__MAIN_TEXT__

Page 1

Marts 2018

Kontor FOKUS

MAGASIN OM MARKEDET FOR KONTOREJENDOMME OG -LOKALER

Tendens:

Virksomheder flytter ud af byen Derfor siger DLG farvel til Axelborg PÃ¥ jagt efter et nyt kontordomicil?

Vi har 583 til salg/leje lige nu


INDHOLD VIRKSOMHEDER SÆTTER KURS MOD FORSTÆDERNE

s. 4

KOM GODT I GANG MED AT FINDE JERES NYE DOMICIL

s. 6

1.445 SØGER NYT KONTOR Find din køber/lejer her

s. 7

MÅNEDENS UNIKKE KONTORDOMICIL Lej op til 13.000 kvm tæt på motorvej

s. 12

TÆT PARLØB SIKRER STORBANK OPTIMALE LOKALER

s. 14

583 KONTORER TIL SALG/LEJE Se et udpluk af aktuelle sager her

s. 16

REKORDLAV TOMGANG BANER VEJEN FOR SPEKULATIVT BYGGERI s. 35 TAL PÅ KONTOR

s. 36

SÅDAN LØSER VI OPGAVEN

s. 38

KONTAKT EDC ERHVERV

s. 40

1.445 på jagt efter nyt kontor

s4 2

- find din køber/ lejer

s7


VIRKSOMHEDER FLYTTER UD AF BYKERNERNE Kære læser Vi har netop lanceret en stor analyse om virksomhedernes forventninger til 2018. Resultaterne viser, at en tredjedel af virksomhederne forventer at flytte, og at den største begrundelse for flytteplanerne er pladsmangel. Det er en tendens, vi som erhvervsmæglere kan nikke genkendende til. Virksomhedernes omsætning stiger, beskæftigelsen øges, og antallet af kontorlokaler, der står tomme, er rekordlavt. Mange virksomheder vokser ud af deres lokaler og er derfor på jagt efter noget større. Men det kan være svært at finde de nødvendige kvadratmeter i samme område af byen. I dette nummer af Kontor Fokus ser vi derfor nærmere på tendensen, at virksomheder søger til udkanten af byen i jagten på større og mere tidssvarende lokaler. STØRRE BEHOV FOR RÅDGIVNING

Flere virksomheder har måttet sande, at det kan være en krævende opgave at finde nye kontorlokaler. Samtidig kan der være behov for vurdering og salg eller udlejning af de ejendomme og lokaler, der fraflyttes. Et stigende antal virksomheder, som har flere placeringer over hele landet, indgår derfor et landsdækkende samarbejde med en specialist, som kan hjælpe dem med alle ejendomsrelaterede opgaver. Du kan på side 14 læse mere om, hvordan vi bl.a. hjælper Arbejdernes Landsbank med køb, leje, salg, udlejning og vurderinger af deres ejendomme – over hele landet. Vores landsdækkende tilstedeværelse med 17 erhvervscentre betyder, at vi også kan hjælpe din virksomhed med alle ejendomsrelaterede spørgsmål og transaktioner, uanset hvor i landet I er placeret. På edc.dk/kontor kan du altid finde den erhvervsmægler, der er tættest på dig. Med venlig hilsen Thomas Møller Kristensen - EDC Erhverv Poul Erik Bech Aarhus

Rekordlav tomgang

s35

s8 3


Jes Randrup Kommunikationschef DLG

Fredericia ligger genialt – lige midt i Danmark og tæt på motorveje i alle retninger

VIRKSOMHEDER SÆTTER KURS MOD FORSTÆDERNE EDC Erhvervs Forventningsanalyse viser, at et stigende antal virksomheder søger ud af de større byer eller overvejer at gøre det. Mere plads, kortere transporttid og mindre afstand til kunder og produktion er nogle af årsagerne. EDC Erhverv hjælper løbende virksomheder ud i de københavnske forstæder og har netop solgt en stor grund ved Fredericia til DLG, som har valgt at forlade hovedstaden.

Gennem 2017 var der overvægt af virksomheder, som drog væk fra København og de øvrige større byer og ud mod forstæder og oplandskommuner, viser friske tal fra analysefirmaet Bisnode. Samtidig viser EDC Erhvervs Forventningsanalyse 2018, at virksomhederne især har flytteplaner på grund af pladsmangel, og at flere overvejer at forlade de største byer. ”Der sker en del udflytning i øjeblikket, og vi har lige nu en del opgaver, hvor virksomheder er på udkig efter lokaler syd for København,” fortæller Thor Heltborg, koncernkundechef i EDC Erhverv Poul Erik Bech. Omfanget af flytteplaner kan variere mellem de forskellige brancher.

4

”Eksempelvis vil revisorer, advokater, reklamebureauer og firmaer i den kreative branche gerne være i centrum og i nogle bestemte bydele i København og Aarhus. Omvendt er fx transportvirksomheder og firmaer med store lagre meget interesserede i at komme uden for byen,” siger Thor Heltborg. VÆK FRA STØRRE BYER Analysen fra Bisnode viser, at 3.386 virksomheder flyttede ud af Københavns Kommune i 2017, mens kun 2.725 satte kurs mod hovedstaden. Nettotabet – eller nettofraflytningen – svarer til 0,59% af det samlede antal virksomheder i København. I Aarhus var nettoudflytningen på 0,36% knapt så kraftig.


MARKEDSUNDERSØGELSE

Det kan hænge sammen med, at der inden for den aarhusianske kommunegrænse reelt ligger forstæder med bedre plads og lavere lejeniveauer. Et lignende billede tegner sig for de øvrige større byer i provinsen – Odense, Aalborg og Esbjerg. Bisnode-tallene viser også, at flere forstads- og oplandskommuner fik tilgang af virksomheder i 2017.

30%

MERE PLADS OG FÆRRE TRAFIKPROPPER Svarene i EDC Erhvervs Forventningsanalyse 2018 tyder på, at trafikken ud af de største byer fortsætter. Dels har 30% af virksomhederne flytteplaner eller i hvert fald overvejelser om at bestille flyttebiler. Dels har en markant større andel af de flyttetænkende virksomheder i år kig på områder som Nordsjælland, Sydjylland, Vestjylland, Midtjylland og Københavns omegn. Flytteplanerne skyldes især behov for mere plads, men selv i forstæderne til København er det ikke let at finde byggegrunde, påpeger Thor Heltborg fra EDC Erhverv Poul Erik bech. Udover mere plads er bedre parkeringsmuligheder og færre trafikpropper blandt årsagerne til, at flere i stigende grad søger lokaler uden for bykernerne. Og selvom nogle brancher traditionelt har forkærlighed for København, så har fx finanssektoren de senere år flyttet hundredvis af statsjob ud til forstæderne. Høje-Taastrup har endda overhalet Aarhus som kommunen med næstflest bankjob (efter København). FARVEL TIL AXELBORG Grovvarekoncernen DLG valgte i slutningen af 2017 at tage et meget langt skridt væk fra hovedstaden. DLG har siden grundlæggelsen i 1969 haft hovedsæde i landbrugets fælles Axelborg-kompleks, klos over for Tivoli, og dermed i hjertet af København. Men om to år rykker DLG ind i nybyggede lokaler lidt uden for Fredericia. Her har virksomheden købt en stor grund, som er formidlet af EDC Erhverv. ”DLG er meget forankret i landbruget, og vi behøver ikke nødvendigvis at bo midt inde i København. Vi har overvejet en flytning et stykke tid og arbejdet mere konkret med det et års tid. Ligesom andre virksomheder har vi gennem de sidste fem-ti år samlet vores aktiviteter på færre adresser, og ved at flytte ud i landet kommer vi tættere på vores kunder og vores fabrikker,” forklarer kommunikationschef Jes Randrup. GENIAL PLACERING Særligt en jysk placering giver fordele for DLG, for Jylland huser en stor andel af de danske landbrug – og af DLGs produktionsanlæg. Samtidig er der kortere afstand til Tyskland, hvor koncernen vokser og allerede i dag har flere ansatte end de knap 2.000, som er på lønningslisten her i Danmark. ”Fredericia ligger genialt – lige midt i Danmark og tæt på motorveje i alle retninger. Vi har købt en stor grund nær motorvejen, og der er god plads til at udvide, hvis der skulle blive behov for det senere,” siger Jes Randrup. Planen er at samle de cirka 200 ansatte fra Axelborg og omtrent 100 ansatte, der rykker fra DLG-adresser på Fyn samt i Syd- og Østjylland. Nogle af dem flytter allerede denne sommer til midlertidige lokaler i den gamle fæstningsby. DLG har også gode muligheder for at indrette sig mere effektivt: Når den forventede indflytning sker i 2020, rykker hovedsædet nemlig ind i bygninger, der er præcis 100 år yngre end det kendte Axelborg-kompleks på Vesterbrogade.

af virksomhederne påtænker at flytte

48%

af virksomhederne flytter fordi de mangler plads

Kilde: EDC Erhverv Forventningsanalyse 2017

LÆS MERE PÅ EDC.DK/2018

FORDELE VED FORSTADEN •

Lavere husleje

Mindre trængsel/kortere transporttid

Bedre parkeringsforhold

Kortere afstand til fx motorveje og produktionsanlæg

Flere nyere bygninger

Flere ledige byggegrunde

Lettere at have administration og lager/produktion på samme adresse

Grønnere omgivelser

FORDELE VED CENTRUM •

Kortere afstand til nogle kunder

Mere prestige i adresse

Tradition i nogle brancher

Ofte bedre kollektiv transport

Måske lettere at (især yngre) ansatte

Oplevelser tæt på: Cafeer, butikker og bymiljø

rekruttere/fastholde

5


I kan også få relevante ejendomme og lokaler tilsendt løbende per e-mail. Opret jer gratis i vores Køber-/Lejerkartotek via edc.dk/erhvervsoenske

KOM GODT I GANG MED AT FINDE JERES NYE DOMICIL Tag EDC Erhverv Poul Erik Bech med på sidelinjen, når I skal finde nyt domicil. Vi kan hjælpe jer igennem hele processen fra A til Z.

1 2 3

KLARLÆGNING AF VIRKSOMHEDENS BEHOV Vi drøfter virksomhedens behov med jer og evt. medarbejdere. Med udgangspunkt i de indsigter vi får, udarbejder vi en rapport, hvor vi fastslår hvilken ejendomstype, størrelse, indretningsmuligheder, beliggenhed og logistik, der skal tages hensyn til, når I skal i gang med at finde et nyt sted. Vi rådgiver desuden i jeres beslutning om at købe eller leje det nye domicil.

SCREENING AF MARKEDET Vi screener dagligt markedet for at skaffe den helt rigtige ejendom eller de rette lokaler. Er den rette ejendom ikke udbudt på markedet, tager vi også kontakt til ejerne af de potentielle og egnede ejendomme/lokaler. Derfra præsenterer vi jer løbende for de aktuelle ejendomme, der imødekommer virksomhedens behov, hjælper med besigtigelser og udformer en vurderingsrapport med oplysninger om markedet samt de byggetekniske og juridiske forhold.

FORHANDLING AF AFTALE Når det er tid til at forhandle en god pris på plads, tilbyder vi at assistere ved forhandlingerne og deltage i overdragelsesforretningen. Vi kan også rådgive om lejeniveau og driftsomkostninger, når kontrakten senere skal genforhandles.

Nysgerrig? Tag en indledende snak og hør mere om mulighederne med en søgeaftale. Du finder din lokale erhvervsmægler på:

edc.dk/kontor 6

GO


Stort online Køber-/Lejerkartotek

1.445 virksomhed er på jagt efter nyt kontor EDC Erhvervs forventningsundersøgelse fastslog, at hver tredje virksomhed går med flyttetanker. Et tal, der gik igen fra forventningsundersøgelsen året før. I EDC Erhverv har vi, de sidste seks måneder, oplevet en stigning på hele 30% i antallet af virksomheder på jagt efter nyt kontor.

FIND DIN KØBER/LEJER HER

I EDC Erhverv samler vi løbende kontorønsker fra de virksomheder og investorer, vi er i dialog med. Det gør det let at dele vores viden på tværs af vores 17 centre. Vi har også gjort Køber-/Lejerkartoteket tilgængeligt online. Så har du ledige kvadratmeter eller skal du af med dine kontorlokaler eller –ejendom?

