__MAIN_TEXT__

Page 1

ErhvervsNyt MAJ 2016

BLIV KLOGERE PÅ EFTERSPØRGSLEN I DIT OMRÅDE Læs mere på side 8

VIDEN OM KØBERNE OG LEJERNE ER AFGØRENDE De færreste ejere eller udlejere holder løbende overblik over efterspørgslen, og derfor spiller vores viden i dag en vigtigere rolle end tidligere

Frank Jensen Regionsdirektør, EDC Erhverv Poul Erik Bech


Tema Efterspørgsel VIDEN OM KØBERNE OG LEJERNE ER AFGØRENDE

S4

FREDERICIA: 2.597 KVM INVESTERINGSEJENDOM MED 5% I AFKAST.

S14

SE ALLE VORES NYESTE EJENDOMME TIL SALG OG LEJE

S13 ER DU VORES NYE VURDERINGSCHEF ELLER VURDERINGSMÆGLER?

S35

2


Maj 2016 Selv om ejendomsmarkedet generelt har medvind, kan tomgang være en stor udfordring i flere segmenter

Robert Neble Larsen Adm. direktør, Erhverv

VI KENDER KØBERNE OG LEJERNE Som du kan læse mere om i denne udgave af ErhvervsNyt, har vi brugt en del kræfter på at forbedre vores køber-/lejerkartotek, så vi bliver endnu bedre til at formidle hurtig kontakt. Selv om ejendomsmarkedet generelt har medvind, er langt fra alt lutter lykke. I flere segmenter kan eksempelvis tomgang være en stor udfordring, som koster udlejere dyrt, og selv i områder med høj vækst er det vigtigt på kort tid at kunne koble lejer og udlejer - og køber og sælger sammen, så lokalerne ikke står tomme.

Vores lokale tilstedeværelse betyder også, at vi kan tilbyde specialiserede kompetencer inden for forskellige ejendomstyper og relevante fagområder. Med den unikke kombination af styrker i vores forretningsmodel lykkes vi med at skabe gode kundeoplevelser i både traditionelle og mere avancerede handler. Den synergi var bl.a. afgørende ifm. salget af den internationale engroskæde METRO’s ejendomme, hvor vores lokale ekspertise fik afsat ejendommene i Glostrup og Kolding.

Vi har udbygget flere funktioner i kartoteket og gjort dem mere brugervenlige – og så har vi her i foråret passeret 6.100 aktivt søgende købere og lejere. På edc.dk/erhverv under Find din køber eller Find din lejer kan du selv se, hvor mange interesserede vi har til ejendomme som din. Det giver dig et bedre overblik – og for os er det et naturligt skridt mod større transparens på ejendomsmarkedet.

HISTORIE BAG MURSTENENE

TIL STEDE OVER HELE LANDET En anden investering er, at vi har styrket vores tilstedeværelse over hele landet: Vi har åbnet et helt nyt erhvervscenter i Viborg, og vi har ansat flere folk i vores centre i blandt andet Herlev, Helsingør, Odense og Randers. Vi har nu 16 erhvervscentre over hele landet - og det giver dig flere fordele. Dels fordi vi har mæglere, som kender det lokale marked, dels fordi vi samarbejder på tværs af hele Danmark.

En anden aktuel begivenhed er, at vores projektafdeling i foråret har indledt salget af 121 lejligheder i den kommende 12 etager høje bygning Amerika Have på Østerbro i København. Her er både tale om et projekt til en værdi omkring 500 millioner kroner og om afslutningen på en spændende byudvikling af hele Amerika Plads tæt ved Nordhavn. Alle os, der dagligt beskæftiger os med ejendomme, ved, at det handler om meget mere end blot mursten – for eksempel arkitektur og historie. Med Amerika Have har Vilhelm Lauritzen Arkitekter tegnet et spændende hus på den sidste ledige byggegrund i området, hvor de gamle amerikabåde lagde til kaj. Senere var det her, fragttogene til Sverige skulle med færgen. Det sluttede med Øresundsforbindelsen, og kort efter årtusindskiftet blev byudvikling for flere milliarder indledt – og den er vi nu med til at sætte et sidste punktum for. God fornøjelse med at læse ErhvervsNyt!

3


VIDEN OM KØBERNE OG LEJERNE ER AFGØRENDE Trods bedre tider i ejendomsbranchen kan det stadig være svært at finde en køber eller ny lejer. Derfor spiller viden om markedet i dag en mere afgørende rolle end nogensinde før, mener EDC Erhverv Poul Erik Bech.

Selv om det generelt går bedre i branchen, er ejendomsmarkedet på flere måder blevet mere komplekst med højere tomgang end før finanskrisen i en del segmenter og geografiske områder. Det øger behovet for tæt, løbende dialog med mulige købere og lejere om deres lokaleønsker. Sådan lyder meldingen fra Danmarks største ejendomsmæglerkæde, EDC Erhverv Poul Erik Bech. ”De færreste ejere eller udlejere holder løbende overblik over efterspørgslen, og derfor spiller vores viden i dag en vigtigere rolle end tidligere,” siger Frank Jensen, regionsdirektør i EDC Erhverv Poul Erik Bech.

Selv kort tids tomgang kan koste betragtelige beløb, så der kan være mange penge at spare ”Vi har altid lagt vægt på at arbejde struktureret med købere og lejere, både i vores personlige, lokalt forankrede netværk - og på landsplan, fordi vi ved, hvor stor værdi det spiller for vores kunder. Et af de vigtigste værktøjer i den forbindelse er vores køber-/lejerkartotek, som skaber merværdi, fordi det giver et overblik over efterspørgslen fra flere tusinde købere og lejere i hele Danmark,” siger Frank Jensen. Kartoteket blev etableret i 1978 og er løbende blevet forbedret med flere funktioner og større brugervenlighed, som gør det nemt at søge efter lokaler eller ejendomme. Kartoteket rummer i dag oplysninger om godt 6.100 virksomheder, selvstændige og organisationer som er på udkig efter lokaler. RIGTIGE KUNDER BAGVED Ifølge Frank Jensen, er en unik ting ved kartoteket, at dataene er valide eller populært sagt til at stole på. ”En del af vores arbejde er

4

at kontakte potentielle købere og lejere, når de har indtastet deres ønsker i kartoteket. Vi kontrollerer oplysningerne og kan ofte få præciseret behov og tidshorisont. Det udgør en værdifuld viden for begge parter i en handel eller lejeaftale – udbud og efterspørgsel kan matches hurtigt og mere målrettet,” siger han og uddyber. ”Vi deler dem, der søger lokaler, i tre grupper: Hvem er bare nysgerrige, hvem kan disponere på et-to års sigt, og hvem kan disponere nu? Den sidste gruppe bruger vi kræfterne på, og den midterste har vi på radaren, når noget særligt dukker op,” fortæller Frank Jensen. Han lægger vægt på, at i en tid med en del tomgang kan det skabe øget værdi for en kunde, hvis kartoteket bidrager til hurtig kontakt mellem udlejer og lejer - eller sælger og køber. ”Selv kort tids tomgang kan koste betragtelige beløb, så der kan være mange penge at spare. Tager vi et lejemål til en halv million kroner om året, svarer det til 40.000 kroner i tabt husleje per måned. Dertil kommer så annoncering og markedsføring af lokalerne på måske 5.000-10.000 kroner, og så løber regningen op i næsten 50.000 kroner hver eneste måned,” påpeger Frank Jensen. LANDSDÆKKENDE ARKIV Køber-/lejerkartoteket registrerer efterspørgslen over hele landet, og det opfatter Frank Jensen som en klar fordel for sælgere og udlejere. ”Langt de fleste udlejninger eller salg sker til nogen fra lokalområdet eller regionen, men i en tid med mærkbar tomgang er det værd at forbedre sine muligheder. I kartoteket har vi registreret ønsker fra adskillige landsdækkende og internationale kæder, som er interesserede i nye lokaler - og derfor kan vi ofte skabe hurtig kontakt mellem udlejer og lejer og mellem sælger og køber til gavn for begge parter,” siger regionsdirektøren, der selv har kontor i Aalborg. Her har City-Ejendomme Aalborg haft fordel af


Frank Jensen - Regionsdirektør EDC Erhverv Poul Erik Bech

På edc.dk/erhverv/find-lejer eller edc.dk/erhverv/find-koeber kan du selv undersøge, hvor stor interesse der er for dit lejemål eller din ejendom.

EDC Erhvervs kartotek. I en af ejendommene, på Algade tæt ved stormagasinet Salling, ville en butik efter mange år ud af et lejemål, som således blev overtaget af Profil Optik. Brillekæden ville samle to butikker på én adresse i det centrale Aalborg og var derfor registreret i kartoteket som aktivt lokalesøgende. ”Vi har løbende haft kontakt til EDC Erhverv, som via kartoteket har haft til opgave at finde velegnede og velbeliggende butikslokaler til denne detailkæde. Det gik ret hurtigt, og lokalerne nåede ikke at komme i udbud. På Algade bliver butikker ofte handlet med temmelig store afståelsesbeløb eller nøglepenge, og det var glædeligt, at den udtrædende lejer og den nye, indtrædende lejer hurtigt fandt hinanden via EDC’s medvirken,” siger direktør Hans Andersen fra City-Ejendomme Aalborg. HURTIG HANDEL For nyligt havde en velgørende fond ligeledes glæde af kartoteket, da en boligejendom i Vanløse skulle sælges. Ejendomsmægler Knud Egehoved fra EDC Erhverv Poul Erik Bech i København kiggede i køberkartoteket og kunne med det samme sende materiale ud til en halv snes interesserede. En af dem var straks på telefonen, bad om at besigtige ejendommen, og inden for et par dage lå en tilkendegivelse om et køb. ”Salget blev håndteret professionelt af EDC: Via køberkartoteket kom en køber hurtigt på banen, og der blev indgået en betinget handel til en pris, som vi er tilfredse med,” siger Stine Bardram, formand for fondsbestyrelsen, der solgte ejendommen. FRA KONTOR TIL BOLIGER De mange oplysninger i kartoteket danner også grundlag for nærmere analyse og rådgivning hos EDC Erhverv. Der kan være markante forskelle i landet på interessen for en bestemt type ejendom, blandt andet kan dataene i nogle områder vise stor

efterspørgsel på for eksempel kontorlokaler, mens der andre steder er lav efterspørgsel – og så er det måske en grundig overvejelse værd, om lokalerne skal konverteres eller omdannes til eksempelvis boliger.

SÅDAN VIRKER KARTOTEKET 1. En potentiel køber eller lejer registrerer sine ønsker til ejendomstype, størrelse og pris eller får oprettet sit ønske i samarbejde med en mægler 2. Når ønskerne er registreret, kontakter EDC den mulige køber eller lejer og får kontrolleret og måske præciseret ønsket. Opfølgningen sikrer høj kvalitet af dataene i kartoteket 3. EDC sender materiale om matchende ejendomme/ lokaler til den mulige køber/lejer 4. Når nye ejendomme/lokaler kommer til salg/ udlejning, gennemgår EDC’s system kartoteket og sender relevant materiale til mulige købere/lejere 5. Ønsker fra købere og lejere bliver markedsført gratis på internettet, printannoncer, direct mails, mm. 6. Sælgere og udlejere kan også selv undersøge interessen i kartoteket – via funktionerne Find din køber/Find din lejer på edc.dk/erhverv 7. EDC analyserer løbende efterspørgslen – fx ved at kortlægge alle ønsker i et område. Dataene kan således indgå som baggrundsmateriale for mere kvalificeret rådgivning

5


SØGES Se et udpluk af de 6.155, der søger nye lokaler eller test efterspørgslen på din ejendom på edc.dk/erhverv/find-koeber og edc.dk/erhverv/find-lejer

6

SØGES

SØGES

SØGES

SØGES

Investering

Investering

Investering

Investering

Fra 500 kvm i og omkring København

Investeringsejendomme i Nordsjælland

Ejendomme på hele Sjælland

250-10.000 kvm i Køge, Roskilde og omegn

Kunde søger projektejendom til boligudlejningsejendom på min. 500 m² beliggende i og omkring København. Pris max. kr. 100.000.000.

