepropper/vannbeholder grønn kort 15cm 4,9ml 100 72128 Orkidepropper/vannbeholder grønn lang 30cm 4,8ml 100 12020 Stilkposer LD-kvalitet 23x25+3cm 2000stk 372 Tape klar (se:12) 10700 Cellofan 70cm 1000meter 20my 6000118 Blomsterpapir 75x100cm 60gr brun kraft sort 20kg

30019 30072 300026 300040 30011 30014 30015 30016 30243 23098

Silkepapir 50x75 rød ca.480ark pr.ris Silkepapir 50x75 burgunder ca.480ark pr.ris Silkepapir 50x75 grå ca.480ark pr.ris Silkepapir 50x75 plomme 480 ark pr. ris Silkepapir 50x75 mørk lilla ca.480ark pr.ris Silkepapir 50x75 sort ca.480ark pr.ris Silkepapir 50x75 hvitt ca.480ark pr.ris Silkepapir 50x75 oliven 480 ark pr. ris Silkepapir 50x75 brun ca.480ark pr.ris Ubleket silkepapir 50x75cm 17gr 20kg

320650 1380 3524 3525 715

Isolasjonspose brun 32x17x66cm 100pk Isolasjonspose stor hvit 60x18x81cm 50pk Gaartnerpose gråpapir 35x17x24cm 250stk Bærepose gråpapir 26x15,5x34cm 200stk Shopper plastbærepose hvit 19my HD30x20x60cm 30liter 1000stk

4909-590 4909-591 4913-554 4913-557 4913-552 4913-556 4909-700 4913-551 4909-701 4913-553 4913-555 4909-592 4909-593 4909-594 4909-595 4914-500 4909-589

Hampegarn grårosa 3,5mm 470m 1 kilo Hampegarn dyprød 3,5mm 470m 1 kilo Hampegarn orange 3,5mm 470m 1 kilo Hampegarn cerise 3,5mm 470m 1 kilo Hampegarn lilla 3,5mm 470m 1 kilo Hampegarn krem 3,5mm 470m 1 kilo Hampegarn guloker 3,5mm 470m 1 kilo Hampegarn lys brun 3,5mm 470m 1 kilo Hampegarn brun 3,5mm 470m 1 kilo Hampegarn blå 3,5mm 470m 1 kilo Hampegarn lime 3,5mm 470m 1 kilo Hampegarn oliven 3,5mm 470m 1 kilo Hampegarn mørk grønn 3,5mm 470m 1 kilo Hampegarn marineblå 3,5mm 470m 1 kilo Hampegarn sort 3,5mm 470m 1 kilo Hampegarn grått 3,5mm 450m 1 kilo Hampegarn natur 3,5mm 470m 1 kilo

HØST/VINTER ‘17–18

403648 403748 403848 403948 404048 404748 37041 37077 37093 37101 37102

Pakkebånd metal 10mm sølv 250m Pakkebånd metal 10mm gull 250m Pakkebånd metal 10mm rød 250m Pakke/polybånd 10mm brun 10mm 250m Pakke/polybånd 10mm kobber 10mm 250m Pakke/polybånd 10mm sort 250m Pakke/polybånd 10mm krem10mm 250m Pakke/polybånd 10mm m.grønn 250m Pakke/polybånd 10mm sølv 10mm 250m Pakke/polybånd 10mm oliven 250m Pakke/polybånd 10mm plomme 250m Pakke/polybånd 10mm lilla 250m Pakke/polybånd 10mm hvitt 250m Pakke/polybånd 10mm burgunder 250m Pakke/polybånd 10mm rødt 250m Pakke/polybånd 10mm grå 250m

INTERIØR OG JULEPYNT

Buljongtråd sølv GKB8 100 gr. i pose Buljongtråd gull GKB 8 100gr Buljongtråd sølv 200g snelle Myrtetråd gull 100 g snelle. Myrtetråd sølv 0,3mm 100g Myrtetråd brun 50g. Myrtetråd grønn 0,28 mm.100g

1105 1106 1110 10024 10110 10123 10125 10126 10137 10141 10147 10149 10153 10160 10170 10179

LYSESTAKER/LYKTER

61034 61026 77737 400448 400548 60824 9489

Mljøbånd 10mm mørk lilla 250m Miljøbånd 10mm rød 250m Miljøbånd 10mm sølv 250m Miljøbånd 10mm sort 250m Miljøbånd 10mm oliven250m Miljøbånd 10mm hvitt 250m Miljøbånd 10mm sjkoladebrun 250m

GLASSVASER/POTTER

Parafinhyssing 1,8mm 500gr 500m Bindetråd sort 19/35 1,1mm 2,5kg Bindetråd svart 18x35 1,2mm 2,5kg Bindetråd sort 19/25 1,1mm 2,5kg Bindetråd grønn 22/40 0,7mm 2,5kg Bindetråd grønn 20/40 0,9mm 2,5kg Bindetråd grønn 19/40 1,1mm 2,5kg Bindetråd grønn 21/40 0,8mm 2,5kg

9370 9300 9305 9323 9341 9353 9390

DEKORURNER

3007 413848 413948 413448 70400 90400 10350 80400

Pris

KRUKKER

Sisalhår natur hvit bleket 500 gr Stor pose

Varenummer Varebeskrivelse

KURV/SINK/UNDERLAG

1300-006

Pris

LYS

Varenummer Varebeskrivelse

BINDERI NATUR/STICKS/GRAVPYNT

binderi – vi har også:

Edelweiss 233

BORDPYNT

TEMA


Gravpynt Både små og store har behov for å ­uttrykke sin sorg. Utvalget av pynt til å sette ved graven har aldri vært større.

234 Edelweiss


Edelweiss 235


TEMA

gravpynt - norsk

142348

Engel polystone 13x11x20,5cm grå m/tekst Ant.: 12

142285

Engel på ball 16x14x28cm Ant.: 6

142327

Engel Savner deg grå polystone 14x5,5x13cm Netto Ant.: 12

150569

142350

90551

142353

Engel poly 18cm m/tekst Savner deg Ant.: 12

Engel polystone 10x8x15,5cm på kne på en stein Ant.: 12

236 Edelweiss

142291

Engel m/hjerte Tenker på deg 18x17x21cm Ord.129,- 25% Ant.: 12

142489

Gravengel 10x18cm grå m/ tekst på pinne Ant.: 12

Engel Savner deg grå polystone 18x7x17cm Ant.: 12

Engel polystone 7x5,5x10cm på kne grå Ant.: 24

Engel på pigg Savner Deg 13x4,5x19,5cm Ant.: 12

142347

Engel polystone 12,5x6,5x11cm grå m/tekst Netto Ant.: 24

142351

Engel polystone 18x18x13,5cm m/bok grå Ant.: 12

142358

142326

Engel polystone 18x12x22cm hjerte til gravlys Netto Ant.: 12

142352

Engel polystone 10x8x14,5cm på kne grå Ant.: 16

142365

Engel polystone 29,5x16x15cm grå liggende Ant.: 12


POTTER INTERIØR INTERIØR/SMÅPYNT GRAV UTEPOTTER POTTER INTERIØR INTERIØR/SMÅPYNT UTEPOTTER

GRAV Gravvaser grønne små 26cm Pakke m/ 5 stk SE 1 Gravvaser grønne store 32cm SE: 5 stk Gravlys 50 timer m/gulltopp SE:24 Nettopris Gravlys 100 timer m/gulltopp SE:24 Nettopris Gravlys GLASS 75 timer m/gulltopp SE:24 Nettopris Gravlys oljelys 55 timer til lykt SE:20 Nettopris Gravlys oljelys 110 timer til lykt SE:24 Nettopris

237

UTEPOTTER

395 396 9958 102221 102294 9940 9939

GRAV

vi har også:


TEMA

gravpynt - norsk

142284

Engel m/hjerte 18x15x23cm Ant.: 8

142491

142641

Stein m/4 fugler «Glad i dere» 23,5x15cm Ant.: 8

142521

150547

142354

142367

Hjerte poly 15x11,5cm grå m/tekst Savner dere Ant.: 24

Hjerte Savner deg grå poly 7x7x2,5cm Ant.: 24

238 Edelweiss

142642

Englevinger grav Ord.44,50 13x18cm grå m/tekst stick Ant.: 12

Hjerte poly 11cm Savner dere Ant.: 24

Hjerte Savner deg 12x12cm grå poly Nettopris Ant.: 24

Stein m/fugl «Savnet» 10x12cm Ant.: 18

142368

Hjerte Tenker på deg 17x17x5cm grå poly Netto Ant.: 24

142404

Hjerte poly 15x11,5cm grå m/tekst Glad i deg Ant.: 24

142355

Hjerte Savner dere grå poly 9,5x9,5x3cm Ant.: 24

142607

Stein m/tekst og 2 fugler 9,5x13,2x12,2cm grå Ant.: 12

142402

Hjerte poly 21,3x16,7x4,8cm grå m/tekst til gravlys Ant.: 24

142490

Gravpynt 2 hjerter 18x10cm grå m/tekst på pinne Ant.: 12

142405

Hjerte poly 11x8,6x3cm grå m/tekstAnt.: 24


Allehelgensdag

Denne kristne høytiden feires til martyrenes og helgenenes ære, og har tradisjoner i Skandinavia helt tilbake til middelalderen. Fra 1800-tallet har det blitt mer og mer vanlig å tenne lys på gravene ved denne høytiden, for å minnes alle de som har gått bort. Edelweiss 239


