__MAIN_TEXT__

Page 1

Erhvervsnyt Erhvervs- og investeringsejendomme i Horsens, Skanderborg, Hedensted og omegne

September 2019

Mange fordele ved at blande koncepter Giv detail-kunderne flere tilbud under samme tag Læs mere

side 04

Vi udvider igen holdet Markus Christensen er vores nye mand hos EDC Erhverv Ejendoms Centret Læs mere

side 03

SAG 87301234 Nyopført investeringsejendom i Horsens Centrum, få meter fra Banegården og strøget Blumersgade 5

SAG 87301313

09 S.

S.

S.

SAG 87301099

11

side 24

17

Se mere

SAG 87301185


Indhold Indhold: Velkommen til Markus

side  03

Mange fordele ved at blande koncepter

side  04

To markante lejemål på gågaden udelejet

side  06

Investeringsejendomme

side  08

Blandet ejendomme

side  22

Kontor

side  24

Søgerkartotek

side 31

Lager

side 35

Butikker

side  41

Grunde

side  45

Lars Tygesen, Indehaver Læs mere side 3

Nyopført lager/ produktionshal

Udlejningsejendom centralt i Brædstrup

Butikslejemål med en god synlig beliggenhed

Flot isoleret hal opført i 2018 på 440 kvm beliggende i Ry med mulighed for lettere industri, lager og værkstedsvirksomhed, administration mv.

Ejendommen indeholder fire lejemål – tre boliglejemål og et erhvervslejemål, der siden 2001 har været udlejet til Matas.

Regulært butikslejemål I Horsens Midtby med en god synlig beliggenhed med rådhuset og Bytorv Horsens som naboer.

Side 37

Side 14

Erhverv Ejendoms Centret 2

Vi oplever forsat et højt aktivitetsniveau, og er derfor glade for at få endnu en mand på holdet.

Side 42


Velkommen til Markus For anden gang i år udvider vi holdet hos EDC Erhverv Ejendoms Centret, og byder stort velkommen til Markus Hedegaard Christensen. Markus er startet hos os pr. 1. august som erhvervsrådgiver, hvor han skal bruge sine kræfter og sit talent på at hjælpe vores købere, sælgere, udlejere og lejere til en god forretning. Han er ved at færdiggøre sin finansbachelor med speciale i ejendomshandel. Foruden et stort teoretisk kendskab har han også tidligere erfaring som sælger. ”Mit ønske har altid været at beskæftige mig med ejendomshandel, og jeg er rigtig glad for, at det nu er blevet muligt her i min fødeby. Gennem de sidste seks måneder har jeg været i praktik hos EDC Ejendoms Centret, og jeg er stolt over nu at være blevet en del af dette fantastiske team af dedikerede kollegaer,” udtaler Markus. Markus er født og opvokset i Horsens. Han er 23 år gammel og efter et par år i Aarhus er han netop flyttet ind i en lejlighed i midtbyen af Horsens. Fritiden bliver brugt på styrketræning samt hygge med familie og venner. Indehaver Lars Tygesen siger: ”Vi oplever fortsat et højt aktivitetsniveau og er derfor glade for at få endnu en mand på holdet. Med Markus har vi fundet lige den person vi søgte, og sammen med resten af holdet glæder jeg mig til at få Markus godt i gang.” Efter udvidelsen med Markus er vi nu syv ”mand” på holdet hos EDC Erhverv Ejendoms Centret som dækker områderne i og omkring Horsens, Skanderborg, Hedensted og Odder.

Endnu engang velkommen – vi glæder os til samarbejdet.

www.edc-ejendomscentret.dk/erhverv 3


Mange fordele ved at blande koncepter

"I en detailbranche med en del tomme lokaler kan mange butikker med fordel blande koncepter, så kunderne får flere tilbud under samme tag. Så kan kunden, der vil købe møbler, se på køkkener eller ordne bankforretninger, samtidig tage sig en kop kaffe eller få ordnet mobiltelefonen. Der er en vifte af muligheder for at skabe bedre kundeoplevelser," siger Steffen Falch Grøndahl fra EDC Erhverv.

Mange muligheder Steffen Falch Grøndahl ser mange muligheder for vidt forskellige typer af butikker: "Nogle butikstyper har praktiseret det længe, fx har man kunnet få en kop kaffe i en del chokoladeforretninger, men nu ser vi mange nye kombinationer: Der kommer kaffebarer eller små cafeer fx hos banker, i køkkenforretninger og

Fordele ved blandingskoncepter

Detailbranchen er presset af især nethandel, og tomgangen for butikslokaler er på landsplan tre gange så stor som før finanskrisen ifølge tal fra Ejendomstorvet.dk. For mange udlejere af butikker kan en af løsningerne være at blande koncepter – så flere typer af butikker eller tilbud til kunderne kommer under samme tag.

++Ekstra oplevelse for kunderne ++Øget bekvemmelighed for kunderne (convenience) ++Øget kundeflow ++Få lejere ind, der ellers ikke kunne bære lejemålet alene

"Vi ser et stort potentiale i blandingskoncepter. Fordelene er, at man skaber en bedre kundeoplevelse og et større kundeflow ved at samle flere tilbud på ét sted. Det giver samtidig butikkerne mulighed for at spare lidt på lokaleomkostningerne, fordi man deler kvadratmeterne. Desuden vil det ofte være muligt at

hos butikker med møbler og interiør. Det vigtige er at skabe en hyggelig atmosfære og give kunden en bedre oplevelse, og at de to butikstyper tilsammen skaber synergi, så begge parter har glæde af samarbejdet."

Erhverv Ejendoms Centret 4

sikre sig en bedre beliggenhed, end man ellers havde økonomisk mulighed for i eget regi," siger Steffen Falch Grøndahl, erhvervsrådgiver hos EDC Erhverv Poul Erik Bech i København.


Nemt og bekvemt En yderligere drivkraft for at blande koncepter kan være ­convenience, altså at gøre det nemt og bekvemt for kunderne. "Både de mange supermarkeder, der har fået postbutikker, og storcentre, som tilbyder bilvask, er eksempler på, at det er gjort nemt for kunderne at ordne praktiske ting på indkøbsturen. Vi har selv hjulpet Bilka med at få Fonefix-butikker ind, så kunderne kan få skiftet glas eller repareret mobilen, mens de køber ind. For nylig hjalp vi Kvickly med en aftale, så ­APOTEKEREN-kæden åbner små apoteker i nogle af Kvicklyvarehusene – på den måde kan kunderne nemt hente medicin, når de handler," siger Steffen Falch Grøndahl.

Eksempler på blandingskoncepter

›› Kaffebar/café hos banker ›› Rue Verte (møbler) og Joe & The Juice ›› La Cabra (kaffe) og Reform (køkkener) ›› APOTEKEREN-butikker hos Kvickly ›› Fonefix-butikker hos Bilka ›› Postbutikker hos supermarkeder

Tæt kontakt til kæder "EDC Erhverv er i det hele taget i tæt kontakt med de store ­kæder og mange andre inden for detailhandel," understreger Steffen Falch Grøndahl. "Med 23 erhvervscentre har vi fingeren på pulsen over hele landet, og vi har specialister med skarpt fokus på detailbranchen. Vi kan rådgive både lejere og udlejere om at skabe nøjagtig det lejermix, som passer optimalt til de konkrete lokaler og til lokalområdet. Og vi har kontakt til mange lejere: Ud over vores løbende dialog med mange detailhandelskæder har vi lige nu over 900 konkrete lejerønsker registreret i vores Køber-/Lejerkartotek," slutter Steffen Falch Grøndahl.

www.edc-ejendomscentret.dk/erhverv 5


UD LE JE T! UD LE JE T! Erhverv Ejendoms Centret 6


Pieces og Sketchers Store overtager to markante lejemål på gågaden EDC Erhverv Ejendoms Centret har over de seneste par måneder haft fornøjelsen af udlejning af to spændende lejesager på strøget i Horsens. Søndergade 43 er udlejet til Skokæden Skechers, som har over 3.000 konceptbutikker på verdensplan. De har fået øjnene op for det attraktive handelsliv i Horsens, og har netop åbnet en konceptbutik i lokalerne beliggende Søndergade 43 i Horsens. Ejendomsselskabet CASA, der ejer ejendommen, bad EDC ­Erhverv Ejendoms Centeret være dem behjælpelige med at finde en lejer til butikslokalet. I foråret fik det amerikanske sko­ mærke præsenteret lejemålet og parterne blev enige om, at lokalet netop var dét Skechers søgte efter. Bag butiksåbningen står det danske selskab Skechers Store med kompagnonerne Jesper Jensen fra Grindsted og Jan Pedersen fra Svendborg. De åbnede for seks år siden deres første skandinaviske konceptbutik i Odense og har siden åbnet en butik mere dér og tillige to i Aarhus, en i Kolding, Esbjerg, Vejle og Silkeborg og i juni altså også i Horsens. Lars Tygesen, Indehaver af EDC Erhverv i Horsens fortæller om udlejningen: "Som lokal erhvervsmægler, og borger i Horsens, er jeg rigtig glad for, at Skechers kommer til byen. At vi kan få en stor kæde hertil fortæller, at Horsens er en attraktiv by med en god handelsgade. Det kommer blandt andet af, at vi som borgere er gode til at støtte op omkring de lokale butikker og at kommunen løbende investerer i vedligeholdelse og fornyelse af midtbyen." Hos Skechers Store var det da også et af parametrene. "Vi faldt for den hyggelige bymidte, og vi kunne se, at man gør noget for butikshandlen i Horsens. Byen er kendt for at lave

mange kulturelle aktiviteter, og det er en by i stor vækst, så vi glæder os til at komme hertil. Der er et stort potentiale," siger Jesper Jensen. Også hos Pieces, der sælger accessories og dametøj, var der et ønske om større lokaler en bedre synlighed i midtbyen. Pieces har været i byen i snart 6 år, men rykker til nye lokaler i ­Jessensgade 14, hvor håndværkerne p.t. er ved at gøre butikken klar til brug. Pieces er en del af Bestseller koncernen, der har butikker som Vero Moda, Jack&Jones, Only, Selected, VILA, nameit, Best-seller, Object og Only & Sons. Lars Tygesen, Indehaver af EDC Erhverv i Horsens fortæller om udlejningen: "Vi har haft et rigtig tæt samarbejde med ejeren omkring udlejningen. For dem var tiden ikke den afgørende faktor for udlejningen, idet de selv drev en god og sund forretning fra lokalerne. For dem var det afgørende, at finde en god og stabil lejer, og det mener vi at have opfyldt ved at have fået Pieces ind som lejere i lokalerne. Foruden udlejningen har der været sparing og rådgivning omkring den generelle udnyttelse af ejendommen, hvilket altid er en spændende proces." Skechers og Pieces er ikke de eneste, der har øje for Horsens. "Vi oplever for tiden en god søgning efter alle typer af butikker i byen, lige fra den mindre specialbutik i sidegaderne til de store butikslokaler på hovedstrøget. Den store interesse er resultatet af mange faktorer, herunder den flotte nettotilflytning af borgere til kommunen, men også den igangværende renovering af belægningen modtages meget positivt. Alt i alt er det vores oplevelse, at også hos detailhandlen er Horsens i en fortsat positiv udvikling," siger Lars Tygesen.

Søger du også efter butikslokaler? Så kontakt os for en snak om dine muligheder.

www.edc-ejendomscentret.dk/erhverv 7


Investering

7,/6$/*

1\RSIยบUWHMHQGRPPHGยงULJDQNHUOHMHU

.RQWRU

+RUVHQV %OXPHUVJDGH 6DJVQU $INDVW $UHDO .RQWDQW

   P  NU

.RQWDNW6SยจQGHQGH LQYHVWHULQJVPXOLJKHG  NRQWRU HUKYHUYVHMHUOHMOLJKHGHU Sยง VDPOHW  NYP KYRUDI 15*, HU KRYHGOHMHU(MHQGRPPHQHUFHQWUDOWEHOLJJHQGHL+RUVHQVPHGEROLJHMHUOHMOLJKHGHURJHUKYHUYVHMHU OHMOLJKHGHU(MHQGRPPHQEOLYHUHQIORWRJPDUNDQWHMHQGRPLE\ELOOHGHW'HQHUSยงHWDJHURJHUWHJQHW DI DUNLWHNWILUPDHW .MDHU RJ 5LFKWHUV 'HQ RSIยบUHV L UยบGEUXQH WHJOVWHQ RJ YHGOLJHKROGHOVHVIULH PDWHULDOHU (MHQGRPPHQ HU XQGHU RSIยบUHOVH RJ IRUYHQWHV IยจUGLJW XOWLPR  (UKYHUYVHMHUOHMOLJKHGHQ HU  P RJVWยบUVWHGHOHQHUXGOHMHWWLO15*,SยงHQยงULJXRSVLJHOLJOHMHNRQWUDNWPHGHIWHUIยบOJHQGHยงUVRSVLJHO VH15*LvVOHMHPยงOHUSยงP15*,HUHWDI'DQPDUNVVWยบUVWHHQHUJLVHOVNDEHUPHGHQHJHQNDSLWDOSยง PHUHHQPLOOLDUGHU'HUHUSWHWOHGLJWOHMHPยงOSยงVDOSยงLDOWPVRPXGOHMHU\GHUHQยงULJOHMHJD UDQWL Sยง 7LO OHMHPยงOHQH HU IยจOOHV NDQWLQH VDPW PยบGHUXP GHU HU EHOLJJHQGH Sยง  VDO %HOLJJHQKHGHQ Sยง %OXPHUVJDGHHUL+RUVHQVvDEVROXWWHFHQWUXPIยงPHWHUIUD%DQHJยงUGHQRJE\HQVSXOVHUHQGHOLY%HOLJJHQ KHGHQHULGHHOIRUGHPVRPJHUQHYLOYยจUHWยจWSยงDOOHKYHUGDJHQVIRUQยบGHQKHGHUPHQRJVยงWยจWSยง EDQHJยงUGHQRJPHGNXQPLQXWWHUVNยบUVHOWLOPRWRUYHM(

Erhverv Ejendoms Centret 8


Investering

TIL SALG

Spændende ejendom med projektmulighed – centralt i Horsens

Investering

8700 Horsens Claus Cortsens Gade 18 Sagsnr. 87301291

Areal Kontant

875 m2 8.000.000 kr.

