__MAIN_TEXT__

Page 1

INDUSTRIFokus August 2017

MAGASIN OM INDUSTRI-, LAGER- OG PRODUKTIONSEJENDOMME

TEMA: Logistikmarkedet vokser NREP udvider logistikporteføljen

Vækst i Vestsjælland Nye tal: Rekordlav tomgang i industrien


LOGISTIKKEN BREDER SIG SOM RINGE I VANDET Markedet for lager- og logistikejendomme vokser, og tomgangen er rekordlav. Alt imens motorvejsnettet udbygges flere steder i Danmark, kommer flere områder på radaren. Her kan bl.a nævnes Køges Transport Center og Hirtshals Transport Center, der ligger for enden af motorvej E39 som sidste/første stop inden søvejen til Norge. I dette nummer af Industri Fokus sætter vi bl.a. fokus på Vestsjælland, hvor tværmotorvejen binder området sammen med vejen til Tyskland – og det giver nye muligheder for industri-, lager- og logistikvirksomhederne. Vi tror på den fortsatte vækst i området, og har derfor åbnet et erhvervscenter i Slagelse, som skal servicere hele Vestsjælland og understøtte virksomheder, der gerne vil til området, såvel som ejendomsejere, der gerne vil profitere af den positive udvikling. De positive takter på markedet understreger nødvendigheden for nye investeringer. Flere og flere investorer ser derfor mod industri- og logistikejendomme, og i dette nummer kan du møde

2

NREP, der i de kommende år planlægger at investere massivt i nybyggeri – i samarbejde med solide lejere. I EDC Erhverv Poul Erik Bech står vi klar til at hjælpe ejere af industriejendomme med at sælge eller udleje deres ejendomme, givet de favorable markedstendenser. Vi har lige nu 258 investorer og 741 lejere i vores netværk, der søger industriejendomme. Det betyder, at vi kan hjælpe både sælgere og udlejere med at få løst sagen bedst muligt. På vegne af vores landsdækkende team af industri- og logistikspecialister.

Mark Pedersen EDC Erhverv Poul Erik Bech Aalborg


INDHOLD •

Frihed og fleksibilitet er nøgleord for et logistikmarked i vækst

4

• • • • • • •

Investorer til mindre logistikløsninger

5

Udpluk af investeringssager lige nu

6

Tal på industrien – se de seneste nøgletal

8

Find et distributionscenter på de rigtige vilkår

10

1.264 søger industriejendomme. Se et udpluk

12

Månedens unikke lejemål

17

Til salg/leje - KBH og omegn

18

- Nordsjælland

24

- Region Sjælland

30

- Fyn

32

- Sydjylland

33

- Midtjylland

38

- Nordjylland

40

• •

Ny partner i Herlev

21

Vækstsjælland

26

• •

Motorveje giver muligheder

28

Sådan løser vi opgaven

42

3


FRIHED OG FLEKSIBILITET ER NØGLEORD FOR ET LOGISTIKMARKED I VÆKST Markedet for logistik vokser og flere investorer ser derfor mod Industrien. Mød NREP Logicenters, en af markedets førende aktører, der senest har oprettet en logistikfond på over otte milliarder kroner. Krisen er overvundet, og det har også påvirket markedet for lager- og logistikejendomme positivt. ”Tomgangen på markedet er rekordlav, og det har fået flere investorer til at se mod industriejendomme. Aktuelt er EDC Erhverv Poul Erik Bech i forbindelse med 255 investorer på jagt efter industriejendomme,” siger Thor Heltborg, koncernkundechef i EDC Erhverv Poul Erik Bech. ”Mange investorer har for alvor fået øjnene op for industrisegmentet. Det betyder, at den store økonomiske udgift, det er at bygge nye, moderne industriejendomme, eller ombygge en eksisterende ejendom, kan finansieres af en investor – hvis virksomheden vel at mærke bliver lejer af ejendommen på en lang kontakt,” siger han. AKTIVE INVESTORER En af markedets førende aktører indenfor investeringer i industriejendomme er NREP Logicenters, der har mere end én million kvadratmeter logistikejendomme, fordelt over hele Norden. ”Interessen for logistik er stor i øjeblikket. Der er kapital i markedet, og vi er også meget aktive. Ikke mindst giver e-handlen vækst i dette segment,” lyder det fra investeringschef Lars Hansen fra NREP Logicenters. NREP har sammen med danske og internationale, institutionelle investorer skabt en logistikfond med aktiver for over otte milliarder kr. NREP Logicenters forventer derfor at øge porteføljen i løbet af de kommende år. STORE PROJEKTER HAR INTERESSE NREP Logicenters udvikler moderne logistikejendomme til udlejning – ikke med henblik på salg. For at fange NREPs Logicenters interesse skal projekterne være i en størrelsesorden på minimum 50 millioner kr.

Lars Hansen Investeringschef - NREP Logicenters

4

”Vi investerer langsigtet, og vi designer vores ejendomme med fokus på frihed og fleksibilitet for lejere inden for alle former for logistik. Vi tilbyder fleksible lejemål med specifikationer, der er optimeret til fremtidens logistik,” siger Lars Hansen videre.


Det vil sige, at ejendommene typisk har mindst 10 meters frihøjde, en bæreevne på minimum 5 tons/kvm og mindst én læsserampe pr. 1.000 kvm lager. LOGISTIKMARKEDET UDVIKLER SIG UDEN FOR STORKØBENHAVN Aktuelt har Logicenters i foråret 2017, via NREP Nordic Strategies Fund II, opkøbt en 31.000 kvm. stor logistikejendom i Køge. NREP Logicenters har nu i alt ni ejendomme på Sjælland, blandt andet Copenhagen Markets. Dertil har NREP Logicenters ledig jord i Greve, Høje-Taastrup og Ishøj. Dermed er der stort set udsolgt i det storkøbenhavnske område. ”Vores prioritering er at ligge langs motorvejsnettet og steder, hvor man investerer i vejnet, der kan klare modulvogntog, det vil sige 25 meter lange lastbiler. Det ser vi heldigvis flere steder over hele landet,” siger investeringschef Lars Hansen, NREP Logicenters. Uden for hovedstadsområdet er Logicenters repræsenteret med logistikejendomme i Jylland, 63.000 kvm logistikejendom i Brabrand ved Aarhus, 35.000 kvm ejendomme i Horsens, 16.000 kvm i Hedensted og 24.600 kvm i Kolding.

Med udbygningen af motorvejsnettet begynder nye områder også at blive attraktive for placering af moderne logistikejendomme. Det gælder blandt andet på Vestsjælland, hvor Ringsted og Slagelse udlægger store erhvervsområder til blandt andet lager og logistik med direkte forbindelse til motorvejen. Og i Jylland ser man større logistikklynger danne sig ved motorvejen i Trekantområdet, Fredericia, Vejle og Taulov, og omkring Aarhus. Samtidig skal man være opmærksom på, at der i disse områder er en del ledig kapacitet, som kan være attraktiv for både investorer og lejere.

Fakta: NREP Logicenters har et godt samarbejde med EDC Erhverv Poul Erik Bech, når det handler om rådgivning om logistikløsninger, hvad enten der er tale om udvikling, opgradering eller udvidelse. Det gælder blandt andet Copenhagen Markets i Høje-Taastrup, hvor EDC Erhverv Poul Erik Bech bistår med udlejningen.

INVESTORER TIL MINDRE LOGISTIKLØSNINGER Logistikmarkedet kan være en udfordring for mindre virksomheder, men også for dem, findes der løsninger. ”Mindre virksomheder kan godt have det svært på logistikmarkedet. Det er et andet marked. Eksempelvis virksomheder, der gerne vil bygge ejendomme til 10-15 millioner kr. Der vil vi se højere afkastkrav og et ønske om større grad af egenfinansiering,” siger koncernkundechef Thor Heltborg hos EDC Erhverv Poul Erik Bech.

lejerne til industriejendommene i EDCs Køber-/Lejerkartotek søger mellem 250 og 500 kvm.

”Men der findes også investorer i denne klasse. De er selektive, private investorer og ejendomsselskaber. Vi er aktuelt i dialog med 89 investorer der søger industriejendomme i størrelsesordenen 2,5 – 10 mio. kr.,” siger han.

”Der er ikke meget ledig kapacitet i København og omegn. Til gengæld er der mange ledige kvadratmeter på Fyn og i Jylland. I København koster et lager i en ældre ejendom mange flere penge pr. kvadratmeter end man kan få for tilsvarende faciliteter i Jylland. Hos EDC Erhverv Poul Erik Bech kan vi hjælpe med at finde den helt rigtige løsning for også de mindre virksomheder,” slutter Thor Heltborg.

”Lagerhoteller er også en mulighed. Her kan mindre virksomheder vælge at leje sig ind. Det kan give rigtig god mening, hvis flere lejere slår sig sammen i forbindelse med et nybyggeri,” siger han og henviser til, at 30 % af

Han påpeger, at der i den eksisterende bygningsmasse er der stor forskel på tomgang, og at det også kan være en god idé at tage med sine overvejelser.

5


INVESTERINGSEJENDOMME Hele Danmark

ALLERØD

TIL SALG

HEDEHUSENE

TIL SALG

G

INVESTERINGSEJENDOM MED GODT LAGER/PRODUKTIONSLOKALE OG KONTOR

STOR LAGER- OG PRODUKTIONSEJENDOM TIL INVESTERING

Sag 34201106 Ejendommen er en god kombination af en stor lagerhal/ produktion med højt til loftet og ramper og kontor i 2 plan. Der er et samlet erhvervsareal på 2.116 samt et godt ude areal med belægning bag ejendommen hvor lastbiler kan bakke til de store porte med ramper. Ejendommen er løbende vedligeholdt og lejer står for vedligeholdelsen ud over lejen. Der kan aftales nærmere omkring bindingsperiode i forbindelse med køb, men udgangspunktet er 8-10 år. Ejendommen kan evt. købes sammen med ejendommen Solvang 6 der også er fuldt udlejet og ligger ca. 200 meter fra Hejrevang 18-20.

Sag 40301161 Stor og veludviklet investeringsejendom på i alt 2.810 kvm med i alt 8 lejemål, beliggende i Hedehusene på 8.000 kvm indhegnet grund med stor synlighed ud til Københavnsvej og kun 5 minutter til motorvejstilkørslen. 1. års afkast er 7,1 % ved fuldt udlejet. Der er p.t. 2 ledige lejemål på hhv. 715 kvm opvarmet lager og 357 kvm uopvarmet lagerlokale. Ejendommen er indrettet med portadgang i alle lejemål, hvoraf de fleste lejemål er opvarmet. Loftshøjden er 4,6 m. Der er generelt gode adgangs- og p-forhold. Bebyggelsesprocenten må højst være 100 for den enkelte ejendom.

Afkast

Afkast

8,05 %

Kontant

kr. 13.500.000

5858 8377 GLADSAXE/SØBORG

7,1 %

Kontant

kr. 12.100.000

5858 8395 TIL SALG

FREDERICIA

TIL SALG

D

FLOT ISTANDSAT INVESTERINGSEJENDOM I SØBORG

1.799 KVM INVESTERING

Sag 11600337 Veldisponeret investeringsejendom beliggende i erhvervsområdet midt i Gladsaxe. Ejendommen har en god lejesammensætning med fuldt udnyttet kælder. Herudover 4 yderligere lejere i ejendommens kontor og produktionslokaler på hver af de 4 etager. Parkering på befæstede arealer på ejendommen. Bygning 2 er en mindre og lidt ældre industribygning på 372 kvm.

Sag 60300786 Udlejet til en god solid lejer med 6,5 år tilbage på lejekontrakten. Ejendommen er inddelt med 1.512 kvm lager/værksted. Stor hal, hvor der forefindes 5 tons traverskran. Der er adgang til hallen via 6 aluporte. Kontor- og personaledelen udgør 287 kvm. Ejendommen har ca. 4.000 kvm befæstet grund. Beliggende tæt ved Fredericia ringvej, og kun 10 min. fra motorvejsnettet.

Afkast

Afkast

6,7%

Kontant

5858 8378

6

kr. 19.500.000

7,46%

Kontant

5858 8399

kr. 4.800.000


Søg blandt alle ejendomme på edc.dk/erhverv

SØNDERBORG

TIL SALG

ESBJERG

TIL SALG

F

PÅ ESBJERG HAVN SÆLGES FLEKSIBEL LOGISTIKEJENDOM Sag 67000481 Ejendommen består af en administrationsbygning i 2 etager på i alt ca. 1.000 kvm (bestående af fleksible kontorlokaler i stueplan samt store åbne arealer på 1. sal), en kantine på 104 kvm og en uopvarmet lagerhal på ca. 2.200 kvm med en god loftshøjde (5 m). Af hallen udgør ca. 841 kvm et overdækket perron- og rampeareal. Ejendommen ligger på 12.395 kvm lejet grund med attraktiv havneplacering. Afkast

11,6%

Kontant

kr. 9.500.000

5858 8398

C

VARDE

TIL SALG

4.564 KVM INVESTERING LAGER/PRODUKTION Sag 64100166 Investeringsejendom centralt beliggende i Sønderborgs erhvervsområde. Ejendommen er beliggende på Ellegårdvej - i et af Sønderborgs erhvervsområder - tæt på omfartsvej og motorvej. Den oprindelige del af ejendommen er fra 1978, og er om- og tilbygget af flere omgange senest i 2005. Ejendommen fremstår meget velholdt og præsentabel. Ejendommen er fuldt udlejet til Ahlsell AB - det svenske moderselskabet bag VVS-Trading A/S. Ved ejendommen er der gode parkeringsmuligheder ligesom der er gode tilkørselsforhold.

