__MAIN_TEXT__

Page 1

ErhvervsNyt MARTS 2016

Flere melder sig i kampen om kontorlokaler I det seneste år har stadigt flere virksomheder søgt nye lokaler. Markedet byder især i København på stigende efterspørgsel fra lejere og købere. Læs mere på side 10.

VIRKSOMHEDER SKÆRPER KONTORPROFILEN Mange virksomheder på jagt efter lokaler i dag kigger på andre elementer end de klassiske pris og beliggenhed

Anders Hørsholt Direktør, Telia Parken


Tema Kontormarkedet UNIKKE PROFILER VINDER PÅ KONTORMARKEDET

S4

SE ALLE VORES NYESTE EJENDOMME TIL SALG OG LEJE

S7

ESBJERG: SÆRDELES FLOT OG VELINDRETTET FIRMADOMICIL FRA 2008

S17 2

FLERE MELDER SIG I KAMPEN OM KONTORLOKALER

S10


Marts 2016 FORÅRSOPTIMISME PÅ KONTORMARKEDET

Efterspørgslen efter kontorejendomme er stigende. Især i København, hvor et stort antal virksomheder er på jagt efter nye kontorer.

Robert Neble Larsen Adm. direktør, Erhverv

Mens vinteren langsomt slipper grebet om Danmark, udvikler efterspørgslen på erhvervsejendomme sig tiltagende positivt. Foråret byder på rige muligheder for både købere, ejere og investorer, og samtidigt breder optimismen sig nu for alvor til alle segmenter i markedet. Efterspørgslen efter kontorejendomme er således stigende. Især i København, hvor et stort antal virksomheder er på jagt efter nye kontorer. Som en række aktører fastslår i denne udgave af ErhvervsNyt, ønsker virksomhederne lokaler, som på den ene eller anden måde understøtter deres ønske om en stærk profil. Den udfordring står vi selvfølgelig klar til at hjælpe med hos EDC Erhverv Poul Erik Bech. Både på landsplan og via vores stærke, lokale tilstedeværelse. Vi følger løbende markedstendenser og virksomhedernes behov, og vi kender de områder, hvor efterspørgslen lige nu er stærkest. Det giver os stærke forudsætninger for at afdække potentialet i en ejendom og samtidigt sikre sælger eller udlejer den helt rigtige pris.

Flertallet leder efter lokaler i størrelsen op til 500 kvadratmeter, men fordelingen i efterspørgslen er bred, og vi oplever stor tilgang af lejere til større lokaler. Det er kort sagt blevet forår. Både i Danmark og på erhvervsejendomsmarkedet. Vi glæder os til at løse de mange spændende opgaver, der venter, og vi ønsker fortsat at styrke og udvikle tætte relationer til vores samarbejdspartnere i markedet. Derfor ser vi frem til at mødes med kunder og samarbejdspartnere på Mipim 2016 i Cannes d. 15.-18. marts. EDC Erhverv Poul Erik Bech deltager igen i år med et stærkt team af specialister inden for projektudvikling, investeringsejendomme og salg eller udlejning af større erhvervsejendomme. Vi ser frem til nogle spændende dage med møder, netværk og internationale konferencer. Hvis du ønsker et møde med en af vores repræsentanter, kan du booke her via edc.dk/erhverv/mipim God læselyst.

Vi driver Danmarks største Køberkartotek, der sikrer mulighed for tidlig dialog med potentielle lejere og købere. Også her er tendensen positiv på kontorområdet. Antallet af købere, der aktivt søger kontorlokaler er således eksploderet det seneste år.

3


UNIKKE PROFILER VINDER PÅ KONTORMARKEDET Mange virksomheder er lige nu på jagt efter nye lokaler i hovedstaden, og det skaber optimisme på kontormarkedet. Fremtidens lejere søger lokaler, der understøtter virksomhedskulturen og den ønskede profil.

Når Pam Singh, direktør i Abax Danmark, rejser sig fra sit skrivebord i det ene af Telia Parkens fire moderne kontortårne, er hun få skridt fra Danmarks nationalstadion. En udsigt, der for hende illustrerer muligheder, ambition og vindermentalitet. Og dermed ser hun et perfekt match for kulturen i Abax, der indtog de nye kontorer i slutningen af 2015. ”Vi ønskede lokaler, der understreger vores tilgang til verden, og der mener vi, at den vindermentalitet, der præger Parken og fodboldmiljøet passer perfekt til Abax. Samtidigt har vi her central beliggenhed med gode mødefaciliteter og kantineforhold i et åbent og levende miljø, hvor der altid sker noget,” siger Pam Singh. Hun understreger, at netop muligheden for at understøtte virksomhedsprofilen var afgørende for, at valget faldt på Telia Parken. Dermed skriver virksomheden sig direkte ind i den overordnede tendens på kontormarkedet. Her er et stort antal virksomheder således på lokalejagt lige nu, men høje krav til indretning og profilering styrer beslutningsprocessen. MERE END EN ADRESSE Direktør i Telia Parken, Anders Hørsholt oplever, at husets stærke profil og kombination af unik kultur, kendskabsgrad og en lejersammensætning med alt fra advokatfirmaer til Michelin-restaurant tiltrækker ny interesse. ”Mange virksomheder på jagt efter lokaler i dag kigger på andre elementer end de klassiske pris og beliggenhed. I stedet handler det for mange om fleksible muligheder for at indrette sig og i høj grad også selve destinationen,” siger Anders Hørsholt og fortsætter. ”På mange områder tilbyder vi jo lejemål i absolut særklasse med udsigten over Fælledparken og København på den ene side og

landets mest kendte stadion på den anden. Alle ved jo, hvor Parken er, og mange synes også, det er et spændende sted at besøge, og det er attraktivt for virksomheder, der kan identificere sig med det og bruge det som afsæt for at invitere gæster ind,” siger han. HVER 3. SØGER LOKALER En markedsundersøgelse foretaget af EDC Erhverv Poul Erik Bech blandt mere end 800 investorer og virksomheder ved udgangen af 2015 understreger tendensen. Analysen viser, at op mod hver tredje virksomhed på landsplan er på jagt efter nye – ofte større – kontorer i 2016 og de kommende år, mens hele 37 pct. af disse angiver ønske om lokaler, der bedre understøtter virksomhedens profil som baggrunden for flyttetrangen. ”Efter en periode, hvor mange har oplevet stilstand, er der absolut ved at komme gang markedet med stigende interesse fra kontorlejere, der leder efter nye og bedre muligheder,” siger erhvervsmægler og senior client director i EDC Erhverv Poul Erik Bech, Helle Nielsen Ziersen. Hun oplever, at lejere i stigende grad efterspørger rådgivning, når nye potentielle lejemål vurderes. ”Tidligere var mæglerens hovedopgave at åbne døren og vise frem, men i dag bliver der stillet mange flere spørgsmål om mulighederne for at tilpasse ejendomme og lokaler. Profilen er blevet vigtig, og viljen til at gå på kompromis med tingenes tilstand er blevet mindre,” siger Helle Nielsen Ziersen og peger på, at tiderne for alvor er skiftet væk fra finanskrisens sparefokus. ”Før krisen fokuserede mange på, hvordan kontoret understøttede rekrutteringen af medarbejdere i forhold til infrastruktur, muligheden for at handle i frokostpausen og så videre – så kom fortsættes side 6

4


Se flere data for virksomhedernes efterspørgsel i EDC Erhvervs markedsundersøgelse på edc.dk/erhverv/rapport eller ring til direktør Jørgen Jørgensen på tlf. 58 58 83 91 for spørgsmål eller rekvirering af datamateriale.

Den moderne kontorlejer leder efter lokaler, der understøtter virksomhedsprofilen. I den forbindelse tilbyder Anders Hørsholt i spidsen for Danmarks Nationalstadion helt unikke forhold. 5


Har din virksomhed også Fodboldkulturens vindermentalitet og vindermentalitet? stedets kendte profil var afgørende, da Abax Danmark besluttede at flytte ind i DerParkens, er stadig ledige kontorlokaler Telia fortæller direktør Pam Singh.

i Telia Parken - fra 73 m² Se lejemålene her

Pam Singh Direktør, Abax Danmark

krisen med et skarpt økonomisk fokus. Men det har nu ændret sig igen til en mere helhedsorienteret tilgang, hvor det stadig handler om beliggenheden og adgangen for kunder og medarbejderne, men mindst lige så meget om, hvad lokalerne fortæller om virksomheden,” siger hun. MARKEDET SER FREMAD I det hele taget ser det Københavnske kontorejendomsmarked efter en længere periode med lav aktivitet ud til igen at være præget af efterspørgsel, og der er god grund til optimisme for ejere og investorer. Det forklarer cheføkonom i Ejendomsforeningen Danmark Morten Marott Larsen. En analyse af markedsudviklingen i 4. Kvartal 2015 viser godt nok, at den økonomiske tomgangsprocent på landsplan for kontorejendomme er steget med ét procentpoint til 13 pct. Men det tal falder på længere sigt. ”Vores forventningsundersøgelse viser, at branchen har høje forventninger til kontor, og selv om væksten i samfundet som helhed lige nu går langsomt, så er det vigtigt at holde fast i, at der er vækst,” siger Morten Marott Larsen og forklarer, at tomgangstallene blandt andet dækker over nye lokaler, der er kommet til som enten nybygning eller nyrenovering. ”Der er lige nu en positiv stemning omkring kontor, og selv lav vækst i samfundet vil have positiv effekt på kontorefterspørgslen. Derfor tyder det på, at det kommer til at gå fremad på længere sigt,” siger Morten Marott Larsen. Samme konklusion lyder fra Helle Nielsen Ziersen hos EDC Erhverv Poul Erik Bech, der peger på, at der i disse år ikke bygges ret meget nyt på kontorområdet, hvilket vil medføre en opsugning af ledige lokaler. Selvfølgelig med de mest attraktive – og potentielt profilskabende – først.