Investeringsejendomme i Nordsjælland. Gerne i Helsingør, Hillerød eller Stenløse. Lager- eller produktionsejendomme med en eller flere lejere. Ejendommen skal min. være 300 kvm. Max. pris kr. 7.000.000

Kunde søger ejendomme, helst tomme, med mange klubværelser eller lejligheder. Beliggende på hele Sjælland.

Lokal investor søger investeringsejendomme, blandede, gerne med flere lejere og udviklingspotentiale. Pris op til kr. 15.000.000.

Søger Id: Telefon:

Søger Id: Telefon:

Søger Id: Telefon:

Søger Id: Telefon:

939428 5858 8470

820332 5858 8472

904959 5858 8473

753528 5858 8473

SØGES

SØGES

SØGES

SØGES

Investering

Investering

Investering

Investering

Boligudlejningsejendom i Roskilde, Køge mv.

Udviklingsejendomme i større byer på Fyn

Boligudlejningsejendom i Odense (5000-5270)

Boligudlejningsejendom i Esbjerg

Potentiel køber fra Holeby søger større boligudlejningsejendomme (enheder) – vil gerne samle sammen fra 40 boliger og opefter (stordriftsfordele) – gerne med udviklings-/moderniseringsmuligheder - eller hvis der er uudnyttet loftsrum m.v.

Kapitalstærk investor søger større udviklingsejendomme i større byer på Fyn - primært Svendborg og Odense gerne erhverv til udvikling.

Kunde søger boligudlejningsejendom på min. 500 kvm beliggende i Odense C. Pris max. kr. 10.000.000.

Til solid invester søges en markant boligudlejningsejendom, hvor der gerne må være lidt erhverv i stueetagen (kontor, klinik eller butik) - dog ikke noget krav. Gerne ejendomme i rimelig pæn stand.

Søger Id: Telefon:

Søger Id: Telefon:

Søger Id: Telefon:

Søger Id: Telefon:

547607 5858 8473

947167 5858 8476

913864 5858 8476

606508 5858 8481

SØGES

SØGES

SØGES

SØGES

Investering

Blandet ejendom

Detail

Erhvervsgrund

Boligudlejningsejendom i Aarhus C

Blandet bolig- og erhverv i Frederiksværk

130 - 200 kvm detaillokaler i Aalborg

Køber søger velbeliggende boligudlejningsejendomme i Aarhus C, gerne på Frederiksbjerg.

Blandet bolig- og erhvervsejendom i Frederiksværk. Ejendommen skal min. være 400 kvm og have en årlig leje på max. kr. 225.000.

Detailhandelsvirksomhed søger butikslokaler på maks. 200 kvm beliggende i Aalborg gågade med god vindueseksponering. Årlig leje max. kr. 500.000.

Søger Id: Telefon:

Søger Id: Telefon:

Søger Id: Telefon:

740484 5858 8482

822910 5858 8472

829768 5858 8483

4.000 kvm i Herlev Ejendomsinvestor med 5-9 medarbejdere søger grund på min. 4.000 kvm beliggende i Herlev. Pris max. kr. 6.000.000.

Søger Id: Telefon:

949962 5858 8471


SØGES

SØGES

SØGES

SØGES

Kontor

Kontor/Klinik

Kontor

Kontor

Fra ca. 200 kvm til fotostudie i København

500 kvm i København K - City (1000-1399)

250-500 kvm kontor i Holbæk

Kunde søger højloftet ejendom med godt lysindfald til fotostudie fra ca. 200 kvm beliggende i Københavnsområdet. Pris op til kr. 3.500.000.

Virksomhed søger eksklusive kliniklokaler på 500-700 kvm beliggende i København K ved Nørreport. Godt med parkering. Årlig leje max. kr. 1.200.000. Skal være mulighed for håndvask i behandlingsrum samt laboratorium.

Købestærk kunde søger ca. 250-500 kvm kontor med lager og/eller værksted, til ingeniørvirksomhed i Holbæk. Gerne port i ejendommen eller større dør. Erhvervsgrund kunne også være interessant med en byggeprocent på 50, skal ca. bygges 2.000 kvm. Max. pris kr. 4.000.000

Søger Id: Telefon:

Søger Id: Telefon:

Søger Id: Telefon:

934804 5858 8470

946147 5858 8470

606855 5858 8473

400 kvm i Odense IT virksomhed søger ca. 400 kvm kontor i Odense med gode parkeringsforhold. Årlig leje max. kr. 300.000.

Søger Id: Telefon:

941574 5858 8476

SØGES

SØGES

SØGES

SØGES

Kontor

Kontor

Kontor

Kontor

300 - 500 kvm i Aabenraa

250 - 500 kvm på Trøjborg, Aarhus

Kunde søger 1.500 kvm beliggende i Aarhus

Ca. 2.000 kvm kontor i Aalborg

Velbeliggende domicilejendomme med et areal på ca. 250 kvm søges til agenturvirksomhed. Der skal være åbent kontorlandskab, mødelokale, frokoststue m.m.

Lægehus søger ca. 400 kvm kontor på Trøjborg. Gerne med mange mindre kontorer.

Kunde søger kontorlokaler, lager/produktionslokaler på min. 1.500 kvm beliggende i Aarhus kommune. Årlig leje max. kr. 1.000.000. Lagerlokaler med port + rampe, med dertil hørende kontor 50-150 kvm, beliggende tæt ved Ringvejen/motorvej og offentlig transport.

Søger kontorlejemål i Aalborg med gode parkeringsforhold og med gode offentlige transportforbindelser. Lokalerne skal være i god stand og skal kunne rumme undervisning og kontor.

Søger Id: Telefon:

Søger Id: Telefon:

Søger Id: Telefon:

Søger Id: Telefon:

856173 5858 8479

851415 5858 8482

881189 5858 8482

951007 5858 8483

SØGES

SØGES

SØGES

SØGES

Lager/Produktion

Lager/Produktion

Lager/Produktion

Lager/Produktion

Bilforretning med 5-9 medarbejdere beliggende i Kolding søger lager/showroomslokaler på min. 400 kvm beliggende i Gentofte. Årlig leje max. kr. 381.060.

400 kvm i Gentofte

1.500-2.000 kvm på Vestegnen

1.000 - 1.500 kvm værksted

Transportvirksomhed søger 1.000-1.500 kvm terminal med min. 40 porte og 400-500 kvm kontor på Københavns Vestegn.

Entreprenørvirksomhed søger værksted på min. 700 kvm med tilhørende kontor i Kolding, Fredericia eller Vejle området. Gerne med kran, mange porte og stor indhegnet grund.

Søger Id: Telefon:

Søger Id: Telefon:

Søger Id: Telefon:

941579 5858 8470

949611 5858 8471

921926 5858 8477

Lagerlokaler i Vejle Lagerlokaler mellem 1.500 2.000 kvm tæt ved motorvejen og med ca. 100 kvm. kontor gerne med rampe og port. Skal ikke være i en bygning sammen med andre. Køb kan også komme på tale.

Søger Id: Telefon:

8680702 5858 8478

SØGES

SØGES

SØGES

SØGES

Lager/Produktion

Lager/Produktion

Lager/Produktion

Lager/Produktion

200-300 kvm lager/prod. i Sønderborg

1.200 kvm værksted i Esbjerg

Esbjerg - Lagerejendom på ca. 5.000 kvm søges

1.000 - 2.000 kvm i Aalborg

Igangværende virksomhed søger 200-300 kvm lager/ produktionsejendom centralt beliggende i Sønderborg.

Kunde søger værksted, bestående af hal, lager og kontorlokaler på min 1.200 kvm i Esbjerg. Gerne gennemkørsel i hallen med min 4 porte. Ligeledes kræves også lift.

Handelsvirksomhed med 20-49 medarbejdere søger lager- og kontorejendom på min. 3.500 kvm beliggende i Esbjerg. Min. 3.500 kvm lager og gerne ca. 700 kvm kontor. Tilbygningsmuligheder er et plus. Tilkørselsramper til lageret er heller ikke et krav. Kun køb har interesse.

Veletableret virksomhed fra Aalborg søger nye, større lokaler. Der er krav om en central placering i Aalborg, gerne i Håndværkerkvarteret eller Skalborg med udenomsareal på min. 500 kvm.

Søger Id: Telefon:

Søger Id: Telefon:

Søger Id: Telefon:

Søger Id: Telefon:

8246306 5858 8481

613182 5858 8481

926685 5858 8481

913541 5858 8483

7


EFTERSPØRGSEL FORDELT PÅ EJENDOMSTYPE Boligudlejningsejendom Detail Erhvervsgrund Healthcare/unge/ældrebolig Hotel & Restaurant Kontor Lager/produktion Leisure Undervisning Andre Blandet ejendom

ØNSKER FORDELT EFTER ANVENDELSE Investeringejendom Igangværende virksomhed Ejendom til eget brug Projektejendom

KØBENHAVN: MAGNET FOR INVESTORER Mange investorer, fra både ind- og udland, har især søgt mod boligudlejningsejendomme. Interessen bliver understøttet af fortsat stigende indbyggertal, lav rente og lav risiko, men efterhånden bliver de mest attraktive ejendomme handlet til meget lave afkast. ”Nogle investorer er derfor begyndt at kigge på boliger særligt nord for København med lidt højere afkast, men stadig kun med lav risiko for tomgang,” siger regionsdirektør Morten Westphal Jensen. Kontorer er den mest eftertragtede type lokale, som 28 procent af køber-/lejerkartoteket har kig på. ”Efterspørgslen efter centralt beliggende kontorer er pæn til høj, og lejen holder sig stabil med en lille korrektion opad. 2015 bød på mange lejeaftaler – sådan tegner 2016 også, fordi mange firmaer ifølge vores store kundeundersøgelse vil flytte.”

EFTERSPØRGSEL PÅ KØB OG LEJE AF LOKALER Køb Leje

ØNSKET KØBSPRIS I T.KR.

ØNSKET ÅRLIG LEJE I T.KR.

ØNSKET AREAL I KVM

40%

Ring til regionsdirektør Morten Westphal Jensen på 58 58 84 85 og hør mere om efterspørgslen i København 8

>5.000

2.000-.5000

1000-2.0000

500-1.000

250-500

100-250

50-100

0-50

>5.000

2.000-.5.000

1.000-2.000

500-1.000

250-500

100-250

0-100

>100.000

75.000-100.000

50.000-75.000

25.000-50.000

10.000-25.000

5.000-10.000

2.500-5.000

0-2.500

20%


ØNSKET ÅRLIG LEJE I T. KR

2.000-.5.000

1.000-2.000

500-1.000

Investeringejendom Igangværende virksomhed Ejendom til eget brug Projektejendom

250-500

0-100

ØNSKER FORDELT EFTER ANVENDELSE

100-250

20%

ODENSE: MANGLER SMÅ BOLIGER

EFTERSPØRGSEL PÅ KØB OG LEJE AF LOKALER Køb Leje

Med voksende indbyggertal og mange studerende mangler byen særligt små boliger - og lejeniveauet stiger. I køber-/lejerkartoteket kommer det til udtryk ved, at hele 36 procent af investorinteressen er rettet mod boligejendomme. Desuden har den fynske hovedstad landets mest købeivrige lokalesøgende – 76 procent foretrækker at eje frem for at leje. ”Kontormarkedet oplever god efterspørgsel på specielt mindre lejemål, da iværksættere og mindre virksomheder søger nye lokaler. Sundhedsområdet har pæn aktivitet, fordi læger og fysioterapeuter samler sig i større lokaler, hvor de kan dele funktioner og dermed spare omkostninger. I øjeblikket er flere uddannelsessteder i gang med rokader og ændringer, så en del bygninger er kommet i overskud – og de skal formentlig omdannes til nye formål,” siger erhvervschef Morten Nielsen.

EFTERSPØRGSEL FORDELT PÅ EJENDOMSTYPE

ØNSKET KØBSPRIS I T.KR.

ØNSKET AREAL I KVM

40%

>5000

2.000-.5000

1000-2.0000

500-1.000

250-500

100-250

50-100

0-50

>100.000

75.000-100.000

50.000-75.000

25.000-50.000

10.000-25.000

5.000-10.000

2.500-5.000

Boligudlejningsejendom Detail Erhvervsgrund Healthcare/unge/ældrebolig Hotel & Restaurant Kontor Lager/produktion Leisure Undervisning Andre Blandet ejd.

0-2.500

20%

Ring til erhvervschef Morten Nielsen på 58 58 84 87 og hør mere om efterspørgslen i Odense 9


EFTERSPØRGSEL FORDELT PÅ EJENDOMSTYPE Boligudlejningsejendom Detail Erhvervsgrund Hotel & Restaurant Kontor Lager/Produktion Leisure Undervisning Andre Blandet ejendom

ØNSKER FORDELT EFTER ANVENDELSE Investeringejendom Ejendom til eget brug Projektejendom

ESBJERG: MEDVIND TIL BUTIKKER OG UDLEJNINGSEJENDOMME Landets femtestørste by nyder godt af vindmøllefremgang, blandt andet fordi havmølleparken Horns Rev 3 er på vej, men samtidig har de lave oliepriser betydet udskudte og droppede projekter i energibyen. ”Det koster arbejdspladser og udløser forsigtighed med investeringer, og 36.000 kvadratmeter kontorer stod tomme ved indgangen til april. Detailhandlen har dog kun få ledige lejemål i centrum og håber, at det kommende shoppingcenter, Broen, med 70 butikker bliver et trækplaster for oplandet. I køber-/lejerkartoteket er 22 procent interesserede i butikslokaler,” siger regionsdirektør Karsten Lindgård Jensen. Lejeboliger er fortsat præget af pæn efterspørgsel med stigende leje og attraktive priser på udlejningsejendomme, og i kartoteket har den største andel – på 24 procent – kig på boligejendomme. 17 procent er interesserede i lager-/industri-ejendomme, en af de højeste andele blandt de største byer.

EFTERSPØRGSEL PÅ KØB OG LEJE AF LOKALER Køb Leje

ØNSKET KØBSPRIS I T.KR.

ØNSKET ÅRLIG LEJE I T.KR.

ØNSKET AREAL I KVM

40%

Ring til regionsdirektør Karsten Lindgaard Jensen på 58 58 84 84 og hør mere om efterspørgslen i Esbjerg

2.000-.5000

1000-2.0000

500-1.000

250-500

100-250

50-100

< 50

2.000-.5.000

1.000-2.000

500-1.000

250-500

100-250

< 100

>100.000

75.000-100.000

50.000-75.000

25.000-50.000

10.000-25.000

5.000-10.000

2.500-5.000

< 2.500

20%


ØNSKER FORDELT EFTER ANVENDELSE Investering Ejendom til eget brug Projektejendom EFTERSPØRGSEL PÅ KØB OG LEJE AF LOKALER

JAGT PÅ BOLIGER I AARHUS

Køb Leje

Landets næststørste by oplever stor efterspørgsel fra både lejere og investorer. Særligt investorerne har øje for boligudlejningsejendomme, hvilket understøttes af, at 36 % af køber-/lejerkartoteket søger netop denne ejendomstype i Aarhus. På kontorsiden er tomgangen stadig en faktor: ”Kontortomgangen er fortsat høj, og et vist udskilningsløb er i gang, fordi det er svært at udleje utidssvarende lokaler. Ligesom i København bliver en del kontorer omdannet til boliger, fordi efterspørgslen her nyder godt af det stigende indbyggertal. De første etaper af letbanen åbner om et år, og nogle af de større virksomheder vil gerne ligge tæt på banen. Detailhandlen har pæn aktivitet med flere nye kæder på vej til byen og pæne afståelsessummer eller nøglepenge, og 21 procent af interessen hos investorer i vores netværk er rettet mod butikslokaler,” siger investeringschef Steen Storgaard Møller. Tallene i køber-/lejerkartoteket viser også, at lokaler i intervallet 10-25 millioner kroner bliver eftersøgt af hele 28 procent i Aarhus - ikke langt fra den tilsvarende andel i København, der traditionelt ligger i top prismæssigt.

EFTERSPØRGSEL FORDELT PÅ EJENDOMSTYPE Boligudlejningsejendom Detail Erhvervsgrund Healthcare/unge/ældrebolig Hotel & Restaurant Kontor Lager/produktion Leisure Undervisning Andre Blandet ejd.

ØNSKET KØBSPRIS I T.KR.

ØNSKET ÅRLIG LEJE I T.KR.

ØNSKET AREAL I KVM

40%

Ring til investeringschef Steen Storgaard Møller på 58 58 84 86 og hør mere om efterspørgslen i Aarhus

>5000

2.000-.5000

1000-2.0000

500-1.000

250-500

100-250

50-100

0-50

>5.000

2.000-.5.000

1.000-2.000

500-1.000

250-500

100-250

0-100

>100.000

75.000-100.000

50.000-75.000

25.000-50.000

10.000-25.000

5.000-10.000

2.500-5.000

0-2.500

20%


40%

20%

EFTERSPØRGSEL PÅ KØB OG LEJE AF LOKALER Køb Leje

2.000-.5.000

1.000-2.000

AALBORG: BOLIGER OG BUTIKKER I SØGELYSET

500-1.000

250-500

Investeringejendom Ejendom til eget brug Projektejendom

0-100

ØNSKER FORDELT EFTER ANVENDELSE

100-250

ØNSKET ÅRLIG LEJE I T. KR

Nybyggeriet af boliger kan ikke følge efterspørgslen fra det stigende indbyggertal, og lejeboliger oplever stadig stor interesse fra både lejere og investorer – i køber-/ lejerkartoteket søger 31 procent boligejendomme i Aalborg. ”Lejeniveauerne er stigende, og kravet til afkast er faldet det seneste par år. Letbaneprojektet er droppet, fordi staten ikke vil give tilskud, og det kan forsinke, men næppe stoppe byudviklingen tæt ved den planlagte linjeføring. Særligt i Aalborg Øst med universitetet og det kommende supersygehus er byggeriet på vej,” siger regionsdirektør Frank Jensen. Inden for lager/produktion vil flere brugere udnytte den lave rente og købe lokalerne, mener Frank Jensen. På detailmarkedet ser fremtiden også lys ud. ”Detailmarkedet oplever stor efterspørgsel efter mindre lejemål, fordi mange vil åbne butik. Vi kan se i kartoteket, at Aalborg har den største interesse blandt de store byer for butikslokaler, som næsten hver fjerde har kig på,” siger Frank Jensen.

EFTERSPØRGSEL FORDELT PÅ EJENDOMSTYPE

ØNSKET KØBSPRIS I T.KR.

ØNSKET AREAL I KVM

40%

>5000

2.000-.5000

1000-2.0000

500-1.000

250-500

100-250

50-100

0-50

>100.000

75.000-100.000

50.000-75.000

25.000-50.000

10.000-25.000

5.000-10.000

2.500-5.000

Boligudlejningsejendom Detail Erhvervsgrund Healthcare/unge/ældrebolig Hotel & Restaurant Kontor Lager/produktion Leisure Undervisning Andre Blandet ejd.

0-2.500

20%

Ring til regionsdirektør Frank Jensen på 58 58 84 88 og hør mere om efterspørgslen i Aalborg

12


Søger du en ny ejendomsinvestering?

Vores 16 erhvervscentre, fordelt over hele Danmark, får løbende spændende investeringsejendomme til salg. Vi har ejendomme, der matcher en høj risikoprofil og vi har sikre udlejningsejendomme på de bedste beliggenheder. Se et udpluk af vores investeringsejendomme på de følgende sider

FREDERICIA

TIL SALG

Se mere C

3.605 KVM INVESTERING I FREDERICIA - 25,45% I AFKAST AF INVESTERET KAPITAL Sag 71000347 Ejendommen er beliggende tæt ved Lillebælt og med stor eksponering ud mod motorvej E20. Samlet etageareal på 3.605 m². Opført i 3 etager og har facader af glas og betonelementer. Ejendommen er opført som domicillejemål for Electrolux Home Products A/S, der benytter ejen-

dommen som kontordomicil samt udstilling, arbejdende showroom og lager til deres leverandører. For yderlig information samt beregninger af den udbudte salgspris for selskabet bedes i kontakte EDC Erhverv Poul Erik Bech. Kontant

5858 8478

kr. 77.235.000

13


Se mere


ESBJERG HAVN

TIL SALG

STORT POTENTIALE

Se mere E

VELBELIGGENDE INVESTERINGSEJENDOM PÅ 5.323 KVM MED TILHØRENDE 90 STK. P-PLADSER PÅ 5.578 KVM GRUND Sag 67000438 Ejendommen fungerer som flerbrugerejendom for såvel store som små lejere - lige fra enkeltmandskontorer på 20-30 m² op til lejemål på 1.100 m². Stammen af ejendommens 10-11 lejere udgøres af meget solide virksomheder, mens mange af de mindre lejere har været i ejendommen gen-

nem mange år. Lejemålene er beliggende i stueetage, på 1.- 2.- og 3. sal, mens 4. sal er indrettet til kantine. Gode fælles møde- og konferencerum fordelt i bygningen. Grunden andrager 5.578 m² og rummer i alt ca. 90 parkeringspladser. God mulighed for optimering og langvarigt solidt afkast!

1. års afkast

Kontant

10,00 %

kr. 19.900.000

5858 8481 ESBJERG HAVN

TIL SALG

Se mere F

INVESTERINGSEJENDOM/ LOGISTIKEJENDOM MED ET ERHVERVSAREAL PÅ 3.295 KVM BELIGGENDE PÅ 12.395 KVM GRUND Sag 67000481 Ejendommen består af 3 bygninger. En administrationsbygning i 2 etager på i alt ca. 1.000 m²., en kantinebygning på 104 m², og en uopvarmet lagerhal på ca. 2.200 m² med en god loftshøjde (5 m) – heraf udgør ca. 841 m² af hallen et overdækket perron- og rampeareal. Selve lagerhallen udgør ca. 1.350 m². Administrationsbygningen består af mindre kon-

torlokaler. 1. salen er hovedsageligt et åbent kontorareal. Ejendommen ligger på en stor lejet grund – tilhørende Esbjerg Havn. Der er 10 lejere, der primært indgået på kortere kontrakter. Til købers eget brug eller udlejning er der ca. 670 m² lagerlokaler og ca. 700 m² adm. lokaler samt udendørs oplagringsarealer.

1. års afkast

Kontant

11,6 %

5858 8481

kr. 10.400.000

15


CHRISTIANSHAVN

TIL SALG

Se mere

CHARMERENDE FREDET EJENDOM PÅ CHRISTIANSHAVN. 278 KVM Sag 18100519 Med den allerbedste beliggenhed på det gamle Christianshavn ligger denne unikke perle, som nu udbydes til salg. Ejendommen er opført i 1754 i 2 etager og udnyttet tagetage i 2 plan. Ejendommen indeholder 4 lejligheder – den øverste med adgang til Tagterrasse -

samt en af Christianshavns bedste restauranter. Køb af ejendommen omfatter tillige forpagtningsaftale med restauranten. Facade og vinduer renoveres af sælger. Afkast 3,78% Kontant

kr. 14.850.000

5858 8470 VALBY

TIL SALG

HELSINGØR

TIL SALG

Se mere D

SJÆLDENT UDBUDT ”SMÅHUS” EJENDOM. 552 KVM Sag 18100442 Ejendommen indeholder 412 beboelseskvadratmeter indrettet med 6 lejligheder fra 62-72 kvm., som 2 og 3 værelses i overordnet pæn stand. Kld. er for størstedelens vedkommende udlejet til de to stuelejligheder, der har egen nedgang fra stuen til kælderen. Den resterende del af kælderen er fælles areal, der anvendes til vaskerum og varmecentral. Herudover er der 140 kvm erhverv i baghuset. Afkast 4,48%. Kontant

Se mere

kr. 9.100.000

5858 8470 ASSENS

G

TIL SALG

Se mere INVESTERINGSEJENDOM I HJERTET AF HELSINGØR G

KATOLSK KIRKE I ASSENS MED BOLIGUDLEJNINGSEJENDOM Sag 51200613 Utrolig flot rødstenskirke med rødt tegltag samt tilhørende boligudlejningsejendom på i alt 398 m², som er opført med hhv. blank mur og pudset facade mod gården. Ejendommene er sammenbygget. Anvendelsen af kirken begrænser sig kun af "egen" fantasi, fx udstilling, kultur/ koncertsal. Boligdelen omfatter lejlighed i stuen, samt en på 1. sal. 2. sal er pt. uudnyttet. Kontant

16

5858 8476

kr. 2.200.000

Sag 34200782 Forhuset mod Stengade er opført med 2 fulde etager, fuld kælder og med uudnyttet tagetage samt en trappeopgang. Tagetagen er uudnyttet, men forberedt til nyindretning af ca. 78 kvm. bolig. Sidebygningen mod Grollowstræde er opført med 2 fulde etager, fuld kælder og uudnyttet tagetage. Stueetagen er indrettet til kontor/psykolog på ca. 39 kvm. Første sal på ca. 56 kvm. er udlejet til butikslejeren og fremstår i en pæn stand. Hele kælderen på ca. 164 kvm. er udlejet til genbrugsbutikken Bror & Søster.

Kontant

5858 8472

kr. 8.200.000


KØBENHAVN NV

TIL SALG

Se mere G

630 KVM EJENDOMSKOMPLEKS MED MEGET SYNLIG BELIGGENHED Sag 18100482 Ejendommen er en fuldt udlejet, blandet beboelses- og forretningsejendom, som omfatter forretninger i stueetagen, beboelseslejligheder på 1. og 2. sal samt klub- og kontorlokaler i underetagen og til gårdsiden. Forretningerne er udlejet til købmand/slagter, pizzeria med stort restaurati-

onslokale, et lille bageri samt en spillehal. Herudover er der i ejendommens underetage etableret depotrum til forretningerne, samt et udlejet klublokale. Afkast 7,02%. Kontant

kr. 9.250.000

5858 8470 PADBORG

TIL SALG

Se mere

KOLDING

TIL SALG

Se mere G

3.308 KVM INVESTERING - AFKAST 10,25%

2.623 KVM INVESTERING LAGER/PRODUKTION - AFKAST 7,44%

Sag 64100326 Midt i Padborgs Internationale Transportcenter "Gate Denmark" udbydes denne meget velholdte speditions- og logistikejendom til salg. Kan erhverves som en investeringsejendom eller som en delvis brugerejendom. Ejendommen er i dag delvist udlejet og står delvist ledig for køber. Ejendommen er opdelt i en kontor/administrationsbygning i 2 plan ligesom der er delvis kælder. I administrationsbygningen er der 182 kvm. høj tør kælder. På 1. sal er der mindre fitness-center, som alle ejendommens brugere kan få adgang til. Desuden en mindre selvstændig kontorejendom samt en stor lagerhal med selvstændigt kontorafsnit. En helt igennem fornuftig investering både for investoren som for brugeren.

Sag 60300759 Lejemål 1 er udlejet til From Grafisk, der har været i ejendommen siden 01.04.2011. Lejemålet består af pæne kontorfaciliteter indrettet som såvel storrumskontorer samt mødelokaler. Fra kontorafsnittet er der direkte kig samt adgang til produktionsdelen, der består af en stor regulær hal med adgang udefra via hejseport i niveau. Lejemål 2 er udlejet til Idé House of Brands Denmark med lejestart pr. 01.11.2009. Lejemålet består af pæne kontorfaciliteter i varierende størrelser samt showroom. Fra administrationen er der direkte udgang til stort regulært opvarmet lager. Endvidere forefindes mindre koldhal til brug for vareleveringer. Der er adgang til hallen udefra via hejseport i niveau.

Kontant

5858 8479

kr. 9.995.000

Kontant

5858 8477

kr. 8.600.000

17


SØNDERBORG

TIL SALG

Se mere B

692 KVM BLANDET BOLIG/ERHVERV MED MULIGHED FOR EJERLEJLIGHEDER Sag 64100316 Med strandpromenaden, vandet og kurskoven som nærmeste nabo, og byen lige om hjørnet, ligger denne ejendom. Ejendommen, der i dag indeholder kombineret bolig og erhverv, er opført i 3 plan og placeret på grunden således at udsynet mod vandet er altdominerende fra opholdsrum-

mene. Foran ejendommen er der et smukt anlagt haveparti. Kælderen/underetagen, der bl.a. indeholder indendørs pool, fitnessrum og gildesal. Projekt/ erhvervsejendom med mulighed for opdeling i ejerlejligheder. Kontant

kr. 7.500.000

5858 8480 GRÅSTEN

TIL SALG

AABENRAA

TIL SALG

E

Se mere

Se mere

467 KVM INVESTERING BOLIG/ERHVERV - AFKAST 8%

593 KVM PROJEKT/BOLIGINVESTERING

Sag 64100364 Butikken er indrettet med stor flot butik/forretning med udstilling i hele ejendommens længde. Til butikken hører stort cykelværksted og lager til cykler. Nuværende ejers egen lejlighed består af køkken (2002), 2 stuer, toilet og gang på 1. sal. På 2. sal er 2 værelser, 1 soveværelse, 1. garderobe, 1 depotrum, 1 terrasse, stort badeværelse m/spa - istandsat i 1998. Alt fremstår pænt og nydeligt. Ejendommen er pudset og malett. Bag ejendommen er de stor velplejet have - bagerst på grunden ligger carport. Nuværende ejer ønsker at videreføre cykelforretningen incl. værksted og lager i stueplan, men den store lejlighed på 1. og 2. sal, som i dag beboes af ejeren, kan blive ledig for køber.

Sag 64100360 Ejendommen, som er fredet, er opført i 1748 og ombygget og renoveret i 2007 og senere. Al ombygning, restaurering og renovering er sket i samspil med Kulturarvsstyrelsen. Ejendommen består af et fredet forhus med 3 lejligheder, hvoraf den ene på ca. 300 kvm. bebos af nuværende ejer, den anden lejlighed på ca. 127 kvm., mens den sidste lejlighed på ca. 185 kvm. står fuldstændig ufærdig med rå vægge og udgravet ned til jord/ sandbund = projekt. Udvendig er ejendommen restaureret efter alle regler og anvisninger. Indvendig er de 2 af lejligheder restaureret og istandsat udelukkende med de bedste materialer. Uden tvivl er her tale om et af Aabenraa bys bedst restaurerede byejendomme.

Kontant

18

5858 8480

kr. 2.175.000

Kontant

5858 8480

kr. 8.000.000


FREDERICIA

TIL SALG

VOJENS

TIL SALG

D

Se mere

Se mere

1.799 KVM INVESTERING AFKAST 7,46%

1.072 KVM INVESTERINGSEJENDOM - AFKAST 10,35%

Sag 60300786 Udlejet til en god solid lejer, med 6,5 år tilbage på lejekontrakten. 1.799kvm. lager / værksted med gode tilkørselsforhold og indhegnet grund. Ejendommen er inddelt med 1.512kvm lager/værksted. Indrettet som en stor hal, hvor der forefindes 5 tons traverskran, der er adgang til hallen via 6 aluporte. Kontor og personaledelen udgør 287kvm. Ejendommen har ca. 4.000kvm. befæstet grund. Ejendommen er beliggende tæt ved Fredericia ringvej, og kun 10 min. fra motorvejsnettet. Ejendommen er udlejet til en god solid lejer, hvor der er 6,5 år tilbage på lejekontrakten.

Sag 62000584 Investeringsejendom indeholdende 3 erhvervslejemål i det velbesøgte "Rådhuscentret" i Vojens. I Rådhuscentret, der er beliggende i den vestlige del af Vojens, ligger størstedelen af Vojens handelsliv med 3 dagligvarebutikker, benzintank, optikere, apotek, materialist, tøjbutikker for damer og herrer, sko, isenkræmmer, frisør, cafe m.m. I centret er der rigtig gode parkeringsforhold ligesom adgangsforholdene er i top. Den udbudte ejendom har en særdeles synlig beliggenhed i forhold til indgangsvejen til Vojens og Rådhuscentret. Den samlede ejendom er udlejet til følgende lejere: Tøjhuset -Vojens Bøger og Papir - Ledigt lejemål (tidl. Sydbank) – skal udlejes.

Kontant

kr. 4.800.000

Kontant

5858 8477 AABENRAA

kr. 4.950.000

5858 8479 TIL SALG

Se mere

AABENRAA

TIL SALG

Se mere

432 KVM BOLIGINVESTERING - AFKAST 7%

596 KVM INVESTERING - AFKAST 7%

Sag 64100358 Ejendommen ligger synligt midt i Aabenraa by med kort afstand til gågade og indkøbsmuligheder. Ejendommen er indvendig fuldstændig renoveret med nye køkkener og badeværelser. Ejendommen er opført i røde mursten og har tagpap på taget. der er trævinduer og trædøre overalt, som på sigt skal skiftes. De 6 lejligheder på hver 72 kvm., som er er indrettet med entre/gang, badeværelse, køkken, soveværelse og 2 stuer. I kælderen er der vaskerum og depotrum. Bag ejendommen er der parkeringsarealer til beboerne. Ejendommen ligger på en 659 kvm. stor grund. En velbeliggende og fuldt udlejet boligudlejningsejendom, som er velegnet for både 1. gangs købere og investorer med portefølje.

Sag 64100359 Nu udbydes denne spændende og delvis fredede ejendom til salg. Hovedparten af ejendommen er restaureret de seneste år i samspil med Kulturarvsstyrelsen. Ejendommen består af et fredet forhus med 4 lejligheder ligesom der er 3 lejligheder i de bagerste bygninger, som er af ældre dato og ikke så vedligeholdte. Den fredede del af ejendommen er opført i røde mursten med rødt tegltag. Ejendommen er GI-pligtig, men pga. den store underskudssaldo på GI-kontiene, indbetales der pt. ikke til Grundejernes Investeringsfond. Imellem bygningerne er der hyggelig gårdhave og bag de ældre bygninger er der stor gammel have. En fuldt udlejet ejendom, der sjældent kommer til salg.

Kontant

5858 8480

kr. 3.630.000

Kontant

5858 8480

kr. 3.630.000

19


HOLBÆK

TIL SALG

HOLBÆK

TIL SALG

NY PRIS

Se mere

Se mere C

3.305 KVM SPÆNDENDE INVESTERINGSEJD. - STARTAFKAST 8,5%

2 DETAIL EJERL.BUTIKKER SÆLGES SAMLET - STARTAFKAST PÅ 7%

Sag 40300827 Spændende investeringsejendom, bestående af 3 selvstændige bygninger, opført i 2008 med i alt 3.305 kvm under tag. Ejendommen er beliggende i nyere erhvervsområde i Holbæk med god adgang til motorvejen. Ejendommen er fuldt udlejet og har gode kunde- og personale parkerings faciliteter. Bygning 1: 1.451 kvm velisoleret hall, med 2 kontorlejemål med tilknyttet lager, kontorlejemål og 1 lejemål med et søjlefrit lager med port adgang. Bygning 2: 542 kvm flot, meget præsentabelt værksted kundemodtagelse, personalefaciliteter med køkken og bad. Stort værksted med 2 lifte. Endvidere overdækket vaskehal. Bygning 3: 1.012 kvm isoleret søjlefri hall med port.

Sag 40300804 I en nyere beboelsesejendom, sælges disse 2 ejerlejlighedsbutikker som investering. Ejerlejlighederne er beliggende centralt i Holbæk med stor synlighed og en stærk eksponering. Ejerlejlighed nr. 46 er en hjørnelejlighed på 108 m2 og er i dag udlejet til frisørsalon. Ejerlejlighed nr. 48 er en lejlighed på 102 m2 der i dag er udlejet til Audio Nova Hørecenter. Udover disse 2 ejerlejligheder er der yderligere en lejlighed i stueplan som i dag er udlejet til Flügger. (Er ikke til salg) Den resterende ejendom består af beboelseslejligheder ejet af Boligselskabet Sj.

Kontant

kr. 9.500.000

Kontant

5858 8473 NYKØBING F.

kr. 2.750.000

5858 8473 TIL SALG

HVIDOVRE

TIL SALG

HJØRRING

Se mere

TIL SALG

Se mere

LAGEREJENDOM MED GODE LEJERE - AFKAST 7,75% Sag 27800085 Beliggende på Avedøre Holme. Ejendommen består af 4.706 kvm. i alt, 2.000 kvm. lager med 7 m under dragerne, og to gange 1.150 kvm. lager med 5 m. Ejendommen har 4 porte og er fuldt udlejet.

INVESTERINGSEJENDOM OPFØRT I ÅR 2006 - UDLEJET TIL ALDI Sag 91202139 Ejendommen der har et areal på 964 m² fremstår overalt velholdt. Ejendommen er velindrettet til detailbutik og fremstår med lyse klinkegulve, hvide lofter og fast grundbelysning.

Kontant

Kontant

kr. 15.800.000

5858 8471

kr. 10.685.000

5858 8483

FREDERIKSVÆRK

TIL SALG

Se mere D

Se mere

715 KVM. VELBELIGGENDE INVESTERINGSEJENDOM PÅ GÅGADEN I NYKØBING FALSTER - ÅRLIGT AFKAST 7,5% Sag 47300485 Velbeliggende investeringsejendom, der består af tre butiks lejemål, hvoraf det ene er ledigt. Udover disse er der to lejemål udlejet til beboelse på ejendommens førstesal. Ejendommen fremtræder i normal vedligeholdelsesmæssig stand og er oprindeligt opført i 1910 med senere omog tilbygninger frem til ca. 2005.Nykøbing F. er den primære handelsby på Lolland og Falster og butikkerne trækker kunder fra Rødby, Gedser og til dels Nakskov. Byen er ligeledes uddannelses by med uddannelser fra Erhvervsuddannelse til korte videregående uddannelser. Kontant

20

5858 8475

kr. 4.200.000

E

FULDT UDLEJET INVESTERINGSEJENDOM MED BUTIK- OG BOLIGER Sag 34200574 Fuldt udlejet investeringsejendom med butik- og boliger sælges centralt beliggende på Frederiksværks gågade midt i byen tæt på Gjethuset og indkøbsmuligheder. Klassisk byejendom fra 1750 opført med murstensfacader og gavle som er gulpudsede og ombygget 1989. Ejendommen er indrettet med et to butikslejemål samt fire boliglejemål fordelt på første og anden sal. Kontant

5858 8472

kr. 3.850.000


Har jeres kontorlokaler den rette signalværdi? - og er jeres fysiske rammer optimeret i forhold til nutidens ønsker og krav?

For os er det logisk at se på de fysiske rammer. Det gør vores 350 medarbejdere 365 dage om året, og vi vil naturligvis også gerne rådgive jeres virksomhed. Se et udpluk af vores kontorejendomme på de følgende sider

FREDERIKSBERG C

TIL LEJE

KØBENHAVN SV

TIL LEJE

Se mere

543 KVM KONTOR MED MULIGHED FOR 396-737 KVM LAGER/PROD. Sag 11403436 543 kvm kontor med mulighed 396 - 737 kvm produktion/ lager. Lejemålet har kontorer i varierende størrelser. Mulighed for at tilleje lager med 198 kvm lavloftet lager med ca. 3,30 m. lofthøjde samt herover indskudt dæk ligeledes på 198 kvm. Yderligere mulighed for at tilleje 341 højloftet lager med ca. 7,25 m. til loft. Mulighed for fælles reception og kantineordning.

Se mere

Årlig leje

kr. 626.225

5858 8470

D

KØBENHAVN NV

TIL SALG

Se mere 729 EFFEKTIVE KVM PÅ ROSENØRNS ALLE Sag 11403413 Frederiksberg ved Søerne.2. etage i Energiens Hus, der består af 729 kvm, er til leje for den lidt kræsne lejer. Lejemålet bliver istandsat i samme lækre kvalitet som udlejers eget lejemål lige ovenover. Billederne er referencefotos fra udlejers lokaler. Lejers ønsker vil blive lyttet til! Den fremtidige rumindretning har lejer også stor indflydelse på. Her bliver der 729 effektive kvadratmeter. Som lejer i Energiens Hus har man glæde af bl.a. fælles mødelokaler på 5. sal, fælles reception, fine bade- og omklædningsfaciliteter både til mænd og kvinder for de cyklende eller løbende medarbejdere. Fra lejemålet er der smukt kig forbi Søpavillonen over Peblingesøen. Årlig leje

5858 8470

kr. 871.155

288 KVM ERHVERVSEJERLEJLIGHED TIL SALG I DYNAMISK OMRÅDE Sag 11402059 I dynamisk område sælges 2 erhvervsejerlejligheder samlet eller etagevis. Ejendommen er oprindeligt opført som produktionsejendom og er gennem årene om- og tilbygget. Kontorlokalerne er indrettet som lyse New Yorker lokaler med en blanding af storrumslokaler, fotostudier samt mødelokaler. Der er adgang til ejendommen enten fra Bispevej eller Rentemestervej, hvor der er et større parkeringsareal. Kontant

5858 8470

kr. 2.850.000

21


KØBENHAVN V

TIL LEJE

Se mere B

PRÆSENTABEL EJENDOM PÅ 874 - 1.200 - 2.057 - 3.257 KVM I HJERTET AF KØBENHAVN Sag 11403417 Med Bernstorffsgade og havneudsigt til den ene side og Københavns Politigård i sin imponerende nyklassicistiske arkitektur plus mere havneudsigt til den anden side byder denne ejendom på 874 - 1.200 - 2.057 - 3.257 kvm i indre København på alle muligheder lige fra domicilejendom til

lejemål fra 874 kvm og opefter. Parkeringsforholdene er usædvanligt gode med rigelig parkometerparkering foran begge bygningerne i både Bernstorffgade og Mitchellsgade samt mulighed for leje af p-pladser i parkeringskælder. Ligeledes kort afstand til Københavns Hovedbanegård og adskillige buslinjer. Årlig leje

kr. 6.093.225

5858 8470 VALBY

TIL LEJE

Se mere

BALLERUP

TIL SALG

Se mere

LYST KONTORLEJEMÅL PÅ 440 KVM

312 KVM LYS OG VELHOLDT KONTOREJENDOM I BALLERUP

Sag 27800087 Lyst kontorlejemål på 440 kvm beliggende på 2. sal i klassisk rødstensejendom. Lejemålet er på hver side af gangen, og kan enten lejes samlet eller hver for sig på to lejemål á 220 kvm.

Sag 27800024 156 kvm. lyse og pæne kontorer i sund ejerforening. I ejerforeningen Ballerup Værkstedsby udlejes/sælges 156 kvm. kontorer med tilhørende 156 kvm. høj kælder. Lokalerne er lyse og indbydende med store vinduer, som giver et godt lys. Der er et storrumskontor med køkken, samt mindre kontor og et mødelokale. Endv. lille have med terrasse. Kælderen til arkiv, omklædning og generel opbevaring.

Årlig leje

Kontant

kr. 286.000

5858 8470 HERLEV

kr. 1.995.000

5858 8470 TIL LEJE

HVIDOVRE

TIL LEJE

Lejerabat tilbydes!

Se mere

Se mere B

151 KVM FLOTTE OG LYSE KONTORLOKALER PÅ 1. SAL

LYSE KONTORER TIL LEJE I HVIDOVRE

Sag 27800078 Kontorlejemål på 1. sal med flotte og lyse kontorer, beliggende i Herlev tæt ved Motorring 3 og Ringvejen. Lejemålet er en del af en større ejendom med fælles indgangsparti, men består af 151 kvm selvstændigt lejemål. Kontoret består af et lille receptionskontor, et storrumskontor, et mødelokale, et "chefkontor" samt toilet og køkken med spiseplads. Der er god tilkørsel til ejd. og p-pladser.

Sag 18000344 Lyse kontorlokaler på 1. og 2. sal udlejes. Lejemålene er en del af en større ejendom på ca. 655 kvm hvor lejemålene her udgør 421 kvm i alt. 1. salen er på 234 kvm og 2. salen på 187 kvm. De kan lejes sammen eller hver for sig. Begge etager er lyse og i pæn stand. Ejendommen ligger i Hvidovre med kun 1,5 km til Friheden st. og 2 km til Holbækmotorvejen.

Årlig leje

22

5858 8470

kr. 101.095

Årlig leje

5858 8471

kr. 222.200


HILLERØD

TIL LEJE

G

400 KVM KONTORLEJEMÅL BELIGGENDE I NORDISK FILMS BIOGRAFER Sag 34200798 Kontorlejemål beliggende i Nordisk Films Biografer midt på Nordre Jernbanevej i Hillerød. Ejendommen er bygget i 2002 som domicil/biografcenter for Nordisk Film kontorlokalerne er beliggende på 1. sal med fælles indgang fra gaden og

med selvstændig trappeadgang til første sal. Lejemålet på i alt 400 kvm. fremtræder lyst og venligt og er indrettet med entre/modtagelse og adgang til 2 toiletter.

