__MAIN_TEXT__

Page 1

NOVEMBER //

03 - 2019

INDUSTRI Fokus

1.739 er på jagt efter industriejendomme

Alt til biler Vejle tiltrækker entusiaster fra hele Norden

Industrimarkedet i Nordjylland er brandvarmt

V. Løwener sælger sidste del af porteføljen

Adm. direktør i Carglass

Carina Bukkehave “Derfor blev vi en del af Nordens største bilhus”

1


Indhold

s4

s32

Har du ikke fundet den helt rigtige industriejendom?

19%

af investorerne forventer stigende markedspriser på industriejendomme i 2020.

s17

s15 s. 4

Tomme fabrikshaller forvandlet til bilmekka

s.8

Månedens unikke lejemål

s. 10

Lokalt markedsoverblik

s. 15

Cromwell Property Group udlejer sidste del af industriportefølje

s. 16

True Gum lejer sig nu ind i Stensdal Groups lokaler i Glostrup

s. 33

V. Löwener sadler om: Sælger sidste del af ejendomsporteføljen

s. 34

Industrimarkedet i Nordjylland er brandvarmt

s. 39

Markedstal

Vi hører meget gerne fra dig, hvis du mod forventning ikke ønsker at modtage vores magasin. Du kan kontakte os på marketingerhverv@edc.dk eller 3330 1000

2


Industrimarkedet er brandvarmt Kære læser, Efterspørgslen efter moderne industriejendomme er fortsat stor, og vi registrerer løbende forespørgsler fra såvel danske som udenlandske investorer og virksomheder. I Herlev og omegn, hvor jeg holder til, har vi ventende kunder til alle former for lager-/logistik- og produktionsejendomme. Der er dog fortsat tilfælde, hvor ombygning eller konvertering er vejen frem. I dette nummer af Industri FOKUS kan du læse om My Garage i Vejle - en nedlagt tæppefabrik, som er omdannet til et bilhus med førende forhandlere og serviceleverandører indenfor bilverdenen. Det 20.000 kvm kompleks tiltrækker kunder til fra hele Nordeuropa, og det udgør et attraktivt klientel for lejerne i My Garage. Vores erhvervscenter i Vejle forestår udlejningen af de tilbageværende lejemål i My Garage – og senest er Carglass rykket ind i de forvandlede industribygninger. Det kan du læse mere om på side 4. I det hele taget handler markedet netop nu om at kunne se muligheder og hele tiden have en finger på efterspørgslen, så ombygning, konvertering eller nybyggeri rammer den aktuelle og fremtidige efterspørgsel. Har du behov for sparring om din ejendom, er du velkommen til at kontakte undertegnede eller en af mine kolleger fra hele landet gennem

edc.dk/industri

Med venlig hilsen Thomas Møller Rudlang Partner, EDC Erhverv Poul Erik Bech Herlev

3


Carina Bukkehave Administrerende direktør, Carglass

4


Tomme fabrikshaller forvandlet til bilmekka I Vejle er en nedlagt tæppefabrik omdannet til bilhuset My Garage, der trækker kunder til fra hele Nordeuropa. EDC Erhverv står for udlejningen af et af Nordens største bilhuse – senest er Carglass rykket ind i de forvandlede industribygninger.

På Wittrupvej i Vejle, tæt på E45-motorvejen, lå for blot et par år siden store, tomme haller efter en lukket tæppefabrik. I dag er det kæmpestore kompleks forvandlet til My Garage, som er blandt Nordens største bilhuse med kunder og besøgende fra hele Danmark og flere nabolande. ”Vi overtog bygningerne med den ambition at skabe et stort bilhus med alt, hvad der kan interessere bilentusiaster. Noget driver vi selv, på omkring en fjerdedel af pladsen, men hovedparten står partnere for. My Garage forhandler eksklusive mærker som McLaren og Rolls-Royce og er autoriseret servicecenter for Porsche. Blandt partnerne er Formula – den danske importør af Ferrari og Maserati. Disse brands trækker blandt andre købere og servicekunder til Vejle helt fra Norge og Nordtyskland,” fortæller Lars Bjørnbak, administrerende direktør for My Garage. Komplekset er på 20.000 kvadratmeter, som gradvis bliver renoveret og ombygget. Arealet svarer til lige knap tre fodboldbaner.

fortsættes på side 6 5


Det gik hurtigt op for mig, når jeg talte med folk i byen, at man ikke behøver forklare noget med vejnavn eller beliggenhed. Man kan bare sige My Garage

Fra venstre: Carina Bukkehave, Claus Fenger og Lars Bjørnbak

Alt til biler Viften af tilbud omfatter også forhandlere af motorcykler og klassiske biler – og så en stribe serviceydelser. Fx er det muligt at få sin bil opbevaret i unikke, specialindrettede bokse. Der er specialiserede og autoriserede værksteder samt eksperter i at vedligeholde eksklusive biler.

Den tidligere tæppefabrik danner jævnligt ramme om forskellige events, ofte arrangeret af nogle af forhandlerne i My Garage. Inspirerende koncept EDC Erhverv Poul Erik Bech Vejle har til opgave at skaffe lejere til My Garage, og som mangeårig erhvervsmægler finder partner og erhvervschef Claus Fenger konceptet interessant og nyskabende:

”Allerede nu har vi dygtige partnere til at oprette buler samt lakere, klargøre og servicere klassiske og eksklusive biler. Alt håndværk vil kunne lade sig gøre i fremtiden, så bilentusiaster kun behøver at komme ét sted med deres kæreste eje. Og stort set alt kan lade sig gøre inde i bygningen, hvor man kan flytte bilerne mellem partnerne via en stor central gang,” siger Lars Bjørnbak.

”Landet rundt findes en del tomme fabriksbygninger, fordi produktionen er stoppet eller flyttet til udlandet. Nogle fabrikker er omdannet til små erhvervsparker for lokale iværksættere og mindre virksomheder. Men ofte kan det være svært at finde en ny anvendelse, og her er My Garage en inspirerende og spændende nyskabelse, som har skabt liv i de gamle, forladte haller.”

Udenfor ligger en helt ny tankstation, og snart kommer nogle af Danmarks bedste bilvaskemaskiner.

6


Som lokal mægler har Claus Fenger iagttaget, hvordan den tomme fabrik efter forvandlingen til My Garage er blevet en naturlig del af Vejle.

My Garage - bilmekka i Vejle

”Som et af Nordens største bilhuse trækker My Garage i den grad mennesker til. Mange tager fx hertil og går rundt og kigger inde i huset. En del vægge er af glas, så man kan se alle de flotte biler og følge med, når nogle af dem bliver poleret eller lakeret.” Claus Fenger hæfter sig ved, hvordan bilhus-konceptet er udformet. ”I dag er mange investorer med industriejendomme nødt til at se på en alternativ anvendelse af deres lokaler – og helst med flere lejere, så risikoen bliver spredt. Her er My Garage på flere måde inspirerende, fordi det er lykkedes at samle en lang række bilmærker og servicefunktioner til bilister – uden at der er tale om direkte konkurrenter, men tværtimod tilbud, der supplerer hinanden. På den måde skaber lejerne synergi, og kunder og besøgende i bilhuset har en bred vifte af tilbud og muligheder.” Ventetid med oplevelser Netop den brede vifte af tilbud i bilhuset medvirkede til, at Carglass – som udskifter bilruder – hurtigt takkede ja, da EDC Erhverv Poul Erik Bech fremviste et lejemål i My Garage. Med 17 erhvervscentre over hele landet har mæglervirksomheden kontakt til en lang række kæder og vidste, at Carglass var på udkig efter nye lokaler i Vejle. ”Vi havde brug for større lokaler, og My Garage er et spændende koncept, som vi straks faldt for. Normalt kan vi bruge nogen tid på at finde nye lejemål, men her slog vi til med det samme. Lokalerne kunne hurtigt indrettes til os, og så har My Garage den store fordel for os, at kunderne kan gå rundt i bygningen og se på udstillede biler og meget andet i en time til halvanden, mens vi skifter ruder,” siger administrerende direktør Carina Bukkehave.

Et af Nordens største bilhuse

20.000 kvadratmeter under tag

Indrettet i tidligere tæppefabrik

Ligger i Vejle Ø, tæt på E45-motorvejen

Kunder kommer fra hele Danmark og nabolande

Ambition om at have alt til bilentusiaster

Flere eksklusive bilmærker, fx McLarsen, Porsche og Rolls-Royce

Specialiserede værksteder

Salg og service af klassiske biler

En række specialværksteder og servicetilbud til biler

Foreløbig godt 20 forhandlere og funktioner

Stadig enkelte lejemål i komplekset

Læs mere på: mygarage.dk

Bilglasfirmaet åbnede 1. oktober på 450 kvadratmeter, og som en ekstra gevinst er det let at finde den nye Carglass-afdeling i Vejle, fortæller Carina Bukkehave: ”Det gik hurtigt op for mig, når jeg talte med folk i byen, at man ikke behøver forklare noget med vejnavn eller beliggenhed. Man kan bare sige ”My Garage” – det kender alle her i området.”

Kan et lejemål i et af Nordens største bilhuse være noget for din virksomhed?

Ledige lejemål Det kæmpestore bilhus har fortsat lejemål til rådighed, siger Claus Fenger: ”Vi har stadig ledige lokaler, som kan indrettes efter lejerens behov. Med sit helt unikke og eksklusive koncept er lejemål i My Garage oplagte for virksomheder, som gerne vil i kontakt med engagerede bilentusiaster og nyde fordel af, at så mange biltilbud er samlet under ét tag.”

Ring til Claus Fenger på 58 58 84 23 og hør mere om mulighederne i My Garage

7


Månedens unikke lejemål

Bliv en del af det unikke partnerskab

TIL LEJE

Værksted/showroom 7120 Vejle Øst Vittrupvej 1 Sag 71000709

MY GARAGE: Et fællesskab for motorconnaisseurer

Areal fra 300- 2.450 m2 Årlig leje inkl. drift fra 184.200 - 1.548.275 kr. Kontakt

58 58 84 23

Konceptet for My Garage udspringer af de 4 nøgleord: sales, service, storage & social. I dag danner My Garage rammen om en lang række aktiviteter fra bilsalg, skadescenter, værksted, til foliering, klargøring, og sågar opbevaring i de eksklusive glasbokse samt et motorsportsteam.