6

NAVNET PÅ FACADEN Entreprenørvirksomheden Jørgen Friis Poulsen A/S med hovedsæde i Herning er en anden virksomhed, der i 2015 flyttede til mere profilskabende lokaler. Virksomheden har i en årrække haft en filial i København SV. Men positive forventninger til fremtidens byggemarked skabte nye behov. ”Vi ønskede en bedre mulighed for at slå vores navn fast som en ny virksomhed i København,” fortæller afdelingsdirektør Niels H. Andersen. Den mulighed fandt Jørgen Friis Poulsen A/S i AL-Banks ejendom på Sluseholmen, hvor Niels H. Andersen fremhæver muligheden for stort logo på facaden ud mod motorvejen samt ikke mindst muligheden for at præge indretningen. ”Vi vil gerne være en åben virksomhed, og det mener vi, at vores lokaler skal afspejle. Derfor har vi åbnet vores kontorer op med glasvægge til gangen og store fællesarealer, hvor medarbejderne møder hinanden,” siger Niels H. Andersen. Netop fleksibiliteten i lejemålet og muligheden for at indrette sig med udgangspunkt i virksomhedsprofilen står ifølge Helle Nielsen Ziersen højt på lejernes ønskeseddel, og kombineret med, at der trods en lidt fodslæbende vækst, overordnet set er optimisme i erhvervslivet, skaber det nye muligheder for mange ejendomsejere. ”Der er meget stor forskel på, hvad lejerene efterspørger. Nogle ønsker at udstråle noget ekstraordinært eksklusivt, mens andre har ønsker i den helt anden retning. Fællesnævneren er, at kontoret i stigende grad skal afspejle hvad virksomheden er for en størrelse, og der kan vi som mæglere ofte hjælpe med at afsøge mulighederne for både ejer og lejer,” siger Helle Nielsen Ziersen.


FREDERIKSBERG C

TIL LEJE

Se mere D

729 EFFEKTIVE KVM PÅ ROSENØRNS ALLE Sag 11403413 Frederiksberg ved Søerne. 2. etage i Energiens Hus, der består af 729 kvm, er til leje for den lidt kræsne lejer. Lejemålet bliver istandsat i samme lækre kvalitet som udlejers eget lejemål

lige ovenover. Billederne er referencefotos fra udlejers lokaler. Den fremtidige rumindretning har lejer også stor indflydelse på. Her bliver der 729 effektive kvadratmeter. Fra lejemålet er der smukt kig forbi Søpavillonen over Peblingesøen. Årlig leje

kr. 871.155

33301000 FREDERIKSBERG

TIL LEJE

Se mere

440 KVM KONTOR MED ELEVATOR OG UDSIGT OVER ET AF FREDERIKSBERGS GRØNNE VILLAKVARTERER Sag 11403512 Velegnet til mange formål, såsom showroom, tegnestue, klinik, m.m. Der er mulighed for leje af 1 P-plads i kælderen og ligeledes lagerplads efter behov. Elevator direkte ind i lejemålet. Består endvidere af et storrumskontor - kan opdeles. Herudover flere mindre kontorer, køkken og

adgangsparti. Lokalerne været indrettet og benyttet som lokaler af CPH Pool & Snooker House.

Årlig leje

33301000

kr. 363.000

7


KØBENHAVN V

TIL LEJE

Se mere

B

PRÆSENTABEL EJENDOM PÅ 4.131 KVM I HJERTET AF KØBENHAVN Sag 11403417 Med Bernstorffsgade og havneudsigt til den ene side og Københavns Politigård i sin imponerende nyklassicistiske arkitektur plus mere havneudsigt til den anden side byder denne ejendom på 4.131 kvm i indre København på alle muligheder lige fra domicilejendom til lejemål fra ca. 400

kvm og opefter. Ejendommen består af 2 lige store bygninger på hver 5 etager med overdækket forbindelse mellem bygningerne på alle etager. Ved hel eller delvis overtagelse af den eksisterende lejeaftale med udlejer er lejen inklusive drift 1.623 kr. p.a. pr. kvm plus varme og el. Årlig leje

kr. 6.093.225

33301000 KØBENHAVN K

TIL LEJE

KØBENHAVN Ø

TIL LEJE

Se mere D

1.519, 769 ELLER 750 KVM I NORDHAVNEN – VÆLG SELV! Sag 11403360 Smukt rustikt havneområde i fuld blomstring - kreative virksomheder STOR-trives her. 1½ plans flot, lyst lejemål med normalhøjde i kontorerne og smukt højt til loftet i SHOWROOM'et. Skudehavnsvej 27 består af et ledigt lejemål beliggende både i stuen og på 1. sal, fordelt med små 500 kvm i stueetagen og godt 1.000 kvm på 1. sal. Industrielt, råt look. Ingen P-afgift og MASSER af P-pladser.

Se mere

Årlig leje

kr. 1.902.750

33301000

KØBENHAVN Ø Nyborggade 9 1 28 C

Kontakt 33301000 Sag 11403410

TIL LEJE Kontor Areal Årlig leje

GENTOFTE

86 KVM. ISTANDSATTE KONTORLOKALER Sag 11403421 86 kvm. istandsatte kontorlokaler i charmerende byejendom med udsigt over Københavns tage, snoede kanaler og Christiansborg, udlejes totalt istandsatte og helt unikke kontorer, centralt i City, kun få minutter fra Strøget og offentlige transportmidler. Kontorerne er beliggende i Nybrogade 18, 2. sal, og udgør 86 kvm. kontor. Lokalerne er velegnet til kontor og klinikformål. Indretningen fremstår funktionel og tidssvarende, med stor entré, 2 kontorlokaler mod kanalen, kontor mod gården og toilet med brus samt tekøkken. Lokalerne har plankegulve, højepaneler samt delvis stuklofter.

Kontor og lager

Kontakt 33301000 Sag 11403422

Årlig leje

KGS. LYNGBY

D

Kontakt 33301000 Sag 11403225

Årlig leje

8

kr. 126.850

D

Kontakt 96314900 Sag 91201904

kr. 317.550

TIL LEJE Kontor/klinik med bolig Areal 510 kvm Årlig leje kr. 462.825

AALBORG C Håndværkervej 8 1

33301000

TIL LEJE

Mesterlodden 1

Buddingevej 39

90 kvm kr. 105.600

TIL LEJE Kontor Areal Årlig leje

290 kvm kr. 174.000


KØBENHAVN SV

TIL LEJE

Se mere

543 KVM KONTOR MED MULIGHED FOR 396-737 KVM LAGER/PRODUKTION Sag 11403436 543 kvm kontor med mulighed 396 - 737 kvm produktion/ lager. Lejemålet er beliggende meget centralt få minutter fra mortorvejsnettet og med kort afstand til Lufthavnen og Centrum. Lejemålet har kontorer i varierende størrelser. Mulighed for at tilleje lager med 198 kvm lavloftet lager

med ca. 3,30 m. lofthøjde samt herover indskudt dæk ligeledes på 198 kvm. Yderligere mulighed for at tilleje 341 højloftet lager med ca. 7,25 m. til loft. Mulighed for fælles reception og kantineordning.

Årlig leje

kr. 626.225

33301000 VALBY

TIL LEJE

Se mere

LYST KONTORLEJEMÅL PÅ 440 KVM Sag 27800087 Lyst kontorlejemål på 440 kvm beliggende på 2. sal i klassisk rødstensejendom. Lejemålet er på hver side af gangen, og kan enten lejes samlet eller hver for sig på to lejemål á 220 kvm.

Lejemål 1 (nr. 43) indeholder storrumskontor/undervisningslokale, mindre køkken, toilet og arkiv-/kopirum, som samtidig er mellemgang ud til bagtrappen. Lejemål 2 (nr. 45) indeholder 5 mindre kontorer og et større storrumskontor, samt køkken og toilet. Årlig leje

58587100

kr. 286.000

9


Morten Westphal Jensen Regionsdirektør for København og Sjælland EDC Erhverv Poul Erik Bech

FLERE MELDER SIG I KAMPEN OM KONTORLOKALER I det seneste år har stadigt flere virksomheder søgt nye lokaler. Markedet byder især i København på stigende efterspørgsel fra lejere og købere.

Udlejere og sælgere af kontorejendomme i hovedstadsområdet har god grund til at lade forårsoptimismen spire. Det viser udviklingen i EDC Erhverv Poul Erik Bechs køberkartotek, der er Danmarks største database over købere og lejere, der aktivt leder efter nye lokaler. I løbet af 2015 steg antallet af virksomheder med ønske om at leje eller købe kontorlokaler således fra 825 til 1.445. En fremgang på hele 75 pct. I skrivende stund er tallet 1.505 på landsplan med hovedvægt på de større byer og med København i en klar førerposition. ”For ejere af ejendomme med salg eller udleje i tankerne er markedet godt lige nu,” siger EDC Erhverv Poul Erik Bechs regionsdirektør for København og Sjælland, Morten Westphal Jensen. Han peger på, at mange virksomheder lige nu leder efter mere plads. SØGER MERE PLADS En tredjedel af kunderne i køberkartoteket efterspørger således københavnske lokaler på 500 kvadratmeter og derover, mens et stigende antal kunder søger endnu større lejemål. ”For fem år siden flyttede mange for at skære ned på omkostninger, men den tendens er vendt nu. Og ser vi på velbeliggende kontorlokaler i København i størrelsesordenen 300-600 kvadratmeter går det rigtigt stærkt lige nu. Samtidigt ser vi endda

10

en tendens til at lejepriserne stiger lidt,” siger Morten Westphal Jensen. Han understreger, at den største udfordring i markedet lige nu er at følge med de mange ønsker. ”Selv sager, som har været i markedet gennem længere tid, bliver i høj grad udlejet nu. Vi har haft et fornuftigt år på kontormarkedet i 2015, hvor vores beholdning er blevet reduceret markant, og blandt andet baseret på væksten i antallet af interesserede i Køberkartotektet, så tror vi på, at markedet for kontorejendomme kommer til at udvikle sig flot gennem 2016,” siger han. DISKRET LOKALESØGNING EDC Erhverv Poul Erik Bechs køberkartotek dækker alle segmenter af erhvervsejendomsmarkedet, og kartoteket indeholder lige nu mere end 9.000 ønsker fordelt på mere end 7.000 aktive købere og lejere. Flertallet er fortsat investorer på jagt efter boligudlejningsejendomme, men både lager- og kontorejendomme oplever stigende interesse, fortæller Morten Westphal Jensen. ”Vi oplever også flere og flere virksomheder, der efterspørger en søgeaftale, hvor vi hjælper den enkelte køber eller lejer med at identificere velegnede lokaler eller ejendomme - selvfølgelig med fuld diskretion. Også på det område, løser vi flere og flere store sager,” siger han.


* 1505

Se hvor mange købere og lejere vi har i EDC Køberkartoteket på edc.dk/erhverv/find-koeber eller edc.dk/erhverv/find-lejer

VIRKSOMHEDER SØGER LIGE NU NYE LOKALER * TAL FRA EDC ERHVERV KØBERKARTOTEK

ANTAL KOMMUNER, VIRKSOMHEDERNE SØGER KONTOR I 1-2 KOMMUNER 3-5 KOMMUNER 6-10 KOMMUNER 11-20 KOMMUNER 20+ KOMMUNER

HVOR VIRKSOMHEDERNE SØGER LAV

HØJ

EFTERSPØRGSEL

53% 35% Ønsket årlig leje i t.kr.