Afkast

10,1%

Kontant

kr. 21.000.000

VELBELIGGENDE LAGER/PRODUKTIONSEJENDOM Sag 67000724 Beliggende i Vardes sydlige erhvervsområde - et logistikmæssigt attraktivt område. Ejendommen er opført i 1985 som en fleksibel lager-/produktionsejendom med gode, regulære haller og tilhørende administrationsafsnit. Ejendommen er pt. opdelt til 4 lejere. Lejemålene fremstår i almindelig vedligeholdelsesmæssig stand og er velegnet til mange former for lager og lettere produktion, engros- eller handelsvirksomheder. Afkast

GRINDSTED

9,7%

Kontant

kr. 4.950.000

5858 8398

5858 8422 TIL SALG

NØRRESUNDBY

TIL SALG

VELBELIGGENDE INVESTERINGSEJENDOM MED GODT AFKAST

AFSKRIVNINGSBERETTIGET INVESTERINGSMULIGHED

Sag 71000486 Ejendommen er beliggende i et udbygget industriområde ved hovedindfaldsvejen til Grindsted by. Ejendommen er udlejet til CK Teknik A/S. Lejekontrakten kan tidligst opsiges til fraflytning 30.06.2022. Bygningen er opført i 1990 med en tilbygning i 2012. Det samlede etageareal udgør 1.862 kvm, heraf ca. 250 kvm kontorer, arkiv, kantine samt mandskabsrum med toilet og badefaciliteter.

Sag 91202621 Ejendommen er udlejet til i alt 5 lejere, herunder 4 mindre lagerlejemål á hver 100 kvm. Lejerne er her pt. Daniel Christensen Bilpladsen, M.L.S Bilplejecenter, Hatting Transport og Karma Sushi. Den største lejer i ejendommen er Dan Gastro på i alt 680 kvm. Der er parkering ved ejendommens tilgængelige side. Her er der adgang til ejendommen via flere døre og porte.

Afkast

Afkast

8,37%

Kontant

5858 8423

kr. 5.500.000

7,01%

Kontant

kr. 4.000.000

5858 8449

7


FÅ INDSIGT I MARKEDSTENDENSERNE Viden om markedet er essentielt – uanset om du skal sælge, udleje eller er på udkig efter nye investeringsmuligheder. I EDC Erhverv følger vi markedet nøje, så vi altid har det bedste udgangspunkt for at rådgive vores kunder om udviklingen på markedet for industriejendomme. Vores researchafdeling udarbejder kvartalsvis et detaljeret overblik over markedsleje, tomgang og afkastkrav på det danske ejendomsmarked. Analyserne tager udgangspunkt i markedsdata fra eksterne leverandører – og suppleres af vores egne specialisters viden og erfaring. LAVESTE TOMGANG I SYV ÅR Tomgangen er stærkt faldende på markedet for lager- og produktionsejendomme, hvor man i øjeblikket oplever en rekordlav ledighed på 2,5 %. Den faldende tomgang er en landsdækkende tendens. I Hovedstadsområdet er ledigheden det seneste år faldet med mere end 200.000 kvadratmeter. Se konkrete tal for ledighed, afkast og markedsleje på modsatte side.

Vil du altid have de seneste tal fra industrien? Tilmeld dig på:

edc.dk/erhverv/tilmeld

8

GO


TAL PÅ INDUSTRIEN

7.00%

AFKASTKRAV I PROCENT Tal er baseret på ejendomme med god beliggenhed samt moderne/tidssvarende byggestil og faciliteter.

Aalborg

EDC Erhverv Poul Erik Bech estimater april 2017

7.00% 7.50% Aarhus Nordsjælland

7.00% 7.25%

7.00%

7.50%

København

7.50%

Trekantområdet

Østsjælland Odense Vest- og Sydsjælland

LEDIGE INDUSTRIEJENDOMME I KVM

MARKEDSLEJE

Kilde: Tal for ledige erhvervslokaler stammer fra Ejendomstorvet-ED statistik april 2017

Den opnågelige leje i kr. pr. kvm pr. år inkl. driftsomkostninger i det nuværende marked. i primær område.

2015

2016

2017

Kilde: EDC Erhverv Poul Erik Bech estimater april 2017

Aarhus

Aalborg

400

375

350

450

Trekantområdet

Vest- og sydsjælland

500

350

Østsjælland

525

Odense

Nordsjælland

525

226.200

Region Nordjylland

København

918.900 Region Midtjylland 544.400

Fyn

Sydjylland

255.100

251.900

Region Sjælland 396.100

Region Hovedstaden

9


FIND ET MODERNE DISTRIBUTIONSCENTER PÅ DE RIGTIGE VILKÅR Thor Heltborg Koncernkundechef EDC Erhverv Poul Erik Bech

Jagten på moderne logistikløsninger er i hastig vækst efter krisen, men det er vigtigt at få tænkt hele processen igennem, før de store beslutninger træffes. Kunder, der søger nye logistikløsninger, har behov for det optimale beslutningsgrundlag. Det kræver en individuel løsning. Her tilbyder EDC Erhverv Poul Erik Bech en betalt søgeaftale, hvor virksomheden får rådgivning i processen fra A-Z.

muligheder i forhold til eksisterende ejendomme og nybyggeri. I denne del af processen, gør vi meget ud af at lære virksomheden at kende, og involverer ledelsen i processen, for at kunne opstille de rigtige kriterier,” siger Thor Heltborg.

”I transportbranchen kræves individuelle ejendomsløsninger. Vi er med til at udfordre virksomhederne til at finde den bedste helhedsløsning. Vi går kundens vej. For os, er det ikke kun et salg, men et forløb, hvor vi kan matche kundens ønsker i alle dele af processen,” siger Thor Heltborg, der er koncernkundechef i EDC Erhverv Poul Erik Bech.

”Vi lægger herefter en handlingsplan, og afsøger markedet på baggrund af de kriterier, vi har opstillet. Vi er opsøgende i markedet, og finder derfor ofte muligheder, som virksomheden ikke selv ser. Således hjælper vi både med at finde den rette placering og den rigtige ejendom, men også på om man med fordel vil kunne optimere på ejendommen. Er der behov for at gøre noget ved bygningen bistår vi desuden i at udarbejde økonomiske beregninger og hente tilbud fra leverandører” fortæller Thor.

RÅDGIVNING PÅ VEGNE AF VIRKSOMHEDEN Han forklarer, at processen ofte er kompliceret og svær for virksomhederne at navigere i, specielt hvis man forhandler med en topprofessionel investor. Derfor kan en betalt søgeaftale, hvor EDC yder rådgivning på vegne af den søgende part, være en god idé, da EDC forhandler på virksomhedens vegne. Processen starter altid med at sætte de rigtige kompetencer. ”Først sammensætter vi specialiserede teams, som kan analysere kundens behov og udarbejde en analyse, der afdækker

10

Slutteligt guider vi forhandlingsforløbet igennem, og sørger for at kvalitetssikre handelen. Det betyder, at vi hjælper virksomheden med at forhandle de rigtige vilkår på plads, herunder lejeaftale eller købskontrakt,” siger Thor Heltborg. Thor Heltborg anslår, at en proces let tager 6-12 måneder, og hvis der skal bygges en ny bygning, skal der også afsættes tid til det.


SKAL DU HAVE HJÆLP MED AT FINDE DEN HELT RIGTIGE EJENDOM?

FÅ HJÆLP TIL EJENDOMSSØGNINGEN

- KVIT OG FRIT Som alternativ til en betalt søgeaftale, kan virksomheder selvfølgelig også altid vælge at oprette et ønske i vores Køber-/Lejerkartotek. ”Hjælp til selvhjælp” kalder Thor Heltborg det, og fortæller videre.

FIND DIN LOKALE MÆGLER PÅ

GO

edc.dk/industri

SÅDAN GØR VI VI AFDÆKKER JERES BEHOV OG ANALYSERER MARKEDET

”Når man som virksomhed har oprettet sine ønsker og krav, screener vi løbende de ejendomme, vi får ind, og sender en e-mail, hvis der er et match. Så ved man som den første, når der kommer nyt til salg eller leje. Men fordelen er også at vi faktisk benytter ønskerne, vi har registreret, til at få det helt rigtige ind. Har vi ikke et match, fortæller vi markedet, hvad vi leder efter. Vi oplever at mange henvender sig til os, hvis de har en ejendom/lejemål der matcher vores ønsker”. Er du interesseret i at vi overvåger markedet og giver dig besked, kan du let registrere dit ønske på edc.dk/industri, ved at tilmelde dig Køber-/Lejerkartoteket, slutter Thor.

VI KOMMER MED EN ANBEFALING TIL STRATEGI OG HANDLINGSPLAN VI AFSØGER MARKEDET FOR EGNEDE PLACERINGER OG EJENDOMME VI SER PÅ MULIGHEDER FOR ØKONOMISK OPTIMERING 9

VI PRIORITERER AKTUELLE EMNER OG PRÆSENTERER DEM VI HJÆLPER MED AT FORHANDLE EN FORDELAGTIG AFTALE PÅ PLADS

SÅDAN GØR DU: • Gå på edc.dk/industri • Tryk tilmeld Køber-/Lejerkartotek • Vælg dine søgekriterier • Indtast dine oplysninger og gem søgning


Stort online Køber-/Lejerkartotek

1.264 virksomheder er lige nu på udkig efter industriejendomme Har du tomme lokaler eller overvejer du om det er tid til at sælge din industriejendom? Så kan det måske være en god ide at starte I vores Køber-/Lejerkartotek. Vi har nemlig samlet ønsker fra de virksomheder og investorer, vi er i dialog med, i én samlet database. Frit tilgængelig online. Nysgerrig? Test selv, hurtigt og nemt, hvor mange potentielle købere/lejere, vi har til din ejendom. Finder du et match, formidler vi selvfølgelig kontakten og hjælper jer på plads med en aftale.

EDC.dk/erhverv/match

SÅDAN GØR DU •

Vælg om du vil finde en lejer eller køber

Indtast få oplysninger om din ejendom

Find dine match

K

KØBENHAVN & OMEGN 1000-2950

500-2.000 kvm på Vestegnen Transportvirksomhed søger min. 500 kvm lastbilværksted på Vestegnen. Årlig leje kr. 900.000. Ønske nr.: 1070321 Kontakt: Thomas Møller Rudlang 5858 8376 3.000-6.000 kvm på Vestegnen/Nordsjælland 3.000-6.000 kvm produktionslokaler og 500-600 kvm kontor på Vestegnen eller i Nordsjælland. Pris maks. kr. 60 mio. Ønske nr.: 1066768 Kontakt: Thomas Møller Rudlang 5858 8376 2.500-3.500 kvm på Vestegnen 2.500-3.000 kvm lager og 150 kvm kontor samt 400 kvm udenomsplads. Årlig leje kr. 3 mio. Ønske nr.: 1060302 Kontakt: Thomas Møller Rudlang 5858 8376 Handelsvirksomhed søger 5.000-8.000 kvm Handelsvirksomhed søger min. 5.000 lagerlejemål på Vestegnen. Gerne med ramper. Helst køb. Pris maks. kr. 60 mio. Ønske nr.: 73170 Kontakt: Thomas Møller Rudlang 5858 8376 500 kvm i eller omkring Islev Lokaler til sportsklub. Mulighed for bad/toilet til m/k, tilladelse til undervisning (lokalplan), to sale 8-10 m brede og 15-20 m lange - uden søjler. Ønske nr.: 1049747 Kontakt: Thor Heltborg 5858 8378

Se et udpluk af aktuelle købere og lejere til industri på de følgende sider

1.000-2.500 kvm i København Handelshus søger lagerlokale i Storkøbenhavn fra 1.000-2.500 kvm. Årlig leje maks. kr. 1 mio. Ønske nr.:1037300 Kontakt: Kenneth Hauge Jakobsen 5858 8378

12


N

NORDSJÆLLAND 2960-3670

3.600 kvm i Helsingør Kunde søger lager-/produktionslokaler på min. 2.000 kvm beliggende i Helsingør. Årlig leje maks. kr. 1,7 mio. Ønske nr.: 1069490 Kontakt: Morten Bådstorp 5858 8377 Fra 300 kvm i Helsingør Fra 300 kvm lager-/produktionslokaler søges i Helsingør og omegn. Lokalerne skal også kunne bruges til selskabslokaler. Årlig leje maks. kr. 400.000. Ønske nr.: 1065634 Kontakt: Morten Bådstorp 5858 8377 900-1.200 kvm lagerlokaler Højloftede lagerlokaler med ca. 5 meters frihøjde og rampeanlæg for lastbiler. Må gerne ligge tæt på Allerød, Hillerød eller Farum. Ønske nr.: 1058711

R

REGION SJÆLLAND 4000-4999

Kontor/produktion i Roskilde Innovativ virksomhed søger 500-700 kvm kontor samt 1.400-1.600 kvm regulært produktionsafsnit med min. 5 m lofthøjde. Maks. årlig leje kr. 1,8 mio. Ønske nr.: 1046798 Kontakt: Arno S. Werner 5858 8395 800-1.500 kvm prod. lokaler i Roskilde Virksomhed søger lager-/produktionsejendom på 800-1.500 kvm i Roskilde eller omegn. God rummelighed - løbetid 1-2 år. Maks. kr. 1,4 mio. Ønske nr.: 104494 Kontakt: Arno S. Werner 5858 8395

Kontakt: Stephen W. Berthelsen 5858 8377

Lager/værksted i Solrød eller Køge Vækstvirksomhed søger nyt lejemål i Solrød eller Køge Bugt området. Gerne 400 kvm hal samt mindre kontor og vaskeplads + 1.500 kvm oplag (udenomsareal). Ønske nr.: 988013 Kontakt: Arno S. Werner 5858 8395

Fra 400 kvm produktionsejendom Velrenomeret virksomhed inden for bilbranchen søger lager-/produktionslokaler på min. 400 kvm tæt på ring 3 eller ring 4. Årlig leje maks. kr. 400.000. Ønske nr.: 1051567 Kontakt: Jacob Lunding 5858 8377

1.000 kvm i Køge/Tåstrup med synlighed Kunde søger lager-/produktionslokaler på min. 1.000 kvm beliggende i Køge eller Tåstrup, med synlig beliggenhed. Årlig leje maks. kr. 800.000. Ønske nr.: 978582 Kontakt: Jesper K. Madsen 5858 8395

Min. 1.000 kvm i Helsinge til produktion

Kontakt: Jacob Lunding 5858 8377

Nyt firmadomicil i Ringsted Spændende virksomhed ønsker et nyt firmadomicil med lager på 3.000 kvm og 500-800 kvm kontor. Maks. årlig leje kr. 1,5 mio. Ønske nr.: 916532 Kontakt: Arno S. Werner 5858 8395

Fra 2.000 kvm lager i Nordsjælland Virksomhed søger lager til lagerhotel i Nordsjælland. Gerne i byer som Hillerød, Farum, Birkrød. Årlig leje maks. kr. 1 mio. Ønske nr.: 972083 Kontakt: Jacob Lunding 5858 8377

Fra 2.000 kvm på Sjælland Lagerhotel søger ejendomme på min. 2.000 kvm på Sjælland og ind mod København. Gerne APA-alarmsystem installeret. Maks. årlig leje kr. 4 mio. Ønske nr.: 753542 Kontakt: Arno S. Werner 5858 8395

Firma søger 1.000-2.000 kvm produktion og lagerejendom i Helsinge. Både køb og leje er en mulighed. Ønske nr.: 1027307

Se flere 13 11


F

FYN

5000-5999

S

SYDJYLLAND 6000-7361

Kontakt: Ove Nørgaard 5858 8397

500-1.000 kvm i Kolding eller Haderslev Engroshandelsvirksomhed søger lagerlokaler. Gerne 3 m til loft og tæt ved motorvej med gode tilkørsels- og frakørselsforhold. 3-4 porte ønskes. Ønske nr.: 1033617 Kontakt: John Vogt 5858 8399

Logistikejendom med administration Lagerlokaler fra 4.000-6.000 kvm ved motorvej E20, med ramper og gode udearealer til tung trafik. Tilhørende administration på ca. 600-800 kvm. Ønske nr.: 940922 Kontakt: Ove Nørgaard 5858 8397

800-1.600 kvm lager tæt ved motorvej Lagerlokaler tæt ved motorvej i Aabenraa eller Haderslev Kommune. Adgang i niveau via store porte og gerne med traverskraner i hallen. Adgang til velfærd. Ønske nr.: 1055892 Kontakt: Wencke Mørck Sørensen 5858 8425

700-1.000 kvm i Middelfart søges Produktionshal med min. 1 port til lastbil af standard størrelse. Gerne med tillæggende kontor/ toilet/thekøkken. Pris maks. kr. 4 mio. Ønske nr.: 1047402 Kontakt: Morten Nielsen 5858 8397

900-1.000 kvm i Sønderborg Lager/produktion søges enten i Sønderborg eller Bolderslev. Gerne med mindre kontor. Pris maks. kr. 3 mio. Ønske nr.: 1046919

Produktion med administration i Odense Produktionsejendom med lettere produktion på min. 1.000 kvm med 150 kvm administration. Ejendommen skal være beliggende i Odense kommune. Ønske nr.: 980204 Kontakt: Ove Nørgaard 5858 8397

Værksted i Esbjerg Virksomhed i Østerbyen søger nye lokaler i nærheden - evt. havnen. Værksted på ca. 500 kvm. Mindre kontor/omklædning. Gerne 1.000 kvm udenomsarealer. Ønske nr.: 1045869 Kontakt: Dorthe Vestergaard 5858 8398

Udviklingsejendomme i Odense Kunde søger udviklingsejendomme i Odense C og M. Gerne erhverv til udvikling. Ønske nr.: 824919

Kontakt: Morten Nielsen 5858 8397

Produktion/lager i Esbjerg 200 kvm produktion, 800 kvm lager (frihøjde på 5 m) og et mindre kontorafsnit m. omklædning. Helst leje med 5-10 års binding, men køb også muligt. Ønske nr.: 1062623 Kontakt: Jesper Ølgaard Bloch 5858 8398

150-500 kvm produktionslokaler i Odense Lokaler til produktion af fødevarer søges. Årlig leje maks. kr. 200.000. Der skal være betongulv, badefaciliteter, kontorer og 3 m til loftet. Ønske nr.: 1015858 Kontakt: Ove Nørgaard 5858 8397

200-400 kvm lagerhal i Vejle Transportfirma søger lagerhal i og omkring Vejle. Der skal være min. 1 port, hvor der kan gå en lastbil af std. størrelse ind. Årlig leje efter stand. Ønske nr.: 1045910 Kontakt: Claus Fenger 5858 8423

5.300 kvm lager/produktion i Odense Holdingselskab søger lager-/produktionslokaler på omkring 5.300 kvm beliggende i Odense. Årlig leje maks. kr. 2,35 mio. Ønske nr.: 1048987

Kontakt: Ib Hansen 5858 8422

VI HAR KØBERE OG LEJERE TIL MANGE FORSKELLIGE INDUSTRIEJENDOMME - SE ET UDPLUK AF DEM HER 14


M

MIDTJYLLAND 7400-8990

Domicil søges i Risskov området Mellemstort entreprenørfirma søger nyt domicil i Risskov området. Behovet er ca. 500 kvm lager og 400 kvm administration. Årlig leje kr. 500.000. Ønske nr.: 913611 Kontakt: Søren Leth Pedersen 5858 8670

VI VED, AT 256 PERSONER LIGE NU SØGER INDUSTRIEJENDOM I MIDTJYLLAND

Lager og kontor i Aarhus Aarhus virksomhed søger min. 1.000 kvm lager og 200 kvm kontor til leje i Aarhus. Årlig leje maks kr. 1,9 mio. Ønske nr.: 1065735 Kontakt: Søren Østergaard 5858 8670 Detailhandel søger produktionslokaler 600-1.200 kvm produktionslokaler søges med beliggenhed lige uden for Aarhus. Gode tilkørselsforhold og rampe er vigtigt. Årlig leje maks kr. 600.000. Ønske nr.: 1049418 Kontakt: Mads Bjerrum Christensen 5858 8670 2.000 kvm tæt på E45 i Aarhus N Produktionsvirksomhed søger 2.000 kvm til produktion tæt på E45 i Aarhus N. Gerne traverskran og velfærdsfaciliteter. Ønske nr.: 1009017 Kontakt: Søren Østergaard 5858 8670

VI VED, AT

33%

AF DEM ØNSKER AT KØBE

VI VED, AT PERSONER VIL KØBE FOR MELLEM 10-25 MIO. KR.

15

500 kvm søges i Midtjylland Kunde søger lager-/produktionsejendom på min. 500 kvm beliggende i Midtjylland. Maks. pris kr. 5 mio. Ønske nr.: 1051134 Kontakt: Mogens Lindal 5858 8424 Produktionsejendom i Aarhus N eller V Nordjysk entreprenørfirma søger lager-/produktionsejendom på min. 1.000 kvm beliggende i Aarhus N eller V. Maks pris kr. 15 mio. Ønske nr.: 1032074 Kontakt: Søren Østergaard 5858 8670

VI VED OGSÅ, HVOR MANGE DER SØGER EN EJENDOM SOM DIN!

Vil du kende svaret? EDC.dk/erhverv/match

Se flere 15


N

16

NORDJYLLAND 9000-9990

I

INVESTERING

800-1.000 kvm lager i Hjørring Solid lejer fra Hjørring søger lagerlokaler som skal være isoleret og opvarmet og gerne med en loftshøjde op til 6 m og 4,5 m høj portadgang. Ønske nr.: 1051576 Kontakt: Mark Pedersen 5858 8449

Sale and Lease back-ejendom i større byer Pæne og veldrevne ejendomme med potentiale ud over periode på 15 år søges. Sælger skal drive en solid virksomhed der vil blive i ejendommen. Ønske nr.: 1075746 Kontakt: Niels Smith 5858 8378

Lager/produktion i Aalborg Virksomhed søger 500 kvm lager/produktion og 200 kvm kontor. Specielt en beliggenhed i Aalborg Øst har interesse. Årlig leje maks kr. 400.000. Ønske nr.: 1037036 Kontakt: Tom Dorf Kristensen 5858 8449

Fra 1.500 kvm i Humlebæk/Kvistgård Håndværksvirksomhed søger lager-/produktionsejendom i Humlebæk eller Kvistgård. Evt. byggegrund til bebyggelse. Pris maks. kr. 15 mio. Ønske nr.: 1022055 Kontakt: Morten Bådstorp 5858 8377

2.500-3.500 kvm i Aalborg Industrivirksomhed med lettere montage søger lager-/produktionsejendom i Aalborg på min. 2.500 kvm. Både leje og køb har interesse. Ønske nr.: 1008622 Kontakt: Martin Brasholt Mikkelsen 5858 8449

Investerinsejendomme i Roskilde/Køge Spændende investeringsejendomme med godt afkast, gode lejere og god beliggenhed. Større ejendomme ønskes eller i puljer. Pris maks. kr. 20 mio. Ønske nr.: 989291 Kontakt: Arno S. Werner 5858 8395

Søger 1.000 kvm i Aalborg og omegn 6 m frihøjde samt kran - eller mulighed for etablering heraf søges og gerne beliggende tæt ved motorvej i Aalborg N/Aalborg S. Ønske nr.: 1001914

Lager/produktion i Kolding Ejendomsinvestor søger lager-/produktionsejendom. Maks kr. 10 mio. Ønske nr.: 956078

Kontakt: Tom Dorf Kristensen 5858 8449

Kontakt: John Vogt 5858 8399

Lager-/produktionshal centralt i Aalborg Kunde søger 1.000-3.000 kvm eller evt. mindre ejendom med mulighed for tilbygning. Gerne med et aflukket udenomsreal i forbindelse med ejendommen. Ønske nr.: 955244 Kontakt: Mark Pedersen 5858 8449

Erhvervsejendomme i Aarhus Erfaren investor søger erhvervsejendomme i Aarhus og omegn med forbedrings- og huslejepotentiale. Maks pris kr. 50 mio. Ønske nr.: 1026945 Kontakt: Morten Kristensen 5858 8670

Lager-/produktionslejemål syd for Aalborg Min. 1.500 kvm højloftet lager, 350-500 kvm kontor samt 2 læsseramper. Særligt Støvring og Svenstrup har interesse. Lejeniveau kr. 400.000– 600.000. Ønske nr.: 1026474 Kontakt: Tom Dorf Kristensen 5858 8449

Købeklar investor søger ejendom i Aalborg Etableret og økonomisk stærk investor søger ejendomme beliggende i Aalborg/Nørresundby med solide lejere. Investeringsramme fra kr. 10-100 mio. Ønske nr.: 1029217 Kontakt: Frank Jensen 5858 8449


MÅNEDENS UNIKKE LEJEMÅL

Årlig leje 4.849.712 kr. Etageareal: Opsigelse: Sagsnr.

7.049 kvm 6 mdr. 27800227

OBS: Det er også muligt at leje 3.000 kvm til en årlig leje på 2.064.000 kr.

7.000 frugtbare kvm i grønne omgivelser

FLYT IND I ET SPIRENDE KVARTER OG BLIV EN DEL AF COPENHAGEN MARKETS Omringet af bølgende marker, i kort afstand fra Holbækmotorvejen og Roskildevej, ligger Copenhagen Markets. Da boderne i det berømte Grønttorv i Valby lukkede for sidste gang i 2016, flyttede grossisterne til den nye markedsplads i Høje Taastrup. Siden det store engrosmarked blev indviet sidste år, er det blevet en kæmpe succes. Hver dag omsættes der for 15 mio. kr. friske grøntsager, frugt og blomster fra de tre enorme haller på Københavns Vestegn til virksomheder i ind- og udland. NORDENS STØRSTE KØLESKAB I tæt samarbejde med Høje Taastrup Kommune og Transportcenter er der skabt en ny markedsplads med en mere bæredygtig profil som internationalt distributionscenter, der imødekommer moderne krav til miljø, affaldssortering og energi-

besparelser. Som et led i den bæredygtige profil, er der blandt andet udviklet et fjernkølesystem, som kan tilbyde lejerne en besparelse på nedkøling på op til 20 procent. PLADS TIL STORE ARMBEVÆGELSER Din virksomhed har nu mulighed for at få en stærk placering i en 7.000 kvm stor, fleksibel hal med god plads til produktion, lager og administration. Ejendommen har en loftshøjde på 10 meter og dermed mulighed for indretning af 1. sal med kontorer og administration. De nybyggede og moderne faciliteter nær det centrale København, kombineret med den fremragende logistik, er perfekt for en større virksomhed med rødder inden for fødevaresegmentet eksempelvis produktion, catering, opbevaring, import/eksport, engrossalg m.m.

Skal du være en del af Nordens største, mest moderne og dynamiske distributionscenter for frugt og grønt ? KONTAKT THOMAS MØLLER RUDLANG PÅ TLF. 5858 8376 17


KØBENHAVN & OMEGN POSTNUMMER 2960-3670

KASTRUP

TIL LEJE SYNLIGE KONTORLOKALER MED GOD BELIGGENHED OG MANGE ANVENDELSESMULIGHEDER Sag 27800295 Kontorlejemål beliggende på Englandsvej, ikke langt fra Field´s, Bella Center, Sjællandsbroen samt gode offentlige transportmuligheder med bus, øresundstog og regionaltog. Ejendommen ligger ligeledes tæt på lufthavnen i Kastrup, Øresundsbroen samt motorvejsnettet E20 af-/ tilkørsel 18 og har derfor ideel logistik placering. Kontorlokalerne er opdelt i cellekontorer, storrumskontorer og mødelokaler. Der er toilet- og badefaciliteter samt indgang i hver ende af lejemålet. Areal Årlig leje

461 kvm kr. 207.450

5858 8376 HVIDOVRE

TIL SALG

HØJLOFTET - 6 METER LOGISTIK, LAGER- OG PRODUKTIONSEJENDOM Sag 11403952 Ejendommen er bygget i betonelementer og der er tagpap på taget. Ejendommen er inddelt med 700 kvm i stuen og 700 kvm på 1.sal, i alt ca. 1.400 kvm kontorer / showroom / lavt loftet (2,50 meter) mindre lager langs hele frontfacaden ud mod Stamholmen og er bygget i 2 etager. Stuen

bruges typisk til Showroom / lavt loftet lager, imens 1.sal bruges til kontor. Langt størstedelen af ejendommen er det ca. 5.600 kvm bagvedliggende højt loftet lager, som er inddelt i 4 store haller med porte.

Areal

Kontant

7.000 kvm

5858 8378

18

kr. 31.775.000


Søg blandt alle ejendomme på edc.dk/erhverv

RØDOVRE

TIL SALG

ATTRAKTIVT BELIGGENDE KONTOR OG PRODUKTIONSEJENDOM Sag 27800356 Produktions og kontorejendom, der fremstår særdeles flot og godt vedligeholdt med en god disponering og indretning. Ejendommen er beliggende i et af Rødovres meget efterspurgte erhvervsområder, tæt på centrum af København med kort afstand til S-togsstation og MotorRing 3.

Ejendommen har ca. 38 P-pladser foran og bag ved bygningen. Stor gitterport afgrænser området. Ejendommen er opdelt i 542 kvm kontor og et produktionsareal på i alt 1.722 kvm. Herudover 258 kvm kælder.

Areal

Kontant

2.522 kvm

kr. 15.500.000

5858 8376 RØDOVRE

TIL SALG VELBELIGGENDE EJENDOM I RØDOVRE Sag 27800319 Velbeliggende ejendom i Rødovre med god udenomsplads. Der er i alt 526 kvm bygning på grunden, blandet bolig og værksted samt opbevaring. Der er et stort ledigt areal på grunden, som er på i alt 2.745 kvm. Stort udvidelsespotentiale på grunden. Ejendommen kan jf. lokalplan benyttes til fremstilling, byggeri og anlæg, transport og engroshandel samt særligt pladskrævende varer.

Areal

D

Kontant

526 kvm kr. 4.985.000

5858 8376

19


KØBENHAVN & OMEGN POSTNUMMER 2960-3670

ISHØJ

TIL LEJE FLOTTE OG VELBELIGGENDE KONTOR OG LAGER LOKALER Sag 27800280 553 kvm lyse kontorlokaler på 1. sal samt 320 kvm højloftet lager og kontor i stueetagen (ca. 80 kvm kontor og 224 kvm lager), i en pæn, præsentabel ejendom. Kontorlokalerne er opdelt i større og mindre cellekontorer og fremstår meget flotte, med nyrensede gulvtæpper og pæne nymalede vægge. Stueetagen fremstår flot og nymalet og med 4,5 meter til loftet. Der er køkken- og toiletforhold på etagen, samt 2 mindre kontorer. Ovenpå kontordelen er der mulighed for yderligere opbevaringsplads. Areal

C

Årlig leje fra

553 kvm kr. 500 pr. kvm

5858 8376 TAASTRUP

TIL LEJE

GLOSTRUP

TIL LEJE

A

10

7.000 KVM FLEKSIBEL HAL KLAR TIL UDLEJNING Sag 27800227 Vi tilbyder nu din virksomhed en stærk placering i den ene af de tre enorme haller, der udgør Copenhagen Markets. Kan du se synergien i at være en del af Nordens største, mest moderne og dynamiske distributionscenter for frugt og grønt - så har vi 7.000 fleksible kvm klar til udlejning – med rigelig plads til produktion, lager og administration. Lejemålet er perfekt for en større virksomhed. Areal

7.000 kvm

Årlig leje

kr. 4.849.712

5858 8376 GLOSTRUP

D

TIL LEJE

DOMICILEJENDOM PÅ I ALT 2.321 KVM, 1.292 KVM KONTOR OG 433 KVM LAGER/MONTAGE SØJLEFRIT HØJLOFTET LAGER + EVT. 200-440 KVM KONTOR Sag 18000144 Velbeliggende i Hersted Industripark ved Ring 3 og tæt på motorvejsnettet. Lejemålet er på 1.310 kvm. Lejemålet består af et reelt søjlefrit højloftet lager-/produktionslokale med 7,5 meter frihøjde under drager. Der er traverskran. Der er mindre lagerkontor i hallen. Der er adgang til toiletter og omklædningsrum. Mulighed for at tilleje ca. 200-440 kvm kontor og 500-1.000 kvm udenomsareal. Areal

1.310 kvm

Årlig leje

5858 8376

20

kr. 589.500

Sag 27800249 Velbeliggende med nem adgang til motorvejsnettet. Diskret beliggenhed. Lejemålet indeholder i alt 1.292 kvm kontor i 2 plan. Indbydende reception, lyse kontorer i varierende størrelser, mødelokaler, kantine mv. Kontordelen er fleksibel og kan tilrettes lejers ønsker efter nærmere aftale. 255 kvm højloftet (ca. 5,5 m) lager med adgang via port i jordniveau med 178 kvm lager/montage (omdannet fra kontor, kan reetableres) stødende op til. Hertil 626 kvm tør og højloftet kælder. Gode parkeringsforhold ved lejemålet. Areal

2.321 kvm

Årlig leje

5858 8376

kr. 592.325


MØD FRANK KRISTENSEN NY PARTNER I HERLEV Der er godt gang i markedet for industriejendomme. Vi styrker derfor den lokale indsats i Storkøbenhavn med en ny, stærk partner til vores erhvervscenter i Herlev. Frank Kristensen, der indtil for nyligt har været seniorrådgiver hos Newsec Egeskov & Lindquist, skal fremover primært servicere de større virksomheder indenfor industri, lager og produktion. Vi har været ude og stille tre hurtige spørgsmål til klassens nye dreng.

1

HVORFOR VAR NETOP HERLEV AFDELINGEN INTERESSANT FOR DIG? ”Der sker rigtig meget på Vestegnen, og derfor er det et spændende område at være helt tæt på. Industrimarkedet har lige nu rekordlav tomgang og mange virksomheder enten udvider eller sælger og investorerne står i kø til opkøb. Det er blandt andet derfor, at området er så interessant. Det var også grunden til jeg netop gik efter Herlev og ikke hovedkontoret i København.”

2

HVAD KAN DU BIBRINGE TIL DINE KUNDER? ”Jeg har gennem mine 36 år i branchen beskæftiget mig med alt fra traditionelt salg og udlejning til rådgivning om projektudvikling, og jeg har de seneste år specialiseret mig indenfor industriejendomme til både virksomhedsbrug og som investeringsobjekt. Jeg har bl.a. arbejdet med Tulip, Danish Crown, TDC, British American Tobacco (BAT) og Aberdeen, og er derfor vant til at bistå og rådgive store virksomheder.”

3

DU HAR RÅDGIVET MANGE STORE VIRKSOMHEDER. NÆVN EN AF DE EJENDOMSHANDLER DU ER ALLERMEST STOLT AF ”Jamen for et par år tilbage havde vi en ejendom for British American Tobacco i Søborg, som havde et stort grundareal på 100.000 kvm. Vi havde haft den udbudt i fire år, dengang jeg kom på sagen, men jeg fik så en business developer med på ideen om, at man kunne konvertere ejendommen til boliger i stedet for kontorer. Han kunne sagtens se potentialet, og nu er de bevaringsværdige bygninger bygget om til ungdomsboliger, rækkehuse og ejerlejligheder. Området er nu udviklet til en hel lille by, hvor også fitness.dk og PostNords logistikafdeling skaber livlig aktivitet. Og her for nyligt er der blevet vedtaget en ny lokalplan for området, så nu skal der også bygges hotel, et domicilkontor samt et parkeringshus.”

KOM OG MØD FRANK I anledning af, at Frank Kristensen indtræder som partner, inviteres eksisterende/potentielle kunder og samarbejdspartnere til reception fredag d. 25. august kl. 14-16 , Kobbervej 8, 2730 Herlev.

21


KØBENHAVN & OMEGN POSTNUMMER 2960-3670

GLOSTRUP

TIL SALG

G

HØJTLOFTET LAGER OG KONTOR I GLOSTRUP Sag 11600359 2.543 kvm højloftet lager og kontorejendom i Glostrup, opført i 1966 og senest ombygget/udvidet i 1980. Ejendommen er indrettet med ca. 100 kvm til kontor i stueplan, der er udlejet, lager med opbevaring af varer på ca. 200 kvm ekstra i 4 meters højde, samtidig er der over noget af lageret

bygget 600 kvm kontor, dvs. der i alt er 700 kvm kontor, hvoraf noget er udlejet, resten bruger sælger selv og lager på ca. 1850 kvm.

Areal

Kontant

2.543 kvm

kr. 14.100.000

5858 8378 SØBORG

TIL SALG ATTRAKTIV DOMICILEJENDOM I POPULÆRT ERHVERVSKVARTER I SØBORG/HERLEV Sag 27800116 1.394 kvm attraktiv domicilejendom i populært erhvervskvarter i Søborg/Herlev. Her er man placeret midt i et attraktivt industrikvarter med gode P-forhold. Ejendommen indeholder 2 etager af 697 kvm. 1. sal er en blanding af lyst og lækkert storrumskontor/showroom og mindre kontorer/mødelokaler samt køkken med spiseplads og toiletter. Stueplan benyttes pt. til lager og showroom. Port i jordniveau. Ejendommens facade er nyrenoveret og ejendommen står virkeligt flot. En ejendom der skal ses. Areal

C

5858 8376

22

Kontant

1.394 kvm kr. 13.950.000


Søg blandt alle ejendomme på edc.dk/erhverv

SØBORG

TIL SALG

STENLØSE

TIL SALG

E

KONTORER OG LAGER/PRODUKTION VELBELIGGENDE I STENLØSE Sag 27800350 Flot og velholdt domicilejendom velbeliggende i velordnet erhvervsområde i Stenløse. Ejendommen har facade mod Frederikssundsvejen. Ejendommen består af 150 kvm pæne og lyse kontorer, 546 kvm lager/ produktion med 2 porte i jordniveau. Udenomsarealerne er befæstede og det er muligt at køre hele vejen rundt om ejendommen. Areal

696 kvm

Kontant

kr. 3.500.000

5858 8376 JONSTRUP, VÆRLØSE

TIL LEJE

LAGER/PRODUKTIONSEJENDOM PÅ 4.338 KVM OG 975 KVM KÆLDER, SAMT GRUND PÅ 7.081 KVM Sag 11403898 Ejendommen er opført i 1956 og ombygget i 1997, den er opført i betonelementer og med tagpap. Der er følgende opdeling af ejendommen: 975 kvm lagerlokaler i stueetagen vurderet til kr. 350,- pr. kvm, 975 kvm lagerlokaler i kælderen vurderet til kr. 250,- pr. kvm, 975 kvm kontor på 1. salen vurderet til kr. 400,- pr. kvm, 975 kvm lagerlokaler mellem hallerne vurderet til kr. 350,- pr. kvm, 1.413 m højloftet lagerlokaler vurderet til kr. 400,- pr. kvm. Lejen er hermed vurderet til potentielt at være kr. 1.881.450,-om året. Areal

4.338 kvm

Kontant

kr. 20.000.000

E

KONTOR OG LAGER MED EN LOFTSHØJDE PÅ 6-7 M Sag 27800340 Ejendommen består af 1.089 kvm, heraf 200 kvm kontor og 989 kvm lager. Lageret er et regulært rum med kun 2 søjler og en loftshøjde på ca. 6,65 meter. Lageret er via lukket glasparti forbundet med kontordelen og har ligeledes direkte adgang via port i jord niveau. NB. Lejemålet er under renovering og overtages således indflytningsklar og nyistandsat. Areal

1.190 kvm

Årlig leje

kr. 619.775

5858 8376

5858 8378 NÆRUM

TIL SALG LAGER-/PRODUKTIONSEJENDOM MED KONTOR OG BOLIG Sag 11403432 Ejendommene er beliggende i Nærum tæt ved til og frakørslen til Helsingørmotorvejen, og med kort afstand til Københavns centrum. Området er præget af ældre erhvervsejendomme samt boligområde. Området er i en rivende udvikling, hvor mange erhvervsarealer omdannes til boligområder. Ruderdals kommune er i gang med forarbejdet til en lokalplan for området hvor ejendommen er beliggende, hvilket højest sandsynligt gør det muligt at udvikle et boligprojekt på grunden indenfor de næste år. Areal Kontant

1.785 kvm kr. 15.000.000

5858 8378

23


NORDSJÆLLAND POSTNUMMER 2960-3670

ALLERØD

TIL SALG INVESTERINGSEJENDOM MED GODT LAGER/PRODUKTIONSLOKALE OG KONTOR Sag 34201106 Ejendommen er en god kombination af en stor lagerhal/produktion med højt til loftet og ramper og kontor i 2 plan. Der er et samlet erhvervsareal på 2.116 samt et godt ude areal med belægning bag ejendommen hvor lastbiler kan bakke til de store porte med ramper. Ejendommen er løbende vedligeholdt og lejer står for vedligeholdelsen ud over lejen. Ejendommen kan evt. købes sammen med ejendommen Solvang 6 der også er fuldt udlejet og ligger ca. 200 meter fra Hejrevang 18-20. Areal Kontant

2.116 kvm kr. 13.500.000

5858 8377 ALLERØD

TIL SALG

FLEKSIBEL OG GOD EJENDOM UDLEJET TIL SOLID LEJER PÅ LANG KONTRAKT Sag 34201107 Ejendom der benyttes af 3 virksomheder sælges som "Sale & lease back". Ejendommens hoved lejer er Tier1Asset der indestår for den samlede leje på hele ejendommen. Ejendommen er opdelt ca. 50/50 mellem kontor og lager, men er en meget fleksibel ejendom, som let kan ændres ef-

ter behov. Der er både indkørsel til den lukkede varegård og port adgangen fra Solvang og endvidere indkørsel til p-pladser og kontor delen fra Borupvang. Sælger vil gerne binde sig på en lejekontrakt på 8-10 år.

Areal

Kontant

1.866 kvm

5858 8377

24

kr. 11.500.000


Søg blandt alle ejendomme på edc.dk/erhverv

HILLERØD

TIL LEJE

ESPERGÆRDE

TIL LEJE

2.407 KVM STOR EJENDOM MED GOD SYNLIGHED Sag 34200913 Beliggende ved Egespurs Alle i Hillerøds nyeste og mest efterspurgte erhvervsområde. Ejendommen har i mange år været anvendt til udstilling og showroom for Stark og DT Group. Består af indgangsparti, showroom/kontor på ca. 200 kvm, flere mindre kontorer, toilet og bad, køkken, teknik/lagerrum samt den store højloftede hal på ca. 2.000 kvm. Portadgang og stort parkeringsareal foran bygningen. Areal

2.407 kvm

Årlig leje

kr. 1.625.000

5858 8377 HØRSHOLM

C

TIL LEJE

15.553 KVM FANTASTISK EJENDOM BELIGGENDE I ESPERGÆRDES GAMLE ERHVERVSKVARTER Sag 34201088 Fantastisk ejendom beliggende i Espergærdes gamle og veludbyggede erhvervskvarter med forskellige typer lager- og produktionsvirksomheder. Ejendommen er en domicilejendom med administration og lagerfunktion. Kontor- og administrationsbygningen er opført i en etage. Indeholder flot glasindgangsparti i gavlen med vindfang/reception med hvide klinkegulve, herfra adgang til stort showroom, toiletter, serverrum m.m.

1.565 KVM LAGER-/PRODUKTIONSEJENDOM MED GODT KONTOR Sag 34200951 Lejemålet består af ca. 1.100 kvm lager, fordelt i et større lager på ca. 750 kvm med god loftshøjde og ca. 350 kvm lager, der ligger i den sammenhængende lagerhal på Kærvej 25. Der er flotte kontorer og showroom både på 1. sal og i stuen. Endvidere køkken, mandskabsfaciliteter og 35 kvm kælder. Ejendommen er løbende vedligeholdt og har bl.a. fået monteret nyt varmeanlæg for få år siden. Areal

1.565 kvm

Årlig leje

Areal

kr. 1.050.000

5858 8377

15.553 kvm

Årlig leje

kr. 5.457.475

5858 8377

KVISTGÅRD

TIL LEJE NYERE LAGERHAL I FLOTTE OG ROLIGE OMGIVELSER Sag 34200943 God selvstændig lagerbygning beliggende i rolig parklignende omgivelse ved den lille landsby Nyrup og Kvistgaard. Ejendommen er en del af den tidligere herregård fra 1907 der er kraftigt moderniseret i slutningen af 90'erne under den nuværende ejer. Lagerbygningen som er opført i 1994 og har en loftshøjde på højeste sted på omkring 6,8 m til loft og ca. 4 meter højde ved port indgangen. Bygningen ligger for sig selv og med selvstændig varmeforsyning mm.

Areal

D

Årlig leje

1.065 kvm kr. 505.875

5858 8377

25


VÆKSTSJÆLLAND Fem års indsats for at få vækst i Slagelse Kommune bærer nu frugt i en sådan grad, at den vestsjællandske kommune er ved at forvandle sig fra en grim ælling til en dansk erhvervssvane med store investeringsmuligheder.

På få år er det lykkedes Slagelse Kommune at få skabt 1700 nye arbejdspladser og tilflytningen til den vestsjællandske kommune overgås nu kun af storbyerne København, Aarhus og Aalborg. Efter en fokuseret erhvervsindsats er Slagelse desuden rykket hele 69 placeringer op i DI’s erhvervs-klimaundersøgelse – og målet er at nå endnu højere. Men dette er kun begyndelsen.

er placeret langt fra boligområderne, siger Per B. Madsen, erhvervschef i Slagelse Erhvervscenter. Han er manden, der har en stor del af æren for Slagelses positive erhvervsudvikling.

Flere store erhvervsområder er under udvikling. Startskuddet lyder til oktober, hvor Slagelse Kommune forventes at vedtage den nye Kommuneplan, og udbyde 440.000 kvm erhvervsgrunde med facadebeliggenhed direkte ud til motorvejen.

”Vi arbejder på at udvikle Korsør Erhvervs- og Energipark. Her har vi et 22 hektar udviklingsområde for blandt andet store box-butikker, men vi vil også gerne tiltrække cleantechvirksomheder,” fortæller Per B. Madsen.

Området har fået navnet Megacenter Vest. Det ligger i området mellem omfartsvejen og Vestmotorvejen, hvor der alene på motorvejsstrækningen gennem Slagelse Kommune i dag er syv til- og frakørsler på en strækning på 22 kilometer – en time fra København. Omfartsvejen, og forhåbentlig med tiden en motorvej mellem Kalundborg, forbi Slagelse til Næstved og Rønnede, binder Vestsjælland sammen med ruten til Tyskland.

UDVIKLINGEN I SKÆLSKØR ER I DISSE ÅR OGSÅ INDE I EN MEGET POSITIV UDVIKLING. ”Det er lykkedes os at få en stor virksomhed som Orkla Foods Bähnke til at fastholde sin produktion af blandt andet sennep og ketchup. Ejeren, Orkla Foods Danmark, undersøgte mulighederne for en samling af deres fabrikker, men valgte heldigvis at satse på Skælskør. I den forbindelse blev Beauvais, der producerer fødevarer som marmelade og rødkål, flyttet fra Svinninge til Skælskør med 50 arbejdspladser. Dertil kommer at medicinal- og helsekostproducenten Viminco A/S har satset på Skælskør. Og så er Skælskør også ved at udvikle sig til en kunstnerkoloni,” fortæller Per B. Madsen.

”Ambitionen er at skabe de bedste rammer, så vi både kan fastholde eksisterende virksomheder og tiltrække nye. Både Megacenter Vest og de andre områder, har en god synlig placering. Samtidig kan der arbejdes 24/7, fordi erhvervsområderne

26

EN KOMMUNE – TRE KØBSTÆDER Slagelse Kommune består efter kommunesammenlægningen af i alt tre købstæder, Slagelse, Korsør og Skælskør. Alle tre byer ligger attraktivt i forhold til både motorvej, jernbane og Storebælt. Det de i Slagelse kalder den Blå Motorvej. På samme måde som i Slagelse, vil der i Korsør, i de kommende år, blive udbudt nye, større erhvervsarealer.


Fakta:

292

VIRKSOMHEDER SØGER INDUSTRI-/ LOGISTIKEJENDOMME I VESTSJÆLLAND*

Tilflytningen til Slagelse Kommune overgås nu kun af storbyerne København, Aarhus og Aalborg.

53

*Kilde: EDC Erhvervs Køber-/Lejerkartotek juni 2017

INVESTORER ER OGSÅ PÅ JAGT I OMRÅDET*

Endelig forventer Slagelse Kommune at kunne udvikle Stigsnæs-området, der med næsten 3 millioner kvm også rummer mange muligheder. I forvejen findes her allerede store virksomheder som RGS 90, Inter Terminals og Dong Energys Kulhavn med 16 meter vanddybde og 400 m kaj. Havnen, der også ligger relativt tæt på motorvejen, vil en dag få mulighed for at blive udviklet til anden anvendelse. ERHVERVSCENTER ER EN ONE-STOP-SHOP Slagelse Kommunes store erhvervssatsning startede for alvor i 2014, hvor man etablerede Slagelse Erhvervscenter med det formål at skabe vækst og udvikling i det lokale erhvervsliv. ”Det er dejligt at se, at arbejdet nu begynder at vise resultater. Her kan vi hjælpe virksomhederne – både de lokale og dem, der overvejer at flytte hertil – uanset om de skal købe en grund, leje en ejendom, have en eller anden form for myndighedsbehandling i kommunen eller finde finansiering. Vi går både traditionelle og utraditionelle veje for at så succes,” siger Per B. Madsen.

MASSER AF KVALIFICERET ARBEJDSKRAFT Et sted, hvor Slagelse også har haft succes er, er på uddannelsesområdet. Faktisk overgås tilvæksten i antal studerende kun af Aalborg og Aarhus. Slagelse har satset målrettet på uddannelser, og er i dag hjemby for blandt andet et af landets største uddannelsescentre, Selandia, som under sloganet ”Made for erhvervslivet” tilbyder mere end 100 uddannelser fordelt på to gymnasier, otte fagskoler, en lang række kurser og et bredt efteruddannelsesprogram. Selandia alene uddanner 12.000 elever og kursister om året. Samtidig har både Syddansk

Universitet med godt 2.000 studerende, University College Sjælland med 8.000 fuldtidsstuderende og Erhvervsakademi Sjælland med omkring 3.000 årsstuderende til huse i Slagelse. Og omkring Slagelse Station er et nyt campusområde under udvikling – lige midt i byen. Per B. Madsen er derfor heller ikke bange for at løbe tør for arbejdskraft i forhold til de nye virksomheder, der inden for få år forventes at flytte til byen. Dels er planen, at kunne skaffe jobs til de mange nyuddannede, så de vælger at bliver i Slagelse. Og erhvervschefen tror også på, at mange af de fastboende med glæde skifter deres daglige pendling ind mod København ud, hvis de kan få et passende job i Slagelse. ”Vi håber også, at kunne tiltrække arbejdskraft fra hovedstaden. Hvis vi har jobbene, og de opdager, at de kan få en villa med havudsigt, for samme pris som en to-værelses lejlighed koster i København, så tror jeg mange vil taget springet,” siger Per B. Madsen. Det nyåbnede EDC Erhvervscenter i Slagelse tror også på, at udviklingen for alvor går op ad nu. ”Vestsjælland er Danmarks bedst bevarede hemmelighed. Det skal vi have lavet om på,” siger erhvervspartner Sven Lyse fra EDC Erhverv Poul Erik Bech i Slagelse.