Det er altså altafgørende, at My garages arealer udlejes til de rette lejere med den rette profil, der passer ind i både vision og koncept og derfor kan tage del i partnerskabet.

Ingen andre steder finder man en så bred vifte af kompetencer og unikke begivenheder, og sådan vil det forblive. My garage skal tilbyde det allerbedste indenfor motordrevne køretøjer i Danmark – service, kvalitet, og eksklusivitet – uden at miste vores jordforbindelse og følelsen af fællesskab, som har gennemsyret My garage eventyret siden dag ét.

De ikoniske bygninger har en ganske særlig historie, som æres og respekteres på samme vis som de brands de nu huser. Derfor er lokalerne ligeledes med til at understøtte konceptet, og inspirere til fremtidig udvikling. Ved My Garage vægter vi samarbejdet højt på tværs af de 20.000 kvadratmeter, for netop at kunne tilbyde vores kunder af huset en service i særklasse.

Derfor er partnerne i My garage grundstenene i selve konceptet, hvor visionen er at samle eksklusive produkter og services henvendt automobilindustrien under ét og samme tag.

My Garage ser frem til at byde nye partnere velkommen i de unikke omgivelser.

Ring til Claus Fenger på 58 58 84 23 og hør mere om mulighederne i My Garage

8


Vi gør en forskel for dig og din erhvervsudlejning med:

Størst lokalkendskab Vi har en markedsandel på over 20% og er repræsenteret med 17 erhvervscentre over hele landet. Det betyder, at vi både kender de nationale og lokale markedsforhold, og dét sikrer dig den rigtige leje

Specialister i lager/produktion Vi er 140 medarbejdere, hvoraf 15 målrettet arbejder indenfor industribranchen og ser på mulighederne i din ejendom, fx opdeling af lejemål

Landsdækkende Køber-/Lejerkartotek Vi har 1.175 virksomheder registreret i vores database, som søger lager-, logistik- og produktionsejendomme til leje. Dét øger dine chancer for at udleje hurtigere til den rigtige lejer


Lokalt markedsoverblik Hvad er der til salg/udlejning – og hvem søger måske din ejendom?

Nordjylland

s. 36

Midtjylland

s. 29

Nordsjælland

s. 18

København & omegn Sydjylland

s. 25

Fyn

Region Sjælland

s. 23

s. 11

s. 20

Få et overblik over de lokale markeder på de følgende sider

10


København & omegn

Søg blandt alle ejendomme på edc.dk/erhvervsejendomme

1.514 m² højloftet lager og 120 m² tæt ved Kastrup Lufthavn 7 meter højtloftet lager og flot kontor på 1. sal tæt ved Kastrup Lufthavn. Der er tale om en nyopført, flot og godt vedligeholdt mindre lagerejendom bygget i metalplader ved lufthavnen i A.P. Møllers Alle / Kystvejsområdet i Kastrup tæt ved lufthavnen. Søjlefri hal med 4 porte i hver side. Særdeles gode personale-, bade- og omklædningsfaciliteter. Meget regulær bygning i aktivt nyere erhvervsområde. Lejen er kr. 572 pr. m² inkl. drift.

TIL LEJE Lager/Produktion 2791 Dragør A.P. Møllers Allé 41 Sagsnr. 11404746

B

Areal Årlig leje

1.634 m2 934.000 kr.

Kontakt

5858 8378

4.793 m² højtloftet lager med 2.683 m² kontor og 20.000 m² befæstet udeareal Stor moderne lager- og logistikejendom med flotte, moderne storkontorer, ramper og porte, samt befæstede arealer. Ejendommen er opført i betonelementer i 1973 og med tagpap. Der er både ramper og porte i jord terræn niveau og alle arealer er befæstet på grunden. Den er beliggende i det store Ragnesminde Syd Industrikvarter i Brøndby/ Glostrup. Der er kort afstand til Motorvejen indenfor 1 km, både mod nord, syd, vest og øst for København.

TIL LEJE Lager/Produktion 2605 Brøndby Abildager 16 Sagsnr. 11404573

Areal Årlig leje

7.683 m2 6.213.000 kr.

Kontakt

5858 8378

Præsentabel ejendom i kendt erhvervskvarter

752 m² lager og 235 m² kontor i stuen samt 209 m² på 1. sal i Albertslund

TIL SALG Lager/Produktion

TIL LEJE Lager/Produktion

2770 Kastrup Kirstinehøj 71 Sagsnr. 11404430

B

Areal Kontant

554 m2 6.500.000 kr.

Kontakt

5858 8378

2620 Albertslund Herstedvang 4 Sagsnr. 11404730

11

G

Areal Årlig leje

1.196 m2 574.900 kr.

Kontakt

5858 8378


København & omegn

Moderne kontor og lager i Ballerup Lejemål i størrelser fra 553 - 4.245 m²

Multianvendelig bygning på 2.869 m²

TIL LEJE Lager/Produktion

TIL SALG Lager/Produktion

2750 Ballerup Baltorpbakken 14 Sagsnr. 27800935

D

TIL LEJE

Kontakt

2605 Brøndby Priorparken 850 Sagsnr. 27800890

5858 8376

Areal Kontant

2.869 m2 16.750.000 kr.

Kontakt

5858 8376

200 m² kontor og 989 m² lager. Lageret har en loftshøjde på 6-7 meter

Lager/Produktion 3500 Værløse Lejrvej 23D Sagsnr. 27800875

Areal 553-4.245 m² Årlig leje pr. kvm 375-700 kr.

E

Areal Årlig leje

1.189 m2 649.775 kr.

Kontakt

5858 8376

Velbeliggende i Jonstrup med 5 km til Hillerødmotorvejen og 3 km til Frederikssundsvej. Ejendommen består af 1.189 m², heraf 200 m² kontor og 989 m² lager. Lageret er et regulært rum med kun 2 søjler og en loftshøjde på ca. 6,65 meter. Lageret er via lukket glasparti forbundet med kontordelen og har ligeledes direkte adgang via port i jord niveau. Lejemålet er nyrenoveret og overtages således indflytningsklar og nyistandsat med de bedste materialer. Her i blandt eksklusive lette glasskillevægge samt en "hide away"-løsning fra Svane, der giver spisekøkkenet en dobbeltfunktion som flot ekstra mødelokale. Ejendommen må jf. lokalplan benyttes til lettere industri, , lager- og værkstedsformål, herunder service- og forretningsformål, der har tilknytning til de pågældende erhverv.

12


Søg blandt alle ejendomme på edc.dk/erhvervsejendomme

Velbeliggende og præsentabel domicilejendom i Kastrup Ejendommen er beliggende tæt ved lufthavnen, Øresundsbroen, motorvej og Metro i Kastrups veludviklede og attraktive industrikvarter Kirstinehøj med adskillige bilforretninger og byggemarkeder samt mindre håndværksvirksomheder. Bygningen indeholder i stueplan éntre/hall med flot trappe til 1. sal i åben forbindelse med kantine, toilet med bad og lager med ca. 3 meter til loftet. Ejendommen kan enten lejes til kr. 650.000 pr. år inkl. drift ekskl. forbrug eller købes til kr. 9.995.000.

TIL SALG/LEJE Lager/Produktion Areal Kontantpris Årlig leje

2770 Kastrup Kirstinehøj 67 Sagsnr. 27800950

Kontakt

Velbeliggende domicilejendom

799 m² lager og 168 m² kontor

TIL SALG Lager/Produktion

TIL LEJE Lager/Produktion

2635 Ishøj Industrikrogen 1 Sagsnr. 27800555

Areal Kontant

1.357 m2 10.900.000 kr.

Kontakt

5858 8376

2600 Glostrup Paul Bergsøes Vej 17 Sagsnr. 27800874

E

830 m² 9.995.000 kr. 650.000 kr. 5858 8376

Areal Årlig leje

967 m2 504.500 kr.

Kontakt

5858 8376

Domicilejendom på 4.809 m² med yderligere byggeret på 4.500 m² Indhegnet grund på 22.035 m², heraf 16.000 m² befæstet areal og forsynet med belysning og overvågning. Bygning 1: Fritliggende og meget præsentabel kontorbygning med 2 fulde etager, samt høj og tør kælder. Bygningen er beliggende med facade mod Taastrupgårdsvej, hvorfra der er indkørsel til ejendommen. Bygningen er udvidet og renoveret således, at den fremstår i en god kvalitet med et præsentabelt materialevalg og en flot arkitektur.

TIL SALG Lager/Produktion 2630 Taastrup Taastrupgårdsvej 28 Sagsnr. 27800363

13

B

Areal Kontant

4.809 m2 50.000.000 kr.

Kontakt

5858 8673


København & omegn

699

Netop nu søger virksomheder efter industriejendomme i københavnsområdet

Se et udpluk af søgere fra vores Køber-/Lejerkartotek her: Lager- og kontorejendom i Storkøbenhavn Virksomhed i vækst søger min. 600 kvm. Gerne en 50/50 deling af kontor og lager, med port og adgang til større køretøjer. Maks. pris kr. 12 mio.

Ejendomme i Kastrup Kunde søger ejendom til lager/produktionsejendom, detailejendom, undervisningsejendom. Min. 50 kvm. Pris maks. kr. 11 mio.

Søger nr.: 1250482 Kontakt: Hans C. Nielsen, tlf.: 5858 8378

Søger nr.: 1203973 Kontakt: Thor Heltborg, tlf.: 5858 8378

500-1.500 kvm lagerbygning i Storkøbenhavn. Stilladsfirma søger 500-1.500 kvm bygning og min. 8.000 kvm grund i Storkøbenhavn.

1.500-2.000 kvm på Vestegnen Skiltefirma søger 1.000-1.500 kvm højloftet lager og 200-300 kvm kontor på Vestegnen.

Søger nr.: 1311150 Kontakt: Thomas Møller Rudlang, tlf.: 5858 8376

Søger nr.: 1210091 Kontakt: Thomas Møller Rudlang, tlf.: 5858 8376

600-1.000 kvm på Vestegnen Kunde søger 500-800 kvm lager med ramper og sluser og 100-200 kvm kontor på beliggende på Vestegnen.