> 5.000

2.000 < 5.000

1.000 < 2.000

500 < 1.000

250 < 500

> 100.000

50.000 < 75.000

25.000 < 50.000

75.000 < 100.000

Ønsket købspris angivet i t.kr.

10.000 < 25.000

150

5.000 < 10.000

100

2.500 < 5.000

300

< 2.500

200

100 < 250

AF VIRKSOMHEDERNE SØGER LOKALER I LEJENIVEAUET 100.000 TIL 250.000 KR.

< 100

AF VIRKSOMHEDERNE SØGER DOMICILER ELLER LOKALER I PRISNIVEAUET 5 TIL 25 MIO. KR.


GENTOFTE

TIL LEJE

KØBENHAVN NV

Se mere

TIL SALG

Se mere D

676 KVM ISTANDSAT KONTORLEJEMÅL I GENTOFTE

288 KVM ERHVERVSEJERLEJLIGHED TIL SALG I DYNAMISK OMRÅDE

Sag 11403066 Beliggende kun 300 meter fra Motorring 3, 800 meter fra Helsingørmotorvejen og 1 km fra Lyngby Hovedgade samt Lyngby Station. Lejemålet består af et lyst og præsentabelt receptionsområde, 2 store åbne kontormiljøer med rytterlys, 4 enkeltmandskontorer med glasopdeling, 3 større kontorlokaler med plads til op til 4 personer. Herudover mødelokale, kopi/printerrum, lager med vareelevator fra gadeniveau. Underetagen består af mødelokaler, nyere toiletter samt nyere køkken/kantine med hvide elementer. Lokalerne fremstår i meget velholdt stand med hvidmalede vægge og lofter, nyere tæppeflisegulv samt nyere toiletter og køkken. Parkering foran døren med ca. 10 til 15 parkeringspladser.

Sag 11402059 I moderne rustik udseende ejendom beliggende i dynamisk område sælges erhvervsejerlejlighed. Ejendommen er oprindeligt opført som produktionsejendom og er gennem årene om- og tilbygget. I dag fremstår bygningen som en lys og moderne kontorbygning med en kreativ atmosfære. Kontorlokalerne er indrettet som lyse New Yorker lokaler med en god blanding af storrumslokaler, fotostudier samt mødelokaler. Indflytningsklare kontorlokaler, hvor stilen er industriel med godt lysindfald. Der er adgang til ejendommen enten fra Bispevej eller Rentemestervej, hvor der er et større parkeringsareal.

Årlig leje

Kontant

kr. 574.600

33301000

kr. 2.850.000

33301000

GLOSTRUP

TIL LEJE

Se mere E

ET-PLANS EJENDOM I GRØNNE OMGIVELSER PÅ 742 KVM + KÆLDER 224 KVM Sag 11401766 Et-plans ejendom i grønne omgivelser på 742 kvm + kælder 224 kvm. Ejendommen består af 2 selvstændige bygninger. Den ene bygning er på 474 kvm. Den anden bygning er på

268 kvm, og den har yderligere en kælder på 224 kvm. De to bygninger kan eventuelt lejes hver for sig. Lokalerne har siden opførelsen været indrettet til

og benyttet som daginstitutioner af Glostrup Kommune. Dette kan også ses på lokalerne, som er meget slidte.

Årlig leje

12

33301000

kr. 508.480


SØGES Se et udpluk af de 1.505 virksomheder, der søger nye lokaler eller test efterspørgslen på din ejendom på heredc.dk/erhverv/find-koeber

SØGES

SØGES

SØGES

SØGES

Kontor

Kontor

Kontor

Kontor

1.600-2.600 kvm kontorejendom i København

Konsultationslokaler Vanløse & København Ø

2.500 kvm til kulturcenter i København

1.500-3.000 kvm kontor på Vestegnen

Kunden søger nyt domicil i København til køb. 1.600 til 2.600 kvm. I bymæssig sammenhæng og max 800 m. til s-tog eller metro. Ydmygt og absolut ikke fancy. Mulighed for at indrette mange enkeltmandskontorer.

Kunde søger to lokaler til klinik/konsultation og psykolog. Et i Vanløse/Frederiksberg og et i Hellerup/Østerbro. Plads til 3-5 konsultationsrum, venteværelse, the-køkken og toilet. God stand/kvalitet. Gerne arkivrum/lager det ene sted.

Veletableret kulturcenter er vokset ud af sin ejendom og søger derfor ejendom fra ca 2.500 kvm og op - gerne med gode udenomsarealer.

Virksomhed ønsker at KØBE kontordomicil på min. 2.000 kvm, evt. med tilhørende lager. Beliggende på Københavns Vestegn.

Søger Id: Telefon:

Søger Id: Telefon:

Søger Id: Telefon:

Søger Id: Telefon:

556748 33301000

820259 33301000

544969 33301000

730730 58587100

SØGES

SØGES

SØGES

SØGES

Kontor

Kontor

Kontor

Kontor

2.000-3.000 kvm kontor i Nordsjælland

400 - 1.000 kvm i Stenløse

800 - 1.300 kvm i Odense (5000-5270)

Kontor i Fredericia eller Middelfart.Tæt ved E20

Højteknologivirksomhed søger lokaler til nyt domicil. Skal være på mellem 2.000-3.000 kvm.

Kunde indenfor sundhedssektoren ønsker køb af ejendom på min. 400 m² beliggende i Stenløse. Pris max. kr. 4.000.000.

Virksomhed søger domicil på min. 800 m² beliggende i Odense C.

It-virksomhed søger motorvejsnært kontor i Fredericia eller Middelfart. De ønsker at sammenlægge afdelinger i trekantsområdet, og søger derfor nyt kontor på ca. 700-900 kvm. Gerne med kantinedrift. p-pladser til ca. 35-40 ansatte. Årlig leje op til kr.900.000, -

Søger Id: Telefon:

Søger Id: Telefon:

Søger Id: Telefon:

Søger Id: Telefon:

917925 48269910

891408 46333333

907971 58588200

711372 75831311

SØGES

SØGES

SØGES

SØGES

Kontor

Kontor

Kontor

Kontor

600 - 1.000 kvm kontor i Trekantsområdet Kunde søger kontorlokaler på min. 500 m² beliggende i Trekantsområdet og gerne med kort afstand til motorvejsnet. Lokalerne skal være tidssvarende indeholdende såvel storrumskontor som cellekontorer.

Søger Id: Telefon:

900628 76338010

350 kvm i Esbjerg Internationalt stort rådgiverfirma søger lokation i Esbjerg by. Kontorlokaler på op til 350 m² beliggende med gode tilkørselsforhold for personalet. Let adgang til motorvejen. Personalefaciliteterne kræves tidssvarende.

Kontor på 2.000-6.000 kvm i Aarhus

700 -1000 kvm i Aalborg - både køb og leje

International kommunikationsvirksomhed søger nye kontorlokaler til deres 250-300 medarbejdere i Aarhus og omegn. Umiddelbart uden økonomisk begrænsning.

Liberalt erhverv med 25 medarbejdere søger kontorlokaler på min. 700 m² beliggende i Aalborg. Skal være iorden og med tilhørende parkering. Både køb og leje har interesse.

Søger Id: Telefon:

Søger Id: Telefon:

Søger Id: Telefon:

859394 76104800

931011 87309930

904576 96314900

13


NÆSTVED

TIL SALG

Se mere C

ERHVERVSEJERLEJLIGHED PÅ 85 KVM CENTRALT I DEN NORDLIGE DEL AF NÆSTVED Sag 47300493 Sjældent udbudt erhvervsejerlejlighed i den nordlige del af Næstved. Lejligheden er 85 m2 og er beliggende på den tidligere Garderhusar kaserne i en ejendom, hvor de øvrige lejligheder ejes af virksomheder indenfor sundhed og velvære. Lejligheden er indrettet med lille forkontor hvor-

fra der er adgang til et rum på hver side, disse vil være velegnede til kontor eller klinik formål. I lejligheden er der desuden adgang til mindre køkken og personalefaciliteter med toilet og garderobe. Kontant

kr. 495.000

55786600 HVIDOVRE

TIL LEJE

Test efterspørgslen på din ejendom

Se mere

Årlig leje

kr. 222.200

er i dit område pørg ers eft

Sag 18000344 Lyse kontorlokaler på 1. og 2. sal udlejes. Lejemålene er en del af en større ejendom på ca. 655 kvm hvor lejemålene her udgør 421 kvm i alt. 1. salen er på 234 kvm og 2. salen på 187 kvm. De kan lejes sammen eller hver for sig. Begge etager er lyse og i pæn stand. Ejendommen ligger i Hvidovre med kun 1,5 km til Friheden st. og 2 km til Holbækmotorvejen.

nd

er

LYSE KONTORER TIL LEJE I HVIDOVRE

Skyd g til jere envej s domic nye il Se

de er

vo hver vslokaler

res

ku

edc.dk/erhverv/find-koeber

58587100 SØBORG

TIL LEJE

Se mere

TIL LEJE

Se mere

LEJEMÅL FRA 125 TIL 2.585 KVM KONTOR OG LAGER Sag 11402803 Optimal placering i den gamle TV-by, med god forbindelse til København via det udbyggede motorvejsnet og offentlig transport. Bygningerne indeholder på 1. sal, 5 kontorlejemål med et samlet areal på 2.585 kvm. Fordelingsgang, kontorer af varierende størrelse samt midterkerne, som kan benyttes til showroom. Herudover toiletkerner. Gode parkeringsmuligheder. Årlig leje fra

14

GLADSAXE

33301000

kr. 300 pr. kvm

CHARMERENDE ISTANDSATTE KONTORLOKALER UDLEJES, TÆT PÅ OFFENTLIG TRANSPORT Sag 11403238 Meget centralt beliggende på Søborg Hovedgade, udlejes flot og nyistandsat kontorlejemål på 450 kvm. Pænt adgangsparti via trappetårn i glas. Lejemålet er beliggende i meget charmerende baghus på 1. sal. Lejemålet er inddelt i kontorer i varierende størrelser og har stort mødelokale, der er tillige en kantine/frokoststue. Årlig leje

33301000

kr. 267.750


KØGE

TIL LEJE

HERLEV

TIL LEJE

Lejerabat tilbydes!

