Page 1

Lejligheder til leje

RANDERS KASERNE 8930 Randers NØ Sagsnr. 80502156


Lejevilkår VILKÅR

RESERVATION

• 3 måneders depositum + 1 måneds forudbetalt husleje + 1 måneds husleje. • Muligt at få tilladelse til at holde husdyr i udvalgte lejemål. • Ubegrænset lejeperiode. • Lejestigning efter nettoprisindeksregulering. • 3 måneders opsigelsesvarsel fra lejers side. • Alle lejligheder har som udgangspunkt bopælspligt, og lejer skal derfor registrere sig på adressen i folkeregistret. • Du må ikke være registreret i RKI. • Ikke tilladt at leje ud fx via Airbnb. • Må ikke benyttes som delebolig. • Det er ikke tilladt at ryge i boligen.

• En lejlighed kan lejes, ved at man udfylder og underskriver reservationsblanket på den valgte lejlighed og sender oplysningerne til mægleren. • Alle lejekontrakter skal underskrives digitalt med NemID senest 2 dage efter modtagelsen af lejekontrakten. • Seneste 2 dage efter lejers underskrift på lejekontrakten indbetales i henhold til opkrævningen 1 måneds leje, 1 måneds forudbetalt leje samt 3 måneders depositum jf. lejekontraktens §4. • PFA kunder har fortrinsret til ureserverede lejemål.

BRUGSRET/FÆLLESFACILITETER

MEDFØLGENDE INVENTAR • Køle/frys, opvaskemaskine, emhætte, ovn, kogeplade, vaskemaskine og tørretumbler.

• Alle lejligheder har depotrum i lejlighederne. • Fælles gårdmiljø. • Parkeringspladser på terræn. Tages forbehold for mulig leje af p-pladser i fremtiden i lejekontrakten, så vi senere vil have mulighed for at udleje og ikke som nu kun. Udlåne dem!

3 MÅNEDERS DEPOSITUM

1 MÅNEDS FORUDBETALT LEJE

MULIGHED FOR HUSDYR

PARKERINGSPLADS 2


3


4


5


Om ejendommen Moderne boliger - i historiske rammer Randers Kaserne består af 96 lejelejligheder, som er beliggende smukt i den nordlige del af Randers. En by i byen. Et ’upcoming’ kraftcenter for kultur og kreativitet med højt til loftet og et stærkt sammenhold. Bygningerne er opført som gennemlyste boliger, beliggende i to bygninger som samles i en karré-bebyggelse, placeret rundt om et centralt, grønt gårdmiljø. Der er lagt stor vægt på at skabe veldisponerede boliger, hvor hver en kvadratmeter bliver udnyttet bedst muligt. Samtidig er der brugt gedigne materialer overalt, hvilket giver lejerne funktionelle boliger i mange år frem. Lejlighederne er opført i mange størrelser og indrettet som 2, 3 og 4 værelses lejligheder.

6

I alle lejligheder er der et rummeligt køkken og badeværelse, med inventar fra Svane og selvfølgelig alt i hårde hvidevarer fra Siemens. Badeværelserne byder på gulvvarme, rummelig bruseniche med rain-shower bruser, samt selvfølgelig lejlighedens vaskemaskine og tørretumbler. Alle boliger bliver med udgang til terrasse eller rummelig altan og leveres med varmegenvindingsanlæg, som medvirker til at sikre et godt indeklima. Derudover er der god parkeringsplads omkring ejendommen.

Se mere på www.randerskaserne.dk


7


Plantegninger - 2 vĂŚrelses Type A1

Type A4

Type A2

Type A5

Type A3


Plantegninger - 3 vĂŚrelses Type B1

Type B2

Type B4

Type B5

Type B3


Plantegninger - 3 vĂŚrelses Type B6

Type B7

Type B9

Type B10

Type B8


Plantegninger - 4 vĂŚrelses Type C1

Type C2

Type C4

Type C5

Type C3


Plantegninger - 4 vĂŚrelses Type C6

Type C8

Type C7

Type C9


13


Beliggenhed Velkommen til Randers Kaserne - En by i byen Randers Kaserne er det perfekte sted at bo for alle, der drømmer om at bo tæt på naturen – uden at flytte væk fra byen. Her får du en nyopført bolig med en beliggenhed, der leverer på både natur, parkområder samt nærhed til byens centrum. De nyopførte boliger ligger på Randers Kaserne i den nordlige del af Randers. Bydelen er hyggelig og fredelig, og samtidig er her alt, hvad man har brug for til daglig og i fritiden.

Grønne områder 200 m

Randers Kaserne ligger et stenkast fra Nordre Fælleds store dejlige område, der består af et vekslende åbent landskab med overdrev, græsarealer, mose samt små skove af løv- og nåletræ. Området er 85 hektar stort, og det gennemskæres af gode veje og stier, som man kan vandre, løbe, cykle og ride på. Hvis man ser efter, kan man godt se, at Ingeniørtropperne har efterladt sig spor i landskabet i form af små høje, kanaler og gravede vandhuller. Arealet byder på en god gåtur rundt til de mange oplevelser, der er i området. Bl.a. Myretuen, som er et bynaturrum, eller naturlegepladsen i den sydlige del af området, hvor der er borde og bænke og et grill/bålhus. Området har et rigt dyreliv. Her er gode chancer for at se rådyr og hare, og man kan også være heldig at høre nattergalen.

14

Offentlig transport 500 m

Indkøb 950 m


15


16


17


For yderligere information eller fremvisning

Afdelingsleder, ejendomsmægler, køberrådgiver, MDE

Salg og vurdering

Salgstrainee

Ejendomsmægler/ Afdelingsleder MDE

Salg og vurdering

Søren Kelberg

Camilla Hellstern

Cecilie Skjold Holst

Jesper Adamsen

Preben Buchhave

ske@edc.dk +45 21233703

cah@edc.dk +45 24422554

ceho@edc.dk +45 24622113

jad@edc.dk +45 20223492

pbu@edc.dk +45 21656301

Poul Erik Bech Vi gør en forskel for dig og dit salg

18

Dette prospekt er baseret på data fra officielle kilder og informationer modtaget fra opdragsgiver. Det er EDC Erhverv Poul Erik Bechs opfattelse, at oplysningerne i prospektet er korrekte og fyldestgørende, men EDC Erhverv Poul Erik Bech påtager sig ikke ansvar for eventuelle fejl og mangler.


Landsdækkende erhvervsmægler med lokal ekspertise Som Danmarks største mæglervirksomhed kender vi bredden af opgaver, der følger med, når du ejer en erhvervsejendom. Og det er her, vi gør en forskel. Vi er 140 medarbejdere, fordelt på 17 erhvervscentre. Dermed har vi både lokal ekspertise og et landsdækkende netværk, som samarbejder om at finde købere og lejere fra hele landet. Samtidigt har vi over 50 boligbutikker, projektafdelinger i øst og vest, LEA ejendomsadministration samt Promana bygningsrådgivning. Det betyder, at vi kan hjælpe dig med alle ejendomsrelaterede opgaver – fra vurdering, salg og udlejning, til konvertering til andre formål eller sågar administration af din ejendom. Vi støtter dem, der gør en forskel for børn Det er ikke kun ejendomme, der har en særlig plads i vores hjerter. EDC Poul Erik Bech er primært ejet af den almennyttige fond, Poul Erik Bech Fonden, og via overskuddet fra mæglervirksomheden støtter Fonden foreninger, hvor frivillige ildsjæle gør en forskel for børn gennem gode oplevelser. Læs mere på poulerikbechfonden.dk

19


Profile for EDC Poul Erik Bech

Randers Kaserne  

Drømmer du om at bo i en nybygget bolig - tæt på naturen i Randers? Så læs mere her.

Randers Kaserne  

Drømmer du om at bo i en nybygget bolig - tæt på naturen i Randers? Så læs mere her.

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded