Page 1

EF

TE

RĂ…

R

20

11

Hardinger & Thorup

Mad & Ma Me nesker Men

Bryan n Rice

Si Signe Svendsen Sv

Anne Marie Helger

..og mange flere!

tlf. 9931 7600 www.trekanten.info


VELKOMMEN

Ingelise Pedersen

Du sidder nu med Trekantens nye efterårsprogram i hånden, og vi glæder os til at byde dig varmt velkommen, mens efterårets mørke og kulde tager til udenfor! ALLE er velkomne på Trekanten bibliotek & kulturhus, uanset alder, køn, kulturel og religiøs baggrund. Derfor sætter vi en ære i at tilbyde mange forskellige arrangementer og aktiviteter. Og vi håber selvfølgelig, at du også finder noget, der har din interesse. Går du rundt med en god idé til et arrangement, er du meget velkommen til at kontakte os. Hvis du reserverer billetter, skal du være opmærksom på, at de som noget nyt skal hentes inden 14 dage - ellers bliver de slettet - læs mere på bagsiden. Der kommer mere end 100.000 gæster på Trekanten om året, og vi gør os umage for, at alle skal gå hjem med en god oplevelse. I løbet af september måned vil vi lave en lille undersøgelse af, hvor vore gæster kommer fra, hvorfor og hvordan de benytter Trekantens faciliteter, og om de er tilfredse med den service, vi yder. Vi håber, at du vil bidrage positivt, så vi sammen kan gøre Trekanten – bibliotek & kulturhus til Danmarks bedste og hyggeligste kulturhus!

KUNSTNORD

Åbne Atelierdøre 2011

Fernisering på fællesudstilling med nordjyske kunstnere: Maleri, skulptur, glaskunst, keramik, smykker, foto og strikdesign. Åbningstale ved Nina Hobolth, fhv. direktør, KUNSTEN. Musik ved Kristian Kaaberbøl, saxofon, og Morten Christensen, guitar. Søn.21.08.

14-17

E: 20,-

Åbne Atelierdøre på Trekanten - bibliotek & kulturhus Man. - Søn. 22/28.08.

Trekantens åbningstid

E: 20,-

Åbent hus hos kunstnerne se mere på www.kunstnord.dk Lør & Søn.27/28.08.

10-17

E: Gratis


MEXICANSK AFTEN

Bola Suriana

Bestil & betal senest 25. aug.

En aften hvor Trekanten importerer programmet og varmen direkte fra Mexico. Tinkus fremragende kok fremtryller autentiske mexicanske retter. Den mexicanske supergruppe Bola Suriana er fløjet ind til lejligheden fra Sydamerika og bibliotekets helt egen ekspert i mexicansk litteratur imponerer med sin viden.

Arr. i samarbejde med Tinku. Tors. 01.09

kl. 19.00

E: 165,-

AALBORG ØST DAG

Besøg Bundgaardsparken og Trekantens bod til en gang musik og molbohistorier. Lør. 03.09.

kl. 11.00 - 16. 30

BUSTUR

E: Gratis

Skagen

Bestil & betal senest 25. aug.

Toppen af Vendsyssel er præget af vilde klitlandskaber, der er skabt af århundreders sandflugt, og med Råbjerg Mile som et enestående naturfænomen. Med rejseglimt fra H.C. Andersens forfatterskab ankommer vi til Grenen, hvor ”Østersø og Nordhavs vand favnes over Skagens sand”. Her ligger Drachmann begravet, og hans liv som digter og maler leder os tilbage til Skagen by og historien om kunstnerkolonien, der satte sit præg på byen i slutningen af 1800-tallet. Gennem kunstnernes malerier møder vi både den velhavende Brøndum-familie og den fattige fiskerbefolkning. På en lille byvandring bliver der lejlighed til at nyde nutidens bymiljø og høre om arkitekterne Plesner og Bindesbøll, der har sat deres præg på byens huse og Skagen kirke. Afgang kl. 9.00 fra Trekantens P-plads med forventet hjemkomst ca. kl. 18.30. Entré inkluderer bus, guide, entré, forfriskning og let frokost fra Trekantens Café. Turleder: Ingelise Pedersen Tirs. 06.09.

