Page 1

QÜESTIONS SOBRE LA PEL·LÍCULA: ERIN BROCKOVICH 1. Per què creus que l’Erin Brockovich té tantes dificultats per trobar feina (al principi de la pel·lícula).

2. Explica com funciona la santitat als USA, s’ha de pagar o és gratuïta?

3. Classifica l’empresa G.E.P. (General Elèctric Pacífic) segons tots els criteris estudiats a classe, segons tamany, sector econòmic i nombre de propietaris.

4. Comenta la següent frase amb relació a la pel·lícula: “L’empresa té com a objectiu maximitzar els beneficis tenint en compte el mediambient”.

5. Quina és la causa de la contaminació? Com va començar?

6. Quines malalties tenen els veïns de la urbanització?

7. Té una actuació correcte l’empresa G.E.P.? Per què?

8. Per què creus que els afectats confien més en l’Erin que en els altres advocats?

9. Comenta la següent frase: “L’Erin té problemes per compaginar la vida laboral i familiar”

10.Què vol dir que un delicte ha prescrit?

11.Per què decideixen incloure un altre advocat en el cas?


12.Quina va ser la indemnització total que va haver de pagar l’empresa. 13.Per què els companys de feina no accepten a l’Erin al principi de la pel·lícula? Creus que es correcte això?

14.Ordena per ordre cronològic els fets següents: Contracta els serveis d’un advocat Comença a treballar en un bufet d’advocats L’Erin té un accident de cotxe S’incorpora un nou advocat al cas Un antic treballador dóna uns document a l’Erin La G.E.P. ha de pagar una indemnització

ECON CINE II  

objectiu maximitzar els beneficis tenint en compte el mediambient”. 6. Quines malalties tenen els veïns de la urbanització? 7. Té una actuac...

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you