__MAIN_TEXT__

Page 1

marts 2017


INDHOLD:

s. 4-5

Vejen ud af tomgang kan være ombygning

4 gode råd ved konvertering af dit lejemål

1.705 på jagt efter nye butikslokaler

Fra stor by til storby - letbanen i Odense

s. 12-13

Investeringsejendomme til salg nu

s. 14-15

Markedsinfo: Nøgletal fra detailmarkedet

s. 16-17

Få et unikt butikskoncept

s. 18-20

290 lokaler/ejendomme til salg/leje – se et udpluk - Sjælland

s. 6 s. 7-11

s. 22-27

- Fyn

s. 28

- Månedens unikke ejendom

s. 29

- Jylland

2

Side

s. 30-37

Konvertering sikrede succesfuld udlejning

s. 38

Lokalt kendskab afsatte lejemål på to dage

s. 39


OMSTILLING TIL TIDENS BEHOV Kære læser Tomme butikslokaler rundt om i landets gågader er ikke et sjældent syn, hvilket stiller krav til butiksejere såvel som udlejere i forhold til at tænke nyt og omstille sig til efterspørgslen. Det vil vi i dette nummer sætte fokus på. Webshoppen tvinger den traditionelle detailbutik til at forny sig, for at kunne ruste sig mod konkurrencen fra internettet. Der er derfor, mere end nogensinde før, fokus på de fysiske butikkers evne til at integrere sig med den virtuelle verden. Artiklen om Bolia, er et eksempel på en kæde, der har formået at integrere deres digitale og fysiske univers og skabe succes på bundlinjen. Alt imens butikker i hele landet må lukke, er restaurationsbranchen i positiv udvikling. For mange udlejere kan løsningen på tomgang være en konvertering fra butik til café/restauration, for at følge med efterspørgslen. Artiklen omkring MC Invest, der satser på en konvertering af deres tidligere butikslokale til restauration, er et godt eksempel på, hvordan man som udlejer kan undgå længerevarende tomgang ved at tænke i andre baner og tilpasse sine lokaler til den lokale efterspørgsel. En anden udfordring er byernes evne til at trække liv til de centrale gågader. Her er infrastruktur en væsentlig faktor. Du kan i artiklen om letbanen i Odense læse om, hvordan de nye planer forventes at få livet i bymidten til at spire på ny. En udvikling, der trækker både virksomheder og investorer til byen. Vi håber eksemplerne kan tjene til inspiration, men forhåbentlig også viser, hvordan du som ejer og lejer kan have gavn af at tage en erhvervsmægler med på råd, der har ressourcerne til at håndtere mange forskelligartede opgaver. God læselyst, Detail-teamet

3


VEJEN UD AF TOMGANG KAN VÆRE OMBYGNING Mens butikker lider lukkedøden, mange steder i landet, vokser restaurationsbranchen. For mange udlejere kan løsningen på tomgang være at konvertere deres butikslokaler til anvendelse som café eller restaurant.

Detailhandlen har haft hårde tider siden finanskrisen og internethandlens indtog. Omvendt er det gået bedre for restaurationsbranchen, hvor danskernes lyst til at bruge penge på at gå ud og spise og drikke er stigende. Resultatet er, at restauranter og caféer over hele landet rykker ind i de nedlagte butikslokaler i en sådan grad, at antallet af ledige butikslokaler på landsplan er på sit laveste siden 2012. Tendensen får nu udlejere til aktivt at søge mod restaurationsbranchen for at finde lejere til tomme butikslokaler. Det var også løsningen for MC Invest, et investeringsselskab med base i Hellerup. MC Invest ejer blandt andet en ejendom på strøget i Hillerød, hvor stueetagen var udlejet til en supermarkedskæde, der lukkede for fire år siden. Siden har lokalerne stået tomme. Da en restauratør henvendte sig, indvilgede MC Invest i at konvertere det 500 kvadratmeter store lokale til en mindre tøjbutik og en stor restaurant. UDLEJER TAGER UDGIFTEN Som oftest sker en indretning af et lejemål for lejers regning. I dette tilfælde har MC Invest, efter aftale med den kommende lejer, dog påtaget sig udgifterne til ombygningen, der beløber sig til ca. fem millioner kr. Pengene forventer MC Invest at få tilbage på sigt. ”Vores krav til lejen har været ufravigelige. Lokalets størrelse og

4

beliggenheden på Hillerøds travleste gade gør, at der er tale om et eksklusivt lejemål. Vi har forsøgt mange løsninger og har fået mange henvendelser, men først med burgerkæden ’57 Burger – Øl’ fandt vi en lejer med et forretningskoncept, som også vi troede på,” siger Jacob Petersen, projektleder i MC Invest. ’57 Burger – Øl’ flytter i marts ind i knap 400 af de 500 kvm. Ansvaret for at finde de to lejere til lokalet har ligget hos EDC Erhverv Poul Erik Bech Nordsjælland. Forhandlingerne med de nye lejere løb over nogle måneder. For udlejer var det vigtigt, at ’57 Burger – Øl’ kunne sandsynliggøre, at planerne for den nye storrestaurant havde et fremtidsperspektiv, før ombygningen blev iværksat. ”Jeg har forkastet mange tilbud, heraf en del fra håbefulde drømmere uden synderlig erfaring med virksomhedsdrift. Flere gange kiggede mægleren og jeg hinanden i øjnene og sagde: Tror vi på det her koncept? Det gjorde vi så ikke før nu,” siger Jacob Petersen fra MC Invest og fortsætter: “Lejen kommer til at svare til niveauet for byens andre strøgbutikker. Dertil kommer vores investering i ombygningen, som er blevet beregnet og planlagt i samarbejde med restauratøren, os og EDC Erhverv Poul Erik Bech.” For restauratør og indehaver af ’57 Burger – Øl’, Ayhan Coskun, er løsningen optimal. Den nye restaurant på Slotsgaden i


Udlejer Jacob Petersen fra MC Invest og lejer Ayhan Coskun fra '57 Burger - Øl' samarbejder om omdannelsen fra butik til restaurant .

Hillerød er startskuddet til en yderligere ekspansion i det nordsjællandske hjørne, hvor hans koncept med kvalitetsburgere og et omfattende sortiment af gourmet-øl tilsyneladende vækker genklang hos publikum. ”Min succes har fået mig til at tænke stort. Samarbejdet med MC Invest passer perfekt til mine planer for fortsat ekspansion,” siger Ayhan Coskun, der også driver en italiensk restaurant i Liseleje. UDFORDRINGEN ER AT FINDE DEN RIGTIGE LEJER Ombygning af tidligere butikslokaler til restaurations- og cafédrift kan være løsningen på tomgang flere andre steder i landet. Ofte kræver det nytænkning og i nogle tilfælde en investering hos udlejer. I EDC Erhverv Poul Erik Bechs Køber-/ Lejerkartotek er efterspørgslen fra restauratører stigende.

Lunding, partner, salgs- og udlejningschef i EDC Erhverv Poul Erik Bech Nordsjælland. Udfordringen ligger især på to områder. Hvis lejeren ikke kan løfte udgiften til ombygning, skal den fremtidige husleje beregnes, så investeringen kommer tilbage på tilfredsstillende vilkår til udlejer. Vigtigst er det imidlertid, at lejerens forretningsidé er overbevisende.

Der er et stort behov for lokaler til restaurant og caféanvendelse og en tydelig tendens til, at butikslokaler omdannes til dette formål

”Der er et stort behov for lokaler til restaurant og caféanvendelse og en tydelig tendens til, at butikslokaler omdannes til dette formål. De færreste butikslokaler kan klare skiftet uden ombygning. Her ser mange lejere gerne, at udlejer tager hele eller en del af investeringen, men det er op til forhandling,” siger Jacob

”Udlejer skal tro på sin lejer. Derefter skal ombygningen helst være af en karakter, så lokalerne kan lejes ud igen, hvis lejeren må flytte eller lukke. Det er her, mæglerens ekspertise kommer på prøve,” siger Jacob Lunding.

”Det behøver ikke være besværligt at ombygge sit lejemål til et nyt formål. Det kræver grundige overvejelser, men først og fremmest må man tænke ud af boksen, hvis ens lejemål har stået tomt længe,” siger Jacob Lunding fra EDC Erhverv Poul Erik Bech Nordsjælland.

55


Jacob Lunding Partner, salgs- og udlejningschef EDC Erhverv Poul Erik Bech Nordsjælland

4 GODE RÅD VED KONVERTERING AF ET LEJEMÅL 1 AFVIS IKKE PÅ FORHÅND EN POTENTIEL UDLEJER MED EN IDÉ TIL EN NY ANVENDELSE AF DIT LEJEMÅL. 2 VURDÉR I SAMARBEJDE MED DIN MÆGLER, OM DEN POTENTIELLE LEJERS FORRETNINGSIDÉ ER TROVÆRDIG OG HAR POTENTIALE. 3 LEJER SKAL HELST VÆRE VILLIG TIL AT LØFTE EN DEL AF INVESTERINGEN. 4 ØNSKER LEJER AT STÅ FOR AL OMBYGNING, KRÆV DA AT SE BYGGEPLANER, -TILLADELSER OG NAVNE PÅ HÅNDVÆRKERFIRMAER.

Kontakt din lokale erhvervsmægler og hør om mulighederne for at konvertere dit butikslokale på

edc.dk/detail 6

GO


Stort online Køber-/Lejerkartotek

Test om vi kender din køber/lejer Personlige relationer er godt, men de færreste har et samlet overblik over de aktuelle købere og lejere i markedet. I vores online Køber-/Lejerkartotek kan du nemt få et overblik over købere og lejerer til din ejendom eller lokale. Vi samler nemlig alle aktuelle købere og lejere, vi er i dialog med, i en samlet database. Frit tilgængeligt online.

1 2 3

VI KENDER KØBERNE OG LEJERNE Vi opsamler hver måned ønsker og behov fra godt 400 nye virksomheder og investorer. Ønskerne valideres af vores lokale mæglerteams, så vi sikrer, at data er pålidelige.

STORT, LANDSDÆKKENDE KARTOTEK Vi har lige nu 4.500 aktuelle ønsker, som vi dagligt matcher med ejendomme og lokaler. Personligt via mægler og automatisk gennem vores mailservice.

KVALIFICERET RÅDGIVNING Vores viden om markedet skal tjene vores kunder. Derfor er data også frit tilgængeligt online. På edc.dk/erhverv/match kan du selv teste den aktuelle efterspørgsel efter din ejendom. Helt enkelt.