kl. 09.00

E: 295.-


BØRNEBIO Kl. 09.30 er der film for de mindste, der er hjemme, i vuggestue eller dagpleje (under 3 år). Kl. 10.30 er der film for børn i alderen 3-6 år. Tirs . 06.09.

kl. 09.30 & 10.30

LYKKENS PSYKOLOGI

E: gratis

Foredrag

Vi vil alle gerne være lykkelige, men hvordan bliver vi det? Kan den positive psykologi hjælpe os til at blive lykkelige? Kan man gøre noget selv for at blive lykkelig? Hvad er lykke egentlig for noget og er danskerne virkelig verdens lykkeligste folkefærd? Ved lektor i psykologi ved Aalborg Universitet Jan Brødslev Olsen Tirs . 06.09.

kl. 19-21

E: 45,-

LOCALNIGHT Trekanten drejer spotlightet på aktuelle lokale upcoming kunstnere. Da dette er en scene i konstant udvikling, vælger vi kunstnerne løbende. Følg med på: www.trekanten.info Tors. 08.09.

kl. 19.30

A

C

LO

LN

T

H

IG

E: 40,-

KULTUR UDEN FILTER

Fre & Lør.

09/10.09.

kl. Se www.Trekanten.info E: Gratis

ESTER BROHUS

Koncert

Ordet ”countrydronning” er et udtryk, man ofte bruger om kvindelige sangere med store hatte på. Men er der nogen, der virkelig fortjener betegnelsen, så er det Ester Brohus. Hun har opbygget et flot ry som Danmarks stærkeste koncertnavn i genren siden hendes gennembrud med hittet ”Perfect Way” i starten af 90’ erne.

Overskuddet fra billetsalget går til Sindskolerne. SPISNING se pris & menu på bagside Bestil & betal senest 8. september

Tors. 15.09.

kl. 19.30

E: 150,-


BIBLIOTEKET PÅ HOVEDET

Var du en af de heldige, som mødte mavedanserinden eller fik serveret kødsovs af en brud – undrede du dig over bogormen eller stegte en skumfidus?? Vi gentager succesen fra sidste år, så kom forbi og oplev hvad vi har fundet på i år! Tirs. 20.09.

kl. 10-15 E: Gratis

HØJSKOLECAFÉ

Ole Helmig

Et godt grin er som morfin! Den kendte læge, Ole Helmig, fortæller om, hvad humor er, og påviser den rolle, humoren spiller både i vores hverdag og i patientbehandling. Han giver også eksempler på, hvordan humor kan hjælpe mod stress og udbrændthed. Desuden vil han berette om en række muntre hændelser fra sit mere end 50 år lange lægeliv, bl. a. i Aalborg. Ole Helmig sidder også bag klaveret til et par fællessange, så der bliver rig mulighed for at røre både sang- og lattermuskler! Kaffe og kage kan købes i pausen. tors. 22.09.

kl. 13.30

E: 40.-

TOURNESOL

Koncert

Gode radiohits, en vokal i den absolutte superliga, guitarister som formår at vride det maksimale ud af instrumenterne, et indlevende og nærværende show, store fortolkninger af sublime rockklassikere og en god portion rapkæftet, jysk lune. VELKOMMEN TOURNESOL. Tors. 22.09.

kl. 19.30

BALAFTEN

E: 75,-

Fiolministeriet

Trekantens traditionsrige balaftener drøner derudaf, og denne gang har vi været så heldige at få lokket de unge folkkometer: Ditte Fromseier, Kirstine Elise Pedersen & Kirstine Sand til huse.

Arr. i samarbejde med Aalborg Danse- og Spillemandslaug. Lør. 24.09.

kl. 19.30

E: 90,- (Medl. 70,-)


BAKKESANGERINDERNE De ægte bakkesangerinder fra Bakkens Hvile i deres flotte kostumer synger alle de gode viser & elskede sange – lige fra ”Ska´ Vi Sove Eller Hva´ til ”Gå Med i Lunden” og selvfølgelig ”Køb Blomster – Køb Blomster”. Der kan købes stegt flæsk med persillesovs for 60,-

Bestil & betal mad senest 20. sep.

Tirs. 27.09.

kl. 19.30

Arr. i samarbejde med AOF.