Årlig leje

kr. 360.000

5858 8472

KØBENHAVN K

TIL LEJE Kontor Areal Årlig leje

Nybrogade 18 2 Kontakt 5858 8470 Sag 11403421

FREDERIKSBERG Bernhard Bangs Alle 31 2 Kontakt 5858 8470 Sag 11403512

86 kvm kr. 126.850

440 kvm kr. 363.000

TIL LEJE

Vallensbæk Strandvej 294, st. Kontor Areal Kontakt 5858 8470 Årlig leje Sag 11403464

196 kvm kr. 176.400

AALBORG SV

TIL SALG Kontor Areal Kontant

Systemvej 12 C

TIL LEJE

TIL LEJE Kontor Areal Årlig leje

VALLENSBÆK

B

KØGE

Kontakt 5858 8483 Sag 91201802

GENTOFTE

Se mere

863 kvm kr. 5.800.000

TIL LEJE

Se mere KØGES MEST ATTRAKTIVE OMRÅDE MED KONTOR, DETAIL OG BOLIGFUNKTIONER D

676 KVM ISTANDSAT KONTORLEJEMÅL I GENTOFTE Sag 11403066 Lejemål med lyst og præsentabelt receptionsområde, 2 åbne kontormiljøer, 4 enkeltmandskontorer og 3 større kontorlokaler med plads til op til 4 personer, mødelokale, kopi/printerrum samt lager med vareelevator. Endvidere mødelokaler, toiletter samt køkken i underetagen. Lokalerne fremstår i velholdt stand. Parkering foran døren. Beliggende 300 meter fra Motorring 3 og 1 km fra Lyngby Hovedgade. Årlig leje

5858 8470

kr. 574.600

Sag 27800060 Midt i Køge Centrum opføres disse lækre kontorlejemål i forskellige størrelser. Det nye byområde Køge Kyst er et udviklingsprojekt, med detailstrukturen i centrum af den gamle købsstad Køge. Den nye gade Strædet, vil have butikker i stueplan og på 1. og 2. sal vil der være kontorlejemål og boligejerlejl. ”Strædet” vil som gade være attraktiv for særligt de liberale erhverv indenfor advokat, ingeniører og revisorer. Samtidig vil der være mulighed for klinikformål som f. eks. læger, tandlæger eller fysioterapeuter. Lejemålene kan fås i størrelserne: 270 kvm., 383 kvm. eller 443 kvm. Lejemålene forventes at stå klar 1. september 2016. Årlig leje pr. kvm.

Kr. 1.200,-

Areal fra

5858 8472

270 kvm.

23


KOLDING

TIL SALG

Se mere

816 KVM UNIK KONTORDOMICILEJENDOM Sag 60300812 Unik domicilejendom på 816 kvm udbydes til salg for Beierholm Statsautoriseret Revisionspartnerselskab. Ejendommen er beliggende med kort afstand til motorvej, og fremstår med store vandskurede og hvidmalede profileringsfacader. Der er overalt udeluk-

kende anvendt kvalitetsmaterialer. Ejendommen er en erhvervsejerlejlighed med tilhørende 17 p-pladser, bestående af to plan på hver 384 kvm samt mindre 48 kvm arkiv/kælderrum. Det er muligt, at fremleje en del af ejendommen. Kontant

kr. 9.800.000

5858 8477 KOLDING

TIL SALG

FREDERICIA

TIL LEJE

Se mere E

926 KVM KONTOREJENDOM - PROJEKTUDVIKLING

264 KVM KONTORLEJEMÅL

Sag 60300794 I hjertet af den ældre bykerne i Kolding - nærmere bestemt på hjørnet af Hollændervej og Dalbygade sælges historisk og arkitektonisk flot kontorejendom. Ejendommen fremstår med pudset facader, skifer-eternit tag og med dannebrogsvinduer med smukke vinduesindfatninger. Til ejendommen hører et mindre udeareal, der for nuværende er indrettet som parkeringsplads samt grønt plantebælte. I henhold til lokalplanens bestemmelser må området anvendes til etageboligbebyggelse, kollektive anlæg, institutioner, beboerhuse og lignende. En charmerende ejendom, der kan opdeles i flere enheder eller anvendes som domicil for en enkelt bruger. Endvidere er der gode projektudviklingsmuligheder i ejendommen.

Sag 60300798 Meget funktionelle kontor/administrationslokaler med en perfekt placering med facade ud til motorvejen. Der er gode p. forhold til såvel ansatte som kunder. Lokalerne entreres via fælles klinkebelagt indgangsparti med trappe til 1. sals lejemålet. Indeholder: 2 toiletter – åbent kontorlandskab, frokoststue, arkiv, møderum, chefkontor samt printerrum som forholdsvis nemt vil kunne anvendes til møderum. Lokalerne er tæppebelagte og der er hvide vægge og hvide systemlofter. Lokalerne overtages med nye gulve og nymalet. Der er kabelbakker og klima/køleanlæg. Der er rigtig gode parkeringsforhold til såvel kunder som ansatte.

Kontant

24

D

5858 8477

kr. 5.325.000

Årlig leje

5858 8477

kr. 216.750


HADERSLEV

TIL SALG

Se mere

1.078 KVM FLOT KONTOREJENDOM Sag 60300755 Ejendommen er oprindelig opført i 1708 og senest væsentligt ombygget i 1989 og fremstår i dag opdelt i 4 kontor ejerlejligheder, hvoraf den ene er udlejet. Ombygningen er foretaget med respekt for husets smukke arkitektur.Ejendommen består af i alt 3 etager samt tagetage, der alle er

indrettet til kontor. Ved ejendommen er der gode parkeringsforhold. En sjældent udbudt ejendom der skal ses.

Kontant

kr. 5.500.000

5858 8477 HERNING

TIL SALG

Se mere E

325 KVM KONTOR/DETAILEJENDOM Sag 60300624 Særdeles velbeliggende og attraktiv ejendom i hjertet af Herning • Unik beliggenhed i hjertet af Herning • Bygningen er facaderenoveret og fremstår flot og velholdt

• Gode muligheder for parkering på egen grund samt nærliggende parkeringshus • Mange anvendelses muligheder for liberal erhverv • Gode muligheder for etablering af detailbutik • Kælder med god plads til opmagasinering Kontant

5858 8477

kr. 4.950.000

25


ESBJERG Ø

TIL LEJE

Se mere D

PRÆSENTABELT OG VELINDRETTET FIRMADOMICIL FRA 2008 - TIL BÅDE KONTOR OG BUTIK - MED GODE ADGANGS- OG P-FORHOLD. Sag 67000549 Denne forreste del af ejendommen er nyopført i 2008 som domicil for kontorsyningsvirksomhed. Lejemålet består af 1.026 m² i stueplan velegnet til både kontor og butik - med eksklusivt indgangsparti, gode lysindfald og 4 meter til loft. 1. salen er indrettet til kontorbrug og består af 890 m² - indrettet med åbent kontorlandskab, mødelokaler i varierende størrelser

samt separate kontorer. Desuden en rummelig kantine med udgang til en skøn og ugeneret tagterrasse på 170 m². Desuden et mindre lagerafsnit på 182 m² med op til 4,3 m. loftshøjde. Egen P-plads ved indgangen. Et særdeles indbydende, velindrettet og fleksibelt firmadomicil - opført i kvalitetsmaterialer. Bemærk den attraktive leje pr. kvm.

Leje pr. kvm.

Årlig leje

kr. 583

kr. 1.224.150

5858 8481 ODENSE

TIL LEJE

Se mere

VARDE

TIL SALG

Se mere F

FLOTTE OG CHARMERENDE KONTORLOKALER I 2 PLAN

KREATIVT OG UNIKT - SPÆNDENDE DOMICIL PÅ 403 KVM

Sag 51200474 Med central beliggenhed i Odense udlejes stort kontorlejemål på 1.277 m² indrettet i 2 plan med tilhørende gratis parkeringspladser. Lejemålet entreres fra stort fælles indgangsparti, hvorfra der er trappe og elevator til 2. sal, som indeholder: Reception, 2 storrumskontorer, cellekontorer og mødelokaler i varierende størrelser, flere toiletter samt depot og teknikrum. Fra 2. sal er der indvendig trappe til 3. sal, som indeholder stor kantine med produktionskøkken, depotrum og personaletoilet samt yderligere 2 toiletter i forbindelse med kantinen.

Sag 67000601 Den tidligere Metodistkirke i Varde. Opført i 1890 og anvendt som kirke i 110 år, og siden 2000 anvendt som domicil for reklamebureau. Både kirken og præsteboligen har gennemgået omfattende ombygning og renovering, og er i dag indrettet i et særdeles kreativt og åbent kontormiljø med mange muligheder. Ejeren modtog i 2001 ”Bevaringsprisen”, som en påskønnelse for at bevare og renovere kirkens facader - og blev også belønnet i 2002 med Realkredit Danmarks ”Kloge m² pris”, for at have skabt kreative, kloge og inspirerende rammer. Ejendommen har en markant og synlig beliggenhed i centrum af Varde. Grunden andrager 830 m² og er bl.a. anlagt med 10-12 P-pladser. En unik ejendom, som skal opleves.

Årlig leje

26

G

5858 8476

kr. 893.200

Kontant

5858 8481

kr. 3.925.000


AALBORG SV

TIL LEJE

Se mere C

FLEKSIBLE LEJEMÅL FRA 254 - 2.570 KVM - BELIGGENDE TÆT PÅ MOTORVEJSTILKØRSEL Sag 91202179 Lejemålet er beliggende i attraktivt erhvervsområde med kort afstand til motorvejstilkørslen, City Syd og Aalborg centrum. Lejemålet består af en god blanding af både storrums- og cellekontorer, mødelokaler, undervisningslokaler, kantine, serverrum, arkivrum, tekøkken, og toiletter. Leje-

målet kan opdeles efter behov fra 254 m² - 2.570 m² således at det tilpasses dine behov. Lokalerne vil være velegnede til mange former for kontor, klinik, undervisning og administrationsformål. Årlig leje pr. kvm

kr. 549

5858 8483 LØGSTØR

TIL LEJE

Se mere D

490 KVM LAGER/KONTOREJENDOM I LØGSTØR ANVENDELIG TIL MANGE FORMÅL Sag 91202215 Lejemålet er indrettet med reception, 4 cellekontorer, storrumskontor/lager, kopirum, kantine med køkken, toiletter, garderobe samt lagerrum. Der er adgang udefra til lageret via port på ca. 2 x 2 meter. Udenomsarealerne er hovedsageligt belagt med asfalt, der giver gode tilkørsels- og

parkeringsforhold på grunden. Der er på bagsiden af ejendommen lavet overdækket cykelparkering. Ejendommen er beliggende i aktivt erhvervsområde i Løgstør på hjørnet af Bornholmsvej og Sjællandsvej

Årlig leje

5858 8483

kr. 122.500

27


Er beliggenhed vigtig for jeres virksomhed? Vi har lige nu lager- og logistikejendomme til leje/salg - med optimale placeringer tæt på indfaldsveje

For os er det logisk at se på de fysiske rammer. Det gør vores 350 medarbejdere 365 dage om året, og vi vil naturligvis også gerne rådgive jeres virksomhed. Se et udpluk af vores industriejendomme på de følgende sider

SØBORG

TIL LEJE

GLOSTRUP

TIL SALG

Se mere

LEJEMÅL FRA 125 TIL 2.585 KVM KONTOR OG LAGER Sag 11402803 Optimal placering i den gamle TV-by, med god forbindelse til København via det udbyggede motorvejsnet og offentlig transport. Bygningerne indeholder på 1. sal, 5 kontorlejemål med et samlet areal på 2.585 kvm. Fordelingsgang, kontorer af varierende størrelse samt midterkerne, som kan benyttes til showroom. Herudover toiletkerner. Gode parkeringsmuligheder. Årlig leje fra