10-20.000 kvm lager på Vestegnen Lagerhotel søger 10.000-20.000 kvm lager på Vestegnen. Søger nr.: 1184305 Kontakt: Thomas Møller Rudlang, tlf.: 5858 8376

Søger nr.: 1146175 Kontakt: Thomas Møller Rudlang, tlf.: 5858 8376

Test selv, hvor mange der søger netop din ejendom på:

14

edc.dk/erhverv/match


Cromwell Property Group udlejer sidste del af industriporteføljen i Københavns omegn

Kenneth Hauge Jakobsen Erhvervskonsulent - EDC Erhverv Poul Erik Bech København Tlf.: 58 58 83 78

har han også stået for fire andre udlejninger på vegne af investeringsselskabet. Bl.a. til Danmad, der er distributør af iranske fødevareprodukter i Danmark og også holder til på Naverland i Glostrup. Men også til tre andre virksomheder på Stamholmen i Hvidovre.

EDC Erhverv Poul Erik Bech har netop udlejet sidste del af Cromwell Property Groups industriportefølje i Hvidovre og Glostrup til transportfirmaet MMA Service, der flyttede ind på Naverland 8, i Glostrup, i starten af oktober. Fra starten af oktober har man kunnet finde transportfirmaet MMA Service i den 1.000 kvm store lagerhal på Naverland 8 i Glostrup, som Cromwell Property Group er medejer og forvalter af. MMA Service beskæftiger sig med levering af småpakker på hele Sjælland. Lejemålet på Naverland 8 var derfor oplagt for virksomheden, da de havde behov for læsseramper og en beliggenhed tæt på motorvej, fortæller Pia Førgaard, der er administrativ leder i MMA Service:

Ifølge Kenneth Hauge Jakobsen viser de mange hurtige udlejninger, at der fortsat er stor efterspørgsel på industrilokaler. ”I både Hvidovre og Glostrup har der været tale om lidt ældre lokaler, som ikke altid er de mest efterspurgte i markedet. Selvfølgelig har der været andre forhold, som gør dem attraktive. Men det viser stadig, at der er godt gang i markedet,” siger han.

”Vi slog hurtigt til, da vi så lokalerne i Glostrup, da de passede godt til vores behov. Og derfra har processen kun forløbet smidigt i god dialog med både udlejer og EDC Erhverv Poul Erik Bech, hvor vi har kunnet snakke om tingene uden problemer.”

Thomas Lauritsen er asset manager i Cromwell Property Group Danmark, der er medejer og forvalter af domicilerne i både Glostrup og Hvidovre. Som udlejer sætter han ord på at være tilfreds med EDC Erhverv Poul Erik Bech måde at løse udlejningerne på.

Kenneth Hauge Jakobsen er erhvervskonsulent i EDC Erhverv Poul Erik Bech København. Han har stået i spidsen for udlejningen til MMA Service på Naverland 8 i Glostrup. Men det er ikke den eneste udlejning, han har løst på vegne af Cromwell Property Group. De sidste tre måneder

”Det har generelt været nogle meget smidige processer, hvor lejerne er sprunget hurtigt til. Men vi har været meget tilfredse med Kenneths store fleksibilitet og effektivitet,” siger han.

15


True Gum lejer sig nu ind i Stensdal Groups lokaler i Glostrup

Steffen Falch Grøndahl Erhvervsrådgiver EDC Erhverv Poul Erik Bech København Tlf.: 58 58 83 78

Den danske tyggegummi-startup True Gum har vokseværk og derfor fået behov for større produktionslokaler. EDC Erhverv Poul Erik Bech hjalp True Gum med at finde de rette lokaler i Glostrup, der er ejet af Stensdal Group.

imødekommenhed over for startup-virksomheden som afgørende for, at udlejningen faldt på plads.

Efter tyggegummi-brandet True Gum startede op i 2017, er det gået stærkt for den danske iværksætter-virksomhed. I 2019 er det bionedbrydelige tyggegummi at finde i 1500 danske butikker, og det betyder også, at startupvirksomheden har fået behov for større produktionslokaler. Dem fandt de med hjælp fra EDC Erhverv Poul Erik Bech på Formervangen 11-13 i Glostrup, hvor True Gum siden starten af august har holdt til i de ca. 725 kvm store produktions- og lagerlokaler med tilhørende kontor.

”Stensdal Group har først og fremmest været imødekommende over for, at en iværksætter-virksomhed som True Gum også skal have en chance. Og så har de haft en yderst professionel tilgang gennem hele processen, fx ifm. kontraktforhandlingen,” siger Steffen Falch Grøndahl. Perfekt match Uno Sand er ejendomschef i investeringsselskabet Stensdal Group, der ejer domicilet på Formervangen 11-13 i Glostrup. Han fremhæver også, at en virksomhed som True Gum er interessant for dem som udlejer.

”EDC Erhverv Poul Erik Bech har været rigtig gode til at guide os til at finde nogle lokaler, som både passer til vores nuværende og fremtidige behov. Vi er meget glade for de nye lokaler, der har den rette størrelse og været mulige at opdele efter vores behov. Vi har derfor været rigtig glade for samarbejdet med både EDC Erhverv Poul Erik Bech og Stensdal Group, der har været fleksible og gode til at se muligheder,” siger Morten Ebdrup, CEO for True Gum – og peger også på lokalernes beliggenhed tæt på motorvej og offentlig transport som et stort plus.

”Vi synes altid, at det er interessant at udleje til startupvirksomheder, da det gavner samfundet med nogen, der tør, kan og vil. Og vi håber selvfølgelig også på et langvarigt samarbejde, hvor vi kan tilbyde større lokaler, hvis det går godt for virksomheden,” siger Uno Sand og slutter: ”Vi har hele vejen igennem haft en god, effektiv og konstruktiv dialog med både True Gum og Steffen Falch Grøndahl, der har løst opgaven på eminent vis og fundet det perfekte match mellem os og True Gum,” slutter Uno Sand.

Steffen Falch Grøndahl er erhvervsrådgiver i EDC Erhverv Poul Erik Bech København og har stået i spidsen for udlejningen til True Gum. Han fremhæver også Stensdal Groups

16


19%

af investorerne forventer stigende markedspriser på industriejendomme i 2020.

Skriv dig op her:

Vil du vide mere?

fo r v entn ing e 0.dk r202

...som en af de første

Få alle forventninger til 2020 direkte i indbakken Vi har taget temperaturen på erhvervsejendomsmarkedet anno 2020 blandt mere end 1.200 virksomheder og investorer. Alle konklusioner fra undersøgelsen udkommer i en samlet rapport ultimo november 2019. Du kan få tilsendt rapporten i din indbakke, som en af de første. 17


Nordsjælland

Søg blandt alle ejendomme på edc.dk/erhvervsejendomme

Velholdt lager og produktionsbygning Lager og produktionsdelen har en fin lofthøjde på op til 6 meter i midten. Lagerafdeling er delt i hhv. hal 1 og hal 2 kun adskilt med en stor port, så den kan også bruges af f.eks. 2 virksomheder. Hal 1 er indrettet med stor hal med port og aflæsningssluse, entrè, toilet/bad, køkken med tilhørende frokoststue, 2-3 kontorer samt 2 lyse mødelokaler. Hal 2 er indrettet med stor hal med port, personalerum, toilet/bad samt 2 separate lagerrum.

TIL SALG Lager/Produktion 3650 Ølstykke Svalehøjvej 9A Sagsnr. 34201821

Areal Kontant

907 m2 5.500.000 kr.

Kontakt

58588377

Kontor/lagerejendom centralt i Farum. 2.035 m² med mange anvendelsesmuligheder Stor ejendom på i alt 2.100 m² som er indhegnet og med belægningssten på udearealerne. Ejendommen er opført i 1981 og fremstår moderne og velholdt. Indretningen er med ca. 1.000 m² kontorer/personalerum/kantine m.m. og det resterende areal som lager i forskellige højder. Lagerdelen ligger bagerst i bygningen, men der er port adgang fra siderne. Kontordelen kan også bruges til showroom for eksempel internethandel og lign.

TIL SALG Lager/Produktion 3520 Farum Rugmarken 36 Sagsnr. 34201854

D

Areal Kontant

2.100 m2 14.000.000 kr.

Kontakt

58588377

Ejendom med både flot kontor, showroom og lager Denne ejendom har i mange år været domicil for Unidrain der på grund af succes er vokset ud af den, og fraflytter ultimo 2019. Ejendommen er oprindelig opført i 1976, men er blevet ombygget løbende og istandsat bl.a. med flotte nye kontorer på 1. salen og udbygning/indretning af showroom. Ejendommen er beliggende i Farums erhvervskvarter på en lukket stikvej, med kort afstand til Slangerupvejen, hvorfra både København og Hillerød nås på 15-20 min.

TIL LEJE Lager/Produktion 3520 Farum Farum Gydevej 71 Sagsnr. 34201868

18

Areal Årlig leje

1.695 m2 1.100.000 kr.

Kontakt

58588377


Nordsjælland

107

Netop nu søger virksomheder efter industriejendomme i Nordsjælland

Se et udpluk af søgere fra vores Køber-/Lejerkartotek her: Lager/prod. ejendomme i Danmark Bilforhandler søger primært lager/produktionsejendomme. Alle større byer har interesse. Der ønskes et grundareal på min. 2000. Maks. pris kr. 8 mio.

Engros maling Hillerød Lokalt malerfirma søger lagerlokaler på ca. 200 - 300 kvm. med en årlig leje på ca kr. 200.000. Vigtig med en synlig beliggenhed i Hillerød by.

Søger nr.: 1242175 Kontakt: Stephen Berthelsen, tlf.: 5858 8377

Søger nr.: 1143199 Kontakt: Torsten Ravn Berglind, tlf.: 5864 8377

1.800 kvm i Ølstykke Søger hal med stort udenomsareal og gerne indhegnet. Min. 600 kvm under tag og 5000 kvm. Grund. Helst i Hillerød.

1000 kvm lager/produktion og lidt kontor Søger produktion og lagerlokaler til produktion af medicin. Gerne også mindre laboratorie. Primært Nordsjælland og Nord for København.