Kontakt

70264044

Tæt på banegården, det nye Campus samt midtbyen – ligger denne flotte ejendom, med spændende projektmuligheder til eks. boliglejemål. Nuværende bruger fraflytter ejendommen i starten af 2021, hvilket giver den kommende køber gode muligheder for at finde den optimale anvendelse af ejendommen. Ejendommen indeholder 875 m2 fordelt på 2 etager, der i dag benyttes som afdelingskontor for fagforeningen FOA. Lokalerne er velholdte og fremtræder pæne med gode lysindfald fra ejendommens mange vinduer. Bag ejendommen er der gode parkeringsmuligheder for ejendommens brugere. Horsens har en høj befolkningstilvækst og er derfor en attraktiv investerings by. Byen indeholder bl.a. et internationalt studiemiljø, et igangværende projekt af et nyt Campus samt et stort handelsmiljø. Samlet set er der tale om en ejendom med attraktiv beliggenhed i byens centrum – med spændende muligheder og et rigtigt godt fremtidigt potentiale.

Flot investeringsejendom i Horsens Midtby Spændende investeringsejendom fuldt udlejet til erhvervslejere centralt beliggende i midtbyen. Ejendommen er beliggende på Rådhusgade 2. Det er en beliggenhed helt centralt i Horsens midtby ved siden af det nuværende Horsens Rådhus, samt overfor Bytorv Horsens. Ejendommen er en rødstensejendom opført i 1992, i 3 etager i røde teglsten og med tagpap. Ejendommen indeholder 3 lejemål på hver 317 kvm beliggende på hver etage. Stuelejemålet er udlejet til restaurant og 1. og 2. sal er lejet af tandlægeklinik. Hovedlejeren i ejendommen har en uopsigelighed på lejemålet frem til 01.03.2022. Alt i alt en fin ejendom der er fuldt udlejet, og beliggende i område hvor der sker stor udvikling

TIL SALG

Investering

8700 Horsens Rådhustorvet 2 Sagsnr. 87300995

1. års afkast Areal Kontant

E

Kontakt

5,93 % 951 m2 10.000.000 kr. 70264044

www.edc-ejendomscentret.dk/erhverv 9


Investering Charmerende byejendom m samlet 8 lejemål.

PROJEKTMULIGHED

Flot udlejningsejendom centralt i Horsens centrum med alle byens faciliteter indenfor gåafstand. Området er en del af et større udviklingsområde, der bør smitte positivt af på fremtidige udlejningsmuligheder. Ejendommen har flere charmerende detaljer og fremstår flot og velholdt. Ejendommen indeholder: 6 boliglejemål i varierende størrelse fra 48 kvm til 78 kvm. 2 erhvervslejemål, der er udlejet til specialforretning samt take-away. Lejemålene fremstår meget pæne og i god stand. Projektmulighed – hvor nuværende ejer har fået udfærdiget tegningsmateriale hos lokalt arkitektfirma med mulighed for byggeri af 6 nye boliglejemål.

TIL SALG Blandet ejendom 8700 Horsens Sønderbrogade 7 Sagsnr. 87301065

1. års afkast Areal Kontant

F

Kontakt

4,71 % 729 m2 9.500.000 kr. 70264044

NYHED

TIL SALG

Projektmulighed – evt. omdannelse til bolig.

Projekt / Kontor 8700 Horsens Fælledvej 30 Sagsnr. 87301357

Areal Kontant

471 m2 4.000.000 kr.

Kontakt

70264044

Nu udbydes denne flotte erhvervsejendom, der i øjeblikket benyttes som kontorhus for Fagforeningen NNF, der fraflytter ejendommen i starten af 2021. Ejendommen er yderst præsentabel og opført i røde mursten og har et pænt tegltag. Indeholder 471 m2 erhvervslokaler i 2 plan, der i dag har status som kontorejendom. Der vurderes at være gode muligheder for ændring af indretningen – og med flere fine effekter, herunder synlige bjælker på den øverste etage. Til ejendommen hører også en fin baggård med adgang via port til et hyggeligt gård miljø, hvorfra der også er udendørs trappe til 1. sal. Desuden kælder på 26 m2 med installationer – herunder fjernvarmeanlæg. Ejendommen har en rigtig fin beliggenhed med kort afstand til byens nye Campus, Fængslet samt Casa Arena / Forum Horsens. Desuden kort gåafstand til Horsens Bymidte. Horsens har gennem de senere år, oplevet en høj befolkningstilvækst – byen er derfor en attraktiv investerings by, hvor der kan være et godt potentiale for den enkelte investor.

Erhverv Ejendoms Centret 10


Investering NYHED

NYHED UNDER HANDEL

Flot rødstensejendom med 3 boliglejemål

Boligudlejningsejendom tæt ved banegården

Frederiksgade er en hyggelig og rolig gade i midtbyen med gåafstand til butikker og caféer i centrum og med blandt andet Handelsskolen og Forum Horsens i nabolaget. Samlet er der tale om et attraktivt boligkvarter. Ejendommen er en velholdt rødstensejendom der fremstår i en god stand. Ejendommen indeholder 3 lejligheder, alle med eget køkken og bad samt med altan mod haven. Kælderen indeholder disponible rum samt vaskerum. Ejendommen er løbende vedligeholdt. Taget er udskiftet omkring år 2013, hvor der ligeledes er monteret altaner. Bag ejendommen findes hyggelig mindre have. Samlet vurderes lejlighederne nemme at genudleje.

Ejendommen er beliggende på Emil Møllers Gade i det centrale Horsens. Næsten nabo til ejendommen er byens nye campus under opførelse med forventet 8.000 studerende fra sommeren 2021. Endvidere er 59 boliger under opførelse på nabogrunden. Der er fra ejendommen gåafstand til banegården med tog til Aarhus på ca. 30 min. Ejendommen er opført i 1908 og har siden 1966 primært fungeret som privat bolig for sælgers familie. Det samlede boligareal er på ca. 241 kvm. fordelt på de 2 lejligheder i hhv. stueplan og på 1./2. sal. Ejendommen kan overtages uden lejere og køber må forvente istandsættelse inden ny udlejning. Salgsprisen på ca. kr. 9.500 pr. kvm. er afstemt herefter.

TIL SALG

TIL SALG

Boligudlejningsejendom

8700 Horsens Frederiksgade 47 Sagsnr. 87301313

NYHED

C

Afkast Areal Kontant

4,52 % 195 m2 2.775.000 kr.

Kontakt

70264044

Boligudlejningsejendom

8700 Horsens Emil Møllers Gade 65A Sagsnr. 87301312

E

Areal Kontant

241 m2 2.200.000 kr.

Kontakt

70264044

Centralt beliggende ejendom m 4 boliglejemål Ejendommen består af to bygninger. En 3 etages ejendom med 3 boliglejemål og et 2 etages byhus med ét lejemål.Alle lejligheder er med eget bad og køkken. Lejemålene har nogle gode størrelser og er henholdsvis 36m2, 52m2, 61m2, og 67m2. Lejemålet på 36m2 er en 1-værelses, mens de resterende er 2-værelses lejligheder. Lejlighederne henvender sig til mange forskellige lejere, heriblandt studerende, og vurderes nemme at genudleje. Lejlighederne er pt udlejet til en gennemsnitlig leje på kr. 846 pr. kvm. Ejendommen er byfornyet i 1999 med byfornyelseslån der fuldt ud rente og afdragsbetales af kommunen.

TIL SALG

Boligudlejningsejendom

8700 Horsens Houmannsgade 38B Sagsnr. 87301328

D

Afkast Areal Kontant

4,63 % 216 m2 2.500.000 kr.

Kontakt

70264044

www.edc-ejendomscentret.dk/erhverv 11


Investering Investeringsejendom m synlig beliggenhed.

AFKAST 9,80 %

Med facade ud til Sundvej sælges denne spændende investeringsmulighed, med et startafkast på 9,80 %! Ejendommen er i dag er anvendt til benzinanlæg for Go´on samt restaurant – Bossen og Bumsen. Ejendommen har været brugt til benzinanlæg siden 1987. Aftalen med det nuværende benzinselskab er påbegyndt i 2017, og har en 10 årig uopsigelighed. Lejen er delt op i en fast årlig leje på kr. 110.160, samt en variable leje, der er afhængig af salget. Den samlet årlige leje for Go ´on er anslået til en årlig leje på kr. 213.502. Restauranten er på 225 kvm. Den har været udlejet til samme lejer siden 1996, som betaler en årlig leje på kr. 139.945 Grundarealet er på 1.364 kvm.

TIL SALG Investering 8700 Horsens Sundvej 115 Sagsnr. 87301276

Afkast Areal Kontant

9,80 % 473 m2 3.000.000 kr.

Kontakt

70264044

TILBUD ØNSKES

452 kvm istandsat bolig i udkanten af Horsens

Udlejet erhvervsbygning m. god beliggenhed.

Nu udbydes denne flotte ejendom, beliggende få minutter fra Horsens i dejlige omgivelser – på en stor grund på 1.832 kvm. Ejendommen er er istandsat indenfor de sidste par år, dog mangler enkelte færdiggørelser. Indflytningsklar med nyere køkken, nyere badeværelser, flotte gulve og mange spændende detaljer. Ejendommen er attraktiv for investor, der vil benytte ejendommen til udlejning – enten til lejere med behov for plads, til institution, værelsesudlejning eller via opdeling af ejendommen til flere lejemål, som nemt kan gøres. Samlet set, er der tale om en ejendom med rigtig mange muligheder.

Med en beliggenhed i det sydlige industrikvarter i Horsens, er ejendommen naboer til flere andre spændende virksomheder. Der er fra området nem adgang til E45 ligesom Vestvejen og landevejen til Vejle er i umiddelbar nærhed. Indeholder: ca. 495 kvm. isoleret og opvarmet værksted/hal. Der er installeret udluftning, trykluft samt ekstra El (60 Amp). Kranportal (max 1000 kg.) kan evt. medkøbes. Der er adgang til hallen via 2 porte i jordniveau. Desuden en fin administration på ca. 66 kvm. med 2 toiletter, omklædnings/ og badeforhold, kontor og køkken/kantine faciliteter. Administrationen er belagt med klinker og i fin stand. Grundareal på 1450 kvm., der hovedsageligt er belagt med SF-sten.

TIL SALG

TIL SALG

Investering

8700 Horsens Ølstedbrovej 11 Sagsnr. 87301035

D

Areal Kontant

452 m2 1.995.000 kr.

Kontakt

70264044

Erhverv Ejendoms Centret 12

Lager/Produktion

8700 Horsens Gotlandsvej 20 Sagsnr. 87300947

Afkast Areal Kontant

6,03 % 561 m2 2.325.000 kr.

Kontakt

70264044


Investering

TIL SALG

Boligudlejningsejendom 8783 Hornsyld Vestergårdsmarken 2 Sagsnr. 87301198 1. års afkast Areal Kontant Kontakt

5,83 % 1.570 m2 23.500.000 kr. 70264044

Spændende investeringsmulighed med 17 nyopførte rækkehuse. Projekt med 17 rækkehuse - ikke opførte endnu. Husene leveres færdig og indflytningsklar med anlagte udenoms arealer. Rækkehusene opføres i 2 modeller – 104 kvm bolig og 82 kvm bolig. Model 1 indeholder entre, bryggers, køkken/alrum/stue, toilet med bruseniche og 3 værelser. Model 2 indeholder entre, køkken/alrum/stue, toilet med bruseniche og 2 værelser. Til hvert rækkehus er projekteret egen have, terrasse, parkeringsplads samt overdækning og udhus. Husene overtages uden lejere. Lejerne afregner forbruget direkte til værkerne. Rækkehusene bliver beliggende Vestergårdsmarken 2, Hornsyld. Fra husene er der børnevenligt stisystem til skole (overbygningen), idrætsanlæg og svømmehal. Fra Hornsyld er der 15 min kørsel til Horsens og 25 min til Vejle, samt E45 der er indenfor 10 min køretid. En nem investering med en minimal vedligeholdelse de første mange år.

Udlejningsejendom m 3 ejerlejligheder Velbeliggende udlejningsejendom med havudsigt til Fyn, i Juelsminde. Ejendommen indeholder i alt. 4 ejerlejligheder hvoraf den ene er solgt (1. th.). Boligareal fra 108 til 140 kvm. Samlet boligareal for lejlighederne er 367 kvm. Til ejendommen er endvidere et erhvervslejemål på 300 kvm, der i dag udnyttes til udlejning af garager og opbevaring. Der er mulighed for, med minimum af indsats at ændre dette til delvist lettere erhverv, som frisør, kontor osv. I 2007 er ejendommen istandsat. Samlet set er der tale om en god boligudlejningsejendom med et godt afkast og mulighed for videresalg af de enkelte ejerlejligheder.

TIL SALG

Ejerlejlighedsejendom

7130 Juelsminde Savværksvej 9 Sagsnr. 87300879

1. års afkast Areal Kontant

D

Kontakt

7,19 % 720 m2 2.945.000 kr. 70264044

www.edc-ejendomscentret.dk/erhverv 13


Investering NYHED

TIL SALG

Stor central udlejningsejendom - med et godt potentiale.