E: 135.-

MAD & MENNESKER

Danmark

Vi samles alle om mad, uanset hvem vi er, og hvor vi kommer fra – og hvorfor rejse ud i verden for eksotiske kulinariske oplevelser, når verden er i Aalborg. Smag, lyt og se Danmark på Trekanten, når dørenes åbnes for et anderledes og hyggeligt madarrangement. Hjemmelavet mad bliver serveret af foreninger, og der vil være fortællinger fra landet i farver og musik. Særlige gæster vil blive inviteret. Tag familien med og oplev Danmarks spændende kultur. Underholdning for børn og unge. Børnepasning for de mindste.

Arr. i samarbejde med Folkeinformation. Tors. 29.09.

kl. 18.30

E: Gratis (husk tilmelding)

LEGETØJSMARKED Masser af gammelt og sjældent legetøj. Køb, sælg eller byt til samlingen. Arr. i samarbejde med Fore-

ningen Legetøjssamlere af 1984. Søn. 02.10.

kl. 11-16

E: Gratis

BØRNEBIO Kl. 09.30 er der film for de mindste, der er hjemme, i vuggestue eller dagpleje (under 3 år). Kl. 10.30 er der film for børn i alderen 3-6 år. Tirs . 04.10.

kl. 09.30 & 10.30

E: gratis

BRYAN RICE

Koncert

Bryan Rice sang sig ind i danskernes hjerter med “Breathing” ved Dansk Melodi Grand Prix – en ørehænger, som med det samme blev et kæmpe radiohit. Senest har han leveret den officielle sang til U-21 EM i fodbold. Denne aften er han klar til at levere et brag af en koncert på Trekanten.

Tors. 06.10.

kl. 19.30

E: 115.-


SAMLERTRÆF Trekantens traditionsrige samlertræf, hvor du kan købe sælge, eller bytte alt mellem himmel og jord.

Arr. i samarbejde med Landsforeningen Skandia. Søn. 08.10.

kl. 10-14

E: Gratis

JØRGEN PYNDT

Foredrag

Jørgen Pyndts første bogstaver til avisen klampede han sammen på en gammel Remington på Lolland-Falsters Folketidende. Siden hen har han arbejdet hos både DR og ikke mindst som studievært på TV2/Nord. Her fortæller han om sine mange år i mediebranchen, og omplantnigen fra et lille samfund på Lolland til arbejderbyen Aalborg.

Arr. i samarbejde med AOF. Tirs. 11.10.

kl. 14.00

E: 90.-

MIDDELALDEREN I MODERNE ROMANER Middelalderen er en spændende og farverig tid med krig og katastrofer, fest og fornøjelser, tekniske fremskridt og mange forskellige opfattelser af tro. Alt dette kommer til udtryk i de bedste middelalderromaner. Ph. d. Leif Søndergaard, Syddansk Universitet, fortæller med udgangspunkt i disse fire moderne romaner: Rosens navn af Umberto Eco, Troubadurens lærling af Ib Michael, Havets katedral af Ildefonso Falcones og Hildegard af Anne Lise Marstrand-Jørgensen.

Arr. i samarbejde med Folkeuniversitetet i Aalborg Ons. 12/10 & 09/11

kl. 18.30

E: 295,- (for begge dage)

HØSTFEST Vi byder på et æble og lidt at drikke og indbyder børnehaver og dagplejere til at komme og lege og hygge på Trekanten. Agri-College deltager med dyr og traktor i lighed med sidste år.

Arr. i samarbejde med 9220. Tors. 13.10.

kl. 09.30 - 11.30

HARDINGER/THORUP

E: Gratis

“Shu-bi-dua”

SPISNING se pris & menu på bagside Bestil & betal senest 6. oktober

Tre veteraner fra den danske musikscene i et helt nyt forrygende, unplugged rockshow. “Den Røde Tråd”. Sange af Shu-bi-dua, Michael Hardinger, Jørgen Thorup og B-Joe. Alt lige fra Hvalen Valborg, over Fed Rock til Nam Nam. Tors. 13.10.

kl. 19.30

E: 135,-


SINDSSTEMNINGER

Tine Lilholt

Det er ”Sindets Uge”, derfor lægger Tine Lilholt op til debat omkring, hvordan man kan bruge det at male, komponere og spille musik til at komme igennem livets kriser. Arr. i samarbejde med Sindskolerne. Tors. 13.10.

kl. 19.30

E: gratis (husk tilmelding)

EFTERÅRSFERIE PÅ TREKANTEN I skolernes efterårsferie kan børn og voksne i alle aldre få afløb for deres skabertrang, når Trekanten tilbyder forskellige kreative workshops.

Arr. i samarbejde med 9220. Ons. & tors. 19 & 20.10.

BENT HANSEN

kl. 14-16

E: Gratis

Musikalsk livsrejse

Bent Hansen, en københavnerdreng årgang 1943, fortæller historien om sit liv som mønsterbryder. Historien begynder, hvor han som spæd sammen med sin mor boede på Sundholm, en anstalt for bl.a. hjemløse, og bevæger sig 6 årtier frem til han ad mange brogede omveje ender som velbjerget pensionist i Vendsyssel. Den fortælles med et glimt i øjet og som en musikalsk rejse, hvor han undervejs synger og spiller sange som relaterer til tiden og historien.

Arr. i samarbejde med AOF. Tors. 27.10.

kl. 14.00

E: 90,-

STRUBE BAND Henrik Strube - tidligere “Røde Mor” forsanger og en af de mest markante storytellere i DK pt. - har samlet orkesteret, han første gang satte sammen for mere end 25 år siden. Og dette orkester tæller nogle af kongerigets allerbedste musikere, så der bliver tale om et BRAG af en koncert denne aften på Trekanten. Orkesteret er: Peter Andersen, tr., (Shu Bi Dua) Lars Krarup, guitars, (Backseat ex) Olle Nyberg, piano, Hammond. (Björn Afzelius, Backseat, AllanOlsen o.s.v) Helge Solberg, bas. (Rocazino og Backseat). Tors. 27.10.

kl. 19.30

E: 105,-

MICHAEL BACK Michaels musikalske legestuer tager udgangspunkt i sange og lege, der appellerer til børn. Men de voksne skal også være med til at synge, danse, og lege. Brunch i Caféen fra kl. 10 – 12.30 Voksne 50,Børn 25,-

Bestil & betal brunch senest 22. okt.

Lør. 29.10.

kl. 10.30 & 11.30

E: 50.- (voksne & børn)

BØRNEBIO Kl. 09.30 er der film for de mindste, der er hjemme, i vuggestue eller dagpleje (under 3 år). Kl. 10.30 er der film for børn i alderen 3-6 år. Tirs . 01.11.

kl. 09.30 & 10.30

E: gratis


ANNE MARIE HELGER

Foredrag

Anne Marie Helger er en kvinde med mange holdninger og mange meninger, og hun holder dem ikke for sig selv. I sin hedetur benævnte hun sig selv ”en klassisk klimakteriemakrel”. Efter at have passeret de 60 år er hun nærmere en ”mimre-makrel”, men en modig, meningsfuld, alt-andet-endmidtersøgende én af slagsen. Der er stadig masser af gode grin og verbale smæk for skillingen denne tirsdag aften. Arr. i samarbejde med AOF. Tirs. 01.11.

kl. 19.30

E: 140.-

FRIVILLIGHEDSÅR 2011 Debataften om frivillighed med de muligheder og trusler, der er for den nordiske folkestyremodel med aktiv deltagelse af folket. En MF’er og en lokal forsker lægger op til debatten, der også krydres med et kulturelt indslag.

Arr. i samarbejde med Foreningen Norden. Tors. 03.11.

kl. 19.00

E: Gratis

LOPPEMARKED

Bogsalg

Alle private kan købe, sælge eller bytte. Biblioteket holder bogsalg. Gratis boder, ring 9931 7600 & 9931 7609 fra mandag d. 10.10. kl. 10.00 for booking. Lør. 05.11.

kl. 10-15

E: Gratis

BÆREDYGTIG GLOBAL ØKONOMI Foredrag ved Mikkel Klinge Nielsen, økonom og filosof, tovholder for projekt “Bæredygtig økonomi”. Første skridt mod et retfærdigt og bæredygtigt samfund er en reform af det økonomiske system. Kom og hør hvorfor og hvori reformen består. Arr. i samarbejde med AOF. Man. 07.11.