Søger nr.: 1287671 Kontakt: Jacob Lunding, tlf.: 5861 8377

Søger nr.: 1214120 Kontakt: Jacob Lunding, tlf.: 5863 8377

2.400 kvm i Helsingør Kunde søger lager/produktionsejendomme i Helsingør på min 2000 kvm. Maks. pris kr. 20 mio.

Værkstedslokaler i Nordsjælland Bilrudefirma søger ca. 1.000 kvm lager/værkested med synlig beliggenhed fra Herlev og op til Helsingør

Søger nr.: 1235564 Kontakt: Stephen Berthelsen, tlf.: 5859 8377

Søger nr.: 1187437 Kontakt: Stephen Berthelsen, tlf.: 5862 8377

Test selv, hvor mange der søger netop din ejendom på:

19

edc.dk/erhverv/match


Region Sjælland

Lager- /logistik ejendom i veludviklet industriområde i Greve

Perfekt ejendom til transportvirksomhed

4.741 m² højloftet lager- og kontorfaciliteter til salg - tæt på København. Nyere bygning opført i 2009 opført i en stålkontruktion med mørke stålprofilplader. Grundareal på i alt 13.564 m². Kontorfaciliteter i 2 etager på ca. 500 m², bl.a. med reception/storrumskontor, div. kontorer, personalefaciliteter. Distributions-/lagerdel med opvarmet søjlefri lagerhal på 1.770 m². med lofthøjde på 7,5 m., med repose på 600 m². Pakke-/distributionsdel på ca. 400 m² med egen port. Ca. 1.750 m² søjlefri lagerhal med samme loftshøjde. Der er i alt 8 ledhejseporte (læsserampe) + ledhejseport i jordniveau.

Ejendommen består af rødstens garagebygning med kontor samt en privatbeboelse. Befæstet areal/køreareal foran ejendommen mod Færøvej. Erhvervsdelen er beliggende først på grunden med 7 porte i facaden, samt adgang til kontor/mandskabsrum. Opført i røde mursten med bølgeeternittagplader. Indrettet med vaskehal med olieudskiller/sandfang og tank til brændstof. Samlet erhvervsareal 620 m². Boligen er opført i 1982 i 1½ plan med fuld kælder. Opført i røde mursten med bølgetagplader samt enkelte tagvinduer. Pæn udestue på 13 m². Samlet boligareal på 266 m². Grundareal på 3.600 m².

TIL SALG

TIL SALG

Lager/Produktion

2670 Greve Greve Main 32 Sagsnr. 46900399

A

10

Areal Kontant

4.741 m2 36.500.000 kr.

Kontakt

5858 8379

Blandet bolig og erhverv

4681 Herfølge Færøvej 4 Sagsnr. 46900400

F

Areal Kontant

826 m2 8.250.000 kr.

Kontakt

5858 8379

Spændende lager- og produktionsejendom med køle- og fryselager i Tølløse

Stor lager-/produktionsbygning til mange formål

TIL SALG Lager/Produktion

TIL SALG Lager/Produktion

4340 Tølløse Stengårdsvej 5 Sagsnr. 40301016

C

Areal Kontant

1.018 m2 5.250.000 kr.

Kontakt

5858 8395

4220 Korsør Bag Stadion 10 Sagsnr. 47400122

20

Areal Kontant

2.168 m2 2.895.000 kr.

Kontakt

5858 8396


Søg blandt alle ejendomme på edc.dk/erhvervsejendomme

Velholdt ejendom med god funktionalitet

TIL SALG

Lager/Produktion 4180 Sorø Egestubben 1 Sagsnr. 47400384

Areal Kontant

5.322 m2 14.495.000 kr.

Kontakt

5858 8396

Med under 2 minutters kørsel til Vestmotorvejen og med mulighed for høj synlighed, udbydes den tidligere stolefabrik i Sorø nu til salg. Ejendommen der tidligere har huset Sorø Stolefabrik - senere opkøbt af Bruno Hansen Furniture - udbydes fri til købers disposition. Samlet bygningsareal er 5.625 m² på hele 23.582 m² erhvervsgrund - og dermed plads både inden- og udendørs. Velholdt ejendom med god funktionalitet og med præsentabel administration/reception og gode produktionslokaler. Meget stor grund.

Regulær byggegrund 5 minutter fra Vestmotorvejen Arealet er beliggende i Kærup Erhvervspark ved Ringsted. Erhvervsparken rummer en meget bred vifte af virksomheder fra produktion til lager og administration mm. og er kendetegnet ved store arealer/bygninger. Det samlede grundareal er på 40.000 m² og er beliggende direkte til Tinvej med egen kommende indkørsel. Arealet er regulært og uden større bevoksning.

TIL SALG Erhvervsgrund 4100 Ringsted Tinvej 7 Sagsnr. 47300901

21

Grundareal Kontant Areal Kontakt

40.000 m2 8.000.000 x.xxx kr. m2 5858 8380


Region Sjælland

254

Netop nu søger virksomheder efter industriejendomme i Region Sjælland

Se et udpluk af søgere fra vores Køber-/Lejerkartotek her: 300-600 kvm i Ringsted Kunde søger lager/værksted med kontor til opbevaring af tungere udstyr - gerne indhegnet og med port. Større udenomsarealer (befæstet).

Køge eller tæt omegn Nyopstartet virksomhed søger værksted evt. kombineret med kontor på mellem 100-200 kvm, beliggende i Køge eller omegn.

Søger nr.: 1252816 Kontakt: Arno S. Werner, tlf.: 5858 8395

Søger nr.: 1330198 Kontakt: Kenneth Wagner, tlf.: 5858 8379

300 kvm Lager/produktionsejendom i Slagelse Køber søger lager/produktionsejendom på minimum 3.000 kvm i Slagelse

700 kvm lager/værksted i Roskilde Kunde søger lager/værksted med kontor og gode udenomsarealer. Belliggende i Roskilde eller nær omegn.

Søger nr.: 1209727 Kontakt: Morten Hansen, tlf.: 5858 8396

Søger nr.: 1251697 Kontakt: Arno S. Werner, tlf.: 5858 8395

Lager/produktionslager søges i Slagelse Køber søger lager/produktionslager på minimum 300 kvm beliggende i Slagelse

Min. 150 kvm lager i Køge eller omegn Kunde søger lokation med kontor & lager på min. 150 kvm, beliggende i Køge.

Søger nr.: 1279573 Kontakt: Morten Hansen, tlf.: 5858 8396

Søger nr.: 1240126 Kontakt: Brian Skov Andersen, tlf.: 5858 8379

Test selv, hvor mange der søger netop din ejendom på:

22

edc.dk/erhverv/match


Fyn

Søg blandt alle ejendomme på edc.dk/erhvervsejendomme

Moderne industriejendom i god stand

Funktionelt indrettet erhvervsbygning med mange muligheder og tilhørende bolig

TIL SALG Lager/Produktion

TIL SALG Blandet ejendom

5500 Middelfart Fynsvej 59 Sagsnr. 51202003

A

10

Areal Kontant

749 m2 5.900.000 kr.

Kontakt

5858 8397

5485 Skamby Ullerupvej 91 Sagsnr. 51201988

TIL LEJE Lager/Produktion Årlig leje Årlig drift Areal

C

Kontakt

5858 8397

Velindrettet erhvervsejendom med mange anvendelsesmuligheder

Lager i Agedrup udlejes

5320 Agedrup Mølledammen 11 Sagsnr. 51200920

C

Erhvervsbygning 280 m² Bolig 317 m² Kontant 2.495.000 kr.

Kontakt

TIL SALG Lager/Produktion

227.100 kr. 0 kr. 757 m2

5620 Glamsbjerg Lindevænget 1 Sagsnr. 51201851

5858 8397

Areal Kontant

472 m2 1.895.000 kr.

Kontakt

5858 8397

Lager- og produktionslejemål med kontorer i attraktivt erhvervsområde i Odense

Værkstedsejendom med alle nødvendige installationer på Nordfyn

TIL LEJE Lager/Produktion

TIL SALG Lager/Produktion

5220 Odense SØ Svovlhatten 1 Sagsnr. 51201867

Årlig leje Årlig drift Areal

B

Kontakt

550.380 kr. 72.754 kr. 1.309 m2

5474 Veflinge Bystævnet 11 Sagsnr. 51201994

5858 8397

23

Areal Kontant

306 m2 850.000 kr.

Kontakt

5858 8397


Fyn

79

Netop nu søger virksomheder efter industriejendomme på Fyn

Se et udpluk af søgere fra vores Køber-/Lejerkartotek her: 200-300 kvm søges i Odense Erhvervslokaler på 200-300 kvm søges i Odense. Gerne ved indfaldsvej og med gode parkeringsforhold. Anvendelsen henvender sig til erhvervskunder.

Lager i Odense kommune Købestærk kunde søger lagerejendom på min. 550 kvm med kontorareal til 6-7 medarbejdere. Pris maks. kr. 4,5 mio.

Søger nr.: 1273734 Kontakt: Ove Nørgaard, tlf.: 5858 8397

Søger nr.: 1187816 Kontakt: Ove Nørgaard, tlf.: 5858 8397

Lagerlokaler søges i Odense og omegn For kunde søges lokaler som kan anvendes til fester, gerne noget som trænger til renovering. Størrelse fra 800 kvm og opefter beliggende i Storodense.

Lager/produktion med kontorer søges Beliggende tæt ved den Fynske Motorvej mellem Nyborg og Vissenbjerg, søges 300-500 kvm lager/produktion samt 200-300 kvm kontor.

Søger nr.: 1288211 Kontakt: Ove Nørgaard, tlf.: 5858 8397

Søger nr.: 1306038 Kontakt: Ove Nørgaard, tlf.: 5858 8397

1.100 kvm i Odense Engrosvirksomhed søger lagerlokaler på min. 1.000 kvm i Odense. Må gerne indeholde tilhørende mødelokale og kontor. Årlig leje kr. 600.000.

500-1.000 kvm lager- og produktionsejendom Lager- og produktionsejendom med tilhørende kontor i Odense S. Lager/produktion skal udgøre 400-700 kvm med min. 5 m. loftshøjde i dele af arealet.