Se mere

Se mere B

KØGES MEST ATTRAKTIVE OMRÅDE MED KONTOR, DETAIL OG BOLIGFUNKTIONER Sag 27800060 Midt i Køge Centrum opføres disse lækre kontorlejemål i forskellige størrelser. Det nye byområde Køge Kyst er et udviklingsprojekt, med detailstrukturen i centrum af den gamle købsstad Køge. Den nye gade Strædet, vil have butikker i stueplan og på 1. og 2. sal vil der være kontorlejemål og boligejerlejl. ”Strædet” vil som gade være attraktiv for særligt de liberale erhverv indenfor advokat, ingeniører og revisorer. Samtidig vil der være mulighed for klinikformål som f. eks. læger, tandlæger eller fysioterapeuter. Lejemålene kan fås i størrelserne: 270 kvm., 383 kvm. eller 443 kvm. Lejemålene forventes at stå klar 1. september 2016. Årlig leje pr. kvm.

Kr. 1.200,-

Areal fra

151 KVM FLOTTE OG LYSE KONTORLOKALER PÅ 1. SAL Sag 27800078 Kontorlejemål på 1. sal med flotte og lyse kontorer udlejes. Ejendommen er beliggende i Herlev tæt ved Motorring 3 og Ringvejen, samt kun 10 km fra Rådhuspladsen. Der er let adgang til offentlig transport, da lejemålet er beliggende blot 1,2 km. fra Herlev St. og med bus 155 mod Herlev St. kørende lige ude foran ejendommen. Lejemålet er en del af en større ejendom med fælles indgangsparti, men består af 151 kvm selvstændigt lejemål. Kontoret består af et lille receptionskontor, et storrumskontor, et mødelokale, et "chefkontor" samt toilet og mindre køkken med spiseplads. Der er god tilkørsel til ejendommen og parkeringspladser lige nede foran.

270 kvm.

Årlig leje

58587100 VALLENSBÆK

kr. 101.095

58587100 TIL LEJE

FREDERICIA

TIL LEJE

Se mere B

196 KVM KONTOR MED MANGE MULIGHEDER I VALLENSBÆK Sag 11403464 196 m² kontorlejemål med god eksponering. Lyst præsentabelt indgangsparti, loungeområde, lyse venlige lokaler, der nu er indrettet med et stort kontor med skrivebord og mødebord, to 2-personers kontorer og et gennemgående storrumskontor med 5 arbejdspladser. Ruminddelingen er med lette skillevægge og derfor meget fleksibel. Årlig leje

Se mere

kr. 176.400

33301000 BALLERUP

C

TIL SALG

Se mere 150-800 KVM KONTORER

312 KVM LYS OG VELHOLDT KONTOREJENDOM I BALLERUP Sag 27800024 156 kvm. lyse og pæne kontorer i sund ejerforening. I ejerforeningen Ballerup Værkstedsby udlejes/sælges 156 kvm. kontorer med tilhørende 156 kvm. høj kælder. Lokalerne er lyse og indbydende med store vinduer, som giver et godt lys. Der er et storrumskontor med køkken, samt mindre kontor og et mødelokale. Endv. lille have med terrasse. Kælderen til arkiv, omklædning og generel opbevaring. Kontant

58587100

kr. 1.995.000

Sag 60300815 I en nyere kontorejendom med elevator udlejes pæne og tidssvarende kontorlejemål. Lejemålene kan indrettes efter nærmere aftale med udlejer i lejemål fra 150 m² og op til 800 m². Lejemålene fremstår i rigtig pæn stand med mørkegrå tæppefliser, lyst køkkeninventar med hårde hvidevarer, grundbelysning via up light lamper integreret i loftspanelerne og ventilation med køl. Der forefindes såvel storrumskontorer, mødelokaler samt mindre kontorlokaler. Fra kontorerne er der flere steder udgang til altaner. Til ejendommen hører egen stor parkeringsplads med fri parkering for husets lejere. Årlig leje pr. kvm

76338010

kr. 770

15


FREDERICIA

TIL LEJE

Se mere D

264 KVM KONTORLEJEMÅL Sag 60300798 Meget funktionelle kontor/administrationslokaler med en perfekt placering med facade ud til motorvejen. Der er gode p. forhold til såvel ansatte som kunder. Fælles klinkebelagt indgangsparti med trappe til 1. sals lejemålet. Indeholder: 2 toiletter – åbent kontorlandskab, frokoststue, arkiv,

møderum, chefkontor samt printerrum som forholdsvis nemt vil kunne anvendes til møderum. Lokalerne er tæppebelagte og der er hvide vægge og hvide systemlofter. Der er kabelbakker og klima/køleanlæg.

Årlig leje

kr. 216.750

76338010 KOLDING

TIL LEJE

Se mere

VEJLE

TIL LEJE

Se mere D

161 KVM CHARMERENDE KONTOR

490 KVM KONTOR

Sag 60300809 I hjertet af Kolding by udlejes et yderst charmerende kontorlejemål i det gamle pakhus. Beliggende i stueplan indeholdende entré, stort åbent kontor, mødelokale/kontor, kantine med opvaskemaskine, toilet og mindre depot. Derudover er der adgang til eget lager/depot i kælderen på i alt ca. 14 m². Lokalerne fremstår i pæn stand, og der oser af hygge og god atmosfære med synlige bjælker og tykke massive ydervægge. Til ejendommen hører stor privat p-plads, og man vil som lejer få udleveret et nærmere aftalt antal p-kort til parkeringsområdet, hvilket er indeholdt i den årlige leje.

Sag 71000287 490kvm. kontorlejemål centralt beliggende i Vejle Centrum. Nu udbydes 490kvm. lyse indbydende kontorlokaler i centrum af Vejle, tæt på banegården og strøget. Lokalerne er beliggende på 2.sal. Adgang til kontoret sker via stor præsentabel hall. Lejemålet er indrettet med kontorer i varierende størrelser, samt åbne kontormiljøer og møderum. Hertil kommer køkken, toilet og badeforhold. Lejemålet fremstår i god stand med kabling og loftsarmatur. Der er mulighed for at leje parkeringspladser ved ejendommen, samt der er flere betalings Ppladser i nærheden af lejemålet.

Årlig leje

16

E

76338010

kr. 96.600

Årlig leje

75831311

kr. 245.000


ESBJERG Ø

TIL LEJE

Se mere D

PRÆSENTABELT OG VELINDRETTET FIRMADOMICIL FRA 2008 - TIL BÅDE KONTOR OG BUTIK - MED GODE ADGANGS- OG P-FORHOLD. Sag 67000549 Denne forreste del af ejendommen er nyopført i 2008 som domicil for kontorsyningsvirksomhed. Lejemålet består af 1.026 m² i stueplan velegnet til både kontor og butik - med eksklusivt indgangsparti, gode lysindfald og 4 meter til loft. 1. salen er indrettet til kontorbrug og består af 890 m² - indrettet med åbent kontorlandskab, mødelokaler i varierende størrelser

samt separate kontorer. Desuden en rummelig kantine med udgang til en skøn og ugeneret tagterrasse på 170 m². Desuden et mindre lagerafsnit på 182 m² med op til 4,3 m. loftshøjde. Egen P-plads ved indgangen. Et særdeles indbydende, velindrettet og fleksibelt firmadomicil - opført i kvalitetsmaterialer. Bemærk den attraktive leje. Årlig leje

kr. 1.224.150

76104800 KOLDING

TIL LEJE

VARDE

TIL SALG

Se mere C

660 KVM KONTOR Sag 60300784 Lejemålet indeholder flot entré/reception med klinkegulv, storrumskontorer samt chefkontorer, mødelokale, kantine, depot mv. Derudover er der i den ene del af lejemålet indrettet isoleret og opvarmet lager, hvortil der udefra er adgang såvel i niveau via hejseport som i rampe niveau. Denne del kan let inddrages til kontor. Et lejemål i høj kvalitet. Årlig leje

Se mere

kr. 594.000

76338010 HADERSLEV

G

TIL LEJE

Se mere KREATIVT OG UNIKT - SPÆNDENDE DOMICIL PÅ 403 KVM D

112 KVM KONTOR I CENTRUM Sag 62000498 Lejemålet er beliggende på 1. sal i markant ejendom tæt ved gågadenettet samt gode parkeringspladser.Adgangen til lejemålet sker via trappegang fra Nørregade.Lejemålet er på ca. 112 kvm, hvoraf ca. 10 kvm. udgør fællesareal. Hertil kommer ca. 6 kvm. arkiv i kælderen.Lejemålet indeholder: Indgang/garderobe, Storrumskontor, Cellekontor, Mødelokale, Tekøkken, Toilet med håndvask . Årlig leje

73331300

kr. 56.000

Sag 67000601 Den tidligere Metodistkirke i Varde. Opført i 1890 og anvendt som kirke i 110 år, og siden 2000 anvendt som domicil for reklamebureau. Både kirken og præsteboligen har gennemgået omfattende ombygning og renovering, og er i dag indrettet i et særdeles kreativt og åbent kontormiljø med mange muligheder. Ejeren modtog i 2001 ”Bevaringsprisen”, som en påskønnelse for at bevare og renovere kirkens facader - og blev også belønnet i 2002 med Realkredit Danmarks ”Kloge m² pris”, for at have skabt kreative, kloge og inspirerende rammer. Ejendommen har en markant og synlig beliggenhed i centrum af Varde. Grunden andrager 830 m² og er bl.a. anlagt med 10-12 P-pladser. En unik ejendom, som skal opleves. Kontant

76104800

kr. 3.925.000

17


PADBORG

TIL LEJE

SØNDERBORG

Se mere

TIL LEJE

Se mere G

600 KVM KONTOR + 182 KVM KÆLDER

527 KVM KONTOR

Sag 62000612 Hele stueetagen og kælderen i det 2 etagers kontordomicil ”Huset” midt i Padborgs Internationale Transportcenter ”Gate Denmark” udlejes nu. Kontorlejemålet på 600 kvm. i stueplan koster kr. 650,00 pr. kvm. + moms p.a., mens underetagen på 182 kvm. koster kr. 250,00 + moms p.a. – i alt kr. 435.500,00 + moms. Dertil kommer forbrug af el, vand og varme. Kontorlejemålet, som er lyst og moderne, har adgang via videostyret åbning af hoveddør til trappetårn og er indrettet med foyer, egen reception, egen kantine, mange kontorer og mødelokaler i varierende størrelser ligesom der er flere toiletter. Til lejemålet hører 182 kvm. høj tør kælder, hvor der er plads til arkiv m.m.

Sag 64100313 Attraktivt og centralt beliggende kontorlejemål på 527 kvm. Nu udbydes nyistandsat kontorlejemål på 527 kvm. til leje. Lejemålet er beliggende i stueplan i totalt istandsat ejendom på Helgolandsgade 9, som også huser læger og behandlere på 1. sal. Lejemål er indrettet i stueplan med foyer/kontorlandskab, 2 store og et mindre kontor som i dag anvendes til undervisning. Dertil kommer toiletter, depotrum og tekøkken. Lejemålet udlejes ny malet i hvid. Parkeringsarealerne ved ejendommen deles med ejendommens øvrige lejere. Bag ejendommen er der grønne arealer, som må anvendes af lejer. Årlig leje kr. 329.375 Et spændende lejemål, som kan anvendes af de fleste.

Årlig leje

kr. 435.500

73331300

58588020

AARHUS C

TIL LEJE

Se mere D

CHARMERENDE KONTORLEJEMÅL I KLOSTERGADE Sag 80202681 156 kvm kontorlejemål centralt beliggende i Latinerkvarteret i Aarhus midtby. Kontorlejemålet ligger på 1. sal i en 3-etagers ejendom i Faurschous Gård. Kontoret er indrettet med et køkken, 3 kontorlokaler og et storrumskontor samt store toiletfaciliteter. Det stemningsfulde kvarter har

smalle gader med toppede brosten, smukke ejendomme og hyggelige caféer. 1. salen indeholder 156 kvm storrumskontor med tre mindre kontorer.

Årlig leje

18

87309930

kr. 154.400


AALBORG SV

TIL SALG

Se mere C

863 KVM KONTORDOMICIL MED NEM ADGANG TIL MOTORVEJSNETTET Sag 91201802 Ejendommen er velbeliggende i attraktivt erhvervskvarter i Aalborg SV. Mulighed for køb eller leje af ejendommen. Der er fra ejendommen nem adgang til både Aalborg C ad Hobrovej (4 km.) og til motorvejsnettet (1 km.). Ejendommen benyttes i dag udelukkende til kontor og indeholder

receptionsområde, mødelokaler, toiletter – heraf et med bad, kantine, delvist åbne og lukkede kontorer, der kan sammenlægges/opdeles efter behov. Flere af lokalerne er i dag opdelt med glasvægge. Ejendommen kan tillige lejes - forhør nærmere vedr. lejevilkår Kontant

kr. 5.800.000

96314900

alle vores ledige stillinger her Se alle vores ledigeSe stillinger på edc.dk/erhverv-job

Vi søger ledere, ejendomsmæglere og partnere til kontor- og brugerområdet

EDC Erhverv Poul Erik Bech er inde i en særdeles positiv udvikling, med solide økonomiske resultater, vækst og erobring af markedsandele. Dette gør sig også gældende på markedet for kontor- og brugerejendomme, og derfor styrker vi den lokale tilstedeværelse på området. I øjeblikket har vi ca. 20 ledige stillinger i hele Danmark, hvor vi bl.a. søger

Vi kan tilbyde dig Et job, hvor vi, foruden de bedste karriere- og udviklingsmuligheder, kan tilbyde dig løn i form af en attraktiv provisionsordning i et marked med et højt indtjeningsniveau, kombineret med en garanteret årlig minimumsgage, samt pensionsordning og sundhedssikring. Du vil få et job i en innovativ virksomhed i ekspansion, med de muligheder og udfordringer netop dette kræver for dig som medarbejder. Du er meget velkommen til at kontakte HR-manager Mette Forsbøl på tlf. 38 77 05 20 eller mhf@edc.dk, såfremt du har spørgsmål til stillingerne eller til virksomheden. Læs mere om stillingerne og se vores andre ledige stillinger på heredc.dk/erhverv-job Du kan søge dem, så længe de er at finde på nettet.

• Udlejningschef • Chef/Partner til brugerejendomme • Erhvervsmægler/Partner til brugerejendomme • Erhvervsmægler til køber-/lejerrådgivning • Erhvervsmægler til salg og udlejning af erhvervsejendomme • Erhvervschef og partner til nyt erhvervscenter i Viborg • Erhvervsmægler til Kolding

19


FREDERICIA

TIL SALG

Se mere B

2.597 KVM INVESTERING AFKAST 5% Sag 71000344 Sjældent udbudt investeringsejendom til salg. Ejendommen er beliggende tæt ved Lillebælt og med stor eksponering ud mod motorvej E20. Opført i 2011 og har et samlet etageareal på 2.597 m². Ejendommen er opført som domicillejemål for selskabet Monjasa A/S. Ejendommen er fuldt

udlejet på en længerevarende lejekontrakt med uopsigelighed for lejeren indtil 31.12.2024. For yderlig information samt beregninger af den udbudte salgspris for selskabet bedes I kontakte EDC Erhverv Poul Erik Bech. Kontant

kr. 65.185.000

75831311 FREDERICIA

TIL SALG

Se mere C

3.605 KVM INVESTERING I FREDERICIA AFKAST 5,5% Sag 71000347 Ejendommen er beliggende tæt ved Lillebælt og med stor eksponering ud mod motorvej E20. Samlet etageareal på 3.605 m². Opført i 3 etager og har facader af glas og betonelementer. Ejendommen er opført som domicillejemål for Electrolux Home Products A/S, der benytter ejen-

dommen som kontordomicil samt udstilling, arbejdende showroom og lager til deres leverandører. For yderlig information samt beregninger af den udbudte salgspris for selskabet bedes i kontakte EDC Erhverv Poul Erik Bech. Kontant

20

75831311

kr. 77.235.000


NÆSTVED

TIL SALG

Se mere A

15

NYOPFØRT OG FULDT UDLEJET INVESTERINGSEJENDOM I DET CENTRALE NÆSTVED Sag 47300491 Ejd. opføres og leveres nøglefærdig til køber medio 2017. Bygningerne har et bygningsudtryk med pudsede/støbte facader og rødt tegltag. Hovedkonstruktionen er isolerede betone-

lementer som facader, placeret på et isoleret terrændæk. Tagkonstuktionen er hanebåndsspær med røde tegl på lægter. Udvendige vinduer er træ/alu. Hver lejlighed er forsynet med badevær.

et mindre køkken der opfylder de krav er gældende for modtagelse af boligsikring. Varmeforsyningen sker via kommunal fjernvarmeforsyning. Kontant

kr. 32.500.000

55786600 VALBY

TIL SALG

Se mere D

SJÆLDENT UDBUDT, FULDT UDLEJET ”SMÅHUS” EJENDOM MED 6 BOLIGER OG 1 ERHVERV. 552 KVM Sag 18100442 Ejendommen indeholder 412 beboelseskvadratmeter, pt. indrettet med 6 lejligheder fra 62-72 kvm, som 2 og 3 værelses lejligheder i overordnet pæn stand. Kld. er for størstedelens vedkommende udlejet til de to stuelejligheder, der har egen nedgang fra stuen til kælderen. Den resteren-

de del af kælderen er fælles areal, der anvendes til vaskerum og varmecentral. Herudover er der 140 kvm erhverv i baghuset. Alt i alt er der tale om et skønt ”småhus”, med en perfekt central beliggenhed i Valby. Afkast 4,48%. Kontant

33301000

kr. 9.500.000

21


FREDERIKSVÆRK

TIL SALG

Se mere E

FULDT UDLEJET INVESTERINGSEJENDOM MED BUTIK- OG BOLIGER SÆLGES Sag 34200574 Fuldt udlejet investeringsejendom med butikker og boliger sælges. Ejendommen er centralt beliggende på Frederiksværks gågade midt i byen. I stueetagen er der indrettet to butikslejemål samt fire boliglejemål fordelt på

første og anden sal. Den ene butik er udlejet til mobiltelefonbutik og den anden butik til frisørsalon. Fra trappeopgang på bagfacaden er der adgang til kælder, butikslejemål og i alt fire boliger, som alle er istandsatte/moderniserede og fuldt udlejede. Kontant

kr. 3.850.000

48269910 KASTRUP

TIL SALG

Se mere

KØBENHAVN N

TIL SALG

Se mere C

C

FLOT OG MEGET VELHOLDT INVESTERINGSEJENDOM I KIRSTINEHØJ ERHVERVSOMRÅDE. 1.504 KVM

USÆDVANLIG FLOT ISTANDSAT UDLEJNINGSEJENDOM PÅ JAGTVEJ – TÆT PÅ NY METRO 2017.

Sag 18100407 Ejendommen består af 2 bygninger, hvoraf nuværende ejer har sin virksomhed i den ene bygning, og bliver boende efter salget som lejer. Halvdelen af denne bygning er indrettet som kontor af høj kvalitet, mens den anden halvdel er indrettet som lager. Afskrivningsbeløbet er uforpligtende opgjort til kr. 493.600 det 1. år. Afkast 6,04%.

Sag 18100196 Usædvanlig flot istandsat udlejningsejendom på det bedste stykke af Jagtvej – og tæt på ny Metro-Station og tæt ved Nørre Campus og Copenhagen Science City. Ejendommen indeholder i stuetagen en række mindre butikslejemål. Tandlægeklinik på en del af 1. sal. I resten af ejendommen er der 14 meget fine beboelseslejligheder. Afkast 3,7%.

Kontant

kr. 15.700.000

Kontant

33301000 KASTRUP

kr. 54.900.000

33301000 TIL SALG

Se mere

HILLERØD

TIL SALG

Se mere C

FULDT UDLEJEDE BUTIKSEJERLEJLIGHEDER PÅ SLOTSGADE. STARTAFKAST PÅ 5,72%

Sag 18100408 Ejendommen er opført i 2007 og 2008 og består af 3 bygninger. 2 bygninger med 19 lejemål. Heraf 15 lejemål på hver 85 kvm, 3 lejemål på hver 135 kvm og 1 lejemål på 170 kvm. Den tredje bygning er på 2.007 kvm fordelt på 225 kvm kontor og 1.782 kvm lager, værksted m.m. Afskrivningsbeløbet er uforpligtende opgjort til kr. 1.184.000 det 1. år.

Sag 34200692 Synligt beliggende butiksinvesteringsejendom midt på byens bedste og mest besøgte indkøbsstrøg med under 2 min. gang til Slotsarkadernes indgang og ca. 5-10 min. gang til Torvet, Helsingørsgade, Hillerød Station og Frederiksborg Slot. Ejerlejlighederne er en del af Ejerforeningen "Slotsgade 29. Ejerlejlighederne er fuldt afskrivningsberettigede.