kl. 19.00

E: 40.-

IRSK AFTEN

Caladh Nua

Bestil & betal mad senest 3. nov. Der er altid en særlig stemning til Irsk aften på Trekanten. I år er der virkeligt noget at se frem til, da det er lykkedes os at få det meget roste Caladh Nua på programmet. All you can eat Irish stew kan købes for 90 kr. Tors. 10.11.

kl. 19.30

E: 90.-

DEN ITALIENSKE MAFIA

Foredrag

Cand. mag. Henning Galmar fortæller om de italienske mafiaorganisationer, som i disse år opererer i hele verden med kokainhandel og hvidvaskning af penge. Han giver eksempler på mafiaens arbejdsmetoder og søger at indkredse den særlige mentalitet, der ligger til grund for dens fortsatte vækst, bl. a. i en stærkt voksende gren, der har sin base i Italiens støvlespids, Calabrien.

Arr. i samarbejde med Folkeuniversitetet i Aalborg Tors. 10.11.

kl. 19.30

E: 95.-


MUSIKALSK LEGESTUE Musikalsk legestue med Karina Øgendahl, som spiller og synger med de mindste børn (2-5 år) og deres forældre. Der er både nogle af de gode gamle børnesange og nogle, som Karina selv har skrevet, f.eks. om den meget sultne krokodille Finn Herman. Arr. i sam-

arbejde med Projekt Bogstart. Lør. 12.11.

kl. 10.30

E: Gratis (husk tilmelding)

MORGENGRY I NORDEN Børn over hele landet, der hører den samme historie på det samme tidspunkt – lyder det ikke hyggeligt? På Trekanten er der mulighed for at være med og få sig et godt grin, når der bliver læst højt af Jakob Martin Strids ”Mustafas kiosk”. Vi serverer en lille forfriskning undervejs. For børn i børnehave samt 1. og 2. klasse Man. 14.11.

kl. 09.00

HØJSKOLECAFÉ

E: Gratis (husk tilmelding)

Revyens mestre

Minderne har man jo lov at ha’! Stig Nørregaard tager publikum med på en musikalsk rundrejse med revyens mestre: Osvald Helmuth, Ludvig Brandstrup, Ebbe Rode, Storm P., Dirch Passer, Buster Larsen, Victor Borge og mange andre. Som visevært står Stig Nørregaard for visefortolkning, monologer, fællessang og foredrag serveret med gætteleg, potpourrier og tryllerier fra klaveret. Kaffe og kage kan købes i pausen. Tors. 17.11.

kl. 13.30

E: 40.-

SIGNE SVENDSEN

Koncert

Det startede med Rollo & King. Derefter kunne Niels Hausgaard ikke stå for hendes smukke stemme, og nu har hun endelig valgt at stå på egne ben. Med sig denne aften har hun de fantastiske brødre Lars og Troels Skjærbæk.

Overskuddet fra billetsalget går til Sindskolerne.

Tors. 17.11.

kl. 19.30

E: 150.-

CABARET “DET ER BARE OS”

De har gjort det igen. Der er masser af sjove viser, frække sketches og billige grin i den nye forestilling, men også plads til eftertanke. SPISNING se pris & menu på

Billetindtægterne går til Hjertebarnsfonden. Tirs. 22.11.

kl. 19.30

bagside Bestil & betal senest 15. november

E: 75.-


DUS MED DIN MOBIL

Viden i tiden

SMS, MMS og hvad det ellers hedder. Lær din mobil at kende. For seniorer – medbring din egen mobiltelefon. Tors . 24.11.

kl. 10-12

E: gratis (husk tilmelding)

THOMAS KJELLERUP

Koncert

Hele landets nationaltroubadour er efterhånden blevet fast inventar på Trekanten. Det er altid en fornøjelse og Thomas’ enorme repertoire og evne til at fange publikum gør, at det aldrig bliver “det samme som sidst”

Overskuddet fra billetsalget går til Sindskolerne.