TEMA

gravpynt - norsk

150544

Hjerte poly 8,3cm Vår engel Ant.: 24

9939

Gravlys 110 timer oljelys til lykter Nettopris Ant.: 24

150546

Hjerte poly 8,3cm Savner deg Ant.: 24

9940

Gravlys oljelys 55 timer til lykt Nettopris Ant.: 20

9958

Gravlys 50 timer m/ gulltopp Nettopris Ant.: 24

161225

161226

161227

161411

161122

161224

Gravlykt 12,6x12,6x20cm på pinne svart Netto Ant.: 12

Gravlykt 16x33cm grå på pinne Netto Ant.: 12

240 Edelweiss

Gravlykt 12,6x12,6x20cm på pinne hvit Ant.: 12

Gravlykt 16x16x26cm på pinne grå Netto Ant.: 12

142181

Hjerte polystone 17x17x5cm Tenker på deg Netto Ant.: 24

102221

102294

Gravlys 100 timer m/gulltopp NETTO Ant.: 24

Gravlys glass 75 timer m/gulltopp Nettopris Ant.: 6

Gravlykt 16x16x26cm svart m/hjertehull Ord.69,50 15% Ant.: 12

Gravlykt 16x33cm kobberbrun på pinne Nettopris Ant.: 12

161228

Gravlykt 16x16x26cm hvit m/hjertehull Ord.69,50 15% Ant.: 12

142366

Gravvase 9x8x28,5cm grå Netto Ant.: 18


142376

142377

142378

142400

142401

142523

142643

142644

Engel på pigg Saknar dig 13x4,5x19,5cm Ord.39,50 30% Ant.: 12

Engel Saknar dig grå polystone 14x5,5x13cm Ant.: 12

Engel polystone 14,5x5,3x10cm grå För alltid i vår Ant.: 24

Engel grå poly m/hjerte SAKNAD 14x19cm SVENSK TEKST Ant.: 12

Stein m/fugl «Saknad» 10x12cm Ant.: 18

Stein m/tekst og 2 fugler 9,5x13,2x12,2cm grå SVENSK Ant.: 12

142373

Engel Tänker på dig 22x10,5x13cm grå poly Ant.: 12

142574

Hjerte Saknad 15x11,5cm grå Ant.: 24

142374

Engel polystone 18x12x22cm hjerte til gravlys Ant.: 16

150545

Hjerte poly 8,3cm Vår ängel SVENSK Ant.: 24

142371

Hjerte Saknar dig 12x12x6,5cm grå poly Ant.: 24

HØST/VINTER ‘17–18 BINDERI NATUR/STICKS/GRAVPYNT

Hjerte Âlskad och Saknad 21,3x16,7cm grå Ant.: 24

LYS

142573

Hjerte Saknar Er 15x11,5cm grå Ant.: 24

142375

Hjerte polystone 17x17x5cm Tänker på dig Svensk Netto Ant.: 24

Edelweiss 241

BORDPYNT

142575

KURV/SINK/UNDERLAG

KRUKKER

Engel polystone 12,5x6,5x11cm grå Tänker på dig Netto Ant.: 24

DEKORURNER

GLASSVASER/POTTER

Englepotte Älskad och saknad 17x13cm Ord.59,50 30% Ant.: 18

LYSESTAKER/LYKTER

INTERIØR OG JULEPYNT

gravpynt - svensk


Lys

Det er ingen tvil om at levende lys s­ kaper stemning. I vår ­ presenterte vi vår egen lyskolleksjon, ­økologiske lys og ­dekorlys. I høst ­utvider vi med flere nye ­farger, og lanserer helt nye lakklys.

242 Edelweiss


Edelweiss 243


TEMA

lys fra Edelweiss

Økologiske lys!

Våre økologiske lys er laget av 100% fornybar stearin. Dette gjør l­ysene miljøvennlige og er d ­ erfor S ­ vanemerket. Lysene avgir m ­ indre CO2 og er parfymefrie. Vi har k­ ronelys og tre forskjellige ­størrelser kubbelys. I høst øker vi kolleksjonen med seks nye farger.

Lakklys

Dekorlys fra Edelweiss

Vi har laget en egen dekorlys-kolleksjon som er tilpasset de vakre serviettene i Elegance-serien fra Ambiente. Vi kan tilby et bredt utvalg av størrelser, i farger som garantert vil ­matche serviettene. Kronelysene og kubbelysene finnes i hele 28 forskjellige farger, mens du får lyktelysene i åtte forskjellige farger.

LYSINFORMASJON Levende lys skaper god stemning og er dekorativt. Men det kan også være farlig dersom man er uforsiktig. Her er noen enkle råd som sikrer sikker ­brenning av lys, ­samtidig som lyset brenner pent. ■■ Plasser alltid lyset på et rett, e ­ gnet underlag (lysplate, stake etc). ■■ Ta alltid av plastemballasje ■■ Plasser aldri et lys på TV eller på andre elektriske apparater. ■■ Lys bør stå med en minimums­avstand på 7–9 cm. ■■ Unngå trekk. ■■ Unngå direkte sollys. ■■ Rens lysets brennekar for støv før det tennes, dette forhindrer soting.

244 Edelweiss

En nyhet i høst er vår nye serie med lakklys, som gir et spennende innslag i interiøret – og er spesielt flott til jul. Lakklysene finnes som parlys, samt i tre forskjellige kubbelysstørrelser. Du får dem i fem forskjellige farger, tilpasset høstens og julens trender. Parlysene kommer i tillegg i gull og sølv.

■■ Ved for stor flamme eller om lyset soter – klipp veken. ■■ Veken bør være ca 12 mm. Dannes det en «klump» ytterst på veken, bør denne klippes av. ■■ Ved for liten flamme, slukk lyset og tøm ut den flytende stearinen. ■■ Et kubbelys brenner best dersom det brenner 4–5 timer – gjerne lenger – hver gang det er tent. ■■ Ikke flytt eller rør brennende lys. ■■ Det anbefales å slukke lyset når det gjenstår 1–1,5 cm av høyden. ■■ Lys slukkes best ved å dyppe v­ eken – og også flammen – ned i den flytende stearinen. ■■ Brennende lys må aldri forlates!


Edelweiss 245

HØST/VINTER ‘17–18 BORDPYNT

LYS

BINDERI NATUR/STICKS/GRAVPYNT

KURV/SINK/UNDERLAG

KRUKKER

DEKORURNER

GLASSVASER/POTTER

LYSESTAKER/LYKTER

Økologiske lys er både miljøog allergivennlig!

INTERIØR OG JULEPYNT

STØRRELSER PÅ VÅRE LYS Kronelys størrelse: 2,2x28 cm Kubbelys størrelser: 7x10 cm, 7x15 cm og 7x20 cm. Lyktelys størrelser: 9,7x9 cm, 9,7x14 cm og ,7x19 cm. Lakk- parlys størrelser: 2,2x33 cm og 2,2x40 cm Lakk- kubbelys størrelser: 7x12 cm, 7x15 cm og 7x18 cm.