Se mere

kr. 300 pr. kvm

5858 8470 GLOSTRUP

TIL LEJE

Se mere 1.340 KVM KONTOR/LET PRODUKTION - KÆLDER, STUE OG 1. SAL

1.310 KVM SØJLEFRIT HØJLOFTET LAGER Sag 18000144 Velbeliggende i Hersted Industripark ved Ring 3 og tæt på motorvejsnettet. Lejemålet er på 1.310 kvm. Lejemålet består af et reelt søjlefrit højloftet lager-/produktionslokale med 7,5 meter frihøjde under drager. Der er traverskran (2 tons). Der er mindre lagerkontor i hallen. Der er adgang til toiletter og omklædningsrum. Herudover mulighed for 500-1.000 kvm udenomsareal med stabilgrus. Årlig leje

28

5858 8471

kr. 589.500

Sag 18000170 Ejendommen er beliggende i det attraktive erhvervsområde Ejby industrikvarter i Glostrup. Ejendommens 1.340 kvm. fordeler sig på 3 etager - kælder, stueplan og 1. sal. Kælderen indeholder gode og tørre rum til arkiv/let lager, med god loftshøjde. Vareelevator som kan laste 1.200 kg. og som har direkte forbindelse til sluserum i stueetagen som ligger i forbindelse med port. Stueetagen indeholder fine, lyse kontorlokaler samt lettere værksteds-/produktionslokaler i forbindelse med portslusen. I stueetagen er der endvidere køkken med spiseplads til ca. 20 personer. På 1. sal er der kontorlokaler, i form af både hjørnekontor og storrumskontorer. Derudover er der to mødelokaler/konferencerum, som har plads til 20 personer. Kontant

5858 8471

kr. 6.500.000


HVIDOVRE

TIL LEJE

Se mere D

268 KVM KONTOR OG 1.437 KVM SØJLEFRIT LAGER MED 5,5 M TIL LOFTET - TO PORTE. Sag 27800047 1.705 kvm velbeliggende lager på Avedøre Holme. Lejemålet har nem adgang til motorvejsnettet og med kort afstand til lufthavnen og København. Lejemålet er fordelt med 268 kvm kontor og 1.437 kvm lager. Kontordelen er i 2 plan med kontorer i varierende størrelser samt thekøkken med

spiseplads og toiletter. Hertil omklædningsrum i lagerhallen. Lagerdelen er opdelt i to regulære rum uden søjler med ca. 5,5 m til loftet. En stor port i jordniveau til hvert lagerrum. Gode asfalterede udenomsarealer.

Areal

Årlig leje

1.705 kvm

kr. 607.725

5858 8471 FREDERIKSSUND

TIL LEJE

GENTOFTE

TIL LEJE

Se mere

140 KVM KONTOR OG 60 KVM LAGER I GENTOFTE Sag 11403467 Istandsat kontorlejemål på ca. 140 kvm og ca. 60 kvm lagerlokale i stueplan herudover ca. 212 kvm i kælderen i velholdt ejendom med præsentabelt indgangsparti. Lejemålet består i stueplan af godt kontormiljø, som er opdelt i storrumskontor, 2 kontorlokaler eller møderum samt større køkken med spiseplads. Lager på i stueplan på ca. 60 kvm, med 3,5 meters loftshøjde og port med 3 meters højde.

Se mere

Årlig leje

kr. 288.000

5858 8470

C

KØGE

TIL LEJE

Se mere 1.520 KVM LAGER/PROD, 502 KVM KONTOR OG 148 KVM VÆRKSTED Sag 27800017 Velbeliggende i Industriområde Nord i Frederikssund, udlejes højloftet lager/produktion. Lejemålet er på i alt 2.170 kvm fordelt med 1.520 kvm højloftet lager/ produktion, 502 kvm kontor/mandskabsfaciliteter og 148 kvm værksted. Lager/produktionsdelen har en loftshøjde under drager på 8,8 m, der er 2 stk. traverskraner med bæreevne på hhv. 10 og 15 tons. Der er port, der er 5,5 m bred og 5,6 m høj. Lager/produktionsdelen er opvarmet med strålevarme. I kontordelen er kontorer i varierende størrelser, køkken og gode omklædningsfaciliteter. Lejemålet må jf. lokalplan benyttes til industri, entreprenørvirksomhed, oplag, service og lignende. Årlig leje

5858 8471

kr. 795.000

1.463 KVM VELBELIGGENDE LAGER-/PRODUKTIONSEJENDOM Sag 18000331 Attraktiv lager-/prod.ejendom, som indeholder godt salgslokale/showroom, der har stort vinduesparti mod parkeringsplads foran ejendommen. Der er 2 sammenhængende haller (loftshøjde: 6 m og 7 m). Der er gode personalefaciliteter, ved toilet-, badefaciliteter samt frokoststue. Til ejendommen er der gode udenomsarealer, som egner sig godt til både parkering og oplagsplads. Kan tillige købes! Kontant

kr. 6.700.000

Årlig leje

5858 8471

kr. 585.000

29


BRØRUP

TIL LEJE

Se mere

KALUNDBORG - JERSLEV

Se mere

4.299 KVM LAGER/PRODUKTION MED KONTOR Sag 60300799 Lagerdelen består af i alt 2 isolerede lagerhaller på i alt 3.833 m² inkl. overdækket rampe med 6 hæve/sænke ramper. Fra rampe niveau er der adgang til hallerne via 2 hejseporte. I den ene lagerhal findes en rullereol med i alt 80 hyldemeter. Udearealet rundt om hallen er befæstet med SF sten med gode tilkørselsog rangeringsforhold. En del af grundstykket er indhegnet. Fra lagerdelen er der direkte adgang til kontorafsnittet på i alt 191 m² indeholdende stor flot kantine, bad og omklædning, stort åbent kontor samt mødelokale/kontor. Derudover toiletfaciliteter og depot. Ejendommen fremstår overalt i pæn og velholdt stand. Årlig leje

MANGLER DU PLADS? OVER 5.500 KVM HALLER OG 25.000 KVM GRUND MED GOD OPLAGSPLADS Sag 40300823 Her finder du over 5.500 kvm under tag fordelt på 4 haller, som kan opdeles i flere forskellige størrelser efter behov. Består i dag af 7 enheder. 3 af hallerne har trykfaste sider, ligesom alle haller er søjlefrie og med støbt gulv, der kan klare lastbiler, gaffeltrucks mv. Der er indlagt 1 MW strøm. Ca. 2/3 af grunden på de 25.000 kvm er asfalteret og resten er med stabil. Der er mulighed for at tilkøbe ca. 5.000 kvm jord. Præsentabel administrationsbygning på 250 kvm. Kælder med stort disponibelt rum, teknikrum og arkivrum. Separat personalebygning med bade- og omklædningsfaciliteter samt kaffestue. Kontant

kr. 1.089.075

5858 8477 TIL SALG

Se mere

ODENSE SØ

TIL LEJE

Se mere

STOR PRODUKTIONSEJENDOM BELIGGENDE I ATTRAKTIVT INDUSTRIKVARTER SÆLGES! Sag 51200230 Velfungerende produktionsejendom opført i flere tempi. Den oprindelige del er hovedsageligt opført i gule mursten og taget er built up, mens de 2 nyere haller er opført i søstenselementer - ligeledes med built up tag. Grunden er på 45.185 m² og udlagt til parkering til ansatte og kunder, samt en del grønne rekreative områder. Kontant

LAGERLOKALER MED ADMINISTRATION I TIETGENBYEN Sag 51200424 Lejemålet er på i alt 1.175 m² bestående af hal på 676 m² og kontor på 499 m². I hallen er der 7 m. i frihøjde til dragerne og en port på ca. 3,5 x 3,5 meter i niveau. Lageret opvarmes med kaloriferevarme og der er etableret 25 ampere el. Direkte adgang til kontordelen med tæppe, kabelbakker og nedhængte lyddæmpende lofter med indbyggede lysarmaturer. Endvidere er der køkken og toiletter.

kr. 15.000.000

Årlig leje

5858 8476

Mathildevej 1 KL Kontakt 5858 8470 Sag 11403423

TIL SALG

Kontakt 5858 8471 Sag 27800044

TIL SALG Lager/Produktion Areal 496 kvm Kontant kr. 5.250.000

LYNGE/VASSINGERØD Industrivej 6 Kontakt 5858 8472 Sag 34200743

SVEBØLLE Frederiksberg 23 Kontakt 5858 8472 Sag 40300889

MARSLEV

TIL SALG

Lager/Produktion Areal 320 kvm Kontant kr. 1.885.000

DRAGØR Søndre Tangvej 24

kr. 531.575

5858 8476

FREDERIKSBERG

30

kr. 7.800.000

5858 8473

SVENDBORG

D

TIL SALG

Se mere C

TIL SALG

Lager/Produktion Areal 2.362 kvm Kontant kr. 7.200.000

TIL SALG Lager/Produktion Areal 1.387 kvm Kontant kr. 3.500.000

VELHOLDT BRUGEREJENDOM MED LAGER OG PRODUKTION MELLEM ODENSE OG NYBORG Sag 51200502 Bygning 1 værksteds- og kontordel på ca. 1.350 m². Bygning 2 er på ca. 962 m² og indeholder søjlefri lager- eller produktionshal. Bygning 3 er på ca. 1.995 m² og indeholder regulær lagerhal med en loftshøjde på ca. 7,2 m under dragerne. Adgang til hallen sker via bred skydeport fra bygning 2 samt via 2 luft sluseporte på 3 x 3 m i rampehøjde. Kontant

5858 8476

kr. 9.500.000


VAMDRUP

TIL SALG

Se mere

KOLDING

TIL SALG

Se mere F

965 KVM LAGER/PRODUKTION/BOLIG

532 KVM LAGER/PRODUKTION/ADM

Sag 60300775 I industriområdet i Vamdrup udbydes kombineret bolig og erhvervsejendom til salg indeholdende separat parcelhus på i alt 192 m² og erhvervsbygning på i alt 773 m². Fra boligen er der direkte udgang til lukket carport på 33 m². Mindre depot/værksted i separat bygning. Kontordelen består af i alt 135 m² indeholdende entré, stort åbent kontor, kantine, bad/ omklædning samt toiletfaciliteter og depotrum. Fra administrationen er der direkte adgang til stort regulært isoleret værksted med en loftshøjde på ca. 4 meter ved sideben og op til ca. 6 meter i kip. Direkte adgang udefra via 2 store porte, der begge er placeret i gavlenden af bygningen.

Sag 60300835 Regulær produktion-/lagerejendom på 532 kvm beliggende Kolding Nord nær motorvej i nord og sydgående retning, sælges nu til overtagelse ca. den 01.09.2016.Ejendommen indeholder god administrationsafsnit med reception, kontorlandskab-mødelokale-/kantine med køkken, omklædning-/Toiletter/badefaciliteter og udgang til stor regulær hal med særdeles god frihøjde og stor alu-port. Til ejendommen hører stor befæstet indhegnet grund. Der er gode udvidelsesmuligheder på den store 3.942 kvm grund.