SPISNING se pris & menu på bagside Bestil & betal senest 17. novemberl

Tors. 24.11.

kl. 19.30

E: 175,-

EN RIGTIG NISSE

Teatret Rosa Stykket handler om Fru Nielsen, der har rengøringsvanvid, og som ikke holder jul, fordi julegæsterne sviner. Men så flytter en nisse ind på loftet. Han elsker julen og elsker samtidig at drive Fru Nielsen til vanvid.

Billetbestilling kan kun ske på: tlf. 39205457 Fre. 25.11.

kl. 09.30, 11.00 & 12.30

JULEMATINÈ

E: 85.-

Visens Venner

Visens Venner synger traditionen tro julen ind på Trekanten den første søndag i advent. Undervejs serveres kaffe, glögg og andet mundgodt. Arr. i samarbejde med Visens Venner Søn. 27.11.

kl. 14.00

E: 40.-

DET MUSLIMSKE TØRKLÆDE Foredrag Med inspiration fra et europæisk forskningsprojekt giver professor Birte Siim, Aalborg Universitet, et overblik over den danske debat om det muslimske tørklæde. Her står idealer om ligestilling og ligeværdighed over for mindretals ret til at praktisere deres kulturelle og religiøse mangfoldighed. Foredragsholderen rejser også spørgsmålet om, hvem der har magten til at sætte dagsordenen for debatten.

Arr. i samarbejde med Folkeuniversitetet i Aalborg. Tirs . 29.11.

kl. 19-21

E: 95.-


MAD & MENNESKER

Thailand

Vi samles alle om mad, uanset hvem vi er, og hvor vi kommer fra – og hvorfor rejse ud i verden for eksotiske kulinariske oplevelser, når verden er i Aalborg. Smag, lyt og se Thailand på Trekanten, når dørenes åbnes for et anderledes og hyggeligt madarrangement. Hjemmelavet mad bliver serveret af foreninger, og der vil være fortællinger fra landet i farver og musik. Særlige gæster vil blive inviteret. Tag familien med og oplev Thailands spændende kultur. Underholdning for børn og unge. Børnepasning for de mindste. Arr. i samarbejde med Folkeinformation. Tors. 01.12.

kl. 18.30

E: Gratis (husk tilmelding)

JUL PÅ TREKANTEN Klippe-klistre, lave guf og hvad de skøre nisser på Trekanten nu ellers finder på. Michael Back & Hurlumhejorkestret kigger også forbi og inviterer dig med på en forrygende musikalsk julerejse. Sidst men ikke mindst har vi også fået overtalt julemanden til svinge kanen indenom Trekanten med sin sæk fyldt med juleguf. Lør. 03.12.

kl. 10-14

E: Gratis

LOCALNIGHT Trekanten drejer spotlightet på aktuelle lokale upcoming kunstnere. Da dette er en scene i konstant udvikling vælger vi kunstnerne løbende. Følg med på: www.trekanten.info Tors. 08.12.

kl. 19.30

JULEKONCERT

A

C

LO

LN

T

H

IG

E: 40,-

Siel, Lilholt & Thrane Den danske julesangskat fortolket af de bedste vi har til det i Nordjylland. En decemberaften i selskab med Tina Siel, Tine Lilholt & Knud Erik Thrane og julehumøret er sikret.

Overskuddet fra billetsalget går til Sindskolerne.

Tors . 15.12.

kl. 19.30

E: 150,-


BORGER IT Computer for begyndere – musens funktioner, ”skrivebordet”, Office-programmer. Ons. 07.09.

kl. 16-18

E: 30,-

Ons. 14.09.

kl. 16-18

E: 30,-

Google – bliv bedre til at søge på Google og lær meget mere om Googles univers. Forudsætter kendskab til grundlæggende it-funktioner. Ons. 05.10.

kl. 16-18

E: 30,-

Ons. 12.10.

kl. 16-18

E: 30,-

Facebook – find dine gamle skolekammerater, lær om applikationer og meget mere. Ons. 02.11.

kl. 16-18

E: 30,-

Fre. 04.11.

kl. 11-13

E: 30,-

Borger på nettet – har du et NemID-kort eller vil du gerne vide hvor du kan bruge det, så guider vi dig gennem borger.dk, sundhed.dk og andre offentlige sider på internettet. Ons. 16.11.

kl. 16-18

E: 30,-

fre. 18.11.

kl. 11-13

E: 30,-

Download – lær at downloade lydbøger, film, musik og meget mere gratis og helt lovligt. Ons. 07.12.

kl. 16-18

E: 30,-

Ons. 14.12.

kl. 16-18

E: 30,-

I løbet af efteråret tilbyder Folkeinformation også åben IT-café to gange om ugen, hvor man kan få akut hjælp til personlige it-spørgsmål, fx om job- og informationssøgning, brug af mail, webbank, offentlige services og sociale medier. Følg med på www.trekanten.info eller kontakt Folkeinformation på Trekanten.

borger it SEXOLOG PERNILLE HALD Kvindens kraft ligger i hendes seksualitet. Den seksuelle energi er livskraft og skaberkraft. Seksualiteten er tæt forbundet med lysten. Har du ikke seksuel lyst, og kan du ikke finde den, så er der måske blokeringer i den seksuelle energi. Jeg fortæller om, hvordan der kan løsnes op for lysten. Ons. 14.09.

kl. 19.00

E: 90,-

Jeg vil fortælle om Tantra. Hvor kommer det fra, hvordan kan det praktiseres og hvilken betydning får det for vores kærlighedsliv? I løbet af aftenen er der mulighed for selv at opleve energien gennem hjerte og energiøvelser. Her er der ikke tale om den erotiske Tantra, men den der kan opleves med tøj på og med andre end sin partner. Tirs. 11.10.

kl. 19.00

E: 90,-

Hører du ofte dig selv eller din partner sige: Så hør dog hvad jeg siger! Forstår du og din partner ikke, hvad hinanden siger eller mener? Har du svært ved at få din partner til at lytte til dig eller bare få et ord indført i samtalen? Er det ligesom I taler forbi hinanden og slet ikke taler samme sprog. Så er der hjælp at hente til dette foredrag. Man. 07.11.

kl. 19.00

Arr. i samarbejde med AOF.

E: 90,-


ET SMUGKIG PÅ FORÅRET 2012 NYTÅRSBAL

“Jensen & Bugge”

Jensen & Bugge mødtes allerede som børn, da de voksede op kun tre km fra hinanden, syd for Vejle, hvor de også gik til folkedans i den samme forening. Det var faktisk først da de havnede i samme klasse på folkemusiklinjen på konservatoriet i Odense (2001), at de for alvor fik glæde af hinandens musik.

Arr. i samarbejde med Aalborg Danse- og Spillemandslaug. Lørdag . 21.01.

kl. 19.30

E: 90.- (medl. 70,-)

SPILOPPER PÅ TREKANTEN Sidste weekend i januar er der traditionen tro musik, gøgl og leg for børn på Trekanten. Vi er i fuld sving med årets program følg med på www.trekanten. info for at se mere. fre. & lør. 27/28.01.

kl. 10 - 14

E: Gratis

KLONDYKE

Vinder af Björn Afzelius Prisen Michael K, gæster Trekanten med sit fantastiske KLONDYKE orkester. Tors. 02.02.

kl. 19.30

E: 85.-

OBS

Nye regler for afhentning af bestilte billetter se bagsiden.


TREKANTEN I BØRNEHØJDE

Det lokker altid smilene frem hos Trekantens ansatte, når der kommer børn i huset – sammen med deres forældre og bedsteforældre, sammen med dagplejemødre eller børnehavens pædagoger. Trekanten har mange sjove og lærerige arrangementer for børn og børnefamilier: Musikalsk legestue, musik og teater, børnebio og højtlæsning, jul på Trekanten, værkstedsaktiviteter og sidst men ikke mindst Spilopper på Trekanten – en hel weekend med masser af aktiviteter sidst i januar måned. Husk også at biblioteket har bøger og spil til børn i alle aldre, og som noget helt nyt: ”Kid-smart”, en særlig børnecomputer, som er forbeholdt de små i alderen 3-7 år. Der er også legetøj og et flot dukketeater på biblioteket. I forbindelse med de større børnearrangementer har caféen børnevenlige tilbud, og når Michael Back går på scenen, er der mulighed for lørdagsbrunch (skal bestilles i forvejen). Der er mulighed for at låne en høj barnestol, og hvis den lille skal skiftes, er der indrettet pusleplads på et af toiletterne. Med andre ord: Velkommen til dig og dine børn!