TEMA

lys - økologiske, 100% fornybar stearin

Kronelys 2,2x28 cm Brennetid: 9t Ant.: 48stk

Kubbelys 7x20 cm Brennetid: 60t Ant.: 12stk

68710111

68715111

68720111

68222210

68710210

68715210

68720210

68222178

68710178

68715178

68720178

68222174

68710174

68715174

68720174

68222367

68710367

68715367

68720367

68222825

68710825

68715825

68720825

Grønn

Grønn

68222717

68710717

68715717

68720717

68222511

68710511

68715511

68720511

68222462

68710462

68715462

68720462

68222741

68710741

68715741

68720741

68222691

68710691

68715691

68720691

68222880

68710880

68715880

68720880

68222126

68710126

68715126

68720126

68222169

68710169

68715169

68720169

68222433

68710433

68715433

68720433

Offwhite

Lin

Lysgrå

Gammelrosa

Grønn

Jeansblå

Støvlilla

Orange

Petrol

Brown

NYHETER

Kubbelys 7x15 cm Brennetid: 50t Ant.: 12stk

68222111 Hvit

Dark Green

Dark Gray

Black

Bordeaux

246 Edelweiss

Kubbelys 7x10 cm Brennetid: 37t Ant.: 12stk

Hvit

Offwhite

Lin

Lysgrå

Gammelrosa

Grønn

Jeansblå

Støvlilla

Orange

Petrol

Brown

Dark Green

Dark Gray

Black

Bordeaux

Hvit

Offwhite

Lin

Lysgrå

Gammelrosa

Jeansblå

Støvlilla

Orange

Petrol

Brown

Dark Green

Dark Gray

Black

Bordeaux

Hvit

Offwhite

Lin

Lysgrå

Gammelrosa

Jeansblå

Støvlilla

Orange

Petrol

Brown

Dark Green

Dark Gray

Black

Bordeaux


69094926

69144926

69194926

69095509

69145509

69195509

69095516

69145516

69195516

69090751

69140751

69190751

69090192

69140192

69190192

69090422

69140422

69190422

Dark Gray

Bordeaux

Jeansblue

Dark Gray

Bordeaux

Gray

Jeansblue

Dark Gray

Bordeaux

KRUKKER

Jeansblue

Gray

Taupe

KURV/SINK/UNDERLAG

Gray

Taupe

Cream

BINDERI NATUR/STICKS/GRAVPYNT

Taupe

Cream

LYS

Cream

White

INTERIØR OG JULEPYNT

69194925

White

LYSESTAKER/LYKTER

69144925

GLASSVASER/POTTER

Lyktelys 9,7x19 cm Brennetid: 93t Ant.: 6stk

69094925 White

NYHET

Lyktelys 9,7x14 cm Brennetid: 70t Ant.: 6stk

DEKORURNER

Lyktelys 9,7x9 cm Brennetid: 48t Ant.: 6stk

HØST/VINTER ‘17–18

lys - lyktelys

Edelweiss 247

BORDPYNT

TEMA


TEMA

lys - dekorlys fra Edelweiss passer til

Kronelys 2,2x28 cm Brennetid: 10t Ant.: 48stk

Kubbelys 7x15 cm Brennetid: 64t Ant.: 12stk

Kubbelys 7x20 cm Brennetid: 92t Ant.: 12stk

62284925

67104925

67154925

67204925

62284926

67104926

67154926

67204926

62285509

67105509

67155509

67205509

62285516

67105516

67155516

67205516

62284930

67104930

67154930

67204930

62280192

67100192

67150192

67200192

62284928

67104928

67154928

67204928

62287033

67107033

67157033

67207033

62287034

67107034

67157034

67207034

White

Cream

Taupe

Gray

Black

Dark Gray

Rose

Magenta

Pale Rose

White

Cream

Taupe

Gray

Black

Dark Gray

Rose

Magenta

Pale Rose

White

Cream

Taupe

Gray

Black

Dark Gray

Rose

Magenta

Pale Rose

White

Cream

Taupe

Gray

Black

Dark Gray

Rose

Magenta

Pale Rose

62284929

67104929

67154929

67204929

62287905

67107905

67157905

67207905

62285506

67105506

67155506

67205506

62280751

67100751

67150751

67200751

62287908

67107908

67157908

67207908

Lavender

Pale Lilac

Light Purple

Jeansblue

Violet

248 Edelweiss

Kubbelys 7x10 cm Brennetid: 40t Ant.: 12stk

Lavender

Pale Lilac

Light Purple

Jeansblue

Violet

Lavender

Pale Lilac

Light Purple

Jeansblue

Violet

Lavender

Pale Lilac

Light Purple

Jeansblue

Violet


67204932

62287907

67107907

67157907

67207907

62284939

67104939

67154939

67204939

62284938

67104938

67154938

67204938

62285508

67105508

67155508

67205508

62287032

67107032

67157032

67207032

62285504

67105504

67155504

67205504

62287906

67107906

67157906

67207906

62285500

67105500

67155500

67205500

62285518

67105518

67155518

67205518

62285502

67105502

67155502

67205502

62285515

67105515

67155515

67205515

62285519

67105519

67155519

67205519

62284937

67104937

67154937

67204937

Silver

Light Blue

Aqua

Light Petrol

Petrol

Navy

Yellow

Orange

Red

Bordeaux

Gold

Dark Green

Silver

Light Blue

Aqua

Light Petrol

Petrol

Navy

Yellow

Orange

Red

Bordeaux

Gold

Pale Green

Dark Green

Silver

Light Blue

Aqua

Light Petrol

Petrol

Navy

Yellow

Orange

Red

Bordeaux

Gold

Pale Green

Dark Green

Silver

Light Blue

Aqua

Light Petrol

Petrol

Navy

Yellow

Orange

Red

Bordeaux

Gold

LYS

Dark Green

Pale Green

Green

Edelweiss 249

BORDPYNT

Pale Green

Green

INTERIØR OG JULEPYNT

67154932

Green

LYSESTAKER/LYKTER

67104932

Green

GLASSVASER/POTTER

62284932

DEKORURNER

Kubbelys 7x20 cm Brennetid: 92t Ant.: 12stk

KRUKKER

Kubbelys 7x15 cm Brennetid: 64t Ant.: 12stk

KURV/SINK/UNDERLAG

Kubbelys 7x10 cm Brennetid: 40t Ant.: 12stk

BINDERI NATUR/STICKS/GRAVPYNT

Kronelys 2,2x28 cm Brennetid: 10t Ant.: 48stk

HØST/VINTER ‘17–18

Elegance servietter fra Ambiente


TEMA

lys - lakklys

Parlys, 4 i eske 2,2x33 cm Brennetid: xt Ant.: 12stk 66330111

66400111

66330422

66400422

66330549

66400549

66330167

66400167

66330169

66400169

66330938

66400938

66330937

66400937

White

Bordeaux

Purple

Dark Gray

Black

NYHETER

Silver

Gold

Kubbelys 7x12 cm Brennetid: xt Ant.: 12stk

White

Bordeaux

Purple

Levende lys skaper stemning og gjør ethvert øyeblikk til en begivenhet!

Dark Gray

Black

Silver

Gold

Kubbelys 7x15 cm Brennetid: xt Ant.: 12stk

161221

Adventstall 1,2,3,4 sølv m/diamanter 4,4cm m/lim SE:24 Nett Ant.: 24

Kubbelys 7x18 cm Brennetid: xt Ant.: 12stk

66712111

66715111

66718111

66712422

66715422

66718422

66712549

66715549

66718549

66712167

66715167

66718167

66712169

66715169

66718169

White

Bordeaux

Purple

Dark Gray

Black

250 Edelweiss

Parlys, 4 i eske 2,2x40 cm Brennetid: xt Ant.: 12stk

White

Bordeaux

Purple

Dark Gray

Black

White

Bordeaux

Purple

Dark Gray

Black


Edelweiss 251

BORDPYNT

LYS

BINDERI NATUR/STICKS/GRAVPYNT

KURV/SINK/UNDERLAG

KRUKKER

DEKORURNER

GLASSVASER/POTTER

LYSESTAKER/LYKTER

INTERIØR OG JULEPYNT

HØST/VINTER ‘17–18

et! rd o tb s e f å p t t lo f ra t s Lakklys er ek set ly t d n u r n te s la p e n r je Husk bare å f før de tenne s…


Bordpynt til barnedåp Dekk et vakkert festbord, ­enten til barne­dåp eller navnefest. Her er alt man trenger for å lage en g ­ ledens dag.

252 Edelweiss


Plantesko til dekorasjoner! Edelweiss 253


TEMA

bordpynt - barnedåp/navnefest

142647

Babysko m/lisser 6,3x10,2cm lys rosa Ant.: 18

142648

Babysko m/lisser 6,3x10,2cm lys blå Ant.: 18

142649

Babysko m/blomster 6,4x5cm lys rosa par Ant.: 12

142650

Babysko m/blomster 6,4x5cm lys blå par Ant.: 12

Søte små heng!

142651

Babysko m/krone 3x6,5cm lys rosa Ant.: 12

142655

Babysko m/hjertehull 4,2x2,4cm lys rosa Ant.: 24

142645

Bamse m/rosa hjerte 5,5cm poly Ant.: 24

254 Edelweiss

142652

Babysko m/krone 3x6,5cm lys blå Ant.: 12

142656

Babysko m/hjertehull 4,2x2,4cm lys blå Ant.: 24

142646

Bamse m/blått hjerte 5,5cm poly Ant.: 24

142653

Bamse til heng 3,5x6,5cm lys rosa Ant.: 24

142657

Elefant m/hjerte 4,3x4,5cm lys rosa Ant.: 24

142587

Baby liggende 7,1x3,7x4,3cm rosa Nedsatt 20% Ant.: 24

142654

Bamse til heng 3,5x6,5cm lys blå Ant.: 24

142658

Elefant m/hjerte 4,3x4,5cm lys blå Ant.: 24

142588

Baby liggende 7,1x3,7x4,3cm blå Nedsatt 20% Ant.: 24


LYS

BINDERI NATUR/STICKS/GRAVPYNT

KURV/SINK/UNDERLAG

KRUKKER

DEKORURNER

GLASSVASER/POTTER

LYSESTAKER/LYKTER

Elefantbabyer INTERIØR OG JULEPYNT

Bring naturen inn ved å legge en gren fra blomsterpynten på servietten, og knyt med et vakkert bånd.

Edelweiss 255

BORDPYNT

HØST/VINTER ‘17–18

Dekorativt


TEMA

bordpynt - barnedåp/navnefest

142190

Babysko lysblå mini m/ blomster 4x2cm par Ant.: 24

142196

Babybamse lysblå 5,3x6cm Ant.: 16

142206

Baby liggende lysblå 8,2x5,4cm Ant.: 24

142525

Baby sittende lys blå 6x10cm m/bamse Ant.: 12

256 Edelweiss

142191

Babysko rosa mini m/ blomster 4x2cm par Ant.: 24

142197

Babybamse rosa 5,3x6cm Ant.: 16

142207

Baby liggende rosa 8,2x5,4cm Ant.: 24

142526

Baby sittende lys rosa 6x10cm m/bamse Ant.: 12

142194

Baby lysblå bordkortholder 5,5x10,5cm Ant.: 16

142198

Babystick m/ballong lysblå 4x5,4cm Ant.: 24

142214

Babystick lysblå sittende Ant.: 24

142528

Baby sittende lys blå 7cm m/smukk Nedsatt 20% Ant.: 24

Bordkortholder

142195

Baby rosa bordkortholder 5,5x10,5cm Ant.: 16

142199

Babystick m/ballong rosa 4x5,4cm Ant.: 24

142215

Babystick rosa sittende Ant.: 24

142529

Baby sittende lys rosa 7cm m/smukk Nedsatt 20% Ant.: 24


HØST/VINTER ‘17–18 INTERIØR OG JULEPYNT

142527

142209

Baby m/bamse 6cm mix lys rosa/blå på pinne Ant.: 24

Babypotte m/rosa baby 15,3x9,6cm Ant.: 12

142182

142183

142311

142315

142316

142590

Baby liggende m/bamse blå 9x5x6cm Ant.: 12

Babysko rosa m/silkelisser 14,2x7,5x8cm Ant.: 24

Baby sittende gutt/pike ass, 5,8x4,8x7,8cm rosa/blå Ant.: 24

142384

Krone Ø6,3x4cm lys rosa porselen Nedsatt 20% Ant.: 12

142385

Krone Ø6,3x4cm lys blå porselen Nedsatt 20% Ant.: 12

LYS

T-lysholdere

BINDERI NATUR/STICKS/GRAVPYNT

Babypotte krone blå 11x10x9cm Ant.: 12

142589

Baby liggende gutt/pike ass, 8,8x5,2x6cm rosa/blå Ant.: 24

Edelweiss 257

BORDPYNT

Babypotte krone rosa 11x10x9cm Ant.: 12

KURV/SINK/UNDERLAG

KRUKKER

Babysko lysblå m/silkelisser 14,2x7,5x8cm Ant.: 24

DEKORURNER

GLASSVASER/POTTER

Babypotte m/lysblå baby 15,3x9,6cm Ant.: 12

LYSESTAKER/LYKTER

142208


TEMA

bordpynt - barnedåp/navnefest Til jente og gut t! 123388

123389

Babypotte krone sølv 8x5x8,5cm Ant.: 12

124207

Babysko 15x8,5x8cm sølv m/lisser rosa og blå Ant.: 12

124211

Minivase mix rosa/blå 6x10 Ant.: 24

Lysestake mix rosa/blå 6x8 Ant.: 36

124212

Lysestake hjerte mix rosa/blå 4x4x3 Ant.: 48

Små blomsterpot ter

124370

Minipotte rett 7x7cm lys rosa Ant.: 24

210357

Minivase glass 4,5x9cm lys rosa Ant.: 24

258 Edelweiss

124368

Minipotte 8x8cm lys blå Ant.: 24

210356

Minivase glass 4,5x9cm lys blå Ant.: 24

124369

Minipotte rett 7x7cm lys blå Ant.: 24

210355

Minivase glass 6,5x13cm lys rosa Ant.: 24

124367

Minipotte 8x8cm lys rosa Ant.: 24

210354

Minivase glass 6,5x13cm lys blå Ant.: 24


HØST/VINTER ‘17–18 INTERIØR OG JULEPYNT BINDERI NATUR/STICKS/GRAVPYNT

KURV/SINK/UNDERLAG

KRUKKER

DEKORURNER

GLASSVASER/POTTER

De mange produktene fra Edelweiss gir kreativiteten et stort register å spille på, enten man vil ha et tradisjonelt uttrykk eller et mer lekent preg over pynten. Med håndslipte glass som fungerer som både vaser og lykter kan man skape et gjennomført uttrykk, uansett anledning. Blomster hører med, i små potter eller store vaser.