K

KØBENHAVN & OMEGN 1000-2950

100-200 kvm i København K Kunde søger showroom på min. 100 kvm beliggende i København K. Årlig leje maks. kr. 250.000. Ønske nr.: 884849 Kontakt: Thomas Riis 5858 8360 40-150 kvm i København K, V eller N Kvindelig tatovør søger butikslokaler på min. 40 kvm beliggende i København K, V eller Nørrebro omkring Elmegade. Årlig leje maks. kr. 150.000. Ønske nr.: 999496 Kontakt: Mia Josefine Brix 5858 8360 200-400 kvm, evt. med produktion Kunde søger fra 200-400 kvm til bagerforretning, evt. med produktion. Kunden er interesseret i København og/eller Storkøbenhavn. Ønske nr.: 839919 Kontakt: Mia Josefine Brix 5858 8360 Fra 600 kvm på Vestegnen Kunde søger butikslokaler på min. 600 kvm beliggende på Vestegnen. Årlig leje maks. kr. 1,5 mio. Ønske nr.: 1011332 Kontakt: Jonas Graves Basse 5858 8361 700 kvm i Hvidovre, Brøndby og Glostrup Tøjbutik søger ca. 700 kvm i Hvidovre, Brøndby eller Glostrup. Årlig leje maks. kr. 770.000. Ønske nr.: 933768 Kontakt: Thomas Møller Rudlang 5858 8361

Se et udpluk af aktuelle købere og lejere på de følgende sider

Ejendom til hotel og restaurant Kunde søger ejendom til hotel og/eller restaurant, på min. 100 kvm, beliggende i København K. Pris maks. kr. 10 mio. Ønske nr.: 1013203 Kontakt: Michael Thodsen 58588360

Se flere 77


N

NORDSJÆLLAND 2960-3670

Butikslokaler i Helsingør Kunde søger butikslokaler på min. 500 kvm i Helsingør. Årlig leje maks. kr. 240.000. Ønske nr.: 989457 Kontakt: Morten Bådstorp 5858 8362

Ø

ØVRIGE SJÆLLAND 4000-4999

Min. 150 kvm detal i Stege Kunde søger butikslokaler på min. 150 kvm i Stege. Årlig leje maks. kr. 250.000. Ønske nr.: 1012573 Kontakt: John Borrisholt 5858 8363

700-900 kvm i hele Nordsjælland Loppemarkedskoncept søger nye lokaler på 700-900 kvm. Beliggenhed må gerne være væk fra hovedstrøg, grundet prisen. Årlig leje maks. kr. 450.000. Ønske nr.: 937285 Kontakt: Stephen W. Berthelsen 5858 8362

600 kvm detail i Roskilde el. Holbæk Kunde søger butikslejemål til luksus-loppemarked - beliggende i Roskilde eller Holbæk. Ønske nr.: 1006863

Detailejendom i Birkerød Virksomhed søger detailejendom på min. 400 kvm i Birkerød. Pris maks. kr. 6 mio. Ønske nr.: 1007078

500 kvm i Osted, Tølløse, Lejre & Hvalsø Kunde i vækst søger lokaler til virksomhed, der beskæftiger sig med reparation og lettere produktion. Længere kontrakt er ok for de rigtige lokaler. Ønske nr.: 1013014 Kontakt: John Borrisholt 5858 8363

Kontakt: Stephen W. Berthelsen 5858 8362 200-300 kvm detail i Helsingør Virksomhed søger detailejendom på min. 200 kvm i Helsingør. Pris maks. kr. 4 mio. Ønske nr.: 998121 Kontakt: Morten Bådstorp 5858 8362

Kontakt: Arno S. Werner 5858 8363

Min. 150 kvm til yoga-studio i Næstved Til nystartet virksomhed, søges lokaler på min. 150-200 kvm til yoga-studio, helst i Næstved centrum. Der skal være bad og toilet. Ønske nr.: 1003690 Kontakt: Jesper Karmark 5858 8365

Restaurant i flere plan Nyt restaurantkoncept søger lokaler i Hillerød eller Helsingør på min. 400 kvm og må gerne være i flere plan. Årlig leje maks. kr. 800.000. Ønske nr.: 936831 Kontakt: Stephen W. Berthelsen 5858 8362

Min. 800 kvm butik i Næstved Kunde søger butikslokaler på min. 800 kvm, beliggende sydligt i Næstved. Ønske nr.: 936866

Butikslokale i Allerød Hjælpeorganisation søger nye lokaler i Allerød. Lokalerne skal min. være 200 kvm og det er mest aktuelt ved ca. 600 kvm. Årlig leje maks. kr. 700.000. Ønske nr.: 970933 Kontakt: Jacob Lunding 5858 8362

500-600 kvm detail i Haslev Kunde søger butikslejemål på 500-600 kvm i Haslev med gode parkeringsmuligheder. Ønske nr.: 945810

Kontakt: Jesper Karmark 5858 8365

Kontakt: Jesper Karmark 5858 8365

VI HAR KØBERE OG LEJERE TIL MANGE FORSKELLIGE DETAILLOKALER - SE ET UDPLUK AF DEM HER 88


F

FYN

5000-5999

S

SYDJYLLAND 6000-7361

300-500 kvm til supermarked Kunde søger butikslokaler til supermarked på ca. 300-500 kvm beliggende i Odense - gerne omkring Nyborgvej. Årlig leje maks. kr. 350.000 Ønske nr.: 1017437 Kontakt: Ove Nørgaard 5858 8366

Projektejendom til cafe/bolig i Aabenraa Kunde søger ejendom, der kan anvendes til cafe/ kontor samt evt. bolig. Pris maks. kr. 1,5 mio. Ønske nr.: 1003288

Min. 60 kvm i Odense C Kunde søger butikslokaler på min. 60 kvm beliggende i Odense C. Årlig leje maks. kr. 220.000. Ønske nr.: 999015

Butik og værksted i Vejen Kunde søger lokaler til butik og værksted til pladskrævende varegrupper. Gerne mellem 1.500-2.000 kvm i Vejen. Ønske nr.: 1002528

Kontakt: Ove Nørgaard 5858 8366 Stort lokale med gode P-forhold Til kunde søges stort forretningslokale på op til 6.000 kvm. Gerne med gode parkerings- og tilkørselsforhold. Ønske nr.: 1026406 Kontakt: Ove Nørgaard 5858 8366 Synlig placering i Nyborg Forretningslokaler på op til 1.500 kvm med synlig placering i Nyborg søges for kunde. Ønske nr.: 1026408 Kontakt: Ove Nørgaard 5858 8366

TEST, HVOR MANGE MATCH VI HAR TIL DINE LOKALER edc.dk/erhverv/match 300-500 kvm i Odense Til kunde, indenfor liberalt erhverv og med kundeorienterede aktiviteter, søges ca. 300-500 kvm i Odense. Ønske nr.: 1020913 Kontakt: Ove Nørgaard 5858 8366

Kontakt: Wencke Mørck Sørensen 5858 8368

Kontakt: John W. Vogt 5858 8367 300 kvm til serviceerhverv i Toftlund Kunde søger erhvervsejendom til serviceerhverv på min. 300 kvm i Toftlund. Pris maks. kr. 600.000. Ønske nr.: 1014199 Kontakt: Wencke Mørck Sørensen 5858 8368 Restaurant i Vejle midtby Kunde søger lokaler til restaurant i Vejle midtby med god synlighed og gode parkeringsmuligheder. Ønske nr.: 976713 Kontakt: Claus Fenger 5858 8371 Lokaler til outlet/genbrugsbutik Boksbutik eller tidl. lagerlokaler med gode tilkørselsforhold og synlig beliggenhed i Esbjerg. Min. 800 kvm. Årlig leje maks. kr. 750.000 inkl. moms. Ønske nr.: 929116 Kontakt: Jesper Ølgaard Bloch 5858 8370 Butikslokale i Esbjerg Kunde søger velbeliggende butikslokale i Kongensgade eller en god sidegade hertil. Et butiksareal på ca. 90-135 kvm. Maks 3 års binding fra start. Ønske nr.: 978986 Kontakt: Jesper Ølgaard Bloch 5858 8370

Se flere 99


M

MIDTJYLLAND 7400-8990

Lokaler til salatkoncept i Aarhus C Kunde søger butikslokaler til takeaway/salatkoncept. Min. 40 kvm beliggende i Aarhus C. Årlig leje maks. kr. 275.000. Ønske nr.: 1011910 Kontakt: Frank Toft Heskjær 5858 8373

NORDJYLLAND 9000-9990

100-200 kvm i Aalborg C Kunde søger ca. 100-150 kvm butikslokale i område med god kundestrøm, enten til salg eller leje, i Aalborg midtby. Ønske nr.: 1020579 Kontakt: Jeppe Leth 5858 8375

Lokaler til takeaway i Aarhus C Kunde søger takeaway restaurant på 50-200 kvm i Aarhus. Gerne Nørre Allé, Nørregade, Vesterbro Torv, Guldsmedgade eller lign. Helst med ventilation. Ønske nr.: 995956 Kontakt: Frank Toft Heskjær 5858 8373

300-500 kvm i Bispensgade Kapitalstærk kæde søger velbeliggende butikslokale på 300-500 kvm - gerne i Bispensgade. Årlig leje maks. kr. 1,8 mio. Ønske nr.: 878024

Synlige lokaler til fitnesskæde Nyetableret fitnesskæde søger lokaler på 1.1001.600 kvm i Aarhus C, Viby eller Trøjborg. Synlige placeringer med gode trafikale forbindelser. Ønske nr.: 984065 Kontakt: Frank Toft Heskjær 5858 8373

International kunde søger 350-2.000 kvm Kunde søger butikslokaler i Aalborg til forskellige koncepter. Lokalerne skal være beliggende i enten Algade, Bispensgade eller på Østerågade/Nytorv. Ønske nr.: 924533 Kontakt: Helle Heissel 5858 8375

Lokaler til hotel eller restauration Kunde søger lokaler til hotel- eller restaurationsbrug på min. 120 kvm beliggende i Aarhus C. Årlig leje maks. kr. 360.000. Ønske nr.: 963383

Fra 200 kvm i Aarhus og Aalborg Kunde søger butikslokaler på min. 200 kvm beliggende centralt i Aalborg og Aarhus. Det skal være A-beliggenheder. Årlig leje maks. kr. 700.000. Ønske nr.: 988150 Kontakt: Helle Heissel 5858 8375

Kontakt: Frank Toft Heskjær 5858 8373

Kontakt: Martin Brasholt Mikkelsen 5858 8375

Fra 400 kvm søges i Viborg Virksomhed inden for den off. sektor med 200499 medarbejdere søger butikslokaler på min. 400 kvm beliggende i Viborg. Årlig leje maks. kr. 350.220. Ønske nr.: 1010020 Kontakt: Mogens Lindal 5858 8372

Maks. 400 kvm i Aalborg Midtby Virksomhed søger butikslokale på maks. 400 kvm beliggende i Aalborg Midtby. Ønskescenariet er en strøgforretning. Ønske nr.: 920300

Butikslokale i Randers C Kunde søger velbeliggende butikslokale i Randers C til enten salg eller leje. Min. 300 kvm. Ønske nr.: 920933

Kunde søger ca. 200 kvm i Nørresundby En organisation søger butikslokale i Nørresundby til salg af udvalgsvare. Butikken skal være mindst 200 kvm og gerne med god synlighed. Ønske nr.: 1024323 Kontakt: Martin Brasholt Mikkelsen 5858 8375

Kontakt: Michael Møller Andersen 5858 8373

1010

N

Kontakt: Martin Brasholt Mikkelsen 5858 8375


I

INVESTERING

Hele Danmark

Detail- og blandede ejendomme Kapitalstærk investor søger kontor-, detail- og blandede ejendomme til delvist eget brug og investering i København. Pris maks. kr. 35 mio. Ønske nr.: 961674 Kontakt: Hans C. Nielsen 5858 8360 1.000 kvm detail i Region Hovedstaden Kunde søger afskrivningsberettiget investeringsog detailejendom med min. 1.000 kvm og min. 10-årige lejekontrakter og helst med 75% finansiering. Ønske nr.: 559784 Kontakt: Helle Nielsen Ziersen 5858 8360 Fra 1.000 kvm i Holbæk Ejendomsinvestor søger detailejendom på min. 1.000 kvm i Holbæk. Maks. pris kr. 40 mio. Ønske nr.: 968263

VI VED AT 1.705 PERSONER PT. ER PÅ UDKIG EFTER NYE BUTIKSLOKALER/ -EJENDOMME

VI VED AT 989 PERSONER ØNSKER AT LEJE

Kontakt: Jesper K. Madsen 5858 8363 Detailhandelsejendom i Odense Kunde søger detailejendom på min. 750 kvm beliggende i Odense kommune. Pris maks. kr. 15 mio. Forventet afkast ca. 9-10 %. Ønske nr.: 1026394 Kontakt: Lars Duus 5858 8366 Investeringsejendomme i og omkring Varde Rene erhvervsejendomme med udlejning til detail og kontor. Helt eller delvist udlejet er ikke så afgørende. Helst ikke over kr. 6 mio. Ønske nr.: 1019277 Kontakt: Jesper Ølgaard Bloch 5858 8370 Investeringsejendomme i Århus Kunde søger investeringsejendomme i Århus. Kunden er særlig interesseret i ejendomme med mulighed for at etablere erhverv i bunden. Ønske nr.: 673517 Kontakt: Søren Leth Pedersen 5858 8373

VI VED, AT GODT HVER FJERDE ØNSKER LOKALER OG EJENDOMME I MIDTJYLLAND

VI VED OGSÅ, HVOR MANGE DER SØGER DIN EJENDOM!