FOLKEINFORMATION Folkeinformation er for alle borgere i Aalborg Øst og har til huse på Trekanten. Folkeinformation kan skaffe oplysning og vejledning og sætter gang i aktiviteter og oplevelser. Alle med en god idé til en spændende aften eller et godt foredrag eller måske med et ønske om, at der skal ske noget nyt, er meget velkomne til at komme ned på Trekanten og snakke med Folkeinformation. Kontakt gerne Vibeke Tillemann, vmt-kultur@aalborg.dk eller Mette Mee Storm Sonn, mss-kultur@aalborg.dk (efter den 1. oktober er Mette at træffe igen). Trekantens bibliotek er stedet, hvor man kan hente informationer og få hjælp til at finde oplysninger. Personalet hjælper også gerne med at finde den rette at spørge om de ting, man ikke selv umiddelbart kan finde svar på. Biblioteket kan også oprette NemID eller hjælpe med at vedligeholde den NemID, man allerede har. Kontakt gerne biblioteket på trekanten-bibliotek@aalborg.dk.


INFORMATION BIBLIOTEK Bibliotek med personale

Du kan bruge biblioteket i hele Trekantens åbningstid (se nedenfor). En del af åbningstiden er selvbetjent, mens der på bestemte tidspunkter er personale til at hjælpe dig. Læs mere på www.trekanten.info

mandag tirsdag torsdag fredag lørdag

14 - 18 10 - 15 14 - 18 10 - 15 10 - 13

IT-CAFÉ IT-caféen har 7 pc’er med adgang til internet, tekstbehandling, grafikprogram mm. Der er mulighed for at printe og scanne. Der kan bestilles 1 time pr. dag. Tiden bookes ved henvendelse i Trekantens information.

BILLETTER KØB OG PRINT selv billetter nemt og sikkert på: www.trekanten.info

OBS! Nye reservationsregler Du kan også købe billetter i informationen og bestille på tlf. 9931 7600. Bestilte billetter skal afhentes senest 14 dage efter reservationstidspunktet, dog senest dagen inden arrangementet ved bestilling mindre end 14 dage før. Herefter slettes de. Dørene og baren åbnes ½ time før arrangementet starter, medmindre at andet er anført på billetten. Vi tager forbehold for evt. tekniske problemer. Ved spisearrangementer vil det fremgå af billetten, hvornår dørene åbnes og hvornår spisningen starter. Bemærk at spisebilletter skal afhentes og betales senest på “sidste bestillingsdato”. Der reserveres plads til alle med spisebilletter.

CAFÉ Café Trekanten er åben til hverdag og serverer lette måltider, kaffe o.l. I weekenden er caféen kun åben i forbindelse med arrangementer. Direkte nummer: 99317613

SPISNING

Følgende menuer kan bestilles til arrangementer mærket med:

Menu 1: Trekantens stjerneskud kr. 60,Menu 2: Marineret svinekam med kartofler og salat kr. 80.-

LOKALE UDLÅN På Trekanten kan du låne lokaler og AV-udstyr til f.eks. møder eller arrangementer. Det er gratis indenfor Trekantens åbningstid. Ring på tlf. 9931 7600 og hør nærmere, hvis du eller din forening mangler et lokale.

ØVELOKALE Der er et fuldt udstyret musikøvelokale med sanganlæg, bas- og guitarforstærker, keyboards samt trommesæt. Du kan booke lokalet i Trekantens information.

DIVERSE Åbningstid 10 - 22 10 - 22 10 - 22 10 - 22 10 - 15 10 - 13 Der er adgang til biblioteket i hele åbningstiden

Transport

mandag tirsdag onsdag torsdag fredag lørdag

Bus nr. 11 og 14 standser ved stoppestedet på Humlebakken. Frakørsel 25 (fra nord) eller frakørsel 26 (fra syd)

Sebbersundvej 2a 9220 Aalborg Øst tlf: 9931 7600 - www.trekanten.info

Trekanten - bibliotek & kulturhus folder efterår 2011  

Trekanten - bibliotek & kulturhus folder efterår 2011

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you