LYSESTAKER/LYKTER

Festbord

Fargevalg

259

BORDPYNT

LYS

Tenk tradisjonelt med blått eller rosa – ­eller bruk andre farger i festpynten. Alt er lov! Bland gjerne inn sølv, som passer til alt.


TEMA

bordpynt - barnedåp/navnefest

Nyheter!

142188

150553

142189

Babysko lysblå m/blomster 5,8x2,2cm par Ant.: 12

Babysko rosa m/blomster 5,8x2,2cm par Ant.: 12

150554

Bamse m/hjertehull 7,2cm lys rosa porselen Ant.: 12

Bamse m/hjertehull 7,2cm lys blå porselen Ant.: 12

Søte bamser

151391

151392

Bamse m/hjerte 5,5cm lys rosa 2 mix design Ant.: 24

160828

Bamse på pinne mix rosa+blå ass. 6,5x4x9cm Ant.: 24

151393

Bamse m/hjerte 5,5cm lys blå 2 mix design Ant.: 24

43113

Bamse 15cm på pinne mix rosa/blå sløyfe Nedsatt 20% Ant.: 24

Bamse 4,7cm lys rosa porselen Ant.: 24

161617

Hjerte m/satinbånd 4,5x9cm hvit Ant.: 24

161618

Hjerte m/satinbånd 4,5x9cm rosa Ant.: 24

151394

Bamse 4,7cm lys blå porselen Ant.: 24

161619

Hjerte m/satinbånd 4,5x9cm blå Ant.: 24

Småpynt til heng 161614

Hjerter 2stk m/satinbånd 2x4,5cm hvit Ant.: 24

260 Edelweiss

161615

Hjerter 2stk m/satinbånd 2x4,5cm rosa Ant.: 24

161616

Hjerter 2stk m/satinbånd 2x4,5cm blå Ant.: 24

1908-529

Baby bamse transp.rosa/lysblå 5cm Ant.: 72


HØST/VINTER ‘17–18

150211

150212

150213

161170

161174

161358

161359

Finer tåteflaske 4cm lys blå m/limpute Ant.: 12

Finer babysko 3,2cm lys rosa m/limpute Ant.: 12

Finer babysko 3,2cm lys blå m/limpute Ant.: 12

Hjerte tekstil 1,8cm hvit 48stk Ant.: 24

Smukk lys rosa 3,5cm 12stk Ant.: 24

Smukk lys blå 3,5cm 12stk Ant.: 24

161362

161363

161364

Bamse lys rosa i tre 2,5cm 20stk Ant.: 24

Bamse lys blå i tre 2,5cm 20stk Ant.: 24

Bordstrø krone rosa 2cm 36stk Ant.: 24

161366

Bordstrø krone lys blå 2cm 36stk Ant.: 24

161608

Finer smokk m/limpute 12stk rosa Ant.: 12

161609

Finer smokk m/limpute 12stk blå Ant.: 12

161610

Finer baby føtter m/limpute 24stk rosa Ant.: 12

161611

Finer baby føtter m/ limpute 24stk blå Ant.: 12

LYS

Småt t til bordet! 160702

Baby føtter finer rosa 2cm 8 par Ant.: 12

Edelweiss 261

BORDPYNT

161365

BINDERI NATUR/STICKS/GRAVPYNT

KURV/SINK/UNDERLAG

Bamse hvit i tre 2,5cm 20stk Ant.: 24

KRUKKER

DEKORURNER

Hjerte tekstil 2cm lys rosa m/prikker 48stk Ant.: 24

GLASSVASER/POTTER

LYSESTAKER/LYKTER

Finer tåteflaske 4cm lys rosa m/limpute Ant.: 12

INTERIØR OG JULEPYNT

150210


TEMA

bordpynt - barnedåp/navnefest

161565

161564

161558

161559

210099

210100

210101

210102

210103

210104

210105

210106

Finer krone lys blå m/limpute 3x4cm 12stk Ant.: 12

Finer hjerte lys blå m/limpute 3,5x3cm 12stk Ant.: 12

Smukk acryl babyblå 19x28mm 30stk. Ant.: 12

Teddy bjørn acryl babyblå 23x32,5mm 14stk. Ant.: 12

161606

PRINSESSE i tre lys rosa på pinne Ant.: 24

262 Edelweiss

Finer krone lys rosa m/ limpute 3x4cm 12stk Ant.: 12

Finer hjerte lys rosa m/ limpute 3,5x3cm 12stk Ant.: 12

Smukk acryl babyrosa 19x28mm 30stk. Ant.: 12

Teddy bjørn acryl babyrosa 23x32,5mm 14 stk. Ant.: 12

161605

PRINS i tre lys blå på pinne nt.: 24

161561

Finer bamse lys rosa m/ limpute 3,5x3cm 12stk Ant.: 12

161560

Finer hjerte hvit m/limpute 3,5x3cm 12stk Ant.: 12

Smukk acryl babyblå 28,5x41mm 6 stk. Ant.: 12

Teddy bjørn acryl babyblå 30x42mm 5stk. Ant.: 12

161781

LILLE GULL i tre lys rosa på pinne Ant.: 24

161562

Finer bamse lys blå m/ limpute 3,5x3cm 12stk Ant.: 12

161563

Finer hjerter hvit glitter m/ limpute 4,5x3,5cm 12stk Ant.: 12

Smukk acryl babyrosa 28,5x41mm 6 stk. Ant.: 12

Teddy bjørn acryl babyrosa 30x42mm 5stk. Ant.: 12

161780

LILLE GULL i tre lys blå på pinne Ant.: 24


HØST/VINTER ‘17–18 INTERIØR OG JULEPYNT Hjerter 24stk hvite i tre 2,5x3,3cm Ant.: 24

161506

Hjerter 24stk lys blå i tre 2,5x3,3cm Ant.: 24

1051

1052

1053

1054

1058

1059

1080

1081

1069

1070

1071

1082

Bordløper turkis m/sommerfugler 30cm x10m rull 30% Ant.: 10

Bordløper cerise m/sommerfugler 30cm x10m rull 30% Ant.: 10

Bordløper lysblå m/babymotiv 30cm x10m rull 30% Ant.: 10

Bordløper organsa grønn m/glitterblomster 30cm x10m Ant.: 10

KURV/SINK/UNDERLAG

Bordløper organsa lys blå m/hvite hjerter 30cmx10m Ant.: 10

Bordløper organsa hvit m/hvite hjerter 30cmx10m Ant.: 10

På nettbutikken vår - www.edelweissnorge.no får du full oversikt over alle bordløperne våre! På side 266-267 får du oversikt over Sizoweb og Sizoflor. Edelweiss 263

BINDERI NATUR/STICKS/GRAVPYNT

Bordløper organza blå m/glitterblomster 30cm 30% Ant.: 10

Bordløper organsa rosa m/hvite hjerter 30cmx10m ruller Ant.: 10

LYS

Bordløper organsa rosa m/glitterblomster 30cm x10m 30% Ant.: 10

Bordløper babyblå organsa m/sølv prikker 30cm x10m 30% Ant.: 10

BORDPYNT

Bordløper babyrosa organsa m/sølv prikker 30cm x10m 30% Ant.: 10

KRUKKER

DEKORURNER

Bordløper lime m/sommerfugler 30cm x10m rull 30% Ant.: 10

LYSESTAKER/LYKTER

161505

Hjerter 24stk lys rosa i tre 2,5x3,3cm Ant.: 24

GLASSVASER/POTTER

161504


TEMA

bordpynt - barnedåp/navnefest

5108-511

5108-510

Satinbånd -Det ble ei tulleRosa m/trykk 10mm 25m Ant.: 1

4011-502

Organsabånd 7mm Rosa m/ sølvhjerter 25M P Nedsatt Ant.: 1

Satinbånd -Det ble en guttLysblå m/trykk 10mm 25m Ant.: 1

4011-503

4011-508

Organsabånd 7mm Lys blå m/sølvhjerter 25M P Nedsatt Ant.: 1

Organsabånd 15mm Rosa m/ sølvhjerter 25M P Nedsatt Ant.: 1

4011-509

Organsabånd 15mm Lys blå m/sølvhjerter 25M P Nedsatt Ant.: 1

4011-514

Organsabånd 25mm Rosa m/sølvhjerter 25M Nedsatt Ant.: 1

4011-718

4011-717

4114-023

4114-025

4011-537

4011-538

4011-539

4011-540

Satinbånd m/baby lys rosa 12mm 20m P Ant.: 1

Organsa 10mm Hvit m/ prikker 20M Ant.: 1

Satinbånd m/baby lyseblått 12mm 20m P Ant.: 1

Organsa 10mm Rosa m/ prikker 20M Ant.: 1

4011-627

4011-631

4011-630

4011-632

Satinbånd hvitt m/sølvhjerter 15mm 20m P Ant.: 1 Satinbånd lysblå m/sølvhjerter 15mm 20m P Ant.: 1

4011-629

Satinbånd rosa m/sølvhjerter 15mm 20m P Ant.: 1

4011-628

Satinbånd krem m/gullhjerter 15mm 20m P Ant.: 1

Bånd rosa m/organsastriper 15mm 25m Ant.: 1

Satinbånd krem m/gullhjerter 25mm 20m P Ant.: 1

4011-633

Satinbånd rosa m/sølvhjerter 25mm 20m P Ant.: 1

4011-634

Satinbånd lysblå m/sølvhjerter 25mm 20m P Ant.: 1

Organsabånd 25mm Lys blå m/ sølvhjerter 25M Nedsatt Ant.: 1

Bånd lys blå m/organsastriper 15mm 25m Ant.: 1

Organsa 10mm Lys blå m/ prikker 20M Ant.: 1

Satinbånd hvitt m/sølvhjerter 25mm 20m P Ant.: 1

4011-515

Organsa 10mm Lavendel m/ prikker 20M Ant.: 1

4011-686

Blonde hvit 10mm blomster 25M Ant.: 1

4011-688

Blonde babyrosa 10mm blomster 25M Ant.: 1

4011-687

Blonde babyblå 10mm blomster 25M Ant.: 1

På www.edelweissnorge.no får du full oversikt over alle båndene Edelweiss har! 264 Edelweiss


HØST/VINTER ‘17–18 INTERIØR OG JULEPYNT LYSESTAKER/LYKTER GLASSVASER/POTTER DEKORURNER KRUKKER KURV/SINK/UNDERLAG

Kreative festbord

Edelweiss 265

BORDPYNT

LYS

BINDERI NATUR/STICKS/GRAVPYNT

Bare fantasien setter grenser for hvordan bordet kan dekkes til fest. Gi kreativiteten spillerom med bordpynt i favorittfargene– og husk at man alltid vil finne lys og servietter som passer til.


TEMA

bordpynt - bordløpere

Nyhet! eters m 5 å p b e w o iz S v ve le Eng ruller - god pris!

450950

450988

424201

450793

450797

450798

450800

450802

450804

450805

450808

450810

450814

450823

Englevev Sizoweb cyklamen 30cm 5m Ant.: 16

Englevev Sizoweb hvit m/sølvtråder 30cm 5m Ant.: 16

Englevev Sizoweb limegrønn 30cm 5m Ant.: 16

Englevev Sizoweb cerise 30cm 5m Ant.: 16

450839

Englevev Sizoweb lys rosa 30cm 5m Ant.: 16

266 Edelweiss

Englevev Sizoweb jeans blue 30cm 5m Ant.: 16

Englevev Sizoweb sort 30cm 5m Ant.: 16

Englevev Sizoweb rød 30cm 5m Ant.: 16

Englevev Sizoweb lavendel 30cm 5m Ant.: 16

450842

Englevev Sizoweb marineblå 30cm 5m Ant.: 16

450819

Englevev Sizoweb violet 30cm 5m Ant.: 16

Englevev Sizoweb petrol 30cm 5m Ant.: 16

Englevev Sizoweb sølv 30cm 5m Ant.: 16

Englevev Sizoweb creme 30cm 5m Ant.: 16

450843

Englevev Sizoweb grå 30cm 5m Ant.: 16

Englevev Sizoweb lysblå 30cm 5m Ant.: 16

Englevev Sizoweb Taupe 30cm 5m Ant.: 16

Englevev Sizoweb mosegrønn 30cm 5m Ant.: 16

450947

Englevev Sizoweb mint 30cm 5m Ant.: 16


HØST/VINTER ‘17–18 INTERIØR OG JULEPYNT

300211

Englevev Sizolace lys blå 30cm 5m Ant.: 6

SIZOFLOR

Varenr. Varebeskrivelse Pris 44-300012 Englepapir Sizoflor hvitt 30cm 25m 44-300017 Englepapir Sizoflor hvit m/sølvglitter 30cm 25m 44-300018 Englepapir Sizoflor hvit m/sølvtråder 30cm 25m 44-300019 Englepapir Sizoflor hvitt m/glitter 30cm 25m 44-301101 Englepapir Sizoflor sort 30cm 25m 44-301109 Englepapir Sizoflor sort m/glitter 30cm 25m 44-301300 Englepapir Sizoflor rubin rød metallic 30cm 25m 44-301400 Englepapir Sizoflor sølv 30cm 25m 44-301409 Englepapir Sizoflor sølv m/glitter 30cm 25m 44-301800 Englepapir Sizoflor gull 30cm 25m 44-301900 Englepapir Sizoflor kobber metallic 30cm 25m 44-302700 Englepapir Sizoflor brun 30cm 25m 44-303025 Englepapir Sizoflor lys babyrosa 30cm 25m 44-303030 Englepapir Sizoflor rosa 30cm 25m 44-303050 Englepapir Sizoflor gammelrosa 30cm 25m 44-303310 Englepapir Sizoflor julerød 30cm 25m 44-303320 Englepapir Sizoflor rød 30cm 50m 44-303450 Englepapir Sizoflor cerise 30cm 25m 44-303480 Englepapir Sizoflor cyclamen 30cm 25m 44-303500 Englepapir Sizoflor dyp rød 30cm 25m 44-303580 Englepapir Sizoflor burgunder 30cm 25m 44-304020 Englepapir Sizoflor krem 30cm 25m 44-304028 Englepapir Sizoflor krem m/gulltråder 30cm 25m 44-304029 Englepapir Sizoflor krem m/glitter 30cm 25m 44-305300 Englepapir Sizoflor lavendel 30cm 25m 44-305330 Englepapir Sizoflor støvrosa 30cm 25m 44-305350 Englepapir Sizoflor lilla 30cm 25m 44-305400 Englepapir Sizoflor mørk blålilla 30cm 25m 44-305900 Englepapir Sizoflor mørk lilla 30cm 25m 44-306090 Englepapir Sizoflor lime 30cm 25m 44-306380 Englepapir Sizoflor eplegrønn 30cm 25m 44-306450 Englepapir Sizoflor aqua 30cm 25m 44-306550 Englepapir Sizoflor turkis 30cm 25m 44-306605 Englepapir Sizoflor oliven 30cm 25m 44-306729 Englepapir Sizoflor julegrønn 30cm 25m 44-307201 Englepapir Sizoflor lys blå 30cm 25m 44-307570 Englepapir Sizoflor marineblå 30cm 25m 44-308280 Englepapir Sizoflor orange 30cm 25m 44-308320 Englepapir Sizoflor påskegul 30cm 25m 44-309150 Englepapir Sizoflor lingrå 30cm 25m 44-309370 Englepapir Sizoflor mørkegrå 30cm 25m

På www.edelweissnorge.no får du full oversikt over alle bordløperne Edelweiss har! Edelweiss 267

LYSESTAKER/LYKTER

Englevev Sizolace lys grønn 30cm 5m Ant.: 6

GLASSVASER/POTTER

Varenr. Varebeskrivelse Pris 45-300012 Englevev Sizoweb hvit 30cm 25m 45-300014 Englevev Sizoweb hvit m/sølvtråder 30cm 25m 45-300015 Englevev Sizoweb hvit m/kobbertråder 30cm 25m 45-300018 Englevev Sizoweb hvit m/gulltråder 30cm 25m 45-301101 Englevev Sizoweb sort 30cm 25m 45-301400 Englevev Sizoweb sølv 30cm 25m 45-301800 Englevev Sizoweb gull 30cm 25m 45-301900 Englevev Sizoweb kobber metallic 30cm 25m 45-302300 Englevev Sizoweb almond 30cm 25m 45-302700 Englevev Sizoweb brun 30cm 25m 45-303025 Englevev Sizoweb lys babyrosa 30cm 25m 45-303030 Englevev Sizoweb rosa 30cm 25m 45-303050 Englevev Sizoweb gammelrosa 30cm 25m 45-303310 Englevev Sizoweb julerød 30cm 25m 45-303320 Englevev Sizoweb rød 30cm 25m 45-303450 Englevev Sizoweb cerise 30cm 25m 45-303480 Englevev Sizoweb cyclamen 30cm 25m 45-303500 Englevev Sizoweb dyprød 30cm 25m 45-303580 Englevev Sizoweb burgunder 30cm 25m 45-304020 Englevev Sizoweb krem 30cm 25m 45-305300 Englevev Sizoweb lavendel 30cm 25m 45-305330 Englevev Sizoweb støvrosa 30cm 25m 45-305350 Englevev Sizoweb lilla 30cm 25m 45-305400 Englevev Sizoweb mørk blålilla 30cm 25m 45-305900 Englevev Sizoweb mørk lilla 30cm 25m 45-306090 Englevev Sizoweb lime 30cm 25m 45-306280 Englevev Sizoweb lys lime 30cm 25m 45-306380 Englevev Sizoweb eplegrønn 30cm 25m 45-306450 Englevev Sizoweb aqua 30cm 25m 45-306550 Englevev Sizoweb turkis 30cm 25m 45-306605 Englevev Sizoweb oliven 30cm 25m 45-306725 Englevev Sizoweb mørk grønn 30cm 25m 45-307201 Englevev Sizoweb lysblå 30cm 25m 45-307340 Englevev Sizoweb blå 30cm 25m 45-307570 Englevev Sizoweb marine blå 30cm 25m 45-308280 Englevev Sizoweb orange 30cm 25m 45-308320 Englevev Sizoweb påskegul 30cm 25m 45-309150 Englevev Sizoweb lingrå 30cm 25m 45-309370 Englevev Sizoweb mørk grå 30cm 25m NY

300210

DEKORURNER

Englevev Sizolace støvlilla 30cm 5m Ant.: 6

KRUKKER

300209

KURV/SINK/UNDERLAG

Englevev Sizolace lys rosa 30cm 5m Ant.: 6

BINDERI NATUR/STICKS/GRAVPYNT

SIZOWEB

300208

LYS

Englevev Sizolace hvit 30cm 5m Ant.: 6

BORDPYNT

300207


TEMA

bordpynt

150200

150201

150203

150204

150208

151009

151037

151038

160644

19704

150216

19700

Finer hjerte rødt 3,5cm m/ strikket stjernemønster 12stk Ant.: 12

Finer hjerte 3,5cm rutet rød/ hvit m/limpute Ant.: 12

Finerhjerte rødt GOD JUL 6,5x3,5cm Ant.: 12

Finer hjerte hvitt 3,5cm m/ strikket stjernemønster 12stk Ant.: 12

Snøkrystall poly 3,5cm hvit 12stk Ant.: 12

Borddekor Elg Brun 24 Stk, 2Cm Ant.: 24

Finer stjerne hvit 3,5cm m/ strikket stjernemønster 12stk Ant.: 12

Stjerne 3,5cm gull 12stk m/ limpute Ant.: 16

Finer champagneglass 4cm grå m/limpute Ant.: 12

Finer ringer hvit/sølv 3,5cm m/limpute Ant.: 12

Stjerne 3,5cm sølv 12stk m/ limpute Ant.: 16

Borddekor Tre Brun/Rød/Hvit 48 Stk, 2Cm Ant.: 6

Nyhet!

