__MAIN_TEXT__
feature-image

Page 1

Åpent hus 16. august – 27. august Martinsen showroom, Jevnaker


Booking Det er igjen tid for minimesse på Jevnaker, og showrommet i Industriveien er fylt opp med sesongens kolleksjoner fra våre merkevarer.

Alt er tilrettelagt for vi at skal kunne overholde retningslinjer for smittevern, og tidspunkt må derfor bookes på forhånd. Til gjengjeld vil du få personlig og tilpasset service av våre selgere, og det blir matservering på stedet. Vi kan også være behjelpelige med transport til og fra Gardermoen. Kontakt din selger for mer informasjon!


Vårt showroom er åpent i ukene 33-34 (16.08–27.08). Adresse: Industriveien 2, Bergermoen, 3520 Jevnaker Klikk her for å se kart på Google Maps

Grunnet smittevern er showroom kun åpent for avtaler. Book tidspunkt på http://jevnaker.dalema.no/ eller ta direkte kontakt med din selger.


Kistefos Museum Besøkende på showrommet får gratis inngang på Kistefos Museum. Museet er bygd på det tidligere fabrikkområdet til Kistefos Træsliperi AS og består av en skulpturpark, to kunstgallerier samt et industrimuseum. Signaturbygget The Twist har høstet stor oppmerksomhet og vunnet priser i inn- og utland.

Museet ligger en kort kjøretur (ca. 4 minutter) fra Martinsens showroom. Klikk her for å se kart. Vi er behjelpelige med transport til og fra museet.


Foto: Laurian Ghinitoiu

Foto: Einar Aslaksen

Foto: Einar Aslaksen

Foto: Einar Aslaksen


Amundsen Trading

Amundsen Trading AS ble startet i 1983, og distribuerer varer til butikker rundt om i hele Norge. Sortimentet vårt består av te, kaffe, kakao, sjokolade, olivenoljer, krydder, og mange andre spennende gourmetprodukter. Vi har enerett på engroshandel i Norge av merker som Amundsen Spesial, Whittard, Lie Gourmet, Gnaw, Cottage Delight og Lakritsfabriken. Vi fornyer oss hele tiden, og er alltid på jakt etter nye, spennende produktserier. Varene våre importerer vi selv fra hele Europa til vårt lager i Haugesund. Slik slipper du å tenke på toll, import og lang leveringstid. Vårt mål er å imponere. Derfor vil vi levere enestående produkter til konkurransedyktige priser, med den beste mulige service!


Martinsen

Martinsen er en av skandinavias største importører av artikler til møbel- og interiørbransjen. Vår virksomhet er bygget på godt kremmerskap, besluttsomhet, nese for trender og design – foruten god logistikk og stor lagerkapasitet. Vi i Martinsen har stor respekt for våre kunders erfaringer og kompetanse innen butikkvirksomhet – denne ekspertisen er for oss en ledesnor for å kunne tilby varer til riktig pris og kvalitet. Varer som skal gi begeistring i de tusen hjem. Fra et stort nettverk av ulike leverandører bygger vi opp et bredt varesortiment som består av over 8 000 ulike artikler. Av disse blir ca 50% byttet ut årlig for å sikre at våre kunder finner nye og spennende aktualiteter. Martinsen har etablert egne innkjøpskontorer i våre produksjonsland for å ivareta våre strenge krav til leveringssikkerhet, produktkvalitet, og etisk handel. Vi har et klart mål for vår virksomhet: Martinsen skal tilby kundene et komplett møbel- og interiørkonsept basert på produktutvikling, konkurransedyktige priser og kostnadseffektiv logistikk. Vi skal være en ledende aktør på vårt felt.


Holmen

Man skal aldri la en krise renne ut i sanden. Den kan tvinge oss til å tenke nytt, har Sir Winston Churchill uttalt. Det har vi selv fått erfare i disse tider. Krisen har omskapt hjemmet vårt til å bli et lite samfunn i seg selv, der alle våre dagligdagse gjøremål skjer. Dette har tvunget oss til å se på hjemmet med nye øyne. Noe som har gjort at det er viktigere enn noen sinne å ha det fint rundt oss. 2020 var året vi fokuserte på å ha det fint og koselig for oss selv hjemme, men 2021 handler om gjenåpning som betyr at vi kan invitere hjem venner og familie til festlige og koselige sammenkomster! Fellesnevneren for interiørtrendene i år er en ren, varm og enkel tilnærming til hjemmet. Estetikk og velvære står sentralt. Interiør beveger seg i en intelligent, funksjonell og nærmest kunstnerisk retning. Ditt hjem, din stil! Vis frem hjemmet til alle som kommer på besøk. Holmen interiør er en del av Martinsen. Vi henter inspirasjon fra nordisk natur, havet, himmelen og fjellene. Kolleksjonene preges av harmoni og tidsriktige design. Vårt ønske er å skape varme og trivsel i alle hjem, med følelsen av å leve, være og nyte. Sortimentet består i dag av artikler innen flere stilretninger. Vi bygger opp tidløse basissortimenter av produkter, samt trendprodukter som stadig fornyes.