Søger nr.: 1143900 Kontakt: Simon Vinther Blach, tlf.: 5858 8397

Søger nr.: 1306017 Kontakt: Søren Malmström Kroman, tlf.: 5858 8397

Test selv, hvor mange der søger netop din ejendom på:

24

edc.dk/erhverv/match


Sydjylland

Søg blandt alle ejendomme på edc.dk/erhvervsejendomme

720 m² flot fremlejemål til lager/produktion/kontor

800 m² lager/produktionslokaler Top-Tryk Grafisk har fået plads til overs og udlejer derfor den tidligere trykkerihal på ca. 800 m². Hallen, som har stor port, er indrettet med ca. 692 m² lager/produktionsområde og ca. 108 m² kontor, frokoststue, tekøkken, toiletter og omklædning med bademulighed. Loftshøjden er pt. 3,2 m, men lamper og skinner kan løftes, så loftshøjden kan øges yderligere. Porten er 3,56 m. høj og 4,1 m bred. Der er gode tilkørsels- og parkeringsforhold. En meget velholdt hal, der kan bruges til mange formål.

Flot fremlejemål på 720 m² til lager, produktion og/eller kontor. Isoleret og med bl.a. 2 aluhejseporte, hvoraf den ene er med bred læsserampe og den anden i niveau. Meget velvedligeholdt. Bygningen er opført i røde teglsten. Der forefindes stor indhegnet gårdsplads som deles med 2 andre lejere. Hallen, kontorene, køkken m.v. fremtræder meget lyse og venlige. Indretningen er p.t. med stor lagerhal, samt nogle mindre rum, kontorer og toiletter. Indretningen kan ændres efter behov. Lejemålet er beliggende i Koldings sydlige industrikvarter med kort afstand til motorvejsafkørsel syd m.v.

TIL LEJE

TIL LEJE

Lager/Produktion

6000 Kolding Fabriksvej 18 Sagsnr. 60301398

Areal Årlig leje

720 m2 220.000 kr.

Kontakt

58588399

Lager/Produktion

6300 Gråsten Buskmosevej 4 Sagsnr. 64100681

Areal Årlig leje

800 m2 160.000 kr.

Kontakt

58588422

I industriområdet i Vojens udbydes delvist udlejet lager- og kontorejendom Bygningen er oprindelig opført i 1979 og senere tilbygget i henholdsvis 1984 og 1988 og består af 4 sammenbyggede bygningsenheder indeholdende kontor, køkken, toilet og badefaciliteter samt diverse lagerlokaler hvortil der er adgang via porte. En del af ejendommen er p.t. udlejet, med en årlig lejeindtægt på kr. 60.000 + moms. Ejendommens bygning 1 opvarmes med oliefyr, der er udskiftet i 2018, resten af ejendommen opvarmes med el.

TIL SALG Lager/Produktion 6500 Vojens Tingvejen 40A Sagsnr. 62001029

25

C

Areal Kontant

808 m2 1.265.000 kr.

Kontakt

58588425


Sydjylland

Ca. 17.000 m² erhvervsgrund i attraktivt erhvervsområde i Kjersing

Multianvendelig ejendom på 1.497 m² på 9.386 m² regulær, befæstet grund

Grunden er i dag ikke særskilt udmatrikuleret, men udgør derimod en del af C&D Foods ejendom på Øresundsvej 2. Lokalplan nr. 242 er gældende for området, og grunden ligger i lokalplanens ”delområde E5”, som er tiltænkt virksomhedsanvendelser, hvor der må stilles særlige krav om afstand til omliggende forureningsfølsom bebyggelse eller særlige krav til spildevandsrensning og andre særlige foranstaltninger. Grunden ligger kun ca. 2 minutters kørsel fra afkørslen til motorvej E20, og er tæt forbundet med det omkringliggende vejnet i øvrigt. Grunden er ideel til mange former for fremstillingsvirksomhed, produktion og lager.

Multianvendelig ejendom på 1.497 m² i Sædding Erhvervsområde, beliggende på 9.386 m² befæstet og indhegnet grund - med god forbindelse til det omkringliggende vejnet samt Esbjerg Havn og motorvej E20. Ejendommen rummer en kontorbygning på 616 m², en værkstedsbygning på 427 m² og en lagerbygning på 454 m² m/ ramper og overdækket perron på yderligere 90 kvm. Ejendommen har i mange år været anvendt til transportvirksomhed, men er bredt anvendelig og må ifølge lokalplanen anvendes til både lager og let produktion, administration og særligt pladskrævende butikker.

TIL SALG

TIL SALG

Erhvervsgrund

6715 Esbjerg N Øresundsvej 2 Sagsnr. 67000882

Grundareal Kontant Areal Kontakt

17.000 m2 1.896.200 x.xxx kr. m2

Blandet ejendom

6710 Esbjerg V Håndværkervej 20 Sagsnr. 67001129

58588398

D

Areal Kontant

1.497 m2 4.975.000 kr.

Kontakt

58588398

Grundet generationsskifte sælges nu større smede- og maskinforretningsejendom Det mangeårige velrenommerede firma Gaarde Smede- og Maskinforretning A/S skal generationsskiftes, hvorfor ejendommen udbydes til salg. Ejendommen ligger i stationsbyen Gårde mellem Ølgod og Varde, og er opført i henholdsvis 1979, 1989 og 2001. Hovedejendommen er dels opført i røde sten og dels i stålprofiler og med tag af bølgeeternit. Den uopvarmede maskinhal/lagerhal er ligeledes opført i stålprofiler og med tag af bølgeeternit. Hovedbygningen består af butikslokale på ca. 170 m², administration og personalefaciliteter på ca. 100 m².

TIL SALG Lager/Produktion 6870 Ølgod Stationsbakken 13 Sagsnr. 67001182

26

Areal Kontant

1.845 m2 1.800.000 kr.

Kontakt

58588398


Søg blandt alle ejendomme på edc.dk/erhvervsejendomme

LOKALER TIL LEJE

Værksted / Showroom 7120 Vejle Øst Wittrupvej 1 Sagsnr. 71000626

Areal Fra 300-2.450 m2 Årlige leje inkl. drift Fra 184.200-1.548.275 kr. Kontakt

58588423

MY GARAGE: Et fællesskab for motorconnaisseurer MY GARAGE udspringer af de 4 nøgleord: SALES, SERVICE, STORAGE & SOCIAL. I dag danner MY GARAGE rammen om en lang række partnere som alle sammen tilbyder et niveau af kompetencer inden for netop deres ekspertise. Ingen andre steder finder man en så bred vifte af kompetencer og unikke begivenheder, og sådan vil det forblive. MY GARAGE skal tilbyde det allerbedste indenfor motordrevne køretøjer i Danmark – service, kvalitet, og eksklusivitet – uden at miste vores jordforbindelse og følelsen af fællesskab, som har gennemsyret MY GARAGE eventyret siden dag ét. Derfor er partnerne i MY GARAGE grundstenene i selve konceptet, hvor visionen er at samle eksklusive produkter og services henvendt automobilindustrien under ét og samme tag. Det er derfor altafgørende, at MY GARAGEs arealer udlejes til de rette lejere med den rette profil, der passer ind i både vision og koncept og derfor kan tage del i partnerskabet.

Nu udbydes kontorbygning med lager til salg i Vamdrup I 1996 opførte man kontorbygningen som er opført i mursten og med built-up tag beklædt med tagpap. Kontordelen er fordelt i 2 etager med et flot fælles indgangsparti med kinesisk skiffergulv med en stor spindeltrap op til 1. salen. Kontordelen består af enkeltmandskontorer, storrumskontor, mødelokaler samt kantine og toiletfaciliteter. I 1999 valgte man at lave en tilbygning, således udvidede man arealet med 966 m² lager som er opført i stålprofilplader og taget beklædt med tagpap.

TIL SALG Industri 6580 Vamdrup Bavnevej 50 - 6580 Vamdrup Sagsnr. 71000695

27

Afkast Areal Kontant

8,36 % 2.533 m2 9.560.000 kr.

Kontakt

58588423


Sydjylland

160

Netop nu søger virksomheder efter industriejendomme i Sydjylland

Se et udpluk af søgere fra vores Køber-/Lejerkartotek her: 500-1.200 kvm lager i 7100 Vejle Søger lager/produktionslokaler på min. 500 kvm med adgangmuligheder for en sættevogn beliggende i Vejle. Årlig leje maks. kr. 350.000.

Lager fra 400-1600 kvm ønskes i Esbjerg Søger lagerejendom på omkring 1.000 kvm i Esbjerg gerne østerbyen med god plads udendørs. Maks. kr. 3 mio.

Søger nr.: 1228459 Kontakt: Claus Fenger, tlf.: 5858 8423

Søger nr.: 614075 Kontakt: Karsten Lindgård Jensen, tlf.: 5858 8398

Lokaler til autoværksted søges i Esbjerg Automekaniker søger ejendom/lokaler til autoværksted på minimum 250-300 kvm og gerne større, beliggende i Esbjerg. Pris maks. kr. 4,5 mio.

Lager/produktion tæt ved Kolding Virksomhed søger lokaler min. 1.500 kvm med administration. Gerne tæt ved motorvejsnettet omkring Kolding.

Søger nr.: 1250245 Kontakt: Jesper Ølgaard Bloch, tlf.: 5858 8398

Søger nr.: 1262720 Kontakt: John W. Vogt, tlf.: 5858 8399

Lager/produktion 200 kvm i Sønderborg Haveservicevirksomhed søger 200-500 kvm i Sønderborg. Min 2,7m i loftshøjde. Pris maks. kr. 3 mio.