Vil du kende svaret? EDC.dk/erhverv/match

1111


Letbanen ved Albani Torv i Odense

12


FRA STOR BY TIL STORBY Udviklingen i tre af landets største byer tilgodeser detailbranchen blandt andet i kraft af etablering af letbaner. I Odense har investorerne fået øjnene op for vækstpotentialet i en bymidte i voldsom forandring.

Odense oplever i disse år den største investeringslyst i sin over 1000 år lange historie med byggeriet af letbane, supersygehus, universitet, teaterhus og nye bydele med attraktive boliger. Den stærkt forbedrede, hurtige og nemme adgang til bykernen, som letbanen vil give, skruer forventningerne op hos investorer indenfor både detailhandel, erhverv og boligsektoren. ”Letbanen kommer ikke kun til at løse udfordringer inden for offentlig transport og bevægelighed for de cirka 34.000 odenseanere, som vi forventer vil gøre brug af den dagligt. Den genererer også i sig selv vækst. Vi oplever helt konkret, at investorer udviser en langt større interesse for vores by end tidligere,” siger Jane Jegind, by- og kulturrådmand i Odense Kommune. ODENSE UNDER UDVIKLING Sammenlangt vurderer rådmanden, at de planlagte investeringer frem til 2022 beløber sig til 25-30 mia. kr. med sygehuset, omdannelse af havnen og letbanen som de største enkeltstående udviklingsområder. ”Målet er at udvikle Odense til en mere levende og moderne by med en attraktiv bykerne. Derfor satses der også på nye boliger, veje og kulturelle seværdigheder. Lidt flot sagt, er vi i gang med at transformere Odense fra stor by til en storby,” siger Jane Jegind, som har repræsenteret Venstre i Odense Byråd siden 1998. Letbanen forventes færdig i 2020. Perifere og mere eller mindre negligerede områder langs den 14,5 km lange strækning forventes at få forøget værdi. Banen får 26 stationer og afgang hvert tiende minut. Det giver optimisme hos byens detailhandel og i restaurations- og underholdningsbranchen.

kunder, når det om få år for tusindvis af odenseanere blot vil tage nogle minutter at komme til centrum og hjem igen. Nogle investorer har været tidligt ude, og priserne er på vej op. Byen er, på grund af de mange, store byggepladser, i en voldsom forandringsproces, der kan virke lammende. Til gengæld får vi, når det hele står færdigt, en øget koncentration af arbejdspladser, forretninger, brugere og kunder. Kort sagt er det betingelserne for at blive et rigtigt godt sted for borgere, butikker og erhvervsliv,” siger Ove Nørgaard, udlejningschef i EDC Erhverv Poul Erik Bech Odense. Et eksempel på forventningerne og tålmodigheden hos investorerne er salget af en større, markant kontorbygning i umiddelbar nærhed til en af letbanens kommende stationer. Ejendommen er, uden at have været markedsført, netop blevet solgt til en investor, som forventer, på sigt, at sidde med en potentielt attraktiv bygning blandt andet på grund af letbanen og den generelle byudvikling. ”Odense er i disse år en af landets mest spændende byer. Generelt tænkes og bygges her både visionært og modigt. Et andet godt eksempel er en 17-etagers boligejendom på nu nedlagte Thomas B. Thriges Gade, et musik- og teaterhus med plads til 1600 mennesker samt et stort underjordisk parkeringsanlæg. Det medvirker alt sammen til mere liv på sigt i byen, til gavn for handelslivet,” fortæller Ove Nørgaard. FLERE PÅ VEJ Letbaner skyder desuden også op i Aarhus og Storkøbenhavn med førstnævnte som den først færdige senere i år. Her forventes også positive effekter for byernes detailliv.

OPTIMISME BLANDT VIRKSOMHEDER OG INVESTORER ”På gågadenettet i bymidten forventer man langt større trafik af

13


INVESTERINGSEJENDOMME Hele Danmark

KØBENHAVN K

TIL SALG

NØRREBRO

TIL SALG

D

VELBELIGGENDE EJENDOM FØRST PÅ NØRREBRO Sag 18100702 Ejendommen er opført i 1880, og moderniseret i 1989. Ejendommen indeholder i stueetagen 2 butikslejemål, og på 1.- 4. sal i alt 8 beboelseslejligheder på 96-108 kvm med 3-4 værelser samt køkken og badeværelse. Til ejendommen hører stort, grønt gårdmiljø – fælles med karrébebyggelsen langs Nørrebrogade, Fælledvej og Elmegade. Afkast 3,00%

Areal 996 kvm

Kontant

kr. 29.300.000

5858 8360

D

NÆSTVED

TIL SALG

MEGET SMUK OG VELBELIGGENDE KØBENHAVNER-EJENDOM MED LEDIG LEJLIGHED. (158 KVM) Sag 18100402 Ejendommen, som er opført i 1877 i fem fulde etager samt udnyttet tag- og kælderetage, er beliggende ved Torvehallerne. Ejendommen fremtræder overalt i god vedligeholdelsesstand. I tagetagen er i 2010/11 indrettet 4 topmoderne, lækre boliger med altaner mod gårdsiden. Ejendommen er forsynet med flere elevatorer. Af de i alt 14 beboelseslejligheder er 9 moderniserede og fremtræder med nye kvalitetskøkkener og nyetablerede badeværelser. I ejendommens underste etager er dels indrettet butikker med adgang fra gaden samt klinik og værksted med lettere produktion. Ejendommen er fuldt udlejet. Afkast 3,1%. Afkast 3,04%

Areal 4.675 kvm

Kontant

kr. 140.000.000

5858 8360 VEJEN

C

TIL SALG

VELBELIGGENDE DETAIL INVESTERINGSEJENDOM

Sag 60300801 Synligt beliggende med facade ud mod Koldingvej sælges denne afskrivningsberettigede investeringsejendom udlejet til henholdsvis Jem & Fix og Energixperten. Den resterende del af ejendommen har indtil for nyligt været udlejet til Jysk. Udearealet er for størstedelens vedkommende befæstet med asfalt der er udlagt til parkeringspladser. Bebyggelsesprocenten må ikke overstige 33%.

Sag 47300561 Velbeliggende erhvervsejendom med synlighed fra en af byens mest trafikerede veje. Ejendommen er opdelt i tre lejemål, som alle har pæne indgangspartier mod parkeringspladsen og porte til vareindlevering bagved. Ejendommen er beliggende ud til Køgevej som er en af de mest trafikerede indfaldsveje til byens centrum. Der kører dagligt ca. 9.000 biler forbi ejendommen, hvilket giver lejerne i ejendommen stor eksponering. De to lejemål er udlejet til henholdsvis Würth og H. Helbo Hansen som er et større installationsfirma. Det sidste lejemål er ledigt til udlejning eller alternativt til købers anvendelse. Her er absolut tale om en pæn og velholdt ejendom med gode solide lejere.

Afkast 17,66%

Afkast 7,50%

G

INVESTERING UDLEJET TIL JEM & FIX OG ENERGIXPERTEN

Areal 2.634 kvm

Kontant

5858 8367

14 14

kr. 5.375.000

Areal 1.974 kvm

Kontant

5858 8365

kr. 10.775.000


Søg blandt alle ejendomme på edc.dk/erhverv

VEJLE

TIL SALG

VOJENS

TIL SALG

D

D

BUTIKSEJENDOM MED GOD BELIGGENHED

1.072 KVM INVESTERINGSEJENDOM - AFKAST 12,49%

Sag 71000391 Butikken er beliggende på Søndermarken, som er et større boligområde i Vejle. Ejendommen er udlejet til Fakta der driver en detailbutik fra ejendommen. De kan tidligst opsige lejemålet til fraflytning 1. januar 2022. Ejendommen er opført 2005, i røde mursten og med tegltag og fremstår velholdt og i god stand. Til ejendommen er der en stor flisebelagt parkeringsplads for butikkens kunder.

Sag 62000584 I Rådhuscentret, der er beliggende i den vestlige del af Vojens, ligger størstedelen af Vojens handelsliv med 3 dagligvarebutikker, benzintank, optikere, apotek, materialist, tøjbutikker for damer og herrer, sko, isenkræmmer, frisør, cafe m.m. I centret er der rigtig gode parkeringsforhold ligesom adgangsforholdene er i top.

Afkast 7,09%

Afkast 12,49%

Areal 751 kvm

Kontant

kr. 13.950.000

Areal 1.072

5858 8371 AARHUS C

Kontant

kr. 4.500.000

5858 8368 TIL SALG

RIBE

TIL SALG

GRINDSTED

TIL SALG

D

D

SPÆNDENDE INVESTERINGSEJENDOM I RIBE CENTRUM Sag 67000652 Synligt placeret i Ribe op til gågaden. 1. salen er i 2016 ombygget og består af 3 boliglejemål. I stuen mod Saltgade er et butikslejemål på 261 kvm inkl. 73 kvm kælder og butikken ud til Tvedgade udgør 122 kvm.

INVESTERINGSEJENDOM PÅ 1.191 KVM BUTIK/KONTOR Sag 67000723 Centralt i Grindsted - velbeliggende på hjørnet af Nørregade og Nørre Torv. Opført i 1986 og består af 588 kvm i stueplan og 553 kvm på 1. sal. Kælderen udgør 50 kvm og er registreret som erhvervsareal (arkiv).

Afkast 6,50%

Afkast 8,85%

Kontant kr. 6.500.000

5858 8370

C

Kontant kr. 6.100.000

5858 8370

AALBORG

TIL SALG

ATTRAKTIV NYINDRETTET EJERLEJLIGHEDSEJENDOM I AARHUS C Sag 80202416 Investeringsejendom med 15 ejerlejligheder i Christiansgade i Aarhus C. Lejlighederne består af 13 boliglejemål i størrelser mellem 41 og 71 kvm samt 1 boliglejemål på 113 kvm. Herudover er der i underetagen et udlejet erhvervslejemål på 124 kvm. Indvendigt er ejendommen totalt renoveret og ombygget fra den oprindelige anvendelse til erhvervsformål. De meget charmerende rammer for de 14 nyindrettede beboelsesejerlejligheder indeholder spændende indretningsløsninger, der appellerer til de yngre lejere som den meste oplagte målgruppe. Ejendommen fremstår i meget flot stand midt på Christiansgade, der en sidegade til Åboulevarden - så placeringen kan ikke blive mere ”down town” med få hundrede meter til alt.

Sag 91202089 Ejendommen består af en sammenlagt og flot istandsat beboelseslejlighed på 1. og 2. sal på 105 kvm samt erhvervslejemål på 102 kvm i stueetagen. Køber kan med fordel opdele ejendommen i ejerlejligheder og sælge disse enkeltvis. Beboelseslejligheden er flot indrettet med køkken i sort højglans, nyistandsat toiletkerne med bad samt pænt yderligere toilet, stuer samt børneværelse og soveværelse.