Kontant

22

E

MEGET VELHOLDT INVESTERINGSEJENDOM PÅ KIRSTINEHØJ ERHVERVSOMRÅDE. 3.858 KVM. AFKAST 6,22%

33301000

kr. 36.000.000

Kontant

48269910

kr. 14.000.000


Se mere


SOLRØD STRAND

TIL SALG

HOLBÆK

Se mere

TIL SALG

Se mere C

C

332 KVM. INVESTERINGSEJD. MED 2 BUTIKSLEJEMÅL - AFKAST 8%

2 DETAIL EJERL.BUTIKKER SÆLGES SAMLET - STARTAFKAST PÅ 7%

Sag 40300752 Mindre investeringsejendom – indeholdende 2 erhvervsejerlejligheder – udbydes til salg. Ejendommen er afskrivningsberettiget. Lejere er gode, solide lejere indenfor børnetøj og is-/slikforretning. Velbeliggende i Solrød Centret - et spændende og lokalt butikscenter, hvor der er lagt vægt på et varieret og alsidigt udbud med mange specialforretninger. Begge lejemål er i en pæn stand uden mangler. Butikkerne kan ikke ligge bedre i Solrød Centret med god synlig facade ud mod strøggaden. Butikkerne er på hhv. 106 kvm. og 226 kvm. Samlet lejeindtægt på ca. kr. 485.000,- + moms.

Sag 40300804 I en nyere beboelsesejendom, sælges disse 2 ejerlejlighedsbutikker som investering. Ejerlejlighederne er beliggende centralt i Holbæk med stor synlighed og en stærk eksponering. Ejerlejlighed nr. 46 er en hjørnelejlighed på 108 m2 og er i dag udlejet til frisørsalon. Ejerlejlighed nr. 48 er en lejlighed på 102 m2 der i dag er udlejet til Audio Nova Hørecenter. Udover disse 2 ejerlejligheder er der yderligere en lejlighed i stueplan som i dag er udlejet til Flügger. (Er ikke til salg) Den resterende ejendom består af beboelseslejligheder ejet af Boligselskabet Sj.

Areal

332 kvm

Kontant

kr. 5.700.000

Kontant

46333333

kr. 2.900.000

46333333

HILLERØD

TIL SALG

Se mere E

FULDT UDLEJET LAGER- OG KONTOR DOMICILEJENDOM PÅ 454 KVM Sag 34200717 Fuldt udlejet lager- og kontor domicilejendom beliggende i et eftertragtet erhvervsområde - tæt på centrum og med gode busforbindelser til Hillerød Station. Ejendommen er beliggende i erhvervsområde mellem Herredsvejen og Vølundsvej og er opbygget, som et samlet bygningskom-

pleks med i alt 6 bygninger, som er opdelt som 6 ejerlejligheder. Gode busforbindelser på Vølundsvej med ca. 10 min. kørsel til Hillerød Station og ca. 5 min. kørsel til Hillerødmotorvejen. Kontant

24

48269910

kr. 2.600.000


KOLDING

TIL SALG

Se mere

2.623 KVM INVESTERING LAGER/PROD. - AFKAST 7,44% Sag 60300759 Lejemål 1 er udlejet til From Grafisk. Lejemålet består af pæne kontorfaciliteter indrettet som såvel storrumskontorer samt mødelokaler. Fra kontorafsnittet er der direkte kig samt adgang til produktionsdelen, der består af en stor regulær hal med adgang udefra via hejseport i niveau. Leje-

mål 2 er udlejet til Idé House of Brands Denmark. Lejemålet består af pæne kontorfaciliteter i varierende størrelser samt showroom. Fra administrationen er der direkte udgang til stort regulært opvarmet lager. Kontant

kr. 8.600.000

76338010 ODENSE NV

TIL SALG

Se mere C

INVESTERINGSEJENDOM MED ATTRAKTIVT AFKAST Sag 51200671 Butiksejendom – udlejet i sin helhed til ALDi. Røde mursten, taget henholdsvis sadeltag ved indgangspartiet samt afvalmet gavle i modsat side. Tagbelægningen er betontagsten. Lejekontrakt uopsigelig indtil 31.05.2021 til fraflytning 30.11.2021.

Parkeringsareal indeholdende 42 p-pladser incl. 1 handicapplads. Indvendigt er apteringen normal med hvide vægge og lofter samt lyse klinker på gulv. Butikslokale med adgang fra lagerlokalet. Frokoststue og toiletforhold. Afkast 9,2 %. Kontant

58588200

kr. 8.700.000

25


ESBJERG HAVN

TIL SALG

NY PRIS STORT POTENTIALE

Se mere E

VELBELIGGENDE INVESTERINGSEJENDOM PÅ 5.323 KVM MED TILHØRENDE 90 STK. P-PLADSER PÅ 5.578 KVM GRUND Sag 67000438 Ejendommen fungerer som flerbrugerejendom for såvel store som små lejere - lige fra enkeltmandskontorer på 20-30 m² op til lejemål på 1.100 m². Stammen af ejendommens 10-11 lejere udgøres af meget solide virksomheder, mens mange af de mindre lejere har været i ejendommen gen-

nem mange år. Lejemålene er beliggende i stueetage, på 1.- 2.- og 3. sal, mens 4. sal er indrettet til kantine. Gode fælles møde- og konferencerum fordelt i bygningen. Grunden andrager 5.578 m² og rummer i alt ca. 90 parkeringspladser. God mulighed for optimering og langvarigt solidt afkast!

1. års afkast

Kontant

10,00 %

kr. 19.900.000

76104800 HIRTSHALS

TIL SALG

Se mere G

CENTRALT BELIGGENDE BLANDET DETAIL- OG BEBOELSESEJENDOM - MED STORT POTENTIALE OG HØJT AFKAST PÅ 10,63% Sag 91202074 Ejendommen indrettet med detailbutik anvendt af Netto, der er ved at opføre ny butik i området hvorfor de fraflytter ejendommen. Der er endvidere 2 store beboelseslejligheder på 138 m² og 120 m² (pt. ledig) - den ene er udlejet. Ejendommen har pvc vinduer og taget er belagt med eternit-

plader, tagpap, tegl og skifereternit. Udenomsarealet er asfalteret og udnyttet til parkeringsplads. Butikken er på 1.071 m² og er indrettet med stort butikslokale med store vinduespartier mod gaden, lagerlokale, kontor, kantine og toilet. Kontant

26

96314900

kr. 2.990.000


PADBORG

TIL SALG

Se mere G

3.308 KVM INVESTERING - AFKAST 10,25% Sag 64100326 Kan erhverves som investeringsejendom eller som delvis brugerejendom. Er i dag delvist udlejet og står delvist ledig for køber. Ejendommen er opdelt i en kontor/administrationsbygning i 2 plan ligesom der er delvis kælder. I administrationsbygningen er der 182 kvm. høj tør kælder. På 1.

sal er der mindre fitness-center.Desuden en mindre selvstændig kontorejendom samt en stor lagerhal med selvstændigt kontorafsnit. En helt igennem fornuftig investering både for investoren som for brugeren. Kontant

kr. 9.995.000

58588020 HJØRRING

TIL SALG

FREDERICIA

TIL SALG

Se mere

Se mere

INVESTERINGSEJENDOM UDLEJET TIL ALDI - AFKAST 9,5%

1.799 KVM INVESTERING AFKAST 7,46%

Sag 91202139 Optimal placering til detailbutik med stor synlighed. Ejendommen der har et areal på 964 m² er opført i 2006 i røde mursten og rødt tegltag og fremstår overalt velholdt, og kræver derfor kun et minimum af løbende vedligeholdelse. Ejendommen er velindrettet til detailbutik og fremstår med lyse klinkegulve, hvide lofter og fast grundbelysning. Indretningen er med stort salgslokale, kontor, frokoststue, 2 toiletter, frost- og kølerum samt lager. Der er adgang for varelevering via rampe med direkte adgang til lageret. Der er gode parkeringsforhold med 50 parkeringspladser på grunden samt gode tilkørselsforhold for vareaflæsning via rampe.

Sag 60300786 Udlejet til en god solid lejer, med 6,5 år tilbage på lejekontrakten. 1.799kvm. lager / værksted med gode tilkørselsforhold og indhegnet grund. Ejendommen er inddelt med 1.512kvm lager/værksted. Indrettet som en stor hal, hvor der forefindes 5 tons traverskran, der er adgang til hallen via 6 aluporte. Kontor og personaledelen udgør 287kvm. Ejendommen har ca. 4.000kvm. befæstet grund. Ejendommen er beliggende tæt ved Fredericia ringvej, og kun 10 min. fra motorvejsnettet. Ejendommen er udlejet til en god solid lejer, hvor der er 6,5 år tilbage på lejekontrakten.

Kontant

96314900

kr. 10.685.000

Kontant

76338010

kr. 4.800.000

27


AABENRAA

TIL SALG

AABENRAA

Se mere

TIL SALG

Se mere

593 KVM PROJEKT/BOLIGINVESTERING

596 KVM INVESTERING - AFKAST 7%

Sag 64100360 Ejendommen, som er fredet, er opført i 1748 og ombygget og renoveret i 2007 og senere. Al ombygning, restaurering og renovering er sket i samspil med Kulturarvsstyrelsen. Ejendommen består af et fredet forhus med 3 lejligheder, hvoraf den ene på ca. 300 kvm. bebos af nuværende ejer, den anden lejlighed på ca. 127 kvm., mens den sidste lejlighed på ca. 185 kvm. står fuldstændig ufærdig med rå vægge og udgravet ned til jord/ sandbund = projekt. Udvendig er ejendommen restaureret efter alle regler og anvisninger. Indvendig er de 2 af lejligheder restaureret og istandsat udelukkende med de bedste materialer. Uden tvivl er her tale om et af Aabenraa bys bedst restaurerede byejendomme.

Sag 64100359 Nu udbydes denne spændende og delvis fredede ejendom til salg. Hovedparten af ejendommen er restaureret de seneste år i samspil med Kulturarvsstyrelsen. Ejendommen består af et fredet forhus med 4 lejligheder ligesom der er 3 lejligheder i de bagerste bygninger, som er af ældre dato og ikke så vedligeholdte. Den fredede del af ejendommen er opført i røde mursten med rødt tegltag. Ejendommen er GI-pligtig, men pga. den store underskudssaldo på GI-kontiene, indbetales der pt. ikke til Grundejernes Investeringsfond. Imellem bygningerne er der hyggelig gårdhave og bag de ældre bygninger er der stor gammel have. En fuldt udlejet ejendom, der sjældent kommer til salg.

