Page 1

Iglesia de San Miguel Arcรกngel CANET LO ROIG


L'iglesia de San Miguel d'ArcĂŠngel, esta situada a Canet lo Roig, un xicotet poble comunitat Valenciana de la comunitat de Castello( Baix Maestrat). Canet te a la vora de 850 habitants.L'esglesia es troba al mig del poble.Duran la seua historia, l'esglesia a tengut un us religios.


L'esgesia va comen莽ar a ser construida al any 1288, basantse en un estil gotic. Al segle XVI va ser reconstruida per Martin Mendoza ( es va basar en el codig clasic renaixentista). Al segle XVII l'esglesia va ser ampliada, i va canviar la ubicaci贸 de la capilla gran


L'esglesia te una forma basilical, en ella podem distingir unes parts: la torre (campanar),una nave en capilles, i una capilla gran.


En la seua construcciรณ, s'han utilitzat materials com ara: pedres irregular, blocs, taullels. Les parets estan recobertes per maรงoneria ( terra en calรง).


L'esglesia, te mols d'aspectes decoratius: les finestres acaben en forma d'arc, la porta principal tambĂŠ acaba en forma d'arc. En el seu interior podem vuere com el sostre esta decorat en forma de creuria, la cupula gran te uns contraforts decorats en forma de creu. Les parets de dins estan decorades amb pintura.


Treball realitzat per PQPI 2 Curs 2011-2012

Exemple treball  

Exemple de format de treball per a 1r pqpi

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you