Liebhaverkatalog uge 24

Page 1

LANDSDÆKKENDE FORMIDLER AF

LIEBHAVERBOLIGER

FREDENSBORG

Unik palævilla i fantastiske omgivelser s.34

Flest drømmer om havudsigt Læs om hvad folk drømmer om når de skal købe bolig s.4

Poul Erik Bech

FÅ ET GRATIS SALGSTJEK

Juni 2018

BESTIL


Indhold s. 4 - Udsigten skal vække opsigt Når boligkøberne giver frit løb for boligdrømmene, peger størstedelen på, at de ønsker sig udsigt s. 6 - Boliger på Østerbro s. 15 - Boliger på Frederiksberg s. 16 - Netop solgt - Frederiksberg Sådan solgte vi liebhaverejendommen s. 18 - Boliger i Nordsjælland/Sjælland s. 25 - Vores grundværdier Derfor skal du vælge EDC Poul Erik Bech s. 26 - Har du boligen? Så har vi måske allerede køberen s. 28 - Boliger på Fyn s. 31 - Fokus på din bolig s. 32 - Kolding Strandhuse har det hele s. 34 - Boliger i Syddanmark s. 37 - Boliger i Midtjylland

s. 20

Jyllinge - ”Blodhøjgård”


Vores katalog indeholder en masse nye, spændende boliger

København Ø

s. 6

Frihavnstårnet - Dette er lejligheden for den kræsne køber. Her er elegance kodeordet.

Egå

s. 39

Nu udbydes en af de bedst beliggende ejendomme i Aarhus. Villaen er tegnet af Arkitektfirmaet Gudnitz.

Højbjerg

s. 37

Ejerlejlighed i historiske ”Villa Arnak” på højdedraget af Skåde Bakker. En bolig, der henvender sig til købere med øje for beliggenhed.


Udsigten skal vække opsigt - flest købere drømmer om havudsigt Når boligkøberne giver frit løb for boligdrømmene, peger størstedelen på, at de ønsker sig udsigt. Den mest populære udsigt er havudsigt, som hver tredje dansker drømmer om. Generelt er beliggenheden en afgørende faktor, både når vi skal købe villa eller lejlighed, forklarer to mæglere, der formidler eksklusive ejendomme.

Drømmer du om at bo med udsigt til vand, skov eller anden natur, er du bestemt ikke alene. Faktisk er udsigt det foretrukne kriterie, hvis boligsøgende kan vælge frit. Det viser en undersøgelse blandt mere end 1.300 boligsøgende i EDC’s køberkartotek. Her svarer 33 pct., at de finder havudsigt mest attraktivt, når de skal vælge beliggenhed. Det tal overrasker langt fra ejendomsmægler og afdelingsleder i EDC Poul Erik Bech i Kolding, Mads Frees Clausen, som formidler eksklusive ejendomme i et af trekantsområdets mest eftertragtede kvarterer, Strandhuse ved Kolding Fjord. ”Vi oplever, at det absolut er beliggenhed – og i særdeleshed havudsigt - der er den afgørende faktor, når liebhaverkøbere er på udkig efter ny bolig. Vi har rigtig mange boligsøgende, der spørger helt specifikt efter netop havudsigt, når de kigger efter ny bolig. Det skyldes nok i høj grad, at beliggenheden er en ting, du ikke rigtig kan ændre på efterfølgende, hvorimod du som regel kan lave om på selve boligen ved at renovere eller bygge nyt,” forklarer Koldingmægleren. Beliggenhed er andet end havudsigt Mads Frees Clausen forklarer, at selvom havudsigt og naturskønne omgivelser er vigtige, er det ikke det eneste, de boligsøgende fokuserer på i forhold til beliggenhed.

”Der må samtidig også gerne være tæt på by og med et levende nærområde med indkøb, specialbutikker, gode transportmuligheder samt restauranter og cafeer. Og så er det selvfølgelig også vigtigt med en god og velfungerende skole, hvis man har skolebørn,” forklarer han. Netop nærheden til bylivet og dets mange muligheder er også de beliggenhedsfaktorer, som Karina Kjærsgaard, mægler i EDC Poul Erik Bech på Frederiksberg, peger på gør sig gældende, når potentielle liebhaverkøbere kigger efter lejlighed i byen. Her er det selvsagt ikke havudsigt, folk efterspørger. ”Når man vælger at købe lejlighed i byen, tilvælger man bylivet. Så der vil de fleste gerne bo tæt på restauranter, cafeer og butikker, ligesom det også er vigtigt med gode muligheder for offentlig transport som eksempelvis metro,” forklarer Frederiksberg-mægleren.

Et grønt frirum Karina Kjærsgaard oplever dog i meget høj grad, at også de boligsøgende i byen er på udkig efter udsigt og natur, som vægter højt, når der skal købes lejlighed. ”Frederiksberg er populært, da kvarteret er lidt mere grønt end de andre brokvarterer i det centrale København. Vi kan se, at det er populært at bo i nærheden af grønne områder som Frederiksberg Have og Landbohøjskolen, ligesom søerne også er i høj kurs. Der er også rigtig mange, der efterspørger altan, tagterrasse eller andre udearealer. Der er et behov for at have mulighed for udeliv, selvom man bor i byen. Mange har brug for et pusterum, når de kommer hjem efter en travl hverdag,” fortæller hun. I Kolding kan Mads Frees Clausen også nikke genkendende til, at de naturskønne omgivelser af mange boligkøbere ses som et frirum i en travl hverdag. ”De naturskønne omgivelser giver folk mulighed for at have et sted derhjemme, hvor de kan sidde og afstresse. Her kan de komme lidt på afstand fra en travl hverdag og drømme sig væk med et glas hvidvin på terrassen og med en fantastisk udsigt,” vurderer Kolding-mægleren.

Gammel Kongevej - Frederiksberg

s. 4


Vi oplever, at det absolut er beliggenhed - og i særdeleshed havudsigt - der er den afgørende faktor, når liebheaverkøbere er på udkig efter ny bolig

Kolding

Hvilken beliggenhed drømmer du om at din bolig skal have? 18-24 år

25-34 år

35-49 år

50-60 år

+ 60 år

Med udsigt til hav

20%

26%

32%

42%

37%

Med udsigt til sø

13%

10%

8%

7%

6%

Dybt inde i skov

7%

5%

6%

3%

2%

17%

13%

17%

18%

16%

9%

7%

6%

10%

17%

34%

39%

31%

20%

22%

Med udsigt til marker og enge Midt i byen ved torv eller gågade I et velordnet villakvarter

Kilde: EDC.DK (https://www.edc.dk/om-edc/nyt-fra-edc/nyheder/flest-droemmer-om-udsigt/)

s. 5


Frihavns Tårnet - Liebhaveri med panorama udsigt

Se mere

A

15

Østerbro - Helsinkigade 18, 9. -3 EDC er stolte af at kunne præsentere denne unikke liebhaverlejlighed som ligger i det smukke prisbelønnede byggeri ”Frihavns Tårnet i Nordhavnen. Frihavns Tårnet er tegnet af Praksis arkitekter som har formået at skabe særdeles eksklusive rammer, hvor der ikke er gået på kompromis med kvalitet og æstetik. Yderst præsentabelt indgangsparti/hall hvorfra der er 2 elevatorer til lejligheden på 9 sal samt tagterrasse på 13 sal. Fra tagterrassen er det muligt at nyde udsigten til Sverige, Øresund og byens tage. Herudover kan nævnes cykelparkering i stueetagen samt 4 hav-kajakker til fælles brug samt opvarmet barnevognsrum. Tæt på ejendommen er der adgang til p-hus, hvor p-pladser pt. kan lejes for knap kr. 1.200.

s. 6 - Østerbro

Pris/Udb. Brt/nt Ejerudgifter Bolig m2 Etage Rum/vær. Opført Sag Kontakt

9.850.000/495.000 43.996/37.488 4.731 123 9 3/2 1959 21005066 35253388


Penthouse med udsigt til Svanemøllebugten

Se mere

D

Østerbro - Strandvejen 61, 4.tv Liebhaverbolig fra øverste hylde som sjældent udbydes på Østerbro. Når man træder ind i lejligheden, bydes man velkommen i stor entré i forbindelse med køkkenalrum med spiseplads og væggene er renset ned til de rå mursten. Køkkenet er fra Modulia med hvide elementer, gasblus, indbygningsovn, quooker, opvaskemaskine og køle/frys. I forlængelse af køkkenalrummet forefindes repos med udgang til vestvendt altan, med frit udsyn over kvarteret. Her kan eftermiddags- og aftensolen nydes i ro og fred og man får fornemmelsen af at have sin egen ”tagterrasse”. Fra den store spisestue er der udgang til altan, med frit udsyn til Svanemøllebugten. Lejligheden har gennemgående flotte plankegulve og fritlagte bjælker som giver et ekstra tvist af ”New Yorker” stil.

s. 7 - Østerbro

Pris/Udb. Brt/nt Ejerudgifter Bolig m2 Etage Rum/vær. Opført Sag Kontakt

9.850.000/495.000 44.000/37.492 6.368 227 4 8/5 1908 21005033 35253388


Flot istandsat bolig på bedste beliggenhed

Se mere

D

Østerbro - Carls Johans gade 15, 2.tv Lejligheden er placeret på det eksklusive indre Østerbro, hvor der er brede gader, lys, luft og atmosfære. Af kendere betegnes dette som den vel nok mest spændende placering på Østerbro, idet du ligger roligt og tilbagetrukkent, men kan tilvælge det pulserende liv på Nordre Frihavnsgade, når du ønsker det. Utrolig skøn hjørnelejlighed med smukt lysindfald og fantastisk kig ud på historiske ejendomme og livet på Indre Østerbro. Lejligheden er i sælgers ejertid gennemgribende renoveret med både bad og køkken mm., så den står helt up to date. Køkkenalrummet er i eksklusive materialer og fra SieMatic. Her er højt til de usædvanligt smukke stuklofter samt nydelige forsatsvinduer. Velkommen til.

s. 8 - Østerbro

Pris/Udb. Brt/nt Ejerudgifter Bolig m2 Etage Rum/vær. Opført Sag Kontakt

9.250.000/465.000 40.789/34.841 4.443 183 2 6/4 1904 21004917 35253388


Panoramaudsigt, stor altan og herskabelig atmosfære

Se mere

D

Østerbro - Rosenvængets Sideallé 9, 4.tv Her får du uden overdrivelse den vel nok smukkeste panormaudsigt over villaerne i Rosenvængets kvarteret, beliggenheden bliver simpelthen ikke bedre. Fuldstændig roligt og tilbagetrukket ligger lejligheden, på en lukket vej, men alligevel blot få hundrede meter på alle Østerbros faciliteter. Lejligheden har alle de kvaliteter man typisk ønsker sig: Udsigt, spisekøkken, stor altan, højt til loftet og atmosfære. Planløsningen giver et utal af indretningsmuligheder, hvad end du søger mange værelser / stuer. Udsigten over kvarteret bjergtager én du kan se helt til Øresunds blå bølger i horisonten. Karnappens mange vinduer giver udsigt 180 grader rundt og sikrer samtidig et smukt lysindfald.

s. 9 - Østerbro

Pris/Udb. Brt/nt Ejerudgifter Bolig m2 Etage Rum/vær. Opført Sag Kontakt

8.495.000/425.000 37.968/32.351 5.269 174 4 6/4 1907 21004861 35253388


Se mere Liebhaveri i Svenskerkvarteret m. elevator, terrasse, og gode parkeringsforhold

C

Østerbro - Malmøgade 5, 3. Herskabslejlighed ude over det sædvanelige – Her er tale om en lejlighed som er gennemgribende renoveret ned til mindste detalje i 2014/2015. Sjældent oplever man en bolig med så høj en grad af finish og hvor der er tænkt over den mindste detalje med mange smukke og velholdte originale detaljer. Lejligheden består af 3 smukke stuer ensuité med skønt lysindfald. Særligt den midterste stue har en helt vidunderlig karnap med skønt kig til Østre Anlæg. Herudover består lejligheden af meget præsentabel spisestue med høje paneler og smukt bemalet loft som vidner om tidligere tiders storhedstid.

s. 10 - Østerbro

Pris/Udb. Brt/nt Ejerudgifter Bolig m2 Etage Rum/vær. Opført Sag Kontakt

15.950.000/800.000 71.128/60.608 14.548 328 3 8/4 1900 21004837 35253388


Liebhaveri med udsigt til Sortedams Sø og eget havestykke

Se mere

C

Østerbro - Sortedam Dossering 79A, st Intet er overladt til tilfældighederne i denne lejlighed. Lejligheden har indenfor det seneste år gennemgået en sand transformation fra den grimme ælling til nu at være noget af det mest smagfulde i særklasse. Lejlighedens nyetablerede dør til eget havestykke har gjort at lejligheden har fået masser af lys, luft og søkig. Fra både lejlighedens stue og køkkenalrum oplever man synet af det rolige vand hvor solens stråler genspejles. Lejligheden består af stor og rummelig stue med direkte udgang til eget havestykke, hvor det er muligt at nyde foråret og sommeren med grill og bord til spisende gæster. Herudover stort lækkert køkken alrum med god plads til spisebord og kvalitets køkken fra Svane Køkkenet med alt i hårde hvidevarer.

s. 11 - Østerbro

Pris/Udb. Brt/nt Ejerudgifter Bolig m2 Etage Rum/vær. Opført/omb. Sag Kontakt

9.995.000/500.000 44.657/38.051 5.538 159 ST 5/3 1898/2018 21004920 35253388


Herskabslejlighed i særklasse med god beliggenhed

Se mere

D

Østerbro - Østerbrogade 35, 1.tv Lejligheden består af 2 skønne stuer med højt til loft, plankegulv, flot stuk og smukke skydedøre med glas. Fra den ene stue er der udgang til meget stor altan, hvor det muligt at iagttage byens liv ved Trianglen. Hele lejligheden har nyere lydisolerede vinduer og lydgener er derfor stærkt begrænsede i stuerne, og de stor vinduespartier er med til at sikre et godt lysindfald. Herudover har lejligheden skøn stor spisestue med svensk kakkelovn og skønt stort vinduesparti med utrolig dejligt lysindfald i løbet af dagen. Herudover består lejligheden af 2 skønne nyere badeværelser samt 3 gode værelser. Sidst men ikke mindst stort køkkenalrum med alt i hårde hvidevarer, kogeø, fransk altan samt mulighed for spiseplads til 4-6 personer.

s. 12 - Østerbro

Pris/Udb. Brt/nt Ejerudgifter Bolig m2 Etage Rum/vær. Opført Sag Kontakt

9.495.000/475.000 42.280/36.023 6.874 238 1 6/3 1909 21004991 35253388


Herskabslejlighed i særklasse og smuk udsigt

Se mere

D

Østerbro - Østerbrogade 33, 4. th Velkommen til denne skøn herskabslejlighed - lejligheden består af 3 flotte stuer en suite med højt til loft, smuk stuk og massive gulve i stavparket. Stuerne mod gaden har et helt særligt lysindfald grundet placeringen på hjørnet af Trianglen og ikke mindst helt unikt kig ned af Østerbrogade, hvilket gør stuerne til noget helt særligt. Lejligheden er ideel til den store familie da den byder på 4 store gode værelser med god skabsplads (5 hvis den ene stue bruges som værelse) samt 2 badeværelser med separat brus og toilet, samt vaskesøjle. Sidst men ikke mindst stort ældre men pænt køkken med alt i hårde hvidevare. Dette er lejligheden til den kræsne køber som ønsker at sætte sit eget præg.

s. 13 - Østerbro

Pris/Udb. Brt/nt Ejerudgifter Bolig m2 Etage Rum/vær. Opført Sag Kontakt

9.975.000/500.000 44.316/37.756 7.055 240 4 8/5 1909 21004532 35253388


Flot hus i Kartoffelrækkerne med 5 soveværelser

Se mere

E

Østerbro - Eckersbergsgade 9 Flot, velholdt og charmende Kartoffelrækkehus. Perfekt til børnefamilien med 5 soveværelser. Løbende renoveret og fremstår i dag i flot stand. Følgende er renoveret indenfor de seneste 10-15 år - vinduer, el, fyr, skorsten og højvandslukke i kælder m.m. Taget er ca. 20 år gammelt. Stueetage: Et stort gennemgående opholdsrum med godt lysindfald fra begge sider. Flot hvidt Poggenpohl køkken med bordplade i stål, hvilket giver et industrielt look. Desuden direkte udgang til den charmerende gårdhave. 1. sal: 2 gode lyse værelser. Stort badeværelse med lyse fliser, gulvvarme, vindue samt separat bruseniche. 2. sal: 2 værelser, hvoraf det ene har fransk altan. Desuden mindre kammer. Udnyttet loft

Pris/Udb. Brt/nt Ejerudgifter Bolig/kld. m2 Grund Rum/vær. Opført/omb. Sag Kontakt

9.995.000/500.000 44.657/38.051 5.416 135/47 75 6/5 1882/1930 21004990 35253388

Penthouselejlighed uden bopælspligt, egen p-plads samt stor sydvendt Se altan mere

A

15

Østerbro - Amerika Plads 23, 12.mf Selve lejligheden er rigtig godt indrettet og den store sydvendte stue kan nemt opdeles i 2, såfremt man har brug for et børneværelse eller som delelejlighed. Lejligheden indeholder rummelig entré - Herfra føres man ind i den store sydvendte stue, hvorfra der er udgang til altanen – hvor man har en storslået udsigt til Øresund, Kastellet og Københavns mange tårne. Lyst køkken med elementer fra Svane, Quooker og LED-spots. Lækkert badeværelse med flotte lyse fliser fra Imola, bruseniche med unidrain, væghængt toilet og håndvask og skab fra Svane. I soveværelset er der god plads til dobbeltseng samt en skabsvæg. Alle lejlighedens hårde hvidevarer er fra Miele (Integreret køle-/fryseskab, induktionskogeplader, indbygningsovn, emhætte, integreret opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler).

s. 14 - Østerbro

Pris/Udb. Brt/nt Ejerudgifter Bolig m2 Etage Rum/vær. Opført Sag Kontakt

6.595.000/330.000 29.470/25.109 3.778 87 12 3/3 2017 21005049 35253388


Unik liebhaverbolig i det gamle menighedshus

Se mere

C

Frederiksberg - Magnoliavej 9A, 1. I det eftertragtede Blomsterkvarter, klods op af skønne Søndermarken, finder du for enden af den blinde Magnoliavej denne historiske og sjældne perle. Boligen er en ideel anpart, men vil opleves som en særskilt villa, da man har privat indgang samt egen udgang til haven. Du bydes velkommen i lejlighedens entré med majestætisk loftshøjde samt trappe op til 1. salen. Stort åbent køkken/alrum som fremtræder som et opholdsrum og mindre som et køkken. Stort, lækkert badeværelse med vaskemaskine, tørretumbler og badekar. Dejligt soveværelse med småsprossede vinduer og trappe op til hyggelig hems. Fra køkken/alrummet er der adg. til stor stue med udg. til den sydvendte altan og nedgang til haven. Endvidere to gode soveværelser - oplagte børneværelser, så børnene nærmest har deres egen afdeling.

Pris/Udb. Brt/nt Ejerudgifter Bolig m2 Grund Rum/vær. Opført Sag Kontakt

8.495.000/425.000 37.414/32.241 3.806 145 481 5/3 1935 20103428 33260026

Skøn, lys familiebolig i børnevenligt kvarter - lukket have med solrige terrasser Se mere

C

Frederiksberg - Tesdorfsvej 31A Ejendommen, som er et arkitekttegnet halvt dobbelthus, indeh.: To skønne opholdsstuer ensuite - den ene med smuk grøn udsigt til alleen og bred trappe til ejendommens underetage - den anden med udg. til hyggelig sydvendt terrasse. Stuen kan nemt opdeles i to, hvis der mangler et ekstra værelse. Lyst soveværelse med skabsvæg. Ældre funktionelt flisebadeværelse. I underetagen finder du et dejligt køkken med spiseplads i åben forbindelse med pragtfuld spisestue med direkte udg. til den hyggelige terrasse og haven, der i sommerhalvåret bliver en integreret del af huset. Herudover to værelser, toilet samt bryggers/vaskerum (kan ændres til værelse). Ejd. ligger i attraktivt område tæt på populære skoler/institutioner, buslinjer, S-tog/Metro og i gåafstand til både Grøndalsparken og Frederiksberg Have.

s. 15 - Frederiksberg

Pris/Udb. Brt/nt Ejerudgifter Bolig m2 Grund Rum/vær. Opført Sag Kontakt

8.995.000/450.000 40.194/34.557 4.980 210 713 6/3 1934 20103719 33260026


NETOP SOLGT - Frydendalsvej 30A, 2. - Frederiksberg C

Sag 20400484

s. 16 - Frederiksberg


Godt lokalt kendskab og netværk banede vej for et hurtigt salg Der gik under en måned fra, at ejendomsmægler og partner Benjamin Stender fra EDC Poul Erik Bech på Falkoner Allé overtog salget af en liebhaverlejlighed, til den var solgt. Nøglen til et hurtigt salg var først og fremmest et godt lokalt kendskab og netværk takket være hele tre butikker på Frederiksberg. Trods en sublim beliggenhed i et af Frederiksbergs mest eftertragtede kvarter på en rolig sidegade til Frederiksberg Alle og Vesterbrogade, var det endnu ikke lykkedes sælger at få solgt sin 190 m2 store herskabelige lejlighed, som havde været til salg i næsten fem måneder. Men da EDC Poul Erik Bech og mægler Benjamin Stender kom på sagen, gik der under en måned, før der kom en underskrift fra en køber. Benjamin Stender og hans kollegaer i de tre EDC Poul Erik Bech-butikker på Frederiksberg satte derfor alle sejl til for sikre et godt og effektivt salgsforløb. ”For at få markedsført en eksklusiv bolig som denne optimalt, sætter vi gang i en omfattende liebhavermarkedsføring, der bl.a. indebærer en helt særlig præsentation i salgsmaterialer og med store plakater i butiksvinduet, annoncering i både dagblade og liebhaverkatalog samt en maksimal synlighed online. Samtidig kunne vi se, at prissætningen ikke havde været rigtig, hvorfor vi fik sat en god og skarp pris,” fortæller han. Det skulle dog vise sig, at det i høj grad var godt gammeldags og tillidsskabende mæglerarbejde, der blev udslagsgivende i forhold til at skabe den hurtige kontakt til den kommende køber. ”En af vores andre butikker på Frederiksberg på Gl. Kongevej havde tidligere lavet en salgsvurdering af købers lejlighed, hvor køber havde været meget tilfredse med vores arbejde og havde fået tillid til os. Han så efterfølgende denne lejlighed online, og da vi allerede havde en god relation, forløb købsprocessen herefter helt ideelt,” forklarer Benjamin Stender, som bemærker, at køber var så tilfreds, at han også valgte at sælge sin lejlighed gennem EDC Poul Erik Bech.

Benjamin Stender Indehaver, ejendomsmægler, MDE

s. 17 - Frederiksberg


Markant og velbeliggende villa i bedste kvarter i Klampenborg

Se mere

E

Klampenborg - Fabritius Alle 14 Med bedste beliggenhed i Klampenborg udbydes denne pragtvilla med samlet 319 etagemetre plus uudnyttet loft. Ejendommen er opført i 1928 i bedste materialer, og fremstår vedligeholdt med småsprodsede vinduer og skodder. Indvendigt har ejendommen smukke detaljer fra tidens byggestil og overalt i ejendommen, er der et formidabelt lysindfald. Villaen indeholder i stueplan en smuk hall med flot trappeløb til 1. sal. Et køkken med alt i hvidevarer, 2 stuer en-suite og en niveaudelt stue med pejs. Fra alle stuerne er der udgang til terrasser. På 1. salen findes et stort repos, 4 værelser og et badeværelse. Via godt trappeløb til husets 2. sal, kan der indrettes 2 gode værelser. Den smukt anlagte have der vender sydvest er indhegnet med nyt pileflethegn og bøgehæk, som gør den ugeneret.

Pris/Udb. 13.750.000/690.000 Brt/nt 61.398/52.830 Ejerudgifter 9.532 Bolig/kld. m2 233/86 Grund 985 Rum/vær. 8/4 Opført/omb. 1928/1942 Sag 28201562 Kontakt 39656300

Unik ejendom i 3. række til badestrand

Se mere

C

Solrød Strand - Drosselvej 19 I 3. række fra Køge Bugts bedste badestrand, er denne fantastiske ejendom beliggende. Her har du kort afstand til alt du skal bruge i hverdagen, såsom Solrød Center med masser af indkøbsmuligheder, S-station med transporttid til København på ca. 30 minutter, skole og børneinstitutioner, idrætscenter m.m. Vigtigst af alt er, at der kun er få skridt til vandkanten og vil man bare være sig selv, kan den private pool benyttes i stedet. Her bliver man ejer af en helt indflytningsklar bolig, hvor der gennem årene er sket mange forbedringer og vedligeholdelsen er i top. Af forbedringer kan nævnes udskiftning af gulve, vinduer, køkken og badeværelser indenfor de seneste 10 år. Der er gulvvarme over det hele.

s. 18 - Nordsjælland/Sjælland

Pris/Udb. Brt/nt Ejerudgifter Bolig m2 Grund Rum/vær. Opført/omb. Sag Kontakt

5.795.000/290.000 25.544/21.695 5.266 154 931 5/4 1934/1989 26803603 56143307


Liebhavervilla på strandsiden lige ved Solrød Center

Se mere

B

Solrød Strand - Klitvej 16 Går du og drømmer om at købe en liebhavervilla i høj kvalitet? Så har du nu muligheden for at få denne drøm realiseret. På Klitvej 16 i Solrød Strand udbydes nu denne gennemførte og fuldstændig indflytningsklar liebhavervilla, hvor der er kræset for hver detalje, og hvor materialerne er af bedste kvalitet. Villaen er beliggende på strandsiden, og Køge Bugts måske bedste badestrand kan derfor nås på et par minutter. Endvidere er der kort afstand til S-station, hvor transporttiden til København er ca. 30 min. samt kort afstand til skole, daginstitutioner, idrætcenter og Solrød Centeret som byder på ca. 50 butikker, deriblandt flere dagligvarebutikker, tøjbutikker, apotek, cafeer m.m