150246

Stjerne acryl kobolt 3D 3,7cm 70g Ant.: 15

268 Edelweiss

150249

Stjerne acryl svart 3D 3,7cm 70g Ant.: 15

210153

Stjerne acryl grå 3D 3,7cm 70g Ant.: 15

151641

Stjerne 3,5cm hvit 12stk m/ limpute Ant.: 16


HØST/VINTER ‘17–18 INTERIØR OG JULEPYNT

161179

161252

1281-208

161185

Stjerne 2cm sølv til strø 15gr Ant.: 24

Stjerne 1,5cm sølv til bordstrø plast 48stk Ant.: 24

161186

Stjerne 2cm gull til strø 15gr Ant.: 24

161258

Snøkrystall hvite til strø 3cm 24stk Ant.: 24

Snøkrystaller 5,5cm sølv til strø 24stk Ord 28,50 Ant.: 24

161259

Stjerne girlander 2,7m sølv plast Nettopris Ant.: 24

1281-204

Stjerner hvite til strø 3cm24stk Ant.: 24

1281-205

Hjerte m/limpute sølv 2,8x3,5cm 12stk Ant.: 24

Stjerner hvite til strø 4cm24stk Ant.: 24

1281-206

210154

Stjerne acryl klar 3D 3,7cm 70g Ant.: 15

Hjerter hvite til strø 3cm 24stk Ant.: 24

BINDERI NATUR/STICKS/GRAVPYNT

160821

LYS

Stjerner bordstrø 3,5x3,5cm sølv 12stk Ant.: 24

1281-207

Hjerter hvite til strø 4cm 24stk Ant.: 24

Edelweiss 269

BORDPYNT

160813

KURV/SINK/UNDERLAG

KRUKKER

Bjeller 2cm til strø matt/ blank sølv mix 24stk Ant.: 12

DEKORURNER

GLASSVASER/POTTER

Hjerte 1,2cm sølv til bordstrø 48stk Ant.: 24

LYSESTAKER/LYKTER

161176


TEMA

bordpynt

142211

142530

142531

142210

160659

160660

1281-039

160695

160768

160769

160862

160861

Konfirmant 11cm Ant.: 24

Hjerter 96stk sølv glitter til bordstrø Ant.: 24

Diamant hjerte på sølv klype 2,5x3,5cm 6pk. Ant.: 24

270 Edelweiss

Brudepar 16cm stående Ant.: 12

Hjerter sølv 1,5cm m/limpute 48pk Ant.: 24

Diamant hjerte på sølv klype 1,5x3cm 12pk Ant.: 24

Brudepar 16cm stående Ant.: 12

Perler krem 10mm 160gr. Ant.: 12

Hjerter bordstrø sølv 2,1x1,7cm 24stk Ant.: 12

Brudepar 14cm Ant.: 12

Lys smykke 24pk. Hjerter 2,5cm sølv m/limpute Ant.: 12

Hjerter bordstrø hvit 2,1x1,7cm 24stk Ant.: 12


HØST/VINTER ‘17–18 INTERIØR OG JULEPYNT

161545

161263

Serviettring Ø4,5x2,5cm sølv m/ strass 4stk Ant.: 24

161785

161786

151339

160863

160855

160856

Bordkort holder hjerte gull 4pk Ant.: 24

Serviettring metall gull 4stk i eske Ant.: 24

151340

Serviettring metall sølv 4stk i eske Ant.: 24

161372

Bordstrø 2 hjerter sølv 1,8cm 24stk Ant.: 24

Serviettring hvite perler Ant.: 36

BINDERI NATUR/STICKS/GRAVPYNT

Hjerte åpent 5cm sølv plast 12stk Ant.: 16

1211-9

Lyssmykke Ord 19,50 diamantstjerne m/nål 3,5x3cm sølv 4stk Ant.: 12

161373

Bordstrø 2 hjerter gull 1,8cm 24stk Ant.: 24

LYS

161346

Lyssmykke 4pk Ord 19,50 diamant m/nål 2,5x3cm sølv Ant.: 12

Edelweiss 271

BORDPYNT

Hjerter sølv glitter bordstrø 1,1cm 96stk Ant.: 24

KURV/SINK/UNDERLAG

KRUKKER

DEKORURNER

Bordkort holder hjerte sølv 4pk Ant.: 24

GLASSVASER/POTTER

LYSESTAKER/LYKTER

Serviettring hvit m/perler 4stk i gaveeske Ant.: 24


TEMA

bordpynt - strass

161549

Bordløper hvite perler 12cm x 2,2m Ant.: 12

161550

Strass stickers perle/diamant hvit Ant.: 24

161551

Strass stickers diamanter klar Ant.: 24

161552

Strass stickers diamanter klar/rosa Ant.: 24

161802

Bordløper strass gull m/store hjerter 12x220cm Ant.: 12

161394

161483

Bordløper strass m/blomster 12cm x 2,2m Ant.: 12

161553

Strass stickers blomst/diamant klar Ant.: 24

272 Edelweiss

161771

Bordløper strass 12cm x 2,2m kobber Ant.: 12

161554

Strass stickers blomst/ diamant rosa/klar Ant.: 24

Bordløper strass 12cm x 2,2m gull Ant.: 12

161555

Strass stickers sølv glitterblomst Ant.: 24

161556

Strass stickers rosa glitterblomst Ant.: 24


HØST/VINTER ‘17–18 INTERIØR OG JULEPYNT

161546

Bordløper hvit m/firkanter 12cm 2,2m Ant.: 12

161589

161590

161392

161393

Bordløper strass gull m/ hjerter 12cm x 2,2m Ant.: 12

Bordløper sølv m/firkanter 12cm x 2,2m Ant.: 12

LYSESTAKER/LYKTER

Strass stickers lys blå glitterblomst Ant.: 24

GLASSVASER/POTTER

161557

151303

151304

161787

161788

Strassbånd 10mm lys rosa 2 rader diamanter 9m Ant.: 1

Strassbånd liten blomst sølv 9m Ant.: 1

Strassbånd 20mm lys rosa 4 rader diamanter 9m Ant.: 1

Strassbånd liten blomst gull 9m Ant.: 1

151336

Strassbånd 30mm lys rosa 6 rader diamanter 9m Ant.: 1

161789

Strassbånd blomst sølv 9m Ant.: 1

Bordløper sølvstriper 12cm x 2,2m Ant.: 12

151305

Strassbånd 10mm svart 2 rader diamanter 9m Ant.: 1

161790

Strassbånd blomst gull 9m Ant.: 1

Bordløper strass m/hjerter 12cm x 2,2m Ant.: 12

151306

Strassbånd 20mm svart 4 rader diamanter 9m Ant.: 1

161791

Strassbånd flat kule gull 9m Ant.: 1

151307

Strassbånd 30mm svart 6 rader diamanter 9m Ant.: 1

161796

Strassbånd flat kule sølv 9m Ant.: 1

Edelweiss 273

BINDERI NATUR/STICKS/GRAVPYNT

Bordløper strass 12cm x2,2m sølv Ant.: 12

LYS

160911

Bordløper gull m/firkanter 12cm x 2,2m Ant.: 12

BORDPYNT

161591

KURV/SINK/UNDERLAG

KRUKKER

DEKORURNER

Bestselger


TEMA

bordpynt - konfirmasjon

161507

161508

Rackert 24stk i plast sølv 2,8cm Ant.: 24

Gitar 24stk i plast sølv 3cm Ant.: 24

161360

Gitar i tre 3cm grønn 24stk Ant.: 24

160546

160643

Finer PC m/limpute 2,8x3,5cm 12stk Ant.: 12

161361

Gitar i tre 3cm blå 24stk Ant.: 24

Finer PC m/klype 6x5,5cm 6stk Ant.: 12

160550

Finer motorsykkel m/limpute 5x2,5cm 12stk Ant.: 12

161086

161088

161089

161090

161336

161337

161338

160710

Finer tennisrackert 2,2x4,8cm 9stk m/limpute Ant.: 12

Finer gitar 6x2,5cm svart m/limpute 12stk Ant.: 12

274 Edelweiss

Finer Converse 4cm blå 9stk m/limpute Ant.: 12

Finer telefon 2x3,5cm rosa m/limpute 12stk Ant.: 12

Finer Converse 4cm cerise 9stk m/limpute Ant.: 12

Finer telefon 2x3,5cm blå m/limpute 12stk Ant.: 12

Finer golfbag 2x4,2 cmblå 9stk m/limpute Ant.: 12

Finer skateboard sølv 6cm m/klype 6stk Ant.: 12


HØST/VINTER ‘17–18 INTERIØR OG JULEPYNT

161777

161778

Fotball poly 12stk i pose 2,2cm Ant.: 24

Fotball m/klype 8stk 3x4,5cm Ant.: 24

160748

Finer SPORT m/limpute 6stk Ant.: 12

GLASSVASER/POTTER

Fotball 2stk på snor Ø3cm Ant.: 24

LYSESTAKER/LYKTER

161607

160542

Finer fotball m/limpute 3,5cm 12stk Ant.: 12

160545

Finer fotballsko m/limpute 3,5x2,5cm 12stk Ant.: 12

161184

ED-001D

ED-001H

161180

161181

161182

161779

Klyper i tre 3cm lys rosa 48stk Ant.: 24

Klyper natur 50 stk 2,5cm Ant.: 24

Klyper i tre 3cm lys blå 48stk Ant.: 24

Klyper gull 50 stk 2,5cm Ant.: 24

Klype m/diamanter 12stk 3,4cm Ant.: 24

LYS

Klyper i tre 3cm natur 48stk Ant.: 24

Klyper 3cm sølv 48stk Ant.: 24

1910-030

Klyper mini gull 2,5cm 24stk poser Ant.: 24

Edelweiss 275

BORDPYNT

Klyper i tre 3cm hvit 48stk Ant.: 24

BINDERI NATUR/STICKS/GRAVPYNT

161183

KURV/SINK/UNDERLAG

KRUKKER

Finer fotball m/klype 6,5cm 6stk Ant.: 12

DEKORURNER

160541


TEMA

bordpynt

161260

Sommerfugl 10x8,5cm sølv m/ glitter på klype s/3 Ant.: 24

302912

Sommerfugler lime m/ glitter 8cm på ståtråd Ant.: 48

161409

Sommerfugl 10x8,5cm hvit m/ glitter på klype s/3 Ant.: 24

304185

Sommerfugler lilla m/ glitter 8cm på ståtråd Ant.: 48

303762

Sommerfugl 8cm sølv på wire Ant.: 24

304123

Sommerfugl rosa natur 5cm på klype 6pk Ant.: 24

Sommerfugl cerise glitter 5cm på klype 6pk Ant.: 24

276

302914

Sommerfugler rosa m/ glitter 8cm på ståtråd Ant.: 48

Sommerfugl 8cm rød på wire Ant.: 24

Sommerfugl lime natur 5cm på klype 6pk Ant.: 24

Sommerfugl 8cm tåkerosa på stålstråd Ant.: 48

302913

303761

304122

302407

304186

Sommerfugl 8cm lavendel på stålstråd Ant.: 48

302920

Sommerfugler hvit 8cm på ståtråd Ant.: 48

303764

Sommerfugl lavendel glitter 5cm på klype 6pk Ant.: 24

304187

302911

Sommerfugler orange m/glitter 8cm på ståtråd Ant.: 48

303622

Sommerfugl gull m/ glitter på klype 8cm Ant.: 24

303766

Sommerfugl 8cm hvit på wire Ant.: 24

304181

Sommerfugl hvit glitter 5cm på klype 6pk Ant.: 24

302411

Sommerfugl 8cm lilla på wire Ant.: 24

304182

Sommerfugl lilla glitter 5cm på klype 6pk Ant.: 24

Sommerfugl sølv glitter 5cm på klype 6pk Ant.: 24

304188

304183

Sommerfugl lime glitter 5cm på klype 6pk Ant.: 24

Sommerfugl gull glitter 5cm på klype 6pk Ant.: 24


HØST/VINTER ‘17–18 Sommerfugl 8cm sort på ståltråd Ant.: 48

7504-029

Sommerfugl 8cm rosa på ståltråd Ant.: 48

7504-032

Sommerfugl 8cm cerise på ståltråd Ant.: 48

Vi har sommerfugler i alle varianter Sommerfugl 8cm brun på ståltråd Ant.: 48

7508-007

7504-037

Sommerfugl 8cm hvit på ståltråd Ant.: 48

7508-008

Sommerfugler sølv glitter 5cm liten Ant.: 48

Sommerfugl 8cm Lilla på ståltråd Ant.: 48

7508-010

Sommerfugler hvit glitter 8cm Ant.: 48

7508-011

Sommerfugler sølv glitter 8cm på ståltråd Ant.: 48

7508-013

Sommerfugler gull glitter 12cm på ståtråd Ant.: 24

KURV/SINK/UNDERLAG

Sommerfugler hvit glitter 5cm liten Ant.: 48

7504-036

GLASSVASER/POTTER

7504-035

INTERIØR OG JULEPYNT

7504-025

Sommerfugl 8cm orange på ståltråd Ant.: 48

LYSESTAKER/LYKTER

7504-024

DEKORURNER

Sommerfugl 8cm lime på ståltråd Ant.: 48

KRUKKER

7504-021

Lyssmykke sommerfugl sølv 4x3cm 6stk Nedsatt 30% Ant.: 24

161398

Sommerfugler 5cm cerise metall 12stk Ant.: 12

Lyssmykke sommerfugl lys rosa 4x3cm 6stk Nedsatt 30% Ant.: 24

BINDERI NATUR/STICKS/GRAVPYNT

161397

161375

161399

Lyssmykke sommerfugl lys blå 4x3cm 6stk Nedsatt 30% Ant.: 24

LYS

Sommerfugler 5cm lime metall 12stk Ant.: 12

Edelweiss 277

BORDPYNT

161374


TEMA

bordpynt

161400

161401

Lyssmykke blomst sølv 4cm 6stk Nedsatt 30% Ant.: 24

161396

Lyssmykke m/dame 3,5x5cm sølv/grå 8stk Ant.: 12

161344

Lys smykke Hjerter 2,5cm lavendel m/limpute 24stk Ant.: 12

Lyssmykke blomst rosa 4cm 6stk Nedsatt 30% Ant.: 24

Hjerte bordstrø 1,5cm lavendel 96stk i boks Ant.: 24

Lys smykke Hjerter 2,5cm lys blå m/limpute 24stk Ant.: 12

161349

161348

161368

161369

Hjerter rosa 1,5cm m/limpute 48stk Ant.: 24

Bordstrø blomst lys rosa 1cm 96stk Ant.: 24

278 Edelweiss

Hjerter lavendel 1,5cm m/ limpute 48pk Ant.: 24

Bordstrø blomst cerise 1cm 96stk Ant.: 24

Lyssmykke blomst lys blå 4cm 6stk Nedsatt 30% Ant.: 24

Pynt kubbelysene med å feste smykker på dem!

161339

161345

161402

161343

Lys smykke Hjerter 2,5cm rosa m/limpute 24stk Ant.: 12

161342

Hjerte bordstrø 1,4cm hvitt m/ perlekant 96stk Nedsatt 20% Ant.: 16

161370

Bordstrø blomst lys blå 1cm 96stk Ant.: 24

161340

Hjerte bordstrø 1,5cm rosa 96stk i boks Ant.: 24

161367

Bordstrø blomst sølv 1cm 96stk Ant.: 24

161371

Bordstrø blomst lys lime 1cm 96stk Ant.: 24


BORDPYNT

Edelweiss 279

LYS

BINDERI NATUR/STICKS/GRAVPYNT

KURV/SINK/UNDERLAG

KRUKKER

DEKORURNER

GLASSVASER/POTTER

LYSESTAKER/LYKTER

INTERIØR OG JULEPYNT

HØST/VINTER ‘17–18


TEMA

bordpynt

210090

210082

210083

210084

210086

210087

210088

210089

Regndrops sølv 7mm 100 gr. Ant.: 15

Regndrops 7mm baby rosa 100 gr. Ant.: 15

Regndrops grønn 7mm 100 gr. Ant.: 15

Regndrops lilla 7mm 100 gr. Ant.: 15

210200

Perler krem 8mm 100gr. Ant.: 15

280 Edelweiss

Regndrops mørk lilla 7mm 100 gr. Ant.: 15

Regndrops marine blå 7mm 100 gr. Ant.: 15

Regndrops cerise 7mm 100 gr. Ant.: 15

210091

Regndrops 5mm klare i spann 1,6kg Ant.: 4

210117

Regndrops 7mm baby blå 100 gr. Ant.: 15

Regndrops mini klar 5mm 100 gr. Ant.: 15

210118

Perler krem 12mm 100gr. Ant.: 15

210119

Perler krem 16mm 100gr. Ant.: 15


HØST/VINTER ‘17–18 Bordstrø diamant lys rosa 1cm 350stk Netto Ant.: 24

161407

Bordstrø diamant lys blå 8mm 500stk Netto Ant.: 24

Bordstrø diamant lys rosa 8mm 500stk Netto Ant.: 24

210081

210076

161406

210075

210080

Bordstrø diamant lys blå 1cm 350stk Netto Ant.: 24

Diamanter acryl klare 12mm 70gr. Ant.: 15

Bordstrø diamant sølv 8mm 500stk Netto Ant.: 24

Diamanter acryl klar 18mm 70gr. Ant.: 15

Diamanter acryl baby rosa 12mm 70gr. Ant.: 15

210077

Diamanter acryl cerise 12mm 70gr. Ant.: 15

210078

Diamanter acryl baby blå 12mm 70gr. Ant.: 15

34000

210155

Diamant acryl grå 12mm 70g Ant.: 15

210156

Diamant acryl mørk lilla 12mm 70g Ant.: 15

LYS

Diamanter 2cm klare bordpynt 35gr. Ant.: 1

BINDERI NATUR/STICKS/GRAVPYNT

KURV/SINK/UNDERLAG

Diamanter acryl klar 10mm 70gr. Ant.: 15

KRUKKER

DEKORURNER

161408

161405

INTERIØR OG JULEPYNT

161404

LYSESTAKER/LYKTER

Bordstrø diamant 1cm sølv 350stk Netto Ant.: 24

GLASSVASER/POTTER

161403

Hjerte acryl cerise 9x18x17mm 120gr Ant.: 18

1281-018

Hjerte acryl vanilje 9x18x17mm 120gr Ant.: 18

210136

Hjerte acryl klar 100gr. 9x18x17mm Ant.: 15

210137

Krystallhjerte rosa 100gr. 9x18x17mm Ant.: 15

Edelweiss 281

BORDPYNT

1281-016


TEMA

bordpynt

210107

210108

210110

210111

210112

210178

210176

210177

Metall blomster sølv 2str.12stk.(6S-6L) Ant.: 12

Metall blomster cerise 2str.12stk. (6S-6L) Ant.: 12

Metall blomster babyblå 2str.12stk. (6S-6L) Ant.: 12

210179

Metall sommerfugl sølv 3,5cm 15stk Ant.: 15

Metall blomster grå 2str.12stk.(6S-6L) Ant.: 12

210180

Metall sommerfugl cerise 3,5cm 15stk Ant.: 15

210184

210185

210115

210116

Metall sommerfugl mørk blå 3,5cm 12stk Ant.: 15

Metall hjerte flatt sølv 12 stk 4,5x4,5cm Ant.: 12

282 Edelweiss

Metall blomster mørk blå 2str.12stk.(6S-6L) Ant.: 12

210182

210181

Metall sommerfugl aqua 3,5cm 15stk Ant.: 15

Metall sommerfugl lilla 3,5cm 12stk Ant.: 15

Metall hjerte flatt rosa 4,5x4,5cm Ant.: 12

Metall blomster lime 2str.12stk. (6S-6L) Ant.: 12

Metall sommerfugl lime 3,5cm 12stk Ant.: 15

210114

Metall hjerte cerise 2str.12stk. (6S-6M) Ant.: 12

210186

Metall hjerte flatt cerise 4,5x4,5cm Ant.: 12

Metall blomster babyrosa 2str.12stk. (6S-6L) Ant.: 12

Metall blomster lilla 2str.12stk.(6S-6L) Ant.: 12

210183

Metall sommerfugl lys rosa 3,5cm 12stk Ant.: 15

210113

Metall hjerter sølv 2str.12stk. (6S-6M) Ant.: 12

210187

Metall hjerte flatt lilla 4,5x4,5cm Ant.: 12


HØST/VINTER ‘17–18 INTERIØR OG JULEPYNT

161126

161127

161128

161129

161130

161134

161135

160846

160847

161177

161178

161442

161443

161444

161445

Hjerter lys rosa 2stk på snor 2x4,5cm Ant.: 24

Hjerter lys blå 2stk på snor 2x4,5cm Ant.: 24

Hjerter limegrønn 2stk på snor 2x4,5cm Ant.: 24

Hjerter cerise 2stk på snor 2x4,5cm Ant.: 24

Hjerte tre m/snor 4,5x9cm lys blå Ant.: 24

Hjerte tre m/snor 4,5x9cm limegrønn Ant.: 24

Hjerte tre sølv m/snor 4,5x9cm Ant.: 24

Hjerte tre gull m/snor 4,5x9cm Ant.: 24

Hjerte tre kobber m/snor 4,5x9cm Ant.: 24

Hjerte i tre 1,5x2,5cm natur 36stk Ant.: 24

BINDERI NATUR/STICKS/GRAVPYNT

Hjerte i tre 1,5x2,5cm rød 36stk Ant.: 24

LYS

Hjerte tre rød 4,5x9cm m/ snor Ant.: 24

Hjerte tre svart m/snor 4,5x9cm Ant.: 24

Edelweiss 283

BORDPYNT

Hjerter rød 2stk på snor 2x4,5cm Ant.: 24

KURV/SINK/UNDERLAG

KRUKKER

Hjerter lavendel 2stk på snor 2x4,5cm Ant.: 24

DEKORURNER

GLASSVASER/POTTER

Hjerter hvit 2stk på snor 2x4,5cm Ant.: 24

LYSESTAKER/LYKTER

161125


284


285


webshop Bli kunde/forhandler av Edelweiss

1 For å bli godkjent som forhandler og få tilgang til nettbutikken vår, må du fylle inn skjemaet du finner på www.edelweissnorge.no. Trykk på linken øverst til høyre på siden, der det står «Bli kunde».

1

2

2 Fyll ut skjemaet som ligger der. Se bildet til venstre av hva som skal fylles ut. Når dette er fylt ut – trykker du på knappen «Bli kunde». Du vil få en mail sendt fra oss – så snart vi har registrert deg som kunde. Dette tar 1–2 virkedager.

Er du allerede kunde hos oss og ønsker tilgang?

3 Dersom du allerede er kunde hos oss og hadde tilgang til vår tidligere nettbutikk (før januar 2017), kan du bestille nytt passord for å få tilgang i den nye nettbutikken. Da trykker du på «Logg inn» oppe til høyre, og så tykker du på knappen linken «Glemt passordet ditt». Du vil da komme til siden nedenfor. Skriv inn e-postadresse og trykk på knappen.

3

286 Edelweiss


4 Dersom du har en mailadresse i vårt system, vil du om kort tid motta ny mail fra ­Edelweiss. Trykk på linken i mailen du har mottatt – en stor svart knapp. 5 Når du trykker her – åpner nettleseren seg i et nytt vindu – hvor du skal lage/sette nytt passord. Dette passordet må bestå av minst åtte tegn. Store og små bokstaver og et tall/­ spesialtegn. Bekreft det nye passordet og trykk på knappen.

4

6 Du vil nå bli vist til «Logg inn»-siden. Legg inn mailadressen og det nye passordet ditt. Slett det som eventuelt står der fra før. Trykk «Logg inn». Du er nå inne på din side. Her kan du se dine siste ordre, fakturaer, forsendelser og annet. Nå er det bare å bestille varer. Du vil få opp priser og om vi har varen på lager.