27


Sven Lyse • Partner Thomas Hansen • Erhvervsmægler

EDC ERHVERV POUL ERIK BECH SATSER STORT PÅ VESTSJÆLLAND:

MOTORVEJE GIVER MULIGHEDER EDC Erhverv Poul Erik Bech ser et kæmpe potentiale i den udvikling, som Vestsjælland oplever i disse år og har derfor netop åbnet et nyt erhvervscenter på Vestsjælland med kontor i Slagelse. ”Vi oplever en stigende investeringslyst fra ejendomsinvestorerne og ser samtidigt flere nye virksomheder flytte til Vestsjælland. Dette er både drevet af de infrastrukturelle investeringer, men også af prisniveauet, som er mere spiseligt. Mange virksomheder kan få mange flere kvadratmeter for pengene her, og investorerne kan forrente deres penge med et større afkast,” siger erhvervspartner Sven Lyse fra det nyåbnede center EDC Erhverv Poul Erik Bech Vestsjælland. Sven Lyse er indtrådt som partner i virksomheden og skal sammen med ejendomsmægler Thomas Hansen servicere virksomhederne i området, der omfatter alle postnumre i Sorø, Kalundborg og Slagelse Kommune. Et nøgleord for dem begge er lokalkendskab. ”Vi er begge nye i virksomheden, men har et stærkt lokalt kendskab på Vestsjælland. Jeg har været direktør i Sparbank Vest og

28

senest har jeg som direktør været ansvarlig for udlejning og udvikling af Glasværket samt Kodakhusets ejendomme. Thomas Hansen har 14 års baggrund som mægler i Slagelse og Korsør – de seneste år som afdelingsleder. Det betyder, at vi forstår det lokale marked, som vores kunder agerer i. Lokalkendskabet har også betydning, når vi skal hjælpe nye virksomheder til området” siger Sven Lyse. 292 VIRKSOMHEDER SØGER INDUSTRIEJENDOMME I regionen oplever man en stigende lyst til at købe og leje industriejendomme – blandt andet søger hele 292 virksomheder og 53 investorer efter industriejendomme i regionen. ”Industriejendomme er stort herude. Og med E20 løbende midt gennem Slagelse Kommune er logistikken i top. Når den nye motor-/motortrafikvej etableres mellem Kalundborg og Rønnede bliver der endnu flere muligheder for virksomhederne for at distribuere til Tyskland gennem en direkte rute. Når Femernforbindelsen kommer, vil denne synergi blive endnu stærkere. Samtidigt udvikles blandt andet Stigsnæs Havn som industrihavn, og kommunen er meget aktiv i at tiltrække arbejdskraft.


INVITATION

KOM TIL RECEPTION 13% 10%

Torsdag d. 24. august kl. 15-17 I anledningen af at vi netop har åbnet nyt erhvervscenter i Vestsjælland, vil vi gerne invitere eksisterende og potientielle samarbejdspartnere til reception.

2017

2016

Kom og mød det lokale mæglerteam og få lidt godt til gane og mave.

Stigende investeringslyst på Syd-/Vestsjælland Kilde: EDC Erhverv Forventningsanalyse dec. 2016

Samlet set giver det en kombination af fordele, som får mange virksomheder til at tage skridtet og flytte hertil. Og så står vi klar til at hjælpe,” siger Sven Lyse. Det etablerede netværk af købere og lejere udgør, ifølge Sven Lyse, også en klar styrke, da de kan løse opgaver for kunder fra dag ét. ”Vi indgår i en landsdækkende virksomhed, og det betyder, at vi allerede kender potentielle købere og lejere til ejendomme på Vestsjælland. Hvis man ønsker at afhænde sin ejendom, kan vi således trække i arbejdstøjet og bearbejde vores eksisterende kundedatabase samtidigt med, at vi afsøger markedet for flere købere og lejere,” siger Sven Lyse.

EDC Erhverv Poul Erik Bech Korsørvej 2 • 4200 Slagelse Tlf: 58 58 83 96 29


REGION SJÆLLAND

NYT CENTER I SLAGELSE Kom til reception d. 24/8 Kl. 15-17 Korsørvej 2 • 4200 Slagelse

POSTNUMMER 4000-4990

FUGLEBJERG

TIL SALG

RINGSTED

TIL SALG

C

3.192 KVM STOR ERHVERVSEJENDOM - GODE UDENOMSAREALER

5.484 KVM STOR OG RUMMELIG LAGER/PRODUKTIONSHAL

Sag 47300588 Nu udbydes den tidligere Fuglebjerg trælast til salg. Ejendommen er beliggende i udkanten af Fuglebjerg i forbindelse med byens indfaldsvej, med forbindelse mod Ringsted, Korsør, Slagelse og Næstved. Ejendommen består af flere bygninger hvor den primære del er opført i 1970 og efterfølgende om og tilbygget frem til 2004. Indretningen er stort isoleret og opvarmet butiksareal. Herudover er en del af bygningen uisoleret lagerhal med port i begge ender som muliggør gennemkørsel.Udover hovedbygningen er der på ejendommen flere mindre bygninger som kan anvendes til oplag. Udenoms arealerne er udlagt med kørefast belægning og med mulighed for at køre hele vejen rundt om ejendommen.

Sag 40300938 Ejendommen er beliggende i veludbygget erhvervsområde. Ejendommen benyttes på nuværende tidspunkt af DLF Seeds & Sience og har kun været benyttet til frøhandel/frørenseri/lager. Bygningen er veldisponeret og velbeliggende og kan benyttes til mange formål, såsom lager/ produktion, trælast/handel, lagerhotel o.l. Bygningen er opført i 1962 og indeholder principielt 2 store haller med lofthøjde på ca. 7,5 – 8 meter, kontorafsnit, samt omklædningsfaciliteter/lager m.v. Diverse porte i gavle. Overdækket areal til af-/pålæsning/opbevaring. Mellembygning med porte i begge ender. Gode aflæsnings-/parkeringsforhold på ejendommen. Større grundareal på ca. 18.500 kvm. 40-50 min. kørsel til København.

Areal

Areal

3.192 kvm

Kontant

kr. 3.600.000

5858 8380 ROSKILDE

5.638 kvm

Kontant

kr. 12.500.000

5858 8395 TIL SALG

RINGSTED

TIL SALG

D

871 KVM SYNLIGT BELIGGENDE ERHVERVSEJENDOM

8.000 KVM VELDISPONERET OG SYNLIG ERHVERVSEJENDOM

Sag 40301050 Synligt beliggende erhvervsejendom på 871 kvm, beliggende på 2.951 kvm stor grund. Ejendommen anvendes i dag til lettere produktion og kontor, men kan anvendes til mange formål. Loftshøjden er estimeret til 4 meter. P.t. er der adgang til ejendommen fra Byleddet men ved salg etableres der vejadgang fra Bytoften.Ifølge lokalplanen er området udlagt til erhvervsformål.

Sag 40301068 Synlig erhvervsejendom er beliggende i veludbygget erhvervsområde med god, stor facade til Haslevvej. Samlet erhvervsareal på ca. 8.000 kvm. Mange porte. Stor grund på 14.169 kvm. Grunden er delvist befæstet til oplag, parkering, samt af-/pålæsning for lastbiler m.v. Ejd. er veldisponeret og velbeliggende – og kan benyttes til mange formål, såsom lager/produktion, trælast/handel, lagerhotel o.l.

Areal

Areal

871 kvm

Kontant

5858 8395

30

kr. 6.000.000

8.000 kvm

Kontant

5858 8395

kr. 14.500.000


Søg blandt alle ejendomme på edc.dk/erhverv

RINGSTED

TIL SALG

GADSTRUP/ROSKILDE

TIL LEJE

3.938 KVM VELBELIGGENDE LAGER OG DISTRIBUTIONSEJENDOM

STOR LAGER OG LOGISTIK EJENDOM I GADSTRUP PÅ CA. 3.700 KVM

Sag 47300590 Ejendommen er opført som kornlager for DLG. Bygningsmassen består af administrationsbygning, som er indrettet med kontorer. En del af ejendommen fremstår med nutidige indretninger, så som akustiklofter, kabling og gode mødefaciliteter. Den resterende del af bygningen er med ældre indretning som dog er funktionelle. Fra bygningen er der adgang til stor hal, der er delt i 2. Denne anvendes i dag til oplag. Endv. tre store haller, som alle har været anvendt til korn og gødningsoplag. Disse er opført i beton og stålkonstruktion og fremstår som ”kolde” haller. Udenomsarealerne er udlagt med kørefaste belægninger og hele grunden er indhegnet.

Sag 40301060 Ejendommen er indrettet som en lager og logistik ejendom på i alt 6187 kvm. I følge ejer er det ledige lejemål på ca. 3.700 kvm. Lejemålet består af 2 sammenbyggede haller, begge isolerede og søjlefrie. Dertil er der 2 ramper samt yderl. 2 alm. aluporte. Endvidere mindre kontor og omklædningsafsnit. Udlejer er indstillet på at etablere yderligere kontor/ administration for rette lejer. Befæstet og aflukket parkerings- og oplagsareal til lejemålet. God centralt beliggenhed mellem Køge og Roskilde - ikke langt fra vigtige motorvejstilkørsler. Gode tilkørsels- og parkeringsarealer. Ikke langt til togstation og ca. 10 min til motorvejsnet. Masser af strøm på ejendommen. Reoler kan medfølge.

Areal

Areal

3.938 kvm

Kontant

kr. 5.300.000

5858 8380 NÆSTVED

3.700 kvm

Årlig leje

kr. 1.200.000

5858 8395 TIL SALG

HAVDRUP/SOLRØD

TIL SALG

D

335 KVM SJÆLDENT UDBUDT EJENDOM PÅ TIDL. KASERNE

783 KVM VELHOLDT LAGER OG PRODUKTIONSEJENDOM

Sag 47300605 Sjældent udbud ejendom på den tidligere Gardehusar kaserne i Næstved, som anvendes som beslagsmedje. Indh.: stort åbent rum som tidli. har været stald. Herfra er der adgang til smedjen som fortsat er indrettet med esser og smedeværksted. Endv. toilet og flere kontorer. Uudnyttet tagetage. Anvendelsesmuligheder kan være virksomhed til off. formål, mindre prod. virksomhed samt butikker ol.

Sag 40301125 Der er tale om en 623 kvm. højloftet og søjlefri gulstensbygning. Ejendommen er pt. indrettet med et indskudt dæk i en del af hallen og porte. Gode tilkørselsforhold. Der er tillige 160 kvm bygning fra 1970 i god stand, der pt. er indrettet til kontor men mulighed for beboelse. Beboelsen kan enten anvendes af ejer eller til udlejning. Havdrup er en stationsby med ca. 7 km til motorvej.

Areal

Areal

335 kvm

Kontant

5858 8380

kr. 995.000

783 kvm

Kontant

kr. 3.900.000

5858 8395

31


FYN POSTNUMMER 5000-5999

ODENSE SV

TIL LEJE LOGISTIKEJENDOM MED TILHØRENDE ADMINISTRATION BELIGGENDE I HØJME-OMRÅDET UDLEJES Sag 51201122 Lejemålet består af stor lagerhal med fire porte, tilkørsel via overdækket rampe. De største porte er ca. 2,75 m. høje og ca. 3 m. brede. Lageret har gulve af beton, ovenlys, grundbelysning samt loft til kip. Der er adgang til lageret fra administrationen via mellemgang. Administrationsdelen er med et større kontor, to mindre møde/kontorlokaler, toiletter og bad, mindre depotrum samt frokoststue med køkkenarrangement. Ejendommen er bygget og anvendes til transportvirksomhed. Areal Årlig leje

1.324 kvm kr. 442.900

5858 8397 ODENSE SØ

TIL LEJE HØJLOFTEDE LAGERLOKALER MED CA. 8 METERS FRIHØJDE OG SØJLEFRI UDLEJES Sag 51200800 Der er tale om 3 sammenhængende haller med interne porte imellem, således hvert afsnit udgør ca. 2.000 kvm. Gulvene er til svær belastning og taget er built-up. Der er 6 portsluser samt port i niveau. Adgangsforholdende er rigtig gode og tilkørelsesarealer befæstet med SF-belægning til tung trafik. Mindre administrationsafsnit med kontor/møderum, frikoststue samt baderum. Ejendommen kan evt. opdeles.