Afkast 3,85%

Afkast 5,50%

Areal 945 kvm

Kontant

5858 8373

kr. 29.995.000

ATTRAKTIV BELIGGENDE INVESTERINGSEJENDOM I NØRREGADE

Areal 207 kvm

Kontant

kr. 3.975.000

5858 8375

1515


MARKEDSINFO

4.75%

Aalborg

AFKASTKRAV I PROCENT Tal er baseret på ejendomme med god beliggenhed samt moderne byggestil og faciliteter. EDC Erhverv Poul Erik Bech estimater januar 2017

4.5%

7,0%

Aarhus

6,25%

6.0%

Nordsjælland

4.5% Trekantområdet

5.0%

Østsjælland København

6,75% Odense Vest- og Sydsjælland

16 14


MARKEDSLEJE Den opnågelige leje i kr. pr. kvm pr. år inkl. driftsomkostninger i det nuværende marked.

København

20.000 kr. Nordsjælland Østsjælland

2.500 kr. 3.500 kr.

Vest- og Sydsjælland 1.800 kr.

Odense

5.000 kr.

Trekantområdet Aarhus

2.900 kr. 7.500 kr.

Aalborg

4.500 kr.

Kilde: EDC Erhverv Poul Erik Bech, estimater 1. januar 2017

LEDIGE KONTORLOKALER I KVM Kilde: Tal for ledige erhvervslokaler stammer fra Ejendomstorvet-ED statistik pr. januar 2017

2015

2016

2017

200.000

150.000

100.000

Region hovedstaden

Midt-, vestog Sydsjælland

Fyn

Sydjylland

Midtjylland

91.500

175.100

158.900

60.900

104.700

112.400

500.000

Nordjylland

Vil du løbende have de nyeste nøgletal? edc.dk/erhverv/tilmeld

GO 17


LØSNINGEN ER ET UNIKT BUTIKSKONCEPT Webshoppen er hård ved den traditionelle detailhandel, som leder efter nye måder at overleve på. Løsningen for de fysiske butikker er, i endnu højere grad, at levere oplevelser og favne internettet, mener to eksperter.

18


”Den fysiske butik kan noget andet end webshoppen og er på ingen måde truet, hvis den forstår at integrere sig med internettet,” siger Frank Toft Heskjær, retailchef hos EDC Erhverv Poul Erik Bech. Handel på den traditionelle måde med, at kunden køber sine varer i en fysisk butik, har i flere år været på retur. En væsentlig og velkendt grund er, at en kunde prøver tøjet i butikken og går hjem og køber det samme tøj billigere på nettet hos en anden forhandler. En anden er, at det ikke giver mening i en travl dagligdag at besvære sig hen til butikken, hvis der ikke følger en ekstra oplevelse med. ”De butikker, der ikke forstår både at favne og skille sig ud fra internettet, har det hårdest. Det drejer sig i høj grad om mindre butikker og multibrand-butikker, som lider under, at kunderne kommer og kigger, men køber et andet sted,” siger Frank Toft Heskjær. Af samme grund vokser andelen af flagship stores i de danske byer, mens multibrand-segmentet kæmper for at forny sig. One-brand butikker tager ikke skade af, at kunden prøver varen i butikken og derefter køber den på internettet.

”Grundlæggende har vi et motto, som vi kalder ’altid i beta’. Vi opfatter vores koncept som i evig udvikling, hvor målet netop er kreativitet og fornyelse. Vi genopfinder vores butikskoncept hvert år, piller butikkerne fra hinanden og starter hele tiden på en frisk,” siger Lars Lyse Hansen, CEO i Bolia International. Bolias 46 butikker bygges om hver sommer med nye farver, nyt merchandise, nye digitale løsninger og nye kundeoplevelser. ”Vores butikker skal tale til vores kunders sanser. Når du kommer ind i en Bolia-forretning, skal du smage, høre, tænke, dufte og føle. Det er det, den fysiske butik kan, som webshoppen ikke evner. Vi gør meget ud af, at vores webshop og butikkerne spiller sammen og understøtter hinanden,” siger Lars Lyse Hansen. Bolia har de seneste to år været i finalen i den prestigefyldte, internationale konkurrence World Retail Award i selskab med bl.a. Argos, eBay, House of Fraser og Matchesfashion. ”Vores tankegang er, at vi behandler vores kunder i butikken, som om de var inde på vores hjemmeside. Vores butikker konstrueres ud fra hjemmesidens univers. Når du køber en sofa i vores butik, handler ekspedienten i virkeligheden for dig på vores hjemmeside,” siger Lars Lyse Hansen.

De butikker, der ikke forstår både at favne og skille sig ud fra internettet, har det hårdest. Det drejer sig i høj grad om mindre butikker og multibrand-butikker, som lider under, at kunderne kommer og kigger, men køber et andet sted Frank Toft Heskjær, EDC Erhverv Poul Erik Bech

”I butikken gælder det om at byde kunden på personlighed, oplevelser, faglig styrke og en følelse af samhørighed. Kundernes prisfokus er i sidste ende ikke så stort, som mange gerne vil gøre det til, hvis der følger noget andet med,” siger Frank Toft Heskjær. En af de butikskæder, der bedst har forstået at leve op til den moderne kundes behov og håndtere internettets udfordring, er møbelkæden Bolia. Bolia har integreret sit digitale og fysiske univers, så de supplerer og spiller optimalt sammen. Kæden er siden sin grundlæggelse i 2001 vokset til en international virksomhed med repræsentation i 27 lande, og en omsætning, der i 2018 forventes at runde milliarden. CEO Lars Lyse Hansen tilskriver successen, at Bolias mindset konstant er i forandring.

Bolias evne til at integrere hjemmesiden med butikkerne afspejles i fordelingen i omsætningen. I 2016 kom 53 % af omsætningen fra online-handel og 47 % ved direkte handel i butikkerne. For Frank Toft Heskjær er Bolia et perfekt eksempel på den moderne detailhandler. ”Internettet er fantastisk, men de fysiske detailbutikker kan ikke undværes. Blandt andet kan du ikke røre, føle, prøve og opleve i samme grad på internettet. Der kan også stadig være et problem med tillid, reklamation og tilbagelevering. Udfordringen er at holde kunden i virksomheden, uanset hvordan han eller hun handler,” siger Frank Toft Heskjær, retailchef i EDC Erhverv Poul Erik Bech Aarhus.

19


BOLIA-DIREKTØRENS 6 GODE RÅD 1. Find din helt egen vej og din egen identitet. 2. Genopfind dit butikskoncept hvert år, så det forbliver inspirerende og skarpt. 3. Søg inspiration uden for din egen branche, fx. indenfor design, arkitektur, kunst, mode, gastronomi og musik. 4. Vær ikke bange for at tage chancer og overraske dine kunder. 5. Skab en virksomhedskultur som bygger på kreativitet, åbenhed og kundefokus. 6. Sørg for, at alle dele af din virksomhed støtter op om en samlet indtjening.

Lars Lyse Hansen CEO i Bolia International

18 20


MERE END 290 BUTIKSLOKALER/-EJENDOMME TIL SALG OG LEJE LIGE NU. Skal vi screene dem for dig, så du kun får de HELT rigtige tilsendt?

TILMELD DIG HER edc.dk/detail

GO

Sådan gør du: Tryk tilmeld Køber-/Lejerkartotek - Vælg dine søgekriterier for søgeagenten - Opret Du kan også tage fat på en af vores mange mæglere. Så opretter vi ønsket for dig.

21


KØBENHAVN & OMEGN POSTNUMMER 2960-3670

KØBENHAVN V

TIL LEJE 80 KVM BUTIKSLOKALE PÅ VESTER VOLDGADE MED SYNLIG FACADE Sag 11403515 Lejemålet er beliggende i en klassisk ejendom nær Københavns Havnefront ved Langebro på Vester Voldgade. Ejendommen efterlader generelt et indtryk af høj kvalitet. Fra Vester Voldgade åbnes facaden på hjørnet, så lejemålet kan benyttes til butik eller cafe med mindre udeservering. Stueetagen indeholder p.t. 3 større lokaler, som kan sammenlægges til et stort rum på ca. 80 kvm med nedgang til kælderen. Lejemålet indrettes i samarbejde mellem lejer og udlejer. Areal

C

Årlig leje

80 kvm kr. 291.900

5858 8360 KØBENHAVN S

TIL SALG

E

105 KVM BUTIK MED SYNLIG HJØRNEBELIGGENHED PÅ AMAGERBROGADE Sag 11403753 Butikken har en attraktiv og synlig beliggenhed på Amagerbrogade, ca. 500 meter fra Sundbyvester Plads. Anpartens størstedel af det samlede areal, er butikkens salgsareal, som har 3 store vindues-partier til udstilling mod Amagerbrogade og har indgang fra hjørnet. Derudover er der

personalerum med tekøkken, toilet samt tilhørende kælderrum. Butikken er en super mulighed både for den veletablerede og den nystartede forretning, såsom fx interiør-, genbrugs-, tøj eller måske cykelforretning.

Areal

Kontant

105 kvm

5858 8360

22 22

kr. 1.615.000


Søg blandt alle ejendomme på edc.dk/erhverv

KØBENHAVN N

TIL LEJE

D

HJØRNEBUTIK ELLER CAFÉ PÅ NØRREBROGADE - 190 KVM I STUEPLAN + 192 KVM KÆLDER Sag 11403602 I mange år - næsten et århundrede - har Arbejdernes Landsbank haft sin Nørrebro filial på hjørnet af Nørrebrogade og Møllegade i en smuk gammel ejendom fra 1891. Nu flytter banken 10 numre ned ad Nørrebrogade, og det giver mulighed for at etablere sig med en ny café eller en

butik i et område, hvor det myldrer med liv både dag og aften. Bagtil er der et hyggeligt gårdmiljø. Fra stueetagen er der foran i det store ekspeditionslokale nedgang til kælderen på 192 kvm.

Areal

Årlig leje

372 kvm

kr. 520.800

5858 8360 BRØNSHØJ

TIL SALG

BIRKERØD

TIL SALG

C

D

BUTIKSEJERLEJLIGHED TIL SALG PÅ FREDERIKSSUNDSVEJ

BUTIKSEJENDOM TIL SALG I BIRKERØD

Sag 11403320 Butikken er beliggende på Frederikssundsvej, som er en trafikeret vej med 17.300 passerende biler og 4.900 cyklister pr. døgn, jf. Københavns Kommune. Der kan parkeres uden for ejendommen og i gården. Der er mange lejligheder, villaer og butikker i området. Erhvervsejerlejligheden er beliggende i stueetagen og underetage som benyttes til dagligvarebutik (Døgn Netto).

Sag 11403319 I området ved Birkerød Bymidte, er der cirka 80 butikker med et meget stort og bredt udvalg af forskellige varegrupper. Hvad enten man bor eller arbejder i Birkerød, kan den daglige handel let klares lokalt. Ejendommen ligger ved indgangen til Birkerød Bymidte, som giver en stor eksponering med 2.000 passerende biler pr. døgn, jf. Rudersdal Kommune. Ejendommen benyttes til dagligvarebutik (Døgn Netto).