Pris/Udb. Brt/nt Ejerudgifter Bolig m2 Grund Rum/vær. Opført Sag Kontakt

Totalrenoveret liebhaverbolig med storslået udsigt til havet

6.995.000/350.000 31.352/26.513 5.501 172 691 5/4 2005 26803410 56143307

Se mere

C

Karlslunde - Klitvej 2 Vi er glade for at kunne præsentere denne udsøgte liebhaverbolig, som er beliggende på strandsiden i Karlslunde. Villaen er beliggende i 4. række til vandet, og på ganske få minutter kan man stå på stranden, med fødderne i vandkanten. Derudover er der kort afstand til Strandskolen, idrætshaller, S-station og Karlslunde Stationscenter, hvor hverdagens indkøb kan klares. Der er endvidere kun ca. 6 min. til både Solrød Strand og Greve. Når man ser boligen, er man slet ikke tvivl om, at der ligger mange tanker bag den totalt renoverede bolig. Man har formået at udnytte kvadratmeterne bedst muligt, og fundet frem til den ultimative bedste planløsning, hvor der er taget hensyn til den fantastiske udsigt boligen kan byde på.

s. 19 - Sjælland

Pris/Udb. Brt/nt Ejerudgifter Bolig/kld. m2 Grund Rum/vær. Opført/omb. Sag Kontakt

6.750.000/340.000 30.120/25.658 3.404 270/90 1.073 6/4 1970/2018 26803579 56143307


En skøn oase med masser af plads og muligheder centralt i Jyllinge

Se mere

D

Jyllinge - Andebakken 4 Med en af de højeste beliggenheder i Jyllinge, der hvor det hele startede eller næsten… Her udbydes "Blodhøjgård" med en skøn parklignende have på knap en tønde land med gamle smukke træer, hyggelige kroge, græsplæner med plads til boldspil samt en pragtfuld gårdsplads, der emmer af hygge. Ejendommen byder på 4 velholdte længer og et charmerende "hønsehus", der i dag er indrettet til lille bolig. Bagved ejendommen findes også garage bygning med værksted. En skøn oase midt i Jyllinge med masser af muligheder – flere generationer på samme matrikel, hjemmearbejdsplads, mindre erhvervsdrivende eller bare perfekt til den pladskrævende familie, der drømmer om at bo centralt i smukke og rolige omgivelser i en bolig, der er helt sin egen med masser af sjæl og charme.

Pris/Udb. Brt/nt Ejerudgifter Bolig m2 Grund Rum/vær. Opført Sag Kontakt

Bo midt i din egen mini park med rigt dyreliv

5.900.000/295.000 26.394/22.262 5.677 267 4.871 6/3 1800 40202686 46305040

Se mere

D

Lejre - Hvalsøvej 7 På en lukket grusvej - væk fra trafikken - ligger denne skønne ejendom med plads til erhverv og hele familien tæt på Osted i Lejre. Haven er særdeles velanlagt, ja nærmest en park med store træer og blomstrende buske. Let adgang til Osted hvor der er skole, institutioner, idrætsanlæg og fine indkøbsmuligheder. Nemt at komme til Lejre, Roskilde og København fra den centrale placering på Sjælland. Denne ejendom er oplagt til jer, der drømmer om at bo på landet, men alligevel ikke langt fra naboer, med en stor frodig have, der i særdeleshed er et kapitel for sig. En stor græsplæne, et væld af træer og buske, et rigt dyreliv og smuk udsigt giver balsam til sjælen efter en hektisk dag. Her er fred og ro med kort afstand til alt og får desuden en dobbelt carport, udhuse og terrasser til at nyde solen.

s. 20 - Sjælland

Pris/Udb. Brt/nt Ejerudgifter Bolig m2 Grund Rum/vær. Opført Sag Kontakt

3.550.000/180.000 15.866/13.362 4.932 324 5.429 9/6 1969 40202767 46305040


Elegant villa med højt til loftet og plads til den store familie

Se mere

D

Hvalsø - Tolstrupvej 72 Lige der hvor vejen slår en bugt, mellem Avnstrup Skov og Magle Skov udbydes denne helt særlige og æstetisk flotte ejendom, hvor datidens elegante håndværk går hånd i hånd med oceaner af sjæl og charme. Indeholder smuk hall via en lille forentré, der også har adgang til badeværelse med kar. Stueplan rummer også et stort og lyst køkken. Smuk spisestue samt en stor lys stue og et hyggeligt værelse. På 1. sal finder I et stort soveværelse med garderobe og adgang til badeværelse med brus. 2 gode store værelser samt et mindre værelse. Kælderen byder på slyngelstue, bryggers med udgang, viktualierum og fyrrum. En sjældent udbudt villa med masser af rummelighed, et prægtigt lysindfald, spændende detaljer og perfekt til den pladskrævende familie, der drømmer om en bolig udover det sædvanlige.

s. 21 - Sjælland

Pris/Udb. Brt/nt Ejerudgifter Bolig/kld. m2 Grund Rum/vær. Opført/omb. Sag Kontakt

4.150.000/210.000 18.567/15.638 3.882 272/163 1.510 7/7 1930/1973 40202840 46305040


Sjældent udbudt 1-plans villa et stenkast fra Sjælsø

Se mere

C

Birkerød - Kaj Munks Vej 18 Huset indeholder et stort soveværelse samt 2 børneværelser, alle med pæne bøgepaketgulve. 2 badeværelser hvoraf det ene er fra 2006. Begge badeværelser har bruseniche og gulvvarme. Stort bryggers i forlængelse af køkkenet med vaskesølje, klinker og egen ind/ udgang. Lyst køkken med masser af skabs- og brodplads samt lille spiseplads. Der er mulighed for at åbne op, hvis man er til køkken-alrum. Fra køkkenet er der adgang til stor spisestue med stort vinduesparti/havedør til terrasse og have. I tilbygninger findes endnu en stue med loft til kip, hvor der er et fantastisk lysindfald fra gulv til loft vinduerne og udsigt til Eskemose Skov. Endvidere er der en lille mellemgang, som adskiller stuen og badeværelset fra 1998.

Pris/Udb. Brt/nt Ejerudgifter Bolig m2 Grund Rum/vær. Opført/omb. Sag Kontakt

Fantastisk naturskøn beliggenhed centralt i Birkerød

5.375.000/270.000 24.062/20.721 5.332 141 771 6/4 1966/2006 34602882 45822828

Se mere

D

Birkerød - Carinaparken 81 Dette hus er for naturelskeren, det vil leve i rolige og smukke omgivelser, i et godt villakvarter. Denne 161 kvm. vinkelbyggede Tjæreborg gulstensvilla, har den perfekte beliggenhed, med natur hvor blandt andet både skoler, hovedgaden, indkøb, svømmehal, sportsklubber, Birkerød station er i gå/cykelafstand. Lige uden for terrassedøren har du en storslået natur med græsplæne, buske, sø (der kan købes fiskekort til Carinasøen) og skov. Ejendommen er den eneste private i Carinaparken med direkte adgang til Kajerød Å. Grunden byder på fredede områder med mange slags fugle samt råvildt. På matriklen findes også en garage på ca. 25 m2 samt lille overdæk til cykler ca. 10 m2. Huset er løbende renoveret gennem ejers 46 års ejer tid, hvor det kan nævnes at taget er skiftet i 2004 og har 30 års garanti.

s. 22 - Nordsjælland

Pris/Udb. Brt/nt Ejerudgifter Bolig m2 Grund Rum/vær. Opført Sag Kontakt

6.195.000/310.000 27.662/23.820 5.486 161 8.400 5/4 1968 34602807 45822828


Liebhaversommerhus med historie, sjæl og unik beliggenhed

Se mere

Hundested - Kattegatvejen 23 Sommeren 1930 stod det smukke lyserøde hus med stråtag klar til indflytning. Det var arkitekt og kunstmaler Sigurd Schou (1875-1944) der tegnede sommerhuset, som fik navnet "Lisbo". Denne skønhed, som ligger i allerførste række til Kattegats blå bølger, har historie. Det er autentisk, det har sjæl, det er smukt. Huset har en unik beliggenhed lige ned til Kattegat og med en storslået udsigt til Sjællands Odde mod vest og mod Tisvilde og Kullen i Sverige mod nordøst. Huset danner ramme om skønne, sjove, afslappende ferier med familien, venner og som "hide away" sted til fordybelse og ny energi med sin beliggenhed ved havet og det pittoresk Kikhavn.

s. 23 - Nordsjælland

Pris/Udb. Brt/nt Ejerudgifter Bolig m2 Grund Rum/vær. Opført Sag Kontakt

6.995.000/350.000 31.135/26.117 6.654 129 1.554 4/2 1930 33801843 47982818


Unik perle bygget af Seest Huse med udsigt direkte til søen

Se mere

Tikøb - Løvsangervej 24 Entré med plads til overtøj og sko, flot åbent køkken alrum, niveauforskudt stue med brændeovn og direkte udgang til en stor terrasse som er bygget op omkring grunden hvor solen, udsigten og tilværelsen kan nydes gennem hele dagen. Derudover er der et godt udnyttet soveværelse med dør direkte ud til syd/øst vendt terrasse, dejligt og stort badeværelse med både muret bruseniche og indmuret jacuzzi. I forlængelse af køkkenet er der lavet et åbent værelse som udnyttes til kontorplads samt yderligere værelse. I forlængelse af stuen er der lavet en godt udnyttet alkove. Endvidere er der en udbygget hyggelig karnap med glas i taget for den fulde udnyttelse af udsigten.

Pris/Udb. Brt/nt Ejerudgifter Bolig m2 Grund Rum/vær. Opført Sag Kontakt

Smuk og højtbeliggende murermestervilla med udsigt til Øresund

2.995.000/150.000 13.578/11.399 2.074 78 780 3/2 1995 30003776 49250050

Se mere

E

Helsingør - Møllevænget 14 På en af byens bedste adresser, for enden af lukket vej og højt beliggende med fantastisk udsigt over byen og Sverige i horisonten. Tæt ved skov og strand og 5 min. til bykernen. Smuk, skrånende grund med flere terrasser og lækroge og helt privat i forhold til naboer. Den oprindelige grund er udstykket med respekt for den blivende have. Ekstremt velbygget murermestervilla helt efter alle de gamle principper og med alle de oprindelige detaljer intakte. Valmet rødt tegltag, flotte hvidmalede palævinduer, udsigtskarnap og smukt kampestensfundament. Indvendig er alle de oprindelige detaljer vedligeholdt og bevaret. Flotte afhøvlede plankegulve samt hvidmalede fyldningsdøre.

s. 24 - Nordsjælland

Pris/Udb. Brt/nt Ejerudgifter Bolig/kld. m2 Grund Rum/vær. Opført Sag Kontakt

5.495.000/275.000 24.585/20.753 5.313 176/107 898 6/4 1914 30003380 49250050


Flid, etik og godt købmandsskab Det var de tre grundpiller, som jeg i 1978 funderede min virksomhed på. De holder stadig og gennem årene er deres styrke blevet bekræftet af gode resultater og glade kunder.

Vores grundværdier

Flid er en kultur, der gennemsyrer hele virksomheden. Vores medarbejdere gør deres ypperste for at sælge din bolig hurtigt og godt, og telefonerne er åbne alle dage hele året rundt.

Etik betyder, at du kan have tillid til os. Til den måde vi optræder på. Til vores seriøsitet. Og til at vi repræsenterer dig på en tillidsvækkende måde over for potentielle købere. Godt købmandskab sikrer vi med engagerede og veluddannede medarbejdere, hvis performance og forhandlingsevner skaber høj kvalitet og det bedste resultat for dig. Poul Erik Bech Fonden I juni 2015 etablerede jeg Poul Erik Bech fonden, som nu ejer størstedelen af aktierne i ejendomsmæglervirksomheden. Fonden sikrer et godt grundlag for at tænke langsigtet og dermed medvirke til at sikre virksomhedens beståen lang tid fremover. Gennem det overskud, der via mæglervirksomheden genereres til fonden, støtter vi børn, handicappede og flygtninge samt aktiviteter inden for kunst og bygningskultur.

Danmarks største og eneste landsdækkende ejendomsmægler EDC Poul Erik Bech er Danmarks største og eneste landsdækkende ejendomsmæglervirksomhed med ca. 500 ansatte. Vores landsdækkende netværk af mæglere har skabt en bred kontaktflade til købere over hele landet. Det giver en markant øget chance for at sælge til den bedst mulige pris, idet den helt rigtige køber til en bestemt liebhaverejendom ofte findes uden for lokalområdet. Når vi får en eksklusiv bolig til salg, sørger vi for at ejendommen får en helt særlig præsentation i salgsmaterialer, annoncering og online. I nogle situationer kan der være ønske om, at salg af ejendommen sker under fuld diskretion. Dette er vi naturligvis også i stand til at imødekomme. Går du selv med salgstanker, så kontakt os og hør nærmere om mulighederne for et salg af netop din bolig.

s. 25


Vi finder købere fra hele Danmark EDC Poul Erik Bech er Danmarks største og eneste landsdækkende mæglervirksomhed med flere end 50 boligbutikker, der arbejder sammen på tværs af landet. Ofte skal køberne findes uden for lokalområdet, og vores store salgsstyrke betyder, at vi kommer i kontakt med flest mulige potentielle købere, uanset hvor i landet de kommer fra. Samlet set opnår du en markant øget mulighed for at sælge din bolig til den højest opnåelige pris. Vi har samlet alle boligsøgende i vores landsdækkende køberkartotek, hvor vores mange mæglere har stor fokus på at matche boligønskerne med nye boliger der kommer til salg. Når du sætter til salg hos os, kan vi allerede fra start præsentere din bolig for en lang række interesserede købere. Dette betyder ofte kortere salgstid, da vi på forhånd kender de potentielle køberes ønsker.

Til højre ser du et udpluk af konkrete boligønsker fra vores landsdækkende køberkartotek

s. 26


Har du liebhaverboligen? - så har vi måske allerede køberen Frederiksberg - Herskabslejlighed

Stor villa i Odense C/M

Par med udsigt til at få børn søger ejerlejlighed på Frederiksberg eller indre by med minimum 130 m2 og 4 værelser. Lejligheden skal helst være beliggende roligt og have en altan. Kunden er ikke presset, så det skal være det helt rigtige. Gammel herskabelig stil er væsentligt. Lejligheden skal fremstå i god stand. Prisniveau: 10.000.000 kr. Ref.nr. 8337681. Kontakt tlf. 33 26 00 26

Køber fra Haderslev søger villa på omkring 300 m². Villaen skal indeholde 2 køkkener og 5 værelser. Boligen skal være indflytningsklar og uden trafikstøj. Pris max. kr. 7 mio. Ref.nr. 8381641. Kontakt tlf. 66 12 61 26

Ejerbolig på Frederiksberg ønskes Familie på 4 søger ejerbolig på Frederiksberg som ligger i cykelafstand til Johannesskolen. Ejendommen skal være i pæn stand og gerne indeholde, køkken/alrum, stort badeværelse (med badekar), altan, 3 soveværelser og et lille kontor. Hvis boligen er en villa eller villalejlighed er prisniveauet: 10.000.000,00 kr. og såfremt det er en ejerlejlighed er prisniveauet: 8.500.000 kr. Ref.nr. 8596194. Kontakt tlf. 33 26 00 26

Østerbro - Bolig med altan eler have Familie fra Østerbro søger bolig på Østerbro. Min 7 værelser fordelt på min 175 kvm. - krav der skal være have eller altan. max kr. 11 mio. Ref.nr. 1179643. Kontakt tlf. 35 25 33 88

Solrød Strand - Tæt på vandet Køber fra København S søger villa på min. 120 m² eller helårsgrund, beliggende på strandsiden i 2680 Solrød Strand, så tæt på stranden som muligt, og ikke tæt op af vej. Der må gerne skulle laves lidt, men ikke gennemgående renovering. Ejendomme med kælder har ikke interesse. Prisniveau for den rette bolig er op til 8.000.000 kr. Ref.nr. 7143183. Kontakt tlf. 56 14 33 07 Roskilde - Villa i Konge/Dronningekvarteret eller med udsigt til Fjorden Købeklar familie fra Vesterbro søger villa i Konge/Dronninge kvarteret eller bolig med udsigt til fjorden. Familien skal bruge min. 4 værelser og en stue fordelt på mindst 120 kvm. Deres prisniveau er på max. 7 mio. for den helt rette villa. Ref.nr. 9208381. Kontakt tlf. 46 30 50 40

s. 27

Odense - Munkebjergkvarteret Munkebjerg kirke søger ny præstebolig på min. 180 m². Boligen skal indeholde min. 4 værelser og et toilet i stueplan. Et kontor med egen indgang eller mulighed for etablering. Pris max. kr. 10 mio. Ref.nr. 8023623. Kontakt tlf. 66 12 61 26

Kolding - Villa med udsigt Køber fra Kolding søger ejendom på min. 150 m², med min. 3 beboelsesrum. Villaen skal være beliggende i Kolding, og have udsigt til hav/ vand. Prisniveau: kr. 4.500.000. Ref.nr. 8217312. Kontakt tlf. 75 50 36 00

Kolding - Villa i Strandhuse eller Drejens Stor familie med sammenbragte børn søger stort hus i Kolding. Villaen skal indeholde min. 4 børneværelser og 2 badeværelser. Villaen skal have beliggenhed i Strandhuse/Drejens, eller i området med tilknytning til Lyshøjskolen. Dertil ønskes gerne dobbelt garage/værksted eller mulighed for at bygge det. Prisniveau til kr. 5.500.000 kr. alt afhængig af stand. Ref.nr. 6440296. Kontakt tlf. 75 50 36 00

Risskov - Strandvængekvarteret Familie med 3 børn fra Høje Risskov, søger stor villa i Høje Risskov eller på vandsiden af Nordre Strandvej, meget gerne I Strandvænge-kvarteret. Max pris. kr. 13 mio. Ref.nr. 8910136. Kontakt tlf. 86 17 34 34

- se flere på edc.dk/findkøber


Charmerende villa med udsigt til giraffer

Se mere

D

Odense M - Langelinie 135 Villaen er særdeles attraktivt beliggende på Langelinie på solrig, vestvendt, skrånende grund og med Odense Zoo i baghaven med udsigt over "savannen" Fra boligen er der kort afstand til stort set alle faciliteter og nem adgang til indkøbsmuligheder, skoler, gymnasium, universitetet, centrum og ikke mindst motorvejen. Fra boligen er der ligeledes gå-afstand til de smukke stisystemer langs Odense Å, Skovsøen, Fruens Bøge mv. Den fynske Landsby er ligeledes indenfor kort gå-afstand. Boligen fremstår i meget velholdt stand, hvor ejendommen bærer tydeligt præg af nuværende ejers professionelle tilgang til vedligeholdelse. Sælger har bl.a. udskiftet tag, badeværelse, gæstetoilet mv.

Pris/Udb. Brt/nt Ejerudgifter Bolig/kld. m2 Grund Rum/vær. Opført Sag Kontakt

5.995.000/300.000 26.861/22.667 4.595 121/75 948 3/2 1918 51102872 66126126

Unikt, smukt, idyllisk og den skønneste udsigt over det Fynske Ø-hav

Se mere

C

Dyreborg - Dyreborgvej 65 Den gamle kyst-/fiskerby har sin oprindelse tilbage fra midt 1800 tallet. Der er i dag en lille hyggelig havn, strand og Dyreborgskov beliggende få hundrede meter fra ejendommen. Ejendommen er igennem de seneste årtier nænsomt renoveret med stor respekt for den gamle stil som oser af atmosfære og sjæl. Haven er smukt anlagt i forskellige niveauer holdt af kampesten og med frugttræer, ydermere er der god opbevaringsplads i de gamle udhuse og den tilhørende murede garage.

s. 28 - Fyn

Pris/Udb. Brt/nt Ejerudgifter Bolig m2 Grund Rum/vær. Opført/omb. Sag Kontakt

3.365.000/170.000 15.107/12.643 2.884 265 1.225 7/4 1856/1964 51103073 66126126


Skøn Hunderupvilla med sydvendt have

Se mere

D

Odense M - Chr. Richardts Vej 30 Fantastisk skøn villa beliggende i det hyggelige Hunderupkvarter på skøn, sydvendt og tilbagetrukket grund. Den skønne villa, der har en af Hunderupkvarterets bedste placeringer er tillige beliggende i gåafstand til Skovsøen, hvor der er god mulighed for en løbetur rundt på Skovsøens og åens stier. En fantastisk skøn ejendom med en dejlig, overkommelig have med flere solterrasser samt pragtfuld beliggenhed. Er I familien, der ønsker den store bolig med cykelafstand til City, OUH, SDU og kort afstand til motorvejen, så ring allerede i dag for en fremvisning.

s. 29 - Fyn

Pris/Udb. Brt/nt Ejerudgifter Bolig/kld. m2 Grund Rum/vær. Opført/omb. Sag Kontakt

4.999.000/250.000 22.317/18.830 3.800 180/88 590 6/3 1933/1999 51103232 66126126


Udsigt over åbne marker

Se mere

C

Odense S - Skovbakkevænget 5 Villaen er centralt beliggende på stor, nemt anlagt og meget solrig grund i lukket, børnevenligt vænge i Skt. Klemens med en enestående udsigt til eng-areal, der afgræsses af køer. Fra boligen er der gå-afstand til rekreative områder langs Ådalen, god skole, daginstitutioner, handlemuligheder, off. transport mv. Ligeledes er motorvejsnettet, det kommende supersygehus og ikke mindst Syddansk Universitet indenfor kort afstand. Boligen har kun haft én ejer og fremstår i gennemført og meget velholdt stand - her er der lagt vægt på et minimum af vedligeholdelse samt skønt lysindfald fra de store vinduespartier, der samtidig skaber en smuk udsigt over de åbne marker og ikke mindst den store have.

s. 30 - Fyn

Pris/Udb. Brt/nt Ejerudgifter Bolig m2 Grund Rum/vær. Opført Sag Kontakt

5.850.000/295.000 26.106/21.988 3.290 236 3.885 7/3 1984 51103092 66126126


Fokus på din bolig At få markedsført en eksklusiv bolig optimalt, kræver særlige hensyn. Vi aftaler altid med sælger, om der ønskes synlig markedsføring af boligen, da diskretsalg naturligvis også kan tilbydes uden markedsføring. Vores omfattende præsentation af liebhaverboligen inkluderer salgsmateriale i form af en trykt boligpræsentation samt detaljeret visning på edc.dk med store billeder, boligfilm mv. På edc.dk er der hver måned over 5 mio. besøg, hvilket gør edc.dk til en af Danmarks største bolighjemmesider. Den eksklusive præsentation fortsætter i butikken, hvor vi producerer særligt materiale til vores udstilling. En eksklusiv annoncepakke bliver altid tilrettelagt individuelt – vi tilbyder annoncering lokalt såvel som landsdækkende. Fredede ejendomme

For os er det primære ved en liebhaverbolig, at der kun findes et begrænset antal sammenlignelige boliger, og at en potentiel køber er villig til at betale noget særligt for dette. Dermed ser vi også meget ofte, at fredede og bevaringsværdige ejendomme hører hjemme i liebhaverkategorien. Det kan være beliggenheden, ejendommens ydre detaljer eller måske, at der knytter sig en særlig historie til den. Under alle omstændigheder er vi vant til at se på disse detaljer, og vi har erfaring i at vurdere, i hvor høj grad det kan tænkes, at påvirke den pris, man kan forvente at få for ejendommen. Diskretion

Selvom vores liebhavermarkedsføring er tilrettelagt, så den fremmer salget mest muligt, kan der af forskellige årsager være ønske om at salget sker under diskretion. Dette er vi naturligvis også i stand til at imødekomme, fordi vi har mulighed for at aktivere et stort netværk via vores omfattende køberkartotek.

s. 31


Kolding - Strandhuse et unikt og populært område

Det er først og fremmest på grund af beliggenheden. Strandhuse er drømmen for mange boligkøbere i området, da det ligger rigtig godt i naturskønne omgivelser med udsigt over fjorden Mads Frees Clausen - mægler EDC Poul Erik Bech

Teamet i Kolding Fra venstre: Xxxxxxxxxx

s. 32 - Kolding


Strandhuse har det hele Et par kilometer øst for Kolding centrum ligger et af trekantsområdets mest eksklusive og eftertragtede kvarterer. I Strandhuse på nordsiden af fjorden ligger store og flotte villaer som perler på en snor med en udsigt over vand og by, som tiltrækker købestærke boligkøbere fra hele landet. Den lokale mægler Mads Frees Clausen fra EDC Poul Erik Bech i Kolding giver sin forklaring på, hvad der gør Strandhuse til et unikt og populært område.

Hvorfor er Strandhuse populært? Det er først og fremmest på grund af beliggenheden. Strandhuse er drømmen for mange boligkøbere i området, da det ligger rigtig godt i naturskønne omgivelser med udsigt over fjorden og med en sydvendt orientering, som giver optimale solforhold hele dagen. Derudover er der en rigtig god og eftertragtet skole, Lyshøjskolen, gode indkøbsmuligheder med dagligvarebutikker og specialbutikker i nærheden, ligesom der også kun er få kilometer ind til Kolding centrum og gode tilkørselsmuligheder til motorvejen, som blot ligger få minutters kørsel væk, men samtidig ikke så tæt på, at den giver støjgener. Så alt i alt har den stort set alt, som eksempelvis børnefamilier har på deres ønskeliste.

Hvordan ser markedet i Strandhuse ud i øjeblikket? Boligmarkedet i området har været godt de senere år og der er også godt gang i den i øjeblikket. Stort alle typer huse bliver solgt hurtigt og til gode priser. Vi kan virkelig se, at Strandhuse er populært, da prisniveauet er et pænt stykke over gennemsnittet for området generelt. For nylig blev der solgt en villa til godt 20 mio. kr., så prisniveauet kan nogle gange nærmest nærme sig niveauet fra Risskov ved Aarhus eller Bredballe ved Vejle, som Strandhuse egentlig også er Koldings pendant til.

Hvem er den typiske køber? Der er mange yngre børnefamilier, der søger derud, mens vi ser en del fra den ældre generation, der gerne vil sælge og flytte ind til midtbyen i noget mindre. Generelt er der ret mange købestærke kunder, hvilket bl.a. hænger sammen med, at vi kan se, at flere og flere flytter til Kolding, også fra København og andre store byer. Det skyldes bl.a., at Kolding sin centrale placering og gode trafikale muligheder ligger indenfor kort køreafstand til en del større byer og virksomheder.

Hvad efterspørger de? Naturen er den helt store sællert. Så det er i høj grad havudsigt, der betyder meget, hvorfor huse i første række til fjorden er i højeste kurs. Vi har set ret mange handler de senere år med ældre huse, der er blevet revet ned, hvorefter der bliver opført et nyt, da det ofte i højere grad er beliggenheden frem for selve huset, som folk går efter i det her område.

Mads Frees Clausen Afdelingsleder, ejendomsmægler, MDE

s. 33 - Kolding


Landlig idyl tæt på bygrænsen

Se mere

D

Kolding - Rævebjerg 12, Harte Få minutter efter at man forlader Kolding Storcenters parkeringsplads, ankommer man til denne smukke villa beliggende i en grøn oase, omgivet af grønne marker, flot natur og en prydhave med en lille privat sø. Når man kører op af den private allé, er det den smukke villa med de to længer der fanger øjet. Huset er bygget i 1995 med stor forståelse for dets omgivelser og beliggenhed, hvilket er grunden til at det i dag fremstår så smukt og gennemført. Udover de charmerende omgivelser, har denne bolig som noget helt unikt kort afstand til hverdagens gøremål, med 5 minutters kørsel til Kolding Storcenter og Harte Skole indenfor cykelafstand hvor der også er et bredt udvalg af sportsaktiviteter.

Pris/Udb. Brt/nt Ejerudgifter Bolig m2 Grund Rum/vær. Opført Sag Kontakt

"Fredensborg" - Unik palævilla i fantastiske omgivelser

5.995.000/300.000 28.025/23.361 4.995 217 111.109 5/4 1995 60202338 75503600

Se mere

D

Kolding - Ndr. Ringvej 79 Med hele 323 boligkvadratmeter, fantastisk udsigt over Kolding Fjord og by samt en placering på én af byens absolut bedste adresser er denne arkitektonisk flotte palævilla noget helt særligt. Den ikoniske ejendom emmer af historisk charme og sjæl, og så ligger den for enden af en lukket vej direkte op til Marielundskoven og søen små ti minutters gang fra Koldings centrale byliv. Takket være den gode placering højt i terrænet er udsigten over Kolding by, fjorden og Koldinghus i dag - som dengang - helt exceptionel. En detaljerig, hvid facade med store palævinduer og guldpåskriften "Fredensborg" gør ejendommen til en æstetisk nydelse. Inden døre er villaen opdateret med dyb respekt for den originale stil, der viser sig med blandt andet dekorative stuklofter og smukt ornamenterede rosetter.

s. 34 - Syddanmark

Pris/Udb. Brt/nt Ejerudgifter Bolig m2 Grund Rum/vær. Opført/omb. Sag Kontakt

9.900.000/495.000 44.275/37.380 4.974 323 2.663 8/4 1908/1967 60203002 75503600


Charmerende og smuk bindingsværksejendom

Se mere

C

Bjert (Kolding) - Agtrup Midtskovvej 30 Charmerende og smuk bindingsværk ejendom, beliggende i Agtrup Vig - få minutters kørsel fra Kolding. Ejendommen er beliggende ved Kolding fjord, med en skøn og betagende udsigt over vandet, tæt på den smukke natur i området. Villaen kan dateres tilbage til 1874, og er af flere omgange siden moderniseret så den i dag, fremstår yderst tidsvarende i en moderne og rustik stil. Huset har hvidmalede sprossevinduer og er med stråtag. Ejendommens udhuse og udekøkken er med Sedumtag - fremtidens grønne tag. Alt på ejendommen præsenterer sig med stor charme, og med en smagsfuld stil der falder ind i naturen. Grunden er på 1.221 kvadratmeter, hvor der bl.a. er en stor og flot træterrasse med udendørsspa, der strækker sig ud mod vandet.

Pris/Udb. Brt/nt Ejerudgifter Bolig m2 Grund Rum/vær. Opført/omb. Sag Kontakt

Unik ejendom med udsigt over Lillebælt

4.995.000/250.000 22.372/18.886 2.224 108 1.221 6/3 1874/1976 60203201 75503600

Se mere

D

Sdr. Stenderup (Kolding) - Frydenborgvej 16A+B Helt unik beliggende ejendom med strandgrund og en formidabel udsigt over Lillebælt både fra selve boligen, fra det charmerende fiskehus i vandkanten samt fra den dejlige grønne mark og have omkring ejendommen. Ejendommen er omkranset af den smukkeste natur, skoven i det fjerne og åbne marker, hvor årets gang i naturen kan følges. Der er et rigt dyreliv og besøg på grunden af fasaner, råvildt mv. sker ofte. Boligen er renoveret løbende og fremstår velholdt og lige til at flytte ind i. Herudover er der en bygning indeholdende god garage, værksted og 2 gode disponible rum til hobbybrug. Til ejendommen hører en ekstra bolig der ligger separat og giver en lejeindtægt pt. på ca. kr. 70.000 årligt eksklusiv forbrug af varme vand og el.

s. 35 - Syddanmark

Pris/Udb. Brt/nt Ejerudgifter Bolig m2 Grund Rum/vær. Opført/omb. Sag Kontakt

5.895.000/295.000 26.391/22.280 2.611 184 15.764 6/3 1980/2007 60203425 75503600


Spændende detaljer og fantastisk udsigt

Se mere

B

Esbjerg V - Toftevænget 7A Eksklusiv funkisbolig i særklasse med suveræn panoramaudsigt og gåafstand til stranden. Villaen har de mest fantastiske detaljer som er smagfuldt tilpasset den minimalistiske stilart. Villaen er beliggende således der er uhindret udsigt til indsejlingen og Ho Bugt da det foranliggende landskab ikke må bebygges. Hertil er her ikke mindre end 5 terrasser så der altid er sikkerhed for en læfyldt krog og grill-plads. Boligen og dens flotte interiør skal opleves ligesom udendørsarealerne er i en klasse for sig. Der er komfortabel tilkørselsforhold til villaen som ligger på strandvejen , men har tilkørselsforhold fra det stille og ubefærdet vænge. Området byder på gode gåture ved starnden og ikke mindst i det rekrative område omkring Ådalen og engen.

Pris/Udb. Brt/nt Ejerudgifter Bolig m2 Grund Rum/vær. Opført Sag Kontakt

6.600.000/330.000 29.372/24.709 2.314 222 737 5/3 2011 67200999 75116611

Utroligt flot nyopført villa med panorama udsigt over vandet ved Ho Bugt Se mere

A

15

Esbjerg V - Hjerting Strandvej 32 Indeholder på 1 salen: Stor stue med flotte udsigt i alle vinduer. Her findes sildebensparketgulv, skråloft med lydgips. Plads til både sofaarrangement og stort spisebord. I åben forbindelse med stuen findes Svane køkken med rigtig flotte elementer. Viktualierum til opbevaring af diverse. Fra køkken-alrummet er der udgang til stor flot træterrasse på ca. 30 kvm, hvor der er plads til spisebord. Flot gæstetoilet med klinkegulv og væghængt toilet. Stueetage: Børneafdeling med flot badeværelse fra Svane i samme stil som køkkenet. 3 gode børneværelser. Forældreafdeling med stort soveværelse med walk-in closet og tilhørende badeværelse, igen fra Svane. Praktisk bryggers.

s. 36 - Syddanmark

Pris/Udb. Brt/nt Ejerudgifter Bolig m2 Grund Rum/vær. Opført Sag Kontakt

7.998.000/400.000 35.726/30.057 2.622 189 613 5/4 2018 67201151 75116611


Ejerlejlighed i historiske "Villa Arnak" på højdedraget af Skåde Bakker

Se mere

D

Højbjerg, Aarhus - Arnakvænge 2, st,th Lejligheden, der udbydes til salg, er totalrenoveret i 2016 - lofter, vægge, parketgulve, vinduer, paneler med respekt for og bevarelse af den oprindelige stil, der hører historien til. I lejlighedens entré - med dobbelt spejlskydedørsskab i rummets højde og bredde - fornemmes straks den særligt, eksklusive stemning; de franske dobbeltdøre med glasruder byder velkommen ind i lejlighedens stilfulde og elegante spisestue med åben original pejs med hollandske udsmykningskakler i muren, i åben forbindelse med det i 2012 indsatte Boform køkken med Gaggenau udstyr, Miele køleskab, fryser og opvaskemaskine. Køkkenet har en indbygget, lille vaskemaskine. Fra køkken/alrummet ledes man gennem franske dobbeltdøre ind i boligens store stue, hvor rummeligheden i særdeleshed kommer til udtryk.

Pris/Udb. Brt/nt Ejerudgifter Bolig m2 Etage Rum/vær. Opført Sag Kontakt

Stort fritidshus med unik beliggenhed i 1. række ved Ajstrup Strand

5.750.000/290.000 25.665/21.785 9.143 180 ST 5/3 1899 82702096 86271533

Se mere

Malling, Aarhus - Ajstrup Strandvej 98 Nu udbydes dette charmerende fritidshus, som ligger i første række i et af Østjyllands skønneste sommerhusområder. Der er en fantastisk havudsigt til både Aarhusbugten, Samsø og Tunø, og den dejlige hvide sandstrand ligger kun få meter fra ejendommen. Hvis du er på jagt efter kulturelle oplevelser, ligger Aarhus kun en kort køretur væk. Ligeledes er der kort afstand til det hyggelige havnemiljø ved Norsminde, hvor der også er lokale indkøbsmuligheder og mulighed for gode kulinariske oplevelser. Fritidshuset er opført i 1969 og er pænt vedligeholdt. Indretningen samt materialevalget bærer præg af rigtig sommerhusstemning, hvor der kan skabes gode minder og tilbringes mange hyggelige timer. Fritidshuset er beliggende på en 1417 m2 stor grund.

s. 37 - Midtjylland

Pris/Udb. Brt/nt Ejerudgifter Bolig m2 Grund Rum/vær. Opført/omb. Sag Kontakt

4.395.000/220.000 19.875/16.783 5.252 180 1.417 6/4 1969/1977 82702111 86271533


Fuldmuret kvalitetsvilla 200 meter fra byens bedste badestrand

Se mere

C

Risskov - Strandmarksvej 22 Villaen er opført i 1984, og i 2008 er den gennemrenoveret både ude og inde. Endvidere er der samme år bygget til, så villaen nu byder på hele 243 indflytningsklare kvadratmeter. Indvendigt fremstår boligen særdeles lys, og til højre for entréen er der adgang til et stort dobbeltværelse. Afdelingen ligger separat fra den øvrige bolig, så her er mulighed for at have hjemmekonsultation eller andet liberalt erhverv. Her er desuden et gulvopvarmet badeværelse samt et veldimensioneret bryggers med plads til vaskefaciliteter.Foruden yderligere tre værelser byder boligen på en forældreafdeling, der består af et soveværelse med walk-incloset og eget badeværelse, der er tilbygget i 2008. Badeværelset er udført med bruseniche, gulvvarme og spabadekar.

Pris/Udb. Brt/nt Ejerudgifter Bolig m2 Grund Rum/vær. Opført/omb. Sag Kontakt

Topkvalitet fra inderst til yderst på vandsiden i Risskov

9.975.000/500.000 44.493/37.769 9.674 243 1.000 7/6 1984/2007 82404031 86173434

Se mere

A

10

Risskov - Aage Bergs Vej 9 Da sælger i sin tid skulle opføre drømmehuset, på en af vandsidens største grunde, blev der ikke sparet på noget. Der blev ansat en dygtig arkitekt fra en af byens førende arkitektfirmaer, og der blev tænkt store tanker - som i sidste ende udmøntede sig i denne skønne familievilla. Grunden er på hele 1417 m2, så selv om der er 331 m2 under tag, så er der god plads til store terrasser, atriumgård og stor græsplæne til familiens hyggelige stunder. Villaen er opført i Petersen tegl, gulvene er af Dinesen planker og på badeværelserne er der brugt en flot lys travertin klinke. Bordplader er af Corian, og Vola har leveret vandhaner, bruser m.m., listen er lang når kvalitetsmærkerne skal fremhæves - her er kun brugt det bedste!

s. 38 - Midtjylland

Pris/Udb. Brt/nt Ejerudgifter Bolig m2 Grund Rum/vær. Opført Sag Kontakt

14.995.000/750.000 66.860/56.756 10.334 289 1.417 5/4 2014 82404042 86173434


Topmoderniseret storvilla midt på "strøjet" i Risskov

Se mere

C

Risskov - Nordre Strandvej 54 Det er nok en af de mest markante og efter min mening også en af de flotteste villaer i Risskov. Villaen er inden for de seneste år gennemgået en meget omfattende og gennemgribende renovering fra kælder til kvist. Der er ikke sparret på materialevalget og renoveringen har været tro mod den oprindelige stil. I kommer til at bo lige der, hvor alt sker i Risskov. I kan dagligt mærke den gode stemning og pulsen i denne dejlige bydel. Selv om I bor centralt, så er dagligdagen meget privat bag en høj mur og el-port, hvor I kan køre ind og parkere i en af de tre garager, som hører til villaen. Denne villa er bare noget helt unikt og renoveret i en kvalitet, som sjældent er set.

Pris/Udb. 11.000.000/550.000 Brt/nt 49.068/41.651 Ejerudgifter 5.892 Bolig/kld. m2 216/114 Grund 1.225 Rum/vær. 6/4 Opført/omb. 1939/1992 Sag 82404468 Kontakt 86173434

Unik arkitekttegnet villa på stor grund direkte til vandet

Se mere

A

10

Egå - Skæring Strandvej 62 Nu udbydes en af de bedst beliggende ejendomme i Aarhus, som er tegnet af Arkitektfirmaet Gudnitz. Villaen er indrettet med åben entré med klinker, hvorfra der er adgang til praktisk bryggers med god bordplads, mange skabe og vaskefaciliteter. Fra entréen er der ligeledes adgang til den store stue, som er i åben forbindelse med køkkenet. God værelsesafdeling, med to store værelser med dejlige vinduespartier og udgang til terrassen. Badeværelse/gæstetoilet holdt i lyse klinker og med praktisk skabsarrangement. I den anden ende af huset finder vi den optimalt indrettede forældreafdeling med stort walk-in closet samt badeværelse med bruseniche og badekar. Fra alle husets værelser og alrum er der store vinduespartier med en fantastisk udsigt udover Aarhus bugten og Kalø Vig.

s. 39 - Midtjylland

Pris/Udb. Brt/nt Ejerudgifter Bolig m2 Grund Rum/vær. Opført Sag Kontakt

12.000.000/600.000 53.135/45.097 12.034 190 2.965 4/3 2014 82404477 86173434


Bestil en gratis vurdering af din bolig på:

pebvurdering.dk

- eller kontakt din lokale mægler: Fyn

Sjælland Allerød Amager Birkerød Frederiksberg Frederiksberg Frederiksberg C Frederikssund Frederiksværk Gentofte Greve Helsingør Herlev Hundested Hørsholm Islands Brygge Jyllinge Karrebæksminde København K Køge Nakskov Næstved Nørrebro Roskilde Rødby Rødovre Slagelse Solrød Stenløse Tune Valby Vanløse Vordingborg Østerbro

• • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • •

4813 4600 3254 3254 4582 2828 3832 0800 5858 8210 3326 0026 4731 0098 4777 1045 3965 6300 4390 3747 4925 0050 4457 0330 4798 2818 5858 8220 5858 7525 4673 0201 5544 2774 3330 7828 5663 1166 5495 1414 5578 6600 3584 0811 4630 5040 5460 5544 3672 1800 5852 8200 5614 3307 4717 0777 4613 9100 3614 1200 3874 2280 5598 5620 3525 3388

Odense C Odense M

• •

6612 6127 6612 6126

• • • • • • • • • • • • • • •

7610 4800 7511 6611 8627 1533 7550 3600 9819 0500 8711 8711 8617 3434 7466 1111 8682 1000 7412 0101 8661 0122 7462 6464 9631 4000 8618 2888 8610 7399

Jylland Esbjerg Hjerting Højbjerg Kolding Nørresundby Randers Risskov Rødekro Silkeborg Sønderborg Viborg Aabenraa Aalborg Aarhus C Aarhus N