Areal Årlig leje

6.093 kvm kr. 1.888.830

5858 8397 RINGE

TIL SALG TRADITIONEL INDUSTRIEJENDOM OPFØRT I FLERE TEMPI Sag 51200847 Industriejendom opført i flere tempi. Hovedejendommen er med mindre administrationsafsnit, diverse værkførerkontorer, baderum, frokoststue og møderum på 1. sal. Produktionshallen er med betongulv til svær belastning, loft til kip og porte i niveau. Den øvrige del er indrettet med lager, montage og værksted. Bygning 2 er inddelt i 3 lejemål og er indhegnet. Ejendommen er hovedsageligt opført i gule mursten og taget er sadeltag belagt med eternit. Placeringen er god og central, tæt på motorvej. Areal Kontant

5858 8397

32

2.745 kvm kr. 4.900.000


SYDJYLLAND POSTNUMMER 6000-7361

KOLDING

TIL SALG

2.630 KVM LAGER/PRODUKTIONSEJENDOM Sag 60301019 Produktionsejendom på 2.630 kvm sælges nu. Ejendommen er beliggende i Koldings sydlige industriområde med kort afstand til motorvej, og fremstår med 2 store haller med særdeles god kiphøjde samt krandækning.

Tilhørende administrationsbygning med diverse kontorer samt folkerum. Stor tilhørende grund på 6.514 kvm der er delvis befæstet og indhegnet.

Areal

Kontant

2.630 kvm

kr. 7.950.000

5858 8399 KOLDING

TIL LEJE 1.348 KVM LAGER/PRODUKTION/KONTOR - MULIGHED FOR DELLEJE

Mulighed for delleje

Sag 60300996 1. Velindrettet 628 kvm isoleret og regulær indhegnet lagerhal med malede gulve og vægge, rampe og stor port, heraf er ca. 50 kvm kontor og ca. 578 kvm lager. 2. Eller 1.348 kvm isoleret og flot lejemål med 3 porte, lang rampe, heraf 1.202 kvm lager og 146 kvm lyse, kontorer/mødelokaler. Beliggende i Koldings sydlige industrikvarter med kort afstand til motorvejsafkørsel Syd. Stor indhegnet gårdsplads. Forsynet med bred læsserampe og har adgang i niveau samt aluhejseporte. Areal Årlig leje

1.348 kvm kr. 400.887

5858 8399

33


SYDJYLLAND POSTNUMMER 6000-7361

LØGUMKLOSTER

TIL SALG

AABENRAA

TIL LEJE

D

C

745 KVM LAGER/PRODUKTION/ADM & BOLIG

1.500 KVM LAGER & 100 KVM KONTOR

Sag 62000672 I industriområdet i Løgumkloster sælges regulær lager og værkstedsbygning med tilhørende administrationsdel. Bygningen er oprindelig opført i 1976 og indeholder ca. 510 kvm lager/værkstedsbygning hvortil der udefra er adgang i niveau via stort hejseport. Fra værkstedsdelen er der direkte adgang til mindre værkførerkontor samt depot og videre til en tidligere beboelseslejlighed, der såvel kan anvendes som administration. Boligen har et areal på ca. 134 kvm og indeholder entre, 2 store regulære værelser, stort køkken med åben forbindelse til stue, toiletfaciliteter, samt baggang med mulighed for indretning af badefaciliteter.

Sag 62000700 Lejemålet er beliggende ved den gamle landevej til Aabenraa og med kort afstand til motorvejsnettet og den Dansk / Tyske grænse og består af stort regulært lager med en loftshøjde på ca. 6,5 meter under drager, hvortil der udefra er adgang via 2 sluseporte i rampe niveau. Det udlejede areal udgør ca. 1.500 kvm, men med mulighed for at tilleje yderligere ca. 300 kvm lager efter nærmere aftale. En del af lageret har indskudt dæk. I lageret er der p.t. opsat pallereoler, som udlejer påtænker at flytte. Såfremt en lejer kan gøre brug heraf, vil udlejer være åben for en dialog. Derudover et mindre kontorafsnit i 2 etager på i alt ca. 100 kvm indeholdende toiletter og pæne kontor- og mødelokaler.

Areal

Areal

745 kvm

Kontant

kr. 1.350.000

5858 8425

1.600 kvm

Årlig leje

kr. 462.500

5858 8425

SØNDERBORG

TIL SALG 647 KVM LAGER OG KONTOR Sag 64100485 Består af 272 kvm administration med fladt tag med tagpap på - de 142 kvm er den oprindelig administration, mens lejer har bygget de øvrige 130 kvm til i 2015. Administrationen er nyindrettet med forgang, opholdsrum, kantine/køkken, disp. rum, badefaciliteter til både mænd og kvinder ligesom der er 7 hvile/soverum til redderne/personalet. Ejendommen er indhegnet og der er befæstet på store dele af grunden - resten er udlagt i græs.

Areal

E

5858 8422

34

Kontant

647 kvm kr. 2.995.000


Søg blandt alle ejendomme på edc.dk/erhverv

SØNDERBORG

TIL SALG

E

1.089 KVM BLANDET EJENDOM Sag 64100506 Ejendommen er indrettet med en administrationsdel, som indeholder vindfang, velkomstområde, kontorer, køkken og kantine, møde- og undervisningslokaler, mandskabsfaciliteter, fordelingsgang med hvilerum, flere depotrum og toiletter. Derudover er der stor isoleret hal med god lofts-

højde og 2 store porte. Der er desuden vaskehal og værkstedshal – begge med store porte. Ifm. hallen er der også toilet og mandskabsfaciliteter. Ejendommen er beliggende på en 9.049 kvm stor hjørnegrund.

Areal

Kontant

1.089 kvm

kr. 2.450.000

5858 8422 SØNDERBORG

TIL LEJE 640 KVM LAGER/PRODUKTION Sag 64100512 I industriområdet på Ellegårdvej udlejes lagerarealer, der er beliggende som en del af større udlejningsejendom. Hallen kan lejes opvarmet eller uopvarmet. Hallen er beklædt med aluplader på siderne og med enternitplader på taget. Højden er hallen varierer fra omkring 4,5 meter ved spærfod og op til ca. 7 meter i kip. Hallen ligger centralt i industriområdet i Sønderborg og der er gode tilkørsels- og parkeringsforhold. Hallerne ligger tæt på omfartsvejen, hvorfra der er direkte forbindelse til den nye motorvej. Central og velfungerende lagerhal. Areal

G

Årlig leje

640 kvm kr. 201.600

5858 8422

35


SYDJYLLAND POSTNUMMER 6000-7361

ESBJERG N

TIL LEJE

PÅ ATTRAKTIV PLACERING I ESBJERG NORD FREMLEJES LAGER- OG PRODUKTIONSEJENDOM Sag 67000762 Fremlejemålet består af en ca. 825 kvm stor produktionshal, hvor der er direkte forbindelse til ca. 266 kvm lager/værkstedsrum, hvor over der er en indskudt tagetage på ca. 187 kvm. Hertil kommer et administrationsafsnit på ca. 255 kvm. Administrationen indeholder et større mødelokale/

frokostrum, kontorer samt omklædnings- og badefaciliteter. Produktionshallen har kørefast gulv belagt med SF sten, hvor der er adgang gennem to store aluporte, som er 4x4 m. Loftshøjde til kip på 9 m og 6 m til knæ. Beliggende med kort afstand til motorvej E45 og hovedvej A12.

Areal

Årlig leje

1.533 kvm

kr. 445.525

5858 8398 VARDE

TIL SALG REGULÆR OG MULTIANVENDELIG HØJTLOFTET EJENDOM PÅ 450 KVM CENTRALT I VARDE Sag 67000850 Ejendommen består af en stor søjlefri hal, hvoraf et mindre afsnit i hjørnet - på ca. 35 kvm - er indrettet med et omklædningsrum med bad og toilet, en lille frokoststue med tekøkken samt et kontor. Ovenpå kontorafsnittet er netop indrettet 2 små kontorer og et lille repos på i alt 28 kvm. Lagerhallen har en loftshøjde på 4,45 meter i siderne og 6,30 meter til kip. Bygningen er i 2017 blevet renoveret med bl.a. nyt tag, ligesom der i samme forbindelse er etableret store ovenlysvinduer. Areal Kontant

5858 8398

36

450 kvm kr. 1.350.000


Søg blandt alle ejendomme på edc.dk/erhverv

VEJLE

TIL SALG

VEJLE

TIL SALG

5.890 KVM ERHVERVSGRUND TÆT PÅ E45

6.574 KVM ERHVERVSGRUND TÆT PÅ E45

Sag 71000483 Grunden er beliggende i Vejle S med kort afstand til E45 og motortrafikvejen mellem Vejle og Fredericia. Der er betalt kloakbidrag for grunden. Grundprisen er plus moms. Lokalplan nr. 105 er gældende. Der må opføres bebyggelse til eller udføres erhverv som lettere fremstillings- og værkstedsvirksomhed samt mindre entreprenør- og lagervirksomhed og engros handel. Området må endvidere anvendes til service- og forretningsvirksomhed, som har tilknytning til de pågældende erhverv, eller som efter byrådets skøn naturligt finder plads i området. I området må bygningernes rumfang ikke overstige 3 m³ pr. kvm grundareal, og det bebyggede areal må ikke overstige halvdelen af grundarealet.

Sag 71000484 Grunden er beliggende i Vejle S med kort afstand til E45 og motortrafikvejen mellem Vejle og Fredericia. Der er betalt kloakbidrag for grunden. Grundprisen er plus moms. Lokalplan nr. 209 er gældende. Området må anvendes til erhvervsformål indenfor virksomhedsklasse 1-2, som f.eks. vidensbaserede og innovative service og højteknologiske virksomheder. Der kan opføres bebyggelse til lager, mindre produktion, showroom og lignende. I området må bygningens rumfang for den enkelte ejendom ikke overstige 2 m³ pr. kvm af grundarealet, og det bebyggede areal må ikke overstige 1/3 af grundarealet. Kontakt EDC Erhverv Poul Erik Bech for mere information.

Grundareal

Grundareal

5.890 kvm

Kontant

kr. 883.500

5858 8423

6.574 kvm

Kontant

kr. 986.100

5858 8423

VEJLE

TIL LEJE FRA 60-664 KVM LAGER-/ KONTORLEJEMÅL I VEJLE Sag 71000417 Vejle Syd er et større udbygget erhvervsområde med kort afstand til motorvej E45, som dagligt passeres af over 73.000 biler. Erhvervsområdet gennemskæres af motorvejen med afkørsel Vejle Syd og Fredericiavej, det er en af hoved indfaldsvejene til Vejle centrum. Lejemålene er beliggende i et større og velfungerende erhvervskompleks med ca. 30 andre erhvervslejere. Der er på nuværende tidspunkt flere ledige enheder i varierende størrelser, der giver gode indretningsmuligheder.

Areal Årlig leje

60-664 kvm kr. 1.134.000

5858 8423

37


MIDTJYLLAND POSTNUMMER 7400-8990

STOHOLM

TIL SALG

AARHUS N

TIL SALG

FLOT OG TIDSSVARENDE LAGER-/PRODUKTIONSEJENDOM

GRUND/PROJEKTEJENDOM/OPLAGSPLADS I SKEJBY

Sag 75100194 Meget flot håndværkerejendom fra 2003 beliggende i industriområde men dog tæt op af bymæssig bebyggelse. Ejendommen er opført delvist i 2 plan, hvor den ene ende er med flot kontorafsnit i stueetagen, og hvor 1. sal ligeledes anvendes til møde og kontorer, men reelt set kan indrettes som en evt. brugerlejlighed på 152 kvm. Der er ikke udstedt ibrugtagningstilladelse hertil. Det bebyggede erhvervsareal udgør 350 kvm. Ejendommen er opført i rødbrune mursten med sort tegltag samt flotte termovinduer.

Sag 80203015 Grundarealet udgør 15.000 kvm og rummer gode projektmuligheder eller er velegnet til oplagsplads. Bebyggelsen må ikke opføres med mere end 2 etager og bygningshøjden må ikke overstige 8,5 meter. Området er omfattet af byplanvedtægt nr. 10-11, hvor det omfattede område forbeholdes til industri- og værkstedsvirksomhed, oplag samt forretningsvirksomhed, der har tilknytning til de pågældende virksomheder, eller som naturligt finder plads i industriområdet.