Test hvor mange potentielle købere og lejere vi har til dig!

edc.dk/erhverv/match

GO

K

KØBENHAVN & OMEGN 1000-2950

350-400 kvm i København Ø Kunde søger lejemål til filial. Skal være placeret mellem Øster Fælled Torv og Strandboulevarden på Østerbro. Gerne stue eller 1. sal eller evt. en kombination. Ønske nr.: 1092479 Kontakt: Thor Heltborg 5858 8673 Åbne lokaler i København K Kunde søger åbne kontorlokaler på min. 200 kvm beliggende i København K. Årlig leje maks. kr. 300.000. Ønske nr.: 1089863 Kontakt: Thomas Riis 5858 8673 400 kvm i København Ø Læge søger kontorlokaler på min. 400 kvm beliggende på Østerbro. Årlig leje maks. kr. 800.000. Ønske nr.: 1077053 Kontakt: Thomas Riis 5858 8673 300 kvm i Albertslund Virksomhed søger kontorlokaler på min. 300 kvm beliggende i Albertslund. Den årlige leje må maks. være kr. 220.000. Ønske nr.: 1063356 Kontakt: Hans C. Nielsen 5858 8673 Kontordomicil på Vestegnen International virksomhed søger nyt kontordomicil på Vestegnen på 3.000-4.000 kvm. Helst leje. Ønske nr.: 1088310 Kontakt: Thomas Møller Rudlang 5858 8674 1.200-1.800 kvm på Vestegnen 1.200-1.400 kvm kontor samt 100-200 kvm lager med port på Vestegnen. Ønske nr.: 1061402

Du kan også se et udpluk af søgere fra hele landet på de næste sider

Kontakt: Thomas Møller Rudlang 5858 8674

Se flere 7


N

NORDSJÆLLAND 2960-3670

200 kvm i Hørsholm Kunde søger kontorlokaler på min. 200 kvm beliggende i Hørsholm. Årlig leje maks. kr. 285.000. Ønske nr.: 1092345 Kontakt: Jacob Lunding 5858 8675 Lokaler til ny virksomhed i Hillerød Kunde søger kontorlejemål på ca. 100 kvm, som skal ligge centralt i Hillerød. Maks. husleje kr. 10.000 pr. måned. Ønske nr.: 1086775 Kontakt: Stephen Wielje Berthelsen 5858 8675 100+ kvm i Hørsholm Kunde med 10-19 medarbejdere søger kontorlokaler på min. 100 kvm beliggende i Hørsholm. Årlig leje maks. kr. 200.000. Ønske nr.: 1078283

R

REGION SJÆLLAND 4000-4999

Min. 2.000 kvm lokaler i Roskilde 2.000 kvm til behandlingscenter søges. Gerne rum i forskellige størrelser. Plads til min. 40 p-pladser ved ejendommen. Årlig leje maks. kr. 2 mio. Ønske nr.: 1090644 Kontakt: Jesper K. Madsen 5858 8676 Kontor eller kontorfællesskab i Roskilde Til konsulentvirksomhed med tre medarbejdere søges kontor eller kontorfællesskab. Optimalt set beliggende i Roskilde. Ønske nr.: 1089751 Kontakt: Arno S. Werner 5858 8676 Fra 300 kvm i Køge Kunde søger kontorejendom på min. 300 kvm, beliggende i 4600 Køge. Pris maks. kr. 6 mio. Ønske nr.: 1038401

Kontakt: Morten Bådstorp 5858 8675

Kontakt: Jesper K. Madsen 5858 8676

Lokaler med god beliggenhed Skønhedsklinik søger lokaler til leje på min. 200 kvm beliggende i Hillerød. Lokalerne skal have god beliggenhed. Årlig leje maks. kr. 280.000. Ønske nr.: 1072368 Kontakt: Stephen Wielje Berthelsen 5858 8675

Administration og lager med god placering Virksomhed, med syv medarbejdere, søger administration med isoleret lager op til 500 kvm. Gerne med placering i Roskilde, Ringsted, Køge eller omegn. Ønske nr.: 1059209 Kontakt: Jesper K. Madsen 5858 8676

Kontorlokaler i god stand Konsulentfirma leder efter nye kontorlokaler til leje på min. 200 kvm i Hillerød. Kontorerne skal være i god stand. Årlig leje maks. kr. 300.000. Ønske nr.: 1033715 Kontakt: Jacob Lunding 5858 8675

700 kvm i Næstved Revisor søger domicil med god synlighed i Næstved centrum på mellem 400-600 kvm. Det må gerne være en historisk ejendom, som kan profilere virksomheden. Ønske nr.: 964804 Kontakt: Jesper Karmark 5858 8678

Kontor i Hillerød på ca. 200 kvm Virksomhed søger kontor i Hillerød. Lokalerne skal kunne rumme ca. 4-5 medarbejdere og være i størrelsen 150 kvm-200 kvm. Ønske nr.: 1000114

50-100 kvm i Slagelse Kunde søger kontorlokaler på min. 50 kvm beliggende i Slagelse. Årlig leje maks. kr. 85.000. Ønske nr.: 1087622

Kontakt: Jacob Lunding 5858 8675

Kontakt: Thomas Hansen 5858 8679

VI HAR KØBERE OG LEJERE TIL KONTOREJENDOMME OG -LOKALER - SE ET UDPLUK AF DEM HER 8


F

FYN

5000-5999

S

SYDJYLLAND 6000-7361

350-400 kvm i Odense S eller SV Præsentable kontorer fra 350-400 kvm søges. Gerne opdelt i fire enkeltmandskontorer, gerne større kontor og mødelokale. Egen parkering foretrækkes. Ønske nr.: 1034163 Kontakt: Ove Nørgaard 5858 8680

100-300 kvm kontor i Kolding Virksomhed søger kontor til leje på 100-300 kvm beliggende centralt i Kolding. Årlig leje maks. kr. 100.000. Ønske nr.: 1074328

Kontorlokaler i Odense C Kunde søger kontorlejemål på 150-200 kvm med herskabeligt præg. Der skal være parkeringsmulighed i umiddelbar nærhed. Årlig leje maks. kr. 150.000. Ønske nr.: 1014958 Kontakt: Ove Nørgaard 5858 8680

300-500 kvm kontor tæt ved motorvej Engroshandelsfirma søger kontor i Kolding, gerne tæt ved motorvejen afkørsel 62-63. Nyere faciliteter foretrækkes, evt. kontorhus med fælles kantine. Ønske nr.: 1089945

For kunde søges kontorlokaler Til liberalt erhverv søges kontorlokaler af høj kvalitet på min. 175 kvm i Odense. Ønske nr.: 1093236

Kontakt: Ove Nørgaard 5858 8680

200 kvm i Sønderborg Konsulentvirksomhed søger kontor evt. med tekøkken samt mulighed for kantineområde/kantinedrift. Skal være i god stand og præsentabel. Maks. kr. 350.000 Ønske nr.: 993963 Kontakt: Ib Hansen 5858 8683

Kontor i Odense Kunde søger kontorlokaler på 100-175 kvm i Odense C, M, SØ eller SV. Årlig leje maks. kr. 132.000. Min. tre m loftshøjde. Ønske nr.: 1094974 Kontakt: Ove Nørgaard 5858 8680

Kontorlokaler søges i Esbjerg Eksisterende virksomhed i Esbjerg søger nye lokaler på omkring 200 kvm - gerne i et kontorfællesskab hvor der er mulighed for udvidelse. Ønske nr.: 1092475 Kontakt: Karsten Lindgård Jensen 5858 8684

250-400 kvm i Odense C Med central placering i centrum af Odense ønskes kontorlokaler til leje, gerne med tidssvarende og moderne indretning. Årlig leje maks. kr. 400.000. Ønske nr.: 1052055 Kontakt: Ove Nørgaard 5858 8680

200 kvm søges i Vejle Undervisningslokaler med plads til 30 kursister søges. Beliggenhed ovenfor bakkerne i Vejle. Skal være plads til parkering af 30 biler i dagtimerne. Ønske nr.: 1084627 Kontakt: Claus Fenger 5858 8685

75 kvm i Odense Kunde søger kontorlokaler på omkring 75 kvm beliggende i Odense. Årlig leje maks. kr. 75.000. Ønske nr.: 1030891

Kontorlokaler på min. 400 kvm i Vejle Kunde med 10-15 medarbejdere søger kontorlokaler/showroom i et plan på min. 400-500 kvm beliggende i Vejle. Årlig leje maks. kr. 400.000. Ønske nr.: 1073801 Kontakt: Claus Fenger 5858 8685

Kontakt: Ove Nørgaard 5858 8680

Kontakt: Sine Lindberg 5858 8681

Kontakt: Wencke Mørck Sørensen 5858 8682

Se flere 9


M

MIDTJYLLAND 7400-8990

Bevaringsværdig kontorejendom i Viborg Kunde søger bevaringsværdig kontorejendom beliggende i Viborg. Pris maks. kr. 5 mio. Ønske nr.: 1027236 Kontakt: Mogens Lindal 5858 8686

N

NORDJYLLAND 9000-9990

250 kvm kontor søges i Aalborg SV Søger kontorlejemål i Aalborg SV med gode parkeringsforhold. Lejemålet skal være i god stand og være en blanding af storrumskontor og cellekontorer. Ønske nr.: 1051247 Kontakt: Jeppe Leth 5858 8688

250-500 kvm søges i Randers Kontorlokale i Randers søges. Lokalet skal være 250-500 kvm og gerne have tekøkken, toilet og parkeringsfaciliteter. Årlig leje maks. kr. 400.000. Ønske nr.: 1046646 Kontakt: Michael Møller Andersen 5858 8687

800-1.000 kvm kontor i Aalborg Advokatfirma søger nyt domicil med god synlighed i Aalborg. Synlighed og parkering prioriteres højt. Skal være et kontor i høj standard. Ønske nr.: 1045153

Arkitektfirma søger 300 kvm i Arhus C Arkitektfirma søger ca. 300 kvm kontorlokaler i Aarhus C. Helst med “noget særligt” og gerne et flerbrugerhus. Årlig leje maks. kr. 600.000. Ønske nr.: 1014685 Kontakt: Thomas Møller Kristensen 5858 8687

700 kvm i Aalborg (9000-9220) Nyistandsat kontor med plads til ca. 20 mand + ca. 200 kvm lager - gerne med port. Gerne med et touch af glas og stål. Krav om gode parkeringsforhold. Ønske nr.: 1065684 Kontakt: Martin Brasholt Mikkelsen 5858 8688

Handelskæde søger hovedkontor i Aarhus Handelskæde søger nyt hovedkontor i Aarhus. Ca. 2.500 kvm fritliggende ejendom. Intet ønske om facadeeksponering. Årlig leje maks. kr. 4,5 mio. Ønske nr.: 1096579 Kontakt: Thomas Møller Kristensen 5858 8687

Kontorlejemål i Aalborg Kunde søger kontorlejemål i Aalborg på 300600 kvm primært storrumskontorer samt et til to mødelokaler. Placering tæt på centrum foretrækkes. Ønske nr.: 1095606 Kontakt: Jeppe Leth 5858 8688

Kontor til 120 medarbejdere i Aarhus C Digitalt marketingbureau søger nyt kontor i Aarhus C. Op til 120 medarbejdere. Anslået areal ca. 2.500-3.000 kvm. Årlig leje maks. kr. 6 mio. Ønske nr.: 1066404 Kontakt: Thomas Møller Kristensen 5858 8687

Kontor til ca. 25 medarbejdere i Aalborg Veletableret firma søger kontorfaciliteter i Aalborg med parkering. Herudover mindre lager og showroom. Forventet lejemålsstørrelse ca. 750 kvm Ønske nr.: 1095618 Kontakt: Martin Brasholt Mikkelsen 5858 8688

Kontor til 50 medarbejdere i Skejby Ingeniørfirma søger kontor til 50 medarbejdere i Skejby. Blanding af storrum og enkeltmandskontor. Helst i nyere ejendom med godt indeklima. Ønske nr.: 1096590 Kontakt: Thomas Møller Kristensen 5858 8687

200 - 300 kvm kontor søges i Aalborg Speciallægeklinik søger nye lokaler i Aalborg Centrum. Gerne med elevator, men ikke et krav. Køb har primært interesse. Pris op til ca. 4 mio. kr. Ønske nr.: 1097555 Kontakt: Martin Brasholt Mikkelsen 5858 8688

Kontakt: Martin Brasholt Mikkelsen 5858 8688

VI HAR KØBERE OG LEJERE TIL KONTOREJENDOMME OG -LOKALER - SE ET UDPLUK AF DEM HER 10


I

INVESTERING

Hele Danmark

Investeringsejendommen i Storkøbenhavn Firma søger investeringsejendomme med min. afkast på 5% eller med stort udviklingspotentiale. Skal være i Storkøbenhavn. Pris op til kr. 40 mio. Ønske nr.: 793428 Kontakt: Michael Thodsen 5858 8673 Investeringsejendomme i Hillerød/omegn Lokal investor søger erhvervsejendomme såsom kontor- og lagerejendomme beliggende i Hillerød og omegn. Prisen afhænger af potentialet for ejendommen. Ønske nr.: 1008782 Kontakt: Jacob Lunding 5858 8675 Investeringsejendomme i Roskilde/Køge Spændende investeringsejendomme med godt afkast og god beliggenhed søges i Roskilde/Køge. Gerne større ejendomme eller i puljer. Gerne med gode lejere. Ønske nr.: 989291 Kontakt: Arno S. Werner 5858 8676 Investeringsejendom - lang lejekontrakt Kunde søger investeringsejendomme. Ejendommen skal være centralt beliggende og i god stand. Skal være på en længere lejekontrakt. Ønske nr.: 1070229 Kontakt: Wencke Mørck Sørensen 5858 8682 Kontorejendom til investering i Aarhus Lokal investor ønsker at købe større kontorejendom. Evt. tom ejendom med udviklingsmuligheder. Beliggenhed kan være overalt i Aarhus Kommune. Ønske nr.: 1096592 Kontakt: Thomas Møller Kristensen 5858 8687 Investor søger ejendomme i Aalborg Investor søger investeringsejendomme - både ren erhverv og blandet bolig/erhverv i Aalborg. Pris maks kr. 12 mio. Ønske nr.: 1004368 Kontakt: Helle Grønhøj Heissel 5858 8688

67%

af de, der søger nyt kontor, vil leje

57% af de, der vil flytte i region Hovedstaden flytter pga. pladsmangel

44

virksomheder

er lige nu på jagt efter lokaler på mellem 50-100 kvm i Syddanmark

VI VED OGSÅ, HVOR MANGE DER SØGER NETOP DIT KONTOR!

Test selv på: EDC.dk/erhverv/match

11


MÅNEDENS UNIKKE KONTORDOMICIL

FLEKSIBLE KONTORER MED MULIGHED FOR LAGER – TÆT VED MOTORVEJ Roskilde Business Center er navnet på en 23.475 kvadratmeter stor ejendom, som er til leje eller salg i bydelen Trekroner. Bygningen ligger tæt på Holbækmotorvejen og husede gennem flere år det danske domicil for medicinalkoncernen Takeda (tidligere Nycomed), men kan nu tage imod virksomheder med behov for færre kvadratmeter. ”Vi er ved at få ændret lokalplanen, så der ikke længere kun behøver at være ét samlet domicil. Det er muligt at købe eller at leje kontordelen – eller at leje dele af den fra 1.000 kvadratmeter og op,” fortæller Arno Werner, ejendomsmægler og valuar hos EDC Erhverv Poul Erik Bech Roskilde. Han fremhæver blandt andet beliggenheden og prisen for ejendommen. ”Placeringen er optimal – midt i et af Roskildes dynamiske erhvervskvarterer og meget tæt på til-/afkørsel til motorvejen. Samtidig er det en kvalitetsejendom, hvor man får rigtig meget

12

for pengene. Prisen er under 4.500 kroner per kvadratmeter,” siger Arno Werner. FLEKSIBEL KONTORBYGNING Kontordelen, på næsten 13.000 kvadratmeter, omfatter en række faciliteter som reception, auditorium, mødelokaler, kantine og storkøkken samt laboratorier og et stort antal cellekontorer i forskellige størrelser. ”Ejendommen er meget effektivt indrettet og har nærmest ingen spild-kvadratmeter. Bygningen er fleksibel, så det er let at ændre indretningen til fx storrumskontorer. Det vil også være nemt at indrette ejendommen som flerbrugerhus,” pointerer Arno Werner. Arealerne rundt om Roskilde Business Center har gode parkeringsmuligheder. For ansatte og gæster uden bil kommer busser tæt på matriklen, og via en sti ligger Trekroner Station i gåafstand.


Sagsnr.: 40301307

Kontorareal: fra 1.000-13.000 kvm • • •

Eksempel på leje: kr. 3,5 mio. for 5.000 kvm Muligt at leje lager-/logistikbygning Mulighed for hurtig overtagelse/indflytning

MODERNE LAGERLOKALER Opsvinget har mange steder udløst mangel på lager- og logistikejendomme, især dem, som ligger godt og er nyere. Men Roskilde Business Center tilbyder begge dele – i mulig kombination med kontorlokalerne, understreger Arno Werner fra EDC Erhverv Poul Erik Bech. ”Lagerhallen har otte-ti meters frihøjde, der er moderne pallereoler og fuldautomatiske trucks, som en køber eller lejer eventuelt kan overtage. Der er sluseporte og ramper, der er rent-rum med sluser, værkførerkontor, personalerum og forberedt til cirka 1.000 kvadratmeter administration. Den velbeliggende ejendom er derfor brugbar for mange typer af virksomheder – uanset om man alene er på udkig efter et kontor eller søger et domicil med effektiv og moderne lagerplads lige ved siden af.”

ER DETTE EN EJENDOM FOR JER?

KONTAKT ARNO WERNER PÅ TLF. 58 58 86 76

13


TÆT PARLØB MED EDC ERHVERV SIKRER STORBANK OPTIMALE LOKALER En samarbejdsaftale med EDC Erhverv Poul Erik Bech sikrer Arbejdernes Landsbank optimale vilkår og lokaler over hele landet – både som lejer, udlejer, køber og sælger. Mens andre banker blev hårdt ramt af finanskrisen og har lukket en masse filialer, så har Arbejdernes Landsbank fået mange nye kunder og både udvidet og optimeret filialnettet over hele landet. Det er sket i tæt parløb med EDC Erhverv Poul Erik Bech, som banken med rødder i fagbevægelsen længe har haft en fast samarbejdsaftale med. ”Da jeg kom til banken i slutningen af 2009, var der allerede et samarbejde, og det har vi siden udvidet. EDC Erhverv hjælper os med alt fra køb og salg af ejendomme til vurderinger og forhandling af lejekontrakter. Og så har vi en fast søgeaftale, hvor EDC Erhverv løbende hjælper os med at finde de bedste beliggenheder,” fortæller Henrik Schneller, chef for Facility Management. OPKØB OG ÅBNINGER Allerede i efteråret 2008 overtog Arbejdernes Landsbank en håndfuld filialer fra den kollapsede Roskilde Bank, og siden er filialnettet vokset til 70 afdelinger over det ganske land. ”Vi har åbnet i nogle byer, hvor vi ikke var i forvejen, fx Holbæk og Ringsted på Sjælland. Her har EDC Erhverv hjulpet os med at finde frem til de bedste beliggenheder og sikret os de bedst

mulige lejekontrakter. I andre byer, hvor vi var i forvejen, har EDC Erhverv hjulpet os med at finde bedre og mere fremtidsrettede placeringer,” siger Henrik Schneller. Det sidste gælder fx i Næstved, Sønderborg og Aabenraa, hvor Arbejdernes Landsbank er flyttet til nye lokaler. ”Ved søgning af nye beliggenheder ser vi generelt på, om lokalerne er synlige og centralt placerede, om de har gode p-forhold og handicapadgang, og om der kan etableres let og tryg adgang for kunderne til en pengeautomat,” forklarer erhvervsmægler John Vogt fra EDC Erhverv Poul Erik Bech i Kolding. Han er bankens faste kontaktperson, og så tager han fat i lokale EDC Erhverv-mæglere, når opgaver skal løses uden for hans eget område. Løsningerne kan ifølge John Vogt variere meget fra sted til sted: ”I Aarhus blev to afdelinger lagt sammen, og så blev der bygget helt nyt på Silkeborgvej i Åbyhøj tæt på midtbyen. I Sønderborg blev et gammelt lejemål opsagt, og banken lejede lokaler i en ejendom ud til en mere befærdet vej. I Aabenraa blev en ejendom solgt, og banken flyttede ind i et nyere lejemål med bedre indretning og lavere energiforbrug.”

Få en fast samarbejdsaftale med EDC Erhverv Poul Erik Bech •

Løbende optimering af eksisterende placeringer

Screening af nye markedet ifht. åbning af nye afdelinger

14

Forhandling af lejekontrakter

Vurdering af ejendomme til årsregnskab

Køb og salg af ejendomme

Én kontaktperson og landsdækkende repræsentation


Henrik Schneller Chef for Facility Management Arbejdernes Landsbank

LANDSDÆKKENDE – OG LOKAL Samarbejdet omfatter stort set al form for rådgivning om ejendomme: Køb, salg, leje, udlejning og lejekontrakter. Desuden bliver syv-ti af bankens ejendomme hvert år udtaget til en nærmere værdiansættelse til årsregnskabet. Her bliver Arbejdernes Landsbank hjulpet af vurderingsmæglere med lokalkendskab fra EDC Erhverv. ”For banken og for mig er fordelen ved et fast samarbejde, at jeg har én landsdækkende kontakt. Jeg kan ringe til John i Kolding, og så sætter han en lokal kollega på sagen. Nogle gange ringer jeg også direkte til en af hans kolleger, som dækker det meste i København og på Sjælland,” siger Henrik Schneller. Han og den øvrige FM-afdeling i banken sidder sammen med andre stabsfunktioner i en ombygget lakridsfabrik i Glostrup. Hovedsædet for Arbejdernes Landsbank er den kendte Panoptikonbygning klos op ad Tivoli og Hovedbanegården. Også John Vogt hos EDC Erhverv er glad for det mangeårige samarbejde: ”Vi er nærmest til rådighed i døgndrift, og som kontaktperson kan jeg hurtigt sætte kolleger i gang over hele landet, ligesom vi kan finde de rette lokale købere og lejere, når banken skal sælge eller leje ud. Mange virksomheder med filialer og afdelinger flere steder vil, uanset branchen, have stor gavn af et tilsvarende samarbejde, ikke mindst hvis de har planer om at vokse yderligere. Med 17 erhvervscentre er vi både landsdækkende og har indgående lokalkendskab, så vi kan hurtigt finde optimale lokaler med de bedst mulige vilkår.”

Hvad er jeres behov? Tag en snak med din lokale mægler

edc.dk/kontor

For banken og for mig er fordelen ved et fast samarbejde, at jeg har én landsdækkende kontakt

GO

15


PÅ JAGT EFTER NYT KONTOR? EDC Erhverv Poul Erik Bech er, med 17 erhvervscentre på landkortet, dine øjne og ører i hele Danmark. Vi har lige nu 583 kontorer til salg/leje. Se et udpluk af vores aktuelle kontorlokaler- og ejendomme til salg/leje på de næste sider eller søg blandt alle ejendomme/lokaler på:

edc.dk/erhvervsejendomme

GO

PÅ UDKIG EFTER NOGET HELT BESTEMT? Opret dine specifikke ønsker, så screener vi alle ejendomme for dig – og sender kun de ejendomme, der matcher dine krav. Opret dine ønsker på:

edc.dk/erhvervsoenske

16

GO


KØBENHAVN & OMEGN POSTNUMMER 1000-2950

KØBENHAVN V - VESTER SØGADE 10, 1.

TIL LEJE

KØBENHAVN V - VALDEMARSGADE 19B-D

TIL SALG

KONTOR MED EN FANTASTISK UDSIGT OVER SKT. JØRGENS SØ

KONTOR/VÆRKSTED/LAGER – 2 BAGHUSE

Sag 11403401 Kontorlejemål med en fantastisk udsigt over Skt. Jørgens Sø. Fra det præsentable og istandsatte indgangsparti, er der adgang til lejemålet via 4 personelevatorer. Fra reposen på 1 sal er der indgang til lejemålet via glasparti til stort receptionsområde. Herfra er der via fordelingsgang adgang til en lang række kontorer (primært 1 til 2 personers cellekontorer) og møderum.

Sag 18100816 På stille sidegade til Vesterbrogade finder du disse ejendomme. To baghuse (ejerlejligheder) i en ejerforening med boliger i forhuset. Den ene ejendom består af en stueetage på 157 kvm, med højt til loftet og store døråbninger/porte. 1. sal, smagfuldt indrettet lokaler på 226 kvm, er udlejet til Megabeat. Den anden ejendom er også i 2 plan. Høj kælder på 100 kvm og stueplan på ligeledes 100 kvm.

Areal

Areal

966 - 1.932 kvm

5858 8673 HERLEV - MARIELUNDVEJ 46 A-E

583 kvm

Kontant

kr. 6.900.000

5858 8673 TIL LEJE

KØBENHAVN K - KRONPRINSESSEG. 36, KLD.

TIL LEJE

D

NYE LOKALER I HERLEV TIL KONTOR OG SERVICEERHVERV

131 KVM INDFLYTNINGSKLARE KONTORER/SHOWROOM

Sag 11404012 Ejendommens stueetage er primært kombineret kontor, lager og showroom. 1. og 2. sal er hovedsageligt indrettet til kontor, men har mulighed for lager/showroom, da der er vareelevator 1500 kg. til alle etager i lejemålet. Lejemålet kan kombineres på mange måder og overtages i samarbejde med udlejer. Udlejer tilbyder at istandsætte og indrette lejemålene efter lejers ønsker, ligesom det også er muligt at overtage et lejemål til en lavere leje, hvor lejer selv står for indretning/istandsættelse. Lejemålenes indvendige kvalitet er helt i top! Lej fra 500-4.000 kvm. Leje for lager ca. kr. 460 pr. kvm. Leje for kontor fra kr. 650 pr. kvm.

Sag 11404165 Direkte overfor Kongens Have. Gennemgribende renoveret ejendom. Funktionel indretning. God synlighed. Perfekt beliggende kontorlejemål eller showroom beliggende på Kronprinsessegade overfor Kongens Have i en gennemgribende renoveret fredet ejendom, med flot indgangsparti.Nyistandsatte kontorlokaler med attraktiv beliggenhed med dejlig grøn udsigt til Kongens Have, udlejes kontorlokaler eller showroom med funktionel indretning. Lejemålet fremtræder smukt og lyst samt indflytningsklart med god loftshøjde samt høje paneler. Indeholder, entré, stort lyst kontor mod Kongens Have, flot køkken og godt mødelokale, mellemgang samt toilet. Flot repræsentativt indgangsparti og opgang.

Areal

Areal

fra 500-4.000 kvm

Årlig leje

5858 8673

kr. 8.812.400

131 kvm

Årlig leje

kr. 159.312

5858 8673

17


KØBENHAVN & OMEGN POSTNUMMER 1000-2950

KØBENHAVN Ø - LYNGBYVEJ 28, 3. SAL

TIL LEJE

C

510 KVM KONTOR MED HØJ STRANDARD PÅ LYNGBYVEJ Sag 11403935 510 kvm kontor til fremleje eller afståelse. Vi har netop for en af vores koncernkunder fået til opgave at udleje disse dejlige kontorfaciliteter på Østerbro tæt på Lyngbyvejen. Grundet rationaliseringer i virksomheden er lokalerne, der er nyindrettede i 2015 til disposition straks. Kontorerne er be-

liggende i et større og veldrevet ejendomskompleks med mange virksomheder i varierende størrelse og mange brancher. Der er gode tilkørselsforhold og p-arealer på ejendommen.

Areal

Årlig leje

610 kvm

kr. 426.900

5858 8673 KØBENHAVN Ø - LYNGBYVEJ 17

TIL LEJE FLERBRUGER ELLER DOMICILEJENDOM TIL LEJE PÅ ØSTERBRO Sag 11404078 Flerbruger eller domicilejendom. Placering tæt på motorvej og kommende metro station. Tagterrasse på 4 sal. med udsigt til fælledparken. Præsentabel ejendom. Ejendommen er opført i 1958 i 5 etager herudover kælderplan. Der er trappeopgang ud mod Lyngbyvej og ud mod bagsiden af ejendommen. Receptionsområdet i stueplan er der elevatoren og optil 4. sal. Etagerne er i dag indrettet med kontorer i varierende størrelser, men der er mulighed for at indrette etagerne efter lejers behov. Areal

D

5858 8673

18

Årlig leje pr. kvm

1.231 kvm kr. 1.151


Søg blandt alle ejendomme på edc.dk/erhvervsejendomme

GLOSTRUP - BRØNDBYVESTERVEJ 18, ST.

TIL LEJE

BRØNDBY - RINGAGER 9, 1.

TIL LEJE

D

71 - 622 KVM BUTIKKER PÅ BUTIKSTORV I GLOSTRUP TIL LEJE

400 KVM LAGER OG 311 KVM FLOTTE KONTORLOKALER I BRØNDBY

Sag 11404083 Butikslejemål fra 71 kvm til 622 kvm beliggende på velfungerende butikstorv med parkeringspladser foran butikkerne og indflytningsklar efter aftale. Butikkerne er beliggende på Brøndbyvestervej, i kort afstand til Glostrup Station og der er gode parkeringsforhold både foran og bagved butikkerne. Butikken pt. er indrettet med stort regulært butikslokale samt god højloftet kælder.

Sag 27800275 400 kvm lager og 311 kvm kontorlejemål beliggende i attraktivt erhvervsområde i Brøndby. En præsentabel entré fører op til lejemålet, som er beliggende på 1. sal. Lokalerne fremstår lyse og pæne lokaler, med en blanding af storrumskontor, cellekontorer og mødelokaler. Der er ligeledes gode køkken/kantinefaciliteter samt 2 toiletter. Ejendommen fremstår præsentabelt og har gode parkeringsforhold.

Areal

Areal

71-622 kvm

Årlig leje pr. kvm

kr. 1.200

711 kvm

5858 8673 BALLERUP - METALBUEN 24N

Årlig leje

kr. 338.825

5858 8674 TIL SALG

BAGSVÆRD - LERHØJ 15

TIL LEJE

312 KVM LYS OG VELHOLDT KONTOREJENDOM I BALLERUP

165 - 268 KVM PÆNE NYISTANDSATTE KONTORLOKALER I 2 PLAN

Sag 27800024 156 kvm lyse og pæne kontorer med tilhørende 156 kvm høj kælder. I sund ejerforeningen i Ballerup Værkstedsby sælges mindre kontordomicil. Lokalerne er lyse og indbydende med store vinduer, som giver et godt lys. Der er et storrumskontor med køkken, samt mindre kontor og et mødelokale. Endv. lille have med terrasse. Kælderen til arkiv, omklædning og generel opbevaring.

Sag 27800282 Mindre erhvervsejendom i 2 etager samt høj kælder. Fremstår i pæn stand, med hvidmalede facader samt nyere vinduer. Udendørsarealet omkring ejendommen er delvist befæstet og med gode parkeringsmuligheder. Kontorlokalerne fremstår i god stand og er fordelt på 3 lejemål, h.h.v. 268 kvm i stueplan, 165 kvm på 1. sal samt 288 kvm i kælder. Lejemålene er af lejer renoveret, ved fraflytning.

Areal

Areal

312 kvm

Kontant

kr. 1.775.000

5858 8674

165-268 kvm

Årlig leje pr. kvm fra

kr. 400

5858 8674

GLOSTRUP - FABRIKSPARKEN 38

TIL LEJE 543 KVM KONTOR I HERSTED INDUSTRIPARK Sag 27800249 Velbeliggende med nem adgang til motorvejsnettet. Diskret beliggenhed. Lejemålet indeholder i alt 543 kvm kontor. Indbydende reception, lyse kontorer i varierende størrelser, mødelokaler, kantine mv. Kontordelen er fleksibel og kan tilrettes lejers ønsker efter nærmere aftale. Hertil mulighed for at tilleje 626 kvm tør og højloftet kælder. Gode parkeringsforhold ved lejemålet.

Areal

D

Årlig leje

543 kvm kr. 203.625

5858 8674

19


KØBENHAVN & OMEGN POSTNUMMER 1000-2950

NÆRUM - BYAGEREN 7

TIL LEJE

GENTOFTE - MESTERLODDEN 23

TIL LEJE

D

1.785 KVM LAGER-/PRODUKTIONSEJENDOM

676 KVM ISTANDSAT KONTORLEJEMÅL I GENTOFTE

Sag 11403843 Ejendommene er beliggende i Nærum tæt ved til og frakørslen til Helsingørmotorvejen, og med kort afstand til Københavns centrum. Området er præget af ældre erhvervsejendomme samt boligområde.

Sag 11404179 Beliggende kun 300 meter fra Motorring 3, 800 meter fra Helsingørmotorvejen og 1 km fra Lyngby Hovedgade samt Lyngby Station. Lejemålet består af et lyst og præsentabelt receptionsområde, 2 store åbne kontormiljøer med rytterlys, 4 enkeltmandskontorer med glasopdeling, 3 større kontorlokaler med plads til op til 4 personer. Herudover mødelokale, kopi/printerrum, lager med vareelevator fra gadeniveau. Underetagen består af mødelokaler, nyere toiletter samt nyere køkken/kantine med hvide elementer. Lokalerne fremstår i meget velholdt stand med hvidmalede vægge og lofter, nyere tæppeflisegulv samt nyere toiletter og køkken. Parkering foran døren med ca. 10 til 15 parkeringspladser.

Byageren 7 er opført i 1965 i 3 plan med kælder. Indretningen er en blanding af kontor, lager og produktionslokaler. Der er af nuværende lejer foretaget mange særindretninger i lokalerne. I midten af ejendommen er der trapperum med elevator.

Areal

1.785 kvm

Årlig leje

Areal

kr. 699.100

5858 8673

676 kvm

Årlig leje

kr. 473.200

5858 8673

BALLERUP - TEMPOVEJ 14

TIL LEJE 476-3.412 KVM KONTOR MED 190-428 KVM KÆLDER Sag 27800051 Ejendom i god stand og gode parkeringsfaciliteter. Kontorer fra 476-3.412 kvm. Mulighed for at leje ”egen” bygning i 2 plan på 476 kvm eller med kælder i alt 714 kvm. Mulighed for at leje kontor i et plan på 483-1.746 kvm. Årlig leje: Kontor kr. 499 pr. kvm. inkl. drift. Kælder kr. 250 pr. kvm. inkl. drift.

Areal

B

5858 8674

20

Årlig leje pr. kvm kontor

476-3.412 kvm kr. 499


NORDSJÆLLAND POSTNUMMER 2960-3670

HILLERØD - HØGEVEJ 3

TIL LEJE

HELSINGØR - SOPHIE BRAHES GADE 3A, ST TV

TIL LEJE

B

D

KONTORDOMICILEJENDOM BELIGGENDE I INDUSTRIKVARTER I DET VESTLIGE HILLERØD

37 KVM KONTOR MED UDSIGT OVER HAVNEN I HELSINGØR

Sag 34201319 Kontordomicilejendom beliggende i industrikvarter i det vestlige Hillerød tæt på Isterødvejen. Opført med tre kvadratiske bygningskroppe forbundet af to overdækkede gangforløb. Fra parkeringspladsen er der selvstændig indgang til ca. 200 kvm kontorlejemål, mødelokale mv.

Sag 34201198 37 kvm kontor for en eller to med udsigt til færger og Kronborg! Kontoret ligger i en af de smukkeste ejendomme i Helsingør direkte til havnepladsen, med udsigt over havnen. Kontoret er nyligere indrettet med rigtigt pænt toilet og to kontorrum - begge med udsigt over havnen. Indgangspartiet består af en umådeligt smuk trappeopgang, der fører ind til kontoret og videre op til liebhaver-boligerne.

Areal

Areal

200 kvm

Årlig leje

kr. 175.000

5858 8675

37 kvm

Årlig leje

kr. 44.215

5858 8675

BIRKERØD - HOVEDGADEN 4

TIL LEJE 548 KVM BUTIK/KONTOR/ LAGER MIDT I BIRKERØD Sag 11404123 Centralt beliggende lejemål i Birkerød. Facade med synlighed fra Kongevejen. I Stueetage med stort butikslokale, der dog også kan fungere som kontor. Endvidere to mindre mødelokaler, toilet og rengøringsrum. Direkte adgang til 1. sal hvor der er storrumskontor, chefkontor, stort mødelokale, toiletter og frokoststue. Klimanlæg i lejemålet. Overtages nyistandsat. Lejemålet ligger i gåafstand til indkøb og offentlig transport, herunder Birkerød Station.

Areal

E

Årlig leje

548 kvm kr. 609.550

5858 8673 FREDERIKSSUND - FÆRGEPARKEN 21, ST

TIL LEJE CA. 331 KVM KONTORLEJEMÅL CENTRALT BELIGGENDE I FREDERIKSSUND Sag 34201215 Kontorudlejningsejendom udlejet til lægehus, tandlæge og liberalt erhverv centralt beliggende i Frederikssund. Stueetagen i bygning C på i alt 331 kvm er ledig og kan indrettes enten som et samlet lejemål eller indrettes som to selvstændige kontorlejemål på hver ca. 165 kvm. Lejemålene er indrettet med kontorer i forskellige størrelser, mødelokale, toiletkerne, køkken/kantine samt indgang fra stor og pompøs trappeopgang. Der er indrettet mange parkeringspladser foran og bagved bygningerne. Areal

D

Årlig leje

331 kvm kr. 238.550

5858 8675

21


REGION SJÆLLAND POSTNUMMER 4000-4990

ROSKILDE - KØBENHAVNSVEJ 75

TIL SALG

ASNÆS - HØVE STRÆDE 1

TIL SALG

Med byggeret

E

E

136 KVM SPÆNDENDE EJENDOM MED STOR SYNLIGHED

MARKANT OG SPÆNDENDE EJENDOM MED DETAIL OG KONTOR

Sag 40301252 Spændende beliggenhed med synlig facade ud til Københavnsvej - Gode skiltningsmuligheder. I den gode ende af Københavnsvej, nær Østre Ringvej, Røde Port, togstation og Ros Torv. Ejendommen består af et forhus på 1½ etage med god facade mod Københavnsvej samt parkeringsplads bag ejendommen. Forhuset er opført i 1900 med et bebygget areal på 71 kvm samt en udnyttet tagetage på 65 kvm. Indeholder indgangsparti, større kontor, mødelokale, samt køkken. Trappe til 1. sal med kontormiljø, toilet samt mødelokale. Ejd. overtages fri for lejemål. Byggeret på mellem 200 - 330 kvm (50-70% bebyggelse).

Sag 40301289 Markant, arkitekttegnet og spændende ejendom, på i alt 444 kvm i 2 etager. Ejendommen består i dag af en selvstændig kontorenhed på 1. sal og en butik i stueplan. Der er egne parkeringspladser til hver enhed. Kontordelen indeholder præsentabelt indgangsparti, stort åbent kontor med et godt lysindfald, loft til kip og flot udsigt over markerne. I forbindelse med lokalet er der åbent køkken med spiseplads. Yderl. et stort kontor med udgang til indskudt terrasse, toilet og 2 store kontorer. Toilet, stor sal, der kan benyttes til større forsamlinger eller stort kontorlandskab. Der 5 p-pladser til ejendommen.I stueplan er der stor butik med facade, direkte ud til Høve Stræde, med stor synlighed.

Areal

Areal

136 kvm

Kontant

kr. 3.995.000

5858 8676 GREVE - SKOLEHOLMEN 18

444 kvm

Kontant

kr. 2.575.000

5858 8676 TIL LEJE

ROSKILDE - RÅDMANDSHAVEN 4

TIL LEJE

D

385 KVM KONTORLOKALE CENTRALT BELIGGENDE I GREVE

450 KVM LYSE KONTORLOKALER NÆR CENTRUM

Sag 46900276 Gode, lyse kontor lokaler i mindre ejendom, centralt i Greve. Ejd. ligger meget tæt på off. transport og Greve S-tog station. Super gode P-forhold uden tidsbegrænsning. I gåafstand fra lejemålet, ligger Greve Midtby Center. Lejemål har egen indgang, reception, fordelingsgang, lyse celle kontorer, fleksibelt mødelokale, køkken, kopi og serverrum, fine toilet og køkken faciliteter.

Sag 40300999 Centralt beliggende kontorlejemå i to plan, der indeholder: reception/foyer, lyst mødelokale med højt til loft, kontorer i div. størrelser samt arkivrum. Toiletter med bademuligheder. Mindre kontorafsnit med egen indgang med mødelokale samt køkken. Trappe til 1. sal: storrumskontor/ undervisningslokale med thekøkken, flere kontorer, mødelokale, toiletter m.v. 6-8 faste p-pladser der tilhører lejemålet.

Areal

Areal

385 kvm

Årlig leje

5858 8677

22

kr. 420.000

450 kvm

Årlig leje

5858 8676

kr. 300.000


Søg blandt alle ejendomme på edc.dk/erhvervsejendomme

TUREBY - BYVEJ 60

TIL SALG

KØGE - STRÆDET 31

TIL LEJE

A

C

20

1.391 KVM FLOT KVALITETSEJENDOM - BLANDET BOLIG/ERHVERV

ATTRAKTIVE NY OPFØRTE LEJEMÅL I KØGE CENTRUM

Sag 46900294 Super flot landbrugs/hesteejendom på 186.907 kvm stor grund. Her er der mulighed for at drive virksomhed fra nye moderne erhvervslokaler og samtidig bo idyllisk. Ejendommen består af en ny opført erhvervsbygning fra 2010 samt en ny renoveret 4-længet gård. Hovedhuset er på 276 kvm og frem står i rigtig god stand og er løbende renoveret. Garagelænge med plads til 2 biler. Derudover er der fyrrum og lækkert hobbyrum. Erhvervsdelen består af 608 kvm, indrette til kontor- og konference med bade- og toilet faciliteter samt højloftet isoleret lagerlokale. Ejendommen er beliggende i naturskønne omgivelser ved Tureby, tæt på Herfølge og Køge og med nem adgang til motorvejsnettet.

Sag 46900307 Midt på Køges nye handelsstrøg ”Strædet” er der mulighed for at leje attraktive ny opførte lokaler. Lokalerne har mange anvendelsesmuligheder og er ved at blive færdiggjort. Udlejer ønsker dialog med lejer omkring indretning og anvendelse. Der er i under billeder mulighed for inspiration til indretning af lokalerne. Lokalerne er placeret på 1 sal, som rummer 295 kvm og 2 sal, som rummer 300 kvm. Placeringen giver god udsigt til livet på strøget og adgang til stor dejlig tagterrasse/have. Der er gode transport og parkeringsmuligheder i form af på tog/bus fra Køge station og parkeringshus i gåafstand.

Areal

Areal

1.391 kvm

Kontant

kr. 10.995.000

5858 8677 ROSKILDE - BYLEDDET 12 -14

295 kvm

Årlig leje

kr. 346.150

5858 8677 TIL LEJE

HOLBÆK - K. P. DANØSVEJ 5

TIL SALG

C

STOR DOMICIL EJENDOM PÅ I ALT 2.876 KVM - GOD BELIGGENHED

VELHOLDT OG INDFLYTNINGSKLAR KONTOREJENDOM

Sag 40301045 Stor, præsentabel kontorbygning med et erhvervsareal på i alt 2.806 kvm fordelt på 2 plan med ca. 50 p-pladser på egen grund. Adressen er Byleddet 12 og Byleddet 14 og bygningerne er bygget sammen i 1987. Ejd. har i mange år været benyttet som domicil ejendom for Sonion, som fraflytter senest d. 31.12.2017. Ejendommen består af ca. 45 kontorer af varierende str., 16 toiletter samt stor kantine.

Sag 40301150 Stor og indflytningsklar kontorejendom på 774 kvm, som kan benyttes til mange formål. Indretningen er meget fleksibel og kan stort set indrettes efter behov. Med en grund på 4.775 kvm med gode p-forhold. Bebyggelsesprocent på 50% med mulighed for placering af f.eks. en lagerog produktionshal. Ejendommen er beliggende i nyere erhvervsområde med få km til centrum og motorvejen.

Areal

Areal

2.876 kvm

Årlig leje

5858 8676

kr. 1.890.750

774 kvm

Kontant

kr. 3.995.000

5858 8676

23


FYN POSTNUMMER 5000-5999

ODENSE SØ - MUNKEHATTEN 32

TIL SALG PRÆSENTABELT KONTORDOMICIL I EFTERTRAGTET ERHVERVSOMRÅDE Sag 51201110 Ejendommen er opført i parcelhusstil i rødbrune mursten og sadeltag belagt med teglsten. Ejendommen indeholder kundeindgang med kundetoilet, 5 kontorer/møderum i forskellige størrelser - fra enkeltmandskontor til møderum. Endvidere køkken/frokoststue med udgang til terrasse, personalebadeværelse samt personaleindgang med skabs- og garderobeplads. Udearealer er delvist udlagt som parkeringsplads til 10-12 biler belagt med perlesten. Resterende udeareal er udlagt med græs. Areal

D

Kontant

159 kvm kr. 1.600.000

5858 8680 ODENSE C - VESTRE STATIONSVEJ 7, 2. SAL

TIL LEJE ATTRAKTIVE KONTORER CENTRALT I ODENSE Sag 51200838 Lokalerne er indrettet med stort kontorlandskab i vinkel, en række mindre kontorer/ mødelokaler adskilt med glas samt caféområde, teknikrum, garderobe og toiletter. Der er flotte mørke trægulve, lyddæmpende lofter med indbygget grundbelysning, ventilation med køl og kabelbakker. Fællesfaciliteter: møde/konference/ undervisningslokaler af forskellig størrelse og forsynet med IT teknologi, toiletter, trapperum og stor kantine fælles med Nordea. Der kan lejes op til 26 p-pladser, månedlig leje kr. 600 + moms pr. plads. Areal

C

Årlig leje

1.060 kvm kr. 874.500

5858 8680 ODENSE C - JERNBANEGADE 4, 1. TH.

TIL LEJE KONTORER MED ATTRAKTIV BELIGGENHED I CITY UDLEJES Sag 51201030 I særdeles velholdt og velpasset ejendom med elevator, udlejes på 1. sal ca. 135 kvm bestående af entre, 4 kontorer/ mødelokaler af forskellig størrelse, frokoststue med tekøkken, baggang samt et toilet med bad. Lejemålets fire lyse kontorer er belagt med parketgulv af forskellig stilarter, og tre af dem er indrettet med stuklofter. Entreen, fordelingsgangen samt det ene kontor er indrettet med nedsænket lofter. Lejemålet har egen mindre altan i forbindelse med det ene kontor.

Areal

F

5858 8680

24

Årlig leje

135 kvm kr. 134.500


SYDJYLLAND POSTNUMMER 6000-7361

KOLDING - ESBJERGVEJ 20 1. SAL

TIL LEJE 218 KVM KONTOR Sag 60301073 Præsentabelt 1. sals kontor på 218 kvm incl. 32 kvm fællesareal. Beliggende med kort afstand til motorvej samt diverse indkøb. 4 stk. p-pladser, og egen indgang. Lejemålet fordeler sig på 5 særskilte kontorer samt en stort åbent kontorafdeling, derudover adgang til toiletter, fyrrum, teknik, køkkendepot samt fælles benyttelse med udlejer af kantine og konferencerum.Lejemålet er forsynet med ventilation og lejer vil kunne koble sig på udlejers aftale med et cateringfirma om levering af frokost.

Areal

D

Årlig leje

218 kvm kr. 163.500

5858 8681 KOLDING - SLOTSGADE 10

TIL LEJE

AABENRAA - BORGMESTER FINKS GADE 5

TIL SALG

D

742 KVM KONTOR I KOLDING C - KAN OPDELES

995 KVM FLOT KONTOREJENDOM

Sag 60300983 Lokalerne er beliggende på hjørnet af Lille Torv og Slotsgade i centrum af Kolding med kort afstand til 3 offentlige parkeringsområder ved Koldinghus, Borchs Gård og Klostergårdens Parkeringsplads. Endvidere er der kort afstand til busforbindelser og banegården. De ledige arealer omfatter 1. sal på 492 kvm og 2. sal på 250 kvm og er indtil sommeren 2018 en del af Sydbanks regionshovedkontor, men bliver fraflyttet, da Sydbank flytter til nyt domicil. 1. og 2. sal kan lejes samlet eller hver for sig. I ejendommens kælder er der mulighed for at leje lager/arkivplads.

Sag 62000825 Ejendommen indeholder i alt 3 plan - stueetage på 629 kvm, tagetage på 158 kvm samt kælder på 208 kvm. Ejendommen bliver også benævnt som "Kineserhuset" grundet bygningens arkitektur. Stueplanen er indrettet med stor receptionsområde, diverse kontorlokaler, køkken samt flere disponible rum og toiletfaciliteter. Tagetage, der er indrettet med flere kontorlokaler samt toilet. Kælderen er indrettet med køkken, flere store konferencerum samt arkiv/depot. Ejendommen råder over ca. 20 egne parkeringspladser.

Areal

Areal

742 kvm

Årlig leje

5858 8681

kr. 352.450

995 kvm

Kontant

kr. 5.225.000

5858 8682

25


SYDJYLLAND POSTNUMMER 6000-7361

PADBORG - KILEN 1

TIL LEJE 730 KVM KONTOR Sag 62000733 Lejemålet indeholder i stueplan stort åbent kontor / ekspeditionslokale, 2 mindre mødelokaler/chefkontor samt kundetoilet, depot/arkiv og personaleindgang. Fra ekspeditionslokalet er der adgang til 1. salen, der er indrettet med flere kontorlokaler, stor kantine, toiletfaciliteter, depot og stort arkivrum. Udearealet er primært udlagt som befæstet parkerings- og adgangsarealer. Restarealet er udlagt som grønt område, men udlejer er åben for en dialog om dette område. En yderst velholdt ejendom.

Areal

C

Årlig leje

730 kvm kr. 438.000

5858 8682 TOFTLUND - TOLDBODGADE 12

TIL SALG

VEJEN - GRØNVANGSALLE 2

TIL LEJE

D

594 KVM KONTOR/LAGER/PRODUKTION

1.070 KVM ATTRAKTIVT KONTOR

Sag 62000810 Indeholder stort åbent ekspeditionslokale / kontor, personalefaciliteter (bad og omklædning), kantine samt lager. Til lageret er der adgang udefra via port i niveau. Bygningen ligger på en 2.174 kvm stor grund, der for størstedelens vedkommende er asfalteret og udlagt som parkeringsog rangeringsforhold. En del af grunden er indhegnet. Ejendommen er centralt beliggende i byen med busstationen, biograf og bibliotek som nærmeste nabo og kan rumme mange anvendelsesmuligheder såvel kontor, klinik som detailhandel.

Sag 60301121 Lejemålet i Vejen er beliggende i naturskønne omgivelser og har nem adgang til E20 motorvejen. Lejemålet er indrettet med stor hovedindgang, med mulighed for en åben reception. Der er mange gode kontorer-/ og mødefaciliteter, samt flere toiletter. Storkøkken med mulighed for kantinedrift. Lejemålet har desuden en atriumgård og et udendørs bassin/ vandspejl, samt en tidligere fordelingsgang/gangbro som kan bruges til flere kreative anvendelser. Til lejemålet er en kælder på 145 kvm, med samlet teknikrum for hele ejendommen og et depot. Befæstet areal foran lejemålet samt gode parkeringsmuligheder.Lejemålet er gennemført i eksklusive materialer og fremstår yderst præsentabelt.

Areal

Areal

554 kvm

Kontant

5858 8682

26

D

kr. 1.900.000

1.070 kvm

Årlig leje

5858 8681

kr. 514.625


Søg blandt alle ejendomme på edc.dk/erhvervsejendomme

ESBJERG - HAVNEGADE 19, 1.

TIL LEJE 215 KVM KONTOR/KLINIKLOKALER I ESBJERGS CENTRUM Sag 67000786 Lejemålet er beliggende på 1. sal med flot udsigt til Byparken og Musikhuset. Der er elevator i ejendommen. Lejemålet er godt indrettet med 5 undersøgelsesrum, reception/venteværelse, depot, teknik/arkivrum samt personalefaciliteter (tekøkken, toiletter m.v.). Såvel tidligere lejer (gynækolog) som udlejer har investeret væsentligt i lokalerne, således de står indbydende og indflytningsklare med bl.a. udsugning og ventilation. Lejemålet ligger tæt på Esbjergs gågade og offentlige transportmidler – bybusser, rutebiler og Esbjerg Banegård. Areal

E

Årlig leje

215 kvm kr. 150.000

5858 8684 VARDE - TORVET 1, 1.

TIL LEJE

VARDE - KRÆMMERGADE 5, 1.-2. SAL

TIL LEJE

G

C

KONTOR-/KLINIKLOKALER PÅ 131 KVM BELIGGENDE PÅ TORVET

VELINDRETTEDE KONTORLOKALER PÅ 518 KVM I GÅGADEN I VARDE

Sag 67000799 Centralt i Varde på én af byens bedste adresser - Torvet 1 udlejes kontor- /kliniklokaler på 1. sal, der byder på stor opmærksomhedsværdi og frit udsyn over byens smukke torv og handelsliv. Lejemålet har gennem flere årtier været anvendt til tandlægeklinik og er indrettet med venteværelse og reception, 3 klinikker/kontorlokaler, et køkken, et særkilt mindre toilet samt personale-/frokostrum.

Sag 67000858 Kontorlejemålet er fordelt på to etager og består af hhv. 373 kvm på 1. sal og 145 kvm på 2. sal. Lejemålet fremstår lyst, indbydende og i nyere stand overalt, dog med ældre, men velholdt elementkøkken. Kontoret ligger på et meget synligt og befærdet sted i Kræmmergade (gågade), lige der hvor en smøge forbinder gågaden til den store offentlige p-plads, Murtfeldts Plads.

Areal

Areal

131 kvm

Årlig leje

kr. 81.875

5858 8684 VARDE - RÅDHUSSTRÆDE 5, ST.

518 kvm

Årlig leje

kr. 246.050

5858 8684 TIL LEJE

ØLGOD - TORVEGADE 7-9, ST.

TIL SALG

F

VELDISPONEREDE KONTORLOKALER CENTRALT VED VARDE TORV

DETAIL-/KONTORLOKALER MED BEDSTE BELIGGENHED I ØLGOD

Sag 67000582 Med en central beliggenhed på Rådhusstræde udlejes dette lyse og velindrettede kontorlejemål, der består af 244 kvm i stueplan samt depot i kælderen på 12 kvm. Herudover medfølger brugsret til stor træbeklædt terrasse i gården bag bygningen. En stor del af de indvendige vægge, er "ikke-bærende" vægge, hvorfor der med stor fleksibilitet kan indrettes på anden vis - alt efter en ny lejers behov.

Sag 67000806 Velbeliggende lokaler med stor synlighed på Torvet i Ølgod, der tidligere har rummet Andelskassen. Lokalerne i stueplan er på 222 kvm med tilhørende kælder på 50 kvm. Reception og indgang er i åben forbindelse med stort kontorlokale, herfra adgang til 2 enkelmandskontorer, mødelokale, køkken samt teknik og printerrum. I kælderen forefindes depotrum, omklædning/garderobe samt badefaciliteter.

Areal

Areal

248 kvm

Årlig leje

5858 8684

kr. 161.600

222 kvm

Kontant

kr. 795.000

5858 8684

27


SYDJYLLAND POSTNUMMER 6000-7361

VEJLE - HJULMAGERVEJ 19C

TIL LEJE

FREDERICIA - VESTERBALLEVEJ 25

TIL LEJE

C

FRA 113 KVM - 669 KVM LAGER-/KONTORLEJEMÅL I VEJLE

606 KVM KONTORLOKALER BELIGGENDE UD TIL E20 I FREDERICIA

Sag 71000427 Vejle Syd er et større udbygget erhvervsområde med kort afstand til motorvej E45, som dagligt passeres af over 73.000 biler. Erhvervsområdet gennemskæres af motorvejen med afkørsel Vejle Syd og Fredericiavej. Lejemålene er beliggende i et større og velfungerende erhvervskompleks med cirka 30 erhvervslejere. Der er på nuværende tidspunkt flere ledige enheder i varierende størrelser, der giver gode indretningsmuligheder. Enhederne består primært af en lagerhal med betongulv, gavlport, ovenlysvinduer samt en frihøjde på cirka 5 meter i kip. Til størstedelen af enhederne er ligeledes mindre administrationsafsnit med præsentable kontorer, køkken med god spiseplads samt bad- og toiletforhold.

Sag 71000408 Ejendommen er beliggende tæt ved Lillebælt og med stor eksponering ud mod motorvej E20, som daglig passeres af over 63.600 køretøjer. Ejendommen er opført i 2007 og har et samlet etageareal på 3.615 kvm. Ejendommen er opført i 3 etager og har facader bestående af forskelligt materialevalg, herunder større glaspartier. Taget er beklædt med tagpap. Man entrerer lejemålene via præsentabelt indgangsparti med trappe og elevator. De ledige arealer er beliggende med henholdsvis 303 kvm på 1. og 303 kvm på 2. sal, der kan lejes særskilt eller samlet. Fælles for de 2 etager er, at kontorerne fremstår yderst præsentable og med masser af naturligt lysindfald fra store vinduer overalt i lejemålene.

Areal

Areal

355 kvm

Årlig leje

kr. 130.000

5858 8685 GRINDSTED - BORGERGADE 26

606 kvm

Årlig leje

kr. 613.575

5858 8685 TIL LEJE

BRANDE - STOREGADE 47, ST. TV.

TIL LEJE

C

INDFLYTNINGSKLARE LOKALER I CENTRUM AF GRINDSTED

190 KVM KONTORLOKALER BELIGGENDE I BRANDE MIDTBY

Sag 67000871 På det bedste og befærdede handelsstrøg i bymidten af Grindsted udbydes disse nyistandsatte lokaler til leje. Kan benyttes indenfor både kontor- og detailsegmentet. Lokalerne er blevet moderniseret, således de fremstår i en særdeles flot stand og dermed lige til at flytte ind i. Der er gode parkeringsfaciliteter i nærheden, idet der ligger en stor offentlig parkeringsplads ikke langt derfra.

Sag 71000498 Lejemålet er beliggende i en høj stueetage hvor der også er adgang via elevator. Det er indrettet med et stort åbent kontorområde og to mindre mødelokaler. Der forefindes kundetoilet samt personale badeværelse. Herudover et køkken, serverrum og to mindre arkivrum. Der er et godt lysindfald og mulighed for frisk luft på den tilhørende altan. Der er fuld kabling og ventilation i lejemålet samt gode parkeringsmuligheder i gården.

Areal

Areal

152 kvm

Årlig leje

5858 8684

28

kr. 148.200

190 kvm

Årlig leje

5858 8685

kr. 132.000


MIDTJYLLAND POSTNUMMER 7400-8990

RANDERS C - ODINSGADE 4

TIL LEJE

RANDERS C - TOLDBODGADE 41

TIL LEJE

D

D

291 KVM NYISTANDSAT KONTORLEJEMÅL I CENTRUM AF RANDERS

STOR KONTOREJENDOM NÆR BYCENTRUM MED FJORDUDSIGT

Sag 80203561 Beliggenheden er central i Randers samt med kun 5 min. kørsel til motorvej E45. Lokalerne, der fordeler sig på 1.,2., og 3. sal kan nemt tilpasses en lejers ønsker om opdeling. Der er adgang til ejendommen via tre trappeopgange, hvoraf den ene er forsynet med elevator. Lejemålet udbydes nyistandsat, hvor lejer har mulighed for indflydelse på istandsættelsen. Lokalerne på 3 sal og en del af 2. sal er ”åbnet op” idet eksisterenede vægge og opdeling er fjernet, således at der er forberedt til en ny indretning. Tag og indgangsparti er udskiftet i 2016. Lejemålet kan opdeles i mindre enheder fra 200 kvm. Ejendommen kan også købes.

Sag 80203729 Stor kontorejendom med facade mod Toldbodgade og med udsigt over Randers Fjord med gode tilkørsels- og parkeringsforhold. Ejendommen er endvidere beliggende centralt i den nye bydel: ”Sporbyen Scandia”. Ejendommen består af en kontorbygning på i alt 4.950 kvm, heraf 825 kvm kælder, og en kantinebygning på i alt 1.340 kvm, heraf 670 kvm kælder. Bygningerne er sammenhængende. Ejendommen har senest været anvendt af Bombardier og Vestas til kontorformål, og er nu ledig og til lejers disposition. Kontorejendommen er meget velvedligeholdt, og de 3 øverste etager er nyistandsatte af den tidligere lejer, Vestas, i forbindelse med ophør af lejekontrakt. Ejendommen kan også købes.

Areal

Areal

291 kvm

Årlig leje

kr. 203.700

5858 8687 TRIGE - HÆSTVEJ 46B

6.290 kvm

Årlig leje

kr. 2.696.500

5858 8687 TIL LEJE

VIBORG - ASMILDKLOSTERVEJ 11, ST.

TIL LEJE

C

C

425 KVM MODERNE LOKALER PÅ THOMASMINDE HERREGÅRDEN

KONTORLOKALER MED FANTASTISK SØUDSIGT OG BELIGGENHED

Sag 80203532 Dette unikke lejemål er beliggende i en gennemrenoveret portbygning tilhørende herregården Thomasminde. Der er ca. 5 minutters kørsel til E45. De i alt 425 kvm fordeler sig på stueplan og 1. sal. I stueplan forefindes indgangsparti med vindfang, modtagelsesområde, bad og toiletter samt 7 kontorer af varierende størrelser. På 1. sal forefindes køkkenfaciliteter, frokoststue, mødelokale, kontor og teknikrum. Årlig leje er inklusiv drift. Areal 425 kvm Årlig leje pr. kvm kr. 850

Sag 75100228 Yderst præsentable kontorlokaler beliggende i de østlige Viborg. Lokalerne, som er fra år 2000, består af et større åbent kontormiljø samt diverse depotrum og toiletter. Arealet inkl. andel af fællesarealer udgør fra 1605 kvm. Der er endvidere mulighed for at benytte fælles konferencelokaler og kantine som betjener hele ejendommen. Derudover er der bemandet reception.

5858 8687

5858 8686

Areal

1.605 kvm

Årlig leje pr. kvm

kr. 750

29


MIDTJYLLAND POSTNUMMER 7400-8990

AARHUS C - LILLE TORV 6A, 3. SAL

TIL LEJE

AARHUS C - STUDSGADE 35B

TIL LEJE

D

E

KONTOR I HISTORISK EJENDOM PÅ LILLE TORV

CHARMERENDE KONTORLOKALER I LATINERKVARTERET

Sag 80203994 I den markante ejendom Lille Torv 6A udlejes kontorlokaler med mange muligheder. Flere af lejemålets vægge er lette, og indretningen kan således tilpasses den nye lejers behov. Den eksisterende indretning byder på 6 kontorer/mødelokaler og 2 storrumskontorer. Herudover forefindes køkken/spisestue og to toiletter, hvoraf ét er med bad. Lejemålet overtages nyistandsat, og ønsker til indretningen aftales med udlejer. Beliggenheden kan ikke blive meget bedre. På hjørnet af Lille Torv, Klostertorvet og Guldsmedgade er man midt i byens pulserende handelsliv og har bl.a. både Magasin, Illums Bolighus og Føtex indenfor 100 meter. På Klostertorvet, få meter fra lejemålet, har flere af Midttrafiks bybusser stoppested.

Sag 80203591 Med skøn beliggenhed i det hyggelige latinerkvarter udbydes dette charmerende og præsentable lejemål, som er beliggende i en særdeles smuk bindingsværksejendom fra 1749. Lejemålet på i alt 575 kvm fordeler sig på 245 kvm i både stueplan og 1. sal. Fra kantinen/mødelokalet på 1. sal er der adgang til et 85 kvm stort mødelokale på 2. sal. Etagerne forbindes med 2 interne trapper og både stueplan samt 1. sal er forsynet med køkken og 2 toiletter. De fritlagte bjælker og det flotte lyse trægulv, matcher ejendommens historie og charmerende udtryk. Der er mulighed for leje af op til 15 p-pladser i ejendommens gård.

Areal

Areal

263 kvm

Årlig leje pr. kvm

kr. 1.200

5858 8687 AARHUS C - ÅBOULEVARDEN 31, 5. SAL

575 kvm

Årlig leje pr. kvm

kr. 1.100

5858 8687 TIL LEJE

AARHUS C - KLOSTERTORVET 6, 2. TH

TIL LEJE

D

160 KVM NYISTANDSATTE KONTORLOKALER PÅ KLOSTERTORVET

Sag 80204065 For virksomheden, der søger et fleksibelt kontorlejemål med lys, luft og udsigt på én af Aarhus’ mest eksklusive adresser, er muligheden her. Bygningen afsluttes øverst af en tilbagetrukket tagetage med en stor opholdsterrasse. Her er indrettet et kontorlejemål på 700 kvm bestående af reception, central fordelingsgang med adgang til 17 kontorer/mødelokaler, stort kantineområde og tre toiletter.

Sag 80203849 Kontorlejemål udbydes nu til leje på det brostensbelagte Klostertorv, med kun få meter til Lille Torv og Magasin. De i alt 160 kvm fordeler sig på et storrumskontor, mødelokale, køkkenfaciliteter og et toilet. Mødelokalet er delvist med glasvægge, hvilket sikrer at der kommer godt med naturligt sollys fra vinduerne mod Klostertorvet. Lejemålet overtages nyistandsat og der forefindes elevator i ejendommen.

Areal

Areal

700 kvm

Årlig leje pr. kvm

5858 8687

30

D

700 KVM KONTOR I VELKENDT EJENDOM MED FANTASTISK UDSIGT

kr. 1.250

160 kvm

Årlig leje

5858 8687

kr. 176.000


NORDJYLLAND POSTNUMMER 9000-9990

AALBORG - SKELAGERVEJ 1C

TIL LEJE

NØRRESUNDBY - KYSTVEJEN 52

TIL LEJE

Mulighed for opdeling

B

KONTORHUS MED STOR SYNLIGHED OG GODE P-FORHOLD

KONTORDOMICIL MED FJORDUDSIGT OG MOTORVEJSTILKØRSLEN LIGE UDEN FOR DØREN

Sag 91202560 Samlet byder ejendommen på 1.911 kvm, som er fordelt på 3 etager og indeholder en god højloftet kælder. Ejendommens 3 etager kan udlejes enkeltvis eller samlet. Endvidere skal der nævnes at ejendommen har elevator fra kælder til kvist samt ventilation på alle etager. Indvendigt udmærker lejemålene sig ved de mange vinduer der bla. skaber en lys og indbydende atmosfære. Alle tre etager har en åben planløsning og lette vægge, så indretningen kan skræddersys til jeres behov. Udlejer stiller gerne arkitekt- og projektafdeling til disposition for udarbejdelse af indretningsforslag. Den nuværende indretning består primært af storrumskontorer og cellekontorer. Areal

1.911 kvm

Årlig leje

Sag 91203148 Ejendommen er beliggende i Nørresundby, hvor til- og frakørslen til E45 og Limfjorden er beliggende nær ejendommen. Ejendommen er på 920 kvm og opført i 2 plan samt 80 kvm kælder. Lejemålet fremtræder lyst og venligt med parketgulve/klinker samt lyse lofter med fast grundbelysning. Stueplan er indrettet med lyst indgangsparti med mulighed for reception, hvorfra der er trappe til 1. salen, 2 storrumskontorer, cellekontorer, mødelokale, kantine med te-køkken, toiletter og serverrum. 1. salen er indrettet med 2 storrumskontorer, 6 kontorer/mødelokaler. Areal

kr. 1.099.450

5858 8688

1.000 kvm

Årlig leje

kr. 568.000

5858 8688

AALBORG - JYLLANDSGADE 10

TIL LEJE FLOT KONTOR/BUTIKSLEJEMÅL MED STOR SYNLIGHED FOR FORBIPASSERENDE Sag 91202212 Godsbanearealet er en ny bydel midt i Aalborg som forvandles til en levende og grøn bydel, hvor bykultur og gode boligmuligheder kombineres i et elegant og bæredygtigt format. Lejemålet på 405 kvm er beliggende i stueetagen af nybygget ejendom med boliglejemål fra 1-5 sal med store vinduespartier mod Jyllandsgade. Lejemålet er som udgangspunkt et stort butikslokale med adgang til toiletkerne samt mindre køkken. Lejemålet tilkobles ejendommens centrale ventilationsanlæg.

A

15

Areal Årlig leje

405 kvm kr. 486.000

5858 8688

31


NORDJYLLAND POSTNUMMER 9000-9990

NØRRESUNDBY - HJØRRINGVEJ 156

TIL SALG

C

MARKANT DOMICILEJENDOM PÅ 4.180 KVM HJØRNEGRUND MED SUBLIM FACADEVÆRDI Sag 91203076 Grunden ligger på hjørnet af Gl. Høvej og til Hjørringsvejs mange forbipasserende. Mens bussen holder lige ved ejendommen, er der samtidig kun 200 meter til motorvejsnettet. Ejendommen fremstår i flot arkitektur for området. Senest er ejendommen i 2009 udstyret med nyt ind-

gangsparti, mens særligt kontorerne i stueetagen har fået et løft, alt sammen i 2009. Derudover er ejendommen gennemgribende renoveret i år 2000. Ejendommen er udstyret med elevator.

Areal

Kontant

1.365 kvm

kr. 7.500.000

5858 8688 AALBORG - HÅNDVÆRKERVEJ 8, 1. SAL

TIL LEJE

AABYBRO - SKEELSLUNDVEJ 99

TIL LEJE

Mulighed for opdeling

D

KONTORLOKALER 10 MIN. FRA AALBORG LUFTHAVN & AALBORG

Sag 91201904 Lokalerne er indrettet med indgangsparti fra Håndværkervej, herudover forkontor, storrumskontor, mindre cellekontorer, samt toilet og tekøkken. Der er gode tilkørselsforhold til ejendommen, som er beliggende tæt på såvel motorvejstilkørsel som Aalborg midtby. Der er 10 parkeringspladser tilhørende lejemålet. Attraktive startvilkår med trappeleje. Leje år 3 kr. 174.000,-.

Sag 91201705 I ’Skeelslund’ ved Aabybro er der nu en enestående mulighed for leje af 350 kvm. kontor. I ejendommen råder VisitNordjylland over 1 salen. Der vil være fælles køkken/frokoststue, hall/indgangsparti. Nærværende lejemål er beliggende i ejendommens stueplan. Der er mulighed for tilleje af lager. Skeelslund fremstår i flot hvid facade med sprossede vinduer, og er omgivet af uspoleret natur.

Areal

Areal

290 kvm

Årlig leje

5858 8688

32

C

290 KVM KONTORLEJEMÅL I HÅNDVÆRKERKVARTERET

kr. 145.000

300 kvm

Årlig leje

5858 8688

kr. 100.000


INVESTERINGSEJENDOMME Hele Danmark

KØBENHAVN NV - THORAVEJ 29

TIL SALG FULDT UDLEJET INVESTERINGSEJENDOM MED UDVIKLINGSMULIGHEDER Sag 18100688 Ejendommen er velbeliggende i Københavns Nordvest-kvarter, der er i stor udvikling, idet mange ældre bygninger rives eller ombygges til moderne erhvervs- eller beboelsesejendomme. Ved tomgang vil også denne ejendom fordelagtigt kunne ombygges til f.eks. hotel, hostel eller måske kontorhotel, der også vinder indpas i området i disse år. Ejendommen er opført i 1967 i 4 etager og fremtræder med gule facadesten og lange vinduesbånd. Taget er built up belagt med tagpap. Afkast

E

Kontant

4,7% kr. 105.000.000

5858 8673 HEDEHUSENE - HOVEDGADEN 451A - K

TIL SALG

A

10

HISTORISKE HEDELYKKE - INVESTERINGSEJENDOM MED 34 BOLIGER OG 5 ERHVERVSLEJEMÅL Sag 40301277 "Hedelykke" er beliggende i Hedehusene mellem Tåstrup og Roskilde - med en synlig placering ud til Hovedgaden. ”Hedelykke” var oprindeligt Sjællands største mejeri udenfor hovedstaden. De store mejerihaller er bevaret og totalt renoveret, bl.a. med massive plankegulve fra Dinesen

Gulve. De imponerende konstruktioner er frilagte og bevaret for eftertiden. Ejendommens 3.442 kvm er fordelt mellem 34 boligenheder og 5 erhvervslejemål, heriblandt en separat villa på 371 kvm. Gode parkeringsforhold, der er gratis for lejer og gæster.

Afkast

Kontant

5,80%

kr. 47.500.000

5858 8676

33


INVESTERINGSEJENDOMME Hele Danmark

KGS. LYNGBY - MAGLEBJERGVEJ 11

TIL SALG

VEJLE - LADEGÅRDSVEJ 2/HJULMAGERVEJ 4A

TIL SALG

C

C

NYISTANDSAT OG FULDT UDLEJET ERHVERVSEJENDOM

2 INVESTERINGSEJENDOMME VED MOTORVEJEN I VEJLE

Sag 11403886 Ejendommen ligger i Lundtofte nord for Danmarks Tekniske Universitet. Der er nem og hurtig forbindelse til Helsingørmotorvejen og motorvejsnettet med kort køretid til København. Tæt på ejendommen ligger både Ravnholm og Ørholm Stationer på Nærum Banen, der kører til både Lyngby Lokal Station i Lyngby centrum og til Jægersborg Station med direkte forbindelse til det Storkøbenhavnske S-togs og Metro net. Den kommende Letbane fra syd til nord for København vil få sin nordlige endestation i Lundtofte tæt på ejendommen. Ejendommen er opført i 1964 og ombygget-/tilbygget i 1989 i mursten, som er pudset, og med eternit tagbelægning.

Sag 71000518 Ladegårdsvej 2 er en eksklusiv og topmoderne kontorejendom som er opført i sin helhed til kontorfællesskab. Ejendommen er opført i 2008 og fremstår meget flot og elegant. Der er fantastiske fællearealer, mødefaciliteter og kantineforhold. Hjulmagervej 4A er beliggende i samme område, dog på modsat side af hovedindfaldsvejen ind til Vejle. Hjulmagervej 4A er opført i lysegrå søstenselementer og er en god blanding af små og store lejemål. Populært industriområde med god tilgængelighed og god infrastruktur til både motorvej og Vejle centrum. Der er tale om en stor lejespredning hvor der pt. er 25 lejere på Hjulmagervej og 17 lejere på Ladegårdsvej. Der foreligger detaljerede lejelister. Ejendommene sælges samlet.

Afkast

Afkast

6,25%

Kontant

kr. 17.225.000

5858 8673 SØNDERBORG - SUNDSMARKVEJ 12

7,66%

Kontant

kr. 31.000.000

5858 8685 TIL SALG

AALBORG - GØTEBORGVEJ 14

TIL SALG

C

VELBELIGGENDE ERHVERVSEJENDOM MED GODE P-FORHOLD

Sag 64100570 Velholdt og synligt beliggende investeringsejendom med gode lejere. Ejendommen er fleksibelt indrettet med flere indgangspartier og trappetårne, således at opdeling i flere lejemål ved genudlejning let kan etableres. De omkringliggende udearealer er primært udlagt til ca. 75 parkeringspladser. Resten af arealerne er udlagt med græs og buske.

Sag 91203060 Fuldt udlejet erhvervsejendom i attraktivt erhvervsområde, med god logistik i forhold motorvejsnettet og det centrale Aalborg. Ejendommen indeholder kontor og lager der anvendes af byggefirmaet Arne Andersen, Vrå A/S. Nuværende ejer af ejendommen Asger Jensen driver ligeledes sin virksomhed fra ejendommen men er indstillet på at flytte, såfremt en køber selv ønsker at benytte del af ejendommen.