Grund søges 4.800 kvm i Kolding For kunde søges grund i Kolding. Pris maks. kr. 3.060.000

Søger nr.: 1310068 Kontakt: Ib Hansen, tlf.: 5858 8422

Søger nr.: 1241520 Kontakt: Preben Balle, tlf.: 5858 8399

Test selv, hvor mange der søger netop din ejendom på:

28

edc.dk/erhverv/match


Midtjylland

Søg blandt alle ejendomme på edc.dk/erhvervsejendomme

Velbeliggende lager-/kontorejendom i Skejby

Attraktivt grundareal i Risskov

• Samlet etageareal på 1.773 m2 - heraf 300 m2 kontor og 1.473 m2 lager og showroom

• Bebyggelsesprocent på 50 - svarende til 1.000 m2 • Velbeliggende grundareal tæt ved motorvejsnettet og ringveje

• Velbeliggende erhvervslejemål med mange muligheder • Mange anvendelsesmuligheder • Forsynet med 4 porte i niveau og overdækket læsseareal • Salgspris kontant kr. 2.200.000 • God eksponering ud til befærdet vej • Årlig leje kr. 799.800

TIL LEJE

TIL SALG

Lager/Produktion

8200 Aarhus N P.O. Pedersens Vej 7 Sagsnr. 81300013

C

Areal Årlig leje

1.773 m2 799.800 kr.

Kontakt

5858 8670

Erhvervsgrund

8240 Risskov Brunbjergvej 9A Sagsnr. 81300029

Grundareal Kontant Areal Kontakt

2.000 m2 2.200.000 x.xxx kr. m2 5858 8670

Fleksibel & velbeliggende erhvervslejemål med mange muligheder til salg og leje • Samlet etageareal på 667 m2 • 1.208 m2 grund med gode parkeringsforhold • Under ét minuts kørsel fra motorvej E45 • Flot og moderniseret ejendom • Velegnet til mange typer virksomheder

TIL SALG/LEJE Kontor 8660 Skanderborg Lynghøjvej 27A Sagsnr. 81300042

29

C

Areal Kontant Årlig leje

667 m2 3.995.000 kr. 372.400 kr.

Kontakt

5858 8670


Midtjylland

Produktions-/lagerejendom i Hadsten

Moderne brugerejendom klar til opførelse

• 250 m2 kontor og 1.534 m2 lager/produktion

• God beliggenhed i det vestlige industriområde

• Forsynet med 2 ledhejseporte i niveau

• Mange anvendelsesmuligheder indenfor produktion, håndværk og lager

• Opvarmet produktions- og lagerlokaler • Moderne byggerier med mulighed for at sætte sit eget præg • Mulighed for indretning af stort og lyst showroom • Flot kontor- og mandskabsafsnit • Kontant salgspris kr. 7.700.000 • Gode trafikforhold til og på grunden • 656 m2 bebygget areal med højt til loftet

TIL SALG

TIL SALG

Lager/Produktion

8370 Hadsten Over Hadstenvej 86 Sagsnr. 81300028

Areal Kontant

1.784 m2 7.700.000 kr.

Kontakt

5858 8670

Lager/Produktion

8800 Viborg Mariendalsvej 17 Sagsnr. 75100383

A

20

Areal Kontant

656 m2 3.500.000 kr.

Kontakt

5858 8424

Stor lager/produktionsejendom til salg og leje med mange anvendelsesmuligheder • Fremstår flot og vedligeholdt • Ledigt areal på 7.787 m2 til købers disposition eller udlejning • 5.098 m2 udlejet med uopsigelig lejekontrakt til maj 2024 • Kontant salgspris kr. 21.500.000 • Årlig leje kr. 200 pr. m2

TIL SALG Lager/Produktion 8961 Allingåbro C M Rasmussens Vej 5 Sagsnr. 81300014

30

C

Afkast Areal Kontant

9,84 % 13.155 m2 21.500.000 kr.

Kontakt

5858 8670


Midtjylland

337

Netop nu søger virksomheder efter industriejendomme i Midtjylland

Se et udpluk af søgere fra vores Køber-/Lejerkartotek her: 600-800 kvm til murerfirma i Skive Virksomhed søger ca. 600-800 kvm funktionelt lager/produktion, med tilhørende kontorfaciliteter i Skive.

Lagerhal på min 1.000 kvm Flyttefirma søger isoleret lagerhal i Aarhus og Rønde området. Selve ejendommen skal min. være 1.000 kvm. Maks. pris kr. 19 mio.

Søger nr.: 1234716 Kontakt: Lasse Broberg, tlf.: 5858 8424

Søger nr.: 1182687 Kontakt: Daniel Lundholm, tlf.: 5858 8670

Lagerlokaler i Aarhus og omegn Kunde søger lager/produktionslokaler på min. 1.200 kvm beliggende i Aarhus. Årlig leje maks. kr. 1,5 mio.

500 kvm lager og 250 kvm kontor Lagerførende virksomhed søger 600 kvm lager og 250 kvm kontor i Århus og omegn. Rampetilkørsel er ikke et krav.

Søger nr.: 1164900 Kontakt: Mads Bjerrum Christensen, tlf.: 5858 8670

Søger nr.: 1298231 Kontakt: Daniel Lundholm, tlf.: 5858 8670

Virksomhed søger domicil i Aarhus Nordjysk entreprenørfirma søger lager/produktionsejendom på min. 1.000 kvm beliggende i Aarhus N eller V. Pris maks kr. 15 mio.

Synlig lagerejendom i Aarhus Engrosvirksomhed, der sælger fitnessudstyr, søger primært ca. 2.000 kvm lager/showroom ved indfaldsvej og med stor synlighed i Aarhus.

Søger nr.: 1032074 Kontakt: Mads Bjerrum Christensen, tlf.: 5858 8670

Søger nr.: 941618 Kontakt: Frank Heskjær, tlf.: 5858 8670

Test selv, hvor mange der søger netop din ejendom på:

31

edc.dk/erhverv/match


Få først besked, når der kommer nye ejendomme til salg/leje

Har du ikke fundet den helt rigtige industriejendom? Opret en gratis søgeagent, og få direkte besked, når vi får ejendomme på hylden, der matcher jeres ønsker og kriterier.

edc.dk/erhverv/opret

32


V. Løwener sadler om: Sælger sidste del af ejendomsporteføljen Handels- og ingeniørvirksomheden V. Løwener har netop solgt sin logistik-og serviceejendom i Skanderborg til en privat investor og fortsætter nu som lejer. Det sker efter samme ”Sale & Lease Back”-princip som ved salget af virksomhedens tidligere ejendom i Glostrup og er en måde at frigøre kapital og polstre sig til fremtiden, udtaler direktøren.

”Vi foretog et stort analysearbejde og samarbejdede tæt med V. Løwener A/S, inden ejendommen blev sat til salg. Og da det blev klart for os, at køberen skulle findes i Jylland, tog vi fat i vores erhvervsafdeling i Aarhus, som har speciale i industriejendomme og et stærkt netværk til de jyske investorer,” forklarer erhvervskonsulenten.

I april formidlede EDC Erhverv Poul Erik Bech salget af V. Løweners ejendom i Glostrup, og i juli blev købsaftalen for virksomhedens anden ejendom i Skanderborg underskrevet. Ejendommen blev solgt for et tocifret millionbeløb. Begge salg har været efter ”Sale and Lease Back”princippet, hvor virksomheden fortsætter som lejer og beholder sin aktivitet i ejendommen.

Derfor blev salget af den knap 3.000 kvm store ejendom repræsenteret i Jylland ved industrichef Mads Bjerrum Christensen fra EDC Erhverv Poul Erik Bech i Aarhus.

Og dermed er virksomhedens strategi om at frigøre kapital til vækst godt på vej, forklarer Niels Barfod Jakobsen, der er administrerende direktør og ejer af V. Løwener A/S.

”Vi har haft et rigtig godt samarbejde, der har været til gavn for kunden. For selvom ejendommene har ligget i hver sin landsdel, har de kunnet benytte den samme mægler, da vi har samarbejdet på tværs af landet om at sikre det bedste resultat for V. Løwener,” siger Mads Bjerrum Christensen og fortæller, at køberen også blev fundet i det jyske.

”I ti år har jeg haft ejendommen i Skanderborg, mens jeg havde den i Glostrup i 15 år. Salget frigør nogle midler til at polstre virksomheden yderligere, da vi kan bruge noget af overskuddet fra salget til nye fremtidige investeringer til gavn for virksomheden – i stedet for at have værdien stående i mursten,” siger Niels Barfod Jakobsen.

Niels Barfoed Jakobsen fra V. Løwener fortæller, at han er tilfreds med salgsprocessen.

Salget af begge ejendomme er håndteret af EDC Erhverv Poul Erik Bechs koncernkundeafdeling i København.

”Vi har hele vejen igennem haft en rigtig fin dialog omkring salget, og vi har lige fra start følt os trygge og godt behandlet, da der ikke har været alle mulige uigennemskuelige ekstraomkostninger. Desuden blev ejendommen solgt til en fornuftig pris, hvilket vi selvfølgelig også er meget tilfredse med,” siger Niels Barfoed Jakobsen.

”Vi er glade for at have hjulpet V. Løwener med at realisere deres strategi om at overgå til at leje bygningerne. Det er en tendens, vi generelt ser, og markedet er gunstigt netop nu, fordi mange investorer er i markedet for Sale and Lease Back,” fortæller Kenneth Hauge Jakobsen, der er erhvervskonsulent i EDC Erhverv Poul Erik Bech i København. Da ejendommen i Glostrup skulle afhændes, fandt koncernkundeafdelingen en privat investor i eget netværk. Men der var behov for en anden strategi for Skanderborg-ejendommen, fortæller han.

V. Løwener A/S har eksisteret siden 1889 og er kendt for industri-, proces- og værkstedsteknik samt entreprenørmateriel. De forhandler og servicerer tekniske produkter, maskiner og løsninger til industrien, entreprenører, autoog transportbranchen samt den offentlige sektor i Danmark og nabolandene.

Mads Bjerrum Christensen Industrichef - EDC Erhverv Poul Erik Bech Aarhus Tlf.: 58 58 86 70

33


Mark Pedersen EjendomsmĂŚgler og valuar, MRICS, MDE EDC Erhverv Poul Erik Bech Aalborg 34


Industrimarkedet i Nordjylland er brandvarmt Aalborg og omegn rider med sin lave andel af ledige lager- og produktionslokaler med på industrimarkedets bølge af medvind. Derfor opfordrer man også til at bygge nyt i regionen for at følge med efterspørgslen, lyder det fra Mark Pedersen, der er erhvervsmægler og valuar i EDC Erhverv Poul Erik Bech Aalborg.