Areal

Areal

508 kvm

Kontant

5858 8360

kr. 6.750.000

454 kvm

Kontant

kr. 4.900.000

5858 8360

23 23


NORDSJÆLLAND POSTNUMMER 2960-3670

HILLERØD

TIL LEJE

FREDENSBORG

TIL LEJE

D

125 KVM BUTIK MIDT I FREDENSBORG Sag 34200891 Lejemålet er beliggende centralt på byens handelsstrøg. Der er gode gratis p-muligheder i området. Butikken, der indtil fornylig fungerede som en del af Danske Bank filial, har facadevinduer ud mod Jernbanegade. Der indrettes mindre køkken og toilet. Såfremt man har brug for mere plads, er dette også muligt, da butikken i dag er en del af en større butik på ca. 600 kvm med tilhørende kælder. Areal

125 kvm

Årlig leje

kr. 150.000

5858 8362

C

HØRSHOLM

TIL LEJE

800 KVM DETAIL BUTIK Sag 34200927 I Hillerød centrum lige ved stationen udbydes nu denne detail mulighed. Butikken ligger i samme bygning som møbelbutikken Bo Bedst der er lejer i den resterende del af bygningen. Den ledige del består af et stort rum på ca. 650 m² samt en lille lagerdel med port adgang. Der er endvidere et par mindre rum der kan bruges som kontorer eller fjernes hvis dette ønskes. Adgangen er p.t. sammen med møbelbutikken men der kan aftales nærmere omkring selvstændig indgang mod stationen. Lejemålet kan ikke benyttes til salg af fødevarer, men er oplagt til at lave en stor cykelhandler, outlet store, køkkenbutik, hårdehvidevarer og elektronik, isenkram, tøj mm. Areal 800 kvm Årlig leje

kr. 400.000

5858 8362 HILLERØD

C

TIL LEJE

86 KVM BUTIK CENTRALT I HØRSHOLM PÅ GÅGADEN E

321 KVM BUTIK I HILLERØD CENTRUM Sag 34200807 Butik beliggende på Frederiksgade lige inden den rammer Slotsgade og mest travle strækning i Hillerøds centrum. Butikken er med indgangsparti ud til Frederiksgade. Butikslokalet er et stort lokale med god bredde og har bagside ind mod Gallerierne hvor der også kan åbnes op mod hvis det ønskes. Der er endvidere personale faciliteter og kontor til lejemålet på 2 sal. Areal

321 kvm

Årlig leje

5858 8362

24 24

kr. 481.500

Sag 34201007 Centralt i Hørsholm udbydes denne mindre butik til leje. Butikken er beliggende ca. midt på Hørsholm Hovedgade med facade direkte ud til Hovedgaden, lige ved en gennemgang til den store P-plads bagved Fitness DK. Butikken er på 86 kvm. Selve butikslokalet er meget regulært og let at indrette, har indtil fornyligt fungeret i mange år for en frisør. både kan bruges som showroom, lager m.m. Butikken ønskes udlejet til detail og ikke madlavning.

Areal

86 kvm

Årlig leje

5858 8362

kr. 189.200


Søg blandt alle ejendomme på edc.dk/erhverv

GRÆSTED

TIL SALG

767 KVM REMA 1000 BUTIK MED MULIGHED FOR PROJEKTUDVIKLING PÅ SIGT Sag 34200967 Midt I Esbønderup ligger byens eneste dagligvarebutik. I løbet af 2017 eller start 2018 forventes denne at flytte ud på Gillelejevejen. Det er derfor blevet muligt at købe denne ejendom på 767 m² beliggende på en 2.600 m² stor grund.

Der vil være mulighed for at få indtjeningen på lejen fra Rema indtil de flytter, herefter kan man vælge at prøve at finde en ny bruger af ejendommen eller at se ejendommen som en projektejendom med mulighed for at lave boliger.

Areal

Kontant

767 kvm

kr. 4.150.000

5858 8362 ALLERØD

TIL LEJE

HELSINGØR

TIL SALG

G

BUTIK PÅ 536 KVM MED 200 KVM MEGET BRUGBAR KÆLDER

96 KVM BUTIK BELIGGENDE PÅ HELSINGØRS AXELTORV

Sag 34200735 Lejemålet er indrettet som et stort sammenhængende butikslokale i stueplan med store vinduer mod gaden. Der er 2 indvendige nedgange til kælderen, som er meget anvendelig både til lager og evt. den ene del af kælderen, som en del af butikken. Ca. 150 m. til Allerød st. og gode p-muligheder i området. Lejemålet kan opdeles og der er mulighed for at leje fra ca 120 kvm butik.

Sag 34200933 Axel Torv opstod i slutningen af 1600-tallet og har stadig en del af den oprindelige stemning over sig, selv efter renoveringen omkring 2010. 96 kvm tidligere meget kendt slagterbutik og senere café. Egen kælder på 45 kvm til lager. 2 gode store facadevinduer og glasdør mod torvet. Her er alle muligheder for at drive en butik med stort kundepotentiale. Hele tre toiletter og thekøkken.

Areal

Areal

120 kvm

Årlig leje

5858 8362

kr. 168.000

96 kvm

Kontant

kr. 1.850.000

5858 8362

25 25


ØVRIGE SJÆLLAND POSTNUMMER 4000-4990

NÆSTVED

TIL LEJE

NÆSTVED

TIL LEJE

F

589 KVM VELBELIGGENDE BUTIK I DET ATTRAKTIVE NÆSTVED MEGACENTER

C

1.039 KVM. BUTIK TIL EN-GROS HANDEL MED GOD EKSPONERING

Sag 47300593 Velbeliggende butik med synlighed fra Køgevej, som er byens indfaldsvej fra Sydmotorvejen. Af øvrige butikker i centret kan nævnes Elgiganten, ToysRus, Sengespecialisten, Drømmeland og OBI Sportsoutlet. Lejemålet består af 443 kvm butik og 136 kvm øvrige arealer.Lejemålet har lyse trægulve og leveres nymalet i forbindelse med udlejning. Lejer vil i den forbindelse have indflydelse på farvevalg mv. Indretningen er for butiksdelen et stort rum med stor synlighed og vinduer mod stort trapperum som er gennemgang fra de to etager. Lejemålet udlejes med en trappeleje startende på kr. 450 pr. kvm og sluttende på kr. 650 pr. kvm.

Sag 47300390 Butikslejemål velegnet til næsten alle former for en-gros handel beliggende i den nordlige del af Næstved med god eksponering mod Køgevej. Ejendommen er centralt beliggende tæt på Næstved storcenter og Megacentret, desuden med bl.a. autoforhandlere i nærområdet. Nærmeste naboer er bl.a. Würth og Dyrup. Der er vareindlevering via port på bagsiden af bygningen. Lejemålet fremstår i rigtig pæn stand og kan evt. indrettes efter lejers ønsker. Ejendommen er opført i 2009 i antacitgrå metalplader. Der er P-muligheder foran og bag ejendommen.

Areal

Areal

589 kvm

Årlig leje

kr. 265.050

5858 8365 NÆSTVED

1.039 kvm

Årlig leje

kr. 495.000

5858 8365 TIL LEJE

KORSØR

TIL LEJE

F

478 KVM BUTIKSLEJEMÅL MED GOD SYNLIGHED

890 KVM BUTIKSLEJEMÅL TIL FITNESS/SUNDHED/DAGLIGVARE

Sag 47300401 Butikslejemål, fremstår som nyopført, klar til indflytning. Lejemålet har hidtil været anvendt til udstilling for VVS-branchen,- er velegnet til udstilling/butik indenfor byggebranchen eller livsstilsprodukter, herunder fritids/- sportsbutik. Lejemålet fremstår med masser af lys, gode kunde og personalefaciliteter og der er gode P-muligheder.

Sag 47300525 Tidligere dagligvarebutik beliggende på Nor Alleen i Korsør, i forbindelse med større boligområde. Ejendommen hvori lejemålet er beliggende er opført i 2009 som dagligvareforretning. Indretningen er med stort åbent salgslokal samt mindre lager og personalefaciliteter. Lejemålet vil være anvendeligt til mange formål så som Fitness, sundhedscenter eller dagligvarebutik. Gode parkeringsmuligheder.

Areal

Areal

478 kvm

Årlig leje

5858 8365

26 26

kr. 358.500

890 kvm

Årlig leje

5858 8365

kr. 534.000


Søg blandt alle ejendomme på edc.dk/erhverv

FREDERIKSSUND

TIL SALG

SLAGELSE

TIL SALG

B

10.984 KVM. VELBELIGGENDE INVESTERINGSEJD. - AFKAST 7,45% Sag 47300562 Fuldt udlejet investeringsejd. direkte til Vest motorvejen. Ejd. er udlejet til to lejere, Inventarland som råder over 5.067 kvm. fordelt med 800 kvm. kontor og 4.267 kvm. lager og Legejunglen, der råder over 5.882 kvm. Facade beliggenheden mod motorvejen giver en unik eksponering som ikke fås mange andre steder på Vestsjælland. En super velholdt ejendom, udlejet til gode solide lejere. Areal

10.984 kvm

Kontant

kr. 31.500.000

5858 8365

F

HOLBÆK

TIL SALG

300 KVM. FLOT OG PRÆSENTABEL ERHVERVSEJENDOM MED STOR SYNLIGHED OG PARKERING Sag 40300780 Synlig og meget præsentabel ejendom, ideel som domicilejendom for f. eks. advokater, revisorer, lægehus mm. Ejd. er beliggende i gåafstand til Station med S-togsforbindelse, butikscentret Sillebroen og gågaden. Pt. er ejendommen indrettet til dyrehandel og består af et stort forretningslokale med klinkegulv samt mindre lokale til lager eller dette kan indrettes til toilet. 1. sal er der personalekøkken, kontor, personaletoilet samt yderl. stort butikslokale. Ejendommen er bevaringsværdi og der må ikke forventes at kunne ændre det store i facadens ydre fremtræden.Til ejendommen hører endvidere et stort parkeringsareal. Areal

300 kvm

Kontant

kr. 3.200.000

E

816 STOR DETAILFORRETNING I HOLBÆK MEGACENTER Sag 40300998 Velbeliggende detailforretning (tidl. Netto) i Holbæk MegaCenter med bl.a Jysk og MegaZoo som nærmeste nabo. 816 kvm butikslokale med gode personalefaciliteter og parkeringsforhold. Stor synlighed ud til Stenhusvej og tæt på Holbækmotorvejen. Mange anvendelsesmuligheder. Areal

5858 8363 NÆSTVED

816 kvm

Kontant

kr. 7.500.000

5858 8363 TIL LEJE

TØLLØSE

TIL SALG

B

E

790 KVM NYERE VELBELIGGENDE BUTIKSLEJEMÅL

672 KVM STOR DETAILFORRETNING MED MANGE MULIGHEDER

Sag 47300507 Velbeliggende butikslejemål, beliggende i nyere ejendom tæt på Næstved Storcenter. Lejemålet vil være velegnet både butik og kontorformål, men vil ligeledes kunne indrettes til f.eks. sundhedshus eller fitnesscenter. Lejemålet består at stort åbent butikslokale med gode facade vinduer, der er vindfang med dobbelte skydedøre, ligesom der i samråd med ejer vil blive etableret personalefaciliteter.

Sag 40300747 872 kvm synlig og godt beliggende forretningsejendom, centralt i Tølløse. Ejendommen er omgivet af detailvareforretninger og har stor kundeparkering lige ved døren. Ideel til fitness eller detailforretninger kan evt. opdeles

Areal

Areal

790 kvm

Årlig leje

5858 8365

kr. 434.500

672 kvm

Kontant

kr. 2.500.000

5858 8363

27 27


FYN POSTNUMMER 5000-5999

ODENSE C

TIL LEJE ODENSES BEDSTE OG MEST SYNLIGE PLACERING TIL DETAIL UDLEJES Sag 51200696 Forretningslokale med nok den største eksponeringsværdi som findes i Odenses gågadenet. Lang glasfacade fra Vestergade og ned af Mageløs med store vinduespartier. Lokalerne er velegnet til enhver form for detailhandel. Forretningen entreres fra Vestergade via nyt indgangsparti og består i stueplan af butikslokale, frokoststue og mindre kontor. Der etableres ny facade i samråd med lejer. Endvidere kælder med tidligere boksrum, personalefaciliteter og lager. Vareelevator mellem stueetage og kælderen. Stueetage 394 kvm, kælder 396 kvm

C

Årlig leje

kr. 2.028.400

5858 8366 ODENSE C

TIL LEJE EFTERTRAGTET BUTIKSLEJEMÅL I GÅGADEN Sag 51200947 Beliggende på et af gågadenettets bedste og mest trafikerede hjørner udlejes den tidligere Levi’s butik. Lejemålet er på ca. 174 kvm i stueetagen samt ca. 163 kvm i kælderen. Stueplan er indrettet med spændende butikslokale med 10 facadevinduer. Endvidere er der flot stukloft i en del af forretningen samt rustikke trægulve. Fra butikslokalet er der nedgang til kælderen, som er indrettet med personalefaciliteter med omklædning, bad, toilet og frokoststue. Herudover lager delt i flere små rum. Areal

G

Årlig leje

174 kvm kr. 902.600

5858 8366 ODENSE C

TIL SALG

AGEDRUP

TIL LEJE

D

BUTIK I AGEDRUP UDLEJES

Sag 51200566 Tidligere Nettobutik på ca. 727 kvm sælges/udlejes. Forretningen har adgang fra såvel gaden som fra stor p-plads. Den er indrettet med vindfang med to dobbelte automatiske døre og tilhørende baglokaler i form af kontor, vareindlevering, tidligere kølerum samt personalefaciliteter. Gulvet er belagt med grå fliser og på loftet er der gipsplader med påmonterede lysstofarmaturer. Årlig leje kr. 581.600 svarende til kr. 800 pr. kvm.

Sag 51200920 757 kvm i forretningscenter udlejes. Lejemålet udgør en fritliggende bygning opført i gule mursten og består af stort regulært butikslejemål med klinkegulv og nedhængte lyddæmpende lofter med påmonterede lysstofarmaturer. Ved indgangen er der vindfang, 2 dobbelte, automatiske døre samt rullegitter. Endvidere kontor, frokoststue med køkkenarrangement, vaskefaciliteter og stort parkeringsareal.

Areal

Areal

727 kvm

Kontant

5858 8366

28 28

C

TIDLIGERE NETTOBUTIK TIL SALG/LEJE

kr. 8.350.000

757 kvm

Årlig leje

5858 8366

kr. 454.200


Årlig leje

303.706 kr.

Etageareal: Kælder: Tilhørende P-pladser Sagsnr.

277 kvm 50 kvm 2 stk. 67000753

MÅNEDENS UNIKKE LEJEMÅL:

DRIV BUTIK I HISTORISKE ”KOLVIGS GAARD” - ET UNIKT LEJEMÅL MED RIBES MÅSKE BEDSTE PLACERING Kolvigs Gaard blev bygget omkring år 1600 af Mogens Graves, og var for en kort periode Ribes rådhus. Ejendommen kom i Frederik Kolvigs eje i omkring år 1850, og han etablerede i bygningen købmandsgården ”Kolvigs Gaard”, der handlede med høkervarer, tømmer og byggematerialer. KONSUL KOLVIG – FRA STORHEDSTID TIL FALLIT Kolvig anlagde også en cikoriefabrik, der fremstillede kaffeerstatning og netop på grund af stor samhandel med Holland, hvorfra cikorierødderne blev importeret, blev Frederik Kolvig hollandsk konsul. Under en voldsom stormflod i oktober 1863 forliste et fartøj med stor værdi, tilhørende konsul Kolvig, i Vadehavet ved Vester Vedsted. Sammen med svære økonomiske tider i Danmark efter krigen i 1864, måtte Kolvig i februar 1867 meddele, at han var gået fallit - og en tvangsauktion var uundgåelig. I februar 1919 nedbrændte cikoriefabrikken. Krig og økonomiske trængselstider betød, at fabrikken ikke blev genopbygget. Kolvigs Gaard fremstår i dag én etage lavere end oprindeligt, og den store treetagers fabriksbygning er helt væk.

FANTASTISK DETAILMULIGHED Skal du drive din butik fra lejemålet i Kolvigs Gaard, der betragtes som en af Ribes allerbedste butiksplaceringer - hvis da ikke den bedste? Lejemålet har en helt unik synlighed, hvor byens pulserende handelsliv er centreret, ligesom Ribes megen gående trafik naturligt færdes her grundet de mange seværdigheder tæt på - såsom Ribe Domkirke. Ejendommen er gennem årene nænsomt vedligeholdt - med største respekt for oprindelig stil, og fremtræder, såvel inde som ude, i meget pæn stand. I ejendommens kælder ligger desuden den populære restaurant ”Kolvig”, der på den ene side har adgang mod Ribe Å og Skibbroen, og som ligeledes genererer en del gående i området. Ribe, Danmarks ældste by, er centrum for et stort opland og beliggende ved porten til Nationalpark Vadehavet og derved et særdeles populært turistmål, som hvert år gæstes af op mod 1,5 mio. mennesker.

INTERESSERET I LOKALET? Kontakt Jesper Ølgaard Bloch på tlf. 5858 8370 29


SYDJYLLAND POSTNUMMER 6000-7361

HADERSLEV

TIL SALG

HADERSLEV

TIL SALG

C

G

1.470 KVM BUTIK/LAGER/PRODUKTION MED ADM.

340 KVM BUTIK/BOLIG/PROJEKTEJENDOM

Sag 62000680 I et yderst eftertragtet erhvervsområde udbydes denne erhvervsejendom, der er velegnet til mange formål. Ejendommen fremstår i meget pæn og velholdt stand. Indretningen er med indgang via parkeringsareal til stor åben hal/butik på i alt ca. 872 kvm med åben forbindelse til administrationsdelen på ca. 125 kvm indeholdende flere regulære kontorlokaler, depot, kantine og toilet/bad. Sidebenshøjden i hallen er ca. 3 meter og ca. 5,5 meter i kip. Tillbygning på ca. 365 kvm indeholdende regulær hal med adgang udefra via hejseport. Endvidere mindre værksted, mødelokale med køkkenarrangement samt overdækket vareindleveringssted. Grundarealet udgør 2.948 kvm, størstedelen er befæstet med asfalt.

Sag 60300904 Ejendommen har gennem generationer været anvendt til kendt virksomhed. Boligdelen fremstår med facade i røde mursten samt pålagt tegltag, og indeholder kælder, stue, 1 og 2. sal. og loftsetage. Erhvervsdelen er ligeledes opført af røde mursten og tag pålagt henholdsvis Decra samt tagpap, og indeholder kælder, stue og 1.sal. Erhvervsdelen har været anvendt til pølseproduktion indtil 1995. Endvidere forefindes garage opført i træ til 2 biler samt en udestue opført i aluminiumsprofiler med fast gulv. Til ejendommen forefindes stor grund på 3.555 kvm. der overvejende er pålagt fliser og asfalt.

Areal

Areal

1.470 kvm

Kontant

kr. 3.450.000

5858 8368 GRÅSTEN

340 kvm

Kontant

kr. 1.950.000

5858 8367 TIL LEJE

AUGUSTENBORG

TIL SALG

D

790 KVM DETAIL MED 78 KVM VAREGÅRD OG 273 KVM KÆLDER

487 KVM DETAIL OG KONTOR

Sag 64100420 I hjertet af Gråsten udlejes stort regulært butikslokale, som tidligere har huset både Superbest og Spar. Lokalet har indgang både fra Nygade og fra parkeringspladsen bag ejendommen og er indrettet med stort butikslokale, forskellige depotrum, fryserum, kølerum, stort regulær tør kælder ligesom der er mandskabsfaciliteter på 1. sal med toiletter, køkken/ kantine.

Sag 64100421 Pæn og velholdt ejendom, der er beliggende på Augustenborgs bedste og mest synlige hjørne. Bag ejendommen er der gode parkeringsforhold. Ejendommen byder på mange muligheder og vil være særdeles velegnet indenfor detail, liberalt erhverv m.m. Sydbank A/S ønsker at den i ejendommen værende pengeautomat forbliver efter nærmere aftale. Ejendommen sælges med fuldstændig ansvarsfraskrivelsesklausul.

Areal

Areal

1.141 kvm

Årlig leje

5858 8369

30 30

kr. 536.400

487 kvm

Kontant

5858 8369

kr. 1.300.000


Søg blandt alle ejendomme på edc.dk/erhverv

VEJEN

TIL SALG 2.634 KVM DETAIL Sag 60300960 Jem & Fix er ved at bygge nyt i byen og forventes at fraflytte ejendommen i løbet af 2017. Det tidligere Jysk lejemål: Stor åben butik med stor bred facade ud mod Koldingvej. Det midterste lejemål: Udlejet til Energixperten. Jem & Fix:Stor åben butik, kontor/personalefaciliteter med indskudt dæk. Derudover hører stor indhegnet varegård. En attraktivt ejendom med mange anvendelsesmuligheder.

Areal

G

Kontant

2.634 kvm kr. 5.375.000

5858 8367 ESBJERG

TIL LEJE

ESBJERG

TIL LEJE

F

HØJPROFILERET BUTIK I GOD HANDELSGADE PÅ I ALT 209 KVM

SYNLIGT BELIGGENDE LEJEMÅL PÅ I ALT 99 KVM I STRANDBYGADE

Sag 67000717 Butikslejemål bestående af 159 kvm i stueplan samt 50 kvm god og tør kælder. Butikken udgør en særdeles indbydende enhed med masser af lys og luft. På grund af det store glasparti i hele den brede facade, rummer butikken og dens placering spændende muligheder for profilering. Bagerst i butikken er med "lette vægge" afskærmet et område til lager og personale.

Sag 67000735 På en god beliggenhed i Strandbygade udlejes dette butikslejemål bestående af 87 kvm i stueplan og 12 kvm lagerplads i kælderen. De store vinduespartier i stueplan giver butikken en god profilering mod Strandbygade. Med lejemålets køkkenindretning og gode placering er det oplagt til en take-away-restaurant, men kan også med en smule ombygning nemt bruges til andre formål.

Areal

Areal

209 kvm

Årlig leje

kr. 158.100

5858 8370

99 kvm

Årlig leje

kr. 72.000

5858 8370

ESBJERG V - GULDAGER STATIONSBY

TIL SALG VELRENOMMERET KRO- OG KURSUSSTED M. 15 VÆRELSER Sag 67000750 Nu sælges Guldager Kro i forbindelse med generationsskifte, hvor ejer efter mere end 40 års virke på kroen ønsker at nyde sit otium. Guldager Kro ligger i stille og rolige omgivelser i Guldager Stationsby - kun 8 km fra centrum. Kroen, der ligger lige overfor Guldager Station, er opført i 1910 og udvidet af flere omgange, senest i 1983. Kroen, der er veldrevet med god indtjening, drives i dag med festarrangementer, værelsesudlejning og diner transportable, der bl.a. indebærer udlevering af daglig mad til mange af byens pensionister. Areal

F

Kontant

1.496 kvm kr. 3.950.000

5858 8370

3131


SYDJYLLAND POSTNUMMER 6000-7361

FANØ

TIL SALG

BRAMMING

TIL SALG

F

D

DET VELKENDTE HANS OG GRETHE CRÊPERIE PÅ FANØ

VELKENDT EJENDOM I CENTRUM AF BRAMMING PÅ I ALT 580 KVM

Sag 67000714 Stuetagen på 123 kvm består af restaurant i 2 stuer, hvor der kan være ca. 40 spisende gæster samt køkken, personalefaciliteter, grovkøkken og et mindre rum til varelager. Der er endvidere et stort udendørs serveringsareal på ca. 100 kvm, som flittigt når vejret tillader det. 1. salen, der er på 79 kvm, er i dag indrettet som et stort mødelokale, men kan også indrettes som kontorer eller til eventuelle boligformål.