Investering

8740 Brædstrup Bredgade +Niels Wongesvej Sagsnr. 87301286 D Afkast Areal Kontant

7,29 % 727 m2 4.400.000 kr.

Kontakt

70264044

Nu har du muligheden for at købe en stor udlejningsejendom beliggende centralt i Brædstrup By. Ejendommen indeholder: 2 mindre boliglejemål på henholdsvis 83 m2 og 69 m2. 1 stor herskabelig lejlighed på ca. 212 m2. 1 udlejet parcelhus på ca. 213 m2. 1 erhvervslejemål – udlejet til Matas, der har drevet butik fra lokalerne siden år 2001. Hele ejendommen fremstår i pæn stand. Den store lejlighed er i 2 etager og indeholder mange flotte effekter, flotte trægulve og fremstår meget unik. Til ejendommen hører også et muligt byggefelt, hvor den kommende ejer kan have mulighed for at lave nybyggeri. Samtidig er der mulighed for offentligt tilskud ved renovering af den eksisterende ejendom på Bredgade.

Investeringsejendom. med bolig og erhverv Ejendommen indeholder 3 bygninger - 2 til boligformål og 1 til erhverv. De 2 boliger - nr. 34 og 38 - er villaer på hhv. 162 og 148 kvm. Nr. 34 indeholder én bolig i 2 plan samt kælder. Boligen overtages udlejet, men har på sigt mulighed for en opdeling til 2 lejligheder. Boligen i nr. 38 indeholder 2 lejligheder på hhv. 84 og 64 kvm., hvor begge lejligheder i dag er udlejet til samme lejer. Erhvervsdelen er opdelt i 2 lejemål - apoteket og ledigt lejemål. Apoteket er på ca. 290 kvm. og er netop udlejet på en ny kontrakt med 10 års uopsigelighed. Den ledige erhvervsdel er på ca. 198 kvm. Lejemålet indeholder flere kontorer og lager.

SOLGT Investering 8740 Brædstrup Søndergade 32-38 Sagsnr. 87301268

Erhverv Ejendoms Centret 14

D

SOLGT


Investering NYHED

NYHED

Udlejet hus – centralt i Brædstrup By

Udlejningsejendom centralt i Brædstrup.

Meget centralt i Brædstrup By, ligger dette fine parcelhus, der p.t. er udlejet til 1 lejer. Her er der god plads til den pladskrævende familie og husets 213 m2 er fordelt på 2 etager. I stueplan er der en rummelig stue, køkken, badeværelse og flere gode opholdssteder. På 1. sal er der flere værelser og udgang til en dejlig svalegang. Ejendommen er velholdt og fremstår i pæn stand med bl.a. nyere tag og en pæn pudset facade. Fra ejendommen er der kort gå-afstand til bymidten i Brædstrup. Ejendommen kan også købes sammen med ejendommen beliggende Bredgade 23-25. Brædstrup har gennem de senere år oplevet en god investeringslyst, og der er flere spændende planer for området – og ikke mindst Brædstrup Bymidte

Nu udbydes denne pæne udlejningsejendom med en central beliggenhed i Brædstrup By. Ejendommen indeholder 4 lejemål – 3 boliglejemål og 1 erhvervslejemål. Erhvervslejemålet er udlejet til Matas, der har drevet butik i lokalerne siden år 2001. De 3 boliglejemål er opdelt i 1 stor herskabelig lejlighed, samt 2 mindre lejemål. Den store lejlighed er i 2 etager og indeholder mange flotte effekter, flotte trægulve og fremstår meget unik. De 2 mindre lejemål fremstår i pæn stand. Til ejendommen hører også et muligt byggefelt, hvor den kommende ejer kan have mulighed for at lave nybyggeri. Samtidig er der mulighed for offentligt tilskud ved renovering af den eksisterende ejendom. Ejendommen kan også købes sammen med ejendommen beliggende Niels Wongesvej 2.

TIL SALG

TIL SALG

Boligudlejningsejendom

8740 Brædstrup Bredgade 23 Sagsnr. 87301351

NYHED

C

Afkast Areal Kontant

6,89 % 213 m2 1.200.000 kr.

Kontakt

70264044

Blandet ejendom

8740 Brædstrup Bredgade 23-25 Sagsnr. 87301352

D

Afkast Areal Kontant

6,96 % 514 m2 3.400.000 kr.

Kontakt

70264044

Ejendom m. 3 boliglejemål centralt i Brædstrup Pæn mindre boligudlejningsejendom beliggende på stille vej midt i Brædstrup. Fra ejendommen er der kort afstand til byens faciliteter bl.a. 200 m til SuperBrugsen samt Rema 1000. Ejendommen er opført med facade i røde teglsten, og taget er for nogle år siden blevet fornyet til betontagsten. Lejlighederne er på henholdsvis 73 m2 i kælderen, 80 m2 i stueplan og 55 m2 på 1. sal. Lejligheden i kælderen er indrettet i 2001 og indeholder stue, soveværelse, stort køkken samt badeværelse. Lejligheden i stueplan indeholder entre, badeværelse med brus, stor stue, soveværelse samt køkken. Lejligheden på 1. sal indeholder entre, badeværelse, stue med udgang til stor altan, soveværelse samt køkken.

TIL SALG

Boligudlejningsejendom

8740 Brædstrup Søgade 32 Sagsnr. 87301340

D

Afkast Areal Kontant

5,45 % 208 m2 1.800.000 kr.

Kontakt

70264044

www.edc-ejendomscentret.dk/erhverv 15


Investering NYHED

Investeringsejendom med 7 lejemål

Projektmulighed centralt i Østbirk

Ejendommen indeholder i alt 7 lejemål. 2 erhvervslejemål i stueplan og 5 boliger på henholdsvis 1. og 2. sal. Butikslejemålene er henholdsvis 197 m2 og 84 m2. (begge lejemål er udlejet til Kirkens Korshær) Det store lejemål indeholder stort butikslokale, baglokale med plads til frokoststue samt kontor. Toilet. Bagerst i lejemålet er der stort lagerlokale. Det lille butikslejemål er indrettet med stort butikslokale, lille toilet samt mindre frokoststue/depotrum. I forhuset ligger 4 boliglejemål som er 35 m2, 50 m2, 60 m2 og 66 m2. Lejlighederne er funktionelt indrettet, og fremstår i pæn stand. Den ene lejlighed på 2. sal har en stor altan. I baghuset er der indrettet en lejlighed på 113 m2 med stor tagterrasse.

Ejendommen er i dag en blandet ejendom med bolig og erhverv, men med projektmuligheder til f. eks. ombygning til boliglejemål (med forbehold for kommunens godkendelse). Ejendommen kan også bruges som den står i dag, som er en perfekt kombination mellem bolig på ca. 182 kvm. samt eventuel butik og lager i de tilhørende ca. 124 kvm. erhverv. Beliggenheden er midt i Østbirk, ved lyskryds på hovedgaden i Østbirk. Der er tale om en god synlighed i bybilledet, og ejendommen har gennem mange år været anvendt som bageri. Facaden mod gaden er for ca. 5 år siden blevet pudset og malet hvor også vinduerne her er skiftet.

TIL SALG

TIL SALG

Blandet ejendom

8740 Brædstrup Bredgade 34 Sagsnr. 87301339

C

Afkast Areal Kontant

5,78 % 605 m2 4.500.000 kr.

Kontakt

70264044

Blandet ejendom

8752 Østbirk Storegade 1 Sagsnr. 87300872

D

Areal Kontant

306 m2 950.000 kr.

Kontakt

70264044

Boligudlejningsejendom med 6 lejemål Her udbydes denne fine udlejningsejendom beliggende centralt i Voerladegaard. Ejendommen indeholder 6 pæne lejligheder, der alle løbende er vedligeholdt. Lejlighederne er i størrelse fra 52 kvm., til 93 kvm. – alle med god indretning, der gør lejlighederne attraktive for lejere. De enkelte lejemål har trægulve, egne badeværelser med bruser – samt et luftigt miljø med åbent køkken/alrum. En god og tør kælder med flere kælderrum, samt vaskemaskine med mønt-indkast. Der er separate vandure til de enkelte lejemål, der også har forbrugsmålere på varme og el. Ejendommen fik udskiftet vinduer for ca. 15 år siden. Til ejendommen hører også gode udenoms arealer, samt flere garager.

TIL SALG Boligudlejningsejendom 8660 Skanderborg Holmedal 63A Sagsnr. 87301218

Erhverv Ejendoms Centret 16

D

Afkast Areal Kontant

7,94 % 436 m2 3.595.000 kr.

Kontakt

70264044


Investering AFKAST 8,04 %

TIL SALG

Portefølje af afskrivningsberettigede industriejd. - fuldt udlejede

Lager/Produktion 8722 Hedensted Lundagervej 6 Sagsnr. 87300990 1. års afkast Areal Kontant Kontakt

8,04 % 18.528 m2 80.000.000 kr. 70264044

Denne ejendomsportefølje består af 4 industriejendomme og én ledig erhvervsgrund. Bebyggelsen er beliggende midt på den østjyske hovedåre ved Hedensted, lige ved E45 afkørsel 58. Hedensted er en erhvervsvenlig kommune med gode industriområder tæt ved E45. Hovedvægten af disse ejendomme er opført til brug for den tunge industri og hovedparten anvendes i dag af underleverandører til vindmølleindustrien. Der er således tale om ejendomme der er kendetegnende ved blandt andet høj lofthøjde og gode udenomsfaciliteter. Snedkervej 1: 2.303 kvm. bygning med en grund på 19.589 kvm., Teknikervej 1: 4.746 kvm. bygning med en grund på 19.063 kvm., Lundagervej 6: 10.946 kvm. bygninger med en grund på 38.785 kvm, Karosserivej 3: Tom industrigrund på 22.430 kvm. , Lundagervej 110: 533 kvm. bygning med en grund på 3.933 kvm. Samlet set er der tale om velbeliggende og fuldt udlejede ejendomme. Ejendommene har en god indretning og er opført således der er alternative anvendelses- og udvidelsesmuligheder. Kontakt EDC Erhverv på 7026 4044 for yderligere oplysninger.

www.edc-ejendomscentret.dk/erhverv 17


Investering Spændende investeringsmulighed m god lejer.

AFKAST 8,11 %

Bebyggelsen er beliggende midt på den østjyske hovedåre ved Hedensted, lige ved E45 afkørsel 58. Ejendommen er opført til brug for den tunge industri og anvendes i dag af underleverandører til vindmølleindustrien. Der er således tale om en ejendom der er kendetegnende ved blandt andet høj lofthøjde og gode udenomsfaciliteter. Ejendommen er fuldt udlejede og indeholder 10.946 kvm. bygninger med en grund på 38.785 kvm. Bygningerne fordeler sig på flere haller med varierende loftshøjder, højeste hal har en frihøjde på ca. 14 m. Den ældste ejendom er opført i 2000. Lejer er Nordmark Production A/S, der tidligst kan fraflytte lejemålet 31.08.21.

TIL SALG Lager/Produktion 1. års afkast Areal Kontant

8722 Hedensted Lundagervej 6 Sagsnr. 87301098

AFKAST 7,71 %

70264044

AFKAST 7,56 %

Udlejet industriejendom ved E45

Industriejendom i Midtjylland tæt ved E45

Bebyggelsen er beliggende midt på den østjyske hovedåre ved Hedensted, lige ved E45 afkørsel 58. Ejendomme er opført til brug for den tunge industri og anvendes i dag af underleverandører til vindmølleindustrien. Der er således tale om en ejendom der er kendetegnende ved blandt andet høj lofthøjde og gode udenomsfaciliteter. Ejendommen indeholder: 4.746 kvm. bygning med en grund på 19.063 kvm. Ejendommen er indrettet til overfladebehandling af vindmølleelementer. Ejendommen er fordelt på 359 kvm. administration og 4.387 kvm. hal med en lofthøjde på ca. 6,2 m. Lejer er Skagen Overfladeteknik ApS, der tidligst kan fraflytte lejemålet 31.08.21.

Bebyggelsen er beliggende midt på den østjyske hovedåre ved Hedensted, lige ved E45 afkørsel 58. Hedensted er en erhvervsvenlig kommune med gode industriområder tæt ved E45. Ejendomme er opført til brug for den tunge industri og anvendes i dag af underleverandører til vindmølleindustrien. Indeholder: 2.303 kvm. bygning med en grund på 19.589 kvm. Ejendommen er indrettet til administration og lager for international handels- og produktionsvirksomhed. Oprindeligt er den opført til brug for vindmølleindustrien, hvorfor hallen har en loftshøjde på ca. 9 m. og er forberedt til krandækning. Ejendommen er fordelt på 246 kvm. nyopført administration og 2.057 kvm. hal fra 2009. Lejer er Cosentino Denmark ApS, der tidligst kan fraflytte lejemålet 01.01.22.

TIL SALG

TIL SALG

Lager/Produktion

8722 Hedensted Lundagervej 6 Sagsnr. 87301099

1. års afkast Areal Kontant Kontakt

Erhverv Ejendoms Centret 18

Kontakt

8,11 % 10.946 m2 40.000.000 kr.

7,71 % 4.746 m2 25.500.000 kr. 70264044

Lager/Produktion

8722 Hedensted Lundagervej 6 Sagsnr. 87301101

1. års afkast Areal Kontant Kontakt

7,56 % 2.303 m2 9.850.000 kr. 70264044


Investering Udlejet industriejendom tæt v E45

AFKAST 8,19 %

Bebyggelsen er beliggende midt på den østjyske hovedåre ved Hedensted, lige ved E45 afkørsel 58. Hedensted er en erhvervsvenlig kommune med gode industriområder tæt ved E45. Ejendommen består af 533 kvm. bygning med en grund på 3.933 kvm. Ejendommen er opført i 2006. Lejer er Dansk Dyrekremering ApS der kan fraflytte lejemålet med 6 mdr. varsel. Samlet set er der tale om en velbeliggende og fuldt udlejet industriejendom. Ejendommen har en god indretning og er opført således der er alternative anvendelses- og udvidelsesmuligheder.