Kontant

kr. 8.000.000

Kontant

58588020 AABENRAA

kr. 3.630.000

58588020 TIL SALG

Test efterspørgslen på din ejendom eft

ers

pørg

er i dit område

Unik o nli til inte ne adgang ress din eje erede i ndom

nd

er Se

de er

vo hver vslokaler

res

ku

edc.dk/erhverv/find-koeber

EBELTOFT

TIL SALG

Afkast: 8,63%

Se mere Se mere 432 KVM BOLIGINVESTERING - AFKAST 7% Sag 64100358 Ejendommen ligger synligt midt i Aabenraa by med kort afstand til gågade og indkøbsmuligheder. Ejendommen er indvendig fuldstændig renoveret med nye køkkener og badeværelser. Ejendommen er opført i røde mursten og har tagpap på taget. der er trævinduer og trædøre overalt, som på sigt skal skiftes. De 6 lejligheder på hver 72 kvm., som er er indrettet med entre/gang, badeværelse, køkken, soveværelse og 2 stuer. I kælderen er der vaskerum og depotrum. Bag ejendommen er der parkeringsarealer til beboerne. Ejendommen ligger på en 659 kvm. stor grund. En velbeliggende og fuldt udlejet boligudlejningsejendom, som er velegnet for både 1. gangs købere og investorer med portefølje. Kontant

28

58588020

kr. 3.630.000

INVESTERINGSEJENDOM I DET ABSOLUTTE CENTRUM AF EBELTOFT Sag 80202578 Historisk ejendom med 8 bygninger, beliggende på Adelgade i det centrale Ebeltoft, nærliggende gågaden og Ebeltoft Vig. 7 boliglejemål på i alt 758 kvm og 1.606 kvm erhvervsareal fordelt på 5 lejemål. Sælges med et højt afkast på 8,63%.

Kontant

87309930

kr. 12.750.000


FREDERIKSVÆRK

TIL SALG

Se mere G

STOR VELBELIGGENDE EJENDOM PÅ 2.690 KVM Sag 34200705 Stor velbeliggende ejendom på 2.690 m² opført i 1989. Ejendommen er opdelt i flere lejemål hvoraf det største på ca 1200 m² butik og 300 m² lager ligger ud mod den meget traffikeret Hundestedvej. Der er endvidere et par ledige lejemål ud mod parkeringspladsen, der vender over

mod Jysk, T-thansen og Jem & Fix der er naboer til bygningen. Der er mulighed for at kunne leje de ledige lokaler. Kontakt EDC Erhverv for næremere information og fremvisning. Kontant

kr. 7.900.000

48269910 HELSINGØR

TIL SALG

Se mere

1.400 KVM LAGER- OG PRODUKTIONSEJENDOMME Sag 34200763 To lager- og produktionsbygninger til leje eller salg beliggende i Kvistgårds store erhvervskvarter midt på Oldenvej som er hovedfærdselsåren i Kvistgårds erhvervskvarter. Ejendommene ligger i et udbygget og attraktivt erhvervskvarter med mange

forskellige virksomheder herunder traditionelt håndværk, produktion, lager, kontordomiciler og medico- og medicinalvirksomheder. Begge haller har en god loftshøjde på ca. 5,5 meter og med et mindre kontorafsnit på ca. 75 kvm. i hal 3. Kontant

48269910

kr. 5.500.000

29


MARSLEV

TIL SALG

Se mere C

VELHOLDT BRUGEREJENDOM MED LAGER OG PRODUKTION MELLEM ODENSE OG NYBORG Sag 51200502 Bygning 1 værksteds- og kontordel på ca. 1.350 m². Bygning 2 er på ca. 962 m² og indeholder søjlefri lager- eller produktionshal. Bygning 3 er på ca. 1.995 m² og indeholder regulær lagerhal med en loftshøjde på ca. 7,2 m under dragerne. Adgang til hallen sker via bred skydeport fra bygning

2 samt via 2 luft sluseporte på 3 x 3 m i rampehøjde. Ejendommen er beliggende nord for Tietgenbyen med en afstand på ca. 2 km til Niels Bohrs Alle og dermed let adgang til afkørsel 48 på E20. Endvidere ca. 1 km til hovedvejen mellem Odense og Nyborg. Kontant

kr. 9.500.000

58588200 BRØRUP

TIL LEJE

KØGE

TIL SALG

Se mere

1.463 KVM VELBELIGGENDE LAGER-/PRODUKTIONSEJENDOM Sag 18000325 Attraktiv lager-/prod.ejendom, som indeholder godt salgslokale/showroom, der har stort vinduesparti mod parkeringsplads foran ejendommen. Der er 2 sammenhængende haller (loftshøjde: 6 m og 7 m). Der er gode personalefaciliteter, ved toilet-, badefaciliteter samt frokoststue. Til ejendommen er der gode udenomsarealer, som egner sig godt til både parkering og oplagsplads.

Se mere

Kontant

kr. 6.700.000

58587100 LANGÅ

TIL SALG

Se mere 4.299 KVM LAGER/PRODUKTION MED KONTOR Sag 60300799 Lagerdelen består af i alt 2 isolerede lagerhaller på i alt 3.833 m² inkl. overdækket rampe med 6 hæve/sænke ramper. Fra rampe niveau er der adgang til hallerne via 2 hejseporte. I den ene lagerhal findes en rullereol med i alt 80 hyldemeter. Udearealet rundt om hallen er befæstet med SF sten med gode tilkørselsog rangeringsforhold. En del af grundstykket er indhegnet. Fra lagerdelen er der direkte adgang til kontorafsnittet på i alt 191 m² indeholdende stor flot kantine, bad og omklædning, stort åbent kontor samt mødelokale/kontor. Derudover toiletfaciliteter og depot. Ejendommen fremstår overalt i pæn og velholdt stand. Årlig leje

30

76338010

kr. 1.089.075

C

VELHOLDT LAGER/PRODUKTIONSEJENDOM PÅ CA. 20.000 KVM Sag 80202386 Ejendommen er indrettet funktionelt og fremtræder fleksibel med en god arealfordeling mellem administrationsdel og lager-/produktionsdel. Administrationsafsnittet er indrettet med gode møde- og kontorlokaler, kantinefaciliteter, mandskabsrum mv. Ejendommens lager-/produktionsdel er forsynet med porte og ramper, og har loftshøjder på ca. 5 og 6 meter. Uudnyttet byggeret på ca. 20.000 kvm. Kontant

87309930

kr. 14.000.000


ESBJERG

TIL SALG

Se mere

GRÅSTEN

TIL SALG

Se mere F

E

FLEKSIBEL LOGISTIKEJENDOM - GOD BELIGGENHED PÅ HAVNEN

1.216 KVM LAGER/PRODUKTION

Sag 67000481 Ejendommen består af 3 bygninger. En administrationsbygning i 2 etager på i alt ca. 1.000 m², en kantinebygning på 104 m², og en uopvarmet lagerhal på ca. 2.200 m² med en god loftshøjde (5 m) – heraf udgør ca. 841 m² af hallen et overdækket perron- og rampeareal. Selve lagerhallen udgør ca. 1.350 m². Administrationsbygningen består af fleksible kontorlokaler. 1. salen er hovedsageligt et åbent kontorareal. Ejendommen ligger på en stor lejet grund – tilhørende Esbjerg Havn. Der er 10 lejere, der primært er indgået på kortere kontrakter. Til købers eget brug eller udlejning er der ca. 670 m² lagerlokaler og ca. 700 m² adm. lokaler samt udendørs oplagringsarealer.

Sag 64100365 Nu sælges centralt beliggende erhvervsejendom i Gråsten. Ejendommen er indrettet med butik, showroom, kontorer, kantine og toiletter i stueplan. På 1. sal er der showroom. Sammen med administrationsbygningen er der 3 koldhaller, som er befæstet med stenbelægning og med store porte. De første haller er opført i 1987, administrationen er opført i 1997 og den sidste koldhal er opført i 2006. Ejendommen har for få år siden fået monteret solcelleanlæg, som holder den samlede udgift til el og varme nede på kr. 31.000,- .En meget synlig ejendom, som kan anvendes til mange formål og af mange, som fx entreprenører, håndværkere, lagervirksomheder m.m.

Kontant

kr. 10.950.000

Kontant

76104800 KOLDING

kr. 3.300.000

58588020 TIL LEJE

Se mere

VAMDRUP

TIL SALG

Se mere D

F

408 KVM LAGER/PRODUKTION/KONTOR

965 KVM LAGER/PRODUKTION/BOLIG

Sag 60300796 Yderst centralt og velholdt lejemål udlejes i Koldings nordvestlige erhvervsområde med kort afstand til motorvejsnet. Lejemålet består af såvel kontor/personalefaciliteter på i alt 239 m² indeholdende præsentabel glastårn som indgangsparti, diverse kontorlokaler, toiletfaciliteter samt køkken. Fra indgangspartiet er der adgang til kontor og mødelokale, der er indrettet ovenpå kontorlokalerne som indskudt dæk og hvor loftet følger tagkonstruktionen. Fra kontorafsnittet er der direkte adgang til isoleret og opvarmet lager/værksted på i alt 133 m² samt 49 m² indskudt dæk. Til lageret er der adgang udefra via hejseport. Sidebenshøjden er ca. 3 meter og ca. 4,5 meter i kip.

Sag 60300775 I industriområdet i Vamdrup udbydes kombineret bolig og erhvervsejendom til salg indeholdende separat parcelhus på i alt 192 m² og erhvervsbygning på i alt 773 m². Fra boligen er der direkte udgang til lukket carport på 33 m². Mindre depot/værksted i separat bygning. Kontordelen består af i alt 135 m² indeholdende entré, stort åbent kontor, kantine, bad/ omklædning samt toiletfaciliteter og depotrum. Fra administrationen er der direkte adgang til stort regulært isoleret værksted med en loftshøjde på ca. 4 meter ved sideben og op til ca. 6 meter i kip. Direkte adgang udefra via 2 store porte, der begge er placeret i gavlenden af bygningen.

Årlig leje

76338010

kr. 133.750

Kontant

76338010

kr. 2.800.000

31


R e tai l

HILLERØD

TIL LEJE

Se mere G

BUTIKSLOKALER PÅ 148 KVM MED STOR UNDERETAGE Sag 34200762 Butikslokaler beliggende i markant ejendom på Slotsgade med under 2. min. gang til Frederiksborg Slot og Slotsarkaderne. Butikslokalerne benyttes til fritids- og fiskeudstyrsforretning og har tidligere været anvendt dametøjsforretning og i den forbindelse er lejemålet gennem-

gribende istandsat. Lokalerne vil alternativt kunne anvendes til restaurant eller cafe, idet der muligvis vil kunne opnås tilladelse til udeservering.