Sag 67000740 Ejendommen har siden 1966 rummet byens boghandel. Butiksarealet er ca. 330 kvm og 32 kvm lager. 1. og 2. salen har tidligere været registreret som boligareal, men fungerer i dag som kontor, personalekøkken samt akupunktur klinik. Desuden en tør og brugbar kælder på 100 kvm, der benyttes som lager for webshop og butik. Ejendommen sælges som en tom brugerejendom, hvor overtagelse af forretningen ’Bog & ide’ kan forhandles.

Areal

Areal

214 kvm

Kontant

kr. 3.600.000

5858 8370 RIBE

480 kvm

Kontant

kr. 3.490.000

5858 8370 TIL LEJE

VEJLE

TIL SALG

D

VELBELIGGENDE BUTIKSLOKALER CENTRALT I RIBE UDLEJES Sag 67000756 Butikslokalerne, der er på 168 kvm, ligger i den trafikkerede Saltgade, der hvor Ribes charmerende gågademiljø begynder. 2 pæne facadevinduer giver stor synlighedsværdi. Til lejemålet følger 82 kvm lager i kælderen. Beliggenheden betyder stor kundetilstrømining - herunder også strømmen af turister. Lokalerne har også indgang og udstillingsvinduer ud til den hyggelige passage, der forbinder Saltgade med J. Lauritzens Plads. Areal

261 kvm

Årlig leje

kr. 198.000

5858 8370 VEJLE

G

TIL LEJE

367 KVM PÅ EN AF VEJLES MEST KENDTE ADRESSER I GÅGADEN

Sag 71000365 Ejendommen er opført i 2006 i betonelementer beklædt med rustfrit stål og med build-up tag med tagpap. Ejendommen består af 2 etager og med gode parkerings muligheder lige ude foran det lejede. Via vindfang træder man ind i et stort showroom på ca. 283 kvm med fuld lofthøjde og med tilhørende kontorer/mødelokaler.

Sag 71000435 Ejendommen er beliggende på hjørnet af Dæmningen og Nørregade, og har tidligere været anvendt til restaurant. Ejendommen er opført i 1880 med pudset facade med fladt tag, hvor der er pålagt tagpap. Ejendommen er løbende renoveret og vedligeholdt, så ejendommen fremstår i god stand. Butikken har front ud mod Nørregade, og med de store facade vinduer har ejendommen god eksponering mod gågaden. Bagsiden af ejendommen er beliggende ud mod Dæmningen som dagligt passeres af over 13.500 biler. Lige over for ejendommen finder man Vejles latinerkvarter, hvor mange unikke butikker, restauranter og cafeer er beliggende.

Areal

Areal

C

557 KVM DOMICILEJENDOM PÅ INDFALDSVEJ TIL VEJLE

557 kvm

Årlig leje

5858 8371

32 32

kr. 447.700

367 kvm

Kontant

5858 8371

kr. 5.950.000


MIDTJYLLAND POSTNUMMER 7400-8990

AARHUS N

TIL SALG

AARHUS C

TIL LEJE

C

SMUKT BUTIKSLOKALE PÅ ATMOSFÆREFYLDTE TRØJBORG Sag 80203308 På Trøjborg udbydes nu et meget attraktivt butikslokale. Butikslokalet er beliggende på Tordenskjoldsgade 6, en af Trøjborgs allerbedste placeringer. Ejendommen præsenterer sig i en autentisk og romantisk stil. Butikslokalet sælges som ejerlejlighed og består af i alt 48 kvm. Butikslokalet er af god kvalitet med lyse gulve, lyse vægge og højt til loftet. De helt rigtige og eksklusive rammer, som man kun kan blive imponeret af. Areal

48 kvm

Kontant

kr. 1.900.000

5858 8373 AARHUS C

G

TIL LEJE

FASTFOOD/TAKEAWAY FORRETNING I AARHUS C TIL AFSTÅELSE

Sag 80202944 Denne perle har eksisteret i mange år, og har dermed oparbejdet et meget stort kundeunderlag. Beliggende på Sønderallé, midt i Aarhus lige ved Rådhuspladsen og Strøget, er beliggenheden optimal. Butikken består af salgslokale i stueplan som er moderniseret og fremstår indbydende med glasfacade til Sønder Allé, baglokale og kælder. Kontakt os for afståelsespris.

Sag 80203430 En sjælden mulighed er nu på markedet. 83 kvm forretning på det attraktive stykke af Østergade mellem Hans Hartvig Seeforff Stræde og Strøget. Fuldt udstyret køkken med udsugning og flot indrettet med et lille siddeareal mod Østergade. Som nabo til det flotte Scandic City Hotel og med Salling lige om hjørnet er kundeunderlaget optimalt med mange gående og kørende kunder lige udenfor døren, ligesom en del arbejdspladser er placeret i nærområdet. For det rette koncept byder denne placering på sædeles gode muligheder for forretning, og med sine nyistandsatte omgivelser, er det de optimale rammer for at skabe en god kundeoplevelse. Lejemålet afstås for kr. 35.000.

Areal

Areal

E

TAKEAWAY/SMØRREBRØDSBUTIK I AARHUS C TIL AFSTÅELSE

76 kvm

Årlig leje

kr. 121.276

5858 8373

132 kvm

Årlig leje

kr. 282.077

5858 8373

AARHUS C

TIL LEJE RESTAURANT MED BEDSTE BELIGGENHED, HAVUDSIGT OG UDESERVERING Sag 80296404 I det nye udviklingsområde på Aarhus Havn etableres nu en helt ny bygning, hvor der kan drives restaurant i stueetagen. Lejemålet opføres i de absolut bedste materialer, med moderne facader delvist i træ, store vinduer med flot lysindfald, flotte klodsgulve i eg samt lofter i træbeton med lyslister der sikrer optimal akustik. Der er altså tale om et sjældent set kvalitetsprojekt. Der etableres 519 kvm restaurant med mulighed for opdeling. Der etableres desuden et stort område til udeservering.

A

20

Areal Årlig leje

519 kvm kr. 1.297.500

5858 8373

33 33


34


Søg blandt alle ejendomme på edc.dk/erhverv

SKIVE

TIL LEJE

RANDERS C

TIL LEJE

D

D

DETAILLEJEMÅL I ELLERS FULDT UDLEJET BUTIKSCENTER

SJÆLDENT UDBUDT BUTIKSLEJEMÅL MED BEDSTE BELIGGENHED

Sag 75100158 Søndercentret i Skive, der er Skives butikscenter i midtbyen, har gennem den seneste tid gennemgået en omfattende ombygning. Ombygningen har medført, at der nu er mulighed for 2 nye lejemål på ca. 125 kvm og 152 kvm i det ellers fuldt udlejede center. Centret bliver indvendig moderniseret primo 2017. Lejemålene er beliggende ved indgangen til Søndercentrets nordlige parkeringsplads. Den nordlige indgang bruges af 50% af de besøgende. Søndercentret har ugentligt ca. 45.000 besøgende. Lejemålene overtages klargjort med standard indretning mht gulve, lofter og vægge. Øvrige specialønsker aftales individuelt med udlejer. Lejemålene er tegnede, og kan overtages efter nærmere aftale.

Sag 80203408 Lejemålet har en særdeles attraktiv beliggenhed ved den mest attraktive del af butiksområdet i Randers centrum. Lejemålet ombygges og udvides i forbindelse med en forestående facaderenovering og har et areal på 155 kvm men kan udvides efter behov. Butiksindretningen er regulær og med stor synlighed mod Slotsgade ved den mest befærdede del af Randers centrum. Lokalet er anvendeligt til alle former detailhandel samt café m.m. Der er tale om en af Randers’ mest attraktive beliggenheder med naboer som Neye, Tøjeksperten, Change, Bestseller m. fl. Der er således med dette lejemål en sjælden og unik mulighed for at etablere sig på den absolut bedste beliggenhed i Randers centrum.

Areal

Areal

144 kvm

Årlig leje pr. kvm

kr. 975

5858 8372 SKIVE

155 kvm

Årlig leje

kr. 310.000

5858 8373 TIL LEJE

SKIVE

TIL LEJE

D

F

CAFÉLEJEMÅL MED GOD BELIGGENHED I BUTIKSCENTER

FLOT OG VELHOLDT LEJEMÅL I BYDELSCENTER

Sag 75100163 I umiddelbar nærhed af Søndercentrets nordlige indgang udlejes ca. 200 kvm cafelejemål. Søndercentret har ugentligt ca. 45.000 besøgende. Til lejemålet er der køkkenfaciliteter samt servering på torveområdet ved H&M`s hovedindgang. Senere bliver der mulighed for servering ved åen. Lejemålet består af godt og regulært serveringsområde, køkken samt kundetoiletter.

Sag 75100148 Flot og vel vedligeholdt lejemål i bydelscentret Egeris Torv. Lejemålet er lyst og venligt med masser af vinduer og parkeringspladser lige udenfor døren. Lejemålet fordeler sig på 257 kvm i stueplan og 98 kvm i kælder. Lejemålet overtages efter nærmere aftale, og fordelagtig trappelejeordning kan forhandles. Lejemålet kan opdeles.

Areal

Areal

200 kvm

Årlig leje

5858 8372

kr. 195.000

257 kvm

Årlig leje pr. kvm

kr. 747

5858 8372

35 35


NORDJYLLAND POSTNUMMER 9000-9990

AALBORG

TIL LEJE

NØRRESUNDBY

TIL LEJE

AFSTÅELSE

D

G

ATTRAKTIVT LEJEMÅL I HJERTET AF AALBORG C. AFSTÅES

VELINDRETTET LEJEMÅL I SPÆNDENDE CENTEROMRÅDE

Sag 91202548 AAA beliggende detail-/kontor-/cafélokaler i hjertet af Aalborg afståes. Ejendommen er beliggende på Østerågade, på hovedfærdselsåren mellem byens gågadesystemer. Området er præget af detailbutikker, restaurationer, kaffebarer, caféer m.v. Lejemålet er indrettet med særdeles flot istandsat restaurationslokale til Joe & The Juice på 223 kvm i stueetagen, 1. og 2. sal på hhv 225 og 159 kvm er p.t. indrettet til kontor. Kontorlokalerne på 1. og 2. sal er p.t. fremlejet til hhv Arkinord og Dimension Design. Ejendommen er beliggende ved en af Stormagasin Sallings hovedindgange. 1. og 2. sal kan i forbindelse med overtagelsen eventuelt blive ledige til en eventuel ny lejer. Afståelsesbeløb kr. 1.300.000.

Sag 91202685 Lejemålene er velindrettet med store og fleksible butiks-/ restaurationslokaler. Kommende lejer har rig mulighed for at sætte eget præg på indretningen, da lejemålene fremstår råt med fuldspartlet betongulv, hvidmalede betonvægge samt ca. 3-5 meters lofthøjde. Endvidere god facade mod stort fælles parkeringsområde, som sikrer et godt og naturligt lysindfald, med gode udstillingsmuligheder i hele lejemålet bredde. Nærområdet har gennemgået en positiv udvikling, senest eksemplificeret ved relanceringen af Løvvangscentret, som med et nyt moderne udtryk samt indflytningen af dagligvarebutikken Rema 1000 og fitnesskæden Fitness World, har fået en tidssvarende og attraktiv profil.