TIL SALG

Lager/Produktion 1. års afkast Areal Kontant

8723 Løsning Lundagervej 6 Sagsnr. 87301100

Kontakt

8,19 % 533 m2 3.000.000 kr. 70264044

Er din ejendom blevet mere værd?

Hovedgård Bytorv - 3 udlejede butikker

Bestil en vurdering fra en certificeret valuar på: edc.dk/erhverv/vurdering

GO

Hovedgård Bytorv består af 3 udlejede butikker – Fakta, Bageri og Apotek. Bytorvet er beliggende ved indkørslen til Hovedgård by og med en god synlighed fra Gl. Århusvej (det gennemsnitlige trafiktal for Gl. Århusvej er 7.223 køretøjer dagligt). Komplekset er opført i 2012 og er på samlet 1.800 kvm. Grunden har et areal på 5.890 kvm. der for hovedpartens vedkommende er udlagt til parkering med ca. 80 parkeringspladser. Samlet set er der tale om en god investeringsmulighed i en nyere ejendom med gode lejere. Afkastet af den samlede investering er på 7,47%, men ses der på afkastet af den investerede kapital ved 60% belåning er dette særdeles tilfredsstillende.

TIL SALG

Detail

8732 Hovedgård Ørridslevvej 1 Sagsnr. 87300988

1. års afkast Areal Kontant

7,47 % 1.800 m2 26.000.000 kr.

Kontakt

70264044

www.edc-ejendomscentret.dk/erhverv 19


Investering

Yderst velbeliggende værkstedsbygning

Yderst central beliggende i Skanderborg.

Udlejet gennemgribende renoveret ejendom, som fremstår i meget flot stand. Ejendommen er indrettet med værksted/lager med 3 aluporte, udsugningsanlæg, rørføring til trykluft samt en lift. Fra værkstedet er der adgang til mindre lager/teknikrum. Ejendommens administration indeholder kontor med plads til 2-3 arbejdspladser, pæn kantine, omklædningsrum med bad samt separat toilet. Området hvori ejendommen er beliggende må i henhold til kommuneplanen anvendes til butikker med særlig pladskrævende varegrupper, trykkerier, engroshandel, transportvirksomhed, oplagsvirksomheder, værksteder, mindre- og større industri. Mulighed for yderligere udvidelsesmuligheder på grunde. Ejendommen er udlejet til busselskab, som kører handikapkørsel for Skanderborg Kommune.

Hovedbygningen er opført i 1957 til smedeværksted, er beliggende i skel til Skanderupgade. Bygningen er opført i letbeton og taget er belagt med eternitplader. Ejendommen er senere blevet ombygget og anvendes i dag til klubformål med tilhørende bar samt toilet. I gården er der i 1939 opført garagebygning i letbeton/træbeklædning og med tag belagt med eternit. Kommuneplanen hvori ejendommen er beliggende, ligger op til boliganvendelse. Inden for området kan det etableres institutioner til betjening af området. Bebyggelsesprocent åben-lav 30, tæt-lav 40, etageboliger 60 og anden bebyggelse 45. Friarealer og stier skal fastholdes og styrkes. På de grønne områder mellem Skanderupgade og Banegårdsvej åbnes der op for, at der kan opføres byggeri til beboelse.

TIL SALG

TIL SALG

Lager/Produktion

8660 Skanderborg Danmarksvej 9 Sagsnr. 83605240

F

Afkast Areal Kontant

3,13 % 237 m2 2.895.000 kr.

Kontakt

70264044

Projektejendom

8660 Skanderborg Skanderupgade 11 Sagsnr. 83605318

Areal Kontant

195 m2 2.500.000 kr.

Kontakt

70264044

Erhvervsejerlejlighed i Skanderborg Centrum Pænt istandsat erhvervsejerlejlighed beliggende i Skanderborg centrum i område i stor udvikling. Lokalerne er udlejet til Ungeliv på en nyere kontrakt. Lokalerne er beliggende i stueplan og indeholder stort kontor/mødelokale med parketgulv og med godt lysindfald. Stort forkontor ligeledes med parketgulv. Ejendommen hvori ejerlejligheden er beliggende, er placeret lige over for det gamle Rådhus og politistation, som begge er under udvikling til nye spændende område med boliger og erhvervslokaler.

TIL SALG Kontor 8660 Skanderborg Adelgade 25A, ST. Sagsnr. 83605930

Erhverv Ejendoms Centret 20

D

Afkast Areal Kontant

4,07 % 92 m2 895.000 kr.

Kontakt

70264044


Investering NYHED

TIL SALG

Velindrettet kontorejendom med 10 lejemål

Kontor

8464 Galten Bizonvej 12 Sagsnr. 87301300

D

Afkast Areal Kontant

8,93 % 1.168 m2 4.990.000 kr.

Kontakt

70264044

Beliggende i pænt erhvervsområde i Skovby ved Galten. Området ligger blot 1 km. fra Herningmotorvejen som løber mellem Aarhus og Herning. Ca. 6 km. på motorvejen er det store firekløver ved Aarhus Vest, som leder trafikken videre mod nord og syd på E45. Ejendommen er på i alt 1.168 m2. og er indrettet som kontorhotel med lejemål fra ca. 20 m2 til 300 m2. Der er en bred variation af virksomheder i bygningen. Der er pt. et ledig lejemål på 300 m2. Dette lejemål er der også mulighed for at opdele i mindre enheder, såfremt køber ønsker dette. Lokalerne i ejendommen er pænt fordelt med cellekontorer, større kontorlandskaber samt lejemål med mulighed for selvstændigt lager med portadgang. Fordelt rundt i bygningen findes toiletter samt mindre kantine. Teknikrum med installeret fibernet til opsætning af de forskellige lejers internetforbindelse. Arealerne rundt om ejendommen er udlagt i store flisebelagte p-arealer og det restende er udlagt i græs. Det samlede grundareal er 6.575 m2. Lokalplanen for området tillader bebyggelse på op til 50 % bebyggelse, hvilket betyder at der er gode udvidelsesmuligheder på grunden.

www.edc-ejendomscentret.dk/erhverv 21


Blandet ejendom Blandet bolig med stort værksted Nu udbydes denne flotte ejendom beliggende synligt mellem Hornsyld og Stenderup. Ejendommen har i mange år været drevet som autoværksted og haft et godt kundegrundlag fra lokalområdet. Erhvervsdelen indeholder ca. 544 kvm med stort værksted, administration og velfærd, lager samt separat garage. Værkstedet kan anvendes til flere brancher og har et synligt og stort udenoms areal, der kan bruges til udstilling m.v. Hallen er opvarmet og har en frihøjde på op til 6,2 meter – samt 3 store porte. Boligen er sammenbygget med erhvervsdelen, hvorfra der er direkte adgang. Boligen fremstår velholdt og indeholder ca. 150 kvm.

TIL SALG Blandet ejendom 8783 Hornsyld Bråvej 24 Sagsnr. 87301006

665 m2 2.250.000 kr.

Kontakt

70264044

Flot istandsat ejendom m. mange muligheder

Blandet ejendom m 679 kvm værksted/lager

Nu udbydes større og centralt placeret ejendom i Rask Mølle. Det er næsten kun fantasien der sætter grænser for mulighederne, som eks. kunne være; -Investering og udlejning -Den pladskrævende familie Plads til spændende fritidsaktiviteter mv. Ejendommen indeholder flot og velholdt bolig på ca. 269 kvm. Boligdelen står indflytningsklar - flot vedligeholdt og har fået udskiftet både tag og vinduer. Ejendommen har desuden større erhvervsarealer på i alt næsten 700 kvm. En andel af erhvervsarealet er p.t. udlejet, men ejendommens nye ejer, vil have gode muligheder for at inddrage det meste af arealet til eget brug. Kontakt os gerne for at høre mere om de mange muligheder.

Ejendommen har i mange år været drevet som autoværksted, men indeholder mange andre muligheder – herunder: lager, produktion, værksted, transport m.m. Erhvervsdelen indeholder: Indskrivning, kontor, frokostrum, toiletter, omklædning med bad, værksted, lager, oliedepot og pladeværksted. Værkstedet indeholder endvidere 4 lifte og smøregrav og måler 4,2 meter i højden og har port på 4 meter. På ejendommen findes endvidere en privat bolig på 134 kvm samt en udlejet 2 vær lejlighed på 70 kvm, til en årlig leje på kr. 42.000.

TIL SALG

TIL SALG

Blandet ejendom

8763 Rask Mølle Mejerivej 5, ST. Sagsnr. 87301240

B

Afkast Areal Kontant

7,62 % 960 m2 1.900.000 kr.

Kontakt

70264044

Erhverv Ejendoms Centret 22

D

Areal Kontant

Blandet ejendom

8740 Brædstrup Løvetvej 24A Sagsnr. 87301154

Areal Kontant

883 m2 2.500.000 kr.

Kontakt

70264044


Blandet ejendom Velholdt kombineret bolig/erhvervsejendom Ejendommen er opdelt i tre og indeholder følgende: Boligen: Fin bolig på 143 m2, med tilhørende muret garage. Værkstedsbygning: værkstedsbygning på i alt 466 m2. Ejendommen er forsynet med 3 aluporte, og indeholder desuden frokoststue, kontor, værkførerkontor samt pæne omklædningsforhold. Desuden stort showroom. Garagebygning: Ejendommen udgør 224 m2 og indeholder dobbelt garage i gavlen. Bag garagen er der indrettet isoleret værksted med tilhørende koldlager.

TIL SALG

Blandet ejendom

8300 Odder Knudsminde 18 Sagsnr. 87301282

E

Areal Kontant

833 m2 3.295.000 kr.

Kontakt

70264044

NYHED

TIL SALG

Flot liebhaverejendom med stor erhvervsdel i flot stand

Blandet ejendom 8300 Odder Rude Havvej 105 Sagsnr. 87301309

C

Areal Kontant

2.332 m2 5.395.000 kr.

Kontakt

70264044

Boligen er yderst præsentabel i 2 plan med samlet areal på 357 m2. Gennem den flotte hoveddør træder du ind i en lys hall med en flot trappe til 1. sal, i et åbent rum med fritliggende bjælker. Det store spisekøkken med direkte adgang til haven emmer af idyl. I forlængelse med køkkenet er der stor spisestue med plads til hele familien. Stuen er på ca. 100 m2 og her er der mulighed for hygge foran pejsen, I gavlen er det stort vinduesparti med frit udsyn til den parklignende have og den smukke natur. Stueplan indeholder også godt kontor, badeværelse med bruseniche, samt stor baggang/bryggers med adgang til viktualierum. På 1. sal er der stue, soveværelse med walk-in, 2 værelser med hems, samt stort badeværelse. Boligen opvarmes via pilefyr, som er placeret i bryggeset. I de oprindelige længer er der hestestald med plads til 4 heste, stort værksted, lejlighed på 90 m2 samt kontor og showroom. Erhvervsdelen består af liberalt erhverv med kontor, showroom, møderum, badeværelse. Desuden er der i gennem årene bygget yderligere 3 fuldisolerede haller som i dag benyttes/udlejes til møbelpolstrer og inventarsnedkeri.

www.edc-ejendomscentret.dk/erhverv 23


Kontor Nyopførte kontorlokaler i Horsens Centrum I Horsens´ absolutte centrum, få meter fra Banegården og strøget, er denne markante ejendom under opførelse. Fra ejendommen er der 5 minutters kørsel til E45, og 5 minutters gang til Strøgets mange faciliteter. Lejemålet er på i alt 807 m2 fordelt med 678 m2 på 5. sal og 129 m2 i fælles kantine. Fra etagen er der flot udsigt over byen.Lejemålet bliver indrettet efter lejers ønske og kan anvendes til kontor, klinik og andre liberale erhverv. Forventet indflytning er efteråret 2019.

TIL LEJE Kontor 8700 Horsens Blumersgade 5 Sagsnr. 87301153

TIL LEJE

807 m2 766.650 kr.

Kontakt

70264044

NYOPFØRTE KONTORLOKALER I HORSENS CENTRUM

Kontor

8700 Horsens Høegh Guldbergs Gade 8 Sagsnr. 87300087

B

Areal Årlig leje

2.728 m2 1.831.700 kr.

Kontakt

70264044

Her er muligheden for nyopførte kontorlokaler i en flot ejendom med en attraktiv og synlig beliggenhed i midtbyen. GuldbergHus er opført i 2009 i et af de mest attraktive erhvervsområder i Horsens Midtby. Huset er opført i 5 etager, hvoraf den ene er underjordisk p-kælder med 84 pladser - endvidere findes der 42 p-pladser i terræn. Der er p.t. ledige kontorlejemål fra 390 til 2.728 kvm. Lejemålene kan lejes enkeltvis eller samlet, idet der er flere trappeopgange der forbinder lejemålene med hinanden. Lejemålene overtages af lejer nyindrettede efter lejers ønsker - særlige indretningskrav vil påvirke huslejen. Anførte leje er en startleje og der vil blive indgået trappelejeaftale efter nærmere drøftelse.