5

6

Lykke til! Og husk – trenger du hjelp – så ta kontakt med oss! Enten på telefon eller mail!

Edelweiss 287


bestillingsvilkår Norge Forhandlerstatus

Vi gjør oppmerksom på at vi gjennomfører en vurdering av hver enkelt ny forhandler for våre varer på Edelweiss AS. Vi ønsker å opprettholde et representativt forhandlernett for våre varer på et nasjonalt nivå, og vil at de som handler med oss skal føle at de får den service og support de har behov for. Derfor har vi et søknadsskjema som skal fylles ut for nye interessenter. På denne måten får vi kartlagt dagens situasjon i nærmarkedet til deg som søker, samt at vi kan gi den beste tilbakemelding til nye søkere om distribusjon i ditt nærområde.

Bestillingsvilkår

Alle artikler skal bestilles i salgsenhetsforpakning (SE: +antall i parantes) definert i teksten på varen. Eks. Elegance Serviett hvit SE:12 Da må produktet bestilles i antall 12pk, prisen er ­definert pr.pakke og ikke pr. salgsenhet (SE=Eske/Minimumskvantum).Bånd selges i hele ruller og prisen er pr. rull. Antall meter defineres i teksten, eks.25 meter. Ekspedisjonsgebyr på 50,for alle ordre under kr 1.000,- eks mva. Restordre over kr 500,- ettersendes fraktfritt i Norge eller sendes sammen med ny bestilling. For Sverige er restordregrensen kr 1.500,-.

Betalingsvilkår

Første bestilling mot forskuddsbetaling. Deretter sendes varer mot faktura pr. 20 dager netto, dersom kredittsjekk tilsier dette. Alle nye kunder kredittsjekkes. Kredittsjekkens resultat avgjør betalingsbetingelsen. Faktura sendes med E-post og derfor viktig å oppgi korrekt epostadresse. Vi har satt bort purre- og inkassoarbeid til Kredinor.

Leveringsvilkår

Alle ordre over kr 15.000,- eks.mva sendes fraktfritt. Vi sender varene med framforhandlet frakt. Våre rabatter tilgodesees våre kunder og belastes kun med nettofrakt. Frakten påføres faktura.

Retur/ Reklamasjon

Alle reklamasjoner må ­registreres hos oss senest 8 dager etter forsendelsesdato. Før varer eventuelt sendes i retur, skal dette klareres med E ­ delweiss. Kurante varer tas ikke i retur. Reklamasjoner henvises til e-post: reklamasjon@edelweissnorge.no Det tas forbehold om eventuelle trykkfeil, samt prisendringer pga uforutsatte valutaendringer.

288 Edelweiss


beställningsvillkor Sverige Återförsäljarstatus hos Edelweiss AS

Observera att vi gjenomför en utvärdering av varje enskild ny återförsäljare för våra produkter på Edelweiss AS. Vi vill bevara ett reresentativt distributör nätverk för våra varor på nationell nivå, och att de som vil göra affärer med oss skall känna att de får den service och support de behöver. Därför har vi ett söknadsschema vi önskar att nya interessenter fyller ut. Dette för at kartlegge dagens situation i närliggande marknader till dig som ny sökare, samt at ge den bästa feedbacken til nya sökande om distribusjon i sökandens område.

Kriterier för inköpsorder

Alla artiklar skall beställas i försäljningsenheten av förpackningar (Ant.:+antal i parantes) definieras i texten i artikelen. Objekt: Fjäril ljus rosa 8cm (SE:48stk) då produkten måste beställas i antal 48 stk. Pris definieras per enhet och inte per försäljningsenhet (Ant.). Band säljs i hela rullar och priset är per rulle. Antal meter definieras i texten, t.ex. 25 meter. Expeditionsavgift på 50,- för beställning under kr 1.000,- ex moms. Restordre över kr 1.500,eftersänds samman med ny beställing.

Villkor för betaling

Den första leveransen skickas mot förskottsbetalning. Derefter sänds varorna mot faktura pr. 30 dager netto. Alla nya kunder kredittsjekkes. Din kredit värdering bestämmer betalingsbetingelsen.

Leveransvillkor

Alle beställningar över kr 15.000,- ex. moms sänds fraktfritt. Vid beställningar under kr 15.000,- ex. moms betalar kunden frakt i Sverige (Alla varor är förtullade inn i Sverige på ­Edelweiss AS kostnad). Varor skickas varje vecka.

Retur/ Reklamation

Alla klagomål måste registreras hos oss inte senare än 8 dagar efter försändelsedato. För varor eventuelt skickas i retur, skal detta klareres med Edelweiss. Kurrante varer tas inte i retur. Reklamation hänvisas til e-post: reklamation@edelweiss.as Vi reserverar oss för eventuella tryckfel eller prishöjningar pga av valutaförändringar.

Edelweiss 289


Edelweiss har siden etableringen i 1982 vokst til å bli en av markedets ledende aktører innen dekorasjonsmateriell, spesielt til blomsterbransjen og hagesentre. I tillegg er våre produkter også å finne i et stort antall gave- og interiørforretninger. Sortimentet er ­under kontinuerlig ­utvikling for å fange opp trender og etterspørsel i markedet. Vi er stolte av å kunne tilby et bredt utvalg som favner både det trendy og det tradisjonelle – noe for enhver nordisk smak! Edelweiss er spesialister på lys og servietter, bordpynt og bånd, pynt til dåp, konfirmasjon, bryllup og alle typer festbord – kort sagt alt det lille ekstra som skal til for å gi utløp for ­skaperglede. Samtidig er vi leverandør av alle tradisjonelle binderiprodukter til blomster­ butikker og hagesenter. I tillegg til vårt egenutviklede brand har vi agenturet for Ambiente i Norge og Sverige, samt det norske agenturet for Ester&Erik. Våre dyktige konsulenter besøker forhandlere i Norge og Sverige, og produktene er også tilgjengelige i Danmark, Finland og på Island. Vi har en svært aktiv nettbutikk til bedrifter i alle nordiske land. Edelweiss AS ble i 2016 en del av Dalema Gruppen, noe som bidrar til å k­ omplettere ­bredden sammen med varemerker som Easy Living (hagemøbler), Holmen (­ interiør og tekstil), Mr. Plant (kunstige planter og blomster), Modern House (kjøkkenutstyr) og Sans (belysning).

290


Takk til Presserommet og Hydrogenfabrikken i Fredrikstad for lån av lokaler til fotoshoot. Foto: Ove Tøpfer, FMVFOTO Tekst: Dag & Godø Trykk: Møklegaard Trykkeri AS


EDELWEISS AS | TOMTEVEIEN 55, 1618 FREDRIKSTAD | NORGE WWW.EDELWEISSNORGE.NO | TELEFON 69 35 68 00 | E-POST: POST@EDELWEISSNORGE.NO SVERIGE: WWW.EDELWEISS.AS | TELEFON 0526-666 06

Edelweiss hoest/vinter 2017  

Forside nettsider

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you