Areal

Areal

502 kvm

Kontant

kr. 2.995.000

5858 8424

2.523 kvm

Kontant

kr. 8.550.000

5858 8670

VIBORG

TIL SALG ERHVERVSGRUND PÅ 25.373 KVM BELIGGENDE UD TIL HOVEDINDFALDSVEJ I VIBORG Sag 80202908 Ejendommen er beliggende i attraktivt erhvervsområde umiddelbart ud til Aalborgvej i Viborg, Der er en stærkt trafikeret hovedindfaldsvej. Beliggenheden giver let adgang til overordnet vejnet. I området er der blandet erhvervsmæssig aktivitet med bl.a Silvan/Stark, Colas Danmark A/S, YIT A/S Arkil A/S m.fl.Grunden har en sjælden og særdeles attraktiv beliggenhed idet der kan etableres byggeri med markant og tydelig facadevirkning umiddelbart ud til hovedindfaldsvejen. Areal Kontant

5858 8670

38

25.373 kvm kr. 8.375.000


Søg blandt alle ejendomme på edc.dk/erhverv

BRABRAND

TIL SALG LAGER/PRODUKTIONSEJENDOM MED 3 LEJERE OG CA. 740 KVM LEDIGT Sag 80202953 Erhvervsejendom på 1.940 kvm beliggende for enden af blind sidevej til Edwin Rahrs Vej i erhvervsområde i Brabrand. Området er et fuldt udbygget og af nærmeste naboer kan bl.a. nævnes: Tømrer- og Snedkerfirma Carsten Rasmussen, Murer- og entreprenørfirmaet Poul Pedersen A/S, Speedtsberg, Ferro Teknik, Beta Care ApS mfl. Området er beliggende tæt ved overordnet vejnet og med kun ca. 6 km.til Aarhus C. og ca, 4 km til E45 og Herningmotorvejen. Areal

G

Kontant

1.940 kvm kr. 5.500.000

5858 8670 SKØDSTRUP

TIL SALG

HØJBJERG

TIL LEJE

C

BOLIG/ERHVERVSEJENDOM MED MANGE MULIGHEDER Sag 80203574 Boligen er opført i røde sten og har hvide vinduesrammer isat dobbeltglas. Tagkonstruktionen er udført som sadeltag belagt med eternit. Erhvervsdelen er opført i år 1992 med ydervægge beklædt med metalplader, built-up-tag og hvide vinduesrammer isat termoglas. Erhvervsdelen fremtræder i velholdt stand, indflytningsklar og har en fleksibel indretning, der er anvendelig til mange typer virksomheder. Ejendommen vil egne sig fortrinligt til mindre engrosvirksomhed/håndværkervirksomhed.

Areal

526 kvm

Kontant

5858 8670

kr. 3.100.000

C

LAGER/PRODUKTIONS- OG KONTORLOKALER I HØJBJERG – KR. 200 PR. KVM Sag 80203253 Lager og produktionsafsnittet er på 4.172 kvm og fordeler sig på 4 haller af varierende størrelse fra ca. 500 kvm til ca. 1.500 kvm. Kontorafsnittet består af stueplan og 1. sal. I stueplan forefindes kontorer af varierende størrelse, omklædning- og badefaciliteter, toiletkerner, disponible rum og kantine. På 1. sal forefindes kontorlokaler samt mange disponible rum.

Areal

8.242 kvm

Årlig leje pr. kvm

kr. 200,-

5858 8670

39


NORDJYLLAND POSTNUMMER 9000-9990

AALBORG

TIL LEJE

HØJLOFTET LAGER-/ PRODUKTIONSLEJEMÅL TÆT VED E45 OG AALBORG HAVN Sag 91202917 Lejemålet er på i alt 5.695 kvm og er indrettet med 2 haller med hhv. ca. 14 meter og ca. 19 meter til loftet. Begge haller med traverskran dækning. I mellem de 2 haller er der indretAreal

tet lager og montageområde samt kontor-/ velfærdsafsnit. Lager-/montageafdeling samt administration i mellem de to haller udgør et samlet areal på ca. 1.300 kvm. Lejemålet er beliggende

5.695 kvm

Årlig leje

5858 8449

40

ved det gamle værftsområde ved Gasværksvej – et velkendt erhvervsområde, med få minutters kørsel til motorvej E45 samt Aalborg midtby

kr. 2.370.500


Søg blandt alle ejendomme på edc.dk/erhverv

AALBORG SØ

TIL SALG

AALESTRUP

TIL SALG

Kan tillige lejes!

ERHVERVSEJENDOM MED ATTRAKTIV BELIGGENHED PÅ INDFALDSVEJ TIL AALBORG

2.380 KVM PRODUKTIONS-/VÆRKSTEDSEJENDOM PÅ 10.000 KVM FACADEGRUND

Sag 91201528 Ejendommen er beliggende med stor synlighed på hjørnet af Gertrud Rasks Vej og Gugvej, hvilket giver optimale betingelser for tankstationen og for profilering af autoværkstedet samt de opsatte gavlreklamer. Ejendommen består af 3 selvstændige bygninger, to værksteds- og en kontorbygning, som er disponibel for køber samt tankanlæg. Tankanlæg med Go´on som operatør har i 2016 givet en lejeindtægt på kr. 105.000,- Lejekontrakten er uopsigelig fra lejers side til den 1. december 2024. Herudover er der 3 gavlreklamer mod Gugvej, der giver en årlig lejeindtægt på kr. 21.000,-

Sag 27800408 Ejendommen er opført i 1988 og består af en bærende stålkonstruktion med facader i vandretliggende stålprofilplader i hvid farve, monteret med døre og vinduer i træ isat termoruder. Taget er udført som en built-up konstruktion, hvor den højloftede del er forsynet med tagvinduer. Bygningsarealet udgør 2.380 kvm, bestående af højlager på ca. 1.400 kvm, et produktionsareal på 750 kvm og 250 kvm adm. inkl. arkivkælder. Produktionshallen har en frihøjde på 3 meter. auto led-hejseport samt to porte. Lagerhallen med bl.a. læsserampe, og port adgang og en frihøjde på 5,75 m. Ejd. er tom og kan overtages meget hurtigt.

Areal

Årlig leje

765 kvm

Kontant

kr. 4.250.000

5858 8449

kr. 480.000

Kontant

kr. 4.500.000

5858 8376

AALESTRUP

TIL LEJE LAGER OG PRODUKTIONSHALLER PÅ 1.000 - 10.707 KVM Sag 91202570 10.707 kvm lager og produktionsejendom som primært består af haller på ca. 1.000 kvm pr. stk. Det er muligt at leje hallerne enkeltvis, ligesom enkelte haller er yderligere opdelt. Til hovedparten af hallerne er der læsseramper. Lofthøjden i hallerne er 5 meter i kip og ca. 3 meter i siderne. Mulighed for at leje kontorarealer i administrationsafsnit. Der er gode trafikale forhold til og fra ejendommen.

Areal Årlig leje pr. kvm

1.029-10.707 kr. 118,75

5858 8449

41


SÅDAN LØSER VI OPGAVEN UDVENDIG ISTANDSÆTTELSE SATTE GANG I UDLEJNINGEN Da det tidligere laboratorie på Sindalsvej i Risskov blev sat til leje i efteråret, krævede det i starten en vis tålmodighed fra både mægler og udlejer. En senere udvendig istandsættelse af ejendommen, skulle dog vise sig at få stor betydning. Kort tid efter var ejendommen udlejet. Frede Andersen VVS købte oprindeligt ejendommen på Sindalsvej for at få mere plads til deres firma, som er placeret i nabobygningen. Senere blev de klar over, at de kun fik brug for de udendørs arealer, og derfor faldt beslutningen på at udleje ejendommen til anden side. Med et ønske om at begge bygninger skulle ligne hinanden, valgte man at totalistandsætte den udvendige del af ejendommen, således at ejendommen samtidig fremstod mere tidssvarende. Og den plan virkede. Blot to måneder efter istandsættelsen lå der en underskrevet kontrakt. Et jysk, familieejet malerfirma var egentlig på udkig efter en ejendom omkring Aarhus, men erhvervsmægleren Mads Bjerrum Christensen fra EDC Erhverv Poul Erik Bech valgte alligevel at fremvise dem den nyistandsatte ejendom på Sindalsvej, og det var ingen dårlig idé. Ejendommen havde netop den kombinerede bolig- og erhvervsdel, som malerfirmaet var på jagt efter. Efter kun én fremvisning og godt en uges betænkningstid underskrev de en 5-årig lejekontrakt. Ifølge den århusianske erhvervsmægler, hersker der ingen tvivl om at istandsættelsen af ejendommen var den helt rigtige løsning i dette tilfælde. ”En istandsættelse som denne kan være en god investering, hvis man har et ønske om at opnå nogle helt bestemte vilkår i aftalen. Ejer blev hurtigt klar over at ejendommen ikke var tidssvarende, og at det kunne mærkes på interessen. Istandsættelsen som bl.a. involverede nye vinduer, nyt tag samt en nypudset facade havde stor betydning for antallet af henvendelser på ejendommen,” siger Mads Bjerrum Christensen fra EDC Erhverv Poul Erik Bech, Aarhus.

UDLEJET

Risskov - Sindalsvej 17

42

DEN HELT RIGTIGE TIMING Det var den helt rigtige timing kombineret med de gode udviklingsmuligheder, der spillede ind, da den mere end 11.000 kvm store produktionsejendom, på Abildager 16 i Brøndby, blev solgt. Efter flere år uden væsentlig interesse stod der pludseligt fire investorer klar til at købe den tidligere trykfarvefabrik i Brøndby. Køberen blev Wilborgs, et stort, svensk firma, der i forvejen ejer den 15.000 kvm store nabobygning, som kunne se gode udviklingsmuligheder, ved at slå ejendommene sammen til moderne lejemål. ”Det var den helt rigtige timing i et fornuftigt marked. Vi vil gerne udbyde et fleksibelt og multifunktionelt lejemål og de to ejendomme tilsammen giver de perfekte muligheder for mange typer af virksomheder. Med andre ord har vi fremtidssikret vores investering”, udtaler køber Peter Nielsen fra Wihlborgs. Ifølge Thomas Møller Rudlang fra EDC Erhverv Poul Erik Bech i Herlev, er købet af den gamle farvefabrik i Brøndby et godt eksempel på, at investorerne i stigende grad interesserer sig for oplandets lager- og produktionsejendomme. Han vurderer samtidig, at den øgede interesse for både Vestegnen og industriejendomme er influeret af de stigende priser på boligudlejningsejendomme i Københavns centrum. Mange investorer rykker nu ud af byen og ser sig samtidig om efter andre typer ejendomme, for at få et højere afkast. Flint Group, der solgte ejendommen, var fra start af bevidst om, at deres ejendom var en af de mere komplicerede ejendomme at få afsat, men de er glade for, at der nu kan sættes et punktum for deres virke i Danmark. Direktør Steen Andersen udtaler: ”Vi var bevidste om at det var en meget specialiseret ejendom, da vi har haft farveproduktion i ejendommen. Men vi endte med en god handel, så vi er meget tilfredse med forløbet og EDC Erhvervs håndtering af sagen”.

SOLGT

Brøndby- Abildager 16


SOLGT

SOLGT

SOLGT

SOLGT

UDLEJET

SOLGT

Roskilde - Lynghøjen 8

Ringsted - Balstrupvej 90

SOLGT

UDLEJET

SOLGT

UDLEJET

DELUDLEJNING

Glostrup - Formervangen 20

Herlev - Symfonivej 27

Hillerød - Vølundsvej 19

Nyborg - Ellemosevej 2

SOLGT

Haderslev - Niels Finsensvej 10

SOLGT

Glostrup - Ejby Industrivej 4

Herlev - Valhøjs Allé 177

Odense - Sivlandvænget 3

Rødekro - Bergensvej 1

SOLGT

SOLGT

Glostrup - Fabriksparken 11

SOLGT

Kastrup - Kirstinehøj 61

UDLEJET

Kolding - Ambolten 11A

Esbjerg - Mådevej 53

UDLEJET

UDLEJET

Rødovre - Krondalvej 8

SOLGT

Espergærde - Højbjergvej 4

UDLEJET

Fakse - Industriparken 3

SOLGT

Kolding - Essen 39

SOLGT

Esbjerg - Nyhavnsgade 27-29

UDLEJET

Vejle - Pottemagervej 10

Viborg - Fabrikvej 17

Randers - Østervold 16

Aarhus - Sindalsvej 17

SOLGT

SOLGT

SOLGT

SOLGT

Løgstør - Tinghøjvej 3

Thisted - Leopardvej 11

Aalborg SV - K. Christensensv. 2F

Aalborg Ø - Kaolinvej 1

SKAL VI OGSÅ SÆLGE/UDLEJE DIN INDUSTRIEJENDOM? Find din lokale erhvervsmægler på:

edc.dk/industri

GO 43


VIL DU FREMADRETTET HAVE MAGASINET I DIN INDBAKKE? TILMELD DIG PÅ GO

edc.dk/erhverv/tilmeld

Jylland

Sjælland/Fyn Herlev Hillerød København Køge Næstved Odense Roskilde Slagelse

5858 8376 5858 8377 5858 8378 5858 8379 5858 8380 5858 8397 5858 8395 5858 8396

Nyt center

Esbjerg Kolding Sønderborg Vejle Viborg Aabenraa Aalborg Aarhus

Kom til reception! (s

e s. 29)

Vi kender markedet

5858 8398 5858 8399 5858 8422 5858 8423 5858 8424 5858 8425 5858 8449 5858 8670

Profile for EDC Poul Erik Bech

Industri Fokus august 2017  

I dette nummer af Industri Fokus sætter vi bl.a. fokus på Vestsjælland, hvor tværmotorvejen binder området sammen med vejen til Tyskland - o...

Industri Fokus august 2017  

I dette nummer af Industri Fokus sætter vi bl.a. fokus på Vestsjælland, hvor tværmotorvejen binder området sammen med vejen til Tyskland - o...