Erhverv Ejendoms Centret 24

Areal Årlig leje


Kontor Nyopførte kontorlokaler i erhvervsby Nyopførte kontorlokaler i spændende erhvervsby i den sydlige del af Horsens med en særdeles attraktiv synlig beliggenhed. Der udlejes samlet 680 kvm hvor der er mulighed for, at der kan tilbydes lejemål, hvor størrelse, anvendelse og udformning tilpasses lejers ønsker og behov. Lokalerne er velegnet til alle former for kontor. Lokalerne er beliggende med stor synlighed ud til Vejlevej, hvor der dagligt køre ca. 18.206 biler. En ideel beliggenhed i forhold til vejnettet i hele Østjylland. Stedet ligger i et knudepunkt imellem Århus, Juelsminde, Vejle og Billund, hvilket gør det meget attraktivt for mange virksomheder. Gode parkeringsarealer foran bygningerne

TIL LEJE

Kontor

8700 Horsens Erhvervsbyvej 9 Sagsnr. 87300953

Areal Årlig leje

680 m2 697.000 kr.

Kontakt

70264044

432 kvm flotte kontorlokaler i erhvervsby Flotte lokaler til udlejning i spændende erhvervsby i den sydlige del af Horsens, med en særdeles attraktiv og synlig beliggenhed. Lejemålet er på 432 kvm, og er beliggende i stueetagen. Huset er opført i gode materiale og med arkitektonisk flotte materialer. Der er pt. planer om opførsel af et lignende nabohus, hvor en mellembygning flot skal forbinde de to huse. Ejendommen huser i dag flere store virksomheder hvoraf bl.a. kan nævnes Baseerhverv og Dansk Boligbyg. Bag ejendommen er etableret en stor parkeringsplads, med god plads til parkering for lejerne. Der er endvidere mulighed for at leje 680 kvm kontor i den endnu uopførte naboejendom

TIL LEJE

Kontor

8700 Horsens Erhvervsbyvej 11, 8700 Horsens Sagsnr. 87300044

MODELFOTO KØB/LEJE

Areal Årlig leje

432 m2 442.800 kr.

Kontakt

70264044

Erhvervslokaler i første række til E45 På denne meget attraktive beliggenhed er der mulighed for etablering af et nyt firmadomicil i første række til motorvejen. Udstykningen ligger direkte langs E45. På grunden kan der etableres kontorer fra ca. 1.000 kvm. samt domicilbygninger til lettere produktionsvirksomheder. Området giver mange muligheder og en alternativ placering og størrelse på bygningsvolumener kan udarbejdes. I denne sag er som eksempel anført en kontorbygning på 2.500 kvm. Den anførte pris er alene anslået, da prisen afhænger af placering på grunden samt bygningens indretning. Der er mulighed for køb eller leje, så kontakt os for yderligere oplysninger om denne spændende beliggenhed.

TIL LEJE

Kontor

8700 Horsens Egeskovvej 27 Sagsnr. 87390213

Areal Årlig leje

2.500 m2 2.000.000 kr.

Kontakt

70264044

www.edc-ejendomscentret.dk/erhverv 25


Kontor MULIGHED FOR OPDELING

TIL LEJE

Kontorlejemål med en høj standard - synlig beliggenhed tæt v. E45

Kontor

8700 Horsens Uraniavej 6 Sagsnr. 87300983

B

Areal Fra 500 m² Årlig Leje Forhør nærmere Kontakt

Søger I et flot og velbeliggende kontorhus så er her muligheden for at overtage Stofas tidligere domicil i Horsens. Lejemålet er beliggende i Horsens Syd, der er veludviklet erhvervsområde få min kørsel fra motorvej E45. Bygningen har en synlig facade ud til Vestvejen, der fungere som Ringvej Syd i Horsens by ligesom den er en direkte forbindelse til bl.a. Billund.Lejemålet strækker sig over 3 bygninger i 2 etager. Kontorlejemålene er fordelt på 2 bygninger på hhv. 1.001 og 1.849 kvm. (plus kælder på hhv. 420 og 58 kvm.) der kan lejes samlet eller hver for sig. Lejemålet fremtræder fleksibelt, da de forskellige fløje forbindes via kerner der både indeholder toiletter, teknikrum samt trappe. Dette muliggør opdeling af lejemålet i flere afdelinger for den enkelte lejer. Et lyst og venligt kontorlejemål med en utrolig høj grad af fleksibilitet, den helt rigtige beliggenhed samt masser af parkering.

70264044

Erhverv Ejendoms Centret 26


Kontor

Kontorlokaler i TINGHUSET - i Horsens C

Lej et arbejdsrum i TINGHUSET

Centralt beliggende kontorlokale i fantastisk spændende ejendom med sjæl og mange flotte detaljer. Ejendommen, der tidligere har huset Horsens Ting- og Arresthus, har en meget central beliggenhed på Rådhustorvet midt mellem Strøget, Søndergade, og rådhuset. De ledige kontor er beliggende på 2. sal (cellerne 9, 10, 11 & 12), og er meget ideel til anvendelse som kontor, liberale erhverv, showroom mv. Virksomhederne i Tinghuset, råder over fælles ressourcer og arealer, bl.a. en professionel printer, et lækkert møderum, et hyggeligt fælleskøkken, en stor kælder med fælles værksteder. Her er også mulighed for aflåst opbevaring.

Centralt beliggende kontorlokale i fantastisk spændende ejendom med sjæl og mange flotte detaljer. Det ledige kontor er beliggende i stueplan af midterfløjen, og er meget ideel til anvendelse som kontor, liberale erhverv, showroom mv. Virksomhederne i Tinghuset, råder over fælles ressourcer og arealer, bl.a. en professionel printer, et lækkert møderum, et hyggeligt fælleskøkken, en stor kælder med fælles værksteder. Her er også mulighed for aflåst opbevaring. Her er god mulighed for at sparre og udvikle din virksomhed med ligesindede. Der vil være arrangementer, workshops, design talks og præsentationer af inspirerende cases og firmaer fra lokalområdet. Bag ejendommen findes P-areal.

TIL LEJE

TIL LEJE

Kontor

8700 Horsens Rådhusgade 3 Sagsnr. 87301195

Areal Årlig leje

166 m2 159.000 kr.

Kontakt

70264044

Kontor

8700 Horsens Rådhusgade 3 Sagsnr. 87300777

Areal Årlig leje

19 m2 36.000 kr.

Kontakt

70264044

Indflytningsklare kontorlokaler i Horsens Syd. Flotte og lyse kontorlokaler beliggende på 1. sal i centerejendom i Horsens Syd, med en god indretning. Lejemålet er nemt tilgængeligt med gode tilkørselsforhold, og med rigtig gode p-forhold foran lejemålet, og rundt om hele ejendommen. Ved dette kontorlejemål opnår du stor synlighed, men er samtidig væk fra det trafikerede miljø omkring midtbyen, hvilket gør det let tilgængeligt for både virksomheden selv samt dens relationer. Lejemålet er indrettet med stort åbent kontorrum, depotrum, 2 mødelokaler / kontor, toiletter og thekøkken. Kontoret fremstå indflytningsklart med bl.a. nyere gulvtæpper. Lokalet har vinduer til 3 sider, hvilket er med til at gøre kontoret lyst og indbydende.

TIL LEJE

Kontor

8700 Horsens Strandkærvej 87D, 1. sal Sagsnr. 87301045

Areal Årlig leje

260 m2 130.000 kr.

Kontakt

70264044

www.edc-ejendomscentret.dk/erhverv 27


Kontor Velbeliggende kontorlokaler i midtby Lokalerne er beliggende på 3 sal, i en præsentabel ejendom, beliggende midt i Skanderborg. Fra flere af kontorene er der flot udsigt over byen og Skanderborg Sø. Adgang til lokalerne er via pæn trappeopgang med elevator. Lokalerne indeholder pænt forkontor med plads til receptionsområde. Kontorerne er indrettet i forskellige størrelser, nogle velegnetsom enkeltmand kontor, og andre som storerum kontor. Bagerst ligger stort lokale med plads til 7-8 kontorpladser. Aflukket frokoststue med nyere køkkenelementer og opvaskemaskine. Lokalerne fremstår i pæn istandsat stand. Til lejemålet hører 2 p-pladser i gården. Tæt ved ejendommen ligger offentlig p-plads.

TIL LEJE Kontor 8660 Skanderborg Adelgade 85A Sagsnr. 87301253

TIL SALG

216 m2 129.600 kr.

Kontakt

70264044

Arkitekttegnet kontorbygning, beliggende centralt i Skanderborg

Kontor

8660 Skanderborg Thomas Helsteds Vej 18 Sagsnr. 83605436

E

Areal Kontant

779 m2 9.200.000 kr.

Kontakt

70264044

Ejendommen er opført i 2 plan, i en flot moderniseret rustik stil og fremstår i indflytningsklar stand. Ejendommen er i dag administrationsbygning for Normal, men efter deres store succes, er bygning blevet for lille. Ejendommen er i stueplan indrettet med receptionsområde, kontor med plads til 4 personer, enmandskontor, stort mødelokale med plads til 15-20 personer, stort møde/kantineområde med plads til ca. 40 personer, garderobe med adgang til 2 pæne toiletter. Pænt anretter køkken, stort printer/ teknikrum, samt to disponible rum/arkiv. Adgangen til 1. sal sker via trappe i receptionsområdet eller via trappe for enden af gangen. Denne etage er flot indrettet med sorte tæppefliser på gulvet og dekoglasvægge til samtlige kontorer og mødelokaler. Etagen indeholder to store åbne kontorer, hvor der er plads til ca. 25 arbejdspladser. 4 mindre mødelokaler. 4 enmands kontor, samt 2 kontorer med plads til 2 arbejdspladser eller som chefkontor med plads til mindre mødebord. Arealerne rundt om bygningen er udlagt til p-areal med plads til 30-35 biler.

Erhverv Ejendoms Centret 28

E

Areal Årlig leje


Kontor KONTOR FRA 20 KVM

TIL LEJE

Kontorfællesskab i Odder

Kontor

8300 Odder Skovdalsvej 4 Sagsnr. 87301227

Areal Årlig leje

Fra 20 - 2000 m² Forhør nærmere

Kontakt

70264044

Her udbydes stort kontorhus, men mulighed for opdeling i forskellige størrelser. Kontoret er beliggende i administrationsdelen i Bording’s ejendom på Skovdalsvej 4. Ejendommen huser i dag, flere forskellige virksomheder, så muligheden er her for at blive en del af et fælles erhvervshus, med mulighed for sparring på tværs. Ejendommen er inddelt i flere afdelinger, hvoraf disse lokaler er beliggende i sydlige del af administrationsbygningen. Adgangen er via indgang A, som leder ind til indgangsparti med trappe til de forskellige etager. I Forbindelse med trappeløbet er der på hver etage etableret toiletter. Lokalerne som udbydes fremstår i flot nymalet stand, med sorte tæppefliser i næsten alle kontorer, lofterne er nedsænket akustikplader, hvilket medfører en god akustik i lokalerne. Kontorerne ligger fordelt på 3 plan, og alle plan er indrettet med centralt placeret gang, hvorfra der er adgang til kontorerne. Kontorerne er i forskellige størrelser, og der er mulige for leje af lokaler fra ca. 20 m2 og op til det samlede areal på ca. 2.000 m2. Foran ejendommen er der anlagt stor p-plads.

450 kvm kontordomicil i historiske bygninger på ”Thestrup” Her finder du kontordomicil eller/og bolig på ca. 450 m2 omgivet af smuk natur og flotte udsigter. Den trefløjede hvidkalkede hovedbygning fremstår i en pæn og velholdt stand - og kun fantasien sætter grænserne for anvendelsesmulighederne. Herlighederne er beliggende mellem Horsens – Skanderborg og Århus, og man kan komme på den jyske motorvej på ca. 10 min.

TIL LEJE

Kontor

8732 Hovedgård Testrupvej 3 Sagsnr. 87301060

Areal Årlig leje

450 m2 210.000 kr.

Kontakt

70264044

www.edc-ejendomscentret.dk/erhverv 29


Kontor NYHED

NYHED KONTOR PÅ 309 OG 60 M²

Lyse og regulære kontorlokaler til leje - RY

Kontor og lager tæt på E45

Ellemosen er placeret i nyere erhvervsområde i udkanten af Ry i Ry Erhvervscenter, med facade direkte ud til rundkørsel. Indenfor 8 km er der tilslutning til motorveje øst-vest og nord-syd. Ry har en særdeles smuk placering i det østjyske, hvor der er en fantastisk natur med skove og søer. Lokalerne er indrettet med Indgangsparti/vindfang med glasparti til det resterende kontor. Stort kontorlandskab, som flere steder og delvis opdelt af vægge. Dette medfører, at det er nemt at dele kontorlandskabet op i flere selvstændige kontorer. Lokalerne fremstår lyse, loftet er beklædt med troldtekt, hvilket giver en god akustik i lokalet. Desuden indeholder lokalet en pæn frokoststue med plads til ca. 8 personer samt pænt toilet. Lokalerne kan istandsættes efter nærmere aftale med udlejer.

Kontor og lager beliggende kun 700 meter fra Herning motorvejen og med kun få minutters kørsel fra det store "firekløver" motorvejskryds ved Aarhus Vest. Ejendommen har gode tilkørselsforhold og der er masser af gratis p pladser. Lejemålet består af kontor og lager på i alt 309m2, heraf lager 85 m2. Lejemålet er indrettet med 8 kontorer, lagerlokale, toiletter, samt spisekøkken med udgang til sydvendt terrasse. Lejemålet er en del af en større ejendom, som pt. indeholder 10 virksomheder fra forskellige brancher, bl.a. internethandel, shipping, engros handel mm.

TIL LEJE

TIL LEJE

Kontor

8680 Ry Ellemosen 3B Sagsnr. 87301359

Areal Årlig leje

220 m2 168.000 kr.

Kontakt

70264044

NYHED

Der er pt. også mulighed for at leje kontor på 60 kvm i bygningen.