Hvad er det attraktive for købere og lejere af lager- og produktionsejendomme i Aalborg og omegn? I Nordjylland har vi med en tomgang på 1,2 % efter første halvår af 2019 én af de laveste andele af ledige lager- og produktionsejendomme i landet. Kunderne efterspørger i stigende grad højloftede lager- og industriejendomme med moderne faciliteter – og gerne med både ramper, portadgang og nærhed til motorvejen. Det er især de ældre lavloftede ejendomme, vi har svært ved at afsætte, hvilket også er en tendens i resten af landet.

I Nordjylland har vi med en tomgang på 1,2 % efter første halvår af 2019 én af de laveste andele af ledige lager- og produktionsejendomme i landet

Hvordan har efterspørgslen på lager- og produktionsejendomme udviklet sig de senere år i Nordjylland, og hvad gør I for at dæmme op for evt. udfordringer? Efterspørgslen er kun steget de sidste år og ligger stadig på et højt niveau. Siden september 2018 har der været en stigning på over 50 procentpoint på købere/lejere, som var på udkig efter lager- og produktionsejendomme i Nordjylland at investere i, fremgår det af EDC Erhvervs Køber-/ Lejerkartotek. Andelen af virksomheder, der er på udkig efter at købe lager- og produktionsejendomme i Nordjylland med henblik på selv at flytte ind, er også steget med knap 30 procentpoint siden september 2018. Da vi har så få ledige lager- og produktionsejendomme er vores største udfordring altså, at udbuddet ikke matcher efterspørgslen. Vi kan derfor kun opfordre investorerne til at bygge nye

og fleksible ejendomme, der matcher efterspørgslen på attraktive placeringer nær motorvejstilkørslerne, og som kan tilpasses den enkelte lejer. Hvad brænder du særligt for ved industrimarkedet? Det er altid en god fornemmelse, når man løser en opgave med en ejendom, der har stået tom, så en ny produktionsvirksomhed rykker ind og giver bygningen nyt liv. Det er bekræftende at vide, at man har fundet nogle nye gode rammer for virksomheden, så den fortsat kan udvikle sig og være med til at fastholde og skabe nye arbejdspladser.

Skal du sælge eller udleje dine industriejendomme?

Kontakt Mark på tlf.: 5858 8449

35


Nordjylland

Velbeliggende produktionsejendom med flot administrationsafsnit og stor grund Kort afstand til E45 samt det store erhvervsområde i Aalborg Øst og Aalborg Havn. Ejendommen udgør et samlet areal på 1.798 m² + 216 m² telthal. Bygning 1 udgør et areal på 1281 m² og indrettet med flot administrationsafsnit. Fra administrationsafsnittet er der direkte adgang til produktionshallen, der har ca. 6,5 meter til kip og gode adgangsforhold via stor port. Bygning 2 udgør et areal på 516 kvm. Bygningen er en regulær produktionshal med 7,8 meter til kip og med gode adgangsforhold via stor port.

TIL SALG Lager/Produktion 9270 Klarup Nørremarksvej 12-14 Sagsnr. 91204328

Areal Kontant

2.014 m2 6.750.000 kr.

Kontakt

5858 8449

I Gug Erhvervspark udlejes særdeles godt beliggende kontor- og lagerlokale Lokalerne er beliggende lige ved det nye trafikknudepunkt hvor E45 og Egnsplansvejen mødes, og giver således optimal adgang til motorvejsnettet samt kort afstand til Aalborg C. Lejemålet, der er på ca. 300 m², indeholder 100 m² kontor- og velfærdsfaciliteter samt 200 m² lager. Der er i dette lejemål etableret ca. 30 m² lager/kontor på det indskudte dæk. Der er mulighed for varetil-/afgang via aluhejseport i lagerafsnittet. Der er mulighed for parkering direkte udenfor lejemålet. Ejendommens udenomsarealer er befæstet med asfalt. Lejemålet er velegnet til adskillige former for handels-, håndværker- og servicevirksomheder samt evt. showroom.

TIL LEJE Lager/Produktion 9210 Aalborg SØ Indkildevej 12C, ST. Sagsnr. 91203939

C

Areal Årlig leje

300 m2 150.000 kr.

Kontakt

5858 8449

Logistisk velplaceret lager-/produktionsejendom med stor fleksibilitet Nærværende ejendom er beliggende i Langholt - få minutters kørsel fra E45 og under 15 min. til Aalborg C. Der er således tale om en særdeles god logistisk placering. Ejendommen er yderst regulært indrettet og er fordelt på kontor, showroom, lager og velfærd med bl.a. omklædning, toilet og brus. Både showroom og lager har en lofthøjde på ca. 6 meter i kip og ca. 4 meter ved spærfod. I det bagerste lagerafsnit er der 2 ramper med elektrisk hejseport, ligesom der også forefindes elektrisk hejseport på siden af ejendommen. Endvidere indskudt dæk med mindre kontormiljø. Grunden har en bebyggelsesprocent på 40.

TIL SALG Lager/Produktion 9310 Vodskov Gravsholtvej 15 Sagsnr. 91203990

36

Grundareal Areal Kontant

E

Kontakt

10.116 m² 1.812 m2 3.995.000 kr. 5858 8449


Søg blandt alle ejendomme på edc.dk/erhvervsejendomme

Højloftet lager- og produktionsejendom med rampe på Aalborg Havn Habour Storage er et nyt koncept fra Aalborg Havn - med universal lagerlejemål. Lagerhallerne kommer til at ligge strategisk overfor Aalborg Containerterminal og med kort afstand til havnens kantine mv. Harbour Storage er udlejet - og der er netop nu opstartet en et nyt projekt med 2 x 2.000 m². Hvoraf 2.000 m² er udlejet. Dvs. et lejemål tilbage. zLejemålet bliver opført med 8 meters loftshøjde, 2 porte i niveau og 2 tilkørselsramper. Der er toilet i lejemålet. Ønskes der kontor- og velfærdsfaciliteter i tilknytning til lejemålet - kan dette til vælges.

TIL LEJE Lager/Produktion 9220 Aalborg Øst Langerak 26B Sagsnr. 91203569

Areal Årlig leje

2.000 m2 800.000 kr.

Kontakt

5858 8449

Flot og velholdt bilhus med gode eksponeringsmuligheder

TIL SALG/ LEJE

Ejendommen er opført i 1976 og om-/tilbygget i 2005 med ny udstillingshal på 600 m². Den resterende del af ejendommen er indrettet med værkstedsafsnit med portindgange (3 stk.) samt velfærds- og kontorafsnit. Ejendommen er særdeles velholdt både ude og inde . Grunden grænser op til Randersvej, hvilket giver rigtig gode udstillingsmuligheder.

TIL SALG/LEJE Lager/Produktion 9500 Hobro Smedevej 9 Sagsnr. 91204418

Areal Kontant

1.506 m2 6.850.000 kr.

Kontakt

5858 8449

8.880 m² lager og produktion til den pladskrævende virksomhed

KAN OPDELES

Beliggende i Nors ca. 5 km nord for Thisted med nem adgang til Hanstholm Havn som er beliggende ca. 10 km mod nord. Ejendommen har tidligere været anvendt til produktion af møbler men har mange anvendelsesmuligheder. Lejemålet er indrettet med ca. 8.710 m² lager-/ produktion bestående af 4 sammenhængende bygninger. Loftshøjden er ca. 3,5 m i siderne og ca. 5,5 m i kip. Fra lagerdelen er der adgang til velfærdsafdeling på ca. 170 m² samt åbent kontor på ca. 80 m² med tilhørende thekøkken.

TIL LEJE Lager/Produktion 7700 Thisted Håndværkervej 7 Sagsnr. 91204189

37

Areal Årlig leje pr. m2 Kontakt

8.880 m2 96 kr. 5858 8449


Nordjylland

103

Netop nu søger virksomheder efter industriejendomme i Nordjylland

Se et udpluk af søgere fra vores Køber-/Lejerkartotek her: 3.000-4.000 kvm i Skalborg/Svenstrup Med plads til ca. 40 kontorarbejdspladser samt min. 2.500 kvm lager. Krav om rampe og tæt på E45. Gode parkeringsmuligheder for personalet.

1.300 kvm i Aalborg Bilforhandler søger lagerlokaler med tilhørende kontor beliggende i Aalborg. Lagerlokalerne skal kunne laves om til udstilling af biler.

Søger nr.: 1301896 Kontakt: Martin Brasholt Mikkelsen, tlf.: 5858 8449

Søger nr.: 1145716 Kontakt: Martin Brasholt Mikkelsen, tlf.: 5862 8449

250-800 kvm lager i Nørresundby Nær motorvejen i Nørresundby søges ca. 5.000 kvm grundareal med lagerhal. Synlighed mod motorvejen og en indhegnet grund vil være en fordel.

8.000 kvm i Aalborg/Nørresundby Firma søger større lejemål til brug for lager, produktion og montage. Min. 2,5t traverskraner er et krav. Kontorfacilitet til 10-15 funktionærer.

Søger nr.: 1343629 Kontakt: Mark Pedersen, tlf.: 5859 8449

Søger nr.: 1149694 Kontakt: Martin Brasholt Mikkelsen, tlf.: 5863 8449

400-600 kvm i Brønderslev 400 - 600 kvm isoleret lager i Brønderslev med port adgang. Loftshøjde fra 3,5-6 meter. Der er ikke krav om opvarmning af lageret.

800 - 1.000 kvm lager i Hjørring Solid lejer fra Hjørring søger lagerlokaler som skal være isoleret, opvarmet og gerne med en loftshøje op til 6 meter og 4,5 meter høj portadgang.

Søger nr.: 1353725 Kontakt: Mark Pedersen, tlf.: 5861 8449

Søger nr.: 1051576 Kontakt: Mark Pedersen, tlf.: 5864 8449

Test selv, hvor mange der søger netop din ejendom på:

38

edc.dk/erhverv/match


Fortsat høj efterspørgsel Der er fortsat høj efterspørgsel efter industri- og logistikejendomme, men det er de nye ejendomme, med god loftshøjde og lette adgangsforhold samt en placering tæt på motorvejen, som er mest attraktive. Det er derfor vigtigt, at der tilsvarende opføres nye og moderne industriejendomme, da mange virksomheder, med et akut behov, efterspørger disse. Derfor vurderes det fortsat, at der er et uforløst potentiale, da der ikke er opført nok moderne industriejendomme til at efterkomme markedets efterspørgsel. Afkastkravene er fortsat høje, sammenlignet med andre segmenter, grundet den øgede konjunkturrisiko, som en investor påtager sig. EDC Erhverv er i dialog med flere investorer, som er meget interesserede i at investere i industriejendomme eller bygge nye, moderne lager- og logistikejendomme, såfremt en virksomhed vil binde sig på en længere lejekontrakt, hvilket kan være med til at sænke risikoen for investor betydeligt.