Kontant

kr. 2.800.000

Kontant

5858 8477 ESBJERG

kr. 3.500.000

5858 8477 TIL SALG

Se mere

GREDSTEDBRO

TIL SALG

Se mere G

NU SÆLGES LAGER- OG PRODUKTIONSEJENDOM PÅ 3.054 KVM

LAGER-/PRODUKTIONSEJD. INKL. ADM OG BOLIG PÅ IALT 2.718 KVM

Sag 67000588 Ejendommen består af 3 sammenhængende lokaler af forskellig størrelse, hvoraf de 2 lokaler på i alt 1.580 m² er opvarmet af fjernvarme via kalofere og de resterende næsten 1.100 m² er isoleret, men uopvarmet. På grund af indretningen vil det være nemt, at indrette sig i flere afdelinger. I hele bygningen er der en god loftshøjde med 4,5 m under spær og kørefast betongulv. Der er god adgang til lokalerne gennem 3 aluporte. Overdækket oplagringsplads på 400 m² er opført i stålbuer med enkelte vægge af stålplader, samt med bølgeeternittag og kan tillejes. Til ejendommen hører en næsten 7.000 m² stor og hegnet grund, hvoraf det meste er befæstet med kørefast SF sten.

Sag 67000644 Nu sælges lager- og produktionsejendom med tilhørende administration. Ejendommen er på i alt 2.718 m². Beboelse på 1. sal af administrationsbygningen udgør 108 m². Ejendommen huser i dag firmaet K.L. Kranservice, som står foran et generationsskifte. Der er 5 forskellige lagerog værkstedshaller og de opvarmes af oliefyr via kalofere. De nyeste haller er med en god loftshøjde, op til 9,5 m i kip. I de to af hallerne er betongulvene funderet således, at de kan bære en gulvvægt på op til 30 tons. Samtidig forefindes flere traverskraner, hvoraf den største kan løfte 12 tons. Adgangsforholdene er gode gennem adskillige store aluporte. Trucks, traverskraner mm. kan tilkøbes.

Kontant

5858 8481

kr. 4.475.000

Kontant

5858 8481

kr. 2.990.000

31


HJØRRING

TIL LEJE

BRABRAND

Se mere

TIL SALG

Se mere E

977 KVM VÆRKSTED/LAGER/KONTOR VED INDFALDSVEJ Sag 91202220 Ejendommen er beliggende på attraktiv hjørnegrund mod Sæbyvej og består af tre i dag sammenhængende bygninger. Der er 2 km. fra/til motorvejsnettet og ejendommen er let tilgængelig fra både Fanøvej og Ærøvej. Ejendommens facade er af gule teglsten og med tag af eternit. Det samlede etageareal på 977 kvm fordeler sig på henholdsvis 309 kvm højloftet værksted med 5 porte, 33 kvm kontor/modtagelse, 400 kvm værksted/ lager med port i hver gavl, 53 kvm kontor/kantine, 182 kvm koldlager. Ejendommen har senest været benyttet af Euromaster til værksted. Opvarmning sker via oliefyr. Årlig leje

LILLE DOMICIL- ELLER PROJEKTEJENDOM MED FACADE TIL SILKEBORGVEJ Sag 80202774 Ejendommen er nærliggende en af hovedindfaldsvejene til Aarhus, samt det store motor-vejskryds i Aarslev. Ejendommen er velegnet til mange typer virksomheder med sin indretning fordelt på kontordel, lager/ produktionsdel, en dobbeltgarage og en enkelt garage. Ejendommen er endvidere velegnet til udlejning til en eller flere boligenheder.

Kontant

kr. 240.000

5858 8483

kr. 1.695.000

5858 8482

LYSTRUP

TIL LEJE

Se mere

3.600 KVM FORDELT PÅ KONTOR OG LAGER-/PRODUKTIONSHAL I LYSTRUP Sag 80202702 Lejemålet er beliggende i udbygget erhvervsområde i Lystrup, ca. 7 km fra Aarhus med kort afstand til Djurslandsmotorvejen. Der er god mulighed for parkering ved ejendommen. Udenomsarealerne er asfalteret og arealet ved facaden er udlagt til grønt område. Ejendommen fremstår vel-

holdt og præsentabel. Lagerafsnittet på 1.392 er inddelt i 5 sektioner, hvoraf ca. halvdelen af arealet er samlet i én hal. Derudover findes der 1.386 kvm kontor, med flot indgangsparti, samt 730 kvm lager/showroom. Ejendommen har et højt sikringsniveau med indhegning, overvågning og rullegitrer. Årlig leje

32

5858 8482

kr. 1.724.500


TIL SALG

R e tai l

KØBENHAVN Ø

Se mere D

135 KVM ÅBENT OG LYST KONTOR/BUTIK/SHOWROOM MIDT PÅ CLASSENSGADE Sag 11403561 Erhvervsandel beliggende kun ca. 400 meter fra Østerbrogade og søerne. Lokalerne er pt. indrettet med et stort butikslokale med direkte indgang fra stueplan på hjørnet af Classensgade og mindre sidegade. Herudover to mindre lokaler mod pæn og nydelig gård, hvor der er etableret the

køkken i det ene lokale. Lokalerne overtages i god stand og fremtræder pæne og lyse. Der er store vinduer mod Classensgade samt sidegaden. Erhvervsandelen overtages uden lejer. Kan ikke anvendes til madformål. Kontant

kr. 700.000

5858 8470 VALBY

TIL LEJE

KOLDING

TIL LEJE

Se mere

BUTIKKER/ CAFÉ LIGE OP AD NY ELLEBJERG ST. FRA 92-674 KVM Sag 11403409 Ideel beliggenhed ved Ny Ellebjerg Station. Lejemålene er beliggende i en nyopført ejendom med 76 lejeboliger og parkeringskælder. Naboen bliver en stor dagligvarebutik, som vil tiltrække en masse handlende. Parkering for kunder kan blive mulig i ejendommens parkeringskælder, men der vil også blive ½ times parkering lige uden for butikkerne. Butikkerne vil kunne være klar til overtagelse. Areal

92-674 kvm

Årlig leje pr. kvm

Se mere

kr. 1.400

5858 8470

D

FREDENSBORG Jernbanegade 5 G

Kontakt 5858 8472 Sag 34200711

TIL LEJE Detail Areal Årlig leje

FREDERIKSVÆRK Industrivej 1A G

Kontakt 5858 8472 Sag 34200705

TIL SALG Detail Areal Kontant

G

Kontakt 5858 8472 Sag 34200762

TIL LEJE Detail Areal Årlig leje

AALBORG SV Hobrovej 446A E

Kontakt 5858 8483 Sag 91202221

2.690 kvm kr. 7.900.000 472 KVM BUTIK

HILLERØD Slotsgade 49

601 kvm kr. 426.975

546 kvm kr. 415.030

TIL LEJE Detail Areal Årlig leje

364 kvm kr. 264.000

Sag 60300847 Med god placering på byens gågade.Til orientering kan oplyses, at de udvendige billederne er taget tidligt på dagen inden butikkernes åbningstid. Lejemålet har igennem generationer været anvendt til en af byens isenkramforretninger, der pr. 01.05.2016 har valgt at flytte til andre lokaler i byen. Lejemålet består af et stort gennemgående butikslokale på i alt ca. 472kvm, hvortil der er adgang såvel fra gågaden, som fra parkeringsarealet bag ved ejendommen. Derudover er der mulighed for at leje lagerfaciliteter på i alt ca. 393 kvm.Bag ved lejemålet er der mulighed for at leje ppladser hvorfra der er direkte adgang til butikken. Årlig leje

5858 8477

kr. 283.200

33


R e tai l

SKAGEN

TIL SALG

Se mere G

HOTEL ”INGER” MED KNAP 70 ÅRS HISTORIE SÆLGES Sag 91202218 Ejendommen er godt beliggende ved stationen og med få meter til Ålbækvej, der leder al den kørende trafik til/fra Skagen. Fra ejendommen er der 12 km. til Skagen. Ejendommens samlede areal er på 727 kvm. Indretningen består i dag blandt andet af følgende; 16 møblerede væ-

relser med eget bad og toilet, 4 ’nødværelser’ (ikke godkendt til overnatning i dag), fuldt apteret industrikøkken, 3 restaurant/selskabslokaler og havestue, privatbolig (kan omdannes til værelser). Kontant

kr. 3.250.000

5858 8483 AALBORG SØ

TIL LEJE

Tilmeld dig EDCs køber- og lejerkartotek Se mere

ver

v

D

lej

erk

arto

tek på

edc.dk/erh

Skyd g en til jere vej nye bu s tik o

g

Ti l m e l d d i g

k EDCs

røbe

edc.dk/erhverv

112 KVM DETAILBUTIK, KLINIK, BAGERIUDSALG, CAFÉ E.LIGN. Sag 91202084 Lejemålet er beliggende i et beboelsesområde med flere uddannelsesinstitutioner og tæt på Aalborg Universitet. Lejemålet, der er på ca. 112 kvm, består af flot og lyst butikslokale, lager, kontor samt toiletkerne, ligesom der er flot og bred butiksfacade i glas. Lokalerne har senest været anvendt til bageriudsalg, og vil kunne anvendes til mange former for detailhandel, sandwichbar, café, klinik m.v. Der er særdeles gode parkeringsforhold ved lejemålet. Lejemålet er beliggende i et område, der i særdeleshed er under udvikling, tæt på uddannelsesinstitutioner, universitetet, træningscentre, beboelse m.v., ligesom der er kort afstand til Aalborg Centrum og E45. Årlig leje

34

5858 8483

kr. 120.000


KAN DU SÆTTE PRIS PÅ ALT? Så har vi to stillinger, du helt sikkert vil sætte pris på.

EDC Erhverv Poul Erik Bech søger en vurderingschef/partner og en vurderingsmægler/ partner til Erhvervscenter København. De skal være med til at sikre den fremtidige strategiske udvikling af vurderingsområdet og stadfæste os som den oplagte samarbejdspartner ved vurderinger af alle typer af ejendomme og boligforeninger. Se stillingsopslagene på edc.dk/erhverv/jobs


”De færreste ejere eller udlejere holder løbende øje med efterspørgslen – og derfor spiller vores viden i dag en langt vigtigere rolle end tidligere” Efterspørgslen på ejendomsmarkedet ændrer sig hele tiden - og påvirkes af mange forskellige faktorer i samfundet. Det kan således være svært at finde ud af hvornår man skal sælge eller hvornår man evt. skal investere i nye lokaler. I denne måneds ErhvervsNyt kigger vi således nærmere på efterspørgslen på det danske ejendomsmarked. Du kan bl.a. få et aggregeret overblik over efterspørgslen i Danmarks fem største byer; København, Odense, Esbjerg, Aarhus og Aalborg. Selv om det generelt går bedre i branchen, er ejendomsmarkedet på flere måder blevet mere komplekst med højere tomgang end før finanskrisen i en del segmenter og geografiske områder. Tomgang kan koste dyrt – og derfor er det en god idé at have en mægler på vejen. Ønsker du at vide, hvor stor efterspørgsel der er på netop din ejendom? I køber-/lejerkartoteket kan du selv undersøge, hvor stor interessen er. Efter få indtastninger på edc.dk/erhverv/find-lejer eller edc.dk/erhverv/find-koeber får du at vide, hvor mange som er interesserede - og du får nogle stikord fra virksomhederne om deres behov og ønsker. Vores lokale eksperter i hele Danmark er desuden aldrig længere end et kald væk fra at kunne rådgive dig om det lokale marked, hvad end du har i sinde at sælge, købe, leje eller udleje i nærområdet - eller i en helt anden del af Danmark. Vi er med dig hele vejen.

edc.dk/erhverv

Profile for EDC Poul Erik Bech

ErhvervsNyt maj 2016  

Viden om køberne og lejerne er afgørende i et marked med høj tomgang og stigende kompleksitet. Læs historien og se de seneste ejendomme og l...

ErhvervsNyt maj 2016  

Viden om køberne og lejerne er afgørende i et marked med høj tomgang og stigende kompleksitet. Læs historien og se de seneste ejendomme og l...