Kontor

8464 Galten Bizonvej 12 Sagsnr. 87301324

D

Areal Årlig leje

309 m2 144.000 kr.

Kontakt

70264044

Kildebjerg Ry Erhvervshus Huset er indrettet, så det er smukt, inspirerende og ekstremt fleksibelt med plads og muligheder for forskellige virksomheder. Kildebjerg Ry Erhvervshus er meget mere end en bygning med gode erhvervslokaler. Alle med arbejdsplads i Kildebjerg Ry Erhvervshus har også resten af husets medarbejdere som potentielle sparringspartnere. Ved et af husets fyraftensarrangementer bliver du måske inspireret til at indgå i helt nye relationer. Eller taler med nogen, der kender nogen …Virksomheder, der bruger netværk til udvikling, vil få nye kontakter her. Det tager kun 1/2 time i bil at nå til Jyllands hovedstad, Århus. Og en time i bil til Jyllands Internationale lufthavn i Billund.

TIL LEJE Kontor 8680 Ry Rugaardsvej 5, 1. Sagsnr. 87301235

Erhverv Ejendoms Centret 30

C

Areal Årlig leje

84 m2 96.684 kr.

Kontakt

70264044


Søgerkartotek

Vil du vide, hvem der leder efter en ejendom som din? Lige nu har vi hos EDC Erhverv 5.513 aktive købere og 2.997 aktive lejere i vores online Køber-/Lejerkartotek, der søger nye lokaler og ejendomme.* Det giver os en unik indsigt i markedet til gavn for vores kunder. Nysgerrig? Test selv hurtigt og nemt, hvor mange købere/lejere vi har til din ejendom. Sådan gør du: Find siden: www.edc.dk/erhverv/match •

Vælg om du vil finde en lejer eller køber

Indtast oplysninger om din ejendom

Find dine match

Se hvilke købere / lejere, der er interesserede i en ejendom som din

Finder du et match, formidler vi selvfølgelig kontakten og hjælper jer på plads med en aftale. *Tal fra EDC´s køber-/lejerkartotek i uge 37 2019

Se et udpluk af aktuelle købere/lejere her.

www.edc-ejendomscentret.dk/erhverv 31


Søgerkartotek

SØGES

SØGES

Boligudlejningsejendom

Kontor

Boligudlejningsejendom i Midtjylland søges

450 kvm kontor i Skanderborg / Stilling søges

For investor søges boligudlejningsejendomme med god beliggenhed i byerne Kolding, Vejle & Horsens.

Kunde søger kontor i Skanderborg / Stilling. Lokalerne skal helst være ca. 450 kvm.

Prisniveau omkring 10.000.000-15.000.000.

Søger Id: Telefon:

kr.

633836 70264044

SØGES

Søger Id: Telefon:

SØGES

Boligudlejningsejendom

Kontor

Investering, Horsens

Lokal virksomhed søger

Investor, med stort kendskab til administration af boligejendomme, søger investeringsejendom i Horsens. Gerne 4-8 lejligheder. Kan træffe hurtig beslutning.

Lokal virksomhed søger nye kontorlokaler, ca. 200-250 kvm. Lokalerne skal være beliggende centralt i Skanderborg.

Søger Id: Telefon:

Søger Id: Telefon:

1040529 70264044

SØGES

1236020 70264044

SØGES

Så har vi kunden. Stor virksomhed søger 5000 – 7000 m2 haller / drivhuse velegnet til detail. Grunden skal være på 10.000 -15.000 m2 og med ca. 150 parkeringspladser Beliggenheden kan være både i Horsens og Skanderborg. Kan både være interesseret i køb og leje.

Kunde ID Kontakt Telefon

1236020 Ole Gissel 70264044

SØGES

SØGES

Investering

Boligudlejningsejendom

Lager og Produktion

Boligudlejningsejendom

Erhvervsmand søger investeringsejendomme

Boligudlejning Horsens

Virksomhed søger lager med tilhørende kontor.

Potentiel køber fra Horsens søger

Lokal erhvervsmand søger investeringsejendomme i Vejle og Horsens. Pris efter stand op til kr. 15.000.000, -

Ejendomsinvestor søger mindre boligudlejningsjendom i Horsens. - Op til 5 lejligheder og pris op til kr. 4 mio.

Virksomhed søger Lager med kontor på min. 400 kvm. Lokalerne skal helst være beliggende i nærheden af Stilling/Skanderborg. Fordelingen ønskes til at være min 150 kvm. kontor og 250 kvm. lager.

Mindre privat investor med håndværksbaggrund søger mindre projekter til renovering/ optimering. Ejerlejligheder såvel som mindre etageejendomme har interesse i Aarhus området samt Skanderborg, Horsens og Silkeborg.

Søger Id: Telefon:

Søger Id: Telefon:

Søger Id: Telefon:

Søger Id: Telefon:

1063618 70264044

Erhverv Ejendoms Centret 32

693530 70264044

Har du lokalerne?

1038392 70264044

1159423 70264044

693600 70264044


Søgerkartotek

SØGER

SØGER

SØGES

SØGES

Investeringsejendom

Lager med kontor

Boligudlejningsejendom

Blandet ejendom

Investor søger

Lager med kontor søges i Skanderborg

Boligudlejningsejendom i Horsens

Nye lokaler søges

Investor med håndværkerbaggrund, søger ejendom med mulighed for ombygning/renovering. Har du en ejendom som denne, som du overvejer at sælge, så kontakt os for en uforpligtende vurdering.

Kunde søger 300-400 kvm lager med tilhørende kontor på ca. 200 kvm. Lokalerne skal være beliggende i Skanderborg / Hørning. Både køb og leje kan have interesse.

Investor søger boligudlejningsejendomme med projektmuligheder såsom udnyttelse af tagetager, baggårde mv.

Salgsvirksomhed søger ejendom i det midtjyske med nem adgang til E45. Ejendommen skal dels indeholde erhvervslokaler til kontor og lager, men også gerne en bolig. Pris max. 3 mio.

Søger Id: Telefon:

Søger Id: Telefon:

Søger Id: Telefon:

835335 70264044

SØGES

633114 70264044

SØGES

Prisniveau 5 - 15 mio.

1096184 70264044

SØGER

Søger Id: Telefon:

1243278 70264044

SØGES

Boligudlejningsejendom

Projektgrund

Boligudlejningsejendom

Boligudlejningsejendom

Investeringsejendom søges

Grund til boligbyggeri

Professionel investor søger udlejningsejd.

Potentiel køber fra Ry søger

Lokal investor søger boligudlejningsejendom i prislejet fra kr. 2-8 mio.

Projektgrunde til boligbebyggelse søges., både i Horsens og Skanderborg kommune. Vi har flere kunder der kan være interesseret i dette, så har I noget der kan matche ovenstående må I endelig kontakte os.

Investor med stort kendskab til administration, søger investeringsejendomme i Horsens. Gerne 4 - 8 lejligheder. Kan træffe hurtig beslutning.

Professionel investor ønsker at købe en boligudlejningsejendom med op til 6 lejemål i Aarhus og Skanderborg.   Max pris kr. 10 mio.

Søger Id: Telefon:

Søger Id: Telefon:

Søger Id: Telefon:

Ejendommen skal gerne være med central beliggenhed i Horsens og fuldt udlejet. Investoren kan træffe hurtig beslutning om køb. Søger Id: 840355 Kontakt os, hvis du har en ejenTelefon: 70264044 dom, der matcher, som du ønsker at sælge.

SØGES

920296 70264044

SØGER

855236 70264044

SØGER

693600 70264044

SØGES

Boligudlejningsejendom

Boligudlejningsejendom

Boligudlejningsejendom

Blandet ejendom

Boligudlejningsejendom i Horsens søges

Projektgrund i Horsens søges

Boligudlejningsejendom

Investering Horsens og Vejle

Investor søger boligudlejningsejendom i Horsens. Maks. pris kr. 2.500.000. Må gerne være til mindre istandsættelse.

Kunde søger grundareal med gode muligheder for opførelse af et boligbyggeri til udlejningsformål.   Beliggenhed gerne i midtbyen af Horsens.   Kan træffe hurtig beslutning.

Professionel ejendomsinvestor søger boligudlejningsejendomme i Horsens, Vejle, Skanderborg eller Fredericia kommune. Maksimal pris kr. 7.500.000

Investor søger tidligere erhvervsejendom der kan ombygges til boliger. Beliggende i Horsens eller Vejle by.

Søger Id: Telefon:

Søger Id: Telefon:

Søger Id: Telefon:

634677 70264044

832811 70264044

Kapitalstærk og kan træffe hurtig beslutning.

633430 70264044

Søger Id: Telefon:

892314 70264044

www.edc-ejendomscentret.dk/erhverv 33


Solgte og udlejede SOLGT

SOLGT

SOLGT

SOLGT

SOLGT

SOLGT

SOLGT

UDLEJET

UDLEJET

TAK FOR TILLIDEN! Vi har netop solgt / udlejet disse ejendomme og vil gerne sige tak for tilliden til ejendomsejerne. Valg af mægler handler ofte om tillid – og ikke mindst om vores evne til at skabe resultater. Vi er syv uddannede ejendomsmæglere der bor lokalt i Horsens og Skanderborg. Vi har derfor stor indsigt i markedet til gavn for vores sælgere.

SOLGT

Skal vi også sælge eller udleje din ejendom eller lokaler? Ring på tlf. 70 26 40 44 for en uforpligtende snak.

SOLGT

SOLGT

SOLGT

UDLEJET

SOLGT

SOLGT

SOLGT

UDLEJET

Erhverv Ejendoms Centret 34


Lager Bliv en del af en attraktiv håndværkerby Håndværkerbyen på Ove Jensens Alle har en central beliggenhed i Horsens centrum med kort afstand til alle byens faciliteter. Lejemålet har en rigtig god kombination mellem kontor og hal. Kontoret er på ca. 57 kvm. og er indrettet med lyst og åbent kontorlokale med 2-3 gode arbejdspladser samt mødelokale. Der er adgang til hallen via port i jordniveau - brede 3,5 m og højde 4,0 m - ligesom der naturligvis er direkte adgang fra kontoret til hallen. Hallen er på ca. 237 kvm. og har en indvendig frihøjde på ca. 5 meter, hvilket gør den anvendelig til mange formål så som lager og mindre produktion. Over administrationen er der etableret indskudt dæk med god plads til oplag.

TIL LEJE Lager/Produktion 8700 Horsens Ove Jensens Alle 31G Sagsnr. 87301289

Areal Årlig leje

294 m2 150.000 kr.

Kontakt

70264044

KØB / LEJE

Erhvervslokaler i første række til E45.

TIL LEJE

Lager/Produktion 8700 Horsens Egeskovvej Sagsnr. 87390139 Areal Årlig leje

5.000 m2 1.800.000 kr.

Kontakt

70264044

På denne meget attraktive beliggenhed er der mulighed for etablering af et nyt firmadomicil i første række til motorvejen. Udstykningen ligger direkte langs E45, hvor der dagligt passerer omkring 42.000 biler forbi projektområdet. Fra et transportlogistisk synspunkt er en placering af et domicil og lagerfaciliteter perfekt i dette område netop pga. infrastrukturen og placering i forhold til motorvej, lufthavne og havn. I denne sag er som eksempel anført en lagerbygning på 5.000 kvm. Ejendommen opføres med en frihøjde på 6 meter og med gode adgangforhold for lastbiler mv. I området findes endvidere virksomheder som Frandsen Lighting, DKI Logistics, Interstil, Etac m.v. Den anførte pris er alene anslået, da prisen afhænger af placering på grunden samt bygningens indretning. Der er mulighed for køb eller leje, så kontakt os for yderligere oplysninger om denne spændende beliggenhed.

www.edc-ejendomscentret.dk/erhverv 35


Lager NYHED MULIGT AT OPDELE

Funktionel erhvervsejendom på 875 kvm. lige ved E45, Hedensted Ejendom opført i 2005 som domicilejendom for mellemstor erhvervsvirksomhed med behov for administration, produktion og lager. Beliggenheden er lige midt på den østjyske hovedåre ved Hedensted. Der er under 1 km. til motorvejen E45 og dermed nem adgang til såvel trekantområdet som områderne nordfor med Horsens, Skanderborg og Aarhus inden for 45 min. Ejendommen er opført i gode og vedligeholdelsesfrie materialer. Administrationsafsnittet er på ca. 225 kvm, og hallen er på samlet ca. 625 kvm. Der er tale om en god hal til mange formål, herunder mulighed for kombination af produktion og lager. Der er gode adgangsforhold til hallen, dels via port i jordniveau samt rampe med tilhørende slusehus.

TIL SALG

På Mosegade i Hedensted udlejes en lagerhal på samlet ca. 750 m2, med mulighed for opdeling i 2 haller af ca. 375 m2. Hallerne er isolerede, men p.t. uden varmeinstallationer. Der er tale om regulære haller med gode adgangsforhold via de 2 porte med en brede på 3,0 m og en højde på 3,5 m. Loftshøjde i siderne ca. 3,5 m og i midten ca. 5,5 m. I hallen er der betongulv, hvilket gør den egnet til truckkørsel mv. Der er ikke kontor eller personalefaciliteter til lokalerne. Fra lejemålet er der nem adgang til E45 og det østjyske område. Samlet set en regulær hal med mange anvendelsesmuligheder.

TIL LEJE

Lager/Produktion

8722 Hedensted Lundagervej 102 Sagsnr. 87300945

Lagerhal på 750 kvm tæt ved E45

Areal Kontant

875 m2 4.800.000 kr.

Kontakt

70264044

NYHED

Lager/Produktion

8722 Hedensted Mosegade 52 Sagsnr. 87301295

Areal Årlig leje

750 m2 180.000 kr.