Areal

Areal

607 kvm

Årlig leje

kr. 909.528

5858 8375 AALBORG

881-1.070 kvm

Årlig leje pr. kvm

TIL LEJE

AALBORG

TIL LEJE

C

D

BUTIKSLEJEMÅL PÅ VESTERBRO MED GOD EKSPONERING

VELBELIGGENDE BUTIKSLEJEMÅL I GÅGADEN

Sag 91201719 Lokalerne har en særdeles lang og synlig glasface med gode udstillingsmuligheder mod Vesterbro og Kirkegårdsgade, hvilket gør lokalerne særdeles velegnede til butiksformål eller til liberalt erhverv. Lejemålet er på ca. 541 kvm, og er indrettet med 490 kvm i stueplan samt 51 kvm lager i kælderen. Der medfølger 1 parkeringsplads i baggården langs lejemålet.

Sag 91202586 Lejemålet, der har særdeles god synlighed, er velegnet til mange former for såvel detailhandel som cafe / sandwichbar. Lejemålet er beliggende i en meget velholdt ejendom, og har god synlighed i form af store facadevinduer samt bred glasdør i niveau mod gågaden. Central beliggenhed ved Medborgerhuset med hovedbibliotek samt butikscentret Friis og hvor Magasin har planlagt åbning i foråret 2018.

Areal

Areal

490 kvm

Årlig leje

5858 8375

36 36

kr. 995

5858 8375

kr. 440.000

153 kvm

Årlig leje

5858 8375

kr. 275.220


Søg blandt alle ejendomme på edc.dk/erhverv

AALBORG

TIL LEJE

AALBORG

TIL LEJE

AFSTÅELSE

G

D

VELBELIGGENDE RESTAURATIONSLEJEMÅL PÅ VESTERBRO

AFSTÅELSE AF FLOT RESTAURANT PÅ AALBORG HAVNEFRONT

Sag 91202594 Lejemålet er velindrettet med 172 kvm i stueplan fordelt på regulært restaurationslokale med plads til ca. 80 gæster, køkken, barområde og toiletkerne. Endvidere 88 kvm kælder med arkivrum, lager og kontor. Lejemålet har senest været anvendt til restauration, men kan ligeledes anvendes til detail, serviceformål, undervisning, kontor eller klinik.

Sag 91202678 Restauranten, der er på ca. 560 kvm, er velindrettet med stort serveringsområde med plads til ca. 100 spisende gæster, barområde, lounge, nyere toiletkerne, garderobe, flot og fuldt apteret køkken samt stort komfur i åben forbindelse til serveringsområdet, kølerum, samt personalefaciliteter, lager og diverse depotrum. Der er ligeledes gode muligheder for udeservering på begge sider af restauranten. Afståelsesbeløb kr. 1.500.000.

Areal

Areal

260 kvm

Årlig leje

kr. 272.000

560 kvm

5858 8375 AALBORG

Årlig leje

kr. 577.040

5858 8375 TIL LEJE

AFSTÅELSE

AALBORG

TIL LEJE

AALBORG

AFSTÅELSE

TIL LEJE

AFSTÅELSE

C

F

Sag 91202709 Beliggende på hyggeligt og særdeles synligt torv ved ”Gåsepigen”. Et område kendetegnet ved restauranter, eksklusive butikker, specialforretninger og boliger samt mulighed for parkering i kort afstand til restauranten. Restauranten er flot indrettet i moderne stil og i nuværende indretning med plads til 62 gæster tillige med ca. 16 pladser udenfor. Kan anvendes til restaurant eller take-away. Afståelsesbeløb kr. 500.000.

VELDREVET BAR PÅ BOULEVARDEN AFSTÅES Sag 91202656 På Boulevarden udbydes ”Ubåden” til afståelse. Lokalerne, der er flot istandsatte, er beliggende i et område med særdeles attraktive caféer, take-away og tæt på byens gågader. Afståelsesbeløb kr. 925.000.

AFSTÅELSE AF VELDREVET BODEGA PÅ CENTRAL PLACERING Sag 91202658 Lejemålet er velindrettet med bar- og serveringsområde og indrettet i hyggelig og autentisk bodegastil. Lejemålet blev nyistandsat i 2016 med bl.a. nyt anlæg, lydisiolering, trægulve mv. Afståelsesbeløb kr. 575.000.

Areal

Areal 95 kvm

Areal 78 kvm

E

AFSTÅELSE AF FLOT OG NYISTANDSAT RESTAURANT

180 kvm

Årlig leje

kr. 258.791

AALBORG

Årlig leje kr. 106.321

5858 8375

5858 8375 TIL LEJE

Årlig leje kr. 116.379

5858 8375

AALBORG

TIL LEJE

AFSTÅELSE

D

D

AFSTÅELSE AF VELDREVET NATKLUB I JOMFRU ANE GADE

VELINDRETTET RESTAURATIONSLOKALE PÅ 162 KVM I VESTERÅ

Sag 91202519 Nu er der mulighed for at overtage ”The Gap” på bedste beliggenhed midt i Jomfru Ane Gade. Et område bestående af primært restauranter, diskoteker og natklubber. Afståelsesbeløb kr. 2.450.000. Der er tillige mulighed for at købe cocktailbar ”Konrad” i stueetagen, der har samme ejer som The Gap.

Sag 91202518 Lejemålet er velegnet til café, restaurant, take-away, ligesom lejemålet også vil kunne anvendes til detailbutik eller kontor. Lejemålet overtages med råindretning af køkken – klar til lejers aptering. Lokalerne overtages med nyetableret toiletkerne. Der er tillige ventilationsanlæg i lejemålet. Lokalerne er særdeles attraktivt beliggende i Aalborgs absolutte centrum og ca. 50 mtr. fra Jomfru Ane Gade.

Areal

Areal

541 kvm

Årlig leje

5858 8375

kr. 1.000.000

184 kvm

Årlig leje

kr. 232.800

5858 8375

37 37


SÅDAN LØSER VI OPGAVEN LOKALT KENDSKAB AFSATTE DETAILLEJEMÅL I AALBORG PÅ FÅ DAGE

Der er stor efterspørgsel på attraktive detaillejemål rundt om i de danske byer, og mange virksomheder vælger derfor at afstå deres lejemål mod en afståelsessum. Dette var også tilfældet med gågadelejemålet på Bispensgade 9A i Aalborg. EDC Erhverv Poul Erik Bech vurderede afståelsessagen, og indgik en formidlingsaftale med den afstående lejer. Helle Grønhøj Heissel, erhvervsmægler hos EDC Erhverv Poul Erik Bech i Aalborg, forklarer, at det er den proaktive tilgang og det indgående kendskab til markedet, som gjorde, at lejemålet blev afstået på meget kort tid til Bestsellers brand Only.

SOLGT

SOLGT

København K - Frederiksborgg.

Frederiksberg - Gl. Kongev. 124

Brøndby Str. - Brøndby Str. C. 22

UDLEJET

UDLEJET

SOLGT

SOLGT

SOLGT

UDLEJET

København K - Randersg. 43

Hillerød - Slotsgade 35

SOLGT

Odensen NV - Rugårdsvej 455

38

”Jeg vidste nøjagtigt, hvem der søgte et lejemål som dette, gennem vores stærke lokalviden og vores landsdækkende Køber-/Lejerkartotek med over 1.700 aktive søgere til butikker,” udtaler erhvervsmægler Helle Grønhøj Heissel fra EDC Erhverv Poul Erik Bech og fortsætter: ”Det er styrken ved at være en stor, lokal og landsdækkende mæglervirksomhed. Vi kender markedet, vi kender kunderne, og vi har fingeren på pulsen, så vi kan finde den rette lejer/køber. Vi sikrer også en god aftale - i denne sag fik afstående lejer løst sagen hurtigt, og til et stort afståelsesbeløb, og Only fik en god kontrakt på en af de bedste beliggenheder på gågaden i Aalborg.”

Hørsholm - Hovedgaden 37B

UDLEJET

Odense C - Lottrups Gård 1

UDLEJET

Holbæk - Smedelundsg. 46-48

Vamdrup - Birkemosevej 11B

UDLEJET

Roskilde - Københavnsvej 277

Tønder- Hartmannsvej 1


KONVERTERING SIKREDE SUCCESFULD UDLEJNING AF DETAILLEJEMÅL

NETOP UDLEJET Aalborg - Gravensgade 1B

EDC Erhverv Poul Erik Bech oplever en stigende interesse for caféer og restauranter, der ønsker at etablere sig i midtbyen og i gågaden. Det giver en oplagt mulighed for at konvertere tomme butikslejemål, til fx restauration. I Gravensgade, i Aalborg midtby, ligger La Bontá, et kvalitetsbageri, med butikker i både Aalborg og Hjørring. Ejerne bag La Bontá var på jagt efter mere tidssvarende lokaler, og kontaktede derfor EDC Erhverv Poul Erik Bech i Aalborg. På selv samme gade ønskede ejer af ejendommen Gravensgade 1, direktør Trine Wagner, at udleje en forhenværende detailbutik. Den lokale mægler fik La Bontás ejere og Trine Wagner i dialog, og løsningen blev en renovering og opjustering af Trine Wagners lokaler til godt en million kroner. De nye lejere fik en aftale med udle-

jer om en kapitalisering af lejers andel af ombygningsudgifterne over de første 5 år af lejeperioden. ”Løsningen med La Bontá er en god løsning for begge parter. La Bontá får tidssvarende, gode faciliteter til deres forretning, og jeg fremtidssikrer mit lejemål mod tomgang - det er win-win for begge parter,” udtaler direktør Trine Wagner. ”Bølgen af nye restauranter i Aalborg er ikke ovre – stadig flere ønsker nye lokaler, og det kunne sagtens være et tomt butikslejemål, som kan konverteres til formålet. Med det brede kendskab til byens lokaler og vores store Køber-/Lejerkartotek, med aktuelle søgere i markedet, er vi sikre på, at dette kun er starten på en ny trend, hvor tomme butikslokaler konverteres til restaurantformål”, siger Helle Grønhøj Heissel fra EDC Erhverv Poul Erik Bech.

Varde - Søndergade 8

Varde - Kræmmerpassagen 6

UDLEJET

SOLGT

UDLEJET

SOLGT

UDLEJET

SOLGT

UDLEJET

UDLEJET

SOLGT

Esbjerg N - Østre Gjesingvej 13

Randers C - Thors Plads 2

Toftlund - Søndergade 8

Egå - Sofiendalsvej 11

Varde - Kræmmergade 12A

Aarhus - Hans Hartvig Seedorffs Str.

Aalborg - Sankelmarksgade 9E

SOLGT

Blåvand - Blåvandvej 21

UDLEJET

Aarhus - Hans Hartvig Seedorffs Str.

SOLGT

Skive - Vestergade 6

Skal vi også sælge/udleje din ejendom? Tag kontakt til din lokale erhvervsmægler www.edc.dk/detail 39


VIL DU FREMADRETTET HAVE MAGASINET I DIN INDBAKKE? TILMELD DIG PÅ GO

edc.dk/erhverv/tilmeld

Jylland

Sjælland/Fyn Herlev Hillerød København Køge Næstved Odense Roskilde Slagelse

5858 8361 5858 8362 5858 8360 5858 8364 5858 8365 5858 8366 5858 8363 5858 8374

Esbjerg Kolding Sønderborg Vejle Viborg Aabenraa Aalborg Aarhus

Vi kender markedet

5858 8370 5858 8367 5858 8369 5858 8371 5858 8372 5858 8368 5858 8375 5858 8373

Profile for EDC Poul Erik Bech

Detail Fokus marts 2017  

Her er magasinet målrettet dig, der enten ejer en detailejendom eller lokaler eller dig, der er på udkig efter din næste butik!

Detail Fokus marts 2017  

Her er magasinet målrettet dig, der enten ejer en detailejendom eller lokaler eller dig, der er på udkig efter din næste butik!