Årlig leje

kr. 415.030

48269910 KØBENHAVN V

TIL SALG

FREDENSBORG

TIL LEJE

Se mere C

57 KVM BUTIK VED VESTERBROS TORV Sag 11403353 Butik på Gasværksvej ved Vesterbrogade og med god eksponering til Vesterbros Torv. Store vinduer ud mod Gasværksvej og torvet. Butikken er en erhvervsandel. Butikken består af et butikslokale ud til Gasværksvej, hvorfra der er adgang til et mindre boks-/lagerrum og - 2 trin op et baglokale. Prisen er sat 200.000 kr. under værdien, hvis butikken havde været fuldt istandsat. Kontant

Se mere

kr. 1.285.000

33301000

G

VALBY Carl Jacobsens Vej 17M ST Kontakt 33301000 Sag 11403409

TIL LEJE Detail Areal 92-800 kvm Årlig leje pr. kvm kr. 1.400

FREDERIKSBERG Mathildevej 1, kld. D

Kontakt 33301000 Sag 11403423

TIL SALG Udstilling, kontor, lager Areal 320 kvm Kontant kr. 1.995.000 BUTIK MIDT I BYEN. MULIGHED FOR OPDELING TIL 2 LEJEMÅL.

NÆSTVED Jernbanegade 8F C

Kontakt 55786600 Sag 47300461

TIL LEJE Detail Areal Årlig leje

HANSTHOLM Centervej 2

32

C

Kontakt 96314900 Sag 91201763

223 kvm kr. 170.595

TIL SALG Detail Areal Kontant

736 kvm kr. 2.200.000

Sag 34200711 Nu udlejes butik på 410 m² med 191 m² meget anvendelig højloftet kælder. Lejemålet er beliggende centralt i Fredensborg på byens handelsstrøg. Der er gode gratis p-muligheder i området. Butikken der indtil fornylig fungerede som en Danske Bank filial har både facade vinduer ud mod Jernbanegade og mod Tinghusvej. Der er udover det sammenhængende butikslokale på ca 375 m² endvidere godt køkken, toilet og kontorlokale i stueetagen. Kælderen er indrettet med et fint mødelokale, samt flere rum der kan bruges til bla. lager og arkiv m.m. Lejemålet kan evt opdeles så der kan lejes ca. 280 m² butik ud mod Jernbanegade(Tidligere Home butik) til 225.000 i årlig leje. Årlig leje

48269910

kr. 426.975


TIL LEJE

Se mere

KOLDING

TIL LEJE

R e tai l

KOLDING

Se mere C

D

700 KVM DETAIL/ENGROSBUTIK

472 KVM BUTIK MED LAGER

Sag 60300766 Lejemålet består af et stort åbent regulært butikslokale med eget indgangsparti. Lejemålet fremstår meget lyst og indbydende med flot stengulv og med hvide vægge som lofter. Facade partiet er opført i glas med gode udstillingsmuligheder. Der er gode tilkørsels- og parkeringsmuligheder ved ejendommen. Lejemålet er beliggende erhvervsområdet benævnt "Industri NV II" med facade ud mod Lærkevej og med Brdr. Dahl og Garant som nærmeste naboer. Området er udlagt til erhvervsformål, hvor den specifikke anvendelse på nærværende adresse er udlagt til lettere industri, kontor, serviceerhverv og engroshandel. Et absolut synligt og attraktivt lejemål med mange anvendelsesmuligheder.

Sag 60300773 Lejemålet har igennem generationer været anvendt til en af byens isenkramforretninger, der pr. 01.05.2016 har valgt at flytte til andre lokaler i byen. Lejemålet består af et stort gennemgående butikslokale på i alt ca. 472 m², hvortil der er adgang såvel fra gågaden, som fra parkeringsarealet bag ved ejendommen. Derudover er der i dag tilknyttet lagerfaciliteter i stueplan på i alt 257 m², et mindre kontor samt personalefaciliteter og lager på 1. sal på i alt 136 m². Udlejer vil for den rette lejer være indstillet på at dele lejemålet op således, at lejemålet alene omfatter butiksarealet i stueetagen - i alt ca. 472 m². Mulighed for leje af p-pladser med direkte adgang til butikken.

Årlig leje

kr. 385.000

Årlig leje

76338010 BRØNDERSLEV

kr. 380.600

76338010 TIL SALG

Se mere

ESBJERG N

TIL LEJE

Se mere G

C

800 KVM RESTAURATIONSEJENDOM PÅ GOD PLACERING

1200 KVM VELDISPONERET BOKSBUTIK I GODT RETAILOMRÅDE

Sag 91201821 ”Brunderhus” består af Nørregade 30, der i alt andrager 482 kvm. fordelt over 3 etager samt ejerlejligheden Nørregade 34 på 319 kvm. Ejendommen(e) er sammenhængende og er beliggende med flot rødmalet facade mod banegården. Nørregade 34 (indgang fra hjørnet af Nørregade og Gravensgade) er bortforpagtet til ’LM bar’. Denne del omfatter: 2 restaurationslokaler, køkken, serveringsgang og herre- dame- samt personaletoilet. I 2016 betales 127.308 kr. i leje. Beløbet reguleres årligt med nettoprisindekset, dog min. 3%. Den resterende del er tilgængelig for ny ejer-/ dennes lejer. Arealet har de seneste år været anvendt til diskotek og værtshus.

Sag 67000376 I denne ellers fuldt udlejede ejendom udlejes godt regulært butikslejemål på 1200 kvm. Lejemålet udgør en moderne boksbutik med selvst. indgangsparti, ét stort regulært butikslokale og med mulighed for lager bagerst i bygningen. Desuden mindre personaleafsnit med kontor, personalerum, arkivrum samt alm. toilet og handicaptoilet. Lejemålet fremtræder pænt og indbydende overalt, og byder på optimalt lysindfald grundet store vinduespartier i både for- og sidefacade samt i taget. Loftshøjden er på ca. 6,5 meter. Lejemålet er beliggende i det velbesøgte retailområde i Esbjerg N, hvor et væld af store velkendte kæder er repræsenteret. Let tilgændelig kundeparkeringsplads.

Kontant

96314900

kr. 2.500.000

Årlig leje

76104800

kr. 840.000

33


HILLERØD

TIL SALG

Se mere

STOR ERHVERVSGRUND MED MANGE MULIGHEDER Sag 34200718 Erhvervsjord med god beliggenhed ved en af Hillerøds største indfaldsveje i det mest attraktive erhvervsområde i byen. Grunden er på 18.749 m² men der er mulighed for at købe grundstykker ned til 5000 m² med facade mod Egespurs Alle.

Ifølge lokalplanen er der mulighed for at etablere butikker med salg af særligt pladskrævende varegrupper. Dog max 3000 m² pr butik og samlet 12.000 m² på del område 2.1. Bebyggelsesprocenten er 40 %. Kontant

kr. 14.000.000

48269910 VEJLE

TIL SALG

Se mere

28.500 KVM ERHVERVSGRUND Sag 71000327 28.500 m² erhvervsgrund tæt på E45. Grunden er beliggende i Vejle S med kort afstand til E45 og motortrafikvejen mellem Vejle og Fredericia. Køber betaler selv alle tilslutningsafgifter samt moms af købesummen. • Minimums grundstørrelse ved udstykning 2.500 m² • I delområde 1 skal

byggelinjer på henholdsvis 5 og 10 meter til skel overholdes • Bebyggelsesprocent i delområde 2 max 50% • Adgangsvej til delområde 2 fra Maserativej Matriklen er ikke særskilt vurderet endnu. Jf. lokalplan nr. 1148. Kontant

34

75831311

kr. 2.000.000


Årets vigtigste ejendomsmesse nærmer sig med hastige skridt

EDC Erhverv er igen repræsenteret stærkt til årets MIPIM, hvor vi er tilknyttet Copenhagen Capacity’s stand nr. P-1.K15 Kunne du tænke dig at få et møde med os på MIPIM, er du meget velkommen til at kontakte en af vores repræsentanter på messen her via edc.dk/erhverv/mipim

Vi ses på MIPIM i Cannes den 15.-18. marts 2016

edc.dk/erhverv 35


”Vi ønskede lokaler, der understreger vores tilgang til verden” Udlejere og sælgere af kontorejendomme har god grund til at lade forårsoptimismen spire. Det viser udviklingen i EDC Erhvervs landsdækkende køberkartotek, som i 2015 steg kraftigt i antallet af købere og lejere, der skrev sig op til nye kontorlokaler. Samtidigt peger EDC Erhvervs markedsundersøgelse på, at hele 15% af virksomhederne forventer at flytte allerede i 2016. Samlet set er der altså slået et stort brød op for kontormarkedet i 2016. Spørgsmålet er så, om efterspørgslen har ændret sig. I denne måneds ErhvervsNyt går vi i dybden med kontorbrugernes behov. Ifølge Senior Client Director i EDC Erhverv Poul Erik Bech, Helle Nielsen Ziersen, er fokus flyttet væk fra de omkostningsbesparende finanskriseår, og virksomhederne vægter nu profilskabende lokaler og muligheden for fleksibel indretning højt. Det bekræfter EDC Erhvervs markedsundersøgelse, hvor næsten 40% af virksomhederne angav at deres nuværende lokaler ikke har den rigtige profil – og at de derfor gerne vil flytte. Det er en tendens, man kun kan bekræfte i Telia Parken, hvor direktør Anders Hørsholt oplever flere og flere virksomheder, der ser husets vindermentalitet som et perfekt profilmatch for mange virksomheder. I EDC Erhverv følger vi løbende markedets tendenser og vi sætter en ære i at spørge kunderne om deres behov; kun sådan kan vi yde den bedste rådgivning for sælgere og udlejere. Markedstendenserne varierer meget på tværs af landet og derfor udgiver vi i Market Update løbende markedsdata og estimater for de enkelte regioner og storbyer. Tallene suppleres med netværk og markedskendskab fra vores 16 lokale erhvervscentre. Se hvor mange købere og lejere vi har til erhvervslokaler som dine på edc.dk/erhverv/find-koeber og edc.dk/erhverv/find-lejer

edc.dk/erhverv

Profile for EDC Poul Erik Bech

ErhvervsNyt marts 2016  

Mange virksomheder er lige nu på jagt efter nye lokaler i hovedstaden, og det skaber optimisme på kontormarkedet. Fremtidens lejere søger lo...

ErhvervsNyt marts 2016  

Mange virksomheder er lige nu på jagt efter nye lokaler i hovedstaden, og det skaber optimisme på kontormarkedet. Fremtidens lejere søger lo...