Kontakt

70264044

Mindre lager/værksted – centralt i Stensballe Her udbydes meget velholdt lager / værksted. Ejendommen er opført i røde mursten og fremstår pæn og velholdt alle steder. Indretning: fint kontormiljø med plads til flere arbejdspladser, mindre køkken, toiletog badeforhold samt større mødelokale. Godt lager/værksted med fin loftshøjde og adgang via port i jordniveau (bredde 3,75 m, Højde 3,0 m). Desuden aflukket værksted og depotrum. Pladsen udenfor er befæstet og indeholder også vaskeplads med olieudskiller. Ejendommen henvender sig til mange brancher – bl.a. håndværker, mindre produktion men vil også være attraktiv for virksomheder med behov for lagerplads til evt. nethandel eller lignende.

TIL SALG

Lager/Produktion

8700 Horsens Bygaden 68A Sagsnr. 87301290

Erhverv Ejendoms Centret 36

F

Areal Kontant

260 m2 1.950.000 kr.

Kontakt

70264044


Lager Flotte erhvervslejemål til de kvalitetsbevidste? Ejendommen består af to bygninger der er opdelt i 15 selvstændige erhvervslejemål. Der er 2 forskellige størrelser - 127 kvm og 195 kvm. Alle lejemålene er med: store elhejse porte, stort lysindfald, gode tilkørselsforhold, eget badeværelse med toilet med brusebad, mulighed for leje af udendørs lagerplads, uafhængige af hinanden med bimålere på strøm, vand og fjernvarme. Flere af lejemålene har desuden 1. sals repos der kan indrettes til kontor, opholdsrum, køkken m.v. eller blot anvendes til yderligere opbevaring og lagerkapacitet.

TIL LEJE Lager/Produktion 8680 Ry Kløftehøj 3 Sagsnr. 83606465

KØB ELLER LEJE

Areal 127 og 195 m² Årlig leje 127m² 83.760 kr Årlig leje 195m² 47.760 kr Kontakt

70264044

Nyopført lagerhal/produktionshal. Ejendommen er med en sidehøjde på 4,2 meter og en kiphøjde på ca. 6 meter. Facaden er beklædt med stålprofilplader, og taget belægges med eternit. Hallen er isoleret med 400 mm. i loft og vægge. Indvendigt er væggene beklædt med Fermacell fibergips og loftet beklædt med Troldtekt monteret med LED armaturer i hele hallens længde. I begge sider af hallen er isat vinduer langs taget. Arealerne foran bygningen befæstes med belægningssten. Området hvori ejendommen ligger er der tilladelse til følgende erhverv: Lettere industri, lager og værkstedsvirksomhed, administration, detailhandel med særligt pladskrævende varegrupper.

TIL LEJE Lager/Produktion 8680 Ry Kløftehøj 7 Sagsnr. 83605843

Areal Årlig leje Kontantpris Kontakt

440 m2 176.000 kr. 1.995.000 kr. 70264044

Ejendom med facade til Horsensvej Ejendommen har gennem de sidste mange år, været anvendt til VVS firma, men anvendelsesmulighederne er mange. Mod Horsensvej ligger indgangsparti, 2 lyse kontorer samt ældre frokoststue, toilet med brus, mindre omklædningsrum. Bag ved administrationsdelen ligger der et større disponibelt rum, som har været anvendt til værksted. I forbindelse hermed er der indgang til mindre lagerlokaler. Fra værkstedet er der udgang til stor uisoleret hal. I gavlen er monteret aluport med elhejs. Der er fra hallen adgang til loftet hen over forhuset. loftsrummet er uudnyttet. Lokalplan giver tilladelse til butikker, offentlige formål og boligbebyggelse i 1½ plan.

TIL SALG Lager/Produktion 8660 Skanderborg Horsensvej 98 Sagsnr. 87301223

Areal Kontant

543 m2 650.000 kr.

Kontakt

70264044

www.edc-ejendomscentret.dk/erhverv 37


Lager PRIS KUN 895 KR/KVM!

TIL SALG

Lager/produktionsejendom med tilhørende administrationsdel

Lager/Produktion 8300 Odder Fenstenvej 23 Sagsnr. 87301225

D

Areal Kontant

3.902 m2 3.490.000 kr.

Kontakt

70264044

Her udbydes stor lager/produktionsejendom med tilhørende administrations del. Der findes to bygninger til administration - Bygning 1 er på 449 kvm, som er den gamle skole i Fensten. Bygning 2 er opført i 1991, og udgør 258 m2. Fra denne ejendom er der glasgang ind til de bagvedliggende lager/værkstedshaller. Hallerne er liggende parallelt op til hinanden. Samlet areal er 3.010 m2 og derforuden 185 m2 kælder. Der er en kiphøjde på 4,8 meter. Alle gulvende er støbt beton. Hallerne er opdelt i sektioner, således at nogle sektioner kan anvendes til værksted/produktion og andre som ren lager. Pænt fordelt i ejendommen findes der toiletkerner. Kælderen er indrettet med omklædningslokaler, depot samt teknikrum. Bagerst på bygningen er der en rampe. På ejendommen findes udlejet antennemast til TDC til en årlig leje på kr. 50.000 + moms, samt en lejeaftale på 106 kvm udlejet værksted / hal til en årlig leje på kr. 24.000 + moms.. En ejendom hvor man får rigtig mange kvadratmeter for pengene

Erhverv Ejendoms Centret 38


Lager MULIGHED FOR LEJE AF

Fandt du ikke hvad du søgte?

2 HALLER 804 KVM

402 kvm Lager/værksted med velfærdsafsnit Lokalerne er beliggende i større ejendom i nyere erhvervsområde i den sydlige del af Hørning, med kort afstand til motorvej E45. Indeholder ca. 246 m2 lager/produktionslokale med støbt gulv og troldtekt lofter. I loftet er der monteret store ovenlys, hvilket medvirker til godt lysindfald. Adgang til hallen er via aluport med en højde på 4,2 meter samt alm. Mandskabsdør. Bagerst i hallen er der indrettet ca. 78 m2 velfærdslokaler. Stor flot kantine med klinkegulv og hvide skabselementer. Fra kantinen er der adgang til kontor på ca. 10 m2. Ved siden af kantinen er der adgang til toilet/omklædning med 2 brusenicher. Oven på velfærdsdelen er der indskudt dæk ligeledes på ca. 78 m2.

TIL LEJE

Lager/Produktion

8362 Hørning Agerbakken 16 Sagsnr. 87301277

Areal Årlig leje

402 m2 180.900 kr.

Kontakt

70264044

edc.dk/erhverv

På kan du finde ledige lokaler og ejendomme fra hele Danmark

410 kvm Værksteds-/lagerhal tæt ved E45. Lokalerne er i alt på 410 kvm, fordelt mellem frokoststue, toilet med bademulighed. Resterende areal er udlagt som værksted/lager med epoxymalet gulv, lysbånd i taget, hvilket medfører godt lysindfald i hallen. Fra den store hal, er der adgang yderligere isoleret lager, som er godkendt af brandmyndighederne til opbevaring af spraydåser mv. Den store hal er opvarmet med kalorifere, og i kontor samt velfærdslokaler er der opsat el-paneler. Adgangen til hallen er via aluport med en brede på 3,3 meter og en højde på 4,2 meter. Arealerne foran hallen er belagt med SF-sten. Lokalerne er beliggende i større erhvervsejendom, grunden er indhegnet og der er monteret stor låge.

TIL LEJE Lager/Produktion 8362 Hørning Agerskovvej 20, Hal. 2 Sagsnr. 87301271

Areal Årlig leje

410 m2 184.500 kr.

Kontakt

70264044

www.edc-ejendomscentret.dk/erhverv 39


Lager NYHED

TIL LEJE

Kontor samt lager tæt ved E45

Kontor

8660 Skanderborg Sverigesvej 9A Sagsnr. 87301316

D

Areal Årlig leje

908 m2 420.000 kr.

Kontakt

70264044

Ejendommen er opdelt i to, og består af en kontorbygning på 475 kvm, samt lagerlokaler på 433 kvm, som udgør en del af en større ejendom. Kontoret er indrettet med indgangsparti, hvor der er plads til receptionsområde med garderobeplads. Gennem ejendommen er der en fordelingsgang med ovenlysvinduer og akustiklofter. Herfra er der adgang til de forskellige kontorer fordelt i ejendommen. Kontorerne er inddelt i flere forskellige størrelser og er alle med akustiklofter. Såfremt lejer ønsker at ændre indretningen, til evt. større kontorlandskab, være medbestemmende til gulvbelægning, indretning mv. er der mulighed for dette, efter nærmere aftale med udlejer. Bag receptionsområdet er der arkivrum med rullearkiv-system. Bag kontorbygningen ligger lageret. Dette er opdelt i 2 sektioner og adgangen hertil er pt. via dobbelt døre. Der er mulighed for at isætte port i gavlen for bedre adgang. Loftshøjden er ca. 4,5 meter. I forbindelse med laget er der mindre baglokale samt toiletforhold. Der er gode p-forhold ved ejendommen. Kontoret kan også lejes særskilt.

Lagerlokaler tæt på E45 Nu har du – eller din virksomhed – mulighed for at leje lagerlokaler kun ca. 1,5 km fra E45. De ledige lokaler består af 2 lagerhaller, der er bygget sammen – det er derfor muligt at leje begge haller, men også muligt at leje mindre arealer. Hal I består af ca 1128 kvm., med en loftshøjde i midten af hallen på op til 6 m. Der er betongulv i hallen og adgang via stor port i jordniveau. Hal II består af ca. 650 kvm., og har ligeledes adgang via port i jordniveau samt betongulv. Begge haller er uden opvarmning. Lokalerne er en del af Herregården Tammestrup og fremtræder flotte og meget velholdte. Kontakt EDC Erhverv for at høre mere om dine muligheder.

TIL LEJE

Lager/Produktion

8660 Skanderborg Tåningvej 35 Sagsnr. 87301219

Erhverv Ejendoms Centret 40

Areal flere muligheder Årlig leje forhør nærmere Kontakt

70264044


Butik

Hjørnebutik m god synlighed i gågademiljøet

Unik mulighed – ejerlejlighed til erhverv.

På hjørnet af Torvet og Borgergade udlejes en særdeles synlig butik/café. Butikken er på ca. 126 kvm. og indeholder et godt regulært butikslokale med tilhørende mindre lager samt toilet. Endvidere er der adgang til kælderlokale på ca. 100 kvm. Lokalet er anvendeligt til detailhandel, men kan også anvendes til café mv. Lejemålet overtages nymalet og i øvrigt efter nærmere aftale. Den anførte leje er 1. års leje, idet lokalet udlejes med en trappeleje. Hertil kommer andel af ejendommens driftsudgifter, kr. 3.000 årligt. Alt i alt et meget synligt butikslokale med mulighed for parkering lige foran døren.

Går du med drømmen om at drive erhverv – fra egne lokaler – har du her en unik mulighed. Lokalerne ligger synlige ud til trafikeret vej og med nem tilgængelighed. Anvendeligheden er stor – butik, frisør eller måske en helt anden branche….. I alt 49 kvm., fordelt med: Butikslokale på ca. 30 kvm. med gode facadevinduer, nyere trægulv og lyse vægge. I direkte sammenhæng findes fint køkken med spiseplads.Desuden eget toilet. Til lokalerne hører også kælderrum, der kan benyttes til lager m.v. Bag ejendommen er der 1 P-plads til lokalerne, men der er også god plads foran ejendommen.

TIL LEJE

TIL SALG

Detail

8700 Horsens Borgergade 1. ST,TV Sagsnr. 87300984

E

Areal Årlig leje

126 m2 150.000 kr.

Kontakt

70264044

Detail

8700 Horsens Sundvej 69A, ST. TV Sagsnr. 87301251

F

Areal Kontant

49 m2 595.000 kr.

Kontakt

70264044

Pæn og velbeliggende butik – Horsens Midtby Butik med synlig facade, brede udstillingsvinduer – ud til meget trafikeret vej. Butikken kan anvendes til flere formål – herunder bl.a. butik og detailhandel. Indeholder: Stort og reelt butikslokale med gode udstillingsvinduer, godt baglokale/ lager, eget køkken samt toilet og bad. Lejemålet er på ca. 130 kvm. og er meget centralt placeret ved Horsens Midtby – tæt ved flere gode parkeringsmuligheder. Lejemålet overtages nymalet.

TIL LEJE Detail 8700 Horsens Kattesund 22A. ST Sagsnr. 87301023

Areal Årlig leje

130 m2 102.000 kr.

Kontakt

70264044

www.edc-ejendomscentret.dk/erhverv 41


Butik

Regulært butikslejemål i Horsens Midtby

Meget synlige lokaler til leje.

Her kan du blive lejer af en flot butik i et godt område. Lejemålet har facade ud mod Ribersgade der er meget trafikeret. Beliggenheden er med Bytorv Horsens og Rådhuset som nærmeste naboer. Lejemålet er i dag indrettet med butikslokale, baglokale med thekøkken, toilet samt mindre baggang med udgang til gården. Facaden mod gaden har nye vinduer fra gulv til loft. Lokalerne er beliggende i det nye vækstområde i Horsens tæt ved Lilli Gyldenkilde Torv (Kvickly grunden), Bytorv Horsens og Rådhusgrunden. På Lilli Gyldenkilde Torv er et større projekt under opførelsen med butikker, restauranter og boliger. Dette vil være med til at øge trafikken i området, og dermed synligheden af denne butik.