Afkast

Afkast

7,75%

Kontant

5858 8683

34

D

4.133 KVM INVESTERING KONTOR

kr. 25.000.000

6,34%

Kontant

5858 8688

kr. 9.275.000


Der er mange penge i systemet. Det sværeste er nærmest at finde jorden at bygge på Jørgen Jørgensen Direktør EDC Erhverv Poul Erik Bech

REKORDLAV TOMGANG - baner vej for spekulativt kontorbyggeri De to største byer har efterhånden så få ledige kontorer tilbage – og de økonomiske udsigter er så gode – at spekulativt byggeri venter lige om hjørnet, vurderer EDC Erhverv Poul Erik Bech. Med andre ord er investorer snart villige til at stikke spaden i jorden i forventning om, at lejerne nok skal dukke op senere.

Tårnby og Dragør – er tomgangen med knap 6% den laveste i ni år. Også i Østjylland, med blandt andet Aarhus, skal man tilbage til 2009 for at finde færre tomme kontorer. Faldet i tomgangen skyldes især stigende beskæftigelse de senere år, og jobvæksten ventes at fortsætte i takt med en fremgangsrig økonomi, spår de fleste økonomer.

Stor forsigtighed efter finanskrisen kan snart blive afløst af mere spekulativt kontorbyggeri, hvor investorer ikke på forhånd har lejere på plads, inden entreprenør og håndværkere bliver sat i gang. Det vurderer Jørgen Jørgensen, direktør i EDC Erhverv Poul Erik Bech, først og fremmest på baggrund af en meget lav tomgang af kontorlokaler. ”I København står kun 5,7% af kontorerne tomme, og efterhånden har mange virksomheder svært ved at finde nye lokaler. I Østjylland med Aarhus ligger tomgangen lidt højere med godt 7%, men bare få år tilbage stod 12-14% af kontorerne tomme her. Samtidig kan vi se i vores Forventningsundersøgelse, at mange virksomheder er på udkig efter mere plads eller søger lokaler, som er mere præsentable og måske ligger tættere på offentlig transport.”

I landets største byer er en del ældre kontorer desuden blevet trukket ud af markedet og omdannet til boliger. Og samlet set har hovedstaden sagtens kunnet opsuge ledige kontorer efter første fase af den meget omtalte flytning af statsjob til provinsen.

EDC Erhvervs Forventningsanalyse 2018 viser, at 30% af virksomhederne regner med at flytte inden for et par år. I halvdelen af tilfældene skyldes det behov for mere plads, og i Region Hovedstaden gælder det næsten seks ud af ti virksomheder med flytteplaner. I samme region begrunder lidt mere end hver tredje virksomhed sine flytteplaner med ønsket om at få mere eksklusive lokaler. TOMGANG I BUND I København by – selve København samt Frederiksberg,

FLERBRUGERHUSE I FREMMARCH Også højere lejeniveauer og en meget lav rente gøder, ifølge Jørgen Jørgensen, jorden for investeringer i mere spekulativt kontorbyggeri. Det samme gør lettere adgang til penge – banker og realkredit er blevet mere villige til at låne ud, og pensionskasser har store beløb, som gerne skal investeres i mursten. ”Der er mange penge i systemet. Det sværeste er nærmest at finde jorden at bygge på,” siger EDC Erhverv-direktøren. Udsigten til øget kontorbyggeri får yderligere en spand gødning, fordi flerbrugerhuse er blevet meget populære i erhvervslivet. Groft sagt får virksomheder her deres egne kontorer, som ofte er storrum med effektive kvadratmeter og lavt energiforbrug. Samtidig deler de en række fælles faciliteter som kantine, reception og møderum. Ydermere er det lettere for virksomhederne at skrue op (eller ned) for lokaleforbruget i et flerbrugerhus. Og humlen er, at flerbruger-kontorhuse er sværere og ofte dyrere at indrette i ældre bygninger da flerbrugerhusene typisk kræver nyere ejendomme eller helt nyt byggeri.

35


TAL PÅ KONTOR I EDC Erhverv følger vi altid markedet nøje, så vi har det bedste udgangspunkt for at rådgive dig, når du står over for et kompliceret valg. Vores specialister kender markedet og deler glædeligt deres viden. I samarbejde med vores researchafdeling og data fra eksterne leverandører, bistår de i at skabe et detaljeret overblik over markedsleje, tomgang og afkastkrav. Markedsrapporterne udgiver vi kvartalsvis. Se de et udpluk af de seneste nøgletal her. Men får du behov for mere detaljeret viden om udviklingen i markedet eller et specifikt område, så kontakt din lokale mægler og få den fulde rapport tilsendt.

MARKEDSLEJE I takt med den stigende efterspørgsel efter kontorer, er markedslejen presset op. Det ses især i landets største byer, København og Aarhus, men også på Østsjælland og i Trekantområdet, hvor lejen er steget gennem det seneste år. Den opnågelige leje i kr. pr. kvm pr. år inkl. driftsomkostninger i det nuværende marked. Kilde: EDC Erhverv Poul Erik Bech, estimater januar 2018

1.100 kr.

Aalborg

1.600 kr.

Aarhus

900 kr.

1.150 kr.

Odense

36

Nordsjælland

2.350 kr.

1.100 kr.

Trekantområdet

1.200 kr.

Vest- og Sydsjælland

København

1.250 kr.

Østsjælland


7,50%

7,00%

Afkastkravet er generelt stabilt i hele landet. Ser man på udviklingen gennem det seneste års tid, er afkastet dog faldet en smule på de københavnske og nordsjællandske kontorejendomme, hvilket skyldes den store efterspørgsel efter kontorfacilitet omkring hovedstaden.

Nordsjælland

Tal er baseret på ejendomme med god beliggenhed samt moderne/tidssvarende byggestil og faciliteter. Kilde: EDC Erhverv Poul Erik Bech, estimater januar 2018

Trekantområdet

115.900

Region Nordjylland

305.500

Region Midtjylland

200.700

Sydjylland

134.000

Fyn 81.100

Region Sjælland

6,50%

Region Hovedstaden

Østsjælland

6,00%

AFKASTKRAV I PROCENT

865.700

6,75%

Vest- og Sydsjælland

Odense

LEDIGE KONTORLOKALER I KVM 2016

Aalborg

5,50%

2017

2018

Antallet af tomme kontorer er støt faldende, trods flere nye kontorbygninger dukker op rundt omkring i landet. Gennem det seneste år, er ikke kun hovedstadens kontorarealer blev solgt og udlejet, men også Nordjylland oplever en stor efterspørgsel på kontorer. På landsplan er der knapt 350.000 færre kontorkvadratmeter ledige sammenlignet med samme tidspunkt sidste år. Kilde: Tal for ledige erhvervslokaler stammer fra Ejendomstorvet-ED statistik januar 2018

Aarhus

4,50%

SKAL VI HOLDE DIG INFORMERET OMKRING UDVIKLINGEN? København

4,00%

Tilmeld dig nyheder, så sender vi dig løbende nøgletal og fortæller om udviklingen på kontorejendomsmarkedet.

edc.dk/erhverv/tilmeld

GO 37


SÅDAN LØSER VI OPGAVEN

FRA LINKEDIN FEED TIL NETOP UDLEJET Da udlejningschef Jette Strange Henningsen fik til opgave at udleje Moss Copenhagens tidligere kontor i efteråret, foregik det på en lidt anden måde end sædvanligt. Det har nu resulteret i en treårig fremlejekontrakt med en af Københavns førende arkitekter. Moss Copenhagen havde i en årrække haft kontor i det tidligere pakhus på Dampfærgevej, indtil de i efteråret 2017 besluttede sig for at fremleje det, i stedet at rykke dele af forretningen til det jyske. Det var dog en lidt utraditionel måde at erhvervsmægleren Jette Strange Henningsen fik til opgave at udleje lokalerne i Københavns Nordhavn.

så vi havde i et halvt års tid været på udkig efter nogle lokaler, som bedre kunne afspejle vores virksomhedsprofil. Som arkitekter synes vi, at vores lokaler sender et vigtigt signal til vores kunder. De rå lokaler på Dampfærgevej lever netop op til de kriterier,” fortæller Jonas Sangberg, ejer og kreativ direktør hos Sangberg Architects.

”Jeg faldt faktisk over lejemålet på LinkedIn, hvor udlejer selv havde slået det op. Med det samme tænkte jeg, at det var et super fedt New Yorker-lejemål med gode faciliteter, hvilket netop lever op til den efterspørgsel, vi oplever i København, hvor image og profilering vægter højere og højere i virksomhedernes søgen efter nye lokaler. Derfor kontaktede jeg udlejer og tilbød min hjælp, og han gav mig to måneder til at få en lejekontrakt i hus,” fortæller Jette Strange Henningsen, udlejningschef hos EDC Erhverv Poul Erik Bech.

Men da arkitekterne kom fra en lidt anden husleje i det københavnske Nordvest-kvarter, var kvadratmeterprisen ikke helt til at sluge i første omgang. Erhvervsmægleren Jette Strange Henningsen havde derfor en opgave i at få forhandlet en acceptabel pris, som begge parter kunne stille sig tilfredse med.

Det tog dog ikke lang tid at finde en lejer til de 408 kvm i Københavns Nordhavn. Sangberg Architects stod netop og var på udkig efter nye rammer, da virksomheden ikke havde brug for alle kvadratmeterne i deres nuværende kontor. De industrielle rammer på Dampfærgevej kunne opfylde deres ønske om at finde nogle mere eksklusive rammer med højt til loftet. ”Vores nuværende lokaler har lavt til loftet og et dårligt lysindfald,

38

”Selvom kvadratmeterprisen er lidt højere, end hvad vi kommer fra, kan helhedsindtrykket af lokalerne bare noget helt andet. Efter lidt forhandling frem og tilbage kom regnestykket til at gå op, da vi samtidig nedskalerer antallet af kvadratmeter,” forklarer Jonas Sangberg og fortsætter: ”Vi havde en god dialog med mægler undervejs, som hjalp os med papirarbejdet. Trods at hun er sælgers mand, havde hun stor fokus på få begge parter til at mødes.” Ultimo februar kan Sangberg Architects flytte ind i deres nye lokaler i Nordhavn for en treårig periode i første omgang.


UDLEJET

UDLEJET

UDLEJET

UDLEJET

København Ø - Dampfærgevej 10

Helsinge - Bomose Alle 3

UDLEJET

Køge - Torvet 12

UDLEJET

Kolding - Essen 27C

DELUDLEJNING

Esbjerg - Torskekaj 1

UDLEJET

Rødovre - Egegårdsvej 61

SOLGT

Herlev - Virkeholm 3A

SOLGT

UDLEJET

Helsingør - Klostermosevej 101

Stenlille - Fredensvej 7

Stenløse - Knud Bro Alle 8

SOLGT

SOLGT

UDLEJET

UDLEJET

UDLEJET

Odense - Allégade 61

Tønder - Nørregade 31

DELUDLEJNING

Esbjerg - Vestkraftgade 1

SOLGT

Odense - Unsbjergvej 11

DELUDLEJNING

Esbjerg - Frodesgade 68

DELUDLEJNING

UDLEJET

UDLEJET

SOLGT

Vejle - Boeskærvej 11

Viborg - Gl Aalborgvej 2

Aarhus - Sommervej 31

UDLEJET

UDLEJET

UDLEJET

Aalborg SV - Gøteborgvej 1,1. sal

Kolding - Dalbygade 40J

Sønderborg - Sundsmarkvej 16

Randers - Odinsgade 4

Nørresundby - Brotorvet 4,1.tv

UDLEJET

Ballerup - Tempovej 14

Aalborg SV - Sofiendalsvej 9-11

Vejle - Skomagervej 3C

Aarhus - Vester Alle 7

UDLEJET

Aalborg - Slotsgade 7, 3.sal

SKAL VI OGSÅ SÆLGE/UDLEJE DIN KONTOREJENDOM? Kontakt din lokale erhvervsmægler på:

edc.dk/kontor

GO 39


VIL DU FREMADRETTET HAVE MAGASINET I DIN INDBAKKE? TILMELD DIG PÅ GO

edc.dk/erhverv/tilmeld

Jylland

Sjælland/Fyn Herlev Hillerød København Køge Næstved Odense Roskilde Slagelse

5858 8674 5858 8675 5858 8673 5858 8677 5858 8678 5858 8680 5858 8676 5858 8679

Esbjerg Kolding Sønderborg Vejle Viborg Aabenraa Aalborg Aarhus

Vi kender markedet

5858 8684 5858 8681 5858 8683 5858 8685 5858 8686 5858 8682 5858 8688 5858 8687

Profile for EDC Poul Erik Bech

Kontor Fokus marts 2018  

Kontor Fokus marts 2018