Ledige kontorlokaler i m2

2017

Andelen af ledige industri- og logistikejendomme falder stadig, og er nu på 1,8%, hvilket vidner om stor aktivitet på markedet. Der er ligeledes forventninger om stigende markedsleje og faldende afkastkrav i flere områder.

Region Hovedstaden

Midt, vest & sydsjælland

Fyn

Sydjylland

Midtjylland

Nordjylland

396.100

251.900

255.100

544.400

918.900

226.200

2018

389.700

258.200

177.900

416.600

713.800

224.200

2019

349.100

311.100

172.200

418.800

467.100

153.600

Kilde: Tal for ledige erhvervslokaler stammer fra Ejendomstorvet-ED statistik april 2019, april 2018 og april 2017.

Markedsleje i kr./m2 Den opnåelige leje pr. år inkl. driftsomkostninger i det nuværende marked.

Afkast i % Tal er baseret på ejendomme med god beliggenhed samt moderne/tidssvarende byggestil og faciliteter.

Kr. pr. m2

%

København

650

København

6,50

Nordsjælland

650

Nordsjælland

6,75

Østsjælland

600

Østsjælland

7,00

Vest- & Sydsjælland

450

Vest- & Sydsjælland

7,50

Odense

400

Odense

6,50

Trekantsområdet

375

Trekantsområdet

7,00

Aarhus

450

Aarhus

6,50

Aalborg

400

Aalborg

7,00

Kilde: EDC Erhverv Poul Erik Bech, estimater august 2019.

Kilde: EDC Erhverv Poul Erik Bech, estimater august 2019.

39


Hele landet - Investeringsejendomme

Stor og præsentabel lager- og logistikejendom i Gadstrup - startafkast på 7,60% Stor lager- og logistikejendom på i alt 6.187 m², beliggende i Gadstrup, mellem Roskilde og Køge, tæt på motorvejsnettet. Indrettet som en lager- og logistikejendom, hvor 1.961 m² er indrettet som kontor og showroom, fordelt på 2 bygninger, samt 4.226 m² lagerlokale. Lagerdelen består af 2 sammenbyggede haller, begge isolerede og søjlefrie med ramper og aluporte. Endvidere mindre kontor og omklædningsafsnit. Kontordelen har reception samt div kontorer, showroom samt pakkeafd.

TIL SALG Lager/Produktion 4621 Gadstrup Erhvervsparken 12 Sagsnr. 40301555

C

Afkast Areal Kontant

7,60 % 6.187 m2 26.000.000 kr.

Kontakt

58588395

Investeringsejendom med attraktivt startafkast

2.199 m² stor lager- og produktionsejendom

TIL SALG Lager/Produktion

TIL SALG Lager/Produktion

3660 Stenløse Knud Bro Alle 8 Sagsnr. 40301081

Afkast Areal Kontant

8,25 % 2.932 m2 12.200.000 kr.

Kontakt

58588395

3650 Ølstykke Stenhøjvej 2 Sagsnr. 40301509

Afkast Areal Kontant

6,50 % 2.199 m2 4.500.000 kr.

Kontakt

58588395

Fuldt udlejet højloftet lager domicilejendom med veldisponeret kontorfløj

Fuldt udlejet, lager-/kontorejendom tæt på E20 motorvejen

TIL SALG Lager/Produktion

TIL SALG Kontor og lager

3400 Hillerød Rønnevangsalle 8 Sagsnr. 34201753

D

Afkast Areal Kontant

6,05 % 3.089 m2 17.250.000 kr.

Kontakt

58588377

4632 Bjæverskov Industrivej 11 Sagsnr. 46900373

40

C

Afkast Areal Kontant

7,08 % 1.569 m2 7.295.000 kr.

Kontakt

58588379


Søg blandt alle ejendomme på edc.dk/erhvervsejendomme

Markant logistikportefølje i Højme-området ved afkørsel 52 på E20 - Odense SV Attraktiv portefølje med 3 selvstændige nutidige logistikejendomme. Kendetegnet ved alle 3 ejendomme, er rigtig gode lagerfaciliteter med masser af ramper på begge sider af ejendommene, store belagte udearealer til tung trafik samt nydelige og moderne kontorfaciliteter. Ejendommene er løbende vedligeholdt med både tilbygninger, renovering af tage og portsluser.

TIL SALG Lager/Produktion 5250 Odense SV Højmevej 35 m.fl. Sagsnr. 51201374

D

Afkast Areal Kontant

7,76 % 17.651 m2 65.000.000 kr.

Kontakt

58588397

Markant værksteds- og kontorejendom med gode tilkørselsforhold til E20

Lager- og kontorejendom sælges ved Logistikparken

TIL SALG Lager/Produktion

TIL SALG Lager/Produktion

5260 Odense S Energivej 36 Sagsnr. 51201937

Afkast Areal Kontant

6,97 % 2.240 m2 12.950.000 kr.

Kontakt

58588397

8220 Brabrand Rosbjergvej 26A Sagsnr. 80204857

Afkast Areal Kontant

8,12 % 2.775 m2 19.500.000 kr.

Kontakt

58588670

3.415 m² industriejendom i Sønderborg

Investeringsejendom med solid lejer i attraktivt erhvervsområde

TIL SALG Investering Lager/Produktion

TIL SALG Lager/Produktion

6400 Sønderborg Falstersgade 1 Sagsnr. 64100678

Afkast Areal Kontant

7,61 % 3.415 m2 5.400.000 kr.

Kontakt

58588422

5250 Odense SV Holkebjergvej 130 Sagsnr. 51201480

41

Afkast Areal Kontant

8,39 % 818 m2 6.495.000 kr.

Kontakt

58588397


Investeringsejendomme i hele landet

389

Netop nu søger investorer efter industriejendomme over hele landet. Se et udpluk af søgere fra vores Køber-/Lejerkartotek her: Fra 1.000 kvm i København & omegn Kunde søger lager/produktionsejendom, boligudlejnings-/ detail-/kontorejendom. Pris maks. kr. 100 mio. Ejendommen må godt have lidt kant.

Søger kontor/lagerlokaler i Rudersdal Lager i Rudersdal Kommune søges af erfaren investor. Gerne på omkring 800 kvm, hvor størstedelen er lager. Maks. pris kr. 5 mio.

Søger nr.: 1238929 Kontakt: Michael Thodsen, tlf.: 5858 8378

Søger nr.: 1233857 Kontakt: Jacob Lunding, tlf.: 5860 8377

Lager - og logistikejendomme i Aalborg Investor ønsker at købe tomme eller udlejede lager- og logistikejendomme i Aalborg. Beliggenheder nær indfaldsveje foretrækkes. Stand er underordnet.

Lagerejendom i Aarhus V og omegn Lager/produktionsejendom med kontor og showroom til opbevaring af antikke- og designmøbler på min. 6000 kvm. søges.

Søger nr.: 1356409 Kontakt: Martin Brasholt Mikkelsen, tlf.: 5860 8449

Søger nr.: 1204591 Kontakt: Daniel Lundholm, tlf.: 5858 8670

Min. 1.500 kvm lager/produktion Investor søger lager/produktionsejendom på min. 1.500 kvm beliggende i Ølstykke-Stenløse, med stabile og solide lejere i ejendommen, samt med god udenomsplads. Maks. kr. 5,0 mio.

Investerings- og projektejendom i Haderslev Ejendomme med erhverv har interesse ligesom der gerne må være projektmuligheder

Søger nr.: 1278952 Kontakt: Jesper K. Madsen, tlf.: 5858 8395

Søger nr.: 1299787 Kontakt: Ib Hansen, tlf.: 5858 8425

Søg blandt alle vores søgere på:

edc.dk/erhverv/match

42


Skal vi også sælge/udleje din ejendom? Solgt Bagsværd - Lerhøj 15

Birkerød - Abildgårdsparken 8B

Hedehusene - Hedelykken 8

Præstø - Værkstedsvej 5-7

Brenderup - Middelfartvej 219

Vejle - Hjulmagervej 4A

Kolding - Niels Bohrsvej 12A st.tv.

Kolding - Trianglen

EsbjergV - Stenhuggervej 8

Varde - Navervej 27

Vejle - Helsingørvej 8

Ikast - Nygade 95C

Hobro - Lupinvej 11

Svenstrup J - Jellingvej 9

Aalborg SV - Karlskogavej 16

Hillerød - Lokesvej 8 ST

Herfølge - Islandsvej 1

Odense - Sivlandvænget 3

Brabrand - Edwin Rahrs Vej 66

Hinnerup - Navervej 21-23

Skødstrup - Grenåvej 633B

Udlejet

Kolding - Albuen 48

Kontakt din lokale erhvervsmægler på

43

edc.dk/industri


KONTAKT EDC Erhverv Poul Erik Bech Sjælland/Fyn København Herlev Hillerød Roskilde Køge Næstved Slagelse Odense

5858 8378 5858 8376 5858 8377 5858 8395 5858 8379 5858 8380 5858 8396 5858 8397

Jylland Kolding Aabenraa Sønderborg Esbjerg Vejle Viborg Aarhus Aalborg

5858 8399 5858 8425 5858 8422 5858 8398 5858 8423 5858 8424 5858 8670 5858 8449

44

Profile for EDC Poul Erik Bech

Industri Fokus november 2019  

I dette nummer af Industri Fokus kan du bl.a læse om hvorfor Carglass valgfte at blive en del af MyGarage, Nordens største bilmekka.

Industri Fokus november 2019  

I dette nummer af Industri Fokus kan du bl.a læse om hvorfor Carglass valgfte at blive en del af MyGarage, Nordens største bilmekka.