Nu har din virksomhed mulighed for at leje attraktive lokaler, der vil gøre virksomheden meget synlig – og endda til en meget attraktiv leje. Lokalerne indeholder ca. 90 m2 i stueplan fordelt med 3 gode rum, køkkenområde samt toilet. Lokalerne kan overtages ny-renoverede, da udlejer er i gang med en gennemgribende renovering af lejemålet. Du har derfor mulighed for selv at sætte dit præg på indretningen, så lejemålet matcher din virksomheds behov. Da lejemålet er beliggende med mange forbipasserende, vil målgruppen være detailbutik, frisør, kontor eller lignende – som ønsker en god synlighed via en rigtig flot facade. Kontakt EDC Erhverv for at høre nærmere om dine muligheder.

TIL LEJE

TIL LEJE

Detail

8700 Horsens Ribersgade 6, st. th Sagsnr. 87301261

C

Areal Årlig leje

95 m2 94.800 kr.

Kontakt

70264044

Detail

8700 Horsens Amaliegade 5, ST. TV Sagsnr. 87301263

Areal Årlig leje

90 m2 87.000 kr.

Kontakt

70264044

Butikslokale med stort lager Butikslokale med stort lager, i alt ca. 236 kvm. beliggende i Strandkærvej Centret. Lejemålet indeholder et stort og regulært butikslokale. I denne del af bygningen er der en generelt god grundbelysning, stengulvstæppe og gode udstillingsvinduer fra gulv til loft. Endvidere indeholder lejemålet lagerlokaler på ca. ca. 80 kvm, kontor/disp. rum, the køkken og wc. Der er adgang til lageret fra fælles gangsystem, således varer kan transporteres til lageret uden at komme gennem butikken. Lejemålet har mange anvendelsesmuligheder, herunder butik med detailsalg samt lager til web-shop. Ved lejemålet er der gode parkeringsforhold, med parkeringsarealer rundt om hele ejendommen.

TIL LEJE

Detail

8700 Horsens Strandkærvej 87 Sagsnr. 87301058

Erhverv Ejendoms Centret 42

Areal Årlig leje

236 m2 118.000 kr.

Kontakt

70264044


Butik Butikslokaler med stor og synlig facade.

NYHED

Meget tæt på midtbyen i Horsens, ligger disse fine og meget synlige butikslokaler. Her får du op til ca. 185 m2 med mulighed for at sætte dit eget præg – og din egen foretrukne indretning, da lokalerne giver mulighed for en fin tilpasning. Har du kun behov for ca. 90 – 100 m2, kan lokalerne også tilpasses derefter. Lokalerne indeholder store og synlige facadevinduer, gode butikslokaler med trægulve, mødefaciliteter, pænt køkken med spiseplads, samt toiletter. Med den fine beliggenhed, kan lokalerne anvendes til mange formål – herunder detail samt kontorlignende aktiviteter, men også mange andre spændende formål.

TIL LEJE Detail 8700 Horsens Kattesund 12A, ST. TV Sagsnr. 87301317

NYHED

Areal Årlig leje

185 m2 108.000 kr.

Kontakt

70264044

Står du med tomme lokaler?

Mindre butikslokale – tæt ved bymidten. Leder du efter et mindre butikslokale – så har du her en rigtig god mulighed. Lokalerne er på ca. 36 m2 og inddelt i 2 rum med trægulve, samt pæne toiletforhold. Med en beliggenhed tæt ved Horsens Bymidte, kan lokalerne anvendes til mange forskellige formål – butik, klinik, salon – eller måske noget helt andet…… Horsens har gennem de senere år, oplevet en høj befolkningstilvækst – byen er derfor en attraktiv handelsby, hvor der er et godt potentiale og et godt kundegrundlag. I byen opføres der et nyt Campus, mange nye boliger samtidig med at kommunen investerer i en helt ny gågade – til gavn for byens handelsliv. Har du lyst til at høre mere om dine muligheder, så kontakt EDC Erhverv.

Vi har flere end 2.500 lejere registreret i vores Køber-/Lejerkatotek. Bestil en

TIL LEJE

Detail

8700 Horsens Kattesund 14, ST. TH Sagsnr. 87301318

Areal Årlig leje

36 m2 43.800 kr.

Kontakt

70264044

lejevurdering på:

edc.dk/erhverv

GO

www.edc-ejendomscentret.dk/erhverv 43


Butik Butikslejemål centralt i Skanderborg

NYHED

Midt i Skanderborg, med en af de bedste placeringer på Adelgade, ligger denne flotte butik, med facadevinduer mod Adelgade samt i Dagmarcentret. Lokalerne er beliggende i flot ejendom med pudset facade i stueplan. Butikken er indrettet med stort butikslokale på ca. 175 m2. Gulvet er belagt med linoleumsplanker og loftet er hvide gipsplader. Fra butikken er der adgang til frokoststue samt toilet. Der er adgang til ca. 60 m2 kælder, velegnet til lager.

TIL LEJE

Detail

8660 Skanderborg Adelgade 73 Sagsnr. 87301354

252 m2 252.000 kr.

Kontakt

70264044

Flot Frisørsalon udlejes.

Butik/kontor i gågadeområdet

Går du med drømmen om at blive selvstændig frisør….- eller måske at udvide din eksisterende salon, så har du nu muligheden for at overtage en flot og veldrevet frisørsalon. Lokalerne fremstår moderne og i en rigtig flot stil med pergogulve, synlige mursten og gips lofter – der er gulvvarme, etableret udsugning og installeret ventilation. Stort kundelokale med plads til flere kundestole samt gode ventefaciliteter. Til lejemålet hører ligeledes toilet samt personalerum med køkkenfaciliteter. Inventar samt kassesystem kan overtages til kr. 50.000 + moms. Goodwill er værdiansat til kr. 200.000. Eksisterende varelager kan tilkøbes. Fra Hornsyld er der 15 min kørsel til Horsens og 25 min til Vejle, samt E45 der er indenfor 20 min køretid.

Lokaler til butik/kontor/liberalt erhverv beliggende på sidegade til hovedgaden i Juelsminde. Flot, vedligeholdt lejemål til butik/kontor/ liberalt erhverv eller lignende. Til lejemålet hører stor p-plads med tilhørende p-pladser til lejemålet. Lejemålet er på 71 kvm samt fællesarealer og indeholder: Åbent kontor samt mødelokale. fællesarealerne er bestående af arkivrum/lager og personalerum med køkken, der deles med de andre lejere i ejendommen, Dan-Center og Tonni Olesen VVS. Endvidere er der gode toiletfaciliteter med 2 stk. toiletter og personalegarderobe. I lokalerne er der installeret luftudskiftning/ ventilation og lokalerne leveres nymalet.

TIL LEJE

TIL LEJE

Detail

8783 Hornsyld Apotekerbakken 18 Sagsnr. 87301204

Areal Årlig leje

102 m2 90.000 kr.

Kontakt

70264044

Erhverv Ejendoms Centret 44

Areal Årlig leje

Detail/Kontor

7130 Juelsminde Juelsgade 5D Sagsnr. 87301140

Areal Årlig leje

71 m2 72.000 kr.

Kontakt

70264044


Grund

TIL SALG

Velbeliggende erhvervsgrund tæt på E45

Erhvervsgrund 8722 Hedensted Karosserivej 3 Sagsnr. 87300991

Grundareal Kontant Areal Kontakt

KØB ELLER LEJE

22.430 m2 3.925.250 x.xxx kr. m2 70264044

Grunden har en god beliggenhed med kort afstand til E45 afkørsel 58 i Hedensted. Hedensted er en erhvervsvenlig kommune med gode industriområder tæt ved E45. Området er et attraktivt industriområde med mange lokale både mindre og større virksomheder så som Nordmark Produktion, Skagen Overfladeteknik, DSV og mange flere. Arealet er beliggende i området der reguleres af Lokalplan 180, erhvervsområde nord for Gesagervej. Anvendelsen for området er udlagt til tungere industri - lager- og værkstedsvirksomhed med kontor- og udstillingsareal. Den maksimale bebyggelsesprocent er jf. kommuneplansrammen 50 % og der er således mulighed for opførelse af ca. 11.215 kvm. bebyggelse. Maksimal bygningshøjde er 15 m. Kontantprisen er eksl. tilslutningsafgifter. Samlet set er der tale om en velbeliggende erhvervsgrund med mange muligheder.

Erhvervslokaler i første række til E45. På denne meget attraktive beliggenhed er der mulighed for etablering af et nyt firmadomicil i første række til motorvejen. Udstykningen ligger direkte langs E45, hvor der dagligt passerer omkring 42.000 biler forbi projektområdet. Beliggenheden er meget attraktiv for de virksomheder, der ønsker at styrke deres image og salg gennem øget synlighed. Området ligger tæt på motorvejsafkørslen Horsens Nord, hvorfor logistikken i virksomheden kan optimeres. På grunden kan der etableres kontorer fra ca. 1.000 kvm. samt domicilbygninger til lettere produktionsvirksomheder. Området giver mange muligheder og en alternativ placering og størrelse på bygningsvolumener kan udarbejdes.

TIL SALG Lager/Produktion 8700 Horsens Egeskovvej Sagsnr. 87390212

Areal Kontant

6.300 m2 Forhør nærmere

Kontakt

70264044

www.edc-ejendomscentret.dk/erhverv 45


Grund Erhvervsgrund beliggende i nyere udstykning

NYHED

Grunden er beliggende i pænt erhvervsområde i den nordlige del af Odder, ud af Rude Havvej. Fra grunden er der ca. 1 km. til trinbræt til letbanen. Områdets anvendelse er fastlagt til håndværks- og serviceprægede virksomheder inden for fremstilling, byggeri og anlæg, engroshandel og transport. Det samlede rumfang af bygninger på grunden, må ikke overstige 3 m3 pr. m2. grundareal og at højst 50% af grundarealet må bebygges. Bebyggelsen må ikke opføres i mere en 2 plan. Tilslutningsafgift til vand, varme samt spildevand er betalt af sælger. Kontantprisen er plus moms.

TIL SALG

Erhvervsgrund

8300 Odder Jernaldervej 29 Sagsnr. 87301305

TIL SALG

8680 Ry Rugaarden 8 Sagsnr. 83606218

Kontakt

70264044

9.106 m2 2.000.000 x.xxx kr. m2 70264044

Grunden er beliggende med facade direkte ud til Skanderborgvej, som dagligt passeres af ca. 6000 bilister. Området hvori grunden er beliggende er omfattet af lokalplan nr. 128 som bestemmer følgende for arealet: Langs Skanderborgvej og Knudhulevej er der stor synlighed, som vil være af væsentlig betydning for virksomheder, som ønsker at placere sig i området. Samtidig er Skanderborgvej en af Rys væsentligste indfaldsveje, og derfor er det af stor betydning for byen, at områderne langs vejen giver et attraktivt indtryk. Området disponeres til kontordomiciler, som kan placeres med stor synlighed langs de overordnede veje. Domicilerne må generelt blive mellem 2 og 4 etager høje. I delområde B ved indkørslen til Kildebjerg området må der placeres en enkelt bygning med en maksimal højde på 7 etager.

Erhverv Ejendoms Centret 46

Kontakt

2.250 m2 375.000 x.xxx kr. m2

9.106 kvm erhvervsgrund i det attraktive Kildebjerg Ry.

Erhvervsgrund

Grundareal Kontant Areal

Grundareal Kontant Areal


EDC Projekt – Din professionelle samarbejdspartner EDC er Danmarks største mæglerkæde med mere end 230 samarbejdende butikker. Lokalt er vi syv butikker. Vi dækker området fra Vejle til Århus med en perfekt strategisk placering af butikker i Horsens, Juelsminde, Odder, Beder, Brædstrup og Samsø. Derudover har vi et tæt samarbejde med EDC i Skanderborg og Ry. Projektafdelingen ligger side om side med vores erhvervsafdeling i Horsens.

I salgsfasen vil der være to hovedansvarlige for projektet. Alex Mandrup, som er indehaver af EDC og som har mange års erfaring indenfor udstykning og projektbyggeri, samt en udvalgt projektansvarlig eller koordinator. Med de to hovedansvarlige sikrer vi en god præstation med høj styring samt en fuldendt opfølgning. Med høj faglighed og initiativ sikrer vi vores kunder troværdighed. Vi er fleksible, og har viljen til at sikre den bedste kvalitet.

rk æ st en s By

Tlf. 75 62 23 00

es

te

ho

ld

I vores projektafdeling er vi seks medarbejdere, som alle vil blive sat grundigt ind i projektet. Vi er i alt 23 medarbejdere i Horsens, som på tværs af afdelingerne arbejder tæt sammen, hvilket giver os mulighed for at komme bredt ud i vores netværk og sparre med hinanden.

Med 20 års erfaring i projekter og udvikling af jord­arealer mv. kan vi skabe en stor værdi for vores kunder.

www.edc-ejendomscentret.dk/erhverv 47


lokale

Din erhvervsmægler Vi er specialister i › Investeringsejendomme › Andelsboligejendomme › Kontorlokaler /-ejendomme › Lager-/produktionsejendomme › Butikslokaler › Igangværende virksomheder › Erhvervsgrunde › Kombineret erhverv med bolig Kan vi også hjælpe dig? Så giv os et ring på tlf. 70 26 40 44

EDC Erhverv Ejendoms Centret A/S Strandkærvej 30 8700 Horsens

Adelgade 85A 8660 Skanderborg

E-mail: 873@edc.dk

Søndergade 3A 8740 Brædstrup

Banegårdsgade 3 8300 Odder

Odelsgade 36 7130 Juelsminde

Tlf. 70 26 40 44

Profile for EDC Poul Erik Bech

Horsens Erhvervsnyt  

Erhvervs- og investeringsejendomme i Horsens, Skanderborg, Hedensted og omegne.

Horsens Erhvervsnyt  

Erhvervs- og investeringsejendomme i Horsens, Skanderborg, Hedensted og omegne.