Easy Living

Velkommen til vår verden av utemøbler. Fra oss på Easy Living under Martinsen kommer morgendagens fritidsmøbler. Easy Living – fritidsmøbler er lekre, eksklusive og vedlikeholdsfri. Her finner du form og funksjon som passer dagens behov. Vi gjør fritiden din morsom og komfortabel med topp moderne design og holdbare materialer. Kjenn duften av milde kvelder og tørt gress, vind og hav, kule drinker og deilige måltider. Tid i det fri, hvor du kan unne deg å nyte livets goder. Vakkert og gjennomtenkt i robuste og naturlige materialer. Holdbare i all slags vær, år etter år. Vi ønsker å gi deg glede, samtidig som du unngår kjedelig vedlikehold. Easy living har blitt en totalleverandør av møbler og tilbehør til uterommet. Vi leverer hagemøbler i alt fra betong, naturrotting, plastrotting, tekstil, tre, plast og aluminium. Vi har alt fra romslige sofagrupper til små trivelige kafesett. Og ikke glem vårt kjempeutvalg av tilbehør til uterommet – solskjermer, paviljonger og seil, terassevarmere, utebelysning, sitteputer, grill, utepotter, urtehyller osv. Easy Living tar hensyn til dine behov og leverer hagemøbler i alt fra det koselige og tradisjonelle til det stramme og moderne. Vi kjenner markedet godt og har et nært samarbeid med produsenter i Kina, Vietnam og Indonesia som gjør at vi kan være med å styre produksjonen mot ønsket kvalitet og pris. Alle våre møbler er tilpasset nordiske forhold.


Edelweiss

Edelweiss har siden etableringen i 1982 vokst til å bli en av markedets ledende aktører innen interiør og dekorasjon, spesielt til blomsterbransjen, hagesentre og gave- og interiørforretninger. Vi har et sortiment som er under kontinuerlig utvikling for å fange opp trender og etterspørsel i markedet. Edelweiss er spesialister på lys og servietter, bordpynt til alle typer festbord – kort sagt alt det lille ekstra som skal til for å gi utløp for skaperglede. I tillegg til vårt egenutviklede brand har vi agenturet for Ambiente i Norge, Sverige og Danmark, samt det norske agenturet for de eksklusive lysene til ester&erik.


ester & erik

I 1987 startet ekteparet Ester og Erik Møller en produksjon av hånddyppede lys. Visjonen var å dyrke stolte tradisjoner, og å lage de beste og mest elegante lys til en eksklusiv og kresen kundegruppe. Siden da har ester & erik forfinet de tradisjonelle teknikkene og videreutviklet konseptet. I dag lager ester & erik stakelys, kjeglelys, sylinderformede stakelys, juletrelys, kertelys og kubbelys med moderne overflater av bl.a. perlemor og lakk. De har også lysestaker, plater til kubbelys, lyseslukkere og duftlys. ester & erik er et familiedrevet foretak, hvor sønnen Søren Møller i dag er daglig leder i firmaet. Godt håndtverk og god kvalitet er etterspurt verden over, og ambisjonene til ester & erik handler fortsatt i dag om akkurat dette.


GUSDESIGN

Den svenske merkevaren GUS Design ble skapt i 2012, og er kjent som en fullsortiments grossist innen krukker, glass, pynt og innredningsdetaljer. Med et sortiment av blant annet krukker, vaser, zinkprodukter, kurver og hagedekorasjon, rettet de seg mot blomsterbutikker, hagesentre og innredningsbutikker over hele Sverige, Norge og Finland. Som en del av Consilimo tilfører de både bredde og spissing av sortimentet. Ambisjonen er å fortsette å videreutvikle merkevaren GUS Design, med fokus på personlig service, inspirasjon og stadig utvikling av nye produkter.


Lauvring

Lauvring vil være mer enn bare en leverandør. Vi ser på kunder som våre partnere i jakten på en sterk posisjon blant forbrukerne. Derfor utvikler vi produktene våre for å nå et bredt spekter av kunder, og ikke bare noen få. Lauvring er et av Skandinavias ledende interiørdesignfirmaer, som har hatt base i Herning siden 1987. Vi har en lang tradisjon for å reise verden rundt og finne inspirasjon og materialer, slik vi skandinaver alltid har gjort. Hos Lauvring er det stort fokus på utemiljøet, dette er og skal alltid være vår styrke. Lauvring dekker et bredt utvalg gjennom to kolleksjoner hvert år – fra glassvaser, potteskjulere, dekorative gjenstander, utendørskrukker, kurver til lykter. Lauvring jobber kontinuerlig med å utvikle sortimentet med fokus på høy kvalitet og respekt for den fine balansen mellom den nordiske tradisjonen og dagens moderne trender. Du finner produktene våre i blomster- og brukskunstbutikker, samt hagesentre i hele Skandinavia.


A&C Oslo

A&C Oslo er det ledende smykkemerket i det norske markedet. Våre smykker er designet i Norge, med kjærlighet ned til minste detalj – inspirert av nordisk livsstil. Våre smykker uttrykker en avslappet eleganse, med ønske om å fremheve din personlighet og inspirere til å være deg selv. A&C Oslo er bygget på en ekte kjærlighetshistorie om to vakre, unge mennesker som traff hverandre på en idyllisk, eksotisk strand, langt av sted, lang tid tilbake. De forelsket seg i hverandre og alt det vakre verden hadde å tilby. De ønsket at reisen skulle vare for evig, og startet å lage smykker. Merkets bærebjelker er «frihet, respekt og mangfold». I dette ligger friheten til å være deg selv, respekt for naturen og andre mennesker og det å omfavne mangfoldet i verden vi lever i. Vi følger internasjonale standarder for helse og miljø. Det er ikke bare hva smykket er laget av som er viktig, men også hvordan det er laget. Vi fokuserer på etisk handel og kvalitet gjennom hele verdikjeden. Vi tror på at smykker blir enda finere når de er laget av gode mennesker. Sammen med smykkene, får våre forhandlere tilgang til lekre, funksjonelle display og nydelig emballasje.


Serviteur

Siden 1958 har Serviteur vært forbundet med lekker og funksjonell innpakning til en overkommelig pris. Vår drivkraft er å forsterke den gleden vi alle føler når vi gir og får noe. Vi er opptatt av å skape den riktige løsningen til den spesielle anledningen det alltid er å overraske og glede andre, og stiller høye krav til kvaliteten og prisen som betales. Vi er stolte over å samarbeide med noen av de flinkeste kundene og leverandørene, i de fleste tilfeller over mange år. Vi er ydmyke over at dette er noe man skal gjøre seg fortjent til og har hele tiden fokus på å inspirere på det kreative og veilede på trender, tendenser og sluttbrukerinnsikt.


Blooms

Everything Blooms in its own time. Blooms er Consilimos egen merkevare for alt av blomster- og binderiprodukter. I sortimentet finner du alt du trenger for å lage de lekreste blomsterdekorasjoner – blomsterskum fra Oasis, binderiartikler som kranser, nåler, tråd og bast, et bredt utvalg av gravlys og gravpynt, samt de nødvendige verktøyene som skal til for å gjøre jobben. Vi har også emballasje for å beskytte og transportere blomster og dekorasjoner. Ved å samle alt av blomster- og binderiprodukter under ett varemerke, har vi gjort det lettere for deg å finne det du trenger og imøtekomme dine kunders behov – enten det er snakk om et bryllup, en begravelse, eller bare en liten oppmerksomhet i hverdagen.


Velkommen til messe! Book din avtale på http://jevnaker.dalema.no/

Profile for Edelweiss AS

Consilimo Åpent Hus  

Consilimo inviterer til Åpent Hus på Jevnaker 16.–27. august 2021. Se sesonges nyheter fra alle våre merkevarer. Book tidspunkt for besøk p...

Consilimo Åpent Hus  

Consilimo inviterer til Åpent Hus på Jevnaker 16.–27. august 2021. Se sesonges nyheter fra alle våre merkevarer. Book tidspunkt for besøk p...

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded